Behandling av cerebral fartøy med folkemidlene: de mest effektive oppskrifter

Er det fornuftig å behandle cerebrale kar med folkemidlene? Dette spørsmålet bør næres mer grundig og alle oppskrifter må samordnes med legen.

Mer nylig ble vaskulære problemer adressert av eldre generasjoner, nå er det ofte mulig å møte unge under 30 år. Hva skjer i 20-30-40 år? Det er forferdelig å tenke på dette problemet.

I dag skal vi snakke om er ikke helt den tradisjonelle måter å løse nye komplikasjoner, nemlig vurdere behandling av cerebral vaskulær folke måter, fordi denne kroppen er ansvarlig for vitale prosesser og spørsmålet om sin normale blodsirkulasjon er viktig.

Flere viktige regler i behandlingen av folkemessige måter

Før du begynner å behandle hodene på hodet og nakken med folkemetoder, er det nødvendig å ta hensyn til nyansene til den kommende hjemmeterapien:

 1. Først diskuter du antagelsene med legen din. Han vil gi råd om doseringen og muligheten for å bruke en bestemt metode.
 2. Folkemetoder brukes kun som en hjelpemetode og kan ikke erstatte de grunnleggende prinsippene for behandling.
 3. Skaff kun medisinplanter i spesialiserte steder. Hvis du planlegger å samle dem selv, må du lese regler for anskaffelse, lagring og bruk.
 4. Selv de enkleste oppskrifter krever nøye forberedelse. Spesielt er det nødvendig å være oppmerksom på kontraindikasjoner og mulige bivirkninger.
 5. Fytoterapi betyr ikke en øyeblikkelig effekt, så når du bruker den, må du være tålmodig og disiplinert.
 6. Uten påskud, kan man ikke bruke alternativ medisin til barns sykepleier og gravide uten først å konsultere lege.


Pass på å vurdere disse reglene og bare deretter starte hjemmebehandling. Hvis du vil vite mer om folkemessige måter, kan du se videoen i denne artikkelen.

Folkemetoder for rengjøringsfartøy

For normal funksjon trenger hjernen ernæring og oksygen. Denne funksjonen utføres av blodårene, men hvordan man skal håndtere dette problemet, hvis de blir tilstoppet med blodpropp og aterosklerotisk plakk (se aterosklerose hodet. De mer farlig kolesterol plakk i arteriene i hjernen)?

Naturligvis, i en slik situasjon må du vite hvordan du hjelper hjerneskipene med folkemessige rettsmidler:

 1. Ta kamille, johannesurt, nyrer av bjørk, immortelle (2 ss hver ingrediens). Hell dem et par briller med kokende vann, del den ferdige blandingen i 2 deler og bruk den hver dag to ganger, og legg til en teskje honning.
 2. Lag en samling ved å blande 5 ss. l. furu nåler og 2 ss. l. av hofter med skall, og fortynn dem i 1 liter. vann. I brann, kok opp og insister i flere timer. Ta deretter 500 ml hver dag og del volumet i flere deler. Behandlingsforløpet er 3 måneder.
 3. Rhizome burdock skyll, slip, ta 1 ss. l. og oppløs det i 500 ml. kokende vann, og deretter insistere det tilberedte produktet i termosene. Drikk om morgenen for 100 ml i 3 måneder.
 4. Ta 2 ss. l. linfrø og bland dem med 200 ml kokende vann. La stå kjøttkraft og ta det hver dag før du går i seng i 4 måneder.
 5. Blomster av en viburnum for å fylle 300 ml kokt vann, for å insistere på 60 minutter og å drikke 100 ml tre ganger om dagen.
 6. Bland i en lik andel av St. John's wort, plantain og løvetannrot. 2 eller 3 ss. l. Hell en liter kokende vann, la det brygge og kjøle seg. Påfør som komprimerer på pannen.

Listen over nyttige produkter i denne kategorien er ganske omfattende, vi merker bare slike folkemidlene for behandling av hjerneskip:

 1. Sitron. Produktet inneholder mye vitamin C, som fjerner skadelige stoffer og bidrar til å rense hjernebruskene. For å lage et helbredende middel må du male 2 sitroner og samme mengde oransje. Legg til anlegget 2 ss. l. honning og bland godt. Bruk 2 ts. 3 ganger daglig før måltider. Hold sammensetningen i kjøleskapet.
 2. Hvitløk. Hvitløk er utmerket, ikke bare renser, men forhindrer også utvikling av aterosklerose og slag. I sammensetningen er det phytoncider som forhindrer avsetning av kolesterol på blodveggene. Hjemme kan du lage en oppskrift ved å male 1 hode hvitløk blandet med 1 ss. l. sitronsaft. Bland alt til glatt og ta dette legemidlet i 2 uker.
 3. Birch juice. Det renser kroppen av giftstoffer, toksiner og giftstoffer. I sesongen kan du konsumere opptil 5 liter juice, hvoretter hodepine og svimmelhet vil forsvinne.

Oppmerksomhet: For maksimal effekt blir behandlingen supplert med gymnastikk, massasje, riktig ernæring og andre anbefalinger som legen vil gi deg for konsultasjon.

Folk oppskrifter for utvidelse av vaskulære vegger

Spasmer av fartøyene forårsaker hodepine, svimmelhet, trøtthet og fysisk overbelastning (se Effektiv kur mot svimmelhet og spasmer i hjerneskader). Imidlertid er disse symptomene bare i et tidlig stadium i utviklingen av patologi, jo lengre forstyrrelsen går, desto mer komplikasjoner blir lagt til. I en slik situasjon er det nødvendig å eliminere spasmer og utvide fartøyene i tide.

Så hvordan å helbrede cerebral fartøy med folkemessige rettsmidler:

 1. Lag hvitløk olje. Du trenger bare å ta hodet av hvitløk, rengjør det og knead lobules i en grøtaktig tilstand, sett deretter blandingen i en glassburk og hell 200 ml vegetabilsk olje. Insister i kjøleskapet i 36 timer, ta deretter 1 ts, bland med samme mengde sitronsaft 3 ganger om dagen. Behandlingsforløpet er 3-4 måneder.
 2. Ta 1 kopp dill og 2 kopper hakket valerianrot. Videre involverer prepareringsinstruksjonen blanding av ingrediensene med 500 ml kokende vann og infusjonering av oppløsningen i en halv dag. Etter infusjonen, belast og ta 1 ss. l. hver dag.
 3. 15 friske hagtornsfrugter helles kokende vann (200 ml) og kok i 5 minutter. Deretter spenne legemidlet og ta 1 ss. l. før du spiser 2 ganger om dagen. Hold produktet på den nederste hylle av kjøleskapet.
 4. Du må ta kamille i 20 gram, brygge i et glass kokende vann, insistere en halv time og drikk halvparten av volumet tilberedt etter å ha spist.
 5. For å bli kvitt spasmer og hodepine, kan du lage en tinktur fra barken av hassel. For å gjøre dette må du male komponenten, ta 2 ss. l. og bryg dem i 200 ml kokende vann, la det brygge i en time, avløp og lagre på et sted utilgjengelig for lys. For behandling, ta en stor skje opptil 4 ganger om dagen.

Folkemedisiner for svimmelhet i vaskulær sykdom kan deles inn i 3 typer, i hver av dem kan du bruke medisinske urter.

