Vi sorterer ut spørsmålet, hvordan du rengjør hjernens fartøy og hva er alternativene?

Som en person vokser opp på veggene i hans blodårer forurensninger bosette seg. Denne tilstanden forårsaker innsnevring av arteriene og blokkering av blodstrømmen. Faktorer som bidrar mer til vaskulær obstruksjon inkluderer dårlig kosthold, mangel på fysisk aktivitet og røyking. Hjernen lider mest, den har mange kapillærer og blodårer. Artikkelen vil omhandle hvordan du rengjør hjernens kar.

Vi tilbyr en video med generelle anbefalinger

Tegn og symptomer

Aterosklerose - Vesical clogging forårsaket av akkumulering av aterosklerotiske plakk i karene, sykdommen forårsaker et brudd på blodsirkulasjon og innsnevring av arterier som bærer oksygen til hjernevævet. Aterosklerose er årsaken til slag og vaskulære sykdommer. Sykdommen påvirker koronararteriene, perifere og nyrene, samt arterier som fôrer hjernen - utvikler aterosklerose i hjerneskarene.

Vi viser symptomene på denne tilstanden:

 • Angina pectoris;
 • Kortpustethet
 • Økt tretthet, forvirring i sinnet;
 • Muskel svakhet;
 • hodepine;
 • Økt svette
 • Kvalme, svimmelhet;
 • Ofte opplever pasienter en følelse av dømmekraft.

Tette cerebral fartøy kan føre til utvikling av:

 • Alzheimers sykdom (på grunn av hjerneskade, tap av hukommelse utvikler, problemer med å tenke);
 • Iskemisk berøring (på grunn av tilstedeværelse av plakk);
 • Hemorragisk slag (hjerneblødning, årsaken er svekkelsen av blodkarets vegger).

Fartøysrengjøring

Regelmessig rengjøring av cerebral fartøy er nødvendig for å forhindre utvikling av aterosklerose og eliminere konsekvensene av plaketter.

Medisinske metoder

Inkluder implementering av spesialiserte prosedyrer på sykehuset eller ta medisiner.

hemocorrection

Ekstrakorporeal hemokorrering er en efferent metode for vaskulær rensing, designet for å fjerne giftige stoffer, fremmede proteiner, aggressive enzymer fra kroppen. Hovedmiljøet for å fjerne giftstoffer er blod, plasma og lymfe.

Hemokorrering er en to-trinns prosedyre, pasienten transfiseres med sitt eget blod, som tidligere har passert gjennom en sentrifuge. Sentrifugert blod er delt inn i 2 komponenter: en oppløsning av blodplasma i den øvre fasen og et lag av hvite blodlegemer i midten av røret med et lag av erytrocyter i underdelen. Plasma er renset fra kolesterol, og celler injiseres umiddelbart i pasienten som en injeksjon. På neste sesjon injiserte han rent plasma, og tok en annen del av blodet for rengjøring.

Det finnes flere metoder for hemokorrering: plasma cryomodification, laserbestråling, elektrokemisk oksidasjon av blod.

Medisinsk behandling

Formålet - for å redusere nivået av "dårlige" kolesterol (LDL - lipoproteiner med lav densitet, triglyserider), fremme dannelsen av kolesterol plakk og å øke konsentrasjonen av "gode" kolesterol (HDL - high density lipoprotein), normal metabolisme.

statiner

En klasse medisiner som senker kolesterolnivået ved å redusere sin produksjon i leveren. statiner øke nivået av "godt" kolesterol og senke dannelsen av plakk i arteriene. Dette er et relativt trygt middel for de fleste pasienter, men medikamenter er kontraindisert for gravide og personer med leversykdommer.

Rengjøring av cerebral fartøy

Det menneskelige sirkulasjonssystemet med alder er utsatt for ulike negative påvirkninger. Stress, dårlige vaner, underernæring, stillesittende livsstil fører til en innsnevring av vener og kapillærer, dannelse av plakk og andre problemer. Rengjøring av hjernens fartøy bidrar til å gjenopprette helsen, forbedre hukommelsen, konsentrere oppmerksomheten, forhindre utvikling av aterosklerose. Rengjøring utføres ved hjelp av medisiner og folkemidlene, som vi skal snakke om i artikkelen.

Hvem trenger prosedyren

Alle har hørt om den negative effekten på kapillærene, blodårene og blodårene, men ikke alle forstår at denne komponenten i visse mengder er nødvendig. Det deltar i noen viktige prosesser, for eksempel i dannelsen av plasma- og lipidmembraner. Kolesterolnivået i blodet bør ikke være mer enn 5,2 mmol / l. Hvis denne indikatoren overskrides, kan den provosere dannelsen av kolesterolplakk på veggene på karene. Kolesterolet kan måles på et sykehus. For dette må du ta en blodprøve. Vanligvis er økningen indikert av følgende symptomer hos pasienten:

 • minneverdigelse;
 • glemsomhet;
 • vedvarende eller tilbakevendende hodepine;
 • blodtrykk hopp;
 • redusert arbeidsevne;
 • rask tretthet;
 • søvnforstyrrelser og forringelse av søvnkvalitet;
 • irritabilitet, dårlig motstand mot stress.

av narkotika

Hvordan rense hjernens kar med medisiner? Det moderne farmasøytiske markedet tilbyr et bredt spekter av legemidler utviklet for å forbedre cerebral metabolisme og rense arterier og årer fra kolesterolplakk. Det bør bemerkes at behandling med hjelpen skal kontrolleres nøye av lege, da mange av dem har egne kontraindikasjoner, og hvis de blir misbrukt, kan det gi svært alvorlige konsekvenser.

statiner

For mange pasienter foreskriver legene medisiner relatert til statin-gruppen. Effekten av disse virkemidlene er basert på å hemme produksjonen av kolesterol i blodet. Narkotika har flere generasjoner, hvorav den siste er preget av den beste effekten og minimal mengde bivirkninger. Foreskrive medikamenter som en rekke pasienter som lider av hyperkolesterolemi, samt personer over 40 år, med høy risiko for kardiovaskulære hendelser etter myokardinfarkt, diabetes, fedme og andre sykdommer.

Liste over brukte stoffer:

 • Simvastatin er et middel for den første generasjonen statiner. Tilordne det til pasienter med overdreven konsentrasjon av kolesterol i blodet med ineffektivitet av diettbehandling og andre behandlingsmetoder;
 • Fluvastatin - en andre-generasjons stoffet som brukes i personer med høy risiko for utvikling av aterosklerose i koronar hjertesykdom, så vel som betydningen av forebygging av post-angioplasti;
 • Atorvastatin - refererer til den tredje generasjonen statiner, brukes til å redusere konsentrasjonen i blodet av kolesterol og de negative konsekvensene som er forbundet med det;
 • Pitavastatin er et nytt og effektivt middel som tilhører den fjerde generasjonen av denne gruppen. Pitavastatin er foreskrevet for voksne og barn for å redusere konsentrasjonen av dårlig kolesterol i blodet, har de minste bivirkningene.

Statiner er utmerket for å rengjøre skinnene i hodet og hele kroppen. Med riktig bruk forårsaker de sjelden komplikasjoner.

fibrater

For medisinsk rengjøring av cerebral fartøy fra plaques bruker ofte stoffer fra gruppen av fibrater. Deres handling er rettet mot å fjerne frie radikaler fra kroppen, fortynne blodet, gjenopprette den vaskulære tonen og styrke veggene sine. Legemidler av denne typen tolereres godt av pasienter, raskt absorbert og godt absorbert av kroppen.

