Hvordan øke elastisiteten i blodårene

Rengjør beholderne med hvitløk

For å rense fartøyene med skadelige radikaler, kolesterol og salt vil vanlig hvitløk hjelpe. I tillegg til rask fjerning fra kroppen, pluss varigheten av effekten av prosedyren.

For matlaging trenger du 250 gram hakket hvitløk i en blender eller hvitløk. Blandingen plasseres i en mørk tallerken og fylles med 200 ml medisinsk alkohol. Den resulterende sammensetning sendes i 10 dager i mørket og avkjøles. Etter at væsken er infundert, er det nødvendig å filtrere det. Det tas 20 minutter før måltider 3 ganger om dagen. Hver gang du må øke dosen med 1 dråpe, legger du den til en kvart kopp melk. Det viser seg at på 1 dag i morgen - 1 dråpe, til lunsj - 2 dråper, til middag - 3 dråper. Dag 2: morgen - 4 dråper, dag - 5 dråper, kveld - 6 dråper. Og så opptil 15 dråper, og da må du redusere dosen hver gang for 1 dråpe. Når inntaket er redusert til 1 dråpe, kan du avslutte behandlingen. Du kan gjenta mottak av hvitløkstikkur etter 3 år.

Rengjør beholderne med sitron

Sitronsaft er nyttig å bruke i form av tinkturer og for rensing av blodkar fra plakk. Men mange undervurderer bruken av denne sure frukten. Og forgjeves. Tross alt kan sitronsaft hjelpe til med å bli kvitt ikke bare kolesterol, men også andre toksiner. Også, sitronen vil bidra til å styrke karene og gi veggene elastisitet.

For å få en tinktur av sitron, trenger du 1 sitron og 1 liter. vann. Sitron skal være fint revet, og det er mulig å male i en blender sammen med skallet. Hell en liter kokt vann og sett i kjøleskapet. Etter at produktet har stått i 3 dager, kan du begynne å drikke det 3 ganger daglig for 50 g før du spiser. Varighet - en uke.

Hvis det ikke er noen kroniske gastrointestinale sykdommer, kan du gjennomføre en rensing av karene med sitron og hvitløk. For å få tinkturen, må du grate 4 sitroner og 4 hode hvitløk. Legg blandingen i en ren krukke og hell 3 liter avkjølt kokende vann. Fartøyet skal legges på et mørkt og kaldt sted i 3 dager. Etter det må du tynne tinkturen og ta 100 gr om morgenen, til lunsj og middag før du spiser. Jeg vil med det samme merke seg at væsken er ganske smakløs. Men til tross for dette må inntaket være fullstendig fullstendig. Det vil ta 4 bokser av tinktur. Du må gjøre en ny 3 dager før slutten av den forrige.

Tinktur for rengjøring av urter fra urter

Instruksjoner for rengjøring av fartøyene med urter er ganske mye.

Kvalitet tinktur av furu hjelper. For å gjøre dette må du samle furu nåler og små kegler i skogen. Legg dem i en krukke og hell 0,7 liter vodka. Banken må lukkes og legges på et varmt sted. Etter 10 dager tinkturfilter og drikk 3 ganger om dagen for 15 dråper før måltider, fortynn tinkturen i varmt vann. Kurset varer 1 måned.

For å hjelpe vårt hjerte i arbeidet og rense kolesterolkarbonene, kan du lage en tinktur av en blanding av 1 ss. l. frø av dill, en rot av valerian og 1 liter kokende vann. Sammensetningen er igjen for en dag, filtrert og presset. Blandingen tilsettes 2 spiseskjeer. honning og blandet. Ta det 30 minutter før måltider 3 ganger om dagen for 1 ss. blanding. Hold stoffet i kjøleskapet og ta det til det løper ut.

