Effektive måter å behandle trombofleitt i underekstremiteter hjemme

Tromboflebitt er en vaskulær sykdom som fører til venøs betennelse. Når sykdommen blir observert, er en sterk koagulerbarhet av blod forstyrret, og ødem i ekstremiteter oppstår. Inflammasjon av blodårer skyldes en blodpropp som tetter opp karet.

Er det mulig å kurere denne sykdommen hjemme med folkemidlene? Er det farlig? Hva tillater leger?

Vil det hjelpe?

Behandling av tromboflebitt i underekstremiteter med folkemidlene hjemme er ganske effektiv. Men for å starte behandlingen med urter og buljonger trenger du bare i de tidlige stadier, med symptomer som manifesterer seg som smerte under knærne og i kalvene, så vel som med utseendet av hevelse i nedre lemmer.

Tradisjonell medisin bidrar til å stoppe sykdomsprogresjonen. Men hvis du starter behandling med urter, når sykdommen har gått inn i hele fasen, vil det være helt umulig å kurere det, selv om det er mulig å lindre kurset.

Mulige farer

Tromboflebit er farlig med sin akutte fase. Komplikasjon av denne sykdommen er en trombose som er festet til fartøyets vegg er skjøre. En del av trombosen kan når som helst komme av, med en strøm av blod for å trenge inn i hjertet og forårsake en blokkering av lungearterien. Avhengig av trombusens diameter og nivået på tilstoppet kar, kan sykdommen føre til et mildt, sjokk, dødelig eller asymptomatisk utfall.

Akutt tromboflebitt utvikler seg om noen timer. Dens symptomer strekker seg til de fleste fartøyene. Pasienten kan økningstemperatur, kramper og hevelse i underekstremiteter begynner.

I den akutte sykdommen er det strengt forbudt å utføre mekaniske manipulasjoner i det berørte området. Ikke gni salver eller kremer i et sårt sted. Pasienten må legges og kaller en lege.

Folkets rettsmidler for behandling av akutt tromboflebitt er best satt til side, og fortsett til det, så snart hovedbehandlingen vil ha en positiv effekt. Bedre i dette tilfellet vil folks midler ikke, da risikoen for separasjon av trombus vil øke betydelig.

Sikre oppskrifter

Bli kvitt tromboflebitt i underekstremitetene eller i det minste lindre det kroniske løpet av sykdommen kan være ved hjelp av slike tradisjonelle behandlingsmetoder som forskjellige komprimerer, urteinfusjoner, diettmat og en aktiv livsstil.

diett

I tromboflebitt er det en forutsetning blodfortynning. Dette forenkles av følgende produkter:

 • Linfrø og olivenolje;
 • Hvitløk og løk;
 • frø;
 • Apple cider eddik;
 • Grønnsaker - spesielt rødbeter og tomater;
 • Melon, vannmelon;
 • Groats - havremel og havregryn
 • Frukt - Kirsebær, Tranebær, Viburnum, Sitron;

igler

Akutt stadium av denne sykdommen kan behandles med leeches. De påføres over den skadede delen av fartøyet. Hvis du legger dem over på en vene, kan leeches provosere blødning.

Den beste måten er å lokalisere leeches på begge sider av det syke fartøyet, i en avstand på to centimeter. De skal være forskuddet i 6 centimeter fra hverandre.

Avhengig av sykdommens kompleksitet per økt, kan du trenge opptil 15 leeches.

de bør ikke ligge under kneet, og forsiktighet må tas når leksene passer inn i lysken. Når purulent sykdom er brukt, er leeches forbudt.

rubdown

Det er godt å tørke deg selv med tromboflebitt. I de berørte beina kan være å gni en tinktur av Kalanchoe. Den er utarbeidet som følger:

 • Vodka - 200 ml;
 • Kalanchoe - 2 ss. skjeer av blader. Anlegget skal være eldre enn 5 år.

Løsningen er infundert i 5 dager. Prosedyren for tørking utføres tre måneder.

Hjelper til å fremskynde helbredelsesprosessen salve med lard, som bør brukes på sykeområder og ikke vaskes ut i løpet av dagen. For å forberede salven trenger du:

 • Svinekjøtt fett;
 • En liten kjære
 • Husholdnings såpe i flytende form;
 • Ichthyol salve;
 • Juice av løk og scarlet.

Alle ingrediensene blir tilsatt til smeltet fett og blandet. Før bruk må blandingen avkjøles.

Overflater på huden kan herdes ved å smøre dem alkohol tinktur av akacia.

Vel hjelper og bodyaga. Komprimering fra det blir brukt på de berørte områdene, og de skal holdes i en time. For kompresst er 2 ss. skjeer med vannsvamp, som fortynnes med et glass kokende vann. Blandingen bør infunderes i minst to timer.

Godt bevist seg selv salve med mumier. Dette stoffet oppløses i vaselin i et forhold på 1 til 5. Sammensetningen påføres de berørte områdene to ganger om dagen. Mumi blir tatt og inne som en tinktur på 20 dråper før måltider: 8 g av stoffet oppløses i 0,5 l vann.

Mot varicose blir eplecidereddik ofte brukt. Lær alt om applikasjonen i denne situasjonen.

Hvordan lage en krem ​​av bivoks fra åreknuter? Instruksjoner i denne publikasjonen.

Dekoksjoner og infusjoner

Infusjon av honning og hvitløk. For å gjøre det, trenger du renset og hakket hvitløk i en mengde på 250 g og 300 g honning. Hvitløk, blandet med flytende honning, skal infunderes i en uke ved romtemperatur.

Ta blandingen du trenger å spise en og en halv måned i mengden av en spiseskje. Disse ingrediensene inneholder de sporelementene som har en antiinflammatorisk effekt på karene og venene og styrker veggene til karene.

Avkjøling av hopkegler. For å forberede kjøttkraft 2 ss er tatt. skjeer av kjegler, som helles i 2 glass varmt vann og oppvarmes i et vannbad i 15 minutter.

Kjøttkraft er tatt på tom mage for en halv kopp i 20 dager tre ganger om dagen. Stoffene inneholdt i kjeglene har en anti-inflammatorisk og smertestillende effekt på karenees vegger.

Avkok fra barken av eik.

For matlaging, ta en spiseskje tørket bark, som er fylt med et glass vann og koker over en liten brann i 30 minutter.

Kjøttkraft er insistert til klar i en time, da må den filtreres.

Det er tatt på en spiseskje på tom mage opptil 4 ganger om dagen i 14 dager.

Dekoksjon av blader og kløverblomster og søt kløver. Til matlaging kreves 2 ts urter fylt med 300 ml kokende vann. Blandingen må ha lov til å brygge i en halv time. Ta kjøttkraft 3 ganger daglig etter å ha spist i en måned til 100 g.

Urter har på venene anti-inflammatorisk og smertestillende effekt, forbedre blodtilførselen av vev.

Noen få oppskrifter presenteres i denne videopresentasjonen:

Kompatibilitet med tradisjonell terapi

Folkemedisiner for tromboflebitt i underekstremiteter er godt kombinert med bruk av tradisjonell medisin. Det viktigste, alle prosedyrer utføres under tilsyn av behandlende lege, spesielt hvis sykdommen er akutt.

