Blodprøven for viskositet kalles

Koagulasjonstest, blodviskositet og risiko for blodpropper (koagulogram) kan tas på klinikken vår 7 dager i uken. På forespørsel vil vi tilby deg hjelp fra en lege av relevant spesialitet.

Systemet med hemostase eller koagulasjon opprettholder nivået av blodviskositet på et konstant nivå. Dette systemet gir stopp for blødning for ulike skader og benytter trombi som allerede har utført sin funksjon. Vanligvis anbefaler vi å lage et koagulogram (blodproppssystemanalyse) for personer som har hjertesykdom og blodårer, fordi dette i tide forhindrer utvikling av trombose og hjerteinfarkt. I dette tilfellet er sykdommen lettere å forebygge enn å behandle.

Blodkoagulogram, hva er det? Koagulogram er en viktig laboratorieanalyse av blodkoagulerbarhet, ifølge hvilken du kan vurdere kroppens generelle tilstand og identifisere tilstedeværelsen av visse sykdommer. Det fulde volumet av analyser for koagulogram er ikke alltid nødvendig, alle nødvendige parametere velges av legen avhengig av formålene med diagnostisk søk. Grunnleggende parametere og normer av koagulogrammet:

 • Klumpetid er tiden for trombusdannelse; en periode hvor blodpropper dannes, stopper blødning. For kapillær blødning er koaguleringstiden fra 30 sekunder til 3 minutter, og for normal venøs blødning er normal koaguleringstid opptil 10 minutter.
 • Prothrombin-indeks (PTI-koagulogram) - avviket fra koaguleringstiden til pasientens blod fra en prøve av en sunn person. Prothrombinindeksen er 70% -120%. Hos gravide kan protrombinindeksen øke.
 • Konsentrasjonen av fibrinogen er fibrinogen, det er et protein som spiller en viktig rolle i dannelsen av en trombus. Normen for fibrinogenkonsentrasjon i plasma er fra 5,9 til 11,7 μmol / l.
 • D-dimer er en markør for trombose. Nivået på D-dimer i blodet øker med forhold forbundet med koagulasjonsaktivitet (pulmonal tromboembolisme, dyp venetrombose, etc.). D-dimer-hastigheten er mindre enn 500 ng / ml.
 • RFMK - løselig fibrin monomer kompleks, indeksen for trombinemi (økt koagulabilitet)
 • INR er et internasjonalt normaliseringsforhold. Det samme som PTI (protrombinindeks), men det regnes som en mer stabil indikator. Norm INR 0,8-1,2
 • APTTV-aktivert partiell tromboplastintid. Dette er en analyse av dannelsen av blodpropp etter tilsetning av kaolin-cephalic-blandingen og CaCl2 til plasma renset fra blodplater. Normen for APTT (aktivert partial tromboplastintid) er 30-40 sekunder.
 • Antitrombin -3 - den viktigste vaskulære faktoren, hemmer blodpropp. Antitrombin er forhøyet i forskjellige inflammatoriske prosesser. Normen av antitrombin-3 er 71% -115%
 • Protein-S - den viktigste fysiologiske undertrykkeren av blodkoagulasjon begrenser trombosens størrelse. Protein-C senkes ved nedsatt leverfunksjon. Protein-C - fra 70% til 140%
 • Lupus antikoagulant - lupus antikoagulant refererer til IgG immunoglobuliner. Dens funksjon er å undertrykke omdannelsen av protrombin til trombin. Normalt er lupus-antikoagulanten negativ.

Informasjon om konsentrasjonen av fibrinogen kan snakke om økt eller nedsatt blodviskositet. Økt blodviskositet (tett blod) er årsaken til trombose og kan føre til hypertrofi av myokardiet (fortykkelse av hjertets vegger og en reduksjon i det indre volumet).

Funksjoner av koagulogram hos gravide kvinner. Ved normal graviditet øker aktiviteten til blodkoaguleringssystemet. Dette er en helt naturlig prosess, betinget av forberedelsen av den gravide kvinnens kropp for å øke volumet av blod for å bære fosteret. For gravide kvinner har spesielle grenser for koagulogrammets normale verdier blitt vedtatt. Ved overdreven økning i blodpropp og trombose er graviditetstap mulig, så det er bedre å vurdere koagulogrammønsteret med deltakelse fra en fødselslege-gynekolog. Flere detaljer om brudd på koagulogram hos gravide kvinner (denne teksten er ikke tilgjengelig ennå)

Forberedelse for analyse av blod på koagulogram. Vi anbefaler at du donerer blod til koagulogrammet ikke før 4 timer etter å ha spist.

