Hvordan å bekjempe vaskulær sykdom ved hjelp av folkemidlene?

Behandling av blodkar med folkemidlene har sine fordeler: det er billig, rimelig og effektiv!

Sykdommer i det vaskulære systemet og folketerapi

Nesten hver person i en alder av 40 år står overfor lignende ulykker. Derfor bør det på forhånd være bevæpnet med kunnskap om sykdommene i fartøyene og metodene for behandlingen. De vanligste vaskulære sykdommene:

cerebral aneurisme;

Fartøy av nedre ekstremiteter:

åreknuter

Årsakene til disse sykdommene er en feil livsstil: utilstrekkelig ernæring, mangel på mobilitet, dårlige vaner, konstant stress, arbeidsbelastning etc. Alt dette fører til slitasje og blokkering av blodårer.

Behandling av vaskulære sykdommer ved folkemetoder

For at vaskulær behandling skal være mer effektiv, i en belastning på tradisjonell behandling, vedta metodene for tradisjonell medisin.

Behandling og styrking av cerebral fartøy

Følgende oppskrifter vil bidra til å unngå forsømmelse av cerebrovaskulære sykdommer:

 1. Elioksir av valnøtter og hagtorn: 350 g valnøttpartisjoner helles med hagtorns tinktur (kjemiker). Deretter får løsningen å brygge på et kjølig nok sted i 14 dager. Videre skal det filtreres gjennom en sigte. Ta en eliksir tre ganger om dagen for en teskje. Opptaket er 21 dager.
 2. Hvitløk-sitronblanding: sitron (2 stk.) Og en stor hvitløksklut på en fin riper. Hell deretter i en liter kokt vann og stå i to dager. Drikk løsningen tre ganger om dagen for 20 ml. Kurset varer 14 dager. Det bør gjentas hver 6. måned.
 3. Løk-honning vann: løk er malt med en blender og presset juice. Den pressede juice er blandet med honning (1: 1 forhold). Drikk 1 ss 1 time per dag umiddelbart før et måltid. Å gjemme seg i kjøleskapet. Mottakssyklusen er 3 måneder.
 4. Infusjon fra Medunica: 1 ss. En skje av tørkede urter infusjoner helles i 250 ml vann. Alt dette legges på et vannbad og, røre, brygge. Klar kjøttkraftfilter og drikk ¼ kopp tre ganger om dagen. Mottakssyklusen er minst 60 dager.

Aterosklerose i hjernen påvirker nesten alle personer i alderen 45 år og eldre. Og for dette tilfellet i statskassen av folkevisdom er det flere oppskrifter:

 1. Behandling av sklerose med honning: i like mengder blandet honning, vegetabilsk olje og sitronsaft. Den resulterende blanding blir tatt om morgenen på tom mage for en skje.
 2. Medisinplanter er også svært effektive for å forebygge sklerose: Et glass japanske Sophora pods helles ½ liter vodka, og insisterte i 21 dager (i kjøleskapet). Ta en løsning av en spiseskje tre ganger daglig før et måltid. Mottakssyklusen er 90 dager.
 3. Behandling av sklerose i hjernen kan utføres og metoder for kinesisk folkemedisin: akupunktur og massasje har høye helbredende egenskaper og kan kurere de fleste sykdommene.
 4. Fra sclerose i hjernen hjelper briarinfusjonen også veldig bra: bær blir pounded og overført til en flaske (ca. 600 ml) og fylt med en vodka. Insister på et mørkt sted i 14 dager (riste hver dag). Påføringsmetode: 20 dråper drypper inn i et stykke raffinert sukker og spiser.
til innholdsfortegnelsen ↑

Behandling av hjertesykdommer i hjertet

For å behandle sykdommer i kardiovaskulærsystemet bør være underlagt en lege, bør han også rådføre seg med ham om å godta midler i henhold til folkeoppskrifter:

Mange av våre lesere bruker aktivt den kjente teknikken basert på Amaranth-frø og juice, som ble oppdaget av Elena Malysheva for å redusere nivået av kolesterol i kroppen. Vi anbefaler deg å gjøre deg kjent med denne teknikken.

Med hjertesykdommer gnides pepperrotroten (5 g) på en liten rist og helles ¼ liter kokt vann. Insister løsningen i en termosflaske. Men de drikker ikke det!

Løsningen oppvarmes og inhaleres (to ganger om dagen). Også ristet pepperrotrot anbefales å blande med honning (1 teskje: 1 teskje) og spise om morgenen på tom mage. Resepsjonen mottok revet pepperrot med honning - 45 dager.

 • Hvitløk i hjerte-og karsykdommer i hjertet (50 g) er malt og dekket av potet ¼ l vodka. De står i tre dager. Før du tar løsningen, bør den fortynnes med vann (8 dråper løsning for 1 ts vann). Ta tre ganger om dagen i 7 dager.
 • Sitron er en god måte å helbrede aterosklerose: sitronsaft (en) er blandet med revet hvitløkhode, deretter legges honning (2 ts) til der. Blandingen spises om morgenen og kvelden før et måltid.
 • Sitron er i stand til å oppløse sclerotiske plakk og gjenopprette elastisiteten til hjertekarene. Juice med halv sitron blandes med et glass (250 ml) gran. Infusjonen brygges i andelen av en skje (spisestue) gran per ett glass vann. Drikk buljong av gran med sitronsaft bør være om morgenen og kvelden for en time før et måltid.
 • til innholdsfortegnelsen ↑

  Varicose føtter

  Folk visdom i kampen mot åreknuter og andre vaskulære sykdommer i nedre ekstremiteter.

  Folket oppfant mange oppskrifter for å hindre åreknuter. Her er noen av dem:

  En løsning av muskatnøtter: Jordnøttmusk er fortynnet med vodka (forhold: 100 g muskatmos til ½ liter vodka). Forsvar 10 dager. Før bruk blir flasken som inneholder innholdet, ristet og 20 dråper avfiltreres.

  Bruk tinktur i en halv time før et måltid (tre ganger om dagen). Fortsett å helbrede til fullstendig gjenoppretting, og ta pauser på 7 dager mellom hver flaske.

 • Tinktur fra fruktene av hestekastanje (50 g) og 500 ml vodka: løsningen forsvinner i 14 dager på et varmt, ganske mørkt sted og blandes dag for dag. Ta tre til tre ganger om dagen for 30-40 dråper. Mottakssyklusen er 28 dager.

