Stroke - Behandling og gjenoppretting etter hjerneslag hjemme

Dessverre er stroke en av de vanligste og farligste sykdommene i vår moderne verden, preget av brudd eller blokkering av blodårer, som alvorlig forstyrrer blodsirkulasjonen i hjernen. Sykdommen utvikler seg ekstremt raskt, og stramming med behandling fører til død av nerveceller. Selvfølgelig må en slik farlig sykdom bli observert i et sykehusmiljø, men i kampen mot slag er alle midler gode. Derfor har mange mennesker som har lidd denne sykdommen, for å gjenopprette alle funksjonene i kroppsforbruket sammen med tradisjonell medisin og ulike påviste midler fra folkemerket. Det er imidlertid verdt å huske at behandling av hjerneslag ved folkemidlene bør gå sammen med medisinsk avtale av en lege. Så lærer vi de mest effektive måtene å gjenopprette fra en tidligere sykdom ved hjelp av tradisjonelle medisinske metoder.

Den første "samtalen" av sykdommen

Slaget er delt inn i to typer:

 1. Hemorragisk er et brudd på hjerneskip, som et resultat av at blod begynner å samle seg i vevet, blodpropper presser på nerveenden, forstyrrer deres funksjon.
 2. Den vanligste typen er iskemisk slag, som er preget av blokkering av hjernens kar, og brudd på patency stopper normal blodtilførsel. Næringsstoffer når ikke nervecellene, noe som drar ødeleggelsen av nerveender.

Folk rettsmidler for hjerneslag er svært effektive ved de første tegnene på forestående sykdom. Så, de første symptomene på en preinsult tilstand er:

 • en skarp svakhet i nedre eller øvre ekstremiteter (oftere i nedre ekstremiteter);
 • forvirring av tanker, manglende evne til å formulere et enkelt uttrykk, sløret tale;
 • nedsatt syn
 • alvorlig hodepine, migrene;
 • hyppig svimmelhet;
 • en summende i ørene, en følelse av et utstoppet øre;
 • brudd på følelse av tid og rom;
 • minneverdigelse.

Alle de ovennevnte symptomene på et slag forekommer på grunn av at hjernen slutter å motta nok oksygen og næringsstoffer. Umiddelbar behandling kan effektivt takle de alvorlige konsekvensene av pasientens slag. Tradisjonelle behandlingsmetoder har gjenopprettende tiltak og vil bidra til å overvinne sykdommen raskere og uten alvorlige komplikasjoner.

Rengjøring av kroppen

Før du behandler slag med folkemessige rettsmidler, anbefales mange spesialister på dette medisinområdet å starte med hele kroppen rensing.

Det er mange oppskrifter for å fjerne akkumulerte slagg, toksiner, og også utvide karene for utskillelse av kolesterolplakk.

Oppskriften på folkemidlene nr. 1. Basert på kjære. For å forberede en effektiv renseblanding trenger du:

 • 1 kopp naturlig honning;
 • en halv kopp fennikelfrø;
 • 1 ss. Valerian officinalis (knust).

Metoden for forberedelse krever ikke mye innsats og tid: kombinere alle ingrediensene, hell i en termos og hell 2 liter kokende vann. Dette verktøyet er infundert i nøyaktig 24 timer, etter at det kan helles i en krukke eller annen beholder, lagret på et kjølig sted. Det anbefales å ta en honninginfusjon i en halv time før hvert måltid på 1 ss. Behandlingstid - opptil 7-10 dager. Gjenta rensing av kroppen på denne måten kan være hver 3-4 måneder.

Oppskrift på folkemedisin № 2. Sitron-honning blanding. Det vil trenge et vanlig sett med ingredienser, som praktisk talt ikke er noe kjøkken:

 • 0,5 liter. naturlig honning;
 • 1 kopp presset sitronsaft;
 • et halvt glass ekstra jomfruolje.

Alle ingrediensene er blandet, den resulterende vasselen lagres i kjøleskapet, det er også, som den forrige, spist tre ganger om dagen 20 minutter før måltider. Hele rensingsprosedyren varer 10-14 dager, kurset kan gjentas, men ikke tidligere enn seks måneder senere.

Disse stoffene er effektive for å komme seg raskere etter et slag, for å rense blodårene, og for å forbedre deres elastisitet og patentering.

Herbal decoctions og infusjoner

Restaurering etter et slag av folkemidlene vil gå mye raskere hvis du bruker urtemedisin, fordi fytoterapi har vært populært i vårt land i flere år nå, husk at tidligere alle urter ble behandlet med urter. Decoctions og infusjoner av urte rettsmidler brukes ikke bare til å behandle konsekvensene av den lidte sykdommen, men også for forebyggende formål.

Så, hva er urte rettsmidler for behandling av stroke folk rettsmidler:

 1. Ofte, etter at en pasient har hatt en sykdom, er en alvorlig taleforstyrrelse notert. For å returnere talefunksjonen anbefales det å bruke salvelytinktur. Det er best å brygge sterk te fra salvie om morgenen og drikk med sips hele dagen.

Det anbefales også å ta et bad med tilsetning av salvebuljong. Det er nødvendig å lage tre kopper av en komponent med to liter kokende vann, la det brygge i 10-15 minutter og hell i et forberedt bad.

