Hvordan rense blodårer i hjernens folkemessige virkemidler

Sirkulasjonssystemet svekkes av kronisk stress og dårlige vaner. Karossens elastisitet minker, og veggene danner innskudd av skadelig kolesterol. De blir til plaketter, noe som fører til hypoksi i hjernen og utvikling av aterosklerose. Redusert tenkningsprosesser, minne og arbeidskapasitet forverres. For å beskytte deg mot stroke og oksygen sult, må du regelmessig rengjøre beholderne av innskudd.

Urtepreparater

Plaques dannes på grunn av høye kolesterolnivåer. Skadelige forbindelser gjør fartøyets vegger skjøre og reduserer elastisiteten, forårsaker høyt blodtrykk og hypotensjon, slagtilfeller. Konsentrasjonen av fett i kroppen reduseres av japansk sophora. Det vil ta 50 g friske blomster og 80-100 ml vodka. Knopper helles i en flaske glass brun eller grønn nyanse, helles med alkohol og tetter beholderen. De skjuler seg fra direkte ultrafiolett stråling i en måned. Vanligvis rives sophoren for å få blomstene til å blande seg med vodka.

Legemidlet fra knopper er tatt tre ganger om dagen. Drikk 20 ml alkoholblanding etter å ha spist.

Den andre metoden for å rense fartøyene fra slagg består av to trinn. Den første er forberedelsen av laurbærolje. Billetten selges i spesialiserte apotek, men det er lettere å lage det selv fra tørket krydderblad.

En pakke med laurbærblad, malt i en mørtel, helles i en glassburk. Hell et glass olje, oppvarmet til 50 grader. Bruk en solsikke eller oliven rekke. Hvis væskesubstratet er for varmt, vil preformen miste sin helbredende egenskaper. Forbered medisinen fra laurbærblad og kald vei. Bare bland med vegetabilsk olje uten oppvarming. Insister i 10 til 20 dager på et kjølig og mørkt sted.

Ferdig medisin fra krydderfiltret, rengjør i kjøleskapet. Det andre gressletrinnet begynner:

 1. I bollen eller tallerkenen i like store mengder, forbinder immortelle med kamille, St. John's wort og birch knopper. Råmaterialer er slipt for å danne et jevnt pulver.
 2. Mål 1 ss. l. aromatisk sammensetning og brygget med bratt kokende vann. Det vil ta 500 ml av væskekomponenten.
 3. Drikk filtrert etter 20 minutter og del i 2 porsjoner. Kaken er nødvendigvis presset, fordi i urter er essensielle oljer og mineraler.
 4. Den første delen av infusjonen er fylt med 20 ml kalkhoney. Oppløs i dråpen 2 dråper forberedt laurbærolje. Urte medisin er full før sengetid.
 5. Den andre delen av infusjonen forbrukes om morgenen på tom mage. Varm opp til 40-50 grader, blandet med honning og laurbærolje.

Behandlingen varer 1-1,5 måneder. Pasienten skal bruke 15 ml karbonolje, og deretter ta en 30-dagers pause.

Hvis en person har hypertensjon på grunn av kolesterolplakk, anbefales en variant med nålegrener. Velg unge prøver av en lysegrønn fargetone. En håndfull furu eller gran råmateriale blir dampet i 1 liter kokende vann. Separat drikke fra kaken om 12 timer. Sett inn i arbeidsstykkelen fra 1 stor sitron, bland og sett til side. Infusjonen etter 2 timer er delt inn i 3 porsjoner. Hver del er full i 60 minutter før du spiser. Rensing med nålegrener varer 10 dager.

Øker blodkarets elastisitet og aktiverer blodstrøminnsamlingen av medisinske planter:

 • malurt - 100 g;
 • marjoram - 20 g;
 • myrter - 40 g;
 • kløverblader - 100 g;
 • persillefrø - 10 g.

Gress, knust i en mørtel, hell i en krukke. Daglig måle 4 ss. l. blandingen, dampet i en liter kokende vann. Infusjonen forbrukes 4 timer etter tilberedning. Ta en gang 50 ml urtemedisin, og en dag - omtrent et halvt glass. Urtemedisin behandles i 4 uker, en måneders hvile.

Tonic egenskaper har en samling av bjørk knopper, mynte, caddis, eleutherococcus, burdock rot og rosen hofter. Tebladene er tilberedt av revet planter, tatt i like deler. Hell 1,5 ss. l. samler en liter varmt vann, 2 timer insisterer. Tre ganger om dagen drikker de 100 ml te uten honning og andre søtningsmidler. Ta urteinfusjon før måltider. Rengjøring varer 4 uker, og en pause mellom kursene - minst 1 måned, kan være lengre.

Kolesterolet er redusert på grunn av urtekolleksjon, som inneholder:

 • bær av svart chokeberry;
 • buckthorn bark;
 • motherwort;
 • cowberry blader;
 • mais stigmas;
 • kamille blomster;
 • tare;
 • frukt av hagtorn;
 • serien.

Planter, malt i et pulver, er sammenføyet i like deler. 30 g råvarer helles i en 1 liter krukke og en tredjedel fylt med kokende vann. Legemidlet er insistert i en halv time, filtrert og delt inn i 100 ml porsjoner. Drikk en billett fra gresset for en dag. Varighet av rensing og avbrudd - 2 måneder. For å gjenopprette fartøyets tone og fjerne kolesterolplakkene, vil det ta 3 kurs.

Konsentrasjonen av skadelige forbindelser og kalsiumsalter i kroppen reduseres av hornbensblomster. Mål 1 ss. l. tørket knopper, tilsett en kopp kokende vann og del den nåværende drikken i 3 deler. Drikk arbeidsstykket for dagen. Behandling med infusjon av hornbeam varer i 40 dager.

En enkel oppskrift på foryngelse av hjernens kar består av en komponent - burdock-roten. Lyser med kokende vann dampet 2 ss. l. finhakkede råvarer, tørket i ovnen. Drikken blir kokt i en termosflaske På en tom mage, umiddelbart etter oppvåkning, drikk 100 ml medisin. Kurs - 3 måneder. Utfør rensing to ganger i året for å hindre hjernesykdom, inkludert slag.

Sitron og valnøtter

Sitrus leverer kroppen med mye askorbinsyre. Vitaminer toner veggene på karene, øker elastisiteten og fjerner kolesterolplakkene. Sitronsaft akselererer tankeprosessene og forbedrer minnet. Billetgull citrusblanding blandes i like stor grad med linolje eller olivenolje. Egnet og solsikke unrefined, om ikke en annen. Og så legg til samme mengde naturlig honning.

Drikk sitronblandingen før frokost for 10 ml. Rensing med sitrusfrukter er ikke egnet for personer med gastritt, pankreatitt og ulcerøse formasjoner på mageslimhinnen.

