Hvordan helbrede sklerose

Enten det er mulig å kurere sklerose og hvordan å gjøre det - dette er spørsmålet som mange mennesker spør seg selv i dag, og vi merker at det er langt fra alderdom.

Sklerose er en bindeveis av et bestemt organ eller vev i menneskekroppen. Hovedskiltene til sklerose er:

Hvis du kan svare på spørsmålet om det er mulig å helbrede sklerose, så vil svaret være ja, selvfølgelig kan du, men denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du kan helbrede sklerose.

På en gang vil jeg være oppmerksom på at behandling av sklerose kan utføres ved flere metoder og metoder, både medisinsk og folkelig.

Så, hvordan å kurere sklerose

Først, for å avklare og etablere en nøyaktig diagnose, må du vende deg til spesialister. Hvis legen bekrefter tilstedeværelsen av multippel sklerose, vil du umiddelbart bli foreskrevet antiinflammatoriske hormonelle legemidler, samt de legemidlene som påvirker et bestemt område av kroppen, der komprimeringen ble dannet. Ta medisiner foreskrevet av en lege, er i henhold til instruksjonene og reseptene til legen din.

For det andre, for å undertrykke sykdomsfokuset, begynne å implementere og et sett med spesielle tiltak. Så, du må endre det daglige kostholdet og helt, men ikke umiddelbart, men gradvis, forlate den skadelige maten, mat som inneholder kreftfremkallende stoffer. I tillegg er det regelmessig nødvendig å rense kroppen din av toksiner, salter og patogene mikroorganismer. Sammen med alt dette, selvfølgelig, må du alltid ha en tilstand av indre ro og tro på gjenoppretting.

Hvordan helbrede sklerose, folkemessige måter og midler

Hvis medisinen ikke har hatt den ønskede effekten på deg, og sykdommen fortsatt utvikler seg, bruk effektive folkemetoder i kampen mot multippel sklerose. Kjøpe på apoteket eller forberede pilens barkpulver alene. Det skal tas 1 teskje (1 gram) tre ganger daglig før måltider. Forløpet av slik behandling bør være minst 14 dager, selv om du tidligere har følt forbedringen. Etter dette må du ta en uke og fortsette behandlingen igjen. Det anbefales å holde 4-5 kurs totalt. Etter å ha mottatt pilbarkpulveret, er det nødvendig å ordne en 7-dagers fasting slik at overskudd av salisylsyre forlater kroppen. Hvis du observerer bivirkninger under behandlingen, reduserer du mengden pulver som forbrukes eller slutter å motta.

Å påføre folkens healere for behandling av sklerose anbefaler og nikotintinktur. Hovedkomponenten i en slik tinktur kan være den vanligste tobakken fra sigaretter. Den skal plasseres i en 2 liter ren krukke og hell vodka eller alkohol ned til kanten. Denne væsken er tett lukket med lokket og forlatt i to uker i et kaldt sted, et utmerket kjøleskap eller en balkong (om vinteren). Etter 14 dager bør innholdet i krukken ristes kraftig og filtreres gjennom osteklær. Totalt skal ca 150 ml av legemidlet oppnås, som vil bli brukt til behandling av sklerose. Ta det forberedte produktet er som følger. Første, andre og tredje dag - 1 dråpe av middelet, den fjerde, femte og sjette dagen - 2 dråper av agenten og så videre, øke dosen med en dråpe hver tredje dag. Hele løpet av behandlingen er 42 dager. Etter denne tidsperioden skal delen igjen reduseres til 1 dråpe en gang i hver tredje dag. Når den første delen av legemidlet er over, tar det litt tid å vente og se resultatet. Behandlingen kan om nødvendig gjentas etter to uker med en såkalt frist.

Hvordan behandle flere sklerose - Helseoppskrifter

Folkemidlene for multippel sklerose - samtaler med Dr. Lyubimova. Multipel sklerose er en sykdom i sentralnervesystemet. Normalt er nerver i kroppen dekket med et beskyttende belegg - et lag av isolerende fettstoffer - myelin, som gir en klar overføring av elektriske signaler - nerveimpulser. Med multippel sklerose blir de beskyttende membranene betent, ødelagt og forårsaker "kortslutninger" i overføringen av nerveimpulser. I dette tilfellet er tap av koordinering, synshemming, inkontinens mulig.

Symptomer på multippel sklerose

Kan svekkes ved hjelp av følgende verktøy:

1. Hjem Akupunktur: Et par ganger om dagen i 3-5 minutter til å angripe første, og deretter den andre foten på applikatoren Kuznetsova. Dette aktiverer og slapper av biologisk aktive punkter på føttene, forbedrer blodsirkulasjonen. Det samme formål er servert med massasje, svømming, gymnastikk for å strekke, gå barfot.

2. Apitherapy - behandling med bietgift. Biter av bier er gjort 2 økter per uke. Behandlingsmåten for sklerose med bie gift er 6 måneder.

3. Korrekt utvalgt kosthold. Forverring av multippel sklerose kan føre til bruk av meieriprodukter, kaffe, gjær, ketchup, vin, mais. Du kan ikke spise margarin, du bør begrense rødt kjøtt.

Bremser utviklingen av sykdomsdietten med mange vegetabilske oljer, torskeleverolje. Tilsvarende diett for pasienter med multippel sklerose ble utviklet av Dr. Roy Swank. Det må suppleres med store doser vitaminer.

4. Det er nyttig å ta daglig 5 g lecitin, et kosttilskudd koenzyme Q-10 til 30 ml 2 ganger daglig.

5. Progresjon av sykdommen bidrar til å stoppe avkoket av rundepimpleet. 2 ts. urter bryter 1 kopp kokende vann og insisterer på en termos i 8 timer. Å drikke for en dag i 3-4 mottak. Behandlingsforløpet er 2 måneder. Etter 2 uker, gjenta kurset. (HLS 2002, nr. 6 s. 11)

Symptomer på multippel sklerose. Anbefalinger og kosthold med MS Fra en samtale med sjefneurologen i Moskva Institutt for helse, leder av Moskva senter for multippel sklerose AN Boyko. Sykdommen har et bølgende kurs, ofte en midlertidig forbedring, symptomene på multippel sklerose er svekket, men sykdommen forsvinner ikke helt.

Målet med pasienten med multippel sklerose er å få venner med sin sykdom, for å lære å leve med ham. Og for dette må du vite om det så mye som mulig. Deretter er det mulig å redusere aktiviteten til myelin ødeleggelsesprosessen, forleng remisjonfasen og redusere hyppigheten av eksacerbasjoner av multippel sklerose.

Symptomer på multippel sklerose hos forskjellige pasienter manifesterer seg med forskjellige styrker. Og ofte er alvorlighetsgraden av symptomene ikke direkte relatert til graden av ødeleggelse av myelinlaget av nerveender. Det skjer at en pasient som dømmer ved tomografien, ikke kan ha et levende sted, men han føler seg ganske anstendig. Og den andre pasienten på MR har nesten ingen tegn på sykdom, og symptomene på multippel sklerose er veldig sterke og åpenbare.

