Effektive måter å behandle trombofleitt i underekstremiteter hjemme

Tromboflebitt er en vaskulær sykdom som fører til venøs betennelse. Når sykdommen blir observert, er en sterk koagulerbarhet av blod forstyrret, og ødem i ekstremiteter oppstår. Inflammasjon av blodårer skyldes en blodpropp som tetter opp karet.

Er det mulig å kurere denne sykdommen hjemme med folkemidlene? Er det farlig? Hva tillater leger?

Vil det hjelpe?

Behandling av tromboflebitt i underekstremiteter med folkemidlene hjemme er ganske effektiv. Men for å starte behandlingen med urter og buljonger trenger du bare i de tidlige stadier, med symptomer som manifesterer seg som smerte under knærne og i kalvene, så vel som med utseendet av hevelse i nedre lemmer.

Tradisjonell medisin bidrar til å stoppe sykdomsprogresjonen. Men hvis du starter behandling med urter, når sykdommen har gått inn i hele fasen, vil det være helt umulig å kurere det, selv om det er mulig å lindre kurset.

Mulige farer

Tromboflebit er farlig med sin akutte fase. Komplikasjon av denne sykdommen er en trombose som er festet til fartøyets vegg er skjøre. En del av trombosen kan når som helst komme av, med en strøm av blod for å trenge inn i hjertet og forårsake en blokkering av lungearterien. Avhengig av trombusens diameter og nivået på tilstoppet kar, kan sykdommen føre til et mildt, sjokk, dødelig eller asymptomatisk utfall.

Akutt tromboflebitt utvikler seg om noen timer. Dens symptomer strekker seg til de fleste fartøyene. Pasienten kan økningstemperatur, kramper og hevelse i underekstremiteter begynner.

I den akutte sykdommen er det strengt forbudt å utføre mekaniske manipulasjoner i det berørte området. Ikke gni salver eller kremer i et sårt sted. Pasienten må legges og kaller en lege.

Folkets rettsmidler for behandling av akutt tromboflebitt er best satt til side, og fortsett til det, så snart hovedbehandlingen vil ha en positiv effekt. Bedre i dette tilfellet vil folks midler ikke, da risikoen for separasjon av trombus vil øke betydelig.

Sikre oppskrifter

Bli kvitt tromboflebitt i underekstremitetene eller i det minste lindre det kroniske løpet av sykdommen kan være ved hjelp av slike tradisjonelle behandlingsmetoder som forskjellige komprimerer, urteinfusjoner, diettmat og en aktiv livsstil.

diett

I tromboflebitt er det en forutsetning blodfortynning. Dette forenkles av følgende produkter:

 • Linfrø og olivenolje;
 • Hvitløk og løk;
 • frø;
 • Apple cider eddik;
 • Grønnsaker - spesielt rødbeter og tomater;
 • Melon, vannmelon;
 • Groats - havremel og havregryn
 • Frukt - Kirsebær, Tranebær, Viburnum, Sitron;

igler

Akutt stadium av denne sykdommen kan behandles med leeches. De påføres over den skadede delen av fartøyet. Hvis du legger dem over på en vene, kan leeches provosere blødning.

Den beste måten er å lokalisere leeches på begge sider av det syke fartøyet, i en avstand på to centimeter. De skal være forskuddet i 6 centimeter fra hverandre.

Avhengig av sykdommens kompleksitet per økt, kan du trenge opptil 15 leeches.

de bør ikke ligge under kneet, og forsiktighet må tas når leksene passer inn i lysken. Når purulent sykdom er brukt, er leeches forbudt.

rubdown

Det er godt å tørke deg selv med tromboflebitt. I de berørte beina kan være å gni en tinktur av Kalanchoe. Den er utarbeidet som følger:

 • Vodka - 200 ml;
 • Kalanchoe - 2 ss. skjeer av blader. Anlegget skal være eldre enn 5 år.

Løsningen er infundert i 5 dager. Prosedyren for tørking utføres tre måneder.

Hjelper til å fremskynde helbredelsesprosessen salve med lard, som bør brukes på sykeområder og ikke vaskes ut i løpet av dagen. For å forberede salven trenger du:

 • Svinekjøtt fett;
 • En liten kjære
 • Husholdnings såpe i flytende form;
 • Ichthyol salve;
 • Juice av løk og scarlet.

Alle ingrediensene blir tilsatt til smeltet fett og blandet. Før bruk må blandingen avkjøles.

Overflater på huden kan herdes ved å smøre dem alkohol tinktur av akacia.

Vel hjelper og bodyaga. Komprimering fra det blir brukt på de berørte områdene, og de skal holdes i en time. For kompresst er 2 ss. skjeer med vannsvamp, som fortynnes med et glass kokende vann. Blandingen bør infunderes i minst to timer.

Godt bevist seg selv salve med mumier. Dette stoffet oppløses i vaselin i et forhold på 1 til 5. Sammensetningen påføres de berørte områdene to ganger om dagen. Mumi blir tatt og inne som en tinktur på 20 dråper før måltider: 8 g av stoffet oppløses i 0,5 l vann.

Mot varicose blir eplecidereddik ofte brukt. Lær alt om applikasjonen i denne situasjonen.

Hvordan lage en krem ​​av bivoks fra åreknuter? Instruksjoner i denne publikasjonen.

Dekoksjoner og infusjoner

Infusjon av honning og hvitløk. For å gjøre det, trenger du renset og hakket hvitløk i en mengde på 250 g og 300 g honning. Hvitløk, blandet med flytende honning, skal infunderes i en uke ved romtemperatur.

Ta blandingen du trenger å spise en og en halv måned i mengden av en spiseskje. Disse ingrediensene inneholder de sporelementene som har en antiinflammatorisk effekt på karene og venene og styrker veggene til karene.

Avkjøling av hopkegler. For å forberede kjøttkraft 2 ss er tatt. skjeer av kjegler, som helles i 2 glass varmt vann og oppvarmes i et vannbad i 15 minutter.

Kjøttkraft er tatt på tom mage for en halv kopp i 20 dager tre ganger om dagen. Stoffene inneholdt i kjeglene har en anti-inflammatorisk og smertestillende effekt på karenees vegger.

Avkok fra barken av eik.

For matlaging, ta en spiseskje tørket bark, som er fylt med et glass vann og koker over en liten brann i 30 minutter.

Kjøttkraft er insistert til klar i en time, da må den filtreres.

Det er tatt på en spiseskje på tom mage opptil 4 ganger om dagen i 14 dager.

Dekoksjon av blader og kløverblomster og søt kløver. Til matlaging kreves 2 ts urter fylt med 300 ml kokende vann. Blandingen må ha lov til å brygge i en halv time. Ta kjøttkraft 3 ganger daglig etter å ha spist i en måned til 100 g.

Urter har på venene anti-inflammatorisk og smertestillende effekt, forbedre blodtilførselen av vev.

Noen få oppskrifter presenteres i denne videopresentasjonen:

Kompatibilitet med tradisjonell terapi

Folkemedisiner for tromboflebitt i underekstremiteter er godt kombinert med bruk av tradisjonell medisin. Det viktigste, alle prosedyrer utføres under tilsyn av behandlende lege, spesielt hvis sykdommen er akutt.

Behandling kan utføres både i ambulant innstilling og gjennom kirurgisk inngrep - alt avhenger av alvorlighetsgraden av sykdommen.

Behandling av sykdommen på en konservativ måte er i utnevnelsen av følgende midler:

 • Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler;
 • bedøvelsesmidler;
 • Phlebotonics (en gruppe medikamenter som øker den venøse blodstrømmen fra nedre ekstremiteter);
 • Dezagregantov (legemidler som forhindrer trombose og reduserer risikoen for hjerteinfarkt).

Mer om konservativ behandling av tromboflebitt av føtter, lest i en egen artikkel.

prognoser

Med alle anbefalinger fra legen prognose for tromboflebitt gunstig behandling. Ved de første tegnene og symptomene på sykdommen må du øyeblikkelig kontakte en lege, ikke ta uavhengige beslutninger ved akutt utvikling av sykdommen og ta et behandlingsforløp med legemidler som øker venøs blodstrøm.

Sykdom er alltid lettere å hindre enn å behandle. Forebygging av tromboflebitt er enkel nok - det er riktig næring og en aktiv livsstil. Personer som er i fare, anbefales å bruke kompresjons undertøy, unngå å vandre i badstuen, og ikke bruke mye tid på å sole seg i solen.

Hvilke folkemidlene er effektive for behandling av trombose?

