Hvordan rense blodårer i hjernens folkemessige virkemidler

I dag skal vi snakke om hvordan du rengjør hjerneskipene med folkemidlene, som bidrar til å regulere blodsirkulasjonen i kroppen.

Helse er hovedverdien til en person. Det bør beskyttes og overvåke hele tiden symptomene som tyder på de påståtte sykdommene. For eksempel kan upassende matvaner, inaktive livsstil, føre til en dårlig menneskelig tilstand og forårsake sykdommer i kardiovaskulærsystemet.

Det er veldig viktig å kjenne årsakene til sykdommen, og mulige måter å eliminere helseproblemet på for å få kroppen tilbake til normal så snart som mulig. For å hjelpe de medisinske behandlingsmetoder kommer godt beviste og tidstestede folkemidlene. La oss vurdere i detalj hvordan du skal rense hjernens kar med hjelp av oppskrifter av folkemedisin og naturmedisiner.

Årsaker til vaskulær sykdom

Når mekanismen allerede er i gang, kan lesjoner nå hjertet og hjernen. Som et resultat - dårlig tilførsel av oksygen til organene og utilstrekkelig blodsirkulasjon.

For å unngå problemer må du endre dietten ved å inkludere flere plantefôr og redusere dyrefett. Den mest effektive i dette tilfellet er ikke-tradisjonell medisin.

Nå som vi har sortert ut årsakene til sykdommen, la oss ta en nærmere titt på hvordan du skal rense hjerneskipene hjemme.

Urte infusjoner for vaskulær rengjøring

Urte samling med kamille

For forberedelsen trenger du:

 • ta 100 gram kamille, immortelle, St. John's wort og birch knopper;
 • bland i krydderurter, hell det og hell en halv liter kokende vann;
 • Etter 20 minutter filtreres og klemmes denne infusjonen.
 1. Om kvelden skal halvparten av denne medisinen helles i et glass, tilsett 1 ts. kjære, 1 dråpe bayolje (du kan kjøpe den fra apotek) og bruke den 20 minutter før sengetid.
 2. Neste morgen skal resten av infusjonen oppvarmes i et vannbad, men ikke koker det. Tilsett 1 ts til den. kjære, 1 dråpe bay olje og spis 20 minutter før frokost.

Ved daglig bruk av et slikt legemiddel, bør resultatet forventes innen en måned eller en og en halv.

Urtekolleksjon med mynte

Du kan ta et annet sett med urter:

 • peppermynte blader, bjørk, gress Cudweed, borre rot, nyre te urt, nyper, frukt Eleutherococcus stikkende gress ta i like mengder;
 • bland alt, ta 1 ss. l. samle og hell en liter kokende vann.

Etter en halv time kan medisinen tas. Drikk en halv kopp tre ganger om dagen etter måltider.

Urte samling med bjørk knopper

Hvis hodepine nådde deres apogee, trenger du:

 • å sovne 1 ss. urter av St. John's wort, immortelle, kamille og bjørk knopper i et fartøy og hell kokende vann (2 kopper);
 • så bør du vente en halv time, belastning og legg til 1 spiseskje. kvalitet kjære.
 1. Ett glass om morgenen og om kvelden, mens du ikke tar mat i omtrent en halv time etter å ha tatt.
 2. Tinkturen skal lagres i kjøleskapet. Om morgenen oppvarmer vi infusjonen på et vannbad.

Resultatet forventes etter 2 måneders behandling.

Infusjon av valerian og dill med honning

 • 2 ss honning;
 • 1 kopp dillfrø;
 • 2 ss roten av valerianen.

Valerian og dill skal hakkes på en kaffekvern og hell to liter kokende vann sammen med honning. Det er best å gjøre infusjon i en termo, fordi du må insistere hele dagen.

Ta 1 spiseskje anbefales. i en halv time før et måltid.

Medunitsa tinktur

En annen god oppskrift på å rense fartøyene fra urteinfestasjonen.

Til forberedelse av helbredende infusjoner:

 • Det er nødvendig å ta 1 st.lozhku denne urt, helle et glass vann;
 • Legg deretter i et vannbad i 30 minutter.

Infusjonen skal filtreres og tas tre ganger daglig for en kvart kopp minst to måneder.

Pine gjør underverk

For en helbredende infusjon er det nødvendig:

 • 2 ss løkskall;
 • 2-3 spiseskjeer hofter (knuste frukter);
 • 5 ss furutrær;
 • 1 liter. vann.

Bland alle ingrediensene og kok til meget lav varme. Når alt er klart, gå over natten og drikk 0,5 liter eller en liter om dagen i stedet for vann. Ta det i 3 måneder. Infusjonen er behagelig for smaken og sunnheten.

Behandling med valnøtter

Det er en oppfatning, bjærget for fartøyene er den greske valnøtten.

Behandlingen varer fra 3 måneder til 6 måneder. Resultatet er fraværet av migrene og trykket er normalt.

Du kan også ta tørkede frukter (tørkede aprikoser og rosiner), legg til nøtter til dem, slip dem flere ganger og bruk 1 spiseskje hver. 20 minutter før måltider. Hold denne mirakelmedisinen i kjøleskapet.

Hvitløk over hodet

Folk sier at hver sykdom kan herdes med hvitløk. Ikke et unntak og problemet med å forbedre arbeidet i blodkarene i hjernen, som det lindrer av overskytende kolesterol.

Oppskriften på stoffet er ganske enkelt:

 1. Hvitløkhodet, rent og passere gjennom skabb.
 2. Den resulterende blandingen skal fylles med vegetabilsk uraffinert olje, slik at oljen dekker hvitløksmassen, og legg den over natten i kjøleskapet.
 3. I morgen bland 1 ts. blanding med 1 ts. sitronsaft.

Hvis du tar denne medisinen en halv time før måltider tre ganger om dagen, blir resultatet bare 1-3 måneder etter hvert.

Miracle medisiner fra forskjellige juice

Mange folkeklinikker anbefaler å bruke forskjellige juice for å rense hjernens kar.

Først av alt er det birksap, som har et rykte blant folket som et utmerket middel for rensing av blod. Hvis du drikker 1 glass juice 3 ganger om dagen, vil en person glemme hodepine og migrene.

Ikke mindre viktig er sitronsaft. Du bør legge til 1 ts. juice av sitron, olivenolje og honning, og ta 1 ts. blanding i tom mage en halv time før måltider. Umiddelbart vil du føle en bølge av styrke og en forbedring i tonen i kroppen.

Det samme handlingsprinsippet og neste medisin, for hvilket det bare er en sitron (2 stk.) Og en oransje (2 stk). Hvis du sender dem gjennom en kjøttkvern, bør du legge til en annen 2 ss. honning.

Legemidlet anbefales å ta 2 ts. tre ganger om dagen før måltider. Hold blandingen i kjøleskapet.

Røddesaft med honning

Du kan også bruke betesaft. Den blandes i like store mengder 1: 1 med honning.

Ta en halv kopp tre ganger om dagen 30 minutter etter å ha spist.

konklusjon

Vi har forsøkt å gi deg mange gode og prøvde og testede folkelige oppskrifter. Nå vil hver av våre lesere kunne finne et svar på spørsmålet om hvordan du skal rense hjernens kar med folkemidlene.

Den eneste tilstanden er den obligatoriske anbefalingen fra legen, fordi det kan være bivirkninger og allergiske reaksjoner på hotellkomponentene. Hvis alt er i orden, ønsker vi deg en rask gjenoppretting.