 • Fenofibrat - påvirker nivået av lipider i kroppen, har antiinflammatorisk, lipidsenkende, antioksidant, gjenopprettingseffekt;
 • Bezafibrate - bidrar til å redusere nivået av dårlig kolesterol, har et lavt antall bivirkninger. Bezafibrat er foreskrevet for 30 dager, etterfulgt av en pause og gjentatt behandling;
 • Clofibrate - fungerer effektivt med aterosklerotiske lesjoner av cerebrale kar, koronararterier, blant pasienter som lider av diabetisk angiopati.

I kombinasjon med senger, nikotinsyre og gallsyre-sekvestranter, viser fibrene utmerket effekt, reduserer antall dødsfall fra hjerteinfarkt.

Gallsyresekvestranter

På grunn av prosessene med kolesterol metabolisme, dannes gallsyrer i kroppen, som i overkant negativt påvirker organene i det menneskelige fordøyelsessystemet. For å fjerne dem i medisinsk praksis, brukes gallsyresekvestranter.

Populære medisiner i denne gruppen:

 • Kolestyramin - reduserer mengden kolesterol i blodet, binder og fjerner gallsyrer fra kroppen. Med forsiktighet foreskrives agenten etter 60 år;
 • Kolesevelam - refererer til medisinene i den nye generasjonen, forårsaker sjelden negative konsekvenser, perfekt samsvarer med andre legemidler, som gjør det mulig å inkludere det i terapi med noen medisiner.
 • Kolestypol - refererer til moderne midler for lipidsenkende virkning, det er ofte foreskrevet med økt arterielt trykk, aterosklerose og andre sykdommer.

Med riktig bruk av gallsyresekvestranter rapporterer de fleste pasienter eliminering av dårlig kolesterol til 50%, justering av lipidmetabolisme og generell helse.

Vaskulær rengjøring med diett

Hjemme kan du rense hjernens fartøy uten bruk av medisiner. Juster blodsirkulasjonen og gjenopprett helsen til veggene i venene og kapillærene vil hjelpe til med riktig ernæring. I dette tilfellet er det ikke nok bare å forlate produktene som inneholder animalsk fett. En person trenger et riktig kosthold. Daglig diett bør inneholde pektin, kostfiber, vegetabilsk fett, vitaminer og mineraler.

 • valnøtter, hasselnøtter, pistasjenøtter, mandler, cashewnøtter, pekannøtter, kastanjefrukter;
 • grønn te;
 • grønnsaker og frukt i rå, kokt eller bakt form;
 • oliven, fersken, solsikkefrø, linfrø, mais, sennep, sesam, soyabønne, gresskarolje;
 • reker, østers, kamskjell, blekksprut, blåskjell;
 • Meieri og meieriprodukter med lav prosentandel av fett;
 • alle typer fisk, fete varianter i begrensede mengder;
 • bokhvete, hvete, havremel, ris, mais og andre kornblandinger.

En diett basert på disse produktene, fremmer utskillelsen av dårlig kolesterol fra kroppen, oppløsningen av eksisterende plaques. Til tross for de store fordelene har slik ernæring kontraindikasjoner. Det anbefales ikke å begrense inntaket av animalsk fett til kvinner under fødselen og amming, samt til pasienter med svekket immunitet.

Listen over forbudte retter inkluderer and kjøtt, gås, biff, svinekjøtt. Det er nødvendig å forlate høytsmeltende fett, majones, krydret ketchup, chips, rask mat, røkt, stekt, salt mat. Det er forbudt å bruke sterk te, kaffe, alkohol, karbonatiserte drikker, fullmælk, rømme og hytteost med høy prosentandel av fett.

Bruk av folkemetoder

Naturen gav generøst personen med ulike planter som har en kurativ effekt i de fleste sykdommer. Mange av dem er mye vant til å rense hodene i hodet fra kolesterolplakk. Det antas at folketerapi for dette formålet skal gjennomføres kurs 1-2 ganger i året. Pasientens vitnesbyrd indikerer effekten av naturlige medisiner og fraværet av bivirkninger.

valnøtter

Valnøttens frukt er rik på vitaminer og mineraler, noe som bidrar til å etablere blodsirkulasjon i hele kroppen. Det finnes et stort antall oppskrifter basert på dette produktet. Tenk på de mest populære av dem:

 • i 6 måneder må du spise til frokost frukt av tre valnøtter, en mandarin og en spiseskje med rosiner. Etter 30 minutter kan du spise frokost på vanlig måte. Hvis det er allergi mot mandariner, kan du erstatte det med flere sitronskiver.
 • å passere gjennom et kjøttkvern et glass nøtter, samme mengde rosiner og tørkede aprikoser. Den resulterende blandingen er fylt med to spiseskjeer av honning, ta en teskje tre ganger i løpet av dagen. Behandlingsforløpet er 30 dager, deretter en pause i 2 uker og en andre dose;
 • kap 10 valnøtter og ananas, fyll på med en spiseskje honning, sett den resulterende blandingen på et kjølig sted i flere dager. Ta før måltider på en spiseskje tre ganger om dagen.

Urtepreparater

Medisinske urter brukes som tilsetningsstoffer til medisinsk behandling eller som en selvstendig terapi. En god effekt har slike oppskrifter:

 • Bland på en spiseskje bjørkeknopper, immortelle og kamille, hell den resulterende blandingen med en liter kokende vann, insister i minst 3 timer. Ta en medisin på en kvart av et glass om morgenen og kvelden før du spiser. For smak kan du legge til litt honning eller sukker;
 • rose hofter, mynte, burdock rot og agurk blanding i like mengder. En spiseskje av denne blandingen helles 200 ml kokende vann, insisterer på 40 minutter. Du må drikke medisinen i 2 tilnærminger. Behandlingskurs - 2 uker;
 • en teskje av en stilk og 10 gram rowanfrukt helles i et glass kokende vann. Legemidlet er insistert i omtrent en time, filtrert, tatt i form av te med tilsetning av sukker eller honning;
 • Valerian og dillfrø blandes i like mengder, 250 ml kokende vann helles. Etter en time blir stoffet filtrert, full på en spiseskje 4 ganger om dagen;
 • i et glass kokende vann er det nødvendig å helle en teskje linfrø, gi drikken 2 timer å infisere. Drikkmiddel før sengetid i 4 måneder;
 • tørr røtter av burdock skal males til et pulver, hell en spiseskje av produktet med et glass kokende vann, la det stå i et varmt rom i 2 timer. Ta løsningen for et halvt glass morgen og kveld. Varigheten av kurset er opptil 5 måneder;
 • en skje full av hornbeam blomster helles i et glass kaldt vann, kokes, tammet på en svak flamme i 5 minutter, deretter fjernet fra brannen og insisterte i 40 minutter. Ta en drink du trenger en kvart kopp tre ganger om dagen. Behandlingsforløpet er 2 måneder.

Under behandlingen bør du nøye observere doseringen av legemidler, forberede midler i henhold til instruksjonene. I tillegg må du lytte til personlige følelser. Ved utvikling av hodepine, kvalme, allergisk reaksjon eller andre bivirkninger, bør du avbryte behandlingen og kontakte en lege.

Rensing med naturlig juice

Bruken av ferskpresset juice til rensing av blodkar er en ganske lang, men veldig effektiv form for terapi. Sammen med dårlig kolesterol elimineres slagg og andre negative nedbrytningsprodukter fra kroppen. Dette fører til rensing av blodet, forbedring av tilstanden til karene og alle indre organer, restaurering av normal sirkulasjon og lymfatisk drenering.

Slike juice vil være effektive for dette:

 • eple,
 • granateple,
 • orange,
 • bete,
 • gulrot,
 • kål,
 • bjørk.