  Åreknuter bør behandles med komprimerer:

  • Stykke gasbind med honning, feste til problematisk vene, dekke toppen med polyetylen og fikse det med tape. På den første dagen holdes kompressen i 2 timer, den andre - 4 timer, og deretter - hele natten.
  • Sitron løser perfekt plaketter. Komprimere fra sitronskiver gjør om natten, fast banding dem til beinet.
  • Den modne tomat er skåret i skiver og påført problemområder. Tomatskiver bør byttes til frisk hver 4. time.
 • For behandling av dype vener blokkering, brukes infusjon av nese (1 spiseskje tørket neseblader per ¼ liter kokt vann). De drikker en spiseskje før hvert måltid. I dette tilfellet bør dietten utelukkes fra fettstoffer, fisk og kjøtt.
 • Helbredelsesmetode for hydrogenperoksidbehandling av professor Neumyvakin

  Denne metoden ble oppfunnet ikke så lenge siden - for rundt 20 år siden. Så sjokkerte han mange utenlandske forskere. Professor Neumyvakin IP viste at hydrogenperoksid er et unikt stoff for ulike sykdommer: fra hjertesykdommer til kreftvektorer.

  Metoden for behandling med peroxide ifølge Neumyvakin er å motta "mirakel betyr" inne.

  Nylig har jeg lest en artikkel som beskriver den naturlige sirupen "Choledol" for å redusere kolesterol og normalisere det kardiovaskulære systemet. Med denne sirupen kan du raskt redusere kolesterol, gjenopprette blodkar, eliminere aterosklerose, forbedre kardiovaskulærsystemet, rengjør blod og lymf hjemme.

  Jeg var ikke vant til å stole på noen informasjon, men bestemte meg for å sjekke og bestilte en pakke. Jeg la merke til endringene i en uke: Jeg sluttet å bekymre hjertet mitt, jeg begynte å føle meg bedre, det var styrke og energi. Analyser viste en nedgang i kolesterol opp til normen. Prøv og deg, og hvis du er interessert, så er lenken under en artikkel.

  Ordningen er enkel: Den første metoden skal starte med den første dråpen peroksid (3%) i 50 ml vann. Drikk det mottatte stoffet tre ganger om dagen på en tom mage. Dag for dag øker en del hydrogenperoksid med 1 dråpe (dag 2 - 2 dråper per 50 ml vann, dag 3-3 dråper, etc.) til 10 dråper.

  Ifølge forfatteren er behandling med hydrogenperoksid også hensiktsmessig i form av intravenøse injeksjoner: 20 ml saltvann blandes med 0,4 ml peroksid. Bruk en 20 ml sprøyte. Injiseringen administreres veldig sakte (ca. 3 minutter). Under hver etterfølgende injeksjon økes mengden peroksid med 0,1 ml (maksimal dose er 1 ml).

  Omtaler om metoden for behandlingsperoksid på Neumyvakin:

  Ingen er immun mot helseproblemer. Og for å effektivt bekjempe dem, bør du bruke en rekke behandlingsmetoder.

  Først og fremst, ignorer ikke besøk til legen - bare han kan bestemme den nøyaktige diagnosen og foreskrive egnet terapi. Men ikke glem folkemedisinmedisin: det vil bidra til å fremskynde helingsprosessen og kan fungere som en utmerket metode for forebygging!

  For beholdere av behandling - hvitløk og urteoppskrifter

  Alle vet hvor stor rollen som kardiovaskulærsystemet er i kroppens normale funksjon. Problemer med blodsirkulasjon fører til ulike sykdommer: tilstopping av cerebral fartøy, iskemisk sykdom, aterosklerose, hjerteinfarkt, hjerneslag, åreknuter, trombose.

  Årsakene som fører til slike plager er mange. Denne røyking, konstant stress, stillesittende livsstil, feil diett. Hvordan kan du rense kroppen? Det er mange forskjellige metoder. Et spesielt sted blant dem er okkupert av folkemidlene for behandling av blodårer. Det foreslås å bruke spesielle potions fra planter, for å konsumere grønnsaker og frukt som har en gunstig effekt på tilstanden deres.

  Hvordan behandle blodkar med tradisjonell medisin?

  Fartøyene vil bli elastiske, og dette vil gjøre det mulig å unngå utvikling av hjerneslag, hjerteinfarkt eller aterosklerose, hvis du bruker en slik infusjon av urter. Du bør blande ett glass av hver plante: kamilleblomster, johannesurt, nyrer av bjørk, yarrow og immortelle. Det er nødvendig å helle en spiseskje av denne blandingen av urter med 500 ml kokende vann. La produktet stå. Etter dette skal infusjonen filtreres.

  Drikk stoffet før sengetid. Bruksmåte: I et glass vegetabilsk ekstrakt legg til en skje med honning og drikk små sip. Om morgenen skal den gjenværende infusjonen oppvarmes, tilsett honning.

  Det bør tas på tom mage, helst tjue minutter før frokost. Deretter skal du forberede neste del av det helbredende stoffet. Og så fortsett til hele urteblandingen er ferdig. Dette velværeforløpet bør gjennomføres minst en gang hvert fjerde år.

  Elastisitet - en av de viktigste egenskapene til vaskemuren, som gir en tilstrekkelig respons av kroppen til å øke eller redusere blodtrykket, samt tilførsel av næringsstoffer til hver celle i våre organer. På grunn av en feil livsstil og irrasjonell ernæring blir veggene i blodbanen tett og skjøre.

  For å forhindre denne tilstanden anbefales det å lede en aktiv livsstil, spise godt og anvende tradisjonelle medisinskecept. Ved hjelp av infusjoner og urte medisinske urter, vil du gi kroppen nok vitaminer og mikromineraler, og også forhindre utvikling av patologiske prosesser i fartøyets intima.

  Tibetansk oppskrift

  Hjemme anbefaler de å dra nytte av oppskriften som de tibetanske munkene forlot til sine etterkommere. Dette middelet er i stand til å gjenopprette de berørte fartøyene og rense dem av kolesterolplakk. Sammen med gjenoppretting av blodårene forsvinner hodepine, syn og hørsel blir gjenopprettet, åreknuter minsker.

  For å forberede et helbredende middel, vil det trenge 350 g renset hvitløk. Den skal knuses og slipes i en tre- eller keramisk mørtel. Masse satt i en krukke og satt i 5 dager i et mørkt, kaldt sted. Bland deretter blandingen grundig, ta ett glass og hell det i en annen steril liter krukke. Her er et glass alkohol tilsatt, tett lukket og sendt i 10 dager til et kaldt sted.

  Etter dette filtreres produktet gjennom en medisinsk gassbind og klemmes godt. Ta en medisinsk tinktur i henhold til ordningen, og vær sikker på å spise (15 minutter), bland den med 50 ml melk.

