Hvordan utvide årene

For kroppsbygging trenger du ikke bare å få muskelmasse - du må likevel dekke med store, fremspringende vener. I denne oversettelsen av artikkelen fra ressursen bodybuilding com forteller hvordan du justerer trening, ernæring og tar kosttilskudd for å oppnå dette.

Forfatter: Paul Salter, MS, RD (Master of Science, Registrert Dietician).

Hva skal du gjøre hvis treningspartnerene dine smugler sine oppblåste årer, og du forblir jevn, selv om du ikke svetter så mye? I dette, selvfølgelig, klander genetikk, men nå er det for sent å lete etter andre foreldre.

Heldigvis finnes det måter å forbedre situasjonen på, om enn kortsiktig. Prøv disse trenings- og ernæringsprodukter, som brukes av alle ekte monstre av årer!

Den første måten å øke venøs muskel: redusere% av subkutan fett.

Den nest viktigste faktoren etter genetikk er din prosentandel av fett. Siden fettbutikker legges rett under huden, skjuler du bokstavelig talt årene dine. For å åpne dem for verden, trenger menn vanligvis en prosentandel av fett mindre enn 10, og kvinner - mindre enn 20. Selv om mange årer på biceps er elsket før. Så start en rimelig tørking.

Først avgjøre kaloriinnholdet som kreves for å opprettholde den nåværende vekten; da skal det daglige volumet reduseres med 300-500 kalorier for å skape det nødvendige underskuddet. Lager opp med tålmodighet: Strek på denne måten i 2-3 måneder, og miste bare 200-700 gr fett per uke. Reduser kalorier og øk fysisk aktivitet gradvis, i små trinn. I din egen interesse, bli kvitt fett og miste så få muskler som mulig.

Den andre måten å øke venøsiteten: få muskelmasse.

Jo mer muskel, jo mer blod er nødvendig - det er hvordan alt er enkelt. Når du trener og spiser for hypertrofi, utvider kroppen nettverket av blodkar i den nyoppkjøpte muskelmassen.

I min erfaring er det best å alternere masseinnsamlingssykluser og perioder med reduksjon i prosentandel av fett.

Den tredje måten: Pump opp de musklene der det ikke er nok venøsitet.

Ordet "pumpe" (pumpe) refererer til hevelse av celler og akkumulering av metabolitter i muskler, noe som påvirker deres hypertrofi. Pump regelmessig mer blod inn i musklene med høy intensitetstrening med kort hvile pauser mellom sett.

Øk venøs blodstrømbegrensningsmetode (blodstrømningsbegrensning (BFR)) vil hjelpe deg. Det komprimerer delene i arbeidsmusklene delvis og fører til mer akkumulering av blod i dem, noe som ikke tillater å gi tilbake til hjertet.

Hvis du ønsker å se alle venene i enkelte muskelgrupper - for eksempel biceps, triceps, quadriceps - deretter avslutte sin opplæring kvalitet Pumping. Utføre isolasjon oppgaver (krøller til biceps, forlengelsesarmer på blokken for triceps, beins i simulatoren) 4 sett med 30, 15, 15 og 15 repetisjoner med resten intervaller på 30 sekunder, ved bruk av teknikken med blodstrømningsrestriksjon.

Den fjerde måten å øke venøs muskel: Ikke neglisjer cardio.

Kroppsbyggere kommer opp med en rekke grunner for å unngå aerob trening, men her er ett argument for dem: de øker venøsiteten. Til å begynne med bruker kardio også kalorier (hvis du ikke overvinner senere), så blir du slankere. Jo mindre fett, jo flere årer.

I tillegg øker regelmessig aerob treningsøkt antall kapillærer (små fartøyer). Hvis du er venner med hjerteinfusjoner, fyller du musklene mer effektivt med blod. Over tid vil flere blodårer oppstå på overflaten, hvor blodet sirkulerer bedre.

Den femte måten å øke venøsiteten: bruk sportstilskudd.

En av hovedårsakene til økt blodgass under treningen er produksjonen og effekten av nitrogenoksid (NO). Han utvider blodkarene slik at blodet sirkulerer bedre. Å vite om disse egenskapene av nitrogenoksid, har produsenter utviklet mange tilsetningsstoffer for å øke sin produksjon, fra agmatin til ornitin. Begynn med disse:

 • citrulline. For flere år siden ble L-arginin, forløperen av NO, ansett som det viktigste additivet for forhøyede pampas. Imidlertid ble det formet av citrullin, noe som øker argininnivået mer enn arginin selv (og uten komplikasjoner for fordøyelsessystemet). dose: 6-8 g citrullinmalat i 30-60 minutter før trening. For maksimal effekt, ta om gangen, i stedet for å dele seg i flere doser gjennom dagen.
 • Nitrater. De to vanligste kildene er bete og granateple (juice eller ekstrakt). Begge har en vasodilaterende effekt når de tas før treningen. dose: 1000 mg granateple ekstrakt 30 minutter før treningen. Med rødbeter, alt avhenger av tilskuddets form, men i alle fall ta en daglig dose i en uke og en dose før trening.
 • Kreatin.Kreatin akkumuleres i muskelceller, fremmer deres hevelse. Som et resultat, din biceps rive ermene fra hverandre enda mer. dose: 5 gram kreatinmonohydrat per dag
 • Thermogenics. Termogene additiver øker varmeproduksjonen. På grunn av dette strømmer mer blod til overflaten av huden for å avkjøle kroppen. Velg å smake: koffein, grønn te, capsaicin (en brennende komponent av pepper) og ingefær.

Metode for å øke venøs nummer 6: Ta bilder umiddelbart etter trening.

Med dette er alt klart: Maksimal pumpe og hovne vener vil være umiddelbart etter belastningene. Så snart som mulig, gjør selfies og legg dem inn i sosiale nettverk.

Lenker til studiet av varigheten av pampa etter trening, jeg kan ikke ta med deg, men du har nøyaktig 15-20 minutter. Ikke forsink å ta bilder til huset og ta bilder rett i hallen. Uansett, alle gjør det sånn!

Andre tilsetningsstoffer som effektivt påvirker økningen i muskel venøs muskel i kroppsbygging er:

 • Agmatin. Dosering: 0,5-1 gr i 45 minutter før treningen.
 • Koenzym Q10 (samt dets mer effektive form - Ubiquinol (Ubiquinol)). Dose: 100 mg, bedre i kombinasjon med vitamin C og E.
 • Komplekse tilsetningsstoffer for å øke venøs og pampa.

Likte det? Del det med vennene dine!

Hvordan pumpe opp blodårene i armene dine

Noen mennesker vil være som kroppsbyggere, det vil si, ha samme kropp og figur, så det er viktig for dem å vite hvordan de skal pumpe opp hendene slik at venene kan ses. Dette er gjort for forskjellige formål:

 • å forbause dine venner og bekjente
 • det er godt å ha et bilde.

