Hvordan rense blodårer i hjernens folkemessige virkemidler

I dag skal vi snakke om hvordan du rengjør hjerneskipene med folkemidlene, som bidrar til å regulere blodsirkulasjonen i kroppen.

Helse er hovedverdien til en person. Det bør beskyttes og overvåke hele tiden symptomene som tyder på de påståtte sykdommene. For eksempel kan upassende matvaner, inaktive livsstil, føre til en dårlig menneskelig tilstand og forårsake sykdommer i kardiovaskulærsystemet.

Det er veldig viktig å kjenne årsakene til sykdommen, og mulige måter å eliminere helseproblemet på for å få kroppen tilbake til normal så snart som mulig. For å hjelpe de medisinske behandlingsmetoder kommer godt beviste og tidstestede folkemidlene. La oss vurdere i detalj hvordan du skal rense hjernens kar med hjelp av oppskrifter av folkemedisin og naturmedisiner.

Årsaker til vaskulær sykdom

Når mekanismen allerede er i gang, kan lesjoner nå hjertet og hjernen. Som et resultat - dårlig tilførsel av oksygen til organene og utilstrekkelig blodsirkulasjon.

For å unngå problemer må du endre dietten ved å inkludere flere plantefôr og redusere dyrefett. Den mest effektive i dette tilfellet er ikke-tradisjonell medisin.

Nå som vi har sortert ut årsakene til sykdommen, la oss ta en nærmere titt på hvordan du skal rense hjerneskipene hjemme.

Urte infusjoner for vaskulær rengjøring

Urte samling med kamille

For forberedelsen trenger du:

 • ta 100 gram kamille, immortelle, St. John's wort og birch knopper;
 • bland i krydderurter, hell det og hell en halv liter kokende vann;
 • Etter 20 minutter filtreres og klemmes denne infusjonen.
 1. Om kvelden skal halvparten av denne medisinen helles i et glass, tilsett 1 ts. kjære, 1 dråpe bayolje (du kan kjøpe den fra apotek) og bruke den 20 minutter før sengetid.
 2. Neste morgen skal resten av infusjonen oppvarmes i et vannbad, men ikke koker det. Tilsett 1 ts til den. kjære, 1 dråpe bay olje og spis 20 minutter før frokost.

Ved daglig bruk av et slikt legemiddel, bør resultatet forventes innen en måned eller en og en halv.

Urtekolleksjon med mynte

Du kan ta et annet sett med urter:

 • peppermynte blader, bjørk, gress Cudweed, borre rot, nyre te urt, nyper, frukt Eleutherococcus stikkende gress ta i like mengder;
 • bland alt, ta 1 ss. l. samle og hell en liter kokende vann.

Etter en halv time kan medisinen tas. Drikk en halv kopp tre ganger om dagen etter måltider.

Urte samling med bjørk knopper

Hvis hodepine nådde deres apogee, trenger du:

 • å sovne 1 ss. urter av St. John's wort, immortelle, kamille og bjørk knopper i et fartøy og hell kokende vann (2 kopper);
 • så bør du vente en halv time, belastning og legg til 1 spiseskje. kvalitet kjære.
 1. Ett glass om morgenen og om kvelden, mens du ikke tar mat i omtrent en halv time etter å ha tatt.
 2. Tinkturen skal lagres i kjøleskapet. Om morgenen oppvarmer vi infusjonen på et vannbad.

Resultatet forventes etter 2 måneders behandling.

Infusjon av valerian og dill med honning

 • 2 ss honning;
 • 1 kopp dillfrø;
 • 2 ss roten av valerianen.

Valerian og dill skal hakkes på en kaffekvern og hell to liter kokende vann sammen med honning. Det er best å gjøre infusjon i en termo, fordi du må insistere hele dagen.

Ta 1 spiseskje anbefales. i en halv time før et måltid.

Medunitsa tinktur

En annen god oppskrift på å rense fartøyene fra urteinfestasjonen.

Til forberedelse av helbredende infusjoner:

 • Det er nødvendig å ta 1 st.lozhku denne urt, helle et glass vann;
 • Legg deretter i et vannbad i 30 minutter.

Infusjonen skal filtreres og tas tre ganger daglig for en kvart kopp minst to måneder.

Pine gjør underverk

For en helbredende infusjon er det nødvendig:

 • 2 ss løkskall;
 • 2-3 spiseskjeer hofter (knuste frukter);
 • 5 ss furutrær;
 • 1 liter. vann.

Bland alle ingrediensene og kok til meget lav varme. Når alt er klart, gå over natten og drikk 0,5 liter eller en liter om dagen i stedet for vann. Ta det i 3 måneder. Infusjonen er behagelig for smaken og sunnheten.

Behandling med valnøtter

Det er en oppfatning, bjærget for fartøyene er den greske valnøtten.

Behandlingen varer fra 3 måneder til 6 måneder. Resultatet er fraværet av migrene og trykket er normalt.

Du kan også ta tørkede frukter (tørkede aprikoser og rosiner), legg til nøtter til dem, slip dem flere ganger og bruk 1 spiseskje hver. 20 minutter før måltider. Hold denne mirakelmedisinen i kjøleskapet.

Hvitløk over hodet

Folk sier at hver sykdom kan herdes med hvitløk. Ikke et unntak og problemet med å forbedre arbeidet i blodkarene i hjernen, som det lindrer av overskytende kolesterol.

Oppskriften på stoffet er ganske enkelt:

 1. Hvitløkhodet, rent og passere gjennom skabb.
 2. Den resulterende blandingen skal fylles med vegetabilsk uraffinert olje, slik at oljen dekker hvitløksmassen, og legg den over natten i kjøleskapet.
 3. I morgen bland 1 ts. blanding med 1 ts. sitronsaft.

Hvis du tar denne medisinen en halv time før måltider tre ganger om dagen, blir resultatet bare 1-3 måneder etter hvert.

Miracle medisiner fra forskjellige juice

Mange folkeklinikker anbefaler å bruke forskjellige juice for å rense hjernens kar.

Først av alt er det birksap, som har et rykte blant folket som et utmerket middel for rensing av blod. Hvis du drikker 1 glass juice 3 ganger om dagen, vil en person glemme hodepine og migrene.

Ikke mindre viktig er sitronsaft. Du bør legge til 1 ts. juice av sitron, olivenolje og honning, og ta 1 ts. blanding i tom mage en halv time før måltider. Umiddelbart vil du føle en bølge av styrke og en forbedring i tonen i kroppen.

Det samme handlingsprinsippet og neste medisin, for hvilket det bare er en sitron (2 stk.) Og en oransje (2 stk). Hvis du sender dem gjennom en kjøttkvern, bør du legge til en annen 2 ss. honning.

Legemidlet anbefales å ta 2 ts. tre ganger om dagen før måltider. Hold blandingen i kjøleskapet.

Røddesaft med honning

Du kan også bruke betesaft. Den blandes i like store mengder 1: 1 med honning.

Ta en halv kopp tre ganger om dagen 30 minutter etter å ha spist.

konklusjon

Vi har forsøkt å gi deg mange gode og prøvde og testede folkelige oppskrifter. Nå vil hver av våre lesere kunne finne et svar på spørsmålet om hvordan du skal rense hjernens kar med folkemidlene.

Den eneste tilstanden er den obligatoriske anbefalingen fra legen, fordi det kan være bivirkninger og allergiske reaksjoner på hotellkomponentene. Hvis alt er i orden, ønsker vi deg en rask gjenoppretting.

Metoder for å rense hjerneskipene: 5 effektive folkemidlene

Helse er en uvurderlig gave som du må ta vare på. Og ikke fra sykdom til sykdom, men stadig! Vi ønsker alle å leve et godt, lykkelig liv, ikke sant? Og hvilken slags lykke kan det være, hvis det ikke er helse...

