REG av cerebral fartøy og dets anvendelse

REG (rheoencephalography) er en metode for å evaluere blodsirkulasjonen i hjernen. Ved hjelp av REG er det mulig å få informasjon om tilstanden til vaskulær tone i sitt spesifikke hodeområde og tilstanden for blodpåfylling.

Også ved hjelp av REG cerebral fartøy er det mulig å kontrollere blodviskositeten, hastigheten på pulsbølgeutbredelse, evaluere latente stadier, tid for strømning, blodstrømshastighet, alvorlighetsgrad av regionale vaskulære reaksjoner.

REG av cerebral fartøy i hjernens hjerne utføres ved hjelp av en opptaksenhet-rheografi. For prosedyren setter folk på ryggen med lukkede øyne og metallelektroder påføres, som er festet på hodet til en person ved hjelp av gummibånd, for å øke følsomheten, påføres en spesiell lederfett på platelektroder.

På platelektroder for REG, påføres et tynt lag av kontaktpasta og påføres de riktige områdene i hodebunnen, men først blir de avfettet med alkohol. Med den vanligste frontomastoidale REG-bølgen, er en av elektrodene plassert på mastoid-prosessen, og den andre er påført over den indre kanten av buen over øyenbryn.

Vi anbefaler også at du leser:

Deretter passerer elektrodene gjennom en svak strøm, ved hjelp av denne strømmen, fikse tilstanden til hjernens fartøy.

For forebygging av sykdommer og behandling av manifestasjoner av åreknuter på bena av våre lesere rådes til å sprøyte «NOVARIKOZ», som er fylt med planteekstrakter og oljer, slik at det ikke kan skade helse og har nesten ingen kontraindikasjoner
Uttalelse fra leger.

Grunnlaget for REG (rheencefalografi) -metoden er forskjellen mellom den elektriske ledningsevnen til humant blod og menneskets vev, som følge av at pulsoscillasjonene i blodpåfyllingen forårsaker svingninger i den elektriske ledningsevnen til det undersøkte stedet.

Påføring av REG hjerneskip

Rheoencefalografi brukes i klinisk praksis for ulike formål:

 • For å diagnostisere hjerneskader
 • å vurdere funksjonaliteten i sikkerhetssirkulasjonen
 • for å bestemme alvorlighetsgraden av hypertensive syndrom
 • for å kontrollere cerebral sirkulasjon i den postoperative perioden eller i tilfelle craniocerebral trauma
 • med cerebral iskemi, slagtilfelle
 • med hjernerystelse, hans blåmerke
 • med hodepine, svimmelhet
 • hvis det er støy i ørene
 • vertebrobasilar insuffisiens, vegetativ-vaskulær dystoni
 • adenom i hypofysen, encefalopati

Reoentsefalografiya- en ikke-invasiv (behandlingsmetode, hvor huden ikke blir utført noen virkning ved bruk av forskjellige kirurgiske verktøy) metode for å undersøke hjernen vaskulære system, som er basert på innspillings endring av elektrisk motstand med den passerende vev gjennom vevet av en svak elektrisk strøm av høy frekvens. Metoden er en slags reografi.

REG fartøy gir informasjon om tilstanden av elastisiteten i karveggene og vaskulær tone, hjerneblodtilførsel intensitet, vaskulær reaktivitet ved virkningen av de grunner som endrer blodsirkulasjonen, så vel som på tilstanden av utstrømningen fra den kraniet. Rheoencephalography administreres om nødvendig som et forebyggende og inspeksjoner, som ved slag og kraniocerebralt traumer.

Prisen på denne prosedyren kan avhenge av merket av utstyr og kvalifisering av spesialisten.

Relaterte artikler:
 1. Undersøkelse av cerebral fartøy
 2. Hvordan gjenkjenne hjernenes aneurisme ved hjelp av symptomer?
 3. MRI av cerebral fartøy og dets fordeler
 4. Jeg føler meg svimmel, cerebrale spasmer blir observert

kommentarer

Vennligst svar på spørsmålet mitt. Hva er reverberating blodstrømmen med overvekt av retrograd systolisk. Må jeg bekymre meg for dette?

Håper, bekymre deg for dette er verdt det. Adresse til nevrolog. Reverberant blodstrøm indikerer utilstrekkelig blodgjennomstrømning til hjernen. Retrograd systolisk blodstrøm er den omvendte strømmen av blod under systolen (sammentrekning av ventriklene). Det kan være et tegn på økt intrakranielt trykk. Reverberende blodstrømmer observeres med aterosklerotiske vaskulære lesjoner, arteriell hypertensjon, hypotensjon, med angiospasme.

God ettermiddag. Jeg vil stille et spørsmål. Til barnet 12. De satte ham på et sykehus med høyt blodtrykk. Har laget MRT, EEG. Ingen av dem ble funnet. Press og smerte i hodet gikk ikke ned. Hva skal vi gjøre?

Alexey, det er veldig vanskelig å gi råd, ikke se et komplett klinisk bilde og utførte undersøkelser. I tillegg til MR og EEG var det også behov for andre studier: generell urinanalyse, biokjemisk blodprøve (urea, kreatinin), renal ultralyd for å ekskludere nyrepatologi. En studie av binyre og skjoldbruskhormoner er nødvendig for å eliminere endokrine sykdommer. Er barnet ditt overvektig? I denne alderen er det mulig å identifisere et hypotalaminsyndrom, som er preget av hodepine og høyt blodtrykk. Det er obligatorisk å utføre EKG og ECHO-KG. Dette spørsmålet bør puslespill barnelege. Det kan være nødvendig å konsultere en endokrinolog og en kardiolog.

sobstvuyte meg vdd mot sin bakgrunn sterk stress konstant støy i hodet mitt Jeg går ned med sinnet. gjorde ultralydet av karene i hodet og halsen i inneslutning. Tegn på cerebral anti-dystoni i form av en ustabil tone i arteriene i hjernebunnen. og asymmetrien av blodstrømmen i den intrakraniale delen av vertebrale arterier er ca. 20-25% med tegn på ekstra ekstravasal effekt på venstre vertebralarterie. Enten det er veldig dårlig eller kanskje du trenger å gjøre en annen eksamen.

Tatiana, du må gjøre en radiografi av cervical ryggraden. Enda bedre, hvis det er CT eller MR. Ofte endringer i livmorhvirveler, deres ustabilitet, fremspring eller brokk påvirker tilstanden til fartøyene som går gjennom intervertebralkanalen og nærer hjernen. Med utilstrekkelig blodgjennomstrømning til hjernen er det klager på støy i hodet, hodepine, svimmelhet og til og med tap av bevissthet er mulig.

Adresse til nevrolog. Hvis det er sterkt stress, vil ikke konsultasjonen av terapeuten skade.