Men før du begynner behandling, ikke glem å plassere en lege. En erfaren spesialist vil bidra til å identifisere ikke bare problemet, men også for å bestemme kontraindikasjoner. Tross alt kan noen folkemetoder ikke bare være til nytte for kroppen, men også skade. En lege konsultasjon er bare en nødvendig tid for behandling. Selv om det ikke er noen åpenbare symptomer på vaskulær sykdom, kan de skjules.

Vi forbedrer vaskulære strukturer: kosthold og medisiner for å øke elastisiteten

Helsen til det vaskulære systemet er en av hovedfaktorene for å bevare organismens ungdom og fraværet av menneskelige sykdommer. Dersom arterieveggen, lymfe, venøse kar løsnet - de taper glatthet, fleksibilitet, og integritet delvis brutt, da det ikke er tilstrekkelig næring kroppens celler, noe som resulterer i en dårlig fungerende metabolske forstyrrelser av hjernevevet, hjerte, lever og alle andre organer i kroppen.

Sklerotiske plaketter dannes, blodpropper dannes, noe som forårsaker sammenblanding av karene, som et resultat av at infarkter og slag oppstår.

I den første fasen av sykdommen, produkter som inneholder naturlige vitaminer, mineralske elementer, som bidrar til å styrke bindevevet, forbedrer fartøyets elastisitet. Med omfattende skade på karet, er det nødvendig med behandling med spesielle legemidler for å styrke karene. Legemidler kan bare brukes på resept. En viktig betingelse for å forbedre elastisiteten er trening fra kompleksene til fysioterapiøvelser i frisk, ren luft.

Healing Diet, essensielle vitaminer og medisiner

Ved utnevnelse av diett bestemmer legen dietten, idet man tar hensyn til balansert normer av innholdet av fett, karbohydrater, proteiner.

Det er svært viktig at naturlige naturlige mineralsk komponenter og vitaminer blir bevart i løpet av matlagingen.

Vil hjelpe til med å gjenopprette elastisiteten til veggene i fartøyets behandling med en slik diett:

Produkter som inneholder mange pektiner som har evne til å oppløse, dekomponere, fjerne kroppsfett, kolesterol, giftstoffer fra kroppen. Dette er et gresskar, kål, agurk, gulrot, bete. Epler, plomme, pære, plomme, melon, fersken. Tang, salat, spinat, sorrel.

Produkter rik på vegetabilsk fiber

Egg, ost, fisk, bokhvete, belgfrukter - kilder til metionin.

Tryptofan menneskekroppen mottar fra ost, kjøtt (magert), fisk, egg. Fra bønner, soyabønner, erter. Mange aminosyrer i druer, fiken, tørkede aprikoser, banan. Lysin er rik på melk, stekt ost, ost, fisk, eggeplommer, belgfrukter. Mye av det i mais, nøtter, spire frø av hør, hvete, havre.

 1. Matvarer rik på vitaminer: sitrusfrukter, grønnsaker grønne urter, skog, mark, hager bær.
 2. Produkter som forhindrer plakkdannelse. Disse er alle typer kål, hvitløk, løk, bringebær, tranebær, tranebær, jordbær. Olivenolje, solsikkeolje. Eggplanter, agurker.
 3. Mat rik på fettsyrer. Marine fiskearter - laks, makrell laks, sild. Nøtter, frø av hør, gresskar.

Alle naturlige produkter har i sammensetningen en tilstrekkelig mengde nyttige mineraler og naturlige vitaminer, som er avgjørende for å opprettholde fartøyets elastisitet.

Elastisitet i kapillærene og karene er lett å øke hvis du spiser en rekke ferske matvarer, puster rent luft, går mye, svømmer. Du kan drikke te på medisinske urter.

Nylig leste jeg en artikkel som forteller om den naturlige kremet "Bee Savior Chestnut" for behandling av åreknuter og rensing av blodkar fra blodpropper. Med denne krem ​​er det alltid mulig å kurere åreknuter, for å eliminere smerte, forbedre blodsirkulasjonen, forbedre årenes tone, raskt gjenopprette karossens vegger, rengjør og gjenopprett åreknuter hjemme.

