Rengjøring av karene i nedre ekstremiteter fra kolesterolplakk: regler for behandling og gjennomgang av preparater

Plakk i karene på bena (prosessen med aterosklerose) er en sykdom som provoserer mangel på oksygen og stoffer for normal kroppsfunksjon. Som et resultat er det alvorlig smerte i beina, og nekrotisk patologi er aktivt ekspanderende.

Effektive metoder for rengjøring av karene på bena

For å redusere mengden lipoprotein med lav molekylvekt, minimere graden av produksjon av skadelig kolesterol. Kvalifiserte leger tilbyr en rekke påviste teknikker. Disse inkluderer:

 • narkotikabehandling alternativ. Oral administrasjon av tabletter reduserer graden av lipoproteiner i blodet, minimerer kolesterolet fremstilt av leverenceller. Trombotiske strukturer oppløses, optimaliserer prosessen med fettabsorpsjon;
 • regenerative prosedyrer. pasientens blodplasma føres gjennom filteret, rense den fra uønsket overskudd av LDL-type, som påvirker dannelsen av plakk i forskjellige patogene fartøy (inkludert kapillære nettverk nedre ekstremitet);
 • overholdelse av en diett. Organisering av et høyverdig diett gjør det mulig å optimalisere cellens metabolisme, for å redusere nivået av organiske forbindelser;
 • folkemessige rettsmidler. Legemidler av naturlig opprinnelse forbedrer metabolske prosesser i ulike kroppssystemer. De er mettet med næringsstoffer, vitaminer, som påvirker funksjonen av immunitet, utvikling av patogen mikroflora;
 • eliminering av risikofaktorer. Avvise dårlige vaner, øke nivået på fysisk aktivitet. Denne tilnærmingen gjør at du kan behandle hypertensjon, diabetes, optimalisere blodstrømmetabolismen og justere den vaskulære faktoren.

preparater

Den første fasen av patologi er utgangspunktet for terapi. På dette stadiet er ikke fartøyene obturated.

Legene foreskriver følgende stoffer for å rengjøre beinene i beina:

 • syre nikotin + midler basert på den. De er inkludert i behandlingsordningen uten feil, de bidrar til å oppløse strukturer. Forebygging av utvikling av trombose. Stoffet er kontraindisert for sårssykdommer, diabetes, gikt;
 • statin narkotika. "Lovastin", "Pravastin", "Simvastatin" - medisiner reduserer effekten av kolesterolet. Kontraindikert i kroniske sykdommer i nyrene, leveren i forverringsstadiet;
 • fibrater. Stoffet minimerer mengden av triglyseridstrukturer. Ved leversykdommer, bør legemidlet ikke brukes;
 • sekvestranter av gallsyre. Effektiv i de tidlige stadier av utvikling av aterosklerose i ekstremiteter. Et effektivt og effektivt alternativ diskuteres med kardiologen.

Forberedelser for rengjøring av karene i underekstremitetene utpekes av de aktuelle spesialister innen medisin. I tilfelle komplikasjoner slutter terapeutiske effekter.

Kirurgisk metode

Rensing av beinene i beina fra plaketter av kolesteroltypen kan utføres ved lasermetode. Operasjonen er effektiv og sikker. Det elektromagnetiske feltet realiserer stråling, aktiverer geodynamikken til blodstrømmen. Kompleks rensing påvirker gunstig tilstanden til karene i underdelene.

Prosedyrene omfatter:

 • Minimere prosesser av betennelse;
 • eliminering av smertsyndrom av forskjellige grader;
 • øker kroppens motstand mot eksterne faktorer;
 • reduksjon / fjerning av kolesterolplakk;
 • vevet blir raskt restaurert - lemmet kommer tilbake til det normale;
 • styrking av immunforsvaret;
 • Laseren forlater ikke sår.

Et alternativ er arterie-reseptoren. Kirurgisk er det opprettet en sikkerhet som omgår stedet for utrydding (blokkering) til stedet for den ikke-pulserende arterien. Elementet skal strømme fritt gjennom blodstrømmen som kommer fra shuntområdet. Rengjøring av karene i underekstremiteter ved kirurgisk metode er realisert i følgende tilfeller:

 • utvikling av gangrene (sår, nekrose i huden, skadet åre);
 • Tilstedeværelsen av alvorlig smerte, inkludert i en sitteposisjon;
 • en betydelig utvidelse av arteriene, som fører til dannelse av indre blødninger;
 • Forløpet av lemmer iskemi + skadet kapillær.

Folkemidlene

Bruk av folkeformel for rensing av vener og arterier fra kolesterolstrukturer. Effektive oppskrifter egnet for behandling av varicose sykdommer, tromboser, patologier av vaskulær type:

 • hvitløk (3 hoder) + sitron (1/2 enheter). Et kraftig verktøy for å senke kolesterol, optimalisere blodegenskaper, styrke blodårene. Hvitløk har antimikrobiell og antiviral effekt, noe som gjør det mulig å oppnå anti-sklerotisk effekt, løser skadelige formasjoner;
 • honning (1 te-skje) + sitrusfrukter. Forbindelsen kan effektivt redusere kolesterolet. Den populære måten er enkel i matlaging hjemme;
 • konsentrert kjøttkraft av villrose. Regelmessig bruk av en kurativ drikke minimerer risikoen for å utvikle kolesterolplakk. Væsken bør tas på tom mage og om natten med 0,5 glass. Apoteket har klare infusjoner, rengjøringsbeholdere, påvirker oppløsningen av strukturer;
 • alkohol tinktur av røde kløver blomster. Forbindelsen fortynner effektivt blod, reduserer koagulering, renser vener / arterier. Det vil ta 2 ss. l. tørre hoder av planten, 0,5 liter. av vodka. Infusjon av stoffet utføres i 2 uker, og inntaket er 1 ss. l. strengt ved sengetid ca 3 måneder;
 • dill (1 glass frø) + honning (skje) + valerian (2 ss rot). Blandingen er strømmet med kokende vann, det er infundert i 30 minutter. Bruk skjeen før du spiser.

Regler og varighet for rengjøring

Aterosklerotisk prosess er en kompleks og ordnet patologi. Kapillære karer i nedre ekstremiteter må rengjøres, for dette må du overholde en rekke regler:

 • rikelig drikking;
 • inkludere i dietten bokhvete og en blanding av noen nøtter. Næringsrikt produkt har en gunstig effekt på kvaliteten og hastigheten på blodstrømmen;
 • eliminere bruk av fettstoffer.

Rengjøring av blodkar ved medisiner utføres under tilsyn av lege. Perioden for den terapeutiske effekten er nært korrelert med stoffets egenskaper, pasientens tilstand og patologiens egenskaper.

