Hvordan styrke fartøyene i ansiktet

Ingen kvinne vil like det faktum at ansiktet hennes viser blodårer. Det er ikke bare mulig å bekjempe denne mangelen, men det er også nødvendig. Men hvordan å styrke fartøyene i ansiktet? Dette kan bare gjøres gjennom en integrert tilnærming.

For å styrke blodkarene er det nødvendig:

1. Ta vitaminer, som utøver en forsterkende effekt på karene. I disse preparatene må det inneholde slike vitaminer som P, K og C. Med vitamin P menes et helt kompleks av naturlige stoffer som kan redusere permeabiliteten, så vel som skjøthet i kapillærene. K-vitamin er ansvarlig for tettheten i vaskemuren. Vitamin C deltar i dannelsen av prosollagen. I tillegg har ascorbinsyre egenskapen til å begrense blodkarene.

2. Gjør en massasje. Massasje er gjort ikke med fingrene, men med isbiter. Å gjøre en slik massasje er å foretrekke om morgenen umiddelbart etter oppvåkning. Frysing i isbiter er best dekoksjoner av medisinske planter. Så fra denne prosedyren vil det være mer effekt.

3. Å bruke Omega-3. Alfa-linolsyre er en av komponentene i blodkarets vegger. Omega-3 bidrar til å gjøre karene mer elastiske, forhindrer dannelsen av aterosklerotiske forandringer i vaskemuren og reduserer kapillærens skjøthet.

4. Påfør kontrastkomprimerer til ansiktet. Temperaturregimene er svært nyttige for å styrke fartøyene. Det bør skiftes på ansiktstykkene med klut, fuktet i varmt og kaldt vann.

5. Ta Ascorutin, isoflavonoider og antioksidanter. Disse stoffene bidrar til å fjerne toksiner fra cellene og styrke blodårene.

6. Bruk spesielle kremer laget for å styrke blodkarene. Disse kremer inkluderer askorbinsyre og isoflavonoider. Maksimal effektivitet i kampen mot fartøy som virker på ansiktet, kan oppnås ved hjelp av kosmetikk som inneholder en del av vitamin C. De fleste av disse kremer har en lys grønn farge, bidrar til å effektivt maskere rødhet på huden.

Hvordan styrke fartøyene i ansiktet: metodene for tradisjonell og alternativ medisin

Hud i ansiktet er mest mottakelig og mottakelig for virkningen av negative faktorer i den eksterne verden. Kald vind, snø, sol, feilaktig utført vedlikehold, dårlig ernæring, bruk av dårlig kvalitet kosmetiske produkter - kan hver av disse grunnene, samt mange andre forlate sitt preg på ansiktet i form av rynker og edderkopp årer.

Fremveksten av slike mangler har et helt vitenskapelig navn - "couperose", og er en følge av brudd på sirkulasjonssystemet, reduserer elastisiteten til blodkarets vegger og øker deres skjørhet. For å eliminere den kosmetiske feilen og årsakene til utseendet, er det for tiden brukt ulike metoder som innebærer bruk av medisiner eller kosmetikk.

Men få av de som står overfor denne typen problem er klar over at det er mulig å fullstendig eliminere den eksisterende mangelen bare ved bruk av kompleks behandling og normalisering av dagens og næringsregimet. La oss snakke mer detaljert om hvordan du styrker ansiktets skaper, forbedrer blodstrømmen og gir et attraktivt utseende.

Det første trinnet er å eliminere årsakene

For å bli kvitt edderkoppårene, styrke karene og øke elastisiteten, må du finne ut årsaken til problemet. Ofte påvirker disse feilene den følsomme eller modne huden, og er også resultatet av dermatologiske sykdommer. Det skal huskes at maksimal effekt kun kan oppnås hvis det tas tidige tiltak.

De rådende årsakene som fører til tap av vaskulære vegger av elastisitet og blodstrømforstyrrelser er for eksempel

 1. Aldersgrunner. Personer som har nådd middelalderen, er i risiko for utvikling av kupperose og andre sykdommer forbundet med skjørhet og ømhet i blodkar.
 2. Bruken av substandard kosmetikk eller kosmetikk, e er egnet i henhold til hudtype.
 3. Tilstedeværelsen av dårlige vaner, inkludert alkohol og røyking.
 4. Systematisk overspising, vanlig forbruk av krydret, fet og søt mat, mangel på tilstrekkelige vitaminer og mineraler i kosten.
 5. Mangelen på skikkelig hudpleie på en tid da tiltak av denne typen er spesielt nødvendige, for eksempel om sommeren eller vinteren.
 6. Systematisk forekommende stressende situasjoner, erfaringer, stress, depressive tilstander, negativ psyko-emosjonell bakgrunn.

Selvfølgelig er det nesten umulig å eliminere de opplistede årsakene helt, men en viss reduksjon i virkningen av negative faktorer er et stort pluss og er av stor betydning i behandlingsprosessen for tilstanden i karet og hudens utseende.

Tips! Årsaker til patologi kan være alvorlige sykdommer i visse systemer og organer. Tilstedeværelsen av dermatologiske problemer er en direkte grunn til å henvise til en spesialist, da bare den behandlende legen kan bestemme årsaken eller foreta en tilsvarende diagnose.

Generelle regler

For å forhindre utseende av vaskulære stjerner på ansiktet, er det flere gylne regler som alle må observere, uavhengig av hvilken type hud og tendensen til å utvikle en couperose. De anbefalte rådene vil bidra til å forbedre tilstanden i det vaskulære systemet og øke strømmen av blod og oksygen til vevet.

Følgende instruksjoner, samt videoer i denne artikkelen, vil fortelle mer om hovedreglene for ansiktspleie når som helst på året:

 • i solskinn vær beskytte huden mot ultrafiolett lys ved hjelp av spesielle midler;
 • vask kun med behagelig temperatur vann;
 • inkludere i vanlige diett mat som inneholder den nødvendige mengden for kroppen av viktige vitaminer og sporstoffer;
 • Det anbefales ikke å gå ut umiddelbart etter vaskeprosedyren.
 • gi opp skadelige vaner, for eksempel å røyke eller drikke alkohol;
 • Ikke overeat og spis junk food;
 • hvis det er en tilbøyelighet til vaskulær sykdom, sørg for å bruke kremer eller salver som bidrar til å styrke sine vegger;
 • bruk av tilstrekkelig mengde væske vil forbedre blodstrømmen og øke elastisiteten i vaskulære vegger.