Jeg var ikke vant til å stole på noen informasjon, men bestemte meg for å sjekke og bestilte en pakke. Jeg la merke til en forandring i en uke: smerten var borte, beina mine stoppet summende og hevelse, og i 2 uker begynte de venetiske kjeglene å synke. Prøv og deg, og hvis du er interessert, så er lenken under en artikkel.

Effekt av vitaminer på tonen og integriteten til blodårene

For å forhindre vaskulære sykdommer, samt å styrke veggene i blodårene, anbefaler leger å bruke apotek vitaminer og mineralske elementer. Bare legen bestemmer hvilke farmasøytiske preparater som kan bli full av hver spesiell sykdom.

 • A - fettløselige vitaminer. De brukes til å aktivere regenerering, vekst og utvikling av vaskulære epitelceller. Retinol inneholder fiskeolje, samt kapsler med en oljeaktig løsning og multivitaminer i pulver.
 • C - vannløselige vitaminer. Øk immunforsvaret i kroppen, brukes til å styrke veggene i blodårene, forbedre elastisiteten og fleksibiliteten. De produserer tabletter, tabletter, ampuller som inneholder ascorbinsyre, samt multivitaminer, med tilsetning av mineralske elementer.
 • P - vannløselige vitaminer. Godkjent for brittleness av bindevev. Rutinemessig normaliserer epitelets permeabilitet, bidrar til å gjenopprette elastisiteten til kapillærene.
 • Preparater "Ascorutin" (vitamin C + P) er vanligvis foreskrevet for normalisering av metabolske prosesser av celler og restaurering av hormonell syntese. Legemidlet kan brukes til forebygging.
 • E - fettløselig vitamin i form av kapsler, oljeløsninger. Beskytter mot dannelse av blodpropper, øker regenerering av vev, bidrar til å øke blodkarets elastisitet.
 • Gruppe B: Tiamin, pyridoksin, folsyre, cyanocobalamin, andre vitaminer i denne gruppen bidrar til normalisering av fettstoffskiftet, tilveiebringe oppløsning og utskillelse av kolesterol. Gjenopprett den ødelagte cellulære strukturen og elastisiteten. Ampuller, tabletter, drageer.
 • Vitamin F - i ampuller og tabletter. Arachidon, linolsyre, linolensyrer forhindrer dannelse og utvikling av plakk, trombi. De brukes til å styrke epitelets vev, gjenopprette elastisiteten.
 • Koenzymer (Q 10) gir beskyttelse mot utvikling av aterosklerose, siden aktivere celle åndedrett, metabolisme, forhindrer adhesjon enn kolesterol karvegger. Tabletter brukes til å regenerere skadede kapillærer, øke elastisiteten til vev.

For bedre absorpsjon av vitaminer som er nødvendige mineraler: kalsium, kalium, magnesium, fosfor, silisium, jod, kobber, og en rekke andre elementer, slik at behandling av vaskulær sykdom er ofte utført komplekse vitamin- og mineralstoffer: Neyromultivit, Riboxinum, Kardioforte. Du kan bare ta dem med den hastigheten du har foreskrevet av legen din.

Legemidler til behandling av blodårer

Legen må velge stoffene for å øke fartøyets elastisitet. Selvmedikasjon kan skade kroppen betydelig. Virkningen av narkotika er vanligvis rettet mot å bli kvitt de eksisterende funksjonelle vaskulære sykdommene.

Forberedelser for blokkering av kalsiumioner: Cinnarizine og Nimodipin forårsaker blodfortynning, har en antispasmodisk effekt, øker plastikk og elastisitet i kapillærene og karene.

Forhindre dannelsen av kolesterolplakk og blodpropper.

