Hva om venene på beina ble for merkbare?

Gel og krem ​​fra åreknuter som reklame avbryter ofte din favoritt TV-serie, som ifølge eksperter, ansett som en god idé, som imidlertid sunne seerne liker ikke spesielt. Men det må bemerkes at åreknuter "får gamle" og mer enn det - det er ganske bidrar nåværende tempoet i livet, derfor er stadig funnet unge mennesker som klarte å overleve 30 år med kirurgi (om enn minimal invasiv) om saken.

Å studere en familiehistorie av åreknuter, mange (ikke uten grunn) kan trygt vurdere seg blant en gruppe potensielle phlebologist-pasienter. Men risikoen for å utvikle sykdommen hvis det er en arvelig tendens til åreknuter øker og andre faktorer: Kvinne, flat, overvekt, dårlig valgt yrke, som krever et lengre opphold i oppreist stilling.

En ny livsstil og en krem ​​fra åreknuter

Med tanke på mulige fremtidige problemer, forlater noen mennesker ikke dette viktige spørsmålet uten oppmerksomhet og forsøker å forsinke varicoseutvidelsen av venøse fartøyer i tide. De utfører aktiv profylakse av den videre utviklingen av sykdommen, så snart de oppdager de første tegn på lesjoner i blodårene på bena (tyngde, nattkramper, endringer i huden på enkelte deler av underdelene).

Kvinner er de første som legger merke til vaskulære problemer i hjemmet, så oftere begynner menn med denne hensikten:

 • Å være interessert i folkemedisin;
 • Finn styrke for å overvinne frykt for leeches og engasjere seg i hirudoterapi;
 • Det er avgjørende å si "nei" til dårlige vaner og slike fasjonable sko blant fashionistas;
 • Gjør spesiell gymnastikk, gå til bassenget og massasje;
 • Skaff komprimeringsstrikk og krem ​​fra åreknuter.

Etter å ha prøvd ulike konservative metoder for behandling av åreknuter, foretrekker de fleste pasienter geler fra åreknuter. Gel, som ikke viser tendens til fluiditet, når den påføres huden, er pent stablet, absorberes raskt, slik at det ikke forårsaker ulempe for pasienten. Å ha en fettbasert salve, tvert imot, sprer, etterlater spor ikke bare på huden, men også på klær, og dette er ikke til alles smak. Kremet har en mellomliggende stilling, selv om den inneholder fettstoffer, men er mer behagelig for huden og ikke så skitne klær. I

Ellers har pasienten alltid muligheter: salver fra åreknuter, geler og kremer tilbyr hele tiden et apoteksnettverk, for eksempel:

 1. Midler basert på heparin (Heparinsalve, Venosan, Gepatrombin, Lyoton 1000, etc.);
 2. Kremer fra åreknuter, som brukte de unike egenskapene til hestkastanje (Escuzan, Eszin, Venosal Plus, etc.);
 3. Troxerutin i form av salver fra åreknuter (Troxevasin);
 4. Ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler i form av en krem ​​eller gel, som i tillegg til sin primære hensikt, pasienter behandlet vene brønn på ben (Nimesulide gel, Naiz-gel Fastum gel, Diclofenac Gel et al.).

Hvilken form å velge er alles virksomhet, men for ikke å skade, anbefaler vi alltid å vite doktors mening.

Tilsyn fra legen og pasientens håp

Som alle andre farmakologiske midler kjøpt på apotek, Krem mot varicose bør anbefales av lege, Imidlertid er det sannsynligvis nyttig for pasienten å vite hva handlingen av disse stoffene er basert på, hvilke oppgaver de utfører, å komme på huden til en person.

Disse midlene er hovedsakelig tildelt rollen som assistenter i behandlingen av åreknuter på andre måter. Geler, kremer, salver som påføres lesjonene er utformet for å:

 • Forhindre stagnasjon av blod;
 • Utfør funksjonene av tonic;
 • Optimaliser aktiviteten til venøse ventiler;
 • For å forhindre uønskede konsekvenser forårsaket av utvidelse av venøse kar
 • Reduser alvorlighetsgraden av kliniske manifestasjoner (smerte, hevelse, betennelse).

For å oppnå en virkelig høy effektivitet fra stoffet som brukes til å behandle åreknuter på bena, må alltid ta hensyn til sykdomsstadiet. Kremer mot åreknuter (salver, gel eller andre farmakologiske former), tildelt på eget initiativ, kan i beste fall ikke ta noen nytte, og i verste fall - forverre prosessen med utvikling og å provosere sin progresjon. I denne forbindelse, håper vi at pasienten er bestemt å stoppe sykdomsprosessen vil være nyttig innføring i sammensetning av preparater av åreknuter, deres fordeler og bivirkninger.

Til apoteket - med resept

Uten å ha til hensikt å hindre leseren fra rekkefølgen mot kremen av åreknuter gjennom en rekke områder, men likevel ønsker å trekke sin oppmerksomhet til medikamentene, ofte med forstavelsen "medgift", iverksatt ved apoteket kjeden. Mange av dem er også laget på bakgrunn av hestkastanje, men det er produsert av et farmasøytisk selskap, det leveres med detaljerte instruksjoner for bruk av en salve for åreknuter i underekstremiteter eller i andre tilfeller.

For eksempel, gel fra varicose venosal pluss, som også består av en blanding av ekstrakter av ulike deler av medisinske planter og som hovedaktivstoffet har et flytende ekstrakt av hestkastanjefrø. For å trekke konklusjoner er det imidlertid bedre å få informasjon om den fullstendige sammensetningen av Venosal Plus:

 1. Hestekastanje (frø) - toner karveggen normaliserer deres permeabilitet, akselererer lymfeflyt, forbedrer blodsirkulasjonen, ikke tillater blod å stagnere, blokkerer dannelsen av mikrotrombov.
 2. Calendula (blomster) - fjerner betennelse, bidrar til å gjenopprette vev.
 3. Hamamelis jomfru (blader) - gir hemostatisk, antiseptisk, astringent og vaskulær veggsterkende effekt.
 4. Ginkgo bilobat (blader) - motvirker dannelsen av blodpropper, normaliserer blodstrømmen.
 5. Earthen spiny (rhizome) - lindrer symptomene på betennelse, forbedrer blodsirkulasjonen.
 6. Donicant medisin (gress) - fremmer helbredelse av sår, hvis det er noe, øker stabiliteten til karene i mikrocirkulatorisk sengen.
 7. D-panthenol - har antiinflammatorisk, antipruritisk og anti-edematøs virkning.
 8. Hjelpestoffer (polysorbitt, mentol, etylalkohol, etc.).