  • I-dag: morgen - 1 dråpe, lunsj - 2, kveld - 3;
  • II dag: morgen - 4 dråper, middag -5, kveld -6;
  • III dag: 7-8-9 dråper, henholdsvis;
  • Og så til den sjette dagen. Så begynn å redusere mengden tinktur i samme hastighet.
  • VI dag: morgen - 15 dråper, lunsj -14, kveld-13.

  Fra og med XI-dagen tar helbredelsesmiddelet 25 dråper. Behandlingen utføres til alle tinkturene er ferdige. Under behandlingen må du drikke 2 liter væske. Dette vil lette arbeidet i leveren.

  Det anbefales at du holder en aktiv livsstil mens du tar dette hjemmet, ikke drikker kaffe, sterk te og brennevin. Unntatt bruk av krydret retter og krydder, røkt mat og fett kjøtt varianter. Gjenta dette løpet av rengjøring fartøyene kan være ikke tidligere enn 4 år senere.

  Hvitløk-Milk Elixir for fartøysrengjøring

  En annen effektiv metode for behandling basert på hvitløk og melk. Forbered et middel som ikke er dårligere i dets medisinske egenskaper til dyre stoffer. Det anbefales spesielt for hypertensjon. Ta 2 skjeer skrællede hvitløksklær og hell et glass melk over dem. Deretter legger du pannen med disse ingrediensene på en svak brann. Når hvitløk blir veldig myk, skal produktet fjernes fra platen. Deretter tappes hvitløksmelken og begynner å bli brukt. Anbefalt brukstype: en spiseskje før du spiser.

  Urtepreparater

  1. For behandling av cerebral fartøy er det et utmerket folkemåte. Dette er havtornolje. Det tas muntlig tre ganger om dagen: på en teskje i tre uker. Denne oljen anbefales å drikke i en halv time før måltider. Etter en måned, om nødvendig, kan behandlingsforløpet gjentas.

  2. Vel styrker og renser hagtorns fartøy. Du må ta et glass frukt, hell en halv liter kokende vann og koker dem på en veldig sakte brann. I buljongen legg til acacia honning (2 ss). Ta stoffet på en dessertskje før du spiser, og til og med før sengetid - to skjeer.

  3. Forbedre blodtilførselen til hjernen infusjon av St. John's wort. Det er nødvendig å brygge en skje med gress med et glass kokende vann. Slå av infusjonen, så han brygget. Dette vil være den daglige prisen, som er delt inn i tre porsjoner og konsumert litt tid før måltider.

  4. Rengjør perfekt og øker elasticiteten til fartøyene et slikt middel. Ta 1 sitron og et stort hode hvitløk. Sitrus er malt sammen med skallet. Hvitløk skales og huskes i små biter.

  Begge ingrediensene blandes og helles med en liter rent vann. De gir agenten litt insisterende. Om morgenen begynner de å ta stoffet.

  Han skal drikke 50 gram før han spiser. Oppbevar infusjonen i kjøleskapet. Behandlingsforløpet er ønskelig om høsten og våren. I tillegg er dette middelet forkjølet. Infusjonen øker også immuniteten, stabiliserer trykket.

  5. Gjenopprette systemet med blodkar kan være et slikt middel. Det skal ta: 5 spoonfuls "med en høyde" av hakkede furu nåler, legg til 2 skjeer av vilde rose bær, 3 - løkskål. Denne blandingen av ingredienser helles i en liter vann og settes i 10 minutter på en svært svak brann. Deretter må buljongen brygges. Etter 12 timer filtreres den gjennom ostekloth og fortsetter til mottak. Du må drikke medisinen i løpet av dagen. Neste forbereder neste servering.

  6. Du kan bruke denne typen folkemedisin. Forbereder tinktur av friske furuskegler. Litrovuyu bank halvparten fylt med kjegler og hell vodka (som bare dekket). Produktet skal infiseres ved romtemperatur i minst ti dager. Ta tinkturen før du legger deg til sengs: 1 ts. Det er ønskelig å legge denne eliksiren til te.

  7. Styr karene og fjern støyen i ørens tinktur av kløver. Du bør ta en halv liter krukke fylt til toppen med blomster av planten. Hell deretter råvarene i en stor beholder og hell i en flaske vodka. Deretter må du sette legemidlet på et mørkt sted. Etter to uker blir stoffet filtrert og konsumert for en skje (kantine) om natten. Behandlingsforløpet fortsetter i to måneder.

  For å holde fartøyene sunne må vi ikke glemme ladingen som styrker tilstanden deres. Det er nødvendig å gå mer, det er nyttig å klatre opp trappen uten hjelp av en heis. De styrker også godt når man bruker en kontrastdusj. Husk at sunne fartøy er veien til lang levetid og aktivt liv til alderdom.

  Fartøy: behandling med medisiner og folkemidlene

  Fartøy er et slags transportnettverk av kroppen. Det beveger blod, leverer oksygen og næringsstoffer til alle organer og vev. Dette blodtransportnettet i en voksen er fem og femti tusen kilometer. Hver dag går syv tusen liter blod gjennom det. Derfor er hovedstedet i menneskekroppen okkupert av blodårer. Behandling i tilfelle skade skal bare overlates til spesialister.

  Årsaker til sykdommen

  • Neurokirkulær dystoni. Skipene begynner å begrense og utvide kaotisk.
  • Hypertensiv sykdom over tid, hvis den blir ubehandlet, kan den føre til arteriosklerose av karene.
  • Et stort antall dårlig kolesterol.
  • Stressfulle situasjoner. For å gjenopprette fra stress, vil en stor mengde steroidhormoner bli påkrevd. For å gjøre dette begynner leveren å produsere en stor mengde kolesterol. En del av det går "på forretningsreise", og en del bosetter seg på skipets vegger.
  • Røyking. Sigarettrøyk skader foring av blodkar. For å kurere det, er det nødvendig med blodceller. Men ikke bare de er forsinket, sammen med dem kolesterol, trombin og fibrinogen kommer dit. Over tid kan blodårene bli ugjennomtrengelige, stopper blodbrudd.
  • Overtredelse av utvekslingen.
  • Utseendet til en trombose. I en sunn kropp er forekomsten nesten ingen fare, den oppløses under påvirkning av næringsstoffer. Hvis kroppen er svekket, kan blodproppene tette de skadede karene.

  symptomer

  Arbeidet i menneskekroppen avhenger av fartøyets tilstand. Behandling av sirkulasjonssystemet er forbundet med nye symptomer. La oss nå snakke om hva som er tegn på sykdommen. Ofte begynner de å dukke opp etter førti år og avhenger av fartøyene som organet er skadet for. Vanlige symptomer inkluderer:

  • Konstant svimmelhet. De oppstår når hjernen er dårlig utstyrt med oksygen.
  • Hodepine.
  • Besvimelse.
  • Varmeintoleranse.
  • Hender og føtter er kalde.
  • Hjertefrekvenser raskt.
  • Sår ledd.
  • Helseforholdet avhenger av værforholdene.
  • Den seksuelle funksjonen minker.
  • Trykkspring.