I dag er trombose en ganske omfattende gruppe sykdommer forbundet med ubalanse i funksjonen av koagulerende og antikoagulerende blodsystem, noe som fører til dannelse av intravaskulære blodpropper. Sykdommer av denne typen, ifølge den nyeste statistiske undersøkelser, er diagnostisert hver åttende innbygger av planeten vår, og krever en umiddelbar respons, som årsak til pasientens livstruende sykdomstilstander, som for eksempel hjerteinfarkt, hjerneslag og akutt koldbrann.

En av de vanligste metodene for trombosebehandling er folkebehandling av en smertefull prosess. Leger nekter ikke effektiviteten av slike teknikker. Samtidig anbefaler eksperter seg ikke å være begrenset, men bare brukt i forbindelse med klassisk praksis.

Folk oppskrifter i kampen mot blodpropper lar deg kvitte seg med et eksisterende problem, samt forhindre utviklingen av sykdommen i begynnelsen av dannelsen, når sykdommen ennå ikke er manifestert klinisk.

Grunnleggende prinsipper for folkebehandling

Trombosebehandling ved folkemessige rettsmidler, uansett stadium av utviklingen og lokaliseringen av den patologiske prosessen, vil lykkes hvis pasienten lærer å overholde visse regler:

 • For å bli kvitt blodpropper bør du fjerne matvarer som øker blodproppene (nøtter, bananer, røde druer, røkt produkter, pølser, konserver) fra det daglige kostholdet.
 • begrense bruken av produkter som inneholder skadelige kolesterol i preparatet, vekk skader vaskulære intima og fremmer holde seg til den trombotiske masser (fet og stekt mat, fettholdig kjøtt, meieriprodukter økt fett, smør, egg);
 • i ferd med å kvitte seg med blodpropper ved hjelp av folkemidlene bør man ikke øve seg fast eller begrense seg i en væske;
 • Før du behandler trombose, må du forlate dårlige vaner, inkludert alkohol, røyking, bruk av narkotika;
 • Sterk kontraindikasjon for personer med trombi er termiske prosedyrer i noen form (tar et varmt bad, besøker badstuen, bruker varmekompresser);
 • folk trombose behandling bør kombineres med en aktiv livsstil og kjemper med fedme;
 • Pasienter som lider av en sykdom bør regelmessig besøke en lege og bli undersøkt årlig for tilstanden til fartøyene.

Grunnlaget for folkebehandling er urtedekk

Tradisjonell medisin har et stort antall oppskrifter for å forberede urteinfusjoner, noe som gjør det mulig å kvitte seg med blodpropper. En av de mest berømte urter, som er i stand til å oppløse trombi, er nettle, som vokser nesten overalt og ikke trenger spesiell omsorg. For utarbeidelse av kurativ infusjon av neser brukes knuste blader av gress, fylt med kokende vann. Blandingen bør insisteres i omtrent en time, grundig rengjort av planteelementer og tatt flere sip gjennom dagen.

Blant urter som fortynner blod, På en spesiell konto har phyto-terapeutene peppermynte. Denne planten kan ikke bare forhindre dannelsen av blodpropper, men også oppløsningen av allerede dannet trombi av liten størrelse. For å lage et medisinsk stoff må du ta en teskje finhakket peppermynte gress og bryg det i et glass vann og dekke det med et lokk. Da bør buljongen insisteres, filtreres og tas om morgenen før frokost. Forløpet av slik behandling er minst to måneder.

Spesielt populært er infusjoner av urte rettsmidler, som forhindrer dannelsen av blodpropp og reduserer blodets tetthet.

Tinktur fra blodpropper fra medisinske urter er utarbeidet på grunnlag av yarrow urt, immortelle blomster, eikbark, bjørkblader og kirsebær. Alle ingrediensene i samlingen skal tas i like store mengder. En viss mengde urtepreparat helles med kokende vann og insisterer i minst fem timer. Et glass vann vil være nok til å ta en spiseskje av samling. Etter tynning anbefales tinktur å ta 100 ml tre ganger om dagen.

Renser rent fartøy og løser tromber i dem en avkok av mynte, sitronbalsam, salvie og unge furuskegler. Denne sammensetningen fremstilles ved å helle alle komponenter med kokende vann, etterfulgt av dets infusjon. Ferdig behandling bør tas i små søppel hele dagen i ikke mer enn en måned, hvorpå du må ta en pause.

For å behandle trombose brukes ikke bare urter som fortynnet blod, men også noen bær. For eksempel, perfekt normaliserer tettheten av blod svart currant, som kan konsumeres i sin naturlige form, og også forberede te med kamille, mynte og melissa på grunnlag av tørkede frukter. Du kan behandle trombose og bær av torn.

Honning behandling

Helbredende egenskaper til bieprodukter, inkludert honning, er godt kjent for alle. De brukes som anti-katarrale midler og for å bekjempe plager i fordøyelseskanalen. Gode ​​resultater kan oppnås hvis du bruker honning som tinkturer og buljonger som gjør at du kan endre blodets reologi og forhindre dannelse av blodpropper.

Folkemidlene for trombose på grunnlag av honning bidrar til å raskt takle sykdommen og styrke den generelle kroppens støttestyrker. Slik behandling hjemme kan gjøres med en sammensetning som inkluderer et glass honning og et glass løkjuice. Disse ingrediensene må blandes, insistere noen dager på et varmt sted og ta en skje før hvert måltid.

Ved trombose av de ytre dypene i ekstremiteter er et honning og eplebasert middel kjent for dets effektivitet, noe som er tilberedt ved å legge til en biodilkjøt i et biavlsprodukt. Fra blodpropp i karene er det også nyttig å ta honning med sukkerroesaft om morgenen hver dag i en måned.

Hvordan helbrede trombose med bad?

Behandling av tromboflebitt i underekstremiteter ved folkemessige løsninger er nyttig å kombinere med bad som effektivt eliminerer hevelse i bløtvev, lindrer smerte og forbedrer pasientens generelle tilstand. Clots i bena forsvinner, hvis hver dag sveve nedre ekstremiteter i en avkok av tannic rot, kokt i en time over en langsom brann. Solbrødroten kan erstattes med eik eller ei gulrot. Det er bedre å helle den ferdige løsningen ikke i et lite basseng, men i en bøtte, slik at væskenivået når nesten til knærne. For å forbedre terapeutisk effekt etter prosedyren, er det nødvendig å spole tilbake bena med en elastisk bandasje og ta den bakre posisjonen til kroppen.

Behandling av dyp venetrombose i nedre ekstremiteter kan omfatte bruk av bad med avkok av bjørkeknopper.

Gode ​​resultater i ferd med å kvitte seg med en trombose i beinet gi et varmt bad til personen med nese, brus, myrsvin, lilla, eikebark.

Funksjoner av alkoholholdige tinkturer

Alkoholtinkturer er en vanlig måte å behandle trombi med folkemidlene på. De kan brukes til aktuell ekstern bruk, samt inntak. Pasientene sier at etter behandlingen av tromboflebitt i underekstremitetene i hjemmet til en alkohol skjær er mulig å redusere forekomsten av åreknuter, eliminere ubehag og smerter i bena, samt kvitte seg med blodpropp.

Ved å bruke komprimerer som fortynner blodet og forhindrer dannelsen av trombi, anbefales det ikke å bruke mye tid i stående stilling, kjøre eller kjøre fysisk arbeidskraft. Slike handlinger kan provosere en forverring av den patologiske tilstanden og føre til blødning av blodproppen.

Hvordan helbrede trombose med alkoholiske tinkturer? For intern mottak er agenten på basis av tørket og knust hvite лапчатки perfekt. Et halvt glass tørt råmateriale skal helles i en liter alkohol og insisterte på et mørkt sted i omtrent en måned. Klar tinktur skal filtreres fra deler av planten og tas på en teskje 3-4 ganger om dagen.

For ekstern komprimerer, kan du bruke et folkemiddel som er laget av akacia hvitt. For å få tinkturen, ta blomster av planten i mengden 100 gram og hell dem 500 ml vodka. For å insistere på den mottatte strukturen er det nødvendig på et mørkt og kjølig sted ca 14 dager, hvorpå det er helt klart for bruk. Hovedindikasjonen for bruk av alkoholtinktur fra akacia er dyp venetrombose i nedre ekstremiteter og forebygging av patologisk blodpropp.

Hirudotherapy

Hirudoterapi er et av alternativene for ikke-tradisjonell behandling av trombose, i hvilken prosess ble det brukt leker. Hvordan behandle trombi med leeches, og hvilke mekanismer av deres innflytelse på menneskekroppen kan oppnå den ønskede terapeutiske effekten?