Slik rengjør du hjernens kar. Kraftige oppskrifter av folkemedisin!


For alle som ønsker å leve et langt aktivt liv uten sykdommer, må man huske at helse er en uvurderlig gave, som ikke bør tas vare på sporadisk, og ikke bare når de første tegn på sykdom har gjort seg til å føle seg, men hver dag. Problemer vi lager for oss selv fordi vi ikke beskytter helsen gitt til oss av natur. Som et resultat oppstår lysmiljøer først og deretter en hel rekke kroniske sykdommer.

I dag vil jeg snakke om, hvordan å rengjøre hjernens kar, gi deg enkle oppskrifter.

Infusjon av urter for å rense hjernens kar

Takket være denne løsningen, blir karene elastiske, svimmelhet og støy i ørene forsvinner, stoffskiftet forbedrer kroppen, klarer kroppen.

Kryss og bland 100 gram kamille, St. John's wort, immortelle, birke knopper. 1 spiseskje av denne blandingen hell kokende vann (0,5 liter), insister 20 minutter, belastning og vri ut. På kvelden skal du hellre halvparten av infusjonen i et glass, legge til 1 teskje honning og slippe en dråpe laurbærolje (den er på salg i apotek i 15 g pakke) og drikk før du legger deg til sengs. Deretter bør du ikke spise eller drikke noe.

Om morgenen, varme den gjenværende blandingen i et vannbad, ikke kok, legg igjen 1 teskje honning og 1 dråpe olje og drikk 20 minutter før frokost. Så oppfør daglig, til innholdet i flasken laurbærolje løper ut. Et positivt resultat skal være, men ikke umiddelbart, etter ca 1-1,5 måneder. Hvis oljen du har solgt i en annen emballasje, bør oppskriften justeres. På apoteket vårt fant jeg nå en liten laurbær for 5 gram, det koster 40 rubler. På kurset vil du trenge 3 pakker med olje.

En annen flott oppskrift som vil bidra til å fjerne blodkarene i hjernen er oppskrift med furu nåler. Denne oppskriften ble fortalt meg av Lyubov Borisovna, senior sykepleier, da datteren min og jeg var i hematologi. Da lærte jeg så mye av hennes oppskrifter. Hun anbefaler på det sterkeste å styrke immuniteten, etter kjemoterapi og bare for helseens skyld, vann våre barn med denne resept.

Du kan nevne mange sykdommer, bli kvitt som vil hjelpe furu nåler. Nyresykdommer, kardiovaskulære sykdommer, optisk nerve atrofi, kramper - alt under kraften i furu.

Oppskrift på gjenvinning av cerebral fartøy fra furu

Bland 5 ss furu, 2 ss crushed rosehips, 2 ss av løkskall. Et glass råmateriale helle 1 liter vann, kok opp. La det brygge om natten, innpakket i noe varmt og ta i stedet for vann fra 0,5 liter til 1 liter om dagen. Dagens norm kan økes sakte. Drinker veldig hyggelig. Ingen ubehag. Du kan lage denne oppskriften uten løkskall (men det er veldig bra, med nyrer syke). Hvis du gjør uten løkskall, forblir andelen i oppskriften den samme.

Om pine nåler jeg kan fortelle litt. Det er vinter nå, det er veldig godt å samle dem akkurat nå. Ikke vær lat, gå til skogen. Vekk fra veien. Hjemme vil alt være over, la det rette beløpet for oppskriften, resten kan settes i pakken og på balkongen. Jeg kan og det vil bli enda bedre å sy med et saks.

Når slag samtidig med avkoket, ta 2 sitroner om dagen, en halv sitron i resepsjonen. Skal sitronen fra peeling, finhakk, hell avkjøling av nåler og drikk i en gulp. Det anbefales å ta en time før et måltid eller en time etter et måltid. Citroner spiser i 2 uker, i alvorlige tilfeller kan du forlænge perioden til 3 uker. Deretter bryter 2 -3 uker og gjentar igjen.

Du vet, alle disse reseptene ble registrert igjen da i hematologi. Hvor mange år har gått. Lyubov Borisovna minnet meg ofte om dem. Så mye fortalte meg alt om hvordan folk bare klatret takket være disse oppskriftene. Immuniteten ble hevet, fartøyene ble ryddet, den generelle tilstanden forbedret seg betydelig.

Rensing av hjernens kar med hjelp av valnøtter, mandarin og rosiner

Det er først og fremst å gjøre alt systematisk, i lang tid. Hver morgen må du spise om lag 1 mandarin, en liten kjepp med rosiner og 3 valnøtter. Det er det i denne sekvensen. Ikke bland. Det er strengt i slik mengde. Etter det bør du ikke spise noe, ikke drikke i 20 minutter. Deretter kan du drikke et glass kjølig vann og spise frokost. Det er best å "spise" dette kurset i minst 3 måneder. Det er mulig og et halvt år. Velsmakende, nyttig, men du trenger et system.

Rensing av cerebral fartøy med hvitløk

Ta 1 hode hvitløk, pass gjennom en press, fyll den med et glass ubehandlet solsikkeolje. Sett på den nederste hylle i kjøleskapet. Neste dag gjør følgende: klem ut 1 sitronsaft. Ta blandingen som følger: 1 ts sitronsaft blandet med 1 teskje hvitløkpasta. Ta 30 minutter før måltider 3 ganger om dagen. Behandlingsforløpet er 1-3 måneder. Ta en pause og gjenta dette kurset.

«Livets Elixir»

I like store mengder ta honning, olivenolje og sitronsaft (1: 1: 1). Alt bland og ta om morgenen på tom mage 30 minutter før du spiser 1 teskje. Perfekt renser kar, eliminerer hodepine, forbedrer generell tilstand.

Jeg ønsket å dele disse oppskriftene med deg. Sikkert, det er fortsatt mange andre oppskrifter for å rense hjernens fartøy. Jeg deler det som er testet i praksis.

Selvfølgelig må vi ikke glemme at mens vi gjør dette, må vi lede en sunn livsstil. Arbeid på deg selv. Korrekt å spise, for å inkludere gjennomførbare fysiske øvelser og sparsomme zakalivanie. Jeg ønsker alle godt helse med sunne blodkar, fantastisk minne og en generell tonus av livet.

Klikk på "Like" og få bare de beste innleggene på Facebook ↓

LiveLive

-kategorier

 • video (8)
 • åreknuter (6)
 • nyttig å vite (5)
 • esoterikk (5)
 • fjerning av ødeleggelse (3)
 • Slaviske tema-figurer (3)
 • Datatips (1)
 • massasje (1)
 • astropsykologi (1)
 • blodkar (1)
 • hage kjøkken hage (1)
 • TARO-kort (1)
 • bibliotek av hemmeligheter (1)
 • diktering (4)
 • konspirasjon (5)
 • helse (16)
 • historie (4)
 • matlaging (20)
 • meditasjon (7)
 • musikk (15)
 • numerologi (2)
 • onkologi (2)
 • praksis (24)
 • oppskrifter (14)
 • RPM (6)
 • runer (22)
 • talismaner (2)
 • tester (1)
 • urter-amuletter (12)
 • FENTESIS (0)

-musikk

-Søk etter dagbok

-Abonner via e-post

-interesser

-Vanlige lesere

-samfunnet

-statistikk

Rengjør og styr hjernens kar

Før eller senere begynner rensingen av blodkarene i hjernegruppen å interessere nesten alle av oss. Selvfølgelig kan ingen leve evig. Men nesten alle ønsker å leve lenge. I mellomtiden, ingen ønsker å leve, selv for en lang tid, men den hjelpeløse gamle mannen med skjelvende hender og føtter og falt i senil demens. Alle ønsker å forbli full av styrke og helse og leve et fullt liv. Og dette er bare mulig hvis du kan ta vare på helsen til blodårene dine. Hvordan rense hjernens kar med folkemidlene?