Kosthold som forebygging av tilstopping

Å fjerne karene på føttene vil bidra til å holde dietten. Det vil lindre nivået av kolesterol og øke elastisiteten i rørformede formasjoner. God ernæring inkluderer:

 • nekte å godta fettstoffer, næringsmiddel og hurtigmat (reduserer kolesterolrisiko);
 • vekten i kostholdet blir satt på planteprodukter, rensing av veggene;
 • prioritere skummet melk. Hjem produkt er mer nyttig;
 • å forandre raffinert olje til uraffinert;
 • minimere fett kjøtt. Det er bedre å erstatte det med kanin;
 • øke mengden fisk og grønnsaker. Skriv inn oliven dagen;
 • gi opp kaffe, tobakk, alkohol. Fartøyene beroliger naturlige juice, grønn te.

Et kvalitativt tillegg til et sunt kosthold er drikkevann ved 1,5-2 liter hver 24. time. Flytende blod vil gi tilgang til organer / vev. Øvelser for føttene tillater deg å holde musklene i tone. Ikke overbelast bena dine. En farlig sykdom er følsom for dårlige vaner, noe som skader kroppen.

Rengjøring av karene med folkemidlene er den beste oppskriften.

Menneskekroppen er et svært komplekst system, som fra tid til annen er tilstoppet med helt unødvendige stoffer og skadelig for normal drift. Unhealthy, ubalansert kosthold, lavaktiv livsstil, dårlig økologi, endringer som skjer med alderen - alt dette har negativ innvirkning på menneskers helse, tilstanden til systemer og organer, spesielt tilstanden til fartøyene. Regelmessig rengjøring av blodårer er en integrert del av en sunn livsstil.

Over tid er det opphopning av kolesterol og andre lipidforbindelser i arteriene i form av plaques. Senere forårsaker disse plakkene en forandring i form av arterien, innsnevring ned til fullstendig blokkering. Tette blodårer er svært farlig for menneskelivet.

Uten å begrense deg til fett, stekt og til samme rikholdige mat, kan en person en dag møte et problem, som de sier "ansikt til ansikt". Hvis du ikke gjør noe, vil det bli blokkering av blodkar med kolesterolplakk. Dette er hva som til slutt vil forårsake utvikling av aterosklerose. Dessuten fremkaller plaques i de fleste tilfeller utviklingen av slag og hjerteinfarkt.

Kolesterol - fienden av blodårer

Det er velkjent at kolesterol finnes i mange produkter, for eksempel i olje, majones. Når du misbruker disse matvarer, går kolesterol inn i blodet. Da akkumuleres det. Det økte nivået av dette skadelige stoffet i blodet fremkaller irreversible lesjoner.

Da binder proteinene seg til kolesterol. Det meste av kolesterolet er deponert på vaskulære vegger. Over tid er det en økning i klynger, med andre ord dannelsen av aterosklerotiske plakk. Dessverre er det ikke mulig å ødelegge slike formasjoner. Selv den mest effektive terapien vil bare bidra til å stoppe den videre utviklingen av aterosklerose og forhindre flere lesjoner i det vaskulære systemet. Det er av denne grunn at det er viktig å ta betimelige tiltak for å redusere nivået av kolesterol i blodet.

Litt om fartøyene:

Fra antikken ble skip ansett som "kapasitive vaser" - beholdere for lagring av væsker. Over tid, og i medisin, et lignende uttrykk dukket opp, som betyr det samme. Fartøy er hule rør, gjennom hvilke blod og lymf beveger seg. I prinsippet er fartøyene i samme kapasitet som holder de nødvendige væskene. I kroppen er det blodkar - blod og lymfatisk blodgass gjennom dem - de bærer lymfekreft.

Å gjennomføre skipsrengjøring er mer enn nødvendig. De tette blodkarene vil ikke la blodet strømme inn i noe organ. Videre kan hindringen av blodårene føre til døden. Rensing av fartøyene er like viktig som selve blodet.

Fartøy kan bli tilstoppet, som allerede nevnt, på grunn av underernæring. Misbruk av fett, stekt mat, kjøtt, fett, meieriprodukter - alt dette bare provoserer dannelsen av kolesterolplakk. Og de er et hinder for fri sirkulasjon av blod.

Tette skader forårsaker hodepine, kronisk tretthet, høyt blodtrykk, hyppige depressioner. Rensing av kar er den endelige prosedyren for fullstendig rensing av kroppen. Purge, som du allerede gjettet, er bare nødvendig etter rensing av faste organer og blod.

Hva kan tette blodårene?

➡ Blodpropper, blodpropper. Disse blodproppene kan danne seg i arteriene, på grunn av oppløsning av plakk, åreknuter komplisert av tromboflebitt. Klumper dannes på grunn av skade på ventiler, samt ulike arytmier. Rensing av blodkar fra blodpropper, som regel, utføres kirurgisk. I tillegg kan karene rengjøres ved hjelp av medisiner foreskrevet av behandlende lege.

➡ Kviser og parasitter. Ved noen patologier, for eksempel ved en elefantsykdom, kan myggene overføre fra den syke til en sunn mikrofilaria. De multipliserer og vever, og som et resultat de tetter blodårene. Mikrobiel emboli, observert i patologier som sepsis og endokarditt, danner konglomerater og tetter de vaskulære lumenene. I dette tilfellet må du umiddelbart søke hjelp fra en spesialist og gjennomgå et behandlingsforløp - dette er kanskje det mest optimale alternativet.

➡ Gasser. Dykkere møter ofte en dykker i tilfelle rask bevegelse fra en stor dybde til overflaten. I dette tilfellet dannes gassbobler i blodet.

Vaskulær lumen smalert på grunn av:

 • dannelsen av aterosklerotiske plaketter;
 • utseende av knuter på de vaskulære veggene;
 • medfødt stenose;
 • nærvær av vaskulære patologier;
 • arvelig predisposition;
 • brudd på integriteten til blodkar;
 • Tilstedeværelsen av skadelige vaner, spesielt røyking.

Hvordan rense fartøyene?

Det er et betydelig antall teknikker som fremmer utvidelsen av det vaskulære lumen, forbedrer blodstrømmen, reduserer plakkens størrelse og også renser blodårene. Medisinplanter, frukt, grønnsaker vil hjelpe til med å løse slike formasjoner. Rengjøringsrommet er vanligvis et gjennomsnitt på en måned.

Før du bruker denne eller den teknikken for å rense fartøyene i praksis, må du endre kostholdet ditt. Det er strengt forbudt å spise fete, salte, stekte, krydrede retter, matvarer fylt med forskjellige tilsetningsstoffer og fargestoffer, søt brus.

Ved rensing av blodkar spiller nyrene og leveren en viktig rolle, siden fjerning av produktene av forfall av kolesterolplakk oppstår gjennom disse organene. Derfor minimerer belastningen på dem.

Eliminer bruken av hermetikkprodukter, samt industriprosesser: pølser, halvfabrikata. I tillegg er det viktig å minimere eller helt eliminere bruken av søtsaker. Sukker kan erstattes med honning - det er velsmakende og nyttig. Du kan ikke også bli involvert i salt og forskjellige krydder.

80% av kostholdet ditt bør være frukt og grønnsaker, fordi det er mat av vegetabilsk opprinnelse har en positiv innvirkning på prosessen med å fjerne forfall produkter, samt prosessen med å splitte plakk.