De viktigste effektene av hirudoterapi:

 • forbedring av de reologiske egenskapene til blodet;
 • reduksjon av hevelse i bløtvev;
 • reduksjon eller fullstendig eliminering av smertsyndrom;
 • forebygging av intravaskulær koagulasjon.

Hovedmekanismen for den positive effekten av hirudoterapi på menneskekroppen ligger i helbredelsesegenskapene til den spesifikke substansen av hirudin, hvilke blodsugende skapninger etter å ha bitt huden injiseres i såret. Spesiell oppmerksomhet bør behandles ved behandling av dyp venetrombose i nedre ekstremiteter ved hjelp av leeches.

Som et resultat av mye forskning, var forskerne i stand til å fastslå at hirudotherapy i noen tilfeller å gi effektiv medisinsk behandling av tromboflebitt og tillater ikke bare å redusere forekomsten av sykdommen, men også løse opp blodpropper allerede dannet inspirerende dimensjoner.

Leeches, som hindrer den patologiske koaguleringen av blod, er det bedre å sette på begge sider av venen påvirket av trombose i et sjakkbrettmønster. Man kan ikke bruke blodsugende dyr i popliteal området på grunn av de store klynger av lymfeknuter i den, som kan bli infisert, betent og sveller opp. Basiske oppløsninger i forhold til mengden av blodigler deres sted av en direkte anvendelse og varighet må ta girudoterapii selvfølgelig for fagmannen ta hensyn til de indikasjoner for fremgangsmåten, egenskapene til pasienten, hans nærvær av kontraindikasjoner og fasen av den patologiske prosess. Leeches er strengt kontraindisert hos pasienter med purulente sykdommer.

Effektiviteten av behandling av tromboflebitt med folkemidlene

Hva er tromboflebitt

Vaskulær patologi manifesterte høye nivåer av blodlevring, betennelse i blodkar, trombedannelse vener og kapillærer, væskeretensjon, kjent innen medisinen som tromboflebitt. Behandling med folkemedisin beskytter ikke bare mot alvorlige konsekvenser, men lar deg også kvitte seg med sykdommen for alltid.

Det er 2 typer sykdommer:

 1. Akutt trombose, preget av rask utvikling av symptomer i form av feber, muskelkramper, kulderystelser og hevelse i ekstremiteter.
 2. Kronisk skade, preget av gradvis deformasjon av blodkar og vekslende perioder med forverring og lindring.

Mulige konsekvenser

Listen over komplikasjoner er:

 • utseendet av sår;
 • stagnasjon av blod;
 • en endring i muskelstrukturen som blir svampet;
 • døden av vev;
 • global spredning av inflammatorisk prosess;
 • økt trykk i fartøyene og deres brudd;
 • hjerneslag, et hjerteinfarkt forårsaket av dannelse av blodpropper.

Ignorerende patologi er fulle av utseendet på følgende problemer:

 • nekrose av bløtvev og blodkar;
 • generell forgiftning;
 • syndrom av separerte blodpropper;
 • utseendet av muskelkramper;
 • nedsatt nyrefunksjon;
 • pulmonal arterie tromboembolisme;
 • tette blodkar
 • døden.

Årsaker til sykdommen

Som hovedfaktoren anses å være en genetisk predisposisjon, manifestert gjennom generasjoner.

Blant andre provoserende grunner er:

Trombusdannelse i årer

 • Seksuelt tilbehør, hvor kvinner lider av en sykdom 5 ganger oftere;
 • Tilstedeværelse av hormonelle lidelser;
 • onkologi;
 • intravenøse injeksjoner;
 • graviditet;
 • mottak av orale prevensjonsmidler;
 • hormonelle feil i kroppen;
 • stillesittende livsstil;
 • langvarig sengen hviler;
 • kryssbredde av lemmer;
 • kirurgisk og gynekologisk operasjon;
 • statisk immobilitet, karakteristisk for noen yrker (kirurger, maskinoperatører, selgere, servitører);
 • iført høye sko;
 • vektig;
 • mangel på fiber og vitamin C;
 • forstoppelse,
 • betennelse.

Tegn på patologi

I første etappe gjør sykdommen seg kjent ved utseende av vaskulære stjerner på nedre lemmer, noe som indikerer en svikt i sirkulasjonssystemet.

Utviklingen prosess er ledsaget av ødem lokalisert med fordel i anklene, ben overflaten rødhet, temperatur angrep, venøse innfall størrelser, takykardi, ryggsmerter.

Tradisjonell medisin i kampen mot tromboflebitt

De mest effektive oppskrifter, beviste generasjoner, er:

 1. Tomat komprimerer. Tomater i enhver form for e-knust til grus eller kutt skiver påføres i årene i 4 timer. Regelmessige applikasjoner gjør at du helt kan kvitte deg med plassen. For å fikse resultatet, etter hver prosedyre, blir føttene smurt med kjøttet på "golden mustache" (houseplant).

mumie

 • Et annet utmerket middel er en mumie som øker nivået av røde blodlegemer, noe som reduserer blodkoagulasjon. For å gjøre dette blandes 0,15 g stoff med vann i en mengde 1 ss. skjeer og drikker regelmessig uten å gå glipp av det. Noen dager senere svinder smerten, og på tiende dag forsvinner alle tegn på sykdommen.
 • Et godt alternativ til dyre salver er behandling av tromboflebitt med folkemidlene, i listen som er hestkastanje. Ta 1 glass frukt, tilsett 0,5 liter vodka og flasken er tett tilstoppet. Behandlingseffekten vises etter 10 dager. Tinktur i mengden 10 dråper kan brukes innvendig eller smøre den med betente vener, hovedsakelig for hele natten.
 • Tromboflebitt kan behandles med honningapplikasjoner som brukes på det berørte området først i 4 timer, og deretter om natten.
 • Healere anbefale å lage en blanding av honning, aloe, smeltet smult, salver Wisniewski, ihtiolki, løk og flytende såper, tatt i like proporsjoner (en spiseskje). Alle komponenter skal blandes i en gryte og bringes til kokepunktet. Avkjølt masse bør påføres på det berørte området, feste kompresjonen med en bandasje og fortsette til morgenen. Kurset gjennomføres før full bruk av legemassen.
 • Kvitte seg med tegn på sykdommen, kan du bruke følgende gamle råd, som du ønsker å fylle opp med såpe løk, hirse, og gode gamle bacon i like mengder 200 g Ingrediensene males i en kjøttkvern og fortynnet med vann til en fet tilstand. Etter en dags bosetting, blir rettsmiddelet påført problemssonen over natten i 10 dager. For en fullstendig kur, anbefales det å ta 3 kurs.
 • I dannelsen av ikke-helbredende sår, omfatter folkemetoder for behandling:
  • bruk av hav-buktorn olje komprimerer;
  • påføring av revet gulrøtter;
  • hakket kål med egghvite;
  • på grunnlag av hvilken en salve med tilsetning av 4 deler honning og olje er laget.

  ASD-2F

 • Uventede resultater ble registrert ved ekstern bruk av ASD-2 sår. Huddeksler ble smurt med en løsning bestående av 1 kubikkfraksjon og 40 ml vann. Noen mennesker har alvorlig kløe, som forsvinner helt etter 10 minutter. Samtidig anbefales det å bruke et legemiddel, tilberedt fra 1 kube av stoffet og 60 ml vann, inne i begynnelsen og slutten av hver dag 30 minutter før måltider. På den positive effekten viser tørkesår og en nedgang i hevelse i beina. For et komplett kurs kan du trenge 4 bobler av ASD-2.
 • Bli kvitt ulykken hjelper følgende verktøy: du må male 2 muslinger, insistere pulver i et glass kokende vann, tilsett 10 g honning. Det anbefales å drikke en varm tinktur som forbedrer blodstrømmen, 100 gram 2 ganger før måltider i en måned.
 • En vedvarende effekt er gitt av datura frø, infundert med vodka. 100 g råvarer krever 1 liter kvalitetsalkohol. Sammensetningen skal stå i 2 uker, hvorpå det er ønskelig å filtrere og ta 15 dråper om dagen, og ta medisinen med vann. Prosedyren er i 1 måned. For å øke hastigheten på prosessen kan du fukte et serviett laget av naturlig klut i et væske og bruke det før du legger deg til det berørte området i form av en komprimering.
 • En blanding av 1 kopp hakket løk og honning bør holdes i 3 dager under normale forhold, og 10 - i kulde. Anbefalt daglig inntak av 1 ss. l. medisinering 3 ganger om dagen i en halv time før måltider.
 • Praksis har vist at å bli kvitt tromboflebitt blir lettere av en celandine, en håndfull som helles med et glass kokende vann, blir infundert og akseptert som en tek. Du kan impregnere gasbind og bryte lemmer i 50 minutter. Det anbefales å smøre huden med fett, da gresset tørker dekslene. Hver 7 dag må du gjøre en 10-dagers pause.
 • Velprøvd malurt sammensetning av frisk eller dampet gress, blandet med yoghurt. Vekten legger seg på et sårt sted til smerten er eliminert og til venene kommer til normal.
 • Hvitløk med sitron, redusere kolesterol, rensende tarm og helbredende ledd er en pålitelig alliert i kampen mot blodpropper. For å forberede blandingen trenger du de knuste ingrediensene i mengden 4 stykker og en 3 liter boks, fylt opp til toppen med kaldt kokende vann. Etter 5 dager med aldring brukes 100 g av blandingen i en halv time etter et glass varmt vann, fullstendig på tom mage. For forebyggende formål kan sammensetningen brukes hele året uten avbrudd.
 • Den enkleste metoden til bestefars metode for helbredelse suger solsikkeolje foran i munnen i 20 minutter to ganger om dagen. Konsistensen av oljen endres gradvis fra tett til hvit væske, hvorpå den spytter ut. Erfaring har vist at denne metoden fjerner slim og skadelige salter.
 • For å redusere smerte, anbefaler Narodniks følgende metode: I 100 ml alkoholholdig væske fortynnes 100 ml valerian og tilsettes 2 ampuller analgin. Sammensetningen blir tørket av de berørte områdene.

