Hvordan rense blodårer i hjernens folkemessige virkemidler

I dag skal vi snakke om hvordan du rengjør hjerneskipene med folkemidlene, som bidrar til å regulere blodsirkulasjonen i kroppen.

Helse er hovedverdien til en person. Det bør beskyttes og overvåke hele tiden symptomene som tyder på de påståtte sykdommene. For eksempel kan upassende matvaner, inaktive livsstil, føre til en dårlig menneskelig tilstand og forårsake sykdommer i kardiovaskulærsystemet.

Det er veldig viktig å kjenne årsakene til sykdommen, og mulige måter å eliminere helseproblemet på for å få kroppen tilbake til normal så snart som mulig. For å hjelpe de medisinske behandlingsmetoder kommer godt beviste og tidstestede folkemidlene. La oss vurdere i detalj hvordan du skal rense hjernens kar med hjelp av oppskrifter av folkemedisin og naturmedisiner.

Årsaker til vaskulær sykdom

Når mekanismen allerede er i gang, kan lesjoner nå hjertet og hjernen. Som et resultat - dårlig tilførsel av oksygen til organene og utilstrekkelig blodsirkulasjon.

For å unngå problemer må du endre dietten ved å inkludere flere plantefôr og redusere dyrefett. Den mest effektive i dette tilfellet er ikke-tradisjonell medisin.

Nå som vi har sortert ut årsakene til sykdommen, la oss ta en nærmere titt på hvordan du skal rense hjerneskipene hjemme.

Urte infusjoner for vaskulær rengjøring

Urte samling med kamille

For forberedelsen trenger du:

 • ta 100 gram kamille, immortelle, St. John's wort og birch knopper;
 • bland i krydderurter, hell det og hell en halv liter kokende vann;
 • Etter 20 minutter filtreres og klemmes denne infusjonen.
 1. Om kvelden skal halvparten av denne medisinen helles i et glass, tilsett 1 ts. kjære, 1 dråpe bayolje (du kan kjøpe den fra apotek) og bruke den 20 minutter før sengetid.
 2. Neste morgen skal resten av infusjonen oppvarmes i et vannbad, men ikke koker det. Tilsett 1 ts til den. kjære, 1 dråpe bay olje og spis 20 minutter før frokost.

Ved daglig bruk av et slikt legemiddel, bør resultatet forventes innen en måned eller en og en halv.

Urtekolleksjon med mynte

Du kan ta et annet sett med urter:

 • peppermynte blader, bjørk, gress Cudweed, borre rot, nyre te urt, nyper, frukt Eleutherococcus stikkende gress ta i like mengder;
 • bland alt, ta 1 ss. l. samle og hell en liter kokende vann.

Etter en halv time kan medisinen tas. Drikk en halv kopp tre ganger om dagen etter måltider.

Urte samling med bjørk knopper

Hvis hodepine nådde deres apogee, trenger du:

 • å sovne 1 ss. urter av St. John's wort, immortelle, kamille og bjørk knopper i et fartøy og hell kokende vann (2 kopper);
 • så bør du vente en halv time, belastning og legg til 1 spiseskje. kvalitet kjære.
 1. Ett glass om morgenen og om kvelden, mens du ikke tar mat i omtrent en halv time etter å ha tatt.
 2. Tinkturen skal lagres i kjøleskapet. Om morgenen oppvarmer vi infusjonen på et vannbad.

Resultatet forventes etter 2 måneders behandling.

Infusjon av valerian og dill med honning

 • 2 ss honning;
 • 1 kopp dillfrø;
 • 2 ss roten av valerianen.

Valerian og dill skal hakkes på en kaffekvern og hell to liter kokende vann sammen med honning. Det er best å gjøre infusjon i en termo, fordi du må insistere hele dagen.

Ta 1 spiseskje anbefales. i en halv time før et måltid.

Medunitsa tinktur

En annen god oppskrift på å rense fartøyene fra urteinfestasjonen.

Til forberedelse av helbredende infusjoner:

 • Det er nødvendig å ta 1 st.lozhku denne urt, helle et glass vann;
 • Legg deretter i et vannbad i 30 minutter.

Infusjonen skal filtreres og tas tre ganger daglig for en kvart kopp minst to måneder.

Pine gjør underverk

For en helbredende infusjon er det nødvendig:

 • 2 ss løkskall;
 • 2-3 spiseskjeer hofter (knuste frukter);
 • 5 ss furutrær;
 • 1 liter. vann.

Bland alle ingrediensene og kok til meget lav varme. Når alt er klart, gå over natten og drikk 0,5 liter eller en liter om dagen i stedet for vann. Ta det i 3 måneder. Infusjonen er behagelig for smaken og sunnheten.

Behandling med valnøtter

Det er en oppfatning, bjærget for fartøyene er den greske valnøtten.

Behandlingen varer fra 3 måneder til 6 måneder. Resultatet er fraværet av migrene og trykket er normalt.

Du kan også ta tørkede frukter (tørkede aprikoser og rosiner), legg til nøtter til dem, slip dem flere ganger og bruk 1 spiseskje hver. 20 minutter før måltider. Hold denne mirakelmedisinen i kjøleskapet.

Hvitløk over hodet

Folk sier at hver sykdom kan herdes med hvitløk. Ikke et unntak og problemet med å forbedre arbeidet i blodkarene i hjernen, som det lindrer av overskytende kolesterol.

Oppskriften på stoffet er ganske enkelt:

 1. Hvitløkhodet, rent og passere gjennom skabb.
 2. Den resulterende blandingen skal fylles med vegetabilsk uraffinert olje, slik at oljen dekker hvitløksmassen, og legg den over natten i kjøleskapet.
 3. I morgen bland 1 ts. blanding med 1 ts. sitronsaft.

Hvis du tar denne medisinen en halv time før måltider tre ganger om dagen, blir resultatet bare 1-3 måneder etter hvert.

Miracle medisiner fra forskjellige juice

Mange folkeklinikker anbefaler å bruke forskjellige juice for å rense hjernens kar.

Først av alt er det birksap, som har et rykte blant folket som et utmerket middel for rensing av blod. Hvis du drikker 1 glass juice 3 ganger om dagen, vil en person glemme hodepine og migrene.

Ikke mindre viktig er sitronsaft. Du bør legge til 1 ts. juice av sitron, olivenolje og honning, og ta 1 ts. blanding i tom mage en halv time før måltider. Umiddelbart vil du føle en bølge av styrke og en forbedring i tonen i kroppen.

Det samme handlingsprinsippet og neste medisin, for hvilket det bare er en sitron (2 stk.) Og en oransje (2 stk). Hvis du sender dem gjennom en kjøttkvern, bør du legge til en annen 2 ss. honning.

Legemidlet anbefales å ta 2 ts. tre ganger om dagen før måltider. Hold blandingen i kjøleskapet.

Røddesaft med honning

Du kan også bruke betesaft. Den blandes i like store mengder 1: 1 med honning.

Ta en halv kopp tre ganger om dagen 30 minutter etter å ha spist.

konklusjon

Vi har forsøkt å gi deg mange gode og prøvde og testede folkelige oppskrifter. Nå vil hver av våre lesere kunne finne et svar på spørsmålet om hvordan du skal rense hjernens kar med folkemidlene.