Behandling kan utføres både i ambulant innstilling og gjennom kirurgisk inngrep - alt avhenger av alvorlighetsgraden av sykdommen.

Behandling av sykdommen på en konservativ måte er i utnevnelsen av følgende midler:

 • Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler;
 • bedøvelsesmidler;
 • Phlebotonics (en gruppe medikamenter som øker den venøse blodstrømmen fra nedre ekstremiteter);
 • Dezagregantov (legemidler som forhindrer trombose og reduserer risikoen for hjerteinfarkt).

Mer om konservativ behandling av tromboflebitt av føtter, lest i en egen artikkel.

prognoser

Med alle anbefalinger fra legen prognose for tromboflebitt gunstig behandling. Ved de første tegnene og symptomene på sykdommen må du øyeblikkelig kontakte en lege, ikke ta uavhengige beslutninger ved akutt utvikling av sykdommen og ta et behandlingsforløp med legemidler som øker venøs blodstrøm.

Sykdom er alltid lettere å hindre enn å behandle. Forebygging av tromboflebitt er enkel nok - det er riktig næring og en aktiv livsstil. Personer som er i fare, anbefales å bruke kompresjons undertøy, unngå å vandre i badstuen, og ikke bruke mye tid på å sole seg i solen.

Tromboflebit av dype og overfladiske årer: akutt og kronisk. Diagnose, behandling, forebygging

Blant de vaskulære sykdommene er det en som leger vurderer de mest lumske, med knapt forutsigbare konsekvenser. Dette er tromboflebitt i nedre ekstremiteter. Dette er navnet på den inflammatoriske prosessen i venøse vegger, noe som fører til dannelse av en trombose i det venøse lumen. Sykdommen som utvikler seg i beinene av bena er den vanligste formen. Men noen ganger (selv om mye mindre ofte) Det finnes andre former for det - tromboflebitt i øvre ekstremiteter, samt cervikal og thorax deler.

Hver person har et blodnettverk på overflaten (under huden) og skjult i dypere lag. Avhengig av dette utmerker man to typer sykdommer:

 1. Dyp venetromboflebitt i nedre ekstremiteter (dens medisinske betegnelse er flebotrombose);
 2. Tromboflebit av subkutane, overfladiske vener.

Noen ganger blir veggene i venøse kar oppblåst, en koagulasjon dannes ikke. I dette tilfellet kalles sykdommen flebitt.

Årsaker til sykdommen

Årsakene til tromboflebitt er mange. Men følgende anses som grunnleggende:

 • Genetisk (arvelig) predisponering for koagulopati (dannelse av trombi) og trombofili.
 • Ofte er årsaken til betennelse traumer til venøs veggen.
 • En vanlig årsak er åreknuter, noe som medfører en reduksjon i blodstrømmen gjennom venene, noe som fører til stagnasjon av blod i karene.

I tillegg kan tromboflebitt forekomme etter at infeksjon er introdusert fra utsiden. Et eksempel på et slikt tilfelle er beskrevet i videoen nedenfor:

Alvorlighetsgrad

Et karakteristisk trekk ved sykdommen er at symptomene på tromboflebitt oftest manifesteres når sykdommen allerede har spredt seg til store områder. Og i utgangspunktet mistenker de fleste pasientene ikke engang at kroppen er i fare, noe som er for høyt en trombøsning. Dette øker signifikant sannsynligheten for at den blir separert, hvoretter den sendes til "fri navigasjon" på vaskulærsystemet. Det er umulig å forutse bevegelsen sin. Den farligste er inngangen av en avbrutt trombose inn i blodårene i lungene, noe som fører til emboli (overlapping) i luftveiene i luftveiene. Dette kan forårsake øyeblikkelig (plutselig) død.

Voksne opptrer trombinen (og i fremtiden kan føre til blokkering) trunk vener. Hva forårsaker kronisk venøs insuffisiens? Behandlingen av tromboflebitt er betydelig komplisert.

Symptomer på tromboflebitt

Følgende tegn indikerer begynnelsen av betennelse i venøse kar, som de fleste ikke alltid holder oppmerksom på:

 1. Mindre hevelse i beina;
 2. Smertefulle opplevelser i kalvene,
 3. Følelse av brenning og tyngde i beina,
 4. Rødhet i huden.

I de fleste tilfeller søker pasienten medisinsk hjelp når sykdommen utvikler seg. Samtidig er hevelse i beina økt, i området med trombusdannelse får huddekslene en blåaktig tinge. I en forsømt tilstand kan lemmen svinne. En trombose er vanligvis lokalisert i venene på låret, underbenet eller ankelen.

Tromboflebitt av overfladiske vener (venstre) og dype vener (høyre)

Risikogrupper

Det er visse kategorier av mennesker som leger refererer til den såkalte risikogruppen. På dem er sannsynligheten for at en tromboflebitt forekommer - den høyeste. Disse inkluderer:

 • Folk som tilbringer mye tid i en sittende (fast) stilling, reiser på et fly eller kjører bil.
 • Han som gjennomgikk kirurgi, og er tvunget til å observere i lang tid en ubevegelig, hvilerom.
 • Lider av åreknuter.
 • Pasienter med antiphospholipidsyndrom, hyperhomocystoinemi (akselerert blodkoagulasjon).
 • Gravide kvinner. Risikoen for tromboflebitt øker under fødsel.
 • Tromboflebitt er en hyppig følgesvenn av overvektige mennesker som lider av fedme.
 • Folk i avansert alder, som fører en stillesittende livsstil.

Video: overfladisk og dyp tromboflebitt

Det er flere underarter av tromboflebitt:

Akutt tromboflebitt

Tegnene på tromboflebitt manifesteres tydeligst i den akutte sykdommen, som begynner med utseendet av skarp smerte i retning av blodstrømmen i den berørte venen. Samtidig er misfargingen av huden merkbar. Det blir cyanotisk med et utvidet nett av blodkar på overflaten. På grunn av økt kroppstemperatur forblir det vondt benet kaldt. Smerte, som det brister det. Instinktivt prøver pasienten å holde henne i hevet tilstand, og prøver å redusere smertsyndromet.

Ved de første symptomene på akutt tromboflebitt, bør du straks kontakte en lege og legge pasienten i senga. I dette tilfellet, før ankomsten av leger, er det strengt forbudt å foreta behandling (rubbing salver, utfører massasje prosedyrer, påføring av kompresser, etc.). Dette kan provosere frigjøring av en del av trombuset og inngangen til lungene eller andre indre organer.

Lukking av trombus med forverring av tromboflebitt

I tillegg går den akutte form av tromboflebitt svært raskt i komplikasjoner - gangrenøs eller iskemisk tromboflebitt, hvit eller blå phlegmia. De blir ledsaget av økt smerte og økende, bokstavelig talt hvert minutt, hevelse. Huden er først blek og kjøper deretter en lilla nyanse. Derfor jo raskere medisinsk behandling er gitt, desto større er sannsynligheten for å unngå alvorlige konsekvenser.

behandling

Behandlingen av en akutt form av sykdommen er valgt ut fra tilstanden til fartøyene, arten av sykdomsforløpet, plasseringen av tromben. Vanligvis brukes konservativ terapi til dette, som inkluderer lokal og generell behandling. Pasienter som er diagnostisert med akutt tromboflebitt i underarmen og underbenet, kan behandles på poliklinisk basis. Med alle andre typer blir pasienter sendt til sykehus. De er tildelt sengestøtte, det syke benet er i hevet tilstand.