Tabell 1: Medisinske urter:

 • kamille;
 • motherwort;
 • lime tree;
 • sitronbalsam;
 • valerian urt.
 • kløver;
 • mynte;
 • løvetann;
 • rose;
 • fennikel;
 • persille.
 • evig;
 • hagtorn;
 • mais bark.

Folkemidlene for å styrke karene og øke veggens elastisitet

Med alder slites blodårene ut, mister elastisitet og blir sprø. Hvis ingenting gjøres med denne tilstanden, er det mulig å "tjene" en masse sår, noen som vil truer ikke bare helse, men også hans liv (se. Vitaminer å styrke årene i hjernen).

For å hindre utviklingen av patologiske forhold, kan man bruke slike folkemidlene for elasticitet av cerebral fartøyer:

 1. Bland i like store mengder hvitløk, sitron med peeling og hakket pepperrotrot. Bland blandingen godt og sett i en liter krukke. Hell til randen med kokt vann og la det stå i kjøleskapet i en dag. Bruk deretter 1 ss. l. før måltider.
 2. I samme forhold blander du motherwort, møll, hofter og luke. Fra den tilberedte blandingen ta 4 ss. l. og bryg dem i en liter kokende vann. Deretter må du la det brygge i 8 timer og ta avkjøling av et halvt glass 3 ganger om dagen.
 3. Salve i mengden 100 g pour 800 ml vodka, deretter tilsett 400 ml vann og la stå i en lukket beholder i 40 dager. Så spen og drikk 1 ss. l. før frokost en gang om dagen. Fortsett behandlingen til tinkturen er over. Antall medisinske kurs er 1 gang pr år.
 4. Grind frukten av hagtorn, ta fra massen av 1 ss. l. og bland den med vodka (250 ml). Insistere i 2 uker, belastning og ta 20 dråper, tidligere oppløst i 1 ss. l. vann 3-4 ganger daglig før du spiser.

I tillegg til spørsmålet om hvordan man behandler cerebrale kar med folkemidlene, kan man også følge slike enkle regler:

 1. En tallerken havremel i vannet med tilsetning av frukt som morgenmorgen vil være en utmerket venn i forbedring av blodkar.
 2. Olivenolje er et godt verktøy som styrker de vaskulære veggene. Det er nok å drikke 1 ts. 2 ganger om dagen. Du kan også legge den inn i ditt daglige diett ved å legge til salater og andre sunne matvarer.
 3. Bland i like deler juice av rødbeter, gulrøtter og poteter. Drikk 50 ml 3 ganger om dagen.
 4. Veldig nyttig granateple juice. I fortynnet form kan den tas på halsen 1 gang per dag.

Du kan også anbefale kokte rødbeter, svinekjøtt, sitron og rowanbær.

Folk rettsmidler for blodfortynning

Økt koagulerbarhet av blod forårsaker dannelse av trombi, noe som senker normal blodsirkulasjon gjennom karene. I tillegg kan de over tid øke, bryte seg bort fra veggen og "reise" gjennom sirkulasjonssystemet. Den mest forferdelige tingen er at de kan tette de vitale fartøyene, som senere vil føre til døden.

For å forhindre dette kan du bruke effektive folkemidlene for sykdommen i hjerneskip:

 1. Ta roten til ingefær, 1 ts. grønn te og en klype kanel. Hell ingrediensene 500 ml kokende vann, insister på en halv time, belastning, tilsett honning og sitron etter smak. Drikk oppløsning i 1 dag.
 2. 50 g tørre blader av gingko biloba blandet med 250 ml vodka, å insistere 2 uker på et mørkt sted, med jevne mellomrom risting av sammensetningen. Drikk 1 ts. 3 ganger om dagen i en halv time før du spiser. Terapeutisk kurs er en måned.
 3. Bland i like stor grad gresset av søt kløver, malurt, mal og fjell arnica. Fra det tilberedte produktet ta 1 ss. l. Hell 250 ml kokende vann og insister i 8 timer. Stamme og ta en tredje kopp tre ganger om dagen.
 4. Rødder av mulberry i mengden 200 gram, skyll, skrell og finhakk. Sett i en beholder, hell 3 liter kaldt vann og stå i 1 time. Sett på en liten brann og kok opp, vent 15 minutter, slå av ovnen, avkjøl, spenne og sett i kald tid. Drikk kjøttkraft i 5 sammenhengende dager, og konsum 200 ml 3 ganger daglig før måltider.
 5. Innen seks måneder, bruk hver dag for 5-7 st. l. bringebær. Den inneholder salisylsyre, noe som gjør blodet mer flytende og styrker blodkarene.

Her er det fortsatt mulig å behandle cerebrale kar med folkemidlene, for dette trenger du bare å inkludere i dietten slike produkter:

 • hvitkål;
 • rødbeter;
 • hvitløk;
 • appelsiner;
 • olivenolje;
 • friske agurker;
 • mynte;
 • kakao;
 • eple cider eddik;
 • blåbær;
 • sitroner;
 • bringebær;
 • kirsebær;
 • valnøtter;
 • bitter svart sjokolade;
 • naturlig juice (tranebær, kirsebær, drue, oransje).

Oppmerksomhet: Sjømat har også en utmerket flytende effekt. For større effektivitet kan du inkludere i kosten av sjøkål, som senker kolesterol og dermed bidrar til å redusere blodviskositeten. Denne behandlingen er svært effektiv, særlig siden prisen på produktet er lav.

forebygging

Støtte i tonen i kroppens system kan være mindre fysisk anstrengelse:

 • daglig løp;
 • minst en time i døgnet spasertur i frisk luft;
 • For å få kroppens muskler til å fungere, vil det hjelpe svømming.

Husk om riktig ernæring, vær oppmerksom på variasjonen av menyen. Mange produkter bidrar til utviklingen av vaskulære problemer.

Pasienter som lider av cerebral fartøy bør forlate følgende matvarer:

 1. Ikke fettete kjøtt, fett. Bytt den med magert kjøtt eller kylling.
 2. Avvis røkt og pølseprodukter: hermetikk, fisk og andre.
 3. Når du kjøper meieriprodukter, vær oppmerksom på deres fettinnhold.
 4. Det anbefales ikke å spise mye søtt, spesielt sjokolade.
 5. Med sterk te eller kaffe bør du gå til urtete.

Spis så mye som mulig vegetabilsk mat, grønnsaker, frukt. Organismen kan dermed gjenopprette mye raskere.

Lengden på blodkarene er 100 000 km, noe som gjør at de kan fordoble jordens ekvator dobbelt. Det er derfor helsen deres er viktig, men samtidig bruker man folkemidlene for å mate cerebral fartøy, er det ikke nødvendig å glemme ovennevnte anbefalinger ovenfor.

Ikke medisinske, og hvis du har noen alarmerende symptomer, kontakt legen umiddelbart. Tidlig medisinsk behandling vil forhindre utvikling av komplikasjoner, og i samspill med folkemessige oppskrifter vil bare øke den terapeutiske effekten.

Behandling av fartøy: Hvordan øke blodkarets elastisitet?

Det menneskelige sirkulasjonssystemet består av et stort antall store og små kar, hvorav oksygen og næringsstoffer kommer inn. Et sunt kärlsystem fungerer uten feil, noe som gjør at kroppen kan takle stress og stress. Ved brudd i systemet forverres tilførsel av celler, dette fører til mange problemer.