Den eneste tilstanden er den obligatoriske anbefalingen fra legen, fordi det kan være bivirkninger og allergiske reaksjoner på hotellkomponentene. Hvis alt er i orden, ønsker vi deg en rask gjenoppretting.

Bli kvitt kolesterolplakk i karene: folkemetoder for hjernens helse

Moder Natur har gitt mannen en unik evne til å gjenopprette seg selv. Hva skjer hvis han spiser naturlige økologiske produkter, misbruker ikke alkoholholdige drikker og tobakk. Aktivt beveger seg mot karriere suksess og helse, og lyver ikke dag og natt på sofaen foran TVen.

Men hva skal man gjøre, hvis bak skarpe svinger av feil livsstil, hvor skibene ble svake, skjøre, vokste kolesterolplakkene?

Gjenopprett elastisiteten til arteriene og kapillærene i hjernen, vil bidra til å rense karene med folkemidlene.

I artikkelen vil vi gi de beste oppskriftene til folkens healere, og vi vil fortelle deg hvordan du skal rense hjernens kar med hjelp.

Terapeutiske egenskaper av produkter og medisinske urter

Hva betyr at du raskt kan rydde veggene i hjernens arterier fra kolesterolplakk hjemme? Vi svarer:

Det er nødvendig å øke forbruket av planteprodukter rik på organiske syrer, naturlige vitaminer og mineralske elementer.

Frukt, bær, grønnsaker normaliserer metabolske prosesser, forhindrer avsetning av kolesterol på veggene i arteriene.

 • Brew urter som har choleretic effekt. De bidrar til nedbrytning av lipoproteiner med lavt tetthet ("dårlig" kolesterol) og fjerner dem fra kroppen.
 • En viktig betingelse for rensing er en diett som begrenser forbruket av fett kjøtt, ulike typer halvfabrikata, samt konfekt, hvor det er mye sukker.
 • Det er nødvendig å inkludere så mange retter som mulig i dietten, som inneholder mye fiber og pektiner, absorberer skadelige stoffer, og øker deres utskillelse.
 • Hvis legen har foreskrevet behandling av aterosklerose med medisinske midler, bør rensing av arteriene og kapillærene med medisinske urter uten hans tillatelse ikke utføres. Inkompatibilitet av farmasøytiske preparater og bioaktive komponenter av planter kan forårsake skade på kroppen: påvirker metabolismen negativt, forårsaker et angrep av allergi eller forgiftning.

  Kolesterol fjerning produkter

  De mest effektive hjemmemetoder for å kvitte seg med sklerotiske plakk er behandling med eple cider eddik, hvitløk og juice terapi.

  Apple naturlig eddik 4% (4,5%). Drikken sammensetningen har et unikt høyt innhold av nyttige mineraler (mer enn 20 arter), eplesyre, melkesyre, eddiksyre, sitronsyre, antioksidanter beta-karoten, enzymer (lipase) samt pektin. Forbruket av dette folkemidlet, kokt hjemme, forårsaker ødeleggelse av frie radikaler, oppløsning av kolesterolplakk, regenerering av vev.

  Gjør eddik bedre selv:

  • for 1 kg epler skalet fra epler 2,5 liter er nødvendig. varmt (70 grader) vann og 50 gram sukker eller honning hvis eplene er søte. 100 g - for sure varianter;
  • . Skiver etter å helle vann-nivået bør overskride epler lag 4 cm Pan, tilslørt gasbind bundet i 14 dager i varm (men uten sollys) plassering, omhyggelig røre innholdet;
  • Deretter filter, tørk væsken i en større bolle (til gjæring), la igjen i et par uker;
  • Ikke risting, flaske, tett forseglet, lagret i et kjøleskap eller mørkt skap (4-18 grader).

  Riktig kolesterolkarter med eddik rengjøres som følger: 1 ss. l. på 200 ml vann om morgenen på tom mage, også til lunsj og middag, sammen med mat. Kurs: Ta først 1 måned, en uke pause, en repetisjon på 1 måned.

  Hvitløk. Du kan rense hjerneskoene ved hjelp av hvitløk på flere måter. Folk oppskrifter mot aterosklerose:

  • Infusjon: Slipe sitronen, skiver av hele hodet av hvitløk, insister 5 dager i en lukket beholder med 500 ml kokt kaldt vann. Filter, drikk om morgenen på en tom mage 50 ml.
  • Oljeløsning: Hell den knuste hvitløk (hodet) med olivenolje (200 ml), insister 24 timer. Legg til sitronsaft (fra 1 frukt), rør. Hold lokket lukket i en uke, rist innholdet daglig.
  • Honningpasta: like deler av hvitløk, malt til en vassel og honning blandet i mai, insisterer 2 dager. 3 ganger om dagen for 2 ts. Vi må spise før du spiser (i 20 minutter), ikke drikk.

  Vi renser kroppen med hvitløk i 1 måned, bryter 10 dager, fortsetter 1 måned. Kontraindikasjoner: sår, hepatitt, nephritis, urolithiasis.

  Levende Juice Therapy. Det er bare nyttig å rydde saftene sesongmessig, som fruktene og røttene modner. Grønnsaker og frukt fra supermarkeder kan skade fartøyene hvis innholdet av nitrater overskrides. Det er bedre å ta rotfrukter, bær og frukt fra kjente bønder.

  Følgende juice er mest nyttige for rensing:

  Mange av våre lesere bruker aktivt den kjente teknikken basert på Amaranth-frø og juice, som ble oppdaget av Elena Malysheva for å redusere nivået av kolesterol i kroppen. Vi anbefaler deg å gjøre deg kjent med denne teknikken.

  • Potet. En - to rå poteter for å tørke, vri ut. Hver morgen 10 dager på rad på tom mage for å drikke juice, slutte å rengjøre i en måned, gjenoppta behandlingen.
  • Gresskar. Forbruket er ½ kopp på tom mage om morgenen, så mye til lunsj (20 minutter).
  • Bete. Umiddelbart etter å ha forberedt på å drikke juice, kan det ikke, du må insistere det inne i kjøleskapet i omtrent en time, ta om morgenen 50 ml per uke, og bytt til gulrotjuice. Veksling i 1,5 måneder.
  • Frukt. Spesielt effektiv rengjøring av arteriene og kapillærene i hjernen bruk saften fra friske frukter og bær: hagtorn, kirsebær, plomme, sitrus, bringebær, pære, jordbær, eple, vannmelon, granateple. Hvor mye kan du drikke og når? Sitrus, bringebær og granateple - fra 0,3 til 0,5 liter per dag, eple, pære, plomme - opp til 1 liter.

  Rensing med ferskpresset juice er svært nyttig, men er bare tillatt i fravær av akutte inflammatoriske prosesser i mage-tarmkanalen.

  Medisinske urter for fjerning av kolesterol

  Noen folkemessige rettsmidler på urter forårsaker allergier, vær oppmerksom på individuelle kontraindikasjoner.