Lokal terapi inkluderer følgende prosedyrer:

 1. Påføringen av en av salverne: Vishnevsky, butadionisk eller heparin.
 2. Halvalkohol komprimerer eller kald behandling, med obligatorisk elastisk bandaging.
 3. For oral administrasjon anbefales det at du bruker medisiner som forbedrer blodmikrocirkulasjonen, slik som flexital, theonicon, trental osv.
 4. Indometacin, karantil, aspirin, etc., brukes som inhibitorer.
 5. Å korrigere brudd på blodstrømmen i blodårene kan brukes eskuzan, troxevasin, venaruton, detraleks.
 6. Preparater for bedøvelse, redusering av inflammatorisk prosess og senking av temperaturen - analgin, reopyrin, butadion, etc.
 7. For desensibilisering - suprastin, dimedrol, etc.

Når den akutte inflammatoriske prosessen blir slått av for å øke effektiviteten resorpsjon trombe anbefales fysioterapeutisk behandling lampe solljuks diametralt strømmer UHF. Gode ​​resultater oppnås ved iontophorese med heparin, proteolytiske enzymer (chymotrypsin, trypsin og lignende.), så vel som med kaliumjodid. Elastisk kompresjon bør fortsette i ytterligere to måneder etter fullføring av hovedbehandlingen, samtidig med mottak av phlebodynamiske legemidler.

Kirurgisk inngrep utføres i nødstilfeller, med følgende indikasjoner:

 • Stigende tromboflebit av en stor eller liten subkutan overfladisk vene i en akutt form, med et arrangement på øvre eller midtre del av låret.
 • Trusselen mot emboli i lungearterien.
 • Smeltende trombus med purulent ekssudat.

Ved behandling av stigende tromboflebitt blir også laserutslettelse brukt, hvis essens i oppvarming av blodveggveggen er noe høyere enn trombusen. Dette gjør det mulig å fjerne patologiske venøse noder fra hovedskipene, og stoppe veksten av trombosen med en inflammatorisk prosess. Eliminering av sannsynligheten for å skyve blodpropp inn i karene blir lettere ved hjelp av en alternativ teknikk for å gjennomføre en laserstråle rettet motsatt til bevegelsen av blodstrømmen. Det er på dette tidspunkt unikt.

Tromboflebitt opplink effektiv metode, ikke tillater tromben for å utvikle og trenge dypt beliggende fartøyer, er operasjonen i forbindelse med ligering av de stedene hvor overflaten blir dyp Wien. Det kalles cross -ectomy. Manipulering utføres ved bruk av lokalbedøvelse, i ambulante innstillinger.

Postinjeksjon tromboflebitt

Under sklerotisering av åreknuter, er det noen ganger et brudd på teknikken for å utføre kompresjonsskleroterapi. I dette tilfellet redusert komprimering av venen på administrasjonsstedet (injeksjon) sklerosant, fører ofte til utbruddet av betennelse. I lumen i venene begynner en trombos å danne, med trusselen om overgang til etterfølgende emboli i lungearterien. Denne komplikasjonen kalles tromboflebitt etter injeksjon. For å unngå det anbefales det å styrke kompresjonen ved bruk av skumgummi og latexputer, samt limbindinger til spesielle formål.

Postinjeksjonsskjema på håndens eksempel på grunn av innsetting av kateteret

Spesielt resulterer utilstrekkelig kompresjon i fremveksten av hematomer intravenøs, som utover ligner deler av blodårer med trombi. I deres lumen er det en masse av en tarry-ser art, der en sklerosant og blodpropper. Det er intravenøse hematomer og fører til akutt tromboflebitt.

Behandling av postinjeksjonell tromboflebitt består i å påføre bandasjer med terapeutiske salver, bruk av elastisk kompresjon og passende medisiner (som i akutt form). Noen ganger gjør i en vene en spesiell snitt-punktering for å fjerne blodsklerosantmassen.

Kronisk tromboflebitt

Kronisk tromboflebitt, i motsetning til akutt form, har ingen uttalt tegn og symptomer. Med denne sykdomsformen er smerten periodisk, mest bekymret etter belastning på beina (langvarig gange, etc.). Nesten ingen i ro. Ødem er også ubetydelig. Derfor skynder en person ikke å søke medisinsk hjelp.

Ved behandlingen av kroniske former av tromboflebitt anvendt salve, anbefales det permanent elastisk kompresjon ved hjelp av spesielle plaster eller strømper, mosjon terapi, fysioterapi og behandling i kurbad og leire bad.

Tromboflebitt av overfladiske vener påvirket av åreknuter

En av de mest vanlige former av sykdommen er akutt variceal typen tromboflebitt, som er ledsaget av alvorlig smerte, rødhet av venen på å nå opp til skrittet. I denne formen av sykdommen venetrombose omgir markert hevelse, og det blir meget vanskelig. Med utviklingen av blodpropp, hevelse går til de dypere venene, som er en svært farlig symptom. De viktigste trekk ved denne form for trombose er en alvorlig smerte mens gange, så vel som enhver berøring med åreknuter. Sykdommen er ledsaget av høy feber og svakhet, som minner om symptomene på forkjølelse.

Varicosity og tromboflebitt er sammenhengende sykdommer. Ofte forårsaker varicose utviklingen av blodpropper i de overfladiske og dypere årene, siden den preges av en lav blodstrøm i hovednoderne. I dette tilfellet er tromboflebitt den alvorligste komplikasjonen av åreknuter. Det blir mye oftere transformert til tromboembolisme av lungearterien og blir årsaken til posttromboflebitisk syndrom.

Ved behandling av tromboflebitt forårsaket av åreknuter, brukes antiinflammatorisk terapi for å lindre smerter og redusere inflammatorisk prosess. Den inkluderer hormonelle salver, komprimerer på 50% alkohol, samt suppositorier med diclofenac eller butidon.

Et hinder for overføring av tromboflebitt til blodårer i dypere lag er elastisk kompresjon med spesielle strikkede undertøy (strømper, tights) eller bandasjer. For å redusere ødem og betennelse, er et legemiddel foreskrevet for å forbedre blodsirkulasjonen - anastax, detralex, etc.

Tromboflebitt under graviditet

Graviditet er perioden hvor en kvinne oftest blir utsatt for slike sykdommer som åreknuter i underekstremiteter og tromboflebitt. Dette skyldes økningen i deres intrauterin-trykk og fysiologiske endringer i blodsammensetningen. Den største faren er tromboflebitt i de første dagene i postpartumperioden. Siden de fleste komplikasjonene i form av tromboembolisme forekommer nøyaktig etter fødselen. Fødsel er en stor overbelastning i det vaskulære systemet.

 • For det første øker trykket i bukhulen 2-3 ganger.
 • For det andre klemmer barnet gjennom fødselskanalen, med hodet i noen øyeblikk, klemmene i bekkenet.
 • I dette tilfellet faller tonen i venene på bena kraftig og ekspansjonen oppstår.