Gelen fra varicose Venosal Plus fjerner smerte, lindrer tyngde, tretthet og hevelse. I tillegg til åreknuter og vaskulære "stjerner" på huden, behandler stoffet flebitt, ødem forårsaket av lymfatisk insuffisiens, nattkramper, blåmerker. Raskt gjennomtrengende gjennom det øvre lag av hud, lar gelen ikke spor på klær og klær. Venosal Plus er egnet for personer som ikke vil eller kan ikke (for eksempel under graviditet) for å laste kroppen med ulike medisiner, som ønsker å få maksimal effekt fra planteprodukter produsert av farmasøytiske selskaper.

For øvrig, ber i apotek gel fra åreknuter Venosal Plus kan lett forveksles med andre midler, som omfattet liggende escin (en ekstrakt av hest kastanje) - Venosanom. Venosan brukes også til åreknuter, og vi snakker om det senere.

Lignende farmakologiske egenskaper har også andre salver fra åreknuter, for eksempel:

 • eskin;
 • Aescusan;
 • Venastat;
 • The Venoplant;
 • Venitan;
 • Aestsin;
 • Syklusen;
 • Reparil gel;
 • Dr. Thiess Venen-gel.

En trombose er en farlig ting

Ujevn vener, defekte ventil apparat av det venøse system, opphopning av blodkar i underekstremitetene - alle disse faktorene skape gunstige betingelser for dannelse av blodpropp i den vaskulære vegg (tromber) som når som helst kan bryte ut og jag gjennom blodstrømmen i retning av dens bevegelse. Vandrer i blodet koagulere kan ha en ganske imponerende størrelse og kuttet av en vital kar, som truer utbruddet for å dø av tromboembolisme.

Den viktigste aktive substansen av det overvektige flertallet av salver som brukes til behandling av åreknuter på bena, er en komponent som forhindrer dannelsen av trombi - antikoagulant. I tillegg kan smertestillende midler, vasokonstrictorer, vitaminer og andre produkter som styrker veggene til karene og forbedre ernæringen av vevet, bli inkludert i salven eller kremen fra åreknuter. Det bør bemerkes at konsentrasjonen av antikoagulant i denne farmasøytiske form vanligvis er høy, slik at langsom absorpsjon av salven med åreknuter ikke blir et hinder for sin effektive anvendelse.

Som et eksempel på utbredt, billig men effektiv middel med antikoagulerende egenskaper, Det er mulig å resultere i kjent for alle pasienter som lider av unormal ekspansjon av venøse kar, heparin salve. Den terapeutiske effekten kommer fra det viktigste aktive stoffet - heparin. Heparinsalve mange mennesker bare i tilfelle holde i deres hjem medisin brystet. Og ikke bare som et middel som behandler dilaterte vener på beina. Det er vellykket brukt til forverring av hemorroider (uten blødning), blåmerker og blåmerker, oppnådd i hverdagen, mastitt og trofasår. I tillegg til direkte administrasjon (forebygging av trombose, som er betrodd til heparin), inneholder denne salven:

 • Gir antiinflammatorisk effekt (på grunn av samme heparin);
 • Har vasokonstriktiv effekt, gitt av benzonikotinsyre;
 • Bør smertestillende evner, innebygd i lokalbedøvelse benzokain, også en del av heparinsalven.

Preparater som har som aktiv substans heparin, På apotek finner du under andre navn:

På grunnlag av heparin produseres en lokal antikoagulantgel fra spiserør, hvorav mange har hørt hvordan lioton (analoger - lavendel, heparin-akrygel, trombløs). I tillegg til heparin inneholder Lioton-gel også andre komponenter: etylalkohol, essensielle oljer, andre organiske forbindelser.

Hestekastanje og heparin

Ofte har midler til behandling av vener på bena både heparin og hestkastanje-ekstrakt, noe som øker effektiviteten betydelig. Som et eksempel, som lovet tidligere, er det tilrådelig å vurdere en gel fra åreknuter Venosan, Effektiviteten av disse bestemmes av de aktive stoffene i sammensetningen:

 • Utdrag av hestkastanje (escin) - alt er sagt om det;
 • Fosfolipider, som bidrar til flytning av blod, undertrykker aggregering av blodplater;
 • Heparin, forbedrer sirkulasjonsprosesser i det berørte området på grunn av dets antikoagulerende egenskaper.

I tillegg til åreknuter er krem ​​også tillatt i andre tilfeller:

 1. Lukkede hudskader;
 2. tromboflebitt;
 3. Ødem etter traumer og frostbit;
 4. Venøs overbelastning;
 5. Reaksjon på insektbitt.

I mellomtiden, produsenter av stoffet advare pasientene om muligheten for å utvikle bivirkninger, så du må huske på:

 • Høy følsomhet for noen ingrediens som er en del av stoffet (eller til flere);
 • Lesjoner av huden (åpen såroverflate);
 • Hematologisk patologi assosiert med nedsatt koagulering av blod;
 • Alder av pasienten (i barndommen er ikke foreskrevet), tilstand (med graviditet med forsiktighet), stadium av sykdommen.

Annotasjonen til Venosan beskriver i detalj metoden og bruken av gelen, de mulige reaksjonene, spesifikasjonene av søknaden, generelt, alt som kan være av interesse for pasienten som har bestemt seg for å prøve dette legemidlet på seg selv.

Vaskulære problemer løses av troxerutin

Ved å studere sammensetningene av forskjellige kremer og salver foreskrevet for åreknuter, oppdaget leseren at sammen med hestkastanje, ofte som den viktigste terapeutiske komponenten, brukes en slik substans som Troxerutin.

Betydningen av troxerutin for normal aktivitet av blodkar er vanskelig å overvurdere, så dette stoffet tok et verdig sted på listen over viktige medisiner. Med P-vitamin-aktivitet, å ta en direkte rolle i de biokjemiske reaksjoner som finner sted i cellene til blodkarene, troxerutin bærer et bredt utvalg av nyttige egenskaper: det oppviser antiinflammatorisk, antiedematous, angioprotektornoy og antioksidant kapasitet.

Troxerutin er tilstede i mange salver og geler fra åreknuter, og alle kan ikke oppføres. Som et eksempel vil jeg gjerne huske en svært effektiv agent foreskrevet for åreknuter, hvis navn er Troxevasin.

Venøs medikament reduserer inflammasjon og ødem, beskyttende fartøyer og hindrer dannelse av microbunches gel fra varicer Troxevasin bærer alle muligheter til hovedvirkestoffet. Betydelig reduksjon av alvorlighetsgraden av symptomene, er medikamentet effektiv på alle stadier av sykdommen, og, i tillegg, den hjelper mennesker friske, ikke beheftet med problemer med blodårer, slik som traume eller hevelse og rynker i ansiktet.