Hvis pasienten er bekymret for hodepine, dårlig minne, kortpustethet og arytmi, anbefales det å lage hvitløkolje. Produktet har mange mineraler og phytoncider som fjerner dårlig kolesterol og fornyer veggene til fartøyene.

For 1 renset og knust hvitløkhode, ta 30 ml vegetabilsk olje. Kun uraffinert variant vil gjøre. Legemidlet koster en dag i kjøleskapet. Deretter separeres væskebasen fra kaken. Fortynn ferskpresset sitronsaft og drikk på tom mage. Blandingen kan forårsake halsbrann og en tarmlidelse, så det tas med forsiktighet i sykdommer i fordøyelseskanalen.

Hver dag før frokost anbefaler at du spiser salat med appelsin, grapefrukt eller sitron med 3 valnøtter. Å fylle en matbit 1 ss. l. honning. Maten er tatt om en halv time.

Rensende tinktur er fremstilt fra valnøtter, mer presist - partisjoner. I en flaske vodka fyll 250 gram knuste råvarer, tilsett 0,5 liter alkohol. Blandingen fjernes til et mørkt sted og venter i 2 uker. I 30 ml varmt vann fortynne 15 dråper nøttetinktur og drikk etter å ha spist. Bruk preparatet tre ganger daglig i 14 dager. Du kan gjenta rensing med valnøtter etter 2,5 måneder.

Dannelsen av kolesterolplakk og plakk vil stoppe blandingen fra tørkede frukter. Sammensetningen av legemidlet for aterosklerose inkluderer:

Bland 100-150 g av hvert produkt og passere gjennom kjøttkvern. Du kan male blenderen til en homogen konsistens. Spis 20 g vekt fra tørkede frukter tre ganger om dagen. Gjør en tre måneders pause når medisinen er over.

Effektiv rensemedisin er fremstilt fra 5 kjerner av valnøtter. Billet uten skillevegger og skjell er gnidd i en mørtel med lett honning. Ta 30 ml bierprodukt. Massen er kombinert med en runde hermetisert ananas knust i en blender. Insister desserten i kjøleskapet i 24 timer. Spis preform i 20 minutter før du spiser 4 ganger om dagen. Blandingen kan ikke lagres lenge, det mister nyttige egenskaper.

De cerebrale karene blir tette og elastiske hvis en person tar medisin fra sitron og hvitløk:

 1. Vask under springen 4 kjøttfulle sitrus. Klipp den gule frukten i stykker.
 2. Pass gjennom kjøttkvern 4 skrællede hvitløksklær sammen med hakkede sitroner.
 3. Hell pastaen i en tre-liters krukke. Hell til randen med kokt vann.
 4. Sett ved siden av batteriet eller komfyren, fyll den i 3 dager. Mass daglig hakket tre spatel.

Drikk tre ganger om dagen, 100 ml spenst sitron-hvitløk tinktur. Pasienten bruker 4 bokser med medisinering. Etter en intensiv rensing, ta en pause for å gjenopprette kroppen. Metoden er ikke egnet for pasienter som klager over sure erctasjoner eller smerter i fordøyelseskanaler. Tinktur irriterer slimhinnen i spiserøret og magen og forårsaker halsbrann.

Poteter, hagtorn og ferskpresset juice

Soda er en av de mest tilgjengelige måtene for å rense fartøyene i hjernen, fra kalsiumsalter og kolesterolplakk. Oppløs 5 g mattilsetning i et glass filtrert vann uten gass. Ta en varm drink på tom mage 1 gang om 3 dager. Kaffe og svart te erstattes med en urteblanding, som inkluderer:

 • St. John's wort;
 • blader av svart currant, du kan også frukter;
 • blomsterblomst av linden;
 • oregano.

For en kopp kokende vann ta 20-30 g billet. Smaken av drikken vil bli bedre hvis pasienten legger til litt honning og en klype kanel.

Kolesterol innskudd fjernes fra karene ved hjelp av ferskpresset juice:

For en dag må du drikke 1 kopp drikke. Naturmedisiner kan blandes og veksles. Det er også hjulpet av sukkerroer, men det er fortynnet med honning sirup eller vann. En konsentrert drikke irriterer mageslimhinnen. I rødbeter legger du også gulrot og eplejuice for å øke effektiviteten.

Renser og styrker veggene på karene avkok av potetskall. Ta 4 store røtter og vask under springen. Skelen fjernes, overføres til en panne og helles med vann. Væsken må helt dekke arbeidsstykket. Potetrengjøring kokes i 10-20 minutter. Kjøttkraft er drenert og drukket en halv time før et måltid. På en gang bruker du 100 ml av legemidlet fra skallet.

Hjerneårene og karene renses av hagtornens frukter. Steam 20 g råmateriale med en kopp kokende vann og vent i 5 minutter. Filter og press frukten, slik at medisinen har maksimal mengde vitaminer. Kjølt infusjon brukes tre ganger daglig for 1 ss. l. Ta høsten fra hagtornet 20 minutter før lunsj og frokost.

Pasienter med lav surhet anbefales en oppskrift med eple cider eddik. Om morgenen i et glass vann fortynn 1 ss. l. mattilsetning og drikke på tom mage. Frokost etter 30 minutter etter bruk av produktet.

Hjelper med støy i ørene, dårlig minne og problemer med trykk av tinktur av dillfrø. 200 g råmaterialer helles i krukken, og 0,5 liter havtornolje helles på toppen. Temperaturen på væskesubstratet skal være 45-50 grader. Dill medisin holdes på et varmt sted i 3 uker. Morgen begynner med 2 ss. l. tinkturer. Når produktet er ferdig, blir en ny del forberedt. Mens hun insisterer, hviler de.

Hjerneskarene rengjøres med en blanding av persille og sellerirøtter. Klipp 1 kg av hver komponent og passere gjennom kjøttkvern. Ta 3-4 store sitroner, rist fjern citrus fra sitrus. Ekstrakter fra den gule fruktjuicen. Drikke og zest injiseres i massen fra røtter av persille og selleri, fyll pastaen med 300 ml honning. Spis 90 gram billet før lunsj, frokost og middag, til rette er over. Prosedyren gjentas hver 6. måned.

Du kan spise pasta fra appelsiner, sitroner og honning. Det metter kroppen med askorbinsyre, øker elasticiteten av blodårene og bremser dannelsen av kolesterol innskudd.

Hjernen er en av de viktigste organene i menneskekroppen. Han er ansvarlig for minne, tankeprosesser og konsentrasjon av oppmerksomhet. Hjernens arbeid avhenger av elastisitet og tetthet av fartøyene, så de må regelmessig ryddes av toksiner, kolesterolplakk og andre skadelige forekomster.

