Løfter og løfter huden

Akupunktur for ansiktsforyngelse har fått popularitet. Dette er en alternativ og effektiv måte å oppdatere vev på. Under prosedyren er det en aktiv effekt på subkutant fett. Takket være de gjennomførte akupunktursessene, blir rynker jevnet, ansiktet ovalt er justert.

Akupunktur økter er underlagt visse krav. Først og fremst må du kjøpe verktøy og utstyr:

 • En nål laget av en legering av gull, sølv, nichrome;
 • nålens hode malleus;
 • rør-guiden;
 • metall baller;
 • tørkeskap eller autoklav;
 • 75 prosent alkohol for å lagre nåler;
 • Petriskål;
 • peke elektriske varmeovner.

Virkning av prosedyren

Akupunktur ansiktsforyngelse utføres i henhold til en gammel teknikk ved å fungere på aktive punkter. Etter å ha utført prosedyren, gjenopprettes blodsirkulasjonen, lymfatisk drenering forbedres. Akupunktur ansiktsløfting reduserer hevelsen av vevet, forhindrer atrofi av huden.

Akupunktur korrigerer de første tegn på aldring av epidermis, forbedrer blodsirkulasjonen i kapillærene, styrker konturene i ansiktet. Sårbar og tynn hud i pannen og øyelokkene forårsaker utseende av mørke sirkler og hevelse under øynene.

Akupunktur kan løse alle disse problemene, prosedyren fjerner raskt overflødig væske, styrker huden. Akupunktur i ansiktet er en av de få øktene som korrigerer nasolabiale folder.

Hos pasienter produseres naturlig kollagen, etterligner muskler muskler. Etter den første økten ser ansiktet stramt og godt preparert. For å få maksimal effekt, kombinere akupunktur med ansiktsmassasje. I dette tilfellet er det mulig å minimere rynker og nasolabiale folder.

Du kan oppnå et konkret resultat etter 10-20 prosedyrer. Effekten av løfting er lagret fra 6-12 måneder.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Prosedyren anbefales for følgende pasientkategorier:

 • folk som vil se unge, uansett alder;
 • pasienter som lider av allergiske reaksjoner på kosmetikk;
 • pasienter som er kontraindisert ved injeksjoner av botulinumtoksin.

Foreskrive ikke akupunktur hos pasienter som lider av følgende sykdommer:

 • epilepsi;
 • smittsomme prosesser;
 • acne;
 • dermatitt;
 • vitiligo;
 • hudkreft;
 • hemofili.

Før prosedyren er det nødvendig å nøye undersøke pasienten, bestemme muligheten for hematomdannelse og arr på huden. Eldre personer som lider av høyt blodtrykk, blir ikke behandlet.

Relative kontraindikasjoner for implementering av akupunktur er:

 • type 1 diabetes mellitus;
 • atrieflimmer;
 • graviditet.

Barn under 7 år anbefales ikke å utføre prosedyren for akupunktur. Beslutningen om å holde en økt er laget av legen, med tanke på alle kontraindikasjoner og pasientens helsetilstand.

Akupunktur teknikker

Akupunktur utføres med høyre hånd, som raskt roterer, senker eller øker nålen. Den venstre hånden til legen løser punktet under injeksjonen og reduserer de ubehagelige opplevelsene som oppstår i pasienten. Ofte brukes en kort nål til å oppnå en foryngende effekt. Den er satt inn med to fingre - stor og indeks.

Akupunktur ansiktsløfting video i salongen:

Hovedaksjonen i akupunktur er injeksjon av en nål. Det er nødvendig å distrahere pasienten for å senke smertetærskelen. På forhånd desinfiseres nålene, så er det funnet et punkteringspunkt. Høyre hånd styrer nålens punkt i huden, roterer og presser på den slik at rotasjonsvinkelen ikke er så stor. Ekstraksjon av piercingverktøyet utføres på to måter: raskt eller sakte. Nålen er trukket ut med høyre hånd til den kommer i kontakt med huden. Så er den helt fjernet.

Nålen kan stå i vevet i 2-3 minutter. Under prosedyren bør pasienten ikke klage over smerte på injeksjonsstedet. På de svekkede pasientene er det ikke mulig å oppnå rask effekt fra prosedyren, siden. deres energipotensial er svært lavt og det er nødvendig å bruke hjelpeteknikker for å oppnå suksess.

Negative effekter av akupunktur

Under ansiktsmassasje akupunktur utvikler pasienten en trekkfølelse på stedet der nålen er satt inn eller det oppstår smerte etter at den er fjernet. Hovedårsaken til komplikasjoner er ufullkommen teknikk for å utføre prosedyren. Når smerten bekymrer pasienten i flere dager, er det nødvendig å bruke en varm komprimering til det betente området.

Hvis nålen er i et stort fartøy, oppstår blødning eller blåmerking. Ofte er det hevelse, begrensning av mobilitet, smerte. Såret må behandles med en antiseptisk løsning. Hvis legen har satt inn nålen for dypt, kan det skade nerven. Den innerverte delen av huden på ansiktet gjør sterkt vondt eller mister følsomhet.

I løpet av den første økten bør et lite antall nåler brukes. Før du begynner foryngelsesprosedyrer, bør du sjekke alle instrumenter. For ikke å skade pasientens helse, bør hastigheten på innsetting og fjerning av nålen overvåkes kontinuerlig. Grunnleggende teknikker inkluderer å heve og senke instrumentet, motsatt bevegelse, rotasjon, åpning og lukking, innføring av nålen ved inspirasjon og utskillelse - ved utånding. Bare gjennomføringen av disse reglene gjør at legen kan unngå ubehagelige konsekvenser. Akupunktur er basert på disse grunnleggende metoder for akupunktur.

Hud akupunktur for ansiktsforyngelse

Facelift er en metode for flat punktering. Legen bruker mange nåler til arbeid. Det finnes flere typer akupunktur, avhengig av form og antall instrumenter som brukes. Utførelsesmetoden avhenger av målene.

For å eliminere hevelse av vevene rundt øynene, er sømverktøyet satt inn flatt og umiddelbart fjernet. Injeksjonen er laget i midten av det planlagte punktet, rundt den første nålen er det en annen 4. Akupunktur av huden på ansiktet forynger ikke bare den, men bidrar også til reguleringen av funksjonene til hele organismen. Legen bruker nåler i form av hammer og små stenger. Ikke bruk et lite verktøy for arbeid, fordi det fører ofte til blødning.