  • Infusjon av dill. Hell 250 ml kokende vann 2 ts. frø av dill, insistere og chill til 36 grader. For å rense kolesterol bør drikken være full hver 4. time for 3 ts.
  • Tincture av roten er elecampane. Pulver tørr rhizom (30 g) helle 20% tinktur propolis (150 ml). Å opprettholde i en mørk premiss 20 dager, for å filtrere. Ta tak i hastigheten: 2 uker etter 2. Hver dag må du oppløse 15 dråper tinktur i 100 ml vann, ta det om morgenen på tom mage.
  • Len. Rengjøring utføres med infusjon av frø, og også ved hjelp av olje, som er krydret med salater, frokostblandinger, grønnsakspott. Infusjon: Ta en termosflaske, 20 g frø, hell 400 ml varmt vann (70 grader), hold i 1 time. Filter, kjølig. Så du kan rense fartøyene: 15 dager på tom mage tre ganger om dagen, bruk 50 g gelatinøs masse, ikke drikk.
  • Sesongrensing: salat med løvetann. 1 servering består av 10 ml lin olje per 100 g knuste blader. Spis om morgenen og om kvelden på tom mage.
  • Infusjon fra samlingen av urter. Kombiner og bland like deler av tørkede linfrø, rhizomer av løvetann, calendula leaves, jordbær, immortelle. Brygg 2 ts. Samle kokende vann (250) ml, stå i timen. Like aksjer drikker dette glasset hele dagen på tom mage i 20 dager. Forbered drikke daglig, bruk deretter samlingen av andre urter som hjelper med å rense.

  Det er mulig å effektivt rense hjernens kar med buljonger av vinca-blad, alfalfa, bjørnebær, jordbær, sitronbalsam, karvefrø, ashberrybark.

  Ristede planter brygger som te: en klype pulver for en kopp kokende vann. Varm (ikke varm) drikker er full etter 15 minutters infusjon, hver morgen i 1 måned.

  For å rense de cerebrale karene har blitt full, må du drikke mer rent vann for å redusere blodets viskositet. Alle andre drikker er allerede praktisk talt mat, preget av andre, langsommere parametere for væskeabsorpsjon. Ved rengjøringsprosessen er det viktig å ikke forgifte blodet med alkoholholdige drikkevarer, tobakkkarcinogener, for å utelukke forbruket av noe skarpt, røkt, hermetisert produkt.

  Nylig har jeg lest en artikkel som beskriver den naturlige sirupen "Choledol" for å redusere kolesterol og normalisere det kardiovaskulære systemet. Med denne sirupen kan du raskt redusere kolesterol, gjenopprette blodkar, eliminere aterosklerose, forbedre kardiovaskulærsystemet, rengjør blod og lymf hjemme.

  Jeg var ikke vant til å stole på noen informasjon, men bestemte meg for å sjekke og bestilte en pakke. Jeg la merke til endringene i en uke: Jeg sluttet å bekymre hjertet mitt, jeg begynte å føle meg bedre, det var styrke og energi. Analyser viste en nedgang i kolesterol opp til normen. Prøv og deg, og hvis du er interessert, så er lenken under en artikkel.

  Du har lenge lidd av vedvarende hodepine, migrene hodepine, alvorlig kortpustethet i den minste belastningen og pluss alt dette uttalt høyt blodtrykk? Og nå svar på spørsmålet: Er du fornøyd med dette? Er alle disse symptomene du kan tolerere? Og hvor mye tid har du allerede "fusjonert" med ineffektiv behandling?

  Visste du at alle disse symptomene indikerer et forhøyet nivå av kolesterol i kroppen din? Men alt som trengs er å bringe kolesterol tilbake til det normale. Tross alt er det mer riktig å behandle ikke symptomene på sykdommen, men selve sykdommen! Er du enig?

  Det er derfor vi bestemte oss for å publisere et eksklusivt intervju med leder av Institute of Cardiology, russisk Helsedepartementet - Akchurina Renat Suleimanovich der han avslørte hemmeligheten behandling av høyt kolesterol. Les artikkelen >>>

  LiveLive

  -kategorier

  • video (8)
  • åreknuter (6)
  • nyttig å vite (5)
  • esoterikk (5)
  • fjerning av ødeleggelse (3)
  • Slaviske tema-figurer (3)
  • Datatips (1)
  • massasje (1)
  • astropsykologi (1)
  • blodkar (1)
  • hage kjøkken hage (1)
  • TARO-kort (1)
  • bibliotek av hemmeligheter (1)
  • diktering (4)
  • konspirasjon (5)
  • helse (16)
  • historie (4)
  • matlaging (20)
  • meditasjon (7)
  • musikk (15)
  • numerologi (2)
  • onkologi (2)
  • praksis (24)
  • oppskrifter (14)
  • RPM (6)
  • runer (22)
  • talismaner (2)
  • tester (1)
  • urter-amuletter (12)
  • FENTESIS (0)

  -musikk

  -Søk etter dagbok

  -Abonner via e-post

  -interesser

  -Vanlige lesere

  -samfunnet

  -statistikk

  Rengjør og styr hjernens kar

  Før eller senere begynner rensingen av blodkarene i hjernegruppen å interessere nesten alle av oss. Selvfølgelig kan ingen leve evig. Men nesten alle ønsker å leve lenge. I mellomtiden, ingen ønsker å leve, selv for en lang tid, men den hjelpeløse gamle mannen med skjelvende hender og føtter og falt i senil demens. Alle ønsker å forbli full av styrke og helse og leve et fullt liv. Og dette er bare mulig hvis du kan ta vare på helsen til blodårene dine. Hvordan rense hjernens kar med folkemidlene?

  Det finnes flere oppskrifter og anbefalinger som vil hjelpe deg med å rense hjernens fartøy.

  1. For å fjerne de kar i hjernen må være om morgenen på tom mage for å drikke et glass vann og natron eller sitronsaft til å oppløse kolesterol avleiringer. Neste dag kan du drikke et glass urtete, laget av like deler av lime blomstre, oregano, kløver, johannesurt, bladene av jordbær og rips. For å forbedre smaken i te, kan du legge til en skje med honning. Så du kan gjøre det hver dag.

  2. Til lunsj og middag, for å inkludere i din diett en liten løk, persille, hvitløksklir, rødbeter og gulrøtter.

  3. Hvis det ikke er problemer med magen, en halv time før du spiser, kan du spise en teskje pepperrot med rømme. Dette fjerner ikke bare hjernens kar, men forhindrer også dannelsen av steiner i leveren og gallekanalene.

  4. Gå til apoteket og kom dit St. John's wort, kamille, immortelle, birk knopper for å begynne å rense hjernens kar. For forberedelse av folkemedisin, bland alt i like store mengder. Ta 1 spiseskje av den resulterende samlingen og hell den med kokende vann - 0,5 liter. La det brygge i en halv time, belast og legg infusjonen til et mørkt, kjølig sted. Før du går til sengs, hell et glass av denne kjøttkraft, legg til litt honning og laurbærolje - 1 dråpe. Gå til sengs. Neste morgen, varme opp gjenværende buljong og drikk på tom mage, igjen tilsett olje og honning. Behandlingen av hjernens kar med denne folkemidlet er 1 måned.

  5. Lager opp på vinteren med furu nåler, de vil være nyttige for deg for å forberede neste oppskrift på å rense hjernens fartøy. Finhakk furu nåler og bland 5 ss med hofter og hakkede løkskall, som må ta 2 ss. Bland alt godt for å lage en homogen blanding for å rense hjerneskarene, og hell alt kokende vann i mengden 1,0 liter. Insistere i 8-10 timer, pakker beholderen med et teppe for å få en termosflaske. Drikk 1 l av dette legemidlet du trenger i 1 dag.

