Symptomer på en AVR

Symptomer på vegetativ dystoni (VDD) er forskjellige og ikke spesifikke, som er typisk for de fleste andre sykdommer. Det kliniske bildet av vegetoneurose er så mangfoldig at en syk person ofte må behandles lenge uten resultat.

Les Mer

Drift med varicocele testikler: typer inngrep, plusser og minuser

Fra denne artikkelen vil du lære: hvorfor med varicocele kirurgi er den eneste metoden for behandling, typer kirurgiske inngrep for denne sykdommen.

Les Mer

Inkompetanse av blod, det er hemofili

Vanligvis stopper mindre blødning innen 10 minutter. Det er denne gangen at blodcellene trenger å "lappe opp" det skadede karet. Men dette skjer ikke alltid. Manglende evne til å stoppe blodet kan føre til alvorlige konsekvenser.

Les Mer

Tabletter for behandling av spasmer av cerebral fartøy

Spasm eller på annen måte, konvulsiv sammentrekning av blodkarene i hjernen, er en alvorlig avvik fra normen, noe som er en kraftig innsnevring av mellomrommet i arteriene gjennom kontraktile aktiviteten til fartøyets glatte muskelmuskler.

Les Mer

Hva er akutt koronarsyndrom, førstehjelp og behandling

Den plutselige kraftig forverring i den menneskelige tilstand, preget av sterke smerter i retrosternale plass, følelsen av mangel på luft, svakhet og svetting, tvinger andre er alvorlig bekymret og kaller det medisinske teamet.

Les Mer

Hypertensiv krise - symptomer. Nødhjelp for hypertensiv krise - handlingens algoritme

En stabil overlegenhet i nødsamtalen tar et plutselig skarpt trykk i trykk - et angrep av hypertensjon. Denne farlige tilstanden krever rask medisinsk inngrep, og ikke behandling i klinikken neste dag, og enda mer, den hypertensive krisen og selvbehandling er uforenlig!

Les Mer

MCH i blodet

MCH er en indikator på gjennomsnittlig hemoglobin i erytrocytter. En slik analyse kan gi legen mer presis informasjon om pasienten har anemi (anemi) og hvilken form den har.Indikasjoner for analyseAvhengig av hvor mye i blodet av erytrocytter og hva er massen av hemoglobin i dem, vil oksygentilførselen til alle organer og kroppssystemer bli etablert.

Les Mer

Er det mulig å drible et viskestykke med et brastfartøy

Hvilke dråper vil hjelpe hvis fartøyet i øyet bristerHva å gjøre hvis fartøyet i øyet brister, faller som kan hjelpe i denne situasjonen - disse spørsmålene er av interesse for mange pasienter.

Les Mer

Legemidler til behandling av cerebrale kar: 8 legemidler i tabletter og kapsler

Fra denne artikkelen vil du finne ut hvilke preparater for cerebral fartøy som brukes i klinisk praksis. Indikasjoner for bruk av denne gruppen medikamenter, virkningsmekanismer og regler for opptak.

Les Mer

Gjennomgang av 13 populære stoffer for hjertet: deres fordeler og ulemper

Fra denne artikkelen vil du lære: hvilken hjertemedisinske liste brukes ofte til behandling av hjertesykdommer, hvilke indikasjoner skal de brukes til, hvilke bivirkninger kan deres administrasjon føre til.

Les Mer

Kolesterolplakk i hjerneskipene: fare, rengjøring, forebygging av utdanning

Kolesterolplakk i hjernens kar, som provoserer utviklingen av aterosklerose, er et vanlig fenomen hos mennesker i ulike aldersgrupper.

Les Mer

Den generelle eller felles analyse av et blod: Dekoding av normer (tabell)

Fullstendig blodtelling (CBC, detalj) - en klinisk studie, og resultatene av disse generelle tilstand av legemet, for inflammasjon eller vitale mikro mangler.

Les Mer

Diagnose og behandling av hypertensiv krise

Alle har sin egen verdi av blodtrykksnormen: Noen har standard 120/80, andre kan ha høyere eller lavere tall, men helsetilstanden forblir normal, og arbeidskapasiteten lider ikke.

Les Mer

Blodprøven for viskositet kalles

Blodtest for viskositetBlod består av to delformede elementer og plasma. Plasma er en flytende del, og ensartede elementer er blodceller, som i tillegg til deres grunnleggende funksjoner også gjør blodet tykt.

Les Mer