Symptomer på multippel sklerose:

1. Krenkelse av koordinering.
2. Forstyrrelse av følsomhet, følelsesløshet i enkelte hudområder
3. Synshemmelse
4. Krenkelse av intellektet.
5. Redusere muskelstyrken
6. Vanskeligheter med bevegelse
7. Overtredelse av bekkenorganens funksjoner
8. Kronisk tretthet
9. Svimmelhet
10. Smerte i ryggraden, muskelspasmer

Anbefalinger for multippel sklerose.

1. Ikke overdriv det.
2. Bruk så mye tid som mulig i luften, men unngå solen.
3. Ikke bruk medisiner med mindre det er instruert av en lege.
4. Unngå plutselige klimaendringer og tidssoner
5. Ikke vær nervøs
6. Daglig trening.

Med multippel sklerose

Med multippel sklerose er det ingen spesifikk diett, men det er spesifikke anbefalinger
1. Reduser andelen kjøtt i kostholdet, erstatt animalske proteiner og fett med grønnsak
2. Spis så mye som mulig frukt, grønnsaker, grønnsaker, sjømat, fisk
3. Grunnlaget for ernæring for multippel sklerose bør være grønnsaker, frokostblandinger og meieriprodukter
4. Spis 1 spiseskje hver dag. l. spiret korn av hvete og 3 fedd hvitløk

Øvelser i MS

For å holde musklene tonet og forhindre fremdriften av muskel svakhet, utfør et sett med øvelser hver dag.
1. Overfør kroppens vekt fra det ene ben til det andre
2. Klem muskler i perineum i 3 sekunder, økes til 10 sekunder.
3. Ligg på gulvet på ryggen, bøy knærne og hvil føttene på gulvet. Løft bekkenet, spenne de gluteale musklene.
4. Strekk armens ekspanderer
5. Sett en gummiringe på fingrene og strekk den i forskjellige retninger.
Gjør hver øvelse 7-10 ganger.
Hver dag masserer du muskler i hender og føtter.

Behandling av multippel sklerose

I de siste tiårene har beta-interferoner og glatirameracetat blitt brukt til å behandle multippel sklerose. Hovedproblemet er at disse stoffene er svært dyre, den årlige behandlingen av MS koster de 11-13 000 dollar.
På enkelte stadier av sykdommen kan pasienten ikke bli hjulpet av beta-interferoner, men ved godt gjennomtenkt symptomatisk behandling. Individuelt utvalg av teknikker kan forbedre pasientens livskvalitet betydelig (HLS 2007, №3 s.12-13)

Hva provoserer forverrelser av multippel sklerose

1. Utsatte virus sykdommer (akutt respiratorisk virusinfeksjon, influensa, herpes),
2. Nervøse påkjenninger,
3. Overdreven isolasjon (opphold i solen).
4. Forverring av multippel sklerose kan føre til at kroppen varmes opp i et bad i et varmt bad.

Hvordan behandle flere sklerose - Helseoppskrifter

Behandling av multippel sklerose med folkemidlene er en opplevelse av kamp.
En 6 år gammel kvinne er syk med multippel sklerose. Nå er hun 44 år gammel. For å opprettholde deg selv i form av en hoarfrost som gjør sykdomsfremgangen, gjør du følgende:
1. Jeg gjennomførte 3 kurs med laserterapi i Moskva hvert halvår.
2. Gjennomført et kurs av bi-trang (50 stikk)
3. Et helt år pustet ifølge Frolov, nå byttet til pranayama - balansert puste.
4. Jeg injiserte med det levende stoffet av et kyllingegg.
5. Jeg besto løpet av utvinningen i henhold til Norbekovs metode.
6. Ett og et halvt år, som jobb, gikk til treningsstudioet.
7. 6 år med helling om morgenen med kaldt vann
8. Gjør øvelser for å strekke musklene i bena og ryggen.
Hovedoppgaven med å behandle multippel sklerose er restaureringen av myelin, da denne sykdommen skader myelinkappen av nervefibre. Myelin kan gjenopprettes ved hjelp av lecitin. Det finnes i form av kosttilskudd, det må tas sammen med vitamin C og B5. Og også lecithin kan fås med produkter: nøtter, bønner, havregryn, nese, bete, eggeplommer. Derfor, med multippel sklerose må du følge et rimelig kosthold.
Mest av alt er pasienten opptatt av hypertensjon i muskler i bena og ryggene, kramper og irritabilitet i huden. Denne tilstanden tilrettelegges ved avkjøling, og pasienten legger inn føttene med et vått kaldt håndkle i 10-15 minutter. Etter det, musklene roer seg, det er tillit og styrke i beina.
Kvinnen innså at sykdommen kan og bør styres. For dette er det nødvendig å ta en aktiv stilling, ha støtte fra andre, tro på seg selv. Pasienten kom opp med en kurativ stemning for multippel sklerose, typen av de som ble foreslått av Georgy Sytin. Han hjelper henne mye. Teksten er publisert i denne artikkelen HLS. (HOOO 2002, №3 s.8-9)

Etter 5 år skrev den samme pasienten med multippel sklerose et annet brev til "Herald of HLS", siden hun mottok hundrevis av brev fra leserne med spørsmålet "Hva blir hun behandlet for"
Mange mennesker med multippel sklerose, etter å ha hørt fra leged diagnose av "PC-uhelbredelig", slipper hendene. Vi ble ikke lært å kjempe for vår helse. Vi har skiftet ansvaret for ham til legers skuldre, vi håper bare på medisiner. Pasienter prøver ikke å analysere sine liv, se etter årsakene til sykdommen, ikke prøv å fjerne disse årsakene.

Forfatteren av brevet også på et tidspunkt håpet på medisiner (i 2005), tok et kurs av piller, injeksjoner, var til og med på behandling i Pyatigorsk i et sanatorium. Bare nå, før behandlingen, gikk hun alene med en stokk, og etter behandlingen begynte hun å gå med to canes og en medfølgende person.

For kun 10 år siden fortalte en erfaren nevrolog henne at MS ikke liker det når de medisineres. Han blir aggressiv. Dette skjedde. Nå ga kvinnen sin medisin, det er ingen forbedring i hennes fysiske tilstand, men hun prøver å klare sykdommen. Hun satte reglene: om morgenen, lading, liggende i sengen, deretter en kald dusj, så arbeidsterapi: alt mulig arbeid hjemme, ekte fartskildpadde. For håndlading - strikking. I sommersesongen blir det levert til sengen, og der kryper hun gjennomsøkende. Fra jorden, slik energi at den kan gå gjennom selve hagen ved hjelp av to kaniner.