  6. Det samme verktøyet bør tas og med slag, bare i dette tilfellet er det nødvendig å legge til glasset en renset og knust sitron - 0,5 stk. for hver mottakelse.

  7. Det har lenge vært kjent hvor godt det kan rense vanlige blodkar. For å fremstille verktøyet for rengjøring, ta hvitløk - en gjennomsnittlig hode god knuse det, for eksempel ved hjelp av en presse og fylle solsikkeolje, uraffinert i en mengde på 250 ml av denne blandingen ble satt i kjøleskap over natten, og neste morgen klemme 1 teskje skje med sitronsaft og bland med samme mengde olje, tilsatt hvitløk. Ta en stund før måltider, i tre måneder, tre ganger om dagen. Etter det, ta en pause i tre måneder og gjenta kurset.

  For å utføre noen av prosedyrene for rengjøring av cerebrale kar er nødvendig å vurdere ikke bare mulige utfall, men også alle de farer som kan oppstå fra deres effekter. Tatt i betraktning det faktum at alle giftstoffer som tung stoffer i kroppen vår, ned til bunnen av den fysiologiske menneskelige skall, og de fleste av dem er fortsatt årene, deretter å bli kvitt giftstoffer anbefalte de såkalte dype rengjøring prosedyrer. Forfall produkter, med andre ord, slagger ikke bare tette opp kroppen, men blir også stadig forgiftet. Du må bare velge en prosedyre som ikke skader deg og kroppen din. Når du rengjør fartøy med urteinfusjoner og avkok, bør vi ikke glemme at bare bestemte typer matvarer må spises. Dette bør inkludere og spise bare visse grønnsaker (i råformen), ettersom grønnsaker og frukt har alle nødvendige egenskaper for rengjøring av kroppen. Noen av grønnsakene har en naturlig vanndrivende egenskap. Slike grønnsaker inkluderer agurk, sitrus og bønner. Bruk til matlaging med redusert mengde sukker og salt urter og krydder bidrar til å forbedre smaken av parabolen og gi den en diettfarve. Dermed renser du ikke bare kanalene i hjernen, men gir også kroppen din muligheten til å kaste bort alt overskudd som det samlet seg.

  Plaques i hjernens kar. Ak, selv om du overholder prinsippene for en sunn livsstil, begynner nivået av skadelig kolesterol alltid å stige i blodet ditt med alderen. Dette skyldes visse egenskaper i leveren, og dette bør være oppmerksomt. Ellers er karene i hjernen, så vel som perifert mister sin elastisitet og dekket fra innsiden av plakk, noe som fører til innsnevring av lumen, og noen ganger til sin fullstendig okklusjon. Dessverre er aterosklerose, og dette er navnet på denne sykdommen, den viktigste dødsårsaken til den voksne befolkningen på vår planet. Ja, ja. Det stemmer. Ikke ulykker, ikke store katastrofer og katastrofer, ikke epidemier, ikke engang AIDS eller kreft - den vanlige, tydelige, uklare aterosklerosen. Det er han som umulig blokkerer blodårer og frarøver din ernærings hjerne, noe som gjør deg svak og hjelpeløs. Og hvis du ikke vil fylle opp trist statistikk, bør du definitivt lære å rense hjernens fartøy. Og selv om du ikke har dukket opp før symptomer som svimmelhet, hodepine, svekket motorisk koordinasjon, søvnløshet - hvis din alder er nærmere 45 år, bør du alltid starte rengjøring sine fartøyer fra kolesterol ved hjelp av folk rettsmidler. Det må imidlertid sies at i denne alderen er det sjelden for alle som ikke har slike symptomer fra tid til annen.

  Rengjøring av hjernens fartøy. Hvis du virkelig bryr deg om minnet ditt, bør du rense hjerneskipene. Rensing av hjernens fartøy hjelper deg med å øke minnet med 1-2 ordrer uten å ty til komplekse tallrike metoder for å huske tall og lese dikt. Dette betyr ikke at etter prosedyrene din hjerne vil fungere som i ungdommen. Likevel vil du fjerne mye stress fra det og legge merke til at de begynte å huske hendelser som lenge har blitt glemt. Rengjøring av cerebral fartøy er bare nødvendig hvis du ser en generell sirkulasjonsforstyrrelse. Det kan være forårsaket av en forstyrrelse av vaskulær funksjon - vaskulær insuffisiens, noe som vanligvis utvikles i den akutte infeksjonssykdommer, betydelig blodtap og traumer. I dette tilfellet ekspanderer fartøyene, blodtrykket faller, blodstrømmen i karene bremser seg kraftig. I tillegg deponeres kolesterol og andre slaggstoffer på vegger av fartøyene. Rensing av blodkar har en gunstig effekt på kroppen. Utvasking av fartøyer "plakk", noe som gjør dem mer elastisk og fleksibel rensing bidrar til å kurere mange sykdom, aterosklerose, slik at sannsynligheten for hjerteinfarkt, paralyse, hodepine, forbedre syn, hørsel, redusert og forsvinne åreknuter på benene.

  Styrker hjernens fartøy.

  1. Ta følgende medisinske urter - morwort, labaznik, agurk, hund rose frukt, hak alt godt og bland i like deler. 4 spiseskjeer av den resulterende blandingen, hell kokende vann - 1 liter og insistere i termosene i 8 timer. Du kan hælde om kvelden og la den brygge om natten. Ta 100 ml flere ganger om dagen. Behandling av cerebral fartøy - 2 måneder, så ta en kort pause og gjenta kurset. Og du kan ta andre urter: søt kløver, japansk japansk frukt, geranium eng. Bare bland i samme proporsjoner, hell kokende vann og insistere på en termos. For å rydde hjernens fartøy må du ta stoffet i 2 måneder til 100 ml flere ganger om dagen.

  2. For å normalisere trykket og rengjøre fartøyene er svært nyttige vanlige gulrøtter. Den kan brukes i forskjellige typer - rå, tilbered salater eller koteletter, noen gjør syltetøy ut av det og til og med bake informasjonskapsler. Du kan også lage en fantastisk balsam. Press juice fra rødbeter og gulrøtter - til 1 glass, legg til her så mye honning og 1 mer glass revet pepperrot. Rør godt og tilsett 50 ml vodka. La for en dag på et mørkt sted, og klem deretter en juice av 1 sitron. Bland alt godt til honningen oppløses helt og ta tre bord om dagen 1 spiseskje før du spiser. Behandling av cerebral fartøy er 2 måneder, så tar vi en pause i 1 måned og gjentar kurset.

  3. Forbered infusjonen fra grenrær og røtter av barbær. For å gjøre dette, grind de unge skuddene og røttene godt og hell dem med bratt kokende vann med en hastighet på 2 ss per 1 liter vann. Insistere på termos i 4 timer og ta i varm form 3 ganger om dagen før du spiser. Tinktur fra barbær kan kjøpes på apoteket og ta 30 dråper oppløst i vann 3 ganger om dagen.