 • Den kaukasiske dioscorea gresset er et flott folkemidlet for behandling av et slag, det anbefales å foreta infusjon fra denne urten. Oppskriften på rette er at 100 gr. dioscoree oversvømmet 0,5 liter. vodka, infundert i ca. 10 dager, hvorpå tinkturen blir forsiktig filtrert, og tilsett deretter mer vodka til en full 500 ml flaske. Agenten er tilsatt til 1 ts. i en hvilken som helst væske (te, juice, kompott, etc.) en gang om dagen. Behandlingen varer i en måned, da må du ta en uke og fortsette å bruke tinkturen i en annen måned.
 • For å gjenopprette alle kroppens funksjoner etter et hjerneslag perfekt hjelper avkok av flere urte, må de velges i samme forhold: tradisjonelt brukte urter som Banan, johannesurt og ryllik og calendula blomster, skillevegger valnøtt, tørkede jordbær og blomster Repeshko apotek. Deretter skal urter kokes, insistere i omtrent en halv time, passere forsiktig gjennom gasbind eller sil og kjølig. Ta 50 ml hver. 3 ganger daglig, behandlingsperioden er en måned.
 • Også ofte for behandling av komplikasjoner etter et slag, er celandine gresset brukt, selvfølgelig, denne planten er giftig, men med streng doseringsoverensstemmelse er kjøttbøllen av celandine svært effektiv. Forresten, bør du begynne å ta kjøttkraft av celandine fra små doser - 1/2 ts, gradvis å ta opp til 2 ss. Det nevnte folkemidlet er tatt 3 ganger om dagen i en måned.
 • Ofte, pasienter som har hatt et slag, er det delvis eller fullstendig lammelse av lemmer. I denne situasjonen er det vist å ta en tinktur av timian. Til 50 gr. tørkede urter må tilsettes 100 ml. vodka eller alkohol, sett bort fra sollys i 14 dager. Denne tinkturen kan male lammede lemmer.
 • Også gnidd etter at et slag er anbefalt og avkok av enebær, blir bladene knust og kokt i 15 minutter, så insister 2-3 timer og filter. Kjøttkraft skal lagres ved en temperatur på 4-6 grader Celsius.
 • Her er de mest effektive urter etter et slag, som du kan takle konsekvensene av sykdommen. Det er flere effektive folkemidlene.

  Sitrusfrukter

  Også etter et slag kan behandling med folkemidlene starte med en sitrusblanding. Oppskriften på matlaging er enkel og tar ikke mye tid, du må ta følgende:

  • 2 sitroner;
  • 1 oransje;
  • 2 ss av naturlig honning.

  I alle citrusfjerner fjerner du beinene, deretter passere med zestet gjennom en kjøttkvern eller slip i en blender, den resulterende våtblandingen med honning. Oppbevar dette produktet i kjøleskapet. Ta en sitrusblanding i en halv time før frokost for en måned. Etter en 30-dagers pause kan behandlingen gjentas, så en annen 1-2 ganger.

  Dessuten, etter et slag, er en blanding av sitron og barnebøtter nyttig. Oppskriften på dette folkemidlet er dette:

  • en halv sitron skrelles av skallet, ta ut beinene og slipe;
  • lage avkjøling av nålegrener;
  • begge komponenter er blandet;
  • la blandingen tilskynde til 2-3 timer;
  • ta løsningen 30 minutter før måltider 2 ganger daglig for 100 ml.

  Det enkleste middel for behandling av posleinsultnogo status: 1 kg av sitronskall i en kjøttkvern og tilsett til den 1 kg sukker, bland godt, la sukkeret oppløses. Blandingen lagres i kjøleskapet, tatt av ch.l. før frokost. En lignende vitaminblanding vil belaste livskraft for hele dagen.

  Essensielle oljer

  Behandling av essensielle oljer er også ganske vanlig i folkemedisin, fordi paret har en gunstig effekt på hele menneskekroppen.

  Selvfølgelig er den beste måten å ta et bad med dråper essensielle oljer.

  Her er et bevist resept for slag:

  • I et glass melk, slipp 2 dråper ylang ylang olje og 3 dråper sitronmelisseolje, bland godt sammen;
  • samle et bad med varmt (ikke varmt) vann og hell blandingen i vannet;
  • ta prosedyren i 15-20 minutter.

  Behandlingsprosedyrene - 10 økter på 2 per uke.

  Barrkegler

  Ofte for å gjenopprette etter et slag, brukes en tinktur av furu eller graner. Forbered dette verktøyet lett nok:

  • du må samle kjegler (ikke grønn, åpnet);
  • vask dem grundig under varmt vann;
  • sett i en glassbeholder og fyll opp med vodka;
  • sett bort fra sollys i to uker;
  • Videre er det nødvendig å presse infusjonen grundig;
  • å ta en forberedt folkemåte av ch. 2 ganger om dagen i 2-3 uker.

  Kyllingegg

  For å forberede et annet middel til tradisjonell medisin, må du kjøpe fersk (bedre å finne innenlandske) kyllingegg. Det er nødvendig å sette dem opp til toppen i en krukke med et volum på 3 liter og hell over nakken med ferskpresset sitronsaft. Når saften er helt blandet med skallet, må blandingen plasseres i kjøleskapet til eggeskallet helt oppløses i saften av sitronen.