For å opprettholde et godt minne og klart sinn, må du ta vare på hjernens fartøy. Med alder setter skadelige stoffer seg på dem, blodsirkulasjonen forverres og hjernens arbeid blir forstyrret. På sykehus utfører de medisinsk behandling av blodkar, men i dag skal vi snakke om folkemidlene, som også bidrar til å løse dette problemet.

Infusjon av urter for å rense hjernens kar

Takket være denne løsningen, blir karene elastiske, svimmelhet og støy i ørene forsvinner, stoffskiftet forbedrer kroppen, klarer kroppen.

Kryss og bland 100 gram kamille, St. John's wort, immortelle, birke knopper. 1 spiseskje av denne blandingen hell kokende vann (0,5 liter), insister 20 minutter, belastning og vri ut. På kvelden skal du hellre halvparten av infusjonen i et glass, legge til 1 teskje honning og slippe en dråpe laurbærolje (den er på salg i apotek i 15 g pakke) og drikk før du legger deg til sengs.

Deretter bør du ikke spise eller drikke noe.

Om morgenen, varme den gjenværende blandingen i et vannbad, ikke kok, legg igjen 1 teskje honning og 1 dråpe olje og drikk 20 minutter før frokost. Så oppfør daglig, til innholdet i flasken laurbærolje løper ut. Et positivt resultat skal være, men ikke umiddelbart, etter ca 1-1,5 måneder.

Hvis oljen du har solgt i en annen emballasje, bør oppskriften justeres. På apoteket vårt fant jeg nå en liten laurbær for 5 gram, det koster 40 rubler. På kurset vil du trenge 3 pakker med olje.

En annen god oppskrift som vil hjelpe til med å fjerne blodkarene i hjernen er en oppskrift med furu nåler. Denne oppskriften ble fortalt meg av Lyubov Borisovna, senior sykepleier, da datteren min og jeg var i hematologi. Da lærte jeg så mye av hennes oppskrifter. Hun anbefaler på det sterkeste å styrke immuniteten, etter kjemoterapi og bare for helseens skyld, vann våre barn med denne resept.

Oppskrift på gjenvinning av cerebral fartøy fra furu

Bland 5 ss furu, 2 ss crushed rosehips, 2 ss av løkskall. Et glass råmateriale helle 1 liter vann, kok opp. La det brygge om natten, innpakket i noe varmt og ta i stedet for vann fra 0,5 liter til 1 liter om dagen. Dagens norm kan økes sakte.

Drinker veldig hyggelig. Ingen ubehag. Du kan lage denne oppskriften uten løkskall (men det er veldig bra, med nyrer syke). Hvis du gjør uten løkskall, forblir andelen i oppskriften den samme.

Om pine nåler jeg kan fortelle litt. Det er vinter nå, det er veldig godt å samle dem akkurat nå. Ikke vær lat, gå til skogen. Vekk fra veien. Hjemme vil alt være over, la det rette beløpet for oppskriften, resten kan settes i pakken og på balkongen. Jeg kan og det vil bli enda bedre å sy med et saks.

Når slag samtidig med avkoket, ta 2 sitroner om dagen, en halv sitron i resepsjonen. Skal sitronen fra peeling, finhakk, hell avkjøling av nåler og drikk i en gulp. Det anbefales å ta en time før et måltid eller en time etter et måltid. Citroner spiser i 2 uker, i alvorlige tilfeller kan du forlænge perioden til 3 uker. Deretter bryter 2 -3 uker og gjentar igjen.

Du vet, alle disse reseptene ble registrert igjen da i hematologi. Hvor mange år har gått. Lyubov Borisovna minnet meg ofte om dem. Så mye fortalte meg alt om hvordan folk bare klatret takket være disse oppskriftene. Immuniteten ble hevet, fartøyene ble ryddet, den generelle tilstanden forbedret seg betydelig.

Rensing av hjernens kar med hjelp av valnøtter, mandarin og rosiner

Det er først og fremst å gjøre alt systematisk, i lang tid. Hver morgen må du spise om lag 1 mandarin, en liten kjepp med rosiner og 3 valnøtter. Det er det i denne sekvensen. Ikke bland. Det er strengt i slik mengde. Etter det bør du ikke spise noe, ikke drikke i 20 minutter. Deretter kan du drikke et glass kjølig vann og spise frokost. Det er best å "spise" dette kurset i minst 3 måneder. Det er mulig og et halvt år. Velsmakende, nyttig, men du trenger et system.

Rensing av cerebral fartøy med hvitløk

Ta 1 hode hvitløk, pass gjennom en press, fyll den med et glass ubehandlet solsikkeolje. Sett på den nederste hylle i kjøleskapet. Neste dag gjør følgende: klem ut 1 sitronsaft. Ta blandingen som følger: 1 ts sitronsaft blandet med 1 teskje hvitløkpasta. Ta 30 minutter før måltider 3 ganger om dagen. Behandlingsforløpet er 1-3 måneder. Ta en pause og gjenta dette kurset.

«Livets Elixir»

I like store mengder ta honning, olivenolje og sitronsaft (1: 1: 1). Alt bland og ta om morgenen på tom mage 30 minutter før du spiser 1 teskje. Perfekt renser kar, eliminerer hodepine, forbedrer generell tilstand.

Jeg ønsket å dele disse oppskriftene med deg. Sikkert, det er fortsatt mange andre oppskrifter for å rense hjernens fartøy. Jeg deler det som er testet i praksis.

Selvfølgelig må vi ikke glemme at mens vi gjør dette, må vi lede en sunn livsstil. Arbeid på deg selv. Korrekt å spise, for å inkludere gjennomførbare fysiske øvelser og sparsomme zakalivanie. Jeg ønsker alle godt helse med sunne blodkar, fantastisk minne og en generell tonus av livet.

Vi sorterer ut spørsmålet, hvordan du rengjør hjernens fartøy og hva er alternativene?

Som en person vokser opp på veggene i hans blodårer forurensninger bosette seg. Denne tilstanden forårsaker innsnevring av arteriene og blokkering av blodstrømmen. Faktorer som bidrar mer til vaskulær obstruksjon inkluderer dårlig kosthold, mangel på fysisk aktivitet og røyking. Hjernen lider mest, den har mange kapillærer og blodårer. Artikkelen vil omhandle hvordan du rengjør hjernens kar.

Vi tilbyr en video med generelle anbefalinger

Tegn og symptomer

Aterosklerose - Vesical clogging forårsaket av akkumulering av aterosklerotiske plakk i karene, sykdommen forårsaker et brudd på blodsirkulasjon og innsnevring av arterier som bærer oksygen til hjernevævet. Aterosklerose er årsaken til slag og vaskulære sykdommer. Sykdommen påvirker koronararteriene, perifere og nyrene, samt arterier som fôrer hjernen - utvikler aterosklerose i hjerneskarene.

Vi viser symptomene på denne tilstanden:

 • Angina pectoris;
 • Kortpustethet
 • Økt tretthet, forvirring i sinnet;
 • Muskel svakhet;
 • hodepine;
 • Økt svette
 • Kvalme, svimmelhet;
 • Ofte opplever pasienter en følelse av dømmekraft.

Tette cerebral fartøy kan føre til utvikling av:

 • Alzheimers sykdom (på grunn av hjerneskade, tap av hukommelse utvikler, problemer med å tenke);
 • Iskemisk berøring (på grunn av tilstedeværelse av plakk);
 • Hemorragisk slag (hjerneblødning, årsaken er svekkelsen av blodkarets vegger).

Fartøysrengjøring

Regelmessig rengjøring av cerebral fartøy er nødvendig for å forhindre utvikling av aterosklerose og eliminere konsekvensene av plaketter.

Medisinske metoder

Inkluder implementering av spesialiserte prosedyrer på sykehuset eller ta medisiner.

hemocorrection

Ekstrakorporeal hemokorrering er en efferent metode for vaskulær rensing, designet for å fjerne giftige stoffer, fremmede proteiner, aggressive enzymer fra kroppen. Hovedmiljøet for å fjerne giftstoffer er blod, plasma og lymfe.