Det finnes flere oppskrifter og anbefalinger som vil hjelpe deg med å rense hjernens fartøy.

1. For å fjerne de kar i hjernen må være om morgenen på tom mage for å drikke et glass vann og natron eller sitronsaft til å oppløse kolesterol avleiringer. Neste dag kan du drikke et glass urtete, laget av like deler av lime blomstre, oregano, kløver, johannesurt, bladene av jordbær og rips. For å forbedre smaken i te, kan du legge til en skje med honning. Så du kan gjøre det hver dag.

2. Til lunsj og middag, for å inkludere i din diett en liten løk, persille, hvitløksklir, rødbeter og gulrøtter.

3. Hvis det ikke er problemer med magen, en halv time før du spiser, kan du spise en teskje pepperrot med rømme. Dette fjerner ikke bare hjernens kar, men forhindrer også dannelsen av steiner i leveren og gallekanalene.

4. Gå til apoteket og kom dit St. John's wort, kamille, immortelle, birk knopper for å begynne å rense hjernens kar. For forberedelse av folkemedisin, bland alt i like store mengder. Ta 1 spiseskje av den resulterende samlingen og hell den med kokende vann - 0,5 liter. La det brygge i en halv time, belast og legg infusjonen til et mørkt, kjølig sted. Før du går til sengs, hell et glass av denne kjøttkraft, legg til litt honning og laurbærolje - 1 dråpe. Gå til sengs. Neste morgen, varme opp gjenværende buljong og drikk på tom mage, igjen tilsett olje og honning. Behandlingen av hjernens kar med denne folkemidlet er 1 måned.

5. Lager opp på vinteren med furu nåler, de vil være nyttige for deg for å forberede neste oppskrift på å rense hjernens fartøy. Finhakk furu nåler og bland 5 ss med hofter og hakkede løkskall, som må ta 2 ss. Bland alt godt for å lage en homogen blanding for å rense hjerneskarene, og hell alt kokende vann i mengden 1,0 liter. Insistere i 8-10 timer, pakker beholderen med et teppe for å få en termosflaske. Drikk 1 l av dette legemidlet du trenger i 1 dag.

6. Det samme verktøyet bør tas og med slag, bare i dette tilfellet er det nødvendig å legge til glasset en renset og knust sitron - 0,5 stk. for hver mottakelse.

7. Det har lenge vært kjent hvor godt det kan rense vanlige blodkar. For å fremstille verktøyet for rengjøring, ta hvitløk - en gjennomsnittlig hode god knuse det, for eksempel ved hjelp av en presse og fylle solsikkeolje, uraffinert i en mengde på 250 ml av denne blandingen ble satt i kjøleskap over natten, og neste morgen klemme 1 teskje skje med sitronsaft og bland med samme mengde olje, tilsatt hvitløk. Ta en stund før måltider, i tre måneder, tre ganger om dagen. Etter det, ta en pause i tre måneder og gjenta kurset.

For å utføre noen av prosedyrene for rengjøring av cerebrale kar er nødvendig å vurdere ikke bare mulige utfall, men også alle de farer som kan oppstå fra deres effekter. Tatt i betraktning det faktum at alle giftstoffer som tung stoffer i kroppen vår, ned til bunnen av den fysiologiske menneskelige skall, og de fleste av dem er fortsatt årene, deretter å bli kvitt giftstoffer anbefalte de såkalte dype rengjøring prosedyrer. Forfall produkter, med andre ord, slagger ikke bare tette opp kroppen, men blir også stadig forgiftet. Du må bare velge en prosedyre som ikke skader deg og kroppen din. Når du rengjør fartøy med urteinfusjoner og avkok, bør vi ikke glemme at bare bestemte typer matvarer må spises. Dette bør inkludere og spise bare visse grønnsaker (i råformen), ettersom grønnsaker og frukt har alle nødvendige egenskaper for rengjøring av kroppen. Noen av grønnsakene har en naturlig vanndrivende egenskap. Slike grønnsaker inkluderer agurk, sitrus og bønner. Bruk til matlaging med redusert mengde sukker og salt urter og krydder bidrar til å forbedre smaken av parabolen og gi den en diettfarve. Dermed renser du ikke bare kanalene i hjernen, men gir også kroppen din muligheten til å kaste bort alt overskudd som det samlet seg.

Plaques i hjernens kar. Ak, selv om du overholder prinsippene for en sunn livsstil, begynner nivået av skadelig kolesterol alltid å stige i blodet ditt med alderen. Dette skyldes visse egenskaper i leveren, og dette bør være oppmerksomt. Ellers er karene i hjernen, så vel som perifert mister sin elastisitet og dekket fra innsiden av plakk, noe som fører til innsnevring av lumen, og noen ganger til sin fullstendig okklusjon. Dessverre er aterosklerose, og dette er navnet på denne sykdommen, den viktigste dødsårsaken til den voksne befolkningen på vår planet. Ja, ja. Det stemmer. Ikke ulykker, ikke store katastrofer og katastrofer, ikke epidemier, ikke engang AIDS eller kreft - den vanlige, tydelige, uklare aterosklerosen. Det er han som umulig blokkerer blodårer og frarøver din ernærings hjerne, noe som gjør deg svak og hjelpeløs. Og hvis du ikke vil fylle opp trist statistikk, bør du definitivt lære å rense hjernens fartøy. Og selv om du ikke har dukket opp før symptomer som svimmelhet, hodepine, svekket motorisk koordinasjon, søvnløshet - hvis din alder er nærmere 45 år, bør du alltid starte rengjøring sine fartøyer fra kolesterol ved hjelp av folk rettsmidler. Det må imidlertid sies at i denne alderen er det sjelden for alle som ikke har slike symptomer fra tid til annen.

Rengjøring av hjernens fartøy. Hvis du virkelig bryr deg om minnet ditt, bør du rense hjerneskipene. Rensing av hjernens fartøy hjelper deg med å øke minnet med 1-2 ordrer uten å ty til komplekse tallrike metoder for å huske tall og lese dikt. Dette betyr ikke at etter prosedyrene din hjerne vil fungere som i ungdommen. Likevel vil du fjerne mye stress fra det og legge merke til at de begynte å huske hendelser som lenge har blitt glemt. Rengjøring av cerebral fartøy er bare nødvendig hvis du ser en generell sirkulasjonsforstyrrelse. Det kan være forårsaket av en forstyrrelse av vaskulær funksjon - vaskulær insuffisiens, noe som vanligvis utvikles i den akutte infeksjonssykdommer, betydelig blodtap og traumer. I dette tilfellet ekspanderer fartøyene, blodtrykket faller, blodstrømmen i karene bremser seg kraftig. I tillegg deponeres kolesterol og andre slaggstoffer på vegger av fartøyene. Rensing av blodkar har en gunstig effekt på kroppen. Utvasking av fartøyer "plakk", noe som gjør dem mer elastisk og fleksibel rensing bidrar til å kurere mange sykdom, aterosklerose, slik at sannsynligheten for hjerteinfarkt, paralyse, hodepine, forbedre syn, hørsel, redusert og forsvinne åreknuter på benene.