  Deretter tilsettes 500 ml naturlig honning og 500 ml til blandingen. vodka og bedre enn 70% alkohol. Sett deretter produktet igjen på et kaldt sted i 10 dager.

  Agenten er antatt å bli brukt i 3 måneder med en teskje før du spiser 2 ganger om dagen, bør behandlingen ikke avbrytes.

  Det antas også at friske kyllinger (nødvendigvis innenlandske) egg bidrar til å gjenopprette minnet etter sykdommen. Det anbefales å drikke en rå egg om morgenen og om kvelden. Minne begynner å komme seg etter to ukers behandling.

  datoer

  Også et fantastisk produkt som bidrar til å sette pasienten på føttene etter et slag er datoer, ofte de forbereder vitaminblandinger. Her er en oppskrift:

  • Fra ferske datoer er det nødvendig å ta ut alle bein og passere dem gjennom kjøttkvern eller å male på en blender;
  • blandingen må lagres i kjøleskapet;
  • Bruk kortere datoer bedre ved å legge til st.l. i varm melk.

  Effekten av denne folkemedisinen er merkbar med langvarig behandling, fra en måned eller mer.

  Vi prøvde å fortelle i detalj de vanligste måtene på å behandle stroke folkemidlene, men det er verdt å huske at slike oppskrifter bare skal brukes sammen med tradisjonelle medisinske metoder. Du kan ikke forsinke behandlingen av konsekvensene av den overførte sykdommen, du kan takle dem hvis du bruker folkemetoder for behandling i den første måneden etter et slag, så er det en mulighet til å kvitte seg med komplikasjonene av sykdommen.

  Behandling av konsekvensene av hjerneslag: hva truer hjerneslag

  Hver av oss kan møte konsekvensene av hjerneslag, da dette skjer ganske uventet og selv med unge mennesker.

  Det tar noen minutter eller et par timer, men effekten er Sult og sult av nerveceller. Ofte er det et iskemisk slag som oppstår i 80% av tilfellene på grunn av blodpropper og blokkering av blodkar i hjertet, hjernen.

  I beste fall alt går bort i løpet av noen timer, noen ganger en pasient faller i koma, men i verste fall fører til at pasienten dør, hvis tiden ikke har fått legehjelp.

  Behandling av konsekvensene av et slag

  Behandling av konsekvensene av hjerneslag vil avhenge av situasjonenes kompleksitet, selv om den kun foreskrives av en spesialist etter undersøkelsen og den primære diagnosen. Hvis slaget var i best-case scenario, så etter noen minutter vil det fullføre restaureringen av hukommelse og hjernens funksjon, hvis en progressiv kompleks tilstand, returnerer bevisstheten til det normale i løpet av få dager. Det første alternativet betyr at du kan returnere nesten alle kroppens muligheter, og det andre - at symptomatologien bare vil øke, og dette kan føre til dødelig utgang.

  Derfor, noen behandling av konsekvenser må begynne med:

  • Korrekt diagnose i form av undersøkelse, blodprøver, ultralyd, røntgen
  • sykehus
  • Rehabilitering på sykehuset, etter spesialiserte institusjoner eller hjemme

  Stroke på venstre side - konsekvenser og behandling

  Stroke på venstre side er vanskelig å diagnostisere i tide, selv om konsekvensene vil bli synlige "på ansiktet" i bokstavelig forstand. Alt skjer fordi venstre side er ansvarlig for ansiktsuttrykk og tale, Derfor uttrykkes dette i dysfunksjonen i ansiktsnervene, dangling av labialdelen, manglende evne til å snakke og skille mellom farger, tap av minne. Generelt er venstre halvkule ansvarlig for alle de psyko-emosjonelle prosessene i kroppen, så når det er påvirket, blir signaler til høyre nesten ikke nådd eller svakt uttrykt. Selv om du gjennomgår full rehabilitering, kan pasienten føle nummenhet i tungen, leppene eller hendene, uklar tale.

  Behandlingen er ved hjelp av spesielle øvelser, apparater og tale terapeut eller psykolog, som ikke bare trener, men også gjenoppretter moralsk styrke. Men selv etter å ha bestått kurset, økt psykisk stress eller kjøring av bil er forbudt.

  Stroke på høyre side - konsekvenser og behandling

  Etter å ha hatt et slag på høyre side av hjernen, kan pasienten lide av et klinisk syndrom, når nevrologiske funksjoner og generelle funksjoner i hjernen er delvis tapt eller forsvinner. Dette skyldes brudd på blodårer, blokkering og trombose av arteriene. Som en konsekvens begynner nevroner og nerver å dø sakte uten den nødvendige mengden oksygen. De viktigste konsekvensene av et slag i dette tilfellet vil være:

  • syndefall
  • nevropsykiatriske lidelser
  • søvnforstyrrelser
  • utvikling av depressioner
  • Muskelpasmer og tap av motorfunksjoner

  Det verste er at slike symptomer bare utvikler seg og forverres over tid, noe som vil ta mer tid å gjenopprette, selv om det ikke vil være fullt. Siden overlevende av slag på høyre side alltid vil være for aggressive, lukkede, må ikke gå eller miste visjonen nesten helt. Behandling vil da ikke bare omfatte diett og mentale øvelser, men også å snakke med en psykolog, ta medisiner, konstante undersøkelser, fysiske øvelser og noen begrensninger på hjemmeplanen.