Kontraindikasjoner til Troxevasin er svært få, bare en overfølsomhet og åpne sår, så både barn og gravide bruker det uten restriksjoner om nødvendig. Mange troxevasin holder i kjøleskapet bare i tilfelle. Kanskje, de har rett: Hva skal man se etter noen kremer mot varicose fra den innovative serien, er det bedre å referere til et gammelt, testet og trygt middel?

NSAIDs for åreknuter

Brukes med varicose salver og geler, den viktigste aktive ingrediensen er de såkalte NSAIDene (ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler). De er gode for tromboflebitt, profylakse av trombose av overfladiske vener på beina, dessuten har de smertestillende effekt og, naturlig, antiinflammatorisk. Ofte tilbyr apotekskjeden:

 1. Diclofenac Gel;
 2. Nimesulide Gel;
 3. Fastum gel;
 4. Voltaren;
 5. Dermaton;
 6. Indomethacin salve;
 7. Dikloren.

Men med salver, kalt hormonalt, det vil si, inneholder glukokortikosteroider, enda Vær forsiktig. På apoteket for behandling av blodårer på bena kan kjøpes:

Disse og andre lignende stoffer lindrer veldig raskt betennelse og smerte, men har bivirkninger og er sannsynligvis kontraindisert hos gravide, småbarn og personer med hudsykdommer av viral opprinnelse.

Selgere kaller dem en nyskapende serie

Nå flertallet av pasientene uttrykker et ønske om mulighet for å beskytte kroppen fra de negative effektene av "kjemi", betyr, og så full av miljøet, prøve så terapeutiske agenter har, om ikke veldig populært, i hvert fall nær dem narkotika. Det har lenge vært noen tvil i det faktum at mange representanter for fauna bebor åker og eng, frukthager og hager kan brukes rimelig, slå inn en salve fra venene, åreknuter eller Cream balsam, oppløsende blodpropp.

Krem til åreknuter - Varicobuster

Nylig, blant pasienter som lider av åreknuter, er stoffet spesielt populært Varicobuoster (Varicobooster). Denne kremen mot varicose kan ikke kalles billig, men takket være en unik (og svært omfattende) sammensetning, vie pasientene med hverandre og rådgir hverandre. Hvilke slike rare komponenter har tillatt Varikobusteru å ta sin egen (og svært lønnsomme) nisje blant andre medisiner?

Sammensetningen av denne fløten dets oppfinnere holder det ikke hemmelig, så vi har muligheten til å fortelle leseren om det:

 1. Hestekastanje - en naturlig venotonisk, som er en del av de fleste salver for åre, Varicobuster er heller ikke noe unntak. Som en del av denne krem ​​fra åreknuter ekstrakt av hestekastanje redusere blodlevring, hindrer dannelse av klumper og trombose utvikling, styrker vaskulære vegger, forhindrer stagnasjon av blodet i venene i de nedre ekstremiteter.
 2. Kamille - når man forbereder reseptbelegget for denne krem ​​mot varicose, blir det i første omgang tatt hensyn til de anti-inflammatoriske egenskapene til kamille.
 3. Nettle - Den gunstige effekten av denne brennende planten, som er mettet med vitaminer, organiske syrer, mineraler, BAS, som er nyttig for blod og blodkar, har lenge vært brukt i behandling av vaskulære og andre sykdommer.
 4. Mint - forbedrer blodsirkulasjonen, utfører lokalbedøvelse.
 5. Honning akselererer regenerative prosesser, har anti-inflammatoriske egenskaper.
 6. Mentol - kjøler og oppdaterer huden i stedet for kremen, lindrer tretthet, skaper en følelse av komfort.
 7. Troxerutin er en angioprotektor, venotonisk, en antioksidant.
 8. Koffein - den tvetydige effekten av koffein på tonen i blodårene øker effektiviteten av kremet. Koffein er i stand til og utvides (for å fjerne spasmer og å gi en bedøvelsesvirkning), og begrense blodkarene.
 9. Og også: bjørkblader, havsalt, essensielle oljer, malurt, ginkgo biloba, etc.

Det er åpenbart ingen merkelige ingredienser i dette produktet, i tillegg til at ingen av bestanddelene er i stand til å befri seg selv av sykdommen. Blant de viktigste fordelene med varicobusters, merker produsentene fraværet av toksiske effekter på vitale organer. Og hvorfor, faktisk, bør det være? Det meste av stoffet bør forvente en allergisk reaksjon, fordi kremen har en ganske imponerende sammensetning.

Til sammen kan de aktive ingrediensene av legemidlet øke hverandres innflytelse, men dessverre ikke nok til å beseire varicose for godt. Derfor bør du kanskje ikke bekymre deg hvis du ikke klarte å kjøpe Varicobuster av en eller annen grunn? I salg er det andre kremer, salver og geler som, som hovedpreparatet, har et ekstrakt av hestkastanjefrø. For eksempel roser pasientene seg veldig mye på balsammen Renoven. De sier at det er laget i henhold til en spesiell oppskrift fra økologisk rene plantekomponenter, som er utvunnet i forskjellige geografiske regioner i Russland. Komponenter Renovena gir den sjenerøse naturen i Sibir, Kamchatka og til og med bunnen av Stillehavet.

Renova

Renova - et middel for forebygging og behandling av åreknuter, produsert i pulver, men kalt balsam fra sibiriske urter. Produsenter forsikrer at stoffet er helt trygt, veldig effektivt, i stand til å sette i orden ikke bare de syke bena, men hele kroppen.

Som du vet, er helbredelsesegenskapene til et bestemt middel på grunn av dets sammensetning, derfor er det overflødig å oppregne De viktigste komponentene i Renoven:

 • Hestkastanje, som vokste utover uralerne. Han, som reduserer blodproppene, forhindrer overdreven dannelse av blodpropper, samt forbedrer blodstrømmen i mikrocirkulatorisk sengen.
 • Røde druer (blader) skal være fra Khakassia, det forhindrer også unødvendig trombusdannelse, som, som en hestkastanje, utfører funksjonen av en antikoagulant.
 • Aloe - juice er hentet fra plantene samlet på bredden av Okhotskhavet, men neppe verdt ventetiden for en mirakuløs effekt av denne komponenten på fartøy sannsynlig aloe vil fungere godt på huden.
 • Mint, eller rettere, avledet fra hennes essensielle olje, som virker som en tonic. Krav på et sted i sammensetningen av balsam kan være plante, som ga skudd ved foten av den østlige Sayan.
 • Agar-agar, ekstrahert av alger som bor i bunnen av Stillehavet, helbreder huden og styrker veggene i kapillærkarene.
 • Ginkgo biloba - styrker de vaskulære veggene og produseres i Kamchatka for balsamproduksjon.