Du kan gjøre venene mer merkbare på flere måter.

Den rette maten for å oppnå resultater

Den første typen mat anbefaler å senke nivået av kroppsfett. Oppblåste vener vil bare vises hvis fettlaget er på et minimumsnivå. Det er best å ta hensyn til kostholdet ditt. Det skal se slik ut: den obligatoriske tilstedeværelsen av kjøtt, men det er rettet mot å redusere fettnivået. For at venene skal bli mer synlige, bør prosentandel av fett i kroppen være:

 • mindre enn 10% for menn;
 • ca 15% for kvinner.

I tillegg til kjøtt må du ta med maten frisk frukt og grønnsaker, samt magert protein. Fra forskjellige søtsaker og skadelig mat må bli forlatt. Det er bedre å ikke spise i det hele tatt utenfor leiligheten din, fordi maten som er tilberedt i fastmatsteder, inneholder en stor mengde skadelige stoffer og fettstoffer. Det er fortsatt ikke nødvendig å spise tilberedte halvfabrikata, de er også svært lite nyttige.

Det er nødvendig å være oppmerksom på bruk av natrium. Det gir ikke væsken i kroppen skikkelig utskilt, og derfor blir venene ikke synlige. Derfor er det nødvendig å redusere forbruket. Et annet viktig faktum for at venene blir synlige er normen for salt per dag. Det er 2300 mg, som tilsvarer 1 teskjef. For det raskeste resultatet er det bedre å redusere bruken til 1500 mg. Derfor er det bedre å spise friske grønnsaker, urter og krydder.

Sport og årer

For at en person skal kunne si: "Jeg ser et raskt resultat," burde han i utgangspunktet begynne å bygge opp muskelmasse. Det vil si at konvensjonell trening for dette ikke passer, du må gjøre 3-5 tilnærminger og velge utstyr med stor vekt. Selvfølgelig er det umulig å begynne så intensivt på en gang, det er best å gjøre 6 tilnærminger til 5 repetisjoner. Etter flere treningsøkter, må du øke vekten med 25%.

For å brenne fett, må du gjøre cardio øvelser. Det vil være spesielt godt å gjøre intensiv intervalltrening. Deres essens er å alternere høy intensitetsøvelser med lavintensitetsøvelser eller til og med en komplett hvile.

Andre måter å gjøre årer mer synlige

Det er noen flere metoder for å pumpe opp hendene dine slik at du kan se alle venene. For eksempel må du drikke rikelig med vann. Dette vil hjelpe musklene til å være i en "oppblåst" tilstand. Det vil si, vann vil ikke bli i kroppen. En annen måte er å øke kaliuminntaket. Det bidrar til å fjerne overflødig væske fra kroppen.

Det er verdt å ta hensyn til mengden karbohydrater som forbrukes. Hvis du vil bli eier av oppblåste armer med vener som vil bli merkbar, er det best å begrense mengden karbohydrater. De kompliserer tilbaketrekking av væske, og blodårene blir mindre synlige. Også redusere karbohydrater vil bidra til å redusere mengden av fett i kroppen.

For å oppnå invasive årer er det derfor nødvendig å kombinere vanlig trening med et spesielt diett.

Hvordan få uttalt åre på musklene for 4 (relativt) enkle trinn

Hvis du vil vite hvordan du gjør en uttalt venøs tilstand på hendene, føttene, pressen og alt annet, uansett genetikk, må du definitivt bli kjent med denne artikkelen.

Jeg vil fortelle deg hva som trengs for å bli en stolt eier av uttalt åre.

Og ja, du kan oppnå dette selv om du er genetisk relatert til en mer "glatt" type, som meg.

Til støtte for mine ord, tar jeg bildet mitt etter to års trening med meningsløse programmer for å jobbe med vekter og dårlige dietter:

Ingen spor av fremtredende årer, til tross for at jeg er ganske tucked up.

Så, hvis du er bekymret for at du aldri kan nyte skjønnheten i ditt venøse system, puster ut. Ved slutten av denne artikkelen vil du vite svaret på spørsmålet om hva du skal gjøre for å få venene på bicep og ikke bare.

4 trinn til de uttrykte årene

Hvis du liksom funnet seg i foredraget, som ble til en garderobe som tilbyr erfarne bratyun innsats, har du sikkert hørt mange meninger om hva vascularity i bodybuilding og hvordan du kan gjøre venene mer synlig.

Noen sier at du må gjøre en slik øvelse som mye repeterende pumping. Andre er nøkkelen til et lav-carb diett. Fortsatt andre - at hele poenget er hvor mye du spiser natrium og drikker vann.

Vel, hva å si: de er feil.

Forbruket av karbohydrater og salt kan øke vascularity på hender og andre steder for en stund (litt senere snakker vi om det), men til slutt vil du fortsatt se mykere enn fløyel svamp, uavhengig av hva din muskel tone og hvor lite karbohydrater, natrium og vann i kostholdet ditt.

Hva bestemmer faktisk økningen i alvorlighetsgraden av venene?

Den første tingen å forstå er at genetikk fortsatt spiller en viktig rolle her.

Noen mennesker har en bedre utsikt over venene fra naturen, og etter rådene som presenteres i denne artikkelen, vil de generelt kunne koble alle i beltet i denne forbindelse.

Med genetikk er det ingenting å gjøre, men dette betyr ikke at vi ikke kan oppnå nivået av venøsitet som vil tilfredsstille oss. Heldigvis er dette generelt sett ganske enkelt, det er nok å vite hvordan du skal pumpe opp blodårene på hendene.

Hvis du legger til side genetikk til side, er ditt nivå av venøsitet hovedsakelig bestemt av flere ting (og i denne rekkefølgen):

 1. Prosent av kroppsfett.
 2. Hvor stor og tykk er blodårene dine.
 3. Hvor stor er musklene dine.
 4. Hvor mye vann er under huden din.

La oss se på hvert element i detalj.

Hvordan prosentandelen fett i kroppen påvirker årene

Hvis du ikke kan klemme ut venene selv når du pumper, har jeg gode nyheter for deg:

Sannsynligvis er du bare for fett.

Og her er flere gode nyheter:

Forbedring er et spørsmål om tid

Du ser, venene du vil vise er kjent i anatomien som "overfladisk" nettopp fordi de er nær kroppens overflate.

For eksempel er blodårene fremhevet i blått i bildet nedenfor overflatefartøyene vi ser på venøs armer.

Og jeg og dere har selvfølgelig disse årene, og hovedårsaken til at jeg ser min egen, og du er ikke din egen, er at du har for mye fett mellom dem og hudoverflaten, men det gjør jeg ikke.