  Behandling av konsekvensene av iskemisk berøring

  En akutt og progressiv nevrologisk effekt med død av nevroner og hjerneceller er det som er preget av iskemisk berøring. Derfor utføres behandlingen bare på sykehusforhold, som inkluderer grunnleggende terapi, selv om alt avhenger av variasjon, kompleksitet, lesjoner og konsekvensene av sykdommen. De viktigste stadier av behandling av iskemisk slag er:

  • prehospital stadium
  • sykehus
  • utvinning i form av massasje, legemiddeladministrasjon og elektrisk muskelstimulering
  • rehabilitering i form av kroppsopplæring, refleksologi og profesjonell massasje og rubbing

  Hvis graden av skade ikke var for høy, så kan du forvente nesten fullstendig gjenoppretting, men du må være forberedt på lammelse eller delvis tap av minne, evnen til å snakke. Da får pasientene en spesiell gruppe på funksjonshemming og noen begrensninger i hverdagen.

  Behandling av konsekvensene av hemorragisk slag

  Hemorragisk slag er kanskje det vanskeligste av alle slag, siden det oppstår på grunn av ruptur av blodårer og penetrasjon av røde blodlegemer gjennom hjertets vegger. Det utvikler seg raskt, og alvorlige konsekvenser kan unngås bare når det ytes medisinsk behandling. De viktigste bruddene gjelder: lammelse, manglende evne til å snakke og forstå andre, manglende evne til å skille mellom farge, epilepsi, psykiske lidelser, tap av minne. Prognosen for en fullstendig kur av konsekvensene er nesten 80%, men bare med full rehabilitering. Det foregår på sykehus eller spesialiserte sentre, hvor leger, psykologer, massører, nevropatologer og taleterapeuter jobber med pasienten. Hver pasient bør overvåke kosthold og søvn. Selv om utvinning kan ta lang tid, og hjernefunksjonen ikke alltid fungerer fullt ut.

  Legemidler til behandling av konsekvenser av et slag

  Men hva slags slag som ikke skjer med en person, vil behandling og rehabilitering alltid inkludere bruk av narkotika og medisiner i form av tabletter, salver, drippere og injeksjoner. De mest populære og effektive er følgende stoffer:

  Hvert legemiddel er foreskrevet bare individuelt og bare av behandlende lege, siden effekten av komponentene er rettet mot visse deler av hjernen og hele organismen. Men vitaminer, frukt, grønnsaker, folsyre og sink er de naturlige preparatene som vil gjenopprette kroppen enda raskere.

  Folk rettsmidler for behandling av konsekvensene av et slag

  Men du trenger ikke å avbryte og folkemedisin, som er rik på gamle og effektive oppskrifter. De fleste av dem er basert på samlinger av urter eller enkelte planter. For eksempel hjelper det med lammelse rosehip bad eller tinktur fra pionens røtter. Det anbefales å tilberede kornspirer til frokost, lage salve fra laurbærblad og enebær med smør, drikk elderbær sammen med te. En samling som arnica, tannin, sennep og Johannesjurt er mest effektive etter brygging. Det er allerede samlet tinkturer eller tørre blandinger, som selges på apotek.

  Behandling av konsekvensene av et barns slag

  Merkelig nok, men slaget skjer selv hos barn, men mye mindre ofte, om to i tusen, med årsaken nesten aldri funnet. De mest berørte er barn i en alder av to, og konsekvensene er nesten det samme som de som står overfor voksne. Derfor er rehabilitering det samme som i andre tilfeller. Det er nødvendig å begynne med behandlingen av den underliggende sykdommen, så noen ganger er det nødvendig med en operasjon på hjernen. Videre trenger du massasje, kosthold, medisinering, svømming, sport og klasser med en taleterapeut. Så barn kommer raskt tilbake til det normale.

  Rehabilitering etter et slag

  Et fullt kurs av rehabilitering etter et slag omfatter et helt system av prosedyrer som utvikles avhengig av tilstanden til pasienten og typen sykdom. De viktigste er:

  • motor øvelser
  • tale- og ansiktsøvelser
  • arbeid med pasientminne, oppfatning av nyanser
  • psykologisk innvirkning
  • massasje
  • diett
  • bli kvitt dårlige vaner

  Motorrehabilitering

  Bevegelsesrehabilitering kan omfatte alle fysiske øvelser, arbeid med simulatorer, utvikling av muskler og ledd. Så snart pasienten føler seg bedre, utvikler treneren et individuelt studium for ham. Og i dette tilfellet er det viktig å ikke gå glipp av klasser, siden resultatet og tiden som kreves for restaurering, avhenger av dette. Ikke tenk at pasienten venter på grusomme klasser i treningssenteret, men det må utføres løp, knep, bakker, lunges og "sykkel". Etter at de er anbefalt å gjøre hjemme hver dag som en profylakse. Resultatet av trening blir utvinning nesten 100% etter to eller tre måneder med klasser.

  Bekjempende komplikasjoner

  Komplikasjoner i dette tilfellet kan dreie seg om feil bruk av indre organer: hjertet, nyrene, leveren eller lungene. Derfor er det nødvendig å diagnostisere og anbefale en lege å kurere sykdommer. Det tar ofte minst en måned og inkluderer medisiner eller injeksjoner. Noen ganger er det nødvendig med en operasjon eller et spesielt diett. Men uten å bli kvitt de sammenhengende sykdommene, er det umulig å kvitte seg med konsekvensene av et slag, for å hindre at det gjentas.