Alt dette fører til et brudd på naturlig blodstrøm i underekstremiene og dannelsen av blodpropper.

De første tegn på åreknuter er vanligvis observert i graviditetens andre trimester, når den forventede moren begynner å synke seg tyngre. Først er det utseendet av vaskulære stjerner på huden på underbenet, lårene eller anklene, da blir blodårene økende og smerter oppstår. Ben begynner å hovne oftere om kvelden, noen ganger oppstår kramper.

Så snart disse symptomene oppstår, bør du umiddelbart konsultere en phlebologist. Han vil gjennomføre en dupleks fargeskanning for å undersøke tilstanden til sirkulasjonssystemet og gi anbefalinger om hvordan man kan forebygge utvikling av en mer alvorlig sykdomsform og unngå komplisert behandling.

I denne perioden er forebygging av tromboflebitt svært viktig, som inkluderer følgende:

 1. Siden utseendet på de første symptomene og til selve fødselen er det nødvendig å ha elastisk kompresjons undertøy (strømpebukse, strømper). Det bør velges av en phlebologist. Siden det feil valgte trykket (kompresjon) kan påvirke pasientens tilstand negativt, forårsake ubehag ved bruk, etc.
 2. Det er nyttig å gjøre terapeutisk gymnastikk for gravide, inkludert øvelser for å forbedre blodstrømmen i venene på underekstremiteter. Motoraktivitet beskytter ikke bare mot stagnasjon av blod i beina, men bidrar også til ytterligere tilførsel av føtal oksygen.
 3. Hver dag, i alle vær, før du går i seng, bør du gå ut en kort spasertur (30 minutter).
 4. Det bør sikres at maten inneholder flere produkter av vegetabilsk opprinnelse. Det er de trenger i rå form. Spesielt nyttig er vannmeloner, meloner, ananas. De bidrar til fortynning av blod og er biostimulatorer av hemodilusjon med aktiv virkning.
 5. Begrens bruk av væske, fordi i løpet av svangerskapet er det en forsinkelse i kroppen. Og dette er risikoen for stabil, hard-edema hevelse.

Tromboflebit av overfladiske årer under graviditet er ofte ledsaget av alvorlig smerte. Det må huskes at i denne perioden er det ikke anbefalt å ta medisiner. Raskt avlaste pasienten for ubehag, og ikke la tromben trenge inn i venene som ligger i de dypere lagene, vil hjelpe venøs cenose. Dette er en punktering av den berørte knuten for å fjerne tromben. Denne metoden er trygg for fosteret, siden manipulasjonen utføres under lokal tumescent anestesi (et bedøvelsesmiddel injiseres under huden, danner en beskyttende pute rundt det opererte fartøyet).

Detraleks med tromboflebitt: hjelper det?

I noen tilfeller, for behandling av åreknuter, kan en phlebolog bestemme å foreskrive Detralex. Men det er en begrensning: fremtidige moms kan bare brukes i andre halvdel av svangerskapet. Det er et effektivt middel for behandling av varicose av noen stadium og andre sykdommer i sirkulasjonssystemet, som anses som ganske trygt. I sammensetningen - komponenter av vegetabilsk opprinnelse. Det endrer ikke blodsammensetningen, men øker bare tonen i blodkarets vegger. Han har ingen bivirkninger, men det er en mulighet for en allergisk reaksjon.

Men ved behandling av tromboflebitt gir det positive resultater i kombinasjon med disaggregeringsmidler og trombolytiske stoffer. Som uavhengig terapeutisk middel for trombose brukes sjelden, hovedsakelig for lindring av angrep av venøs insuffisiens av kronisk natur. Men det er ofte foreskrevet etter kirurgisk behandling av tromboflebitt, som en støttende, langsiktig terapi.

Tradisjonell medisin i behandlingen av tromboser

Behandling av tromboflebitt med folkemidlene vil bidra til å lette sykdomsforløpet, redusere smerte og hevelse i beina, og fjerne andre symptomer. Dette er ikke påvist i en enkelt generasjons metoder. Noen av dem er mye mer effektive enn syntetiske stoffer. Den mest effektive i denne sykdommen er biavlprodukter: honning, propolis og bi pollock. Vi tilbyr flere oppskrifter fra disse produktene.

Bee Products

 • Tinktur av bier. Biernes liv er kort. Og på våren, de gamle prøvene som jobbet sommeren dør. Unge bier bærer dem til flybrettet. Dette kalles et undermål. De må samles og helles med vodka (en håndfull podmoroda for 0,5 liter vodka). Insister for to uker, avløp. Bruk som komprimering, som ligger over et sårt sted i 1,5-2 timer.
 • Honning komprimere. For dette blir honning i ren form påført på en linneklut og påføres på stedet med den berørte venen. For en komprimering kan honning blandes med et knust Kalanchoe-blad, eller påføres på et kålblad. Disse to plantene øker bare styrken av honning.

**Kroppen av biet inneholder stoffer som er en del av ulike medisiner. Det er gift, nektar og pollen av planter, propolis og mikropartikler av voks. Det er i seg selv et ferdigstilt stoff, bare i mikroskopiske doser.

 • Fra propolis kan du lage en helbredende salve fra tromboflebitt. For å gjøre dette, grind det, bland med forvarmet smør i en andel på 3:10 og varm opp litt (ikke mer enn 15 minutter). Bruk som komprimering eller bare gni inn i det berørte området.

Apple cider eddik

 • En av de mest effektive rettsmidler for denne alvorlige sykdommen i årer er hjemmelaget eplecidereddike. Den brukes som en maling, tidligere fortynnet med vann (en spiseskje eddik til et glass vann).

Gåsfett

 • De fleste urbane mennesker vet ikke at i landsbyen ble mange sykdommer i bein og hender (brannsår, frostbit), så vel som magesår av forskjellig opprinnelse og tromboflebitt, behandlet med gåsfett. Selv i dag regnes det som en av de mest effektive middelene, som brukes, både i ren form, og når man forbereder salver med tilsetning av forskjellige urter, for eksempel kalendula eller Johannesjurt. En fullstendig utvinning kan oppnås ved bruk av en 30% salve med tilsetning av knust korianderfilet (levende). For å gjøre dette tilsettes hundre gram goosefett 30 gram kamrøtter. Varm 15 minutter, filter. Salven er klar til bruk.

Urteinfusjon for oral administrasjon

Noen eksterne midler er noen ganger ikke nok til å kvitte seg med sykdommen. Tradisjonell medisin anbefaler også inntak av urte medisinske urter som forbedrer blodsirkulasjonen, noe som øker elastisiteten til veggene i venøse kar.