Her er et godt eksempel på hvordan den venøse og fete prosentdelen i kroppen er relatert til de fleste gutter og jenter:

Som vi ser, for oss, folkens, er situasjonen omtrent slik:

Årene er nesten usynlige, selv når du pumper.

Årene begynner å bli sett, men vanligvis er det behov for en pampus for dette. Imidlertid kan cephalicvenen være fremtredende (se bildet over).

Årene er tydelig synlige når du pumper og, avhengig av din genetikk, selv når ikke pampitt. Med denne prosentdelen av fettårene begynner å være synlig også på bena og skuldrene.

På armer, skuldre og ben, er venene sett til og med uten pampa. Også på dette nivået er trykket i pressen synlig.

Mer og mer uttalt generell venøsitet.

Igjen, som et ekstra eksempel på uttrykte årer i noen som av natur ikke er tilbøyelig til dette: her er bildet mitt på 6% fett

Hos kvinner blir reglene som regel sett verre av to grunner:

 • De har mindre muskel og mer fett enn de fleste gutta.

Vanligvis hører jeg ikke ofte at kvinner vil utvikle uttalt åre, men hvis du er en av disse, fungerer det akkurat som menn gjør.

Du har allerede lest om den genetiske predisposisjonen, prosentandelen fett i kroppen, størrelsen på blodårene, muskulariteten og vannretensjonen; Hvis du følger anbefalingene i denne artikkelen, vil du også vite hvordan du øker venøs muskel.

Hvordan størrelsen på blodkar og vasodilasjon påvirker økningen av venøsitet

Størrelsen på blodårene spiller også en viktig rolle i hvor mye venene blir sett, fordi jo mer de er synlige, jo mer sannsynlig blir de mer fremtredende.

Her kommer inn i spill to faktorer: størrelsen på fartøyene i de "oppblåste" og avslappede tilstandene.

Når de blir "pumpet opp", er det vasodilasjon, dette morsomme ordet betyr dilatasjon av blodkar.

For eksempel, når du er forlovet, må hjertet kjempe raskere for å levere oksygen til alle kroppens organer, noe som øker arterialtrykket fra hjertet. En lignende effekt er gitt av noen kosttilskudd, for eksempel teanin og citrullin, som bidrar til å utvide karene.

Over tid kan regelmessig vasodilasjon føre til at karene forblir utvidet selv i ro, og intens trening kan til og med føre til vekst av nye fartøy.

Det er derfor folk som trener regelmessig har mer utprente årer enn de som ikke gjør det.

Og selv om den ønskede konstante vasodilasjonen blir gitt nøyaktig ved trening, kan du også konsumere karbohydrater og natrium for midlertidig å øke synligheten av venene.

Hvordan størrelsen på musklene påvirker utseendet

Jo mer musklene dine, desto bedre blir venene.

Siden venene befinner seg i og rundt musklene, vil større muskler skyve dem nærmere hudens overflate hvor de blir bedre sett.

Dette er en av grunnene til at folk som har håndtert skalaer i lang tid har økt venøsitet.

Hvordan vannretensjon påvirker utseendet

Akkurat som kroppen din lagrer fett mellom musklene og overflaten av huden, så det lagrer vann.

Og jo mer vann i et bestemt subkutant område, jo mindre årer er det.

(Dette kan være spesielt irriterende når du tørker, fordi vann ikke bare gir et "mykt" utseende, men på grunn av det blir resultatene av vekttap smurt.)

De tre mest pålitelige måtene å gjøre dette på er:

1. Reduser nivået av kortisol

Cortisol er et hormon som produseres av binyrene som følge av stress og lavt blodsukker.

Reseptorer for kortisol har praktisk talt alle celler i kroppen, slik at den har en rekke effekter, inkludert regulering av blod sukker, væskeretensjon nivå, metabolisme, effekter på sentralnervesystemet og så videre.

Under normale forhold oppstår ikke kortisol problemer med oppbevaring av fuktighet. Men når nivået overskrider normen, begynner problemene fremdeles.

2. Balanse inntaket av salt og kalium

Natrium absorberes godt av cellene, og det bringer også fuktighet inn i dem.

Når du bruker store mengder natrium, kan dette føre til at celler midlertidig holder vann til den normale cellulære balansen gjenopprettes.

Det er derfor når natriumforbruket er begrenset, reduseres fuktighetens oppbevaring i kroppen og venene begynner å stikke ut.

Kalium spiller en avgjørende rolle for å gjenopprette væskebalanse i celler.

Mens natrium absorberer vann i cellene, skyver kalium det ut; Studier viser at mangel på kalium kan fremme væskeretensjon.

Når det gjelder spesifikke tall, anbefaler medisinske instituttet en dose på 1500 milligram, med en maksimumsgrense på 2300 milligram natrium per dag og 4.700 milligram kalium per dag.

(Bare en teskje salt inneholder så mye som 2300 milligram natrium, det er ingen overraskelse at gjennomsnittlig amerikansk bruker mer enn 3400 milligram om dagen).

3. Drikk nok vann

Hvis du ikke gir kroppen nok væske, tilpasser den seg og begynner å lagre den.

Dette kan forebygges ved å gi kroppen nok vann hver dag.

Institutt for medisin anbefaler at en voksen mann eller kvinne drikker 3 til 3,5 liter vann per dag.

Hvis du er vanlig på dette nettstedet, setter du nok tid på trening, noe som betyr at mengden vann kroppen krever er større.

Spesielt må du fylle alt vannet som kom ut med svette, og det kan være fra 3/4 til 2 liter per time, avhengig av intensiteten i treningen og klimaet.

Unngå naturlige diuretika vannretensjon og påvirke utseendet?

Det er mange matvarer og naturlige stoffer som har en naturlig vanndrivende effekt, blant dem.

Som det populære konseptet med "fettforbrennende mat", høres det bra ut, at ideen om at du magisk dumper store mengder vann, gjør små endringer i dietten. virker ikke.

Koffein og alkohol er for eksempel myke diuretika så myke at mengden væske som kommer inn i kroppen når de brukes, er sammenlignbare med den som frigjøres som følge av deres vanndrivende effekt.

Den samme historien med hagtorn og persille - to flere "naturlige diuretika", noen ganger buktende som "slimete". Studier viser at de har en vanndrivende effekt, men det er så ubetydelig og kortvarig at det ikke er sannsynlig å ha noen signifikant effekt på nivået av vannretensjon.

Den eneste situasjonen der jeg vil anbefale å kontakte et naturlig vanndrivende er hvis du allerede er ganske slank og du planlegger en fotografering eller noe annet for en dag, som du må se så tørr som mulig.