Sterke fartøy er veldig elastiske. De tilpasser seg kroppens behov og gir den nødvendige ressurser. Med utvidelse av blodkar øker blodstrømmen, noe som forhindrer en økning i trykk. Om vinteren, i kaldt vær, de tvert imot, taper, bidrar dette til å holde varmen. Alle disse unike evner er aktivt manifestert bare i et sunt kärlsystem. Hvis fartøyene blir tynnere og mister sin naturlige elastisitet, begynner kroppen patologiske prosesser. Appetitt, søvn og humør forverres. Personen føler seg syk og konstant tretthet. Disse symptomene er av økende natur. Hvis du ikke griper i tide, vil vaskulære sykdommer utvikles. Feil i vaskulær tone kan forårsake slike alvorlige sykdommer som åreknuter, aterosklerose og hypertensjon.

Mirakuløse midler som er i stand til å returnere til fartøyene de tidligere former og elastisitet, eksisterer ikke. Først og fremst er det nødvendig med god forebygging for å bekjempe brudd og avvik, inkludert en rekke tiltak. Men hvis det medisinske kartet allerede viser diagnosen VSD (vegetovaskulær dystoni), er det nødvendig å opptre på flere kardinalveier. (Se også: Vegetasovaskulær dystoni - årsaker og symptomer) De eksisterer, deres effektivitet er verifisert og bevist. Tenk på de mest populære og rimelige.

Behandling av fartøy med infusjon av røde pinjekegler

På grunn av de helbredende egenskapene til furuskegler behandler de mange sykdommer, inkludert patologier i det vaskulære systemet. Keglene inneholder slike verdifulle komponenter som phytoncider, tanniner, bioflavonoider og essensielle oljer. Forsøkene viste at stoffene basert på røde kegler perfekt takler sirkulasjonsproblemer. Et stort antall unike mikroelementer avlaster skader av skadelig kolesterol, gjenoppretter elastisitet og forhindrer dannelse av farlige blodpropper.

For medisinske formål ta tinktur av kjegler. Dette er den vanligste og rimeligere form, det er lett å forberede hjemme. Det er best å bruke unge kegler med frø, de høstes på våren. Dette er tiden for modning av furufrukter, når mengden tanniner når maksimalnivået. Sommersamling anbefales ikke. Siden juni har furuskegler gradvis mistet sine helbredende egenskaper. Under påvirkning av solen fordamper tjære, de vaskes ut av regn, til slutt blir frukten ubrukelig for behandling av blodårer.

Kegler er fjernet fra treet, det anbefales ikke å samle dem fra bakken, siden de kan inneholde skadelige giftstoffer og giftstoffer. Bare hele frukter brukes, ikke skadet av insekter og rot.

Vodka tinktur

Oppskriften er enkel, du kan gjøre alt selv og raskt. Nok til å fylle opp råvarene. Kegler brettes i en liter krukke, fylt til toppen og fylt med vodka. Insistere på en blanding på minst tre uker, alltid på et mørkt sted og ved romtemperatur. Beredskap bestemmes av fargen, så snart innholdet i kanalen er malt i mørk rød farge, kan den medisinske tinkturen konsumeres.

Ta løsningen på en teskje 2-3 ganger om dagen i 3 uker. Etter å ha gjort en ukes lang pause og fortsett å ta ytterligere tre uker. Kurset er ønskelig å bli gjentatt 3 ganger i året, dette vil oppnå et varig positivt resultat.

Vannbuljong

Hvis alkoholløsninger er kontraindisert, er det et godt alternativ. Du kan forberede en avkok, som i sine terapeutiske egenskaper, på ingen måte er mindre enn tinktur på vodka. For matlaging kuttes pine kegler og kokes i 5 minutter i vann over lav varme. Fem kjegler krever 500 ml vann. Kjøttkraft er full, etter å ha spist 1-3 ganger om dagen for et fjerdedel av et glass.

Behandling av kar med hvitløk

Utmerket krydder og medisin, disse egenskapene til hvitløk er kjent og brukt i lang tid. Blant verktøyene som kan styrke, gjenopprette og forbedre tonen i blodårer, anses hvitløk som en av de beste.

For å beskytte blodårene mot negative effekter og aldersrelaterte endringer, er det bedre å ta fersk hvitløk. La oss anta muligheten for å ta ekstraktet i kapsler. Lavere kolesterol på denne måten er usannsynlig å fungere, men biologisk aktive stoffer i sammensetningen av hvitløk hindrer det i å bli avsatt i form av plakk på veggene i arteriene. Dette er en god forebygging av aterosklerose. Ifølge nyere studier kan en kompleks sykdom forebygges, og en daglig del av hvitløk kan spille en positiv rolle i dette.

Hvitløk har en fantastisk egenskap, det er i stand til å tynne blodet. Dette forhindrer utseendet av trombi og påskynder oppløsningen av patologiske blodpropper betydelig. Fordelen med dette produktet er også bevist i innstillingen av blodtrykk. Dette er et utmerket middel for høyt blodtrykk, hvitløk anbefales til alle som lider av høyt blodtrykk. Regelmessig bruk vil redusere doseringen av kjemiske stoffer.

Universell oppskrift

Normaliser trykket og forbedre tilstanden til fartøyene med hvitløk kan være på mange måter.

Vi tilbyr det universelle, det enkleste og mest effektive:

To mellomstykker hvitløk, skåret i skiver, legg i et glass og hell vann. Dette gjøres om kvelden, om morgenen skal infusjonen være full. Klipp skivene igjen, fyll glasset med vann og drikk løsningen neste morgen. Vanlig inntak bør overholdes innen en måned.

Fartøysopplæring

Blodkar trenger trening. Det bør være vanlig og utføres riktig. Hvis det ikke er noen alvorlige abnormiteter, kan du stimulere blodårene hjemme. En kontrastdusj er best for dette.

Kontrastdusj

En skarp temperaturendring er en slags gymnastikk som aktiverer karsystemet, får fartøyene til å smale og utvide seg. Som et resultat blir de ryddet, de blir mer elastiske og faste.

Rimelig opplæring forutsetter først og fremst den mest behagelige temperaturen for fartøyene. Denne prosedyren er ganske lett å bli vant til. Selv om den første økten var en test, vil alle etterfølgende bli gitt lettere, og med tiden vil denne nyttige prosedyren bare gi glede.

Sekvensen av handlinger er lett å huske. Før du tar en kontrastdusj anbefales det å drikke et glass varmt vann, dette vil redusere sannsynligheten for et plutselig trykkhopp. Et slikt fenomen er uønsket, hodet kan spinne selv i en sunn person.

Veksling av temperaturer begynner gradvis. Til å begynne med oppvarmes kroppen varmt, men ikke skyllende vann. Kald dousing begynner med toppen av ansiktet og basen av nakken. Det beste alternativet er 2 varme økter og 3 kalde økter. De fullfører alltid med kald dousing. Etter dusjen, gni kroppen med et håndkle. Minst en slik prosedyre anbefales per dag. For en kontrastfylt dusj er morgen og kveldstid egnet. Hans forfriskende handling hindrer ikke en god søvn og behagelig oppvåkning.

Hvis det er vanskelig å bestemme seg for å trene et fartøy med en kontrastdusj, kan du begrense deg mot kontrastfottøy. Prinsippet er det samme, varme og kalde dusjer alternerende, hvoretter føttene blir grundig gnidd med et håndkle.

Terpentinbad

En annen bevist og pålitelig måte å trene fartøyene på og gjenopprette kapillær blodstrøm er terpentinbad. Terpentin er oppnådd fra en tyggegummi. Denne furu har en masse medisinske dyder. Verdien av den naturlige komponenten var etterspurt så tidlig som i det gamle Egypt. Terpentin ble brukt til å behandle sår, blødning, gikt, reumatisk smerte.