Hovedindikasjonene for koagulogramforskning (koagulasjonsanalyse):

 • Høy blødning (neseslimhinne, tannkjøtt)
 • Langvarig blødning
 • Undersøkelse før og etter operasjonen
 • Graviditet eksamen

Hvis du har bestått analysen og det viste seg at blodet ditt er for tykt, må du ta tiltak, og deretter fortynne det. Alle vet at blod er en viktig del av kroppen vår, og dens normale tilstand er preget av vår helse. Eventuell sykdom og infeksjon kommer fra blodet, og hvis du ikke tar tiltak for behandling, vil situasjonen bare bli verre.

Det er viktig for en person å opprettholde en stabil tilstand av helsen hver dag, og dette gjelder hovedsakelig barn. Det avhenger av livsstil og ernæring. Når blodet blir tykt, begynner problemer med kroppens normale funksjon, som til slutt kan føre til alvorlige sykdommer.

Hva er blod for kroppen vår?

Blod er en av de viktigste biologiske væskene i menneskekroppen. Fra sin biologiske tilstand avhenger menneskers helse, helse og til og med utseende. Til dags dato kan du møte mange mennesker med et problem med tett blod. Hva fører til dette fenomenet? Vi kan si at det er mange provokasjonsfaktorer. Ifølge statistikken lider nesten 70% av befolkningen av et slikt problem uten å vite det. Derfor er nesten alle interessert i spørsmålet om hva de skal gjøre for å forhindre spredning av den globale sykdommen.

Teoretisk kan det forklares, slik at blod normalt består av 20% hvite blodlegemer, røde blodlegemer, blodplater og 80% blodserum. Men i dag er problemet at alt skjer for en sving, det vil si at bare 20% er serum.

Slike endringer fører til forstyrrelse av kroppen, spesielt bevegelse av blod gjennom blodkar og blodårer. Barn av selv førskolealder er ikke unntak, siden et slikt problem kan oppstå i alle aldre. Dette førte til at antallet hjerteinfarkt i dag har økt betydelig, selv blant representanter for den yngre generasjonen.

Hvordan bestemme blodtilstanden

For å bestemme blodets tilstand er det ikke nødvendig å gjøre analysen. Dette kan gjøres hjemme. Til en slik mengde eller mengde tegn gjelder skarpe feil i en organisme. For eksempel hyppig døsighet, svakhet, rask tretthet og en betydelig minneverdighet. Hvis du er til stede, trenger ikke alle disse symptomene å bli forsinket med en lege's konsultasjon og handle raskere.

For å starte behandlingen må du bestå en spesiell analyse. Med riktig og rettidig tilnærming kan du unngå betydelige komplikasjoner og sykdommer. Som du vet, beveger tykt blod mye verre gjennom venene, noe som gir en ekstra belastning på hjertet. Det er også risiko for blodpropper. Tykkere blod fremkaller oftest høye nivåer av hemoglobin, så mange tror at det er jevnt godt, og det er ikke nødvendig å utføre behandling. Men dette er helt feil. Å gjøre noe er nødvendig, nemlig å ta passende stoffer og holde kontrollen indikatoren for D-dimerblod.

Hva om blodet er tykt?

Ett og eneste riktige svar på dette spørsmålet vil være å fortynne blodet. For dette er det mange forskjellige måter og narkotika. Denne prosedyren forklares av det faktum at det er nødvendig å senke viskositeten til blodet og normalisere det på en slik måte at dens norm holder seg konstant. Bare i dette tilfellet er det verdt å huske at i noe tilfelle skal blodets koagulerbarhet bli påvirket, ellers må behandlingen i dette tilfellet bli omkvalifisert.

For at alle indikatorene skal være normale, må du først justere dietten. Dette er det første og ganske viktige trinnet i slik behandling. Tross alt, det vi spiser påvirker umiddelbart vår helse og spesielt blodets tilstand. Dette betyr at du må inkludere alle nødvendige nyttige produkter i dietten. Dette kan hjelpe et spesielt diett, som skal foreskrive og justere legen. Dette er det første og umiddelbare behandlingstrinnet, fordi vi er det vi spiser.

Legg merke til at en dag som en person skal drikke 30 ml rent vann i et forhold på 1 kg vekt. Hvis du foretrekker å drikke en rekke salt og kompoter, så må mengden vann i ren form ikke reduseres. For naturlig fortynning av blod behøves rent vann.