 1. Den mest effektive er infusjon av nässel. Han har ikke bare gunstig effekt på sirkulasjonssystemet, men også helbreder og styrker hele organismen. Spesielt nyttig om våren, når det ikke er nok vitaminer.
  ** Fra den unge nålen kan du forberede kvass, som har medisinske egenskaper, og belaster med livskraft. For utarbeidelse, velg fersk nettle. Skyll godt, du kan skule med kokende vann. Legg det i en 3-liters krukke, tilsett tre ss sukker og hell kokende vann. Tie nesen på gasbind og sett på et varmt sted i tre eller fire dager for gjæring. Etter kvas fermenter, avløp og du kan starte behandlingen, bruker en halv kopp tre ganger om dagen i 20 minutter før du spiser.
 2. Det er også nyttig å ta eskusblomsten av hestekastanje tilsatt alkohol.
 3. Det bidrar til å behandle tromboflebititt fra tørket kløverhod (1 spiseskje per kopp).

Alle de foreslåtte behandlingsmetodene med folkemidlene må samordnes med den behandlende legen før bruk. Bruk dem bedre i forbindelse med medisinering.

Gymnastikk med tromboflebitt

Medisinske armaturer i mange år krangler om behovet for fysisk trening i sykdommer i venene i underbenet. Noen hevder at fullstendig hvile er nødvendig, mens andre er ivrige motstandere av motoraktivitet. Begge har rett, og andre.

Under en forverring, når risikoen for adskillelse av blodproppen og forekomsten av alvorlige komplikasjoner er høy nok, er det nødvendig å overholde sengen hvile, uten å utsette de syke benene for belastning. I løpet av denne perioden er termisk bad og alle typer massasje strengt forbudt.

Men på slutten av behandlingen, i rehabiliteringsperioden, så vel som i forebygging av sykdommen, er øvelser som øker elasticiteten til venøsveggene og forbedrer blodsirkulasjonen svært nyttige. Den eneste betingelsen er ikke å overdrive det. Komplekset av terapeutisk gymnastikk omfatter følgende øvelser:

I den bakre posisjonen:

 • Tren "fisk". Svake kroppen, vibrere den, simulere bevegelsen av fisken i vannet. Fortsett i ett til to minutter.
 • Bena løftes sakte og senkes til sin opprinnelige posisjon. Gjenta ikke mer enn 8-10 ganger.
 • "Scissors". Hevede bein spredes fra hverandre og deretter flytte. Antall repetisjoner er 10 ganger.

I stillingen "stående" eller "sittende"

 • Sirkulær bevegelse stopper i høyre eller venstre side (fra fem til ti ganger).

I stående stilling:

 • 1.Stig opp til sokker og myk senking på hælene (opptil 15 ganger).
 • 2.Bøy høyre ben og løft. Rett deretter og senk til gulvet. Utfør denne bevegelsen med venstre fot. Denne øvelsen kan gjøres skiftevis, og endrer benet hver gang. Det andre alternativet omfatter første fot (12 ganger), så det samme - den andre foten.

Alle disse øvelsene masserer effektivt blodårene og forhindrer stagnasjon av blod i blodårene. Når du observerer alle legenes forskrifter og utfører forebyggende tiltak, kan du kvitte deg med de ubehagelige symptomene som følger med sykdommen, og unngå komplikasjoner som krever langvarig behandling.

Video: et sett med benøvelser for åreknuter og neostromia tromboflebitt

Hvordan spise med tromboflebitt?

En av årsakene til den beskrevne sykdommen er fedme. Derfor, for alle som er utsatt for noen sykdom i venøsystemet, må man begrense seg til bruken av visse produkter.

Så, for eksempel, en diett med tromboflebitt (for behandlingsperioden) anbefaler at du nekter stekt, skarp, for salt og krydret mat. Det er ønskelig å avstå fra fettvarianter av fisk og kjøtt, inkludere i diettens diettvarianter: kyllingebryst, kaninekjøtt, kalkun. På bordet bør alltid være friske grønnsaker og frukt, unntatt bananer, erter og bønner.

Om vinteren, ta multivitaminer. For å ta en regel daglig å spise på en hvitløksklær, er det obligatorisk å bruke løkløk.

Generelle anbefalinger

Personer som er utsatt for å utvikle tromboflebitt bør være svært oppmerksomme på tilstanden til hender og føtter. Følg anbefalingene som phlebologist gir. Du bør lede en aktiv livsstil. Prøv å gå mer, lære spesielle øvelser som hindrer utviklingen av sykdommen. Ikke dårlig å svømme, sykle. Hjemme kan du opprettholde tonen i blodkarene med vitamin te, drikke tranebærjuice oftere, tinktur av johannesurt.

På samme tid må du unngå statisk stress som oppstår når en person er i sitteposisjon i lang tid eller står på føttene (for eksempel arbeider på en maskin). Kontraindisert i tromboflebitt dampbad, dehydrering. Sko skal være så behagelig som mulig, med optimal hælhøyde og ortopediske innleggssåler. Resten anbefales å ligge ned, løfte litt på bena og legge dem under en liten pute. Å sette kompresjon undertøy følger også liggende, på bena hevet oppover.

Hvordan behandle tromboflebitt på bena

Trombose og tromboflebitt

Kliniske manifestasjoner:

 • Inflammatorisk infiltrere;
 • Seal langs venene til det berørte lemmet;
 • Rødhet i huden;
 • Økt kroppstemperatur;
 • Smerter i projeksjon av dype vener;
 • Hevelse.

Prinsipper for behandling og forebygging:

1. Ikke la kroppen dehydrere;

2. Overvåk tilstanden av koagulering (tromboflebitt er vanligvis assosiert med nedsatt koagulasjonsegenskaper av blod, eller heller med hyperkoagulabilitet);

3. Antikoagulant terapi;

4. Elastisk strømpebukse eller bandasje;

5. Forhøyet lemposisjon

6. Oljebalamisk dressing.

Tidlig diagnose av det ovennevnte problemet hjelper legen med å formulere en diagnose og forstå hvordan man behandler en trombose i karene i underekstremiteter på et tidlig stadium.

Dyp venetrombose kan utvikle seg på grunn av skader, svulster, hypodynamier, så vel som i nærvær av smittsomme og giftige sykdommer. Den utvikler seg hovedsakelig i beina dype.

Klinisk bilde:

 • Vandringsforstyrrelse;
 • Smertefornemmelser i gastrocnemius-musklene (palpasjon av musklene langs midterlinjen og bøyning av fotens dorsum);
 • Hevelse av nedre tredjedel av underben og fot;
 • Blek varm hud;
 • Økt kroppstemperatur;
 • I tilfelle av flebitt i femoral iliac-segment eller lårbenen, observeres akutt smerte i lemmen.

Hvordan helbrede en trombose i beinene av beina med tromboflebitt av dype vener i låret:

Tromboflebitt i underdelene som en godbit. Enkel tur går vi gjennom livet

Visste du at et rødt eller blått nett på beina kan virke mye tidligere i Claudia Schiffer enn i Natasha Koroleva?

Denne sykdommen forekommer oftere i høye og leggy mennesker.

Fremmer dette ved alltid å ha på seg en strømpe og høyhælte sko. Spesielt under varme dager er alle beinproblemer signifikant manifestert: ødem, tretthet, prikking, "tyngde". Antallet telangiektasi øker også -

Dette er et vaskulært mønster av blå eller rød nyanser, som minner om "stjerner", "edderkopper", "mesh". De er ikke bare et kosmetisk problem, men tegn på å utvikle venøs insuffisiens av bena. I halvparten av tilfellene er de kombinert med hevelse, følelse av tyngde, nummenhet, kramper av kalvemuskler om natten og andre symptomer.