Det er strengt forbudt å drikke alkohol. Fra bruk av kaffe og te bør også kastes. Bytt dem ut med ferskpresset juice. Viktig nyanse: Juice bør fortynnes med vann, fordi konsentrert juice kan skade deg.

Indikasjoner for vaskulær rengjøring

Absolutt indikasjoner for rensing inkluderer:

 • høyt blod kolesterol;
 • forekomsten av hyppige, og foruten intense hodepine;
 • BPV (åreknuter);
 • redusert kvalitet av syne og hørsel;
 • kronisk tretthet.

Det er viktig å lære å forstå og motta kroppssignaler og ta en rettidig handling.

Noen anbefalinger til rengjøring av fartøyene:

 1. Utfør rensing av blodkar bare etter at du har rengjort hele kroppen.
 2. Før du rengjør, konsulter en spesialist uten feil.
 3. Hvis du begynte å rydde, gå gjennom hele kurset, ellers vil du ikke merke noen positive endringer.
 4. Under vaskulær rengjøring er det viktig å følge et overveiende vegetarisk diett. Ethvert produkt som er skadelig eller ikke anbefalt for bruk under rensing, kan ikke ha den mest positive effekten.
 5. Spis mer væske. Det er ønskelig at det er mineralvann og ikke-karbonert.
 6. Flytt mer, gjør sport (naturlig i moderasjon), gå oftere utendørs.
 7. Ikke overgå doseringene som er angitt i reseptene, og de må heller ikke misbruke rengjøringspreparatene.

Kontra for å rense de kar: forverring av kroniske sykdommer i indre organer, sår 12 duodenal ulcus, graviditet, laktasjonsperioden.

Hva gir rengjøring av blodårene?

Rensing av fartøyer bidra til å: forbedre helse, forhindre utviklingen av sykdommer i det kardiovaskulære systemet, behandling av vaskulære sykdommer, eliminere skadelige stoffer splitting av kolesterol plaques, vaskulære ekspanderende lumen, eliminere hodepine, forbedre kvaliteten av syn og hørsel.

Videre, etter å ha rengjort fartøyene, vil du føle en bølge av styrke og energi, for alltid å glemme kronisk tretthet.

De mest populære måtene å rense fartøyene på

Metoder og metoder finnes i overflod. Du må velge mer egnet for deg selv. Du kan ikke bare bruke medisinske planter, grønnsaker, frukt, men også medisinske preparater. Fokuser på helse, tilstand, tilstedeværelse eller fravær av vaskulære sykdommer. Ikke glem å konsultere en spesialist før du bruker denne eller den aktuelle metoden. I tillegg må du ikke glemme anbefalinger om rensing.

Metodene som brukes til å rense fartøyene er effektive og effektive. De mest populære inkluderer:

 • rensing av blodkar med medisinering;
 • rengjøring med valnøtter;
 • rense fartøyene med oliven;
 • rengjøring med hvitløk tinktur;
 • sitron rengjøring;
 • rensing av kar med honning og kanel;
 • rensing med laurbærblad;
 • rengjøring med medisinsk infusjon;
 • rensing med populære midler.

Det er viktig å forstå at prosedyren for rensing av fartøyene krever en spesiell tilnærming, streng overholdelse av doseringen av legemidlene. Fra medisinske planter forbereder du alle typer infusjoner, tinkturer og avkok, noe som bidrar til kampen mot kolesterolplakk.

Du kan imidlertid bruke enklere måter. En av de enkleste metodene for rensing er å bruke skrellepoteter. Ta noen poteter, skyll, skrell. Hell deretter rengjøringen i en stor beholder, fyll den med vann. Sammensetningen må kokes og protesteres deretter i tjue minutter. Det anbefales å bruke 100 ml av filtrert filtrat. Varigheten av rengjøringsrommet er en måned.

Å overholde riktig sunt kosthold, vil du kunne rense fartøyene raskt og bedre. Det er veldig viktig å spise bare sunn mat. Inkluder i ditt daglige kosthold mer grønnsaker, frukt, frokostblandinger. Menyen må nødvendigvis inneholde: nøtter, frø, fisk med fettfattige varianter. Bær, sjømat, frokostblandinger, te, bare grønn - aktiver klyvning og utskillelse av kroppen av skadelig kolesterol.

Rensing av kar med medisinering

Å rengjøre fartøyene bruker spesielle legemidler som bidrar til å redusere nivået av kolesterol, samt øke utskillelsen fra kroppen. Utnevn en mottakelse:

 • statiner;
 • gallsyre-sekvestranter;
 • fibrater;
 • vitaminer.

Det mest effektive middel for vaskulær rensing er statiner. De har antiinflammatoriske og antitumor effekter. Videre stopper de utviklingen av aterosklerose. Varigheten av administrering av legemidler i denne gruppen vil avhenge av alder og stadium av vaskulær forurensning, tilstedeværelse eller fravær av samtidige sykdommer.

Ikke mindre effektive stoffer er sekvestranter av gallsyrer. De fremmer aktiveringen av deres binding og ytterligere utskillelse fra kroppen. Gallsyrer er produkter av kolesterol metabolisme. Sequestrants reduserer mengden skadelig kolesterol i blodet.

Når det gjelder fibrene bidrar denne gruppen til å senke sekresjonen av fett, samt å senke nivået av kolesterol. Når det gjelder vitaminer, er de mest effektive vitaminene i gruppe B og C.

Bare en lege kan ordinere medisiner for vaskulær rensing. Legemidler selges individuelt. Varigheten av rensefrekvensen vil avhenge av hvor mye fartøyene er skitne.

Rengjøringsfartøy med valnøtter

Denne metoden er en av de mest milde og sparsomme, og også effektive. Derfor anbefales det å utføre slik rensing to ganger i året. Denne metoden bidrar til normalisering av blodtrykk, eliminering av hodepine, samt tretthet av beina. Generelt vil alt ubehag forårsaket av tilstopping av blodårer helt passere.

Valnøtter er veldig nyttige for kroppen. Stoffene som finnes i nøtter bidrar til en økning i blodkarets elastisitet og en reduksjon i nivået av kolesterol i blodet. Derfor er det viktig å inkludere flere nøtter i kosten. For fullstendig rengjøring av fartøyene, anbefales det å bruke både kjernene selv og mutterpartisjonene.

For hele kurset trenger du omtrent et og et halvt kilo nøtter. Varigheten av rensingskurset er to måneder. Mens rensingen varer, ikke glem det rette balansert kostholdet. Maten skal være sunn og befæstet. For disse to månedene, nekter å spise fett, stekt, skarp, salt mat, søtsaker, snacks, søt brus.

Oppskriften på fremstilling av et rensemiddel. Skal nøtter fra skallet, hugg og plasser den resulterende massen i en glassbeholder og avkjøl. Spis 15 gram stoffet to ganger om dagen i løpet av dagen: om morgenen på tom mage og før kveldsmåltid. Ta medisinen med kokt kaldt vann - et halvt glass.