LiveLive

-kategorier

 • video (8)
 • åreknuter (6)
 • nyttig å vite (5)
 • esoterikk (5)
 • fjerning av ødeleggelse (3)
 • Slaviske tema-figurer (3)
 • Datatips (1)
 • massasje (1)
 • astropsykologi (1)
 • blodkar (1)
 • hage kjøkken hage (1)
 • TARO-kort (1)
 • bibliotek av hemmeligheter (1)
 • diktering (4)
 • konspirasjon (5)
 • helse (16)
 • historie (4)
 • matlaging (20)
 • meditasjon (7)
 • musikk (15)
 • numerologi (2)
 • onkologi (2)
 • praksis (24)
 • oppskrifter (14)
 • RPM (6)
 • runer (22)
 • talismaner (2)
 • tester (1)
 • urter-amuletter (12)
 • FENTESIS (0)

-musikk

-Søk etter dagbok

-Abonner via e-post

-interesser

-Vanlige lesere

-samfunnet

-statistikk

Rengjør og styr hjernens kar

Før eller senere begynner rensingen av blodkarene i hjernegruppen å interessere nesten alle av oss. Selvfølgelig kan ingen leve evig. Men nesten alle ønsker å leve lenge. I mellomtiden, ingen ønsker å leve, selv for en lang tid, men den hjelpeløse gamle mannen med skjelvende hender og føtter og falt i senil demens. Alle ønsker å forbli full av styrke og helse og leve et fullt liv. Og dette er bare mulig hvis du kan ta vare på helsen til blodårene dine. Hvordan rense hjernens kar med folkemidlene?

Det finnes flere oppskrifter og anbefalinger som vil hjelpe deg med å rense hjernens fartøy.

1. For å fjerne de kar i hjernen må være om morgenen på tom mage for å drikke et glass vann og natron eller sitronsaft til å oppløse kolesterol avleiringer. Neste dag kan du drikke et glass urtete, laget av like deler av lime blomstre, oregano, kløver, johannesurt, bladene av jordbær og rips. For å forbedre smaken i te, kan du legge til en skje med honning. Så du kan gjøre det hver dag.

2. Til lunsj og middag, for å inkludere i din diett en liten løk, persille, hvitløksklir, rødbeter og gulrøtter.

3. Hvis det ikke er problemer med magen, en halv time før du spiser, kan du spise en teskje pepperrot med rømme. Dette fjerner ikke bare hjernens kar, men forhindrer også dannelsen av steiner i leveren og gallekanalene.

4. Gå til apoteket og kom dit St. John's wort, kamille, immortelle, birk knopper for å begynne å rense hjernens kar. For forberedelse av folkemedisin, bland alt i like store mengder. Ta 1 spiseskje av den resulterende samlingen og hell den med kokende vann - 0,5 liter. La det brygge i en halv time, belast og legg infusjonen til et mørkt, kjølig sted. Før du går til sengs, hell et glass av denne kjøttkraft, legg til litt honning og laurbærolje - 1 dråpe. Gå til sengs. Neste morgen, varme opp gjenværende buljong og drikk på tom mage, igjen tilsett olje og honning. Behandlingen av hjernens kar med denne folkemidlet er 1 måned.

5. Lager opp på vinteren med furu nåler, de vil være nyttige for deg for å forberede neste oppskrift på å rense hjernens fartøy. Finhakk furu nåler og bland 5 ss med hofter og hakkede løkskall, som må ta 2 ss. Bland alt godt for å lage en homogen blanding for å rense hjerneskarene, og hell alt kokende vann i mengden 1,0 liter. Insistere i 8-10 timer, pakker beholderen med et teppe for å få en termosflaske. Drikk 1 l av dette legemidlet du trenger i 1 dag.

6. Det samme verktøyet bør tas og med slag, bare i dette tilfellet er det nødvendig å legge til glasset en renset og knust sitron - 0,5 stk. for hver mottakelse.

7. Det har lenge vært kjent hvor godt det kan rense vanlige blodkar. For å fremstille verktøyet for rengjøring, ta hvitløk - en gjennomsnittlig hode god knuse det, for eksempel ved hjelp av en presse og fylle solsikkeolje, uraffinert i en mengde på 250 ml av denne blandingen ble satt i kjøleskap over natten, og neste morgen klemme 1 teskje skje med sitronsaft og bland med samme mengde olje, tilsatt hvitløk. Ta en stund før måltider, i tre måneder, tre ganger om dagen. Etter det, ta en pause i tre måneder og gjenta kurset.

For å utføre noen av prosedyrene for rengjøring av cerebrale kar er nødvendig å vurdere ikke bare mulige utfall, men også alle de farer som kan oppstå fra deres effekter. Tatt i betraktning det faktum at alle giftstoffer som tung stoffer i kroppen vår, ned til bunnen av den fysiologiske menneskelige skall, og de fleste av dem er fortsatt årene, deretter å bli kvitt giftstoffer anbefalte de såkalte dype rengjøring prosedyrer. Forfall produkter, med andre ord, slagger ikke bare tette opp kroppen, men blir også stadig forgiftet. Du må bare velge en prosedyre som ikke skader deg og kroppen din. Når du rengjør fartøy med urteinfusjoner og avkok, bør vi ikke glemme at bare bestemte typer matvarer må spises. Dette bør inkludere og spise bare visse grønnsaker (i råformen), ettersom grønnsaker og frukt har alle nødvendige egenskaper for rengjøring av kroppen. Noen av grønnsakene har en naturlig vanndrivende egenskap. Slike grønnsaker inkluderer agurk, sitrus og bønner. Bruk til matlaging med redusert mengde sukker og salt urter og krydder bidrar til å forbedre smaken av parabolen og gi den en diettfarve. Dermed renser du ikke bare kanalene i hjernen, men gir også kroppen din muligheten til å kaste bort alt overskudd som det samlet seg.

Plaques i hjernens kar. Ak, selv om du overholder prinsippene for en sunn livsstil, begynner nivået av skadelig kolesterol alltid å stige i blodet ditt med alderen. Dette skyldes visse egenskaper i leveren, og dette bør være oppmerksomt. Ellers er karene i hjernen, så vel som perifert mister sin elastisitet og dekket fra innsiden av plakk, noe som fører til innsnevring av lumen, og noen ganger til sin fullstendig okklusjon. Dessverre er aterosklerose, og dette er navnet på denne sykdommen, den viktigste dødsårsaken til den voksne befolkningen på vår planet. Ja, ja. Det stemmer. Ikke ulykker, ikke store katastrofer og katastrofer, ikke epidemier, ikke engang AIDS eller kreft - den vanlige, tydelige, uklare aterosklerosen. Det er han som umulig blokkerer blodårer og frarøver din ernærings hjerne, noe som gjør deg svak og hjelpeløs. Og hvis du ikke vil fylle opp trist statistikk, bør du definitivt lære å rense hjernens fartøy. Og selv om du ikke har dukket opp før symptomer som svimmelhet, hodepine, svekket motorisk koordinasjon, søvnløshet - hvis din alder er nærmere 45 år, bør du alltid starte rengjøring sine fartøyer fra kolesterol ved hjelp av folk rettsmidler. Det må imidlertid sies at i denne alderen er det sjelden for alle som ikke har slike symptomer fra tid til annen.