Velkommen! Barnet hadde et lukket craniocerebralt traume på 4,5 måneder, en liten blåmerke i hjernen, en lukket lineær brudd på høyre parietalben. ble innlagt på sykehus. etter utslipp og et år senere passerte neurosonografi, konklusjon uten patologier. Nå er barnet 2 år, 10 måneder, utvikler seg normalt, ingen klager, hva slags forskning kan gjøres nå for å sikre at barnets helse ikke er truet, og skal vi være på permanent rekord med en nevrolog? takk på forhånd for svaret

Diana, barnet skal være på dispensary konto med en nevrolog i lang tid. Først må du besøke legen din som, når du vurderer tilstanden til babyen, bestemmer behovet for forskning. Uavhengig, ingenting å gjøre er ikke nødvendig.

Datter er nå 19 år gammel, lider epilepsiey.V barndommen, ofte klaget over hodepine boli.K legen ikke obraschalis.V15 år, det var det første angrepet epilepsii.Nachali behandling epi.No hodepine ofte forstyrre. Den andre dagen, etter et år med bedring inntraff epi angrepet, tre dager før han hadde hodepine og obezbolevayuschie på pomogali.U Mitt spørsmål er: Kan skipene med problemene forårsaket av angrepet? Legen ledte oss aldri til å undersøke blodkarene.

Årsakene til epilepsi har ikke blitt påvist pålitelig hittil, men bare predisponerende faktorer som kan bidra til en økning i den bioelektriske aktiviteten til hjernen og begynnelsen av en epiprema, studeres. Problemer med nesekroppen og hjernen er bare ansett som risikofaktorer, så du kan tenke at hodepine og unormal anatomi av fartøyene provoserte et nytt angrep. Men den sanne årsaken til epilepsi i datteren din er ikke klar (kanskje arvelig predisposisjon), fordi ikke alle som lider av hodepine og vaskulære anomalier, har epilepsi.

Barnet ditt bør konsulteres av en nevrolog og utføre en omfattende diagnose bestående av EEG, MR (eller CT) i hjernen, ultralyd med doppler av karene i nakken og hodet.

Vi ønsker din datter vellykket behandling.

Velkommen! Til sønnen 12 år, tidlig modning, har vokst sterkt for et år, ser år på 15 år.

Han leser mye, er seriøst engasjert i programmering, han studerer bra, generelt har han mye mental aktivitet. Sporten er amatør, kudo.

To ganger med tröghet i 1 måned var det angrep av hodepine med svimmelhet, synshemming. En gang i løpet av treningen. Smerten er lang, ca 5 timer. Spazmalgon hjalp, fred, søvn.

Har gjort en roentgen til en cervical avdeling: der er det ok.

REG for kollisjoner: normotonisk type REG med fenomener venøs insuffisiens. Hypovolemi.

Nevrologen foreskrev ascorutin og pikamilon. Han sa at det ikke er noe forferdelig. Jeg vil gjerne vite din mening. Takk

Symptomene som er beskrevet av sønnen din, er mest egnet for migrene hodepine (eller migrene). Forferdelig og farlig denne sykdommen for livet representerer egentlig ikke, som behandlingsneurologen sa. Men det bør bemerkes at i noen situasjoner (for eksempel med hyppige tilbakefall av hodepine) forverrer migrene mye livskvalitet. Den mulige årsaken til migrene i sønnen din kan antas hormonell restrukturering av kropp og puberteten. Du må også være oppmerksom på om sport er en provokerende faktor for utbruddet av migreneangrep.

Behandlingsforløpet på dette stadiet (hvis det er anfall en gang i måneden) anbefales på riktig måte - et stoff for å styrke vaskulasjonen i kombinasjon med et neotropisk middel. For raskt å arrestere eventuelle anfall, hold alltid spazmolgon tilgjengelig, noe som har hjulpet barnet ditt godt i tidligere angrep. Hvis migrene blir verre og slutter å bli fjernet ved vanlig smertestillende medisinering, hvis interlingalperioder begynner å avta, må sønnen din gjennomgå en MR eller CT-skanning av hjernen for å eliminere organiske problemer. I tilfelle av alvorlig migrene anbefales det også å utføre permanent behandling for å forebygge angrep (nakkemassasje, medisinsk gymnastikk, akupunktur, antikonvulsiv og disaggreganter).

Vi ønsker din sønn god helse.

Velkommen! Kona er syk, den sterke hodepine unngår, spesielt i det rette temporære området. (traumer i barndommen med tap av tale og evnen til å bevege seg., gjentatt traume i februar 2014), svimmelhet, rystelser, fobi. MR, SCT, aneurysmer på ICA (høyre) og SMA (høyre) ble funnet. Vi anbefalte også å lage REG og EEG.

Jeg kan ikke forstå hva konklusjonen betyr? (legen forklarte ikke) og hvor du skal gå videre, fortell meg, vær så snill.

I dag er moderate diffuse endringer i hjernens bioelektriske aktivitet med utjevning av zonalforskjeller notert på EEG med økte synkroniseringspåvirkninger fra subkortiske strukturer på cortex. Den regionale paroksysmale aktiviteten i form av akutte bølger med en aksent til venstre registreres.

Lokale endringer i oksipitale regionen i form av overvekt av langsom bølgeaktivitet. Epileptiform aktivitet er ikke dokumentert.

PC øket i bassenget av den indre halsarterie, vil PC reduseres i bassenget av den vertebrale arterie til venstre, blir venøs utstrømning komplisert venstre, tonen i arteriene i fordelingen er redusert, tonen i vaskulær motstand økes i den karotide, elastiske egenskaper av blodkarene i det normale området.

Jeg håper på din hjelp. Takk!

Konklusjon spiral CT kan oversettes til vanlig språk på følgende måte: din kone i et bestemt område av retten arteria carotis interna (ICA) og den høyre arteria cerebri media (MCA) på grunn av fortynning av åreveggen var en lokal utvidelse eller svulmende av en arterie (aneurisme). I dag ingen alvorlig fare for disse aneurismer ikke er det, men teoretisk de er ansett som en risikofaktor for forekomst av blodpropp eller fartøy ruptur. Av seg selv er de tilgjengelige aneurysmene usannsynlig å forårsake hodepine. Basert på data fra rheoencephalography (REG) har forskjellige problemer i hele blodtilførselen til hodet av systemet - vaskulære spasmer, redusert puls volum i de vertebrale arterier, obstruksjon av venøs utstrømning. Din kone trenger å konsultere en nevrolog. Hun viser periodiske kurs av vaskulær terapi, massasje av kraftsonen, fysioterapi.

Vi ønsker din ektefelle en rask gjenoppretting.