I 1937 ble det bevist at terpentinbad ikke bare utvider kapillærene, men øker også antall fartøy, akselererer blodstrømmen, utvider koronarbeholdere, forbedrer metabolske prosesser i myokardiet. Resultatet av deres bruk var en reduksjon på 30% i risikoen for å utvikle et akutt myokardinfarkt. Den gjenopprettede blodsirkulasjonen normaliserer gradvis hjertets rytme og styrker hjertemuskelen. Effekten av essensielle medisiner økes ved å forbedre leveransen av medisiner direkte til hver celle i hjertemuskelen, og derved redusere doseringen av legemidler som brukes.

Hoveddelen av terpentin er terpentinolje. I midten av forrige århundre ble det påvist at dette stoffet akselererer blodstrømmen og øker antall fartøy. Når du tar terpentinbad, reduseres sannsynligheten for å utvikle en slik kompleks sykdom som hjerteinfarkt med 30%. Årsaken til normalisering av hjerterytmer og styrking av hjertemuskelen blir gjenopprettet blodsirkulasjon.

Terpentin selges på apotek, doseringene er angitt i instruksjonene. Vanntemperaturen skal ikke overstige 37 grader. Ved avkjøling helles varmt vann. Det er bedre å starte med en fem minutters badteknikk, slik at kroppen blir vant til det. Videre øker, legger 3-5 minutter om dagen. Prosedyren bør ikke vare mer enn en halv time. Terpentin - et stoff ganske aggressivt og aktivt, så før du prøver en slik metode for å styrke karene, konsultere en lege.

Behandling av kar med ferskpresset juice

Alle kjennere av disse deilige drikkene vet om fordelene med ferskpresset juice. Juice er rik på vitaminer og mineraler, absorberes og mates kroppen med næringsstoffer. Noen av dem fungerer som løsemiddel, det vil si at de er i stand til å dele kolesterolplakkene. Samtidig er tykt blod fortynnet. Den nyttige effekten av ferskpresset juice på nyrer, galle og urinblære er bevist. For å normalisere trykket og styrke fartøyene helt, vil det ta flere måneder og minst to behandlingsbaner. Naturlige kilder til vitaminer vil hjelpe, men må vente.

For medisinske formål, for å gjenopprette og rense det vaskulære systemet, brukes grønnsaksjuice oftest:

Rødjuice Denne sunne drikken bidrar til å redusere blodtrykket. Det er nok å drikke 500 ml en drink om dagen. På grunn av omdannelsen av nitrater av tarmbakterier til nitrogenoksid, slipper karene seg ut og blodet i kroppen begynner å sirkulere fritt. Pektiner, organiske syrer, betain, fluor, kalium, kobber, mangan, jod - disse og mange andre nyttige komponenter er til stede i store mengder i sukkerroerjuice. Dette er et utmerket helbredelsessett for hypertensive pasienter. Beet renser blodet og frigjør menneskekroppen fra små blodpropper, kalk- og kolesterolplakk. Rødbettsjuice krever forsiktig bruk. Drikk den gradvis, med små porsjoner. Ved kvalme eller svimmelhet, bør dosen reduseres. Hvis fenomenene ikke passerer bedre, må du stoppe mottaket. (Se også: Fordel og skade på sukkerroer og sukkerroer)

Gulrotjuice. Gulrøtter er vegetabilsk leder i innholdet av plantepigment med betegnelsen beta-karoten. I sammensetningen er det mer enn 20 mikroelementer, det er sjeldne mineraler og organiske syrer. Hovedverdien for fartøyene er flavonoider og phytoncider. Disse naturlige antibiotika forbedrer tilstanden av immunitet og aktiverer produksjonen av enzymer som styrker veggene i blodårene. (Se også: Fordeler og skade på gulrotjuice)

Gurkesaft. Det er nyttig for høyt trykk og svake blodkar og agurkjuice. Det er mange verdifulle stoffer i den, som bidrar til å opprettholde syrebasebalansen. Den største fordelen med agurkjuice i rensingseffekten. Den utmerker seg fra legemetoksiner og toksiner, noe som forbedrer blodsirkulasjonen og opprettholder karossens elastisitet. (Se også: Fordeler og skade på agurker og nyttige egenskaper av agurkjuice)

Sellerijuice inneholder jern og magnesium, disse stoffene har en positiv effekt på blodkvaliteten.

Persille juice er indikert for høyt kolesterol, skjøthet av kapillærer og kar.

Spinatjuice er uunnværlig ved høyt trykk.

Kiwi juice er kjent for sitt høye innhold av fruktsyrer, noe som gjør det nyttig å rense blodårene og senke blodtrykket.

Verdien og nytte av fruktjuice er ikke mindre viktig for å forbedre det vaskulære systemet, men et høyt innhold av fruktose og glukose kan provosere utviklingen av noen alvorlige sykdommer. En av dem er diabetes mellitus. Risikoen er stor, så vegetabilsk juice er mer å foretrekke for rensing og styrking av blodkar.

Oppskrifter av juiceblandinger for vaskulær rengjøring

For tilberedning av juice brukes kun høykvalitets frukt. Grønnsaker bør være elastiske og kjøttfulle, slik at det vil gi mye juice. Du kan klemme den ut med en juicer eller manuelt, gni den på gnisten og vri den gjennom osteklokken. Oppbevar drikker i kjøleskapet i ikke mer enn 24 timer. Lengre lagring frarøver juice av alle nyttige egenskaper. Dens bruk blir ikke bare ubrukelig, gjæret, overeksponerte drinker er ikke trygge for magen.

For å redusere blodtrykket, kan du prøve følgende blanding:

Oppskrift nummer 1: gulrøtter + selleri + spinat + persille. Gulrøtter i dette vegetabilske ensemblet bør seire. Smaken er uvanlig, for en amatør, men fordelene for blodårene er enorme. Til en slik drink blir brukt gradvis. De starter vanligvis med et halvt glass om dagen. Hvis det ikke var uregelmessigheter i arbeidet i magen og tarmene i løpet av uken, kan du øke dosen til en liter om dagen. Fortsett å rense behandlingsforløpet bør ikke være lengre enn en måned. Etter en to-ukers pause.

Oppskrift nummer 2: gulrøtter (10 stk.) + Beets (3 stk.) + Agurk (1) + kiwi (1). Denne saftblandingen renser helt blodkarene og aktiverer blodsirkulasjonen. Alle ingrediensene er malt og blandet. Den mottatte cocktailen blir tatt først 3 ss per dag. Over tid kan volumet økes til et halvt glass.

Forholdsregler ved behandling av blodkar med juice. Forsiktighet bør tas med medisinering, spesielt for personer med kroniske sykdommer, svak immunitet, sykdommer i galle og blære. Før bruk er det tilrådelig å besøke en lege og få de nødvendige rådene om bruk av grønnsaksjuice for rengjøring av fartøyene.