Hemokorrering er en to-trinns prosedyre, pasienten transfiseres med sitt eget blod, som tidligere har passert gjennom en sentrifuge. Sentrifugert blod er delt inn i 2 komponenter: en oppløsning av blodplasma i den øvre fasen og et lag av hvite blodlegemer i midten av røret med et lag av erytrocyter i underdelen. Plasma er renset fra kolesterol, og celler injiseres umiddelbart i pasienten som en injeksjon. På neste sesjon injiserte han rent plasma, og tok en annen del av blodet for rengjøring.

Det finnes flere metoder for hemokorrering: plasma cryomodification, laserbestråling, elektrokemisk oksidasjon av blod.

Medisinsk behandling

Formålet - for å redusere nivået av "dårlige" kolesterol (LDL - lipoproteiner med lav densitet, triglyserider), fremme dannelsen av kolesterol plakk og å øke konsentrasjonen av "gode" kolesterol (HDL - high density lipoprotein), normal metabolisme.

statiner

En klasse medisiner som senker kolesterolnivået ved å redusere sin produksjon i leveren. statiner øke nivået av "godt" kolesterol og senke dannelsen av plakk i arteriene. Dette er et relativt trygt middel for de fleste pasienter, men medikamenter er kontraindisert for gravide og personer med leversykdommer.

LiveLive

-kategorier

 • video (8)
 • åreknuter (6)
 • nyttig å vite (5)
 • esoterikk (5)
 • fjerning av ødeleggelse (3)
 • Slaviske tema-figurer (3)
 • Datatips (1)
 • massasje (1)
 • astropsykologi (1)
 • blodkar (1)
 • hage kjøkken hage (1)
 • TARO-kort (1)
 • bibliotek av hemmeligheter (1)
 • diktering (4)
 • konspirasjon (5)
 • helse (16)
 • historie (4)
 • matlaging (20)
 • meditasjon (7)
 • musikk (15)
 • numerologi (2)
 • onkologi (2)
 • praksis (24)
 • oppskrifter (14)
 • RPM (6)
 • runer (22)
 • talismaner (2)
 • tester (1)
 • urter-amuletter (12)
 • FENTESIS (0)

-musikk

-Søk etter dagbok

-Abonner via e-post

-interesser

-Vanlige lesere

-samfunnet

-statistikk

Rengjør og styr hjernens kar

Før eller senere begynner rensingen av blodkarene i hjernegruppen å interessere nesten alle av oss. Selvfølgelig kan ingen leve evig. Men nesten alle ønsker å leve lenge. I mellomtiden, ingen ønsker å leve, selv for en lang tid, men den hjelpeløse gamle mannen med skjelvende hender og føtter og falt i senil demens. Alle ønsker å forbli full av styrke og helse og leve et fullt liv. Og dette er bare mulig hvis du kan ta vare på helsen til blodårene dine. Hvordan rense hjernens kar med folkemidlene?

Det finnes flere oppskrifter og anbefalinger som vil hjelpe deg med å rense hjernens fartøy.

1. For å fjerne de kar i hjernen må være om morgenen på tom mage for å drikke et glass vann og natron eller sitronsaft til å oppløse kolesterol avleiringer. Neste dag kan du drikke et glass urtete, laget av like deler av lime blomstre, oregano, kløver, johannesurt, bladene av jordbær og rips. For å forbedre smaken i te, kan du legge til en skje med honning. Så du kan gjøre det hver dag.

2. Til lunsj og middag, for å inkludere i din diett en liten løk, persille, hvitløksklir, rødbeter og gulrøtter.

3. Hvis det ikke er problemer med magen, en halv time før du spiser, kan du spise en teskje pepperrot med rømme. Dette fjerner ikke bare hjernens kar, men forhindrer også dannelsen av steiner i leveren og gallekanalene.

4. Gå til apoteket og kom dit St. John's wort, kamille, immortelle, birk knopper for å begynne å rense hjernens kar. For forberedelse av folkemedisin, bland alt i like store mengder. Ta 1 spiseskje av den resulterende samlingen og hell den med kokende vann - 0,5 liter. La det brygge i en halv time, belast og legg infusjonen til et mørkt, kjølig sted. Før du går til sengs, hell et glass av denne kjøttkraft, legg til litt honning og laurbærolje - 1 dråpe. Gå til sengs. Neste morgen, varme opp gjenværende buljong og drikk på tom mage, igjen tilsett olje og honning. Behandlingen av hjernens kar med denne folkemidlet er 1 måned.

5. Lager opp på vinteren med furu nåler, de vil være nyttige for deg for å forberede neste oppskrift på å rense hjernens fartøy. Finhakk furu nåler og bland 5 ss med hofter og hakkede løkskall, som må ta 2 ss. Bland alt godt for å lage en homogen blanding for å rense hjerneskarene, og hell alt kokende vann i mengden 1,0 liter. Insistere i 8-10 timer, pakker beholderen med et teppe for å få en termosflaske. Drikk 1 l av dette legemidlet du trenger i 1 dag.

6. Det samme verktøyet bør tas og med slag, bare i dette tilfellet er det nødvendig å legge til glasset en renset og knust sitron - 0,5 stk. for hver mottakelse.

7. Det har lenge vært kjent hvor godt det kan rense vanlige blodkar. For å fremstille verktøyet for rengjøring, ta hvitløk - en gjennomsnittlig hode god knuse det, for eksempel ved hjelp av en presse og fylle solsikkeolje, uraffinert i en mengde på 250 ml av denne blandingen ble satt i kjøleskap over natten, og neste morgen klemme 1 teskje skje med sitronsaft og bland med samme mengde olje, tilsatt hvitløk. Ta en stund før måltider, i tre måneder, tre ganger om dagen. Etter det, ta en pause i tre måneder og gjenta kurset.

For å utføre noen av prosedyrene for rengjøring av cerebrale kar er nødvendig å vurdere ikke bare mulige utfall, men også alle de farer som kan oppstå fra deres effekter. Tatt i betraktning det faktum at alle giftstoffer som tung stoffer i kroppen vår, ned til bunnen av den fysiologiske menneskelige skall, og de fleste av dem er fortsatt årene, deretter å bli kvitt giftstoffer anbefalte de såkalte dype rengjøring prosedyrer. Forfall produkter, med andre ord, slagger ikke bare tette opp kroppen, men blir også stadig forgiftet. Du må bare velge en prosedyre som ikke skader deg og kroppen din. Når du rengjør fartøy med urteinfusjoner og avkok, bør vi ikke glemme at bare bestemte typer matvarer må spises. Dette bør inkludere og spise bare visse grønnsaker (i råformen), ettersom grønnsaker og frukt har alle nødvendige egenskaper for rengjøring av kroppen. Noen av grønnsakene har en naturlig vanndrivende egenskap. Slike grønnsaker inkluderer agurk, sitrus og bønner. Bruk til matlaging med redusert mengde sukker og salt urter og krydder bidrar til å forbedre smaken av parabolen og gi den en diettfarve. Dermed renser du ikke bare kanalene i hjernen, men gir også kroppen din muligheten til å kaste bort alt overskudd som det samlet seg.

Plaques i hjernens kar. Ak, selv om du overholder prinsippene for en sunn livsstil, begynner nivået av skadelig kolesterol alltid å stige i blodet ditt med alderen. Dette skyldes visse egenskaper i leveren, og dette bør være oppmerksomt. Ellers er karene i hjernen, så vel som perifert mister sin elastisitet og dekket fra innsiden av plakk, noe som fører til innsnevring av lumen, og noen ganger til sin fullstendig okklusjon. Dessverre er aterosklerose, og dette er navnet på denne sykdommen, den viktigste dødsårsaken til den voksne befolkningen på vår planet. Ja, ja. Det stemmer. Ikke ulykker, ikke store katastrofer og katastrofer, ikke epidemier, ikke engang AIDS eller kreft - den vanlige, tydelige, uklare aterosklerosen. Det er han som umulig blokkerer blodårer og frarøver din ernærings hjerne, noe som gjør deg svak og hjelpeløs. Og hvis du ikke vil fylle opp trist statistikk, bør du definitivt lære å rense hjernens fartøy. Og selv om du ikke har dukket opp før symptomer som svimmelhet, hodepine, svekket motorisk koordinasjon, søvnløshet - hvis din alder er nærmere 45 år, bør du alltid starte rengjøring sine fartøyer fra kolesterol ved hjelp av folk rettsmidler. Det må imidlertid sies at i denne alderen er det sjelden for alle som ikke har slike symptomer fra tid til annen.

