Sykdommer i hjertet: hva du skal ta med takykardi

Hva du skal ta med takykardi, kan bare utpeke en lege.

Det er mange grunner til denne sykdommen, slik at du kan behandle deg feil og skade helsen selv.

Det eneste som anbefales å gjøre selv er, med et sterkt angrep med rask hjerterytme, å gi deg selv førstehjelp og forbedre helsen din før legen kommer.

Hvordan gjenkjenne en takykardi og raskt hjelpe deg selv

Hvis hjertet plutselig er tilstoppet uten tilsynelatende grunn raskere enn vanlig, så kalles det takykardi.

Med en slik anomali av hjerteaktivitet kan pulsen overstige 120 slag per minutt, men rytmen forblir jevn og går ikke av. Hvis takykardi ikke er forårsaket av naturlige faktorer, som fysisk anstrengelse eller skrekk, kalles det patologisk.

Den patologiske sykdommen kan skyldes ulike årsaker:

 • hjertesykdommer;
 • forstyrrelser i det endokrine systemet;
 • dehydrering av kroppen;
 • økt trykk;
 • stress,
 • tretthet,
 • drikker alkohol;
 • misbruk av kaffe.

Et angrep av rask hjerterytme kan plutselig begynne. Vanligvis er dette ledsaget av flere tegn:

 • et raskt og sterkt hjerterytme har tydeligvis følt seg;
 • pulsering kan gi til nakken;
 • det er mangel på luft i rommet;
 • det er svimmelhet;
 • svakhet i hele kroppen;
 • mørkere i øynene;
 • smerte i brystet;
 • tilstanden ligner en pre-fainting tilstand.

Hvis slike symptomer oppdages, bør det treffes tiltak og førstehjelp bør gis først:

 1. Ring noen for å hjelpe, hvis det er en slik mulighet.
 2. Sørg for tilstrømning av frisk luft, løsn klærne rundt nakken.
 3. Pust inn dypt og hold pusten i noen sekunder.
 4. Bruk Danini-Ashner refleks. Essensen av metoden er at trykket på øyebollene senker pulshastigheten. Trykk på lukkede øyne må være sterke, men slik at de ikke gjør vondt. I tillegg, hvis det er kontaktlinser, må de fjernes før massasje.
 5. Vask med kaldt vann. Senking av kroppstemperaturen ved 1 ° C reduserer antall slag per minutt med 10.
 6. Sterk hoste.
 7. Ring en ambulanse eller lege.

Inntil øyeblikket av medisinsk behandling, må du ligge og forbli i ro. Hvis det innen 10 minutter uten fysisk anstrengelse ikke går tilbake til normal og vil overstige 120 slag per minutt, kan du drikke en tinktur av valerian eller corvalol.

Disse stoffene har en mild beroligende effekt og beroliger hjertet. Det vil bidra til å berolige nervesystemet og redusere hjertefrekvensen glycin. Det er en aminosyre, produsert i form av tabletter. Glycinpillen må plasseres under tungen og skylles.

Metoder for behandling

Med et raskt hjerterytme har hjertets ventrikler ikke tid til å fylle opp med blod helt. Som et resultat får alle organer mindre oksygen. Sykdommen må derfor startes i tide og behandles riktig, til det fører til andre sykdommer.

Takykardi kan skyldes ulike faktorer. Derfor er behandling også mulig. Derfor ikke legg deg selv diagnoser og drikk alle typer stoffer som bare kan forverre situasjonen.

Det er nødvendig å konsultere en lege for å få hjelp. Han vil utnevne en test og avgjøre årsaken til sykdommen med sine resultater. Deretter vil riktig behandling bli foreskrevet.

Hvis pulsens akselerasjon skyldes abnormiteter i skjoldbruskkjertelen og overdreven produksjon av hormoner, kan kirurgisk inngrep foreskrives. Operasjonen kan foreskrives for hjertefeil, som ikke behandles medisinsk.

Hvis årsaken til rask hjerterytme er overdreven aktivitet av nerveimpulser i hjertet, blir legemidler foreskrevet. Med takykardi i hjertet er det to hovedtyper av behandling:

 • tar beroligende midler
 • bruk av antiarytmiske legemidler.

Sedative er egnet hvis årsaken til sykdommen er en nervøsitet.

Slike stoffer beroliger nervesystemet og normaliserer hjerteaktiviteten. Som et resultat er antallet angrep redusert. Antiarrhythmic drugs er rettet mot å redusere hjertefrekvensen.

medisiner

Hvert middel for takykardi har sitt eget handlingsspekter og er valgt for pasienten individuelt. Prescribe narkotika og deres dose bør bare være en lege. Det er flere typer takykardi, og hver av dem behandles med bestemte stoffer.

I tilfelle angst, som fremkaller akselerasjon av puls, er sedativer foreskrevet. De kan være naturlige og syntetiske. Den naturlige er:

 1. Valerian - har en mild beroligende effekt, som kommer etter en lang mottakelse. Planten fjerner spasmer, dilaterer blodkarene, fremmer tidlig å sovne. Produsert i form av alkoholtinktur og tabletter.
 2. Alkoholtinktur av hagtorn - normaliserer blodtrykket, reduserer nervøs spenning, senker hjerterytmen.
 3. Persen - består av valerian, sitronmelisse og mynte. Har en mild beroligende effekt. Det reduserer irritabilitet og tretthet, gjenoppretter appetitt og normal søvn.
 4. Motherwort normaliserer aktiviteten i nervesystemet, forbedrer hjertefunksjonen, helbreder søvnløshet og lindrer spasmer. Produsert i form av tabletter og tinkturer.
 5. Peony tinktur - beroliger, løfter stemningen og er en mild sovende piller.

Syntetiske beroligende midler, i tillegg til beroligende, er også hypnotiske. Derfor bør de brukes i små doser. Hvis forekomsten av takykardi ikke er forårsaket av nervesykdommer, foreskrives antiarytmiske legemidler:

For å forbedre pasientens tilstand anbefales det å øve fysisk terapi, gi opp dårlige vaner, å gå utendørs, sove, ikke være nervøs og bruke mindre kaffe.

Behandling av takykardi med rusmidler: antiarytmisk, beroligende og andre

Fra denne artikkelen finner du ut: Hva er medisinene for takykardi, av hvilket prinsipp de handler, hvilke tabletter behandles for ulike typer takykardi. Bivirkninger og kontraindikasjoner til ulike legemidler som brukes til takykardi.