Riktig ernæring

Det bør bemerkes at ernæring skal balanseres slik at kroppen kan motta alle nødvendige vitaminer, spesielt blod for sin normale tilstand.

Kostholdet skal inneholde karbohydrater, vitaminer, mineraler, fett og proteiner. Det er kjent at blodet begynner å bli tykkere, hvis det ikke er nok aminosyrer og proteiner, så hver dag må du spise flere gram kjøtt, noe som vil holde prosentandelen tetthet i normen. Dette er en slags diett for å væske blodet, som inneholder alle nødvendige vitaminer. For dette er det ikke nødvendig å ta spesielle medisiner eller medisiner.

Viktig for kroppens taurin, det er en slags aminosyre som er nyttig for fortynning av blod. De finnes i sjømat eller i spesielle vitaminkomplekser som kan gjøre kroppen vår stabil.

Fett er obligatorisk og nyttig i ernæring - det skal ikke være for lite og for mye. Det er kjent at overdreven mengde fett fører til vanskelig arbeid i leveren. Derfor bør fet mat være i visse mengder. En stabil mengde fett vil forhindre liming av celler, og dermed vil arbeidet med røde blodlegemer og blodplater være stabile og fortynningen av blod vil være stabil.

Legg også merke til egenskapen til omega-3 - funnet i fisk, linfrø og olivenolje. Dens nyttige egenskaper er for gode til arbeidet i kroppen vår, og det er mange fordeler som positivt påvirker kroppen. Således vil blodets flytdannelse selv reguleres.

Et slikt ubetydelig diett kan påvirke blodets tetthet betydelig, så det kan ikke være nødvendig å være en spesiell behandling, med mindre saken ikke er for forsømt.

Andre metoder for kontroll

Bortsett fra riktig diett, må du ta spesielle legemidler for å fortynne blodet. En slik enhet bør som regel reguleres av legen, avhengig av undersøkelsen og levering av alle nødvendige tester. Det kan være et ekstra inntak av vitamin E, C og K. Det er et slikt kompleks som er fullt i stand til å regulere blodets tetthet og respekten for blodplater og leukocytter. Alle nødvendige stoffer må leveres til kroppen vår i de nødvendige mengdene og da trenger du ikke å bekymre deg for helsen din.

Det er tilgjengelig om den generelle analysen av blod: vi lærer å forstå våre analyser

Parametrene for den generelle blodprøven er (i parentes er forkortelsen for indikatoren indikert):

Hemoglobin (HGB) er et protein som finnes i erytrocytene, som er ansvarlig for metning av kroppen med oksygen. I lungene kombinerer den med oksygen og gir det til organene. Der oksygen erstattes av karbondioksid, som leveres til lungene. Slik finner du gassutveksling. Ifølge normene for den generelle blodprøven varierer hemoglobinindeksen for menn og kvinner - i den første bør den være høyere.

Erytrocytter (RBC) - celler som inneholder hemoglobin. En generell blodprøve har en slik graf som "gjennomsnittlig hemoglobininnhold i en erytrocyt" (MCH), som reflekterer mengden av dette proteinet i en erytrocyt.

Hematokrit (HCT) er indikatoren for blodtetthet.

Retikulocytter (RE) er unge erytrocytter. Fallet i hemoglobin og erytrocyter under normen kan observeres med anemi etter alvorlig sykdom.

Blodplater (PLT) gir blodpropper. Den generelle analysen gjør det mulig å oppdage en reduksjon i antall blodplater og forhindre blødning som er mulig med fall i PLT lavere enn 50x109 / L.

Leukocytter (WBC) - er ansvarlige for immunitet. Parametrene av leukocytter i den generelle analysen av blodet lar deg vurdere tilstanden av immunitet og bestemme selv årsaken til sykdommen. Overskridelse av nivået av leukocytter observeres ofte ved akutte bakterielle infeksjoner, purulent betennelse. Med en nedgang i antall leukocytter under normen, er en virusinfeksjon, en giftig tilstand, visse bakterielle infeksjoner sannsynlig.

Således, hvis antall leukocytter som kjemper med virus øker - sykdommen er forårsaket av en virusinfeksjon, er mange leukocytter som bekjemper bakterier en bakteriell sykdom. Behandling i første og andre tilfeller er betydelig forskjellig.