Rengjøring av hjernens fartøy. Hvis du virkelig bryr deg om minnet ditt, bør du rense hjerneskipene. Rensing av hjernens fartøy hjelper deg med å øke minnet med 1-2 ordrer uten å ty til komplekse tallrike metoder for å huske tall og lese dikt. Dette betyr ikke at etter prosedyrene din hjerne vil fungere som i ungdommen. Likevel vil du fjerne mye stress fra det og legge merke til at de begynte å huske hendelser som lenge har blitt glemt. Rengjøring av cerebral fartøy er bare nødvendig hvis du ser en generell sirkulasjonsforstyrrelse. Det kan være forårsaket av en forstyrrelse av vaskulær funksjon - vaskulær insuffisiens, noe som vanligvis utvikles i den akutte infeksjonssykdommer, betydelig blodtap og traumer. I dette tilfellet ekspanderer fartøyene, blodtrykket faller, blodstrømmen i karene bremser seg kraftig. I tillegg deponeres kolesterol og andre slaggstoffer på vegger av fartøyene. Rensing av blodkar har en gunstig effekt på kroppen. Utvasking av fartøyer "plakk", noe som gjør dem mer elastisk og fleksibel rensing bidrar til å kurere mange sykdom, aterosklerose, slik at sannsynligheten for hjerteinfarkt, paralyse, hodepine, forbedre syn, hørsel, redusert og forsvinne åreknuter på benene.

Styrker hjernens fartøy.

1. Ta følgende medisinske urter - morwort, labaznik, agurk, hund rose frukt, hak alt godt og bland i like deler. 4 spiseskjeer av den resulterende blandingen, hell kokende vann - 1 liter og insistere i termosene i 8 timer. Du kan hælde om kvelden og la den brygge om natten. Ta 100 ml flere ganger om dagen. Behandling av cerebral fartøy - 2 måneder, så ta en kort pause og gjenta kurset. Og du kan ta andre urter: søt kløver, japansk japansk frukt, geranium eng. Bare bland i samme proporsjoner, hell kokende vann og insistere på en termos. For å rydde hjernens fartøy må du ta stoffet i 2 måneder til 100 ml flere ganger om dagen.

2. For å normalisere trykket og rengjøre fartøyene er svært nyttige vanlige gulrøtter. Den kan brukes i forskjellige typer - rå, tilbered salater eller koteletter, noen gjør syltetøy ut av det og til og med bake informasjonskapsler. Du kan også lage en fantastisk balsam. Press juice fra rødbeter og gulrøtter - til 1 glass, legg til her så mye honning og 1 mer glass revet pepperrot. Rør godt og tilsett 50 ml vodka. La for en dag på et mørkt sted, og klem deretter en juice av 1 sitron. Bland alt godt til honningen oppløses helt og ta tre bord om dagen 1 spiseskje før du spiser. Behandling av cerebral fartøy er 2 måneder, så tar vi en pause i 1 måned og gjentar kurset.

3. Forbered infusjonen fra grenrær og røtter av barbær. For å gjøre dette, grind de unge skuddene og røttene godt og hell dem med bratt kokende vann med en hastighet på 2 ss per 1 liter vann. Insistere på termos i 4 timer og ta i varm form 3 ganger om dagen før du spiser. Tinktur fra barbær kan kjøpes på apoteket og ta 30 dråper oppløst i vann 3 ganger om dagen.

4. Et bemerkelsesverdig styrkemiddel for cerebral fartøy er de unge nåler av ulike trær. For å forberede buljongen trenger du ca 5 ss finhakket furu nåler, gran, furu - du kan blande, og du kan ta en. Hell alle 500 ml kokende vann, sett på en brann og lag koker over lav varme i 15 minutter. La i en termos for natten, deretter belastning. Gni på en liten rist og skell citronen og fyll den med den resulterende kjøttkraft. Tillat å stå i 2 timer og drikk daglig en halv kopp av den resulterende folkehjelpen 3 ganger om dagen. Behandling av cerebral fartøy er 1 måned, deretter blir en pause i to uker gjort og behandlingsforløpet gjentas.

Bli kvitt kolesterolplakk i karene: folkemetoder for hjernens helse

Moder Natur har gitt mannen en unik evne til å gjenopprette seg selv. Hva skjer hvis han spiser naturlige økologiske produkter, misbruker ikke alkoholholdige drikker og tobakk. Aktivt beveger seg mot karriere suksess og helse, og lyver ikke dag og natt på sofaen foran TVen.

Men hva skal man gjøre, hvis bak skarpe svinger av feil livsstil, hvor skibene ble svake, skjøre, vokste kolesterolplakkene?

Gjenopprett elastisiteten til arteriene og kapillærene i hjernen, vil bidra til å rense karene med folkemidlene.

I artikkelen vil vi gi de beste oppskriftene til folkens healere, og vi vil fortelle deg hvordan du skal rense hjernens kar med hjelp.

Terapeutiske egenskaper av produkter og medisinske urter

Hva betyr at du raskt kan rydde veggene i hjernens arterier fra kolesterolplakk hjemme? Vi svarer:

Det er nødvendig å øke forbruket av planteprodukter rik på organiske syrer, naturlige vitaminer og mineralske elementer.

Frukt, bær, grønnsaker normaliserer metabolske prosesser, forhindrer avsetning av kolesterol på veggene i arteriene.

 • Brew urter som har choleretic effekt. De bidrar til nedbrytning av lipoproteiner med lavt tetthet ("dårlig" kolesterol) og fjerner dem fra kroppen.
 • En viktig betingelse for rensing er en diett som begrenser forbruket av fett kjøtt, ulike typer halvfabrikata, samt konfekt, hvor det er mye sukker.
 • Det er nødvendig å inkludere så mange retter som mulig i dietten, som inneholder mye fiber og pektiner, absorberer skadelige stoffer, og øker deres utskillelse.
 • Hvis legen har foreskrevet behandling av aterosklerose med medisinske midler, bør rensing av arteriene og kapillærene med medisinske urter uten hans tillatelse ikke utføres. Inkompatibilitet av farmasøytiske preparater og bioaktive komponenter av planter kan forårsake skade på kroppen: påvirker metabolismen negativt, forårsaker et angrep av allergi eller forgiftning.

  Kolesterol fjerning produkter

  De mest effektive hjemmemetoder for å kvitte seg med sklerotiske plakk er behandling med eple cider eddik, hvitløk og juice terapi.

  Apple naturlig eddik 4% (4,5%). Drikken sammensetningen har et unikt høyt innhold av nyttige mineraler (mer enn 20 arter), eplesyre, melkesyre, eddiksyre, sitronsyre, antioksidanter beta-karoten, enzymer (lipase) samt pektin. Forbruket av dette folkemidlet, kokt hjemme, forårsaker ødeleggelse av frie radikaler, oppløsning av kolesterolplakk, regenerering av vev.

  Gjør eddik bedre selv:

  • for 1 kg epler skalet fra epler 2,5 liter er nødvendig. varmt (70 grader) vann og 50 gram sukker eller honning hvis eplene er søte. 100 g - for sure varianter;
  • . Skiver etter å helle vann-nivået bør overskride epler lag 4 cm Pan, tilslørt gasbind bundet i 14 dager i varm (men uten sollys) plassering, omhyggelig røre innholdet;
  • Deretter filter, tørk væsken i en større bolle (til gjæring), la igjen i et par uker;
  • Ikke risting, flaske, tett forseglet, lagret i et kjøleskap eller mørkt skap (4-18 grader).

