Hvordan forbedre blodkarets elastisitet: rasjonell ernæring, medisiner, alternativ medisin, tips og triks

Sikring av menneskets primære behov, som består i tilførsel av næringsstoffer, viktige sporstoffer og oksygen, avhenger fullt av tilstanden til det vaskulære systemet. Elastiske fartøy er garantien for ikke bare god helse, men også trivsel.

Men på grunn av negative faktorer, som for eksempel dårlig ernæring, avhengighet til avhengighet, mangel på kosthold nok næringsstoffer, stillesittende livsstil, før eller senere føre til at karveggen vokse elastisitet og permeabilitet, blir sprø og sprø.

Fartøygjenoppretting er en lang og kompleks prosess som innebærer medisinske og profylaktiske tiltak. Styrke det vaskulære systemet er bare mulig hvis kompleks bruk av medisiner, tradisjonell medisin og de nødvendige endringene i den vanlige levemåten.

La oss se nærmere på de relative problemene ved hva som forbedrer blodkarets elastisitet, normaliserer blodstrømmen, hvilke metoder som er mest effektive og effektive, og hvilke som helt og holdent bør overlates.

Er fartøyets elastisitet viktig?

Dessverre, for tiden tenker de fleste ikke på viktigheten av å opprettholde det vaskulære systemet i tilstanden med full funksjonell støtte av kroppen. Men det er de sterke og elastiske karene som gir optimal aktivitet for alle systemer og organer, og er nøkkelen til god helse og velvære.

Over tid fører virkningen av de negative livsstilsfaktorer, slik som mangel på diett av en tilstrekkelig mengde av vitaminer og viktige sporelementer, å opprettholde en stillesittende livsstil, overspising, dårlige vaner til det faktum at de trombotiske massene er dannet i beholderen hulrom, og hindrer normal blodsirkulasjon, vaskulær veggene blir tynnere, sprø og sprø. Resultatet er et brudd på funksjonen til individuelle systemer og organer, utviklingen av ulike sykdommer og patologier.

Dette kan bare unngås hvis det tas tidige tiltak for å øke elastisiteten i vaskulært vev, for å styrke og redusere skjøthet og forbedre blodsirkulasjonen. Avhengig av den opprinnelige tilstanden i vaskulærsystemet, kan dette gjøres ved bruk av medisiner, midler klassifisert som ikke-tradisjonell medisin, forsterkende prosedyrer og justering av dietten.

Tips! I nærvær av alvorlige problemer med vaskulærsystemet eller andre typer sykdommer, vil legen som hjelper deg med å finne det mest hensiktsmessige behandlings- og forebyggingsalternativet. Selvmedisinering i slike tilfeller kan forverre pasientens tilstand.

Ernæringsanbefalinger

For å opprettholde sirkulasjonssystemet i optimal tilstand, er det først og fremst nødvendig å fullstendig revidere den vanlige dietten og dietten. Først må vi kategorisk nekter altfor krydret, salt, søt mat, begrense mengden av animalsk fett for å prioritere å plante og meieri mat beriket med et tilstrekkelig antall sporstoffer og vitaminer.

Det er ønskelig samtidig, mens det anbefales å spise retter tilberedt hjemme fra produkter av naturlig opprinnelse.

Generelt er detaljert instruksjon om riktig ernæring som følger:

 1. Noen legemidler som forbedrer elastisiteten i blodårene, inneholder i sin sammensetning et vanlig fiskeolje, også kjent som Omega - 3. For å gi kroppen med stoffet, bør du regelmessig spiser fet marin fisk varianter. En slik meny vil forbedre tilstanden til det vaskulære systemet betydelig.
 2. Ikke mindre viktig for kroppens mikrolement er som askorbinsyre og rutin. For å skaffe dem, må du konsumere frukt av villrose, friske eller frosne bær av sort currant, druer, løk, hvitløk og paprika.
 3. Kostholdet skal domineres av plantefôr, samt frokostblandinger og belgfrukter. Basert på disse produktene kan du tilberede supper, melkegrøt, ulike typer gryteretter.
 4. Bør være forlatt fett kjøtt. Det er bedre å gi preferanse til sjømat, så vel som magre varianter, for eksempel kalvekjøtt, fjærfe, magert biff.
 5. I tillegg til å øke blodkarets elastisitet, vil regelmessig forbruk av melkesyre og gjærte melkeprodukter betydelig forbedre peristaltikken, normalisere fordøyelsen og metabolisme.


Like viktig er regelmessigheten av å spise og unngå overmåling. Det kreves små porsjoner, men ofte nok, som videoen anbefaler i denne artikkelen. Det anbefales å fullføre hvert måltid mot en bakgrunn av en enkel følelse av sult. Men fra snacking bør kastes helt.

Bevegelsen er livet

Tenk på hvordan du kan forbedre blodkarets elastisitet, du bør også være oppmerksom på fysisk aktivitet og en aktiv livsstil.

I fravær av medisinske kontraindikasjoner anbefales det at du driver med idrett som svømming, turgåing, ski, sykling. I tilfelle at denne muligheten ikke er tilgjengelig, er det nok å gå mer og gjøre daglige øvelser om morgenen (se også Fysisk anstrengelse ved åreknuter - et innfall eller en nødvendighet?).

For å normalisere sirkulasjonsprosesser og øke elastisiteten i vaskulært vev, er det ønskelig å utøve mosjon eller trene i frisk luft. Denne ekstra tiltaket vil bidra til å forbedre oksygenstrømmen til vevet, normalisere metabolske prosesser og øke kroppens generelle tone.

Tips! På bakgrunn av å ha kontraindikasjoner å trene, anbefales det å øve yoga. Selv de mest enkle øvelsene som ikke krever fysisk trening, referert til i denne retningen, vil bidra til å forbedre tilstanden til fartøyene.

Helbredende kraft av vann

Dehydrering av kroppen, med en minimal mengde væske, påvirker tilstanden til det vaskulære systemet på en ekstremt negativ måte. En av de mest effektive, enkle og rimelige måtene å øke elastisiteten i vaskulært vev og normalisere sirkulasjonsprosesser er bruk av tilstrekkelig mengde væske.

I motsetning til popular tro skal drikkevann eller andre drikker ikke være i samsvar med visse normer, men avhengig av individuelle behov. Dermed er drikking om sommeren mye mer enn om vinteren. Også fluidinntaket bør økes mot bakgrunn av forkjølelse eller andre sykdommer forbundet med økt svette.