En viktig faktor er gymnastikk for ansiktsmuskler. Bruken av en slik metode vil støtte i en tone ikke bare huden, men også det vaskulære systemet.

Vitaminkomplekser for fartøy

Rasjonal ernæring er spesielt viktig for tilstanden til fartøyene. Den daglige menyen skal inkludere vitaminer og mikroelementer som forhindrer utviklingen av skjørhetens skjørhet, øker elastisiteten og forbedrer blodsirkulasjonen.

Som stoffer som er spesielt nødvendige for det vaskulære systemet og huden, bør det nevnes:

Kuperoz på ansiktet: hvordan å styrke veggene i blodårene

Røde kinn av en eller annen grunn er et signal om at blodårene er svake. Hud med dilaterte kapillærer er svært følsom for ugunstige værforhold, noe som lett irriterer det. Imidlertid forbedrer riktig pleie hudtilstanden og lindrer rødhet. Det er viktig å behandle kupperose til tiden.

Hudproblemer med utvidede kapillærer

Om denne huden skal tas vare på på en spesiell måte, spesielt i kalde måneder og vindfulle dager. Noen ganger kan det rødme og uten dårlig vær - det er nok å drikke varm kaffe, spise krydret mat eller være nervøs. Temperatur og følelser fører til utvidelse av blodkar. Fartøyene slites ut raskt og slutter å begrense seg. Ofte skylden for disse problemene er de svake og ikke-elastiske veggene til fartøyene. Som i tide mister du muligheten til å smale og legge et uutslettelig merke på de ansikt-røde trådene. Hvis du oppdager disse karakteristiske symptomene i deg selv, er du kanskje bekymret for den estetiske siden av problemet. Men ikke bare skjønnhet lider - skjøre kar fører til utvikling av inflammatoriske prosesser og dannelse av akne og rosacea.

Vaskulære sykdommer som påvirker huden først og fremst forårsaker ulempe for kvinner. Østrogenene er ansvarlige for dette, som slapper av muskler og blodårer. Kvinnenes hud er tynnere og mer brukt til handlinger av ytre stimuli.

Hva kosmetikk å velge

Hvis du står overfor problemet med skjøre fartøy, er det verdt å være spesielt oppmerksom på kosmetikkformelen du bruker. Velg produkter som ikke inneholder irriterende stoffer. Hud med utvidede kapillærer liker ikke aceton, mentol, propylenglykol, urea, syrer og vitamin A (retinol), etylalkohol.

For å rense ansiktet, bruk melk og kremer for hud med vaskulære sykdommer, muligens med en allergisk reaksjon.

For å fjerne sminke, bruk micellar vann og spesielle hudkrem med utvidede kapillærene som fukter og styrker.

Unngå hardt, klorert vann fra springen. Denne huden foretrekker øm, kokt eller mineralvann. Temperaturen er også viktig, fartøyene kan ikke tolerere for varmt eller ist vann, det er bedre å bruke varmt vann. Etter vask og bading må du ikke tørke huden med et håndkle, og det bør påføres ansiktet. Etter vask må du bruke termisk vann eller tonic.

Hver 2 uker har du råd til enzymskalling - gi opp den granulære peeling, som bare irriterer huden. Når den døde huden eksfolieres, blir cellene bedre restaurert, og huden blir mer motstandsdyktig mot negative ytre påvirkninger. Etter en stund vil du se at fartøyene ikke lenger er like klare som i begynnelsen.

Hvordan bryr seg om huden: hvordan å styrke veggene i blodårene

De viktigste stoffene som skal være i kosmetikkposen, er en krem ​​og et middel med en sammensetning som passer for krevende hud med vaskulære sykdommer.

Brennbare kar fullstendig styrker vitamin C, og K-vitamin forhindrer utseendet av blåmerker under huden. God effekt på huden betyr med ekstraktet av ginkgo biloba, disse er bioflavonoider, som har en gunstig effekt på tetthet og elastisitet i karossens vegger. Gunstig effekt på rutens fartøy, den støtter kapillærene, og arnica-ekstraktet fra fjellet har anti-inflammatorisk og anti-edematøs virkning. Betennelse vil fjerne heksehasselekstraktet og hestkastanjekstraktet - takket være det blir veggene på fartøyene mindre skjøre. Det er nødvendig å regelmessig ta vitaminer for kvinner eller drikke løpet av Ascorutin.

Ikke glem å beskytte huden hver dag mot eksponering for sollys - i de kalde månedene, velg UV-filtre med en grad på 15, og om sommeren 25-30. Ved lave temperaturer, på kalde dager, bruk sterke eller fede kremer.

Ganske enkel, men systematisk behandling, vil bidra til å forbedre hudtilstanden betydelig. Ta vare på huden med dilaterte kapillærer og effekten du vil merke snart.

Hvordan styrke fartøyene - de beste måtene

Aterosklerose, åreknuter, nedsatt mental aktivitet, hjerteproblemer - alt dette kan være en konsekvens av en nedgang i tonen i kapillærene, årene og arteriene. For å forhindre utvikling av alvorlige komplikasjoner, følg tilstanden til sirkulasjonssystemet. Styrking av blodkarets vegger er mulig ikke bare med medisiner, men også med vitaminer, riktig ernæring, folkemidler og spesiell gymnastikk.

For å unngå sykdommer - se tilstanden til blodkar

Når du trenger vasokonstriktive legemidler

Clogging av blodårer med kolesterolplakk, nedsatt elastisitet og tonus av veggene, utvikles gradvis utviklingen av venene. I lang tid kan en person ikke være oppmerksom på patologiske forstyrrelser i sirkulasjonssystemet.

Signalet for vaskulær styrking kan være følgende:

 • skarpe bakker fra sengen er ledsaget av mørke flekker eller gåsebud foran øynene;
 • Det var hyppig svimmelhet uten tilsynelatende grunn, av og til ledsaget av bevissthetstap;
 • dårlig respons på varmt vær og økt meteosensitivitet;
 • Det er vondt i leddene, fingrene i øvre og nedre ekstremiteter blir kaldere;
 • Vanlige hopp i trykk (reduseres eller stiger), som ledsages av en rask puls;
 • rask tretthet og konstant følelse av tretthet.

Med hyppige trykkendringer, ta vasokonstriktive legemidler

Effektive midler for vaskulær styrking

Utseendet til ubehagelige symptomer, som ikke tidligere var observert, bør oppmuntre en person til å se en lege.