Rengjøring av hjernens fartøy. Hvis du virkelig bryr deg om minnet ditt, bør du rense hjerneskipene. Rensing av hjernens fartøy hjelper deg med å øke minnet med 1-2 ordrer uten å ty til komplekse tallrike metoder for å huske tall og lese dikt. Dette betyr ikke at etter prosedyrene din hjerne vil fungere som i ungdommen. Likevel vil du fjerne mye stress fra det og legge merke til at de begynte å huske hendelser som lenge har blitt glemt. Rengjøring av cerebral fartøy er bare nødvendig hvis du ser en generell sirkulasjonsforstyrrelse. Det kan være forårsaket av en forstyrrelse av vaskulær funksjon - vaskulær insuffisiens, noe som vanligvis utvikles i den akutte infeksjonssykdommer, betydelig blodtap og traumer. I dette tilfellet ekspanderer fartøyene, blodtrykket faller, blodstrømmen i karene bremser seg kraftig. I tillegg deponeres kolesterol og andre slaggstoffer på vegger av fartøyene. Rensing av blodkar har en gunstig effekt på kroppen. Utvasking av fartøyer "plakk", noe som gjør dem mer elastisk og fleksibel rensing bidrar til å kurere mange sykdom, aterosklerose, slik at sannsynligheten for hjerteinfarkt, paralyse, hodepine, forbedre syn, hørsel, redusert og forsvinne åreknuter på benene.

Styrker hjernens fartøy.

1. Ta følgende medisinske urter - morwort, labaznik, agurk, hund rose frukt, hak alt godt og bland i like deler. 4 spiseskjeer av den resulterende blandingen, hell kokende vann - 1 liter og insistere i termosene i 8 timer. Du kan hælde om kvelden og la den brygge om natten. Ta 100 ml flere ganger om dagen. Behandling av cerebral fartøy - 2 måneder, så ta en kort pause og gjenta kurset. Og du kan ta andre urter: søt kløver, japansk japansk frukt, geranium eng. Bare bland i samme proporsjoner, hell kokende vann og insistere på en termos. For å rydde hjernens fartøy må du ta stoffet i 2 måneder til 100 ml flere ganger om dagen.

2. For å normalisere trykket og rengjøre fartøyene er svært nyttige vanlige gulrøtter. Den kan brukes i forskjellige typer - rå, tilbered salater eller koteletter, noen gjør syltetøy ut av det og til og med bake informasjonskapsler. Du kan også lage en fantastisk balsam. Press juice fra rødbeter og gulrøtter - til 1 glass, legg til her så mye honning og 1 mer glass revet pepperrot. Rør godt og tilsett 50 ml vodka. La for en dag på et mørkt sted, og klem deretter en juice av 1 sitron. Bland alt godt til honningen oppløses helt og ta tre bord om dagen 1 spiseskje før du spiser. Behandling av cerebral fartøy er 2 måneder, så tar vi en pause i 1 måned og gjentar kurset.

3. Forbered infusjonen fra grenrær og røtter av barbær. For å gjøre dette, grind de unge skuddene og røttene godt og hell dem med bratt kokende vann med en hastighet på 2 ss per 1 liter vann. Insistere på termos i 4 timer og ta i varm form 3 ganger om dagen før du spiser. Tinktur fra barbær kan kjøpes på apoteket og ta 30 dråper oppløst i vann 3 ganger om dagen.

4. Et bemerkelsesverdig styrkemiddel for cerebral fartøy er de unge nåler av ulike trær. For å forberede buljongen trenger du ca 5 ss finhakket furu nåler, gran, furu - du kan blande, og du kan ta en. Hell alle 500 ml kokende vann, sett på en brann og lag koker over lav varme i 15 minutter. La i en termos for natten, deretter belastning. Gni på en liten rist og skell citronen og fyll den med den resulterende kjøttkraft. Tillat å stå i 2 timer og drikk daglig en halv kopp av den resulterende folkehjelpen 3 ganger om dagen. Behandling av cerebral fartøy er 1 måned, deretter blir en pause i to uker gjort og behandlingsforløpet gjentas.

Slik rengjør du hjernens kar

Hodepine, økt blodtrykk, hukommelsestap, også i forholdsvis unge mennesker, vertigo - fenomenet ikke bare er ubehagelig, men også farlig, fordi de ofte indikere tilstedeværelse på veggene av kolesterol avleiringer fartøy og luminal innsnevring i blodkarene, som i betydelig grad øker risikoen for iskemisk eller hemoragisk slag.

Det vil bidra til å takle dem som rydder hjernens kar - et sett med medisinske eller hjemmeprosedyrer som er rettet mot å bli kvitt plakk og forbedre hjernens sirkulasjon.

Mekanisk vaskulær rengjøring

Medisinske og populære midler som brukes til rengjøring fartøy, beregnet til å redusere konsentrasjonen av skadelige kolesterol i blod (LDL) - et stoff som er avsatt på blodårene i form av tette plakk. Disse midlene utfører også en annen oppgave - de løser aterosklerotiske plakk, og øker dermed klaring i karene.

Resultatet av rensing av cerebral fartøy er en forbedring av hjernens sirkulasjon og restaurering av elastisiteten i vaskulærene, noe som i siste instans påvirker pasientens generelle velvære:

 • Svimmelhet og hodepine forsvinner;
 • Det er lettere å kontrollere blodtrykket;
 • Minneproblemer forsvinner.

Det er også en reduksjon i meteosensitiviteten.

Medisinske metoder for å rense blodkarene i hjernen

Du kan rense fartøyene ved hjelp av spesielle prosedyrer i klinikken eller ved vanlig inntak av medisiner foreskrevet av legen.

Ekstrakorporeal hemokorreksjon

Ekstrakorporeal hemokorreksjon - den såkalte tofase-prosedyren, hvor pasienten helles en del av sitt eget blod, passert gjennom en sentrifuge.

Sentrifugert blod er delt inn i fraksjoner - plasma og celler. Pasienten mottar celler tilbake umiddelbart som en injeksjon, og plasmaet gjennomgår ytterligere rensing. Under rengjøring fjernes skadelig kolesterol fra delen, og næringsstoffene lagres så mye som mulig.

Ved den andre økten overfører pasienten pasienten med renset plasma samtidig som han tar gjerdet av neste del av blodet for rensing.

Det finnes mange typer av utenomlegemlig blod korreksjon, men den mest effektive av disse er metoden for plasma kriomodifikatsii tillater dårlig kolesterol i betydelig grad å redusere nivået er allerede en og en halv til to uker.

Medisinsk behandling

Fjerning av aterosklerotiske plakk kan utføres ved hjelp av medisiner. Formålet med anvendelsen er å gradvis redusere nivået av LDL og triglyserider, samt å øke nivået av nyttig kolesterol (HDL), som aktivt deltar i metabolske prosesser.