Avhengig av type og årsak til takykardi, kan behandlingen være både konservativ og kirurgisk. Medikamenter tillater deg å fullstendig bli kvitt hjertebanken, ikke forbundet med hjertesykdom - og med sistnevnte mer effektiv kirurgisk behandling.

Også, narkotika brukes til å lindre paroksysmal takykardi og hindre at de kommer igjen.

Avhengig av årsaken til den raske puls, er medisiner foreskrevet av en kardiolog, endokrinolog eller psykoterapeut.

Med hyppige hjertebanker, kan tabletter eller intravenøse injeksjoner bli foreskrevet. Sistnevnte brukes vanligvis til raskt å avlaste et angrep av paroksysmal takykardi.

Hvilke medisiner er foreskrevet for takykardi?

La oss undersøke mer detaljert virkningsmekanismen og effektene av preparater fra alle grupper.

Antiarytmiske legemidler

De bidrar til å behandle takykardi forårsaket av hjertesykdom. Også slike medisiner kan være en del av terapien av rask hjerterytme, som skyldes hypertyreoidisme, hvis pulsene er svært høye (mer enn 120 per minutt).

Diltiazem - et eksempel på antiarytmisk medikament

Under behandling med noen antiarytmiske stoffer, er alkohol kontraindisert.

Alle anti-arytmiske stoffer med feil bruk eller overdose kan forårsake alvorlige rytmeforstyrrelser og til og med hjertestans. Ikke ta dem uten å først konsultere lege.

Betablokkere

Det er betablokkere på grunn av blokkering av beta-1-adrenerge reseptorer, som er i hjertet. Eller ved å blokkere alle beta-adrenerge reseptorer i kroppen.

Legene anbefaler at de tas for behandling av sinus takykardi, supraventrikulær takykardi og atrieflimmer. Tilordne dem, inkludert i tilfelle av sinus takykardi forårsaket av hypertyreose. Noen ganger er det bare nok thyreostatisk medisinering, men hvis hjertebanken er svært uttalt (puls i ro over 120), foreskriver de også betablokkere for rask fjerning av dette symptomet.

De er effektive for forebygging av hjerteinfarkt, fordi de kjemper med hjerteekskemi. Tilordne dem og etter det allerede overførte myokardinfarkt, for å hindre gjenoppretting.

Ekstra effekter i tillegg til å senke hjertefrekvensen:

 • senke blodtrykket;
 • redusert hjerteledning;
 • redusere kraften i hjertet.

På grunn av denne tiltak kan de tas med hypertensjon, ekstrasystoler.

Tabletter fra takykardi: taktikk for effektiv terapi

Effektive stoffer med økt hjertefrekvens foreskrevet av en spesialist: Det er farlig å bruke tabletter fra takykardi ukontrollert og uavhengig. Antiarrhythmic medisiner kan forårsake komplikasjoner med feil opptak. Kardiologen vet hva du skal ta med takykardi og hvordan du skal håndtere hjertets patologi, så du bør følge legenes anbefalinger nøye og konsekvent.

Betydningen av kliniske manifestasjoner

Eventuelle medisiner med takykardi brukes etter undersøkelse og påvisning av årsakssymptomer ved hjerterytmefeil. Det er ekstremt viktig å vurdere den generelle tilstanden og alvorlighetsgraden av symptomer, spesielt de som indikerer hjertepatologi. De viktigste faktorene er:

 • Tilstedeværelse av medfødt eller kjøpt hjertesykdom;
 • verdien av blodtrykk;
 • Tilstedeværelse av skjoldbruskkjertelens patologi;
 • type rytme (sinus eller ektopisk);
 • alvorlighetsgrad av symptomer.

Når en alvorlig patologi av hjertet og indre organer oppdages, bør man forsøke å kurere den underliggende sykdommen ved hjelp av konservative eller kirurgiske teknikker.

Medikamenter for takykardi på dette stadiet brukes med et symptomatisk formål for å fjerne ubehagelige symptomer og forbedre tilstanden til den syke personen.

Ved kronisk kardiovaskulær patologi velges tablettene fra takykardi og hjerteklapping med tanke på arterietonen. Følgende varianter av vaskulært trykk er mulige:

Endring av livsstil, individuelt utvalg av et stoff fra takykardi og vanlig medisinsk overvåking er grunnlaget for vellykket behandling av rask hjertefrekvens.

Førstehjelp for takykardi

Ved første forekomst av et angrep med rask hjerterytme, kan enkle førstehjelpsmetoder brukes:

 • ta en liggende stilling;
 • sørg for frisk luft;
 • gjør en carotid sinusmassasje eller hold pusten ved innånding.

Du kan ta validol - Med takykardi med smerte i hjertet, vil stoffet bidra til å forbedre tilstanden og redusere alvorlighetsgraden av symptomene.

Hvis det ikke er noen effekt, bør det oppfordres til nødhjelp.

Hyppig puls ved normalt trykk

I fravær av hjertesykdom og den opprinnelige normotonia oppstår den hyppigste puls mot bakgrunnen av mosjon, fysisk aktivitet eller psykomotional stress. Det er nok å stoppe arbeidet eller arbeidet, roe ned, slik at rytmen i hjertet blir restaurert uavhengig. Men med en sterk hjerterytme i ro med et normalt blodtrykk er nødvendig å se etter årsaken og iverksette tiltak for å korrigere de identifiserte sykdomstilstander. Årsakene som forårsaker hjertebanken kan være:

 • Blodtap med kraftig reduksjon av hemoglobin i blodet (anemi);
 • uttalt mangel på væske (dehydrering);
 • hypertyreose (tyrotoksisk goiter).

Etter eliminering årsaksfaktorer under opprettholdelse av rytmeforstyrrelse skal starte antiarytmisk terapi tar medisiner fra takykardi ved normaltrykk.

Takykardi med hypertensjon

Arteriell hypertensjon er en uttalt vasospasme, der blodstrømmen til de viktigste organene og vevene er forstyrret. Kombinasjon med takyarytmi er ugunstig prognostisk utførelse av sykdom hvor det er nødvendig å drikke kontinuerlig og tar antihypertensive medikamenter fra takykardi ved forhøyet trykk. En viktig betingelse for terapi - det er nødvendig å bruke tablettene i doser foreskrevet av en spesialist. Hovedmålet med medisinering:

 • redusere og opprettholde det optimale nivået av vaskulær tone;
 • sørger for normal blodstrøm gjennom koronarbeinene;
 • restaurering av rytme;
 • forbedring av blodsirkulasjonen i arteriene, fôring av viktige organer og systemer i kroppen;
 • reduserer risikoen for hjerteinfarkt og hjerneslag.