Hei, min pine hyppig hodepine boli.Prohodila REG.Pulsovoe blodsirkulasjonen økte dramatisk i halspulsårene (25-30%) i arteria vertebralis blodtilførselen lave 30-40%.Tonus cerebrale kar er ekstremt høy i carotis, vertebrobasilær i basilaris vask tone er ikke bestandig, utsatt for povysheniyu.Tonus venyler povyshen.Perifericheskoe vaskulær resistens i den karotide og basilare vertebrobasilær eservanter promotert med fenomener venøse kar disfunktsii.Elastichnost snizhena.Smeschenie midtre cerebrale strukturer n Det er ingen tegn på cerebrospinal hypertensjon. Diagnose VSD nadsegmetarnogo nivå asteniske-depressiv syndrom. 1,5 måneder siden var på nevropatologa.Golova syk uutholdelig om nedeli.Naznachil behandling aescinat L-lysin in / Cap., METAMAX w / w, armadin / m, platifillin / m 5 dney.Deprevit buspiron-Sandoz, gedezepam 2 nedeli.Vo behandlingen var legche.Nedelyu siden gol.boli begynte igjen, veldig sterk, ingen smertestillende ikke hjelper, det gjør vondt mer i høyre halvdel i tinning, stadig syk, kroppstemperaturen 37gr.Skazhite som betyr undersøkelse og hvorfor ikke hjalp behandling. Takk på forhånd.

Resultatene fra undersøkelsen viser at du har et brudd på de enkelte deler av hjernen blodtilførselen på grunn av problemer med tone og elastisitet av blodkar. Rheoencephalography studien gir ikke mulighet til å vurdere anatomien av sirkulasjonssystemet i hjernen, men vi kan med stor sannsynlighet til å anta at du har de arvelige egenskapene til strukturen i arteriene (f.eks hypoplasi av filialer av alle arterie, en variant av sirkelen av Willis et al.). Slike variasjoner skal ikke dødelig, på kroppen seg vanligvis medfødt sirkulasjon og kollaterale kar gjennom systemet ikke gir forholdsvis tilfredsstillende blodstrøm til hjernen. Men med alderen, er vaskulær elastisitet tapt, tonen stiger, så kan lide blodsirkulasjonen i enkelte områder, som manifesterer seg i hodepine. Situasjonen kan betraktes som heller gunstig, fordi det ikke er flere manifestasjoner av hydrocefalus (brudd på utstrømningen av cerebrospinalvæske fra hjernen plass) og atrofi av kortikale strukturer. Behandling til deg ble utnevnt svært kompetent og i sin helhet, mens en positiv effekt ble oppnådd. Gjenopptakelse av hodepine etter medikamenttilbaketrekning i forbindelse med det faktum at uten medisinering vaskulær tonus steg igjen. Kanskje en viktig rolle i dette er din fattige følelsesmessige tilstand og en tilbøyelighet til depresjon.

For å forbedre helsetilstanden du trenger ytterligere observasjon ved nevrolog, videre undersøkelse for å avklare vaskulære anomalier (duplex skanning av årene i hjernen), avgjørelsen om oppnevnelsen av tabletter kardiovaskulære legemidler (periodiske behandlinger med vekslende legemidler) og beroligende midler.

Vi ønsker deg å bli kvitt ubehagelige symptomer så snart som mulig.

Det som skiller REG av cerebral fartøy blant andre studier er prosessen og tolkningen av rheoencefalografi

Kvaliteten på livet vårt er avhengig av mange nyanser av kroppens tilstand. En av dem er hjernens arbeid. Den sunne funksjonen fremmes av sunne blodkar og strømmen av "rent og høy kvalitet" blod inn i det.

Hvis en feil oppstår, det er behov for å undersøke årsaken. En av metodene som avslører årsakene til cerebrovaskulær sykdom, er REG (rheoencefalografi).

Denne artikkelen vil bidra til å forstå og forstå essensen av denne metoden.

Generell informasjon om studien

REG av cerebral fartøy eller dekodet rheoencephalography, en metode for moderne medisin i Studien av blodbevegelsen i den menneskelige hjerne, ikke trenge inn i skallen.

Studien, om noen, spesifikt område av hjernen, vaskulære tilstand i det, deres vegger (tone), deretter de (hurtig eller ikke) fylles med blod, som blod strømmer i dem (viskøst eller ikke), hastigheten for mottakelsen, strømningstiden og reaksjonen, fartøyets oppførsel.

Essensen av metoden

Essensen av metoden er det en menneskelig hjerne går gjennom, Det er treghet og umiddelbart viser skjermen på skjermen den elektriske motstanden til hjernen, nærmere bestemt vevet.

Til tross for disse fordelene, mange leger er enige om den oppfatning at denne metoden er foreldet (selv om det i mange medisinske institusjoner fortsette å bruke), og erstatte den med magnetisk resonans og CT eller ultralyd Doppler.

Apparat ved hjelp av hvilket som bæres rheoencephalography cerebrovaskulære rheographs kalles, har de flere kanaler, fra 2 til 6 som produserer resultater (reoentsefalogrammy) av flere hjernesnitt.

De mest vanlig benyttede runde, metallelektroder som er festet til en persons hode ved hjelp av et bånd fremstilt av et gummimateriale på steder som er nødvendige for forskning (templer, neseryggen, i området over øyenbryn, hals) til, og forbedre deres kontakt med hodebunnen ved hjelp av et spesielt lim.

Pasienten, på anmodning fra en lege, tar ulike positurer av hodet (skrå til høyre, venstre, tilbake, frem), og alle resultater, som deretter går avskrift vitnesbyrd REG hjernen fartøy er løst. For hver alder er det normer for indikasjoner.

Hva viser og undersøker REG

Bestem hva som viser REG i hjernen.

Resultatene av REG er volumetrisk informasjon om tilstanden til karene i hjernen.

Basert på indikatorene, spesialiststudiene Tonene på fartøyene, deres elastisitettil da, hvor raskt de mottar blod, hvordan de oppfører seg under forskjellige belastninger (hodestilling og sving), og dermed utstrømningen av blod fra hodet.

Resultatene kan vises identifisering av kolesteriske vekst på blodkarets vegger, eller hematom, etter skade på skallen, en predisposisjon til dannelsen av blodpropp i dem, utviklingen av intrakranialt trykk.

Hva viser UZDG-fartøy i hjernen og hva er indikasjonene på prosedyren du kan lære av vår studie.

Det er spesielle tegn på et slag hos menn, som avviger fra symptomene på et angrep hos kvinner. Kunnskap som kan redde pasientens liv.

Indikasjoner for studien

Når vår kropp som helhet fungerer jevnt, er det ingen spesiell indikasjon i studiet av hans arbeid.

