Rengjøring av beinene i beina: effektive metoder og midler

En av hovedårsakene til forverring av blodsirkulasjonen i menneskekroppen medisin vurderer blokkering av blodkar. Det forårsaker et overskudd i kroppen av kolesterol, når forekomster av fettplakk vises på vegger av blodårer og arterier, på hvilke andre ballaststoffer er lagdelt. Resultatet av denne prosessen er innsnevringen av fartøyets lumen og dens deformasjon, og samtidig utvikler patologiene til de nærmeste organene som, på grunn av forverring av blodstrømmen, mister næringsstoffer og oksygen.

I første omgang i denne situasjonen lider karene på beina, siden de har den største byrden. Først under huden begynner å skinne gjennom små fartøy, så er det edderkopp årer, og etter en tid for å utvikle mer alvorlige sykdommer - for eksempel åreknuter, tromboflebitt og til og med koldbrann. Det er en økende predisponering for hjerneslag og hjerteinfarkt.
Ekstra kolesterol vises i kroppen av ulike grunner. Først og fremst er dette et dårlig kosthold med overflod av dyr og kjemiske fettstoffer, overvektig og overspising; forverring av den økologiske situasjonen; arvelighet; røyking og avhengighet av alkohol; mangel på mosjon, diabetes mellitus; hypertensjon.
Tobakk er spesielt skadelig for blodårene, fordi blodet akkumulerer mer og tar, og deres viskositet og toksisitet, selvfølgelig, i en hvilken som helst sammenligning med kolesterol er det ikke. Konsekvensene av denne dårlige vanen er kreft, lungemfysem, infertilitet, gangrene.
For å unngå en slik utvikling av hendelser, er det nødvendig fra tid til annen å utføre profylakse, og også regelmessig rense fartøyene med fettplakk.
I denne artikkelen vil vi fortelle deg hvordan du skal rengjøre beinene på beina på forskjellige måter hjemme raskt og effektivt.

Forberedelse for rensing av blodkar

Før du utfører dette komplekset av tiltak, er det nødvendig å forberede kroppen, ellers vil all innsats bli bortkastet og kolesterol vil fortsette å samle seg i karene.
For en komplett fartøy rengjøring nikotin og kolesterol må strengt begrense deg til i det minste midlertidig behandling i animalsk fett (kjøtt, meieriprodukter, egg), godteri, bakevarer, hurtigmat, majones, hvitt brød, brus, sort te, kaffe og noen typer grønnsaker (reddik, spinat, reddik, pepperrot, sennep), ikke spise krydret, røkt, stekt, salt, og holde seg borte fra sigaretter og alkohol. Den andre tilstanden: Forbehandling av leveren og tarmen, siden de inneholder ikke mindre enn slagger og ballaststoffer.

Hjem rettsmidler for rengjøring av fartøyene i beina fra fettavsetninger

Hvitløk og sitron

Den mest populære og rimelige måten å rense beina på bena og andre organer på er hvitløk. Den inneholder vitaminer, organiske og umettede fettsyrer, essensielle oljer, flyktige, jern, kalsium, jod, sink, fosfor, kobber, natrium, etc. Alt dette gjør det mulig for ham å utføre de følgende funksjoner: å redusere hastigheten av tumorvekst, gi elastisitet av blodkar, ødelegge sykdomsfremkallende mikrober og patogener, for å oppløse blodpropper, fjerne giftstoffer fra kroppen, redusere kolesterolnivået i blodet.
En annen ikke mindre nyttig produkt - sitron - har ikke mindre enn en track record. I sin sammensetning, askorbinsyre, pektiner, vitaminer, essensielle oljer, flavonoider. Sitron toner opp i kroppen, renser blodet, forbedrer metabolisme, normaliserer fordøyelsen, fjerner giftige stoffer fra kroppen.
De er svært nyttige for separat bruk i mat, men i form av en blanding av deres helseegenskaper blir potensialert, og rengjøring av karene, spesielt hvis bena er skadet, er dobbelt så fort. Denne metoden for å rense karene i underbenene er utformet for en og en halv time. Blandingen kan fremstilles på en gang, og kan også være piecemeal.

Et like antall sitroner og hvitløk hoder er tatt. Det er nødvendig å velge bare hel frukt, uten feil. Hvitløk er avskallet og revet i kjøttkvern sammen med sitronen. Deretter helles blandingen med varmt vann og insisterte i tre dager. Deretter kan du spenne den, legge den i kjøleskapet og ta en spiseskje tre ganger om dagen. Hvis du er forvirret av lukten, kan du drikke en halv kopp juice bare for natten.
Metoden anbefales ikke til pasienter som har betennelse i mage-tarmkanalen, sår, en tendens til allergier, så vel som gravid og amming. Det er bedre å rense beinene i beina med andre folkemidlene.

Sitron og honning

De som ønsker å rense de tette fartøyene på føttene uten ubehag forbundet med lukten, anbefales det en mer deilig metode.
Sitron er knust og blandet med flytende honning i like store mengder. Deretter blandes blandingen, insisteres på et varmt sted i en uke, hvor sitronen oppløses i honning, og tas 1 spiseskje 2-3 ganger om dagen. En ekstra helseeffekt er den fordelaktige effekten av honning på hjertet.

Rød kløver

200 g råvarer vaskes og helles 200 g vodka, insisterer i en uke, filter, lagre i kjøleskapet og ta en teskje en gang om dagen. Hvis du har en fordommer på alkohol, kan du bryte en teskje råstoff med kokende vann daglig, insistere en halv time og drikke på tom mage. Den helbredende effekten ved å rense fartøyene fra plakkene på beina vil ikke vare lenge i kommer.

Kanel, honning og tranebær

1 kg tranebær rulles i kjøttkvern, deretter tilsettes 3 ss kanel og 0,5 liter flytende honning. Blandingen er insistert på et varmt sted, og deretter plassert i kjøleskapet. Ta en kurativ syltetøy på en spiseskje tre ganger om dagen.

Urtepreparater

Å rengjøre føttene på føttene med folkemidlene er en mye brukt teknikk. Disse urter er tilgjengelige i alle hjem og blir stadig solgt på apotek. Og mange mennesker foretrekker å bli kvitt plager ved hjelp av urter, og ikke med medisiner.

 • Dillfrø - 1 glass, valerianrot - 20 g. Hell kokende vann (1 L), insister på en halv time. Tøm blandingen og ta et halvt glass 2-3 ganger om dagen for å rengjøre fartøyene på beina.
 • Mint, immortelle, rowan bær, løvetann 1 spiseskje brygget 1 liter kokende vann og insisterte i omtrent en time. Bland blandingen og ta halvparten av glasset daglig før måltider.
 • Mor hestehov, motherwort, nyper, Hypericum og jordbær i like deler med kaldtvannsfylle, koke, redusere varmen og oppkok protomai. Drikk på tom mage før du spiser.