Det er derfor mange personer som er involvert i noen konkurrerende trim grense før resultatene karbohydratinntak, spise mindre natrium i to dager før de går inn i scenen, og bruke slike naturlige (eller kunstige) preparater som diuretika.

Hvordan oppnå en god venøs muskel: resultatet

Ikke kast bort tid på "skitne triks" og kosttilskudd, som skal forbedre venøs funksjon.

Bygg muskler, slankere, ta enkle trinn for å redusere vannet, og du får det.

Og ja, hvis du har behov for å raskt vise utviklede årer, kan du.

 1. Pampa.
 2. Spis karbohydrater og salt.
 3. Ta slike kosttilskudd som citrullin og theanine (dette er for øvrig min pre-training supplement).

Og hva synes du om de uttrykte årene? Har du noe å dele? Gi meg beskjed i kommentarene nedenfor!

Venøs bodybuilding

Profesjonelle kroppsbyggere som konkurrerer i konkurranser, blir vurdert i henhold til mange kriterier, den spesielle betydningen blant som er venøs. Venøs bodybuilding er en egenskap som reflekterer fylde av arterielle, kapillære, venøse blodårer.

Venøsitet som kriterium for dommer på konkurranser er en indikator på nivået av muskelavlastning og trening av en bodybuilder. Proportjonalt og korrekt formet venøst ​​nettverk legger vekt på de beste sidene av figuren til utøveren, forbedrer visuelt muskelutseendet. Å oppnå ønsket nivå av venøs levedyktighet er gjort mulig ved å øke diameteren av karene.

Teknikker for å forbedre indeksen for venøsitet er ganske mye. Fartøyene blir tykkere, og kapillærnettverket utvikles som et resultat av en konstant strøm av blod inn i muskulaturen, oppnådd ved å utføre spesielle øvelser og spesielle metoder, samt å ta sports- og farmakologiske preparater. Et eksempel på en metode for å forbedre blodpåfyllingen er pumpingseffekten, men dette er bare en av mange teknikker.

Hvilke faktorer påvirker venøs?

Det fremvoksende venetiske nettverket av en idrettsutøver er gitt enkelt og enkelt, mens den andre tværtimot må gjøre anstrengelser. Dette skyldes forskjellen i kroppsbyggernes individuelle egenskaper. Hindringen er enten for tynn hud, eller for dypt et sted for blodårer.

Ofte er begge disse faktorene kombinert med hverandre. Idrettsutøvere som har både tynn hud og dype blodårer, må passe på ikke bare muskelens fylde med blod, men også å kvitte seg med det subkutane fettlaget. Uten tørking er det ikke mulig å oppnå god venøsitet i dette spesielle tilfellet.

Måter å øke venøsiteten i kroppsbygging

Den mest populære metoden for å skaffe et utprøvd venøst ​​nettverk, som brukes av kroppsbyggere, er inntaket av blodtrykksøkende legemidler. Dette alternativet for å øke venøs skadelige effekter på helse, kan føre til slag og hjerteinfarkt. Årene oppstår også på grunn av alkoholforbruk, som noen idrettsutøvere bruker før konkurransen, men det er av åpenbare årsaker en.

Den store betydningen av venøsitet i profesjonell bodybuilding førte til utvikling av generelle grunnleggende prinsipper for forbedring av kapillærnettverket. Den første er å miste hudfett og bli kvitt overflødig væske som akkumuleres under huden. For å oppnå dette, kan riktig valgte dietter og vanlig trening tillate. Den andre metoden er basert på økningen i røde blodlegemer, noe som fører til en økning i blodvolumet på grunn av bruk av stoffer som oksimetolon.

Positive og negative aspekter av venøs sykdom

Et fremragende venøst ​​nettverk er selvsagt viktig for konkurrerende kroppsbyggere. Hun gjør visuelt kroppsbyggerens form mye bedre, noe som er av stor betydning for utøveren. Utvidede vener forhindrer stillestående prosesser i kapillærene, noe som reduserer risikoen for hjertesykdom.

Det er også negative aspekter ved venøsystemet. De er sannsynligheten for å utvikle åreknuter. Og hvis vi snakker om økningen i blodkar i kroppsbygging, bør det forstås at dette først og fremst er nødvendig for fagfolk. I tillegg bør man foretrekke de sikreste måtene å øke venøsiteten - pumpe, tørke, bli kvitt vann.

Fremspringende vener på hendene

Tilstanden der venene på armene virker, er et av de vanligste problemene, i de fleste tilfeller diagnostisert hos kvinner. Utvidede vener, som kommer opp gjennom huden, kan også bli funnet hos menn som er engasjert i tung sport.

Hvordan venene ser ut på hendene

Først og fremst svulmer blodkarene på hendene. Dette skyldes deres nærmeste nærhet til huden og konstant tilstedeværelse av lemmer i senket tilstand, noe som fremmer opphopningen av blod i dem.

Når den patologiske prosessen utvikler seg, hvis årsaken til konvekse årer er utviklingen av en sykdom, påvirker tilstanden ulnar sonen og underarmen.

årsaker

Ofte opptrer hovne vener på hendene som følge av påvirkning av provoserende fysiologiske faktorer. Imidlertid er det tilfeller hvor dilaterte venøse kar kan indikere alvorlige vaskulære patologier.

Av fysiologiske årsaker er:

 • Arvelig disposisjon. Dette problemet er hovedsakelig diagnostisert hos personer hvis slektninger har fremspringende fartøy på hendene.
 • Utilstrekkelig fettvev i huden. Hvis det er i liten mengde, kan det føre til at venene blir merkbare.
 • Age. Etter hvert som en person blir gammel blir fartøyene mindre elastiske, svekket. Som et resultat oppstår blodvæskestagnasjon og blodutvidelse. I tillegg fører aldring til tynning av huden, på bakgrunn av hvilken fartøyene blir mer synlige.
 • Varmt vær. For høy lufttemperatur kan provosere vaskulær forstørrelse, forstyrre arbeidet med venøse ventiler. Det er av denne grunn at fartøyene i den varme årstiden stikker sterkt ut på overflaten av epidermis.
 • Krenkelser av hormonell bakgrunn. Ofte funnet i perioden med å bære et barn eller når overgangsalderen oppstår hos kvinner i voksen alder.
 • Intensiv trening. Vypiranie vener på de øvre lemmer - et ganske vanlig fenomen hos personer som er engasjert i hardt arbeid eller sport. Slike aktiviteter bidrar til økt blodgass, økt hardhet i muskelvev, noe som kan provosere en utvidelse av venøs lumen.