Noen ganger bruker nåler i form av en kost. Kutan akupunktur utføres med en liten pute, spiket med skarpe spines. Prosedyren har en tonisk og beroligende effekt.

Du bør organisere arbeidet på en slik måte at du unngår usikre slag, smertefulle opplevelser, blødninger. Ikke utfør akupunktur for pasienter med hudforbrenninger som lider av akutte smittsomme sykdommer. Under prosedyren sitter pasienten på en stol eller ligger på en seng.

Kombinasjonen av akupunktur med virkningen av elektrisk strøm

I akupunktur brukes en kombinasjon av flere teknikker ofte. Til nålen påføres en elektrisk strøm for å utføre akupunktur på visse punkter i ansiktet. For arbeid med bruk av likestrømsenheter med en kraft på 1,5-5 milliamperer og enheter som gir vekselstrøm, som arbeider fra en spenning på 110-120 volt.

Operasjonen av elektriske apparater for å utføre foryngelse med akupunktur utføres etter at de er satt inn i nettverket. Ledningene er festet til nålene. Under prosedyren byttes elektrodene flere ganger for ikke å skade pasientens hud. Hvis en høyfrekvent gjeldende enhet brukes, slår du på advarselslyset og stiller regulatoren.

Legen overvåker pasienten nøye og utfører akupunktur av hovedpoengene. Pasienten skal føle varmen ved innsprøytning av nålen. Varigheten av akupunktur ikke overstiger 15-30 minutter. Det er nødvendig å regelmessig bytte ut elektrodene hvis AC-enheter brukes til drift. Ikke bruk brente eller oksyderte nåler. Pasienten må legges i seng under akupunktur.

Hvis pasienten klager over kvalme, hjertebank, kvelning, avsluttes prosedyren. Enheten er slått av, og nålene fjernes umiddelbart. Pasienten får akutthjelp: gjenoppretter pust og puls.

Terapeutiske økter holdes i 12 dager, og deretter ta en pause i to uker. Pasientens kropp blir vant til elektrisk stimulering, hvis øktene utføres 2 ganger i uken.

Heling av hjertet

online katalog

Akupunktur for å styrke ansiktets kar

Utmattede og svake blodårer blir ofte synder av mange sykdommer. Tross alt er det gjennom dem at blodet strømmer gjennom hele kroppen. Menneskeskip ligner en slags rørledning. De gir optimal blodsirkulasjon, noe som påvirker varmeveksling, metabolisme i kroppen.

Øvelser for styrking av blodkar Fartøy spiller en stor rolle i tilstanden for menneskers helse. Hvis de er svekket eller tilstoppet, vil blodet ikke kunne strømme i tilstrekkelige mengder til bestemte steder. Dette fører til en nedgang i menneskelig aktivitet. Mange prosesser i kroppen senkes. Vises dårlig appetitt, humør, trivsel, trykkfall, etc. Det er folkemessige rettsmidler og øvelser som vil bidra til å takle denne oppgaven.

Beskrivelse av folkemetoder Denne teknikken ble oppfunnet i India. Yoga brukte lignende øvelser for å styrke kroppen i sine meditasjoner. Det ble antatt at ingenting så svekker immunitet, som en deprimert stemning og stress.

SPESIFIKKE FYSISKE Øvelser vil fremme NORMALISERING AV VASKULAR SYSTEMET OG VENTE ORGANISMEN I TONENGrunnleggende øvelser Å ha våknet om morgenen er det nødvendig å sitte pent på kanten av sengen og massere ansiktet og hodet. Begynn med ørene. Loblene skal klemmes og pekefingeren masseres i 1-2 minutter med urviseren. De bør varme opp. Etter det masseres hele øret med palmer. Blod må gå inn i dette området av kroppen, og de vil bli røde. Fra ørens massasje går vi over til hodet. Spre fingrene på begge hender bred, bøy dem litt. Masser hodet ditt. Prøv å beskrive sirkelen med bevegelsene dine.

Å gjenopprette blodsirkulasjonen etter en drøm er nok 1-2 minutter. Deretter går du til ansiktet. Plasser indeksfingrene på øyenbryn og masser i 20-30 sekunder mot klokka.

Nakkeoppvarming Dette er det enkleste sett med øvelser. Utfør sirkulært hode svinger først med klokken, og deretter mot klokken. Kant opp, ned, høyre, venstre. Gjenta øvelsene i 2-3 minutter. Denne oppvarmingen har en gunstig effekt på kar- og nervesystemet.

FISKE AV HALSEN OG HOVEDEN I HÅRSTYRKE. GENERELLE SELF-IMPAKTER lading Stå opp rett. Legg bena sammen. Utfør tilbøyelighet fremover, og prøv å nå fingertuppene på gulvflaten. Vær forsiktig: Når du trener, ikke bøy knærne. Denne strekkingen vil bidra til å styrke karene og kapillærene. Ha en liten hvile.

Sitt på gulvet, skyv maksimalt bena fra hverandre. Hendene bøyer seg foran brystet og prøver å nå dem til gulvflaten. Utfør 10-12 bakker.

Denne øvelsen vil bidra til å forbedre blodsirkulasjonen og styrke beinene i beina. Squat og gå rundt i denne stillingen i 1-2 minutter. Deretter legger du deg på ryggen og slapper av, etter å ha tatt dype åndedrag og utandringer.

run For hjertes helse og styrking av vaskemuren er kjøring ekstremt nyttig. Dette er den beste ladingen og oppvarming før en hard arbeidsdag. Kjører bør ikke være mer enn 30 minutter, hvis de svake fartøyene. Gradvis kan lasten økes. Det er verdt å merke seg at med en feil tilnærming til opplæring kan det være skadelig for helsen. Så husk:

- Gi opp trening for en full mage; - Når du kjører, må du puste med nesen, ikke med munnen din; - hastigheten må økes gradvis - gjør ikke plutselig start; - Ikke løp hvis du føler en buzz i ørene dine; - Unngå trening med dårlig helse og generell ulempe.

Kontrastdusj

Dette er den beste prosedyren, som kan fullføre teknikken for å styrke karene. I dette øyeblikket strekker de ut og krymper deretter. Men dusjen bør være nøyaktig kontrast, ikke kald. Dette er den beste styringsprosedyren for kar- og nervesystemet. Fullfør prosedyren med kaldt vann.

akupunktur Forløpet av akupunktur utføres kun av en kvalifisert spesialist. Han vil bidra til å flytte til en avtale med seg selv og gjenopprette mental likevekt. I tillegg styrker akupunkturteknikken utmerket fartøyene. Med hjelpen kan du bli kvitt de første symptomene på ulike sykdommer.