Laser rengjøring

Fjern karene på beina med en laser i dag, kan være i mange spesialiserte i phlebology klinikker. Laseren Metoden gir gode kliniske resultater, når de er riktig valgt bølgelengde er lett og smertefritt ødelegger avsetninger på veggene i blodkar, ikke bare fett, men også kalsinert. Resultatet er pasientens utmerkede helse, økt effektivitet, utholdenhet, vitalitet. For å utføre laserrengjøring av fartøy på ben, er det mulig og i husforhold ved tilstedeværelse av eget utstyr.


Det finnes også medisinske metoder for rensing av blod. Men de må bare utføres under tilsyn av en lege, og bare etter å ha tatt testene, siden rengjøring av beinene i bena med piller kan det være kontraindikasjoner, og hvert legemiddel har bivirkninger.

Rensing av blodårer og kar i underdelene

En av de vanligste sykdommene er okklusjon av karene i underdelene. Tisser lider av mangel på næringsstoffer og oksygen, som driver blod. Dette fører til en forverring av blodsirkulasjonen gjennom hele kroppen, og som et resultat er det forskjellige vaskulære sykdommer (for eksempel åreknuter). I tillegg påvirkes organer som ikke mottar nok næringsstoffer med blod. Forberedelser for åre og kar på bena bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen.

Årsaker til blokkering av blodårer

Clogging av fartøy (eller aterosklerose) fremkommer som følge av tilstopping av kar med kolesterolplakk. Slike prosesser i kroppen oppstår som et resultat av følgende faktorer:

 • dårlige vaner;
 • diabetes mellitus;
 • genetikk;
 • hypertensjon;
 • feil utveksling av lipider.

Hvorfor er karene i nedre ekstremiteter tilbøyelige til å tette? Først av alt, hvis hjertet ikke virker ordentlig, dannes blodpropper i blodårene. Hvis atmosfæretrykket endres drastisk, dannes klumper av gasser (plutselig nedsenkning under vann eller nedstigning fra et fjell). Tette blodkar og som følge av ulike mikroorganismer eller parasitter i menneskekroppen eller på grunn av avsetning av kolesterol.

Hva skal gjøres for å unngå en slik sykdom og dens komplikasjoner? Først av alt anbefaler eksperter en sunn livsstil og ikke glem å regelmessig rense fartøyene.

Ulike metoder for rengjøring av karene på bena

Det er flere metoder for å rense bena:

 1. Kirurgisk inngrep.
 2. Med hjelp av medisiner.
 3. Mennesker betyr.

En sunn livsstil er ikke en måte å rense blodårene på, men bare deres forebygging. Det anbefales ikke å bruke det som en separat behandlingsmetode, det foreslås som et supplement til hovedmetoden for behandling.

Når det gjelder medisiner, har mange alternativer for behandling med medisiner blitt foreslått. Reklame antyder å ta en pille, og fartøyene blir rengjort raskt og enkelt. Faktisk er dette helt feil. Fartøyet består av tre lag, og kolesterolplakkene dannes på mellomlaget. Over tid øker størrelsen, noe som fører til tilstopping. Derfor fjerner en tablett ikke slik tettning.

Legemidler til rengjøringsbeholdere

Før du rengjør karene på føttene med medisiner, må du vite hvordan du gjør det. Det finnes medisiner som brukes eksternt (for å lindre smerter og betennelser), men det er preparater brukt inne (systematisk påvirket). For eksempel anbefaler en vaskulær sykdom, som atherosklerose, leger å behandle med tabletter.

Kolesterolplakkene behandles med legemidler som inngår i slike grupper som statiner, fibrater, nikotinsyre og gallsyresekvestranter. De er foreskrevet utelukkende av en lege.

I tilfelle av åreknuter foreskriver spesialister medisiner fra andre grupper som vil fortynne blodet og gjøre karene mer elastiske.

Kirurgisk inngrep

Et annet bevist middel til rengjøringsfartøy og årer i medisin regnes som en kirurgisk inngrep. Dette gjøres ved hjelp av en laser. Å fjerne karene på beina på denne måten, kan raskt og smertefritt. Derfor har laseren blitt populær blant behandlingen av blokkering av vener og kar.

I tillegg ble det under undersøkelsen avslørt at en slik prosedyre positivt påvirker andre organer i kroppen og dets systemer. De positive aspektene som oppstår når laseren påvirker karene i nedre ekstremiteter, er som følger:

 • inflammatoriske prosesser i kroppen er betydelig redusert;
 • smerte i pasienten er redusert;
 • styrker menneskets immunforsvar;
 • vev reparasjon blir bedre;
 • fullstendig eller delvis forsvinning av kolesterolplakkene;
 • kroppens motstand mot virkningen av utenlandske agenter øker.

Men uansett hvor effektiv og effektiv laserteknikken for behandling av okklusjonene og karene i nedre ekstremiteter ville være, foretrekker mange den tradisjonelle behandlingsmetoden.

Tradisjonell medisin

Rengjøring av føttene med føttene med folkemidlene er svært populært blant folk. Rengjøring av årer og fartøy uten inngrep av leger og medisiner kan være gjennom ulike urter og naturlige stoffer. Selvfølgelig er denne metoden ikke anbefalt som hovedmetode for behandling. Det kan brukes som et supplement til hovedmetoden eller som en profylakse for å unngå forekomst av trombi og tilstopping av blodårer.

For ulike vaskulære patologier, som for eksempel åreknuter eller trombose, brukes ulike folkemidlene. De viktigste er:

 1. Sitron med hvitløk.
 2. Honning med sitrusfrukter.
 3. Apple eddik for blodårer.
 4. Druefrø.
 5. Nype.

Sitron med hvitløk

Hvordan rense fartøyene med disse to ingrediensene? Alt er veldig enkelt: det er nok hver dag etter et måltid å ta en infusjon av tre hakkede hvitløksklær, som blandes med saften av en halv sitron. Alle vet at hvitløk har antivirale egenskaper, og sitron forbedrer kroppens immunitet. Sammen kan disse to produktene styrke veggene i blodårene, senke kolesterolet i blodet og forbedre tilstanden.

Honning med sitrusfrukter

Rensing av karene i underdelene og fremmer honning med sitrusfrukter som sitron, oransje eller mandarin. Som du vet, har citrusfrukter en gunstig effekt på den generelle tilstanden til hjertet og kroppens kar-system. Og sammen med honning kan de senke nivået av kolesterol i blodet. Nok om morgenen før frokost, bruk en spiseskje honning med en sitrus (eller en halv sitron).