Styrker hjernens fartøy.

1. Ta følgende medisinske urter - morwort, labaznik, agurk, hund rose frukt, hak alt godt og bland i like deler. 4 spiseskjeer av den resulterende blandingen, hell kokende vann - 1 liter og insistere i termosene i 8 timer. Du kan hælde om kvelden og la den brygge om natten. Ta 100 ml flere ganger om dagen. Behandling av cerebral fartøy - 2 måneder, så ta en kort pause og gjenta kurset. Og du kan ta andre urter: søt kløver, japansk japansk frukt, geranium eng. Bare bland i samme proporsjoner, hell kokende vann og insistere på en termos. For å rydde hjernens fartøy må du ta stoffet i 2 måneder til 100 ml flere ganger om dagen.

2. For å normalisere trykket og rengjøre fartøyene er svært nyttige vanlige gulrøtter. Den kan brukes i forskjellige typer - rå, tilbered salater eller koteletter, noen gjør syltetøy ut av det og til og med bake informasjonskapsler. Du kan også lage en fantastisk balsam. Press juice fra rødbeter og gulrøtter - til 1 glass, legg til her så mye honning og 1 mer glass revet pepperrot. Rør godt og tilsett 50 ml vodka. La for en dag på et mørkt sted, og klem deretter en juice av 1 sitron. Bland alt godt til honningen oppløses helt og ta tre bord om dagen 1 spiseskje før du spiser. Behandling av cerebral fartøy er 2 måneder, så tar vi en pause i 1 måned og gjentar kurset.

3. Forbered infusjonen fra grenrær og røtter av barbær. For å gjøre dette, grind de unge skuddene og røttene godt og hell dem med bratt kokende vann med en hastighet på 2 ss per 1 liter vann. Insistere på termos i 4 timer og ta i varm form 3 ganger om dagen før du spiser. Tinktur fra barbær kan kjøpes på apoteket og ta 30 dråper oppløst i vann 3 ganger om dagen.

4. Et bemerkelsesverdig styrkemiddel for cerebral fartøy er de unge nåler av ulike trær. For å forberede buljongen trenger du ca 5 ss finhakket furu nåler, gran, furu - du kan blande, og du kan ta en. Hell alle 500 ml kokende vann, sett på en brann og lag koker over lav varme i 15 minutter. La i en termos for natten, deretter belastning. Gni på en liten rist og skell citronen og fyll den med den resulterende kjøttkraft. Tillat å stå i 2 timer og drikk daglig en halv kopp av den resulterende folkehjelpen 3 ganger om dagen. Behandling av cerebral fartøy er 1 måned, deretter blir en pause i to uker gjort og behandlingsforløpet gjentas.

Slik rengjør du hjernens kar

Hodepine, økt blodtrykk, hukommelsestap, også i forholdsvis unge mennesker, vertigo - fenomenet ikke bare er ubehagelig, men også farlig, fordi de ofte indikere tilstedeværelse på veggene av kolesterol avleiringer fartøy og luminal innsnevring i blodkarene, som i betydelig grad øker risikoen for iskemisk eller hemoragisk slag.

Det vil bidra til å takle dem som rydder hjernens kar - et sett med medisinske eller hjemmeprosedyrer som er rettet mot å bli kvitt plakk og forbedre hjernens sirkulasjon.

Mekanisk vaskulær rengjøring

Medisinske og populære midler som brukes til rengjøring fartøy, beregnet til å redusere konsentrasjonen av skadelige kolesterol i blod (LDL) - et stoff som er avsatt på blodårene i form av tette plakk. Disse midlene utfører også en annen oppgave - de løser aterosklerotiske plakk, og øker dermed klaring i karene.

Resultatet av rensing av cerebral fartøy er en forbedring av hjernens sirkulasjon og restaurering av elastisiteten i vaskulærene, noe som i siste instans påvirker pasientens generelle velvære:

 • Svimmelhet og hodepine forsvinner;
 • Det er lettere å kontrollere blodtrykket;
 • Minneproblemer forsvinner.

Det er også en reduksjon i meteosensitiviteten.

Medisinske metoder for å rense blodkarene i hjernen

Du kan rense fartøyene ved hjelp av spesielle prosedyrer i klinikken eller ved vanlig inntak av medisiner foreskrevet av legen.

Ekstrakorporeal hemokorreksjon

Ekstrakorporeal hemokorreksjon - den såkalte tofase-prosedyren, hvor pasienten helles en del av sitt eget blod, passert gjennom en sentrifuge.

Sentrifugert blod er delt inn i fraksjoner - plasma og celler. Pasienten mottar celler tilbake umiddelbart som en injeksjon, og plasmaet gjennomgår ytterligere rensing. Under rengjøring fjernes skadelig kolesterol fra delen, og næringsstoffene lagres så mye som mulig.

Ved den andre økten overfører pasienten pasienten med renset plasma samtidig som han tar gjerdet av neste del av blodet for rensing.

Det finnes mange typer av utenomlegemlig blod korreksjon, men den mest effektive av disse er metoden for plasma kriomodifikatsii tillater dårlig kolesterol i betydelig grad å redusere nivået er allerede en og en halv til to uker.

Medisinsk behandling

Fjerning av aterosklerotiske plakk kan utføres ved hjelp av medisiner. Formålet med anvendelsen er å gradvis redusere nivået av LDL og triglyserider, samt å øke nivået av nyttig kolesterol (HDL), som aktivt deltar i metabolske prosesser.

Et ord med forsiktighet

Ingen av stoffene, som vil bli diskutert nedenfor, kan ikke tas for rengjøring av fartøyene selv. De foreskrives bare etter en foreløpig undersøkelse og i strengt definerte doser. I tillegg utføres behandlingen under laboratoriekontroll av dynamikken til å redusere skadelige stoffer. Terapi stopper så snart blodnivået når normen.

Grupper av stoffer for å rense blodkarene i hjernen

Flere grupper av stoffer brukes til å rense blodkarene i hjernen, som hver har sin egen funksjon, handlingsprinsippet og den endelige effekten.

Statiner er stoffer som stopper produksjonen av skadelig kolesterol og triglyserider i leveren. Den beste effekten de gir i begynnelsen av sykdommen i fettmetabolismen, når aterosklerotiske endringer i karene er svært svake eller fraværende.

Statinene inkluderer:

Ved bruk av statiner kan det være bivirkninger - nedsatt leverfunksjon, muskel svakhet, myalgi.

Nikotinsyre (niacin) er et vitamin PP eller B3, som deltar i ulike oksidative prosesser. Store doser (minst 3 g / dag) redusere nivået av skadelige cholesterol i noen dager, og triglyseridnivåer - et par timer etter starten av rensebeholderen.

Narkotika av nikotinsyre er:

Når de brukes, er det noen ganger hud kløe, det er hodepine og rødhet i huden (hyperemi).

Forberedelser for utskillelse av gallsyre

Galle produsert av leveren, når brudd på fettmetabolismen begynner å bli absorbert tilbake i sirkulasjonssystemet. Forberedelser for fjerning hindrer inntak av skadelig kolesterol i blodet, reagerer med galle i tarmens midtre del.

Slike rusmidler inkluderer:

Til bivirkningene av de nevnte middelene for vaskulær rensing inkluderer flatulens (hevelse i tarmen) og fordøyelsesbesvær.