Den pimple, som alle fytoterapeuter anbefaler for behandling av multippel sklerose, er ikke egnet for henne, fordi hennes muskler er så hypertensive. En mordovnik, eller heller en alkaloid echinopsin, som er inneholdt i den, er en tonic for sløret lammelse og treg multippel sklerose. Men venenettverket undertrykker overføringen av nerveimpulser fra motorsentrene til musklene, vises med økt muskeltonus. Det vil si at disse 2 plantene virker i motsatte retninger for behandling av multippel sklerose. Derfor må du forstå symptomene dine før du begynner behandling av MS med disse folkemidlene. Men å dømme etter bokstavene, ofte pasienter med multippel sklerose, tar disse to midlene samtidig. (HLS 2007, №7 s. 15-16)

Te sopp i behandlingen av multippel sklerose folkemidlene.

Infusjon av te sopp hjelper med mange sykdommer. Te sopp reduserer blodtrykk og kolesterol nivåer i kroppen, regulerer aktiviteten i mage-tarmkanalen og andre organer. Drikk te sopp infusjon i aterosklerose, inkludert spredt, med hypertensjon, med revmatisk hjertesykdom og polyarthritis. (HOOO 2002, №15 s. 15)

Multiple sklerose - symptomer og behandling: personlig erfaring.

En kvinne har lidd av multippel sklerose i mange år, nå er hun 37 år gammel, men hun ble diagnostisert med en korrekt diagnose ved 35 år gammel. De første tegnene og symptomene på multippel sklerose dukket opp i henne ved 8 år: huden på beinet hennes var nummen. Massasje og gnidning hjalp ikke, men for å leve normalt forstyrret denne følelsesløkken ikke, og etter 4-5 år gikk det av seg selv. Pasienten forbinder denne forbedringen med det faktum at hun på den tiden nesten ikke spiste sukker, drakk hun enkelt kokt vann.

Og da hun flyttet til en annen skole, ble hun hele tiden gitt en søt kompot, og symptomene på multippel sklerose ble mer akutt - følelsesløsheten i huden ble sterkere igjen. Etter skolen, med bruk av søtt, ble følgende symptomer tilfellet: døsighet, svakhet, smerte i magen. Så innså pasienten at vi helt må forlate den søte.

Da kvinnen var 23 år gammel, kom smerten i bena sammen med symptomene på multippel sklerose, som forhindret henne i å gå. Smerten sluttet seg selv, men med hodens helling begynte den å stikke i fingrene og tærne.
På 34 år skadet høyre tempel og høyre øye, det var en tåke av lysende prikker foran øynene mine, det var umulig å lese og skille folks ansikter. På sykehuset reagerte legen utilsiktet, utnevnte billige tabletter og ble rådet til å spise mindre saltet.

Pasienten bestemte seg for å behandle seg selv, drakk infusjoner av urter (kamille, dillfrø, mynte, nettle), spiste blad av Kalanchoe. Et år senere var det limp. I et helt år drakk hun en infusjon av hundrosen. Gradvis ble slapp, men når den første datamaskinen, symptomene intensiveres, begynte en forverring av multippel sklerose: blitt en hodepine, returnerte haltende, begynte jeg å gå nummen hud på føttene - ved den minste berøring syntes å grave inn i huden med tusen nåler. Numbness feide begge beina, venstre hånd. Hun snudde seg igjen til legene, de diagnostiserte "astenisk syndrom", gikk inn i glycin og Aevit, og de utnevnte en elektromassasje. Etter den andre massasje ble kvinnen helt deaktivert. Først etter dette ble hun diagnostisert riktig.

Hun kom til sykehuset på egne føtter, og hennes kolleger tok henne hjem med armene. Hjemmets saker er ikke i kraft. Men kvinnen ble 2 ganger om dagen for å gjøre gymnastikk, drikke varmt vann på tom mage, for å sette under tungen glysin. Den fikk - i stedet for 2 grupper med funksjonshemming ga de en tredjedel.

Etter elektromassasje ble ansiktet asymmetrisk, og armer og ben ble fortløpende. Tinkturen av valerian (20 dråper 3 ganger om dagen) har hjulpet. Behandling med valerian brakte en måned senere lindring, nummenhet på bein og hender ble svekket. Nummenhet med multippel sklerose er godt behandlet med samme nettle.
Etter å ha lest avisen "Herald of HLS", begynte hun å drikke barneboks og infusjon fra røtter av løvetann, aura, burdock. Dette bidro sterkt til behandling av multippel sklerose - tåken fra lyspunktene foran øynene reduserte, visjonen ble forbedret. (HLS 2003, №6 s.10-11)

Qigong mot multippel sklerose.

Offisiell medisin mener at multippel sklerose ikke er herdbar, det er en konstant forverring av pasientens tilstand, et håp om medisiner.

Forfatteren av artikkelen mener at sykdommen er en prosess som foregår i kroppen. Enhver prosess kan stoppes og til og med reverseres. Derfor er multippel sklerose herdbar, vi trenger bare å finne en måte å snu kroppen tilbake i tid. Disse metodene inkluderer kinesiske pusteøvelser Qigong.

Med multipel sklerose, slutter hjernen å gi de riktige kommandoene. Og praksisen med qigong er rettet mot å etablere harmonisk funksjon av hjernen. Dette er veien til utvinning. Pasienter med multippel sklerose må innse at behandlingen ligger innenfor oss. (Sunn ferie 2003, nr. 7 s. 14)

Vann og venn, og fienden.

Forfatteren av denne artikkelen, en pasient med multippel sklerose i 30 år, hevder at på de steder der klimaet er tørt, ikke befolkningen lider av denne sykdommen. Derfor mener han at hovedårsaken til multippel sklerose er et brudd på vannbalansen i kroppen. Dette skyldes overdreven bruk av vann og utilstrekkelig fjerning av svette. Hovedprinsippet for multippel sklerose, ifølge forfatteren, er begrenset vanninntak med tilstrekkelig kaloriinntak. Fysisk aktivitet bør være maksimal, men det bør ikke få lov til å dehydrere kroppen. (Sunn ferie 2003, nr. 7 s.14-15)

Behandling av multippel sklerose med folkemidlene

Ved diagnosen multippel sklerose er det ikke noe mer nyttig enn personlig kommunikasjon. En kvinne med denne diagnosen forteller hennes behandlingshistorie.

Hver vår og høst utfører hun kurs av vitaminterapi, tar immunostimulerende forbindelser med sitron. Hvert 30. minutt drikker han kaldt vann for 4-5 sip for å mette blodet med oksygen. Med smerte i ryggen i 10-30 minutter ligger på applikatoren Kuznetsova. På noe tidspunkt i løpet av dagen gjør det ikke vanskelig fysiske øvelser. Om morgenen og om kvelden tar det en kontrastdusj.