  Riktig kolesterolkarter med eddik rengjøres som følger: 1 ss. l. på 200 ml vann om morgenen på tom mage, også til lunsj og middag, sammen med mat. Kurs: Ta først 1 måned, en uke pause, en repetisjon på 1 måned.

  Hvitløk. Du kan rense hjerneskoene ved hjelp av hvitløk på flere måter. Folk oppskrifter mot aterosklerose:

  • Infusjon: Slipe sitronen, skiver av hele hodet av hvitløk, insister 5 dager i en lukket beholder med 500 ml kokt kaldt vann. Filter, drikk om morgenen på en tom mage 50 ml.
  • Oljeløsning: Hell den knuste hvitløk (hodet) med olivenolje (200 ml), insister 24 timer. Legg til sitronsaft (fra 1 frukt), rør. Hold lokket lukket i en uke, rist innholdet daglig.
  • Honningpasta: like deler av hvitløk, malt til en vassel og honning blandet i mai, insisterer 2 dager. 3 ganger om dagen for 2 ts. Vi må spise før du spiser (i 20 minutter), ikke drikk.

  Vi renser kroppen med hvitløk i 1 måned, bryter 10 dager, fortsetter 1 måned. Kontraindikasjoner: sår, hepatitt, nephritis, urolithiasis.

  Levende Juice Therapy. Det er bare nyttig å rydde saftene sesongmessig, som fruktene og røttene modner. Grønnsaker og frukt fra supermarkeder kan skade fartøyene hvis innholdet av nitrater overskrides. Det er bedre å ta rotfrukter, bær og frukt fra kjente bønder.

  Følgende juice er mest nyttige for rensing:

  Mange av våre lesere bruker aktivt den kjente teknikken basert på Amaranth-frø og juice, som ble oppdaget av Elena Malysheva for å redusere nivået av kolesterol i kroppen. Vi anbefaler deg å gjøre deg kjent med denne teknikken.

  • Potet. En - to rå poteter for å tørke, vri ut. Hver morgen 10 dager på rad på tom mage for å drikke juice, slutte å rengjøre i en måned, gjenoppta behandlingen.
  • Gresskar. Forbruket er ½ kopp på tom mage om morgenen, så mye til lunsj (20 minutter).
  • Bete. Umiddelbart etter å ha forberedt på å drikke juice, kan det ikke, du må insistere det inne i kjøleskapet i omtrent en time, ta om morgenen 50 ml per uke, og bytt til gulrotjuice. Veksling i 1,5 måneder.
  • Frukt. Spesielt effektiv rengjøring av arteriene og kapillærene i hjernen bruk saften fra friske frukter og bær: hagtorn, kirsebær, plomme, sitrus, bringebær, pære, jordbær, eple, vannmelon, granateple. Hvor mye kan du drikke og når? Sitrus, bringebær og granateple - fra 0,3 til 0,5 liter per dag, eple, pære, plomme - opp til 1 liter.

  Rensing med ferskpresset juice er svært nyttig, men er bare tillatt i fravær av akutte inflammatoriske prosesser i mage-tarmkanalen.

  Medisinske urter for fjerning av kolesterol

  Noen folkemessige rettsmidler på urter forårsaker allergier, vær oppmerksom på individuelle kontraindikasjoner.

  • Infusjon av dill. Hell 250 ml kokende vann 2 ts. frø av dill, insistere og chill til 36 grader. For å rense kolesterol bør drikken være full hver 4. time for 3 ts.
  • Tincture av roten er elecampane. Pulver tørr rhizom (30 g) helle 20% tinktur propolis (150 ml). Å opprettholde i en mørk premiss 20 dager, for å filtrere. Ta tak i hastigheten: 2 uker etter 2. Hver dag må du oppløse 15 dråper tinktur i 100 ml vann, ta det om morgenen på tom mage.
  • Len. Rengjøring utføres med infusjon av frø, og også ved hjelp av olje, som er krydret med salater, frokostblandinger, grønnsakspott. Infusjon: Ta en termosflaske, 20 g frø, hell 400 ml varmt vann (70 grader), hold i 1 time. Filter, kjølig. Så du kan rense fartøyene: 15 dager på tom mage tre ganger om dagen, bruk 50 g gelatinøs masse, ikke drikk.
  • Sesongrensing: salat med løvetann. 1 servering består av 10 ml lin olje per 100 g knuste blader. Spis om morgenen og om kvelden på tom mage.
  • Infusjon fra samlingen av urter. Kombiner og bland like deler av tørkede linfrø, rhizomer av løvetann, calendula leaves, jordbær, immortelle. Brygg 2 ts. Samle kokende vann (250) ml, stå i timen. Like aksjer drikker dette glasset hele dagen på tom mage i 20 dager. Forbered drikke daglig, bruk deretter samlingen av andre urter som hjelper med å rense.

  Det er mulig å effektivt rense hjernens kar med buljonger av vinca-blad, alfalfa, bjørnebær, jordbær, sitronbalsam, karvefrø, ashberrybark.

  Ristede planter brygger som te: en klype pulver for en kopp kokende vann. Varm (ikke varm) drikker er full etter 15 minutters infusjon, hver morgen i 1 måned.

  For å rense de cerebrale karene har blitt full, må du drikke mer rent vann for å redusere blodets viskositet. Alle andre drikker er allerede praktisk talt mat, preget av andre, langsommere parametere for væskeabsorpsjon. Ved rengjøringsprosessen er det viktig å ikke forgifte blodet med alkoholholdige drikkevarer, tobakkkarcinogener, for å utelukke forbruket av noe skarpt, røkt, hermetisert produkt.

  Nylig har jeg lest en artikkel som beskriver den naturlige sirupen "Choledol" for å redusere kolesterol og normalisere det kardiovaskulære systemet. Med denne sirupen kan du raskt redusere kolesterol, gjenopprette blodkar, eliminere aterosklerose, forbedre kardiovaskulærsystemet, rengjør blod og lymf hjemme.

  Jeg var ikke vant til å stole på noen informasjon, men bestemte meg for å sjekke og bestilte en pakke. Jeg la merke til endringene i en uke: Jeg sluttet å bekymre hjertet mitt, jeg begynte å føle meg bedre, det var styrke og energi. Analyser viste en nedgang i kolesterol opp til normen. Prøv og deg, og hvis du er interessert, så er lenken under en artikkel.

  Du har lenge lidd av vedvarende hodepine, migrene hodepine, alvorlig kortpustethet i den minste belastningen og pluss alt dette uttalt høyt blodtrykk? Og nå svar på spørsmålet: Er du fornøyd med dette? Er alle disse symptomene du kan tolerere? Og hvor mye tid har du allerede "fusjonert" med ineffektiv behandling?

  Visste du at alle disse symptomene indikerer et forhøyet nivå av kolesterol i kroppen din? Men alt som trengs er å bringe kolesterol tilbake til det normale. Tross alt er det mer riktig å behandle ikke symptomene på sykdommen, men selve sykdommen! Er du enig?

  Det er derfor vi bestemte oss for å publisere et eksklusivt intervju med leder av Institute of Cardiology, russisk Helsedepartementet - Akchurina Renat Suleimanovich der han avslørte hemmeligheten behandling av høyt kolesterol. Les artikkelen >>>

  Alt om å rense hjernens fartøy

  Hjernen er det viktigste menneskets organ, som styrer arbeidet til alle sine systemer. De fleste sykdommene som oppstår i det, er forbundet med vaskulær forstyrrelse. Med alderen blir deres permeabilitet forstyrret på grunn av skadelige stoffer som er deponert på karossens vegger. Leger foreslår å rengjøre cerebral fartøy med medisiner. Men ikke mindre effektive er folkemetoder som kan utføres hjemme. Hvordan gjør du det riktig?