En av de brukte stoffene (verapamil), Har en god effekt på vaskulær tone, lindrer smerter i hjertet og gjenoppretter rytme, men husk risikoen for markant nedgang i hjertefrekvens, hjerteblokk muligheter til å provosere og forverre hjertesvikt, slik at behandling av takykardi hjerte sterke legemidler bør være under konstant medisinsk tilsyn.

Effektive og sikre midler for kombinert effekt på vaskulær tone og hjerterytme er Corvalol - Med takykardi gir stoffet følgende tiltak:

 • beroligende;
 • reduserer vasospasmen;
 • vasodilator;
 • myke sovepiller.

Legemidlet kan brukes i de første stadier av terapi, når det ikke foreligger vedvarende hypertensjon og alvorlige former for arytmi.

Hjertepalipitasjoner med hypotensjon

Initial lav eller brå reduksjon i blodtrykket kan føre til mer hyppig kompenserende puls: hypotensjon reduserer blodstrømmen, og reduserer mengden av oksygen som tilføres til vevene. Denne situasjonen er spesielt farlig for hjernens sirkulasjon.

Midlertidig kompenserende takykardi som gir optimal næring til vitale organer, men samtidig opprettholde den hypotensive syndromet hjertefrekvensen avtar, slik at enhver form for vedvarende og alvorlig hypotensjon er farlig for menneskers helse.

Det er nødvendig å starte behandling med medisiner i tide, noe som vil øke trykket. Det anbefales å bruke råd fra en lege for å endre livsstilen din.

Forberedelser til gjenoppretting

Hjertets normale funksjon avhenger av tilstrekkelig inntak av mikroelementer og vitaminer for metabolske prosesser. Det er ekstremt viktig å forsyne kroppen med følgende biologisk aktive stoffer:

 • kalium;
 • magnesium;
 • fosfor;
 • kalsium;
 • vitaminer i gruppe B;
 • vitaminer C, A og E.

Legemidlet Panangin når takykardi er en kompleks påfylling av de viktigste sporelementene av kalium og magnesium. Du kan bruke vanlige multivitaminkomplekspreparater, men det er mye bedre å bruke legenes anbefalinger og drikke spesielle vitamin-mineralkomplekser som optimalt virker på hjertefunksjonen.

sedativa

Med raske hjerteslag kan du trygt ta sedativer basert på medisinske planter.

Urtebehandling med en beroligende effekt bidrar til å forbedre effekten av antiarytmiske legemidler og redusere det psykomotoriske ubehaget forårsaket av takykardi.

Det er ønskelig å bruke følgende verktøy:

Med den første takykardien, må du bruke beroligende og trygge stoffer. Legemidler med sterk effekt på hjerterytmen bør brukes som instruert av en kardiolog. Effektiv reduksjon av hjertefrekvensen kan bli grunnlaget for vellykket behandling av hjertepatologi.

Hvilken medisin som skal tas med takykardi

takykardi

Vårt hjerte, følsom, mild, snill, gir en anledning til å snakke ikke bare om kjærlighet. Mange mennesker har en "hjertesorg" i bokstavelig forstand. Leger kjenner og kurerer mange hjertesykdommer, men her snakker vi om en svært vanlig sykdom - takykardi, et legemiddel som du må velge grundig.

Takykardi er et brudd på hjerterytmen, hvor hjertemusklene trekker sammen med økt frekvens. En økning i hyppigheten av hjertesammensetninger kan observeres hos helt friske personer med økt fysisk anstrengelse, høy kroppstemperatur, stressende situasjon. I slike tilfeller er det ikke en sykdom, men en naturlig reaksjon av kroppen. Etter trening, bør hjertet gjenopprette normal rytme om fem minutter. Men hvis tiden for normalisering av rytmen er forlenget, eller takykardi observeres uten tilsynelatende naturlige årsaker, er dette en sykdom. Og selvfølgelig bør du se en lege så snart som mulig.

Denne sykdommen er ikke så trygg som det kan virke. Langvarig forstyrrelse av hjerterytmen er full av mange komplikasjoner. Med hjertefeil kan takykardi føre til lungesødem, forstyrrelse av blodtilførselen til hjernen, plutselig hjertestans. Du kan ikke vits med denne sykdommen.

Plutselig angrep av sykdommen kan provosere ulike eksterne faktorer, for eksempel å ta visse medisiner, drikke sterk kaffe eller alkohol, røyking.

Symptomer på takykardi

De første symptomene som følges av pasienter med takykardi, er økt puls, svakhet og svimmelhet, kortpustethet, en følelse av forstyrrelse i hjertet. Når det er tvil om frekvensen av pulsen, kan du bestemme det selv. For dette, i en rolig tilstand, må man telle antall hjerteslag innen ett minutt. I en voksen anses en mengde på 50 til 100 slag per minutt å være normal.

Takket være lokaliseringen kan takykardi forekomme i hjertets atria eller i hjertets ventrikler. I det første tilfellet kaller legene sykdommen supraventrikulær takykardi, i andre tilfelle ventrikulær takykardi.

Behandling av noen form for takykardi er alltid rettet mot å eliminere årsaken til forekomsten.

Årsaker til takykardi

Årsakene til utseendet av takykardi er forskjellige, og for deres riktige bestemmelse er det nødvendig å gjennomføre en rekke studier. Først av alt, dette er et elektrokardiogram og ultralyd av hjertet - de vil bestemme typen takykardi. Det er mulig å foreskrive en hormonell blodprøve og andre undersøkelser. Etter at resultatene og analysen er mottatt, er legen i stand til å bestemme riktig behandling med hensyn til alle tilgjengelige faktorer.

La oss vurdere noen årsaker til forekomsten av takykardi og måter å behandle.

I noen tilfeller kan økningen i hjertefrekvens skyldes anemi, og for å normalisere tilstanden må pasienten ta jernpreparater. Karakteristiske trender med slik takykardi vil bli mørkere i øynene, økt tretthet, lakk og tørr hud. Hvis en årsak til hjerterytmeforstyrrelsen er en blodsykdom - behandles behandling på grunnlag av indikasjonene på en bestemt sykdom (for eksempel når leukemi er foreskrevet kjemoterapi).