  Tale Rehabilitering

  Siden ofte slagtende pasienter lider av taleforstyrrelser, tap av evne til å snakke normalt, for å kontrollere tungen og leppene, for å kontrollere salivasjon, trenger de spesielt talerehabilitering. Det foregår ved hjelp av taleterapeuter eller psykologer som utvikler taleøvelser, tungevegger og teknikker for å gjenopprette ansiktsmuskulaturens funksjoner. Prosessen varer ikke mindre enn to måneder, og i mer enn 80% av tilfellene er resultatet positivt - pasienten begynner å snakke normalt og forstå andre. Selv om en svak nummenhet i tungen eller underflaten fortsatt forekommer etter en stund.

  Memory Recovery

  Minnet vil også kunne gjenopprette spesielle øvelser som du kan finne deg selv på Internett eller spesielle fordeler. De er rettet mot gradvis utvikling av nerveceller, restaureringen av deres funksjoner og tilbakeføringen til en uberørt tilstand. Så, etter fire til seks måneder, husker en person de viktigste segmentene av livet eller informasjon om slektninger. Selv om noen poeng kan være for alltid tapt fra minnet. Gjør det hver dag, men overdriv det ikke for å ikke komplisere pasientens tilstand.

  Restaurering av sosial og psykologisk tilpasning

  Det er spesielt vanskelig å gjenopprette pasientens psykologiske tilstand hvis høyre side har lidd. Denne prosessen tar mest tid og inkluderer ikke bare øvelser, men også et konstant arbeid med en psykolog, en sosiolog. Og det er viktig å overføre pasienten til hjemrehabilitering i tide, ettersom familie og venner kan fremme utvinning. Det er viktig å få pasientens ønske om å gjenopprette, for å innse hva som skjer og å stimulere beskyttelsesmekanismer. Noen ganger bruker de fargeterapi, hydroterapi eller kunst.

  Og i denne artikkelen vil vi fortelle om pinjekegler for behandling av hjerneslag: oppskrifter av folkemedisin http://insult-med.com/lechenie/shishki-dlya-lecheniya-insulta.html

  Forebygging av tilbakefallende sykdom

  For å unngå en slik situasjon er det nødvendig å fullstendig endre livsstilen. Vi må slippe av med dårlige vaner, begrense oss til mat, fortsette med sport, ta vitaminer og medisiner, besøk legen hver annen måned, trene minnet og oppmerksomheten, ikke overarbeid, bli kvitt hjerte- og nyresykdommer. Men det viktigste er mer positive følelser og oppmerksomhet mot ens helse. Så snart de første symptomene dukker opp, kontakt lege, og da vil du unngå et sekundslag, som ofte slutter med dødelig utgang.

  For de som har hatt et slag - Behandling av konsekvensene av et slag

  Tradisjonell medisin tilbyr enkle og rimelige oppskrifter mot hjerneskade etter et slag.
  Folk behandling av et slag i en kvinne med bønner
  Kvinnen var 70 år gammel da hun ble lammet etter hjerneslag. Hånden beveget seg ikke, halve ansiktet vred, munnen lukket ikke, talen var borte.
  Sammen med medisiner foreskrevet av legen din, kvinnen så i et ubegrenset antall bønne kjøttkraft, altså. Å. Det relative antydet at en effektiv folk rette for behandling av effektene av hjerneslag.. Planter (stengler, røtter, pods, blader), vasket, hell kokende vann, insisterte i varmen. Innen tre uker begynte pasienten å gå, bare det skjevete ansiktet forble, men seks måneder senere passerte han. All denne gangen fortsatte behandlingen med infusjonen av bønner, om vinteren tørkede planter ble brukt. (Oppskrift på HLS 2000, nr. 13, side 19)

  Pine kegler fra hjerneslag - en enkel folkemedisin.
  Pine cones akkumulere over sommeren en masse medisinske stoffer og bevare dem inne i seg selv. I disse "hermetiske" blir alt bevart i sin naturlige form, og vitaminer og phytoncides og en spesiell type tanniner, som effektivt forhindrer hjerneceller. Under hjerneslag dør hjernecellene på grunn av en sirkulasjonsforstyrrelse i dem. Men selv etter dette fortsetter celledød, til tross for gjenoppretting av blodstrøm. Dette skyldes enzymet PRAG, men stoffene som finnes i pinjekegler er i stand til å blokkere dette celleenzymet, og de slutter å bryte ned. Når du bruker tanniner som finnes i furuskegler, dør 4 ganger mindre hjerneceller enn normalt. Alt dette gjør furu kjegler et effektivt folkemedisin for slagbehandling.
  oppskrift:
  5 modne pinjekegler skyll, hell 200 ml alkohol, insister 2 uker, avløp. Ta 1 ts. i et glass med svak varm te 1 gang om dagen etter måltider.
  For de som ikke tåler alkohol, vil bidra avkok av kongler: 5 kjegler hell 500 ml vann, kok opp, la det småkoke på svak varme i 5-7 minutter. Ta 1/4 kopp etter måltider 4 ganger om dagen. (HOOO 2002, nr. 3, side 10)

