Hvorfor bestemme nivået av urea og kreatinin i kroppen?

Kreatinin og urea er klassifisert som sluttprodukter av stoffet sammenbrudd. Det er fysiologiske normer for vedlikehold i urin og blod, som vitner om at organismen fungerer normalt.

Les Mer

Kronisk venøs insuffisiens er en av sivilisasjonene i sivilisasjonen

Kronisk venøs insuffisiens (CVI) er en hyppig følgesvenn av en mann som betaler for å gå på to ben. Phlebologists under dette begrepet forene flere forskjellige sykdommer som vises på grunn av et brudd på blodstrømmen i bena.

Les Mer

Oversikt over rheovasography: essensen av forskningen, når og hvem trenger det

Fra denne artikkelen vil du finne ut: hva er formålet med rheovasography, hva er det når det er mistanke om hvilke sykdommer det er vist.

Les Mer

Aterosklerotiske plakk og hvordan bli kvitt dem

Dette konseptet, som aterosklerotiske plakk, er uløselig forbundet med aterosklerose - en sykdom som er preget av en patologisk forandring i blodkarets vegger, en innsnevring av lumen og som en konsekvens et brudd på blodsirkulasjonen.

Les Mer

Årsaker og behandling av lavt blodtrykk, karakteristiske symptomer

I denne artikkelen vil du lære: hva blodtrykk bør oppfattes som et lavtrykk, hvorfor det skjer og hva som truer Hvordan kan jeg øke trykket til normale verdier.

Les Mer

Ortostatisk hypotensjon: årsaker, symptomer og behandling

Fra denne artikkelen lærer du: Hva er ortostatisk hypotensjon eller hypotensjon, når den utvikler seg og hvordan den manifesterer, hvilken behandling bør brukes i denne sykdommen.

Les Mer

Prothrombin indeks, avvik

Blodproppanalyse er en ganske viktig studie som bidrar til å etablere årsaken til en rekke alvorlige sykdommer. Det hjelper i tide for å forhindre trombose eller blødning.PTI (protrombinindeks) - hva er det?

Les Mer

Vi forstår hva som er blodprøven av PTI?

Blod kan eksistere i to tilstander - flytende og tett. Flytende blod utfører mange funksjoner - det beskytter kroppen mot infeksjoner som kommer inn i den, transporterer vitaminer, oksygen og nødvendige elementer til alle organer, opprettholder normal kroppstemperatur.

Les Mer

Lymphangitt: klassifisering, symptomer og behandling

Lymphangitt er en sykdom preget av betennelse i store og små lymfatiske kar med forskjellig lokalisering. Den patologiske prosessen utvikler seg alltid en gang; det kan fortsette både akutt og kronisk.

Les Mer

Portal hypertensjon

Portal hypertensjon - et syndrom som utvikler seg på grunn av nedsatt blodstrøm og høyt blodtrykk i portvenen bassenget. Portal hypertensjon er karakterisert ved dyspepsi, åreknuter i spiserøret og maven, splenomegali, ascites, gastrointestinal blødning.

Les Mer

Hvordan sjekke tilstanden til fartøyene i hodet

Hjerneskipene er ansvarlige for næringen av det vitale organet. Ethvert brudd på patency forårsaker en risiko for iskemi i en større eller mindre sone. Dette betyr tap av kontroll over en bestemt aktivitet i kroppen.

Les Mer

Kolesterol er normen for blod. Hvordan teste for kolesterol

Et stoff som kolesterol beskytter intracellulære strukturer fra virkningene av frie radikaler. De ødeleggende effektene av sistnevnte kan føre til sykdom.

Les Mer

Vaskulære sykdommer i beina

Sykdommer i beinene i beina er ganske vanlige. De har sin egen spesifisitet, som er relatert til avstanden til underlivet fra hjertet og behovet for at blodet stiger opp fra bunnen.

Les Mer

Hvorfor trenger jeg en blodprøve for urea og kreatinin?

Biokjemisk forskning innebærer at pasienten overtar, inkludert en blodprøve for urea og kreatinin. Funnene kan i stor grad bidra til å bestemme forekomsten av sykdommer, hvorav mange fører til uførhet eller død i fravær av tilstrekkelig omsorg.

Les Mer