Blant årsakene til den patologiske naturen er:

 1. Åreknuter. Denne patologiske tilstanden, som fører til utvidelse av blodårene som et resultat av økt trykk i dem. Utviklingen av sykdommen kan bidra til genetisk predisposisjon, løfting av tunge gjenstander.
 2. Trombose. Det er preget av okklusjon av venene i de øvre lemmer med en dannet trombus. Denne sykdommen i lang tid kan ikke manifesteres av kliniske symptomer. Når utbruddet av en kritisk tilstand utvikler lammelsen.
 3. Tromboflebitt. Denne sykdommen er preget av betennelse i de vaskulære veggene. Oppstår som følge av delvis eller fullstendig blokkering av blodstrømmen.
 4. Postflebitisk syndrom. Dette er en konsekvens av en komplisert trombose. Det er preget av skade på vaskulære vegger, noe som fører til betennelse i venene.
 5. Dermatitt og eksem. Forholde seg til hudpatologier, som ikke bare følger med utslett og hudskall, men også smertefulle opplevelser i venene på de øvre lemmer.

Tidlig deteksjon av en faktor mot hvilken blodårer har oppstått, gjør det mulig å kvitte seg med problemet på kortest mulig tid.

Hos menn kan vener bøye seg mot bakgrunnen av utviklingen av ulike abnormiteter i helsearbeidet i sirkulasjonssystemet. I tillegg oppstår dette problemet også som et resultat av fysiologiske faktorer, blant hvilke vi kan skille mellom:

 • tynn grunnlov;
 • vanlig trening i tunge idretter;
 • bære og løfte vekter.

I jenter utvikler denne tilstanden av samme grunner som for det sterkere kjønn.

Det er også mulig å legge til en hormonell bakgrunn, som kan forstyrres i løpet av barneperioden, og også ved overgangsalderen i den mer modne alderen.

diagnostikk

Ytterligere diagnostiske tester utføres i tilfelle når det er rimelige mistanke om utvikling av vaskulære patologier, hvor venene i armene er fremtredende.

Først og fremst er pasienten tildelt en ultralydsundersøkelse, som gjør det mulig å visualisere overflaten og dypkarene, blodproppene og andre problemer som det er et brudd på blodstrømmen på.

Venografi kan også gjøres. Dens essens ligger i innføringen av kontrastmateriale i venen og den etterfølgende røntgenundersøkelsen.

Når skal du se lege

Hovne vener på hendene gir mye uleilighet. Etter hvert som problemet utvikler seg, hvis det er forårsaket av ulike patologiske faktorer, forverres tilstanden. Skipene begynner å stikke ut sterkt, pasienten er bekymret for økt ømhet og puffiness i ekstremiteter om kvelden.

Hvis venene er synlige, vil følgende symptomatologi bli observert:

 • tyngde og smerte i hendene
 • følelsesløp av fingrene;
 • det ofte forekommende ønske om å vippe hodet tilbake.

Når det er en lesjon mot tromboflebitt eller andre vaskulære sykdommer, er det flere symptomer:

 • rødme av epidermis;
 • komprimering av huden;
 • økning i temperaturen;
 • hevelse.

Hvis et eller flere av de angitte symptomene er identifisert, bør du umiddelbart søke hjelp fra en spesialist. En slik tilstand kan provosere hjertesykdom.

behandling

Hvis patologien diagnostiseres i tide, vil det være tilstrekkelig å fjerne medisiner for å fjerne de konvekse årene.

I dette tilfellet kan følgende legemidler foreskrives:

 1. Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler - Ketonal, Ibuprofen. De tillater å fjerne ømhet og å stoppe den inflammatoriske prosessen.
 2. Bedre blodsirkulasjon - Vasoket, Actovegin, Trental. Minimere sannsynligheten for å utvikle stillestående blod.
 3. Antikoagulanter, slik som aspirin. Fremmer blodfortynning og reduserer risikoen for trombose.
 4. Fibrinolytiske enzymer - Fibrinolysin, urokinase. Deres handling er rettet mot å fortynne blodet.
 5. Antitrombocytt - Dipyridamol.
 6. Lokal handling - Dolgit, Troxevasin. Bli kvitt smertsyndromet.

Hvert stoff er forskjellig i sammensetningen og virkemekanismen. Derfor kan bare en lege foreskrive medisiner basert på pasientens generelle tilstand.

Tradisjonell medisin

På et tidlig stadium av utviklingen av den inflammatoriske prosessen som påvirker venene på hendene, er det også mulig å bruke folkemidlene.

Det er verdt å bruke en eller flere av de mest effektive oppskriftene:

 1. Apple cider eddik er konsentrert. Før bruk må den fortynnes med samme volum av tinktur fremstilt av bjørkeknopper. Denne sammensetningen smurt hånd om morgenen og kvelden.
 2. Rist et par hvitløkhoder, bland med smør i forholdet 1: 1. Påfør massen på bandasjen og fest den til den berørte huden. Fest bandasjen med klebende gips. Behandlingsforløpet med denne metoden varer fra tre til fem måneder.
 3. I like store mengder blander de knuste blomstene av malurt og krøllet melk. Produktet påføres huden i omtrent en tredjedel av en time. Rester av medisinen fjernes under rennende vann. Neste, for et par minutter, må du sette hendene på rømme med høyt fettinnhold.

Det er viktig å huske at uansett hvor effektiv denne eller den andre behandlingsmetoden er, særlig gjelder dette for ikke-tradisjonelle metoder, kan den kun brukes etter å ha konsultert en spesialist.

øvelser

Hjelp til å kvitte seg med de fremspringende årene er visse øvelser:

 • å bøye fingrene fra en arm eller en hånd tilbake, i begynnelsen serielt alle sammen - sammen;
 • med en liten bevegelse, vipp tommelen frem og tilbake;
 • maksimalt spre dine fingre i sidene,
 • gå med fingrene på bordet.

Slike øvelser bidrar til å forbedre blodstrømmen og gjenopprette leddene.

prosedyrer

Ved behandling av konvekse årer, er følgende aktiviteter av stor hjelp:

 1. Sclerotherapy. Det berørte området påvirkes av innføring av et spesielt væske som fester fartøyet, noe som bidrar til å stoppe sirkulasjonen helt.
 2. Hirudoterapi - behandling med leeches. Det vil ta bare noen få økter å normalisere blodstrømmen og forbedre blodårene.
 3. Ultralyd. Under påvirkning av bølger blir den dannede trombus ødelagt.
 4. Laser terapi. Refererer til de mest smertefrie og trygge måtene. Fartøy bestråles med en spesiell laser og limes sammen.

Hvilken metode du skal velge, forteller den behandlende legen.

Når en operasjon er nødvendig

Kirurgisk inngrep brukes i sjeldne tilfeller når prosessen forsømmes. Dens essens ligger i fullstendig utskjæring av det skadede fartøyet.