Men eksterne faktorer (temperaturendringer, trykkfluktuasjoner i atmosfæren, bevegelse fra en klimasone til en annen), forstyrrer ofte kroppens aktiviteter og påvirker dermed det og dets komponenter.

Fartøy er ikke noe unntak. De slites ut, tåler ikke innvirkning, og med stress eller agitasjon oppstår feil. Retten tillater dem å bli identifisert.

Følgende hovedindikasjoner for REG-hodet hjernen:

 1. Kolesteroldannelse På vegger av blodkar, bryter deres elastisitet, utvikler pasienten en aterosklerotisk prosess, som i de fleste tilfeller fører til hjerteinfarkt eller hjerneslag. (Det er foreskrevet REG med et slag, infarkt, hvis pasienten er hypertensive eller har en sykdom - vegetativ-vaskulær dystoni).
 2. Predisponering eller dannelse av blodpropper, med deres ytterligere separasjon og tilstopping av fartøyet fører til iskemisk berøring (med cerebral iskemi eller hvis det er symptomer på dets utvikling).
 3. Post-traumatiske hodeskader uten tilsynelatende årsaker (smerte, svimmelhet) føre til utseende av intrakranielt trykk eller blødning i hjernevevet (med hjernerystelse eller blåmerker).
 4. Hodepine, migrene, er en konsekvens av feil blodstrøm i hodeskårene (med hodepine, lyder i ørene, forstyrrelse av vestibulær apparatet).
 5. Med søvnløshet, nedsatt syn, besvimelse.

Kontra

Oftest bør den ikke brukes av nyfødte.

I dette tilfellet er indikasjonene på hjernereggaen ikke nøyaktige, hos barn er amplitude av bølgene liten, og varigheten av anakrotisk er stor, det er ingen fremspring i det hele tatt.

Fordelene med studien i sammenligning med andre metoder

Mange leger i medisinske fora bestrider ignorering av REG og erstatning av det med mer moderne forskningsmetoder.

De som er imot, gir et argument, at beinene på skallen ikke er i stand til å utføre nok strøm (det er motstand), og resultatene av studien av indre fartøy ikke er nøyaktige, viser alle indikatorer bare tilstanden til de nærliggende fartøyene.

Ved en tilbakestilling av dette, er artikler av medisinske forskere gitt, at bein av skallen ikke er et hinder på grunn av besittelse av hovedsakelig kapasitiv motstand.

Fordelen med denne metoden er, at eksterne faktorer (vev i menneskekroppen, signalamplitude, bølgeforplantning) ikke kan påvirke det, mens andre metoder er gjenstand for disse fenomenene.

Forskningsprosess

Prosessen med å gjennomføre studier ved hjelp av rheoencefalografi av cerebral fartøy er enkel. Den eneste tilstanden er ro.

Pasienten ligger på ryggen med øynene lukket for honning. sofa. Legen avfett de undersøkte områdene av hodet med alkohol, og bruker metallelektroder på dem, som for bedre følsomhet smøres med kontaktpasta.

Elektrodene er festet med gummibånd. Gjennom elektrodene gjennomføres en svak strøm gjennom hvilken indeksene til hjerneskipene er løst. På skjermen på skjermen er det "buede linjer" - indekser av blodkar og blodstrøm.

Forbereder prosedyren

Forberedelse av prosedyren tar ca. 5 minutter. Spesialisten avfett de undersøkte områdene av pasienten og fikser metallelektroder på dem.

Prosessen gikk

Teknikken er trygg og smertefri.

Siden før en 15-minutters pause eller hvile er anbefalt, så tar pasienten i alt omtrent 25-30 minutter (på denne tiden inngår den forberedende prosessen).

Det anbefales ikke å røyke 2-3 timer før prosedyren, ikke ta en dag for alle legemidler som påvirker blodsirkulasjonen i kroppen. Bære henne i en liggende eller sitte stilling.

Resultater og transkripsjoner

Resultatet av REG viser en spesialist på en papirholder, som viser kurvede linjer, og fortsetter å dechifrere dem.

Først og fremst blir oppmerksomhet rettet mot pasientens alder, til hver alder (ung og eldre) samsvarer med deres normer for indikasjoner REG.

Bøyede linjer er svingninger av bølger, som preges av blodkarets oppførsel for fylling med blod og selve fyllingen av enkelte deler av hjernen. Bølgene er representert av linjer som går opp (anakrotisk) og nedover (kakrokta).

På nedlinjen er en dicrotisk trikot. Inzisura ligger i midten tredje, før den dikrotiske denticle.

Når deklarerer resultatene av rheoencefalografi av cerebral fartøy oppmerksomhet er trukket på vågens regularitet, deres toppunkt og dets avrunding, stigende og synkende linjer, tilstedeværelsen av andre linjer, plasseringen av snittene og den dikotiske tannen.

Anmeldelser av pasienter og leger

Meningene fra leger er forskjellige på grunn av deres alder. Unge spesialister fremførte sine meninger for bruk av nye metoder (datamaskin, ultralyd) forskning, eldre spesialister holder seg til REG.

Men det er ingen negative kommentarer og kaller ikke å bruke denne teknikken. Pasientene er fornøyd.

Dette gjelder spesielt for mødre med små barn, som kan bli sittende på knærne, hvor barnet føler seg trygge eller pensjonister som under forberedelsen av prosedyren kan ligge og snakke med legen under diagnosen.

Kostnad for prosedyren

Prisen på REG av cerebral fartøy varierer innenfor fra 1000 til 3500 rubler. Hvor skal man gå for studien og for hvilket beløp pasienten velger.

Det er verdt å merke seg at det er bedre å gjøre det i spesialiserte sentre utstyrt med moderne utstyr, og med tilstedeværelse av flere spesialister som sammen kan gjøre en nøyaktig diagnose i vanskelige tilfeller og foreskrive behandling.

Mange klinikker tilbyr sine tjenester for denne prosedyren hjemme hos pasienten, da kostnaden øker til mengden 10 000 rubler til 12 000 rubler.

Medisinske sentre som utfører forskning

Tjenestene tilbys medisinske sentre:

 • "Doctor Plus", Moskva. bolezni-spravka.ru;
 • "University Clinic", St. Petersburg;
 • "University Headache Clinic", Moskva. https://es.foursquare.com;
 • Doktor DoStaLet, Moskva.

REG er en svært effektiv metode for å diagnostisere tilstanden av cerebral fartøy.

Dette skyldes tilgjengeligheten av prosedyren og utbredelsen av apparatet i landet.

Det nesten fullstendige fraværet av kontraindikasjoner eller bivirkninger overbeviser mange leger for å bruke denne spesielle diagnostiske metoden.

Video: Echoencefalografi - undersøkelse av cerebral fartøy

Det finnes en annen metode for ultralyddiagnostisering av patologier i hjernen, som utføres med hjelp av et instrument-et oscilloskop. Hva er fordelene og fordelene ved prosedyren.