  I tillegg begynner hørselen gradvis å synke, søvn forverres, hukommelsen blir verre, gjør ofte støy i ørene, noen ganger staggers når man går, er tale noen ganger uforståelig. Det er smerte i bena, om kvelden svulmer de om natten, det er kramper i beinmuskulaturen, de blir ufølsomme, deres hudfarge endres.

  Sykdom av karene i nedre ekstremiteter

  De vanligste plagerene forbundet med vaskulære lidelser inkluderer:

  • Åreknuter.
  • Venøs insuffisiens.
  • Tromboflebitt.
  • Trombose.
  • Limfostazom.
  • Vaskulitt.
  • Trophic ulcers.
  • Akutt obstruksjon av arteriene.
  • Diabetisk angiopati.
  • Stagnerende dermatitt.
  • Hyperpigmentering.

  Behandlingen av karene i nedre lemmer er som følger. Eksperter anbefaler å utføre komplisert terapi. Hovedaktivitetene som brukes i forbindelse med dette er følgende:

  • Gjennomføring av fysiske øvelser som regulerer blodsirkulasjonen i lemmer.
  • Permanent bruk av et spesielt elastisk bandasje.
  • Bruk av tonic geler som styrker veggene i blodårene.
  • Det er mer å drikke, det er bra, hvis det brukes herbal infusjoner til disse formålene.
  • Et godt alternativ - en vodka komprimere. Takket være ham kan du fjerne hevelsen.

  I tillegg innebærer behandlingen av underbenet bruk av medisiner. For hver avtale er legen egnet individuelt, avhengig av diagnosen, sykdommens kompleksitet og stadium.

  Sykdommer i cerebral fartøy

  Krenkelse av koordinering, usammenhengende tale, svimmelhet, støy i ørene - de første tegn på at cerebral fartøyene er skadet. Symptomer og behandling er sammenhengende. Alvorlighetsgraden av sykdommen avhenger av behandlingsprogrammet, som vil være rettet mot å gjenopprette blodsirkulasjonen.

  • Full undersøkelse av pasienten: En blodprøve, dens viskositet, ultralyddoppler.
  • Utnevnelse av narkotika som fører til forbedret vaskulær mikrosirkulasjon og senking av kolesterol.
  • Om nødvendig er det gitt en kur til fysioterapi.

  Hvis vi snakker om medisiner, så er det i dette tilfellet nummer én frelse som er verdt å huske, en vanlig medisin "Aspirin". Dette middelet fortynner blodet og motvirker dannelsen av blodpropper.

  Hvis fartøyene er skadet, vil behandling uten medisiner være ineffektiv. For at "blodtransportnettverket" i hjernen skal komme tilbake til normal, er følgende legemidler foreskrevet:

  • "Winkamin" - forbedrer blodsirkulasjonen, har en beroligende effekt.
  • "Cavinton" - utvider blodårene, reduserer aggregering av blodplater.
  • "Cinnarizine" - forbedrer hjernecirkulasjonen.
  • "No-shpa", "Dibazol" - lindre spasmer av blodårer.

  Behandling av hodene i hodet og nakken er mulig og ved hjelp av tradisjonell medisin, men vi snakker litt om dette.

  Skadede kar i hjertet

  Hjertet er motoren i kroppen vår. Og det er ille om et feilaktig "utstyr" nærmer seg det. Det er derfor stor oppmerksomhet til fartøyene som fører til dette organet.

  Hvis de er skadet, kan en slik sykdom som iskemisk hjertesykdom ikke unngås.

  Hvordan er behandlingen av blodkarene i hjertet?

  Det første du må gjøre er å holde på en diett. Mengden kolesterol bør holdes til et minimum.

  Den andre er å lede en aktiv livsstil.

  Narkotika som brukes til behandling, skal gi blodfortynning. De er foreskrevet etter seks måneders slanking. Hvis saken er særlig alvorlig, foreskrives en operasjon.

  Men som nevnt ovenfor er hovedoppgaven å redusere kolesterol. For å hjelpe kroppen til å takle denne oppgaven, foreskriver spesialisten følgende medisiner:

  Ta dem vil ha store doser, de har mange bivirkninger.

  Ikke glem planter

  Behandlingen av blodkar ved folkemidlene er mye brukt i praksis. Her er noen oppskrifter som ikke bare kan lindre helsen din, men også bidra til en fullstendig gjenoppretting.

  • Grind et hvitløkhode og en sitron på et riper. Blandingen er fylt med en liter kokt vann. To dager insisterer. Ta en spiseskje fire ganger om dagen.
  • Femten minutter før du spiser, ta en halv kopp fersk kåljuice.
  • Ikke glem å spise epler og drikke reddikjuice.
  • Ta ti gram bjørkebark, legg asketrærblad til det og lag alt i en liter vann i ti minutter. Filter og konsum ett glass kjøttkraft om morgenen på tom mage.
  • I stedet for te kan du brygge tjue gram hagtorn i ett glass kokende vann. Insistere to timer.

  Ikke vær redd for å bruke oppskrifter av tradisjonell medisin, hvis du har skadet blodkar. Behandling på denne måten, selv om den er sjekket i århundrer, men forsøker fortsatt å utføre den under tilsyn av en spesialist.

  Forebygging av sykdom

  Hvis det var et brudd på kroppens blodsystem, assosiert med hjertet, nedre lemmer eller ødelagte hjerneskip, er symptomer, behandling av hver av disse sykdommene deres egne. Men det er flere regler som bør følges ikke bare under behandlingen, men også for forebygging:

  • Å lede en riktig livsstil.
  • Sunn mat.
  • Mer bevegelse og mindre stress.
  • Hver morgen - lading, hver kveld - en tur.
  • Nekter alkohol og røyking.
  • Bruk mindre salt, og flere grønnsaker og frukt.
  • Gå regelmessig til legen for forebyggende undersøkelser.
  • Ta vitaminer som bidrar til å styrke blodårene.
  • For å heve tonen, hell deg selv vekselvis med kaldt og deretter varmt vann.

  Råd fra spesialister: For å forebygge hjerte-og karsykdommer, bruk to spiseskjeer olivenolje hver dag.