 • Narkotika, spasmolytisk, økende sirkulasjon - Cavinton, Bravinton, Vinpocetine. Alkaloidet er basert på perlehvit. Legemidler forhindrer dannelsen av blodpropper, bidrar til en økning i blodkarets elastisitet. Du kan bare ta dem på resept.
 • Legemidler som har antiaggregant, neuroprotective, antioksidant egenskaper Gingium, Tanakan, Nikoshpan. De bidrar til å gjenopprette elastisiteten i vaskulært vev, øke lumen.
 • Behandlingen av fartøyene til hver person er rent individuell. Utnevnelsen av en diett, vitamin-mineralkomplekser, medisiner er legemiddelprotokollen. Sørg for å ta en undersøkelse og følg anbefalingene fra leger.

  For behandling av åreknuter og rensing av blodårer fra THROMBOV anbefaler Elena Malysheva en ny metode basert på kremen av åreknuter. Den består av 8 nyttige medisinske planter, som har ekstremt høy effektivitet ved behandling av åreknuter. I dette tilfellet brukes bare naturlige ingredienser, ingen kjemi og hormoner!

  Preparater, vitaminer, tatt i forhøyede doser, kan forårsake betydelig skade på kroppen.

  Det samme gjelder dietten, siden noen produkter som er nyttige for å styrke blodkar, ikke kan brukes til forverring av gastrointestinale sykdommer, nervesykdommer, samt hjerte-, nyre- og leverinsuffisiens.

  Mange av våre lesere for behandling av varicose bruker aktivt den kjente metoden basert på naturlige ingredienser, oppdaget av Elena Malysheva. Vi anbefaler deg å lese det.

  Hvilke produkter øker blodkarets elastisitet?

  Hvilke produkter øker blodkarets elastisitet?

  Det mest nyttige dietten for det kardiovaskulære systemet er Middelhavet diett. Det er i dette området at minst antall personer som lider av hjerte og karsykdommer. Mat inneholder mye grønnsaker, frukt, sjømat. Cook hovedsakelig olivenolje, spis mye grønnsaker, hvitløk, tomater. Få spiser feit kjøtt, spis makaroni fra mel av faste varianter. Nyttig for elastisitet av fartøy grønn te, matvarer med høyt innhold av vitamin E, disse er vegetabilske oljer, frø, nøtter, korn med korn. Spise mat rik på fiber vil bidra til å organisere arbeidet i mage-tarmkanalen, vil giftstoffene ikke somle i kroppen, legging av plakk på veggene i blodårene.

  Det finnes 2 typer oljer, Omega-3 og Omega-6. Noen typer produkter inneholder alfalinolensyre CH3CH2 (CH = CHCH2) 3 (CH2) 6COOH, 18: 3 omega3 og andre lignende syrer. Forholdet mellom omega-6 fett og omega-3 bør være for en sunn person 1:46. I overskytende doser av omega-3 fettsyrer i 4 gram sted fremkommer blødninger (inkludert intercom ved den minste traume), muskelsvakhet, øket angst, irritabilitet, tearfulness, mottakelighet for depresjon. Når det er mangel på Omega-3-fett, oppstår sårbarhet av karene, hjertesykdom. Det anbefales å konsumere 1 gram omega-3 fett hver dag + ordne 1 fiskedag i uka, dette vil være + 2 gram omega-3 fett.

  Det vil si at du må spise mat som er rik på Omega-3 fett, da vil elasticiteten til karene øke.

  Vaskulær elastisitet - indeks for vaskulær helse. Redusert fartøyets elastisitet På grunn av dannelsen og kalsinering på veggene av karetene av kolesterolplakk fører til utseende av aterosklerose. Tegn på nedsatt vaskulær elastisitet:

  • støy i ørene,
  • chillness av hender og føtter,
  • svimmelhet og hyppig hodepine,
  • meteosensitivity.
  • pulstrykk er større enn 40, for eksempel 160/80, 140/60, 110/50.

  Å øke og vedlikeholde elastisitet av blodkar en omfattende løsning er nødvendig.