Apple cider eddik

En av de mest nyttige folkemidlene er et eplekstrakt, som eddik. Fordelen med eple cider eddik er at det forbedrer blodsirkulasjonen i kroppen, og dermed bidrar til forsvinner av edema i venene. Varicose smerter forsvinner også når du bruker eple cider eddik.

Hvor nyttig er eplecider eddik? Den inneholder mange nyttige elementer, vitaminer og aminosyrer. Den påføres internt og eksternt. Hvis eplecider eddik gni på huden, deretter i veneområdet, forbedrer vevtilstanden betydelig, konvekse knuter på huden blir jevnet, puffiness og tretthet fjernes fra bena.

Kan jeg drikke eplecider eddik? Dette er veldig risikabelt, da det kan være magesår eller annen sykdom. Derfor, hvis det er problemer med mage-tarmkanalen, nyre eller urin, er det ikke anbefalt å ta det innvendig.

Druefrø

Fra åreknuter vil hjelpe og bein av druer. Reduksjon av betennelse i venene oppstår på grunn av styrking av bindevev i karene. I tillegg forbedrer beinene av druene elasticiteten og tonen til veggene i karene, kapillærene og venene.

Drue ben kan brukes både i og utenfor for å gni. Apoteket selger en spesiell tinktur av druefrø, som er drukket tre ganger om dagen. Med hjelpen reduseres puffiness, reduseres smerte og brennende.

Hvis det ikke er noe ønske om å ta beinene inne, kan du bruke massasjeoljen som er laget på grunnlag av dem. Druefrø i sammensetningen av oljeåtervinnings kapillærene og karene, fremmer bedre blodsirkulasjon.

briar

Dekoksjon av rosehips tillater ikke dannelsen av nye kolesterolplakk i karene, siden det fjerner kolesterol fra blodet. Oppskriften på søknaden er enkel: Vi drikker kjøttkraft på tom mage om morgenen og om kvelden før du går i seng (halvparten av glasset er nok). Hvis du regelmessig bruker avkok av rosen hofter, vil kolesterolplakkene helt forsvinne i karene.

Folk rettsmidler for beinskip

Okklusjon av kar på bena er en ganske vanlig sykdom. På grunn av trombose i blodårene minker tilstrømningen av oksygenert blod, noe som kan føre til oksygen sult av vev. Oftest forekommer sykdommen hos menn etter 50 år eller blant kvinner som røyker.

Pasienter som opplever denne sykdommen, føler seg svake eller alvorlige smerter i beinområdet, som i fremtiden kan føre til gangrene. For å forhindre at sykdommen utvikler seg og helses i tide, må du periodisk rense de hindrede karene. For å gjøre dette er det mange medisiner, men det er mye billigere og sikrere å rense fartøyene ved hjelp av tradisjonell medisin.

Det er flere risikofaktorer for vaskulær obstruksjon

 1. Først og fremst er det alder. Alder er en naturlig risikofaktor. Ofte, etter 45 år med menn og etter 55 år står kvinner overfor dette problemet.
 2. Kjønn er også viktig. Som studier har vist, er menn mer sannsynlig å lide av sykdommen enn kvinner.
 3. Fiender av organismen er skadelige vaner, spesielt røyking, nikotin bidrar til blokkering av vener. Alkohol i noen tilfeller også. I små doser hjelper det til og med med rensing av blodårene, og i store doser - tvert imot.
 4. Blokkering av blodårer kan provosere overvekt, og med det en feil diett.
 5. Også årsakene kan være arvelighet, høyt blodtrykk, høyt kolesterol.

symptomer

Hovedsymptomet ved okkludering av beinene i beina er muskelsmerter i bena. Ofte er denne typen smerte kalt intermittent claudication. Under sykdommen oppstår smerte under bevegelse og forsvinner kort tid etter hvile.

Det meste av smerten dukker opp i kalvemuskulaturen, men det er tilfeller der smerten er tilstede i femoral og gluteal muskler. Det bør bemerkes at smerten intensiverer når du kjører eller bare et raskt skritt, så vel som når du klatrer en høyde eller en stige.

Ved sykdomsutbruddet kan pasienten føle konstant avkjøling av føttene eller til og med nummenhet av tærne. Samtidig vil veksten av negler og hår på beina senkes, skinnene får en blek nyanse.

Så kommer sakte neste stadium av sykdommen. Samtidig får huden på beina en cyanotisk nyanse. Smerte forlater ikke en person selv når han hviler. Det er en nekrose av vev, det kan være ødem på føttene.

Hvis du ikke begynner å rense fartøyene i tide, kan suppuration dannes. Over tid kan gangrene utvikle seg, noe som kan etterlate en person uten nedre lemmer.

Tradisjonell medisin for rengjøring av beinene i beina

1. Et fantastisk middel for å fjerne blodkarene, samt redusere kolesterol og bli kvitt hodepine - sitron med hvitløk.

Det skal knuses 4 middels sitron og det samme antall hvitløkhoder. Det er mest praktisk å gjøre dette ved hjelp av kjøttkvern. Ristede produkter skal blandes, og deretter helles to og en halv liter kaldt vann, nødvendigvis kokt. Deretter må du helles blandingen i en krukke og la den stå under et plastlokk. Etter tre dager bør infusjonen filtreres. Du må drikke infusjon i midten av dagen for 1 glass. Behandlingen bør fortsette fra tidlig september til begynnelsen av mai.

2. For neste tiltak må du blande 100 g birkeknopper, kamille, immortelle og yarrow. Hell 1 spiseskje av den resulterende urteblandingen i en bolle og hell den med 0,5 liter varmt kokt vann. Etter 20 minutter, tørk buljongen og legg til 2 ts honning. Legemidlet deles inn i 2 deler. Den første til å drikke før du går til sengs, og den andre neste morgen på en tom mage. Behandlingen fortsetter til urteblandingen er ferdig.

3. En upretensiøs sommerplante - kløver vil bidra til å forbedre rensingen av blodårene. Det skal fylles med en liter vann ca 200 g kløverhoder. Kok deretter drikken i 10 minutter og tilsett litt kokt vann. Etter 2 timer i drikken, tilsett 2 spiseskjeer sukker og la igjen i ytterligere 2 timer. Ta dette legemidlet flere ganger i løpet av dagen.

3. En fantastisk effekt bringer pepperrot med sitron. Du bør ta 200 gram pepperrot og sitron. Produktene smelter gjennom kjøttkvern og fortynner 400 ml avkjølt kokt vann. La deretter blandingen stå i kjøleskapet i 24 timer. Du må bruke tinktur i 20 minutter før et måltid på 20 g. Du kan ha en matbit med honning.