Drikkevann må være ren, avkok eller infusjon av hagtorn, hofter, juice, fremstilt fra solbær eller tørket frukt, grønt eller hvitt, te, te med ingefær rot eller urter. Men sluk tørsten din ved bruk av svart te eller kaffe anbefales ikke. Også, selvfølgelig, bør du slutte å ta drinker som inneholder alkohol.

Legemidler

Blant effektive midler er også en rekke stoffer for å forbedre blodkarets elastisitet og stimulere sirkulasjonsprosessene. I det overveldende flertallet av tilfellene er medisiner foreskrevet for personer som har uttrykt problemer og patologier i vaskulærsystemet, men deres bruk til forebyggende formål er også akseptabelt.

Den mest populære måten med en slik plan er:

 • Ascorutin, Panangin - vitaminkomplekser;
 • Aktovegin, Semax - kraftige antioksidanter
 • lecithin, multivitaminpreparater som inneholder vitamin C og B;
 • Fenotropol, Pratsetam - legemidler klassifisert som nootropics;
 • Detraleks, Flebodia, Venezia - venotoniske midler;
 • Cere - et middel for å stimulere sirkulasjon.

Uansett hva formålet er å planlegge å ta medisiner, anbefales det at du tar medisiner for å forbedre blodkarets elastisitet bare etter samråd med behandlende lege. Ikke innrøm deg selv kategorisk, prisen på selvmedisinering kan være veldig høy.

Folkemetoder

I tillegg til et bredt spekter av ulike medisiner, er det også sikrere og ikke mindre effektive måter å forbedre blodstrømmen, øke elastisiteten i vaskulært vev og bringe dem til tone. Disse inkluderer for eksempel forskjellige dekoksjoner, blandinger og balsams, fremstilt i henhold til gamle folkesupper, tidsprøvet.

Imidlertid bør disse metodene for behandling og forebygging av vaskulære sykdommer behandles med viss forsiktighet. For eksempel kan et brudd på de anbefalte reglene for utarbeidelse av et bestemt middel, en uautorisert økning i den tillatte dosen eller et brudd på regimet av et preparat utarbeidet uavhengig, føre til negative konsekvenser for kroppen.

Tips! For å forhindre mulige komplikasjoner og forekomsten av negative konsekvenser for kroppen før du tar noen medisiner preparert uavhengig, bør du alltid konsultere legen din.

Hvitløk Elixir

Blant de enkleste, mest effektive og tilgjengelige måtene å rense, styrke og øke elastisiteten i det vaskulære systemet, er bruk av tinkturer basert på sitroner og hvitløk.

For fremstilling av dette legemidlet er det nødvendig:

 • knuse med en hvitløk eller blender et par store hvitløk hoder;
 • å passere gjennom en kjøttkvern, to store sitroner, for å fjerne dem fra ossiklene;
 • de tilgjengelige komponentene kombineres, blandes til homogen, og deretter helles en halv kopp medisinsk alkohol;
 • agenten må være insistert i ti dager, og systematisk rist beholderen med medisinen.

Etter at balsam er klar, bør du bruke den på en kvart teskje kort før hovedmåltider. Fortsett rensningsforløpet, og styrken av karene skal være til stoffet ikke er helt over.

Det bør huskes at bruken av et slikt stoff ikke er anbefalt for personer som har sykdommer i fordøyelseskanalen.

Blanding av ferskpresset juice

Effektivt helbreder og styrker fartøyets blanding, tilberedt på basis av flere ferskpresset grønnsaksjuice. En slik drink har ikke bare gode smakegenskaper, noe som gjør prosessen med forbruk ganske morsomt, men har også en effekt som bidrar til å øke kroppens tone og styrke immunforsvaret.

For å øke elastisiteten i vaskulære vev, anbefales det å tilberede følgende variant av vegetabilske smoothies:

Hvordan øke elastisiteten i blodårene

Hvordan øke elastisiteten i blodårene. Råd for tradisjonell medisin, endring av livsstilen.

Tilstanden og funksjonen av det vaskulære systemet har en direkte effekt på aktivitetene til individuelle systemer og menneskelige organer, samt på generelt helse generelt. I lys av de dårlige vaner, underernæring, gjennomføre en stillesittende livsstil, samt andre negative faktorer, de fleste av dem som alder skredet femti år, lider av ulike former for sykdommer, den viktigste årsaken til som er å redusere elastisiteten i blodårer og dårlig sirkulasjon prosesser. Og så, hvordan å øke elastisiteten til fartøyene...

For å forbedre kvaliteten på livet, for å normalisere den generelle trivsel, for å eliminere den underliggende sykdommen og for å hindre fremveksten av nye, er det anbefalt å betale maksimal oppmerksomhet til staten av karsystemet og til å treffe tiltak for å styrke og forbedre elastisiteten i blodårene. Dette kan gjøres både ved hjelp av medisiner, og ved bruk av folkemetoder. La oss snakke mer detaljert om hvordan du øker elastisiteten til blodkarets vegger og normaliserer det vaskulære systemet.

Ernæringsanbefalinger

Riktig ernæring er det første skrittet mot å forbedre det vaskulære systemet.
En av de viktigste faktorene som har en direkte effekt på tilstanden til det vaskulære systemet er kosthold og kosthold. Spise lav-kvalitet, usunn mat og drikkevarer, alkohol, vanlige overspising, mangel regime avhengige av fettstoffer og søt mat vil uunngåelig medføre en reduksjon i den elastisitet av de vaskulære vegger, reduserer blodstrøm og metabolske forstyrrelser.

Når du tenker på hvordan du normaliserer karsystemet, bør du først gjøre de nødvendige endringene i matvaner og avhengighet. Å ha kunnskap om hvilke produkter som øker blodkarets elastisitet, kan du enkelt danne et riktig og sunt kosthold for kroppen.

Flere detaljer om reglene for matlaging og spising vil bli beskrevet i følgende instruksjoner og videoer i denne artikkelen:

 • Vegetabilske oljer. Først og fremst bør du erstatte vanlig solsikkeolje med oliven eller linfrø, hvis sammensetning er beriket med et stort antall vitaminer og sporstoffer.
  Grønnsaker og frukt. Det vanlige inkludering i dietten av hvitløk, brokkoli, løk, tomater, gulrøtter, rødbeter, paprika bidra til å forbedre tilstanden til skipene, normalisere fordøyelse og metabolisme.
 • Legumes og frokostblandinger. Rik på mange mineraler og vitaminer som øker elastisiteten i vaskulære vegger og kolesterol utskillelse. Det er bedre å spise frokostblandinger og belgfrukter i form av melkporreter.
 • Seafood. Det er spesielt viktig å spise fettfisk eller fiskeolje. Det er nødvendig å sikre kvitteringen av dette stoffet i kroppen minst to ganger i løpet av uken.
 • Hele melk, magert kjøtt, sure melkeprodukter, krydret greener, tørket frukt, honning.