  Salve av Vishnevsky

 • Inflammede dype åre kan behandles med Vishnevsky salve. For å gjøre dette, ta en gauze pute laget av 4 lag, impregnere med salve, på et smertefullt område og toppdeksel med en pose på 10x15 cm med varmt salt eller sand. Hele lemmen kan forbindes med en flanellduk eller et varmt skjerf. Komprimering kan holdes i minst en halv time, legger foten på rullen. Når du har fjernet bandasjen, må du ikke fjerne bandasjen og ikke vaske føttene. Prosedyren bør gjøres til fullstendig gjenoppretting.
 • Vel, en bakt løk kombinert med 1 ts. honning og 2 st. l. curdled. Blandingen på foten holder dagen.
 • Mirakuløst vist seg å være en salve laget av 5 ingredienser: 20 g svovel, 15 g barneharpiks, 15 g bivoks, 100 g naturlig smør og st. skjeer av løk. Lin stoff er fuktet av smeltede komponenter og pribintovyvayutsya til føttene. Etter 2 dager bytter dressingen til en ny.
 • En hvit acacia bidrar til sin helbredelse, 50 gram blomster helles i 400 ml vodka og arnica, tatt med 70% alkohol i et forhold på 1:10. Tinkturer blandes og gnides i varicose nodules.
 • I arsenalet av tradisjonell medisin er det et bevist verktøy - lin. Lag et avkok av 8 glass frø og en bøtte med vann, kokt. Kjøttbørsen skal avkjøles til en varm tilstand. I det, senk lemmer og hold dem, dekker kapasiteten med et håndkle. Etter prosedyren anbefales det å bruke hvitløkskjøtt på føttene og fikse det med en elastisk bandasje, og forlater hele dagen. Neste dag, ritualen må gjentas, ved hjelp av en oppvarmet gårsdag bad.
  Den andre mirakeloppskriften er i stand til å sette de mest håpløse pasientene til føttene. Kok grøt fra frøene i 25 minutter og legg det i varme form, legg dem på papir, elastisk bandasje og et varmt teppe slik at varmen holdes så lenge som mulig. Benene må heves høyere og ligge i sengen i ca 15 timer. Komprimering kan brukes tre ganger. Totalt antall sykluser skal være innen 10-15. Det anbefales å smøre det betente området med heparin eller troxevasin.
 • Den porøse Kalanchoe med vodka, tatt i like deler, insisteres i 7 dager. Sammensetningen fjerner selv retikulumene. Det påføres hele benet til lysken. Behandlingsforløpet gjentas med en periodighet på 3 måneder.
 • Healer råd

  Recovery bidrar til bruk av løk, hvitløk, vekttap, varme sitz bad, vekslende varm og kald dusj, en kompetent utvalg av sko, massasje ekstremiteter av fingrene til lysken umiddelbart etter å ha våknet opp og før du går til sengs. I dietten må du inkludere maksimalt vegetabilske oljer, produkter med askorbinsyre, rutin og vitaminer i gruppe B. Unngå varme prosedyrer, voksing, forårsaker utvidelse av vener. Fordelene gir en aktiv livsstil, svømming, løping, trening på en motorsykkel, iført løse sko på en liten hæl og spesielle fysiske øvelser som:

  • knebøy;
  • ruller fra hæl til sokker;
  • sirkulære bevegelser;
  • skarp senkning på hælene;
  • går og hviler med føttene oppe.

  Årene må behandles til tiden, og i tilfelle gjenoppretting, ikke tillate tilbakefall.

  video

  Hvordan rengjøre kolesterolkarbonene og slippe av med problemer hele tiden?!

  Forårsake symptomer på høyt blodtrykk, høyt blodtrykk og en rekke andre kardiovaskulære sykdommer er tilstoppet med kolesterol fartøy, konstant nervøs stress, langvarig og dype erfaringer, gjentatte sjokk, et svekket immunforsvar, arv, natt arbeid, eksponering for støy, og til og med et stort antall av forbruk av salt!

  Ifølge statistikken kan ca 7 millioner årlige dødsfall være forbundet med høyt blodtrykk. Men studier viser at 67% av hypertensive mennesker ikke engang mistenker at de er syke!

  Derfor bestemte vi oss for å publisere et eksklusivt intervju der hemmeligheten om å bli kvitt kolesterol og bringe trykket tilbake til det normale, avsløres. Les artikkelen.

  Hvordan behandle tromboflebitt med folkemidlene


  I denne artikkelen vil vi vurdere hva tromboflebitt er og hva årsakene er. Her er effektive oppskrifter og eksempler på å bli kvitt tromboflebitt fra avisen Bulletin HLS.

  For å forstå hva tromboflebitt er, la oss først forstå definisjonen av "trombose".

  trombose - er dannelsen av en blodpropp i de dype venene, det er mest farlig tilstand, fordi det er sannsynlig at blodpropp i dype vener kan løsne og forårsake fatale komplikasjoner - lungeemboli, minst - hjerteinfarkt.

  Årsaker til trombose - Traumer, brudd på bein i underekstremiteter, kreft, dehydrering, langvarig sengeresta, mange timer med fly, genetisk disposisjon.
  (oppskrift fra de friske helligdager 2010 № 3 side 19)

  tromboflebitt - en trombose av de subkutane (overfladiske) årene, som strømmer med betennelse i veggene (rødhet, smerte, økning i hudtemperatur).
  Årsaker til tromboflebitt - åreknuter, traumer, smittsomme sykdommer, intravenøse injeksjoner.

  Den populære behandlingen av tromboflebitt i henhold til oppskrifter av avisen "Vestnik ZDZH".
  Hvordan håndtere en tromboflebittløk.
  Da kvinnen var 28 år gammel, gjennomgikk hun kirurgi for å fjerne steinen fra nyren. Etter operasjon, som en komplikasjon, var det en dyp venetrombose av nedre ekstremiteter. I en alder av 33 hadde hun så alvorlige smerter at hver 200-300 meter hun måtte stoppe. Naboen så de som lider rådes folk rette for tromboflebitt: 1 kopp løk juice 1 kopp honning blandingen og holde blandingen i 3 dager ved romtemperatur, og deretter sette inn i kjøleskapet i 10 dager. Drikk dette verktøyet for 1 ss. skje 3 ganger om dagen i 30 minutter før du spiser. Denne oppskriften hjalp virkelig, etter 2 måneder kunne pasienten ikke bare gå fritt, men også løpe. Siden da har trombose ikke plaget henne, selv om hun nå er 61 år gammel. Sammensetningen tar fortsatt for forebygging - hvert tredje år. (en oppskrift fra de friske ferien i 2000 nr. 13 side 19)

  Behandling av tromboflebitt og trophic ulcer celandine hjemme.
  En kvinne hadde et trofasår på hennes vondt ben, som ble blødt. Det var mulig å kurere beinet i 2 uker ved hjelp av celandine. En håndfull hakket tørrland, hun helles 3 liter bratt kokende vann, insisterte og drakk som te, og denne infusjonen vasket såret flere ganger om dagen. Såret dratt på, og forlot bare et mørkt spor på beinet hans. (Sunn ferie 2000 nr. 14 side 13)