4. Som hvitløk, har den rensende evner av vill hvitløk. For å rengjøre beinene på bena, bør du kutte i små biter av vasket tørket purre. Hell deretter vodkaen (per 100 gram hvitløk 200 gram vodka). Insister betyr at det skal være på et lyst sted. Etter 3 uker belastes tinkturen nødvendigvis med 5-8 dråper om dagen, fortynner med kaldt vann eller klemmer det.

5. En bemerkelsesverdig effekt vil bringe kåljuice. Du bør gratulere bladene av kål og klemme saften ut av dem. Du må konsumere folkemidlene i 25 minutter før du spiser.

6. Egenskapen til rensing av fartøyene er kjent for alle hagtorn. Det er nødvendig å helle kunst. en skje av hagtorn bær med ett glass kokende vann. Du kan bruke infusjon etter 2 timer i stedet for te.

7. Også, i stedet for te, kan du drikke infusjon av gress og nettle dioecious. Det er nødvendig å blande disse urter i en andel av 1: 1 og koker i en halv liter vann i 10 minutter. Du må drikke medisin før du går og legger deg.

8. I stedet for te kan du drikke en helbredende avkok, noe som vil bidra til rensing av blodkar. For forberedelsen trenger du blader av havtorn, eple, hundrose, plomme og kirsebær. Forholdet mellom urter er vilkårlig. Den resulterende blanding skal helles med kokende vann og la stå i en halv time.

9. Hawthorn har allerede blitt nevnt ovenfor, men hvis det er blandet med andre sunne bær, vil effekten bli mye bedre, i tillegg vil det vise seg å være ganske velsmakende kompote. Så, blomster og frukt av hagtorn bør legges frukt av vill rose, jordbær og svart currant. Alt i like store mengder. Alle ingrediensene må blandes og knuses. Blandingen skal helles med kokende vann og drikke minst 150 ml per dag.

10. For å rense slagskibene, kan du bruke denne metoden. må være

11. Behandlingen skal utføres innen 3 dager. Om morgenen før du spiser, må du drikke 300 g melk, og deretter juice, klemmet ut av en sitron. Samme prosedyre skal gjøres i helle i et krus på 100 gram melk og legg til det te brew. Den resulterende sammensetningen er nødvendig hver 2 timer i 2 dager. På dette tidspunktet kan ikke noe mer spises.

Dette verktøyet vil bidra til å tømme karbonene av giftstoffer, samt nøytralisere hodepine. I disse tre dagene er det bare mat for vegetarianere.

Helsekost og forebygging

For forebygging må du lage mat i kostholdet ditt.

 • Grønnsaker: kål, pepperrot, løk, reddik, reddik, gulrøtter, rødbeter, asparges.
 • Frukt: epler, fersken.
 • Bær: jordbær, cowberry, currant, granateple.
 • Og heller ikke forstyrre lavt fettost, kefir og skummet melk.

Når blokkering av vener kan behandles uten å bekymre metoder for tradisjonell medisin, men for å gjøre dette er det nødvendig under oppsyn av en erfaren spesialist, faktisk er, ved første øyekast, bærer en enkel sykdom med det svært alvorlige konsekvenser, så det må behandles på riktig måte og i tide.

Raske og effektive måter å rense fartøyene på føttene hjemme, anbefalingene fra spesialister

Fartøyene består av flere meget tynne lag og ser ut som hule rør. De er arterielle, lymfatiske og venøse. Arterielle fartøy er mest utsatt for aterosklerotiske forandringer, trombier opptrer ofte i venøse kar. Derfor er det ikke entydig svar på hvordan du raskt og effektivt rengjør føttene på føttene hjemme.

Hvorfor er blodkarene tilstoppet?

Rengjøring av føttene på føttene med folkemidlene er relevant i alle aldre. En dårlig tilstand av miljøet, en stillesittende livsstil, et ubalansert kosthold fører til svakhet og nedsatt vaskulær tone. Avhengig av fasen av sykdomsutviklingen og årsaken som forårsaket den, er varigheten og dybden av behandlingsforløpet forskjellig.

Uorganiske salter og andre sedimenter blir avsatt på vegger av fartøyene i løpet av deres levetid. Deretter danner de aterosklerotiske plaketter; permeabilitet, elastisitet. Siden oksygen og næringsstoffer leveres til indre organer, fører denne ubalansen til utviklingen av mange sykdommer.

Rengjøring av karene i nedre ekstremiteter utføres kirurgisk i en medisinsk institusjon og folkemessige rettsmidler hjemme. Før behandlingsstart er det nødvendig å konsultere lege-terapeut, karsykirgen. Hvis du står på kontoen, så er den behandlende legen. Dette er nødvendig for valg av optimal behandlingsplan for beinene i beina.

Hva skal varsle?

Når det er et retikulum fra karene på beina, synlig fortykning av venene på bestemte steder, utrydder endarteritt eller aterosklerose av karene i underdelene, er det verdt å tenke på tilstanden til organismen.

Kontraindikasjon til rensing av blodkar er følgende forhold:

 • allergiske reaksjoner;
 • akutte smittsomme sykdommer;
 • Fase av eksacerbasjon, tilbakefall av sykdommer;
 • graviditet og amming.

Bekreftet faktum! 10% av planetens folk lider av økt kolesterol i karene. Indikatoren beregnes uten å ta hensyn til barn, unge under 30 år. Derfor er spørsmålet om hvordan du rengjør føttene på føttene hjemme, raskt og effektivt, populært i vår tid.

Skadelig eller gunstig kolesterol i karene

Kolesterol bør være tilstede i vårt blod, da dette er et fett metabolisme produkt. Det er en del av membranen, regulerer produksjon og utveksling av galle. Kolesterolet i blodet er 5,2 mmol / l (totalt). Det er delt inn i fraksjoner: lipoproteiner av forskjellig tetthet. Dannelsen av aterosklerotiske plaques fremmes av kolesterol med meget lav tetthet (en av fraksjonene).

Lipoproteiner med høy tetthet beskytter beholderveggen. Derfor, før prosedyren for rengjøring av blodkarene er det nødvendig å bestå test for kolesterolfraksjoner.

Hvis indikatoren for total kolesterol er høyt på grunn av den nyttige komponenten, kan du rette opp verdien med diett og fytopreparasjoner. Ellers vises en dyp rensing av karene fra kolesterol.

Mekanismen for vaskulær patologi

Blodpropper forekommer i karene som følge av oppløsning av aterosklerotiske plakk, med et komplisert forløb av åreknuter.