For behandling av multippel sklerose aksepterer folkemidlene:

1. Infusjon av kalkfarge - det forbedrer blodsirkulasjonen.
2. Echinops tinktur - den gjenoppretter funksjonen av hjernen og ryggmargen, perifere nerver, muskler toner, fremmer gjenvinning av motoriske funksjoner og behandler atrofi av synsnerven. Tinkturen kan fremstilles fra frøet til kvise: 5 g per 500 ml 70% alkohol. Eller kjøp et apotek 1% løsning av "Echinopsin nitrate" i flasker på 20 ml. Dette stoffet er et ekstrakt fra frukten av en kvise. Ta 10-20 dråper 2 ganger daglig i 20 minutter før du spiser.
3. Om natten gni langs ryggraden fra nesen til coccyx gnidning: en blanding av menovazin, tinktur av en mordant, tinktur av sopp i like deler.
4. Tinktur av hestkastanje - for rengjøring av fartøy og resorbing av blodpropper
5. Infusjon av nåler - for blodrensing (5 ss per 500 ml vann, koke i 15 minutter, insister 10 timer, drikk om dagen i flere mottakelser)

Som et resultat av denne behandlingen av multippel sklerose med folkemidlene, føler kvinnen seg bedre enn 15 år siden da hun ble diagnostisert med multippel sklerose og behandlet på et sykehus. Da, på grunn av foreskrevne prosedyrer med prednisolon og andre behandlinger, åpnet et sår, det var en goiter, tarmens aton, smerter begynte i sakrumområdet og venstre øye opphørte å eksistere. (HLS 2004, №13 s. 20-21)

Behandling av multippel sklerose med sult og terpentinbad: personlig erfaring

For over 20 år siden ble en mann diagnostisert med multippel sklerose. I artikkelen sier han at, til tross for at han er ugyldig av 1. gruppe, fortsetter han sin vitenskapelige og kreative aktivitet, ikke blir en byrde for sine slektninger.

Multipel sklerose er en kronisk systemisk, progressiv multifokal lesjon i nervesystemet. Medisin har offentlig anerkjent "multippel sklerose er uhelbredelig!".

Forfatteren forteller oss hva som ikke skal gjøre med MS: Jeg refererer ikke til Aesculapius og healere, uansett hvor kjent de er, med mindre de er virkelig verdt det er en effektiv behandling for multippel sklerose. Forfatteren selv var på behandling av de berømte psykikerne - Kashpirovsky, Chumak. Øvelsene ga bare midlertidig lettelse. Da ble symptomene på multippel sklerose forverret. I et helt år ble akupunktursøktene utført daglig hos den berømte akupunktøren - det var ingen resultater. Den mye spionerdoktor kiropraktor Kasyan innrømmet etter utbetaling av kurset av dyre behandlinger som ingen av hans behandling ikke vil hjelpe i MS t. Å. Det er ikke en fysisk rygg skade, men et rent nevrologisk sykdom. Etter klassene i Dikul mottok pasienten bare inguinal brokk.

Forfatteren av artikkelen anbefaler at pasienter med multippel sklerose utfører minst 7-dagers fasting 2 ganger i året. Han utfører disse fastene sent på høsten og tidlig på våren, når symptomene på multippel sklerose blir forverret. Det er ikke nødvendig å være redd, at i de første 3 dagene hodepine kan forsterke, det kommer en lukt fra en munn, koordinasjonen vil bli ødelagt. Så vil det bli en utbrudd av energi. I sultedager er det nødvendig å holde tarmene rene, med forstoppelse å gjøre før sengetidsklær. Etter slutten av sultestrepet i 3-4 sammenhengende dager, utfør tarmrensing i henhold til yogisystemet (1 liter saltet vann i tom mage og spesielle øvelser).

Når symptomene på multippel sklerose forverres, blir pasienten hjulpet av terpentinbad ifølge Zalmanov. For å gjøre dem må du ta 500 ml terpentin, 50 g revet babysepe, 5 tabletter aluminiumoksydkaliumaluminium, 3 g aspirin, 20 ml kamferalkohol. Alt dette må blandes. Ta for ett bad 250 ml av blandingen. Bad tar daglig 20-30 minutter. Etter økten vaskes kroppen med varmt vann og såpe og legger seg i varme undertøy i 30 minutter.

Kontra terpentin bad: akutte inflammatoriske sykdommer, eksaserbasjon av magesår, hepatitt, cirrhose, trombose, diabetes, angina, ischemisk hjertesykdom, epilepsi, thyrotoxicosis. Til tross for alle disse kontraindikasjonene er terpentinbad utrolig nyttig for pasienter med multippel sklerose.

En svært effektiv metode for behandling av multippel sklerose - rensing av sirkulatorisk og vaskulært system - plasmaferese eller homosorption. Dette er veldig dyrt behandling, men veldig viktig, det er ønskelig å gjennomføre disse kursene minst en gang om 2 år.

Pasienter med multippel sklerose bør opprettholde et varmt forhold med kjære, dette er hovedbetingelsen for en vellykket konfrontasjon av sykdommen. Men ofte i MS-pasienter bryter familier opp - dette fører til en kraftig forverring av multippel sklerose.

Det er viktig i behandlingen av multippel sklerose og moralsk rensing, åndelig helbredelse. Bare en gang i kvartalet besøker templene i henhold til deres tro. (HLS 2004, nr. 22 s. 8-9)

Behandling av multippel sklerose med linolje

Med multippel sklerose anbefaler folkemedisin bruk av linolje, både for intern bruk og eksternt. Behandling av MS bør utføres i henhold til følgende skjema:
Hver dag på tom mage ta 2 ts. linfrøolje (før frokost, lunsj og middag). I tillegg tar 1 kapsol fiskeolje og 1/4 ts. egg shell pulver.
1 gang i 3 dager rassasyvat i munnen 10 minutter 1 ts. lin olje, og spytt det ut.
1 gang om 3 dager for å gjøre massasje med linolje av hender og føtter.
En gang i måneden for å gjøre en full kroppsmassasje med linolje. (HLS 2004, nr. 4 s. 24-24)

Behandling av multippel sklerose med en spade.

Mannen ble diagnostisert med multippel sklerose. Han bestemte seg på denne måten: Jeg vil vokse grønnsaker, selge og gå til sanatoriet for disse pengene. Og først da skjønte jeg at et sanatorium ikke er en løsning på et problem. For vellykket kamp mot RS er det viktigste ikke kurstedet, men arbeidsprosessen, i hvert fall i samme hage. Det viktigste som svette strømmet en strøm. Dette er tilgjengelig og nyttig. Etter å ha jobbet i hagen, etter sommersesongen, føles mannen mye bedre enn før om vinteren, blir symptomene på multippel sklerose svakere. Hvis det ikke er hage, plante blomster på vinduskarmen, få en hund, føle deg selv nødvendig for noen. Det viktigste er å gå og jobbe så mye som mulig. Så du blir behandlet, og sykdommen ser ut til å bli sliten (HLS 2005, N3 s.9)

Råd til pasienter med multippel sklerose.