Det er en mulighet for forekomster av takykardi angrep ved det store blodtapet som følge av kirurgiske operasjoner og traumer eller sterk oppkast og dehydrering. Årsaken til dette er en nedgang i mengden væske i kroppen, og dermed en nedgang i blodvolumet som sirkulerer gjennom blodkarene. Samtidig blir en følelse av sterk tørst lagt til alle eksisterende tegn på sykdommen. Behandling i slike situasjoner vil bestå i å øke mengden blod i kroppen.

Ofte er årsaken til takykardi hypothyroidisme (en sykdom i skjoldbruskkjertelen). Til hovedsymptomene er pasientene knyttet til irritasjonsproblemer, håndskjelv, unge kvinner kan ikke ha menstruasjon. I dette tilfellet er behandlingen rettet mot å eliminere årsaken til hypothyroidisme og behandling.

Dersom overtredelsen hastigheten var en konsekvens av medfødt hjertesykdom, eller for eksempel, koronarsykdom, er den eneste behandlingen et kirurgisk inngrep som tar sikte på å gjenopprette normal funksjon av hjertet muskler.

Ofte skjer det at leger noterer forskjellige pasientklager, og indikerer ikke bare takykardi, men også medfølgende sykdommer. Faktisk var det de andre sykdommene som var hovedårsaken til økningen i hjertefrekvensen. Derfor er behandlingen i hvert tilfelle annerledes, og den bestemmes kun av en lege.

Medikamenter for behandling av takykardi

Imidlertid er det visse legemidler som brukes til behandling av takykardi for ikke å eliminere årsakene, men symptomene. Dette er antiarytmiske legemidler. De representerer en ganske stor gruppe medikamenter med forskjellige virkemekanismer. Noen av dem er rytmelen, verapamil, propranolol, flecainid, reserpin, adenosin, etatsizin. Det bør tas i betraktning at doseringen og bruken av disse legemidlene er strengt individuelle og avhenger ikke bare av typen takykardi, men også på mange andre faktorer. Derfor er selvmedisinering på ingen måte uakseptabelt. Medikamenter og takykardi er uløselig forbundet med hverandre. Det kan føre til en forverring av tilstanden og provosere et farligere angrep.

Takykardi kan forekomme ganske uventet, og derfor skal friske mennesker og de som allerede har takykardi, vite hvilke tiltak som må tas med et plutselig angrep.

Først bør du trykke på skjortekragen eller fjerne kompressive klær. Deretter gir pasienten pusten frisk luft - gå til vinduet eller gå ut i gaten (hvis en person ikke klarer å gjøre det selv, må du definitivt spørre noen om hjelp). På pannen må du sette noe kaldt, for eksempel et vått håndkle. Etter dette bør pasienten forsøke å holde pusten i noen sekunder og strekke muskler i bukpressen. Hvis tilstanden ikke forbedrer, må du ringe en ambulanse. Kun kvalifiserte leger er i stand til å bestemme årsaken til angrepet og begynne umiddelbar behandling eller redusere økt hjertebanken medisk. Ofte sparer tidlig hjelp liv for mange mennesker.

Tradisjonell medisin

Takykardi i hjertet. Behandling av takykardi

I denne artikkelen vil vi fortelle deg om sykdoms takykardi i hjertet. Vurder årsakene til sykdommen, symptomene, samt behandling av hjerte takykardi folkemetoder.

Men vær oppmerksom på at hvis du har en takykardi i hjertet med et skarpt senket (forhøyet) trykk, smerte under venstre scapula, så umiddelbart

ring en ambulanse. Slike symptomer kan indikere hjerteinfarkt.

Hjertetakykardi er en sykdom hvor hjertekontraksjonene øker med hensyn til normen. Og normen er fra sekst til åtti beats per minutt.

Takykardi i hjertet kan være ledsaget av slike sykdommer som: hypertyreoid aktivitet, høyt blodtrykk, lavt blodsukker.

Førstehjelp for takykardi i hjertet:

1) Det er nødvendig å ta dypt pust og en langsom utånding, som er tre ganger mer enn innånding, og deretter inhalerer igjen. På denne måten puster du fra fem til ti minutter. Denne dype pusten vil hjelpe deg med å ta av angrepet.

2) Du må ta et dypt pust og holde pusten en stund.

3) Ta medisiner som: corvalol, valocordin.

Hvis du har tegn på hjerte takykardi, prøv disse metodene ovenfor. Ved angrep er det viktigste å gi hvile. Men hvis hjertefrekvensen er mer enn ett hundre og tjue slag per minutt, kontakt legen din!

Symptomer på hjerte takykardi: svakhet, følelse av bevissthetstab, svimmelhet, hjertebank, mangel på luft.

Årsakene til denne tachycardi trekker hjertet: en økning i fysisk aktivitet, mottakene substans som fremmer nervesystemets aktivitet, hormonelle lidelser, angina pectoris, hjerteinfarkt, sykdommer i nervesystemet.

Øvelser for hjertets takykardi:

1) Hvis du har hjerte takykardi, må du gå mer. Det viktigste er å trene deg selv for å gå i samme tempo.

2) Flere ganger om dagen for å gjøre massasje med små fingre. Grind dem i to eller tre minutter.

Ernæring for takykardi i hjertet.

Å spise med takykardi bør hjertet være regelmessig og i små porsjoner. Det viktigste er ikke å overvære, fordi det kan oppstå et angrep på grunn av dette. Unntatt fra deres kosthold kaffe, alkohol, sterk te, krydret, salte retter. Og inkluder i dietten - frukt og bær (fersk), honning, tørkede aprikoser, grønnsaker, rosiner. Når takykardi i hjertet skal drikke en avkok av villrose.

Folkemidlene for behandling av hjerte takykardi.

1) Ta to hundre gram valerianrot og Leonurus krydderurt, et hundre gram knust anisefrukt og karasjurt. Vi blander alle disse urter godt. Ta en spiseskje av blandingen og fyll med tre hundre milliliter varmt vann i termosflasken. Insistere tres minutter. Etter infusjonen, belastning. Med takykardi, drikk i like store deler om dagen. Behandlingsforløpet er en måned. Denne samlingen har beroligende egenskaper.

2) For å styrke nervesystemet i hjertet takykardi: Bland i like deler av de følgende urter: mynte, karve og fennikel, vendelrot rot og kamille. Når takykardi i hjertet hver kveld, helst før du legger deg til sengs, koker du denne infusjonen. Ta en spiseskje av blandingen og hell et glass varmt vann. Insistere tres minutter og belastning. Ta denne infusjonen med takykardi før du går i dvale. Behandlingens varighet er minst 20 dager.