  Bare i dette tilfellet vil fartøyene dine være sunne. De trenger ikke behandling. Ingen kolesterolplakk vil tette dem. Tross alt er sannheten sagt: det er bedre å hindre sykdommen enn å behandle det senere.

  konklusjon

  I de fleste tilfeller er vår helse avhengig av oss. Vaskulær sykdom er bevis. Tross alt, gi igjen fett, søt, salt, bittert, og kolesterolplakk kan forlate oss for alltid. Og hvis du fortsatt har litt tid til å gi sport, vil velvære hver dag bare være utmerket.

  Overholdelse av helt enkle regler vil utelukke forekomst av de mest komplekse sykdommene som kan føre til forferdelige konsekvenser. Så la oss i det minste forsøke å oppfylle disse reglene.

  Behandling av cerebral fartøy med folkemidlene: de mest effektive oppskrifter

  Er det fornuftig å behandle cerebrale kar med folkemidlene? Dette spørsmålet bør næres mer grundig og alle oppskrifter må samordnes med legen.

  Mer nylig ble vaskulære problemer adressert av eldre generasjoner, nå er det ofte mulig å møte unge under 30 år. Hva skjer i 20-30-40 år? Det er forferdelig å tenke på dette problemet.

  I dag skal vi snakke om er ikke helt den tradisjonelle måter å løse nye komplikasjoner, nemlig vurdere behandling av cerebral vaskulær folke måter, fordi denne kroppen er ansvarlig for vitale prosesser og spørsmålet om sin normale blodsirkulasjon er viktig.

  Flere viktige regler i behandlingen av folkemessige måter

  Før du begynner å behandle hodene på hodet og nakken med folkemetoder, er det nødvendig å ta hensyn til nyansene til den kommende hjemmeterapien:

  1. Først diskuter du antagelsene med legen din. Han vil gi råd om doseringen og muligheten for å bruke en bestemt metode.
  2. Folkemetoder brukes kun som en hjelpemetode og kan ikke erstatte de grunnleggende prinsippene for behandling.
  3. Skaff kun medisinplanter i spesialiserte steder. Hvis du planlegger å samle dem selv, må du lese regler for anskaffelse, lagring og bruk.
  4. Selv de enkleste oppskrifter krever nøye forberedelse. Spesielt er det nødvendig å være oppmerksom på kontraindikasjoner og mulige bivirkninger.
  5. Fytoterapi betyr ikke en øyeblikkelig effekt, så når du bruker den, må du være tålmodig og disiplinert.
  6. Uten påskud, kan man ikke bruke alternativ medisin til barns sykepleier og gravide uten først å konsultere lege.


  Pass på å vurdere disse reglene og bare deretter starte hjemmebehandling. Hvis du vil vite mer om folkemessige måter, kan du se videoen i denne artikkelen.

  Folkemetoder for rengjøringsfartøy

  For normal funksjon trenger hjernen ernæring og oksygen. Denne funksjonen utføres av blodårene, men hvordan man skal håndtere dette problemet, hvis de blir tilstoppet med blodpropp og aterosklerotisk plakk (se aterosklerose hodet. De mer farlig kolesterol plakk i arteriene i hjernen)?

  Naturligvis, i en slik situasjon må du vite hvordan du hjelper hjerneskipene med folkemessige rettsmidler:

  1. Ta kamille, johannesurt, nyrer av bjørk, immortelle (2 ss hver ingrediens). Hell dem et par briller med kokende vann, del den ferdige blandingen i 2 deler og bruk den hver dag to ganger, og legg til en teskje honning.
  2. Lag en samling ved å blande 5 ss. l. furu nåler og 2 ss. l. av hofter med skall, og fortynn dem i 1 liter. vann. I brann, kok opp og insister i flere timer. Ta deretter 500 ml hver dag og del volumet i flere deler. Behandlingsforløpet er 3 måneder.
  3. Rhizome burdock skyll, slip, ta 1 ss. l. og oppløs det i 500 ml. kokende vann, og deretter insistere det tilberedte produktet i termosene. Drikk om morgenen for 100 ml i 3 måneder.
  4. Ta 2 ss. l. linfrø og bland dem med 200 ml kokende vann. La stå kjøttkraft og ta det hver dag før du går i seng i 4 måneder.
  5. Blomster av en viburnum for å fylle 300 ml kokt vann, for å insistere på 60 minutter og å drikke 100 ml tre ganger om dagen.
  6. Bland i en lik andel av St. John's wort, plantain og løvetannrot. 2 eller 3 ss. l. Hell en liter kokende vann, la det brygge og kjøle seg. Påfør som komprimerer på pannen.

  Listen over nyttige produkter i denne kategorien er ganske omfattende, vi merker bare slike folkemidlene for behandling av hjerneskip:

  1. Sitron. Produktet inneholder mye vitamin C, som fjerner skadelige stoffer og bidrar til å rense hjernebruskene. For å lage et helbredende middel må du male 2 sitroner og samme mengde oransje. Legg til anlegget 2 ss. l. honning og bland godt. Bruk 2 ts. 3 ganger daglig før måltider. Hold sammensetningen i kjøleskapet.
  2. Hvitløk. Hvitløk er utmerket, ikke bare renser, men forhindrer også utvikling av aterosklerose og slag. I sammensetningen er det phytoncider som forhindrer avsetning av kolesterol på blodveggene. Hjemme kan du lage en oppskrift ved å male 1 hode hvitløk blandet med 1 ss. l. sitronsaft. Bland alt til glatt og ta dette legemidlet i 2 uker.
  3. Birch juice. Det renser kroppen av giftstoffer, toksiner og giftstoffer. I sesongen kan du konsumere opptil 5 liter juice, hvoretter hodepine og svimmelhet vil forsvinne.

  Oppmerksomhet: For maksimal effekt blir behandlingen supplert med gymnastikk, massasje, riktig ernæring og andre anbefalinger som legen vil gi deg for konsultasjon.

  Folk oppskrifter for utvidelse av vaskulære vegger

  Spasmer av fartøyene forårsaker hodepine, svimmelhet, trøtthet og fysisk overbelastning (se Effektiv kur mot svimmelhet og spasmer i hjerneskader). Imidlertid er disse symptomene bare i et tidlig stadium i utviklingen av patologi, jo lengre forstyrrelsen går, desto mer komplikasjoner blir lagt til. I en slik situasjon er det nødvendig å eliminere spasmer og utvide fartøyene i tide.