  Dr. Lyubimova anbefaler å komprimere med en sterk avkok av celandine med tromboflebitt, åreknuter, vaskulære stjerner. Denne prosedyren er ikke komplisert. Det er nødvendig å impregnere sengetøy med en sterk løsning av celandine og vikle beina i 40-50 minutter. Cleaner tørker huden, så etter komprimeringen må du olje bena med vegetabilsk olje. Prosedyren for å gjøre 7 dager, ta en pause i 10 dager. Totalt er det nødvendig å tilbringe 3 kurs for behandling. (oppskriften fra de friske ferien i 2000 №23 side 10)

  Komprimering av malurt er en folkemetode for behandling av tromboflebitt i underekstremiteter.
  Grind fersk malurt eller damp ut den knuste tørre malurt. Bland gresset med curdled melk for å lage en tykk masse. Påfør denne massen på vevet og komprimer til et sårt sted. Dette folkemidlet har lenge vært brukt til å lindre smerter i tromboflebitt. Hvis du gjør en komprimering daglig, kommer de betente utvidede venene til å bli normale. (Sunn ferie 2000, nr. 17, side 9, 2009, nr. 15, side 30)

  Sitron og hvitløk.
  Infusjon av sitron og hvitløk er i stand til å oppløse blodpropper i venene, såvel som for å rense skip fra kolesterol, behandler denne infusjonen ledd og tarmene, forbedrer immunsystemet. For å gjøre det, må du ta 4 store hvitløkhoder, 4 store sitroner og 3 liter vann. Hvitløk og sitroner for å passere gjennom en kjøttkvern, tilsett den resulterende våpen i en tre-liters krukke og hell kaldt kokt vann til toppen. Insister på et mørkt sted i 5 dager, risting daglig. Stamme, bør være om lag 2,5 liter infusjon. Ta om morgenen på tom mage. I 30 minutter før du tar infusjon, drikk 1 glass varmt vann. Så etter en halv time å drikke 50-100 g infusjon. Dette er et veldig nyttig middel, du kan drikke det hele året uten hvile med stor fordel for kroppen. (oppskriften fra den friske ferien 2001 № 6 side 14)

  Behandling av tromboflebitt med salve Vishnevsky.
  En kvinne på 60 år hadde en dyp venetromboflebitt. Legen forbød henne å røre venen med hendene, gni, gå, men bare ligge. Vær veldig forsiktig, fordi den betente venen er veldig tynn, og eventuelle skader kan føre til et trofasår.
  Cure thrombophlebitis var hjemme ved hjelp av komprimerer med salve Vishnevsky. Datteren syet en pose av bomullst stoff i henhold til størrelsen på sårpunktet (10 cm ved 15 cm). Jeg fylte denne pose med halvtørket, vasket sand (du kan ta salt). Hun lagde også varme lange bandasjer ut av strømper, kuttet av føttene, du kan sy sammen bandasjer ut av flanellen.
  Gasbind brettes i 4 lag og impregnert salve Wisniewski romtemperatur blir overlagret på det syke vene, er det lagt på toppen varm (ikke hot!) Sekk av sand som ble forvarmet til et batteri. Så bandaged hun hele beinet fra fingrene til puben. Pasienten gikk i seng i 30 minutter slik at det syke benet ble hevet (med en pute). Etter det ble komprimeringen fjernet, og foten ble bandasert igjen, den skulle ikke være bandasjetett hele tiden. Vask med varmt vann under behandlingen kan ikke, spesielt du kan ikke vaske føttene. Prosedyren utføres en gang om dagen i 30 minutter, men mange dager på rad. Behandlingen var lang, pasienten lå i utgangspunktet, men tromboflebitt i dype vener ble kurert. Legen bemerket utvinning og fikk lov til å stille seg ut i gata.
  (Sunn ferie 2000 nr. 6 side 19)

  Solsikkeolje er en enkel folkemetode for behandling.
  Solsikkeolje i en mengde 1 ss. l. er skrevet i munnen og sugd som en brystvorte eller godteri i munnen for 15-20 minutter. Svelg olje i alle fall umulig. Først blir oljen tykk, så væsken og hvit, hvorpå den skal spytte og skyll munnen. Prosedyren skal utføres om morgenen på tom mage og om kvelden før du legger deg til sengs. Det virker underverk - alle celler, alle vev, alle organer er ryddet. Kroppen kaster ut all ballast, salter, slim og alle andre unødvendige stoffer. Dette middelet er i stand til å kurere mange sykdommer, inkludert tromboflebitt. (oppskriften fra de friske ferien 2001 № 19 side 11)

  Tradisjonell behandling av tromboflebitt med hestkastanje.

  Broth peel av kastanje.
  En mann i en alder av 55 år hadde operasjon på hendene. Etter det begynte han tromboflebitt i sterk form. Skipene var tilstoppet og det svulmet slik at mannen ikke kunne sette på seg buksene. Han ba meg om å skrive ham hjem, slik at naboene ikke kunne se sin plage i menigheten, og han lå hjemme med sin fot opp og vred med forferdelig smerte.
  For sin lykke brakte posten en avis, hvor det var en artikkel, hvordan man kan kurere tromboflebitt og andre vene sykdommer med en hestkastanje. Det var høst, og kastanjetreet hadde allerede gitt frukt. Kona samme dag forberedte en infusjon av kastanjer og ga pasienten umiddelbart. Den første natten gikk smerten i beinet, og han klarte å sove. Tre dager senere ble svulmen i søvn, etter noen dager ble beinet normal. Siden da har en mann ikke tromboflebitt, selv om 20 år har gått. En gang i året for forebygging drikker han denne infusjonen i en uke.
  Her er en oppskrift på hvordan du får en infusjon av hestkastanje.
  For behandling er det nødvendig med en gul-grønn konvolutt av kastanje. For å få det, bør tørk kastanjer bli fuktet i vann i 12 timer, de blir gjennomvåt, og de kan lett fjernes fra skallet.
  For 200 ml kaldt vann, ta skallet med 2 kastanjer, legg i brann, kok og kok i 10 minutter. Insister 6 timer. Ta 1 ss. skje 3 ganger om dagen i 30 minutter før du spiser. Behandlingsforløpet er 12 dager. Hvis sykdommen ikke går bort, etter 10 dager, gjenta kurset. (HLS 2001 nr. 23 side 20)

  Tinktur fra fruktene av kastanje.
  Frukt og blomster av kastanje - de mest effektive folkemidlene for behandling av tromboflebitt i underekstremiteter. Biologisk aktive stoffer som finnes i kastanjer redusere viskositeten av blod, inhiberer trombedannelse, fremme resorpsjon, styrke veggene i blodkarene og vener.. Formuleringer kastanje (Aescusan, esfalazit) som brukes i behandlingen av tromboflebitt, åreknuter, hemorroider, hypertensjon, og for å forebygge hjerneslag.
  Tinktur av fruktene av kastanje kan tilberedes hjemme. 50 g hakket frukt (det er bedre å passere gjennom kjøttkvern) insisteres i to uker i 0,5 liter vodka. Ta 30-40 dråper i en skje med vann 3-4 ganger om dagen etter å ha spist. Kastanje-tinktur kan tas kontinuerlig: 1 måned å drikke, 1 uke for å ta en pause. Fra samme tinktur kan du komprimere på føttene eller bare smøre den med betente steder.
  Kastanjeblomster er også nyttige. I mai, når kastanjene blomstrer, er det nødvendig å samle de rosa lysene av blomstringene. Mash med en skje på en tallerken med blomster, vises umiddelbart juice, som tas på 25-30 dråper 2 ganger om dagen. Behandlingsforløpet er hele blomstringssesongen, det vil si 14-18 dager.
  Denne saften kan behandles ikke bare tromboflebitt i underekstremiteter, men hemorroider og aterosklerose. (HOOO 2003 nr. 18 side 26)

  Tinktur av blomster av kastanje.
  Fra blomstene av kastanje, kan du gjøre hjemmelaget til behandling av tromboflebitt hjemme: 5 ss. Skjeer av knuste tørre blomster heller 0,5 liter vodka, insisterer 10 dager på et mørkt sted, risting daglig.
  Det må huskes at hestekastanet forteller blodet. For ikke å forårsake blødning fra noe organ, er det nødvendig å drikke 10 dager, og deretter bryte i 3-5 dager. Sørg for å donere blod til protrombin-indeksen: Hvis protrombinet er redusert til 80%, slutte å ta det, ta en pause i 5-7 dager, og fortsett deretter behandlingen. (HLS 2010, nr. 10, side 8).

