Hva er AB Blockade: Årsaker, Diagnose og Behandling

Fra denne artikkelen vil du lære: Hva er AB-blokkaden, hva avhenger av alvorlighetsgraden av behandlingen og prognosen, hva er levetiden etter implantering av pacemakeren, hvordan opprettholde hjertet hjemme.

Les Mer

Stenting av hjertet: beskrivelse av operasjonen, dens verdighet, rehabilitering

Fra denne artikkelen vil du lære: Hva er denne operasjonen - stenting av hjerteskjærne, hvorfor anses det for å være en av de beste metodene for behandling av ulike former for iskemisk sykdom, særegenheter ved sin adferd.

Les Mer

Glykosylert hemoglobin: normen, indikasjoner for studien

De fleste lesere tror trolig at den viktigste metoden for å diagnostisere diabetes er å studere nivået av glukose i blodet og i folket - "blod for sukker".

Les Mer

Alle konsekvensene av hemorragisk hjerneslag på høyre side

I denne artikkelen vil du lære grunnleggende informasjon om hemoragisk slag på høyre side: effekten av mange levende etter en slik blødning, og hva vanskelighetene av pasienter.

Les Mer

Hodepine: årsaker og behandlingsmetoder

Hodepinen, uansett om den er spontan, vokser, skarpe, vondt, bankende eller pressende, oppstår i livet til enhver person, men uten grunn er dette svært sjeldent. Nesten alltid advarer hun om feil i kroppen eller eksponering for skadelige faktorer.

Les Mer

Hva øker ESR i blodet

Erytrocytt sedimenteringshastighet (ESR) er en indikator, som er av stor betydning for diagnostisering av organismen. Definisjonen av ESR brukes aktivt til å diagnostisere voksne og barn.

Les Mer

Ultralyd og ultralyd av brakiocephalic arteries (OCA)

Fra denne artikkelen vil du lære om ultralyd og ultralyd utført på OCA: hva er det, hvilke indikasjoner er disse studiene gjort. Forberedelse til undersøkelsen, teknikken for sin oppførsel og tolkning av resultatene.

Les Mer

MCH i blodet

MCH er en indikator på gjennomsnittlig hemoglobin i erytrocytter. En slik analyse kan gi legen mer presis informasjon om pasienten har anemi (anemi) og hvilken form den har.Indikasjoner for analyseAvhengig av hvor mye i blodet av erytrocytter og hva er massen av hemoglobin i dem, vil oksygentilførselen til alle organer og kroppssystemer bli etablert.

Les Mer

Sinus takykardi i hjertet: hva er det, de viktigste symptomene og formålet med behandlingen

Hjertepalipitasjoner - er det farlig eller ikke? Alt avhenger av hva som forårsaket hurtigheten av hjerteslag.

Les Mer

Vertebrobasilar arterielle systemet (VBI): årsaker, diagnose og prognose

1. Anatomiske egenskaper 2. Etiologi 3. Kliniske manifestasjoner 4. Diagnose 5. BehandlingI praksis av en nevrolog er det sykdommer som er ganske vanskelig å diagnostisere.

Les Mer

En økning i nivået av monocytter hos en voksen

Nivået av monocytter i blodet er en av de viktige diagnostiske indikatorene. Ved normal konsentrasjon kan disse komponentene beskytte kroppen mot virus- og soppinfeksjoner.

Les Mer

Hypertrofi i høyre ventrikel: årsaker, symptomer, behandling

Hypertrofi i høyre ventrikel (GPG) - en tilstand der det er en økning i tykkelsen av veggene og massen av myokardiet i et av hjerte, nemlig høyre ventrikel.

Les Mer

Årsaker, symptomer og behandling av hypoplasi i høyre vertebralarterie

Fra denne artikkelen vil du lære: Hva er hypoplasi av den høyre vertebrale arterien, årsakene til denne patologien, dens karakteristiske symptomer og behandlingsmetoder.

Les Mer

Hvorfor oppstår, hvor farlig, og hvordan å behandle stenose av halspulsåren

Fra denne artikkelen vil du lære: Hva er stenos av karoten arterien, hva som forårsaker og risikofaktorer forårsaker utvikling.

Les Mer