  4. Et bemerkelsesverdig styrkemiddel for cerebral fartøy er de unge nåler av ulike trær. For å forberede buljongen trenger du ca 5 ss finhakket furu nåler, gran, furu - du kan blande, og du kan ta en. Hell alle 500 ml kokende vann, sett på en brann og lag koker over lav varme i 15 minutter. La i en termos for natten, deretter belastning. Gni på en liten rist og skell citronen og fyll den med den resulterende kjøttkraft. Tillat å stå i 2 timer og drikk daglig en halv kopp av den resulterende folkehjelpen 3 ganger om dagen. Behandling av cerebral fartøy er 1 måned, deretter blir en pause i to uker gjort og behandlingsforløpet gjentas.

  Vi sorterer ut spørsmålet, hvordan du rengjør hjernens fartøy og hva er alternativene?

  Som en person vokser opp på veggene i hans blodårer forurensninger bosette seg. Denne tilstanden forårsaker innsnevring av arteriene og blokkering av blodstrømmen. Faktorer som bidrar mer til vaskulær obstruksjon inkluderer dårlig kosthold, mangel på fysisk aktivitet og røyking. Hjernen lider mest, den har mange kapillærer og blodårer. Artikkelen vil omhandle hvordan du rengjør hjernens kar.

  Vi tilbyr en video med generelle anbefalinger

  Tegn og symptomer

  Aterosklerose - Vesical clogging forårsaket av akkumulering av aterosklerotiske plakk i karene, sykdommen forårsaker et brudd på blodsirkulasjon og innsnevring av arterier som bærer oksygen til hjernevævet. Aterosklerose er årsaken til slag og vaskulære sykdommer. Sykdommen påvirker koronararteriene, perifere og nyrene, samt arterier som fôrer hjernen - utvikler aterosklerose i hjerneskarene.

  Vi viser symptomene på denne tilstanden:

  • Angina pectoris;
  • Kortpustethet
  • Økt tretthet, forvirring i sinnet;
  • Muskel svakhet;
  • hodepine;
  • Økt svette
  • Kvalme, svimmelhet;
  • Ofte opplever pasienter en følelse av dømmekraft.

  Tette cerebral fartøy kan føre til utvikling av:

  • Alzheimers sykdom (på grunn av hjerneskade, tap av hukommelse utvikler, problemer med å tenke);
  • Iskemisk berøring (på grunn av tilstedeværelse av plakk);
  • Hemorragisk slag (hjerneblødning, årsaken er svekkelsen av blodkarets vegger).

  Fartøysrengjøring

  Regelmessig rengjøring av cerebral fartøy er nødvendig for å forhindre utvikling av aterosklerose og eliminere konsekvensene av plaketter.

  Medisinske metoder

  Inkluder implementering av spesialiserte prosedyrer på sykehuset eller ta medisiner.

  hemocorrection

  Ekstrakorporeal hemokorrering er en efferent metode for vaskulær rensing, designet for å fjerne giftige stoffer, fremmede proteiner, aggressive enzymer fra kroppen. Hovedmiljøet for å fjerne giftstoffer er blod, plasma og lymfe.

  Hemokorrering er en to-trinns prosedyre, pasienten transfiseres med sitt eget blod, som tidligere har passert gjennom en sentrifuge. Sentrifugert blod er delt inn i 2 komponenter: en oppløsning av blodplasma i den øvre fasen og et lag av hvite blodlegemer i midten av røret med et lag av erytrocyter i underdelen. Plasma er renset fra kolesterol, og celler injiseres umiddelbart i pasienten som en injeksjon. På neste sesjon injiserte han rent plasma, og tok en annen del av blodet for rengjøring.

  Det finnes flere metoder for hemokorrering: plasma cryomodification, laserbestråling, elektrokemisk oksidasjon av blod.

  Medisinsk behandling

  Formålet - for å redusere nivået av "dårlige" kolesterol (LDL - lipoproteiner med lav densitet, triglyserider), fremme dannelsen av kolesterol plakk og å øke konsentrasjonen av "gode" kolesterol (HDL - high density lipoprotein), normal metabolisme.

  statiner

  En klasse medisiner som senker kolesterolnivået ved å redusere sin produksjon i leveren. statiner øke nivået av "godt" kolesterol og senke dannelsen av plakk i arteriene. Dette er et relativt trygt middel for de fleste pasienter, men medikamenter er kontraindisert for gravide og personer med leversykdommer.

  Hvordan rense blodårer i hjernens folkemessige virkemidler

  Hjernen, som er den dominerende mannens organ, er i stand til å korrigere funksjonen til noen av kroppssystemene. Et betydelig antall sykdommer som forekommer i det, skyldes en funksjonsfeil hos karene som bærer oksygen og næringsstoffer med blodstrøm.

  Utsatt på veggene av lipoproteiner og salter fører til en innsnevring av lumen og vanskeligheter med å flytte blodet. Bidragende faktorer i denne prosessen er irrasjonell, unhelpful ernæring, mangel på fysisk aktivitet og skadelig avhengighet.

  Folk som bryr seg om kroppens helse og opprettholder effektiviteten, krever regelmessig rensing av hjernens kar.

  Medisinsk personale oppfordres til å utføre rensing med farmasøytiske midler. Rengjøring ved bruk av folkemetoder (mat og urter), utført uavhengig, har imidlertid samme effekt.

  Når rensing av hjernens kar er nødvendig?

  Det er umulig å utvilsomt svare på dette spørsmålet. Gjennom årene har fartøyets vegger en tendens til å slites ut, med cellestramming, et brudd på elastisitet og økt skjøthet. Tidlige stadier av akkumulering av kolesterol og ødeleggelse av vaskulære vegger er nesten asymptomatiske.

  Som et resultat, anbefaler spesialister å utføre forebyggende rensing av blodkar ved folkemetoder til folk som har fylt 30 år, minst en gang i året.

  Symptomatologien til en sirkulasjonsforstyrrelse i hjernen manifesteres etter innsnevring av fartøyets lumen med mer enn 50% og uttrykkes i:

  • progressiv forverring av minne og fokus på oppmerksomhet;
  • forstyrrelser i blodtrykket;
  • hyppig hodepine, bevissthetstap
  • redusert hørsel og synsstyrke;
  • forstyrrelser i nervesystemet
  • Causeless irritability, søvnforstyrrelser og patologisk utmattelse.

  Ovennevnte tegn indikerer et mulig slag. Hvis et slikt symptom oppdages, kreves en akutt medisinsk konsultasjon!

  Måter å rense hjernens fartøy

  Det er flere metoder for å rense fartøyene:

  1. Ved behandling med legemidler eller ved rengjøring av enheten. Gi muligheten til raskt å få resultatet.
  2. Behandling med bruk av alternativ medisin. Resultatet er manifestert om noen måneder.
  3. Bruken av kompleks rensing, ved hjelp av begge metoder.

  Hva er virkningen av rengjøring?

  Vaskulær rengjøring fjerner opphopningen av slagger og lipider, som er en kilde til farlige og alvorlige sykdommer (hjerteinfarkt, hjerneslag, aterosklerotiske forandringer).

  De frigjorte fartøyene gir en stabil overføring av oksygen og næringsstoffer til hjernecellene, noe som resulterer i forsvunnelse av hode smerte og irritabilitet, normalisering av trykk, gjenopprette minne og tenkning evne.