  Vaskulær elastisitet vil gi:

  • vanlig mosjon (svømming, løping, ski, rask gange),
  • Organisering av rasjonell ernæring (melke-vegetabilsk diett, preferanse av matvarer som inneholder vitaminer og mineraler, restriksjon av kjøtt, ekskludering av fete og stekte matvarer);
  • planter adaptogens (ginseng, leuzea, aralia, rhodiola rosea, citrongras, sporis),
  • phytotherapy (frukt og blomster av hagtorn, bjørk knopper),
  • vannprosedyrer (kontrastdusj, bad, terapeutisk bad),

  Produkter som øker blodkarets elastisitet:

  • grønnsaker og frukt som inneholder mineraler av kalium, silisium, selen; vitamin A, C og P
  • meieriprodukter
  • mattilsetninger (kosttilskudd) som inneholder adaptogene planter, vitaminer C, A, P, mineraler K, Si Se.

  I vår verden Chupa-Chups, Miviny og andre quot; ediblequot; mat ingen er ikke lenger overrasket av skjørhet og skjørhet av blodkar i menneskekroppen.

  Selv om retur, og kan også spare elastisiteten i blodårene til å hjelpe noen nyttige produkter: grapefrukt, granateple, korn, hvitløk, bær, hvor mye vitamin C og P, kalium, valnøtter, egg, gulrøtter, fisk, kylling, tang, spinat, avokado og svart sjokolade.

  Den biologiske alderen til en person bestemmes vanligvis av tilstanden til sine fartøyer. Men samtidig vet ikke mange at skipsens elastisitet direkte avhenger av mengden i menneskets blod av et element som silisium.

  Det er silisium som gir elastisitet av fartøyets vegger, han konverterer hjernens kommandoer til utvidelse eller innsnevring av fartøyene direkte i vevet. I tilfelle en mangel på silisium i blodet, erstattes det av kalsium, inkludert i vevene i karene. Dessverre har kalsium ikke muligheten for silisium til å konvertere hjerneimpulser og fartøyene forblir stive og døvige til hjernens disposisjoner. Det økte kalsiuminnholdet i karossens vegger avfarmer dem, slik at de blir sprø. Mikroskår og lesjoner er lappet med kolesterolplakk, gradvis blir lumen i karene mindre og mindre. På samme tid, på grunn av silisiummangel og dårlig assimilering av kolesterol, kan den ikke brukes til direkte formål med å bygge et skjelett for nye celler. Hele stoffskiftet blir gradvis forstyrret.

  Begynner å spise mat rik på silisium eller med i diett silisiumvann, kan en person forandre denne situasjonen. Mengden kolesterol i blodet reduseres ikke, men det brukes til cellegenerering, og ateroskleroseprosessen minsker eller stopper helt.

  Hva er disse produktene?

  Champion av innholdet av silisium er artisjokk, og etterfulgt av korn og belgfrukter - bygg, bokhvete korn, bønner, linser, erter, mais, hvete, havremel. I tillegg er ganske mye silisium i eple cider eddik og te sopp.

  Vaskulære sykdommer lider mange mennesker. Som følge av dette blir blodstrømmen forstyrret. Fartøyets elastisitet øker slike produkter: ost, solsikkeolje, egg, laks, tørkede aprikoser, svisker, bringebær, valnøtter, epler.

  Forbedringer i blodkarets elastisitet kan oppnås på flere måter. Det er nødvendig å bytte til overveiende vegetabilsk fett med høyt innhold av antioksidanter Omega-3. Fra dette synspunkt er linfrø, oliven og rød palmeolje veldig nyttig. Du bør spise mer grønnsaker, frukt og ferskpresset juice.

  For å øke elastisiteten i blodårene, trenger vi først å slutte å spise de matvarer som skader elastisiteten i blodårene, nemlig røkt kjøtt, bacon og pølse, stekt kjøtt og poteter marinerte agurker, tomater og syltede grønnsaker generelt, samt hvitt brød.

  Siden det er best å styrke karene som inneholder matvarer som inneholder E-vitamin, bør de konsumeres så mye som mulig:

  Olivenolje, valnøtter, hasselnøtter, solsikkefrø, bønner, havremel, lever, bokhvete, gulrøtter, tomater, eggeplomme, ost, pærer og bananer.