  Hvem trenger å rense blodårene?

  De fleste problemene med hjernen er forbundet med utilstrekkelig sirkulasjon, som kan redusere livskvaliteten betydelig. Dette fører til dannelsen på veggene av kolesterolplakk, som lukker fartøyets lumen og forstyrrer bevegelsen av blod på den. Til syvende og sist begynner hjernen å oppleve et underskudd av oksygen og næringsstoffer, som er fulle av cellens død.

  Hvordan forstår en person at han trenger å rense hjernens fartøy? For å gjøre dette må du analysere tilstanden din og ta hensyn til slike symptomer på forverring:

  1. Redusert minne og konsentrasjon av oppmerksomhet.
  2. Hørselshemmede eller synshemmede.
  3. Hyppig hodepine.
  4. Endokrine sykdommer.
  1. Meteosensitivity.
  2. Irritabilitet og depressiv tilstand.
  3. Høyt blodtrykk.
  4. Rask tretthet.

  Metoder for rensing av fartøyene

  Det finnes ulike måter å rengjøre hjernens kar:

  • Medisin eller maskinvare - bidra til å oppnå ønsket resultat så snart som mulig.
  • Bruk av tradisjonell medisin. Slike metoder begynner å fungere ikke tidligere enn noen få måneder etter starten av bruk. I dette tilfellet må du bruke slike midler hver dag.
  • En integrert tilnærming til behandling, som innebærer bruk av begge metoder.

  Hvis pasienten ikke har alvorlige sykdommer, må han rense blodårene minst 1 gang i løpet av året. Separat bør det bemerkes de som overholder prinsippene for sunt å spise, unngå dårlige vaner, utfører regelmessig fysiske øvelser og gjennomgår en medisinsk undersøkelse, bør gjøre dette sjeldnere (1 gang i 2-3 år). De som har hatt problemer med cerebral fartøy, er det verdt å benytte seg av en slik prosedyre en gang i 3-4 måneder.

  Sammen med rengjøring av blodkar med tradisjonelle eller folkemessige midler, er det nødvendig å ta et multivitamin som vil nærme sine vegger. I behandlingsperioden er det viktig for pasienten å observere et kaloridiet basert på sjømat, vegetabilsk fett, grønnsaker, frukt, urter og grønn te. Slike produkter er i stand til å hemme avsetningen av kolesterolplakk og fjerne allerede eksisterende.

  Bruk av medisiner

  Hvordan rense hjernens kar, kan fortelle legen etter undersøkelsen. For dette er det medisiner som krever langvarig administrasjon. Disse inkluderer slike midler for rengjøringsfartøyer:

  1. Redusere nivået av kolesterol ("Crestor", "Lipitor", "Leskor", etc.).
  2. Tabletter med vitaminer B3 og PP ("Niaspam", "Nicolor").
  3. Midler, hvis virkning er rettet mot utskillelsen av gallsyre ("Holestid", "Questran", etc.).
  4. Legemidler til restaurering av fettmetabolismen (Clofibrate, Traicor, etc.).
  5. Forberedelser for å styrke veggene i blodårene basert på planten ginkgo biloba ("Bilobil", "Tanakan", "Gingium").

  Du kan kjøpe dem på apotek uten resept, men hver lege kan utpeke hver av dem, fordi hvert stoff for å rense hjernens kar har visse kontraindikasjoner og bivirkninger. Dette forklarer populariteten som folks midler har mottatt, som alle kan lage på egenhånd.

  Bruk av folkemetoder

  Rengjøring av hjerneskarene hjemme er riktig ernæring og inntak av tinkturer eller urtedekk. Kursene rengjøres flere ganger i året.

  For at prosedyren skal være effektiv, er riktig ernæring svært viktig, som består i å begrense skadelige produkter (produkter av animalsk opprinnelse, salt, røkt, krydret, stekt, etc.). Prefekt bør gis til vegetabilsk mat (frukt, grønnsaker, frokostblandinger). Det er viktig at slik mat kan rense hele kroppen.

  Fytoterapeuter anbefaler å begynne å rense karene i hjernens folkemidler i sommer eller høst. Hvis alt er gjort riktig, forbedrer pasientens tilstand betydelig, og hjernens sirkulasjon gjenopprettes.

  Teknikker og oppskrifter for å redusere kolesterol i kroppen og forbedre helse:

  Det er like viktig å fullstendig kvitte seg med dårlige vaner, siden nikotin og alkoholholdige drikker er de verste fiender av blodårer. Det er også verdt å vurdere at selv folkemetoder har sine kontraindikasjoner. Siden mange oppskrifter er utarbeidet på grunnlag av allergenprodukter eller de som aggressivt påvirker mucosa i fordøyelseskanalen. Derfor bør de brukes med forsiktighet til de som har magesårssykdom eller høy følsomhet over for enkelte komponenter i legemidlet.

  Under rengjøring, hver morgen på tom mage, er det nødvendig å drikke et glass vann.

  Bruk av medisinske urter

  Rensing av cerebral fartøy ved folkemessige rettsmidler innebærer bruk av ulike urteavgifter:

  • Innsamling av rosen hofter og eleutherococcus, burdock rot, agurk gress, nyre te, mynte og bjørk er utarbeidet ved å blande alle komponenter i like deler. 1 spiseskje av produktet brygges i 500 ml kokende vann i 30 minutter. Etterpå dekoksjonen filtreres og tas tre ganger om dagen for et halvt glass.
  • Ta 2 spiseskjeer av disse tørke urter: St. John's wort, kamille, bjørk knopper og immortelle. En blanding av urter fyller 500 ml kokende vann. Løsningen vil være klar om 10-12 timer. Etterpå, belast og drikk for 2 ganger (morgen og kveld). Før bruk, legg 1 teskje honning til buljongen, hvis det ikke er allergi og 1 dråpe eterisk buktolje.
  • I 1 liter kokende vann brygger du 5 ss nåler av furu, hundesteg og løkskall med 2 ss. Kjøttkjøttet bør infunderes om natten. Daglig, i 3 måneder må du ta 500 ml av dette legemidlet.
  • 1 spiseskjek tørket og hakket burdockrot må brygges i en termo og fyller 500 ml kokende vann. Behandlingsforløpet er 3 måneder, der du må ta 100 ml medisin hver morgen.
  • 2 spiseskjeer av hørfrø frø 1 kopp kokende vann og la den være helt avkjølt. Behandlingsforløpet - minst 4 måneder.

  Bruk av tinkturer

  For å rense karene i hjernen kan du bruke slike tinkturer:

  1. Tinktur av muskatnøtt. For å koke det, strømmes 200 g skrælte nøtter med kvalitetsvodka slik at de dekker dem helt. La tinkturen stå i 2 uker på et mørkt sted. Den brukes i 30 dager. Etter en stund bør behandlingsforløpet gjentas.
  2. Tinktur laget av kløvereng. For forberedelsen er det nødvendig med friske blomster, slik at den passer i 1 glass. Blomster helles 500 ml kvalitetsvodka. Legemidlet er infundert i 14 dager, hvorpå det filtreres. Ta tinktur er nødvendig to ganger om dagen for 1 teskje, tidligere fortynnet med vann. Behandlingsforløpet er 6 uker. Etter en 10-dagers pause, bør kurset gjentas.

  På videoen finner du en annen oppskrift på tinkturen:

  Bruke sitron

  En annen måte å rengjøre fartøyene på er å bruke sitron. Dens bestanddeler styrker vaskulære vegger, normaliserer blodsirkulasjonen og lymfedrenering, og har en antioksidant effekt. Spesialister i folkemedisin tilbyr flere måter å bruke sitron på når du renser karene i hjernen:

  • Olivenolje, naturlig honning og sitronsaft blandes i like store mengder. Blandingen er infundert i 24 timer, hvorpå den tas hver morgen 30 minutter før måltider.
  • For 2 sitroner og oransje, vri gjennom kjøttkvernet sammen med peeling. Rør sammen med 2 ss naturlig honning. Oppbevar denne blandingen i kjøleskapet og ta tre ganger om dagen til 2 ts.