  Så hvordan å helbrede cerebral fartøy med folkemessige rettsmidler:

  1. Lag hvitløk olje. Du trenger bare å ta hodet av hvitløk, rengjør det og knead lobules i en grøtaktig tilstand, sett deretter blandingen i en glassburk og hell 200 ml vegetabilsk olje. Insister i kjøleskapet i 36 timer, ta deretter 1 ts, bland med samme mengde sitronsaft 3 ganger om dagen. Behandlingsforløpet er 3-4 måneder.
  2. Ta 1 kopp dill og 2 kopper hakket valerianrot. Videre involverer prepareringsinstruksjonen blanding av ingrediensene med 500 ml kokende vann og infusjonering av oppløsningen i en halv dag. Etter infusjonen, belast og ta 1 ss. l. hver dag.
  3. 15 friske hagtornsfrugter helles kokende vann (200 ml) og kok i 5 minutter. Deretter spenne legemidlet og ta 1 ss. l. før du spiser 2 ganger om dagen. Hold produktet på den nederste hylle av kjøleskapet.
  4. Du må ta kamille i 20 gram, brygge i et glass kokende vann, insistere en halv time og drikk halvparten av volumet tilberedt etter å ha spist.
  5. For å bli kvitt spasmer og hodepine, kan du lage en tinktur fra barken av hassel. For å gjøre dette må du male komponenten, ta 2 ss. l. og bryg dem i 200 ml kokende vann, la det brygge i en time, avløp og lagre på et sted utilgjengelig for lys. For behandling, ta en stor skje opptil 4 ganger om dagen.

  Folkemedisiner for svimmelhet i vaskulær sykdom kan deles inn i 3 typer, i hver av dem kan du bruke medisinske urter.

  Tabell 1: Medisinske urter:

  • kamille;
  • motherwort;
  • lime tree;
  • sitronbalsam;
  • valerian urt.
  • kløver;
  • mynte;
  • løvetann;
  • rose;
  • fennikel;
  • persille.
  • evig;
  • hagtorn;
  • mais bark.

  Folkemidlene for å styrke karene og øke veggens elastisitet

  Med alder slites blodårene ut, mister elastisitet og blir sprø. Hvis ingenting gjøres med denne tilstanden, er det mulig å "tjene" en masse sår, noen som vil truer ikke bare helse, men også hans liv (se. Vitaminer å styrke årene i hjernen).

  For å hindre utviklingen av patologiske forhold, kan man bruke slike folkemidlene for elasticitet av cerebral fartøyer:

  1. Bland i like store mengder hvitløk, sitron med peeling og hakket pepperrotrot. Bland blandingen godt og sett i en liter krukke. Hell til randen med kokt vann og la det stå i kjøleskapet i en dag. Bruk deretter 1 ss. l. før måltider.
  2. I samme forhold blander du motherwort, møll, hofter og luke. Fra den tilberedte blandingen ta 4 ss. l. og bryg dem i en liter kokende vann. Deretter må du la det brygge i 8 timer og ta avkjøling av et halvt glass 3 ganger om dagen.
  3. Salve i mengden 100 g pour 800 ml vodka, deretter tilsett 400 ml vann og la stå i en lukket beholder i 40 dager. Så spen og drikk 1 ss. l. før frokost en gang om dagen. Fortsett behandlingen til tinkturen er over. Antall medisinske kurs er 1 gang pr år.
  4. Grind frukten av hagtorn, ta fra massen av 1 ss. l. og bland den med vodka (250 ml). Insistere i 2 uker, belastning og ta 20 dråper, tidligere oppløst i 1 ss. l. vann 3-4 ganger daglig før du spiser.

  I tillegg til spørsmålet om hvordan man behandler cerebrale kar med folkemidlene, kan man også følge slike enkle regler:

  1. En tallerken havremel i vannet med tilsetning av frukt som morgenmorgen vil være en utmerket venn i forbedring av blodkar.
  2. Olivenolje er et godt verktøy som styrker de vaskulære veggene. Det er nok å drikke 1 ts. 2 ganger om dagen. Du kan også legge den inn i ditt daglige diett ved å legge til salater og andre sunne matvarer.
  3. Bland i like deler juice av rødbeter, gulrøtter og poteter. Drikk 50 ml 3 ganger om dagen.
  4. Veldig nyttig granateple juice. I fortynnet form kan den tas på halsen 1 gang per dag.

  Du kan også anbefale kokte rødbeter, svinekjøtt, sitron og rowanbær.

  Folk rettsmidler for blodfortynning

  Økt koagulerbarhet av blod forårsaker dannelse av trombi, noe som senker normal blodsirkulasjon gjennom karene. I tillegg kan de over tid øke, bryte seg bort fra veggen og "reise" gjennom sirkulasjonssystemet. Den mest forferdelige tingen er at de kan tette de vitale fartøyene, som senere vil føre til døden.

  For å forhindre dette kan du bruke effektive folkemidlene for sykdommen i hjerneskip:

  1. Ta roten til ingefær, 1 ts. grønn te og en klype kanel. Hell ingrediensene 500 ml kokende vann, insister på en halv time, belastning, tilsett honning og sitron etter smak. Drikk oppløsning i 1 dag.
  2. 50 g tørre blader av gingko biloba blandet med 250 ml vodka, å insistere 2 uker på et mørkt sted, med jevne mellomrom risting av sammensetningen. Drikk 1 ts. 3 ganger om dagen i en halv time før du spiser. Terapeutisk kurs er en måned.
  3. Bland i like stor grad gresset av søt kløver, malurt, mal og fjell arnica. Fra det tilberedte produktet ta 1 ss. l. Hell 250 ml kokende vann og insister i 8 timer. Stamme og ta en tredje kopp tre ganger om dagen.
  4. Rødder av mulberry i mengden 200 gram, skyll, skrell og finhakk. Sett i en beholder, hell 3 liter kaldt vann og stå i 1 time. Sett på en liten brann og kok opp, vent 15 minutter, slå av ovnen, avkjøl, spenne og sett i kald tid. Drikk kjøttkraft i 5 sammenhengende dager, og konsum 200 ml 3 ganger daglig før måltider.
  5. Innen seks måneder, bruk hver dag for 5-7 st. l. bringebær. Den inneholder salisylsyre, noe som gjør blodet mer flytende og styrker blodkarene.

  Her er det fortsatt mulig å behandle cerebrale kar med folkemidlene, for dette trenger du bare å inkludere i dietten slike produkter:

  • hvitkål;
  • rødbeter;
  • hvitløk;
  • appelsiner;
  • olivenolje;
  • friske agurker;
  • mynte;
  • kakao;
  • eple cider eddik;
  • blåbær;
  • sitroner;
  • bringebær;
  • kirsebær;
  • valnøtter;
  • bitter svart sjokolade;
  • naturlig juice (tranebær, kirsebær, drue, oransje).