Type arbeid og tilstand av fartøy på bena

Personer som utfører arbeid som krever mange timers stående eller sittende er spesielt utsatt. Bevegelse av blod i blodårene skyldes arbeidet i kalvemuskulaturen, som pumper det opp. I de faste beina ekspanderer veggenes vegger, og blodet trenger inn i karene som ligger nærmere huden, slik at de blir synlige som blåår. Oppmerksomhet vær så snill! Dette er begynnelsen på åreknuter, men utviklingen kan fortsatt bli redusert.

Menneskelig sex og tromboflebitt i nedre ekstremiteter

Kvinner er tre ganger mer sannsynlig å lide av veneutvidelse og andre vaskulære problemer enn menn, fordi kvinnelige kjønnshormoner trenger inn i veggene sine. Jo mer østrogen i kroppen, jo verre for beina. Deres nivå økes ved hjelp av p-piller og hormonbehandling. I risikogruppen er også kvinner av høy østrogen type (store bryst, runde hofter). Steder der du kan se hovne årer - det er bena på anklene, på kalvene og på siden av lårene.

Alder på personen og tromboflebitt i nedre ekstremiteter

Tendensen til å skape åreknuter med alder utvikler seg. Etter tretti, ca 11% av befolkningen, og i en alder av 50 år har åreknuter 27% av befolkningen. Når en av foreldrene lider av disse problemene, er sannsynligheten for at denne sykdommen vil oppstå hos barn, opp til 70 prosent. Når åreknuter er tilstede hos mor og pappa, er det stor sannsynlighet for at det vil oppstå hos barn.

Hvordan behandle tromboflebitt i beina og hva som trengs for dette?

Om hvordan å behandle trombofleitt, vet vi mye, men dessverre vet ikke alle pasientene om det. Derfor er det verdt å forstå hva som er behandlingen og hvilke prosedyrer som bør utføres i nærvær av en så ubehagelig og noen ganger farlig sykdom.

Det finnes flere andre verktøy som aktivt bidrar til å løse problemet, hvordan å behandle tromboflebitt med folkemidlene. Du kan anbefale fotbad med tilsetning av avkok fra bark av pil eller asp, som varer 10-20 minutter. En veldig god botemiddel for forstoppelse av 10 g frukt eller farger på hestkastanje knuses, helles 100 g vodka og insisterer i 8-10 dager. Deretter må du filtrere og ta 30-40 dråper før du spiser.

Tromboflebitt er en sykdom forårsaket av betennelse i blodveggveggen og dannelsen av en trombose i dens lumen. Årsaken til tromboflet er en forsømt åreknute, samt kronisk venøs insuffisiens. Vanligvis kalles tromboflebitt betennelse og trombose av overfladiske, subkutane årer. Hovedsymptomet er en stramming i årer, smerte og rødhet. Ofte ledsaget av en økning i temperaturen. Dette er en farlig sykdom som kan føre til dyp venetrombose, lungeemboli og til og med sepsis (blodforgiftning).

Det er tromboflebitt av overfladiske og dype vener. Av natur kan denne prosessen deles inn i purulent og ikke purulent. Selvfølgelig er dyp venetrombose en farligere sykdom. Det manifesterer seg ved hevelse og blåaktig farge på beina. Smerte symptom er nesten ikke uttrykt. Det kan være mild sykdom, en svak økning i kroppstemperatur, svakhet.

De vanligste tegn på blokkering av dype vener er utseendet av en følelse av tyngde i beina og deres puffiness. Til tross for slike mindre symptomer kan trombose føre til alvorlige konsekvenser - en blodpropp eller en del av trombosen kan bryte av og tromboembolisme i lungearterien kan utvikle seg. Denne komplikasjonen kan føre til pasientens død.

Av stor betydning er når det er tromboflebitt, hvor å behandle sykdommen. Behandlingen kan være konservativ og kirurgisk. Konservativ behandling innebærer obligatorisk sengestøtte. Det syke lemmet skal plasseres på dekk og i høy posisjon. Dette forbedrer flyt av venøst ​​blod og bidrar til å redusere smerte og hevelse. Hvis det ikke foreligger kontraindikasjoner, anbefales det i denne perioden en rikelig drikke.

Nylig anbefales det å bruke hirudinoterapi i en akutt periode. Hirudin, som er inneholdt i kjertlene av leeches, kommer inn i blodet, bidrar til å redusere viskositeten og koagulabiliteten. Leeches er plassert på flere stykker langs det skadede karet.

En viktig faktor i dannelsen av trombi er det høye innholdet av protrombin i blodet. Utnevnelsen av slike stoffer som dicumaritt, sigcumar, fenylin hindrer dannelsen av blodpropp i karene. Kontraindikasjon til bruk av antikoagulantia er tilstedeværelse av sår, sår, leversykdom, nyrer, hemorragisk diatese.

Med purulent tromboflebitt er det obligatorisk å foreskrive antibiotika. Det er narkotika og direkte effekter på blodpropper, den såkalte fibrinolytiske. Disse inkluderer fibrinolysin, chymotrypsin, urokinase, streptokinase og andre. Mekanismen for deres handling er forbundet med oppløsning av trombi (lysis).

Noen ganger, når spørsmålet oppstår, hvordan å behandle tromboflebitt i beina, er det nødvendig å ty til kirurgiske behandlingsmetoder. Fjern deretter tromboserte noder, ekskreksjon av skadede årer. Imidlertid er ikke alle tromboflebitt farlig og fører til kirurgisk behandling. De fleste pasienter kan behandles på poliklinisk basis.

Det er verdt å merke seg at det ikke er ubetydelig å vite om hvilken lege som behandler tromboflebitt. Det er en phlebologist. Han behandler diagnosen og behandlingen av denne sykdommen, så vel som andre plager og sykdommer i venene.

På et kronisk stadium kan spørsmålet om behandling av dyp venetromboflebitt løses ved hjelp av fysioterapiprosedyrer. Også i folkemedisin, mange metoder for behandling av tromboflebitt. Men i alle tilfeller skal de bare brukes som tilleggsutstyr til grunnprinsippet for behandling.

Til ikke-tradisjonelle behandlingsmetoder kan tilskrives kontrasterende helling av lemmer med varmt og kaldt vann. For ekstern bruk anbefales det å lage bad fra kjøttbøtter av bratte bøyd; Smør de berørte områdene med 15% propolis salve; for nattkompresser bruk infusjon av vannsvamp, som påføres i 1-2 timer.

I de første dagene av sykdommen (akutt periode), anbefales ikke termiske prosedyrer og salver dressinger. Ved alvorlig smerte oppstår en novokainblokk i lumbalområdet. Påfør bare kaldt kald når en puls er følt på den berørte lemmen. I alle stadier av behandling av tromboflebitt er antikoagulant administrasjon obligatorisk.

Uansett måter og metoder for å behandle en slik ubehagelig lidelse som tromboflebitt i beina, bør man ikke ta selvstendige beslutninger, men diskutere alt med en spesialist og er under streng kontroll. Ellers kan du gjøre deg selv mye skade.

Hvordan helbrede tromboflebitt i nedre ekstremiteter?