Når det gjelder partisjoner, trengs de for en annen narkotika - tinktur. Skillevegger med et halvt kilo nøtter helles i en glassflaske. Fyll råvaren med medisinsk alkohol eller kvalitetsvodka. Et viktig poeng, vodka bør helt dekke partisjonene. For å vedvare bør sammensetningen være i et mørkt kjølig rom i to uker.

Ikke glem å riste forbindelsen fra tid til annen. Etter halvmåne, spenne produktet og sett i kjøleskapet for oppbevaring. Ta 30 dråper av stoffet, fortynnet i en liten mengde renset vann, tre ganger i løpet av dagen, uten å feile før måltider.

Varigheten av rensekurset er to uker. Etter dette må du gjøre en tretti-dagers pause. Generelt bør hele rensekinstruksjonene være tre.

Rengjøring leddene med oliven

Denne metoden for å rengjøre leddene er svært effektiv, og dessuten er det helt trygt. Varigheten av rensekurset er tretti dager. Under rengjøring er det viktig å holde seg til et vegetarisk kosthold. Kategorisk anbefales det ikke å lene seg på kjøtt, meieriprodukter og så videre på stekte og fete retter. I tillegg nekter å drikke alkohol.

Prosedyren er ganske enkel, og alt du trenger er å spise oliven hver dag på tom mage.

Rensing av kar med hvitløkstinktur

Hvitløk er veldig populært som et effektivt middel for å rense blodårene. Denne teknikken er anerkjent som den mest effektive. Men dessverre er denne metoden strengt ikke anbefalt for: gastritt med høy surhet, epilepsi, graviditet, amming, nyrepatologi.

I tillegg, når rengjøringsbeholdere med hvitløkstinkturer, er det nødvendig å drikke minst to liter vann per dag og flytte mer. Hvitløk, tilsatt alkohol, er eliksiret av levetid, helse og ungdom.

Agenten hjelper ikke bare med å rense fartøyene og fjerne alle skadelige stoffer fra dem, men også for å forynge kroppen. Kursets varighet er elleve dager, tydelig i henhold til ordningen og tretti dager uten tidsplan (femten dråper av stoffet tre ganger i løpet av dagen).

Oppskriften på fremstilling av et rensemiddel. Ta noen hvitløk hoder ca 150 gram, skrell av skallet og knuse det grundig. Den resulterende hvitløksmassen fyller glassflasken. Fyll råvaren med ren alkohol - 150 ml. Tare tett tett, deksel med mørkt materiale og la produktet være på et kjølig sted i ti dager.

Den ferdige væsken må ha en grønn fargetone og en spesiell hvitløk lukt. Etter ti dager, filtrer komposisjonen og kast kaken. Sett den anstrengte løsningen i tre dager. Som et resultat vil du få en fargeløs væske. Hell det i et praktisk hetteglass og plasser det i kjøleskapet. For å unngå bivirkninger, bruk produktet strengt i henhold til ordningen.

Dag ett: om morgenen - en dråpe, til lunsj - to, før middag - tre. Dag to: Morgen er fire; Middag er fem, middag er seks. Dermed legger du til en dråpe, bruk tinkturen i seks dager. Fra den syvende dagen skal antall dråper som brukes, reduseres, igjen med en.

Produktet skal fortynnes i melk: Det nødvendige antall dråper kombineres med melk - 50 ml. Du kan erstatte melk med mineral, men helst ikke-karbonert. Ta stoffet du trenger tretti minutter før et måltid.

Øv denne metoden en gang i året. Det er bedre å utføre rensing i høst, da dette er tiden for modningen av en ny hvitløksavling. I tilfelle av alvorlig halsbrann, hjertebank, søvnløshet, irritasjon i magen, reduser antall dråper uten å feile.

Denne metoden er veldig effektiv, men det er bedre å bruke det etter å ha konsultert en spesialist.

Rengjør beholderne med sitron

Sitron - en meget frisk frukt, som omfatter en betydelig mengde av askorbinsyre - en kraftig antioksidant, øker elastisiteten for blodkar og rensing av kolesterol. Det finnes flere forskjellige måter å rengjøre med en sitron. Alle av dem innebærer kombinasjonen av denne frukten med andre komponenter som forbedrer sin gunstige effekt.

➡ Rensing av kar med infusjon av sitron-hvitløk. Ta noen hvitløk hoder, skrell av husk, deretter slip. Deretter tar du fire store sitroner, fjern beinene og hogge med kjøttkvern. Bland de to ingrediensene godt og hell dem i en stor beholder. Fyll komposisjonen med kokt, litt avkjølt vann. Insister sammensetningen i tre dager i et mørkt kaldt rom. På slutten av denne tiden, press formelen og konsumere en halv kopp av preparatet før hvert måltid, minst tre ganger om dagen.

Varigheten av rensekurset er en og en halv time. Hold sammensetningen strengt i kjøleskapet.

➡ Rengjøring av fartøy med sitron og honning. Ta en middels stor sitron, hogge. Ikke glem å trekke ut beinene, fordi de er giftige. Hell mye kokt vann med litt kjølt vann - en liter. La oppløsningen i tre dager. Spis en kvart kopp med stoffet tre ganger om dagen. Før du tar drikken, kombiner den med 10 gram honning.

Kursets varighet er en måned.

➡ Rengjøring av fartøy med sitron, honning, løk og hvitløk. Grind tre sitroner, ta deretter en løk og to hundre gram hvitløk, skrell dem fra skallene og hogge. Alle komponenter må blandes godt. Legg litt naturlig honning til massen, femti gram vil være nok. Spis 10 gram formel minst tre ganger i løpet av dagen.

Varigheten av rensekurset er en og en halv time.

➡ Rensing av kar med sitron, ingefær og honning. Ta rhizomet av ingefær, skrell, deretter slip med et rifler. Plasser massen i termosflasken. Legg deretter til ferskpresset juice av en sitron til ingefæren. Hell blandingen med kokende vann. Honning legges til smak. Drikk en forberedt drikke i stedet for te, tre ganger hele dagen. Varigheten av rensekurset er tretti dager.

Fra de samme ingrediensene kan en blanding fremstilles. Bare kut melenko alle ingrediensene og bland godt sammen, og kombiner med honning. Ta ti gram av stoffet en gang om dagen.

➡ Rengjøring av sitrusbeholdere. Ta to sitroner og en oransje. Grind ingrediensene og bland med tre ss honning. Den forberedte massen skal lagres i kjøleskap. Ta 15 gram av blandingen en gang om dagen. Varighet på kurset er tretti dager.

Rensing av leddene med honning og kanel

Mange vet at kanel er et krydder, med hjelp som du kan miste ekstra pounds. Ikke alle vet at i tillegg til dette har det mange andre egenskaper. Med dette krydderet kan du rense fartøyene, samt redusere nivået av skadelig kolesterol i blodet.

Oppskriften på fremstilling av et rensemiddel. Bland flere skjeer med kanel med samme mengde naturlig honning. Hell blandingen med kokt vann - en halv liter. Gi agenten litt insisterende. Spis 50 milliliter av denne mirakeldrikken minst tre ganger i løpet av dagen. Varigheten av rensekurset er tretti dager.