Vanligvis under slike forhold er det nødvendig å styrke fartøyene i hele sirkulasjonssystemet:

 • nesekarillærer, øye;
 • hjerneskjermer, hjerte;
 • kapillærer på ansiktet;
 • benene på beina.

Styrking av blodkarene i hele kroppen bidrar til å gjenopprette tonen i de svekkede veggene, gjenopprette dem til sin tidligere elastisitet og normalisere blodsirkulasjonen.

Behandling av vener og kapillærer er en lang og arbeidskrevende prosess, som består av flere komponenter:

 • medisinsk terapi (tabletter, injeksjoner, eksterne preparater);
 • mottak av vitaminer;
 • gymnastikk for blodkar;
 • korreksjon av ernæring;
 • folkemetoder.
Bare en integrert tilnærming vil tillate å styrke blodkarene nøye og forhindre hjerte- og hjernesykdommer.

Vaskulær medisinering

Øk elasticiteten til de vaskulære veggene, redusere permeabiliteten og skrøbelighet vil hjelpe venotonikkene for systemisk og ekstern bruk.

Tabell "De beste vasokonstriktormedisinene"

Ulcerative prosesser i fordøyelseskanalen

Barn fra 3 til 12 år - ½ piller 3 ganger om dagen

Varighet av behandlingen 3-4 uker

Behandlingsforløpet - 7-12 dager

Behandling med medisiner bør være under tilsyn av en spesialist. Kun en lege kan ordinere tilstrekkelig terapi med hensyn til særegenheter og alvorlighetsgrad av sykdomsforløpet.

Vitaminer for vedlikehold av blodkar

Forbedre tilstanden til sirkulasjonssystemet og støtte svake blodårer kan skyldes systematisk inntak av vitaminer.

 1. Vil direkte (vitamin B1, B6, B12) - 1 tablett en gang daglig (tatt med mat). Behandlingsforløpet er 30 dager.
 2. Duovit - 1 tablett om dagen for mat. Opptakstid er en måned.
 3. Folsyre - 1 tablett to ganger daglig i 30-45 dager.
 4. Vitrum Cardio - 2 tabletter med hvert måltid.

Vil sende - vitaminer for styrking av fartøy

Hvordan forbedre blodkarene med folkemidlene

Styrke og få fartøyene rene til å hjelpe folkoppskrifter.

Valnøtter for hjernens kar

Tinktur av hagtorn helling 350 g valnøtt valnøtt. Væsken må vare i minst 15 dager, hvorpå den må filtreres og fortsette til behandling. Ta stoffet skal være 1 ts. etter å ha spist. Behandlingsforløpet er 21-30 dager.

Tinktur av en valnøtt vil bidra til å styrke fartøyene

Urte tinktur med svake blodårer på bena

Grind roten av ginseng, gress av magnolia vintreet, rhodiola og bland i like mengder (60 g). Herbal samling hell 300 ml alkohol eller vodka forlate for å insistere på et mørkt sted i 14 dager. Den filtrerte eliksiren skal være full 3 ganger daglig for 15-25 dråper i minst en måned.

Kjøttkraft av ginseng og urter er bra for kroppen

Persille for å forbedre tonen i kapillærene på ansiktet

Hell 250 ml kokende vann 2 håndfull hakket persille og insister på en halv time. Stamme og bland med 200 ml varm melk. I den forberedte væsken fuktes et lite stykke mykt vev, klemme og ordne på ansiktet. Slike kompresser gjør 2 ganger om dagen i 30 minutter. Behandlingsforløpet - 20 dager.

Avkok av persille er nyttig for blodårer

Broth av dogrose for å styrke øyekarrene

Hver dag, start dagen med et glass varm hund rose fra 1 ts. honning.

Kjøtt av villrose har helbredende egenskaper

Det er nyttig å lage lotioner rundt øynene. For å gjøre dette, bryg 30 g hofter i 300 ml kokt vann og kok i et vannbad i 10 minutter. I en avkjølt kjøttkraft suge bomullsputer og på øyelokkene.

Yarrow juice for å styrke kapillærene i nesen

Grind flere blader av en frisk plante og klem ut all væske. En liten mengde juice dråper i nesen 2-3 ganger om dagen. I tillegg tilberedes daglig drikke fersk fra gresskar til 1 ss. l. innen en måned.

For å styrke fartøyene er det nødvendig å drikke vingejuice

Tinktur av unge kastanjer for å styrke blodkarene i hele organismen

Samle kastanjene i en grønn hud, skrell og fyll med slike frukter en liter krukke, hell vodka. Legemidlet er infundert i minst 2 uker, deretter filtrert. Ta medisinen om morgenen før du spiser - 1 time. l. blandet med honning og spiser. Fullt kurs - 3 uker.

Tinktur av kastanjer er nyttig for fartøyer

Samling av urter for å øke blodkarets elastisitet

Grind og bland i like deler (30 g hver) Japansk suppe, grener og barkbærbær, rødkløverblad og grøtgress. I 500 ml kokende vann, legg 1 ss. urteblanding og kok i et vannbad i 15 minutter. Tørket kjøttkraft å drikke 50-60 ml en gang om dagen. Bruk av slik væske bør ikke overstige 1 måned.

Dekoksjon av grener av helbredende trær vil øke elastisiteten i blodkarene

Mat for vaskulær styrking

Til karossens vegger var sterke og elastiske, må du begrense bruken av konserveringsmidler, animalske proteiner, alkohol og nikotin.

Optimale alternativer som vil bidra til å opprettholde sirkulasjonssystemet er normalt, er følgende måltid:

 • grønnsaker rik på vitamin C (spinat tomater), A (gulrøtter), K (kål, salatblad), PP (rødbeter);
 • bønner (bønner, bønner);
 • frokostblandinger - bokhvete, hvete grøt, havremel;
 • diett kjøtt (biff, kanin, kylling) i kokt eller stuvet;
 • fiskeretter;
 • frukt (epler, aprikoser, bananer, sitrusfrukter) i fersk og bakt form, tørket frukt, nøtter.

Kokt kjøtt er nyttig for problemer med blodårer

Vegetabilske salater må fylles med olivenolje. Det anbefales å begrense søtsaker og bakverk. Du bør drikke urtete, grønn te, melk.

Gymnastikk med svake blodkar

For å forbedre sunne fartøy, bruk enkel gymnastikk. Trening er nyttig å utføre om morgenen og før sengetid på daglig basis.

