Årsaker og behandling av cerebrale spasmer

Spasm av cerebral fartøy (cerebral angiospasm), det vil si deres innsnevring, oppstår når klaring mellom veggene på karene minker. Årsakene til dette kan være mange, og konsekvensene kan være alvorlige brudd på kroppens arbeid.

Les Mer

Hvordan bli kvitt kolesterolplakk i halspulsåren?

Fra hele blodsirkulasjonen av hjernen avhenger funksjonaliteten til alle andre menneskelige organer. Forringelsen av blodtilførselen av vitale organer truer helsen og livet til en person.

Les Mer

Syndrom av portal hypertensjon

Liver - en av de mest varige likene av en mann: sin andel faller ildprøve mange - feil i kosthold, dårlige vaner, langvarig bruk av narkotika, men kompenserende potensialet er så stort at leveren er mulig i mange år for å takle all motgangen uten betydelige skader.

Les Mer

Tegn og metoder for behandling av obstruksjon av kar på bena

Smerten i bena som oppstår under fysisk aktivitet (løp, lang gang, sykling) er ikke alltid resultatet av den vanlige muskelbelastningen. Oftere sier dette symptomet at det er blokkering av kar på bena - både vener og arterier i underekstremiteter.

Les Mer

De beste pillene for hjertet og blodårene

Ved behandling av hjerte og blodårer, brukes preparater av flere medisinske grupper - forberedelser for å forbedre myokardiet, midler som gjenoppretter sinusrytmen, hjerteglykosider.

Les Mer

Hva er ROE (reaksjonen av erytrocytsedimentasjon) i en blodprøve

Medisin er en meget mangfoldig vitenskap, fylt med mange interessante termer. Mange av dem har ett eller flere synonymer, som kan høres ganske annerledes, men betegner det samme konseptet.

Les Mer

Styrking av blodkar: anbefalinger om livsstil fra leger og healere

Fra denne artikkelen lærer du: hvordan du styrker blodkarene hjemme og ved hjelp av folk og offisiell medisin, som trenger å gjøre det.

Les Mer

Tides av blod til hodet, en følelse av varme

Tides er en skarp, sterk følelse av varme i kroppen, bena, hode som passerer gjennom hele kroppen og er sterkt lokalisert i hodet og nakken, følte seg gjennom hele ansiktet.

Les Mer

Gjennomgang av metoder for å sjekke fartøyene i hjernen og nakken

Fra denne artikkelen lærer du: hvordan man kontrollerer hjernens og nakkens kar, når det er nødvendig å gjennomgå undersøkelser, hvordan de går og hvor lenge de tar.

Les Mer

Hva øker ESR i blodet

Erytrocytt sedimenteringshastighet (ESR) er en indikator, som er av stor betydning for diagnostisering av organismen. Definisjonen av ESR brukes aktivt til å diagnostisere voksne og barn.

Les Mer

Hvordan sjekke blodkarene i kroppen, indikasjoner for slike studier

Fra denne artikkelen lærer du: hvordan man kontrollerer karene i hele kroppen, hvilke metoder som brukes til å skaffe bilder av arterier og årer og å identifisere deres sykdommer.

Les Mer

Blodprøven for viskositet kalles

Blodtest for viskositetBlod består av to delformede elementer og plasma. Plasma er en flytende del, og ensartede elementer er blodceller, som i tillegg til deres grunnleggende funksjoner også gjør blodet tykt.

Les Mer

Hydrocephalsyndrom: kompleksiteten av diagnose og behandling

Gjennom årene har barneleger og pediatriske nevrologer skrevet ut noen utviklingshemming og atferdsforstyrrelser for å øke intrakranielt trykk.

Les Mer

Det viktigste ved hjertekardiosklerose: essensen av sykdommen, typene, diagnosen og behandlingen

Fra denne artikkelen vil du lære: Hvilke endringer i hjertet forårsaker kardiosklerose, hvorfor det oppstår, hvor mye symptomene bryter tilstanden til pasientene.

Les Mer