Et ord med forsiktighet

Ingen av stoffene, som vil bli diskutert nedenfor, kan ikke tas for rengjøring av fartøyene selv. De foreskrives bare etter en foreløpig undersøkelse og i strengt definerte doser. I tillegg utføres behandlingen under laboratoriekontroll av dynamikken til å redusere skadelige stoffer. Terapi stopper så snart blodnivået når normen.

Grupper av stoffer for å rense blodkarene i hjernen

Flere grupper av stoffer brukes til å rense blodkarene i hjernen, som hver har sin egen funksjon, handlingsprinsippet og den endelige effekten.

Statiner er stoffer som stopper produksjonen av skadelig kolesterol og triglyserider i leveren. Den beste effekten de gir i begynnelsen av sykdommen i fettmetabolismen, når aterosklerotiske endringer i karene er svært svake eller fraværende.

Statinene inkluderer:

Ved bruk av statiner kan det være bivirkninger - nedsatt leverfunksjon, muskel svakhet, myalgi.

Nikotinsyre (niacin) er et vitamin PP eller B3, som deltar i ulike oksidative prosesser. Store doser (minst 3 g / dag) redusere nivået av skadelige cholesterol i noen dager, og triglyseridnivåer - et par timer etter starten av rensebeholderen.

Narkotika av nikotinsyre er:

Når de brukes, er det noen ganger hud kløe, det er hodepine og rødhet i huden (hyperemi).

Forberedelser for utskillelse av gallsyre

Galle produsert av leveren, når brudd på fettmetabolismen begynner å bli absorbert tilbake i sirkulasjonssystemet. Forberedelser for fjerning hindrer inntak av skadelig kolesterol i blodet, reagerer med galle i tarmens midtre del.

Slike rusmidler inkluderer:

Til bivirkningene av de nevnte middelene for vaskulær rensing inkluderer flatulens (hevelse i tarmen) og fordøyelsesbesvær.

Fibrerer - en gruppe medikamenter som korrigerer fettmetabolismen. Hovedsakelig brukt til å redusere triglyseridnivåer og øke nivået av HDL.

Gruppen av fibrater inkluderer:

Bivirkninger ved bruk av fibrater inkluderer kvalme, kløende hud og utslett.

Hva kan ikke tas med rusmidler

Rengjøring er en prosess som må tas seriøst, gitt mange nyanser.

Så, hvis du er tvunget til å ta medisiner for å fortynne blodet, sørg for å fortelle legen din. Samtidig bruk av disse stoffene med kolesterolsenkende medisiner er farlig.

Under medisinsk behandling av vaskulær rengjøring kan du ikke drikke grapefruktjuice - det kan forårsake depresjon av leveren.

Rensing av kar med folkemidlene

Hvis det ikke er mulighet for å gjennomgå et behandlingsforløp i klinikken eller kjøpe medisiner, er rengjøring med folkemidlene en god utvei.

Den største ulempen er en langvarig og mindre uttalt effekt, men det krever ikke betydelige økonomiske kostnader.

Lav effektivitet er observert i alvorlig grad av aterosklerotiske lesjoner i blodkar, men som en rensing behandling i mild av deres nederlag, og spesielt i forebygging av aterosklerose som folk rettsmidler vil være en stor hjelp for alle som bryr seg om tilstanden til sine fartøy.

Til tross for generell tilgjengelighet kan urter og produkter som brukes til rengjøring hjemme, forårsake individuelle allergiske reaksjoner eller angi den "svarte listen" med visse sykdommer i fordøyelseskanalen.

Hvitløk-sitronblanding i vegetabilsk olje

Ta det midtre hvitløkhodet, rengjør og slip det under pressen eller manuelt. Den resulterende vasselen helles i et glass ubehandlet vegetabilsk olje og tas ut for en dag på et kaldt sted.

Neste dag i en teskje av blandingen klemmer ut samme mengde sitronsaft. Denne forbindelsen skal være full i tre ganger daglig, omtrent en halv time før måltider. Kurs - en og en halv til tre måneder.

Honning-sitronblanding i vegetabilsk olje

Ta i like stor andel honning, unpeeled vegetabilsk olje og frisk sitronsaft, bland og la stå i 24 timer. Ta blandingen hver dag i en og en halv til tre måneder. Inntaket er en teskje en halv time før måltider.

Blanding av valnøtter, honning og ananas

Det er nødvendig å ta fem kjerner av en valnøtt, å knuse dem og å fylle ut med en spiseskje av noe lett honning. Legg til samme finhakkede ananasstykke, klipp av den skrællede frukten om en og en halv til to centimeter.

Å insistere dagen i oppvasken av mørkt glass, hvorpå blandingen anses klar til bruk. Spis på en spiseskje fire ganger om dagen i omtrent tretti minutter før du spiser. Ovennevnte blanding fremstilles på en gang. Etterfølgende porsjoner fremstilles daglig og tas innen en måned.

Dekoksjon av hornbeam blader

Rengjøring kan gjøres ved hjelp av hornbeam blomster. Ulempen med denne metoden er sesongmessighet og relativ sjeldenhet som dette treet er funnet i en eller annen lokalitet.

Hvis det er mulig å få hornbensblomstene, må du brygge dem hver dag på en spiseskje i en kopp kokende vann og drikk halvparten tre ganger daglig før måltider. Forløpet av rengjøringsfartøy med hornbeamblomster kan være opptil en og en halv måned.

Ikke glem dietten - riktig ernæring forbedrer effekten av å rense hjernens kar.

Folk rettsmidler for å rense hjernens fartøy

Hodepine, høyt blodtrykk, glemsomhet - disse er tegn på nedsettelse av kolesterolplakk på veggene i blodårene. Sykdommen øker risikoen for hjerneslag betydelig. For å unngå slike forekomster blir hjerneskarene rengjort, noe som også forbedrer blodsirkulasjonen. Å gjennomføre behandling kan være både tradisjonelle metoder og tradisjonell medisin.

Når er rengjøring av fartøyene?

For å avgjøre når det er nødvendig å rense fartøyene, bør du vite hovedtegnene på utseendet på plakkene. Det er flere symptomer som peker på "dårlige" blodkar og som indikerer at det er på tide å rengjøre dem:

 • Hvis det er et problem med hjernen, så er det en reduksjon i konsentrasjon, svimmelhet, sløret syn.
 • Kardiovaskulære problemer ledsages av kortpustethet og angina pectorisangrep.
 • Aterosklerose kan være kramper av lemmer, muskelsmerter.

Alle trenger å rense blodårene. Varigheten av behandlingen avhenger av pasientens personlige tilstand. Som regel bør det holdes årlig.

Rengjøringsmekanisme

Enhver metode for behandling, både folkelig og tradisjonell, er utviklet for å redusere konsentrasjonen av kolesterol i blodet til en person. Det er han som legger seg på skipsmurens vegger og derved blir til plaketter. Etter forebyggende tiltak forbedrer personen blodsirkulasjonen, og også de elastiske funksjonene til fartøyene gjenopprettes. Dette forbedrer kroppens funksjon som helhet.