Riktig hvile Ingenting vil bidra til å bringe kroppen til sansene, som en riktig og rettidig hvile. Når arbeidsbelastningen er veldig opptatt, er den interne klokken slått ned, noe som resulterer i brudd på naturlige prosesser. Dette er et stort slag mot nervesystemet og blodårene.

Kompleks av øvelser Husk: For optimal funksjon av kroppen trenger han en full otte timers søvn. Avslapping hjelper til med å slappe av og komme til liv. Dette betyr ikke at en person bare skal sove, spise og ligge på sofaen. Ordne deg en god fridag.

Ta hele familien til naturen. Fiske, fotturer på stranden, skøyter, ski, uten tvil, vil fylle deg med positive følelser. Forresten, svømming stimulerer sterkt blodsirkulasjonen og utvikler muskelmasse.

Ekstrem ferie med deler av adrenalin og fysisk anstrengelse - utmerket! Adrenalin stimulerer perfekt blodårene til å fungere, kommer inn i blodet. I tillegg akselererer det alle interne prosesser. Men det er verdt å huske at ekstrem hvile er kontraindisert for personer med knuste nervøse og vaskulære systemer. Det vil bare være nyttig for de som ikke ønsker å lide i fremtiden med denne sykdommen.

Fartøy spiller en stor rolle i tilstanden for menneskers helse. Hvis de er svekket eller tilstoppet, vil blodet ikke kunne strømme i tilstrekkelige mengder til bestemte steder. Dette fører til en nedgang i menneskelig aktivitet. Mange prosesser i kroppen senkes. Vises dårlig appetitt, humør, trivsel, trykkfall, etc. Det er folkemessige rettsmidler og øvelser som vil bidra til å takle denne oppgaven.

Denne teknikken ble oppfunnet i India. Yoga brukte lignende øvelser for å styrke kroppen i sine meditasjoner. Det ble antatt at ingenting så svekker immunitet, som en deprimert stemning og stress.

Det er fysiske øvelser som bidrar til normalisering av karsystemet og fører kroppen til tone

Å ha våknet om morgenen er det nødvendig å sitte pent på kanten av sengen og massere ansiktet og hodet. Begynn med ørene. Loblene skal klemmes og pekefingeren masseres i 1-2 minutter med urviseren. De bør varme opp. Etter det masseres hele øret med palmer. Blod må gå inn i dette området av kroppen, og de vil bli røde. Fra ørens massasje går vi over til hodet. Spre fingrene på begge hender bred, bøy dem litt. Masser hodet ditt. Prøv å beskrive sirkelen med bevegelsene dine.

Å gjenopprette blodsirkulasjonen etter en drøm er nok 1-2 minutter. Deretter går du til ansiktet. Plasser indeksfingrene på øyenbryn og masser i 20-30 sekunder mot klokka.

Dette er det enkleste sett med øvelser. Utfør sirkulært hode svinger først med klokken, og deretter mot klokken. Kant opp, ned, høyre, venstre. Gjenta øvelsene i 2-3 minutter. Denne oppvarmingen har en gunstig effekt på kar- og nervesystemet.

Bevegelsene i nakken og hjernen styrkes. Den generelle tilstanden av helse er bedre

Stå opp rett. Legg bena sammen. Utfør tilbøyelighet fremover, og prøv å nå fingertuppene på gulvflaten. Vær forsiktig: Når du trener, ikke bøy knærne. Denne strekkingen vil bidra til å styrke karene og kapillærene. Ha en liten hvile.

Sitt på gulvet, skyv maksimalt bena fra hverandre. Hendene bøyer seg foran brystet og prøver å nå dem til gulvflaten. Utfør 10-12 bakker.

Denne øvelsen vil bidra til å forbedre blodsirkulasjonen og styrke beinene i beina. Squat og gå rundt i denne stillingen i 1-2 minutter. Deretter legger du deg på ryggen og slapper av, etter å ha tatt dype åndedrag og utandringer.

For hjertes helse og styrking av vaskemuren er kjøring ekstremt nyttig. Dette er den beste ladingen og oppvarming før en hard arbeidsdag. Kjører bør ikke være mer enn 30 minutter, hvis de svake fartøyene. Gradvis kan lasten økes. Det er verdt å merke seg at med en feil tilnærming til opplæring kan det være skadelig for helsen.

 • gi opp trening for en full mage
 • når du kjører, er det nødvendig å puste med nesen, ikke med munnen
 • fart bør økes gradvis
 • Det er ikke nødvendig å lage skarpe starter
 • Ikke løp hvis du føler en buzz i ørene dine
 • Unngå trening med dårlig helse og generell ulempe

Dette er den beste prosedyren, som kan fullføre teknikken for å styrke karene. I dette øyeblikket strekker de ut og krymper deretter. Men dusjen bør være nøyaktig kontrast, ikke kald. Dette er den beste styringsprosedyren for kar- og nervesystemet. Fullfør prosedyren med kaldt vann.

Forløpet av akupunktur utføres kun av en kvalifisert spesialist. Han vil bidra til å flytte til en avtale med seg selv og gjenopprette mental likevekt. I tillegg styrker akupunkturteknikken utmerket fartøyene. Med hjelpen kan du bli kvitt de første symptomene på ulike sykdommer.

Ingenting vil bidra til å bringe kroppen til sansene, som en riktig og rettidig hvile. Når arbeidsbelastningen er veldig opptatt, er den interne klokken slått ned, noe som resulterer i brudd på naturlige prosesser. Dette er et stort slag mot nervesystemet og blodårene.

Husk: For optimal funksjon av kroppen trenger han en full otte timers søvn. Avslapping hjelper til med å slappe av og komme til liv. Dette betyr ikke at en person bare skal sove, spise og ligge på sofaen. Ordne deg en god fridag.

Ta hele familien til naturen. Fiske, fotturer på stranden, skøyter, ski, uten tvil, vil fylle deg med positive følelser.

Forresten, svømming stimulerer sterkt blodsirkulasjonen og utvikler muskelmasse

Ekstrem ferie med deler av adrenalin og fysisk anstrengelse - utmerket! Adrenalin stimulerer perfekt blodårene til å fungere, kommer inn i blodet. I tillegg akselererer det alle interne prosesser. Men det er verdt å huske at ekstrem hvile er kontraindisert for personer med knuste nervøse og vaskulære systemer. Det vil bare være nyttig for de som ikke ønsker å lide i fremtiden med denne sykdommen.