Veggene i arteriene blir gradvis skadet på grunn av sirkulasjonsforstyrrelser. Vaskulær deformitet fører til økt opphopning av lipider med lav tetthet. Over tid danner bindefibre en aterosklerotisk plakk. Den stiger over overflaten og fører til en innsnevring av lumen, forstyrrer utstrømningen av blod. Prosedyren for å forstørre lumen vil gjøre overflaten jevn og løsne sengen.

Langvarig forstyrrelse av blodsirkulasjonen fører til mangel på oksygen i vev, dystrofiske og aterosklerotiske endringer. Det neste trinnet er utviklingen av organiske patologier.

Forstyrrelse av fartøyets lumen

I tillegg til blødningen gjennomgår den nekrose og fremmer trombose i venene. Veggene på fartøyene blir tette, taper elastisitet. I den patologiske prosessen er nyrearterien, hjernen, koronarbeinene involvert.

Derfor bør behandlingen være effektiv og rettidig.

Vaskulære obstruksjonsfaktorer

Før du fjerner plakkene i de nederste ekstremitetene i hjemmet, må du finne ut grunnen til dannelsen. Hyppigst:

 • aterosklerose;
 • revmatisme;
 • diabetes mellitus;
 • hypertensiv sykdom;
 • medfødt innsnevring av blodkar.

Rengjøring av benets fartøy er nødvendig i flere stadier. Den første er en fullstendig endring i kostholdet.

Mat som en behandlingsmetode for vaskulær styrking

En måte å styrke veggene i blodårene, øke elastisiteten, redusere kolesterolet i karet - vedvarende strenge diett.

Grunnleggende regler for ernæring:

 1. Glem om skadelige og fede matvarer, næringsmidler fra butikker og burgere fra fastfood. Maksimere kolesterolnivået i matvarer.
 2. Gi preferanse til vegetabilsk mat på prinsippet om vegetarmat: mer protein, mindre av resten, fartøyene elsker det.
 3. Når du bruker gjærte melkeprodukter, velg lavmælk melk, krem ​​istedenfor rømme.
 4. Antall egg (eggeplommer) bør ikke overstige 1-2 stykker. en uke - de har mer kolesterol enn protein.
 5. Ikke bruk transfett, kjøp vegetabilske naturlige oljer (linfrø, sesam, mais, oliven).
 6. Utelukkende fra kosten fett kjøtt, bidrar de til opphopning av skadelig kolesterol.
 7. Oftest spiser fisk, helst havfisk i bakt eller kokt form (tunfisk).
 8. Den daglige normen for forbruket av grønnsaker og frukt er ikke mindre enn 500 gr uten å ta hensyn til poteter. Nyttige grønne erter, arugula, selleri, blåbær og blåbær.
 9. Toning kaffe og te erstatter drikkevarer uten koffein og vegetabilske avkok. Berger fartøyene med grønn te, fersk juice fra grønnsaker og frukt (uten sukker).
 10. Alkohol og nikotin forverrer situasjonen og negativt påvirker fartøyets generelle trivsel og tilstand.

Et utmerket tillegg til denne typen mat vil være tilstrekkelig vanninntak - 1,5-2 liter. Dette forhindrer blodpropper i blodkarene, sikrer normal innstrømning til organer og vev, legger til energi og styrke.

Fysiske øvelser bør være daglig, men moderat, for å styrke veggene i blodårene og fortynne blod. En stillesittende livsstil fører til dannelsen av kolesterol.

Vet du! På dagen må en person gjennomgå 10-12000 trinn for å føle seg godt og forhindre atherosklerose.

Hvis tilstanden ikke forbedrer seg på bakgrunn av riktig ernæring, og du ikke vet hvordan du rengjør karene i underekstremiteter, bruk folkemedisin og fytoterapi.

Foryngelse av fartøy med hjemmemetoder

Før du begynner behandling, konsulter med en ernæringsfysiolog, phlebologist, vaskulær kirurg. Ikke glem om de medfølgende kroniske sykdommene, vær sikker på å ta hensyn til det faktum at intoleranse av stoffer og deres interaksjoner.

Helbredende egenskaper hos planter med vaskulære sykdommer

Hvis du ikke vet hvordan du skal rydde plakkene i karene på føttene, ta kontakt med tradisjonell medisinske metoder. Gitt individuelle preferanser og sykdommens art, kan du velge en eller flere oppskrifter basert på urter og planter.

Rensing Urter

Askorbinsyre styrker blodkar, trenger flavonoider ikke tillater utvikling av aterosklerotiske plakk, omega-syrer har en kompleks virkning på kroppen.

 1. Tinktur av kløver. 300-400 gr tørket blomster av kløver, 500 ml vodka. Legg ingrediensene i en halv liters beholder under lokket og insister på et mørkt sted i to uker. Stamme, drikke 1 ss. l. En gang om dagen i 1,5 måneder. Kurset skal gjentas etter en 10-dagers pause.
 2. Brødet av laurbærblad. Bay leaf i mengden 10 stk. koke i 10 minutter. i 500 ml vann. Etter to timer kan du drikke en drink. Del er delt inn i tre dager.
 3. Pine tincture er forberedt fra nåler og furu kegler. Hell delene med vodka og insister i 10 dager. Etter filtrering tas legemidlet internt for 10-20 dråper 3 ganger daglig. Behandlingen varer 1 måned.
 4. Kjøttkraft fra barken på fjellasken. En teskje bark knuses, helles et glass kokende vann og smelter i brannen i 5 minutter. Etter en time blir oppløsningen filtrert. Drikk på 30 minutter. før du spiser 50 ml hver.
 5. Tørrbobblomstene er malt til en pulverform. Bruk en blanding av 1 ts, presset vann, 3 ganger om dagen i en måned.
 6. Infusjon av dill. Frø av dill - 1 element, valerian rot - 20 gr. Hell bratt kokende vann. Etter 30 minutter. Produktet etter filtrering er klart for bruk. Drikk 100 ml 2-3 ganger om dagen.
 7. Te fra en dogrose, full på en tom mage på 150 gr, rydder bein av ben.
Den magiske kraften til planter

Hvordan rengjøre fartøyene på beina med trombose i vener

Sykdommen er provosert av flere faktorer. De vanligste er:

 • aldersendringer;
 • blødningsforstyrrelser;
 • skade på blodårene.

Helbredende egenskaper av planter vil bidra til å takle blokkering av karene i underekstremiteter hjemme.