Med takykardi hjerte er veldig nyttig denne samlingen: ta en teskje av urter Leonurus, kantine skje med nype bær og skje en spiseskje med hagtorn frukt, en teskje av grønn te (stort blad). Hell blandingen i en termo og hell 500 ml varmt vann. Insister tretti minutter. Strain. Når takykardi hjerter drikker denne te om morgenen og kveldene i like store deler. Behandlingens varighet er 20 dager. Ta en pause i ti dager.

Den vanligste folkemedisinen mot takykardi betyr - nøtter med honning. Ta to valnøtter, hogg og bland med to teskje honning, legg til et stykke sitron. Det resulterende produkt krymper sakte og vaskes med et glass vann. Når takykardi i hjertet blir tatt om kvelden (før sengetid), etter ikke å spise eller drikke.

Det er en annen oppskrift på hjerte takykardi: Ta to hundre gram valnøtter, tørkede aprikoser, rosiner. Grind alt. Hell to hundre gram honning. Oppbevares i glassglass. Med takykardi, ta om morgenen og om kvelden en teskje før du spiser. Behandlingens varighet er tre måneder.

Når takykardi hjerte er svært effektiv infusjon av melissa: Ta en spiseskje gress og hell et glass varmt vann. Det er nødvendig å insistere seksti minutter. Strain. Når hjertet er takykardi, ta et hundre milliliter en gang om dagen.

Med takykardi kan du forberede en alkoholtinktur: Ta et hundre gram knuste urter av sitronmelisse, hell 200 ml alkohol. Insister ti dager. Strain. Når takykardi hjerte-tinktur tar fire ganger om dagen for en teskje (fortynnet i femti milliliter vann).

Prøv å være mindre nervøs. Behandling av hjerte takykardi avhenger av årsakene til utviklingen. I mange tilfeller bør ingen behandling tas, men bare for å roe seg og hvile. Men noen ganger trenger du en medisin for takykardi, som kun kan foreskrives av en lege. Hvis hjertets takykardi har oppstått uten tilsynelatende årsak, er dette grunnen til å gå til legen.

Før du bruker folkemedisin, spør legen din om råd! Vær sunn!

Hva skal du ta med hjerte takykardi - tabletter

Takykardi i hjertet - et brudd på kroppens arbeid, hvor hjertesammensetninger blir høyere enn normalt. Dette er et ganske vanlig fenomen, og for behandling er det flere stoffer. Nedenfor vil du lese hva du skal ta med takykardi midler.

Hvilke legemidler skal behandles av en lege, og ikke deg selv. Når takykardi brukes flere typer medikamenter, er de delt inn i beroligende midler og antiarytmika.

Sedative (beroligende) legemidler normaliserer hjertearbeidet og reduserer sannsynligheten for angrep. De blir oftest utladet med sinus takykardi.

Hva kan jeg ta med takykardi

Hvilke beroligende midler kan jeg ta med en sykdom kalt takykardi?

 1. Valerian - bidrar til å senke hjerterytmen og synker raskt i søvn. Dette middelet har en svekket, men stabil, beroligende effekt. Det kan bare hjelpe deg med langvarig bruk. Valerian har kontraindikasjoner, så det er ikke anbefalt å ta det selv.
 2. Ved en ciliary og paroksysmal takykardi anbefales det å bruke en tinktur av hagtorn. Det korrigerer trykket, beroliger, reduserer spenningen.
 3. Persen - stoffet inneholder flere medisinske urter. Han kan hjelpe med nervøsitet, angst, overdreven spenning, og øker også appetitten og hjelper med dårlig søvn.
 4. Motherwort - en ganske kjent medisinsk plante, normaliserer nervesystemet. Har en avslappende effekt på kroppen, normaliserer hjerterytmen, er et middel til å kvitte seg med søvnløshet.
 5. Fenobarbital og Diazepam er syntetiske sedativer. Det første stoffet i små doser beroliger nerver og kan brukes som sovende pille.
 6. Diazepam, som også har navnet "Relium." Som de nevnte stoffene har den en beroligende effekt, og lindrer også følelsen av frykt, reduserer risikoen for anfall. Ved bruk er det nødvendig å avstå fra alkohol.
 7. Antiarrhythmic drugs hjelper med ulike typer takykardi, de brukes i henhold til reseptbelagte lege. I utgangspunktet blokkerer de adrenerge reseptorer.
 8. Med ventrikulær og supraventrikulær takykardi, bruk Etatsizin, frigjøres det i form av tabletter. Også med supraventricular hjelpemidler som Verapamin, adenosin. Sistnevnte fører også til normal sinusrytme, som oppstår med paroksysmal takykardi.
 9. Fleckainide - er tilgjengelig for behandling av paroksysmal supraventrikulær takykardi.
 10. Anaprilin - senker trykk og hjertefrekvens, i høye doser, forårsaker en avslappende effekt. Dette er et gammelt middel for hjertesykdom.
 11. Paroksysmal takykardi behandles også av Cordanum, det er i stand til å utøve en sterk antiarytmisk effekt.

Med takykardi i hjertet, kan du også ta folkeslag. Selvfølgelig er det legen som kan fortelle deg hva du skal ta med hjerte takykardi, basert på kroppens individuelle egenskaper.

En av de mest populære produktene er nøtter med honning. For å gjøre det, må du male to valnøtter og bland det med to teskjeer honning. Du kan enten bruke det sakte eller drikke det med vann.

Takykardi - symptomer og behandling hjemme. Folkemidlene og tabletter for behandling av takykardi

Takykardi er en av de vanligste hjerterytmeforstyrrelsene, som manifesteres av en økning i hjertefrekvensen (hjertefrekvens) og når mer enn 90 slag per minutt. Hvis denne sykdommen begynner å utvikle seg, er det en følelse av mild angst, svimmelhet, det kan bli svimmelhet, hjerteskjermer er pulserende. I nærvær av kardiovaskulære patologier, reduserer takykardi levetid, forårsaker hjertesvikt.

Hva er takykardi

Tilstanden der det er en merkbar økning i hjerteslaget, kalles takykardi. Det kan være fysiologisk (oppstår i fysisk anstrengelse eller agitasjon) eller patologisk (årsakssvikt i arbeidet med systemer og organer). Hvis takykardien utvikler seg plutselig, og angrepet er like plutselig, kalles det paroksysmalt. Avhengig av lokaliseringsstedet er takykardi sinus, ventrikulær, atriell og atrioventrikulær.