Fibrerer - en gruppe medikamenter som korrigerer fettmetabolismen. Hovedsakelig brukt til å redusere triglyseridnivåer og øke nivået av HDL.

Gruppen av fibrater inkluderer:

Bivirkninger ved bruk av fibrater inkluderer kvalme, kløende hud og utslett.

Hva kan ikke tas med rusmidler

Rengjøring er en prosess som må tas seriøst, gitt mange nyanser.

Så, hvis du er tvunget til å ta medisiner for å fortynne blodet, sørg for å fortelle legen din. Samtidig bruk av disse stoffene med kolesterolsenkende medisiner er farlig.

Under medisinsk behandling av vaskulær rengjøring kan du ikke drikke grapefruktjuice - det kan forårsake depresjon av leveren.

Rensing av kar med folkemidlene

Hvis det ikke er mulighet for å gjennomgå et behandlingsforløp i klinikken eller kjøpe medisiner, er rengjøring med folkemidlene en god utvei.

Den største ulempen er en langvarig og mindre uttalt effekt, men det krever ikke betydelige økonomiske kostnader.

Lav effektivitet er observert i alvorlig grad av aterosklerotiske lesjoner i blodkar, men som en rensing behandling i mild av deres nederlag, og spesielt i forebygging av aterosklerose som folk rettsmidler vil være en stor hjelp for alle som bryr seg om tilstanden til sine fartøy.

Til tross for generell tilgjengelighet kan urter og produkter som brukes til rengjøring hjemme, forårsake individuelle allergiske reaksjoner eller angi den "svarte listen" med visse sykdommer i fordøyelseskanalen.

Hvitløk-sitronblanding i vegetabilsk olje

Ta det midtre hvitløkhodet, rengjør og slip det under pressen eller manuelt. Den resulterende vasselen helles i et glass ubehandlet vegetabilsk olje og tas ut for en dag på et kaldt sted.

Neste dag i en teskje av blandingen klemmer ut samme mengde sitronsaft. Denne forbindelsen skal være full i tre ganger daglig, omtrent en halv time før måltider. Kurs - en og en halv til tre måneder.

Honning-sitronblanding i vegetabilsk olje

Ta i like stor andel honning, unpeeled vegetabilsk olje og frisk sitronsaft, bland og la stå i 24 timer. Ta blandingen hver dag i en og en halv til tre måneder. Inntaket er en teskje en halv time før måltider.

Blanding av valnøtter, honning og ananas

Det er nødvendig å ta fem kjerner av en valnøtt, å knuse dem og å fylle ut med en spiseskje av noe lett honning. Legg til samme finhakkede ananasstykke, klipp av den skrællede frukten om en og en halv til to centimeter.

Å insistere dagen i oppvasken av mørkt glass, hvorpå blandingen anses klar til bruk. Spis på en spiseskje fire ganger om dagen i omtrent tretti minutter før du spiser. Ovennevnte blanding fremstilles på en gang. Etterfølgende porsjoner fremstilles daglig og tas innen en måned.

Dekoksjon av hornbeam blader

Rengjøring kan gjøres ved hjelp av hornbeam blomster. Ulempen med denne metoden er sesongmessighet og relativ sjeldenhet som dette treet er funnet i en eller annen lokalitet.

Hvis det er mulig å få hornbensblomstene, må du brygge dem hver dag på en spiseskje i en kopp kokende vann og drikk halvparten tre ganger daglig før måltider. Forløpet av rengjøringsfartøy med hornbeamblomster kan være opptil en og en halv måned.

Ikke glem dietten - riktig ernæring forbedrer effekten av å rense hjernens kar.

Alt om å rense hjernen hjemme

I et forurenset miljø lider karene - deres elastisitet, evnen til å bære oksygen og næringsstoffer, og sikre normal celleutvikling. Alt dette påvirker hovedsakelig hjernen som den mest utsatt for skadelige effekter av kroppen, hvis blodårene er dårlige eller ikke nok til å levere det. Rengjøring av hjerneskipene hjemme er en viktig ferdighet som kan gi nødvendig hjelp til kroppen din ved hjelp av beviste og trygge midler.

Rensing av karene i hjernen og hele organismen er tilgjengelig for alle. For å gjøre dette må du vite listen over legemidler som består av naturlige komponenter som bidrar til sikker stimulering av fartøyene og er trygge for uavhengig bruk. Det finnes også et stort utvalg av folkeoppskrifter fra matvarer som kan hjelpe til med rensing av blodkar, forutsatt at de tas regelmessig og i lang tid.

Hvem har blokkering av blodårer

Krenkelse av konsentrasjon, dårlig minne og irritabilitet - dette er flere symptomer hvis hjernens kar er tilstoppet. Når skipsveiene er hamret, forblir poengene på bestemmelsesstedet uten livsgrunnlag - sammen med blodcellene mottar ikke ernæring.

Gradvis blir hjernen tilstoppet med unødvendig informasjon. Sammen med økt kolesterol, en feil livsstil og en ugunstig økologisk situasjon, oppstår hjernesykdommer hos mennesker etter 30 år og øker med hvert år.

Syndromet av vegetativ dystoni blir kjent for nesten alle foreldre, da denne diagnosen setter barn i levekår i megasiteter i økende grad. Symptomene er de samme - hodepine, manglende evne til å huske eller assimilere materiale på skolen, økt tretthet, minnesforringelse.

Både små og gamle er utsatt for en slik sykdom som tilstoppede fartøy, så problemet er ekstremt presserende, og rensing av hodeskårene er en vei ut av det.

I tillegg membraner av nerveceller, som er ansvarlige for skarpheten av tenkning og reaksjonshastigheten, har en tendens til å smee og forverre de funksjonelle parametrene, fordi for deres normale drift trenger de forhold med absolutt fravær av stress, naturlig mat, ren luft. For ikke å bruke penger på dyre rusmidler og behandling i en privat klinikk, bør hjernens rensing utføres uavhengig av tidstestede oppskrifter.

Renser hjernen hjemme

Lagre og øke fleksibiliteten og klarheten i sinnet, intelligensens skarphet og utmerket minne vil hjelpe folkemessige rettsmidler for hjernens fartøy. Spesielt relevant, de kan være for personer som bruker nikotin og etylalkohol. Unike metoder basert på sikre matvarer kan gi en uventet effekt.

5 oppskrifter, hvordan du gjør hodene i hodet sunt:

 1. Soda og sitronsaft oppløses i vann ved forholdet mellom 1 teskje av hver ingrediens per glass vann. Ta på tom mage.
 2. Melissa brygge med bratt kokende vann og insistere i flere timer, dekket med et håndkle. Kjøttkraft bør tas før måltider flere ganger om dagen.
 3. Pepperrot og rømme er også en populær oppskrift på friske blodkar. Ta under måltider, mengden og forholdet mellom ingrediensene er valgt individuelt.
 4. Urter for vaskulær rensing bør tas innen en måned, så gjentas kurset om nødvendig. Ta en tom mage i små porsjoner. Du kan blande cikorie, linfrø, horsetail, blader av mulberry, immortelle, hagtorn blomster, motherwort og nettle. Herbal samling anbefales flere ganger om dagen, pre-brygget i et bratt kokende vann, med en mengde 1 spiseskje per kopp kokende vann.
 5. Bland den knuste sitronen med hvitløk i forholdet 1: 1, hell kaldt vann og sett på et kjølig sted i 3 dager. Trekk deretter tinkturen og ta den før du spiser en halv kopp tre ganger om dagen. Kurset er en måned.