Også interessant å lese om massasjedusjer

Dårlig ernæring, økologi, stillesittende livsstil - alt dette og fører ikke bare til tilstopping av blodårer.

Over tid begynner de å svekke, forandre skjemaet, det er problemer som: hjerteinfarkt, hjerneslag, aterosklerose, blødning, besvimelse, trombose etc.

Håndtering av svake blodårer og kapillærer kan gjøres på en tradisjonell og ukonvensjonell måte. I dag vil vi vurdere hvordan å styrke karene og kapillærene med folkemessige virkemidler.

Ekskluder forekomsten av neseblod

Hos mange mennesker, spesielt hos barn, ligger blodårene svært nær neseslimhinnen. Derfor er det ikke overraskende at noen gutter og jenter har neseblod.

Faktorer som fremkaller deres utseende er:

 • skarp temperaturfall
 • mangel på vitaminer og mineraler i kroppen;
 • hyppige sykdommer: rhinitt, bihulebetennelse, nasopharyngitis;
 • høyt blodtrykk, etc.

Hvis legen har foreskrevet for deg eller barnet ditt, tar det noen medisiner for å styrke blodkarene, for eksempel "Ascorutin" -hjelpen, da vet du at det ikke gir et raskt resultat.

Nå vil du lære å raskt styrke karene i nesen, slik at nesen ikke bløder ved hjelp av hjemmelaget oppskrifter:

 1. Skyll nesen med saltvann. For å redusere hyppigheten av neseblødning, anbefales det å skylle nesepassene daglig med saltvann - 1 teskje saltvann per 1 kopp varmt kokt vann.
 2. Smøring av slimhinnen med vaselinolje. Fjern skorpe i nesen, unngå skade på slimhinnen, forhindre utseende av blod kan være ved å myke skorpene med vaselinolje (petroleumjell).
 3. Inntaket av vitamin C. Styrke fartøyene i nesen vil hjelpe daglig inntak av vitamin C. Det bør tas på en naturlig måte, det vil si i matvarer som er rike på vitamin C: sitroner, hundrosen, solbær, grønn te, appelsiner, kiwi.
 4. Kontrastdusj. Variable doser varmt eller kaldt vann vil bidra til å styrke hele kroppen, inkludert sirkulasjonssystemet.
 5. Plantain juice. Blad av en plante for å vaske godt, klem ut juice fra dem. Ta 2 ss. skje en gang om dagen.
 6. Innånding med kamille, calendula eller salvie. Slike dampprosedyrer vil ikke bare bidra til å styrke fartøyene i nesen, men også for å lette nesepusten, for å fjerne puffiness og betennelse.

Slik styrker du hjernens kar: folkoppskrifter

I enhver person med alder blir karene i hjernen sprø. Derfor klager mange eldre ofte på svimmelhet, hodepine, hypertensjon, mørke foran øynene, avhengighet av værforhold og så videre.

Men ikke bare våre besteforeldre trenger å styrke karene i hjernen. Det anbefales også å gjøre dette:

 1. idrettsutøvere - Med kraftig fysisk anstrengelse stiger trykket, blodet begynner å presse sterkt på karossens vegger.
 2. Folk som har en stillesittende livsstil - Når en person beveger seg litt, er blodstrømmen redusert. Som et resultat oppstår trombose.
 3. Personer som har problemer med kardiovaskulært og endokrine system - fedme, diabetes, arteriell hypertensjon
 4. Personer med dårlig arvelighet - hvis slektninger hadde slag eller hjerteinfarkt.
 5. Folk som har dårlige vaner: Alkoholmisbruk, røyking.
 6. Folk som ofte opplever stress - Under sjokket er det en skarp innsnevring av fartøyene, skjøre vegger av vener og arterier er skadet.

Hvordan styrke vegger av blodårer og kar i hjernen? Å hjelpe, som alltid, vil bestemorens oppskrifter komme.

Tinktur av hvitløk og sitron

Hvitløk renser blodkar, forteller blod, og sitron styrker veggene i blodårene, metter kroppen med vitamin C.

Ta 10 store fedd hvitløk, 10 middels sitroner. Hvitløk hogge med en kniv eller klem gjennom pungen. Sitron slipe i en blender.

Bland begge vassdrag, hell denne blandingen med honning (1 liter). Dekk glasset med blandingen og sett til side i 1 uke.

Ta det ferdige produktet til 1 ss. skje 2 ganger om dagen. Terapeutisk kurs er 30 dager.

Kjøttkraft fra rose hofter og te med ingefær

Denne planten senker blodtrykket, metter kroppen med vitamin C.

Grind 100 g rose hofter, hell dem 1 liter kokende vann i en termos. Etter 12 timer kan du begynne å drikke avkok: 200 ml 4 ganger daglig.

Ringen til ingefær styrker hjernens kar, renser dem av skadelig kolesterol.

Ta 1 ts finhakket ingefærrot, 3 g kanelpulver (på spissen av kniven) og 1 teskje grønn te.

Hell denne blandingen 250 ml kokende vann. Drikk i varm form i stedet for te.

Cocktail av gulrøtter og grønnsaker

Gulrøtter beriker kroppen med vitamin E, som styrker veggene i kapillærene i hjernen, og grønnsakene renser karene av skadelig kolesterol.

Vask gulrøtter, persille, spinat, selleri. Sett alle ingrediensene i omtrent samme nummer i blenderen, slip dem.

Hell den resulterende blandingen i en kopp, hell 150 ml kokt vann der, legg til en skje med honning. Drikk en vitamin cocktail et glass om dagen.

Riktig omsorg for hjertets kar

Den enkleste måten å rense og styrke hjertets kar er å ta vitaminer og næringsstoffer i sin naturlige form.

Liste over produkter som helbreder og styrker hjertets kar:

 1. avokado - forbedrer blodtilførselen, kontraktiliteten til myokardiet.
 2. grapefrukt - øker elastisiteten til hjertets kar, styrker innervaugen til vår "motor", senker kolesterolet.
 3. epler - Lavere kolesterol, styrke muskelvev, normalisere blodtrykket.
 4. granateple - opprettholder trykket i normen, sikrer uavbrutt drift av hjertet.
 5. Linfrøolje - hindrer utseende av blodpropper, reduserer kolesterol.
 6. gresskar - stimulerer hemopoiesis, reduserer blodtrykket, har en generell styrke effekt på hjertets blodkar.
 7. bær (currants, kirsebær, jordbær, etc.) - reguler vann-saltbalansen, styr karene.