  Avslag på å utføre rensing, - hva er de mulige konsekvensene?

  Hvis det er en mulighet for å legge kolesterol på vaskulære vegger, vil mangelen på vanlig rensing uunngåelig føre til alvorlige konsekvenser (funksjonshemning er mulig).

  I lys av den første asymptomatiske løpet av prosessen, utvikler sykdommen ofte betydelig, forårsaker hjerneblødninger (slag).

  Frekvens av cerebral vaskulær rensing

  Periodikk av rensninger er rent individuelt. Ofte utføres prosedyren en gang i året.

  Mens du observerer riktig livsstil, begrenser inntaket av "skadelige" produkter, beriker dietten med grønnsaker og frukt og regelmessige besøk til legen, er vaskulær rengjøring nødvendig hvert femte år.

  Regler for effektiv og sikker rengjøring

  For riktig kvalitativ rensing er det nødvendig å følge visse regler og gi:

  1. Manipulering av bestemte emner, hvis lengde er avhengig av den valgte metodikken. Et langt renseprosess innebærer en mer delikat og effektiv eliminering av slaggering og klynger av lipoproteiner.
  2. Overholdelse av anbefalt diett med begrenset mengde matforbruk.
  3. Den optimale tiden for å gjennomføre rensekurset - det anbefales å rengjøre fartøyene om høsten eller om sommeren når det er tilstrekkelig mengde frukt og grønnsaker.
  4. Fullstendig eliminering av avhengighet (røyking og drikking av alkohol).

  Metoder for folketerapi

  Det finnes mange forskjellige metoder for rensing ved hjelp av alternative teknikker. De mest populære er bruk av urter og mat.

  Rengjøring avkok

  1. Samling med knopper av bjørk. Ta 2 ss. l. bjørk knopper, kamille, evighets Hypericum, blandet, helt over pint av kokende vann, delt i to deler, og blir brukt to ganger daglig (om morgenen og om kvelden) med tilsetningen av honning og faller laurbær eterisk olje.
  2. Ta 1 ss. l. samling av mynte blader og bjørk, burdock røtter, urter og renal cudweed te, frukt og Eleutherococcus hofter (i like mengder), forseglet pint av kokt vann, en halv time og 0,5 dl brukt opp til tre ganger om dagen.
  3. Kløver, myrtle, persillefrø, malurt og marjoram (5: 2: 0,5: 5: 1) blandes. Ta 3 ss. l. samling og dampet med en liter kokende vann, insistert i flere timer, brukt til 1/4 kopp hver tredje time.
  4. 5 ss. l. nåler av furu, 2 ss. l. skaller av løk og rosenkål, hell en liter vann, koke og insister natten. Forbruket av en halv liter om dagen, delt inn i flere mottakelser, et kurs på tre måneder.
  5. Den knuste rhizomet av burdock (1 ss.) Blir dampet med en halv liter kokende vann, det insisteres og brukes til 0,5 kopper om morgenen, opptil tre måneder.
  6. Honning, knust rhizomevalerian (2 ss.) Og et glass jordet dillfrø blandes med tilsetning av to liter kokende vann, insisterer på en dag og brukes til 1 ss. l. før du spiser.
  7. Til 1 ss. l. Lodgere la til et glass kokende vann, ble kokt på dampbad, filtrert, drukket tre ganger om dagen for 1/4 kopper, et kurs på 2 måneder.
  8. 1 ss. l. rød ashberry blir strømmet med et glass vann, kokt og kokt i en time, filtrert og brukt på en tredjedel av glasset tre ganger om dagen, et kurs på 2 uker.
  9. 2 ss. l. Linfrø er malt, et glass kokende vann er tilsatt, det er infundert og full for natten, med et kurs på opptil 4 måneder.
  10. 1 ss. l. blomster hornbeam helles et glass kokende vann og brukes tre ganger om dagen, løpet av 1,5 måneder.
  11. 1 ss. l. Stallen er fylt med et glass kokende vann, det brukes 50 ml fire ganger om dagen, i løpet av tre måneder.

  Rengjøring av tinkturer:

  1. 200 gram ren muskatmos er hellet med vodka, infundert i 2 uker uten tilgang til lys, brukt i en måned.
  2. Et glass blomster av kløvereng er fylt med en halv liter vodka. Løsningen insisteres i to uker, filtreres og brukes til 1 ts. to ganger om dagen, et kurs på 1,5 måneder.

  Matrengjøring

  Bruke sitron

  Driftsstoffer av sitron bidrar til fjerning av toksiner og toksiner, tone og styrke de vaskulære veggene, stimulerer blodsirkulasjonen. Bruk på to måter:

  1. Sitronsaft, olivenolje og honning (like) er blandet, det insisteres på en dag, den brukes til 1 ts. før frokost, kurs på tre måneder.
  2. Twisted på en kjøttkvern for 2 appelsiner og sitron, lagt til 2 ss. l. honning. Det er tatt for 2 ts. tre ganger om dagen før måltider.

  Rengjør løk og hvitløk

  Hvitløk og løk, takket være det høyeste innholdet av biologisk aktive stoffer, er gode midler som reduserer konsentrasjonen av kolesterol.

  1. knust hvitløk hode, som er fylt med olivenolje, infusert over natten på et kaldt sted og brukt tre ganger daglig før måltider (1 t. l. Blandingen ble fortynnet med sitronsaft), i løpet av 3 måneder. Begrensninger til terapi er sykdommer i fordøyelseskanalen, graviditet og amming.
  2. Løken er malt i en blender, saften er presset ut og blandet med honning i like store mengder. Brukes til 1 ss. l. på tom mage.
  3. 4 knust hvitløk pærer blir det tilsatt 4 vridd sitron, ble plassert i en tre-liters krukke og fylt med kaldt vann zakipyachennoy insisterer 3 dager, filtrert og anvendt på 0,5 kopp tre ganger per dag. Behandlingsforløpet krever 4 bokser med infusjon.

  Påføring av valnøtter

  Innholdet av mikroelementer og flerumettede syrer i nøtter gjør det mulig å effektivt stimulere blodsirkulasjonen.

  1. Daglig spise til frokost mandarin, tre valnøtter og en ts. rosiner, kurs opptil 6 måneder.
  2. Twirled i en kjøttkvern tørket aprikoser, nøtter og rosiner (jevnt) og brukes til 1 ss. l. før måltider tre ganger om dagen.
  3. 5 stykker nøtter, ananas skive og 1 ss. l. honning er malt, blandet og infundert for en dag uten tilgang til lys. De forbrukes fire ganger om dagen, som varer 1 måned.
  4. 5 nukleoler med nøtter blande, 1 ss. l. honning, kanel og ingefær (på en klype), insisterer en dag, brukes til 1 ss. l. før du spiser.

  Juice Cleansing

  Terapi og rensing av cerebral fartøy ved hjelp av juice er en lang prosedyre, men ganske effektiv. I tillegg til å eliminere salter og lipoproteiner, fjerner juice effektivt slagger, giftstoffer og stabiliserer lymfestrømmen.