Hvordan å rense blodkar i hjernen med folkemessige rettsmidler, vil medisin fra andre land også fortelle. Ikke så lenge siden Kinesiske forskere har oppdaget de unike egenskapene til grønn te, som er en kraftig antioksidant og bidrar også til å holde friske blodkar og gjenopprette skadet. Å drikke grønn te mindre effektivt og utviklet separate kosttilskudd som skal tas i henhold til den foreslåtte ordningen, er tabletter eller kapsler med en gunstig mengde aktiv substans.

Å gi hjernen oksygen er en viktig oppgave

At næringsstoffer og nødvendige mikroelementer kunne passere gjennom fartøy og kapillærer uten hindring, det er nødvendig å rengjøre veggene deres - de bør være uten vekst i form av kolesterolplakk og trombi. For å sikre denne patensen og gi en fullverdig ernæringsceller av hele kroppen og først og fremst hjernen, kan du bruke flere teknikker.

Urtebehandling er en god og nyttig prosedyre, men ikke den eneste. Det er mange nyttige planter som er effektive for behandling av kar - lind, jordbær og vinblad, viburnum, fjellaske, oregano. Men dette er ikke det eneste stadiet på vei til sunne fartøyer. Behandlingen bør være omfattende og multilevel. Det neste trinnet etter at gresset har fôret hjernen til oksygen.

Mangel på oksygen påvirker hovedsakelig hjernens aktivitet. Det er for hjernen at vi trenger frisk luft. Mangelen på det fører til en kraftig nedgang i hjernens aktivitet, som er ledsaget av nummenhet, fravær, manglende evne til å konsentrere seg. I tillegg inhalering av giftige gasser fra kjøretøyer eksos og røk fra sigarettene faller kraftig nivået av intelligens er på grunn av det faktum at giftstoffene fra disse stoffene kan tette blodkar.

Derfor er rensing av hodeskårene effektiv ved hjelp av fysiske øvelser og systematisk respiratorisk gymnastikk i friluft. For at alle organer, og spesielt lungene, hjerte og blodkar, fungerer, er det nødvendig at luften under treningen er fuktig.

Metoden for respiratorisk gymnastikk inkluderer en rekke øvelser:

 • klemme neseborene og puste en av dem i 5 minutter. Endre deretter posisjonen og gjenta det samme med det andre. Gjenta hver dag så lenge som mulig. Ved hjelp av disse manipulasjonene stimuleres høyre og venstre halvkule;
 • Etter en uke med å praktisere den første metoden, kan du legge til en annen måte å trene fartøyene på. Ta dyp pust, forsink dem for en viss tid og sakte slippe ut luften. I dette tilfellet er det nødvendig å telle antall hjerteslag - de må være de samme med hver av de tre handlingene. I gjennomsnitt skal 8 slag tas når lungene fylles med luft, som med luftbevarelse og så mye med utånding. Øv hver dag til en halv time;
 • aromaterapi. Bruk aromatiske lamper med ros, nelliker, koriander, persille, laurbærblad, basilikum.

Å vandre i frisk luft er vanskelig å overvurdere for å styrke hjernens fartøy. Og hvis denne spaserturen vil være på våren på en blomstring, så vil det være veldig nyttig for båtene dine. De er gunstig påvirket av innånding av liljer av dalen, lime, lilla og andre blomster. I tillegg vil en slik tur roe nervesystemet, fikse hjertefrekvensen og tjene som en utmerket forebygging av stressende situasjoner.

Etter to eller tre måneder, da du begynte å rense karene på hodet og nakken på de beskrevne måtene, kan du gå videre til neste stadium - fysiske øvelser.

Rengjøring av blodkarene hjemme inkluderer også å fylle kapillærene og blodkarene med nok oksygen sammen med blod ved å ta en aktiv hvile og praktisere utendørs. Gjennomført på gjenstand for forskning har bekreftet at med hjelp av løping, svømming, lange turer og andre idretter årene og kapillærene i hjernen så mye som mulig mettet med oksygen, noe som fører til mate sultne tidligere avsidesliggende områder av sirkulasjonssystemet. Med regelmessige øvelser hver dag, blir karene rengjort i en måned, og du vil føle en bølge av styrke og generell gjenoppretting av hele organismen.

Medisinsk rensing av blodkar

Hvis du går glipp av verdifull tid og ignorere de første tegnene på cerebrovaskulær sykdom - tretthet, hodepine, hukommelsestap og intellektuell svakhet og redusert ytelse, er det mulig å forhindre utvikling av alvorlige sykdommer: aterosklerose, kolesterol plakk, blodpropper. Deretter kommer det kirurgiske inngrep til hjelp, eller den mer sparsomme typen er laserrengjøring av fartøy. Metoden for rengjøring kan være intravenøs og supravenøs. Imidlertid innebærer denne metoden bestråling av et ikke-atomspektrum, som kan forårsake komplikasjoner dersom metoden er påført hjertet og hodene i hodet. Metoden kan være nyttig for å forbedre tonen og total styrking av kroppen. Oftest er denne metoden brukt til å kontrollere kolesterolplakk og åreknuter på øvre og nedre ekstremiteter.

For å rense fartøy av hjernen, vil vi få noen medisiner som kan aksepteres som BADy eller være nootropiske preparater med antioxidant effekt.

dihydroquercetin

Dihydroquercetin er en antioksidant av naturlig opprinnelse. Forskere har lært å trekke ut det aktive stoffet fra barken av sibiriske furu. Perfekt renser veggene i blodkarene, beholder sin styrke og elastisitet, opprettholder normal blodviskositet og forbedrer blodsirkulasjonen. Legemidlet beskytter vaskulasjonen og øker metabolske prosesser i den. Dette stoffet, i motsetning til mange andre legemidler, ikke sykdom kjøre inne, og gradvis, trinnvis bekjemper forårsaker sykdom ved å beskytte cellemembraner og beholderveggene fra de skadelige effektene av frie radikaler.

Legemidlet er effektivt og er aktivt foreskrevet for kronisk iskemisk hjertesykdom hos pasienter med angina og arteriell hypertensjon. Anbefalinger for bruk: voksne 1 tablett per dag med måltider.

Succinsyre

Dette kosttilskuddet er også av innenlandsk opprinnelse, og bruken av blodkar er vanskelig å overvurdere. Ved å levere celler med energi direkte gjennom Krebs-syklusen, er Krebs-syklusen en kjede av kjemiske reaksjoner som foregår i kroppen vår, nærmere bestemt i hver av sine celler. Denne prosessen er en syklus, og det kalles det fordi det skjer uendelig. Når Krebs syklusen passerer helt, er resultatet adenosintrifosfat-stoffet. Dette er energibasen for at kroppen skal fungere.

Amber syre er uunnværlig for levering til karene og kapillærene næringsstoffer som er nødvendige for fullverdig arbeid. I en strukturell endring i fartøy og kapillærer celler sulter, og ravsyre - en av de få sikker og effektiv, noe som kan løse dette problem ved å fylle cellene med oksygen, slik at fartøyene fullt ut oppfyller sine funksjoner.

Fiskeolje

Uansett hvor tett det kan høres, er fiskeolje veldig nyttig for hele organismen, og først og fremst for blodkar, er det også mulig å utføre vaskulær profylakse med den. Inkludert i sammensetningen av fiskeoljesubstans - flerumettede fettsyrer omega-3 reduserer risikoen for kardiovaskulære sykdommer og er en utmerket profylakse av blodplater og andre typer vaskulær obstruksjon.