Rengjøring og styrking av fartøyene bør først og fremst begynne med et sunt og næringsrikt kosthold.

For å styrke hjertets kar, lite for å overholde prinsippene om riktig ernæring, er det friske grønnsaker og frukt. Det er også nødvendig å observere slike regler:

 1. Avslutt drikking og røyking.
 2. Aktivt spill sport, gjør øvelser hver dag.
 3. Ikke misbruke salt.
 4. Hvil minst 8 timer om dagen.
 5. Gå daglig.
 6. Herdet.

Hvordan styrke hjertet og blodårene med folkemidlene? Hjelp komme hagtorn eller morwort.

Oppskrift med hagtorn: 15 g tørkede blomster bryg i 0,5 liter kokende vann. La det brygge i 30 minutter, ta 200 ml til 4 ganger om dagen. Du kan også brygge te fra fruktene av hagtorn og dogrose.

Oppskrift med motherwort: ta 2 ss. skjeer med urter, hell dem 250 ml kokende vann, kjølig og belastning. Drikk 2 ss. skje opptil 5 ganger daglig før du spiser. Du kan også klemme fersk juice fra motherwort. Ta 40 dråper før måltider ikke mer enn 4 ganger om dagen.

Og for å rense hjertets blodkar, kan man ty til slike oppskrifter:

 1. Infusjon av dill og valerian. Frø av dill (200 g) blandet med 2 ss. skjeer av valerianrot. Hell blandingen med kokende vann (2 liter), insister på et varmt sted i 1 dag. Drikk denne infusjonen av 1 ss. skje før måltider, legger til flytende honning etter smak.
 2. Broth av nettle. Ved 2 ss. Skjeer av tørket nettle tar 200 ml kokende vann. Dekk gresset med varmt vann. Ta i varm form 3 ganger om dagen. Også for å styrke hjertets kar vil det hjelpe avkokingen av barken av Kalina (den er rik på vitamin C). Brew 10 g bark for 200 ml kokende vann. Ta 1 ss. skje 3 ganger om dagen.

Hvordan forbedre tilstanden til fartøyene på bena?

Årsakene til svekkelse av karene i nedre lemmer er: en endring i hormonell bakgrunn, overgangsalder, graviditet, stillesittende livsstil, overvekt, feil utvalgte sko,

Tegn på svakhet på karene på bena: lilla mesh, puffiness, kramper, fremspringende vener, smerte og tyngde i lemmer.

Enn å styrke fartøy på ben eller fot? Hvilke folkemessige måter hjelper det beste?

Styr karene på beina, forhindre utseende av et retikulum, konvekse vener vil hjelpe slike folkemetoder:

 1. Kontrastbad. Det er nødvendig å skifte mellom føttene i kaldt eller varmt vann. Men det varme badet bør bli forlatt.
 2. Gni føttene med helbredende infusjoner. Ta i like mye tørt gresskamille og marigold, hell dem med kokende vann. Tørk av med en varm blanding av føtter. Også hjelp til å styrke fartøyene på beina kan alkoholisk tinktur av Kalanchoe.
 3. Svelging av yarrow kjøttkraft - Hell den knuste planten med kokende vann med en hastighet på 1:10. Drikk i varm form for 100 ml 3 ganger om dagen.
 4. Kastanje tinktur. Blomstring av kastanje (50 g) hell alkohol (0,5 liter). Lukk lokket tett, sett på et mørkt sted i 2 uker. Ta tinktur 3 ganger om dagen for 1 ss. skjeen.
 5. Herbal isbiter fra kamille, calendula. Daglig om kveldene må du gni føttene med slike helbredende kuber.

Svake kar på bena krever langvarig behandling. Derfor må du forberede deg på terapi og gå gjennom den.

Før du styrker fartøyene på beina, må du gå til en konsultasjon med phlebologist. Spesialisten bør gi fremskritt for å utføre visse medisinske manipulasjoner for restaurering av kapillærer og kar.

For å styrke beinene på beina må du gjøre fysiske øvelser, utføre vannprosedyrer (svømming), følge prinsippene for sunn ernæring, om nødvendig, bruk spesielle elastiske strømpebukser.

Også, bør du unngå lange belastninger på beina, prøv å ikke sitte på ett sted i lang tid, og også redusere saltinntaket.

Styrke blodkarene og kapillærene i øyeeballet

Arbeide på en datamaskin, se på TV, fødsel, vektløfting - med en slik belastning, kan ikke øyens kapillærer og fartøy stå. Som et resultat er det rødhet, øyeutmattelse, blødning.

For et godt arbeid i visjonssystemet må du følge enkle regler:

 1. Hjemme, styrke karene og kapillærene i øyet vil hjelpe te med rosen hofter og honning, samt bulgarske paprika og sitrusfrukter. Disse produktene inneholder i sammensetningen av rutin, det styrker også fartøyene.
 2. Brett for øynene. Det er nødvendig å helle kaldt og varmt vann i 2 plater. Det er nødvendig å senke ansiktet ditt en etter en i et kaldt, deretter varmt (ikke mer enn 40 grader) vann med øynene åpne. Blink deretter 10 ganger. Det skal være ferdig med kaldt vann.
 3. Gymnastikk for øynene. Hjelp til å styrke fartøyene kan slike øvelser: sirkulære bevegelser av øynene, vekselvis øynene opp, ned, i sidene; trykke på fingrene på fingrene på de lukkede øyelokkene; hyppig og rask blinking, etc. Å gjennomføre gymnastikk for øynene er bare nødvendig etter konsultasjon med økologen.
 4. Sunn mat, rik på ferske grønnsaker og frukt.
 5. Hygien av synet. Du må periodisk gi øynene en hvile, se nærmere på avstanden, grønn, les i godt lys (helst naturlig).
 6. Opprettholde en sunn livsstil - Du må forlate dårlige vaner, utføre regelmessige enkle fysiske øvelser.

Hvordan styrke fartøyene i ansiktet?

Vaskulært nettverk på ansiktet, ofte rødme kinn - alt dette er et tegn på kupperose. Det er flere grunner til dette: alkoholisme, alder, kvinners kjønn (kvinnelige hormoner østrogener med tid slapper av på karene og kapillærene i ansiktet), etc.