  Salve fra blomster av kastanje og kamrott er en effektiv folkemetode for behandling av tromboflebitt.
  Grind friske blomster av hestekastanje 100 g i vassle, tilsett 50 g fint revet, friskt komfreyrot. Varm svinetfett, avkjøl til 50 grader og bland 300 g varmt fett med kastanjebrøt og komfrey. Fyll på et varmt sted i 3 dager. Deretter varme til 60-70 grader, belastning, kul og spred ut i krukker. For å behandle tromboflebit og trophic ulcers med denne salven, blir klutene sterkt smurt og overlappet på de berørte områdene om natten.
  For å helbrede raskere, er røttene til comfrey nyttig for å ta i form av infusjon. 2 ts tørrrot av falken insisteres i 8 timer i 300 ml kaldt vann, deretter vannet er drenert, og røttene helles i 200 ml kokende vann og insisterer til det er avkjølt. Deretter blander de begge infusjoner sammen med røttene og insisterer ytterligere 24 timer. Det mottatte produktet - 500 ml - er full hver 2 timer for 40-50 g fra 8 til 20 pm. Og så hver dag. I 2 uker passerer alle symptomene på sykdommen, trophic ulcers strammes. (Sunn ferie 2000 nr. 7 side 7)

  Behandling av tromboflebitt i nedre ekstremiteter med hestkastanje hjemme - отзывы:
  Kvinnen etter fødsel begynte tromboflebitt, bekymret skarpe smerter i kalver, ødem, betennelse. Behandlingen foreskrevet av legen ga bare midlertidig lindring. Venner har antydet henne en effektiv metode for behandling av vener tinktur av hestkastanje. For å forberede tinkturen tok pasienten 50 g frukthud og hente 0,5 liter vodka, insisterte 3 uker og tok 30-40 dråper, fortynnet i 50 mg vann 3 ganger daglig i en halv time før måltider. Den samme tinkturen kan gjøres fra blomstene av kastanje. I tillegg til intern mottak fuktet kvinnen denne tinkturen med syke vener eller komprimeres i 2-3 timer med tinktur. Snart forsvant smertene i kalvemuskulaturene, venene stoppet å øke.
  (HLS 2013 nr. 1, side 30)

  Kvinne over 8 år led av tromboflebitt og åreknuter, sykdommen utviklet seg, før hun begynte behandling med hestekastanje: Saw infusjon fra blomster av kastanje, noen ganger gjør et skjær av fruktene av kastanje, ofte laget kjøttkraft. Denne samme tinkturen tørket føttene, omgå blodproppene. Trombi kan ikke gnides! Konstant under behandlingen ga kastanje blodprøven for protrombin. Da han falt under 80, tok han en pause i 2 måneder. Trombiene ble ikke løst umiddelbart, men på den 20.-30. Dag etter behandling.
  I tillegg til behandling med kastanje, om natten laget jeg komprimerer fra en blanding av vodka og olje: 2 ss. l. vodka og 1 ss. l. solsikkeolje rystet i en krukke, fuktet et serviett, påført syke vener, på toppen av komprimeringspapir, skrapbånd og elastisk bandasje. Om morgenen tok kompressen av, vasket foten og påførte heparinsalve eller troxevasin. Jeg gjorde det hver dag.
  3 ganger i uken tørket de syke venene med stykker sitron, dvale på trombien, fra foten til lysken, tørket ikke saften.
  Gradvis førte alle disse folkemidlene til resultater: blodproppene var borte, varicose nodules redusert, smerten og tyngden gikk, beina oppnådde et normalt utseende. (HLS 2013 nr. 21, side 8,)

  Behandling av tromboflebit comfrey hjemme.
  Med åreknuter, trophic ulcers, trombophlebitis tar ikke bare infusjon, men også tinktur av comfrey. Tinktur av comfrey tas av 10 dråper, fortynnet med vann, 3 ganger daglig i 30 minutter før måltider. Tinktur er tilberedt som følger: Ta 100 g frisk, skålrot, hell 0,5 l god vodka, insister 25 dager, ryst hver annen dag.
  En frisk revet rot av en comfrey kan brukes på syke vener, trophic ulcers. Men salver basert på comfrey er mer effektive, de er mer praktiske å bruke. (HLS 2004 nr. 19 side 9)

  Salve for behandling kan gjøres fra en komfrey eller i en blanding med andre komponenter. Her er en oppskrift: 5 deler knust Comfrey rot, en del kastanje blomster, en del av hvite akasie blomster - alt dette mix, fukte med alkohol og la stå i 30 minutter på et lunt sted. Deretter tilsettes 4 deler svinekjøttfett (og enda bedre enn hestfett) og kok i ovnen i 2-3 timer, slik at det ikke tillates å koke. Bruk denne salven på en tromboflebitt, åreknuter, alvorlige blåmerker, spurs på hælene, Osteochondrose. Salve skal brukes på et sårt sted, dekket med sengetøy, og i sommerbunn og bandasje. (HOLL 2011 nr.10 side 28)

  Sopp.
  I soppgrønnsaker inneholder det et stort antall koagulanter, som ikke gir blod til tykkelse. Derfor er det med tromboflebitt nyttig å spise disse soppene, om sommeren i frisk form, om vinteren i saltet og marinert. (HOOO 2002 nr. 13 side 19)

  Tradisjonell behandling med serum.
  En kvinne i mange år kunne ikke kurere tromboflebit, ingen midler hjalp, flere ganger lå på sykehuset, men det var ingen forbedringer. Bena var hovne, trophic ulcers dukket opp, hvorfra pus flyte, og føttene brent med uutholdelig ild.
  Hun bestemte seg for å gå til urtemedisinen til behandling. Hun gjorde henne umiddelbart et fotbad for føtter fra friskt serum, så våtte føttene med et håndkle og drysset pulver med jordhirse. Smerte umiddelbart roet ned. Travnitsa anbefales å bli behandlet på denne måten:
  1. Før du legger deg til sengs, ta et badekar av fotserum i 1 time.
  2. Lag en komprimering på kyllingost eller sur melk for hele natten.
  3. Om morgenen vasker føttene med kaldt vann, skrell et håndkle og dryss med mel fra hirse.
  4. Forbind føttene med bandasjer til kveld.
  5. Lag bad og komprimer til sårene tørker ut. Etter dette komprimerer du på føttene for natten med innvendig svinekjøttfett.
  6. All denne gangen å ta i buljongen fra barken på hasselen. 1 teskje 3 ganger om dagen i 10 minutter før måltider.
  (HLS 2003 nr. 6 side 14)

  Hvordan behandle tromboflebittårer med Sophora japansk hjemme.
  Sophora Japanese brukes i form av vanninfusjon og som en salve. For å forberede disse folkemidlene må man ta 100 g Sophora-frukt, knuse, knuse frøene med en hammer. Den resulterende massen av helle 1 liter kokende vann og insisterer 6-8 timer. Så infusjonen til å koke, kjøle, tørke gjennom en sigte. Resterende kake kastes ikke, men blandes med innvendig fett og smelter i et bad i 2 timer, deretter i varm form, stram i en glassburk og sett i kjøleskapet. Vanninfusjon av Sophora lagres også i kjøleskapet.
  3 ganger daglig, en time etter et måltid, drikker 30 g infusjon i varm form.
  Påfør salve fra sophora til betente vener med tromboflebitt i underekstremiteter en gang om dagen, om natten.
  Hvis friske frukter av Sophora er tilgjengelige i tilstrekkelige mengder, kan du lage en enda mer effektiv salve. Ferske frukter blir malt i en klebrig masse, 2 glass gåsfett tilsettes til ett glass av denne massen, sett på et vannbad. Hold 2 timer, hold neste dag igjen 2 timer i et vannbad, og så i en uke. Det viser seg en salve, som kan lagres i kjøleskapet i mange år. (HLS 2004 nr. 5, s. 23. Fra en samtale med helbrederen Clara Doronina)

  Salve fra tromboflebitt.
  En kvinne rundt 30 år led av tromboflebitt og åreknuter: bena var mørk blå, humpete, med ødem, med hovne vener, mens du går sår. Han klarte å kurere føttene med en hjemmelaget salve. Etter behandling sov ødem, vener var nesten usynlige, blå og smerte forsvant.
  En salve slik: svin smult, aloe vera, honning, salve Wisniewski, ihtiolovaya salve, såpe (flytende eller fast rist), løk juice. Ta alle ingrediensene en spiseskje, legg i bolle og rør, varme til en byll (men ikke koke!) Så kult. Påfør salve på bena, og pakk med en ren klut, litt bandasje. Skyll ikke innen en dag, og bruk deretter et nytt lag. Påfør til salven løper ut. Gjenta denne behandlingen to ganger i året. (HLS 2004 nr. 7 side 27)