Alle disse produktene som øker blodkarets elastisitet, anbefales til daglig bruk.

Men ved bruk av bakervarer, kaker, pølser, pickles, pickles, som hjemmelaget, sukker, halvfabrikata, pølser og hermetisert mat skal kastes helt. De oppførte produktene representerer ikke næringsverdi og er ekstremt skadelig for kroppen.

Ferskpresset juice

Vitaminrike grønnsaksjuice bidrar til å øke elastisiteten i vaskulære vegger.
Det mest nyttige og velsmakende middel for å øke blodkarets elastisitet er ferskpresset juice forberedt hjemme. Ofte er friske grønnsaker brukt til å lage slike drikker, men i lys av de ubehagelige smakegenskapene er det helt tillatt å blande dem med fruktjuicer.

For fremstilling av terapeutiske cocktails, er de følgende typer vegetabilske avlinger best brukt:

 • Rødbeter. Nylaget bete juice helt øker elastisiteten av de vaskulære vev, hjelper det til å normalisere blodsirkulasjonsprosesser, og også har en ytterst gunstig virkning på organer i fordøyelseskanalen og stimulerer peristaltikk. For å gi en effektiv terapeutisk effekt, må du konsumere en halv liter juice hver dag, men begynn å ta det skal være fra små, ikke mer enn et halvt glass, mengder. Det er også nødvendig å huske at du bare skal drikke juice etter at han har bodd i kjøleskapet i to timer.
 • Agurker. Ofte, som de viktigste faktorene bidrar til en reduksjon i blodkarets elastisitet, deres slaggering og dannelsen av overskytende kolesterol. For å fjerne giftige stoffer og rense ikke bare blodårer, men hele kroppen, anbefales det å drikke to glass agurk juice daglig om sommeren. Brukes til forberedelse av en slik drikke grønnsaker dyrket under kunstige forhold i vinterperioden, er strengt ikke tillatt.
 • Kiwi. Sammensetningen av en hyggelig frukt smaker, kalt kiwi, er beriket med et stort antall syrer, som bidrar til elasticiteten av karenees vegger og reduksjon av trykk. Du kan ta denne drinken enten separat eller i kombinasjon med ferskpresset grønnsaksjuice.
 • Selleri. Sammensetningen av selleri er beriket med en stor mengde jern og magnesium, som er blant stoffene som er nødvendige for fullstendig funksjon av sirkulasjonssystemet. Regelmessig konsum av juice, fremstilt av selleri stilker, bidrar til å forbedre hemolymfens sammensetning og øke elastisiteten i vaskulært vev.
 • Spinat. Ganske ofte, folk som har trappet terskelen til midten alder, lider slike ubehagelige lidelser som høyt blodtrykk. Eliminer dette fenomenet og sterkt forbedre velvære av juice, tilberedt fra spinat. Selvfølgelig, for å oppnå positive resultater drikke det bør ikke bare regelmessig, men for en lang nok periode.
 • Persille. Reduksjon av skjørhetens skjørhet og økning av deres elastisitet vil hjelpe juice av persille. Dessuten bidrar regelmessig bruk til å fjerne overflødig kolesterol og forbedre metabolisme. For å få den ønskede effekten, kan du både drikke ferskpresset persillejuice og legge til grønnsakene på servisene.
 • Gulrøtter. Gulrotjuice tar den ledende posisjonen ved antall viktige stoffer og nyttige mikroelementer som er nødvendige for at alle organer og systemer kan fungere, inkludert sirkulasjonssystemet. Bruken av denne drikken kan øke blodkarets elastisitet og forhindre utvikling av sykdommer i det vaskulære systemet. Det skal imidlertid huskes at mottak av denne drikken er uakseptabel i nærvær av visse sykdommer.
 • Sitroner. Rik på askorbinsyreinnholdet sitroner har en meget positiv effekt på tilstanden av det kardiovaskulære systemet, noe som øker elastisiteten av vevet, reduserer skjørhet og stimulerer blodsirkulasjonen prosesser. Selvfølgelig, i lys av det høye syreinnholdet, kan du ikke drikke sitronsaft i sin rene form. For å oppnå en kurativ effekt, er det nok å drikke tre til fire spiseskjeer av denne drikken, tidligere fortynnet i et glass vann. Men et slikt tiltak er bare tillatt dersom pasienten ikke lider av sykdommer i fordøyelseskanalen.

I tillegg til de ovennevnte grønnsakene og fruktene, øker elasticiteten til de vaskulære veggene hos mennesker over femti slike kulturer som hagtorn og dogrose. For å forbedre og styrke det vaskulære systemet bør det regelmessig brukes avkok og infusjoner, tilberedt på basis av disse bærene.

Tips! Før du begynner behandling, bruker du nybakte grønnsaksjuicer til dette formålet, er det nødvendig å konsultere den behandlende legen. Tilstedeværelsen av visse sykdommer er en kontraindikasjon for mottak av slike drikker.

Terapeutiske cocktailer

Som allerede nevnt ovenfor, for å øke elastisiteten i vaskulært vev kan brukes som en-komponentjuice, samt terapeutiske cocktailer utarbeidet på basis av flere typer av disse drikkene. En kompetent kombinasjon av vegetabilske og fruktblandinger har en eksepsjonelt positiv effekt, ikke bare på sammensetningen av blod, men også på kroppen som en helhet.

De mest nyttige er følgende blandinger:

 • Oppskrift nummer 1. For å forberede en terapeutisk cocktail, må du blande halvparten av glass sellerijuice, persille og spinat, og tilsett den tilberedte blandingen tre fjerdedeler av et glass gulrotjuice. Ta denne drinken om dagen i små porsjoner. Som regel forårsaker det ikke negative reaksjoner på kroppens side, men når ubehagelige opplevelser oppstår, som inkluderer forstyrrelser i fordøyelseskanalen, må mottakelsen avbrytes. Hvis du har det bra, bør du gradvis øke mengden av drikke til en liter om dagen.
 • Oppskrift nummer 2. Du bør blande en spiseskje kiwi juice og fersk agurk, tre spiseskjeer av betesaft og ti ss ferskpresset gulrotjuice. Deretter er det nødvendig å la den resulterende blandingen infusjonere i tre timer. Bruk denne drinken skal være i mengden av tre ss i løpet av dagen. Gradvis er det nødvendig å øke doseringen til den totale mengden juice som konsumeres i løpet av dagen, når halvparten av glasset.
  For å få effekten av rensing og helbredelse, ta blandingen tilberedt på basis av grønnsaksjuice i en måned. Deretter må du gi kroppen hvile, hvis varighet ikke skal være mindre enn to måneder og gjenta behandlingsforløpet. Å gjennomføre en slik behandling bør være en gang i året.