  Sitron for forebygging av hjerneslag i hjemmet.
  2 sitroner og 2 appelsiner for å passere gjennom kjøttkvern, og levere bein. Bland med 2 ss. l. honning. På en dag, ta 2-3 ts i 30 minutter før du spiser. Kurset er en måned, da pause er 2 uker, så kan kurset gjentas. (en oppskrift fra Healthy Holidays 2002, nr. 9, side 20)

  Spruce te.
  Friske eller tørkede gran kvister med nåler i en brygge kjele: 1 liter av nålene 3 liter vann, kokt i 15 minutter, og bruker til duft kan tilsettes forskjellige urter (knotweed, rips blad, mynte, bringebær). Drikk denne infusjonen i stedet for te som du vil, med søtsaker, syltetøy, honning, men med en sitron. På dagen, spis 5-6 fedd hvitløk. Dette er en utmerket forebygging av slag. Drikken renser kardiovaskulærsystemet, gjenoppretter hele kroppen. Hele løpet av behandlingen er 4-5 måneder. (Oppskrift på HLS 2002, nr. 24, side 17)

  Behandling av svimmelhet etter hjerneslag.
  Her er en annen lignende oppskrift med furu nåler. Nåler - et flott folkemidlet for behandling av konsekvensene av hjerneslag, spesielt svimmelhet. Dette middelet fjerner hjernens kar. Håndfull friske furu nåler brygge 1 liter kokende vann, insisterer natt. På morgenen tilsatt den skivede sitronen og la den gå i to timer. Ta 3-4 ganger om dagen for et glass 1 time før måltider. (HLS 2005, nr. 13, side 31)

  Tygge cud!
  Alle de som har hatt et slag er nyttige tyggegummi så ofte som mulig. Chewing driver muskler i hodet, noe som igjen forbedrer blodtilførselen til hjernen. Dette rådet ble gitt til pasienten av en lege, det hjalp mye. (2003, nr. 19, side 11)

  Behandling av et slag med en blanding av Shevchenko.
  Etter et slag, vred en kvinnes ansikt, hennes venstre øye lukkes nesten. Hun begynte å drikke en blanding av Shevchenko (vodka med smør 30g30g) tre ganger om dagen. Etter 10 dager begynte å gå, begynte mine hender å adlyde. Blandingen ble tatt tre ganger daglig i seks måneder, og deretter byttet til en gang om dagen. (Oppskrift for de friske ferien 2003, nr. 23, side 11)

  Japansk Sophora for behandling av konsekvensene av hjerneslag i hjemmet.
  Sophora japonica effektivt behandle etter slag tilstand og de forstyrrelser i kroppen, som følge pasienten etter slag lammelse, hypertensjon, cerebrovaskulære sykdommer, ischemisk hjerte smerte. For å gjøre dette, bruk alkoholtinktur på 56% alkohol: i forholdet 1: 1 med frisk frukt og i et forhold på 1: 2 - med tørr. Insister 3 uker. Behandlingsforløpet er seks måneder. I den første måneden: 10 dråper 4-5 ganger om dagen, uansett mat; i den etterfølgende - 40 dråper, 4-5 ganger om dagen.
  Den samme tinkturen gnides inn i de lammede delene av kroppen om natten.
  Hjelp og komprimerer. På baksiden av hodet området på natten lagret komprimere: foldet i 6-8 lag av gas fuktet med fortynnet skjær (1: 3), den øverste komprimere papir og sikret med en myk klut. Komprimerer gjør 2-3 ganger i uken. Hvis kompresjonen forårsaker en forbrenning av sensitiv hud, bør huden smøres med babykrem.
  Opptak til 0,5 g per dag askorbinsyre vil akselerere behandlingen av slagtilfelle. Askorbinsyre kan erstattes med en rose hip-drink i stedet for te.
  Etter tre måneder, trykket normaliserer, svimmelhet forsvinner. Lammede medlemmer vil etter hvert få tak i tapte funksjoner. Iskemisk smerte i hjertet vil stoppe. (2004, nr. 5, s. 22-23.) Fra samtaler med herbalist Clara Doronina)

  Honningbad.
  En 37 år gammel mann led av hjerneslag. En halv og en halv lå på sykehuset, men behandling av spesielle resultater brøt ikke. Etter sykehuset var følgende konsekvenser av hjerneslag: kraftig svimmelhet, sløret tale, det vil si til språket ble halv lammet, ble det også lammet på venstre side av kroppen - føtter og hender var ikke fungerer, koordinering av bevegelsen ble brutt...
  Etter å ha lest boken om behandling av bi-produkter, begynte pasienten umiddelbart å bruke honningbad. De første prosedyrene ga et positivt resultat, og etter et halvt år klarte de å komme seg fullt ut.
  Her er oppskriften: vannet helles i badekaret slik at hjerteområdet ligger over vannoverflaten, vanntemperaturen er strengt 37-37, 5 grader. I vann, oppløs 3 ss. l. god naturlig honning. Badetiden er 20-30 minutter. Etter badet må du ikke skylle og tørke ikke, bare forsiktig klapp kroppen med et håndkle. Så tar det 40-60 minutter å legge seg ned, så det er bedre å gjøre prosedyren før du går i seng. Honningbad tar en dag, kurs på 10 prosedyrer, med en pause mellom kurs på 10 dager. (2005, nr. 13, s. 12-13)