REG-undersøkelse - hva er det?

Konstant hodepine forverrer ikke bare humørs stemning, men reduserer også ytelsen. For å eliminere et slikt ubehagelig symptom, tar mange mennesker ulike medisiner, men dette gir ikke alltid lettelse til pasienten.

For å etablere den korrekte diagnosen og å bestemme årsaken til hodepine, brukes en studie som rheoencefalografi av cerebral fartøy. Hva er REG-undersøkelsen, hvilke bevis kan det gis for sin oppførsel og hvilke patologier kan det oppdages med hjelpen?

Egenskaper av studien

REG er en metode for å evaluere blodsirkulasjonen i hjernen

Rheoencefalografi er en av metodene for å vurdere blodsirkulasjonen i hjernen. Ved hjelp av en slik studie er det mulig å avsløre ulike patologier i hjernen og å vurdere tilstanden til sirkulasjonssystemet. Mange eksperter anvender denne metoden for forskning, siden den har høy informativitet og gjør det mulig å oppnå nøyaktige resultater, og kostnaden er lav.

Å utføre REG kan tillate data om tilstanden til cerebral fartøy og å diagnostisere avvik i sirkulasjonssystemet allerede i et tidlig stadium. Dette betraktes som en ganske viktig faktor, fordi det i begynnelsen er mulig å forhindre utvikling av mange farlige patologier og konsekvenser. Takket være REG av cerebral fartøy er det mulig å bestemme viskositeten til blodet, hastigheten på blodstrømmen, tidspunktet for strømningen og spredningen av pulsbølgen. En slik prosedyre utføres ved bruk av en opptaksanordning som en rheografi.

Rheoencefalografi er foreskrevet for pasienter både i nærvær av visse indikasjoner, og for forebyggende formål.

Faktum er at mange mennesker i alderdom reduserer blodkarets elastisitet, og konsekvensen av dette er utviklingen av mange samtidige patologier.

Spesialister identifiserer følgende indikasjoner for utnevnelse av en studie som REG:

 • klager fra pasienten for midlertidig og konstant hodetrykk, samt når det er plassert vertikalt
 • skader av varierende kompleksitet i livmorhalsområdet og hodet
 • Utseendet på problemer med hørsel, syn og minne
 • periodisk hodepine eller utseendet av støy i høreapparatene
 • arvelig arvelighet
 • diagnose av cerebral vaskulatur
 • vurdering av funksjonelle evner i sikkerhetssirkulasjonen
 • kontroll av cerebral sirkulasjon etter kirurgi
 • pasientens avhengighet på værforhold
 • aterosklerose av cerebral fartøy
 • arteriell hypertensjon
 • migrene av forskjellig opprinnelse og kompleksitet
 • kardiovaskulære kriser
 • utseendet på utbrudd av osteokondrose eller epilepsi

I tillegg til de ovennevnte indikasjonene, brukes REG av cerebral fartøy for å bestemme hastigheten til startbølgen og blodstrømmen, så vel som dens viskositet.

Hva kan jeg diagnostisere?

Til tross for at REG regnes som en ganske enkel studie, kan den oppdage en omfattende liste over sykdommer:

 1. hematomer og ulike formasjoner etter traumer
 2. patologi av cerebral sirkulasjon i akutt form
 3. forstyrrelser i det vegetative-vaskulære systemet
 4. aterosklerose av cerebral fartøy
 5. migrene av forskjellig kompleksitet
 6. pre-sults og slag

I tilfelle at en spesialist har tvil om riktig diagnose, gir REGen ham med stor hjelp. Takket være en slik studie er det ikke bare mulig å oppdage en pre-sultons tilstand, men å velge en effektiv behandling. For å finjustere resultatene oppnådd under oppførelsen av REG, kan datamaskinen og magnetisk resonansavbildning, samt ultralyddopplerografi, foreskrives.

Rheoencefalografi anses å være en ikke-invasiv undersøkelsesmetode, hvor gjennomføringen av huden ikke har noen effekt med ulike kirurgiske instrumenter.

Metodikk av studien

Prosedyren for rheoencefalografi av cerebral fartøy

Ved utnevnelse av REGs oppførsel begynner pasientene ofte å bekymre seg og helt forgjeves. Denne metoden anses å være helt smertefri, siden effekten på huden er utelukket. REG forårsaker ingen skade på menneskekroppen, slik at den kan utføres selv hos spedbarn.

Undersøkelsen av REG utføres ved bruk av et 2-6 kanalapparat - en rheografi. Faktisk, jo mer antall kanaler er til stede i enheten, desto større blir undersøkelsesområdet dekket. REC-prosedyren omfatter følgende trinn:

 1. Pasienten tilbys å sitte på en myk sofa.
 2. På menneskets hode er det metallplater - elektroder som er forbehandlet med en spesiell gel for å unngå hudirritasjon.
 3. Ved hjelp av et gummibånd er elektrodene festet i de områdene der det er ment å vurdere tilstanden til fartøyene.
 4. Påføringen av elektroder utføres avhengig av hvilken del av hjernen som er utsatt for undersøkelse.
 5. Hvis det er nødvendig, å studere arteria carotis interna elektroder som er plassert i nesen og mastoid.
 6. Ved undersøkelse av den eksterne halspulsåren festes metallplater over øyenbrynene fra utsiden og foran ørekanalen.
 7. Om nødvendig kan en estimert fungerende vaskulære vertebralarteriene basin overlagring elektroder anbrakt på mastoidalny prosess og den Inion med samtidig EKG.

I tilfelle en spesialist trenger å studere hodet, anbefales det å lukke øynene. Dette skyldes at effekten av ytre stimuli på kroppen kan føre til at de endelige resultatene blir forvrengt.

Alle data som er registrert av enheten, reflekteres på papirbåndet.

Kompleksiteten av prosedyren ligger i det faktum at under påvirkning av en stressende situasjon en person begynner å føle seg nervøs, noe som fører til vasokonstriksjon og en effekt av dette kan bli upålitelige resultater.

Forklaring av resultatene

Ved hjelp av REG er det mulig å sette riktig diagnose og starte effektiv behandling!

Før deklarering av resultatene fra REG, er spesialisten interessert i pasientens alder. Faktum er at en slik faktor nødvendigvis tas i betraktning for å oppnå tilstrekkelig informasjon. Faktisk, for en ung og eldre person, vil de normative indikatorene for tilstanden tonus og elastisitet være helt annerledes. I REG-oppførselen er det disse bølgene som karakteriserer de blodfylte områdene i hjernen og responsen av fartøyene til denne prosessen.