Tips! På bakgrunn av allerede forekommende sykdommer i blodårene, bør alle handlinger, inkludert bruk av midler tilberedt hjemme, samordnes med behandlende lege.

Endring i livsstil

Å ha seriøst tenkt på spørsmålet om hva som øker blodkarets elastisitet, er det nødvendig å radikalt revidere den vanlige livsstilen og gjøre de nødvendige endringene i den. Hvis kroppen i yngre alder har nok omfattende ressurser, kan det etter femti år føre til at utmattelse og stress også fører til utvikling av vaskulære sykdommer.

For å forhindre dette, anbefales det:

 • unngå stress, bekymring og angst;
 • om nødvendig, for eksempel med en tendens til søvnløshet, er det tillatt å ta milde beroligende medisiner, som vil bli foreskrevet av den behandlende legen, deres pris er som regel lav;
 • For å sikre bedre oksygenering av organer og vev, bør man gjøre lange turer og gå mer;
 • hvis det ikke er kontraindikasjoner, er lett fysisk anstrengelse akseptabelt, for eksempel gymnastikk, yogaklasser og andre;
 • man bør observere dagens strenge regime, det vil si å utføre visse prosedyrer, spise, våkne opp og sove på omtrent samme tid;
 • For å øke blodkarets elastisitet anbefales det å ta kontrastdusj og varme bad basert på urtedekk, for eksempel kamille, plantain, calendula eller salvie;
 • kategorisk nekte noen dårlige vaner.

Det er nødvendig å vite at endring av den vanlige livsstilen er strengt obligatorisk for folk som har en alder på over femti år. Følgende usunne vaner i denne alderen er skadelig for blodårene.

Råd om folkemedisin

Å bli kvitt problemer med blodårer vil hjelpe et rikt lagerhus med folkemessige oppskrifter.
Gjennom mange århundrer, for å behandle ulike typer sykdommer, styrke og forbedre kroppen, brukte folk narkotika tilberedt i henhold til oppskrifter av folkeklinikker. En rekke urter og medisiner er svært relevante for denne dagen.

Deres kompetente søknad vil forbedre tilstanden til det vaskulære systemet, øke blodkarets elastisitet og normalisere blodstrømmen. Men det må huskes at folks behandlingsmetoder, selv om de er helt trygge, kun kan brukes etter at man har vedtatt dette tiltaket med den behandlende legen.

Havtornetolje

Olje fra bær av havtorn kan brukes til innendørs og utendørs bruk.
Blant de mest nyttige for det vaskulære systemet av bær er havtorn. Olje, utarbeidet på grunnlag av dette produktet, renser effektivt kar, forbedrer veggens elastisitet og forbedrer metabolske prosesser. For å få en helbredende effekt, bør du drikke en liten skje olje tre ganger om dagen. Gjør dette i en måned, la kroppen hvile i to uker, og gjenta deretter behandlingen.

For å øke effektiviteten i metoden, bør havtornet være senest en halv time før hovedmåltider. Denne metoden for behandling av det vaskulære systemet har praktisk talt ingen kontraindikasjoner, og er spesielt egnet for personer med en alder som er over femti år. Imidlertid, i nærvær av sykdommer eller patologi i leveren og galleblæren, bør oljeinntaket alltid avtales med en spesialist.

Infusjon av hagtorn

Styrke fartøyene vil hjelpe de duftende og deilige bærene av vanlig hagtorn.
En spesielt effektiv handling som er beregnet på å øke blodkarets elastisitet, er besatt av hagtornbær. For å forbedre det vaskulære systemet, kan du konsumere fruktene til denne planten for mat, legge dem til søte retter, lage komposer og andre drinker på deres basis.

Men for maksimale resultater er det best å bruke følgende oppskrift:

et halvt glass tørket eller friskt hagtorn bær bærer et glass renset vann;
bring væsken i koker, kok deretter i omtrent ti minutter og la produktet stå under lokket.
Etter at den tilberedte drikken er helt avkjølt, tørk den og løs det i et par spiseskjeer av naturlig, flytende honning. Bruk ferdigstilt stoff bør være i mengden av spiseskje. Gjør dette hver gang like før hovedmåltider, du må også drikke avkoket før du går i seng.

St. John's Wort

St. John's wort er en enkel og beskjeden plante for å behandle en rekke sykdommer og patologier.
Spesielt effektiv og, viktigere, enkel i utarbeidelsen av midler, er avkok av St. John's wort. For å forberede en slik medisinsk potion, er det nok å helles en spiseskje pre-tørket gress med et glass bratt kokende vann og gi en god brygge.

Den mottatte mengden av medisinen bør deles inn i tre porsjoner og drukket dem i løpet av dagen med jevne mellomrom. Det siste trinnet gjøres fortrinnsvis like før sengetid.

Infusjon av furu kegler

For å forberede medisinske potioner, bør bare unge pinjekegler tas.
Personer som er interessert i spørsmålet om hvordan å øke elastisiteten til hjerneskip, er det ønskelig å være oppmerksom på vanlige furuskegler, som lenge har vunnet herligheten til et unikt middel.

Deres regelmessige bruk kan kurere alle eksisterende sykdommer og forhindre fremveksten av nye. Det skyldes det faktum at furukjeglene er beriket med en stor mengde nyttige stoffer, en kombinasjon derav ikke finnes i andre produkter eller produkter. Det er imidlertid mulig å bruke bare råvarer samlet inn i henhold til visse regler.

Å samle kjegler bør være utelukkende i vårsesongen. Ved sommerenes ankomst mister råvarene sine nyttige egenskaper og blir uegnede til bruk. Samle kun unge knopper, ikke skadet av insekter eller sykdommer.

Avhengig av personlige preferanser eller medisinske indikasjoner, er det mulig å tilberede et legemiddel ved hjelp av kjegler basert på alkohol eller vann.