  Samling av urter for forebygging og utvinning etter hjerneslag hjemme.
  Dette folkemedisinet rydder veggene i blodårene og bidrar til å forhindre stroke og hypertensive kriser.
  Ta 100 g immortelle, kamille, bjørkpopper, St. John's wort. Smør alt i en kaffekvern og bland.
  1 ss. l. bland 50 ml kokende vann, insister, pakket inn i 30 minutter. Etter 1 time etter middagen, drikk 1 glass infusjon med 1 ts. kjære, etter at ikke spise eller drikke noe.
  I morgen, 30 minutter før frokost, drikk denne infusjonen i varm form, så vel som med honning. Behandlingsforløpet er ca 2 måneder, til blandingen er over. Det neste kurset kan kun gjennomføres etter 5 år. (Oppskrift på HLS 2005, nr. 2, side 4)

  Den samme oppskriften ble brukt av en kvinne en måned etter et hjerneslag. Han tror at han hjalp henne til føttene. (HLS 2005, nr. 8, side 27)

  Folk behandling av slag av urter.
  Mannen gikk på jobb, til slutt våknet på den tredje dagen i intensivvitenskap. I seks måneder var det en kontinuerlig kamp, ​​først for livet, deretter for restaurering. Som et resultat, ikke den offisielle behandlingen av resultatene brøt, mennene ble tatt til funksjonshemming.
  Pasienten begynte behandling med folkemidlene. Jeg prøvde forskjellige oppskrifter. Den mest effektive var følgende:
  Sett i en termos 1 ss. l. hofter, 1 ss. l. hagtorn, 1 ss. l. peppermynte, 1 ts. blomster av calendula. Hell 3 kopper kokende vann. Insistere på 3 timer, stamme, tilsett 30 dråper 10% tinktur av propolis. Ta en halv kopp 3 ganger om dagen i 20 minutter før du spiser. Behandlingsforløpet for et slag er 1 måned.
  Resultatet av mannen følte en uke etter behandlingsstart - nå klarte han å klatre til andre etasje uten å stoppe uten å ha kortpustethet før han hvilte på midtveien. En uke senere følte jeg at mitt hjerte klare seg lettere. Etter en morgenøvelse var pulsfrekvensen ikke så høy som før. Før opptak økte pulsen etter trening med 30%, og etter en måneds behandling ble kun 15%
  (HLS 2008, nr. 10, side 10)

  Hvordan takle lammelse.
  Kurere konsekvensene av hjerneslag vil hjelpe følgende folk rettsmidler:
  1. 2/3 kopp hakket laurbærblad hell 1 kopp vegetabilsk olje. Infusere på et mørkt sted i 10 dager. Gni den resulterende salven inn i de lammede lemmer etter varme bad.
  2. Bland 100 gram smeltet fett med 1 ss. l. Bordsalt, smør den lammede armen og benet, pakk den med bomullstoff, deretter film. Gjør disse komprimerer om natten (HLS 2008, nr. 15, side 33)

  Folk rettsmidler for forebygging av hjerneslag.
  Rull gjennom kjøttkvernet 1 kg tranebær, 1 kg løk og 0,5 kg sitroner. Tilsett 1 liter honning, bland godt. Ta 2 ganger daglig for 1 ss. l. Før du spiser, vask med varmt vann. Dette verktøyet renser kroppen for fett og vann innskudd, forhindrer hjerteinfarkt, slag, aterosklerose, bedre syn (HLS 2009, №13, s. 28)

  Drops VKPB.
  I folkemidlene for behandling av vaskulære sykdommer, planter som Valerian "B" (utvider koronarbeholdere, normaliserer blodsirkulasjonen, beroliger), hestkastanje - "K" (øker blodkarets styrke, reduserer blodets viskositet, forbedrer kolesterol metabolisme), pustyrnik - "P" (hjelper med angina pectoris, hypertensjon), hagtorn - "B" (forbedrer koronar og cerebral sirkulasjon, lindrer arytmi, beroliger hjertemuskelen, normaliserer blodtrykket, sover). Fra disse plantene, lage alkohol tinkturer eller, i ekstreme tilfeller, kjøpe dem i et apotek. Bland dem i like store mengder, søk om 1 ts. (50 dråper hver) 3 ganger daglig i 30 minutter før måltider.
  Disse dråpene er en god forebygging av hjerteinfarkt og hjerneslag, øker immuniteten, lindrer depresjon, forbedrer søvnen. (HOLL 2010, nr. 10, side 8)

  Mumier.
  Mumiye fremmer blodproppresorpsjon og gjenoppretter skadede celler. Derfor er mumiene mye brukt i behandling av hjerneslag av folkemessige rettsmidler.
  5 gram mamma fortynnet i 150 ml aloe juice. Ta 1 ts. 2 ganger om dagen før frokost og om natten. Behandlingsforløpet - 10 dager, deretter en pause på 4 dager og et nytt kurs. (HOLL 2011, nr. 22, side 7)

  Hvordan behandle et slag ved hjelp av pollen hjemme.
  Blomst pollen stimulerer vekst og restaurering av skadet vev, styrker kapillærene og karene, reduserer kolesterolet. Pollen tar 1 ts. 3 ganger daglig før måltider. (HOLL 2011, nr. 22, side 7)