I stadig større grad blir diagnosen multippel sklerose til svært unge mennesker, hvoretter de lever i depresjon eller aggresjon, mister viktige referansepunkter. Pasienter med multipel sklerose prøver å finne en mirakel kur som helbreder gresset. Men en sann medisin kan bare betraktes som en god tro på gjenoppretting. Det er nødvendig å revurdere holdningen mot sykdommen, for å forstå at det ikke er noen katastrofe. Vi tar feil, håper bare på en herlig medisin, og setter dermed en barriere mot vår egen organisme, som i utgangspunktet er programmert for å takle sykdommen.

Pasienter, spesielt unge mennesker, bør planlegge sine liv i de neste 2-3 årene, velge mål, mål og ønsker og oppnå deres gjennomføring innen fristen.
For å gjenopprette, er det nødvendig å jobbe. For å gjøre dette, vekke viljestyrke. Og dette er så lett: om morgenen 5 minutter med en kontrastdusj eller kraftig tørke med et fuktig håndkle. Denne prosedyren vil fjerne sløvhet, irritabilitet, tretthet, omfordele nerveimpulser og oppmuntre. Og hvis før vannprosedyrene har nok styrke til å gjøre noen fysiske øvelser, gir du deg hele dagen en fantastisk stemning. (HLS 2005, nr. 22 s. 23)

Biavlsprodukter i behandling av multippel sklerose folkemidlene. Teknikken til lege-apitherapist TV V. Ruzankina.

Hvis det ikke er noen mulighet til å passere et bøssesyklus, bruk en krem ​​som inneholder bie gift.

Det er nødvendig å observere flere regler:

- Forhånds bruk minst 2 uker med bi-produkter, og forbereder dermed legemet til behandling med bietgift
- Bee venom gni i nedre rygg, og helst i ryggen 2 ganger i uken, vekslende med å gni propolis i olje.
- Ikke ta bie gift uten honning
- Bee gift tar en dag eller 2 ganger i uken.
- Under behandling ikke ta alkohol

Når du bruker en krem ​​med biefærskurs - 250 prosedyrer, en pause på 1,5 måneder. Bare 4 kurs. Behandlingsprosessen er lang, vær tålmodig med tålmodighet og tro på suksess.
Anvendelse av bi-produkter til behandling av multippel sklerose
Honning vann. 1 ss. l. Honning oppløses i 1 glass varmt vann om morgenen, drikk sakte på tom mage. Det samme før sengetid. Prisen er 3 liter honning.
Bee pollen. Etter å ha tatt honning vann om morgenen, sett 1 ts i munnen din. pollen, oppløs det til helt oppløst. Også før middag, ta 1 ts. pollen. Behandlingsforløpet - 1 kg pollen.
Apilac (kongelig gelé). Ta etter frokost - 5 tabletter under tungen til fullstendig resorpsjon, deretter 5 tabletter etter lunsj. Kurs 1 måned. Ta deretter apilac bare om morgenen til 7 tabletter.
Propolis i olje. Ta 1/3 ts. før du sover etter honningvann, ikke drikk noe. Propolis i smør kan tilberedes av deg selv. 10% propolisnoeolje oppløses i varm melk til 1 ts. og ta 1 time før måltider 2 ganger daglig i løpet av behandling for multippel sklerose
På et stort ark, skriv ned behandlingsplanen, heng den på et iøynefallende sted og merk prosedyrene daglig.

Med multippel sklerose er synet svekket. For å gjenopprette anbefales det fersk honningkakehunne. Det skal fortynnes med kokt vann og begravet i øyet i henhold til følgende skjema:
1,2,3 dag: 3 ganger daglig, 2 dråper i hvert øye, fortynnet med vann i forholdet 1: 4 (for 1 ts honning 4 ts vann)
4,5,6 dag: 4 ganger daglig for 2 dråper, fortynning 1: 3
7,8,9 dag: 5 ganger daglig for 2 dråper, fortynning 1: 2
10-55 dager: 6 ganger daglig for 2 dråper, fortynning 1: 1
Løsningen skal være frisk hver dag, resten skal spises. Ved begynnelsen av behandlingen er det en brennende følelse i øynene, det går snart. Etter behandling i øynene er det en følelse av renhet og lyshet, sensasjonen av "rusk" og "film" passerer.
(HLS 2005, nr. 22 s. 24-24)

Kvinnen ble diagnostisert med "multippel sklerose" for 9 år siden. Flere behandlingskurer ble utført, det var ingen forbedringer som pasienten fortalte legen om. Han svarte: "Verre er det ikke? Og det blir ikke bedre! "Dette hørtes ut som en dom. Pasienten begynte å søke etter folkemidlene for behandling av multippel sklerose, lese mye litteratur. Har stanset på behandling av honning. Jeg kjøpte allerede klar: honning med kongelig gelé, honning med propolis, krem ​​med bie gift. Det syvende året bruker disse produktene. Den sterkeste effekten av bie gift. De første resultatene ble lagt merke til etter 2,5 års behandling - symptomene på multippel sklerose var svekket, eksacerbasjoner ble unngått. Samtidig klarte hun å bli kvitt mange kroniske sykdommer. Men det bør bemerkes at uten trening og trening kan resultatene ikke oppnås. (HLS 2006, nr. 5 s. 11)

Øvelser mot multippel sklerose.

En kvinne i 1997 ble innlagt på sykehus med en diagnose av multippel sklerose. Prednisolon var ikke enig i behandlingen. Som et resultat ble hun uten hjelp. Hjemme flere dager rykket i skapene, les alle de lagrede utklippene. Jeg fant en artikkel fra avisen "Trud" for 1995 "Dumbbells instead of tablets", skrevet av Sergei Bubnovsky. Pasienten leste denne artikkelen og ropte: "Hva dumbbells? Hva slags helling? Bena adlyder ikke, tungen knapt vender, knapper kan ikke knyttes, konstante kamper i sakrummet. " Men stod opp og for første gang i mitt liv tok en kald dusj. Fra neste dag begynte jeg å gjøre øvelsene grundig. Det var ingen hantel, strømmet i 0,5 pund salt i 2 strømper, men denne belastningen var veldig tung for den syke ryggraden. Vi løste en bar i døråpningen, pasienten begynte å trene hennes hender og trekke ut ryggen hennes. Små rå poteter presset og rullet i håndflatene. Langsomt begynte å gå til landingen og hver dag for å legge til 1-2 trinn. Det var spesielt vanskelig å synke. Et år senere klarte jeg å komme ut på gården og kom ned fra tredje etasje. To år senere følte jeg meg så bra at jeg gikk med busser, kom inn med dem av min mann, jobbet rundt huset, ferdighetene mine kom tilbake, talen min ble gjenopprettet.