Du kan bruke følgende oppskrifter:

 • Alkoholholdig tinktur. For å forberede dette produktet, er det nødvendig å fylle en vanlig liter krukke med tidligere kokt vann med pinjekegler, og fyll deretter på en beholder fylt med medisinsk alkohol. Det anbefales ikke å bruke vodka til dette formålet. Deretter skal legemidlet infunderes i to uker, og systematisk rister beholderen med kjegler. Når produktet er klart, er det nødvendig å ta det tre ganger om dagen. Den optimale mengden medisin, beregnet for en enkelt dose, er bare en teskje.
 • Vannbuljong. Ved medisinske kontraindikasjoner for å ta en alkoholholdig substans eller banal aversjon av alkohol, er det mulig å tilberede et tilsvarende effektivt produkt på grunnlag av enkelt vann. For å gjøre dette, hell fem til seks store pinjekegler med en liter bratt kokende vann, kok deretter væsken i minst en halv time og la den brygge. Ferdigstillet kjøttkraft bør forbrukes i en fjerdedel kopp minst tre ganger i løpet av dagen.
  For å forhindre vaskulære sykdommer og øke elastisiteten i vaskulært vev med pine kjegler bør ikke være mer enn en - to ganger i løpet av året. Det skal huskes at dette verktøyet har noen kontraindikasjoner å bruke, og derfor før opptaket bør alltid besøke en lege.

Hvitløk og sitroner

Sitroner og hvitløk - en enkel, men effektiv kombinasjon for vaskulær helse. Et utrolig effektivt verktøy for å styrke og forbedre elastisiteten i vaskulære vegger er en kombinasjon av sitroner og hvitløk. Regelmessig bruk av et produkt utarbeidet på grunnlag av disse komponentene, som er tilgjengelig i nesten alle hjem, vil ikke bare bidra til å styrke karene, men også for å rense dem fra overflødig og svært skadelig kolesterol.

Å forberede et slikt stoff du trenger:

 • Tre store hvitløkhuller skal rengjøres grundig og la gjennom pressen;
  separat er det nødvendig å passere gjennom en kjøttkvern, to store og modne sitroner, som tidligere er skilt
 • De eksisterende komponentene skal blandes, settes i en liter krukke og fylle denne kapasiteten med forkjølt vann.

Etter at midlet er infundert i minst 24 timer, kan det brukes til behandling. For å gjøre dette, tre ganger om dagen for å drikke en fjerdedel kopp tilberedt infusjon. Dette bør gjøres innen en måned, hvorefter det er nødvendig å avbryte behandlingsforløpet i tre uker og igjen for å gjenta etter at nødvendig tid har gått. Det må huskes at det ikke er anbefalt for personer som har problemer med fordøyelseskanalen for å ta denne medisinen.

Men hvordan å øke elastisiteten i blodårer folkemidlene i tilfelle at deres inntak er kontraindisert i samsvar med noen grunner? I denne situasjonen er det mulig å bruke metoder som ikke innebærer bruk av visse stoffer.

Bruken av helbredende bad. Å gjennomføre en slik prosedyre er mer enn enkel - bare legg til avkok av blader av plantain, mor og mor, nese, salvie eller kamille i vannet. Ta et medisinsk bad bør være i minst ti minutter.

Massasje. Olivenolje har ikke mindre effektive egenskaper. For å forbedre elastisiteten til veggene på fartøyene, anbefales det å massere hele kroppen regelmessig med dette produktet. Denne behandlingsmetoden vil ikke bare forbedre blodstrømmen og vaskulær status, men også bidra til å lindre tretthet og spenning.

Generelt er det verdt å huske at når du tenker på hvordan du øker blodkarets elastisitet, bør du først være oppmerksom på slave livsstilen. Tilstedeværelsen av dårlige vaner, usunt kosthold og andre faktorer av negativ natur kan godt reduseres til et minimum. Resultatet er oppnådd ved å utføre prosedyrer basert på bruk av metoder for alternativ medisin. Bare ved overholdelse av dagens regime og ernæring, den kompetente sammensetningen av dietten og andre aspekter som er nevnt ovenfor, er det mulig å oppnå positive resultater og normalisere tilstanden til blodårene.

Sunn og elastisk fartøy: hvordan å oppnå dette

Fartøy i sirkulasjonssystemet ligger i hele kroppen, noe som skyldes lengden i titusenvis av kilometer. Fra deres tilstand, nemlig elastisitet, avhenger tilstanden til hele organismen, så det er så viktig å ta vare på fartøyens helse og å vite hvordan å gjøre karene elastiske. Helsen til blodårene dine kan tas hånd om uavhengig, hjemme, og i dette materialet vil vi fortelle deg hvordan du gjør det.

Hva du trenger å vite om vaskulær rekonstruksjon

Vegg av blodkar kan miste elastisitet over tid, mange faktorer påvirker dette, men det viktigste er feil livsstil, nemlig usunn matvaner, mangel på fysisk aktivitet. Disse og andre faktorer fører til at fartøyene samler slagger og toksiner, så et stort antall mennesker står overfor oppgaven med å gjenopprette blodkarets elastisitet, hvis alder kan være i forskjellige kategorier.

Men før du begynner å ta midler til å øke, forbedre eller gjenopprette skipets vegger, må du forstå hvordan dette skjer. En detaljert instruksjon om hvordan du gjør dette, vil bidra til å unngå grove feil og raskt føre fartøyene til tone.

 1. Rengjør fartøyene skal være, bare å anvende en integrert tilnærming. Dette betyr riktig ernæring, inkludert produkter som vil ha en gunstig effekt på fartøyene, aktiv sport, vannprosedyrer og terapeutiske bad.
 2. Verifiserte fartøy er hjulpet av beviste folkemetoder. For eksempel, hvis en person har aterosklerose, kan du bruke tinktur av hagtorns blomster. En spiseskje med hagtorns blomster skal fylles med et glass kokende vann, dekke beholderen med lokket og la det gå til infusjon i 120 minutter. Deretter skal infusjonen filtreres og drikkes tre fjerdedeler av glasset fire ganger daglig før måltidet.
 3. Den viktigste fienden for blodårer er krydret, stekt mat, røkt pølser, brennevin og røyking. Derfor, i ferd med å rekonstruere fartøyene, må alt dette bli forlatt, ellers vil vaskulær tonen ikke komme seg.
 4. Etter å ha startet prosedyren for å gjenopprette fartøyens elastisitet, bør du følge alle regler, og når du bruker folkemidlene - følg reseptet nøye og utfør hele behandlingsforløpet. Eventuelle avvik fra reglene og reseptene vil føre til at alt arbeidet vil bli gjort forgjeves, og fartøyets tone vil ikke bli gjenopprettet.