  Selvfølgelig er dette ikke bare en forandring i maten helt, som er vant til det, men likevel må du legge til de nødvendige produktene for blodkar, og utelukke de skadelige produktene.

  Fisk, nøtter, honning. I rimelige mengder.

  Fartøyets elastisitet kan forbedres hvis maten er mindre konsumert i bordsalt, inkluderer soya, frukt og grønnsaker og fettfattige meieriprodukter i dietten.

  Det er veldig nyttig hvitløk, som på grunn av det faktum at det inneholder hydrogensulfitt og nitrogenoksid reduserer tonene i karene. Og takket være bruken av hvitløk, kan du senke blodtrykket.

  Øk elasticiteten til blodkarmutrene. Dette og valnøtter, mandler og pistasjenøtter, cashewnøtter, cedar og andre.

  Det er også nyttig å spise fisk. Spesielt gjelder det laks og laks, som er naturlige kilder til Omega 3 syrer.

  For dressing salater i stedet for oliven eller solsikkeolje, kan du bruke linfrø, som regnes som plateselskap for innholdet av Omega 3-fettsyrer.

  fysisk belastning (dose) øker blodkarets elastisitet

  Drikk grønn te, spis hvitløk, md, meieriprodukter godt, som solen

  Karossens elastisitet er gitt av et langt diett med overvekt av lavmette meieriprodukter, frukt, grønnsaker og lite animalsk fett, bordsalt.

  Nyttig marine fisk, spesielt de nordlige havene.

  Spesielt bør det bemerkes nyttige bær blåbær med høyt innhold av antioksidanter.

  Fartøyene skal opprettholdes i god tonus, fordi dårlige blodårer betyr hodepine og lunte følelser før været endres, før regn, snø eller varmeveksling til kaldt.

  Ta derfor mat med høyt innhold av vitamin C og rutine. Disse to komponentene er en del av "Ascorutin", som er foreskrevet for vaskulær styrke. Sammen har de en meget positiv effekt i styrking av fartøyene.

  Rutin er en del av disse produktene. det vitamin C, det er bær og sitrus.

  I tillegg til vanlig forbruk av friske bær og sitrusfruer styrker kontrastdusjen. Du kan hælde varmt og kaldt vann, som ikke fører til ekstreme høyder. Og svømming perfekt styrker fartøyene.

  Hvordan holde blodårene sunne og smidige

  Menneskekroppen gjennomsyrer nettverket av sirkulasjonssystemet, som består av en rekke fartøy med forskjellige diametre og lengder. Dens funksjon sikrer det normale løpet av alle vitale prosesser i kroppen på grunn av tilførsel av celler med oksygen og næringsstoffer. Jo høyere fartøyets elastisitet er, desto sterkere er de, og derfor bedre tilpasse seg trykkfall og tilpasse seg de negative effektene av eksterne faktorer.

  Tegn på nedsatt elastisitet

  Fartøy med elastiske vegger kan endre diameteren avhengig av organismens behov. Så, i kulden, smalter de for bevaring av termisk regimet, og med varmeutvidelse, forhindrer en økning i blodtrykket. Hvis det vaskulære systemet blir utsatt for patologiske prosesser, blir dets komponenter mindre robuste og sunne.

  Hovedkarakterene på forverring av blodårene er:

  • redusert appetitt;
  • utseendet på søvnløshet;
  • følelse av depresjon og konstant tretthet;
  • vanlig hodepine, svimmelhet;
  • støy i ørene;
  • følelsesløp av øvre og nedre ekstremiteter, følelse av kulde;
  • økning i pulstrykk.

  Vær oppmerksom! Tap av elastisitet i fartøyene er en hyppig årsak til utviklingen av alvorlige patologier - kronisk hypertensjon, åreknuter, aterosklerose. Derfor er det svært viktig å søke forebyggende tiltak for å styrke arteriene, og hvis en sykdom er funnet, er det på tide å starte behandlingen.