Med hensyn til bakterier er nøytrofile (NE) mest aktive, derfor, i bakterielle betennelser, øker deres prosentandel i blodet. Mens antall andre typer leukocytter (igjen uttrykt i%) reduseres. I alt er andelen av alle typer leukocytter 100%.

Andelen leukocytter av forskjellige arter kalles leukocytformelen.

En detaljert generell blodprøve gir informasjon om ulike typer neutrofiler. Voksne nøytrofile, som utfører hovedarbeidet i kampen mot infeksjon, kalles segmenterte kjerner. I løpet av å vokse opp, passerer nøytrofilen i flere former: myelocyt, metamyelocyt, stab neutrofil og bare deretter segmentert. Tilstedeværelsen av segmenterte kjerner og et lite antall stabne nøytrofiler er helt normalt. Myelocytter og metamyelocytter vises i alvorlige sykdommer, som aktiverer alle kroppsstyrker for å bekjempe sykdommen.

Basofiler (BA) - inneholdt i blodet i små mengder. En økning i innholdet av basofiler finnes i sjeldne sykdommer.

Lymfocytter (LYMP) danner felles og lokal immunitet. Ved virale infeksjoner øker lymfocyttinnholdet.

Monocytter (MON) bruker bakterier, døende celler, andre utenlandske elementer. En økning i antall monocytter er kjent med langvarige infeksjoner, så vel som smittsom mononukleose.

Plasma celler i en sunn voksen er fraværende. Vises med kyllingpokke, bark, smittsom mononukleose, rubella og noen andre virale infeksjoner.

En viktig indikator for en vanlig blodprøve er ESR. I inflammatoriske prosesser øker ESR.

En generell blodprøve bør tas om morgenen på tom mage.

Blodviskositet Er forholdet mellom antall blodceller og volumet av væskedelen (plasma). Dette er en utrolig viktig indikator for blodets tilstand. Det bestemmer maksimumsperioden for normal drift av sirkulasjonssystemet, fordi jo høyere viskositeten er, jo raskere blir hjertet slitt ut.

Symptomer på endringer i blodviskositet

Blod består av plasma og celler. Hvis de dannede elementene (cellene) blir større enn plasmaet, stiger viskositeten til blodet, og omvendt. Dette påvirker blodtrykket og hastigheten som blodet strømmer gjennom arteriene. Viskositetskoeffisienten i blodet økte? Blodet tykkere og transportfunksjonen er vanskelig. Dette fører til forstyrrelse av oksidasjonsreduksjonsprosesser i vev og organer i hele organismen, inkludert leveren, hjernen og nyrene.

At kvaliteten på blodet er redusert, og det ikke kan utføre alle sine funksjoner, kan si følgende kliniske manifestasjoner:

 • generell svakhet;
 • hodepine;
 • tyngde i bena;
 • tretthet,
 • depressiv tilstand;
 • glemsomhet;
 • økt blodtrykk;
 • irritabilitet;
 • døsighet;
 • stadig kalde føtter og hender;
 • utseendet på knuter på venene.

Med en reduksjon av viskositeten i blodet, er det ingen symptomer.

Hva forårsaker endring i viskositeten til blodet?

Økt blodviskositet medfører en reduksjon i kroppstemperatur, tungt og langvarig arbeid, lavt væskeinntak og alkoholinntak. I noen tilfeller økes denne indikatoren ved innånding av eterdampe, bruk av diuretika, diaphoretiske eller antipyretiske midler. Også økt blodviskositet kan oppstå med underernæring, når en person begrenser inntaket av bordsalt, spiser ikke mer enn 2 ganger daglig, spiser eller bruker en betydelig mengde protein og stivelsesholdige matvarer per måltid.

Reduser viskositeten til blodet:

 • langvarig moderat arbeid;
 • badestamper;
 • preparater av cinchona;
 • økt kroppstemperatur;
 • høyt nivå av oksygen i blodet;
 • fosforsyre.

Bestemmelse av blodviskositet

Bestemmelse av viskositeten av blodet utføres ved hjelp av en spesiell enhet - et viskosimeter. I en av kapillærpipettene på enheten samles destillert vann, og i den andre en, samme mengde blod fra fingeren. Etter dette dreies en treveisventil for å koble begge pipetter til et gummirør gjennom hvilken luft trekkes fra dem for å danne et vakuum. Kolonner med vann og blod begynner å bevege seg fremover med en annen hastighet, som avhenger av viskositeten. Resultatet av en slik blodprøve for viskositet kan ses på skalaen av en uteksaminert pipette.