Til manglene i Renoven er pasientene rangert Behovet for uavhengig pulverfortynning med målet om å gjøre det til en gel som kan brukes i mer enn en uke, produserer produsentene det i utgangspunktet bare ros. Det virker imidlertid for oss at under graviditet, under amming og med den avanserte fasen av varicosity, å høre på phlebologists mening.

Renovene, som Varicobuster, kan tilskrives mer til folk enn farmakologiske midler, og det kan være svært nyttig for folk som opplever en konstant belastning på føttene. I tillegg har Renov en positiv effekt på endrede venøse kar, i tillegg healer han huden, fjerner kløe og eliminerer peeling, men som Varicobuster, er det lite sannsynlig å bli solgt på apotek.

Og kan, alt det samme til legen?...

Folk og profesjonelle apotekere "snooze ikke" og skape flere og flere varicose cremer, som deretter aktivt tilbys på Internett, selv om prisen ikke er rimelig for alle. For eksempel koster Varikobuster 1000 rubler, for mange belaster ikke beløpet på veien. Hver av komponentene i den omfattende sammensetningen av den innovative kremen fra varicose er utvilsomt nyttig og har medisinske egenskaper hvis den faktisk er hentet fra planter som vokser i økologisk rene områder.

I mellomtiden, riktigheten av påstandene om at "på grunn av en salve eller krem ​​for årer av åreknuter var i stand til å si farvel til sykdommen alltid" eller "betyr at nesten ingen bivirkninger," forfatterne kaller inn spørsmålet:

 1. For det første er leseren forpliktet til å vite at en slik sykdom ikke helbreder helt og de utvidede venene på beina ikke godtar den tidligere tilstanden, slik at du bare kan svekke symptomene på åreknuter;
 2. For det andre er det kjent at de mest kraftige allergenene er de naturlige komponentene - jo mer er de i salvenes sammensetning, jo flere "sjanser" for å få en allergisk reaksjon.
 3. For det tredje bør vi ikke glemme at en krem ​​eller salve med åreknuter vil fungere hvis konsentrasjonen av terapeutiske komponenter er høy nok, fordi effekten av et stoff på de berørte karene ikke er direkte, men gjennom huden.

Til slutt, hvorfor noen stoffer kan bare kjøpes på Internett? Svaret er åpenbart - de er ikke i apoteket. Men det er ikke en hemmelighet at noen ganger de midler som er oppnådd på denne måten, tviler på deres ekthet, så prøv kanskje å spørre på apoteket om en effektiv salve for årer?

Denne artikkelen knapt berørt problemstillinger knyttet til behandling av åreknuter direkte folk rettsmidler - denne informasjonen hvis du ønsker å bli funnet i andre deler av nettstedet vårt. Tradisjonelle oppskrifter, samt apotek, ofte som den viktigste terapeutiske middel som brukes buckeye, basert på det gjøre decoctions, tinkturer, salver forberedt. Og folk pund føtter blå leire, honning, blandet med løk, essensielle oljer (sandeltre, sypress, "lakserolje", osv), gjør badekaret med urtete (rad, kamille, nesle), blir behandlet med eple cider eddik, igler, spesielle gymnastikk og kosthold. Selv om dette er en annen historie...

gå ut i blodårene på beina dine, hva skal du gjøre? Enn å smøre?

gå ut i blodårene på beina dine, hva skal du gjøre? Enn å smøre?

 1. Åreknuter er en tilstand hvor de små grener av overfladiske vener utvides, vrider og lengter. Den umiddelbare årsaken til åreknuter i underkroppene er den utilstrekkelige funksjonen av venøse ventiler, noe som resulterer i omvendt blodflod, noe som kan stagnere i blodårene. Den flytende delen av blodet trenger gjennom vaskulærveggen og forårsaker hevelse i beina.

Åreknuter er vanligere hos kvinner, etter gjentatte svangerskap, med fedme. Av stor betydning er den belastede arveligheten - sykdommen er ofte funnet i familien. I tillegg kan åreknuter utvikle seg hos mennesker som har hatt betennelse og dyp venetrombose etter omfattende skader på underekstremiteter.

Tidlige manifestasjoner av sykdommen er økt tretthet i beinmuskulaturen når de går, kjedelige smerter i dem, ubehagelige opplevelser i bena, noen ganger kløe, det kan være liten hevelse. I begynnelsen er de forstørrede årene ikke synlige, men de kan undersøkes. I fremtiden ser både pasienten og legen allerede forstørrede konvoluterte årer.

Den tidligere behandlingen for åreknuter, jo større er sannsynligheten for effektiv behandling og, viktigere, forebygging av komplikasjoner. Faren for åreknuter i muligheten for å utvikle sin tilstoppede trombus, betennelse i tromboserte venøse kar, forstyrret ernæring av benvev og utseendet til ikke-helbredende sår. Med langvarig eksistens av åreknuter, oppstår en annen sykdom - kronisk venøs insuffisiens. Mange kvinner, selv uten å oppleve ubehagelige opplevelser med åreknuter, er svært bekymret på grunn av kosmetiske feil.

Det er nødvendig å unngå tung fysisk anstrengelse, løfte vekter, ikke å sitte "ben til fots" og på for lave stoler, ikke bruk hormonelle prevensjonsmidler.
Det er bedre å forlate termisk overbelastning (badstue, badstue, soling i den åpne solen), upraktiske sko (hæl mer enn 6 cm).
Ikke bli involvert i massasje, spesielt anti-cellulitt. Feil utført energisk fotmassasje kan provosere utviklingen av sykdommen og til og med føre til trombose.
Se etter mat - spis så mye som mulig frukt og grønnsaker, se på vekten din, fordi ekstra pounds - en påvist risikofaktor for venøs insuffisiens.
Det er nyttig å lede et mobilt liv: gjør aerobic og fitness, spesielt nyttig for svømming, turgåing, sykling.
Bruk en kald dusj på føttene om kvelden.
venitane, troxevasin (salve i kombinasjon med kapsler) - i de første stadiene av sykdommen.
Metoder for behandling.
Konservativ behandling.
Konservativ terapi er nødvendig for fremstillingen av pasienter med alvorlige former av kronisk venøs insuffisiens i kirurgisk behandling, så vel som i de tilfeller når operasjon av en eller annen grunn ikke er mulig eller er forsinket.
Sclerotherapy.
Injiseringsmetode for fjer fjerning. I åreknuter er en sklerosant satt inn, noe som ødelegger venens indrevegg. Senere postinjeksjonskompresjon ved strømpe eller bandasjer sikrer sclerobliterasjon av venen. Når du bruker teknikken i stedet for kirurgi, kommer tilbakefallet av sykdommen ut i 3-5 år eller tidligere. Skleroterapi i henhold til indikasjonene fører til en langsiktig terapeutisk effekt.
Kirurgisk behandling.
Phlebektomi - fjerning av utvoksede subkutane åreknuter - utføres bare med absolutte medisinske indikasjoner. Hvis det oppdages en varicose sykdom i underekstremitetene, så selv om det ikke er subjektive klager, anbefales kirurgisk behandling.
Miniflebektomi adskiller seg gunstig ved at den er nesten ikke-traumatisk, gir en fin kosmetisk og estetisk effekt, krever ikke et langt opphold på sykehuset, og utføres vanligvis på poliklinisk basis.