For å styrke karene, kapillærene i ansiktet og forhindre deres svekkelse, bør man følge slike anbefalinger:

 1. Massasje med isbiter basert på urter.
 2. Tomatmaske: 2 grønne tomater hakket i potetmos, tilsett 2 ts olivenolje. Påfør masken på ansiktet, la det stå i 15 minutter.
 3. Maske av løvetann, calendula, druefrøolje og sophora. Bland alle ingrediensene i like mengder, gjelder ansiktet før du legger deg til sengs. For å opprettholde 30 minutter.
 4. Daglig gni ansiktet med frisk aloe juice.

Å bli kvitt edderkopper er en lang prosess. Derfor er det enklest å hindre det, for dette trenger du:

 1. Gjør regelmessig masker med ekstrakter av urter, vitaminer, kollagen.
 2. En gang i uken, skyll lett med malt kaffe.
 3. Minimere bruken av kosmetikk, og hvis du ikke går uten sminke, så gi preferanse til kvalitetsprodukter.
 4. Pass på å rydde ansiktet på sminke før du legger deg til sengs.
 5. Unngå dampinnånding, varmt bad, badstue, solarium.

Nå vet du hvordan du rengjør og gjenoppretter blodkar, kapillærene i kroppen hjemme. Men til tross for all uforsiktig folkehjelp, må du først konsultere en ekspert om metoder for å styrke fartøyene.

For å oppnå et positivt resultat må du strengt følge slike regler som: riktig, tilstrekkelig næring, drikking i store mengder vann, aktiv sport, nektende dårlige vaner.

Disse materialene vil være av interesse for deg:

Relaterte artikler:

 1. Hvordan kan jeg rense blodårene i hjemmet mitt? Som kroppen aldre, akkumuleres skadelige stoffer på karens vegger.
 2. Hvordan styrke psyken og nervesystemet hjemme? Vi forsøker alle å være lykkelige og produktive, men stress, irritabilitet,...
 3. Slik forsterker du neglene, slik at du ikke går i stykker og ikke bryter hjemme. Funksjonen av negler på hendene forblir ofte ikke fullt ut forstått,...

Forstyrrelser i kardiovaskulærsystemet fører til en kraftig forverring av pasientens velvære. Det er en nedgang i skipets tone. Årsakene til slike forstyrrelser er forskjellige: stress, genetisk predisposisjon, ulike kroniske sykdommer.

Ulike metoder for tradisjonell og ikke-tradisjonell terapi brukes til å normalisere pasientens velvære. Som en hjelpemåte kan massasje, akupunktur, respiratorisk gymnastikk brukes.

Hvordan sikre vaskulær helse.

Vel anbefalt som en metode for eksponering for den kinesiske gymnastikken for blodårer. Ved type ganske enkle teknikker sikrer normalisering av blodstrøm og bidrar til å etablere prosessen med sirkulasjon i hele kroppen. Lignende øvelser lar deg returnere den nødvendige tonen i kapillærene og gir elastisitet til fartøyene.

Treningskomplekset i henhold til den kinesiske metoden begynner alltid øvelser for kapillærer - dette er egenartet av metoden. Hovedrollen i blodsirkulasjonsprosessen er plassert på små fartøy, med hjelp av oksygen tilføres alle celler i menneskekroppen.

Hvis det oppstår uregelmessigheter i enkelte områder, vil cellene ikke motta en viktig del av oksygen. På denne bakgrunn manifesteres ulike sykdommer i kardiovaskulærsystemet og andre indre organer.

Professor Hu Xiao Fei, utvikleren av øvelsesteknikken, sier at gymnastikk for blodårer ikke bare er et middel for behandling, men også en metode for å forhindre manifestasjon av ulike plager. Begynn å utføre slike teknikker så snart som mulig - resultatet vil ikke vare lenge i kommer.

Funksjoner av teknikker og varianter

Den største populariteten blant pasienter nytes av kinesisk gymnastikk. Pasienter som har forsøkt effektivitet på seg selv, sikrer at forbedring av trivsel kommer etter første økt. Likevel rapporterer mange om visse vanskeligheter - det er nødvendig å utføre øvelser etter en klar ordning, ellers vil det ikke bli noe resultat.

Spesialisten skal forklare pasienten alle nyansene i øvelsene

Oppmerksomhet vær så snill! Kinesiske teknikker for blodårer bidrar til å opprettholde tone uansett alder. Denne ferdigheten er forståelig for alle pasienter uten begrensninger.

Du kan lære reglene for å gjøre øvelser, men det er bedre å ta leksjoner om implementering av høyt nivå spesialister for å forstå alle finesser. Prisen på slike leksjoner er høy, men metodene kan bli funnet i løpet av video leksjoner.

I bevegelse, livet.

Det finnes flere metoder for normalisering av blodkarets operasjon:

Den mest populære og vanlige metoden er Nishi. Hovedøvelsene er konsentrert om å gi prosesser for å forsyne hjernen med oksygen. Det viktigste er vibrasjon.

Klassenes egenart er at de må startes umiddelbart etter oppvåkning. Utvikleren hevder at det er i øyeblikket at det er nødvendig å sikre tonene i fartøyene og mette vevet med oksygen.

Yoga vil være til nytte for fartøyene.

For referanse! Som et effektivt supplement til den beskrevne behandlingsmetoden, anbefaler mange eksperter yoga (bildet). Enkle asanas kan ikke bare eliminere stress og lindre muskelspenning, men også hjelpe pasienten å rense på et følelsesmessig nivå.

Under gjennomføringen av alle øvelsene, bør du overvåke pusteprosessen. Instruksjonen bør observeres uten spørsmål - bare i dette tilfellet er det mulig å oppnå positive resultater. Noen eksperter sier at kinesisk gymnastikk kombinert med yoga lar deg overvinne hypertensjon.

Prinsipp for metoden

Pasienten skal bare motta positive følelser fra øvelsene.

Systematiske tiltak er rettet mot å spre blod gjennom hele kroppen. Oppgaven er å sikre normal sirkulasjon av blod gjennom karene og sikre innstrømningen til de indre organene, for å gi dem oksygen.

Slike handlinger sørger for eliminering av stillestående og inflammatoriske fenomen, økning av blodkarets elastisitet, forhindring av dannelse av blodpropper, fjerning av kolesterol fra kroppen.