Produkter som fremmer vaskulær gjenoppretting

Som det har blitt sagt gjentatte ganger, er endring av kostholdet en integrert del av tiltakene for å holde fartøyene sunne og smidige. Det finnes en rekke tilgjengelige produkter som kan konsumeres regelmessig, og som har en positiv effekt på arteries helse, rydder dem av kolesterolplakk og gjenoppretter dem.

grapefrukt

Den viktigste komponenten av grapefrukt for fartøyene er pektin, som bidrar til å gjenopprette fartøyets fleksibilitet, og forhindrer også akkumulering av slagger og toksiner i dem.

epler

For å sikre at fartøyene var i orden, anbefales det å spise minst ett eple om dagen, og mer - det er bedre. I dette tilfellet, hvilke epler å spise, rødt eller grønt, er det ingen forskjell. Epler til fartøy er en ekte frelse, hvis handling kan likestilles med handlingen som det vaskulære stoffet fra farmakologiens verden har.

Dette produktet er også kjent som tyrkisk erter. Det bidrar til å fjerne toksiner sammen med galle og kolesterol fra tarmen, og dermed forhindre akkumulering av disse giftene fra veggene av karene.

Olivenolje

På grunn av innholdet av umettede fettsyrer i sammensetningen av olivenolje, har den en gunstig effekt på fartøyets elastisitet. I dette tilfellet forhindrer regelmessig bruk av olivenolje i mat å utvikle koronar hjertesykdom.

spinat

Spinat beskytter blodårene mot oksidative prosesser, øker elastisiteten, inneholder vitamin C og A i overskudd, som bidrar til å forhindre risikoen for å utvikle kardiovaskulære sykdommer.

tomater

Tomater er en naturlig antioksidant som styrker blodkarene, øker elastisiteten, og bidrar også til å gjenopprette metabolske prosesser i kroppen. I tillegg tomater, et produkt som forbedrer hudens elastisitet.

granateple

Denne frukten forbedrer blodsirkulasjonen, reduserer nivået av dårlig kolesterol i blodet, og utvider også blodårene, for ikke å nevne hvor vanskelig det er å forhindre hjertesykdom.

hvitløk

Hvitløk beskytter ikke bare blodårene, men også kroppens vekt. Dette skyldes desinfiserende, beroligende og avslappende effekt. I tillegg er hvitløk en kraftig antioksidant og antibiotika, slik at dets brukbarhet for blodkarets elastisitet er uvurderlig.

På disse produktene slutter hele listen ikke, i denne toppen er bare de mest rimelige og nyttige produktene for fartøyene listet opp. Hvis du inkluderer minst dem i din daglige meny, kan du utvide blodårene et sunt liv.

Hvordan gjenopprette blodkar: folkesoppskrifter

Det er viktig å forstå at det ikke finnes et universelt middel som umiddelbart vil bidra til å gjenopprette elastisitet til fartøy. Oppskrifter av tradisjonell medisin vil kun være effektive hvis de brukes på en omfattende måte og overvåker deres livsstil. Vurder de mest effektive oppskriftene fra bestemorens bryst for å forbedre blodkarets elastisitet og deres helse.

Pine cone tincture

Dette middelet er veldig tilgjengelig og kan utarbeides uavhengig, og det gir dessuten en fleksibel effekt på kroppen, noe som betyr at det ikke bare fordeler fartøyene, men også alle organer generelt.

For å utarbeide dette tiltaket, er det best å bruke unge pinjekegler med frø som samles i vårsesongen. Faktum er at kegler som samles i senere perioder, mister deler av deres helbredende egenskaper for blodkar.

I en liter krukke må du kaste sammen de samlede støtene, slik at det viser seg til toppen av tilstoppet. Deretter støter støt vodka til svært kantene. Dette middelet bør insisteres i minst tre uker, på et mørkt sted og ved romtemperatur. Når innholdet i krukken blir mørk rød, kan du allerede bruke tinkturen til medisinske formål.

Ta denne infusjonen være en teskje tre ganger om dagen i tre uker. Etter at kroppen trenger å hvile i syv dager, og deretter fortsette behandlingen i ytterligere tre uker. For å oppnå konsolidering av resultatet anbefales det å gjenta behandlingsforløpet tre ganger i året.

Juice blanding

Ferskpresset juice bidrar til vaskulær helse, siden de bidrar til å fjerne giftstoffer og giftstoffer, og bidrar også til fortynning av blod og gir kroppen en næringskilde.

For elasticiteten til fartøyene, er det best å bruke saftblandingen tilberedt i henhold til denne oppskriften: bland gulrotjuice med selleri, spinat og persille. I dette tilfellet er mengden ingredienser valgt for å smake, men gulrøtter bør dominere. Først må du drikke denne blandingen et halvt glass om dagen, så hvis arbeidet i magen og tarmene forblir det samme, øk dosen til et glass om dagen. Etter at kroppen blir vant til en slik blanding, må du drikke en liter juice om dagen i en måned. Deretter er det en pause i to uker, og behandlingsforløpet kan gjentas igjen.

Pleie for deres fartøy skal være permanent. For et behandlingsforløp er det usannsynlig å kunne gjenopprette sine fartøy, gjenopprette elastisiteten, i slike tilfeller er det nødvendig med tid. Det er best å endre livsstilen i riktig retning på fartøyene, da kan du snakke om den langsiktige effekten av hjelpemiddelet til tradisjonell medisin for å gjenopprette fartøyets elastisitet og styrke dem.

Tips 1: Hvordan gjenopprette elastisiteten til blodårene

 • - blomster og frukter av hagtorn, vodka;
 • - bjørk knopper;
 • - planter adaptogens;
 • - grønnsaker og frukt.
 • A. Sviyash - Hvordan rense karmafartøyet i 2018
 • - hvitløk;
 • - medisinsk alkohol;
 • - blomstrer av kamille, jomfruhvite eller hulevekst, immortelle og bjørkeknopper;
 • - honning;
 • - potet bouillon.

Tips 4: Hvordan styrke øynene i øynene

Tips 5: Hvordan lage fartøy elastisk

Tips 6: Hvordan rense karene i kroppen

 • vaskulær rengjøring medisinering
 • Dråper i øynene fra sprengning av blodårer
 • - potetknollere;
 • - olivenolje;
 • - hvitløk frø;
 • - honning;
 • - valnøtter.

Tips 10: Slik fjerner du begravede fartøy på ansiktet ditt

Skipet brast: årsaken


Hva skal jeg gjøre hvis blodårene i ansiktet

Forebygging av vaskulære problemer

Tips 11: Hvordan utvide blodkar folkemidlene

 • vasodilators

Tips 12: Rengjøring av fartøyene hjemme: Tradisjonelle oppskrifter

Hvordan rengjøre fartøyene hjemme

Hvilke regler skal iakttas

Tips 13: Hvordan sjekke hodene på hodet

Råd 14: Rengjøringsfartøy med folkemidlene

Rengjør beholderne med hvitløk

For å rense fartøyene med skadelige radikaler, kolesterol og salt vil vanlig hvitløk hjelpe. I tillegg til rask fjerning fra kroppen, pluss varigheten av effekten av prosedyren.