Etter forskningen og registreringen av REG, registrerer spesialisten avvik fra den nødvendige normen og gir visse konklusjoner. Vanligvis bestemmer legen følgende typer skader på det vaskulære systemet:

 • dystonisk type
 • angiodystonisk type
 • hypertonisk type

Hver type REG skal ikke tolkes som en egen patologi, fordi de er forbundet med en annen sykdom. I tillegg tjener slike indikatorer som en slags diagnostisk veiledning for å identifisere sykdommen.

Gjennomføring av prosedyren i barndommen

REG er en ikke-invasiv og informativ diagnostisk metode

Denne forskningsmetoden, som REG, brukes til å undersøke små barn. Vanligvis er varigheten av en slik prosedyre ca. 10 minutter, men den kan strekkes til en halv time. Under denne undersøkelsen må barnet ligge eller sitte stille med lukkede øyne, for ikke å bli distrahert av ytre stimuli.

Faktisk kan så lang tid ikke tåle alle de små pasientene, så eksperter anbefaler å forlate REG i tilfelle barnet er for rastløs. Hovedoppgaven for foreldre er å utdanne barnet og fortelle ham om hva denne undersøkelsen gjelder for.

Faktisk anses REG å være den foretrukne metoden for forskning sammenlignet med tomografi.

REG er en helt sikker prosedyre som ikke påvirker pasientens helse på noen måte. Det er av denne grunn at du kan sende helt friske mennesker for en slik checkup for forebyggende formål. REG har blitt gjennomført av spesialister for en stund, og noen forskere anser det allerede moralsk forældet, men effektiviteten gir ingen tvil.

For å utføre en slik studie er det ikke nødvendig å gi ytterligere laboratorierom, samt kjøp av dyrt utstyr. Under prosedyren gjenspeiler enheten data om arteriene og venenees funksjon hver for seg, noe som i stor grad forenkler diagnosen av patologier i ulike stadier av utviklingen. Den største fordelen med REG med andre metoder er smertefrihet og enkle forhold.

Mer informasjon om hvilken elektroencefalografi du kan lære av videoen:

Hittil er REG av cerebral fartøy regnet som en av de viktigste og informative studiene, som preges av høy diagnostisk verdi. Takket være denne teknikken er det ikke bare mulig å vurdere tilstanden til hjerneskipene, men også å diagnostisere mange farlige sykdommer.

Fant du en feil? Velg den og trykk Ctrl + Enter, å informere oss.

REG av cerebral fartøy: Den sikreste og mest nøyaktige studien

Rheoencephalography - ordet av noen røtter fra de gamle greske det står for «ῥέος» - «for», «ἐνκέφαλος» - «hjerne» og «γράφω.» - «skriftlig avbilde"

Det er at REG i hjerneskipene viser tegningen av hele systemet av fartøy i hodet, deres patenter og mulige skader og problemer.

Hva er det, søknad i medisin

Ledet av REG (bare vær ikke redd!) Når hjernen er utsatt for elektrisk strøm ved hjelp av elektroder. Hvis du noen gang har gjort REG - dette er en "cap" med ledninger, matet knapt merkbar elektrisk ladning på 16-300 kHz.

Våre vev, som utgjør hjernen, fartøyene og lignende, reagerer på en bestemt måte til dagens. På dette tidspunktet registrerer og registrerer datamaskinen alle endringer. Basert på dette utgjøre et kart over arbeidet til organet under studiet, når dekoderes det, oppstår nærvær eller fravær av noen sykdom.

Ofte er det REG som ikke bare gir de mest nøyaktige dataene om fartøyets patenter, blokkering eller brudd, men bidrar også til å velge taktikk for å forhindre alvorlige helseproblemer.

Hva er tildelt og hva som vises

Hovedformålet med denne enheten er å finne ut hvilke prosesser som foregår i vårt hode for øyeblikket. Tilordne en studie etter et alvorlig hode slag, for å forhindre blødning.

Den andre nyttige handlingen av REG er den bestemmer blodstrømmen langs hoved-, større fartøy og sikkerhetssirkulasjon, det vil si at bevegelsen av blodstrømmer omgår hovedfartøyene, hvis de av en eller annen grunn ikke klarer sitt arbeid.

Før oppfinnelsen av rheoencefalografi, slike plager som neurokirkulatorisk dystoni og migrene og sykdommer ble ikke vurdert. Å bevise dem fra et medisinsk synspunkt er nesten umulig. En person betraktes som sunn. Organer fungerer som de skal, og derfor vred seg fra en hodepine mann (og lider av migrene og menn!) Er sannsynlig å simulere. Tross alt, utrolig, fra hodepine disse menneskene er hjulpet bare av de betyr at de inneholder koffein.

Og bare forskningen REG omgrupperte alt på plass. Hun viste seg om sin tilstedeværelse om noen minutter, og folk som lider av villeste hodepine, sluttet å skylle som om de ikke bare fant en tilstrekkelig løsning på sine problemer.

Hva studien viser:

 • alt som skjer i skallen;
 • blodtilførsel til hjernen;
 • arbeidet til individuelle fartøyer;
 • en tilstand av tonus;
 • fartøyets elastisitet
 • hastighet av utstrømning av blod.

Indikasjoner og kontraindikasjoner for rheoencefalografi

REG anbefales med følgende mulige diagnoser:

 • cerebrovaskulær patologi,
 • dystoni,
 • stenose,
 • migrene,
 • akutte og / eller kroniske sirkulasjonsforstyrrelser,
 • aterosklerose,
 • hjerneslag,
 • for å overvåke effekten av individuelle legemidler og foreskrevet behandling,
 • å identifisere vertebrogenic effekter på arteria vertebralis i Osteochondrose, spondylitt, konsekvenser av skader og lignende.

Direkte indikasjoner:

 • hode traumer,
 • hodepine
 • vegetativ-vaskulær dystoni,
 • kronisk hodepine,
 • svimmelhet,
 • forverring av syn, hørsel, minne,
 • migrene,
 • sirkulasjonsforstyrrelse
 • andre sykdommer.

Kontraindikasjoner til oppførsel av REG:

 • det er tilrådelig å ikke bruke den nyfødte,
 • Hvis sår og slitasje er synlige på nettstedene som skal undersøkes.

Regler for utarbeidelse av prosedyren

 • Ikke bekymre deg. Denne prosedyren er ikke-invasiv, det vil si, krever ikke penetrering inne, injeksjoner eller snitt, (ikke-latin invasio - introduksjon, penetrasjon). Plus, ingen skade på kroppen! Det er tillatt selv for nyfødte.
 • Ta et håndkle med deg. Det vil komme til nytte etter prosedyren. Å tørke en spesiell gel.
 • Ikke tenk på det dårlige, og vind ikke deg selv. Dette er typisk for kvinner. Selv om noen menn ikke kan roe seg ned.