Flere måter å rengjøre hjernens fartøy på:

 • Ekstrakorporeal hemokorreksjon. Denne prosedyren er mye brukt i medisin. I det første stadiet destilleres det venøse blodet gjennom et spesielt apparat hvor filtrene feller patogene stoffer, som bare sender blodelementer, skiller det ikke fra plasma og blodceller, som umiddelbart injiseres inn i pasienten. I andre trinn blir plasmaet renset og mettet med de nødvendige substansene for behandling hellet inn i pasienten.
 • Lese ved hjelp av medisiner. Narkotikabehandling tar sikte på å senke nivået av kolesterol i blodet. Brukte stoffer er en ny generasjon, inkludert i slike farmakologiske grupper som satin, inhibitorer, fibrater.
 • Plantevern. Urter og urtepreparater brukes, der det er stoffer som er nyttige for behandling.

Bare legen kan anbefale denne eller den aktuelle metoden. Selvrensende medisiner fører ikke alltid til et positivt resultat.

Tips til husrengjøring

Før du rengjør hjernebruskene med folkemidlene, bør du vite noen anbefalinger og tips:

 • Rengjøring bør gjøres ved enkelte kurs. Jo lengre behandlingstiden, jo mykere vil effekten på kroppen.
 • Folkemetoder kan brukes en gang, hvert år.
 • Å rense hjernens fartøy er bedre på et tidspunkt når det er et stort antall ferske produkter. I tillegg, om vinteren er kroppen svak og utarmet.
 • I løpet av rensingsperioden er det nødvendig å konsentrere seg om ernæring. Det er forbudt å spise fete, røkt, skarpe og salte matvarer. Det bør reduseres i mat og etter behandling.
 • Det anbefales ikke å bruke medisiner av tradisjonell medisin i forbindelse med folkemidlene. For å kombinere, må du konsultere legen din.
 • Behandling vil ikke gi resultater før det er dårlige vaner: alkoholforbruk, røyking.
 • Hvis behandling med folkemidlene gir dårlig helse, bør du umiddelbart konsultere en lege.

Kosthold i behandling

Før du rengjør hjernekarene selv hjemme, må du huske viktigheten av kosttilskudd. I kostholdet til pasienten vil trenge å inkludere matvarer som inneholder et minimum av kolesterol. På bordet skal seire:

 • Grøntene.
 • Frukt og grønnsaker i råform.
 • Fersk juice.

Det er bedre å spise bare stewed mat, så vel som bakt eller dampet. Du kan legge pølse tilberedt på vannet, nøtter, hvetespirer, fisk og surmælkprodukter til kostholdet.

Det finnes en rekke produkter som er forbudt å bruke:

 • Fett kjøtt.
 • Meieriprodukter.
 • Baking.
 • Marinader.
 • Bevaring.
 • Røkt mat.
 • Stekte retter.
 • Saltede eller krydrede retter.
 • Søtsaker.
 • Halvfabrikata.

Det anbefales å erstatte animalske proteiner med plante. Hvis kjøtt brukes, bør det bare være kosthold - kanin, kalkun, kalvekjøtt.

Tradisjonell medisin for rensing av plakk

Hvis det ikke er mulig å rense cerebral fartøyene i klinikken, når det ikke er penger å kjøpe medisiner, så brukes et alternativ, nemlig oppskrifter av tradisjonell medisin. Dette er en utmerket måte ut av denne situasjonen. Den største ulempen ved slik behandling ligger imidlertid i en lang behandlingsperiode og ikke så høy effektivitet som ved bruk av farmakologiske legemidler. Lav effektivitet av tradisjonell medisin er sett med åpenbare aterosklerotiske endringer i blodårene, med svake grader kan du trygt starte behandlingen.

For ikke å bruke dyre stoffer og ikke å bringe situasjonen til klinisk behandling, er det bedre å spise riktig, og som en profylaktisk en av de oppførte oppskrifter som brukes til forebygging og behandling.

Oppskrift på hvitløk-sitronblanding

For matlaging, bruk et gjennomsnittlig hode hvitløk. Det blir renset og knust gjennom hvitløk. Kashitsu skal fylles med et glass vegetabilsk olje, pass på at du bruker uraffinert. Sett deretter sammensetningen i kjøleskapet for en dag.

Neste dag kan du ta medisinen til 1 ts. Oljen blandes med sitronsaft, som fortynnes i forholdet 1: 1. Dette legemidlet bør tas 30 minutter før måltider 3 ganger om dagen. Rengjøring av cerebral fartøy er fra 1,5 til 3 måneder.

Oppskriften på honning-sitronblandingen

Hvis hodepine ikke går bort, vil en honning-sitronblanding fungere godt. Forbered det kan være veldig enkelt: det tar i like deler honning og vegetabilsk olje som ikke er rengjort, samt ferskpresset sitronsaft. Deretter blandes ingrediensene og forlates for en dag. Legemidlet brukes på en teskje daglig, i 1,5-3 måneder 30 minutter før måltider.

Medisinering fra eple cider eddik

Kjøp denne eddik kan være i hvilken som helst butikk eller gjøre det selv. Eddik gjøres enkelt. For 1 kg syre epler, tilsett 2,5 liter vann. Epler skal skylles og finhakkes. Sett flere skorper av rugbrød med vingjær på bunnen av beholderen.

Deretter er fartøyet pakket og forlatt på et varmt sted i 10 dager. Fra tid til annen skal beholderen ristes eller røres ved å bruke en skje av tre. Eddik er filtrert og tilsatt 5 spiseskjeer sukker. Deretter blir han igjen igjen i 40 dager innpakket.

I 40 dager kan eddik brukes. En spiseskje eddik må først fortynnes i 100 gr. vann, drikk på tom mage. Fjerner kolesterol og lindrer hodepine.

Blomster hornbeam - kurativ kjøttkraft

Rengjøring av hodene på hodet kan utføres ved hjelp av hornbensfarger. Denne oppskriften har ulemper, som er sesongmessige og relativ sjeldenhet. Hvis det er mulig å få blomster, så hver dag for å avkjøle en spiseskje farge på et krus med vann. Brukes enkeltkokende vann som helles i blomstene. Ta det en halv runde hver tredje dag en dag før måltidets start. Behandling med slike avkok skal utføres i opptil 1,5 måneder.

Et stoff fra hvitløk

For å rense de cerebrale karene må hvitløk rengjøres med 350 gr. hvitløk og rist det. Hell hvitløk gruel 200 gr. ren alkohol. Lukk beholderen med lokket og la det stå i 10 dager til infusjon. Etter infusjonstiden, tørk væsken for å fjerne hvitløk og la tinkturen stå i 4 dager i kjøleskapet.