Faktum! Fordelen med den kinesiske metoden er muligheten for bruk av ulike grupper av mennesker uansett aldersgrupper.

Man bør ikke tro at hjertesykdommer og blodårer er mye av de eldre. Representanter for unge mennesker møter også slike plager.

Handlingen av kinesisk gymnastikk på menneskekroppen er diskutert i tabellen.

Styrke blodkar og humane kapillærer

En person kan leve i omtrent hundre år, så hvorfor løper kroppens ressurser på 60-70? Hjertesmerter, problemer med arterier og kapillærer, sklerotiske sykdommer - alt dette overtar en person lenge før den tidsbundne naturen.

Vår "Achilles 'hæl" er blodårene. Den minste svikt i funksjonen av sirkulasjonssystemet kan føre til totale problemer i hele kroppen. For å flytte disse mørke dagene unna er det nødvendig å styrke kapillærene og arteriene. Vi skisserer effektive metoder for vaskulær styrking i denne artikkelen.

Symptomer på nye problemer

Hva er de "første klokkene" av fremtidige ulykker? For å besøke en lege og forandre din livsstil, må du tenke på om følgende symptomer er løst:

 • hyppig svimmelhet og generell svakhet;
 • rask tretthet;
 • kronisk hodepine;
 • mørkere i øynene;
 • forverring av helse ved forandring av været;
 • støy i ørene;
 • problemer med søvn;
 • døsighet og sløvhet (selv om de sov godt);
 • hjerteinfarkt;
 • nummenhet i lemmer (pluss prikking i fingrene);
 • tyngde i brystet;
 • natt slitne ben;
 • frosne lemmer;
 • Dyspné, som oppstår med ikke-alvorlig fysisk anstrengelse.

Generelle anbefalinger for vaskulær styrking

Disse symptomene indikerer en neurokirkulatorisk dystoni - en gradvis slitasje på karene. Ingen oppfant mirakelpiller for denne sykdommen - du vil kjempe med problemet som har blitt presset gjennom en rekke forebyggende tiltak. Vi vil også koble folkemedisin og farmakologiske preparater, men mer om dette senere.

Ta en nærmere titt på din livsstil. Gjør sport, vanlig trening, begynn å spise riktig. Svømming, dans, løping og yoga vil ha en gunstig effekt på blodkarets elastisitet. La oss vurdere problemet mer lokalt.

Vi er engasjert i kapillærer

Kapillærer leverer ernæring til muskel fiber, disse er mikroskopiske blodkar. Det mikrovaskulære nettverket er veldig stort - den totale lengden på kapillærene kan overstige flere kilometer.

Problemer oppstår når det gjelder trombose - karene "sovner" og gjenopprette dem vil ha en uopphørlig stimulans.

For å styrke kapillærene, anbefales følgende metoder:

 • intensive fysiske øvelser;
 • massasje (spesielt med applikatoren Kuznetsova);
 • kontrasterende dusjer;
 • Russisk bad (med bruk av kost);
 • terpentinbad (har en antiseptisk og lokal irritasjonsvirkning).

Kuznetsovs applikator innebærer regelmessig bruk - det er nødvendig å påvirke ryggraden, ansiktet, pannen på pannen, haken. Terpentinbad og balsamimassasje hjelper kapillærene å åpne og styrke blodsirkulasjonen.

Forsterkning av øyekapillærene

Svak er ikke bare fartøy som leverer blod til forskjellige deler av kroppen vår. Kapillærer som mater slimhinnen må også styrkes. Bruising, prikking og rive i øyebollet er alarmerende symptomer som indikerer at kapillæren har bristet.

Årsakene kan være forskjellige:

 • feil kosthold;
 • alkohol og røyking;
 • allergier;
 • mangel på vitaminer;
 • smittsomme sykdommer.

For å holde øynene i god form, unngå direkte eksponering for kunstig lys.

Mens du jobber på datamaskinen, avviker det med jevne mellomrom - se på himmelen og grøntområdet utenfor vinduet. Prøv å holde avstanden mellom skjermen og øynene ca 50 centimeter. For forbedring av øyekapillærene, er de beste middelene:

 • honning og grønn te (spesielt effektive kremer basert på grønn te);
 • bouillon av dogrose (lagt til te, i stedet for sukker - honning);
 • vitaminer (K, C).

Arterier og årer

Koronararterier leverer nyttige stoffer til hjertemusklene - med alderen disse karene blir sårbare, de må styrkes og forynges. Hovedårsaken til arteriell slitasje er fedme. Arterielle vegger er dekket med plaques av kolesterol, mister elastisitet, skaffer arr og andre feil. For å styrke veggene og øke elastisiteten, anbefales følgende verktøy:

 • tinktur av bjørk knopper;
 • arnica fjell (vann infusjon);
 • blomst infusjon av hagtorn;
 • bjørk knopper (alkohol tinktur);
 • Aterosklerotiske samlinger (mynte, løvetann, sporisk, søt kløver, tranebærblad, St. John's Wort);
 • infusjon av mais stigmas.

Hawthorn blomst infusjon bidrar til å rengjøre fartøyene, men den viktigste oppmerksomheten bør betales til organisasjonen av deres regime (hvile og arbeid).

Hjernens fartøy og deres styrking

De berørte karene, som fôrer hjernen, blir senere innsnevret og deformert. Hvis problemet ikke er gitt riktig oppmerksomhet, kan konsekvensene være appalling - det ender med hemorragisk slag, hjerneinfarkt og til og med demens.

I risikosonen er folk som tjener av mental arbeidskraft - de opplever økt hjernelast, noe som fører til stress og tretthet. Resultatet er svekkelsen av hjernens fartøy. Høykalorimat og mangel på frisk luft kan også forverre situasjonen. Fartøyene blir tilstoppet, overgrodd med kolesterolplakk, veggene deres er skadet.

Hvordan styrke hodene på hodet? Det er mange oppskrifter som ikke er særlig vanskelige.

Disse oppskriftene er hovedsakelig av nasjonal opprinnelse. Nedenfor vil vi bringe et par av de mest effektive.

