Årsaker og typer hodepine, hvordan å håndtere dem?

Tsefalgiya - det vanligste signalet til kroppen om tilstedeværelsen i fysiologiske feil eller organiske problemer. Selv hans engangsutseende fortjener oppmerksomhet.

Les Mer

Prothrombin indeks, avvik

Blodproppanalyse er en ganske viktig studie som bidrar til å etablere årsaken til en rekke alvorlige sykdommer. Det hjelper i tide for å forhindre trombose eller blødning.PTI (protrombinindeks) - hva er det?

Les Mer

Prothrombin indeks, avvik

Blodproppanalyse er en ganske viktig studie som bidrar til å etablere årsaken til en rekke alvorlige sykdommer. Det hjelper i tide for å forhindre trombose eller blødning.PTI (protrombinindeks) - hva er det?

Les Mer

Symptomer på koronar hjertesykdom

Iskemi, som kalles koronar eller iskemisk hjertesykdom, refererer til de vanligste sykdommene i kardiovaskulærsystemet. Hun er ledende blant årsakene til tidlig død og funksjonshemning.

Les Mer

Blødning i øyet: typer, årsaker, symptomer og behandling

Fra denne artikkelen vil du lære: Hva kan blødningen i øyet, årsakene til utseendet, symptomene og metodene for diagnose, hva de skal gjøre i denne situasjonen.

Les Mer

Aneurysme i abdominal aorta

Aneurysme i abdominal aorta - lokal bulking eller diffus aortavegg som strekker seg i bukets del. En aneurysm i abdominal aorta kan være asymptomatisk eller oppdage seg ved pulsering, magesmerter av varierende intensitet, med brudd på en aneurysm - ved en klinikk med intra abdominal blødning.

Les Mer

Konsentrasjon av cerebral fartøy

Mange opplever hyppige, noen ganger uutholdelige hodepine ledsaget av svimmelhet. Noen noterer seg forringelsen av minnet, når det er umulig å huske hvor et objekt er plassert.

Les Mer

Segmenterte nøytrofiler økes i barnet: årsaker til abnormitet

innhold

Hvis segmenterte nøytrofiler økes hos barn, er det nødvendig med ytterligere testing og tilstrekkelig behandling. Det er viktig å etablere årsaken til avviket slik at terapien vil bringe resultatet.

Les Mer

Hva skjer når hjernens fartøy kontrakt, symptomene og behandlingen av patologi

Fra denne artikkelen lærer du: hva kalles innsnevring av hjernens kar, behandling, symptomer, årsaker til sykdommen. Mekanismen for patologisk utvikling og diagnostiske metoder.

Les Mer

Som angitt av ESR 20 hos kvinner

I lang tid på det medisinske aktivitetsområdet er en veldig effektiv og billig analyse som kalles ESR, brukt til kliniske studier. Ved avkodningen betyr denne forkortelsen "reaksjon på sedimentering av røde blodceller." Det er ofte mulig å høre et annet navn - ESR, eller graden av erytrocytt sedimentering.

Les Mer

Tabell over ESR-normer i analysen av blod av kvinner etter alder

Moderne medisin har gjort betydelige framskritt i metodene for forskning og diagnostisering av ulike patologiske forhold. I dag kan en generell blodprøve gi legen en ide om kvinnens helse, velvære og arbeidsevne.

Les Mer

Hvordan styrke hjertet hjemme

Tendensen til en betydelig foryngelse av sykdommer forbundet med forstyrrelser av funksjonen av kardiovaskulærsystemet øker bekymringen for leger og angst hos mennesker bekymret for deres helse.

Les Mer

For blodkoagulasjon, folkemidlene

En signifikant prosess i menneskekroppen er blodproppen, hvis hastighet reguleres av nervøse og humorale impulser som bestemmer strømmen av koagulanter inn i blodet. Blood clotting er en biologisk forsvarsmekanisme som forhindrer betydelig blodtap i ulike situasjoner.

Les Mer

Hva skal man gjøre når hypertensiv krise hjemme?

En av de vanligste sykdommene i kardiovaskulærsystemet er hypertensiv krise, som må behandles hjemme før ankomst av en ambulanse, men dette er ikke den viktigste metoden for behandling av sykdommen.

Les Mer