  Oppmerksomhet: Sjømat har også en utmerket flytende effekt. For større effektivitet kan du inkludere i kosten av sjøkål, som senker kolesterol og dermed bidrar til å redusere blodviskositeten. Denne behandlingen er svært effektiv, særlig siden prisen på produktet er lav.

  forebygging

  Støtte i tonen i kroppens system kan være mindre fysisk anstrengelse:

  • daglig løp;
  • minst en time i døgnet spasertur i frisk luft;
  • For å få kroppens muskler til å fungere, vil det hjelpe svømming.

  Husk om riktig ernæring, vær oppmerksom på variasjonen av menyen. Mange produkter bidrar til utviklingen av vaskulære problemer.

  Pasienter som lider av cerebral fartøy bør forlate følgende matvarer:

  1. Ikke fettete kjøtt, fett. Bytt den med magert kjøtt eller kylling.
  2. Avvis røkt og pølseprodukter: hermetikk, fisk og andre.
  3. Når du kjøper meieriprodukter, vær oppmerksom på deres fettinnhold.
  4. Det anbefales ikke å spise mye søtt, spesielt sjokolade.
  5. Med sterk te eller kaffe bør du gå til urtete.

  Spis så mye som mulig vegetabilsk mat, grønnsaker, frukt. Organismen kan dermed gjenopprette mye raskere.

  Lengden på blodkarene er 100 000 km, noe som gjør at de kan fordoble jordens ekvator dobbelt. Det er derfor helsen deres er viktig, men samtidig bruker man folkemidlene for å mate cerebral fartøy, er det ikke nødvendig å glemme ovennevnte anbefalinger ovenfor.

  Ikke medisinske, og hvis du har noen alarmerende symptomer, kontakt legen umiddelbart. Tidlig medisinsk behandling vil forhindre utvikling av komplikasjoner, og i samspill med folkemessige oppskrifter vil bare øke den terapeutiske effekten.

  LiveLive

  -musikk

  -ukjent

  -kategorier

  • HELSE (236)
  • DESIGN OF THE DIARYER er alt her og dessuten:. (224)
  • ramme for innlegget (136)
  • Dagbok (52)
  • p o s s (8)
  • sett inn et antall bilder (4)
  • lag en knapp med teksten (2)
  • RECIPES (199)
  • MILJØPUNKTER (151)
  • POEMS (123)
  • Livets visdom (82)
  • Skjønnhet (71)
  • masker, kremer, skrubber (10)
  • Interesser (62)
  • Musikk og noe annet om hvordan: (62)
  • SOCIAL (54)
  • SÅD OG SOUL (49)
  • FOR HJEMME (39)
  • encyklopedi av innendørs planter (5)
  • sy gardiner (5)
  • Om den guddommelige (38)
  • DATAMASKINEN er lett (36)
  • skrifter (3)
  • С А Д - hageplantasjer (34)
  • For familien. (33)
  • FOTO-STUDIO: leksjoner, tips (32)
  • en leksjon i Photoshop (11)
  • Photoshop - FØRSTE STEG (6)
  • VAKRE YARD, LAND (27)
  • ideer til COTTAGES (6)
  • PROBLEMER AV EKSTREMT VEKT (26)
  • Helse, psykologi og psykoterapi (24)
  • Blandinger (18)
  • BLOMMER, BILDER, TEGNINGER (18)
  • Ukjent, spådommer, hypoteser. (15)
  • IMPACT (14)
  • RÅDET annerledes (12)
  • Om lykke og kjærlighet (11)
  • ALT OG LYRA. (10)
  • for nybegynnere - LiveInternet (3)
  • les mer enn 200 venner (1)
  • Filmer. Bøker (7)
  • Maleri, kunst (7)
  • Tydelig, utrolig. (6)
  • Morsomme dyr (6)
  • SIKKERHET (6)
  • Nyttår (4)
  • PARABLE (4)
  • Historie (3)
  • Leksjoner lært - ENGLISH (3)
  • Frisyrer til hunder - vi lager en pigtail yorky (2)
  • MED MAGIKEREN MED MASTEREN (1)

  -Søk etter dagbok

  -Abonner via e-post

  -Vanlige lesere

  -samfunnet

  -statistikk

  Hvordan behandle svake blodårer

  Hvordan behandle svake blodårer

  Hvordan behandle svake blodårer

  I en tidlig alder, når en person er ung, er hans fartøy elastisk. Med tiden mister de denne egenskapen og hærder. Årsaken til dette kan være en kronisk mangel på vitamin C, noe som er nødvendig for utseende av kollagen (det såkalte intercellulære limet) som gjør det mulig å holde veggene i blodkar elastisk og elastisk.

  Hovedtrekkene i den svake fartøyet er: satte vertigo, reisesyke, besvimelse, konstant forandring i trykk, ømme ledd, foranderlig temperatur, konstant kalde hender og føtter, dårlig toleranse for varme - er en form for dårlig sirkulasjon, kan det være forårsaket av en feilfunksjon i nervesystemet.

  Årsaker til dårlig sirkulasjon kan være mye, noen ganger de blir overført til mennesker i arv, men oftest de er et resultat av høye nivåer av stress, nervøs spenning, som varte i lang tid, enten som følge av alvorlig sykdom. Svært ofte provoserer deres dårlige og kjedelige arbeid. I dette tilfellet vil ingen piller hjelpe.

  Faste vegger, tromboflebitt og sklerose kan øke blodtrykket betydelig, og dermed øke risikoen for iskemi, hjerneslag, hjerteinfarkt. Ved hvert hjertesammentrekning øker blodtrykket først og senker det før neste sammentrekning. Den øvre verdien av trykk kalles systolisk, og den nedre diastoliske. Et trykk på 120/80 regnes som normalt. I tilfelle når fartøyene er tilstoppet, er blodet viskøst, da øker trykket. Ofte skjer dette med alder. Det er en oppfatning at det maksimale tillatte trykket for en normal person, uansett alder, burde være 140/90.

  Følgende metoder for å redusere blodtrykket er kjent.

  1. Inkludering i ditt daglige diett av matvarer som er rike på sporstoffer som kalsium, magnesium, kalium, i forbindelse med en signifikant reduksjon i saltinntaket. Disse tiltakene kan redusere presset betydelig. Spesielt viktig er tilstedeværelsen av nok magnesium i kroppen. Mangelen kan være årsaken til et hjerteinfarkt. Det er kramper av blodårer, noen ganger selv når de ikke er tilstoppet med sklerotiske plakk. Oppsummering, magnesiumnivået må opprettholdes på riktig nivå.

  2. Veldig effektivt vitamin

  E, som reduserer risikoen for hjerteinfarkt betydelig.