Bay leaf for rengjøring fartøy

Det er et ideelt middel for å rense blodkar, splitte kolesterolplakk og fjerne alle skadelige stoffer fra dem. Denne teknikken er ganske enkel i utførelse.

Oppskriften på preparatet. Hell et gram med seks laurbærblade i en liten emaljepanne. Hell råmaterialet med kokt vann - 300 ml. Plasser beholderen på ovnen, prototyp komposisjonen i fem minutter. Insister betyr at må være innen åtte timer.

Etter at tiden er gått, filtrer du formelen og konsum 50 ml drikke etter hvert måltid. Ta sammensetningen i tre dager. Ta en pause i syv dager og gjenta kurset.

Vaskulær rengjøring med helbredende infusjoner

Dette middelet har blitt brukt til å rense blodårene fra antikken. Folk har lenge brukt det som medisin for behandling av tromboflebitt og åreknuter. Nå brukes det både for behandling av vaskulære patologier, og for rensing av blodkar.

Oppskriften på en rengjøringsmiddel. Ta frø av dill (tørket) - ett glass, malt til en pulverformig konsistens, valerianrot i mengden 20 gram. Fyll ingrediensene i termosene. Brew råvarer kokende vann - 1,5 liter. Lukk beholderen og la stoffet infunderes hele dagen.

På slutten av dagen, spenningsmiddelet og kombinere med en halv liter naturlig honning, blandes grundig. Ideelt sett bør du få to liter rengjøringsmiddel. Spis 15 ml av drikken minst tre ganger om dagen, uten å feile før måltider.

Varigheten av rensekurset er til komposisjonen er ferdig. Siden effekten av denne drikken på kroppen er ubetydelig, er det nødvendig å øve denne metoden to ganger i året.

Rengjør fartøyene med bevist folkehjelpemidler

Folk har lenge brukt medisinske planter, både for behandling og for forebygging av ulike patologier. Preparater basert på planter kan enkelt takle kroppens rensing, spesielt karene. Den viktigste fordelen med medisiner på plantebasis er deres naturlighet. Dette betyr at de midler som brukes til å rense fartøyene, kun vil være til nytte. Men under en tilstand - hvis du følger de anbefalte dosene i reseptene nøye.

Det er mange rengjøringsprodukter. Nedenfor er oppskrifter av de mest populære og det viktigst effektive og beviste stoffet i århundrer for å rense fartøyene.

Hvis du bestemmer deg for å bruke et middel fra folket, må du ikke glemme følgende:

 • konsumert mat bør være overveiende av planteopprinnelse;
 • Kategorisk er det forbudt å drikke alkohol i løpet av rengjøringsperioden;
 • hvis det er en slik forferdelig vane som å røyke, gi den opp;
 • konsumere mer væsker;
 • gjøre sport;
 • Ikke misbruk narkotika, bruk som foreskrevet i oppskriftene;
 • Ikke bruk produktet hvis det inneholder ingredienser som kan forårsake allergi.
 • Vær årvåken og referer til rengjøring av blodkar med hjelp av uformell medisin med rimelighet.

➡ Bruk av medisinsk masse. Dette middelet er veldig effektivt. Grunnlaget for rensemiddelet tranebær. Bær inneholder en betydelig mengde antioksidanter, som forsinker aldringsprosessen, og forhindrer også utseendet av kreft. Dessuten er det tranebær som bidrar til å rense kolesterolkarbonene, forhindrer forekomst av slag og hjerteinfarkt, og bidrar også til å styrke karene.

Oppskriften på fremstilling av et rensemiddel. Ta bær av tranebær - omtrent et kilo. Rull gjennom kjøttkvernet. Deretter tar du et gram med to hundre hvitløk, skrell av skallene og hogge. Den resulterende massen er kombinert med honning - et halvt glass. Bland innholdet grundig og la det stå i tre dager.

Du må bruke 15 milliliter av midler to ganger om dagen - før måltider. Varigheten av rensekurset er en og en halv time.

➡ Fartøysamling med urtekolleksjon. Kombiner de tørkede, knuste mynteblader med immortelle og dillfrø. Bland ingrediensene godt og kok 30 gram råmateriale med kokende vann - en halv liter. Insistere på sammensetningen er nødvendig i en halv time. Drikk 100 ml av legemidlet minst fire ganger om dagen, i tretti dager.

➡ Rengjøring av fartøyene med en løvetanntinktur. Anstrøk av jordstengler og blader av plantene blir brukt ikke bare for terapi og forebygging av vaskulære sykdommer, men også for rengjøring av fartøyer, lever, nyre og styrke kroppen.

Så ta rhizomes av løvetann - minst fem stykker, hogge og bli med samme antall ark. Bland ingrediensene godt og hell dem i en glassflaske. Fyll råvarer med kvalitetsvodka - halv liter. Fjern personalet til et kjølig rom for en uke. Ikke glem å riste innholdet fra tid til annen. Filtrer sammensetningen, hell i et passende hetteglass og plasser det i kjøleskapet.

Bruk tretti dråper cleanser tre ganger om dagen, til måltidet. Varigheten av kurset er to måneder.

➡ Solsikke-tinktur for rengjøringsbeholdere. Dette preparatet fremstilles bare fra modne planter. For forberedelsen trenger du både rhizomer og en bakken. Ta brosjyrer, kronblader fra en kurv, skrellede frø og rhizomer. Grind ingrediensene og hell i en 1-liters glassflaske. Fyll råvaren med vodka - 500 ml. Insister komposisjonen skal være på et kaldt, mørkt sted i to uker. Periodisk må produktet ristes. Etter halvmåne, spenne formuleringen og sett i kjøleskapet for oppbevaring.

Bruk tretti dråper av stoffet tre ganger om dagen, en halv time før et måltid. Varigheten av rensekurset er seksti dager.

➡ Infusjon for rensing av blodkar. Kombiner like mengder ark mor hestehov - 20 gram med den samme mengde og Hyperikum nyper, 10 gram fennikel frø, motherwort urt, jordbær blader og bær. Alle komponenter må tørkes og rives.

Soak 30 gram av blandingen i kokt vann - tre hundre milliliter. La det stå i en halv time. Bruk 50 milliliter av stoffet tre ganger om dagen, uten å feile til du setter deg ved bordet. Varigheten av rensekurset er tretti dager. Etter en ukesferie kan kurset gjentas.

➡ Ideell rengjøringsmiddel. Kombinér i like store mengder mynte med St. John's wort, agurk, rhizome løvetann, frukt av viburnum og fjellaske og horsetail felt. Skjær ingrediensene og hell dem inn i termosene. Brygg blandingen med kokende vann - en halv liter. Insistere botemiddelet i en time. Bruk 100 ml filtrert stoff tre ganger om dagen. Behandlingsforløpet er en måned.

➡ Fartøysrengjøring med kløver. Ta noen blomster av planten, seks vil være nok. Kryss råvarer og stjele i to hundre milliliter bratt kokende vann. Wrap beholderen og la stoffet stå i flere timer. Ta 50 ml filtrert mat minst fire ganger om dagen. Varigheten av rensekurset er tretti dager.