Folkemidlene

 1. Hawthorn og valnøtter. Du trenger ikke nøtene selv, men deres interne partisjoner. 350 gram partisjoner må fylles med en tinktur av hagtorn, kjøpt på apoteket. Elixir er insistert i omtrent to uker - på et kjølig sted, i en beholder under lokket (lukk det tett). Etter dette filtreres tinkturen og brukes tre ganger om dagen. Dosering - en teskje. Behandlingsforløpet er en uke.
 2. Hvitløk tinktur. Hvitløk er ekstremt nyttig for kardiovaskulærsystemet. Du kan bruke det både i form av denticles, og i form av tinkturer. Knust hvitløk (250 gram) helles med samme mengde alkohol, tett lukket og 10-12 dager infundert (kaldt mørkt rom). Mottakssystemet for hvitløktinktur er ganske komplisert, så vi snakker om det separat.

Så, din eliksir er brygget og klar til bruk. Følgende algoritme ser slik ut:

 • Den første dagen. Hell melken i glasset med en tredjedel og legg til en dråpe av stoffet. Bruk blandingen på tom mage, 30 minutter før frokost. Før middag (i en halv time) lag en ny porsjon - med to dråper. Før måltidet legges 3 dråper tinktur til melk.
 • Den andre dagen. Dosering før måltider øker til 4, 5 og 6 dråper. Halv times intervallet bør fortsatt observeres.
 • De neste dagene. Ordningen fortsetter logisk i de følgende dager - gradvis legger du til en ny dråpe. Ved den sjette dagen vil antall dråper nå 15. Nå starter omvendt prosess - reduser doseringen i samme proporsjoner. Etter dette, ta 25 dråper - til slutten av kurset (til stoffet løper ut). Prosessen tar omtrent 90 dager.

Problemer med bena

For å aktivere blodstrømmen og styrke beinene i beina, er det verdt å kombinere styrken av folkemedisin med fysiske øvelser. Regelmessig trening og phytosorter, kjøpt på apoteket - dette er garantien for fremtidig levetid. Det er verdt å være oppmerksom på følgende stoffer:

 • Blanding av urter (rhodiola rosea, citrongras, ginsengrot, eleutherococcus). Forholdene er like (for 50 gram), de må fylles med 250 ml alkohol. Prosessen med å insistere varer i to uker. Legemidlet er tatt tre ganger om dagen for 20-25 dråper.
 • Immortelle. Knuste blader av immortelle (20-30 gram) helles med et glass kokende vann, hvorpå de koke i 8-10 minutter over lav varme. Den endelige berøringen er infusjonen under lokket (ca. en time). Den filtrerte buljongen brukes tre ganger om dagen. Dosering - en tredjedel av glasset.

Av den fysiske anstrengelsen, som gunstig påvirker beinene i beina, er det verdt å fremheve:

 • overvinne trapper til fots;
 • sykle;
 • gå;
 • løfteben (effektive med stillesittende arbeid);
 • ups på tærne (med den etterfølgende senking på hele foten);
 • sirkulær bevegelse av foten.

Styr hjertet og fartøyene som leverer det

Hurtigmat og en overflod av stressfulle situasjoner fører til en svekkelse og deformasjon av fartøyene som fôrer hjertemuskelen. Konstant sysselsetting undergraver vår helse, derfor er det nødvendig å observere en forebyggende pakke med tiltak som styrker hjertet og blodårene.

Komplekset er som følger:

 • unngå stressende situasjoner;
 • ta forsterkende vitaminer (C, P, E, K);
 • Spis riktig (fett og høy kalori mat bør bedre utelukkes fra kostholdet);
 • bli kvitt kolesterol, ren arterier folkemetoder;
 • trening (det er spesielle komplekser for hjertet og blodårene);
 • Påfør vannprosedyrer (universelle midler - kontrastdusj).

Fartøy i nesen

Tap av nesekarelasticitet skyldes vanligvis mangel på vitaminer (C, P). Dette er en alarmerende klokke, det indikerer behovet for å styrke fartøyene i nesen. Og igjen kommer de nasjonale oppskrifter til å redde:

 • Yarrow juice. Det er nødvendig å exfoliere bladene på yarrow og klemme saften gjennom osteskjermen. Deler er tilberedt daglig fra friske blader. Den mottatte væsken blir begravet i nesen minst 2-3 ganger daglig. Parallelt blir juice tatt inn - tre ganger om dagen på spiseskje. Hvis gyllen ikke er til stede, kan du erstatte saften av plantain.
 • Bark of the Kalina. Det høres ganske eksotisk ut, men effektivt. 15-20 g knust bark brygges i et glass kokende vann. Omtrent en halv time opprettholdes vannbadregimet, hvoretter buljongen blir filtrert. Søknad internt - en skje skje tre ganger om dagen.
 • Askorutin. Dette verktøyet er ikke i det hele tatt populært - det er solgt i alle apoteker i landet.

Hva å spise og hva du skal ta

Det finnes universelle folkemidlene og legemidler utviklet av farmakere som styrker sirkulasjonssystemet.

Det er også verdt å være oppmerksom på kostholdet ditt. Begynn å bruke akkurat nå:

Disse produktene har en forsterkende effekt på blodkarets vegger. Mat bør tas i små porsjoner. Vanlig overspising er årsaken til svakhet og svimmelhet. Med ekstrem forsiktighet, drikke koffeinholdige drikker - øke tonen, de har også en bivirkning (løsning) på sirkulasjonssystemet.

Drikkebehandling vil bidra til å normalisere blodsirkulasjonen - drikk minst en og en halv liter vann daglig. Prefekt bør gis til grønnsaker og frukt, men salt er bedre å nekte.

medisiner

I noen tilfeller foreskriver legene spesielle legemidler, hvis formål er å styrke veggene i arteriene. Disse midlene er relatert til flere narkotikagrupper.

 • fibrater (clofibrat, atromidin, atromid, simvastatin, zocor, simvilatin);
 • statiner (mefakor, lovostatin, mevakos);
 • askorutin;
 • cerebrolysin;
 • lecitin;
 • vasodilatormedisiner (papaverin, euphyllin).

Utvelgelse av stoffet utføres av den behandlende legen individuelt. Listen over medisiner vil avhenge av resultatene av diagnose og personlige egenskaper som er knyttet til pasientens kropp. Det er svært uønsket å uautorisert bruk av disse legemidlene.

Noen sykdommer er lettere å forebygge enn å kurere. Styrking av blodårene forhindrer en rekke plager, noe som er bedre å ikke møte i alderen. Ha nok tålmodighet og styrke, disiplin deg selv. Spill regelmessig sport, gi det 15 minutter (minst) hver dag. Etter å ha vunnet latskap, vil du utsette møte med kardiologer i lang tid.

Les Mer Om Fartøyene