Etter operasjonen er det nødvendig med en lang rehabiliteringsperiode.

forebygging

For å forhindre hevelse i venene, må du følge noen enkle anbefalinger:

 • kontroll kroppsvekt;
 • ikke bruk sjenert klær
 • utelukke løfting av tunge gjenstander;
 • minimere fysisk stress;
 • spis godt, konsum mer frukt og grønnsaker;
 • å lede en sunn livsstil.

I lys av at vener på hendene kan fungere av ulike grunner, bør du ikke engasjere seg i selvmedisinering.

Ved de første tegn på abnormiteter er det bedre å konsultere en spesialist. Det vil bidra til å etablere en provokerende faktor, mot hvilken problemet ble dannet, og velg det mest optimale behandlingsalternativet.

Hvordan oppnå god venøs muskel?

Generelt er jeg fornøyd med musklene, men jeg har ikke nok venøsitet til å se på meg. Jeg ser jevn ut. Hvordan oppnå god venøs muskel - fra lesernes bokstaver

Venøs er forskjellig: konkurransedyktige og hverdagslige. Fra forskjellen i formålet må du fortsette når du velger midlene. Hva slags vev å velge og hva betyr det for å oppnå det?

Nylig spist med tidligere verdensmester i bodybuilding. Etter den tredje koppen kaffe sier han til meg: Her er dine vener krypt som ormer, og jeg er langt unna, det er overvekt. Han har rett, hvis det er overflødig fett under huden, vil venene alltid skjule under dette laget av inaktivt vev.

Og hvorfor gikk venene etter den tredje koppen kaffe? Fordi øker kaffen hjertefrekvensen og volumet av blod som sirkulerer gjennom venene, og øker dermed trykket i karene og hevelse av blodårene.

Hva kan blåse opp blodårene? I tillegg, under en av middagene, snakker én person ved bordet: "Her er rasende løve, hans allerede svulmende blodåre" Det er åpenbart at følelser av sinne øker hjertefrekvensen, vzduvaya årer.

Den mest sunne oppblåstheten oppstår imidlertid på en skummet kropp under trening. Årene er godt hovne, selv under kjøring. Etter tre minutters kjøring begynner hjertet å slå to ganger så ofte, og om seks minutter - dobbelt så hardt; dermed øker volumet av sirkulerende blod i karene firefold. Hvordan oppsvulmet årene under kjøring kan ses hvis du kjører på en elektrisk tredemølle som står overfor speilet.

Den mest intense av venene er pumping. Pumping Jeg kaller trening, hvor antall repetisjoner i tilnærmingen ikke er mindre enn åtte, og hvile mellom tilnærminger er ikke mer enn ett minutt. Ved fjerde tilnærming til pumping, er blodårene vanligvis hovne sterkt nok til at andre begynner å si "du har noen ormer over hele kroppen din borte."

Imidlertid er hovedårsaken til årer på kroppen to faktorer: lavt fettinnhold og anabole tilstand i kroppen. Lavt fettinnhold er når huden på magen er tynnere enn en centimeter, og den anabole tilstanden er en voksende tilstand. Anabole tilstand er vanligvis følt om morgenen. I denne tilstanden våkner du med følelse av fylde, som om du bare har trent litt. En naturlig anabolsk tilstand kan oppnås med bare tre komponenter: trening, ernæring og søvn.

Sannheten er at det er en annen måte - det er steroider. Det var et tilfelle når svelgen svelget 5 piller Winstrol, og etter 20 minutter steg hans humør og venene gikk opp. Ordet anabolisme fra gresk betyr økning eller oppstigning. I en tilstand av anabolisme stiger alt: både stemningen og. I et ord - alt!

Det er også spesielle tabletter for årer i naturen. For eksempel, etter å ha tatt en tablett med nikotinsyre, opplevde jeg en prikkende følelse i lemmer og en hevelse i venene. Nikotinsyre brukes ofte i treningssentre.

Apotekere har kommet opp med sterkere slør for venene som proffene bruker før konkurransen, men dette er usunt og har ingenting å gjøre med hverdagsformen som er målet med alle teknikkens midler.

I tillegg til apotek liker jernelskere å gå til sportsnæringsbutikker. Der er også det krukker for årer. Jeg innrømmer at jeg prøvde tilsetningsstoffer med nitrogenoksid - det virker. Årene er hovne fra dette stoffet. Ikke for lenge, men dette løper ikke, noe som garanteres og øker kapillærnettverket til sirkulasjonssystemet.

Jeg oppsummerer. Hvis du vil ha en god venøs tilstand, må du først avfette. Etter at kroppen er avfettet, kan du begynne å drikke mye kaffe, bli irritert av andre eller drikke spesielle piller. Men det er bedre å trene metodisk, å spise fornuftig og sove godt. Selvfølgelig er hverdagsvene forskjellig fra konkurrerende venøs, men det skader ikke helse og gir et godt inntrykk på andre i hverdagen.

Hvis du har sett folk som ikke liker årene til profesjonelle kroppsbyggere, og derfor er de redd for et treningsstudio, så send denne artikkelen - berolig dem.

Hvordan utvide blodkar i hjemmet: produkter og preparater

Sirkulasjonssystemet er en ekstremt kompleks mekanisme som søker å opprettholde stabile forhold i kroppen. Fartøy er i stand til å kontrakt og utvide, avhengig av eksterne og interne faktorer. For eksempel, når kroppen kjøler, smalner de perifere fartøyene for å bruke mindre varme på å varme opp lemmer og dermed lagre det for de indre organene. Smalker også blodkarets nikotin, som kommer inn i blodet etter en røkt sigarett. Eventuelt stress forårsaker en vasospasme for å tilpasse kroppen til fare.

Enn innsnevring av blodkar er farlig

Redusering av blodkarets diameter - en farlig tilstand

Men ovennevnte faktorer fører til en midlertidig innsnevring av fartøyene, og etter en kort tid kommer de tilbake til normal. Men det er en rekke forhold som kan forårsake langvarig innsnevring av blodårene. Dette kan føre til en rekke alvorlige konsekvenser.

Ved normalt trykk, som skaper hjerte muskler, når karene er innsnevret, får vevet for lite oksygen og næringsstoffer. For å kompensere for dette, er hjertet tvunget til å jobbe mer intensivt. På grunn av dette øker blodtrykket, og fartøyets vegger opplever økt last.

Konstant spasmer i blodårer er en forutsetning for utvikling av et stort antall sykdommer: alvorlig hodepine, høyt blodtrykk, hjertesvikt, hjerteinfarkt og hjerneslag.

Spesielt farlig i denne forbindelse, carotis, fordi de er konstant vasokonstriksjon reduserer kvaliteten av mat og redusere ytelsen, noe som resulterer i nedsatt hukommelse, oppmerksomhet, redusert ytelse, og så videre.