  Medisinering løsning av problemet

  Ved diagnostisering av sykdommer i koronar, cerebral og perifer sirkulasjon, er kompleks terapi indikert. I rammen er medisiner fra ulike legemiddelgrupper foreskrevet.

  Disse inkluderer:

  • Komplekse vitamin- og mineralpreparater (Panangin, Asparcum, Ascorutin, Lecithin, Betakaroten).
  • Nootropiske stoffer (Piracetam, Nootropil, Aminolon).
  • Legemidler med en utprøvd angioprotektiv effekt (Detralex, Escuzan, Venarus).
  • Antioxidantmidler (Actovegin, Semax).
  • Legemidler som hindrer utviklingen av trombose (Kurantil, Aspirin).
  • Legemidler for å forbedre blodmikrosirkulasjonen (trimetazidin, cerebrolysin).

  Motta medikamenter for indikasjoner lege bidrar til å gjenopprette elastisitet cerebrale vaskulære vegger, bedre intellektuell kapasitet, inhibering av utbrudd av Alzheimers sykdom, redusere graden av blokkering av blodårene tromber, forhindre tidlig hjerteinfarkt og slag.

  Produkter for å forbedre elastisiteten

  Riktig ernæring spiller en stor rolle i kroppens normale funksjon. En ubalansert meny med regelmessig innlemming av skadelige produkter fører til en reduksjon i elastisiteten til karossens vegger og utvikling av patologiske forhold i kardiovaskulærsystemet.

  Prinsippene for sunt spising utelukker forbruket av stekt, røkt, altfor salt mat, samt matvarer med høyt innhold av veksthormoner, konserveringsmidler, kjemiske tilsetningsstoffer. For å holde karene sunne i lang tid, anbefales det å spise mat stewed, bakt og kokt med et par krydder og fett.

  I tillegg er det svært viktig å rense arterier regelmessig med kolesterol, inkludert følgende matvarer i kostholdet:

  • grønn te;
  • grønne epler;
  • grapefrukt og sitroner;
  • spinat;
  • torskeleverolje;
  • olivenolje;
  • laks;
  • bete topper;
  • tomater;
  • kalkunærter (kikærter);
  • tare;
  • brokkoli;
  • asparges;
  • hvitløksklær;
  • granater.

  Silisium for å øke elastisiteten

  Silisium er et uunnværlig makronæringsstoff involvert i dannelsen av bindevev og epitel. Dens mangel fører til en reduksjon av arteriell elastisitet og utvikling av mange kardiovaskulære sykdommer.

  For å fylle opp silisiumreserver anbefales det å spise:

  1. Produkter av animalsk opprinnelse. Kyllingegg, melk, kaviar.
  2. Korn. Brun ris, havre, bygg.
  3. Drinker. Naturlig øl, rødvin i moderasjon, samt mineralvann.
  4. Grønnsaker. Poteter, rødbeter, gulrøtter, gresskar, reddiker, løk, eggplanter.
  5. Frukter. Ananas, epler, blommer, fersken, druer, aprikoser.
  6. Tørket frukt. Rosiner, tørkede aprikoser, svisker.
  7. Bær. Havtorn, fjellaske, blåbær, sort currant, kirsebær, søt kirsebær.
  8. Nøtter. Hasselnøtt, mandler, cashew.

  For å gjenopprette silisiummangelen vist å bruke spesielt tilberedt vann. Du kan gjøre det hjemme uten ekstra kostnader. For å gjøre dette plasseres små stykker av rent silisium i en krukke med drikkevann. Deretter er beholderen dekket med et rent kutt av gasbind og satt på et lyst sted, men uten tilgang til direkte sollys. Etter en uke infusjon kolloider i vann dannes, som er i stand til å forbedre mikroflora levere flytende salter fra tung og plantevernmidler, for å minimalisere risikoen for forurensning av bakterier.