I 2000 skrev jeg ut en avis Herald of HLS. Det var ingen tid å bli syk, det var nødvendig å lære å komme seg. (HLS 2007, №3 s. 15)

Midler i behandling av multippel sklerose folkemidlene.

Ta 2 ss. l. Frø av middling i "skjorte", hell 500 ml vodka, insister 2 uker, risting oftere. Ta infusjonen stramt, ikke overskride dosen. Begynn med tre dråper, legg til drop-by-drop hver dag og gå til 15. Slipp dråpene i 1/4 kopp vann. Ta 3 ganger om dagen i 30 minutter før du spiser. Ta infusjon av 6 måneders kurs i 3 uker, med avbrudd på 7 dager. (HLS 2009, №16 s. 32)

Behandling av multippel sklerose med bevegelse og folkemidlene.

En 21 år gammel kvinne har MS. I tillegg falt hun og ble alvorlig skadet. Høften er blitt fullstendig immobilisert. Alle øvelsene som hun gjorde i sengen, kunne ikke gjøres. Det var bare en mulighet til å trene hennes hender, som hun begynte å gjøre. Jeg tillot meg ikke å lyve og sove, målet er å øke belastningen hver dag. Ble gjennom smerte sitte gradvis på sengen, sving, bøy, trekk og roter foten. Forsøkte å stå opp. Et par uker senere klarte han å stå opp på turen. Jeg falt tilbake på sengen og reiste meg opp igjen. Jeg begynte å ri i kontorsstolen rundt leiligheten, hele tiden gjøre den gjennomførbare gymnastikken.

Vi kjøpte en simulator "stepper". Vi setter maskinen i trollmannen. Fot på pedalen satte sønnen. Den første dagen klarte jeg å gjøre 9 trinn på 1 minutt. Jeg har en notisbok med opplæring. Fra datoen for kjøp av simulatoren har passert 7 måneder. Nå får pasienten med multippel sklerose, med hjelp av vandrere, seg selv på simulatoren 5 ganger om dagen. Gjør et gjennomsnitt på 110 trinn på 4 minutter.

Det tar samtidig medisiner for behandling av multippel sklerose:

1. Milgamma - reduserer smerte, påvirker det neuromuskulære systemet positivt. Gjør injeksjoner på 2 ml daglig intramuskulært. Behandlingsforløpet er 10 dager.
2. Cedarolje - bidrar til å styrke muskel-skjelettsystemet, vevregenerering. Det tar 2 kapsler to ganger om dagen med måltider. løpet av behandlingen 1 måned.
3. Tinktur av mordens frø - gjenoppretter motorfunksjonene. Pasienten MS gni tinkturen i en blanding med menovasin 1: 1 langs ryggraden og i smertefulle steder tar innover 10 dråper hver morgen og kveld. Kurs - 2 måneder.
4. Amiksin - stimulerer stamceller i beinmarg, øker immuniteten - 1 tablett annenhver dag. Behandlingsforløpet er 40 dager.
5. Cerebrolysin - forhindrer neurons død, 10 injeksjoner av intravenøs injeksjon på 5 ml.
6. Lecithin - hovedkomponent av myelinformasjon. 2 kapsler 2 ganger om dagen. Kurs - 30 dager hvert kvartal.
I 21 år med sykdom var kvinnen overbevist om at det er nødvendig å være syk og rolig. Ikke se etter panacea. Etter behandling på sykehuset, vent ikke i engstelig forventning om en ny forverring av multippel sklerose. Tiden til ettergivelse er verdifull, den må brukes til å gjenopprette styrke. (HLS 2010, №22 s. 18,)

Behandling av multippel sklerose med urter.

For å holde flere sklerose i sjakk, gjør en slik samling: Ta til og med gresset av St. John's wort, kamomile blomster, immortelle blomster, bjørk knopper.
1 ss. l. Samle 1 kopp kokende vann, insister 20 minutter, avløp. Drikk 1/2 kopp for 1 natt med 1 ts. honning. Om morgenen er den resterende halv kopp, men allerede uten honning, på tom mage 20 minutter før måltider. (HLS 2012, №16 s. 33)

sklerose

17. desember 2012

sklerose Er et medisinsk begrep som brukes til å bestemme prosessen med å erstatte parankymen av organer med et tettere bindevev. Sklerose er ikke en uavhengig sykdom, men manifestasjonen av andre store plager.

Årsakene til dette fenomenet i kroppen kan betjene en rekke prosesser: brudd på blodsirkulasjon, betennelse, endringer som oppstår i menneskekroppen på grunn av alder.

Sklerose kan utvikle seg i forskjellige organer. Dermed når cardiosclerosis Det er endringer i hjertet, med aterosklerose - i blodkarets vegger, med nefrosklerose - i nyrene, med pnevmoskleroze - i lungene, etc.

Multiple sklerose

Multiple sklerose Er en sykdom i sentralnervesystemet som har et kronisk kurs. Dessverre, til i dag er det ingen medisiner som helbreder denne sykdommen helt. Men en rekke terapeutiske metoder kan stoppe sykdommens fremgang. Den forebyggende behandling av multippel sklerose kan redusere sykdomsforløpet betydelig, forlenge remisjon, redusere antallet og frekvensen av eksacerbasjoner av multippel sklerose.

Årsaker til multippel sklerose

På de eksakte årsakene til utviklingen av multippel sklerose er fortsatt ikke kjent. Eksperter snakker om den autoimmune karakteren av sykdommen. Det er sentralnervesystemet som styrer driften av alle systemer og organer i menneskekroppen. Den består av hjernen og ryggmargen. I lys av sykdommenes autoimmune karakter immunsystem angriper cellene i sin egen organisme. Derfor, med multippel sklerose, påvirkes celler i ryggmargen og hjernen.

Men det er andre teorier om forekomsten av denne sykdommen hos mennesker. Følgelig har leger en tendens til å behandle multippel sklerose som polyetiologisk sykdom. Dette betyr at årsaken til sykdommen er en kombinasjon av flere faktorer. Vi snakker om en funksjonsfeil i immunsystemet, ytre påvirkninger, smittsomme sykdommer, samt genetisk plassering.

Symptomer på multippel sklerose

Symptomer på multippel sklerose er forskjellige, og deres forskjellige kombinasjoner er mulige. Snakker om symptomene på sykdommen og forklarer til pasienten hva det er, tildeler leger mer enn 50 forskjellige tegn på sykdommen, som kan manifesteres i hvert enkelt tilfelle. Avhengig av noen funksjoner i sykdomsforløpet og menneskelige tilstander (graviditet, samtidig sykdom) bestemmer alvorlighetsgraden og varigheten av slike symptomer.