  For å utføre rengjøring av juice bruk:

  1. Birch juice, som renser hele kroppen. Det brukes tre ganger om dagen for et glass.
  2. Rødbettsaft blandet med gulrot. Har en kraftig rensende effekt når du eliminerer slagger fra tarmen.
  3. Apple, granateple og appelsinjuice, gode rengjøringsbeholdere. De kan interleaved.

  Kosttilskudd

  For kvalitativ fartøy raffineringsprosessen nøye følger den anbefalte dietten, inkludert en restriksjon av matinntak, stimulerer syntesen av "skadelige" kolesterolet og utfylling av mat med høyt innhold av pektin, fiber og umettet fett.

  Redusere konsentrasjonen av kolesterol lag fremmer forbruket av nøtter, frukt og grønnsaker, grønn te, vegetabilske oljer (soya, sesamfrø og oliven), marin fisk og sjømat, frokostblandinger. Disse retter kan hindre opptak av lipoproteiner oppløse akkumuleringen i den vaskulære veggen og for å hindre dannelsen av kolesterol plakk.

  Meieriprodukter som inneholder "skadelig" kolesterol i betydelige mengder, eggeplommer, muffins, søtsaker, stekt og fet mat bør minimeres til forbruk.

  Kontraindikasjoner til rengjøringsprosedyren

  Det er ingen spesifikke restriksjoner på rensing av blodkar. Imidlertid bør det huskes at alternativ formulering kan inkludere produkter - allergener og urter, som forårsaker allergiske manifestasjoner ved forekomst av individuell overfølsomhet i kroppen.

  De kan også inneholde stoffer som har en irriterende effekt på magesårets organer i mage-tarmsystemet, noe som forbyder bruk av slike oppskrifter hos personer med kronisk patologi i fordøyelseskanalen.

  Utvetydig er prosedyren for rensing kontraindisert i barndommen, under graviditet og i laktasjonsperioden.

  Bruk av medisiner

  For å maksimere raskt og effektivt eliminere slagge- og kolesterolavsetning på vaskulære vegger, brukes medisiner for å redusere absorpsjonen av lipoproteiner og aktivere fjerning.

  Til dette formål benyttes følgende grupper av legemidler:

  1. Statins ("Krestor", "Zokor"), som er de mest effektive og forårsaker minst mulig uønskede konsekvenser. I tillegg til å redusere "skadelig" kolesterol, lindre betennelse og ha en antitumor effekt. Kan brukes i lang tid.
  2. Preparater som fremmer utskillelsen av gallsyrer, som er produkter av kolesterol metabolisme - "Questran", "Holestid." De har en bivirkning - de øker gassdannelsen og fører til tarmlidelser, påvirker den terapeutiske effekten av andre legemidler.
  3. Fibrer ("Traykor", "Atromid"), regulerer syntesen av fett og reduserer konsentrasjonen av kolesterol. De fremmer dannelsen av gallestein-konkretjoner.
  4. Vitamin B-gruppe og askorbinsyre.
  5. Narkotika av nikotinsyre - PP eller B3 - "Niaspam"
  6. Midler basert på ginkgo biloba (Bilobil, Tanakan), styrker veggene til fartøyene og forbedrer cellemetabolismen.

  Før du tar medisiner, er det nødvendig å konsultere en lege, velge riktig legemiddel, bestemme og korrigere optimale doser og varigheten av behandlingen.

  Forebyggende metoder

  For å forhindre utvikling av aterosklerotiske lesjoner av blodkar:

  • normalisere dietten
  • gi opp skadelig avhengighet;
  • øke fysisk aktivitet.

  Kvalitativ rengjøring av cerebral fartøy innebærer bruk av flere metoder for rensing og tar lang tid.

  For å øke effektiviteten, sammen med bruk av legemidler og bruk av tradisjonelle medisinmetoder, bør man følge et rasjonelt kosthold og en sunn livsstil.

  Hvordan rense blodårer i hjernens folkemessige virkemidler

  Med alder løsner skadelige stoffer på fartøyets vegge. Slike prosesser fører til innsnevring av lumen og forringelse av blodtilførselen. Bidragende faktorer - ubalansert kosthold, dårlige vaner og stillesittende livsstil. Spesielt hjernen lider - det er små kapillærer og et svært forgrenet vaskulært nettverk.

  På sykehus er det mulig å rense fartøyene under tilsyn av leger. For dette er det forskjellige måter, hvorav en er å rense hjernens fartøy gjennom medisinering. Men i denne artikkelen vil vi diskutere hvordan du renser hjernens fartøy ved hjelp av folkemetoder. De som bryr seg om å opprettholde sin helse og ønsker å utvide sin arbeidsevne så lenge som mulig, oppfordres til regelmessig å rense hjernens kar, som kan gjøres hjemme. Slike rengjøring utføres ved bruk av urter og diverse matvarer. Hvordan rense riktig og om det er kontraindikasjoner i prosedyren for rengjøring av hjemmet?

  Rensing av cerebral fartøy ved folkemessige rettsmidler

  Utfør eventuelle rengjøring nødvendige kurs. Jo lengre kurset, jo mer mykt og effektivt er det. For å holde blodårene i god stand, er det nok å rengjøre en eller to ganger i året.

  Vi bør være spesielt oppmerksom på ernæring: under rengjøring å konsumere et minimum av animalsk mat, er ikke skadelige produkter - fett, søt, krydret, salt, røkt og så videre. Og i andre tilfeller er slik mat bedre å bruke i begrensede mengder, ellers vil hele effekten av renseprosedyrene gå galt.

  For å rengjøre bedre om sommeren eller høsten, når det er frisk frukt og grønnsaker i tilstrekkelige mengder, og kroppen ikke iznuron lang vinter hypovitaminosis.

  Som et resultat av riktig rengjøring, forbedrer den generelle tilstanden symptomene på dårlig blodsirkulasjon i hjernen. Etter at du har renset hjernens kar, inkludert folkemessige virkemidler, er følgende positive effekter notert:

  lettere å kontrollere blodtrykket

 • forsvinne eller reduseres til et minimum av svimmelhet og hodepine;
 • minnet forbedres;
 • øker kroppens generelle tone;
 • den meteorologiske avhengigheten avtar.
 • Separat er det nødvendig å si om dårlige vaner. Alkohol og nikotin og sunne blodkar er inkompatible konsepter. Alkohol og nikotin er de sterkeste vaskulære giftstoffer, derfor er det ubrukelig å utføre noen rensing uten å utrydde avhengighet av tobakk og alkoholholdige drikkevarer.

  Det er mange måter å rengjøre hjernens kar med hjelp av folkemidlene. Her er de mest populære oppskrifter med bruk av urter eller rimelige matvarer. De fleste oppskrifter anbefaler deg å bruke medisiner før frokost. Ikke glem å drikke et glass vann om morgenen før alle prosedyrer.

  I folke metoder kan også være kontra - ofte i oppskriften består av allergene matvarer eller ingredienser som irriterer magesekken, slik at personer med overfølsomhet, ulcerative sykdommer i mage og tolvfingertarm, kroniske sykdommer i leveren og nyrene som skal behandles til slike metoder for behandling nøye.

  Rensing av hjerneskarene med urter

  Så, 5 resepter for rensing av cerebral fartøy av folkemessige rettsmidler - behandling av urter.

