Fartøysbehandling ved folkemetoder

Kardiovaskulærsystemet er et av de viktigste systemene i menneskekroppen. Det er gjennom fartøyene som blodet beveger seg, som forsyner hjertet og andre organer med oksygen og andre nyttige komponenter. Brudd på sirkulasjonen gir mange helseproblemer. Disse er patologier som blokkering av hjerneskip, aterosklerose, iskemisk hjertesykdom, hypertensjon og andre. Behandling av blodkar med folkemidlene bidrar til å forhindre komplikasjoner i mange sykdommer, forbedre tilstanden til arteriene, årene og kapillærene.

De viktigste anbefalingene til hjemme terapi

Under behandling av noen sykdom ved folkemetoder bør det huskes flere viktige regler som vil bidra til å oppnå det optimale resultatet av terapi, eliminere bivirkninger og negative konsekvenser, forhindre forverring av sykdommen.

For dette er det viktig å følge slike anbefalinger:

 • noen nasjonale oppskrifter avtalt med legen
 • for fremstilling av medisiner bruker kun høykvalitetsmaterialer;
 • klart følge resept og dosering av mottakende midler;
 • Før behandlingens begynnelse utfører en prøve for nærvær av en allergi mot stoffet;
 • eventuelle endringer på helseområdet bør diskuteres med behandlende lege;
 • med utvikling av bivirkninger, avbryte behandlingen, konsulter en spesialist.

Nøyaktig observere enkle instruksjoner, du kan oppnå et godt resultat, forhindre mange komplikasjoner av sykdommen.

Golden mustache og dets medisinske egenskaper

Mange vet om de mirakuløse egenskapene til den gyldne mustasjen. Dette uanselig plante som kan bli funnet i vinduskarmen av leiligheter og hus, rik på flavonoider, vitaminer, sporstoffer. Tradisjonell medisin vet at golden mustache reduserer høyt blodtrykk, øker lavt blodtrykk. Anlegget brukes i folkemusikk og tradisjonell medisin. Fra det forberede kjøttkraft, tinkturer, kremer, salver, kremer og andre midler. Callisia fragrans, nemlig den såkalte forskjellig gylden bart, har en regenererende, stramming, anti-inflammatorisk, anti-neoplastisk, antispasmodisk effekt på det vaskulære systemet og indre organer. Vurder flere populære oppskrifter for behandling av blodkar ved hjelp av denne planten.

Alkohol tinktur

Et verktøy basert på en gullbart brukes til å behandle mange kardiovaskulære sykdommer, inkludert hypertensjon, aterosklerose, iskemi og andre.

For å forberede, må du grundig knuse 10-15 plante knær. Du kan gjøre dette med kjøttkvern, en blender eller en vanlig kniv. Det resulterende produktet skal fylles med en halv liter alkohol eller vanlig vodka. Klargjøringstiden er 14 dager. I løpet av denne perioden skal stoffet ristes flere ganger om dagen. Det ferdige produktet lagres på et kjølig sted i en glassbeholder.

Behandlingsforløpet ved hjelp av tinktur varer 2 uker. På dagen må pasienten ta 15 dråper medisin 3 ganger. Under utarbeidelsen av de nasjonale midlene bør bli husket at bare de som anses modne stilker som har 9 eller flere stammer eller, som de kalles, mellomrommene med en mørk lilla farge. Hvis stenglene er grønne, har anlegget ikke nok helbredende egenskaper.

Golden mustache og burdock

Du kan behandle fartøyene med folkemessige rettsmidler ved hjelp av en tinktur av en gylden mustasje og burdock. På en spiseskje med hakkede planter, hell et glass kokende vann, la stå i omtrent en time. Den ferdige medisinen blir tatt flere spiseskjeer før måltider på en halv time. Behandlingsforløpet bør være 4 uker.

Brand kvass

Med patologier provosert av nederlag av blodårer, tilbyr folkemedisin en slik deilig og nyttig oppskrift som kvas på grunnlag av en gylden mustasje. For å gjøre det, må du ta et glass riflet skudd av planten, samme mengde sukker, en skje med rømme. Den knuste planten er bundet i en gauze dressing, og danner en liten pose. For å holde posen fra flytende, bør et vektemiddel, som en ren sten, festes til den. Deretter plasseres planten i en flaske, helles med 3 liter vann, tilsett sukker og rømme. Kvass dekket med en tett klut, la være å insistere på et varmt sted.
Den omtrentlige tidspunktet for tilberedningen av drikke er 14 dager. Beredskapet til kvass vil bli indikert ved å stoppe gjæringsprosessen.

Det anbefales å drikke et medisin for et halvt glass to ganger om dagen i 30 dager. Etter avslutningen av kurset må du ta en pause i en måned, gjenta behandlingen.