For å sikre den beste terapeutiske effekten, kan du alternere bruken av en juice. Drikke med appelsin og granatäpple anbefales ikke til pasienter med fordøyelsessykdommer.

Oppskrifter med sitron

Sitron inneholder en stor mengde vitaminer og mineraler som er gunstig for kroppen. Oppskrifter basert på det bidrar til å løse aterosklerotiske plakker på vegger av blodårer, fjern giftstoffer og giftstoffer. I kombinasjon med andre produkter har sitrus en virkelig kurativ effekt.

 • 2 middels sitroner og 1 oransje gjennom en kjøttkvern, uten peeling. Tilsett 60 g honning til den tilberedte blandingen og bland godt sammen. Hold medisinen på et kjølig sted, ta en teskje om morgenen og om kvelden. Behandlingsforløpet er 30 dager;
 • god helbredende og forebyggende tiltak har en blanding av tørket frukt, honning, mutter og sitrus. For sin forberedelse må du ta en sitron, appelsin, 100 gram rosiner, 100 gram tørkede aprikoser, et glass valnøtter, leder av hvitløk og 60 g honning. Produktene sendes gjennom kjøttkvern, den resulterende blandingen lagres i kjøleskap. Ta medisinen på en teskje tre ganger i løpet av dagen;
 • Ikke mindre effektivt for å rense hjernens kar og hele kroppen blir tinktur av sitron og hvitløk. For å gjøre dette, går en stor sitron gjennom en kjøttkvern, tilsett en skrælt og savnet hvitløk gjennom pressen. Blandingen legges i en 3 liter flaske, hell den med kokt vann. Etter 3 dager filtreres medisinen, drikk en kvart kopp tre ganger daglig før måltider. Behandlingsforløpet - en halv time.

I tillegg til å rengjøre vener og kapillærer, er honning og sitron en fin måte å øke immuniteten, noe som er spesielt viktig i høst-vinterperioden.

Bruk av laurbærblad

Laurbærblad der på kjøkkenet hver familie, men ikke alle vet at dette krydderet er et produkt som renser kroppen fra kolesterol plakk og andre skadelige stoffer. Forbered et middel på grunnlag er veldig enkelt. For å gjøre dette, ta 10 blader, plasser dem i emaljerte retter, hell 500 ml kokende vann. Etter koking, suge medisinen på en svak flamme i 10 minutter. Infused kjøttkraft i minst 7-8 timer, hvoretter drikken skal tas til 50 ml etter hvert måltid. Behandlingsforløpet er tre dager, hvorefter det anbefales å ta en pause i en uke og gjenta behandlingen.

Kjøttkraft fra en hyrdepose

Grasherdebag er en utmerket metode for rensing av fartøy fra sklerotiske plakk. Samle anlegget i blomstringsperioden (mai til juli) eller kjøp på apotek. For å lage en medisin, kan du bruke en tørr og frisk plante. Hakkede råstoff er plassert i en emaljert tallerken, tilsettes 250 ml vann, oppvarmet til koking, fjernes brygge. En filtrert og avkjølt avkok tas tre ganger om dagen for kvart i et glass i en måned.

Anbefalinger for rengjøring av fartøyene hjemme

Behandling av sykdommer bør ikke bare være effektiv, men også trygg. For å unngå negative konsekvenser under rensing av blodårer, anbefales det å vurdere følgende tips:

 • utfør rengjøring av fartøyene bedre etter å ha renset hele kroppen;
 • Rådfør deg med lege før du begynner behandlingen.
 • Drikk medisinen du trenger kurs, ellers vil den terapeutiske effekten være fraværende;
 • en obligatorisk tilstand under behandlingen - ivareta riktig levering og nektelse av dårlige vaner
 • gjennom hele løpet bør du drikke så mye væske som mulig;
 • under rensing av blodkar er det nyttig å flytte mye, gå i friluft;
 • ikke bry deg doseringen av medisinering.

Overholdelse av enkle regler vil bidra til å unngå helseproblemer, for å oppnå det beste terapeutiske resultatet.

Kontra

Rengjøring av hodene i hodet ved hjelp av medisiner bør utføres i henhold til legenes resept. Og hva med bruk av folkemetoder? Det anbefales også at du kontakter en spesialist på forhånd og lytter til hans råd.

Blant de absolutte kontraindikasjoner til bruk av folkeoppskrifter bør noteres slik:

 • personlig intoleranse mot noen av stoffet i stoffet;
 • graviditet og amming;
 • patologi av indre organer (nyrer, lever, mage og andre);
 • ubehandlede kroniske sykdommer.

Folk oppskrifter er det riktige valget for forebygging av aterosklerose og sykdommer forbundet med det. Til spørsmålet om vaskulær rensing bør næres med fullt ansvar, følg nøye instruksjonene. Først da vil behandlingen ha nytte.

Slik rengjør du hjernens kar

Hodepine, økt blodtrykk, hukommelsestap, også i forholdsvis unge mennesker, vertigo - fenomenet ikke bare er ubehagelig, men også farlig, fordi de ofte indikere tilstedeværelse på veggene av kolesterol avleiringer fartøy og luminal innsnevring i blodkarene, som i betydelig grad øker risikoen for iskemisk eller hemoragisk slag.

Det vil bidra til å takle dem som rydder hjernens kar - et sett med medisinske eller hjemmeprosedyrer som er rettet mot å bli kvitt plakk og forbedre hjernens sirkulasjon.

Mekanisk vaskulær rengjøring

Medisinske og populære midler som brukes til rengjøring fartøy, beregnet til å redusere konsentrasjonen av skadelige kolesterol i blod (LDL) - et stoff som er avsatt på blodårene i form av tette plakk. Disse midlene utfører også en annen oppgave - de løser aterosklerotiske plakk, og øker dermed klaring i karene.

Resultatet av rensing av cerebral fartøy er en forbedring av hjernens sirkulasjon og restaurering av elastisiteten i vaskulærene, noe som i siste instans påvirker pasientens generelle velvære:

 • Svimmelhet og hodepine forsvinner;
 • Det er lettere å kontrollere blodtrykket;
 • Minneproblemer forsvinner.

Det er også en reduksjon i meteosensitiviteten.

Medisinske metoder for å rense blodkarene i hjernen

Du kan rense fartøyene ved hjelp av spesielle prosedyrer i klinikken eller ved vanlig inntak av medisiner foreskrevet av legen.

Ekstrakorporeal hemokorreksjon

Ekstrakorporeal hemokorreksjon - den såkalte tofase-prosedyren, hvor pasienten helles en del av sitt eget blod, passert gjennom en sentrifuge.

Sentrifugert blod er delt inn i fraksjoner - plasma og celler. Pasienten mottar celler tilbake umiddelbart som en injeksjon, og plasmaet gjennomgår ytterligere rensing. Under rengjøring fjernes skadelig kolesterol fra delen, og næringsstoffene lagres så mye som mulig.

Ved den andre økten overfører pasienten pasienten med renset plasma samtidig som han tar gjerdet av neste del av blodet for rensing.

Det finnes mange typer av utenomlegemlig blod korreksjon, men den mest effektive av disse er metoden for plasma kriomodifikatsii tillater dårlig kolesterol i betydelig grad å redusere nivået er allerede en og en halv til to uker.

Medisinsk behandling

Fjerning av aterosklerotiske plakk kan utføres ved hjelp av medisiner. Formålet med anvendelsen er å gradvis redusere nivået av LDL og triglyserider, samt å øke nivået av nyttig kolesterol (HDL), som aktivt deltar i metabolske prosesser.