 • Det er selvfølgelig best å konsultere en phlebologist, men før du går til ham, kan du bruke Antistax gel og poprinimat inne i Antistaks kapsel (støtter godt venene i tonen, hvis du tar alt sammen).

 • til kirurgen synker eller går, han og vil fortelle eller si enn å smøre enn å behandle og hvordan å bruke forebyggende vedlikehold og diagnosen riktig vil sette

 • Min mor lider av varicose hele livet hennes. Årene er skadet og stikker ut. Tabletter fra varicose aksepterer, og ben eller føtter smører et trombocid. Hun liker virkelig denne gelen. Naturlig og har anti-inflammatorisk effekt, styrker godt veggene i blodårene. Nå vener på ben eller føtter ikke så stikker ut som tidligere. Selv jeg la merke til effekten.
 • Ikke ta del i selvbehandling før du har gjort deg værre, kontakt en god spesialist for å unngå problemer i fremtiden. Velg her den beste spesialisten i byen din http://docdoc.ru/?pid=5531 Det er sannsynligvis varicose, og behandler dermed sin phlebologist.
  Lykke til, ikke kjør sykdommen din!

 • Jeg har akkurat det samme. Når jeg mrznu de vedny. Det er ingen midler mot dem. Det er nødvendig å ha på seg strømpebukser, svømme i varmt vann og til og med hælde kaldt vann

 • Jeg smurt med et lyoton, det er mulig troksevazinom. Men du må drikke et kurs av piller for å redusere blodkoagulasjon. I tillegg er det en mini-kirurgi når man injiserer reagenset i venen og det koaleserer.

 • Først er det nødvendig for kirurgen. Påkrevd. Legen vil foreskrive salven selv, fordi disse ikke er vitser - årene. Og du må spørre hva uyazhki kjøper strømpebukser fra åreknuter. De skjuler vener veldig bra, selv veldig sterke. Min venn bruker det, veldig fornøyd. Men strømpebukser er dyre - fra 1000 r. Brukes i ca 3 måneder. Men så i spesielle. apotek etter det første kjøpet på kortet er diskontert for følgende.

 • Det er best å konsultere en phlebologist og gjøre dopplerografi. han vil foreskrive piller, salver og så videre. Du kan smøre krem ​​Sophia, men det er som et hjelpemiddel. gjør kontrastdusj for beina, høye hæler bærer ikke, gir føtter, ikke stå lenge, ikke sitte ben til fots. Dette er alle kjente anbefalinger. Legen vil hente deg individuelt. Det viktigste er ikke å løpe problemet

 • Det samme tullet var. Verken salve eller tabletter hjalp. Kjøp eple cider eddik i butikken. På kvelden, hell en liten mengde eddik på hendene og legg dem på føttene. bare nødvendigvis vil jeg løfte oppover. La føttene tørke og bainki. Dag etter 3 vil du se forbedringen.

 • Hvis sykdommen er sterkt uttalt, bør den kuttes ut. Og så - Lyoton eller Antistaks

  Hvordan behandle åreknuter på bena hjemme. Salver for åreknuter

  I artikkelen snakker vi om venene på beina og snakker om behandling av åreknuter hjemme. Du vil finne ut hva folkemidlene kan brukes til åreknuter, om massasje er effektiv, og i hvilke tilfeller kan operasjonen ikke unngås. Ved hjelp av våre tips kan du lage kompresser og tinkturer for å lindre hevelse og smerte i åreknuter. Og lær også listen over salver som er effektive mot åreknuter.

  Åreknuter, vener på beina

  Åreknuter eller åreknuter i underdelene - en sykdom der veggene i overflatefartøyene blir tynnere, deres lumen øker, og knutne forstørrelser dannes. Utvendig kan sykdommen oppdages hvis venene på beina rager ut. Åreknuter er funnet hos både kvinner og menn, men kvinner er mer utsatt for patologi.

  Årsaker, symptomer

  Åreknuter - dette er en økning (hevelse) av vener, som forekommer på overflaten av musklene i bena. Årene blir hovne og sinuøse, og står sterkt ut under huden. Hvorfor forekommer varicose? I nedre ekstremiteter er det subkutane og dype årer, de er forbundet med kommunikasjonsårer. Gjennom dem strømmer blodet oppover fra de subkutane årene til de dype. For hennes bevegelse møter muskelpumpen.

  Med fysiske bevegelser, muskler kontrakt og skyve blod oppover. Venøs ventiler hindrer blodet i å bevege seg ned. Dette er riktig blodsirkulasjon, og det er bare mulig med normal vene.

  Hvis tonen i venøs veggen reduseres, og ventilene ikke oppfyller sin funksjon, beveger blodet ikke bare oppover, men også nedover. Dette øker presset på fartøyene, provoserer hevelse og ekspansjon, fremmer dannelsen av noder.

  Nerveender, som ligger på veggene til fartøyene, gir signal til hjernen. Hjernen kommandoer for å øke venøs tone. Økningen i motstand øker ytterligere byrden på venene, fører til atrofi av venøs veggen og død av nerveender.

  Risikofaktorer som bidrar til utviklingen av åreknuter:

  • stillesittende livsstil;
  • mangel på fysisk aktivitet;
  • feil kosthold;
  • fedme;
  • brudd på hormonbalanse
  • graviditet;
  • genetisk predisposisjon.

  Symptomer på åreknuter:

  • tyngde i bena;
  • økt tretthet;
  • lokal smerte i underbenet;
  • hevelse av bena;
  • nattkramper - i alvorlige tilfeller.

  I de første stadier manifesteres utseende av åreknuter ved dannelsen av vaskulære stjerner på overflaten av huden. I løpet av utviklingen av sykdommen øker utvidelsen av venene, hemodynamikk blir stadig forstyrret. I de siste stadiene er de overfladiske venene loddet i huden. Det er blokkering av blodårer, dannet trophic ulcers.