Balm med en gylden bart med aterosklerose

Hvordan behandle kar berørt av aterosklerose, ved hjelp av folkeoppskrifter? Å takle dette problemet vil hjelpe den svarte radise og gyldne mustasjen. Den gjennomsnittlige grønnsaken skal revet, bland produktet med 5 ss ferskpresset golden mustache juice, fyll medisinen i løpet av 24 timer. Deretter filtreres reddik, og den resulterende saften blir tatt i 5 ml, oppløses i en liten mengde vann. Det anbefales å drikke det om morgenen og om kvelden i 7 dager. Etter dette bør det være en ukes pause og et andre kurs. Bare 4 sykluser.

Rensing av kar med hvitløk og løk

Mange oppskrifter for rengjøring og styrke fartøy inkluderer hvitløk og løk. Det antas at hvitløk bidrar til å øke hjertefrekvensen, noe som gjør at kroppen kan jobbe mer effektivt. I tillegg er grønnsaket et utmerket forebygging av aterosklerose, forhindrer risikoen for blodpropper i blodårene. Hvite lobuler bidrar til å lindre spasmer, senke blodtrykket, normalisere blodsirkulasjonen.

Løk har også en svært gunstig effekt på hjertet og blodkarene. Den inneholder mange vitaminer og mikroelementer som er nødvendige for menneskekroppen, som kalium, magnesium, kalsium, natrium og andre. Kardiovaskulær behandling med disse to produktene gir et utmerket resultat, bidrar til å takle mange sykdommer, skader ikke helse.

Hvitløk kjøttkraft

Hvitløk kjøttkraft - et unikt folkemiddel, gunstig effekt på hjernens kar og hele kroppen som helhet. Med den kan du styrke veggene i blodårene og kapillærene, bidrar buljongen til å normalisere nivået av blodtrykk, forbedrer hjerte og helbred. For å forberede legemidlet, skal flere store hvitløksklær plasseres i en liten gryte, hell 250 ml kaldt vann, la produktet koka og kok i 30-40 minutter på lav flamme. Etter avkjøling er medisinen klar. Det filtreres, ta 10 ml før hvert måltid.

Oppskrift med løk i arteriosklerose av fartøy

Forbedre tilstanden til fartøyene med en sykdom som aterosklerose og vegetativ-vaskulær dystoni vil hjelpe en medisinering basert på en konvensjonell løk. For å gjøre dette, finhakk en stor løk, bland den med et glass sukker og sett i kjøleskapet. Etter 24 timer er legemidlet klar. Løkmullet blir tatt på en teskje om morgenen, til lunsj og før sengetid.

Behandling med te sopp

Mange av de nyttige egenskapene til te sopp er blitt hørt. Denne planten, som ofte kalles te-maneter, lever i en vanlig krukke. Til tross for dette har soppen en fantastisk sammensetning. Den inkluderer:

 • organiske syrer;
 • vitamin C, P, B;
 • et naturlig antibiotika - en medusin;
 • koffein;
 • enzymer;
 • sukrose og andre.

Du kan kjøpe en sopp fra venner eller fra en annonse. Planten skal plasseres i en litt varm søt te. Infusjonen er forberedt i 10-14 dager, hvoretter det er mulig å starte behandlingen. Drikk det i et halvt glass om morgenen og om kvelden. Med regelmessig bruk av infusjonen i soppsampus, er det mulig å rengjøre og styrke blodkarene, for å regulere blodsirkulasjonen i blodet, for å fjerne toksiner, for å senke kolesterolet, for å kvitte seg med plakk.

Valnøtter for å rense hjernens fartøy

For å styrke og rengjøre hodene på hodet vil det hjelpe vanlige valnøtter. For å forberede en nasjonalmedisin må du finhakke et halvt glass kjerner med nøtter, bland dem med to spiseskjeer med honning. Rør blandingen grundig og sett i kjøleskapet. Den mottatte medisinen bør tas før måltider på en teskje i 30 dager. Hver dag må du lage en ny blanding. Slike kurs anbefales å gjennomføres to ganger i året.

Urter for å gjenopprette vaskulær helse

Folk behandling av sykdommer preget av vaskulære lesjoner, inkluderer ofte medisinske urter og planter. Det er urter som har mange nyttige egenskaper, men samtidig svært sjelden forårsaker bivirkninger.

Samling av urter i aterosklerose

I like proporsjoner for å blande serie, rogn, peppermynte, kamille, knust nyper, bjørk blader, gulrot frø, blomster, fioler og kløver felt. For å forberede buljongen, tar du 50 g av den resulterende blandingen, hell kokende vann (1 kopp), kom i kok og la den stå i 12 timer. Det er ønskelig å bryte opp oppvasken med avkok av et varmt håndkle. Ta medisinen i et halvt glass om morgenen og før du legger deg til sengs. Behandlingsforløpet er ikke mindre enn 2 uker.

Nettle juice

Med ulike vaskulære sykdommer hjelper nesjuice godt. For å gjøre det, må du ta en frisk plante, slip den på noen måte, klem saften gjennom en klut eller en fin sil. Den resulterende saften blandes med eple (3 deler eple, en del nettle).