Med vanlig langvarig inntak av fiskeolje dypvannsfisk er i stand til å gjenopprette immunsystemet og opprettholde det på et høyt nivå, normaliserer det også i hjernens blodomløp, reduserer lipoproteinprofiler og hjelpefartøy i hjernen sunn. Det brukes til å forhindre atherosklerose, med VSD, for å gi styrke til kroppen og som en restorativ.

Etylmetylhydroksypyridinsuccinat

Denne aktive ingrediensen er bedre kjent som Mexidol, Tsarekard, Mexifin, Mexidant og andre patenterte navn. Det er inkludert i listen over viktige og nødvendige medisiner. Faktisk er det en forbedret form av ravsyre. Som et resultat av Mexidols antioxidantvirkning, reduseres antall skadede molekyler og kroppens motstand mot aldring øker.

Nootropisk stoff, som også har en stressbeskyttende, antikonvulsiv virkning, er en membranbeskytter og membranstabilisator - gjenoppretter membranens struktur og funksjon. Inhiberer frie radikaler og beskytter kroppen mot virkningen av ulike skadelige faktorer. Det brukes til forgiftning med etylalkohol, da det er i stand til å fjerne giftstoffer og nøytralisere effekten på kroppen. "Mexidol" og dets analoger øker innholdet i hjernen av dopamin.

konklusjon

Hjerneskipene er svært skjøre og trenger nøye håndtering. Ideelt sett kan du hjelpe fartøyene ved hjelp av folkeoppskrifter, en sunn livsstil med nok sportsbelastning og sparing medisiner som ikke ville utøve for mye innflytelse på leveren og nyrene. Klar hjernen kan være på alle listede måter, også ved hjelp av disse metodene kan det kardiovaskulære systemet støttes. Følgende er en liste over de viktigste produktene som renser fartøyene:

 • sitron;
 • nøtter, honning, tørket frukt;
 • persimmon;
 • tyttebær;
 • vannmelon;
 • fisk og fiskeolje;
 • appelsiner;
 • grønn te;
 • krydder, blomster og urter;
 • olivenolje;
 • hele korn;
 • mørk sjokolade.

Hva om forebygging ikke er nok? Det er ingen grunn til panikk, det er en vei ut, og dette er inntaket av medisiner og spesielt formulerte kosttilskudd for dette, som forsiktig hjelper fartøyene selv med aterosklerose. men det er bedre å ikke tillate blodårer å tette plakkene og gi dem rettidig støtte i form av riktig ernæring, hyppig gange og rettidig vitaminterapi.

Hvordan rense hjerneskip med folkemidlene?

Rengjøring av cerebral fartøyene hjemme er en effektiv et middel for å forhindre atherosklerose og slag.

Det faktum at blodårene er tette, kan man forstå støyen i hodet mitt, høyt blodtrykk, hodepine, meteozavisimosti, irritabilitet, søvnforstyrrelser, nedsatt ytelse, hukommelse, syn, oppmerksomhet og hørsel. Men hvis plakkene i karene ikke lar deg leve fredelig og blodårene er tette, hva skal jeg gjøre? Enn det er mulig å rense dem?

Å rengjøre blodårer og kapillærer bruker naturlige ingredienser og medisiner. Folkemidlene gir en mer mild, mild effekt, men er langsommere. Medikamenter lar deg raskt oppnå ønsket effekt, men har kontraindikasjoner.

Hvordan rense blodårer i hjernens folkemessige virkemidler

Nedenfor er de beste oppskrifter av folkemedisin, med hjelp av hvilke du kan ordentlig fjerne hjernen din.

sitron

Denne tropiske frukten har unike beskyttende og rensende egenskaper. Det styrker veggene i blodårene og arteriene, klare å klare kolesterolplakkene.

Oppskrift 1. Lemon-honning tinktur:

 • 6 modne sitroner;
 • 200 ml honning;
 • 200 ml olivenolje.

Ingrediensene er godt blandet og eldre for en dag på et varmt og tørt sted. For å behandle fartøyene, ta 1 ts. tinktur i en halv time før frokost for en måned, deretter etter en 30-dagers pause, blir kurset gjentatt.

Oppskrift 2. Citrus / Honey mix:

Citrus fjernet ben, sammen med huden lå i en blender, malt, kombinert med honning og plassert i lagring i et kjølig, mørkt sted. Før hvert måltid, spis 2 ts. blanding.

Oppskrift 3. Tinktur av sitron med hvitløk:

Ingrediensene er malt, helles med honning, blandet og holdt i 10 dager på et mørkt sted. Før bruk i et glass vann legg 1 spiseskje. tinktur og bland godt. Ta to ganger om dagen: 20 minutter før frokost og en time etter middag.

valnøtter

I folkemedisin er det interessante oppskrifter for potioner for rensing av fartøy, som inkluderer nøtter. Tinkturer med valnøtter reduserer nivået av "dårlig" kolesterol, øker blodkarets elastisitet og forhindrer utseende av plakk.

Oppskrift 1. Nut-ananasblanding:

 • 10 valnøtter;
 • 2 ananasringer i 2 cm tykk;
 • 2 ss honning.

Ingredienser blir knust, kombinert med honning og holdt på et mørkt sted i løpet av dagen. Ta 1 ss hver. 4 ganger om dagen i 30 minutter før måltider. Preparatet fremstilles daglig. Etter en 30-dagers kurs, 5 måneder hvile, så gjenta behandlingen.

Oppskrift 2. Mørtelblanding med tørket frukt:

 • 1 del valnøtter;
 • 1 del av tørkede aprikoser;
 • 1 del rosiner.

Ingrediensene er malt, blandet. Før hvert måltid (i 20 minutter) spiser opp 1 spiseskje. blanding.

Oppskrift 3. Mandarin-nøtter blanding med rosiner:

 • 6 valnøtter;
 • 2 mandariner;
 • 2 ts. rosiner.

Disse produktene, rensing fartøy, spiser opp 30 minutter før frokost i en naturlig eller shredded form. Opptakstid er 3-6 måneder.

Løk, hvitløk

Nyttige egenskaper til disse urteplanter har vært kjent siden uendelig tid. Deres juice hindrer kolesterol fra å bosette seg på vegger av karene og gir forebygging av aterosklerose.

Oppskrift 1. Blanding med løk og honning:

Løkhodet er malt. Juice av løk er presset og kombinert med et tilsvarende volum honning. Eliksiren er lagret på et kjølig sted. Om morgenen, på en tom mage, ta 1 spiseskje med formelen. Behandlingsforløpet for dette reseptet er 90 dager.

Oppskrift 2. Folkemiddel av hvitløk, smør og sitron:

 • hvitløk (1 stk);
 • solsikkefrøolje (2 ss);
 • sitronsaft (2 ss).

Hvitløk knust, smaksatt med sitronsaft og solsikkeolje, dagen vi insisterer på kulde. Før mottaket kobler vi 1 ts hver. blanding og sitronsaft. Vi bruker 20-30 minutter før hvert måltid. Ved å bruke denne tinkturen, renser vi fartøyene fra 30 til 90 dager. Tinktur er ikke egnet for pasienter som lider av gastritt.

Oppskrift 3. Chardonnay-sitron tinktur med pepperrot:

Ta i like deler:

250 mg av hver ingrediens er malt i en blender, 250 ml vann blir tilsatt, blandet og igjen i en dag på et kjølig sted. Før du spiser 1 ss. av formuleringen blandes med 1 ts. honning. Behandle blodkarene hver dag, før hvert måltid.