Hvordan øke viskositeten til blodet?

Normalt er blodviskositetsindeksen for menn 4,3-5,4, og for kvinner - 3,9-4,9.

Hvis analyseresultatene dine er mindre, bør du:

 1. Følg det normale drikkeregimeet.
 2. Unngå badestamper.
 3. Skyt ned temperaturen når den stiger.

Med en økning i blodets viskositetskoefficient er det nødvendig:

Redusere viskositeten av blod fremmes av hvitløk og løk. Daglig spiser 1 stykke hvitløk og en halv rå løk. Stoffer som finnes i dem, forstyrrer clumping av blodceller.

Graviditetstiden er preget av regelmessige turer til polyklinikken for levering av ulike analyser. Det meste av forskningen er basert på studiet av blod. En av parametrene ved hvilke blod er evaluert er dets viskositet. Tykt blod refererer til avvik fra normen. Dette fenomenet krever inngrep fra spesialister.

Enn det tette blodet er farlig

Kondensering er vanlig nok hos gravide kvinner. Denne avviken krever konstant overvåking og tilsyn. Det er en mening som etter fødselen blodviskositet går tilbake til normal tilstand. Det er imidlertid ikke nødvendig å forlate denne nyansen uten oppmerksomhet.

En fortykning av blodet kan fremme dannelsen av blodpropper eller tilstopping av blodkar. Dette er i sin tur den primære årsaken til hjerteslag og hjerteinfarkt. I tillegg øker også hemoglobin sammen med blodets viskositet. Avviket fra viskositeten til blodet kan også påvirke utviklingen av babyen inne i livmoren.

Det er også risiko for tidlig fødsel og utseendet av hypoksi hos fosteret. Dette skyldes senking av blodsirkulasjonen, på grunn av hvilken oksygen slutter å komme til barnet i sin helhet.

Tykt blod er beskyttende reaksjon av kroppen under graviditet. Dette er en slags hindring for mulig blødning. Men i tillegg til selve graviditeten kan avviket skyldes tilstedeværelse av alvorlige sykdommer.

Årsaker til blodpropp

Eventuelle avvik fra normale indekser i kroppen har sin egen forklaring. Svært ofte er symptomene på blodpropper ikke synlige i det hele tatt. En kvinne lærer om tilstedeværelsen av et problem, vanligvis bare etter at hun overleverer blodet til analyse. Ved fortykning av blodet foreskriver en lege et spesielt diett og kompleks behandling.

En gravid kvinne bør følge alle anbefalinger for vellykket retur av blod til en normal viskositetstilstand. De vanligste årsakene til blodpropp er:

 • Redusert fysisk aktivitet;
 • Overdreven vektøkning;
 • Mangel på vitaminer og mineralsalter;
 • Forstyrrelse av milten;
 • Åreknuter;
 • Overdreven forbruk av søtt og mel mat;
 • Langsiktig inntak av vitaminkomplekser med jerninnhold;
 • Dysfunksjon i leveren og bukspyttkjertelen;
 • Dehydrering.

Hva skal jeg gjøre?

En gravid kvinne har ikke lov til å ta mest effektive medisiner. derfor for flytende blod mer milde metoder for kroppen brukes. Først av alt handler det om hvordan en gravid kvinne skal leve. Det er nødvendig å innføre regelmessige turer i frisk luft daglig.

Fysisk aktivitet bør balanseres. Du kan ikke haste fra ekstreme til ekstreme. For en gravid kvinne er skadelig som stillesittende livsstil, og for aktiv. Spesiell oppmerksomhet bør gis til daglig diett.

Hvis en kvinne har tykt blod, må hun overholde følgende prinsipper:

 • Spis mer sitrus.
 • Eliminer produkter som kan øke blodets viskositet. Disse inkluderer bananer, poteter, alkoholholdige drikker, samt fet og skadelig mat.
 • Bli vant med å drikke mer vann. Det antas at den daglige prisen per person - minst to liter vann. I noen tilfeller kan volumet av væske være forskjellig. Det beregnes på individuell basis, basert på vekt. Drikk bare rent vann, uten urenheter. Suppe, juice, kompotter og te er ikke tatt i betraktning.
 • Det er nødvendig å øke bruken av produkter, rik på askorbinsyre. Disse inkluderer de fleste bær, mange frukter og ferskpresset juice fra dem. Du kan bruke askorbinsyre som et vitaminkompleks. Det er svært nyttig ved fortykning av blodet, fordi det bidrar til fortynningen.
 • Av overflod av vegetabilske oljer er preferanse best gitt til oliven eller rapsfrø.
 • Blant krydder har timian, paprika, kanel, gurkemeie og cayennepepper evnen til å tynne blodet.
 • Det er nødvendig å redusere bruken av salt mat for å redusere forekomsten av ødem.