  For mer informasjon om åreknuter, se følgende video:

  Vene på benet gjør vondt - hva å gjøre

  Hvis det oppstår en fremspringende vene på beinet og gjør vondt, indikerer dette utviklingen av åreknuter. Jo tidligere du starter behandling, desto mer vellykket vil det være, og jo høyere sjansene for å stoppe utviklingen av sykdommen.

  Til hvilken lege å adressere på varices? Diagnose og behandling av åreknuter utføres av en phlebologist. Selv i begynnelsen er det nødvendig å søke råd fra en spesialist. Han vil identifisere de viktigste faktorene som har påvirket utviklingen av sykdommen, foreskrive tilstrekkelige metoder for terapi og forebygging.

  Behandling av åreknuter på bena

  Behandling av åreknuter på bena utføres hjemme, dersom pasienten ikke trenger kirurgisk eller laseroperasjon. Legene foreskriver piller, salver og geler som forbedrer venøs sirkulasjon, klipper blodpropper, øker væsken i blodet, lindrer hevelse og tretthet i beina. Som en ekstra terapi kan du bruke folkemessige rettsmidler.

  Behandling av åreknuter på bena med folkemidlene

  I denne delen beskriver vi hvordan og hvordan å behandle åreknuter hjemme. Hvis du er interessert i hvordan å behandle åreknuter hos kvinner eller hvordan å behandle åreknuter hos menn, vil du finne effektive folkemidlene i tabellen.

  Oppskrifter av tradisjonell medisin for behandling av åreknuter:

  Ta 1-2 ss. natron og lett fukt med vann. Påfør blandingen på det berørte området og dekk med kålblad. Fest kompressen med gasbind og la den stå over natten.

  Du kan lage et fotbad med brus. For å gjøre dette fortynner 200 g soda i 5 liter varmt vann. Varigheten av prosedyren er 10-15 minutter.

  Gni eple cider eddik inn i de berørte områdene om morgenen og kvelden etter dusjen.

  Du kan bruke eddik fra epler som komprimering. Damp med flytende gaze og fest på beinet. Lig deg ned i 1 time, legg føttene på puten slik at de ligger over hjertet av 15-20 cm.

  Ta opp en tom mage 1 ss. honning hver dag.

  Med honning blir fotbad laget. For å gjøre dette løses 10 g honning i 5 liter varmt vann. Prosedyrens varighet er 20 minutter.

  Salve fra åreknuter på bena

  Salver for åreknuter brukes når en eller flere årer er synlige. Legemidler til aktuell bruk lindrer ikke sykdommen, men bare reduserer alvorlighetsgraden av manifestasjoner. Hvis du har hovnet og kryp ut, kontakt en phlebologist. Legen vil råde deg til å bruke salver og geler i de tidlige stadiene, men hovedstokken til å stoppe sykdommen vil være å forebygge og eliminere risikofaktorer.

  Liste over salver fra åreknuter:

  • Heparin salve - billig salve basert på heparinnatrium. Antikoagulant, fortynner ikke bare blod, men reduserer også smerte.
  • Lyoton 1000 - Gel, væsker blod og forbedrer blodsirkulasjonen. Forhindrer dannelsen av blodpropper.
  • troksevazin - øker tonen i vaskulærveggene, har en anti-inflammatorisk, anti-ødem og fortynningseffekt. Forhindrer dannelsen av blodpropper.
  • Venoton - toner de venøse veggene, har anti-inflammatorisk og anti-edematøs effekt, forbedrer blodsirkulasjonen og forhindrer dannelsen av blodpropper.
  • Girudoven - et stoff som inneholder leech ekstrakt. Salve forbedrer blodsirkulasjonen, eliminerer hevelse og smerte, øker tonen i veggene i blodårene.

  Liste over tabletter fra åreknuter på bena

  I tillegg til salver i de tidlige stadier av åreknuter, brukes også tabletter. For behandling av åreknuter, flebotonika, antikoagulanter, antioksidanter, disaggreganter brukes.

  Liste over tabletter fra åreknuter:

  • Venolayf - forbedrer blodsirkulasjonen, eliminerer kramper, regulerer blodtrykk, virker som en antioksidant.
  • Venarus - toner og beskytter venøse vegger, reduserer fartøyets dilatasjon og venøs stasis, reduserer permeabiliteten og sårbarheten i kapillærene, forbedrer blodsirkulasjonen og lymfestrømmen.
  • Venolek - forhindrer utvidelse av blodkar, øker elastisiteten til venøse vegger, reduserer stagnasjon av blod, fremmer normalisering av blodsirkulasjonen.
  • detraleks - toner og beskytter vaskulære vegger, reduserer uttrekningen av vener, forhindrer stagnasjon av blod.
  • Flebodia 600 - reduserer dilatabiliteten til karene og øker tonen i venøsveggene, reduserer blodstablering, forbedrer blodsirkulasjonen og lymfestrømmen, reduserer permillabiliteten til kapillærene.
  • klokkespill - forbedrer mikrosirkulasjon av blod, forhindrer dannelsen av blodpropp.

  Ikke velg stoffet selv. Tabletter for behandling av åreknuter har et stort antall kontraindikasjoner til bruk, kan bare foreskrives av den behandlende legen.

  For mer informasjon om behandling av åreknuter, se følgende video:

  Hvordan lindre smerter med åreknuter? Med smerter i bena kan du bruke rusmidler med smertestillende og antiinflammatoriske virkninger - Diklofenak, Indomethacin, Nimesulide, Ibuprofen, Paracetamol. For å eliminere tretthet, legg deg ned i flere minutter, løft bena over hjertet og legg en pute under dem.

  Komprimeringsundertøy

  Ved behandling av åreknuter er det viktig å ha spesielle kompresjonsklær. Strømper, knesokker, strømper og strømpebukser med varierende grader av kompresjon skaper nødvendig press på venene, dette hjelper muskelpumpen å skyve blodet opp og forbedrer blodsirkulasjonen i bena.

  I tillegg reduserer kompresjonslinnet byrden på venene, på slutten av dagen er beina mindre trette, det er ingen hevelse.

  Du bør ikke selv velge kompresjons undertøy uten først å konsultere en phlebologist. Hvis symptomer på varicose er funnet, konsulter en spesialist, vil legen undersøke venens tilstand og, med hensyn til individuelle egenskaper, velg kompresjonsklasse og type produkter.