Et ord med forsiktighet

Ingen av stoffene, som vil bli diskutert nedenfor, kan ikke tas for rengjøring av fartøyene selv. De foreskrives bare etter en foreløpig undersøkelse og i strengt definerte doser. I tillegg utføres behandlingen under laboratoriekontroll av dynamikken til å redusere skadelige stoffer. Terapi stopper så snart blodnivået når normen.

Grupper av stoffer for å rense blodkarene i hjernen

Flere grupper av stoffer brukes til å rense blodkarene i hjernen, som hver har sin egen funksjon, handlingsprinsippet og den endelige effekten.

Statiner er stoffer som stopper produksjonen av skadelig kolesterol og triglyserider i leveren. Den beste effekten de gir i begynnelsen av sykdommen i fettmetabolismen, når aterosklerotiske endringer i karene er svært svake eller fraværende.

Statinene inkluderer:

Ved bruk av statiner kan det være bivirkninger - nedsatt leverfunksjon, muskel svakhet, myalgi.

Nikotinsyre (niacin) er et vitamin PP eller B3, som deltar i ulike oksidative prosesser. Store doser (minst 3 g / dag) redusere nivået av skadelige cholesterol i noen dager, og triglyseridnivåer - et par timer etter starten av rensebeholderen.

Narkotika av nikotinsyre er:

Når de brukes, er det noen ganger hud kløe, det er hodepine og rødhet i huden (hyperemi).

Forberedelser for utskillelse av gallsyre

Galle produsert av leveren, når brudd på fettmetabolismen begynner å bli absorbert tilbake i sirkulasjonssystemet. Forberedelser for fjerning hindrer inntak av skadelig kolesterol i blodet, reagerer med galle i tarmens midtre del.

Slike rusmidler inkluderer:

Til bivirkningene av de nevnte middelene for vaskulær rensing inkluderer flatulens (hevelse i tarmen) og fordøyelsesbesvær.

Fibrerer - en gruppe medikamenter som korrigerer fettmetabolismen. Hovedsakelig brukt til å redusere triglyseridnivåer og øke nivået av HDL.

Gruppen av fibrater inkluderer:

Bivirkninger ved bruk av fibrater inkluderer kvalme, kløende hud og utslett.

Hva kan ikke tas med rusmidler

Rengjøring er en prosess som må tas seriøst, gitt mange nyanser.

Så, hvis du er tvunget til å ta medisiner for å fortynne blodet, sørg for å fortelle legen din. Samtidig bruk av disse stoffene med kolesterolsenkende medisiner er farlig.

Under medisinsk behandling av vaskulær rengjøring kan du ikke drikke grapefruktjuice - det kan forårsake depresjon av leveren.

Rensing av kar med folkemidlene

Hvis det ikke er mulighet for å gjennomgå et behandlingsforløp i klinikken eller kjøpe medisiner, er rengjøring med folkemidlene en god utvei.

Den største ulempen er en langvarig og mindre uttalt effekt, men det krever ikke betydelige økonomiske kostnader.

Lav effektivitet er observert i alvorlig grad av aterosklerotiske lesjoner i blodkar, men som en rensing behandling i mild av deres nederlag, og spesielt i forebygging av aterosklerose som folk rettsmidler vil være en stor hjelp for alle som bryr seg om tilstanden til sine fartøy.

Til tross for generell tilgjengelighet kan urter og produkter som brukes til rengjøring hjemme, forårsake individuelle allergiske reaksjoner eller angi den "svarte listen" med visse sykdommer i fordøyelseskanalen.

Hvitløk-sitronblanding i vegetabilsk olje

Ta det midtre hvitløkhodet, rengjør og slip det under pressen eller manuelt. Den resulterende vasselen helles i et glass ubehandlet vegetabilsk olje og tas ut for en dag på et kaldt sted.

Neste dag i en teskje av blandingen klemmer ut samme mengde sitronsaft. Denne forbindelsen skal være full i tre ganger daglig, omtrent en halv time før måltider. Kurs - en og en halv til tre måneder.

Honning-sitronblanding i vegetabilsk olje

Ta i like stor andel honning, unpeeled vegetabilsk olje og frisk sitronsaft, bland og la stå i 24 timer. Ta blandingen hver dag i en og en halv til tre måneder. Inntaket er en teskje en halv time før måltider.

Blanding av valnøtter, honning og ananas

Det er nødvendig å ta fem kjerner av en valnøtt, å knuse dem og å fylle ut med en spiseskje av noe lett honning. Legg til samme finhakkede ananasstykke, klipp av den skrællede frukten om en og en halv til to centimeter.

Å insistere dagen i oppvasken av mørkt glass, hvorpå blandingen anses klar til bruk. Spis på en spiseskje fire ganger om dagen i omtrent tretti minutter før du spiser. Ovennevnte blanding fremstilles på en gang. Etterfølgende porsjoner fremstilles daglig og tas innen en måned.

Dekoksjon av hornbeam blader

Rengjøring kan gjøres ved hjelp av hornbeam blomster. Ulempen med denne metoden er sesongmessighet og relativ sjeldenhet som dette treet er funnet i en eller annen lokalitet.

Hvis det er mulig å få hornbensblomstene, må du brygge dem hver dag på en spiseskje i en kopp kokende vann og drikk halvparten tre ganger daglig før måltider. Forløpet av rengjøringsfartøy med hornbeamblomster kan være opptil en og en halv måned.

Ikke glem dietten - riktig ernæring forbedrer effekten av å rense hjernens kar.

LiveLive

-kategorier

 • video (8)
 • åreknuter (6)
 • nyttig å vite (5)
 • esoterikk (5)
 • fjerning av ødeleggelse (3)
 • Slaviske tema-figurer (3)
 • Datatips (1)
 • massasje (1)
 • astropsykologi (1)
 • blodkar (1)
 • hage kjøkken hage (1)
 • TARO-kort (1)
 • bibliotek av hemmeligheter (1)
 • diktering (4)
 • konspirasjon (5)
 • helse (16)
 • historie (4)
 • matlaging (20)
 • meditasjon (7)
 • musikk (15)
 • numerologi (2)
 • onkologi (2)
 • praksis (24)
 • oppskrifter (14)
 • RPM (6)
 • runer (22)
 • talismaner (2)
 • tester (1)
 • urter-amuletter (12)
 • FENTESIS (0)

-musikk

-Søk etter dagbok

-Abonner via e-post

-interesser

-Vanlige lesere

-samfunnet

-statistikk

Rengjør og styr hjernens kar

Før eller senere begynner rensingen av blodkarene i hjernegruppen å interessere nesten alle av oss. Selvfølgelig kan ingen leve evig. Men nesten alle ønsker å leve lenge. I mellomtiden, ingen ønsker å leve, selv for en lang tid, men den hjelpeløse gamle mannen med skjelvende hender og føtter og falt i senil demens. Alle ønsker å forbli full av styrke og helse og leve et fullt liv. Og dette er bare mulig hvis du kan ta vare på helsen til blodårene dine. Hvordan rense hjernens kar med folkemidlene?

Det finnes flere oppskrifter og anbefalinger som vil hjelpe deg med å rense hjernens fartøy.

1. For å fjerne de kar i hjernen må være om morgenen på tom mage for å drikke et glass vann og natron eller sitronsaft til å oppløse kolesterol avleiringer. Neste dag kan du drikke et glass urtete, laget av like deler av lime blomstre, oregano, kløver, johannesurt, bladene av jordbær og rips. For å forbedre smaken i te, kan du legge til en skje med honning. Så du kan gjøre det hver dag.