 1. Tinktur fra valnøttpartisjonen. Du trenger 500 ml vodka og 1 ss. frayed partisjoner. Etter blanding av infusjonen lagres 10-12 dager. Den terapeutiske dosen er 15-20 dråper per 1 ss. l. vann 3 ganger om dagen i to uker.
 1. Sitron og oransje i like mengder knuses med zest, men pitted. I blandingen legg 2 ss. l. kjære, bland og la i kjøleskapet for natten. En slik godbit er rik på vitaminer og styrker veggene i blodårene.
 1. Behandling av trombose med kastanje. For å forberede tinkturen, ta 50 gram kastanje og 0,5 liter vodka. Tilsett vodka til blandingen av knust frukt. Legemidlet er klar til bruk etter 14 dager. Ta tre ganger en spiseskje. Kurset varer 1 måned.
 1. Drikk fra arnica og hazel. Bland for 1,5 ss. l. bark, hell 600 ml bratt kokende vann og insister natten på en termos. Kjøttkraft er full på et glass tre ganger om dagen før måltider.

Hvitløk er den første vaskulær assistenten

Hvitløk har magiske egenskaper, det kan forbedre synet, lindre hodepine, forhindre avsetning av kolesterol i karene, forlenge ungdommen. Rengjøring av karene med hvitløk anses å være så effektiv at det ikke anbefales å bli gjentatt oftere enn en gang hvert 3-5 år.

Noen få effektive oppskrifter:

 1. Nødvendige ingredienser:
 • hvitløk - 350 gr;
 • alkohol - 200 g.

Hvitløk er grunn til tilstanden av våpen. Blandingen er fylt med vodka og tett lukket. Legemidlet er infundert på et mørkt sted i 10 dager. Bruk innsiden etter filtrering. Tinkturen lagres i kjøleskapet. Hele kurset er 1,5-2 måneder. Ta medisinen før måltider tre ganger om dagen.

Viktig! For ikke å irritere mageslimhinnen, vask tinkturen med melk. Det fungerer som en nøytraliserer. En annen betingelse: Antall dråper øker med hver etterfølgende mottak, starter fra en og slutter med 15. Så nedtellingen til en dråpe.

Hvis alkoholforbruk av en eller annen grunn er kontraindisert, kan du bruke følgende oppskrift.

 1. En blanding av hvitløk, sitroner og honning.

Legemidlet virker på kroppen i kombinasjon, styrker immuniteten, toning opp, øker hjernens aktivitet. Samtidig er blodsirkulasjonen i blodårene etablert og kolesterolplakkene ødelagt.

For matlaging trenger du:

 • sitron - 6 stk;
 • hvitløk - 4 stykker;
 • honning - 350 gr.

Etter sliping av komponentene blir honning tilsatt. Blandingen omrøres og etterlates i kjøleskapet i 10 dager. Tinktur filtreres før bruk.

For å redusere "skadelig" lipid, ta 1 ss. l. før du spiser, fortynner i et glass vann. Gjenopprettelsen varer 1,5-2 måneder.

Kontraindikasjoner for bruk av infusjoner med hvitløk inkluderer graviditet, ammende periode, fordøyelsessykdommer.

Redning av fartøy i rødbeter

Siden antikken, i folkemedisinen for kontroll av aterosklerose bruk av sukkerroerjuice. Hvis du tar det i flere måneder, senker du viskositeten til blodet, eliminerer plakkene i karene, øker vitaliteten.

Før mat, drikke 1 ss. l. Bete juice blandet med honning 1: 1. Legg til grønnsak til retter, drikk kvass fra rødbeter. I tillegg til direkte bruk, kan den brukes som billettpreparasjon, marinader.

Oppskriften på bete kvass:

 • bete - 2 kg;
 • svart brød - 1 stk;
 • vann.

Legg den vasket rødbiten i stykker i en krukke med en kapasitet på 3 liter. Hell varmt vann under lokket. Når innholdet blir litt varmt, legg til stykker brød og lukk krukken med gasbind.

Infuse kvass 48 timer. Fjern skummet, avløp og drikk klar. Oppbevares ved 6-7 ° C.

For å oppnå resultatet, er drikken full til et måltid en halv kopp tre ganger om dagen. Vanlig inntak av stoffet vil bidra til å normalisere blodtrykket, redusere hodepine, rene arterier, kar og blodårer fra kolesterol.

Det er godt å legge til tørkede aprikoser, nøtter, svisker samtidig. Disse delikatesser inneholder vitaminer, mineraler, uerstattelige for blodårer.

Verdt å merke seg! Ferskpresset betesaft er tungt oppfattet av magen. Kan provosere kvalme, hodepine, senking av trykk. Så ikke glem å forsvare det i kjøleskapet i 2-3 timer.

Kvass kan fortynnes med annen grønnsaksjuice med tilsetning av urter (dill). En enkelt dose for en voksen er 1 ss. l., barn - 1 ts. Ikke legg til sukker og salt, de helbredende egenskapene er tapt!

Hvis disse tiltakene ikke er nok, er effekten ikke sterk nok og vedvarende, se tradisjonelle metoder.

Legemidler til vaskulær rengjøring

For å redusere lipidfraksjonen i karene, er det nødvendig å besøke en lege. Han vil foreskrive medisiner fra statin-gruppen. Les omhyggelig de mulige bivirkningene av terapi og kontraindikasjoner til bruk. Ikke selv-medisinere!

Prinsipp for laserfjerning

En ekstra metode for å forstørre lumen av arteriene er kirurgisk. Operasjonen utføres på poliklinisk basis. Før det gjennomføres, er det nødvendig å gjennomgå en grundig studie for å bestå test for bestemmelse av blodindikatorer. Du kan hjelpe med laserrengjøring: i avdelingen, spesialiserte klinikker, hjemme (hvis det er apparat). Denne metoden virker sparsomt og smertefritt, ødelegger saltinntaket.

Behandling av blodkar hjemme ved hjelp av tradisjonell medisinbehandling tar lang tid - 1-2 måneder. Men et utvilsomt pluss - i mild effekt av planter og urter og et rikt utvalg av midler. Rensing av fartøyene skader ikke helsen, styrker den. Rengjøring bør ikke gjøres mer enn en gang i året. Etter behandlingsforløpet blir tonen normalisert, styrke og styrke vises, huden vil bli bedre. Tradisjonell medisin er tilgjengelig og trygg for alle.

Interessant informasjon om emnet finnes i videoene:

Måter å rense fartøyene i underekstremiteter

Tette blodårene og arteriene fører til utilstrekkelig ernæring av vev, utvikling av patologier. Spesielt ofte påvirker dette problemet bena. For å forbedre blodgennemstrømningen, er det nok å rense karene i underlivet, ved bruk av farmakologiske legemidler og folkemessige oppskrifter.

Hvorfor er blodkarene tilstoppet?