 1. Vibrasjon. Legg deg ned på sengen for å heve armer og ben. Rør i lemmer på 1-2 minutter. Rytmen skal være hyppig og rask. Dette vil gjøre vibromassasje alle fartøyene og utløse tilbaketrekking av toksiner fra kroppen.
 2. Rotasjon av hodet. Du må få rett, føtter skulderbredde fra hverandre, hendene på beltet. Gjør rotasjonsbevegelser av hodet med urviseren og i motsatt retning. Prosedyrens varighet er 2-3 minutter. Øvelse bidrar til å styrke hjernens fartøy.
 3. Sving hendene dine. Litt bøy knærne og drei med venstre hånd i en retning og høyre - i motsatt retning. Endre retninger. Utfør øvelsen i 2-3 minutter.
 4. Rack "bjørk". Ligg på ryggen, løft bena og støtte nedre ryggen med hendene. Stå i denne stillingen i minst 4-5 minutter. Gjennom trening sirkulerer blodet bedre til hjertet og hjernen.
 5. Rocking. I stående stilling, glatt rull fra tå til hæl og tilbake. Utfør samtidig med begge føttene i 5-10 minutter. Gjenoppretter blodstrømmen i beina.

Spesielle øvelser vil bidra til å styrke fartøyene

Makhi føtter i en sittende stilling, rotasjon av føttene, øvelsen "saks" kan også bidra til å styrke svake venøse vegger. Den viktigste tingen. Alle bevegelser er glatte og overdriver ikke det.

Hvordan trene blodkar hjemme

For å øke tonen i de vaskulære veggene og gjenopprette elastisiteten, er det ikke nødvendigvis på sykehuset.

Å trene svake vener er mulig og i husforhold:

 1. Bruk av medisiner. Spesielt godt tar vare på fartøyene Ascorutin. I tillegg har han nesten ingen kontraindikasjoner.
 2. Anvendelse av eksterne midler. Apotek geler og salver (Lyoton, Troxevasin) påvirker lokalt problemområder.
 3. Oppskrifter av tradisjonell medisin. Det anbefales å drikke avkok, tinkturer og lage lotioner på ømme steder. Dette er gode hjelpemetoder.
 4. Inntaket av vitaminer. For å styrke karene krevde vitaminer K, A, B, E, gruppe B (B1, B6, B12). De finnes i både vitaminapotekets komplekser og matvarer (grønnsaker, belgfrukter, frukt, fisk).
 5. Den rette maten. Det er nødvendig å begrense forbruket av søtt, mel og baking. Det anbefales ikke å spise konserveringsmidler og fettstoffer. Kostholdsmat, dampet, bakt eller tilberedt - det er hovedprinsippet om ernæring.

Gi opp søtt, hvis det er problemer med fartøyene

Styrking av blodkarene i hele organismen er en lang og kompleks prosess, som krever en integrert tilnærming. Den viktigste medisinske terapien må støttes med vitaminer, gymnastikk og riktig ernæring. Ikke forstyrre behandlingen av tynne kar og metoder for tradisjonell medisin. Det viktigste er å styrke fartøyene under tilsyn av en lege og ikke å engasjere seg i selvmedisinering.

Vurder denne artikkelen
(7 anslag, gjennomsnittlig 5,00 av 5)

Hvordan styrke karene i ansiktet ditt og glemme de sprengende kapillærene på nesen din for alltid

På spørsmålet om hvordan du styrker ansiktets skjerter, må du tenke på alle de som har en vaskulær setochka på nesen eller på kinnene. Men ikke bare. Hvis foreldrene dine er kjent med problemet med couperose, må du også tenke på det - og begynn å handle på forhånd, selv om huden fortsatt er perfekt.

Om hvordan du styrker veggene i blodårene i ansiktet, vil vi fortelle i dette materialet.

Styrking av fartøyene i ansiktet er en komplisert oppgave. Du vil bli hjulpet av riktig ernæring, unngå overoppheting og hypotermi, moderat trening. Men på vei til perfeksjon av huden uten spesielle selvmordsmessige kosmetikk, kan salong og hjemmebehandling ikke bare gjøre det.

Kosmetikere har skapt mange preparater for huden, utsatt for kupperose: Valle, Krem, Spesielle ansiktsmasker, Styrkefartøy. Disse hjelpemidler inneholder vitaminer C, R, K og A, som bidrar til å øke elastisiteten i huden, fjern rødhet i ansiktet. Sammensetningen av legemidlene inkluderer ofte lecitin og plantekomponenter, for eksempel hestekastnøttekstrakt, grønn te, ginkgo biloba.

Ekspertkommentar:

"Veldig bra for hjemmepleie for couperose hud profesjonell linje OXYGEN, inneholder rent oksygen, naturlige planteekstrakter og spesielle farmasøytiske ingredienser. Den unike sammensetningen av denne kosmetikken gir huden tilstrekkelig ernæring og dyp hydrering, den stimulerer metabolske prosesser og styrker blodkarene perfekt.

Det er viktig at alle produkter av kosmetikkledningen Oxygen Botanicals er laget på vannbasis, inneholder ikke alkohol og andre korroderende stoffer".

Smirnova Anna, kosmetolog av MCC Platinum.

Styrking av nesens fartøy

Begravd kapillær på nesen - dette er ikke en couperose ennå. Hvorfor brister kapillærene på nesen? Kanskje dine fartøyer er nært og ikke har tilstrekkelig styrke. Eller du brukte aktivt et lommetørkle for en forkjølelse. Eller ikke beregne temperaturforskjellen i badstuen - det kan være mange grunner.

Uansett hvorfor fartøyet på ansiktet hans eksploderte, bør huskes: skrøbelige fartøy krever oppmerksomhet.

Styrking av neseblodene, samt andre fartøy i ansiktet, vil gi spesielle formuleringer for mesoterapi.

Ekspertkommentar:

"I tillegg til hjemme- og salongpleie er to ganger i året verdt en økt mesotherapy. Det er spesielle mesococtails som styrker vaskulærveggen og reduserer manifestasjoner av couperose.

For eksempel, brasilianske cocktailer. Lofton gir en forbedring i tone og farge av ansiktet, styrker godt veggene i nesens kar. cocktail Centella asiatica eliminerer mørke sirkler og poser under øynene, og biotin forbedrer mikrosirkulasjon, vev metabolisme og har anti-inflammatorisk effekt. "

Smirnova Anna, kosmetolog av MCC Platinum.