2. Til lunsj og middag, for å inkludere i din diett en liten løk, persille, hvitløksklir, rødbeter og gulrøtter.

3. Hvis det ikke er problemer med magen, en halv time før du spiser, kan du spise en teskje pepperrot med rømme. Dette fjerner ikke bare hjernens kar, men forhindrer også dannelsen av steiner i leveren og gallekanalene.

4. Gå til apoteket og kom dit St. John's wort, kamille, immortelle, birk knopper for å begynne å rense hjernens kar. For forberedelse av folkemedisin, bland alt i like store mengder. Ta 1 spiseskje av den resulterende samlingen og hell den med kokende vann - 0,5 liter. La det brygge i en halv time, belast og legg infusjonen til et mørkt, kjølig sted. Før du går til sengs, hell et glass av denne kjøttkraft, legg til litt honning og laurbærolje - 1 dråpe. Gå til sengs. Neste morgen, varme opp gjenværende buljong og drikk på tom mage, igjen tilsett olje og honning. Behandlingen av hjernens kar med denne folkemidlet er 1 måned.

5. Lager opp på vinteren med furu nåler, de vil være nyttige for deg for å forberede neste oppskrift på å rense hjernens fartøy. Finhakk furu nåler og bland 5 ss med hofter og hakkede løkskall, som må ta 2 ss. Bland alt godt for å lage en homogen blanding for å rense hjerneskarene, og hell alt kokende vann i mengden 1,0 liter. Insistere i 8-10 timer, pakker beholderen med et teppe for å få en termosflaske. Drikk 1 l av dette legemidlet du trenger i 1 dag.

6. Det samme verktøyet bør tas og med slag, bare i dette tilfellet er det nødvendig å legge til glasset en renset og knust sitron - 0,5 stk. for hver mottakelse.

7. Det har lenge vært kjent hvor godt det kan rense vanlige blodkar. For å fremstille verktøyet for rengjøring, ta hvitløk - en gjennomsnittlig hode god knuse det, for eksempel ved hjelp av en presse og fylle solsikkeolje, uraffinert i en mengde på 250 ml av denne blandingen ble satt i kjøleskap over natten, og neste morgen klemme 1 teskje skje med sitronsaft og bland med samme mengde olje, tilsatt hvitløk. Ta en stund før måltider, i tre måneder, tre ganger om dagen. Etter det, ta en pause i tre måneder og gjenta kurset.

For å utføre noen av prosedyrene for rengjøring av cerebrale kar er nødvendig å vurdere ikke bare mulige utfall, men også alle de farer som kan oppstå fra deres effekter. Tatt i betraktning det faktum at alle giftstoffer som tung stoffer i kroppen vår, ned til bunnen av den fysiologiske menneskelige skall, og de fleste av dem er fortsatt årene, deretter å bli kvitt giftstoffer anbefalte de såkalte dype rengjøring prosedyrer. Forfall produkter, med andre ord, slagger ikke bare tette opp kroppen, men blir også stadig forgiftet. Du må bare velge en prosedyre som ikke skader deg og kroppen din. Når du rengjør fartøy med urteinfusjoner og avkok, bør vi ikke glemme at bare bestemte typer matvarer må spises. Dette bør inkludere og spise bare visse grønnsaker (i råformen), ettersom grønnsaker og frukt har alle nødvendige egenskaper for rengjøring av kroppen. Noen av grønnsakene har en naturlig vanndrivende egenskap. Slike grønnsaker inkluderer agurk, sitrus og bønner. Bruk til matlaging med redusert mengde sukker og salt urter og krydder bidrar til å forbedre smaken av parabolen og gi den en diettfarve. Dermed renser du ikke bare kanalene i hjernen, men gir også kroppen din muligheten til å kaste bort alt overskudd som det samlet seg.

Plaques i hjernens kar. Ak, selv om du overholder prinsippene for en sunn livsstil, begynner nivået av skadelig kolesterol alltid å stige i blodet ditt med alderen. Dette skyldes visse egenskaper i leveren, og dette bør være oppmerksomt. Ellers er karene i hjernen, så vel som perifert mister sin elastisitet og dekket fra innsiden av plakk, noe som fører til innsnevring av lumen, og noen ganger til sin fullstendig okklusjon. Dessverre er aterosklerose, og dette er navnet på denne sykdommen, den viktigste dødsårsaken til den voksne befolkningen på vår planet. Ja, ja. Det stemmer. Ikke ulykker, ikke store katastrofer og katastrofer, ikke epidemier, ikke engang AIDS eller kreft - den vanlige, tydelige, uklare aterosklerosen. Det er han som umulig blokkerer blodårer og frarøver din ernærings hjerne, noe som gjør deg svak og hjelpeløs. Og hvis du ikke vil fylle opp trist statistikk, bør du definitivt lære å rense hjernens fartøy. Og selv om du ikke har dukket opp før symptomer som svimmelhet, hodepine, svekket motorisk koordinasjon, søvnløshet - hvis din alder er nærmere 45 år, bør du alltid starte rengjøring sine fartøyer fra kolesterol ved hjelp av folk rettsmidler. Det må imidlertid sies at i denne alderen er det sjelden for alle som ikke har slike symptomer fra tid til annen.

Rengjøring av hjernens fartøy. Hvis du virkelig bryr deg om minnet ditt, bør du rense hjerneskipene. Rensing av hjernens fartøy hjelper deg med å øke minnet med 1-2 ordrer uten å ty til komplekse tallrike metoder for å huske tall og lese dikt. Dette betyr ikke at etter prosedyrene din hjerne vil fungere som i ungdommen. Likevel vil du fjerne mye stress fra det og legge merke til at de begynte å huske hendelser som lenge har blitt glemt. Rengjøring av cerebral fartøy er bare nødvendig hvis du ser en generell sirkulasjonsforstyrrelse. Det kan være forårsaket av en forstyrrelse av vaskulær funksjon - vaskulær insuffisiens, noe som vanligvis utvikles i den akutte infeksjonssykdommer, betydelig blodtap og traumer. I dette tilfellet ekspanderer fartøyene, blodtrykket faller, blodstrømmen i karene bremser seg kraftig. I tillegg deponeres kolesterol og andre slaggstoffer på vegger av fartøyene. Rensing av blodkar har en gunstig effekt på kroppen. Utvasking av fartøyer "plakk", noe som gjør dem mer elastisk og fleksibel rensing bidrar til å kurere mange sykdom, aterosklerose, slik at sannsynligheten for hjerteinfarkt, paralyse, hodepine, forbedre syn, hørsel, redusert og forsvinne åreknuter på benene.

Styrker hjernens fartøy.

1. Ta følgende medisinske urter - morwort, labaznik, agurk, hund rose frukt, hak alt godt og bland i like deler. 4 spiseskjeer av den resulterende blandingen, hell kokende vann - 1 liter og insistere i termosene i 8 timer. Du kan hælde om kvelden og la den brygge om natten. Ta 100 ml flere ganger om dagen. Behandling av cerebral fartøy - 2 måneder, så ta en kort pause og gjenta kurset. Og du kan ta andre urter: søt kløver, japansk japansk frukt, geranium eng. Bare bland i samme proporsjoner, hell kokende vann og insistere på en termos. For å rydde hjernens fartøy må du ta stoffet i 2 måneder til 100 ml flere ganger om dagen.

2. For å normalisere trykket og rengjøre fartøyene er svært nyttige vanlige gulrøtter. Den kan brukes i forskjellige typer - rå, tilbered salater eller koteletter, noen gjør syltetøy ut av det og til og med bake informasjonskapsler. Du kan også lage en fantastisk balsam. Press juice fra rødbeter og gulrøtter - til 1 glass, legg til her så mye honning og 1 mer glass revet pepperrot. Rør godt og tilsett 50 ml vodka. La for en dag på et mørkt sted, og klem deretter en juice av 1 sitron. Bland alt godt til honningen oppløses helt og ta tre bord om dagen 1 spiseskje før du spiser. Behandling av cerebral fartøy er 2 måneder, så tar vi en pause i 1 måned og gjentar kurset.