Tromboflebit er prosessen med betennelse i venerveggene, noe som resulterer i tilstopping av blodkar med blodpropp (trombi). Oftere dannes tromboflebitt på underdelene. I løpet av sykdommen spilles en viktig rolle av økt koagulasjon av blodet, samt forringelse av blodveggene.

Varicosity er en gunstig faktor i dannelsen av tromboflebitt. Behandling av tromboflebitt i underekstremitetene i hjemmet er meget populær blant bærere av sykdommen, med påviste nasjonal praksis i kampen mot sykdommen, blir de brukt som en enkelt terapi og som et supplement til konvensjonell behandling.

Under utviklingen av tromboflebitt kan de resulterende koagulasjonene tette fartøyet og dermed hindre blodsirkulasjonen. Selv om de i noen tilfeller kan løse. Men også en negativ konsekvens er tråden av tromben og bringer den sammen med blodet i et hvilket som helst menneskeorgan.

Og også tromboflebitt er delt inn i arter:

Tromboflebitt kan forekomme både i dype åre og i årer, som er overfladisk lokalisert, dette skyldes konsentrasjonen av betennelse og trombi. Tromboflebit kan deles inn i et purulent og ikke-purulent utseende.

Symptomatologi av tromboflebitt i nedre ekstremiteter

Symptomer på tromboflebitt inkluderer:

 • alvorlig muskelsmerte;
 • sammentrekning av musklene forårsaker smerte;
 • rødhet i huden;
 • Tilstedeværelse av ødem (inkludert under øynene).

Og også tilstedeværelsen av visse symptomer avhenger av sykdomsforløpet og lokaliseringen. Men for å forvirre symptomene på tromboflebitt med en annen sykdom er det absolutt umulig. Den vanligste opprinnelsen til sykdommen skjer hos en person som allerede har blitt diagnostisert med åreknuter.

I dette tilfellet oppstår dannelsen av sykdommen på en stor subkutan ven. På venene, blir rødhet, hevelse og alvorlig smerte observert, mens sykdommen er ledsaget av feber. Venen blir fast og hovent til berøring.

Med utviklingen av tromboflebitt i dypårene vokser symptomene gradvis, mens kalvemuskelen begynner å bli betent og sterkt syk. Når foten senkes, intensiverer smerten, beinets hud blir blå, og feber blir observert. Noen dager senere er nesten alle blodårer hovne på underekstremiteter. Berøring av området av musklene og turgåing forårsaker alvorlig smerte.

Hvis tromboflebitt i bena er dannet i venen som ligger på låret, vil symptomene ikke bli sterkt uttalt. Det kan være en følelse av smerte i innsiden av låret, og det kan også være en svak hevelse i huden og rødhet.

Utviklingen av tromboflebitt i den felles femorale venen er ledsaget av smerte i lårområdet, med hevelse og rødhet i det berørte området. Venene hovne oppe på låret, og feber og feber kan oppstå.

De alvorligste symptomene uttrykkes hvis ileum-femoral lengden av hovedvenen påvirkes. På samme tid, generell helse forverres, alvorlig smerte i sakrum, kroppstemperaturen stiger.

Når man lukker trombus-lumen årer i sin helhet, vil denne type av tromboflebitt symptomer er ganske sterke, at de omfatter: alvorlig smerte i lysken, svelling fanging bær arm, ben alvorlig betent, huden blir blå eller hvite, stiger kroppstemperaturen til en kritisk indikator.

Risiko for tromboflebitt

Sykdom er farlig, spesielt med tromboflebittstrømmen i akutt form. En trombose festet til venen veggen er skjøre, er en komplikasjon av sykdommen. Ofte på grunn av å rive av trombosen og få den inn i hjertet, er det et hjerteinfarkt, sjokk eller øyeblikkelig død. Utfallet påvirkes av størrelsen på tromben, samt nivået på blokkering av venene.

Utviklingen av akutt trombose skjer innen få timer. Medfølgende akutt form av sykdommen med høy feber, hevelse. Samtidig er det strengt forbudt å utføre mekaniske manipulasjoner i nederlagsområdet. Rubbing salver og kremer med denne tromboflebitt er uakseptabelt.

Folkemidlene, som ytterligere prosedyrer for raskere utvinning, kan kombineres med behandling av akutt tromboflebitt først etter primærpleie av legen.

Folk oppskrifter i behandling av tromboflebitt

Det finnes et stort antall ulike resepter, som du kan kvitte deg med med diagnosen tromboflebit, behandling med folkemidlene gir et stort antall effektive teknikker. Bruken av disse eller andre metoder avhenger av sykdomsformen, dens kurs og de generelle symptomene på pasienten. Ofte parallelt med anvendelse av metoder fra blodpropper, brukes andre metoder for å lindre betennelse og forbedre hudtilstanden.

Kosthold i kampen mot tromboflebitt

Tradisjonelle metoder for behandling av tromboflebitt inkluderer et spesielt diett. For å bli kvitt sykdommen må du fortynne blodet, derfor må maten bestå hovedsakelig av:

 • olje (linfrø, oliven);
 • løk;
 • hvitløk;
 • solsikkefrø;
 • kakao;
 • eddik (eple);

I tillegg må du hver dag bruke en blanding: honning (1 ss), vegetabilsk olje (2 ss), hvitløk (1 ts).

Leeches i behandlingen av tromboflebitt

Denne metoden er egnet for behandling av akutt tromboflebitt. Leeches bør suges litt høyere fra det syke området (det er forbudt å sette leeches på blodårene). De bidrar til å normalisere blødningen og forhindre at blodet stagnerer i blodårene.

Det er mest effektivt å plassere leeches på begge sider i en avstand på 2 cm fra den skadede venen. Det er akseptabelt å gjøre denne prosedyren i en forskjøvet stilling i en avstand på minst 6 cm basert på det berørte området, du trenger 6-15 leeches.

Ikke bruk leeches i området under kneet, og det må være forsiktig å plassere dem i lysken. Hvis det er en purulent prosess, er tromboflebitt i hjemmet forbudt.

Tørker med tromboflebitt

Det hjelper med tromboflebitt gnidning med tinktur basert på Kalanchoe. For å forberede det vil du trenge: 0,2 liter vodka og 2 ss. l. Kalanchoe (løv). Bladene må finhakket og helles med vodka. Insister gnid det om en uke. Behandlingsforløpet er 90 dager.

Omtrentlig gjenoppretting med tromboflebitt er en prosedyre for å tørke syke seksjoner med salve basert på lard. Etter tørking med en slik blanding, bør det berørte området forbindes i en dag. For å fremstille en slik salve er nødvendig for å blande: smeltet smult, honning, såpe (væske), og ihtiolovaya Vishnevsky salve, løk juice og aloe. Før du tørker blandingen, avkjøl til romtemperatur.

Unn tromboflebitt folk rettsmidler, dannes på overflaten årer, kan smøres ben alkoholatkatalysatorer med tillegg akasie. Og også bruk av daglig komprimerer: 2 ss. l. tinktur, fortynnet i 0,2 liter kokende vann (bruk etter 2 timer).