Deretter kan du ta medisinen, men det er viktig å følge en klar dose. Som behandlingsforløp brukes 50 ml hvitløkstinktur. I dette tilfellet er det avlet i yoghurt eller kefir før mottaket. Først må du oppløse drop-down for frokost, to dråper til lunsj og tre til middag. Da bør den daglige dosen øke med en dråpe. Ved 9 dager i bruk, skal 25 dråper oppnås. Ved denne doseringen kan du stoppe og drikke til slutten av kurset.

Herbal Remedies

Urter for hjernen tillater også rengjøring. For dette brukes gresset av kamille, immortelle og årtusener på 100 gram hver. En ekvivalent mengde bjørkeknopper blir lagt til. På kvelden, hell 1 ss. l. blanding av urter 0,5 liter kokende vann. Buljongen er infundert over en halv time og tatt før du legger deg et glass med 1 ts. honning. Resten blir oppvarmet om morgenen, honning er tilsatt og drukket ca 20 minutter før frokost. Påfør urter hver dag til de løper ut.

Laurel leaf tea

For å rense fartøyene kan du bruke et vanlig løvblad. For å gjøre dette trenger du 300 gr. Kok satt 7 ark og kok i 5 minutter. Insister te om 3-3,5 timer. Videre kan den være full i små sip. Slike te for hjernens kar er tatt innen 3 dager.

Sitron-hvitløk juice

Du kan rense fartøyene ved å konsumere sitron-hvitløkjuice. For å gjøre dette, ta en sitron og hell den med bratt kokende vann, la det stå i 15 minutter (lar deg få mer juice). Deretter klemmer du ut saften med sitronen og legger honning i det i en tilsvarende mengde. Deretter blir hvitløk tilsatt i forholdet mellom 4 sitroner 1 tann. Alt er blandet og sendt til kjøleskapet i 7 dager. Slike juice skal være full i 1 ss. l. per dag.

Nøtte-honning blanding med ananas

For forberedelse vil det være nødvendig å knuse 5 stk. valnøtter, hell 1 ss. l. honning. Legg et stykke ananas til 2 cm i tykkelse. La det komme i 24 timer i en mørk glassbeholder.

Legemidlet er tilberedt på en gang. Derfor må du gjøre hver dag. Valnøtten forbrukes 1 måned, fire ganger i 30 minutter før et måltid for 1 ss. skjeen.

Til tross for at mange urter for cerebral fartøy er tilgjengelige og mange av dem brukes, bør det huskes at de ofte provoserer allergiske reaksjoner. Noen urter kan også bli oppført som utilgjengelige for bruk i gastrointestinale sykdommer.
"alt =" ">

Vi sorterer ut spørsmålet, hvordan du rengjør hjernens fartøy og hva er alternativene?

Som en person vokser opp på veggene i hans blodårer forurensninger bosette seg. Denne tilstanden forårsaker innsnevring av arteriene og blokkering av blodstrømmen. Faktorer som bidrar mer til vaskulær obstruksjon inkluderer dårlig kosthold, mangel på fysisk aktivitet og røyking. Hjernen lider mest, den har mange kapillærer og blodårer. Artikkelen vil omhandle hvordan du rengjør hjernens kar.

Vi tilbyr en video med generelle anbefalinger

Tegn og symptomer

Aterosklerose - Vesical clogging forårsaket av akkumulering av aterosklerotiske plakk i karene, sykdommen forårsaker et brudd på blodsirkulasjon og innsnevring av arterier som bærer oksygen til hjernevævet. Aterosklerose er årsaken til slag og vaskulære sykdommer. Sykdommen påvirker koronararteriene, perifere og nyrene, samt arterier som fôrer hjernen - utvikler aterosklerose i hjerneskarene.

Vi viser symptomene på denne tilstanden:

 • Angina pectoris;
 • Kortpustethet
 • Økt tretthet, forvirring i sinnet;
 • Muskel svakhet;
 • hodepine;
 • Økt svette
 • Kvalme, svimmelhet;
 • Ofte opplever pasienter en følelse av dømmekraft.

Tette cerebral fartøy kan føre til utvikling av:

 • Alzheimers sykdom (på grunn av hjerneskade, tap av hukommelse utvikler, problemer med å tenke);
 • Iskemisk berøring (på grunn av tilstedeværelse av plakk);
 • Hemorragisk slag (hjerneblødning, årsaken er svekkelsen av blodkarets vegger).

Fartøysrengjøring

Regelmessig rengjøring av cerebral fartøy er nødvendig for å forhindre utvikling av aterosklerose og eliminere konsekvensene av plaketter.

Medisinske metoder

Inkluder implementering av spesialiserte prosedyrer på sykehuset eller ta medisiner.

hemocorrection

Ekstrakorporeal hemokorrering er en efferent metode for vaskulær rensing, designet for å fjerne giftige stoffer, fremmede proteiner, aggressive enzymer fra kroppen. Hovedmiljøet for å fjerne giftstoffer er blod, plasma og lymfe.

Hemokorrering er en to-trinns prosedyre, pasienten transfiseres med sitt eget blod, som tidligere har passert gjennom en sentrifuge. Sentrifugert blod er delt inn i 2 komponenter: en oppløsning av blodplasma i den øvre fasen og et lag av hvite blodlegemer i midten av røret med et lag av erytrocyter i underdelen. Plasma er renset fra kolesterol, og celler injiseres umiddelbart i pasienten som en injeksjon. På neste sesjon injiserte han rent plasma, og tok en annen del av blodet for rengjøring.

Det finnes flere metoder for hemokorrering: plasma cryomodification, laserbestråling, elektrokemisk oksidasjon av blod.

Medisinsk behandling

Formålet - for å redusere nivået av "dårlige" kolesterol (LDL - lipoproteiner med lav densitet, triglyserider), fremme dannelsen av kolesterol plakk og å øke konsentrasjonen av "gode" kolesterol (HDL - high density lipoprotein), normal metabolisme.

statiner

En klasse medisiner som senker kolesterolnivået ved å redusere sin produksjon i leveren. statiner øke nivået av "godt" kolesterol og senke dannelsen av plakk i arteriene. Dette er et relativt trygt middel for de fleste pasienter, men medikamenter er kontraindisert for gravide og personer med leversykdommer.

Hvordan rense blodårer i hjernens folkemessige virkemidler

I dag skal vi snakke om hvordan du rengjør hjerneskipene med folkemidlene, som bidrar til å regulere blodsirkulasjonen i kroppen.

Helse er hovedverdien til en person. Det bør beskyttes og overvåke hele tiden symptomene som tyder på de påståtte sykdommene. For eksempel kan upassende matvaner, inaktive livsstil, føre til en dårlig menneskelig tilstand og forårsake sykdommer i kardiovaskulærsystemet.