  Bruk av løk og hvitløk

  Løk og hvitløk inneholder forskjellige nyttige stoffer. Disse plantene har anti-kolesterol effekt og bidrar til å takle ulike sykdommer. Hvordan rense hjernens kar med folkemidlene, nemlig løk og hvitløk?

  1. Grind 1 hvitløk, bay til toppen med vegetabilsk olje (helst oliven eller mais). Alle infunderes i 10-12 timer i kjøleskapet og tas tre ganger daglig i 30 minutter før måltider. Før denne løsningen (1 teskje) må blandes med samme mengde sitronsaft.
  2. Fra løk må du klemme saften. For å gjøre dette kan du male det i en blender eller kjøttkvern. Bland juice med like mye naturlig honning. Ta dette legemidlet før måltider en gang daglig for 1 ss.

  Dr. Sergei Agapkin i programmet "På det viktigste" vil fortelle deg hvordan du skal skape tinktur for å rense fartøyene:

  Bruk en valnøtt

  Sammensetningen av valnøtter inneholder forskjellige sporstoffer og flerumettede syrer som bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen. For å gjøre dette kan du bruke disse oppskriftene:

  • Hver dag må du begynne med 1 teskje rosiner, 1 mandarin og 3 kjerne valnøtter. Etter 30-60 minutter kan du spise frokost. For å rense fartøyene på denne måten trenger de minst 3 måneder.
  • Forbered en blanding av rosiner, valnøtter og tørkede aprikoser, tatt i like store mengder. Hver gang i 20 minutter før et måltid må du spise 1 spiseskje av denne blandingen.
  • For produktet må du blande kjernene med 5 valnøtter, et lite stykke frisk ananas og 1 ss honning. Alle komponenter er malt med en blender og insisterer i minst 24 timer. Hver gang 30 minutter før du spiser, må du spise en spiseskje av denne medisinen.

  Bruk av naturlige juice


  De som bestemmer seg for å bruke slike metoder, er det nødvendig å stille inn på langvarig terapi. Men viktigst er bruken av naturlig juice helt trygt og kan brukes av absolutt alle. Behandling bidrar til å rense fartøy, fjerne slagg og forbedre lymfesirkulasjonen:

  1. Berezovy juice er et effektivt middel som kan bekjempe aterosklerose. For å gjøre dette, bland det med naturlig honning i like store mengder og drikk 200 ml 3 ganger om dagen.
  2. Beet juice er blandet med samme mengde naturlig honning og tatt tre ganger om dagen for 100 ml.

  Ikke mindre effektive er appelsin, granateple og eplejuice. Men det er viktig å huske at du må drikke bare ferskpresset.

  Uansett hvilken metode for å rense de cerebrale karene du velger, må du stille inn for langvarig behandling. For at resultatet skal være effektivt, sammen med bruk av medisiner eller folkemidlene, er det viktig å følge prinsippene om riktig ernæring og lede en sunn livsstil.

  Hvordan rense hjerneskip med folkemidlene?

  Rengjøring av cerebral fartøyene hjemme er en effektiv et middel for å forhindre atherosklerose og slag.

  Det faktum at blodårene er tette, kan man forstå støyen i hodet mitt, høyt blodtrykk, hodepine, meteozavisimosti, irritabilitet, søvnforstyrrelser, nedsatt ytelse, hukommelse, syn, oppmerksomhet og hørsel. Men hvis plakkene i karene ikke lar deg leve fredelig og blodårene er tette, hva skal jeg gjøre? Enn det er mulig å rense dem?

  Å rengjøre blodårer og kapillærer bruker naturlige ingredienser og medisiner. Folkemidlene gir en mer mild, mild effekt, men er langsommere. Medikamenter lar deg raskt oppnå ønsket effekt, men har kontraindikasjoner.

  Hvordan rense blodårer i hjernens folkemessige virkemidler

  Nedenfor er de beste oppskrifter av folkemedisin, med hjelp av hvilke du kan ordentlig fjerne hjernen din.

  sitron

  Denne tropiske frukten har unike beskyttende og rensende egenskaper. Det styrker veggene i blodårene og arteriene, klare å klare kolesterolplakkene.

  Oppskrift 1. Lemon-honning tinktur:

  • 6 modne sitroner;
  • 200 ml honning;
  • 200 ml olivenolje.

  Ingrediensene er godt blandet og eldre for en dag på et varmt og tørt sted. For å behandle fartøyene, ta 1 ts. tinktur i en halv time før frokost for en måned, deretter etter en 30-dagers pause, blir kurset gjentatt.

  Oppskrift 2. Citrus / Honey mix:

  Citrus fjernet ben, sammen med huden lå i en blender, malt, kombinert med honning og plassert i lagring i et kjølig, mørkt sted. Før hvert måltid, spis 2 ts. blanding.

  Oppskrift 3. Tinktur av sitron med hvitløk:

  Ingrediensene er malt, helles med honning, blandet og holdt i 10 dager på et mørkt sted. Før bruk i et glass vann legg 1 spiseskje. tinktur og bland godt. Ta to ganger om dagen: 20 minutter før frokost og en time etter middag.

  valnøtter

  I folkemedisin er det interessante oppskrifter for potioner for rensing av fartøy, som inkluderer nøtter. Tinkturer med valnøtter reduserer nivået av "dårlig" kolesterol, øker blodkarets elastisitet og forhindrer utseende av plakk.

  Oppskrift 1. Nut-ananasblanding:

  • 10 valnøtter;
  • 2 ananasringer i 2 cm tykk;
  • 2 ss honning.

  Ingredienser blir knust, kombinert med honning og holdt på et mørkt sted i løpet av dagen. Ta 1 ss hver. 4 ganger om dagen i 30 minutter før måltider. Preparatet fremstilles daglig. Etter en 30-dagers kurs, 5 måneder hvile, så gjenta behandlingen.

  Oppskrift 2. Mørtelblanding med tørket frukt:

  • 1 del valnøtter;
  • 1 del av tørkede aprikoser;
  • 1 del rosiner.

  Ingrediensene er malt, blandet. Før hvert måltid (i 20 minutter) spiser opp 1 spiseskje. blanding.

  Oppskrift 3. Mandarin-nøtter blanding med rosiner:

  • 6 valnøtter;
  • 2 mandariner;
  • 2 ts. rosiner.

  Disse produktene, rensing fartøy, spiser opp 30 minutter før frokost i en naturlig eller shredded form. Opptakstid er 3-6 måneder.

  Løk, hvitløk

  Nyttige egenskaper til disse urteplanter har vært kjent siden uendelig tid. Deres juice hindrer kolesterol fra å bosette seg på vegger av karene og gir forebygging av aterosklerose.

  Oppskrift 1. Blanding med løk og honning:

  Løkhodet er malt. Juice av løk er presset og kombinert med et tilsvarende volum honning. Eliksiren er lagret på et kjølig sted. Om morgenen, på en tom mage, ta 1 spiseskje med formelen. Behandlingsforløpet for dette reseptet er 90 dager.

  Oppskrift 2. Folkemiddel av hvitløk, smør og sitron:

  • hvitløk (1 stk);
  • solsikkefrøolje (2 ss);
  • sitronsaft (2 ss).

  Hvitløk knust, smaksatt med sitronsaft og solsikkeolje, dagen vi insisterer på kulde. Før mottaket kobler vi 1 ts hver. blanding og sitronsaft. Vi bruker 20-30 minutter før hvert måltid. Ved å bruke denne tinkturen, renser vi fartøyene fra 30 til 90 dager. Tinktur er ikke egnet for pasienter som lider av gastritt.