For matlaging trenger du 250 gram hakket hvitløk i en blender eller hvitløk. Blandingen plasseres i en mørk tallerken og fylles med 200 ml medisinsk alkohol. Den resulterende sammensetning sendes i 10 dager i mørket og avkjøles. Etter at væsken er infundert, er det nødvendig å filtrere det. Det tas 20 minutter før måltider 3 ganger om dagen. Hver gang du må øke dosen med 1 dråpe, legger du den til en kvart kopp melk. Det viser seg at på 1 dag i morgen - 1 dråpe, til lunsj - 2 dråper, til middag - 3 dråper. Dag 2: morgen - 4 dråper, dag - 5 dråper, kveld - 6 dråper. Og så opptil 15 dråper, og da må du redusere dosen hver gang for 1 dråpe. Når inntaket er redusert til 1 dråpe, kan du avslutte behandlingen. Du kan gjenta mottak av hvitløkstikkur etter 3 år.

Rengjør beholderne med sitron

Sitronsaft er nyttig å bruke i form av tinkturer og for rensing av blodkar fra plakk. Men mange undervurderer bruken av denne sure frukten. Og forgjeves. Tross alt kan sitronsaft hjelpe til med å bli kvitt ikke bare kolesterol, men også andre toksiner. Også, sitronen vil bidra til å styrke karene og gi veggene elastisitet.

For å få en tinktur av sitron, trenger du 1 sitron og 1 liter. vann. Sitron skal være fint revet, og det er mulig å male i en blender sammen med skallet. Hell en liter kokt vann og sett i kjøleskapet. Etter at produktet har stått i 3 dager, kan du begynne å drikke det 3 ganger daglig for 50 g før du spiser. Varighet - en uke.

Hvis det ikke er noen kroniske gastrointestinale sykdommer, kan du gjennomføre en rensing av karene med sitron og hvitløk. For å få tinkturen, må du grate 4 sitroner og 4 hode hvitløk. Legg blandingen i en ren krukke og hell 3 liter avkjølt kokende vann. Fartøyet skal legges på et mørkt og kaldt sted i 3 dager. Etter det må du tynne tinkturen og ta 100 gr om morgenen, til lunsj og middag før du spiser. Jeg vil med det samme merke seg at væsken er ganske smakløs. Men til tross for dette må inntaket være fullstendig fullstendig. Det vil ta 4 bokser av tinktur. Du må gjøre en ny 3 dager før slutten av den forrige.

Tinktur for rengjøring av urter fra urter

Instruksjoner for rengjøring av fartøyene med urter er ganske mye.

Kvalitet tinktur av furu hjelper. For å gjøre dette må du samle furu nåler og små kegler i skogen. Legg dem i en krukke og hell 0,7 liter vodka. Banken må lukkes og legges på et varmt sted. Etter 10 dager tinkturfilter og drikk 3 ganger om dagen for 15 dråper før måltider, fortynn tinkturen i varmt vann. Kurset varer 1 måned.

For å hjelpe vårt hjerte i arbeidet og rense kolesterolkarbonene, kan du lage en tinktur av en blanding av 1 ss. l. frø av dill, en rot av valerian og 1 liter kokende vann. Sammensetningen er igjen for en dag, filtrert og presset. Blandingen tilsettes 2 spiseskjeer. honning og blandet. Ta det 30 minutter før måltider 3 ganger om dagen for 1 ss. blanding. Hold stoffet i kjøleskapet og ta det til det løper ut.

Men før du begynner behandling, ikke glem å plassere en lege. En erfaren spesialist vil bidra til å identifisere ikke bare problemet, men også for å bestemme kontraindikasjoner. Tross alt kan noen folkemetoder ikke bare være til nytte for kroppen, men også skade. En lege konsultasjon er bare en nødvendig tid for behandling. Selv om det ikke er noen åpenbare symptomer på vaskulær sykdom, kan de skjules.

Hvordan holde blodårene sunne og smidige

Menneskekroppen gjennomsyrer nettverket av sirkulasjonssystemet, som består av en rekke fartøy med forskjellige diametre og lengder. Dens funksjon sikrer det normale løpet av alle vitale prosesser i kroppen på grunn av tilførsel av celler med oksygen og næringsstoffer. Jo høyere fartøyets elastisitet er, desto sterkere er de, og derfor bedre tilpasse seg trykkfall og tilpasse seg de negative effektene av eksterne faktorer.

Tegn på nedsatt elastisitet

Fartøy med elastiske vegger kan endre diameteren avhengig av organismens behov. Så, i kulden, smalter de for bevaring av termisk regimet, og med varmeutvidelse, forhindrer en økning i blodtrykket. Hvis det vaskulære systemet blir utsatt for patologiske prosesser, blir dets komponenter mindre robuste og sunne.

Hovedkarakterene på forverring av blodårene er:

 • redusert appetitt;
 • utseendet på søvnløshet;
 • følelse av depresjon og konstant tretthet;
 • vanlig hodepine, svimmelhet;
 • støy i ørene;
 • følelsesløp av øvre og nedre ekstremiteter, følelse av kulde;
 • økning i pulstrykk.

Vær oppmerksom! Tap av elastisitet i fartøyene er en hyppig årsak til utviklingen av alvorlige patologier - kronisk hypertensjon, åreknuter, aterosklerose. Derfor er det svært viktig å søke forebyggende tiltak for å styrke arteriene, og hvis en sykdom er funnet, er det på tide å starte behandlingen.

Medisinering løsning av problemet

Ved diagnostisering av sykdommer i koronar, cerebral og perifer sirkulasjon, er kompleks terapi indikert. I rammen er medisiner fra ulike legemiddelgrupper foreskrevet.

Disse inkluderer:

 • Komplekse vitamin- og mineralpreparater (Panangin, Asparcum, Ascorutin, Lecithin, Betakaroten).
 • Nootropiske stoffer (Piracetam, Nootropil, Aminolon).
 • Legemidler med en utprøvd angioprotektiv effekt (Detralex, Escuzan, Venarus).
 • Antioxidantmidler (Actovegin, Semax).
 • Legemidler som hindrer utviklingen av trombose (Kurantil, Aspirin).
 • Legemidler for å forbedre blodmikrosirkulasjonen (trimetazidin, cerebrolysin).

Motta medikamenter for indikasjoner lege bidrar til å gjenopprette elastisitet cerebrale vaskulære vegger, bedre intellektuell kapasitet, inhibering av utbrudd av Alzheimers sykdom, redusere graden av blokkering av blodårene tromber, forhindre tidlig hjerteinfarkt og slag.