Tre ekstremt nyttige kosttilskudd i behandlingen av blodkar

Med innsnevring av fartøyene og utseendet på plaketter i dem, diagnostiserer legene "aterosklerose". Brutt blodsirkulasjon, som fører til svikt i alle kroppssystemer. Det er mulighet for fullstendig blokkering av blodkar, denne tilstanden er svært farlig for helsen. Aterosklerose kan forebygges, det er en masse effektive forebyggende tiltak, iagttagelse av hvilken, du kan beskytte deg selv mot sykdommen og dens komplikasjoner. Når sykdommen er diagnostisert, brukes narkotika og et spesielt diett basert på obligatorisk inkludering av visse produkter og ekskludering av andre.

lecithin

Med aterosklerose er lipidmetabolismen svekket. Denne feilen fører til akkumulering av "dårlig" kolesterol. Dette begrepet i medisin er preget av en overflod av lipoproteiner med lav tetthet. Hvis denne prosessen er identifisert, er kolesterolplakkene uunngåelige, som er avsatt på vegger av fartøyene. Fartøyene selv blir skjøre, noe som kan føre til hjerteinfarkt og slag. For å unngå disse alvorlige komplikasjonene er det nødvendig å justere mekanismen for kolesterolfrigivelse. Dette kan hjelpe lecitin. På grunn av kjemiske egenskapene til dette lipidkomplekset, kan kolesterol reduseres. En molekyl lecithin produserer 3 molekyler kolesterol.

Lecithin er som et byggemateriale for celler. Det bør være til stede i menneskekroppen i tilstrekkelige mengder, med et underskudd er det alltid mulig å fylle opp sine reserver. Det er mange produkter rik på lecithin. Deres bruk er obligatorisk, spesielt hvis det er en økning i kolesterol. Listen over postholdere for innholdet av lecitin er:

Lecithin kan produseres alene, men denne funksjonen avtar med alderen. Organismen trenger å bli hjulpet, lecithin celler kan satiate et literate diett.

Omega-3

Tilstanden av blodkar kan påvirkes av de fordelaktige komponentene som finnes i fisken. I sin sammensetning er mange flerumettede fettsyrer Omega-3. De har en fantastisk helseeffekt: de reduserer kolesterol, blodviskositet og normaliserer blodtrykket.

Folket i det fjerne Nord i store mengder forbruker frosset og rå fisk. Stroganin er et produkt som ikke gjennomgår varmebehandling. Eskimoer, som spiser fisk i denne form hver dag, har ingen tegn på atherosklerose. Deres fartøy er i perfekt stand. Denne unike oppdagelsen ble laget med rutinemessig medisinsk undersøkelse og gir grunn til å hevde at fordelene med fiskeprodukter for blodårer er enorme.

Omega 3 finnes i ørret, makrell, laks, kveite, tunfisk, sardiner, sild. Det finnes plantekilder til disse syrene: valnøtter, hørfrø og hampseed, rapsfrø, olivenolje, soyabønner, havregryn.

Ginkgo biloba

Ginkgo biloba refererer til reliktrær og har en unik sammensetning. Mottakelsen av ginkgo biloba er indikert for aterosklerose, hypertensjon og vegetotvaskulær dystoni-syndrom. Legemidler forbedrer tilstanden til fartøyene, de blir mer elastiske og fastere.

Interessen for denne agenten øker merkbart, da preparatene har praktisk talt ingen kontraindikasjoner og har vist seg å være effektive. I dag er ginkgo biloba preparater tilgjengelig på apotek. Hvis du kan få eller kjøpe ginkgo blader, kan tinktur kokes hjemme. Leaves pour vodka (alkohol) i andelen 1/10. Insister på et mørkt sted i 2 uker, alltid i en glassbeholder. Ta 15-20 dråper før måltider i en måned.

Liste over de mest nyttige produktene for blodkar

Med den åpenbare svakheten i fartøyene og en reduksjon i elastisiteten, er det svært viktig å være oppmerksom på kostholdet. Det skal være balansert og med overvekt av planteprodukter.

Ernæringseksperter sier at å spise matvarer som inneholder veksthormoner og konserveringsmidler, påvirker det vaskulære systemet negativt. Det finnes ingen næringsstoffer i dem, men de inneholder komponenter som virker deprimerende på fartøyene. Det anbefales å bruke bare naturlige produkter og tilberede mat selv. Det er ønskelig å forlate slike behandlingsmetoder som steking, steking og røyking. Det er bedre å behandle produkter på andre måter: slukning, matlaging, baking, dampbehandling.

Riktig ernæring kan være en utmerket forebygging av aterosklerose.

Det er mange produkter kjent for å forbedre helsen til arteriene og rensing av kolesterol. La oss markere det mest effektive og rimelige:

Listen kan suppleres med nyttige oljer, forskjellige typer nøtter, krydder og urter. For å styrke svake kar, er bær, alger, brokkoli, sitron, frokostblandinger, asparges, løk effektive. For å hjelpe hjertet og blodårene kan være drueben. Dette er kilden til resveratrol, hovedbeskytter mot parasitter og forhøyet kolesterol. Klem juice fra beinene med en skruepresser.

Silisiumvann forbedrer blodkarets elastisitet

Silisium er involvert i dannelsen av epitel- og bindevev. Dette er den viktigste makronæringsstoffet i kroppen, som finnes i form av en rekke forbindelser. Silisium støtter arteriell elastisitet og er en av de viktigste deltakerne i forebygging av hjerte og karsykdommer. Mange alvorlige sykdommer, inkludert aterosklerose, skyldes brudd på utveksling av silisiumforbindelser.

Mengden silisium som trengs av en organisme, kan oppnås med mat. Med de avdekkede avvikene fra det kardiovaskulære systemet øker behovet for dette elementet og en ytterligere metode er nødvendig. Mangel kan alltid fylles med innføring av kiselvann inn i rasjonen. Du kan forberede det selv.

Oppskriften på å forberede silisiumvann

Vann på silisium ble insistert i antikken. Silisium ble lagt på bunnen av brønner og brønner, mange sommerboere gjør det til nå. Dette er en unik metode for vannrensing, silisiumaktivatoren reduserer innholdet av bakterier og virus, og forbedrer mikrofloraen av vann. På grunn av nærværet av mineralet danner kolloider i vannet. Disse stoffene lindrer væsken av plantevernmidler, tunge salter og andre stoffer som er skadelige for kroppen.

Forbered fersk, krystallklart silisiumvann er veldig enkelt, det er nok å legge en silisiumstein i en glassbeholder, dekke og sette den på et lyst sted, beskyttet mot direkte sollys. Etter 2-3 dager vil vannet være klart for bruk, men mer verdifulle egenskaper i det vil være etter en ukes eksponering.

Pass på å overføre det klare vannet til en annen beholder, det er bedre å hente ut sedimentet, for mye tungmetaller akkumuleres i det. Dens egenskaper silisiumvann beholder noen måneder, du kan drikke det hver dag uten restriksjoner.

Silisiumvann har kontraindikasjoner, det anbefales å konsultere en lege før bruk.

Matkilder til silisium

Ikke glem de tilgjengelige matkildene. Fartøy som er nyttig for silisium, finnes i mange matvarer og drikkevarer. Dette elementet er i mineralvann, øl og vin. Det er til stede i sammensetningen av produkter av animalsk opprinnelse: egg, kaviar, sur melk. Ledere i innholdet i dette elementet er planteprodukter, blant mesterne er bygg, brun ris og havre.

Frukt: aprikos, ananas, bananer, epler, pærer, melon, blomme, fersken, druer.

Grønnsaker: rødbeter, poteter, kål, gulrøtter, agurker, reddik, løk, tomater, aubergine, courgette, squash, gresskar.

Bær: sort currant, havtorn, kirsebær, fjellaske, blåbær, søt kirsebær.