  Oppskrift 3. Chardonnay-sitron tinktur med pepperrot:

  Ta i like deler:

  250 mg av hver ingrediens er malt i en blender, 250 ml vann blir tilsatt, blandet og igjen i en dag på et kjølig sted. Før du spiser 1 ss. av formuleringen blandes med 1 ts. honning. Behandle blodkarene hver dag, før hvert måltid.

  Nedenfor er fem forskrifter for behandling av cerebral fartøy ved hjelp av ville planter og urter.

  Pine kegler

  Pine kegler er godt egnet for å rense blodkar og kapillærer i hjernen. Narkotika fra kjegler styrker, renser fartøyene og tillater rensing av hele organismen.

  Oppskrift 1. Alkoholtinktur fra grønne pinjekegler:

  Keglene er samlet fra 20. juni til 25. juni, malt, strømmet med vodka og holdt på et kjølig, skyggelagt sted. To uker senere, filtrer. Drikk ta 1 ss. i en halv time før måltider. På samme måte kan du lage en tinktur av røde kegler.

  Oppskrift 2. Avkjøling av grønne pinjekegler:

  Grønne kjegler er malt, strømmet med vann, tilsett sukker og kok i 2 timer på en liten brann, rør regelmessig og ta av skummet. Klar sirup blir avkjølt, filtrert. Dette legemidlet tas på tom mage ved 1 ss 4 ganger om dagen.

  urter

  For effektivt å rense de kar i hjernen kan benytte monokomponent tinkturer fra linfrø, blomster agnbøk harve felt, blader, burdock rot eller for å fremstille flerkomponent urte.

  Oppskrift 1. Urtekolleksjon med bjørk og mynte:

  En ss. urte samling helle 2 ss. kokende vann og la i en halv time. Rens karene før du spiser, drikker 100 ml tinktur.

  Oppskrift 2. Urtekolleksjon med johannesurt og kamille:

  • Apotek kamille (2 ss);
  • St. John's wort (2 ss);
  • Knopper av bjørk (2 ss);
  • Immortelle sandy (2 ss);
  • Kokende vann (0,5 l.).

  Urter blandes, helles med bratt kokende vann og fordeles i to doser: morgen og kveld. Før bruk ved infusjon legg 1 ts. honning og 1 dråpe ethereal bay olje.

  Oppskrift 3. Urtekolleksjon med kløver og malurt:

  • Blad av kløverkløver (5 deler);
  • Malurt (5 deler);
  • Myrtle (2 deler);
  • Marjoram (1 del);
  • Persille frø (1/2 del).

  Alle komponenter er blandet. Ta 3 ss. samling, hell en liter bratt kokende vann, stå i flere timer. Fartøysrengjøring innebærer bruk av 1/4 kopp tinktur hver 3. time.

  Sokoterapiya helt trygt for mennesker, hjelper det å fjerne giftstoffer fra kroppen og gjenoppretter lymfesirkulasjonen. Men effekten manifesterer seg etter en ganske lang periode.

  Oppskrift 1. Beet juice:

  Råbiter er malt, saften presset, legg til det samme volum honning. Hver dag tilberedes en ny del juice. For å behandle blodårer må du ta en halv kopp juice i en halv time før du spiser.

  Oppskrift 2. Vegetabilsk juice:

  • 300 g potet juice;
  • 300 g gulrot juice;
  • 500 g rødbeterjuice;
  • 30 g petroleum.

  Fra grønnsaker klemme saften, koble den sammen med luftfartsfotogen. Hver dag 2-3 ganger om dagen tar en terning av raffinert sukker, drypp 15 dråper av blandingen og spis den. Vegetabilsk juice bør tas riktig: etter 2 uker med å ta en 5-dagers pause og gjenta kurset igjen.

  Tilhengere av tradisjonell medisin hevder at de naturlige komponentene renser fartøyene ikke verre enn laser koagulasjon eller noen dråper på sykehuset. På spørsmålet om dette er en løgn eller sannheten, kan man svare ved å prøve en av de medisinske kursene på seg selv.

  Hva slags folkemåte å rense tette blodkar og hvilke produkter som skal brukes til dette - hver person velger selvstendig. Uansett hvilken medisin pasienten tar, er det viktigste at resultatet av behandlingen er restaureringen av karene i hele kroppen som helhet og i hjernen spesielt.

  video

  Tabletter for rengjøring av hjernens kar

  Klare hodeskruer kan være medisiner som avviger fra hverandre av handlingsprinsippet, hensikten og sluttresultatet. Medisinering kan bare gis etter konsultasjon med en lege.

  statiner

  Statins rene fartøy, stopp produksjonen av triglyserider og "skadelig" kolesterol i leveren. Ved behandling av kar med mindre aterosklerotiske forandringer, blir disse legemidlene tildelt de beste anmeldelser av leger.

  Eksempler på statiner:

  VIKTIG! Når du tar statiner, kan pasienten oppleve myalgi, svakhet, muskelsmerter, allergier, søvnløshet, kvalme, tap av minne, hodepine og andre bivirkninger.

  Preparater av nikotinsyre

  For å rydde fartøyene raskt, ta 2 til 6 g nikotinsyre per dag. Effekten av denne behandlingen kommer ganske raskt: syre renser blodårene, er nivået av triglyserider i blodet redusert i løpet av få timer, og nivået av "skadelige" kolesterolet - i noen få dager fra starten av behandlingen.

  Vitamin B3 (PP) er en del av følgende legemidler:

  • "Nikolar";
  • "Acipimox" og andre.

  Disse stoffene er ikke dyre. De kan ikke tas på tom mage og vaskes med varme drikker.

  ADVARSEL! Inntak av nikotinsyre er kontraindisert hos pasienter med nedsatt leverfunksjon, da vitamin B3 kan forårsake fett hepatose.

  Forberedelser for utskillelse av gallsyre

  Når brudd på fettmetabolismen, absorberes gallen som leveren lever, tilbake i sirkulasjonssystemet. For å skape en barriere for "skadelig" kolesterol, brukes følgende medisiner:

  • "Pituitrin";
  • "Velhol";
  • "Holeritin", etc.

  VIKTIG! Et hvilket som helst legemiddel for utskillelse av gallsyre kan forårsake en fordøyelsesbesvær og flatulens. Ta disse medisinene med forsiktighet.

  fibrater

  Fibrerer - en gruppe medikamenter utviklet for å korrigere fettmetabolismen. De brukes til å øke nivået av HDL-kolesterol og redusere triglyserider i humant blod.

  Her er navnene på noen fibrater:

  • kapsler "Atromitin";
  • Atromid tabletter.

  Mottak av fibrater kan provosere utseende av kvalme, hudutslett og andre bivirkninger.

  Andre legemidler

  På apoteket kan du kjøpe vitaminer A, B, C, E, preparater av sink og kalsium, som effektivt rengjør blodkarene i hjernen. Med det vanlige inntaket av disse legemidlene, blir immunsystemet styrket og minnet forbedret.

  Apotek inneholder preparater for rengjøringsbeholdere laget av ginkgo biloba-gymnosperm-planten. Disse inkluderer:

  Disse stoffene har antioksidant og anti-edematøs effekt, styrker veggene i kapillærene og karene, forbedrer metabolismen i nerveceller.

  BAKGRUNN. Tanakan, biloba, gingium, ginkor forte har svært få bivirkninger og kontraindikasjoner. Det eneste - deres mottak kan ikke kombineres med å ta aspirin.

  Således kan folkemidlene prepareres av løk, honning, nøtter og andre naturlige ingredienser, som effektivt kan rense og behandle kar og kapillærer, forbedre ernæringen av vev og bli kvitt plakk og toksiner.

  Metodene for offisiell medisin er rettet mot bruk av statiner, nikotinsyre, fibrater og preparater for utskillelse av gallsyre. Resultatet av behandlingen er rene, sunne hjerneskip.

  Les Mer Om Fartøyene