Gradvis på væggene i blodstrømmen sankes, kolesterolplakkene øker, vevets elastisitet minker. Slike fenomener fører til forstyrrelse i tilførselen av individuelle områder og hele kroppen med oksygen, sporstoffer, næringsstoffer.

Hva skal varsle?

Faktorer som snakker om behovet for å rense fartøyene, inkludert nedre ekstremiteter, er følgende problemer:

 • utseende av et retikulum;
 • nodale fremspring av vener;
 • aterosklerose;
 • utrydder endarteritt.

Ifølge statistikken lider om lag 10% av jordens totale befolkning av en overvurdert konsentrasjon i blodet av lipoproteiner.

Skadelig eller gunstig kolesterol i karene

Dette stoffet er nødvendig for kroppen:

 1. Det er en del av cellemembranene.
 2. Hjelper med å absorbere vitamin D.
 3. Deltar i produksjon av galle, adrenalhormoner og gonader.
 4. Støtter immunforsvar.

Den består av lipoproteiner med forskjellige tettheter:

 1. Med høy beskytte veggene i blodårene.
 2. Med lavt provoserer dannelsen av plaketter, noe som forårsaker betydelig skade.

Normalt er den totale kolesterolkonsentrasjonen 5,2 mmol / l. Hvis mengden nyttig er overskredet, er det nok å endre kostholdet litt og ty til fytopreparasjoner. Men i nærvær av et stoff som er helsefarlig, er kvalitativ rensing av blodkar nødvendig.

Ca. 80% av kolesterolet produserer kroppen selvstendig. De resterende 20% kommer med animalske fettstoffer.

Nylig er teorien om skade forårsaket av kroppen ved irrasjonell ernæring, stilt spørsmål. Tilhengere av denne vitenskapelige trenden er sikre på at ansvaret for dannelsen av plakk ligger på skjoldbruskkjertelen, som ineffektivt utfører sitt arbeid. Beviset er at sykdommen tidligere ble behandlet med innføring av små mengder skjoldbruskhormoner.

Mekanismen for vaskulær patologi

I nedre ekstremiteter manifesteres mangler ofte som følge av komplisert varicosity, som fremkaller skade på venenees vegger. På steder av svinger akkumuleres skadelig kolesterol gradvis, en plakk dannes. Den stiger over indre overflaten og forhindrer en normal utstrømning av blod, forringer lumen.

En lang prosess forårsaker følgende problemer:

 • oksygenmangel i vev;
 • Vaskulær dystrofi;
 • aterosklerose.

Hvis du ikke ty til regelmessig rengjøring, er det sannsynligvis irreversible organiske endringer i nedre lemmer:

 1. Vegger mister elastisitet, blir tett.
 2. Det er blødning i plakk, utvikler nekrose, som fører til utseende av trombi.
 3. Gradvis strekker patologien seg til nyrearterien, koronarbeinene, påvirker hjernen.

Et slikt problem kan unngås ved regelmessig å rengjøre sirkulasjonssystemet.

Vaskulære obstruksjonsfaktorer

Før du tar til hjelp av medisiner og folkemessige oppskrifter, er det nødvendig å finne ut hva som førte til dannelsen av plakk. Kvalitativ diagnostikk vil bidra til å fastslå graden av brudd på kolesterolkonsentrasjonen, for å bestemme de optimale behandlingsmetoder for nedre ekstremiteter.

De vanligste årsakene er:

 • revmatisme;
 • aterosklerose;
 • hypertensjon;
 • diabetes mellitus;
 • medfødt innsnevring av lumenene;
 • nedsatt blodpropp;
 • aldersendringer;
 • røyking,
 • alkoholisme;
 • genetisk predisposisjon;
 • traumatiske skader på kneet, underbenet og føttene.

Hvis det er risiko, er det tilstrekkelig å fjerne blodstrømmen under oppsyn av en lege for å hindre utvikling av alvorlige konsekvenser. Hvis problemet allerede er tilstede, er det nødvendig med komplisert behandling for å eliminere årsaken og det kliniske bildet.

Forberedelser for rengjøring av føttens kar

Det bør bemerkes med det samme at medisiner ikke hjelper til å lindre underarmene fra plakkene. Veggene i blodstrømmen består av tre lag. Klumpspirene på midten, så det er nesten ikke påvirket av rusmidler.

Hvorfor foreskrive legene medisineringskurs for behandling med lavere lemmer?

Faktum er at stoffene forhindrer dannelsen av nye vekst og bidrar til fjerning av toksiner. Og dette forbedrer signifikant den generelle tilstanden til pasienten og tillater ikke utviklingen av patologi.

Omega-3

Faktisk er stoffet fiskeolje, som er til stede i tilstrekkelige mengder i vegetabilske oljer, rød pepper og innbyggere i sjødybden. Sammensetningen av flerumettede fettsyrer. Tilgjengelig i kapsler.

 1. Forbedrer blodsirkulasjonen.
 2. Reduserer konsentrasjonen av kolesterol.
 3. Forhindrer dannelsen av plakk.

Hvordan rengjøring fungerer:

 1. Hver dag er det vist å drikke 2 stk 3 ganger.
 2. Varighet på emnet er 3 måneder.

Et godt forebyggende verktøy, som ikke sannsynligvis hjelper med å kvitte seg med det allerede eksisterende problemet.

Gallsyresekvestranter

 • kolestyramin;
 • colesevelam;
 • kolestipol;
 • questran;
 • Kvantalan.

De brukes til ekstra behandling i den første fasen av aterosklerose, det bidrar til å rense fartøyene.

Handlingen er rettet mot å senke kolesterolkonsentrasjonen ved isolering av gallsyrer. Imidlertid absorberes stoffene ikke inn i blodet og ikke provoserer bivirkninger.

Selvoppgave er uakseptabelt. En foreløpig konsultasjon av en kardiolog er nødvendig.

statiner

Disse forberedelsene til å rengjøre føttene på føttene senker kolesterolet og viskositeten til blodet, noe som bidrar til å eliminere risikoen for trombose.

I legemiddelgruppen:

 • aspirin;
 • atorvastatin;
 • rosuvastatin;
 • cerivastatin;
 • pitavastatin;
 • lovastatin;
 • Simvastatin.

Legen foreskriver midler basert på diagnostiske resultater. Det er forbudt å ta kroniske lever- og nyrepatologier i eksacerbasjonstrinnet.

fibrater

Reduser konsentrasjonen av organiske syrer i blodplasmaet. Fondene forbedrer tilstanden til pasienter med aterosklerotiske endringer, toner de vaskulære veggene, inkludert nedre lemmer, anbefales for diabetes, hjerteinfarkt og hjerneslag.

Det er forbudt å ta piller med leversykdommer.