➡ Apple cider eddik er en bevist rengjøringsmiddel. Det anbefales å ta 10 ml eddik daglig, på tom mage. Før bruk skal doseringen av eddik fortynnes med kokt, litt avkjølt vann - et halvt glass. Hvis ønskelig, kan du legge til honning til drikke.

Ta eddik er nødvendig i tretti dager. Så er det en ukes pause. Generelt bør rensende kurs ved hjelp av eplecidereddik være tre.

➡ Rengjøring av fartøy med bokhvete kissel. Dette er ganske effektivt, og det er viktig på en myk måte. Det må være forberedt umiddelbart før bruk. Ta et bokhvete mel i mengden av tjue gram, hell det i en emaljepanne. Fyll råvaren med et halvt glass vann og kok i fem minutter. Bruk stoffet to ganger om dagen, uten å feile før måltider. Varigheten av rensekurset er tretti dager.

➡ Rengjøring av fartøy med pulverisert løvetannrøtter. Grind det tørkede løvetann rhizomet til en pulverformig konsistens. Spis 10 gram penger før hvert bord ved bordet. Rengjøringsrommet er seks måneder.

➡ Lakris for rensing av blodkar. Grind rhizomet av planten, og bryg deretter flere spiseskjeer kokt vann - en halv liter. Gi agenten litt insisterende. Bruk 60 ml av en anstrengt drink fire ganger om dagen. Varigheten av rensekurset er tre uker.

➡ Kalk for rengjøring av fartøyene. Grind de tørkede lindblomstene til en pulverformig konsistens. Ta en anbefalt skje med pulver minst fire ganger om dagen.

Vaskulær rengjøring med multikomponentpreparater

 1. Bland i like store mengder de tørre bladene av mynte med gibium og mansjett. Skjær litt ingredienser og bryg tjue gram av blandingen med bratt kokende vann - liter. La innholdet stå. Du må spise ½ kopp medikamenter fire ganger om dagen. Kursets varighet er en måned.
 2. Ta fennikelfrø i mengden 200 gram, skyll og tørk. Hell en halv liters havtornolje i en emaljepanne, varme den. Bland ingrediensene og fyll dem med en kapasitets glassflaske. Tett beholderen tett og la stoffet komme i tre uker. Etter at tiden er gått, filtrer formuleringen og bruk 15 ml av legemidlet en gang om dagen. Varigheten av rensekurset er førti dager.
 3. Ta rhizomet av ginseng, slip med et rifler. Hell en liter honning i en kasserolle, kok. Koble begge komponenter og prototype sammensetningen i en time. Ikke glem å røre oppløsningen. Etter å ha kjølig stoffet, hell i en praktisk oppbevaringsbeholder og sett i kjøleskapet. Bruk anbefaler 20 gram av stoffet minst fire ganger i løpet av dagen. Hele løpet av rensing er en og en halv time.
 4. Kombiner et kilo persillebunnstammer med samme mengder selleri. Grind ingrediensene til en grusom konsistens. Deretter tar du en mellomstor sitron, dryss med kokende vann. Gni sitronskall på en liten rist, og press ut saften fra frukten. Bland alle ingrediensene, legg til honning i mengden av tre hundre gram. Rør ingrediensene godt. Spis 20 gram av blandingen tre ganger om dagen, til måltidet. Varigheten av rensekurset er til rette er over.
 5. Bland i like store mengder den moderte urten med St. John's Wort, frø av dill, timian, melissa og jordbærbær. Grind ingrediensene og koker blandingen med kokende vann - 500 ml. Tilsett sammensetningen i tre timer. Ta 150 ml av drikken fire ganger om dagen. Rengjøringen er en halv og en halv time.
 6. Ta noen skjeer med havre, skyll godt. Neste, peel to pærer, ikke kast ut skinkene, det vil komme til nytte. Grind friske furu nåler. Brew flere skjeer med rosen hofter med bratte kokende vann - en halv liter. Kok blandingen og protil for en kvart time. Så snart kjøttbøten kjøler ned, hell i alle ingrediensene som er forberedt på forhånd. La blandingen stå over natten. Bruk anbefaler 0,5 kopp stoffet fire ganger om dagen. Hele løpet av rensing er nitti dager.

Rengjøring av fartøyene er mer enn nødvendig. Blodkar og blodårer er som et "nettverk av motorveier", gjennom hvilket blod transporteres. Omtrent fem liter blod pumpes av hjertet i et minutt. Tenk deg hva som skjer med blodårene og blodstrømmen når de er forurenset.

Hver dag, en person uten å vite det, kuller kroppen sin med unødvendig søppel: fett, søtsaker, alle slags snacks, halvfabrikata. Alt dette fordøyes, kommer inn i blodet. Organismen kan ganske enkelt ikke takle så mange skadelige virkninger, og alt som ikke fjernes, setter seg bare på vaskulære vegger, og som et resultat - reduserer deres klaring.

Hvis du ikke renser, minst en gang i året, kan du oppleve forskjellige patologier, redusere immunitet og feil i funksjonen til alle systemer og organer. Over tid vil trivselet forverres betydelig, mange forskjellige ubehagelige symptomer vil dukke opp.

Men alt dette kan forebygges - det er nok bare å rense hele kroppen en gang i året. Så du vil hjelpe ham å kvitte seg med alt overskudd: slagge, giftige stoffer, kolesterol. Og tro på meg, han vil takke deg i samme mynt - din helsetilstand vil være utmerket, og stemningen vil bli bedre.

Ta vare på helsen din, og ta vare på kroppen din.

Folk rettsmidler for beinskip

Okklusjon av kar på bena er en ganske vanlig sykdom. På grunn av trombose i blodårene minker tilstrømningen av oksygenert blod, noe som kan føre til oksygen sult av vev. Oftest forekommer sykdommen hos menn etter 50 år eller blant kvinner som røyker.

Pasienter som opplever denne sykdommen, føler seg svake eller alvorlige smerter i beinområdet, som i fremtiden kan føre til gangrene. For å forhindre at sykdommen utvikler seg og helses i tide, må du periodisk rense de hindrede karene. For å gjøre dette er det mange medisiner, men det er mye billigere og sikrere å rense fartøyene ved hjelp av tradisjonell medisin.

Det er flere risikofaktorer for vaskulær obstruksjon

 1. Først og fremst er det alder. Alder er en naturlig risikofaktor. Ofte, etter 45 år med menn og etter 55 år står kvinner overfor dette problemet.
 2. Kjønn er også viktig. Som studier har vist, er menn mer sannsynlig å lide av sykdommen enn kvinner.
 3. Fiender av organismen er skadelige vaner, spesielt røyking, nikotin bidrar til blokkering av vener. Alkohol i noen tilfeller også. I små doser hjelper det til og med med rensing av blodårene, og i store doser - tvert imot.
 4. Blokkering av blodårer kan provosere overvekt, og med det en feil diett.
 5. Også årsakene kan være arvelighet, høyt blodtrykk, høyt kolesterol.

symptomer

Hovedsymptomet ved okkludering av beinene i beina er muskelsmerter i bena. Ofte er denne typen smerte kalt intermittent claudication. Under sykdommen oppstår smerte under bevegelse og forsvinner kort tid etter hvile.