Listen er imponerende, den kan etterfylles med såkalt valnøttmat. Ernæringseksperter anbefaler det å gjøre med en mangel på silisium. Du kan bruke hasselnøtter, peanøtter, cashewnøtter, mandler og hasselnøtter. Noen av deres nøtter (200 g) er malt, tilsett rosiner (200 g), tørkede aprikoser (200 g), sitron og honning. Komponentene blandes, overføres til en krukke og lagres i kjøleskap. Hvis maten ikke er allergisk, kan du ta dette smakfulle og sunne produktet i alle mengder.

Generelle anbefalinger for vaskulær styrking

For å unngå brudd og unormalitet i blodkarets arbeid, må man ta vare på helsetilstanden gjennom hele året og gjennom hele livet. Dette gjelder ikke bare riktig næring. Det er bevist at tilstanden til fartøyene er avhengig av en persons psykologiske tilstand. Unngå stress og monotone belastninger. Neurose er en av de vanligste årsakene til vaskulær sykdom. Livet bør ikke bestå kun av sine vanlige saker og hendelser. Endring av inntrykk og reise påvirker gunstig tilstanden i nervesystemet. Å holde seg rolig gjør det mulig å ha en variert positiv rekreasjon: vandre i naturen, gå til teatre og kino, trene yoga, snakke med venner og familie, etc.

Øk stressmotstanden hjelper idrett. Hvis det ikke er tid for trening, er det nok å gjøre øvelser om morgenen. Svært nyttige vannprosedyrer, spesielt badet. I fravær av kontraindikasjoner, helbrede i dampbadet. Bath broom - en flott massasje, stimulerer blodsirkulasjonen og gjenoppretter blodkarets elastisitet. Den samme effekten av å svømme i bassenget. Regelmessige besøk vil være til fordel for det vaskulære systemet.

Vaskulær svakhet blir ofte observert hos personer som ikke får nok søvn og blir sliten. Kroppen tåler ikke belastningen, det påvirker velvære og tilstanden til det vaskulære systemet.

Behandlingen av kar og styrking er en langsiktig prosess. Det er umulig å kvitte seg med problemer samtidig og for alltid, uansett hvor effektive metodene og metodene som er beskrevet er. Ta vare på deg selv og blodårene dine skal være permanente, det er bedre hvis legene dine strever etter upåklagelig helse, som vet alt om kardiovaskulærsystemet.

Forfatteren av artikkelen: Nina Vladimirovna Sokolova, naturopatisk lege, fytoterapeut

Svake fartøyer: årsakene til og tegnene på hva de skal gjøre - måter å helbrede og styrke

Fartøy - et av de svakeste stedene i den moderne manns kropp. Karsykdommer fører svært ofte til funksjonshemming og død av pasienter. Dårlige skader forverrer den generelle tilstanden og forstyrrer funksjonene til vitale organer. I svake fartøy blodstrømmen senkes, blodtilførselen til de indre organene avtar, hypoksi oppstår, deres normale arbeid er forstyrret. Konsekvensen av de patologiske prosesser er motstandsdyktig hypertensjon, aterosklerose, åreknuter, trombose og emboli av cerebrale kar, hjertet eller andre organer og lemmer. Mangel på blod i organene er et alvorlig problem som kan true livet.

Hos friske mennesker er blodkarene sterke, og veggene deres er elastiske. Til nedskrivning av blodkar fører til dårlig kosthold, genetisk disposisjon, overdreven bruk av alkohol, røyking, stress, nevro-psykologisk tretthet, kjedelig arbeid, konstant problemer i livet, samtidig sykdom.

Kolesterolplakk er den viktigste årsaken til dårlig patency, svekkelse og brittleness arterie. Aterosklerotiske forandringer forstyrrer elastisiteten til vaskemuren. Arterier blir sprø og svake. Plaques hindrer full blodstrøm, organene mangler oksygen. Infarctions og slag er en direkte følge av aterosklerose.

kolesterol innskudd i arteriene, som et resultat av progresjon som er i stand til å føre til at blodstrømmen og dødelige konsekvenser avbrytes

Wien lider ofte blir lite fleksibel og sårbar på grunn av venøs stase, og svakhet i karveggen forårsaket av eksterne eller interne faktorer. På huden er det røde prikker, flekker, stjerner. Utvikle åreknuter og dens komplikasjoner - trofiske sår, tromboflebitt og dyp venetrombose etappe nervøs med tromboembolisme.

Svekkede årer og blodstasis kan føre til alvorlige konsekvenser

Dårlig blodsirkulasjon kan skade hjernen, hjertet, leveren, nyrene og lemmer. På et tidlig stadium vises ikke patologi. Gradvis forverres tilstanden til pasientene, det er tegn på indre sykdom. For å unngå utvikling av alvorlige patologier er det nødvendig å styrke fartøyene.

Vanlige tegn på svake blodårer

Når disse symptomene oppstår, bør man ta hensyn til tilstanden til fartøyene og begynne å styrke dem:

 • Svimmelhet, mørkere i øynene med skarp stigning eller skråning, besvimelse,
 • Pulserende smerte i templene eller baksiden av hodet, tinnitus,
 • Koldhet og hevelse i beina,
 • Dårlig varmetoleranse,
 • Meteozavisimost, myalgi og artralgi når været endres,
 • Rask tretthet, søvnløshet, depresjon,
 • Kortpustethet, takykardi, "galopperende" trykk,
 • Variabel kroppstemperatur,
 • Hematomer på huden selv med en liten effekt,
 • Nasal blødning,
 • Vaskulære stjerner og finne ut blødninger er ikke huden,
 • Stikkende, prikkende, blåmerker på øyebollet med svekkelse av øyekapillærene.

Dette er de vanligste symptomene som oppstår når blodårene er svekket og patologisk endret. Mange rett og slett ikke tar hensyn til "vanlige" manifestasjoner, og faktisk signalerer de ofte om tilstedeværelsen av helseproblemer. Hvis du har disse symptomene, bør du umiddelbart kontakte legen din for å få råd.

Hvis fartøyene ikke styrkes, blir symptomene mer uttalt, og pasientens tilstand er beklagelig. Denne prosedyren krever en integrert tilnærming, ansvar og utholdenhet. Styrke veggene i blodårene anbefaler personer som fører en stillesittende liv, ofte under stress, lider av beriberi, hematologiske sykdommer, åreknuter og åreforkalkning. Styrke blodkar nødvendig etter en lang influensa, kronisk betennelse i mandlene, med hypertensjon, reumatoid artritt, glomerulonefritt.

Svake cerebral fartøy

Vaskulære sykdommer i hjernen er de mest alvorlige og tragiske patologiene, og konsekvensene av dette er svært farlige. Som følge av tilstopping av hjerneskarene med kolesterol er veggene skadet og deformert.

Årsakene til den dårlige patensen til hjernens blodkar er mange:

 1. Stressfulle situasjoner,
 2. Mental overarbeid,
 3. Mangel på oksygen.

Med aterosklerose i hjernearteriene, reduseres karbidens elastisitet, muskelskjellet svekkes gradvis, den vaskulære tonen faller. Dårlig cerebral fartøy er en forutsetning for utvikling av cerebral angiospasm eller aneurysm, hvor bruddet truer hemorragisk slag. I mangel av tilstrekkelig terapi, er hjernens fartøy smale, er blodtilførselen til hode og nakke svekket. Mangel på oksygen fører til hypoksi i hjernen, iskemisk berøring, funksjonshemning eller død.