Nikotinsyre

Brukes i et hvilket som helst stadium av aterosklerose i nedre lemmer for å forebygge trombose. Refererer til de vannløselige legemidlene i gruppe B. Det er tillatt å bruke for å rengjøre fartøyene, kun under tilsyn av legen etter diagnose.

Kontraindisert i sår, gikt og diabetes.

Kirurgisk metode

Med uttalt innsnevring av vaskulære lumen, er kirurgisk inngrep nødvendig. Den tradisjonelle metoden innebærer å fjerne problemområdet og installere et implantat som gir fri strøm av blod selv i de dype lagene av muskelvev.

Installasjonen av mottakeren i underkroppene benyttet seg av utviklingen av følgende patologier:

 1. Koldbrann.
 2. Ulcerøse formasjoner.
 3. Nekrose.
 4. Traumatisk skade på fartøyet.
 5. Utvidelse av arteriene, som provoserer intern blødning.
 6. Iskemi av beina med et brudd på integriteten til kapillærene.
 7. Tilstedeværelsen av alvorlig smerte.

For øyeblikket kan du raskt fikse problemet på en alternativ måte.

Laser rengjøring

Teknikken er anerkjent som effektiv og helt sikker. Elektromagnetisk stråling med et bestemt område brukes. Takket være prosedyren aktiveres blodbevegelsen.

Å rengjøre vener og kar på bena med en laser fører til følgende resultater:

 1. Inflammasjonen minker.
 2. Eliminerer ømhet i lemmer.
 3. Økt immunforsvar.
 4. Plakk er ødelagt eller størrelsen reduseres betydelig.
 5. Rask restaurert vev.

Hvilken metode for kirurgisk inngrep å bruke i et bestemt tilfelle, bestemmer legen.

Rengjøring av føttene på føttene med folkemidlene

Hjemreceptene bidrar også til å redusere risikoen for blodpropper og blokkere dannelsen av plaques. Men før du benytter deg av en slik behandling, er det nødvendig å få samtykke fra en lege.

Kursets varighet er 1-2 måneder. For å effektivt rense fartøyene er det nok å gjennomføre prosedyrene en gang i året.

Foreløpig er det nødvendig å utføre forberedelser som vil øke effektiviteten. Det er nødvendig å fjerne fra slike produkter:

 • fett kjøtt;
 • melk;
 • hvete brød;
 • majones;
 • varer;
 • svart te;
 • soda;
 • krydret krydder
 • alkohol;
 • røkt, stekt, pickles.

Det anbefales å rengjøre tarmene og leveren på forhånd.

Før du bruker folkeoppskrifter, må du sørge for at det ikke er noen allergisk reaksjon på ingrediensene.

valnøtter

 1. Skalede nøtter er malt.
 2. Bland massen med honning.
 3. Oppbevares i kjøleskapet.
 4. Ta små måltider 30 minutter før måltider.

Kursets løpetid er 2 måneder.

Tinktur av hvitløk

 • denticles - 200 g;
 • medisinsk alkohol - 150 ml.

Slik rengjør du fartøyene:

 1. Loblene er malt.
 2. Fyll med alkohol.
 3. Lukk beholderen tett og legg den på et kjølig og unlit sted.
 4. Tåler 10 dager.
 5. Væsken blir filtrert av, massen kastes.
 6. Fortsett å insistere 4 dager.
 7. Ta 3 ganger om 24 timer, begynner med 1 dråpe, øker doseringen med en hver gang du tar den. Etter å ha nådd 15, reduseres i omvendt rekkefølge.

Metoden er forbudt i svangerskap, laktasjon og gastrointestinale sykdommer.

Å rengjøre fartøyene med hvitløk anbefales 1 gang i 3-5 år.

Te med melk

Slik lagker du og bruker:

 1. I henhold til den vanlige ordningen, blir grønne bladbladte teblader dampet.
 2. I stedet for å koke vann ta varm melk.
 3. De drikker 4 dager i intervaller på 3 timer.

Det anbefales å holde seg til sult i løpet av kurset, noe som vil bidra til å rengjøre kroppen av giftstoffer.

Urtepreparater

Populære folkemessige oppskrifter:

 1. I 500 ml vodka insisterer 1 ss. l. kløver hoder. Ta medisinen før sengetid for 1 ss. l. Varighet på emnet er 3 måneder. Det er vist å bli utført to ganger i året. Reduserer blodpropp.
 2. Rens 2-3 hode hvitløk og gni. I potetmos legges 2 ss. l. av vodka. Insister i mørket i 10 dager. Den filtrerte oppløsningen holdes i 3 dager. Bruk før måltider i 4 uker.
 3. Om kvelden, rør 4 ss. l. Slipt nåler fra 1 ss. l. masse av løk og 2 ss. l. nyper. Steam blandingen med kokende vann og varm det over lav varme i 10 minutter. Insistere til morgen. Innen en måned, hver dag, drikk 1 liter infusjon.
 4. Birk knopper, hule og kamille er tatt i like store mengder. Brygg 1 liter varmt vann 1 ss. l. samlingen. Etter en halv time, filtrer. På en tom mage 15 minutter før frokost bruker 1 glass varmt middel, og legger til honning.
 5. Å rense blodårene vil hjelpe ramsonen. Bladene vaskes, tørkes og kuttes i små stykker. Masse pour vodka og stå i 3 uker. Hver dag tar 5 dråper i kaldt vann.
 6. Steam i 1 kopp kokende vann 1 ts. knust rønnbærbark. Den smelter på lav varme i 5 minutter. Dekanter væsken etter en time. Bruk 50 ml i 30 minutter før du spiser.
 7. Fyll 500 ml vann med 10 laurbærblad. Varm opp og kok på ovnen i 10 minutter. Insister 2 timer. Ta for 3 timer om dagen.
 8. I like mengder blander du sitron og oransje. Bein av sitrus tidligere fjernet, men ikke fjern zest. Legg til mye naturlig honning. Hold oppløsningen i kjøleskapet over natten. Ta 1 ss. l. Kan være sammen med te.
 9. For å rengjøre fartøyene, anbefales det å drikke 1 ss daglig. l. sukkerroer juice.

Det er forbudt å ty til folkelige oppskrifter for å eliminere skadelig kolesterol og slagg fra blodet i nærvær av:

 • allergi mot komponenter;
 • graviditet og amming
 • akutt smittsom prosess.

Rene fartøy med alvorlige symptomer på å redusere lumen av blodstrømmen i nedre lemmer, vil bidra til den komplekse bruken av hjemmemedisiner, narkotika og kirurgisk inngrep. Man kan ikke ignorere problemet, siden fravær av terapi provoserer alvorlige komplikasjoner, noen ganger livstruende.

Les Mer Om Fartøyene