Nedenfor er fem forskrifter for behandling av cerebral fartøy ved hjelp av ville planter og urter.

Pine kegler

Pine kegler er godt egnet for å rense blodkar og kapillærer i hjernen. Narkotika fra kjegler styrker, renser fartøyene og tillater rensing av hele organismen.

Oppskrift 1. Alkoholtinktur fra grønne pinjekegler:

Keglene er samlet fra 20. juni til 25. juni, malt, strømmet med vodka og holdt på et kjølig, skyggelagt sted. To uker senere, filtrer. Drikk ta 1 ss. i en halv time før måltider. På samme måte kan du lage en tinktur av røde kegler.

Oppskrift 2. Avkjøling av grønne pinjekegler:

Grønne kjegler er malt, strømmet med vann, tilsett sukker og kok i 2 timer på en liten brann, rør regelmessig og ta av skummet. Klar sirup blir avkjølt, filtrert. Dette legemidlet tas på tom mage ved 1 ss 4 ganger om dagen.

urter

For effektivt å rense de kar i hjernen kan benytte monokomponent tinkturer fra linfrø, blomster agnbøk harve felt, blader, burdock rot eller for å fremstille flerkomponent urte.

Oppskrift 1. Urtekolleksjon med bjørk og mynte:

En ss. urte samling helle 2 ss. kokende vann og la i en halv time. Rens karene før du spiser, drikker 100 ml tinktur.

Oppskrift 2. Urtekolleksjon med johannesurt og kamille:

 • Apotek kamille (2 ss);
 • St. John's wort (2 ss);
 • Knopper av bjørk (2 ss);
 • Immortelle sandy (2 ss);
 • Kokende vann (0,5 l.).

Urter blandes, helles med bratt kokende vann og fordeles i to doser: morgen og kveld. Før bruk ved infusjon legg 1 ts. honning og 1 dråpe ethereal bay olje.

Oppskrift 3. Urtekolleksjon med kløver og malurt:

 • Blad av kløverkløver (5 deler);
 • Malurt (5 deler);
 • Myrtle (2 deler);
 • Marjoram (1 del);
 • Persille frø (1/2 del).

Alle komponenter er blandet. Ta 3 ss. samling, hell en liter bratt kokende vann, stå i flere timer. Fartøysrengjøring innebærer bruk av 1/4 kopp tinktur hver 3. time.

Sokoterapiya helt trygt for mennesker, hjelper det å fjerne giftstoffer fra kroppen og gjenoppretter lymfesirkulasjonen. Men effekten manifesterer seg etter en ganske lang periode.

Oppskrift 1. Beet juice:

Råbiter er malt, saften presset, legg til det samme volum honning. Hver dag tilberedes en ny del juice. For å behandle blodårer må du ta en halv kopp juice i en halv time før du spiser.

Oppskrift 2. Vegetabilsk juice:

 • 300 g potet juice;
 • 300 g gulrot juice;
 • 500 g rødbeterjuice;
 • 30 g petroleum.

Fra grønnsaker klemme saften, koble den sammen med luftfartsfotogen. Hver dag 2-3 ganger om dagen tar en terning av raffinert sukker, drypp 15 dråper av blandingen og spis den. Vegetabilsk juice bør tas riktig: etter 2 uker med å ta en 5-dagers pause og gjenta kurset igjen.

Tilhengere av tradisjonell medisin hevder at de naturlige komponentene renser fartøyene ikke verre enn laser koagulasjon eller noen dråper på sykehuset. På spørsmålet om dette er en løgn eller sannheten, kan man svare ved å prøve en av de medisinske kursene på seg selv.

Hva slags folkemåte å rense tette blodkar og hvilke produkter som skal brukes til dette - hver person velger selvstendig. Uansett hvilken medisin pasienten tar, er det viktigste at resultatet av behandlingen er restaureringen av karene i hele kroppen som helhet og i hjernen spesielt.

video

Tabletter for rengjøring av hjernens kar

Klare hodeskruer kan være medisiner som avviger fra hverandre av handlingsprinsippet, hensikten og sluttresultatet. Medisinering kan bare gis etter konsultasjon med en lege.

statiner

Statins rene fartøy, stopp produksjonen av triglyserider og "skadelig" kolesterol i leveren. Ved behandling av kar med mindre aterosklerotiske forandringer, blir disse legemidlene tildelt de beste anmeldelser av leger.

Eksempler på statiner:

VIKTIG! Når du tar statiner, kan pasienten oppleve myalgi, svakhet, muskelsmerter, allergier, søvnløshet, kvalme, tap av minne, hodepine og andre bivirkninger.

Preparater av nikotinsyre

For å rydde fartøyene raskt, ta 2 til 6 g nikotinsyre per dag. Effekten av denne behandlingen kommer ganske raskt: syre renser blodårene, er nivået av triglyserider i blodet redusert i løpet av få timer, og nivået av "skadelige" kolesterolet - i noen få dager fra starten av behandlingen.

Vitamin B3 (PP) er en del av følgende legemidler:

 • "Nikolar";
 • "Acipimox" og andre.

Disse stoffene er ikke dyre. De kan ikke tas på tom mage og vaskes med varme drikker.

ADVARSEL! Inntak av nikotinsyre er kontraindisert hos pasienter med nedsatt leverfunksjon, da vitamin B3 kan forårsake fett hepatose.

Forberedelser for utskillelse av gallsyre

Når brudd på fettmetabolismen, absorberes gallen som leveren lever, tilbake i sirkulasjonssystemet. For å skape en barriere for "skadelig" kolesterol, brukes følgende medisiner:

 • "Pituitrin";
 • "Velhol";
 • "Holeritin", etc.

VIKTIG! Et hvilket som helst legemiddel for utskillelse av gallsyre kan forårsake en fordøyelsesbesvær og flatulens. Ta disse medisinene med forsiktighet.

fibrater

Fibrerer - en gruppe medikamenter utviklet for å korrigere fettmetabolismen. De brukes til å øke nivået av HDL-kolesterol og redusere triglyserider i humant blod.

Her er navnene på noen fibrater:

 • kapsler "Atromitin";
 • Atromid tabletter.

Mottak av fibrater kan provosere utseende av kvalme, hudutslett og andre bivirkninger.

Andre legemidler

På apoteket kan du kjøpe vitaminer A, B, C, E, preparater av sink og kalsium, som effektivt rengjør blodkarene i hjernen. Med det vanlige inntaket av disse legemidlene, blir immunsystemet styrket og minnet forbedret.

Apotek inneholder preparater for rengjøringsbeholdere laget av ginkgo biloba-gymnosperm-planten. Disse inkluderer:

Disse stoffene har antioksidant og anti-edematøs effekt, styrker veggene i kapillærene og karene, forbedrer metabolismen i nerveceller.

BAKGRUNN. Tanakan, biloba, gingium, ginkor forte har svært få bivirkninger og kontraindikasjoner. Det eneste - deres mottak kan ikke kombineres med å ta aspirin.

Således kan folkemidlene prepareres av løk, honning, nøtter og andre naturlige ingredienser, som effektivt kan rense og behandle kar og kapillærer, forbedre ernæringen av vev og bli kvitt plakk og toksiner.

Metodene for offisiell medisin er rettet mot bruk av statiner, nikotinsyre, fibrater og preparater for utskillelse av gallsyre. Resultatet av behandlingen er rene, sunne hjerneskip.

Les Mer Om Fartøyene