3. Forbered infusjonen fra grenrær og røtter av barbær. For å gjøre dette, grind de unge skuddene og røttene godt og hell dem med bratt kokende vann med en hastighet på 2 ss per 1 liter vann. Insistere på termos i 4 timer og ta i varm form 3 ganger om dagen før du spiser. Tinktur fra barbær kan kjøpes på apoteket og ta 30 dråper oppløst i vann 3 ganger om dagen.

4. Et bemerkelsesverdig styrkemiddel for cerebral fartøy er de unge nåler av ulike trær. For å forberede buljongen trenger du ca 5 ss finhakket furu nåler, gran, furu - du kan blande, og du kan ta en. Hell alle 500 ml kokende vann, sett på en brann og lag koker over lav varme i 15 minutter. La i en termos for natten, deretter belastning. Gni på en liten rist og skell citronen og fyll den med den resulterende kjøttkraft. Tillat å stå i 2 timer og drikk daglig en halv kopp av den resulterende folkehjelpen 3 ganger om dagen. Behandling av cerebral fartøy er 1 måned, deretter blir en pause i to uker gjort og behandlingsforløpet gjentas.

Metoder for å rense hjerneskarene hjemme

Rensing av hjernens indre kar fra uønskede kolesterolplakker er i stand til hindre alvorlige og farlige sykdommer, slik som slag, aterosklerose og sirkulasjonssuffisiens (cerebral).

Etter tretti år, med ledelsen av en feil livsstil, så vel som ernæring, kan blodkarets vegger tykkere, de danner mange kolesterolplakk, slik at karene kan deformere eller smale.

Sluttresultatet av alt ovenfor kan være en fullstendig blokkering av fartøyet, noe som kan føre til fremveksten av farlige sykdommer og selv dødelige utfall. For å unngå negative konsekvenser, og det er nødvendig å utføre ikke bare rensingen av kroppen vår generelt, men også hjernens kar, spesielt.

Det anbefales å rengjøre fartøyene ca to ganger i året. Det vil bidra til å virkelig unngå betydelige helseproblemer. I tillegg, rengjøring forbedrer minnet, øker hastigheten på å tenke, øker oppmerksomhetens skarphet, forbedrer humøret, øker fysisk aktivitet og stabiliserer søvn. Slike rensing bør bare utføres etter at leveren og tarmene er blitt rengjort.

Denne anbefalingen skyldes det faktum at ellers effekten av rensing av fartøyene ikke vil bli fullført.

I hvilke tilfeller er rensing av cerebral fartøy?

Den menneskelige hjerne er dessverre ikke fullt ut forstått. Imidlertid er et viktig faktum nettopp kjent - problemer i livmorhalskvarteret, samt osteokondrose, er skadelige for hodet.

Denne situasjonen kan forårsake hodepine og støy i ørene.

For å bli kvitt slike komplikasjoner av problemer er det mulig med hjelp av anbefalinger fra feltet for tradisjonell medisin, og også å praktisere en helt sunn livsstil. Dette vil hjelpe nesten fullstendig å bli kvitt en uønsket sykdom eller forhindre utseendet dersom rensing er utført for forebyggende formål.

Først bør du snakke utelukkende om et nyttig kosthold.

 • I det er det nødvendig å inkludere maksimalt grønnsaker! De kan brukes i hvilken som helst form - bakt, dampet, kokt eller stuet.
 • Det er nyttig å ha en grønnsakspott i kostholdet ditt, noe som er ekstremt viktig, spesielt i høstperioden.
 • Juice fra forskjellige grønnsaker, spesielt ferskpresset, vil jeg bare bidra til å gjøre barefordelaktig innflytelse på fartøyene.
 • Ikke forsøm den sunne frokosten, som består av frokostblandinger. En kashka som er kokt på vann vil være enda mer nyttig hvis den inneholder nøtter og frokostblandinger.
 • I tillegg bør dietten omfatte fettfattig kokt fisk eller det samme, men kokt på dampet. For den kvinnelige kroppen i alle aldre, er en eksepsjonell nytte fisk i hvilken som helst form.

Også viktig er tilgjengeligheten av overvekt. Det er denne faktoren som anses som hovedindikatoren for et brudd på total metabolisme.

Dette negative øyeblikket fører til fullstendig blokkering av blodårene, er årsaken til blodpropper, noe som skaper en farlig situasjon.

For å unngå dette må man vise fast tålmodighet og utholdende viljestyrke, utelukkende utelukkende fra kostholdet bakervarer, så vel som søtt, prøv mindre å spise stekt, røkt og feit mat.

Å holde vekten din under kontroll betyr å ha helse uten betydelige problemer.

Folkeslag for rengjøringsfartøy

Det er mange folkemidlene for rensing av blodkar. For eksempel, ved hjelp av slike produkter, er det mulig å rengjøre og styrke fartøyene:

 • sjøfisk;
 • nøtter;
 • sjømat;
 • frokostblandinger;
 • grønn te;
 • grønnsak og olivenolje;
 • grønnsaker.

Regelmessig forbruk av de ovennevnte produktene i mat fører til inhibering av absorpsjon av kolesterol, det er i stand til å oppløse og myke uønskede kolesterolavsetninger på karene, og forhindrer også forekomsten av plakk av kolesterol.

Det er flere enkle å bruke oppskrifter som fører til rensing av kroppen som helhet og spesielt hjernen.

 • Dekoksjon basert på laurbærblad.

Tilbered det, brat brøt kokende vann over fem laurbærark og kok over lav varme i fem minutter.

Etter dette må du tømme den resulterende kjøttkraft med gasbind og ta to sips tre ganger om dagen i tre dager.

Det bør bemerkes at slike oppskrifter ikke kan brukes av gravide, da det kan føre til negative konsekvenser.

 • Infusjon av hvitløk og sitron.

For å forberede denne løsningen, må du ta 2 sitroner med en liten hud og et stort hode hvitløk (helst frisk).

Hvitløk er avskallet og revet av noe improvisert middel, og sitron er malt sammen med skallet. Den resulterende vasselen skal helles med kokende vann og tillate infusjon i to kalenderdager.

Etter det blir blandingen filtrert og tatt i 14 dager, en stor skje tre ganger om dagen.

 • Infusjon basert på fargene på kløver.

Et stort glass kløverblomster plasseres i en halv liter glassburk og helles med vodka. Den resulterende blanding er infundert i fjorten dager.

Infusjonen skal brukes på denne måten: i en måned tas en teskje infusjon oppløst i 50 ml te eller vann.

Opptaket gjentas etter en måned og er totalt et halvt år.

 • En blanding av mandarin, valnøtt og rosiner.

En veldig deilig oppskrift som gjør at pasienten ikke bare kan nyte sitt forbruk, men også for å forbedre helsen betydelig.

For dette må du ta hver morgen, i tom mage, en håndfull rosiner, en mandarin og tre skalte valnøtter.

Tretti minutter etter å ha tatt ingrediensene over, drikk et glass vann.

Denne oppskriften har ingen tidsbegrensninger. Den kan brukes til og med opptil 6 måneder.

 • Infusjon av bark av fjellaske.

For å gjøre det, må du ta en teskje av bark aske og fyll den med kokende vann, til å insistere på en time og nøye avløp.

Ta tre ganger om dagen, om morgenen på tom mage for et halvt glass hver dag, i to uker.