En positiv effekt av behandling av tromboflebitt kan oppnås ved bruk av en mummibasert salve. Dette stoffet må fortynnes i vaselin (1: 5). Bruk til å tørke 2 ganger om dagen. For inntak er det følgende oppskrift: mamma 8 g. bland med 0,5 liter vann. Drikk 20 dråper før måltider.

søknader

En person som lider av tromboflebitt, som ble dannet på dype årer, krever en hvilestatus i minst 3 dager. En slik advarsel kan lagre en trombose fra separasjon. Ved behandling av akutt form for tromboflebitt er det første trinnet å bruke komprimerer.

For komprimerer, kan du bruke et kaldt vått håndkle, som anbefales å fukte i havsalt (1 liter 1-1 ts), det må påføres i 30 minutter til det berørte området. Det anbefales å gjøre en 30-minutters pause etter hver justering.

Søknad om behandling av tromboflebitt, bestående av 2 lag, anbefales å plassere over det berørte området. For å forberede prosedyren, er det nødvendig å tørke sårpunktet med varmt vann, dette vil bidra til åpningen av porene. Ta deretter urter i samme lober: salvie, peanøtter, fuglssorg, kamille. En blanding (5 gjenstander av l) er fylt med 1 liter vann, brann.

Kok kjøttkraft i noen minutter, deretter reduser varmen til et minimum og la det gå i 1,5 timer. Deretter fjern kjøttkraft fra brannen og trykk i ca 3 timer. Gaze i 4 lag, våt i en avkjølt kjøttkraft og pakk det berørte området.

komprimerer

Det neste trinnet er å ta det andre kuttet av gasbind, brett det i 4 lag og suge i en løsning av havsalt. Wrap denne gaze over det allerede eksisterende 1 lag. Som en fiksering kan du bruke en elastisk bandasje eller et element av klær. Denne applikasjonen skal oppbevares i minst 4 timer. Oppvarming er ikke nødvendig.

Denne prosedyren bør utføres daglig. Hvis det er nødvendig å gjenopprette små fartøy (mellom fingrene), kan du sette den samme applikasjonen, i stedet for gassbinding. Denne metoden bidrar til å raskt kurere tromboflebitt.

Redusere betennelse tromboflebitt oppstår når overliggende på sår flekker av syrin (blader), pepperrot, slange mountaineer, reddet kålblader, som opprinnelig skal smøres med solsikkeolje. Spirituøs tinktur basert på ashberry, som må fortynnes med vann (1: 3), er godt egnet som kompresjon for tromboflebitt. Det er nødvendig å fukte gasbindet i blandingen og feste det til det berørte området.

Et slikt folkemedisin for tromboflebitt i underekstremiteter bidrar til å kvitte seg med sykdommen om noen måneder. Anvendelse av revet rå poteter til de berørte områdene gir også et positivt resultat. Den resulterende vasselen skal pakkes inn i bandasje eller gasbind og stå over natten.

Hver dag 3 ganger må du komprimere ved hjelp av tomater. For å gjøre dette må du kutte tomaten og legge den på det berørte området til den brennende følelsen vises, skyll deretter med vann.

Malurt grindet og blandet med yoghurt er en effektiv metode i kampen mot ødem med tromboflebitt. Slike våpen bør løstes på det berørte området og forlates natten over.

Komprimere basert på disse urter bidrar til å takle tromboflebitt:

 • kløver (rot), medisinsk daisy;
 • calendula, kamille, Tartar, althaea røtter, comfrey og elecampane;

For å forberede kjøttkraft må du ta 0,5 liter kokende vann og 3 ss. l. samlingen. Infuse i minst 2 timer.

Tinkturer og bad med tromboflebitt

Den raskeste å nå et positivt resultat er mulig hvis kombinerer alle metoder for tradisjonell medisin, som det er nødvendig å behandle tromboflebitt komplekset: omslag, bad, snyltende, bad, tinkturer mottak inne. Men det er verdt å huske at å ta et varmt bad med tromboflebitt er forbudt.

Forbered tinkturer og bad for behandling kan være fra:

 • Nesle. Leaves grind (1 ss) og hell kokende vann (0,2 liter), la i 60 minutter. Før måltider ta 30 ml (3 doser).
 • Muskat. I et glass nøtter, pre-chop, hell vodka og insistere i ca 10 dager. I 3 delte doser per dag drikker 20 dråper.
 • Cottonweed. I 10 liter kokende vann tilsett 150 gr. cottonweed. Insistere om 60 minutter. I denne løsningen må du holde føttene i 30 minutter. Utfør prosedyren hver dag.
 • Willow og eik bark. Ta vann (10 liter) og hell inn i det 1 kopp samling. Insister den resulterende blandingen i minst 3 timer, og kok deretter i en halv time. Avkjøling å avkjøle, legg føttene inn i den og pakk den på toppen med et håndkle. Tiden for prosedyren er en halv time.
 • Hestkastanje og ginseng. Denne tinkturen kan enkelt kjøpes på apotek. Ta 20 dråper før måltider.
 • Clover. Ta vodka (1 l) og legg til 100 gram. søt kløver. Tilsett blandingen i minst 21 dager. Ta 20 dråper før måltider.

Kombinasjonen av tradisjonell medisin med tradisjonell terapi

Tradisjonell medisin har en god kombinasjon med folkemidlene, som er utviklet for å behandle tromboflebitt i underekstremiteter. Hovedbetingelsen for en slik kombinasjon er observasjonen av den behandlende legen etter behandlingsforløpet, denne tilstanden er obligatorisk, spesielt hvis tromboflebitt uttrykt i akutt form. Behandling av tromboflebitt med tradisjonell terapi betyr utnevnelse av slike legemidler som:

 • ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler;
 • phlebotonics (legemidler som øker blodstrømmen i nedre lemmer);
 • disaggreganter (medisiner som forhindrer trombose, og reduserer også risikoen for hjerteinfarkt).

Ofte utnevnt, for å behandle det berørte området med tromboflebitt, salver og geler. I noen tilfeller har du kompresjonslinne eller elastisk bandasje. I alvorlig tilstand er pasienten tildelt en hvilerom, i dette tilfellet er behandling hjemme med tromboflebitt uakseptabelt.

Forsinkelse i dette tilfellet er det ikke nødvendig med anbefalinger fra en lege, og før du søker, og muligheten for å kombinere tradisjonell og tradisjonell medisin, må du konsultere en spesialist.

Hvis du følger alle anbefalingene, vil resultatet av tromboflebittbehandling være positiv. Det skal bemerkes at behandling i de tidlige stadiene av sykdommen er raskere. Tromboflebit er alltid lettere å hindre enn senere å bekjempe en progressiv sykdom. For å forebygge tromboflebitt er det tilstrekkelig å holde seg til en diett.

Og også avvisningen av dårlige vaner, spesielt røyking (bidrar til hindring av blodårer), kan gunstig påvirke helsestatus og forebygging av sykdommen. Personer som er i fare bør unngå hyppig sollys.

Tromboflebitt er en alvorlig sykdom, så rettidig behandling kan bidra til å unngå alvorlige konsekvenser. Folkemetoder kan brukes ikke bare til behandling, men også som en profylakse av tromboflebitt.

Les Mer Om Fartøyene