I de situasjonene hvor endringer i kosthold og livsstil ikke gir betydelige resultater, kan legene foreskrive tar medisiner. Det mest populære stoffet administrert under graviditeten er Kurantil. Det tas av kurset, dosen foreskrevet av den behandlende legen.

I de mest alvorlige tilfeller ty til slike medisiner som Cardiomagnolo, Flebodia, Fraxiparin, etc. Ofte blir bruken av medisiner kansellert etter den åttende måneden av graviditeten.

Tett blod i planleggingen av graviditet

Planlegging av graviditet innebærer en omfattende undersøkelse og forsiktig forberedelse av kroppen for barneperioden. En av de viktige analysene hemostatisk analyse.

Diagnose av sykdommen før unnfangelse vil utelukke muligheten for opphør av svangerskapet. Faktum er at med en tendens til blodpropp, er risikoen for svimmelhet fading stor. I tillegg kan dette forekomme både i de tidlige stadiene og senere. På grunn av at blodet slutter å sirkulere riktig, mottar ikke barnet den nødvendige mengden oksygen. Derfor er det svært viktig å identifisere tendensen til blodpropper før tiden.

Risikogruppen i dette tilfellet inkluderer personer som er engasjert i intensiv fysisk aktivitet. I tillegg oppstår sirkulasjonsforstyrrelser hos kvinner som lider av åreknuter. Den arvelige faktoren er også viktig. Hvis en av slektningene fikk slag eller hjerteinfarkt, er det obligatorisk å sende en analyse for hemostase.

Tett blod under planlegging kan være årsaken til gjentatte svikt i graviditeten. Hvis en kvinne ikke har mistet et barn en gang, så viser den også påvisning av viskositet blod.

Hvordan tar du blodets viskositetstest?

Viskositeten i blodet kan vise en analyse, kalt koagulogrammet. Som et resultat bestemmes blodkoagulerbarhet, nemlig tiden hvor en trombus dannes, indeksen for avvik, nærværet av et protein som fremmer blodkoagulasjon, etc. Leveransen av analyse innebærer spesiell forberedelse.

Først av alt blir materialet samlet kun om morgenen. Om morgenen er det nødvendig å utelukke bruk av mat. Under et strengt forbud er alkoholholdige drikker og tobakk. I 20 minutter før du samler blod, anbefales det å drikke et glass rent rennende vann. Dagen før du bør nekte fra fysisk trening eller andre typer intense stress på kroppen.

Du må også skjerme deg selv fra stress og angst. Natten før analysen viser en god søvn. I noen tilfeller er analysen tildelt for å bestemme graden av påvirkning av et bestemt legemiddel på menneskekroppen. Da trenger du denne medisinen. Hvis dette ikke er avtalt med behandlende lege, bør bruk av medisinsk utstyr stoppes noen dager før bloddonasjon. Blod er tatt fra venen mens pasienten sitter på en spesiell stol eller ligger på sofaen.

Studien utføres ved å legge til et spesielt serum i blodet, på grunn av hvilken væsken folder. Avhengig av tidspunktet, hvoretter blodproppene dannet, får du endelige konklusjoner angående diagnosen.

Kostnad for koagulum

Analysen, som bestemmer graden av viskositet i blodet, er gitt i spesielle laboratorier eller private klinikker. I offentlige institusjoner kan du ta et koagulogram helt gratis, hvis det er en henvisning fra den behandlende legen. I private klinikker innebærer levering av analyse betaling for blodinnsamling og diagnose.

Kostnaden for analyse avhenger av hvor lang tid det blir. I tillegg har hver klinikk sine egne priser. De består av klinikkens beliggenhet og prestisje. Bestem hvor mye analysen vil koste individuelt, ved å konsultere en spesialist.

Det er ingen interesse for livet, en tanke slår i hodet mitt: "Skynd deg hjemme og hvile"? Alternativene, hvorfor du alltid vil sove, kan være ganske mye. Hvis du utelukker sykdommer i nerven.
Hvorfor vil du alltid sove - årsakene til søvnighet

Les Mer Om Fartøyene