Produkter for å forbedre elastisiteten

Riktig ernæring spiller en stor rolle i kroppens normale funksjon. En ubalansert meny med regelmessig innlemming av skadelige produkter fører til en reduksjon i elastisiteten til karossens vegger og utvikling av patologiske forhold i kardiovaskulærsystemet.

Prinsippene for sunt spising utelukker forbruket av stekt, røkt, altfor salt mat, samt matvarer med høyt innhold av veksthormoner, konserveringsmidler, kjemiske tilsetningsstoffer. For å holde karene sunne i lang tid, anbefales det å spise mat stewed, bakt og kokt med et par krydder og fett.

I tillegg er det svært viktig å rense arterier regelmessig med kolesterol, inkludert følgende matvarer i kostholdet:

 • grønn te;
 • grønne epler;
 • grapefrukt og sitroner;
 • spinat;
 • torskeleverolje;
 • olivenolje;
 • laks;
 • bete topper;
 • tomater;
 • kalkunærter (kikærter);
 • tare;
 • brokkoli;
 • asparges;
 • hvitløksklær;
 • granater.

Silisium for å øke elastisiteten

Silisium er et uunnværlig makronæringsstoff involvert i dannelsen av bindevev og epitel. Dens mangel fører til en reduksjon av arteriell elastisitet og utvikling av mange kardiovaskulære sykdommer.

For å fylle opp silisiumreserver anbefales det å spise:

 1. Produkter av animalsk opprinnelse. Kyllingegg, melk, kaviar.
 2. Korn. Brun ris, havre, bygg.
 3. Drinker. Naturlig øl, rødvin i moderasjon, samt mineralvann.
 4. Grønnsaker. Poteter, rødbeter, gulrøtter, gresskar, reddiker, løk, eggplanter.
 5. Frukter. Ananas, epler, blommer, fersken, druer, aprikoser.
 6. Tørket frukt. Rosiner, tørkede aprikoser, svisker.
 7. Bær. Havtorn, fjellaske, blåbær, sort currant, kirsebær, søt kirsebær.
 8. Nøtter. Hasselnøtt, mandler, cashew.

For å gjenopprette silisiummangelen vist å bruke spesielt tilberedt vann. Du kan gjøre det hjemme uten ekstra kostnader. For å gjøre dette plasseres små stykker av rent silisium i en krukke med drikkevann. Deretter er beholderen dekket med et rent kutt av gasbind og satt på et lyst sted, men uten tilgang til direkte sollys. Etter en uke infusjon kolloider i vann dannes, som er i stand til å forbedre mikroflora levere flytende salter fra tung og plantevernmidler, for å minimalisere risikoen for forurensning av bakterier.

Vannet som er oppnådd på denne måten, skal forsiktig helles i en annen krukke. Sediment, mettet med skadelige stoffer, skal helles. Du kan forbruke silikon vann uten restriksjoner, men før det anbefales det å konsultere en lege for å forhindre utseendet av uønskede konsekvenser.

Oppskrifter av tradisjonell medisin

Tradisjonelle healere anbefales å bruke elastiske og sunne løsninger basert på naturlige ingredienser for å bevare karene. Deres effektivitet er bestemt av tilgjengeligheten av produkter som er rike på nyttige stoffer til arterievegger.

Elixir på eple cider eddik

Takket være det store innholdet av kalium bidrar inntaket av eddik fra epler til å gjenopprette blodkarets elastisitet, forbedre blodkoagulabiliteten, øke produksjonen av røde blodlegemer.

 1. Å fortynne eplecider eddik i mengden 2 ts. for 200 ml vann.
 2. Drikk i små like store deler tre ganger om dagen før måltider.
 3. Elixir må tilberedes hver morgen uten å forlate neste dag.

Hvitløk tinktur

For å gjenopprette styrken på fartøyene og rense dem fra skadelige innskudd, er det nødvendig:

 1. Skrell 400 g hvitløk, slip til en uniform tilstand med en mincer eller andre praktiske midler.
 2. Hell et glass ren alkohol eller vodka.
 3. Lukk beholderen med et lokk og legg det til infusjon på et mørkt sted, etter 10 dagers avløp.

Ta en folkemåte som anbefales for 20 dråper to eller tre ganger om dagen på tom mage, oppløses i en liten mengde melk. For å forhindre stillestående fenomener i fartøyene, er det nok å gjennomføre et behandlingsløp hvert 5. år.

En blanding av tørket frukt

Tørket frukt rik på kalium, magnesium og andre stoffer som er nyttige for hjertearbeidet, brukes til å lage en velsmakende medisin.

 1. Rosiner, tørkede aprikoser, svisker, fiken og rosenkål tas i like deler, vaskes og helles kaldt vann for hevelse.
 2. Etter noen timer blir de malt i kjøttkvern sammen med en blanding av nøtter (cashew, hasselnøtt, mandler).
 3. Blandingen lagres på et mørkt sted under et tett lukket lokket.

For å rense arteriene, forbedre kardiovaskulærsystemet og styrke karveveggene, anbefales det å ta 2 ss. l. blanding daglig.

Dekoksjon av urter № 1

For å gjenopprette elastisitet til vaskulærveggene etter 50 år, kan du bruke avkjøling som forbedrer hjertemuskulaturens funksjon:

 1. Ta roten til valerian officinalis, den moderte urten, fem-lobed, frukten av karvefrø og fennikel 50 g hver.
 2. Grind til glatt og hell 400 ml kokende vann.
 3. Insister under et tett lukket lokket på et varmt sted i ca. 1 time.
 4. Stamme og ta 50 ml tre ganger om dagen.

Dekoksjon av urter № 2

Et annet effektivt verktøy for vaskulær styrking er fremstilt som følger:

 1. Til 50 gram kamillerot medisin, mullein, linden, natshad og persille for å sortere og male til homogen.
 2. Bland og hell 0,5 liter rent vann, legg i brann, kok opp og kok uten koking i ca. 15 minutter.
 3. Etter avkjøling til romtemperatur, spenne og lagre i kjøleskap.

For å bevare blodkar anbefales det å drikke 100 ml avkok tre ganger om dagen, og tilsett honning om ønskelig.

For å opprettholde fartøyets elastisitet må du regelmessig ta vare på helheten av hele organismen. Hyppige stressende situasjoner, stillesittende livsstil, ubalansert kostinntak fører til funksjonsfeil i kardiovaskulærsystemet. Øk motstanden mot stress, og bruk regelmessig trening, gå i frisk luft og endring av monotont aktivitet.

Les Mer Om Fartøyene