Svake hjernen fartøy krenke blodet, som er manifestert av smerter, hjertebank, kortpustethet, blekt ansikt, og intermitterende urolig søvn, morgen brutt, tretthet, irritabilitet eller apati.

Svake hjertebeholdere

Dårlige blodårer forstyrrer koronar blodtilførsel, noe som resulterer i dårlige næringsstoffer og oksygen i myokardiet. Berørte kardiomyocytter dør, normalt hjertevev erstattes av arrvev. Disse prosessene utvikler seg raskere hos personer i fare: pasienter med hypertensjon, diabetes, fedme, røykere, drikkere, ledende stillesittende livsstil.

Symptomer på svake blodårer inkluderer kardialgi, svakhet, rask pust, hjertebank, arytmisk puls, hevelse i beina, dårlig humør. I fravær av rettidig og forsvarlig behandling kan svake hjertebeholdere føre til utviklingen av sykdommen og utviklingen av alvorlige komplikasjoner, hjerteinfarkt.

Styrking av fartøyene i hjemmet

Styrking av blodårene er å følge prinsippene for sunn livsstil: et balansert kosthold, mosjon, vanlige vannprosedyrer, gjenopprettende massasje, bruk av folkemidlene.

 • Den første og hovedregelen for en sunn livsstil er moderasjon. Det er veldig viktig å ikke overeat. Ta mat bør være 4-5 ganger om dagen. Fraksjonelle måltider i små porsjoner med begrensning av animalsk fett, stekt mat og enkle karbohydrater - et løfte om god helse og lang levetid. Negative effekter på blodkar og kropp som helhet er gitt av kaffe, brus, salt og sukker. Overdreven spising av mennesker som har problemer med blodkar kan føre til asthenisering av kroppen, manifestert av hodepine, utilpash, synkope. I løpet av dagen anbefales det å drikke opptil 2 liter vann, det er mye grønnsaker og frukt. De er en kilde til vitaminer og mineraler, samt fiber. Eksperter anbefaler å spise en hvitløksklær daglig. Et glass kokt vann med sitronsaft og honning, full i natt, vil bidra til å styrke skipets vegger.
 • Fysisk aktivitet gjør det mulig å øke tonen i fartøyene og styrke dem. Eksperter anbefaler å besøke treningsstudioet minst 3-4 ganger i uken i 15-20 minutter. Gradvis avhengighet vil unngå overarbeid og overbelastning av et allerede slitt kar-system. Å styrke de dårlige fartøyene på føttene, vil hjelpe til med å gå, sykle, løpe og svømme. For å rense blodårene fra plakk og blodpropper må du spise, svømme eller regelmessig ta en enkel kontrastdusj. Daglige turer i 10-15 minutter vil være til nytte i kampen for sunne fartøy. Fysisk aktivitet akselererer metabolismen, forbedrer hjertet, stimulerer inntaket av oksygen og næringsstoffer. Ikke-farmakologiske metoder for behandling inkluderer også ski, fotturer, utendørs turer, herdeprosedyrer.
 • Vannprosedyrer styrker blodkarrene godt. Morgen kontrastdusj er en utmerket vasokonstriktor. Etter en lignende helseforbedrende prosedyre, er kroppen belastet med energi, stemningen stiger, tonen på fartøyene gjenopprettes. Om kvelden før du går i seng, vil et varmt bad bidra til å lindre tretthet på dagen. Med intoleranse av kontrastdusj og varme bad, anbefales fotbad. Å besøke det vanlige badet, badstuen, påvirker svømmebassenget positivt på fartøyene. Kontrasterende dusjer styrker og trener fartøyene og hele kardiovaskulærsystemet.
 • Riktig utført massasje hjelper til med å gjenopprette tone og vaskulær funksjon. Flere selvmassasje teknikker med applikator Kuznetsova og en massasjematte vil styrke fartøyene.
 • Personer i fare bør forlate dårlige vaner, spesielt fra røyking. Alle tilgjengelige kroniske og systemiske sykdommer må identifiseres og behandles i tide. Det anbefales å bytte arbeid og hvile, bruke mindre tid foran en datamaskin og TV, ikke lytt til høy musikk, nekter å besøke støyende aktiviteter.
 • Full hvile og tilstrekkelig søvn - et løfte om trivsel og høy arbeidsevne. Hvis du er konstant opprørt, redd for alt, opplever og tviler på deg selv, vil det være en neurose. En positiv holdning og glede fra hver levetid vil tillate at fartøyene aldri blir syke.

Medisineringsterapi

Foreløpig produserer farmasøytiske selskaper mange stoffer for å styrke vaskulærvegg. Deres valg er bestemt av sykdomsstadiet, diameteren og plasseringen av de berørte fartøyene. Enhver medisinering kan bare foreskrives av en lege etter en fullstendig undersøkelse av pasienten.

For å styrke og gjenopprette veggene i blodårene og behandle vaskulære sykdommer, foreskriver spesialister følgende grupper av legemidler:

 1. Statins - "Lovostatin", "Mevakos".
 2. Fibrer er klofibrat, simvastatin.
 3. Vasodilatorer - "Eufillin", "Papaverin."
 4. Komplekse preparater som hindrer betennelse i vaskemuren - "Dehydroquercetin", "Ascorutin".
 5. Venotonikken er Detraleks, Venarus.
 6. Antiaggreganter - "Aspirin", "Kurantil."
 7. Forberedelser for å forbedre mikrosirkulasjonen - "Cerebrolysin", "Trimetazidin."
 8. Angioprotektorer, normaliserende metabolisme i blodkarets vegger - "Eszin", "Pirikarbat".
 9. Nootropiske stoffer - "Aminalon", "Piracetam".
 10. Antidepressiva - Afobazol, Amitriptylin.
 11. Antihypoxanter og antioksidanter - Aktovegin, Kudesan.
 12. Vitaminer i gruppe C, E, A, K.

Behandlingsskjema og dosering av legemidler velges av legen individuelt etter diagnose. Hvis det er en alvorlig vaskulær patologi, kreves det regelmessig besøk til spesialiserte klinikker og sykehus hvert halvår.

Tradisjonell medisin

De vanligste oppskrifter av tradisjonell medisin, styrke svake blodkar:

 • Elixir fra valnøttpartisjoner og hagtorns tinktur.
 • Spirituøs tinktur av hvitløk.
 • Avkjøling av immortelle.
 • Juice yarrow eller plantain.
 • Bøtte av bark av en guelder-rose.
 • Tinktur av nese fra blåmerker.
 • Havtornetolje for helbredelse av hodene.
 • En avkok av persille, blandet med melk, tørk ansiktet med pinebloeding.
 • Aloe juice er tørket med de delene av kroppen der det er røde flekker.

For beholdere av behandling - hvitløk og urteoppskrifter

Alle vet hvor stor rollen som kardiovaskulærsystemet er i kroppens normale funksjon. Problemer med blodsirkulasjon fører til ulike sykdommer: tilstopping av cerebral fartøy, iskemisk sykdom, aterosklerose, hjerteinfarkt, hjerneslag, åreknuter, trombose.

Årsakene som fører til slike plager er mange. Denne røyking, konstant stress, stillesittende livsstil, feil diett. Hvordan kan du rense kroppen? Det er mange forskjellige metoder. Et spesielt sted blant dem er okkupert av folkemidlene for behandling av blodårer. Det foreslås å bruke spesielle potions fra planter, for å konsumere grønnsaker og frukt som har en gunstig effekt på tilstanden deres.