Medisinske preparater for rengjøringsfartøy

Rensing av blodårer kan også utføres ved hjelp av medisiner.

Vaskulær rengjøring med medisiner bør utføres utelukkende under det strengeste tilsyn av en lege.

Alle rusmidler velges når man tar hensyn til kontraindikasjoner og indikasjoner for hvert enkelt tilfelle.

 • Generelt er hittil brukt en rekke terapeutiske midler, som skal forbedrer mikrosirkulasjon, noe som fører til optimal levering av næringssubstrater.
 • Den andre hovedgruppe i det medikament som anvendes i dette tilfellet, har meget gode egenskaper for å redusere konsentrasjonen av kolesterol i kroppen. Som et eksempel, vitamin B, B 12, riboflavin og vitaminer PP, C og A. De styrker veggene i indre fartøy, som utvider og reduserer lumen av lipidene i plasma.

Til medisinske produkter som kjemper for friske blodkar, kan du henvise til:

Kontraindikasjoner for å rense hjernens kar

Kontraindikasjoner til bruk av folks råd inkluderer følgende:

 • graviditet og amming
 • Tilstedeværelsen av allergiske reaksjoner på noen komponent av infusjoner og blandinger.

Det finnes ingen andre kontraindikasjoner.

Når det gjelder rusmiddelbehandling, angir alle kontraindikasjoner ved doktors besøk. Sistnevnte gjennomfører en fullstendig undersøkelse av pasientens kropp, og analyserer informasjonen mottatt sammen, bestemmer seg for utnevnelsen av en medisinering.

Hvordan rense blodårer i hjernens folkemessige virkemidler

Hjernen, som er den dominerende mannens organ, er i stand til å korrigere funksjonen til noen av kroppssystemene. Et betydelig antall sykdommer som forekommer i det, skyldes en funksjonsfeil hos karene som bærer oksygen og næringsstoffer med blodstrøm.

Utsatt på veggene av lipoproteiner og salter fører til en innsnevring av lumen og vanskeligheter med å flytte blodet. Bidragende faktorer i denne prosessen er irrasjonell, unhelpful ernæring, mangel på fysisk aktivitet og skadelig avhengighet.

Folk som bryr seg om kroppens helse og opprettholder effektiviteten, krever regelmessig rensing av hjernens kar.

Medisinsk personale oppfordres til å utføre rensing med farmasøytiske midler. Rengjøring ved bruk av folkemetoder (mat og urter), utført uavhengig, har imidlertid samme effekt.

Når rensing av hjernens kar er nødvendig?

Det er umulig å utvilsomt svare på dette spørsmålet. Gjennom årene har fartøyets vegger en tendens til å slites ut, med cellestramming, et brudd på elastisitet og økt skjøthet. Tidlige stadier av akkumulering av kolesterol og ødeleggelse av vaskulære vegger er nesten asymptomatiske.

Som et resultat, anbefaler spesialister å utføre forebyggende rensing av blodkar ved folkemetoder til folk som har fylt 30 år, minst en gang i året.

Symptomatologien til en sirkulasjonsforstyrrelse i hjernen manifesteres etter innsnevring av fartøyets lumen med mer enn 50% og uttrykkes i:

 • progressiv forverring av minne og fokus på oppmerksomhet;
 • forstyrrelser i blodtrykket;
 • hyppig hodepine, bevissthetstap
 • redusert hørsel og synsstyrke;
 • forstyrrelser i nervesystemet
 • Causeless irritability, søvnforstyrrelser og patologisk utmattelse.

Ovennevnte tegn indikerer et mulig slag. Hvis et slikt symptom oppdages, kreves en akutt medisinsk konsultasjon!

Måter å rense hjernens fartøy

Det er flere metoder for å rense fartøyene:

 1. Ved behandling med legemidler eller ved rengjøring av enheten. Gi muligheten til raskt å få resultatet.
 2. Behandling med bruk av alternativ medisin. Resultatet er manifestert om noen måneder.
 3. Bruken av kompleks rensing, ved hjelp av begge metoder.

Hva er virkningen av rengjøring?

Vaskulær rengjøring fjerner opphopningen av slagger og lipider, som er en kilde til farlige og alvorlige sykdommer (hjerteinfarkt, hjerneslag, aterosklerotiske forandringer).

De frigjorte fartøyene gir en stabil overføring av oksygen og næringsstoffer til hjernecellene, noe som resulterer i forsvunnelse av hode smerte og irritabilitet, normalisering av trykk, gjenopprette minne og tenkning evne.

Avslag på å utføre rensing, - hva er de mulige konsekvensene?

Hvis det er en mulighet for å legge kolesterol på vaskulære vegger, vil mangelen på vanlig rensing uunngåelig føre til alvorlige konsekvenser (funksjonshemning er mulig).

I lys av den første asymptomatiske løpet av prosessen, utvikler sykdommen ofte betydelig, forårsaker hjerneblødninger (slag).

Frekvens av cerebral vaskulær rensing

Periodikk av rensninger er rent individuelt. Ofte utføres prosedyren en gang i året.

Mens du observerer riktig livsstil, begrenser inntaket av "skadelige" produkter, beriker dietten med grønnsaker og frukt og regelmessige besøk til legen, er vaskulær rengjøring nødvendig hvert femte år.

Regler for effektiv og sikker rengjøring

For riktig kvalitativ rensing er det nødvendig å følge visse regler og gi:

 1. Manipulering av bestemte emner, hvis lengde er avhengig av den valgte metodikken. Et langt renseprosess innebærer en mer delikat og effektiv eliminering av slaggering og klynger av lipoproteiner.
 2. Overholdelse av anbefalt diett med begrenset mengde matforbruk.
 3. Den optimale tiden for å gjennomføre rensekurset - det anbefales å rengjøre fartøyene om høsten eller om sommeren når det er tilstrekkelig mengde frukt og grønnsaker.
 4. Fullstendig eliminering av avhengighet (røyking og drikking av alkohol).

Metoder for folketerapi

Det finnes mange forskjellige metoder for rensing ved hjelp av alternative teknikker. De mest populære er bruk av urter og mat.

Rengjøring avkok

 1. Samling med knopper av bjørk. Ta 2 ss. l. bjørk knopper, kamille, evighets Hypericum, blandet, helt over pint av kokende vann, delt i to deler, og blir brukt to ganger daglig (om morgenen og om kvelden) med tilsetningen av honning og faller laurbær eterisk olje.
 2. Ta 1 ss. l. samling av mynte blader og bjørk, burdock røtter, urter og renal cudweed te, frukt og Eleutherococcus hofter (i like mengder), forseglet pint av kokt vann, en halv time og 0,5 dl brukt opp til tre ganger om dagen.
 3. Kløver, myrtle, persillefrø, malurt og marjoram (5: 2: 0,5: 5: 1) blandes. Ta 3 ss. l. samling og dampet med en liter kokende vann, insistert i flere timer, brukt til 1/4 kopp hver tredje time.
 4. 5 ss. l. nåler av furu, 2 ss. l. skaller av løk og rosenkål, hell en liter vann, koke og insister natten. Forbruket av en halv liter om dagen, delt inn i flere mottakelser, et kurs på tre måneder.
 5. Den knuste rhizomet av burdock (1 ss.) Blir dampet med en halv liter kokende vann, det insisteres og brukes til 0,5 kopper om morgenen, opptil tre måneder.
 6. Honning, knust rhizomevalerian (2 ss.) Og et glass jordet dillfrø blandes med tilsetning av to liter kokende vann, insisterer på en dag og brukes til 1 ss. l. før du spiser.
 7. Til 1 ss. l. Lodgere la til et glass kokende vann, ble kokt på dampbad, filtrert, drukket tre ganger om dagen for 1/4 kopper, et kurs på 2 måneder.
 8. 1 ss. l. rød ashberry blir strømmet med et glass vann, kokt og kokt i en time, filtrert og brukt på en tredjedel av glasset tre ganger om dagen, et kurs på 2 uker.
 9. 2 ss. l. Linfrø er malt, et glass kokende vann er tilsatt, det er infundert og full for natten, med et kurs på opptil 4 måneder.
 10. 1 ss. l. blomster hornbeam helles et glass kokende vann og brukes tre ganger om dagen, løpet av 1,5 måneder.
 11. 1 ss. l. Stallen er fylt med et glass kokende vann, det brukes 50 ml fire ganger om dagen, i løpet av tre måneder.