Og selv om du allerede hadde en laser fjerning av vaskulære stjerner på ansiktet, For å opprettholde resultatet må du også ha spesiell omsorg - for å forhindre at et nytt vaskulært nettverk vises på ansiktet ditt!

Men siden hvert tilfelle er individuelt, så å velge de beste omsorgsprosedyrene for en kosmetolog, cocktailer for mesoterapi, vitaminkomplekser og spesialiserte profesjonelle kosmetikk til hjemmebruk Den interne konsultasjonen av kosmetikeren er nødvendig. Kun en spesialist vil kunne vurdere graden av utvikling av sykdommen og

For å registrere for en konsultasjon og få ytterligere informasjon kan du ringe på telefon +7 495 723-48-38, +7 495 989-21-16.

Lag en avtale online og få 30% rabatt på konsultasjonen!

Årsakene til utseendet på fartøy i ansiktet og hvordan å bli kvitt dem

En av de mest ubehagelige hudfeilene er karene på ansiktet. De kan manifestere seg på forskjellige måter. Slike manifestasjoner refererer til sirkulasjonsforstyrrelser og er bare tegn på hudpatologier. Disse sykdommene kombinerer seg i en gruppe kuperoz.

Lider av utseende av couperose oftere damer. Dette skyldes at kvinnelige hormoner (østrogener) påvirker karbonens tone. Menn som er avhengige av sterke alkoholholdige drikkevarer, er også utsatt for utviklingen av denne patologien.

Utseendet på kapillærene på ansiktets hud utgjør ikke en trussel for menneskelivet, men det er nok nok ulempe. Mange lenge maskerer dem bare med tonalkremer og blyanter, mens andre er på utkikk etter en måte å fjerne de feilene som har oppstått og for å styrke fartøyene.

Siden kupperose er et symptom på en sykdom, er det først nødvendig å finne ut hvilken som helst. For dette er det verdt å vurdere de sykdommene som forårsaker denne ubehagelige mangelen.

Årsakene til utseendet på couperose

Hovedårsakene til utviklingen av couperose er:

 • hyppige temperaturendringer;
 • langvarig handling av solstråler på huden;
 • Overbelastning av nervøsitet;
 • konsum av alkoholholdige drikkevarer, krydret og varm mat;
 • eksponering for høye temperaturer i badstuen og badstuen;
 • feil i hormonet systemet på grunn av hormonell inntak;
 • arvelige faktorer.

telangiectasia

Den vanligste patologien som forårsaker kupperose hos kvinner i ung alder er telangiektasi. Dens utvikling forårsaker utseende av karetgarn på ansiktet. Årsakene til utseendet er ofte gjemt i arvelighet. Selv om denne sykdommen anses å være harmløs, er det bedre å umiddelbart søke råd fra en hudlege for å få sin fjerning.

Egenheten ved arbeidsaktivitet kan bli grunnen til utviklingen av denne patologien. I utgangspunktet vises fartøyene i folk som jobber på gata. Og om våren-sommerperioden kan retikulum forsvinne, da med utbruddet av kaldt vær vil det oppstå på grunn av utvidelsen av fartøyene. Behandling og fjerning av denne patologien er basert på laserkoagulasjon.

rosacea

Denne form for manifestasjon av couperose er ganske ubehagelig. Når det ser ut på huden, blir det observert røde områder med betennelseselementer. Fremmer dannelsen av utvidelsen av kapillærene. Årsakene til utseendet ligger vanligvis i:

 • følelsesmessige sjokk;
 • alkoholinntak;
 • spiser veldig krydret mat;
 • Vanlige besøk til par.

For det første er manifestasjoner av denne sykdommen utslett, som ligner på teenage akne. I fravær av behandling forvandles utslett til røde noder. Fjerning av denne patologien innebærer bruk av diode lasere.

hemangiomer

Hemangiomer skal tilskrives gruppen godartede neoplasmer. Vanligvis er denne sykdommen medfødt eller ervervet i barndommen på grunn av skade på blodårene.

Et karakteristisk trekk ved denne typen couperose er tilstedeværelsen av en tilstrekkelig tett overflate og et lite fremspring over hudens nivå.

Fra hemangioma kan du forvente en annen utvikling. Det kan i lang tid ikke forandre seg og være i form av en flekk, og kan begynne en rask utvikling. Men denne huddefekten er ikke særlig farlig.

Spots i barn løser ofte til skolen. Men hvis det er en sterk utvidelse av hemangioma, kan det oppstå normal utvikling av blodkar og organer. Det er obligatorisk å fjerne hemangiomaene som ligger på øyelokkene. Fjerningen utføres ved bruk av en argon laser.

Flammende nevus

Denne sykdommen skyldes opphopning på huden av unormalt utvidede kar. Kapillærer danner et kontinuerlig sted, kalt i folket vin. En slik feil kan forsvinne så fort som det ser ut. Men vanligvis er det en økning og en endring i farge. Behandling av denne patologien er laget gjennom en gul laser.

Arachnoid hemangioma

I mange, noen ganger blir fartøyene i ansiktet synlige som røde edderkopper. Nærbilde ser ut til at disse edderkoppene består av bloddråper, og i forskjellige retninger har kapillærene forsvunnet i form av poter. Etter en stund forsvinner et slikt hemangiom alene.

Årsaken til et nevus utseende i form av en edderkopp blir patologien til arteriolens vegger. Behandling i dette tilfellet er vanligvis ikke nødvendig. Ofte oppstår denne feilen hos gravide, dette skyldes nedsatt blodsirkulasjon, som skyldes babyens vekst, eller hos personer med leverpatologi.

Måter å bli kvitt

maskinvare

Fjerning av fartøy på ansiktet i vår tid kan produseres på mange måter. De mest effektive metoder for å fjerne feil i form av couperose er maskinvaren. Disse metodene er forårsaket av forsegling av de berørte karene, som forstyrrer den normale blodstrømmen i hudvevet.

Hvis denne metoden fjerner sykefartøy, vil blodet omgå dem, noe som vil bidra til dannelsen av nye fartøy. Dette blir årsaken til ansiktsforyngelse, det blir frisk.

Du kan lage en prosedyre som å tette fartøyene med:

 • fotokoagulasjon;
 • elektrooptisk synergisme og andre.

Strømforsyning

Hvis du fjerner de skadede kapillærene, bør du begrense deg til å ta visse produkter. Det er nødvendig å utelukke fra rasjonen:

 • Krydderier, inkludert de i marinade eller saus;
 • pickles og syltet billets;
 • krydret mat;
 • Sjokolade og produkter med koffeininnhold.