Kraftovertrengingsmekanismer

Et hvilket som helst fartøy er et hul organ som består av flere lag. Ytre laget sikrer mekanisk innsnevring og ekspansjon. Med hjelpen regulerer kroppen kroppstemperaturen, utvider karene når overoppheting og smalning blir avkjølt. Men hvis denne mekanismen feiler, kan en kronisk langvarig vasospasme utvikles.

En av årsakene til brudd på mekanismen for innsnevring og utvidelse av blodkar er alder. Jo eldre personen, jo mindre elastisk hans fartøy er.

Men det er en annen mekanisme for innsnevring av blodårer - veksten av plakk på sin indre overflate. Det deponerte kolesterol og aterosklerotiske plakk, på grunn av hvilke fartøyets lumen smalner.

I noen tilfeller kan innsnevring av blodårene skyldes flere grunner, for eksempel veksten av kolesterolplakk og tap av elastisitet i veggene til karene.

I slike tilfeller er det nødvendig å følge et sett med tiltak som vil bidra til å redusere prosessen med plakkoppbygging, samt tap av elastisitet.

Drug-indusert vasodilasjon

I dag er valget av medisiner for vasodilatasjon stort nok

I dag er det mange medisiner som kan utvide blodårene. Noen av dem påføres raskt, hvis det er nødvendig å fjerne spasmer, mens andre er egnet for permanent bruk, men de gir en langsiktig effekt. De mest brukte er følgende:

 1. Nitroglyserin. Dette enkle og rimelige legemiddelet bør være i medisinskapet til hver "kjerne", og personer som er utsatt for anginaangrep, må alltid ha det med ham. Det må brukes til angina angrep - smerte i hjertet mot en bakgrunn av fysisk eller psykisk stress. En dragee av nitroglycerin lindrer raskt spasme og smerte. Men dette stoffet er ineffektivt i mange sykdommer og tilstander, for eksempel hjerteinfarkt og hjerneslag.
 2. Spazmalgon. Et annet kortvirkende stoff. Det kan ikke tas permanent, men hvis det er nødvendig å lindre hodepine som skyldes en innsnevring av fartøyene, er Spasmalgon det optimale middelet.
 3. Papaverine. Effektivt middel for vasospasmer, men ta det bare under veiledning av lege.
 4. Kalsiumkanalblokkere. Dette er en av de vanligste måtene å bekjempe hypertensjon. Preparater av denne gruppeblokkreseptorene, som er ansvarlige for innsnevring av karene, på grunn av hvilke legemidlet har blitt effektive for terapi av arteriell hypertensjon.
 5. Ginko Biloba. Preparater basert på denne planten brukes til å bekjempe aldersrelaterte endringer i blodårene, samt forbedre hjernecirkulasjonen.

Dette er bare en del av legemidlene for å eliminere vasospasmer.

For å bekjempe vasokonstriksjon på grunn av avsetning av kolesterol og aterosklerotiske plakker, brukes andre stoffer. Det finnes mange kommersielle former og navn som legen skal velge i henhold til diagnosens resultater.

Ernæring for vasodilasjon

Riktig ernæring er en av hovedfaktorene for de som ønsker å vite hvordan de skal utvide blodårene hjemme. Uten en klar overholdelse av en rekke regler, vil suksess ikke oppnås. Det er nødvendig å følge slike anbefalinger:

 1. Først av alt må du redusere antall animalske fettstoffer i kosten. Vi må gi opp smør, svinekjøtt og lam, pølser, fete oster og så videre. Sour-melk produkter bør være med minimum mengde fett. Kjøtt bør ikke overlates i det hele tatt, men preferanse bør gis til kylling, kalkun, magert kalvekjøtt.
 2. Den daglige dietten bør inkludere fisk. Fiskolje forårsaker ikke bare dannelsen av "dårlig" kolesterol, som danner plakk, men reduserer også mengden i blodet og "renser" sirkulasjonssystemet. Fisk kan kokes, bakt, stewed, marinert. Det er uønsket å steke det, spise det i form av hermetikk og konserver.
 3. Friske frukter, grønnsaker, bladsalater og greener bør være i det daglige kostholdet, uansett årstid. Det antas at en dag du trenger å spise minst 5 porsjoner, hver 200 gram.
 4. Alkohol fra kostholdet er best utelukket. Det utvider blodkarrene, men effekten av det er kortvarig, hvoretter de kan begrense enda mer.

Det er lov å bruke konjakk som vasodilator, men bare i unntakstilfeller, for eksempel under alvorlig stress eller hypotermi, og ikke over 40-50 milligram.

Overholdelse av disse enkle tipsene vil bidra til å redusere graden av vaskulær overvekst. Men i tillegg vil det være nyttig å bruke mange folkeoppskrifter for utvidelse av blodkar hjemme.

Folkemidlene for vasodilatasjon

Nyttige egenskaper av urter kan også brukes til vasodilasjon

Tradisjonell medisin, basert på plantens helbredende egenskaper, teller mange måter å utvide blodårene hjemme:

 1. Hvitløk olje. Dette verktøyet er en av de mest effektive og universelle. Hvitløkets hode skal bli moset inn i en slurry eller finhakket og plassert i en glassburk, fylle et glass uraffert vegetabilsk olje. Tilfyll oppløsningen i kjøleskapet i minst 24 timer. Deretter må du drikke tre ganger om dagen før du spiser en teskje smør blandet med samme mengde sitronsaft. Varigheten av kurset skal være minst tre måneder.
 2. Hawthorn. Dette middelet styrker blodkarene og lindrer deres spasmer. 20 gram hagtornefrukt skal helles med kokende vann, 200 gram og kok i 5 minutter. Deretter filtreres produktet og lagres i kjøleskapet, og tar opp til en spiseskje før måltider. Fra hagtornets blomster kan du lage en lignende sammensetning, men de tar 1 spiseskje på et glass vann. Kursets varighet er 3 måneder.
 3. Vendelrot. Denne planten er kjent for sine beroligende egenskaper, men det lindrer også spasmer og slapper av muskler av fartøyene. For å gjøre dette må du koker 10 gram tørre valerianrøtter i 200 gram kokende vann i et vannbad i 30 minutter. Så ytterligere 2 timer bør buljongen være insistert, pakket godt inn. Etter - avløp og oppbevar i kjøleskapet. Ta stoffet anbefalt for en spiseskje 3-4 ganger om dagen.
 4. Det er også nyttig å drikke urtepreparater, ved hjelp av denne morworten, gresskar, agurk, misteltein, pilte-te.
 5. Skogen. Den tørre barken og bladene på hasselen blir knust. 20 gram råmateriale helle et glass kokende vann og insister i en time, godt innpakket. Klar infusjon bør tas på en spiseskje 3-4 ganger om dagen.
 6. For å rense fartøyene av slagger og plakk, bruk andre planter - bjørkeknopper, kamilleblomster, hulevekster, St. John's wort, immortelle. Ingrediensene blandes i like store mengder, 100 gram, deretter en spiseskje av blandingen helles i to glass kokende vann og insisterte i en halv time. Ta infusjon er nødvendig hver dag to ganger: om morgenen, på tom mage og om kvelden. Kurset fortsetter til ferdig blanding er ferdig. Dette kurset kan gjøres hvert 2-3 år.