Kurs for eksamen av hodet

Ofte på sykehus, kan du finne en 2-6 kanals rheografi. Jo flere kanaler, desto mer vil området bli utforsket. Det er også polyreografografer.

Trinn for trinn om hvordan du lager REG:

 1. pasienten setter seg ned i en komfortabel stol
 2. steder i hodebunnen smøres med en spesiell gel slik at det ikke er hudirritasjon;
 3. På hodet legger en hette med elektroder, kan det være individuelle metallplater, festet av et gummibånd bare på steder som skal undersøkes,
 4. legen vil be deg om å lukke øynene for ikke å bli utsatt for ytre stimuli.

Nå om de bestemte stedene, og hva bestemmer nøyaktig datamaskinens rheoencefalografi på dem.

REG av cerebral fartøy: hva viser transkripsjon av studien

Rheoencefalografi er en enkel og effektiv type undersøkelse, som er i stand til å oppdage ulike avvik i hjernens arbeid. Til en lav pris av studien har den høy informasjonsverdi og raske resultater. Med tanke på endringer i blodårene i hjernen, gir REG en stor grad av sikkerhet så snart som mulig å avklare diagnosen, og mye raskere enn samme bildebehandling som i det minste kan ta opptil flere måneder.

Takket være REG, kan legen raskt og nøyaktig opprette en diagnose, samt velge behandling av pasienten avhengig av resultatene av behandlingen.

Funksjoner av REG som forskning

Med hjelp av rheoencefalografi vurderer legene hjernecirkulasjonen. Vaskulær tone og blodfyllingsnivå i et bestemt område i hjernen kan bidra til å bestemme utviklingspatogen og starte behandlingen umiddelbart uten å vente på utvikling av alvorlige stadier av sykdommen.

Blant parametrene til REG er det hastigheten til pulsbølgeutbredelsen, viskositeten til blodet, tidspunktet for strømning og hastigheten av blodstrømmen, alvorlighetsgraden av reaksjonen av karene.

Noen leger er imidlertid overbevist om at prosedyren for studien av REG er håpløst utdatert og ikke kan sammenlignes på noen måte til nøyaktigheten og fullstendigheten av dataene som er oppnådd i hjernens tomografi. Dette er delvis sant, men det kan ikke sies at denne studien er helt ubrukelig - det klargjør det kliniske bildet vesentlig og lar legen foreskrive behandlingen så snart som mulig, og dette er noen ganger i stand til å forhindre et dødelig utfall. Derfor utpeker leger fremdeles denne type forskning blant andre i uenige øyeblikk.

Hvordan gjennomføres REG?

Studien utføres ved hjelp av en rheografi - en spesiell opptaksenhet. Prosedyren er som følger: pasienten ligger nede eller setter seg i komfortabel stilling, lukker øynene, elektroder er festet til visse punkter på hodet og festet med gummibånd. Ofte for å øke følsomheten til utstyret, er mottaksdelen av elektrodene dekket med en spesiell gel, som fungerer som en leder.

Pasienten bør være forberedt for det faktum at de områder av huden, noe som vil bli blandet med elektrodene, en sykepleier avfettet med alkohol, og deretter danne kontakter, belagte ledersammensetningen - dette kan føre til ubehag. Deretter, under prosedyren, føres gjennom elektrodene og lave strømavlesninger registreres hjernevev impedans, som deretter dekryptert. Prosedyren selv, med riktig utførelse fra det medisinske personalet, er smertefritt. Kontaktpasta gir noen ganger ubehag ved tilstedeværelsen, men pasientene trenger ikke å bekymre seg, siden det er lett å vaske.

Hovedproblemet med å gjennomføre en studie er at en person er stresset av stresset som skyldes undersøkelsen, på grunn av pannen, blodkarene er smale og resultatene kan være upålitelige. For å unngå dette, forklarer legen prosedyren på forhånd og snakker med emnet i prosessen. Forresten er forespørsler om å snu og flytte ikke bare psykologiske, men også praktiske - ved hjelp av ytterligere data om hvordan du oppfører hjernens fart under bevegelse, kan du tydelig avklare diagnosen. Legen kan også be deg om å puste raskere eller holde pusten, trykk på halspulsåren, gjør litt fysisk trening. Noen ganger, for større pålitelighet, er det brukt funksjonelle tester av nikotinsyre eller nitroglyceringummi.

REG for barn

Separat er det nødvendig å si om REG for barn. Hele prosedyren varer minst 10 minutter, noen ganger strekker seg til en halv time. All denne gangen må barnet sitte eller ligge stille, ofte med lukkede øyne, slik at ytre stimuli ikke distraherer. Denne tiden er ikke nok til å sitte ute, så leger anbefaler eller utdanner barnet, eller ikke bestå eksamen i det hele tatt, hvis barnet er rastløs. Akk, her er begrensningene akkurat det samme som for tomografien. Foreldrenes oppgave er imidlertid å fortelle barnet ditt om hvorfor det er nødvendig og overbevise ham om behovet for å sitte stille for en stund. Det viktigste er at overbevisningen ikke skjer med makt og i en stressende situasjon, da konsekvensene av dette vil smøre hele bildet av studien.

Det er også verdt å merke seg at REG er å foretrekke for barn enn bildebehandling som sitter med elastiske bånd på hodet i nærvær av voksne og foreldre mens barnet er mye enklere enn å være inne i et stort droning instrument alene.

Forklaring av forskningsdata

Det er flere karakteristika av de oppnådde dataene: formen på bølgene, amplitudenes størrelse, tilstedeværelsen og plasseringen i forhold til den nedadgående hovedbølgen av den ekstra bølgen. Kombinasjoner av disse dataene bidrar til å skille mellom de organiske endringene som oppstår i hjernen fra negative endringer, og også for å finne ut uten at det trer inn i skallen hvor lesjonen befinner seg.

Bølgen har anakroticheskuyu og katakroticheskuyu fase, dvs. stigende og bratt skrånende nedadgående bølge har dessuten en spesiell catacrota (dicrotic) tann, som vanligvis er plassert i midten catacrota. Hva mener de?

hel beholder åpningsperiode indikeres via Anacrota varighet i sekunder, mengde av systolisk innstrømning rheographic viser en såkalt indeks, og arteriolære tone - dicrotic indeks og blodstrøm og venøse tone vist via diastolisk indeks. Forskjellige bilder av rheoencefalogrammet er karakteristiske for forskjellige sykdommer, for eksempel:

 • Cerebral aterosklerose er en glatt bølge, toppet er flatt, det er ingen ekstra bølger på den nedadgående delen av bølgen.
 • Aterosklerose av cerebral fartøy - bølger ligner buer eller kuppel.
 • Redusert arteriell tone - økt amplitude, større bratthet og anakrotisk forkortelse, akutt apex, stor og fordrevet dicrotisk tannkjøtt.
 • Økt arteriell tone - en liten amplitude, brekhet av anakrotisk er redusert, og størrelsen er lengre, tannen er forskjøvet mot toppunktet og redusert i størrelse, på anakroten er det flere bølger.
 • Vaskulærdystoni er en flytende lunge, ytterligere bølger på katakrose.
 • Venøs utstrømning er vanskelig - lang og konveks kakrota, før neste syklus, mange flere bølger.
 • Spasm av blodkar - runde topper.
 • Hypertensjon - forskjellig amplitude og form av kurvene, det er ikke et enkelt bilde.