  1. Samling: Blader av peppermynte, bjørk, burdock rot, marshweed gress, rosen hofter, gress av nyre te, frukt av Eleutherococcus spiny. Bland alle ingrediensene i like store mengder. En spiseskje av samlingen brygges med to briller med kokende vann og insisterer på en halv time. Ta 100 ml 3 ganger om dagen.
  2. Kamille, St. John's wort, immortelle og birk knopper bland 2 ss og hell 2 kopper kokende vann. Del i to deler og ta om morgenen og kvelden, og legg til infusjonen 1 dråpe essensielle oljebærblad og 1 teskje honning.
  3. Kløverblader - 5, malurt - 5, myrtle - 2, marjoram - 1 og persillefrø - 0,5 deler. Ta 3 ss samling per 1 liter kokende vann. Insister i flere timer og ta kvart på glass hver 3. time.
  4. Fem spiseskjeer av furu nåler, to spiseskjeer av løkskaller og rosen hofter - per liter vann. Kok og la det være for å infuse for natten. Drikk innen tre måneder etter 500 ml per dag, delt inn i flere metoder.
  5. Infusjon av burdock-røtter: 1 ss hakkede plantråmateriale, hell 500 ml kokende vann i en termos. Drikk 100 ml om morgenen i 3 måneder.

  Enkomponentoppskrifter har også en rensende effekt.

  1. Linfrø. Grind 2 ss frø og brygge i 200 ml kokende vann. La det bryte til det er avkjølt. Drikk om natten i 4 måneder.
  2. Blomster hornbeam - et godt verktøy, men sesongmessige og sjeldne. Blomster i mengden 1 spiseskje brygget på et glass kokende vann. De drikker et halvt glass tre ganger om dagen i 1,5 måneder.
  3. Felten sele. Forbered et avkok av urter i et vannbad - en spiseskje per glass vann. Ta 50 ml fire ganger om dagen i tre måneder.

  Rensing av cerebral fartøy med sitron

  Rense blodkarene i hjernen vil hjelpe sitron. Stoffene som er inneholdt i den, har en antioksidant effekt, styrker veggene på karene og aktiverer utløpet av lymfekreft.

  1. Bland olivenolje, sitronsaft og honning i like store mengder. Å opprettholde innen en dag. Blandingen bør tas om morgenen i en halv time før frokost, en teskjef. Dette bør gjøres innen tre måneder.
  2. To sitroner og en oransje vri, legg til 2 ss honning. Hold fruktblandingen i kjøleskapet. Ta 2 teskjeer tre ganger daglig før måltider.

  Rensing av cerebral fartøy med hvitløk og løk

  Hvitløk og løk har lenge vært kjent som en panacea for alle sykdommer. I tillegg har de vist seg som et anti-kolesterolmiddel. De inneholder mange nyttige mikroelementer og biologisk aktive stoffer.

  1. Ett hode hvitløk er hakket og strømmet med vegetabilsk olje. La det brygge for en natt i kjøleskapet. Ta stoffet tre ganger om dagen i en halv time før måltider, fortynn en teskje av blandingen med like mye frisk sitronsaft. Behandlingsforløpet er fra en til tre måneder.
  2. Løk med honning. Bøy på kjøttkvern eller slip det bedre i en blender. Den resulterende juice klemmer og blandes med like mye honning. Hold den resulterende eliksiren i kjøleskapet. Ta en gang daglig før måltider på en spiseskje av blandingen. Det vil ta lang behandlingstid i tre måneder. Legemidlet øker også immuniteten mot forkjølelse, slik at den kan kombineres med forebygging av influensa.

  Rensing av cerebral fartøy med valnøtter

  Valnøtter inneholder flerumettede syrer og mikroelementer som forbedrer blodsirkulasjonen. Her er noen oppskrifter for å rense hjerneskibene hjemme ved hjelp av nøtter.

  1. Daglig start dagen med en slik frokost: en tangerine, en teskje rosiner og tre valnøtter. Etter en halv time kan du spise frokost som vanlig. Forløpet av rensing fra tre til seks måneder.
  2. Valnøtter, tørkede aprikoser og rosiner er vridd i kjøttkvern og det er 1 spiseskje av en blanding 20 minutter før måltider tre ganger om dagen.
  3. Valnøtt - 5 stykker, ananas - 1 stykke (ca. 2 cm tykk), honning 1 ss. All slipe, bland og insister på en dag i mørke retter. Det er fire ganger om dagen for en spiseskje en halv time før måltider. Cook daglig i en måned.

  Rensing av cerebral fartøy av juice

  Rensing med juice er lang, men helt trygt. I tillegg til blodkar gjenoppretter juicer lymfatisk sirkulasjon og fremmer fjerning av avfall fra interstitialt rom.

  1. Birksap brukes til å rense alle fartøyene. Drikk det 1 glass tre ganger om dagen.
  2. Rødjuice Bland i like store mengder med honning, drikk et halvt glass tre ganger om dagen en halv time etter et måltid. Cook for en dag.

  En god effekt på hjernens granater, apple og appelsinjuice.

  Rengjøring av cerebral fartøy med narkotika

  Ved alvorlige problemer med hjernens blodkar er det nødvendig å gjennomgå undersøkelse på sykehuset. Legen vil velge de nødvendige prosedyrene for deg og velge medisinene. Kanskje vil han foreskrive medisiner for å rense hjernens kar. Det finnes flere typer stoffer som forbedrer tilstanden til blodårer.

  1. Legemidler som reduserer skadelig kolesterol er statiner. Disse inkluderer preparater Lipitor, Zokor, Krestor, Leskol.
  2. Preparater av nikotinsyre - vitamin PP eller B3: "Nicolar", "Niaspam".
  3. Midler for utskillelse av gallsyre: "Holestid", "Velhole", "Questran".
  4. Legemidler til regulering av fettmetabolismen: "Traykor", "Clofibrate", "Ezetimibe", "Atromid".

  Alle de ovennevnte legemidlene bør bare tas som foreskrevet av legen, da alle har sitt vitnesbyrd, det er bivirkninger og inkompatibilitet.

  Av ufarlige stoffer som du kan ta deg selv, anbefales det:

  • vitamin C;
  • vitaminer i gruppe B;
  • vitamin A;
  • antioksidanter - vitamin E, selen;
  • fra mineralske elementer - kalsium og sink.

  Alle de ovennevnte stoffene styrker veggene i blodårene, normaliserer lipidmetabolismen.

  Det er også forberedelser basert på ginkgo biloba-anlegget:

  De er over-the-counter, de har nesten ingen kontraindikasjoner og et minimum av bivirkninger. Ikke bruk ginkgo biloba preparater med aspirin. De styrker veggene i blodårene og blodårene, virker som antioksidanter, har edemidøs effekt, forbedrer metabolismen i nerveceller.

  Til slutt kan det bemerkes at preparater for rensing av cerebral fartøyene kan være basert på planteekstrakter. Folkemedisiner, som har minst kontraindikasjoner, består i mottak av urter eller renseprodukter som gunstig påvirker hjernen: sitrusfrukter, valnøtter, hvitløk og løk. Når det gjelder medisinbehandling, bør alle legemidler forskrives av en lege etter en detaljert undersøkelse.

  Les Mer Om Fartøyene