Et obligatorisk unntak fra kostholdet er alkohol. Men det er nødvendig å spise matvarer som inneholder vitaminer:

 • K for å styrke fartøyene;
 • P, bidrar til å redusere sårbarheten i kapillærene;
 • C, fremmer dannelsen av kollagen og toning av blodkar.

medisinert

Behandling med medisinering er en ekstra metode etter maskinvaren. Med hjelp av medisiner styrkes fartøyene, og utseendet på nye couperoses blir forhindret. For behandling må du ta:

 • Ascorutinum (bidrar til å redusere permeabilitet og redusere ømhet i blodårene);
 • alfa-linolsyre Omega-3 (forbedrer elastisiteten);
 • alfa-tokoferon eller pinogen (utlede stoffets metabolisme);
 • gingo biloba.

Styrking og fjerning av kapillærer kan skje ved bruk av salver foreskrevet av legen. For dette trenger du en spesiell krem ​​fra couperose. Det bør være lysegrønn, og du kan finne slike midler i apotek eller skjønnhetssenter.

Det er verdt å vite at å styrke karene ved hjelp av krem, kan du bare de som ikke er skadet. Hvis kupperose allerede har dukket opp, vil bruken av disse stoffene være ubrukelig. I dette tilfellet trenger du en fjerning av maskinvare.

forebygging

For å styrke karene i ansiktet, kan du lage masker. En av dem er en maske som består av:

 • ekstrakt av blåbær og mimosa blomster;
 • av nålen;
 • cypress sprøyter;
 • drueolje.

Alt for å ta i like deler, for å koble og sette på ansiktet. Damp servietten i varmt vann og bruk ovenfra. Etter vasking av masken skal huden behandles med en krem ​​som passer for typen. Gjør denne masken en gang hver annen dag.

Skal persille med kokende vann, tilsett melk. Dampen gasbind i denne løsningen og dekke ansiktet med den, hold i en halv time. Gjør denne prosedyren en gang hver tredje dag. Du kan styrke fartøyene hver dag ved å gni ansiktets hud med et blad av aloe.

Hvordan styrke ansiktets fartøy

Ofte, styrken av ansiktets skuter, tenk de menneskene som er tydelig synlige røde masker. De er vanligvis ikke farlige, men for irriterende eiere av sykdommen. Hvis du er en av dem, vil denne artikkelen bidra til å styrke blodårene og fjerne rødmen fra ansiktet.

Da fartøyene i ansiktet briste

Det røde rutenettet er resultatet av det faktum at kapillærene ikke tåle belastningen og brasten, selv om de normalt bare ville utvide seg. Slike masker finnes vanligvis rundt nesen, på kinnene eller i nærheten av munnen. Og folk med lett hud, spesielt tørr eller svært følsom, lider av dette problemet.

Løsningen av problemet består for det første i en sunn livsstil, for det andre ved å styrke karene, og for det tredje å eliminere de faktorene som bidrar til brudd på kapillærene.

Årsaker til sprengningsfartøyer:

 • Varm drikke.
 • Krydret mat.
 • Alkohol.
 • Ekstreme temperaturer.
 • Soling.
 • Sterke følelser (sinne) eller stress.
 • Legemidler som utvider blodårene.

Forsterkning av ansiktets kar

For å styrke blodårene er det nødvendig å engasjere seg i fysisk aktivitet. En sunn livsstil generelt vil ha en gunstig effekt på tilstanden til huden og blodårene. For å rette opp arbeidet mer presist, er det nødvendig å være oppmerksom på følgende fakta.

 • Kamille eller grønn te vil redusere stress og lindre blodkar.
 • Kalium spiller en viktig rolle i innsnevring og utvidelse av blodkar. Inneholdt i svisker, rosiner, timian, spinat, havkål, etc.
 • De blir svake med mangel på jern. For å få den nødvendige mengden mineral, må du spise kjøtt.
 • Produkter som inneholder nitrater, aminosyrer (arginin og citrullin) bidrar til deres styrke og fleksibilitet - fisk, kjøtt, friske grønnsaker, hvitløk.
 • Antioksidanter beskytter mot patologiske forandringer - mørk sjokolade, druer, epler, bær, avokadoer.
 • Reduser risikoen for blodpropp og tynning av endotelet vil hjelpe folsyre, vitaminer B-6 og B-12, de er i korn. I tillegg kan folsyre og B-6 fås fra bananer, poteter og kylling, B-12 - i produkter av animalsk opprinnelse.
 • Fiber, som hindrer kroppen i å absorbere skadelige fettstoffer, påvirker dette på det vaskulære systemet. Det reduserer risikoen for å svekke veggene og øke blodtrykket.
 • Vitamin C - stimulerer produksjonen av kollagen og elastin, som igjen bidrar til fleksibiliteten og styrken av kapillærene. Veggene deres klare å takle trykket når de er elastiske. På dagen bør en voksen spise mellom 500 og 1000 mg vitamin C, ifølge en studie ved University of Maryland.
 • I kampen mot blodpropper involverte vitamin E, som er inneholdt i olje av hvetekim, soya, bomull og solsikkeoljer.

Hvis du samler disse fakta sammen, får du en diett for vaskulær helse. Reglene kan formuleres i fire avsnitt: Spis mer grønnsaker, frukt, kjøtt og fullkorn.

De beste ingrediensene for masker

I tillegg til et balansert kosthold er det godt å søke på problemområder i masken og blandingen, de aktive stoffene som takler betennelse og positivt påvirker huden og kapillærene.

Mange av fruktene, grønnsaker og vegetabilske oljer vil hjelpe til med utvinning og styrke.

 1. Ekstrakter av kastanje og japansk ginkgo forbedrer blodsirkulasjonen og har antiinflammatoriske, astringente egenskaper.
 2. Ekstrakter av eleutherococcus og hagtorn fjern irritasjon, beroligende hud og blodårer.
 3. Honning vil roe og stimulere blodsirkulasjonen.
 4. Sitron, er en kilde til vitamin C, og med det er det naturlig å være forsiktig, siden det kan forårsake irritasjon.

Det er ikke nødvendig å stoppe på ansiktsmasker. Et sunt sirkulasjonssystem sikrer tilstrekkelig ernæring av celler gjennom hele kroppen, noe som betyr skjønnhet og lang levetid.