De viktigste symptomene og tegnene til takykardi

Sykdommen bestemmes av legen, etter å ha lyttet til pasientens bryst, hvoretter behandlingsmetodene velges. På hjertets takykardi er følgende tegn og symptomer indikert:

 • generell svakhet;
 • alvorlig kortpustethet med takykardi bekymringer selv under en enkel samtale;
 • svimmelhet, ledsaget av en pre-fainting tilstand
 • økte følelser av angst;
 • Pasienten mister ofte bevissthet;
 • med takykardi øker pulsasjonen av vener på halsen;
 • en person er bekymret for en sterk følelse av kvalme;
 • Ubehagelige smertefulle opplevelser vises i hjertet;
 • mørkner i øynene;
 • Det er en følelse av akutt mangel på luft, som ofte følger med denne sykdommen.

Sinus takykardi

Et karakteristisk symptom på denne type sykdom er at det er en gradvis økning i antall hjerteslag per minutt (når 120 slag), samtidig som du opprettholder den riktige rytmen av sinus nodefunksjonen. Behandling av en slik takykardi inkluderer følgende aktiviteter:

 • Pasienten trenger full hvile. Ved tretthet er det nødvendig å bryte gjennom arbeidet og gjøre en liten pause. Med denne sykdommen skal søvn være rolig, full (minst 8 timer om dagen).
 • Prøv å unngå stressende situasjoner.
 • Regelmessige turer i friluft bidrar til å forbedre trivsel og er en utmerket forebygging av takykardi. Det anbefales å reise regelmessig til skogen, til naturen, borte fra byens støv og støy.
 • Det er nødvendig å kvitte seg med alle dårlige vaner, spesielt røyking, bruk av narkotiske, alkoholholdige midler.
 • Det er viktig å ha regelmessig treningsterapi, men først etter at legen har bestemt riktig øvelse.
 • Med takykardi, bør mat endres - fett, koffein og produkter som inneholder det, er helt utelatt fra kostholdet. Holde seg til en diett av lett fordøyelig mat.
 • Etter undersøkelsen og diagnosen av sykdommen, vil legen foreskrive de nødvendige legemidlene, hvis dosering må følges nøye.
 • Behandling av takykardi i hjertet med folkemidlene kan bare brukes etter doktors tillatelse.
 • Fordeler i denne sykdommen bringer grønn te, motherwort, hundrosa, valerian decoction, havrejuice, en blanding av tørkede aprikoser, sitron, rosiner, nøtter og honning.

ventrikkel

Utviklingen av denne type takykardi kan forekomme på en nervøs basis. Den ventrikulære variasjonen av sykdommen manifesterer seg med lyse tegn og symptomer. Angrepet begynner plutselig, da uventet går, dets varighet (noen ganger når dagen) vil være annerledes. Hvis helsetilstanden din forverres og sykdommen utvikler seg, ring en ambulanse umiddelbart, behandlingen utføres på et sykehus. Før pasientene kommer, må pasienten legge en kald komprimering på brystet for å sikre frisk luft. Du kan gi slike medisiner som valakordin, corvalol.

Atriell takykardi

Dette er den sjeldneste formen av sykdommen, som manifesterer seg i et lite område av atriene. Det kan noen ganger plage eller vare i flere dager, og noen ganger måneder. Hos eldre menn som lider av alvorlige former for hjertesvikt, er det en mulighet for flere patologiske lesjoner som oppstår samtidig. Atriell takykardi kan oppstå uten symptomer, noen ganger opptrer hjertebank, smerter i brystet, kortpustethet, svimmelhet oppstår. Denne sykdomsformen er ikke farlig, men det er verdt å gjennomgå medisinsk behandling.

atrioventrikulær

Denne typen takykardi er svært vanlig, det kan være ledsaget av slike tegn:

 • Ved høyt trykk er det en tydelig følelse av pulsering i nakkeområdet;
 • smerte (angst)
 • nedsatt bevissthet;
 • en følelse av kvelning blir ofte observert med en slik sykdom.

Angrepet begynner abrupt, uventet, kan vare flere dager. Atrioventrikulær takykardi er vanlig hos kvinner, har ingen sammenheng med andre hjertesykdommer. Reduser hyppigheten av anfall vil hjelpe visse medisiner, som utnevner en lege, etter diagnose av atrioventrikulær takykardi. Fordeler gir ikke bare tabletter, men også fysioterapi. Behandlingen er valgt individuelt, med tanke på frekvensen av anfall, deres varighet, tilstedeværelsen av ytterligere komplikasjoner.

Årsaker til sykdommen

Å provosere utviklingen av denne sykdommen kan være hjerteårsaker:

 • hjerteinfarkt;
 • hjertesvikt (stillestående, akutt);
 • cardio;
 • hjertefeil;
 • bakteriell endokarditt;
 • angina, flyter i en akutt form;
 • tromboembolisme av lungearterien;
 • perikarditt (eksudativ, lim);
 • myokardium (annen etiologi);
 • karliomiopatiya.

I noen tilfeller blir takykardi provosert av ikke-kardiale årsaker, inkludert:

 • adrenal insuffisiens;
 • diabetisk ketose;
 • feokromocytom (en hormonelt aktiv tumor);
 • en rekke endokrine lidelser;
 • funksjonsfeil i det autonome nervesystemet;
 • uttakssyndrom (manifestert med alkoholisme);
 • lavt blodsukker - hovedårsaken til sykdommen;
 • visse stoffer;
 • mangel på natrium i blod;
 • hypoksi forårsaker utviklingen av denne hjertesykdommen;
 • anemi,
 • hypertensive krise;
 • pneumothorax (luft akkumulerer i pleurhulen);
 • en rekke sykdommer av en smittsom-inflammatorisk natur, som er ledsaget av en økning i temperaturen;
 • bronkial astma;
 • Allergien er også i stand til å forårsake et symptom på økt hjertefrekvens.