Det er veldig viktig å kjenne årsakene til sykdommen, og mulige måter å eliminere helseproblemet på for å få kroppen tilbake til normal så snart som mulig. For å hjelpe de medisinske behandlingsmetoder kommer godt beviste og tidstestede folkemidlene. La oss vurdere i detalj hvordan du skal rense hjernens kar med hjelp av oppskrifter av folkemedisin og naturmedisiner.

Årsaker til vaskulær sykdom

Når mekanismen allerede er i gang, kan lesjoner nå hjertet og hjernen. Som et resultat - dårlig tilførsel av oksygen til organene og utilstrekkelig blodsirkulasjon.

For å unngå problemer må du endre dietten ved å inkludere flere plantefôr og redusere dyrefett. Den mest effektive i dette tilfellet er ikke-tradisjonell medisin.

Nå som vi har sortert ut årsakene til sykdommen, la oss ta en nærmere titt på hvordan du skal rense hjerneskipene hjemme.

Urte infusjoner for vaskulær rengjøring

Urte samling med kamille

For forberedelsen trenger du:

 • ta 100 gram kamille, immortelle, St. John's wort og birch knopper;
 • bland i krydderurter, hell det og hell en halv liter kokende vann;
 • Etter 20 minutter filtreres og klemmes denne infusjonen.
 1. Om kvelden skal halvparten av denne medisinen helles i et glass, tilsett 1 ts. kjære, 1 dråpe bayolje (du kan kjøpe den fra apotek) og bruke den 20 minutter før sengetid.
 2. Neste morgen skal resten av infusjonen oppvarmes i et vannbad, men ikke koker det. Tilsett 1 ts til den. kjære, 1 dråpe bay olje og spis 20 minutter før frokost.

Ved daglig bruk av et slikt legemiddel, bør resultatet forventes innen en måned eller en og en halv.

Urtekolleksjon med mynte

Du kan ta et annet sett med urter:

 • peppermynte blader, bjørk, gress Cudweed, borre rot, nyre te urt, nyper, frukt Eleutherococcus stikkende gress ta i like mengder;
 • bland alt, ta 1 ss. l. samle og hell en liter kokende vann.

Etter en halv time kan medisinen tas. Drikk en halv kopp tre ganger om dagen etter måltider.

Urte samling med bjørk knopper

Hvis hodepine nådde deres apogee, trenger du:

 • å sovne 1 ss. urter av St. John's wort, immortelle, kamille og bjørk knopper i et fartøy og hell kokende vann (2 kopper);
 • så bør du vente en halv time, belastning og legg til 1 spiseskje. kvalitet kjære.
 1. Ett glass om morgenen og om kvelden, mens du ikke tar mat i omtrent en halv time etter å ha tatt.
 2. Tinkturen skal lagres i kjøleskapet. Om morgenen oppvarmer vi infusjonen på et vannbad.

Resultatet forventes etter 2 måneders behandling.

Infusjon av valerian og dill med honning

 • 2 ss honning;
 • 1 kopp dillfrø;
 • 2 ss roten av valerianen.

Valerian og dill skal hakkes på en kaffekvern og hell to liter kokende vann sammen med honning. Det er best å gjøre infusjon i en termo, fordi du må insistere hele dagen.

Ta 1 spiseskje anbefales. i en halv time før et måltid.

Medunitsa tinktur

En annen god oppskrift på å rense fartøyene fra urteinfestasjonen.

Til forberedelse av helbredende infusjoner:

 • Det er nødvendig å ta 1 st.lozhku denne urt, helle et glass vann;
 • Legg deretter i et vannbad i 30 minutter.

Infusjonen skal filtreres og tas tre ganger daglig for en kvart kopp minst to måneder.

Pine gjør underverk

For en helbredende infusjon er det nødvendig:

 • 2 ss løkskall;
 • 2-3 spiseskjeer hofter (knuste frukter);
 • 5 ss furutrær;
 • 1 liter. vann.

Bland alle ingrediensene og kok til meget lav varme. Når alt er klart, gå over natten og drikk 0,5 liter eller en liter om dagen i stedet for vann. Ta det i 3 måneder. Infusjonen er behagelig for smaken og sunnheten.

Behandling med valnøtter

Det er en oppfatning, bjærget for fartøyene er den greske valnøtten.

Behandlingen varer fra 3 måneder til 6 måneder. Resultatet er fraværet av migrene og trykket er normalt.

Du kan også ta tørkede frukter (tørkede aprikoser og rosiner), legg til nøtter til dem, slip dem flere ganger og bruk 1 spiseskje hver. 20 minutter før måltider. Hold denne mirakelmedisinen i kjøleskapet.

Hvitløk over hodet

Folk sier at hver sykdom kan herdes med hvitløk. Ikke et unntak og problemet med å forbedre arbeidet i blodkarene i hjernen, som det lindrer av overskytende kolesterol.

Oppskriften på stoffet er ganske enkelt:

 1. Hvitløkhodet, rent og passere gjennom skabb.
 2. Den resulterende blandingen skal fylles med vegetabilsk uraffinert olje, slik at oljen dekker hvitløksmassen, og legg den over natten i kjøleskapet.
 3. I morgen bland 1 ts. blanding med 1 ts. sitronsaft.

Hvis du tar denne medisinen en halv time før måltider tre ganger om dagen, blir resultatet bare 1-3 måneder etter hvert.

Miracle medisiner fra forskjellige juice

Mange folkeklinikker anbefaler å bruke forskjellige juice for å rense hjernens kar.

Først av alt er det birksap, som har et rykte blant folket som et utmerket middel for rensing av blod. Hvis du drikker 1 glass juice 3 ganger om dagen, vil en person glemme hodepine og migrene.

Ikke mindre viktig er sitronsaft. Du bør legge til 1 ts. juice av sitron, olivenolje og honning, og ta 1 ts. blanding i tom mage en halv time før måltider. Umiddelbart vil du føle en bølge av styrke og en forbedring i tonen i kroppen.

Det samme handlingsprinsippet og neste medisin, for hvilket det bare er en sitron (2 stk.) Og en oransje (2 stk). Hvis du sender dem gjennom en kjøttkvern, bør du legge til en annen 2 ss. honning.

Legemidlet anbefales å ta 2 ts. tre ganger om dagen før måltider. Hold blandingen i kjøleskapet.

Røddesaft med honning

Du kan også bruke betesaft. Den blandes i like store mengder 1: 1 med honning.

Ta en halv kopp tre ganger om dagen 30 minutter etter å ha spist.

konklusjon

Vi har forsøkt å gi deg mange gode og prøvde og testede folkelige oppskrifter. Nå vil hver av våre lesere kunne finne et svar på spørsmålet om hvordan du skal rense hjernens kar med folkemidlene.

Den eneste tilstanden er den obligatoriske anbefalingen fra legen, fordi det kan være bivirkninger og allergiske reaksjoner på hotellkomponentene. Hvis alt er i orden, ønsker vi deg en rask gjenoppretting.

Les Mer Om Fartøyene