Kuperoz på ansiktet: hvordan å styrke veggene i blodårene

Røde kinn av en eller annen grunn er et signal om at blodårene er svake. Hud med dilaterte kapillærer er svært følsom for ugunstige værforhold, noe som lett irriterer det. Imidlertid forbedrer riktig pleie hudtilstanden og lindrer rødhet. Det er viktig å behandle kupperose til tiden.

Hudproblemer med utvidede kapillærer

Om denne huden skal tas vare på på en spesiell måte, spesielt i kalde måneder og vindfulle dager. Noen ganger kan det rødme og uten dårlig vær - det er nok å drikke varm kaffe, spise krydret mat eller være nervøs. Temperatur og følelser fører til utvidelse av blodkar. Fartøyene slites ut raskt og slutter å begrense seg. Ofte skylden for disse problemene er de svake og ikke-elastiske veggene til fartøyene. Som i tide mister du muligheten til å smale og legge et uutslettelig merke på de ansikt-røde trådene. Hvis du oppdager disse karakteristiske symptomene i deg selv, er du kanskje bekymret for den estetiske siden av problemet. Men ikke bare skjønnhet lider - skjøre kar fører til utvikling av inflammatoriske prosesser og dannelse av akne og rosacea.

Vaskulære sykdommer som påvirker huden først og fremst forårsaker ulempe for kvinner. Østrogenene er ansvarlige for dette, som slapper av muskler og blodårer. Kvinnenes hud er tynnere og mer brukt til handlinger av ytre stimuli.

Hva kosmetikk å velge

Hvis du står overfor problemet med skjøre fartøy, er det verdt å være spesielt oppmerksom på kosmetikkformelen du bruker. Velg produkter som ikke inneholder irriterende stoffer. Hud med utvidede kapillærer liker ikke aceton, mentol, propylenglykol, urea, syrer og vitamin A (retinol), etylalkohol.

For å rense ansiktet, bruk melk og kremer for hud med vaskulære sykdommer, muligens med en allergisk reaksjon.

For å fjerne sminke, bruk micellar vann og spesielle hudkrem med utvidede kapillærene som fukter og styrker.

Unngå hardt, klorert vann fra springen. Denne huden foretrekker øm, kokt eller mineralvann. Temperaturen er også viktig, fartøyene kan ikke tolerere for varmt eller ist vann, det er bedre å bruke varmt vann. Etter vask og bading må du ikke tørke huden med et håndkle, og det bør påføres ansiktet. Etter vask må du bruke termisk vann eller tonic.

Hver 2 uker har du råd til enzymskalling - gi opp den granulære peeling, som bare irriterer huden. Når den døde huden eksfolieres, blir cellene bedre restaurert, og huden blir mer motstandsdyktig mot negative ytre påvirkninger. Etter en stund vil du se at fartøyene ikke lenger er like klare som i begynnelsen.

Hvordan bryr seg om huden: hvordan å styrke veggene i blodårene

De viktigste stoffene som skal være i kosmetikkposen, er en krem ​​og et middel med en sammensetning som passer for krevende hud med vaskulære sykdommer.

Brennbare kar fullstendig styrker vitamin C, og K-vitamin forhindrer utseendet av blåmerker under huden. God effekt på huden betyr med ekstraktet av ginkgo biloba, disse er bioflavonoider, som har en gunstig effekt på tetthet og elastisitet i karossens vegger. Gunstig effekt på rutens fartøy, den støtter kapillærene, og arnica-ekstraktet fra fjellet har anti-inflammatorisk og anti-edematøs virkning. Betennelse vil fjerne heksehasselekstraktet og hestkastanjekstraktet - takket være det blir veggene på fartøyene mindre skjøre. Det er nødvendig å regelmessig ta vitaminer for kvinner eller drikke løpet av Ascorutin.

Ikke glem å beskytte huden hver dag mot eksponering for sollys - i de kalde månedene, velg UV-filtre med en grad på 15, og om sommeren 25-30. Ved lave temperaturer, på kalde dager, bruk sterke eller fede kremer.

Ganske enkel, men systematisk behandling, vil bidra til å forbedre hudtilstanden betydelig. Ta vare på huden med dilaterte kapillærer og effekten du vil merke snart.

Vitaminer og apparater terapi for å styrke ansiktets kar

Vitaminer for vaskulær styrke er svært viktig for en sykdom som kupperose (telangiektasi). Røde eller blå årer er svekkede kapillærer, som kan vises på huden på forskjellige måter: et maske, asterisker eller vedvarende rødhet. Utvidede fartøy i ansiktet oppstår på grunn av brudd på blodsirkulasjonen i hudvevet. Et superperitivt nett kan vises i alle aldre og av ulike årsaker. Hovedoppgaven med å behandle kupperose er ikke å maskere problemet med utvidede kapillærer, men å eliminere den underliggende årsaken.

Hva er farlig couperose?

Faren for kupperose er for tidlig forsmøring av huden. Ansiktet får en gråaktig nyanse og puffiness. Hetteglass er oftest funnet hos personer med lett og sensitiv hud. Tidlig bestemmelse av årsakene til sykdommen og utnevnelsen av riktig behandlingsmetode vil bidra til å forlenge ungdommen til personen.

Den primære diagnosen av sykdommen utføres av en kosmetolog, men hvis du oppdager årsakene til couperose, må du kanskje kontakte en endokrinolog og en gynekolog. Du må kanskje ha en histologisk analyse eller generell behandling av sirkulasjonssystemet, og dette er angiologens privilegium. Forsterkning av ansiktsskjærene og deres behandling utføres ved hjelp av komplekse tiltak:

 • vitaminterapi;
 • maskinvare fjerning av couperose manifestasjoner;
 • kosmetiske midler for forebygging og forebygging av tilbakefall;
 • terapeutisk massasje;
 • kosthold.

Tilbake til innholdet

Vitaminterapi

Hvordan styrker du fartøyene selv? Riktig ernæring er garantien for god helse. Dette postulatet gjelder også for couperose manifestasjoner. Fra deres kosthold bør utelukkes hermetisert, saltet, krydret, syltet mat og alkohol. Minimere bruken av kaffe og sjokolade. Å inkludere i ernæring vitaminer for blodårer.

Hvis kostholdet er lite i matvarer beriket med vitamin C, K og P, bør du ta dem som et stoff. Vitaminer for å styrke blodkar finnes i sitrusfrukter. Spesielt mye vitamin C i kiwi, sort currant, paprika, i grønn persille og dill. Om vinteren, når det er mangel på ferske produkter, kan du brygge en hundrosa.