  • 1 klasse - komprimering ikke mer enn 23 mm Hg. Art. Tilordne seg i de tidlige stadier av åreknuter.
  • 2 klasse - komprimering på ca 33 mm Hg. Art. Brukes til behandling av moderat varicose og tromboflebitt.
  • 3 klasse - komprimering ca 45 mm Hg. Art. Brukes til behandling av alvorlig venøs insuffisiens.
  • 4 klasse - kompresjon over 50 mm Hg. Art. Tilordne seg i alvorlige stadier av sykdommen.

  Massasje med åreknuter

  Massasje er en annen metode for behandling av varicose i de tidlige stadier. Men uten å observere riktig teknikk, kan prosedyren gi enda større skade. Massasje skal utføres av en kvalifisert spesialist.

  Er det mulig å gjøre fotmassasje med åreknuter

  Massasje av beina med varicose kan bare gjøres ved den første fasen av sykdommen. Det er forbudt å utføre prosedyren for trofasår, tromboflebitt og hudsykdommer. Blant de generelle kontraindikasjoner er forhøyet kroppstemperatur, smittsomme sykdommer og inflammatoriske prosesser. Det er ikke nødvendig å utføre med varicose anti-cellulitt massasje, spesielt med vakuum bokser.

  Å behandle varicose lymfe dreneringsmassasje. Det forbedrer blodsirkulasjonen og lymfedrenering, eliminerer hevelse, tretthet og smertesyndrom.

  For å utføre lymfatisk dreneringsmassasje, må du først sakte huden langsomt. Så beveger de seg fra kalv til skaft med glatte bevegelser, og øker trykket kraftig.

  Du kan også bruke et boblebad med alternerende vanntemperatur. Effekten av kaldt og varmt vann øker tonen i vaskulære vegger og forbedrer blodsirkulasjonen.

  Ordningen med profylaktisk massasje fra åreknuter, se følgende video:

  Behandling av blodårer på beina med laser

  Prosedyren for behandling av åreknuter med en laser kalles laser koagulasjon. Dette er en moderne metode for å forhindre bevegelse av blod ned. Laseren tillater å øke tonen i vaskulærene og normalisere blodsirkulasjonen.

  Prinsippet for teknikken er basert på laserens termiske virkning på den indre overflaten av venen og blodet. I blodet dannes dampbobler. Dampen kommer i kontakt med veinvegen, skader den og "chargerer" den. Den resulterende trombus er erstattet av bindevev, og passasjen er forseglet.

  Kontraindikasjoner for laser koagulasjon:

  • betydelig utvidelse av venen;
  • Fokus på betennelse i intervensjonssonen;
  • trombofili;
  • kronisk iskemi av nedre ekstremiteter;
  • sykdommer som krever prioriterte behandlinger.

  Drift for å fjerne åreknuter

  Herding av sykdommen kan være gjennom konservativ og minimal invasiv terapi, men den kan helt elimineres bare gjennom kirurgi.

  Hovedoperasjonen for å eliminere åreknuter er phlebektomi. I ferd med det blir beskadige vener fjernet, dette gjør det mulig å normalisere blodsirkulasjonen i de dype årene.

  Indikasjoner for utførelse:

  • omfattende åreknuter
  • forstørrede subkutane årer;
  • brudd på utstrømning av blod;
  • trophic ulcers;
  • tromboflebitt.
  • sen stadium av åreknuter;
  • hjertets iskemi
  • alvorlige smittsomme sykdommer;
  • andre halvdel av graviditeten;
  • alderdom.

  Rehabilitering etter fjerning av venen på beinet

  Varigheten av operasjonen er 1-2 timer. Første gang etter det er pasienten under oppsyn av leger. Et par timer senere fikk han lov til å flytte beina sine. Suturer fjernes etter 10 dager.

  I den postoperative perioden er pasienten tildelt å bruke kompresjonstrikk og utføre spesielle øvelser. Under rehabilitering er det viktig å vane seg med normal fysisk aktivitet, noe som vil sikre blodsirkulasjon, men vil ikke forårsake sterk belastning på venene.

  Forebygging av åreknuter på bena

  Dens viktige rolle i behandlingen av åreknuter er dens forebygging. Det er spesielt viktig å følge visse regler hvis det er en genetisk predisponering og andre risikofaktorer, så vel som etter laserbehandling og flebektomi for å forhindre sykdomsfall.

  For forebygging av åreknuter kan brukes folkemedisiner og farmasøytiske preparater for topisk anvendelse, som øker tonen i veneveggen, forbedrer blodsirkulasjonen og lindre tretthet og svelling av benene på slutten av arbeidsdagen. Alle disse verktøyene vi beskrev i artikkelen.

  Livsstil, gymnastikk og diett

  For å forhindre utvikling av åreknuter, er det nødvendig å lede en sunn livsstil. Avvise dårlige vaner, som ikke bare inkluderer alkohol og tobakk, men også overmåling. Fedme er en av risikofaktorene for forekomsten av åreknuter.

  Balansert mat, unngår fett, stekt, salt og altfor krydret retter. Inkluder i kostholdet mer frisk frukt og grønnsaker.

  Hvis du vil forhindre utvikling av åreknuter, ikke glem om gymnastikk og lette fysiske øvelser. For å akselerere blodet i underkroppene, bør treningsstudioet bruke bena. Utmerket ledelse for å forebygge åreknuter er en sykkel.

  For mer informasjon om gymnastikk for åreknuter, se følgende video:

  Bruk behagelige sko. Hvis du har en disponering for sykdommen, ta kontakt med en phlebologist. Legen vil hjelpe deg å velge kompresjon undertøy.

  Forebyggende vedlikehold av varicose under graviditet

  Mer gravide kvinner har risiko for å utvikle åreknuter. For å forhindre utvikling av sykdommen i løpet av svangerskapet, observere de enkle regler for forebygging:

  • Bruk kompresstrømper eller strømper.
  • Tren for å forbedre sirkulasjonen i bena.
  • Ikke stå eller sitte i en pose lenge.
  • Bruk behagelige sko og klær.
  • Sove på venstre side, denne stillingen vil ikke tillate deg å klemme venen på høyre side, som er ansvarlig for utstrømningen av blod fra underdelene.
  • Ikke kast foten på benet ditt.
  • Spis riktig.
  • Gå utendørs.

  Hva vil skje hvis du ikke behandler åreknuter

  Varicosity er en alvorlig sykdom som, når ubehandlet, forårsaker farlige komplikasjoner, blant annet:

  • tromboflebitt;
  • en trombusbrudd og blokkering av lumen i venen;
  • tromboembolisme av lungearterien;
  • trophic ulcers;
  • ødem av ulike deler av kroppen;
  • dermatitt;
  • komprimering av subkutant fett i lesjonen.