Når diagnosen av sykdommen utføres, er de vanligste symptomene oftest forbundet med multippel sklerose. Dette er en depressiv tilstand, konstant tretthet, følelse av følelsesløshet eller prikker i hender og føtter. Også bemerket blære og tarmdysfunksjon, en rekke seksuelle dysfunksjoner, svimmelhet, periodisk tremor og smerte, ataksi, kognitiv svekkelse, synproblemer. Imidlertid kan alle disse tegnene være tegn på andre sykdommer, og det er derfor umulig å diagnostisere "multippel sklerose" utelukkende på grunnlag av definisjonen av symptomer.

Forventet levetid for personer med denne sykdommen avhenger direkte av rettidig diagnose og riktig tilnærming til behandling. Hvis pasienten gjør alt strengt på anbefaling av legen, er varigheten av livet hans lik normal.

diagnostikk

Det er ikke lett å diagnostisere multippel sklerose, siden tegnene er typiske for en rekke andre sykdommer. Det finnes ingen diagnostisk metode for den presise definisjonen av multippel sklerose. Derfor, hvis det er mistanke om denne sykdommen, brukes et sett med forskningsmetoder. Først av alt, legen studerer medisinsk historie, utfører en nevrologisk undersøkelse. Pasienten er utpekt til å utføre MR, lumbal punktering. For å utelukke andre sykdommer, brukes en laboratorieblodtest.

Tilbakeslag, typer

Med utviklingen av tilbakefall forverres pasienten med symptomer på sykdommen som eksisterte tidligere, eller nye manifestasjoner utvikles. Tilbakeslag av multippel sklerose kalles også et angrep eller forverring av sykdommen. Årsakene til den periodiske utviklingen av eksacerbasjoner av sykdommen er også ukjente frem til i dag. Hos forskjellige pasienter varierer både alvorlighetsgraden av symptomene og sykdommens varighet markert. Noen ganger forsvinner noen symptomer på egen hånd om noen dager. Men en rekke manifestasjoner av sykdommen med sitt tilbakefall forverrer signifikant kvaliteten på menneskelivet.

De fleste pasienter er diagnostisert med en såkalt remittent Multiple sklerose. I dette tilfellet erstatter periodene for remisjon og forverring av sykdommen. I denne remisjonen kan fortsette selv i flere år.

En annen type multippel sklerose - sekundær progressiv. I dette tilfellet er det en signifikant forverring av symptomene. Omtrent halvparten av pasientene med en remitterende type sykdom de første ti årene viser sekundær-progressiv multippel sklerose.

ved primær progressiv sykdomsform, som observeres hos ca 15% av pasientene, ingen tilbakekallinger, ingen tilbakefall av sykdommen er observert, men symptomene utvikler seg stadig.

Mindre ofte (ca. 10% av tilfellene) er notert progressivt tilbakevend Multiple sklerose. Med denne sykdomsformen utvikler symptomatologien, men samtidig oppstår akutte tilbakefall av sykdommen periodisk.

behandling

Å diskutere behandling av multippel sklerose, pasienter, er først og fremst interessert i hvor mye multippel sklerose kan herdes. For tiden er det ingen kjent sak av fullstendig kur for denne sykdommen. Men bruken av narkotika forebyggende terapi, kan utsette utviklingen av nye symptomer, og redusere antallet og frekvensen av sykdommens tilbakevending betydelig. I dette tilfelle blir immunmodulerende midler, preparater av monoklonale antistoffer og kjemoterapi aktivt brukt.

Definere ordningen, hvordan man behandler multippel sklerose i et enkelt tilfelle, tar legen hensyn til spesifikke symptomer på sykdommen og utpeker nøyaktig legemidlet for multippel sklerose, noe som kan lette deres manifestasjon. Imidlertid, med symptomene på multippel sklerose, brukes ikke bare tabletter fra en bestemt manifestasjon. Hvis en pasient vender seg til et spesialisert medisinsk senter, blir han også tildelt fysioterapi metoder for terapi, så vel som spesialdesignet diett. Støttende behandling av folkemidlene kan også praktiseres. På grunn av forskernes konstante arbeid på problemet med behandling av multippel sklerose regelmessig er det noe nytt i behandlingen av sykdommen.

Ved tilbakefall av sykdommen foreskrives pasienter ofte store doser kortikosteroidpreparater, noe som reduserer varigheten av tilbakefall.

Legene er svært forsiktige med spådommene i løpet av multippel sklerose. Men det er statistikk som tyder på at prognosen er gunstigere i tilfelle sykdommen begynte før 35 år; en kvinne er syk; Varigheten av intervaller mellom sykdommer er stor; Etter et tilbakefall skjer en fullstendig gjenoppretting.

Med multippel sklerose er det viktig å unngå infeksjoner siden enda ARI kan provosere en forverring av sykdommen. Pasienter bør ikke bli overopphetet, arbeid, for rikelig å spise. Negativ på pasientens tilstand påvirkes også av stress.

Amyotrofisk lateral sklerose

Amyotrofisk lateral sklerose også kalt motor neuron sykdom. Dette er en sykdom i nervesystemet, som har en progressiv kronisk karakter, hvor sentrale og perifere motorneuroner selektivt påvirkes. I denne tilstanden har personen en voksende svakhet i skulder- og bekkenbjelken, buksemuskler, trunk og bukemuskulatur, mens økomotoriske muskler og sphincter i bekkenorganene er mindre påvirket. Behandling av sykdommen gjennomføres kontinuerlig, med kurs.

Som regel skjer sykdommen sporadisk, sjelden er det familiefeil. En person kan bli syk i alle aldre, men oftere utvikler sykdommen hos mennesker etter 50 år.

Det antas at sykdommen forårsaker viruset. Sykdommen utvikler seg sakte, noen ganger merker en person ikke starten. Først og fremst utvikler svakheten i de distale delene av hendene gradvis, kan det oppstå talevansker. Senere oppdager spesialisten tilstedeværelsen av atrofi og parese av små muskler i de distale segmentene av hendene. Gradvis er det progresjon pareser og atrofi, som kan spre seg til musklene i andre deler av kroppen. I tillegg til disse tegnene har pasienten symptomer som indikerer nederlaget i pyramidalsystemet.

Over tid utvikler pasienten sykdomsforstyrrelser, artikulasjon, fonasjon. De blir gradvis mer uttalt. Språk beveger seg på en begrenset måte, dets atrofi finner sted. Pasienten har ikke en pharyngeal refleks, det er en konstant salivasjon på grunn av manglende evne til å svelge spytt.

Hvis det er svakhet i nakkenes muskler, kan pasientens hode henge, og bevegelsene er begrensede. Etter hvert blir etterligning og tyggemuskulatur svakere. En mann har en underkjeven, det blir vanskelig for ham å tygge. Det er også mulig å ufrivillig latter, gråt.

Leger skiller tre typer amyotrofisk lateral sklerose: slagflaten, arvicothoracal, lumbosacral. Sykdommen har alltid en progressiv karakter.