Med vitamin k bør være spiky Hans overdose øker blodproppene og risikoen for blodpropp i blodårene. Dette vitaminet er syntetisert av kroppen selv eller er oppnådd i tilstrekkelig mengde fra det vanlige russiske vanlige dietten: svinelever, torsk, kylling, biff, egg, melk, bønner, tomater, agurker.

Vitamin P (rutin) er uadskillelig fra vitamin C, derfor er det inneholdt i samme frukt og grønnsaker. Overdosering av dette biologisk aktive stoffet er umulig, da det raskt ødelegges ved eksponering for lys og luft. Varmebehandling ødelegger også uunngåelig det. Konklusjon: Spis rå frukt og grønnsaker, og få alle nødvendige vitaminer for å styrke fartøyene.

Inntak av ekstra medisiner for vaskulær styrke bør foreskrives av den behandlende legen. Hjemme terapi er det ikke nødvendig å ta stor interesse for kjemikerens midler, bedre berik dietten med nyttige produkter. Naturlige frukter og grønnsaker inneholder mange nyttige stoffer (makro og mikroelementer, mineraler, fibre, etc.), som hjelper dem å fordøye godt og fortsette å styrke karene.

Produksjons vitaminer er svært dårlige i kjemisk sammensetning, slik at de ikke kan fordøyes. Det er bedre å spise naturlig mat.

Maskinvarefjerning av effekten av couperose

Fjerning av fartøy på ansiktet gjøres først etter avsløring av årsakene til svekkelsen av kapillærene. Kosmetiske salver maskerer bare problemet, men gir ikke en varig effekt.

Moderne kosmetologi tilbyr mange måter å fjerne de bursted blodårene. Apparatteknikken håndterer fullstendig svekkede kapillærer, forsegler eller fjerner dem og gir liv til nye vaskulære formasjoner. Samtidig forynges huden og ser frisk ut. Behandlingen er smertefri. Etter prosedyren er det ingen arr igjen. Fotokoagulasjon og laserkoagulasjon ("Yakhroma Med") i Russland er de vanligste måtene å kvitte seg med kupperosefeil. Maskinvarebehandling botmer ikke årsaken, men fjerner bare konsekvensene. Resultatet er åpenbart - nye sprengningsfartøy.

Ozonbehandling er den sikreste metoden for å fjerne kapillærmassen. Biokjemisk oksidasjon ødelegger svekkede kar. Injiser med ozon fører ikke bare til ødeleggelse av patologiske vev, men gir også en generell foryngende effekt.

Beauty Tek - biokyberneticheskaya terapi - en kostbar måte å kvitte seg med alle typer couperose og innovativ utvikling av tyske spesialister. Når fartøyet fjernes med patologi, brukes en elektrolyttegel, og deretter utføres en slagbehandling med en pulserende mikrostrøm.

Unik terapi påvirker ikke bare det berørte karet, men aktiverer også syntesen av elastin og kollagen, forbedrer blodstrømmen og normaliserer vann-saltbalansen i hudvev.

For øyeblikket er 6 versjoner av Beauty Tek bio-cybernetiske enheten utviklet, men bare ITPL-versjonen er designet for å påvirke couperose.

Forebygging av couperose

 1. Vask med varmt vann.
 2. Bruk milde rensemidler uten alkohol. Eliminer scrubs.
 3. Påfør masker og kremer som styrker fartøyene.
 4. Pass på å bruke solkrem i solfylt vær.
 5. Unngå plutselige temperatursvingninger.
 6. Spis riktig, ta med i kostholdet ditt som inneholder vitaminer for blodkar: K, C og P.
 7. Hold etterligne muskler i tone (massasje, ansiktsgymnastikk). Svake ansiktsmuskler kan ikke på riktig måte påvirke blodårene og blodstrømmen, slik at vevet ikke får riktig næring. Huden blir grå, tynn og raskt aldrende.

Styrking av fartøyene er viktig ikke bare med couperose. Sirkulasjonssystemet forsyner alle menneskelige organer med de nødvendige stoffene, derfor er det nødvendig å overvåke tilstanden til fartøyene hele tiden.

Hvordan styrke fartøyene i ansiktet? - effektive oppskrifter

Den første oppskriften.

For å styrke ansiktets skinner, bør følgende prosedyre utføres regelmessig. For å begynne, forberede tilførsel av grønn te, medisinske kamille og nype (to teskjeer av råmateriale helles to kopper kokende vann og gir et middel til å tilføre varme ti minutter), og så filtrere den gjennom ren gasbind duk, brettet tre ganger og helles i former for is. Klar is brukes til å massere hele overflaten av ansiktet i en sirkelbevegelse. Denne prosedyren vil ikke bare styrke fartøyene, men vil også gjenopprette elastisitet og fløyelsaktig til huden din.

Den andre oppskriften.

For å forberede følgende effektiv hjem rette for å styrke blodkar ansikt å slipe til en puré en - to grønne tomater, og deretter legge til den resulterende massen av en halv teskje av sennep eller olivenolje og bland alt godt. Klar til bruk-masken påføres med et rikelig jevnt lag på overflaten av ansiktets hud og la det stå i ti til femten minutter. Ved gjennomføring av fremgangsmåten trenger å skylle middel-rest med varmt vann og gni huden med kald aloe juice (for dette, til et par timer før prosedyren, sette stilkene i kjøleskap).

Den tredje oppskriften.

Må være grundig blandet en stor (spisestue) spoon peretortyh modne havet geitvedbær fra noen av disse produktene (i like proporsjoner). Cottage cheese, rømme eller fløte. Forbered på denne måten en homogen blanding spredt over hele overflaten av ansiktets hud og vent en halv time. Etter den angitte tiden, skyll den resterende masken med kaldt vann. For å styrke ansiktets skåter er det tilstrekkelig å utføre en slik prosedyre per uke.

Den fjerde oppskriften.

For å forberede dette tiltaket må du tørke de tørre hofter i en kaffekvern til melstilstanden. Nå blander en halv spiseskje av det resulterende pulver med halv skje av sur fløte og tilsett til blandingen av tre - fem dråper sitronsaft og tre dråper av eterisk olje av peppermynte. Påfør masken på renset fuktig hud i ansiktet og la på i femten minutter, og skyll den under rennende vann og tørk den kalde agurk juice eller avkjølt grønn te

Les Mer Om Fartøyene