  3. Kanskje dette er det viktigste. Maksimal risiko for å øke blodtrykket skyldes obstruksjon av karene (deres innsnevring).

  Når vaskulære sykdommer, er det anbefalt å spesielle mat med mettet inntak av fiskeolje og vitamin C.Kombinirovanie dietter med disse elementene i løpet av lengre tid reduserer trykket er mye bedre enn noen medikamenter fordi ikke konkurrere med den følge, av årsaken til sykdommen.

  For å redusere muligheten for sykdommen, må du følge noen enkle regler:

  1. Ekskluder fra kostholdet

  2. Reduser inntaket av matvarer som er rike på mettet fett. Øk forbruket av fisk.

  3. Spis mer friske grønnsaker og frukt (spesielt de som er rik på magnesium, kalsium og kalium)

  4. Prøv å minimere saltinntaket.

  5. Ikke røyk, unngå stress.

  6. Å inkludere i ditt daglige kosthold minst to hundre og femti ml vitamin E og 1,5 gram vitamin C.

  Fartøy behandling med folkemessige rettsmidler

  Blant de mest kjente metoder for å gjenopprette det vaskulære systemet, er bruk av medisinske infusjoner fremstilt på grunn av furu nåler

  1. ta fem ss små, knust åler, to spiseskjeer av hakkede nyper og tre spiseskjeer av løk skrelle.Zalivaem en liter vann og kok på lav varme i klokken omtrent ti minutter.Nastaivaem 12, gjennom et osteklede filter. Eupot knuller en liter om dagen i stedet for vann.

  2. Slip i like deler fruktene av garnets garn, hunden roste, hestetailen på feltet, fuglens fjellklatring. To spiseskjeer av denne blandingen bryg et glass kokende vann, insister i førti minutter. Bruk to ganger om dagen i en halv time før et måltid på 0,5 kopp.

  3. Riv 30 gram tørket frukt av viburnum. Kok 300 ml kokende vann og insister i fem timer, avløp. Bruk to ganger om dagen til 150 ml før du spiser.

  4. Bruk tranebærsaft blandet med rødbeter i et forhold på 1/1 til 100 ml to ganger daglig.

  5. Bruk nystekte juice av rød fjellaske på to ss tre ganger om dagen.

  6. Inkluder i ditt daglige kiwi diett.

  Rensing av blodkar med valnøtter.

  1.1 Ta 2 kg valnøttmuttere og hakk dem med en treskje i Kina.

  1.2 Vi jordet jordmutrene på et kjølig sted. Best i kjøleskapet.

  1.3 Spis nøtter en time før måltider om morgenen og kvelden. Om nødvendig kan du drikke et halvt glass vann.

  1.4 Det tar ca 2,5 måneder å fullføre kurset - til valnøttmassen er ferdig.

  På slutten av kurset vil du føle en klar forbedring i helsen din - - hodepine forsvinner, - tromboflebitt og symptomer på åreknuter i nedre ekstremiteter kommer ut,

  - Trykket stabiliseres i lang tid.

  For å opprettholde blodkarens helse, bør dette kurset gjennomføres to ganger i året.

  Rengjøring av fartøy som bruker sitroner og hvitløkhoder

  2.1 Grind sammen med huden fem sitroner og fem hoder hvitløk forrenset.

  Den resulterende massen er plassert i en krukke med en kapasitet på tre liter. Deretter fylles fartøyet med kokt varmt vann.

  La oss brygge ved en temperatur på 20-25 grader, det vil si ved romtemperatur, filter og etter fem dager setter vi glasset på et kjølig sted.

  Spis 100 gram per dag for fire gram.

  2.2 Mens infusjonen forbrukes fra en bank, er det nødvendig å forberede en annen.

  Hele løpet av behandlingen inkluderer fire bokser. Varighet ca 30 dager

  2.3 Som et resultat av behandling reduseres nivået av kolesterol, trykket vender tilbake til normen, hodepinen blir fjernet.

  Kurset er ønskelig å holde årlig.

  Rengjøring av fartøy med dillfrø

  3.1 Ta to hundre og femti gram honning, en spiseskje valerian, legg til et halvt glass dillfrø.

  3.2 Hell den resulterende blandingen med to liter kokende vann.

  3.3 Etter infusjonen på en dag å ta en spiseskje i en halv time før måltider.

  Se nøye på helsen din, fordi alt sykdommer i blodårerer ekstremt farlig.

  MEDISK SPORTS

  Forskere av forskere har vist at for å forbedre trivsel hos mennesker som lider av vaskulære sykdommer, er det bare uken med å besøke treningsstudioet nok. Ifølge eksperter, uten fysiske øvelser, er det svært vanskelig å få det ønskede positive resultatet. Men likevel er det nødvendig å observere to grunnleggende forhold:

  • Gjør sport minst 5 ganger i uken, vær sikker på å gi nat. masse 20 minutter per dag;
  • Prøv å ikke overarbeid, fordi overdreven belastning kan påvirke kroppen, fartøyene, de kan forstyrre ditt vaskulære system.

  En utmerket metode for risting kjører og svømmer. Men gjør ikke alt på en gang, bli vant til leksjonene gradvis.

  PROSEDYRER

  For å "ta opp" deres blodårer, kan du bruke en kontrastdusj. Det bør tas om morgenen. Tross alt, takket være sjelen, kan fartøyene få det rette humøret, og du vil få et godt humør. Hvis ønskelig, kan du bruke denne dusjen og før du går til sengs. Men ta det et par timer før sengetid. Han vil lindre deg av tretthet, tretthet, og bidra til å bli kvitt stress. En kontrastdusj kan også erstattes med fotbad. For dette, hell kokende vann inn i en liten vask, og i det andre kaldvannet, prøv å få det til å komme til anklene. Bena skal holdes i hvert bekken i 5 minutter. Denne prosedyren må fylles ut med kaldt vann. Før du behandler karene på denne måten masserer du sårpunktet, og deretter fortsetter du til lignende prosedyrer.

  For å behandle blodårer må du bruke massasje og gymnastikk. De er nødvendige for det menneskelige vaskulære systemet. Delta så ofte som bad, badstuer og husk at hver gang du forlater dampbadet, hell deg kaldt vann. De fleste som lider av nevocirkulær dystoni er pessimistiske mennesker, skeptikere, vondt. Derfor, prøv å se etter alt på en positiv måte, se på verden med et smil og prøv å nyte hver dag du har bodd. Tross alt er karsykdommer ikke uten grunn ansett som en form for nerve. For helse, permanente forstyrrelser, frykt, depressioner, tvil er veldig skadelig. Prøv å utelukke dem fra livet ditt, og fartøyene vil ikke plage deg!

  Les Mer Om Fartøyene