  Folk behandling av et slag med tinktur av lofant.
  Lofant tibetansk - en unik plante som har en enorm helbredende kraft, er en sterk biostimulator. Det har ingen bivirkninger, så det kan brukes i lang tid.
  Lofant letter pasientens tilstand i hypertensjon, atherosklerose, etter å ha hatt et hjerneslag, hjerteinfarkt, senker kolesterol i blodet. For alle disse formål er følgende tinktur utarbeidet:
  50 g tørkede blomster eller 200 g frisk fyll 500 ml god vodka, insister 3 uker på et mørkt sted, risting 2 ganger om dagen.
  Ta 30 minutter før måltider 2 ganger om dagen for 1 ts, fortynning i 30 g vann. Behandlingsforløpet er 30 dager. Bryt deretter 1 uke. De som har hatt et slag bør ha minst 3 slike kurs. (HLS 2012, nr. 12, side 35)

  Folk rettsmidler for de som har hatt et slag.
  1. celandine. 1 ss. l. urter hell 1 kopp kokende vann, insistere 15 minutter, avløp. Drikk 2 ss. l 3 ganger daglig før måltider. Behandlingsforløpet er 3 uker.
  2. Maryinrot 1 ss. l. tørrrødder peony dodging hell 1 kopp kokende vann, insistere på en termos i 1 time. Ta 1 ss. l. 4-5 ganger om dagen. Kurs - 1 måned.
  3. salvie Denne planten fungerer bra for de som har hatt et slag. Ta det nyttig og innad i form av infusjon, og bad med det (200 g salvie å koka i 10 liter vann i 5 minutter, fyll i 1 time og hell i badet. Ta 15-20 minutter for et bad - 20-25 bad)
  4. Bay leaf. Det bør insisteres på vegetabilsk olje 2 måneder (30 g per 1 glass olje). Rist daglig. Da blir denne oljen gnidd inn i de lammede lemmer flere ganger om dagen.
  5. Tinktur av en enebær. Forbered en tinktur av enebær 100 g bær og 5 ss. l. strimlet enebror for 500 ml vodka, insisterer 2 uker. Gni tinkturen inn i nummen av pasientens kropp
  (HLS 2012, nr. 6, side 7)

  Hvordan behandle slag med blå jod hjemme.
  Denne oppskriften ble testet av mannen til forfatteren av brevet. For 8 år siden led en mann et hemorragisk slag. Høyre side ble lammet. Cure effekten av slag hjalp folkemedisin - en blanding av jod og gelé.
  Slik forbereder du det: fortynn i 30 ml vann 1 ts. stivelse. Hell blandingen i 200 ml kokende vann, bland godt. Når den resulterende geléen avkjøles til 30 grader, legg til 1 ts. 5% jod. Drikk om morgenen 40 minutter etter frokost i henhold til følgende skjema:
  1. dag - 4 ts.
  Dag 2 - 5 ts.
  Dag 3 - 6 ts.
  Dag 4 - 7 ts.
  Dag 5 - 8 ts.
  Så 5 dagers pause, og et nytt kurs på samme skjema. Totalt 3 slike kurs. Siden da, i 8 år etter et slag, en mann, når han en gang føler at ansiktsmuskulaturene ikke virker, tar det igjen dette middelet (HLS 2012, nr. 17, s. 30)

  Her er et annet lignende tilfelle av strokebehandling med blått jod hjemme.
  Den høyre side av kroppen ble tatt fra mannen, svømmende funksjoner forsvant. Han bodde på sykehuset, etter 10 dagers behandling var det ingen forbedring. Da tok kona opp jobben sin, som bestemte seg for å behandle mannen sin med folkemidlene. Hun ga hver morgen 8 teskjeer blå jod på en kissel. Som et resultat, 4 dager senere, begynte han å svelge uavhengig. Etter behandling med blått jod og et massasjekurs klarte mannen å fullstendig komme seg og gå på jobb. (Sunn ferie 2000, nr. 24, side 7)

  Dioscorea er kaukasisk.
  For å forberede tinkturen må du tørke de tørre røttene og helle vodka i forholdet 1: 5. Infiser 10 dager på et mørkt sted.
  Ta 1 ts, oppløs i litt vann, 3 ganger daglig i 30 minutter før du spiser. Kurset er 3 måneder. Deretter bryter du 1 uke og et nytt behandlingsforløp. Totalt er det nødvendig å bruke 3-4 kurs. (HLS 2012, nr. 2, side 40)

  Tips til herbalists:
  Cure stroke vil hjelpe følgende folkemessige rettsmidler
  1. Kanel. Ta 2-3 gram kanel med vann 3 ganger om dagen
  2. Pine kjegler fra et slag. Plukk opp furu kjegler i høst. Hell 5-6 kjegler med 500 ml vann, kok opp, 10-15 minutter. Denne buljongen drikker etter å ha spist 50 til 100 ml. Du kan ta og tincture av furu kjegler: 5-6 kjegler per 500 ml vodka, insisterer 2 uker. Ta 1 ts. for 1 glass svak te.
  3. egg. I løpet av måneden, spis om morgenen og kvelden for 2 rå egg.
  4. Peony tinktur (marinrot). På 1-2 ss. l. 3 ganger daglig før måltider. (HLS 2007, nr. 10, side 32)

  Les Mer Om Fartøyene