  Kvinnen hadde tromboflebitt i høyre ben, hun begynte å lete etter et folkemiddel for denne sykdommen i "Herald of Health", hun valgte den ovennevnte salveoppskriften. Forbindelsen med salve søkt på en dag til et sårt sted. Så vasket av og på nytt påført. Når den inflammatoriske prosessen var over, begynte de gjenværende plakkene å lage en komprimering fra 1 ss. l. bakt løk, 1 ts. honning og 2 ss. skjeer av kefir. Komprimer også holdt en dag. Snart passerte sykdommen helt. (HLS 2006 nr. 20 sider 31-32)

  En annen pasient hjalp denne oppskriften, som hun leste i avisen "Herald of Healthy Life" №7 for 2004. Hun hadde tromboflebitt av dype vener i underekstremiteter. Hun brukte denne salven til blandingen avsluttet. Allerede etter første kurs var det en betydelig forbedring. Seks måneder senere gjentok jeg behandlingen med sikte på forebygging. (HLS 2008, nr. 23 side 32).

  Tinktur av Kalanchoe.
  Det er mulig å bli behandlet med en tinktur av Kalanchoe av noen (men bedre - pinnate).
  Vask bladene, tørk, finhakk og legg i en krukke til halvparten, hell deretter over vodkaen og insister en uke på et mørkt sted, og rist regelmessig.
  Påfør tinktur på bena fra fingre til lår om natten. Dette folkemidlet er i stand til å fjerne selv retikulumene. Behandlingsforløpet er 3-4 måneder. Deretter kan du om nødvendig gjenta. (HLS 2004 nr. 19 side 24)

  Hjemmebehandling av tromboflebittblær.
  Kvinnen gikk fra jobb, og plutselig følte hun i beinets ben at det var en skarp smerte, som om en hund hadde bitt. Da jeg kom hjem, var beinet mitt oppsvult. Min mann tok henne til sykehuset. Der ble benet smurt ut med Vishnevskys salve og et tett bandasje ble påført. Smerten minket ikke. Jeg begynte å ha en elastisk strømpe, men det fungerte heller ikke. På regional sykehus ble pasienten tilbudt å sette leeches og gjenta prosedyren i en uke. Siden da har 20 år gått, har sykdommen ikke kommet tilbake. (HLS 2004 nr. 23 side 4)

  Calendula.
  Tradisjonell medisin anbefaler behandling av tromboflebitt, åreknuter, hemorroider ved hjelp av kalendula. I disse sykdommene er det nyttig å drikke medisinsk te, som inkluderer blomster av calendula, og også bruke salve fra medisinske urter. For å forberede salven må du i like store deler ta blomstene av calendula, kamille, kvist, bladmanchett, mor og mormor, St. John's wort og cikoria. 3 ss. l. pulverisert i en pulveroppsamling hell 100 ml kokende vann, kok i 5 minutter, omrør hele tiden. Broth kjølig, stamme, tilsett 75 g interiør svinekjøtt fett og 75 g vegetabilsk olje. Påfør et tykt lag av salve til det berørte området, dekke med gasbind, polyetylen og bandasje. Forbandet bør endres 3 ganger om dagen.
  Hjelper og olje ekstrakt av marigold. Dette ekstraktet lindrer smerte og forbedrer utseendet på de syke bena. For å gjøre det, 50 g ferske blomsterfargede blomster helles 500 ml vegetabilsk olje, insisterer på 12 timer. Deretter varme i et vannbad i 30 minutter, avløp. Ekstrakten skal gni lett inn i de berørte områdene, og påfør deretter en gasbind dressing fuktet med dette ekstraktet, polyetylen og bandasje over natten. (HLS 2005 nr. 18 side 21)

  Hvis du har en tendens til å danne blodpropper, kan du nyttiggjøre infusjon av calendula: 2 ts blomstrer brygg i 400 ml kokende vann, la i 1 time stamme. Drikk 100 ml 4 ganger om dagen i en måned. Deretter 1 glass om dagen.
  (HLS 2010, nr. 7 side 36).

  Folk behandling av varicose humle.
  For behandling, ta 1 ss. skje kegler av humle og hell 200 ml kokende vann, oppvarmet i et vannbad i 15 minutter. Kjøttkraft tar 1 glass 3 ganger om dagen før måltider. På steder med syke vener, bruk gauze gjennomvåt i denne buljongen. (HLS 2005, nr. 23, s. 11, 2009, nr. 15, side 30)

  Salve fra tromboflebitt og trofasår.
  Kvinnen hadde tromboflebitt i nedre ekstremiteter og sår på beina 3 cm i diameter. Herdede sår bidro til salve, som pasienten forberedte seg fra 5 komponenter:
  Svovel - 20 g, rustikk smør - 100 gram, granharpiks - 10-15 g, bivoks - 10-15 g, revet løk - 1 ss. skjeen. Alt dette på en svak brann smelter og gir til en homogen tilstand. Impregnere denne massen av sengetøy og pribintovat til sår. Forbindelsen bør endres etter 2 dager. Etter hvert, i løpet av måneden, ble alle trofasårene forsinket. (Sunn ferie 2006 nr. 19, side 31)

  Folkebehandling av varicose arnica og hvit akacia.
  Mannen klarte å kurere tromboflebitt og åreknuter i underekstremitetene etter folkehjelp. Ta 50 g blomster og 50 g hvite akacieblad, hell 400 gram vodka, insister 12 dager. Samtidig gjør du en tinktur av friske arnica blomster: 1 del av blomster i 10 deler av 70% alkohol, insisterer 12 dager. Trinn tinkturen og bland i like deler. En måned gniddet mannen medisinen i ømme flekker, og åreknuter spredte seg, og blodårene tromboserte. (HLS 2007, nr. 8, side 32).

  Behandling med akonitt.
  For å løsne blodpropper smører en kvinne benet infusjonsbryteren (akonitt). 5 røtter satt i en halvliter krukke, henter vodka til toppen, insisterer 5 dager. Tinkturen viser seg å være fargen på sterk te. Forsiktig, uten å gni, smører smittsomme vener med tinktur. Prosedyren gjøres i gummihansker, fordi akonitten er giftig. (HLS 2007, nr. 12 sider 31-32).

  Grønne valnøtter fra åreknuter.
  5-6 grønne nøtter skåret i skiver, hell 0,5 liter vodka, insister i mørket i 10 dager, lukk lokket. Ta tinktur på 10-15 dråper i 10-15 minutter før måltider 3 ganger om dagen. Behandlingsforløpet er 1 måned. (HLS 2007, nr. 13 side 29).

  Behandling med Antonov epler.
  Dette folkemidlet hjelper med tromboflebitt og åreknuter i underekstremiteter. 3-4 Anthony apple hell 1 liter kokende vann, vikle, hold i 4 timer, tørk hendene for å smuldre epler. Strain og drikke infusjon på 50 g om morgenen og om kvelden for 50-100 g. Dette folkemidlet renser også blodet og forbedrer søvnen. (HLS 2007, nr. 23 side 30).