  Vannet som er oppnådd på denne måten, skal forsiktig helles i en annen krukke. Sediment, mettet med skadelige stoffer, skal helles. Du kan forbruke silikon vann uten restriksjoner, men før det anbefales det å konsultere en lege for å forhindre utseendet av uønskede konsekvenser.

  Oppskrifter av tradisjonell medisin

  Tradisjonelle healere anbefales å bruke elastiske og sunne løsninger basert på naturlige ingredienser for å bevare karene. Deres effektivitet er bestemt av tilgjengeligheten av produkter som er rike på nyttige stoffer til arterievegger.

  Elixir på eple cider eddik

  Takket være det store innholdet av kalium bidrar inntaket av eddik fra epler til å gjenopprette blodkarets elastisitet, forbedre blodkoagulabiliteten, øke produksjonen av røde blodlegemer.

  1. Å fortynne eplecider eddik i mengden 2 ts. for 200 ml vann.
  2. Drikk i små like store deler tre ganger om dagen før måltider.
  3. Elixir må tilberedes hver morgen uten å forlate neste dag.

  Hvitløk tinktur

  For å gjenopprette styrken på fartøyene og rense dem fra skadelige innskudd, er det nødvendig:

  1. Skrell 400 g hvitløk, slip til en uniform tilstand med en mincer eller andre praktiske midler.
  2. Hell et glass ren alkohol eller vodka.
  3. Lukk beholderen med et lokk og legg det til infusjon på et mørkt sted, etter 10 dagers avløp.

  Ta en folkemåte som anbefales for 20 dråper to eller tre ganger om dagen på tom mage, oppløses i en liten mengde melk. For å forhindre stillestående fenomener i fartøyene, er det nok å gjennomføre et behandlingsløp hvert 5. år.

  En blanding av tørket frukt

  Tørket frukt rik på kalium, magnesium og andre stoffer som er nyttige for hjertearbeidet, brukes til å lage en velsmakende medisin.

  1. Rosiner, tørkede aprikoser, svisker, fiken og rosenkål tas i like deler, vaskes og helles kaldt vann for hevelse.
  2. Etter noen timer blir de malt i kjøttkvern sammen med en blanding av nøtter (cashew, hasselnøtt, mandler).
  3. Blandingen lagres på et mørkt sted under et tett lukket lokket.

  For å rense arteriene, forbedre kardiovaskulærsystemet og styrke karveveggene, anbefales det å ta 2 ss. l. blanding daglig.

  Dekoksjon av urter № 1

  For å gjenopprette elastisitet til vaskulærveggene etter 50 år, kan du bruke avkjøling som forbedrer hjertemuskulaturens funksjon:

  1. Ta roten til valerian officinalis, den moderte urten, fem-lobed, frukten av karvefrø og fennikel 50 g hver.
  2. Grind til glatt og hell 400 ml kokende vann.
  3. Insister under et tett lukket lokket på et varmt sted i ca. 1 time.
  4. Stamme og ta 50 ml tre ganger om dagen.

  Dekoksjon av urter № 2

  Et annet effektivt verktøy for vaskulær styrking er fremstilt som følger:

  1. Til 50 gram kamillerot medisin, mullein, linden, natshad og persille for å sortere og male til homogen.
  2. Bland og hell 0,5 liter rent vann, legg i brann, kok opp og kok uten koking i ca. 15 minutter.
  3. Etter avkjøling til romtemperatur, spenne og lagre i kjøleskap.

  For å bevare blodkar anbefales det å drikke 100 ml avkok tre ganger om dagen, og tilsett honning om ønskelig.

  For å opprettholde fartøyets elastisitet må du regelmessig ta vare på helheten av hele organismen. Hyppige stressende situasjoner, stillesittende livsstil, ubalansert kostinntak fører til funksjonsfeil i kardiovaskulærsystemet. Øk motstanden mot stress, og bruk regelmessig trening, gå i frisk luft og endring av monotont aktivitet.

  Les Mer Om Fartøyene