Det meste av smerten dukker opp i kalvemuskulaturen, men det er tilfeller der smerten er tilstede i femoral og gluteal muskler. Det bør bemerkes at smerten intensiverer når du kjører eller bare et raskt skritt, så vel som når du klatrer en høyde eller en stige.

Ved sykdomsutbruddet kan pasienten føle konstant avkjøling av føttene eller til og med nummenhet av tærne. Samtidig vil veksten av negler og hår på beina senkes, skinnene får en blek nyanse.

Så kommer sakte neste stadium av sykdommen. Samtidig får huden på beina en cyanotisk nyanse. Smerte forlater ikke en person selv når han hviler. Det er en nekrose av vev, det kan være ødem på føttene.

Hvis du ikke begynner å rense fartøyene i tide, kan suppuration dannes. Over tid kan gangrene utvikle seg, noe som kan etterlate en person uten nedre lemmer.

Tradisjonell medisin for rengjøring av beinene i beina

1. Et fantastisk middel for å fjerne blodkarene, samt redusere kolesterol og bli kvitt hodepine - sitron med hvitløk.

Det skal knuses 4 middels sitron og det samme antall hvitløkhoder. Det er mest praktisk å gjøre dette ved hjelp av kjøttkvern. Ristede produkter skal blandes, og deretter helles to og en halv liter kaldt vann, nødvendigvis kokt. Deretter må du helles blandingen i en krukke og la den stå under et plastlokk. Etter tre dager bør infusjonen filtreres. Du må drikke infusjon i midten av dagen for 1 glass. Behandlingen bør fortsette fra tidlig september til begynnelsen av mai.

2. For neste tiltak må du blande 100 g birkeknopper, kamille, immortelle og yarrow. Hell 1 spiseskje av den resulterende urteblandingen i en bolle og hell den med 0,5 liter varmt kokt vann. Etter 20 minutter, tørk buljongen og legg til 2 ts honning. Legemidlet deles inn i 2 deler. Den første til å drikke før du går til sengs, og den andre neste morgen på en tom mage. Behandlingen fortsetter til urteblandingen er ferdig.

3. En upretensiøs sommerplante - kløver vil bidra til å forbedre rensingen av blodårene. Det skal fylles med en liter vann ca 200 g kløverhoder. Kok deretter drikken i 10 minutter og tilsett litt kokt vann. Etter 2 timer i drikken, tilsett 2 spiseskjeer sukker og la igjen i ytterligere 2 timer. Ta dette legemidlet flere ganger i løpet av dagen.

3. En fantastisk effekt bringer pepperrot med sitron. Du bør ta 200 gram pepperrot og sitron. Produktene smelter gjennom kjøttkvern og fortynner 400 ml avkjølt kokt vann. La deretter blandingen stå i kjøleskapet i 24 timer. Du må bruke tinktur i 20 minutter før et måltid på 20 g. Du kan ha en matbit med honning.

4. Som hvitløk, har den rensende evner av vill hvitløk. For å rengjøre beinene på bena, bør du kutte i små biter av vasket tørket purre. Hell deretter vodkaen (per 100 gram hvitløk 200 gram vodka). Insister betyr at det skal være på et lyst sted. Etter 3 uker belastes tinkturen nødvendigvis med 5-8 dråper om dagen, fortynner med kaldt vann eller klemmer det.

5. En bemerkelsesverdig effekt vil bringe kåljuice. Du bør gratulere bladene av kål og klemme saften ut av dem. Du må konsumere folkemidlene i 25 minutter før du spiser.

6. Egenskapen til rensing av fartøyene er kjent for alle hagtorn. Det er nødvendig å helle kunst. en skje av hagtorn bær med ett glass kokende vann. Du kan bruke infusjon etter 2 timer i stedet for te.

7. Også, i stedet for te, kan du drikke infusjon av gress og nettle dioecious. Det er nødvendig å blande disse urter i en andel av 1: 1 og koker i en halv liter vann i 10 minutter. Du må drikke medisin før du går og legger deg.

8. I stedet for te kan du drikke en helbredende avkok, noe som vil bidra til rensing av blodkar. For forberedelsen trenger du blader av havtorn, eple, hundrose, plomme og kirsebær. Forholdet mellom urter er vilkårlig. Den resulterende blanding skal helles med kokende vann og la stå i en halv time.

9. Hawthorn har allerede blitt nevnt ovenfor, men hvis det er blandet med andre sunne bær, vil effekten bli mye bedre, i tillegg vil det vise seg å være ganske velsmakende kompote. Så, blomster og frukt av hagtorn bør legges frukt av vill rose, jordbær og svart currant. Alt i like store mengder. Alle ingrediensene må blandes og knuses. Blandingen skal helles med kokende vann og drikke minst 150 ml per dag.

10. For å rense slagskibene, kan du bruke denne metoden. må være

11. Behandlingen skal utføres innen 3 dager. Om morgenen før du spiser, må du drikke 300 g melk, og deretter juice, klemmet ut av en sitron. Samme prosedyre skal gjøres i helle i et krus på 100 gram melk og legg til det te brew. Den resulterende sammensetningen er nødvendig hver 2 timer i 2 dager. På dette tidspunktet kan ikke noe mer spises.

Dette verktøyet vil bidra til å tømme karbonene av giftstoffer, samt nøytralisere hodepine. I disse tre dagene er det bare mat for vegetarianere.

Helsekost og forebygging

For forebygging må du lage mat i kostholdet ditt.

 • Grønnsaker: kål, pepperrot, løk, reddik, reddik, gulrøtter, rødbeter, asparges.
 • Frukt: epler, fersken.
 • Bær: jordbær, cowberry, currant, granateple.
 • Og heller ikke forstyrre lavt fettost, kefir og skummet melk.

Når blokkering av vener kan behandles uten å bekymre metoder for tradisjonell medisin, men for å gjøre dette er det nødvendig under oppsyn av en erfaren spesialist, faktisk er, ved første øyekast, bærer en enkel sykdom med det svært alvorlige konsekvenser, så det må behandles på riktig måte og i tide.

Rengjøring av beinene i beina: effektive metoder og midler

En av hovedårsakene til forverring av blodsirkulasjonen i menneskekroppen medisin vurderer blokkering av blodkar. Det forårsaker et overskudd i kroppen av kolesterol, når forekomster av fettplakk vises på vegger av blodårer og arterier, på hvilke andre ballaststoffer er lagdelt. Resultatet av denne prosessen er innsnevringen av fartøyets lumen og dens deformasjon, og samtidig utvikler patologiene til de nærmeste organene som, på grunn av forverring av blodstrømmen, mister næringsstoffer og oksygen.