Enn å behandle takykardi i husforhold

For behandling av sykdommen brukes ikke bare moderne medisiner, men også oppskrifter av tradisjonell medisin. Det viktigste er at alle handlinger er koordinert med legen. Behandling av paroksysmal takykardi utføres under streng doktorgrad. Når graviditet ikke er verdt å gjøre eksperimenter med helsen, ellers vil skadene bli gjort for barnet. For selvbehandling bør bare brukes sikre midler, gir fordelen homøopati.

medisinering

Når takykardi foreskrives bruk av visse legemidler:

 • Beroligende betyr. De bør være basert på medisinske urter - persen, new-pasit, valerian. Utnevnelse og bruk av syntetiske stoffer Fenobarbital eller Deazepam. Disse stoffene bidrar til å redusere frekvensen og antallet anfall, for å normalisere funksjonen i nervesystemet. Hvordan behandles takykardi med lavt blodtrykk, avgjøres kun av legen, og tar hensyn til funksjonene i sykdomsforløpet.
 • Antiarytmiske legemidler. Disse inkluderer en stor legemiddelgruppe, en lege bør ordinere. Det viktigste er å nøye observere den foreskrevne doseringen. Disse stoffene inkluderer flecanid, propranolol, adenosin, verapamil. Disse stoffene bidrar til å redusere hjertefrekvensen. De kan ikke gis til barn uten lege tilsyn.

Folkemidlene

For behandling av takykardi anbefales følgende folkemidlene:

 • Balm Organok. Hvis takykardien ble utløst av problemer forbundet med skjoldbruskkjertelen, tar dette medisinet vesentlig bedre velvære på bare noen få dager (dyspnø elimineres, hevelse og andre tegn på sykdommen fjernes). Det fulle løpet av behandlingen varer 2 måneder, det er tatt hver dag 3 ganger.
 • Hawthorn. Behandle takykardi med overgangsalder anbefales ved bruk av denne planten. 1 ss. l. hagtorn helles et glass kokende vann, forlatt i 18-22 minutter, slik at stoffet er infundert. Ta medikamentet du trenger, filtrering, hver dag i 30 minutter før et måltid på 0,5 st. Behandlingsforløpet varer til full gjenoppretting.
 • Adonis. Med takykardi, ta 1 ts. urter og hell den med et glass kokende vann. Det er tilrådelig å koke produktet i 5 minutter, deretter la det infusjonere i flere timer, filtrer og ta tre ganger om dagen for 1 ss. l.
 • Sitron og hvitløk. Dette middelet bør tas i 2 måneder, hvorefter takykardien vil bli kurert. Ta 10 store hodehuller og gni. Ut av 10 sitroner, er fersk juice presset ut. Alle komponenter er blandet, 1 liter honning er tilsatt. I 7 dager blir produktet infundert i en glassburk dekket av plastfolie. Klar medisin for takykardi tas daglig for 4 ts.
 • Adonis buljong. Vann (1 kopp) blir kokt og forlatt ved minimumsvarme, deretter tilsettes 1 ts. Adonis. Produktet kokes i noen minutter, deretter dekselet på pannen og la den avkjøle seg på et varmt sted. Ferdig medisin er filtrert, tatt med takykardi hver dag for 1 ss. l.
 • Sitron og honning. Ta 1 ss. honning, 18 frukter av mandler, 4 store sitroner, 10 g valerian tinktur, 16 blader av rom geranium, 6 korn kamfer, 10 g hagtorn tinktur. Huden fjernes fra sitronene, saften presses ut og blandes med honning. Bladene av geranium og mandler blir sendt gjennom en kjøttkvern, blandet med tinktur av hagtorn og valerian. På slutten blir frøene av kamfer tilsatt. Blandingen er visst bra. Ta denne medisinen med takykardi om morgenen, på en tom mage for 1 ss. l. en gang om dagen. Med riktig behandling forsvinner sykdommen helt helt.

Finn ut mer informasjon om takykardi - symptomene og behandlingen av sykdommen hjemme.

Video: Hvordan behandle hjerte takykardi hjemme

En slik sykdom, som en takykardi i hjertet, ledsages av ubehagelige tegn og symptomer som forstyrrer den vanlige livsstilen. For behandling er det nødvendig å bruke ikke bare en rekke medisiner, men også effektive folkemidlene. Det er ikke nødvendig å gjennomføre en uavhengig behandling, først la doktoren gjøre en nøyaktig diagnose og forskrive medisiner, og oppgaven vil bestå i å observere doseringen og reseptene. Videoen nedenfor vil hjelpe deg med å kurere hjerteets takykardi hjemme uten å skade helsen din.

Informasjonen som presenteres i denne artikkelen er kun til informasjonsformål. Materialene i artikkelen kaller ikke for uavhengig behandling. Kun en kvalifisert lege kan diagnostisere og gi råd om behandling basert på individuelle pasienters individuelle egenskaper.

Tabletter fra takykardi og hjertebanken

Det var en stressende situasjon, du er opprørt, det er en følelse av at hjertet vil komme ut av brystet ditt? Rapid puls - mer enn hundre slag per minutt - svakhet og svimmelhet snakker om en form for takykardi. Klare det, normalisere hjerteslaget ditt vil hjelpe spesielle forberedelser. Tabletter fra hjertet regulerer rytmen, reduserer puls, forbedrer tilstanden.

Enn å behandle takykardi

Under et taktak av takykardi på grunn av kaotiske sammentrekninger er det en ujevn strøm av blod inn i hjertets ventrikler. Dette medfører funksjonsfeil i arbeidet og kan føre til hjertesvikt. Du bør være oppmerksom på valg av medisiner for behandling. Tabletter fra takykardi og hjertebanken er foreskrevet med hensyn til årsakene som forårsaket økt hjertekontraksjon. Selvmedisinering i denne situasjonen er uakseptabelt. Spesiell oppmerksomhet bør tas på behandling av gravide, fordi det er mange kontraindikasjoner.

Behandling av takykardi med piller avhenger av årsakene som forårsaket hjerteslag. Med en sinusform av sykdommen, hvis rots er i stress, stor fysisk anstrengelse, foreskriver sedativer - Relanium, Seduxen. Ventrikulær takykardi behandles med antiarytmiske legemidler. I tilfelle av paroksysmal sykdom hjelper pillene ikke - injeksjoner kreves for akselerert eksponering. Det må tas i betraktning at behandlingen kun er foreskrevet av en kardiolog. Narkotika med takykardi i hjertet, nyttig i en form for sykdommen, kan være farlig i en annen.

Hjertet hjertesykdommer under graviditet

Når en kvinne forventer fødsel av et barn, opplever kroppen doblet stress. Takykardi på dette tidspunktet er ofte. Hvis det er forårsaket av morens nervøsitet, så går det raskt bort - du trenger bare å roe seg ned. Lange pasninger er farlige for fosterutvikling. Hva skal jeg ta med hjertebanken under graviditet, når mange stoffer er forbudt? Legene foreskriver trygt:

 • Magnesiumpreparater som gjenoppretter vevet i hjertemuskelen - Panangin, Magne B6;
 • beroligende piller - Valerian, Motherwort;
 • legemidler for å senke pulsen - Propranolol, Verapamil.