Og også ved hjelp av REG er det mulig å fastslå konsekvensene av hjerneslag og til og med pre-insult tilstanden, hematomer, migrene og andre patologier. Sammen gir dette pasienten mulighet til å gi rettidig og kvalitetssikring.

Hvorfor er REG

Rheoencefalografi er nødvendig i de tilfellene når det er nødvendig:

 • Diagnose av cerebrale vaskulære lesjoner
 • Kontrollerer blodsirkulasjonen i hjernen etter å ha lidd traumer eller operasjoner
 • Vurdering av hypertensjon
 • Vurdering av tilstanden til hjernen med CCI
 • Vurdering av tilstanden til hjernen i encefalopati
 • Evaluering av hjernen tilstanden i hypofyse adenom
 • Vurdering av tilstanden til hjernen etter iskemi eller slag
 • Påvisning av sikkerhetssirkulasjonen
 • Søket etter årsaken til udefinerte symptomer
 • Søk etter årsaken til IRR og VDD

Siden ingen traumatisme oppstår hos pasienten under prosedyren, er REG en av de mest sparsomme og ufarlige diagnostiske metodene.

REG regnes som en av de sikreste og mest milde metodene for forskning, siden det tar bare 10 minutter og gjør ingen skade for pasienten.

Indikasjoner for REG

Dette encefalogrammet kan foreskrives både for diagnostiske og forebyggende formål, siden det er helt trygt. Dette gjelder spesielt for pasienter av eldre og eldre alderen, siden over tidene karossens egenskaper bare forverres, og noen patologi er best kjent på forhånd.

På hvilke klager skriver legene vitne til REG:

 • hodepine
 • Svimmelhet av en annen natur
 • TBI og livmorhalskreft
 • Dårlig arvelighet - tilstedeværelsen blant slektninger til pasienter med vaskulære lesjoner
 • Vegeto-vaskulær dystoni
 • Eldre alder
 • Aterosklerose av cerebral fartøy
 • Meteorologisk avhengighet
 • Uforklarlig tap av hørsel, syn, minne
 • kriser

Denne undersøkelsen eliminerer tvil ved diagnose, og er også formell i tilfelle at det kliniske bildet er mer eller mindre klart i naturen, men muligheten for medisinsk feil forblir.

I tillegg, i forbindelse med ultralyd Doppler-ultralyd, kan denne studien godt argumentere etter volumet av informasjon mottatt med tomografi, mens den fortsatt er mer tilgjengelig og operativ.

Fordelene med reoencefalografi

REG har vist seg å være trygg for helse, noe som gjør det mulig å sende pasienten til eksamen selv om han ved forhåndsdiagnose er helt frisk, det vil si for forebyggende formål. Ja, det har blitt brukt for en stund og kan bli anerkjent av enkelte forskere som moralsk foreldet, men effektiviteten er ikke i tvil.

For å gjennomføre studien er det ikke behov for ekstra laboratorieplass, mye tid og dyrt utstyr, både for tomografi. Samtidig tar enheten en indikasjon på operasjonen av arteriene og venene separat, noe som forenkler diagnosen til enhver tid i utviklingen av sykdommen. De enkle forholdene til prosedyren og smerteløshet for pasienten er de viktigste fordelene i spørsmålet om hvilke undersøkelsesmetoder som skal tilordnes under-alderspasienter.

For de observerte eldre pasientene, er denne prosedyren nødvendigere oftere enn for andre kategorier, men den er tilgjengelig og utførelsen krever ikke store materialkostnader, selv når man kontakter en privat klinikk.

I dag REG brukes for den første evalueringen av nyfødte, men, selvfølgelig, disse studiene seriøst revidert i forbindelse med spesifisitet for virksomhet av cerebral vaskulær person etter fødselen og i første leveår. Amplituden til bølgene er liten, anacrothe lang, snittet er helt fraværende og alt dette er et normalt klinisk bilde av et sunt barn. I alle andre tilfeller gir pasientens alder ingen korreksjoner for å dekode dataene som er oppnådd i studien.

Magnetic resonance imaging og computertomografi er mer detaljert, de gir et mer fullstendig bilde av hva som skjer, samt Doppler ultralyd, men de er ikke like tilgjengelig for allmennheten, og slå på studien kan ta en altfor lang tid på grunn av manglende sikkerhet utstyr klinikker. Men det er kategorier av pasienter som trenger en slik vanlig studie - for eksempel i perioden etter operasjonen. Derfor slutter leger ikke å gjelde for rheoencefalografi.

Eldre pasienter bør ha større sannsynlighet for å gjennomgå denne prosedyren, mens den kan utføres både på privatklinikken og på en hvilken som helst byklinikk.

Nødvendig forskning

Ofte foreskriver legene REG som ekstra forskning, selv når det ikke er spesielt nødvendig. Sikkerheten i prosedyren gir deg mulighet til å gi ut anvisninger bare for å klargjøre diagnosen med det billigste og rimeligste øyeblikket for øyeblikket. Det er vanskelig å si om sine handlinger ikke er rettferdiggjort, men kanskje ikke ett liv ble reddet takket være det faktum at i REG legene fant fokus på sykdom, som pasienten ikke visste. Ved hjelp av denne prosedyren er det enkelt å oppdage en prediscount-stat, som gjør at leger kan gi pasienten all nødvendig assistanse i tide og redde livs- og arbeidskapasitet. Derfor er det vanskelig å forlate REG - til tross for at det i lang tid, det er mye bedre måter å studere den menneskelige hjerne, leger brukes til å stole kjent, fast og nesten aldri en tilførsel av testmetoder. Naturligvis gjelder ikke dette bare for "voksen" av leger, men også barneleger, når de står overfor løse og symptomene begynner å mistenke barnet vegetative-vaskulære dystoni. Forskning i dette tilfellet vil tillate å hjelpe barnet ditt på en riktig måte, og gi ham med ikke-medikamentell behandling på scenen når det er mer effektivt og sykdommen ikke forstyrrer normalt liv, utvikle komplikasjoner av hjerte, lunger, mage-tarmkanalen og kjertler i kroppen.

Les Mer Om Fartøyene