Rengjøring av tinkturer:

 1. 200 gram ren muskatmos er hellet med vodka, infundert i 2 uker uten tilgang til lys, brukt i en måned.
 2. Et glass blomster av kløvereng er fylt med en halv liter vodka. Løsningen insisteres i to uker, filtreres og brukes til 1 ts. to ganger om dagen, et kurs på 1,5 måneder.

Matrengjøring

Bruke sitron

Driftsstoffer av sitron bidrar til fjerning av toksiner og toksiner, tone og styrke de vaskulære veggene, stimulerer blodsirkulasjonen. Bruk på to måter:

 1. Sitronsaft, olivenolje og honning (like) er blandet, det insisteres på en dag, den brukes til 1 ts. før frokost, kurs på tre måneder.
 2. Twisted på en kjøttkvern for 2 appelsiner og sitron, lagt til 2 ss. l. honning. Det er tatt for 2 ts. tre ganger om dagen før måltider.

Rengjør løk og hvitløk

Hvitløk og løk, takket være det høyeste innholdet av biologisk aktive stoffer, er gode midler som reduserer konsentrasjonen av kolesterol.

 1. knust hvitløk hode, som er fylt med olivenolje, infusert over natten på et kaldt sted og brukt tre ganger daglig før måltider (1 t. l. Blandingen ble fortynnet med sitronsaft), i løpet av 3 måneder. Begrensninger til terapi er sykdommer i fordøyelseskanalen, graviditet og amming.
 2. Løken er malt i en blender, saften er presset ut og blandet med honning i like store mengder. Brukes til 1 ss. l. på tom mage.
 3. 4 knust hvitløk pærer blir det tilsatt 4 vridd sitron, ble plassert i en tre-liters krukke og fylt med kaldt vann zakipyachennoy insisterer 3 dager, filtrert og anvendt på 0,5 kopp tre ganger per dag. Behandlingsforløpet krever 4 bokser med infusjon.

Påføring av valnøtter

Innholdet av mikroelementer og flerumettede syrer i nøtter gjør det mulig å effektivt stimulere blodsirkulasjonen.

 1. Daglig spise til frokost mandarin, tre valnøtter og en ts. rosiner, kurs opptil 6 måneder.
 2. Twirled i en kjøttkvern tørket aprikoser, nøtter og rosiner (jevnt) og brukes til 1 ss. l. før måltider tre ganger om dagen.
 3. 5 stykker nøtter, ananas skive og 1 ss. l. honning er malt, blandet og infundert for en dag uten tilgang til lys. De forbrukes fire ganger om dagen, som varer 1 måned.
 4. 5 nukleoler med nøtter blande, 1 ss. l. honning, kanel og ingefær (på en klype), insisterer en dag, brukes til 1 ss. l. før du spiser.

Juice Cleansing

Terapi og rensing av cerebral fartøy ved hjelp av juice er en lang prosedyre, men ganske effektiv. I tillegg til å eliminere salter og lipoproteiner, fjerner juice effektivt slagger, giftstoffer og stabiliserer lymfestrømmen.

For å utføre rengjøring av juice bruk:

 1. Birch juice, som renser hele kroppen. Det brukes tre ganger om dagen for et glass.
 2. Rødbettsaft blandet med gulrot. Har en kraftig rensende effekt når du eliminerer slagger fra tarmen.
 3. Apple, granateple og appelsinjuice, gode rengjøringsbeholdere. De kan interleaved.

Kosttilskudd

For kvalitativ fartøy raffineringsprosessen nøye følger den anbefalte dietten, inkludert en restriksjon av matinntak, stimulerer syntesen av "skadelige" kolesterolet og utfylling av mat med høyt innhold av pektin, fiber og umettet fett.

Redusere konsentrasjonen av kolesterol lag fremmer forbruket av nøtter, frukt og grønnsaker, grønn te, vegetabilske oljer (soya, sesamfrø og oliven), marin fisk og sjømat, frokostblandinger. Disse retter kan hindre opptak av lipoproteiner oppløse akkumuleringen i den vaskulære veggen og for å hindre dannelsen av kolesterol plakk.

Meieriprodukter som inneholder "skadelig" kolesterol i betydelige mengder, eggeplommer, muffins, søtsaker, stekt og fet mat bør minimeres til forbruk.

Kontraindikasjoner til rengjøringsprosedyren

Det er ingen spesifikke restriksjoner på rensing av blodkar. Imidlertid bør det huskes at alternativ formulering kan inkludere produkter - allergener og urter, som forårsaker allergiske manifestasjoner ved forekomst av individuell overfølsomhet i kroppen.

De kan også inneholde stoffer som har en irriterende effekt på magesårets organer i mage-tarmsystemet, noe som forbyder bruk av slike oppskrifter hos personer med kronisk patologi i fordøyelseskanalen.

Utvetydig er prosedyren for rensing kontraindisert i barndommen, under graviditet og i laktasjonsperioden.

Bruk av medisiner

For å maksimere raskt og effektivt eliminere slagge- og kolesterolavsetning på vaskulære vegger, brukes medisiner for å redusere absorpsjonen av lipoproteiner og aktivere fjerning.

Til dette formål benyttes følgende grupper av legemidler:

 1. Statins ("Krestor", "Zokor"), som er de mest effektive og forårsaker minst mulig uønskede konsekvenser. I tillegg til å redusere "skadelig" kolesterol, lindre betennelse og ha en antitumor effekt. Kan brukes i lang tid.
 2. Preparater som fremmer utskillelsen av gallsyrer, som er produkter av kolesterol metabolisme - "Questran", "Holestid." De har en bivirkning - de øker gassdannelsen og fører til tarmlidelser, påvirker den terapeutiske effekten av andre legemidler.
 3. Fibrer ("Traykor", "Atromid"), regulerer syntesen av fett og reduserer konsentrasjonen av kolesterol. De fremmer dannelsen av gallestein-konkretjoner.
 4. Vitamin B-gruppe og askorbinsyre.
 5. Narkotika av nikotinsyre - PP eller B3 - "Niaspam"
 6. Midler basert på ginkgo biloba (Bilobil, Tanakan), styrker veggene til fartøyene og forbedrer cellemetabolismen.

Før du tar medisiner, er det nødvendig å konsultere en lege, velge riktig legemiddel, bestemme og korrigere optimale doser og varigheten av behandlingen.

Forebyggende metoder

For å forhindre utvikling av aterosklerotiske lesjoner av blodkar:

 • normalisere dietten
 • gi opp skadelig avhengighet;
 • øke fysisk aktivitet.

Kvalitativ rengjøring av cerebral fartøy innebærer bruk av flere metoder for rensing og tar lang tid.

For å øke effektiviteten, sammen med bruk av legemidler og bruk av tradisjonelle medisinmetoder, bør man følge et rasjonelt kosthold og en sunn livsstil.

Les Mer Om Fartøyene