Diagnose og moderne behandling av forkalkning av hjertets kar, dets ventiler og aorta

Kalsinose i medisin kalles vanligvis brudd på utveksling av kalsiumioner i kroppen. Under påvirkning av ulike årsaker er makroelementet deponert i alle organer og vev, men de store trunkkarene og veggene til ventiler i hjerteventilene lider spesielt.

Les Mer

Resterende encefalopati: konsept, forekomst, symptomer, hvordan å behandle, prognose

Resterende encefalopati (rest - rest) er et komplekst symptomkompleks, som er basert på strukturelle forandringer i nervesystemet på grunn av tidligere skade, infeksjon, iskemisk skade, etc.

Les Mer

Atrioventrikulær blokk av grad 2

Atrioventrikulær blokkad av 2. grad er en patologi av SSS, hvis essens er å stoppe eller senke passasjen av puls fra atria til ventriklene.Forløpet av sykdommen kan være asymptomatisk eller ledsaget av kliniske tegn som svimmelhet, svakhet, nedsatt hjertefrekvens, bevissthetstap.

Les Mer

Sinus arytmi i hjertet: hva er det, symptomer, behandling, mulige komplikasjoner

Fra denne artikkelen lærer du: hvordan og av hvilken grunn utvikler sinusarytmi, og hvilke symptomer er typiske for det. Hvordan behandle patologi, og hva skal jeg gjøre for å forhindre arytmi.

Les Mer

Systolisk og diastolisk trykk: beskrivelse, normale verdier, avvik

Fra denne artikkelen vil du lære: Hva er blodtrykkstypen, hvilken av dens varianter er viktigere - systolisk eller diastolisk trykk. Hvorfor de er utpekt separat, hva er deres norm, og hva er avvikene.

Les Mer

Karakteristika for akrocyanose: dens typer, tegn, behandling

Fra denne artikkelen vil du lære: Hva er akrocyanose, hvorfor det ser ut, og hvordan man skal håndtere det.Akrocyanose er en blå hue av huden og slimhinner.

Les Mer

Koronar angiografi

Koronarangiografi (koronarangiografi) er en studie som gir mulighet for å visuelt undersøke sirkulasjonssystemet til en person, for å detektere lesjoner i kranspulsåren. Kan koronarografi forårsake uønskede bivirkninger og hvordan du skal forberede deg på denne prosedyren?

Les Mer

Hva er MCHC i blodprøven?

Ved diagnostisering av nesten alle sykdommer ledsaget av den inflammatoriske prosessen, er det nødvendig med en generell blodprøve. Det gjør det mulig å bestemme tilstedeværelsen av en patogen faktor i menneskekroppen.

Les Mer

MCV av blod

Resultatene av en generell blodprøve indikerer sammensetningen av blod og andre indikatorer som kan betraktes som et symptom på patologi eller dets fravær som sådan. Mye oppmerksomhet er betalt til erytrocytter - røde blodlegemer som bærer oksygen og næringsstoffer gjennom hele kroppen.

Les Mer

MR av hjerneskip: hva viser og hvordan er det gjort

Det er umulig å undersøke hjernens fartøy med ultralyd eller radiografi i detalj, og i noen tilfeller gir disse diagnosemetodene ikke spesialister muligheten til å identifisere alle patologiske prosesser.

Les Mer

Hvorfor senkes hematokriten i blodet, hva betyr det?

Hematokrit er en indikator som bestemmer innholdet av røde blodlegemer (erytrocytter) i totalvolumet. Det er målt i prosent. Det bestemmes av en generell blodprøve.

Les Mer

Hva er og hvor farlig er varikocele testikler hos menn? Hvor skal du gå for hjelp?

Åreknuter - en sykdom forbundet med et brudd på patency gryzedovidnogo (noen ganger referert til som "lobate") plexus av testikkel fartøy.

Les Mer

Nevrologisk dystoni i henhold til hjertetype: behandling og symptomer

Nevrologisk dystoni (NDC) etter kardinal type er en patologi av det kardiovaskulære systemet, som utvikler seg mot bakgrunnen av psykisk eller fysisk stress.

Les Mer

Hva er hypertensive syndrom

Økningen av intrakranielt trykk er et symptom på en farlig sykdom som ikke kan ignoreres. Dette er en smerte som ikke går forbi noen, for det er ingen kjønnsforskjell eller retur.

Les Mer