Under redusert trykk

Tabletter fra takykardi og hjertebanken er presset under et angrep hvis du har lavt blodtrykk. Hvis denne gangen ikke øker tonen i fartøyene, er det hevelse i hjernen. Vanskeligheten er at piller som reduserer hjertefrekvensen ofte reduserer blodtrykket. Nøye utvalg av medisiner er nødvendig. Hvordan redusere pulsen ved lavt trykk? Kardiologer i denne situasjonen utnevner:

 • Grandaxin - har en beroligende effekt;
 • Mezapam - lindrer nervøs spenning;
 • Phenazepam - har en antikonvulsiv effekt.

Ved forhøyet trykk

Hva skal du ta med takykardi til personer med høyt blodtrykk? I dette tilfellet er hovedoppgaven å redusere spenningen i fartøyene, for ikke å forårsake brudd. Hvis pillene ikke tas regelmessig, kan det oppstå en depressiv tilstand, en nedgang i styrke og opphør av kardial aktivitet. Anfall av takykardi ved høyt trykk er sjeldne, men de utgjør en stor fare. I denne situasjonen hjelper de:

Mikroelementer for hjertet

Vitaminer og mikroelementer har en viktig effekt på hjertet og blodkarens arbeid. Deres mangel kan føre til alvorlige problemer. Stress, feil diett, hypodynami fører til brudd på hjerteslag, rask hjertefrekvens. Under disse forholdene brukes vitamin- og mineralkomplekser for forebygging og behandling. Når de kombineres med moderat trening, riktig ernæring, hjelper de å regulere hjertearbeidet.

Listen over mineraler som støtter hjerte- og fartøyets arbeid omfatter:

 • magnesium, forbedring av metabolske prosesser, forebygging av dannelse av trombi;
 • kalsium, normaliserende hjertekontraksjoner;
 • fosfor, som bidrar til å overføre nerveimpulser;
 • selen, som beskytter hjernens vev, veggene i blodkarene;
 • Kalium, som gir en nerveimpuls.

Med takykardi og hjerteslag er vitaminer viktige. De bidrar til å beskytte helsen, gjenopprette hjertet. Vitaminer støtter sitt arbeid, forbedrer tilstanden til blodkar. Listen inneholder:

 • C - styrker veggene i blodårene, myokardiet;
 • A - forbedrer metabolske prosesser;
 • E - beskytter hjertevevet mot skade
 • P - bidrar til å styrke skipets vegger;
 • F - styrker hjertevevet;
 • I 1 - stimulerer hjertet sammentrekninger;
 • I 6 - normaliserer lipidmetabolismen.

Påfør disse stoffene som er nyttige for hjertet i form av vitamin-mineralkomplekser. Populære legemidler med hjertebanken:

 • Aspartam - har antiarytmisk effekt, kan foreskrives som uavhengig agent, i form av tabletter med takykardi.
 • Vitrum Cardio - aktiverer lipidmetabolisme.
 • Directs - forbedrer sammentrekningen av hjertemuskelen.
 • Cardio Forte - behandler hjertets patologi.

Antiarytmiske legemidler

Arrytmi og takykardi kan ikke behandles uavhengig. Medisiner som bidrar til å redusere pulsens hastighet, må kun brukes som foreskrevet av legen. En undersøkelse er nødvendig, riktig diagnose. Det er nødvendig å identifisere kontraindikasjoner til bruk av narkotika. For hvert tilfelle er det viktig å bruke pillene mot takykardi og hjertebank. Arbeidet med antiarytmiske stoffer når de blir utsatt for pasientens kropp er restaureringen av rytmen. Det er løst ved hjelp av:

 • beta-blokkere;
 • hemmere av kalsiumkanaler;
 • kalium blokkere;
 • membranstabiliserende legemidler.

Betablokkere

Blant tabletter fra takykardi og hjertebanken, betablokkere opptar et spesielt sted, og alt takket være den aktive effekten på pasientens kropp. Forberedelser av Egilok, Anaprilin, Ritmilen, tas av kurset. Når de blir syke, hjelper de:

 • redusere styrke og hjertefrekvens
 • slapp av i vegger av blodkar;
 • redusere trykket;
 • Reduser oksygenforbruket av hjertemuskulaturens celler.
 • forbedre toleransen for fysisk aktivitet
 • redusere risikoen for arytmi.

Inhibitorer av kalsiumkanaler

Legemidlene som brukes i det intensiverte hjerteslag, som forhindrer at kalsium kommer inn i de vaskulære celler, utvider dem - kalsiumkanalers hemmere. Ved bruk av disse pillene forbedrer blodstrømmen, muskeltonen minker, og hjerterytmenes normale rytme gjenopprettes. Narkotika er tatt under streng overvåkning av en kardiolog, fordi det kan være en kraftig reduksjon i hjertekontraksjoner, noe som kan forårsake hjertesvikt. Anbefalte preparater:

Kaliumblokkere

En stor hjelp med et raskt hjerterytme er tabletter for å redusere puls-kaliumblokkene. De senker de elektriske prosessene som oppstår i hjertet. Legemidler kjennetegnes av en langsom handling på kroppen, de har mange kontraindikasjoner. Legemidler som påvirker hjerterytmen, som foreskrives av legen:

 • reduserer puls ved ventrikulær takykardi - Amiodaron;
 • med periodisk forekomst av pulsforstyrrelser - Sotalol;
 • i tilfelle av atriell flutter - Dofetilid;
 • ved mage- og atrieflimmer - Kordaron.

Membranstabiliserende midler

Reaksjonen av kroppen til preparatene fra denne gruppen er uttrykt i det faktum at hjertet begynner å slå sakte. Dette skyldes det faktum at medisinen for takykardi i dette tilfelle forstyrrer transporten av natrium-, kalium- og kalsiumioner gjennom membranen i hjertefibrene. Samtidig endrer egenskapene sine - sammentrekningene minker, spenningen reduseres. Under disse forholdene, reduserer hjertets evne til å uavhengig elektrisk impulser for muskelsammentrekninger. Membranstabiliserende midler, som foreskrives av kardiologer:

Les Mer Om Fartøyene