Diagnose av sykdommen innebærer å bestemme tilstedeværelsen av karakteristiske symptomer. Pasienten gjennomgår også elektromyografi, hvorav dataene kan bekrefte lesjonen av cellene i de fremre hornene i ryggmargen. For å klargjøre diagnosen, utføres MR av cervical rygg og myelografi.

Eksisterende behandlingsmetoder frem til i dag tillater ikke å helbrede sykdommen helt. Pasienter bør regelmessig observere flere leger av forskjellige spesialiteter. Pasienter er tildelt opptak riluzona, vitamin E, vitaminer i gruppe B. Også praktisert behandling nootropiske stoffer, ATP, anabole hormoner. For å forbedre nevromuskulær ledning behandles behandling dibazolom, neostigmine methylsulfate, oksazilom. Også bruk av andre stoffer, økter av lysmassasje av ekstremiteter blir praktisert.

Sykdommen kan vare fra to til ti år, med prognosen ugunstig. Pasienten dør fra lammelse av luftveiene, utmattelse, sammenfallende infeksjoner. Hvis en person også har bulbarforstyrrelser, kan han ikke leve mer enn to år.

Vaskulær sklerose i hjernen

Vaskulær sklerose i hjernen (aterosklerose av cerebral fartøy) Er en sykdom som forekommer relativt ofte. I utviklingsprosessen er det skade på fartøyene av muskel-elastisk type. Samtidig danner foci av lipidavsetninger i det indre skallet av karene i hjernen gradvis. De kan enten være enkelt eller flere. I løpet av utviklingen av sykdommen deformerer fartøyet gradvis og smalner. Noen ganger er det en fullstendig utrydding av fartøyet. Som en konsekvens er det en kronisk, sakte økende mangel på forsyningen av det organet som strømmer gjennom det sklerose-berørte hjerneskipet.

Symptomene på denne sykdommen, som nederlaget på karene i underekstremitetene, forekommer oftest hos mennesker etter fylte 20 år, men den vanligste sykdommen blant mennesker etter 50 år.

Som regel er manifestasjonen av sykdommen forårsaket av en arvelig faktor. Sykdommen begynner imidlertid å utvikle seg under påvirkning av faktorer som stimulerer dets manifestasjoner. Dette er for ofte psykologisk stress, diabetes mellitus, arteriell hypertensjon, fordøyelses fedme, fysisk inaktivitet, tobakk røyking.

Symptomene på sykdommen kan være forskjellige og avhenge av hvor sykdommen er lokalisert, og hvor prosessen sprer seg. Diagnosen er basert på tilstedeværelsen av lesjoner av individuelle fartøy.

For behandling av sykdommen, brukes metoder for å stoppe sykdommens fremdrift, samt å aktivere utviklingen av måter å runde blodstrømmen.

Som terapi praktiseres vanlig muskelaktivitet, for hvilke spesielle øvelser brukes. Det tas særlig hensyn til pasientens diett. I kostholdet hans skal inneholde like mye vegetabilsk og animalsk fett, da vektøkningen for denne sykdommen er uønsket. Hvis en person allerede har overvekt, da skal det kastes.

I tillegg er det viktig å sikre systematisk behandling av sykdommer som følger med sklerose. Ikke la en kraftig reduksjon i blodsukker, så vel som senking blodtrykk.

Subchondral sklerose

Subchondral sklerose Er en sykdom som påvirker leddene. Under utviklingen av sykdommen degenererer leddbrusk, som følge av at fellesoverflaten endres. Frekvensen av sykdommen øker markant med alderen. Subchondral sklerose er delt inn i primære og sekundære former. I første tilfelle er årsaken til sykdommen en sterk overbelastning av ryggraden, mens sykdommen utvikler seg i sunn brusk. I andre tilfelle utvikler sykdommen seg på den tidligere skadede brusk, som har blitt negativt påvirket av traumer, gikt eller virkningen av andre brudd.

Subchondral sklerose av terminalplater av vertebrale kropper forekommer ofte med utvikling hos mennesker Osteochondrose, spondylitt. Det er viktig å utføre kompetent diagnostikk og foreskrive rettidig behandling av sykdommen. Ulike terapimetoder praktiseres, men hvis sykdommen er for mye startet, kan legen ta stilling til operasjonen.

Sklerose i prostata, lunge

I tillegg til de typer sklerose som er beskrevet ovenfor, blir pasientene ofte diagnostisert sklerose av prostata eller lett. I det første tilfellet oppstår en gradvis sklerotisk degenerasjon av prostatakjertelen, som utvikler seg som et resultat av den inflammatoriske prosessen. I prosessen med å utvikle denne sykdommen, går elasticiteten bort og permeabiliteten av det vesikouretrale segmentet er svekket. Dette fører igjen til kronisk retensjon av urin. I de fleste tilfeller er denne sykdommen en kronisk prostatitt. Sykdom påvirker relativt ofte mennesker av ung alder.

Lungesklerose (pneumosclerosis) Er prosessen med spredning av bindevev i lungene, noe som til slutt fører til nedsatt lungefunksjon. Sykdommen utvikler seg ofte som følge av tuberkulose, akutt og langvarig lungebetennelse. Kardiogen pneumosklerose er identifisert, som er diagnostisert hos personer som lider av langvarige kongestive hendelser med lesjoner av myokard, aorta og hjertesykdommer.

Tuberøs sklerose

Tuberøs sklerose også kalt Burneville sykdom. I sykdommens navn er det et latinsk ord tuber, som betyr "utvekst", "hevelse". Dette er en sjelden sykdom av genetisk natur, med utvikling av hvilke godartede formasjoner som finnes i forskjellige organer. I lys av det meget brede spekteret av forskjellige symptomer har sykdommen en polysystemisk karakter. Hvis det oppstår svulster i hjernen, kan pasienten utvikle seg epilepsi, å redusere intellektet. Med nederlag av indre organer, er det ulike tegn på sykdommen. Ved den første etableringen av en diagnose er utseendet på karakteristiske neoplasmer på fundus og hud i ansiktet viktig.

Denne sykdommen manifesterer som regel seg i barn i det første år av livet. De har hudskader, epileptiske anfall og intellektuelle funksjonshemminger. Ofte er disse egenskapene også hydrocephalus. Etter hvert som barnet blir aldre blir anfall hyppigere, mens nedgangen i intelligens utvikler seg. Pasienter med denne diagnosen lever ikke mer enn 25 år. Etter at diagnosen er etablert, blir de gitt symptomatisk terapi, hovedsakelig rettet mot å stoppe epileptiske anfall. Det er viktig å sikre en kontinuerlig behandlingsprosess.

I fellesparlansen er det også uttrykket "medTraktiv sklerose". Det brukes når man snakker om en rekke minneforstyrrelser hos eldre. Men faktisk er det ingen slik sykdom, og uttrykket kommer tydeligvis ut fra begrepet "cerebral aterosklerose", det vil si atherosklerose i cerebral fartøyene, hvor demens hos eldre mennesker.

Les Mer Om Fartøyene