Hvorfor er hematokriten forhøyet i blodet, hva betyr det?

Indikatoren for nivået av erytrocytter, leukocytter og blodplater på hele blodvolumet i kroppen kalles hematokrit.Vanligvis er denne indikatoren representert som en prosentandel, sjeldnere i form av et brøknummer.

Les Mer

Årsaker, symptomer og behandling av pulmonal hypertensjon

Fra denne artikkelen vil du lære: Hva er lungehypertensjon. Årsakene til utviklingen av sykdommen, typer trykkøkning i lungens kar og hvordan patologi manifesterer seg.

Les Mer

Hvorfor vises karene i ansiktet og hvordan skal de rengjøres hjemme?

Ofte ser kvinner på huden av ansiktet på små kapillære asterisker. Mange, etter å ha funnet ut på deres ansikt rødhet forbundet med utvidelse av små fartøyer, er veldig bekymret, men ikke gjør det, fordi dette problemet kan løses.

Les Mer

Varicose sykdom i nedre ekstremiteter: ikke-medisinbehandling

Åreknuter i de nedre ekstremiteter - en kronisk sykdom i overfladiske venene i bena, som er kjennetegnet ved forlengelse og saccular misdannelse av blodkar og fører til kronisk venøs insuffisiens griper om seg.

Les Mer

Stent plassering i hjertets kar

Aterosklerotiske plakker som legger seg på hjertets kar, forstyrrer arbeidet ikke bare av hjertet, men av hele sirkulasjonssystemet. De smalker fartøyets lumen, noe som resulterer i et hinder for blodets frie bevegelse.

Les Mer

Dekoding av mchc i en blodprøve

Har du opplevd svakhet siden morgenen? Hodet er tungt, alt flyter for øynene mine, tankene mine er forvirrede. Sannsynligvis, på tvers av din utålmodige søvnløshet. Speil viser upartisk en unaturlig blek hudfarge.

Les Mer

Hvorfor er lavt blodtrykk lavt, symptomer, hva skal jeg gjøre med det

Fra denne artikkelen finner du ut hva lavt lavtrykk kan indikere, hvilke ekstra symptomer det følger med. Måter å bekjempe problemet: narkotikabehandling, folkemidlene.

Les Mer

Konvekse vener på armen - åreknuter eller en kosmetisk defekt?

Trykket i de øvre lemmerens venøse kar er lavere enn i beinene på beina, så venene på armene blir sjelden utsatt for åreknuter. Åreknuter skyldes hovedsakelig svikt i venøse ventiler på grunn av mangler i arbeidet.

Les Mer

Tegn på akutt og kronisk venøs insuffisiens i beina - årsaker, grader og terapi

Brudd på venøse sirkulasjon, ledsaget av en uttalt symptomer, fører til en sykdom som kalles venøs insuffisiens i de lavere lemmene - symptomer, behandling og forebyggelse av dens fokus på blodstrømmen i venen gjenoppbygging.

Les Mer

Utvidelse av cerebral fartøy

Hver person blir gammel over tid - denne prosessen er naturlig og samtidig uunngåelig. Aldersendringer følges mer og mer hvert år og oftere enn ikke de blir dirigert til det bedre.

Les Mer

Effektive legemidler for å forbedre blodsirkulasjonen i nedre lemmer

Forberedelser for å forbedre blodsirkulasjonen i underlivet er kun foreskrevet av legen. Poenget er at det er behov for en integrert tilnærming, siden et slikt problem ikke er en egen sykdom, men en sammenhengende.

Les Mer

Hvorfor blir monocytter hevet i blodet, hva sier det?

Monocytter er modne, store leukocytter som inneholder bare en kjerne. Disse cellene er en av de mest aktive fagocytter i perifert blod. Hvis blodprøven viste at monocytter er forhøyede - du har monocytose, kalles et lavere nivå monocytopeni.

Les Mer

Patologisk deformasjon av brakiocephalic (vertebral, carotid) arterier

Arterier, blodtilførsel til hjernen: subclavian, vertebral, brachiocephalic trunk, generell, ekstern og intern carotid kalles brachiocephalic (BCA).

Les Mer

Hvorfor fungerer venene på armene, diagnostiser hva du skal gjøre

Fra denne artikkelen finner du ut: venene på våpenhandlingen, hva er årsakene til dette. Er det en norm eller en patologi? Hva er metodene for å løse dette problemet.

Les Mer