Hvordan behandle blodkar med tradisjonell medisin?

Fartøyene vil bli elastiske, og dette vil gjøre det mulig å unngå utvikling av hjerneslag, hjerteinfarkt eller aterosklerose, hvis du bruker en slik infusjon av urter. Du bør blande ett glass av hver plante: kamilleblomster, johannesurt, nyrer av bjørk, yarrow og immortelle. Det er nødvendig å helle en spiseskje av denne blandingen av urter med 500 ml kokende vann. La produktet stå. Etter dette skal infusjonen filtreres.

Drikk stoffet før sengetid. Bruksmåte: I et glass vegetabilsk ekstrakt legg til en skje med honning og drikk små sip. Om morgenen skal den gjenværende infusjonen oppvarmes, tilsett honning.

Det bør tas på tom mage, helst tjue minutter før frokost. Deretter skal du forberede neste del av det helbredende stoffet. Og så fortsett til hele urteblandingen er ferdig. Dette velværeforløpet bør gjennomføres minst en gang hvert fjerde år.

Elastisitet - en av de viktigste egenskapene til vaskemuren, som gir en tilstrekkelig respons av kroppen til å øke eller redusere blodtrykket, samt tilførsel av næringsstoffer til hver celle i våre organer. På grunn av en feil livsstil og irrasjonell ernæring blir veggene i blodbanen tett og skjøre.

For å forhindre denne tilstanden anbefales det å lede en aktiv livsstil, spise godt og anvende tradisjonelle medisinskecept. Ved hjelp av infusjoner og urte medisinske urter, vil du gi kroppen nok vitaminer og mikromineraler, og også forhindre utvikling av patologiske prosesser i fartøyets intima.

Tibetansk oppskrift

Hjemme anbefaler de å dra nytte av oppskriften som de tibetanske munkene forlot til sine etterkommere. Dette middelet er i stand til å gjenopprette de berørte fartøyene og rense dem av kolesterolplakk. Sammen med gjenoppretting av blodårene forsvinner hodepine, syn og hørsel blir gjenopprettet, åreknuter minsker.

For å forberede et helbredende middel, vil det trenge 350 g renset hvitløk. Den skal knuses og slipes i en tre- eller keramisk mørtel. Masse satt i en krukke og satt i 5 dager i et mørkt, kaldt sted. Bland deretter blandingen grundig, ta ett glass og hell det i en annen steril liter krukke. Her er et glass alkohol tilsatt, tett lukket og sendt i 10 dager til et kaldt sted.

Etter dette filtreres produktet gjennom en medisinsk gassbind og klemmes godt. Ta en medisinsk tinktur i henhold til ordningen, og vær sikker på å spise (15 minutter), bland den med 50 ml melk.

 • I-dag: morgen - 1 dråpe, lunsj - 2, kveld - 3;
 • II dag: morgen - 4 dråper, middag -5, kveld -6;
 • III dag: 7-8-9 dråper, henholdsvis;
 • Og så til den sjette dagen. Så begynn å redusere mengden tinktur i samme hastighet.
 • VI dag: morgen - 15 dråper, lunsj -14, kveld-13.

Fra og med XI-dagen tar helbredelsesmiddelet 25 dråper. Behandlingen utføres til alle tinkturene er ferdige. Under behandlingen må du drikke 2 liter væske. Dette vil lette arbeidet i leveren.

Det anbefales at du holder en aktiv livsstil mens du tar dette hjemmet, ikke drikker kaffe, sterk te og brennevin. Unntatt bruk av krydret retter og krydder, røkt mat og fett kjøtt varianter. Gjenta dette løpet av rengjøring fartøyene kan være ikke tidligere enn 4 år senere.

Hvitløk-Milk Elixir for fartøysrengjøring

En annen effektiv metode for behandling basert på hvitløk og melk. Forbered et middel som ikke er dårligere i dets medisinske egenskaper til dyre stoffer. Det anbefales spesielt for hypertensjon. Ta 2 skjeer skrællede hvitløksklær og hell et glass melk over dem. Deretter legger du pannen med disse ingrediensene på en svak brann. Når hvitløk blir veldig myk, skal produktet fjernes fra platen. Deretter tappes hvitløksmelken og begynner å bli brukt. Anbefalt brukstype: en spiseskje før du spiser.

Urtepreparater

1. For behandling av cerebral fartøy er det et utmerket folkemåte. Dette er havtornolje. Det tas muntlig tre ganger om dagen: på en teskje i tre uker. Denne oljen anbefales å drikke i en halv time før måltider. Etter en måned, om nødvendig, kan behandlingsforløpet gjentas.

2. Vel styrker og renser hagtorns fartøy. Du må ta et glass frukt, hell en halv liter kokende vann og koker dem på en veldig sakte brann. I buljongen legg til acacia honning (2 ss). Ta stoffet på en dessertskje før du spiser, og til og med før sengetid - to skjeer.

3. Forbedre blodtilførselen til hjernen infusjon av St. John's wort. Det er nødvendig å brygge en skje med gress med et glass kokende vann. Slå av infusjonen, så han brygget. Dette vil være den daglige prisen, som er delt inn i tre porsjoner og konsumert litt tid før måltider.

4. Rengjør perfekt og øker elasticiteten til fartøyene et slikt middel. Ta 1 sitron og et stort hode hvitløk. Sitrus er malt sammen med skallet. Hvitløk skales og huskes i små biter.

Begge ingrediensene blandes og helles med en liter rent vann. De gir agenten litt insisterende. Om morgenen begynner de å ta stoffet.

Han skal drikke 50 gram før han spiser. Oppbevar infusjonen i kjøleskapet. Behandlingsforløpet er ønskelig om høsten og våren. I tillegg er dette middelet forkjølet. Infusjonen øker også immuniteten, stabiliserer trykket.

5. Gjenopprette systemet med blodkar kan være et slikt middel. Det skal ta: 5 spoonfuls "med en høyde" av hakkede furu nåler, legg til 2 skjeer av vilde rose bær, 3 - løkskål. Denne blandingen av ingredienser helles i en liter vann og settes i 10 minutter på en svært svak brann. Deretter må buljongen brygges. Etter 12 timer filtreres den gjennom ostekloth og fortsetter til mottak. Du må drikke medisinen i løpet av dagen. Neste forbereder neste servering.

6. Du kan bruke denne typen folkemedisin. Forbereder tinktur av friske furuskegler. Litrovuyu bank halvparten fylt med kjegler og hell vodka (som bare dekket). Produktet skal infiseres ved romtemperatur i minst ti dager. Ta tinkturen før du legger deg til sengs: 1 ts. Det er ønskelig å legge denne eliksiren til te.

7. Styr karene og fjern støyen i ørens tinktur av kløver. Du bør ta en halv liter krukke fylt til toppen med blomster av planten. Hell deretter råvarene i en stor beholder og hell i en flaske vodka. Deretter må du sette legemidlet på et mørkt sted. Etter to uker blir stoffet filtrert og konsumert for en skje (kantine) om natten. Behandlingsforløpet fortsetter i to måneder.

For å holde fartøyene sunne må vi ikke glemme ladingen som styrker tilstanden deres. Det er nødvendig å gå mer, det er nyttig å klatre opp trappen uten hjelp av en heis. De styrker også godt når man bruker en kontrastdusj. Husk at sunne fartøy er veien til lang levetid og aktivt liv til alderdom.

Les Mer Om Fartøyene