  Hva å huske

  1. Åreknuter - åreknuter, som oppstår som et resultat av en nedgang i tonen i vaskemuren.
  2. I de første stadier av åreknuter, kan salver og piller og folkemidlene brukes. Sykdommen kan fullstendig helbredes kun kirurgisk.
  3. Hvis symptomer på varicose forekommer, se en phlebologist. Han vil velge riktig behandling.

  Vennligst støtte prosjektet - fortell oss om oss

  Salve fra åreknuter på bena

  En slik lidelse som åreknuter krever komplisert behandling, et viktig stadium derav er bruk av lokale medisiner: kremer, salver, geler. For øyeblikket er det et svært bredt spekter av slike stoffer. Det er verdt å snakke om de som vil være mest effektive i en slik sykdom.

  Hvilke salver kommer fra åreknuter

  Sykdommen rammer kvinner oftere. Når sykdommen er skadet først overfladisk, og deretter de indre venene på de nedre ekstremiteter. Som et resultat blir venøse ventiler svake, prosessen med blodsirkulasjon går fort og stagnerer, blodproppene dannes. Det er mange årsaker til sykdommen. Det behandles i et kompleks, piller, injeksjoner, eksterne midler. Varicosity manifesteres av slike symptomer:

  • en manns ben er vondt, han føler seg tung;
  • lemmer kramper, spesielt om natten;
  • vener hevelse;
  • Hudfargen i skinnområdet varierer, det kan bli blått til mørkt fiolett.

  Alle preparater fra åreknuter på bena er delt inn i flere grupper i henhold til handlingsprinsippet. De er vant til:

  • bli kvitt symptomene på sykdommen;
  • utelukke muligheten for komplikasjoner;
  • etablere en naturlig prosess av blodsirkulasjon;
  • fjern hevelse og følelse av tyngde;
  • ventiler begynte å fungere bedre;
  • Veggene på fartøyene ble sterkere;
  • hindre betennelse.

  Flebotoniki

  Dette er navnet på salve for ben fra spiserør og tretthet basert på hestkastanje, som undertrykker betennelsesprosesser, eliminerer stagnasjon av blod. Fjerner hevelse, kramper, tyngde i lemmer. Takket være henne, øker tonen i venene, men vent ikke på at hevelsen forsvinner. Den mest kjente betyr:

  • Antistax;
  • venoruton;
  • detraleks;
  • damp;
  • troksevazin;
  • The Venoplant;
  • Eszin (Venitan);
  • Reparil gel.

  Blodfortynning medisiner

  Hvis karene er for dilaterte, kan disse legemidlene ikke unngås. Det er nødvendig å finne en krem ​​fra åreknuter på bena, den vanlige bruken som ikke tillater at blodet tykes. Dette vil bidra til å forhindre blokkering av blodkar, utseendet av tyngde og hevelse. Det er viktig å forstå at slike legemidler ikke vil kurere sykdommen, men vil bidra til å forhindre komplikasjoner. Vanligvis påføres en salve på bena, fortynning av blod, samtidig med phlebotonic eller alternativer. De mest effektive stoffene:

  • Heparin salve med varicose ben hjelper veldig bra;
  • Lyton gel;
  • Trombofobi (et stoff med høyt innhold av natrium heparin);
  • Venolife (gel med dexpanthenol og troxerutin);
  • Gepatrombin;
  • Trombless;
  • Dolobene.

  Lokale antiinflammatoriske legemidler

  Med åreknuter er disse legemidlene også nødvendige. Deres viktigste aktive ingrediens er indomethacin, diclofenac. Anti-inflammatoriske stoffer vil bidra til å kurere tromboflebitt, lindre smerte. Forberedelser av denne gruppen:

  • Indomethacin Salve;
  • Dikloren;
  • Voltaren;
  • diclofenac;
  • Fastum gel.

  Salver på plantebasis

  Disse stoffene kjemper effektivt med åreknuter, men de er mildere enn heparin. De har lov til å bruke ikke kurs, men hele tiden. Svært ofte foreskrives vegetabilsk salve med åreknuter under graviditet, når mer potente stoffer er kontraindisert. Det gjør fartøyene mer elastiske, de skadede områdene heler. De mest berømte forberedelsene på plantebasis:

  Enn å behandle åreknuter

  Det er verdt å merke seg at markedet tilbyr mange forskjellige stoffer, men ikke alle er like effektive. Se listen over de beste salver fra åreknuter på bena:

  1. Heparin. Det er en medisin for åreknuter på bena med lavest pris og den perfekte helbredende effekten. Et tynt lag av det er belagt med skadede lemmer og gnidd med masserende bevegelser. Ikke bruk i nærvær av sår, sprekker og annen skade på det behandlede området.
  2. Troksevazin. Rimelig salve fra åreknuter på bena. Dens bruk i behandling og forebygging er akseptabelt. Sammensetningen skal gni inn i huden til den er fullstendig absorbert to ganger daglig.
  3. Venitan. Fotkrem fra åreknuter og tretthet, noe som gjør kapillærene mindre skjøre, behandler betennelse, forbedrer blodstrømmen og til og med utseendet av huden. Det er effektivt i begynnelsen av sykdommen, med utseendet på blåmerker, en følelse av tyngde.
  4. Varikobuster. Salve fra hevelse i beina av komplisert handling. Inneholder essensielle oljer, urteekstrakter, koffein, honning, hestkastanje og troxerutin. Det fjerner betennelse, forhindrer dannelsen av blodpropper, styrker kapillærene, toner opp blodårene. Det er brukt курсо.
  5. Gepatrombin. Salve med heparin. Normaliserer prosessen med blodkoagulasjon, forhindrer dannelsen av blodpropper. Det påføres føttene tre ganger om dagen under bandasjen. Agenten kan ikke brukes til hudtumorer, sopp.
  6. Sofia. Krem til behandling av nedre ekstremiteter med nedsatt blodsirkulasjon. Inneholder ekstrakter av leeches og planter. Spesielt effektiv i de tidlige stadier av åreknuter. Det anbefales å søke hver dag tre ganger. Tillatelse å søke under bandasjen.

  Troxerutin Gel

  Det toner opp årene, lindrer hevelse, styrker kapillærene, lindrer følelsen av tyngde og tretthet. Den viktigste aktive substansen i gelen er troxerutin. Det har en god effekt på blodkarets vegger, tillater ikke dannelse av blodpropper. Hjelper selv med kronisk sykdom. Gel om morgenen og om kvelden med en tynn film påføres de berørte beina. Det skal ikke brukes til barn og de som har magesår, gastritt, nyresvikt.

 • Les Mer Om Fartøyene