I første omgang i denne situasjonen lider karene på beina, siden de har den største byrden. Først under huden begynner å skinne gjennom små fartøy, så er det edderkopp årer, og etter en tid for å utvikle mer alvorlige sykdommer - for eksempel åreknuter, tromboflebitt og til og med koldbrann. Det er en økende predisponering for hjerneslag og hjerteinfarkt.
Ekstra kolesterol vises i kroppen av ulike grunner. Først og fremst er dette et dårlig kosthold med overflod av dyr og kjemiske fettstoffer, overvektig og overspising; forverring av den økologiske situasjonen; arvelighet; røyking og avhengighet av alkohol; mangel på mosjon, diabetes mellitus; hypertensjon.
Tobakk er spesielt skadelig for blodårene, fordi blodet akkumulerer mer og tar, og deres viskositet og toksisitet, selvfølgelig, i en hvilken som helst sammenligning med kolesterol er det ikke. Konsekvensene av denne dårlige vanen er kreft, lungemfysem, infertilitet, gangrene.
For å unngå en slik utvikling av hendelser, er det nødvendig fra tid til annen å utføre profylakse, og også regelmessig rense fartøyene med fettplakk.
I denne artikkelen vil vi fortelle deg hvordan du skal rengjøre beinene på beina på forskjellige måter hjemme raskt og effektivt.

Forberedelse for rensing av blodkar

Før du utfører dette komplekset av tiltak, er det nødvendig å forberede kroppen, ellers vil all innsats bli bortkastet og kolesterol vil fortsette å samle seg i karene.
For en komplett fartøy rengjøring nikotin og kolesterol må strengt begrense deg til i det minste midlertidig behandling i animalsk fett (kjøtt, meieriprodukter, egg), godteri, bakevarer, hurtigmat, majones, hvitt brød, brus, sort te, kaffe og noen typer grønnsaker (reddik, spinat, reddik, pepperrot, sennep), ikke spise krydret, røkt, stekt, salt, og holde seg borte fra sigaretter og alkohol. Den andre tilstanden: Forbehandling av leveren og tarmen, siden de inneholder ikke mindre enn slagger og ballaststoffer.

Hjem rettsmidler for rengjøring av fartøyene i beina fra fettavsetninger

Hvitløk og sitron

Den mest populære og rimelige måten å rense beina på bena og andre organer på er hvitløk. Den inneholder vitaminer, organiske og umettede fettsyrer, essensielle oljer, flyktige, jern, kalsium, jod, sink, fosfor, kobber, natrium, etc. Alt dette gjør det mulig for ham å utføre de følgende funksjoner: å redusere hastigheten av tumorvekst, gi elastisitet av blodkar, ødelegge sykdomsfremkallende mikrober og patogener, for å oppløse blodpropper, fjerne giftstoffer fra kroppen, redusere kolesterolnivået i blodet.
En annen ikke mindre nyttig produkt - sitron - har ikke mindre enn en track record. I sin sammensetning, askorbinsyre, pektiner, vitaminer, essensielle oljer, flavonoider. Sitron toner opp i kroppen, renser blodet, forbedrer metabolisme, normaliserer fordøyelsen, fjerner giftige stoffer fra kroppen.
De er svært nyttige for separat bruk i mat, men i form av en blanding av deres helseegenskaper blir potensialert, og rengjøring av karene, spesielt hvis bena er skadet, er dobbelt så fort. Denne metoden for å rense karene i underbenene er utformet for en og en halv time. Blandingen kan fremstilles på en gang, og kan også være piecemeal.

Et like antall sitroner og hvitløk hoder er tatt. Det er nødvendig å velge bare hel frukt, uten feil. Hvitløk er avskallet og revet i kjøttkvern sammen med sitronen. Deretter helles blandingen med varmt vann og insisterte i tre dager. Deretter kan du spenne den, legge den i kjøleskapet og ta en spiseskje tre ganger om dagen. Hvis du er forvirret av lukten, kan du drikke en halv kopp juice bare for natten.
Metoden anbefales ikke til pasienter som har betennelse i mage-tarmkanalen, sår, en tendens til allergier, så vel som gravid og amming. Det er bedre å rense beinene i beina med andre folkemidlene.

Sitron og honning

De som ønsker å rense de tette fartøyene på føttene uten ubehag forbundet med lukten, anbefales det en mer deilig metode.
Sitron er knust og blandet med flytende honning i like store mengder. Deretter blandes blandingen, insisteres på et varmt sted i en uke, hvor sitronen oppløses i honning, og tas 1 spiseskje 2-3 ganger om dagen. En ekstra helseeffekt er den fordelaktige effekten av honning på hjertet.

Rød kløver

200 g råvarer vaskes og helles 200 g vodka, insisterer i en uke, filter, lagre i kjøleskapet og ta en teskje en gang om dagen. Hvis du har en fordommer på alkohol, kan du bryte en teskje råstoff med kokende vann daglig, insistere en halv time og drikke på tom mage. Den helbredende effekten ved å rense fartøyene fra plakkene på beina vil ikke vare lenge i kommer.

Kanel, honning og tranebær

1 kg tranebær rulles i kjøttkvern, deretter tilsettes 3 ss kanel og 0,5 liter flytende honning. Blandingen er insistert på et varmt sted, og deretter plassert i kjøleskapet. Ta en kurativ syltetøy på en spiseskje tre ganger om dagen.

Urtepreparater

Å rengjøre føttene på føttene med folkemidlene er en mye brukt teknikk. Disse urter er tilgjengelige i alle hjem og blir stadig solgt på apotek. Og mange mennesker foretrekker å bli kvitt plager ved hjelp av urter, og ikke med medisiner.

 • Dillfrø - 1 glass, valerianrot - 20 g. Hell kokende vann (1 L), insister på en halv time. Tøm blandingen og ta et halvt glass 2-3 ganger om dagen for å rengjøre fartøyene på beina.
 • Mint, immortelle, rowan bær, løvetann 1 spiseskje brygget 1 liter kokende vann og insisterte i omtrent en time. Bland blandingen og ta halvparten av glasset daglig før måltider.
 • Mor hestehov, motherwort, nyper, Hypericum og jordbær i like deler med kaldtvannsfylle, koke, redusere varmen og oppkok protomai. Drikk på tom mage før du spiser.

Laser rengjøring

Fjern karene på beina med en laser i dag, kan være i mange spesialiserte i phlebology klinikker. Laseren Metoden gir gode kliniske resultater, når de er riktig valgt bølgelengde er lett og smertefritt ødelegger avsetninger på veggene i blodkar, ikke bare fett, men også kalsinert. Resultatet er pasientens utmerkede helse, økt effektivitet, utholdenhet, vitalitet. For å utføre laserrengjøring av fartøy på ben, er det mulig og i husforhold ved tilstedeværelse av eget utstyr.


Det finnes også medisinske metoder for rensing av blod. Men de må bare utføres under tilsyn av en lege, og bare etter å ha tatt testene, siden rengjøring av beinene i bena med piller kan det være kontraindikasjoner, og hvert legemiddel har bivirkninger.

Les Mer Om Fartøyene