Dette er de vanligste og velprøvde metodene for hjemmekultur. De kan brukes samtidig med terapeutisk medisinering, men før dette bør du konsultere legen din. Han vil være i stand til å avgjøre om dette virkemidlet ikke skader i et bestemt tilfelle, og om det ikke vil komme i konflikt med den terapi han foreskriver.

Nyttige tips

Sauna - utmerket trening for blodårer

For utvidelse av blodkar hjemme, i tillegg til riktig ernæring, bør medisinsk og folketerapi overholde en rekke tilleggs anbefalinger som hovedsakelig gjelder livsstil:

 1. Sunn søvn. For vaskulær helse og velvære er det viktig å få nok søvn. Søvn bør tildeles minst 8-9 timer, avhengig av behovet. Med søvnløshet kan du bruke beroligende stoffer på en naturlig basis.
 2. Massasje. Perfekt stimulerer arbeidet i det vaskulære systemet, en generell styrking massasje. Når de cerebrale karene er påvirket, er massasje av nakke-kraftsonen nyttig.
 3. Kontrastdusj. Kontrastdusj, hvilken alternativ dousing med kaldt og varmt vann - den beste lading for blodårer. Det tvinger dem til å utvide og kontrakt, forbedrer sin tone og elastisitet. Men å følge det med eldre mennesker uten forberedelse følger ikke. I slike tilfeller kan du dra nytte av et alternativ: Sett to bassenger ved siden av varmt og kaldt vann og senk dem vekselvis i noen sekunder.
 4. Badstue, bad, hamam. Lignende prosedyrer er knyttet til oppvarming av hele kroppen, noe som får fartøyene til å utvide, lindre deres spasmer. Styrker handlingen av massasje, enten det er en såpemassasje i en hammam eller bruken av bryst i et bad. Den tradisjonelle sprinkling av snø etter et bad er et utmerket forebygging av vaskulære sykdommer.
 5. Walking. Det er veldig viktig å ta en halv times tur utendørs hver dag, helst i parken. Dette gir en tilstrømning av frisk oksygen til alle vev, toner fartøyene.

Overholdelse av disse anbefalingene vil bidra til å normalisere operasjonen av blodårer, fjerne spasmen og bli kvitt vekst og dermed bevare helsen i mange år.

Hvordan lage venene på hendene

Hevelseårer på overkroppene kan ses hos nesten alle som tar tung sport. Dette gjelder spesielt for profesjonelle kroppsbyggere, hvis hender har en konstant belastning. Høyttalere under huden på venene angir i dette tilfellet en intensiv studie av kroppen. Også et lignende fenomen observeres hos personer som har faglig aktivitet knyttet til tung fysisk arbeidskraft.

Oppblåst bøyende fartøy anses av spesialister som avvik fra normen, som er tegn på patologiske forandringer.

Årsaken til deformering av venene er oftest utviklingen av åreknuter eller aterosklerose. I tillegg forverrer utstående blodårer kroppens utseende og regnes som en kosmetisk defekt. Likevel legger mange menn ikke vekt på dette, og til og med treffer de tiltak for å forbedre denne effekten. Hvordan lage årer på hender?

Vekttap

Blodkanaler er normalt ikke merkbare på grunn av tilstedeværelsen av et subkutant fettlag.

Hvis representantene til det sterkere kjønn har en lean kropp, så er deres vener godt sett og under påvirkning av fysisk anstrengelse begynner det raskt å manifestere seg. Imidlertid, i nærvær av overflødig vekt, er karene i kroppstykkelsen. Selvfølgelig, mot bakgrunn av utviklingen av åreknuter og hos overvektige mennesker, blir det observert blæring av venene under huden og dannelsen av bulbeplexene.

Hvis menn ønsker å lage årer på hendene, trenger de først og fremst å bli kvitt overflødig fettmasse. Dette vil hjelpe aktiv sport og overholdelse av et spesielt kosthold.

Fysisk aktivitet

For å unngå å skade blodårer og provosere farlige patologier under idrett, må du vite hvordan du skal ordne hendene dine riktig.

Slitasje og løftevekter gir en rask effekt når oppgaven er satt, hvordan å lage venene på hendene. Men samtidig kan denne tilnærmingen provosere en betennelsesprosess i blodkanaler og åreknuter.

Du kan oppnå ønsket resultat ved hjelp av spesielle øvelser som har en jevn belastning på de øvre lemmer.

 1. Push-ups fra gulvet - Bidra til å styrke armene og skulderbelte, bidra til økt blodgass til karene i øvre lemmer, som følge av at de ekspanderer og stikker ut under huden. For å oppnå en midlertidig effekt, er det nok å utføre ca. 20 øvelser, og for å konsolidere resultatet må du gjøre 3 forskjellige daglige tilnærminger, og øke antall oppstart.
 2. Clenching of nists. Ofte, når du gir en blodprøve eller injiserer en intravenøs injeksjon, kan sykepleieren ikke se tydelig venene hos pasientene. I slike tilfeller blir det nødvendig å pumpe musklene i hånden. Intensiv sammenknytning og unclenching av neven bidrar til økt blodgjennomstrømning til muskulære strukturer, noe som igjen øker trykket i karene og de begynner å vises under huden. For dette formål kan du bruke en enkel simulator - en ekspanderer.

For effektive øvelser for å pumpe hender kan tilskrives og som:

 • bøying av hender med håndkler;
 • stramming;
 • løfter baren fra brystet, over kofferten, i en sittestilling med armer bøyd i albuene;
 • Forlengelse av øvre lemmer med en bar;
 • skyve på de ujevne stengene.

Det er viktig å velge riktig type og graden av belastning for å få et godt resultat og ikke å skade helsen din.

konklusjon

Svar på spørsmålet hvordan å gjøre venene på hendene mer uttrykksfulle, anbefaler eksperter at menn skal fokusere på å styrke muskelstrukturen og redusere kroppsvekten med overskudd. Ikke overdriv det, for ikke å provosere uønskede komplikasjoner og utvikling av vaskulære sykdommer.

Les Mer Om Fartøyene