  Behandling av åreknuter med linfrø hjemme.
  7-8 glass linfrø skal helles i 9 liter vann og kokes. Så kjølig og i en varm kjøttkraft for å holde føttene dekket med et teppe eller et stort håndkle til kjøttboden helt avkjøles. Neste dag, varme denne kjøttkraft og igjen lage et bad.
  Hvis sykdommen startet, så etter badet er nyttig å lage applikasjonen med hvitløk - hvitløk rist, pensle hvitløk ben og vikle en elastisk bandasje. Gå til sengs etter prosedyrene. Hvis mulig, så gå med en hvitløk dressing til kveld, det vil si til neste bad.
  Mannen lå på sykehuset med tromboflebitt, og gikk ikke. Hans kone tok ham hjem under et abonnement og klarte å kurere denne metoden. Da han senere kom til legene på egne føtter, trodde de ikke på hans øyne. (HLS 2005 nr. 17 s. 29)

  Tradisjonell behandling av åreknuter med linfrøpresser.
  En kvinne med en mislykket fall skadet benet hennes, til tross for behandlingen, var beinet hennes alltid hovent og svart. Øyeblikket kom da alle midler var maktesløse, og hun ble tilbudt amputasjon, hun kunne knapt gå på den tiden. Pasienten nektet operasjonen og dro til sin bror i Moskva. Broren var professor i medisin, han viste sin søster en gammel venøs kirurg. Han roste pasienten for å nekte operasjonen, ga henne et resept for folkemidlene som hun levde på egne føtter til hun var 85 år, jobbet som postmann.
  Her er denne oppskriften.
  Hør hør med vann, kom med å koke og lag i 20-25 minutter. Må brygges tykt slim. Frø av hør skal tas så mye at den oppnådde grøten dekker hele sårpunktet.
  Kjøl grøt nøyaktig slik at det ikke var brenning, legg på et ømt sted og raskt lage en varm komprimering, ikke la massen avkjøles. For en komprimering kan du til og med ta et gammelt quiltet teppe, kutt i strimler. Frøet skal forbli varmt så lenge som mulig. Sett foten på puten høyere, ta dekselvarmer og ligg med denne komprimeringen i minst 15 timer. Deretter fjerner linfrø med føttene (du kan også bruke 3 ganger, å legge vann og oppvarmet), et ben å grundig vaske, tørke og sette på varme sokker, for ikke å slappe av. Slike prosedyrer bør gjøres 10-15. Men hvis det er alvorlig betennelse, t. E. Rødt, er det først nødvendig å helbrede inflammasjon, desinfisere det berørte området enhver salve (troksevazin, heparin, etc. etc.).
  Etter 10 prosedyrer ble kvinnens ben tynn, det vil si at svulsten gikk bort, nesene forsvant, svarte forsvunnet. Jeg gikk ikke til sykehuset lenger. Først gjorde jeg disse komprimerer 2-3 ganger i året, så alle mindre og i de siste 15 årene har jeg allerede glemt sykdommen min.
  (HLS 2008, nr. 11, s. 9-10).

  En kvinne etter en lang flytur i flyet ble syk, men ikke veldig mye. Neste dag gikk hun til Tretyakov Gallery og gikk der i 5 timer. Mot kvelden ble smerten sterk og skarp, venen ble betent, en chill, en tangle, varm til berøring, huden ble lilla blå.
  Datteren til pasienten løp til apoteket og brakte 4 pakker med lin til 50 gram og en elastisk bandasje. Tilberedt avkok av 5 ss. skjeer av sæd og 1 glass vann, kjøttkraft kokt i 15 minutter på lav varme. På den gamle kluten la varm høregrøt ca 1 cm tykk, satt på et ømt sted. På toppen av serviett - komprimere papir, fikse elastisk bandasje, innpakket fjær sjal og skjerf for å holde varmen så lenge som mulig. Prosedyren for å gjøre om natten, under foten av puten, hviler på senga. Om morgenen fjern kompressen og gni foten.
  Neste dag svarte smerten, rødmen gikk forbi. På den andre natten ble det også gjort komprimering. På den fjerde dagen kunne kvinnen gå langs gaten, men hun lagde alle 10 komprimerer. Etter 10 dager minde ingenting om sykdommen. (HLS 2009, nr. 24, s. 9-10).

  Behandling av trombofleitt med ASD-2 fraksjon hjemme.
  Mannen kuttet av grenene lenge i hagen, stående på trappen. Etter det ble hans ben skadet, tykt og hardt. De tok meg til sykehuset. Leger diagnostisert: "tromboflebitt". Vi hadde et behandlingsforløp og ble sluppet hjem, de sa at denne sykdommen er lang og bør behandles hjemme. Og hjemme begynte foten å bli dekket med røde flekker, de klarte å skrape. Så var det sår. Ingen midler hjalp. Avisen "Herald of Healthy Life" har hjulpet. " Vi bestemte oss for å behandle tromboflebitt med en brøkdel av ASD-2: i 40 g vannfortynnet 1 "kube" i fraksjonen og denne løsningen ble smurt av sår. Etter den første prosedyren startet en forferdelig kløe, som gikk bort etter 10 minutter. Pasienten tok ASD-2 og innsiden: 1 "ku6ik" fortynnet i 60 ml vann og drakk fraksjonen 30-40 minutter før måltider om morgenen og kvelden. Samtidig smurt jeg beinet mitt med en brøkdel og straks bundet det, ettersom sårene mine bløste. Snart begynte sårene å visne, svellingen ble gradvis redusert. Snart fikk benet sitt opprinnelige utseende. Mannen drakk 4 bobler fra fraksjonen ASD-2 og drikker nå for profylakse.
  Nylig fikk han en samtale fra en venn, bedt om å hjelpe sin svigersønn, som hadde en intens kløe i ankelområdet, begynte å spre seg i huden. Rådgav behandlingen av fraksjonen av ASD-2, dette virkemidlet var en god hjelp - svigersønnen helbredet fullstendig hans ben.
  (HLS 2010, nr. 6 side 8,).

  Hvordan behandle tromboflebitt med kål.
  Et kålblad vil hjelpe. For å gjøre dette, bør det litt avstøtes ved å rulle en rullestift. Deretter skal den ene siden av bladet smøres med vegetabilsk olje, legg denne siden på det tromboflebitt-berørte området, styrke det med 6into og hold dagen. Behandlingskurs -
  4 uker. (HLS 2011, nr. 6, side 34, 2014, nr. 4, side 38,).

  Bokhvete for å forhindre tromboflebitt i årer.
  Styr snacksen i blodårene og blodårene og unngå buckwheat groats fra betennelse og blokkering. Det er ikke nødvendig å lage mat og spise frokostblandinger, du kan bruke et slikt folkemidlet: tørk bokhvetekornene til å male på en kaffekvern, ta 2 ss. skjeer om morgenen før frokost, vaske ned med vann. (HLS 2013, nr. 4, side 38,).

  Hvordan behandle en tromboflebit med en tomat hjemme.
  Klipp tomaten i tynne skiver, fest til problemområdet. Så snart han begynner å klemme - fjern umiddelbart. Etter det er det ønskelig å ligge ned i 20 minutter. Sykdommen overgår helt, men betingelsene for behandling er individuelle. (HLS 2012, nr. 12 side 9).

  Folkemedisiner for tromboflebitt og åreknuter i underekstremiteter.
  Kvinnen hadde årer buler tungt. Hun satte seg målet om å returnere et attraktivt utseende til føttene, ved hjelp av folkemidlene. Her er det hun gjorde:
  1. Renset sirkulasjonssystemet infusjon av fennikelfrø med honning. 0,5 kopp dill oversvømmet 1 liter kokende vann i en termos, insisterte på en dag, og deretter tilsettes 1 kopp honning til buljongen. Frø av dill er bedre å male først på kaffekvern. Avkok tok 1 ss. l. 3 ganger daglig før måltider. Behandlingsforløpet - til buljongen er over. Etter 5 dager, lag en annen del av buljongen og en annen 1-gangs behandling.
  2. Malurt med yoghurt. Samtidig med mottak av avkoket komprimerte: 100 g friske blader av malurt gnidd til grus og blandet med 1 ss. en skje med curdled melk, applicert på gasbind og påført inflammerte årer, polyetylen og bandasje på toppen. Jeg hadde en komprimering hele natten. Komprimerte gjorde i henhold til denne ordningen: 3 dagers behandling. 5 dagers pause.
  3. Urtebad: tok 30 gram mor-og-mormor, kjemikerens tusenfryd, mynte, helles 3 liter kokende vann og insisterte 30 minutter. Hun holdt føttene varme i 15 minutter. Behandlingsforløpet er 15 prosedyrer.
  Benene ble normal farge, puffiness forsvunnet, bultende vener gjemte seg. (HLS 2012, nr. 16 side 8,).

  Ledum diett.
  I 0,5 liter 95 bord eddik hell 0,5 kopper røtter av Ledum, insisterer 3-4 dager. Dette betyr å smøre varicose områder med tromboflebitt og åreknuter. (HLS 2012, nr. 16 side 31).

  Svine sump fra åreknuter.
  En mann hjelper et slikt folkemåte: han griner 10 g marshweed, piller 200 ml vann, varmer i et vannbad i 10 minutter, insisterer 1 time. Filter, legg vann til det opprinnelige volumet. Drikker 0,5 glass 3-4 ganger om dagen. (HLS 2015, nr. 1 side 29).

  Hvordan redusere smerte.
  Under forverring av tromboflebitt å lindre smerte, anvender et slikt verktøy leser 100 ml eau de cologne, 100 ml vendelrot tinkturer, 2 ampuller dipyrone å blande denne blanding og forsiktig å gni sår flekker. (HLS 2014, nr. 2 sider 31-32).

  Les Mer Om Fartøyene