Forsiktig bør en slik drink tas til personer med en tendens til å danne blodpropper, for eksempel med åreknuter på underekstremiteter. Nettle fremmer god blodkoagulasjon, så for noen sykdommer er saften kontraindisert.

Clover Field

Ofte passerer den vanlige kløveren, kan få mennesker gjette hvor nyttig denne planten er for menneskekroppen. For å rense og forbedre fartøyene, bruk en tørr plante. Det gjør te, som bidrar til å gjenopprette tonen, styrke veggene i blodårene og kapillærene, redusere permeabiliteten. For å lage te er en håndfull tørkløver plassert i emaljeoppvask, strømmet med kokende vann, insisterer en halv time. Du kan ta en drink med tilsetning av sukker eller honning, hvis det ikke er kontraindikasjoner.

Blomster av viburnum

En gunstig effekt på fartøyene har en infusjon av tørkede blomster av viburnum. For matlaging er en spiseskje av produktet fylt med en halv liter kokende vann, det insisteres i 40 minutter. En klar drikke blir tatt et glass flere ganger om dagen.
En annen måte å forberede medisinen på, er å brygge i en termosflaske. Det samme antall farger av viburnum er plassert i en termosflaske, strømmet med kokende vann, insistert i flere timer.

Styrkelse av honning og tørket frukt

Kombinasjonen av honning og tørket frukt har en kurativ effekt på karene og kroppen som helhet. Det finnes flere muligheter for å lage en medisinsk blanding:

 • bland på en spiseskje med rosiner, tørkede aprikoser, svisker og honning. Tørket frukt skal hakkes på kjøttkvern eller med blender. Etter dette tilsettes en spiseskje honning til den resulterende blandingen, medisinen blandes grundig. Blandingen skal tas i en halv skje flere ganger om dagen etter å ha spist i en måned;
 • rosiner, tørkede aprikoser, en sitron, svisker og valnøtter for å passere gjennom en kjøttkvern, legg til den resulterende massen av 2 ss honning. Ta stoffet på samme måte som det forrige alternativet.

Fordeler med honning for blodårer

Honning er kun tillatt for pasienter som tolererer dette produktet godt. For å forbedre tilstanden til vener og kapillærer, bruk slike oppskrifter:

 • middelsorange og en liten sitron å male i kjøttkvern, uten peeling av peeling. Den resulterende vasselen er blandet med to skjeer av hvilken som helst honning. Prescribe stoffet ved romtemperatur i flere timer, og sett det i kjøleskapet. Ta blandingen på en teskje tre ganger om dagen etter å ha spist i en måned. Etter avslutning av et kurs for å ta en pause i 2 uker, å gjenta behandlingen igjen;
 • kamille, immortelle, bjørkeknopper og johannesurt blandet i like deler (på en spiseskje), hell en liter kokende vann, insister 2 timer. Før bruk i drikke, legg til en teskje honning, drikk om morgenen på tom mage. Behandlingsforløpet er 1 måned.

Viktig! Hvis det oppstår allergiske manifestasjoner eller andre bivirkninger under behandlingen, bør folketerapi bli forlatt.

Behandling med ferske juicer

Naturen har gitt folk med mange nyttige produkter. For å gjenopprette blodkarens helse kan du bruke noen naturlige juice. De metter kroppen med vitaminer og gunstige mikroelementer, noe som positivt påvirker tilstanden til venene og kapillærene. Slike friske juice er:

De kan konsumeres på daglig basis eller blandes. Slike behandlinger har ingen kontraindikasjoner, unntatt personlig intoleranse for dette eller det aktuelle produktet. Selv gravide kvinner, barn og eldre kan ta dem.

Oppsummering

Vaskulære sykdommer oppdages daglig av mange pasienter. Ulike patologier av vener og kapillærer påvirker mennesker, både unge og eldre. For å takle sykdommer er det nødvendig så snart som mulig å diagnostisere denne eller en annen tilstand hos mennesker. Tradisjonell medisin er et utmerket tillegg til tradisjonell behandling. Kompetent valg og riktig bruk av oppskrifter på naturlig basis bidrar til å forbedre tilstanden til fartøyene og styrke pasientens generelle helse.

Svake fartøyer: årsakene til og tegnene på hva de skal gjøre - måter å helbrede og styrke

Fartøy - et av de svakeste stedene i den moderne manns kropp. Karsykdommer fører svært ofte til funksjonshemming og død av pasienter. Dårlige skader forverrer den generelle tilstanden og forstyrrer funksjonene til vitale organer. I svake fartøy blodstrømmen senkes, blodtilførselen til de indre organene avtar, hypoksi oppstår, deres normale arbeid er forstyrret. Konsekvensen av de patologiske prosesser er motstandsdyktig hypertensjon, aterosklerose, åreknuter, trombose og emboli av cerebrale kar, hjertet eller andre organer og lemmer. Mangel på blod i organene er et alvorlig problem som kan true livet.

Hos friske mennesker er blodkarene sterke, og veggene deres er elastiske. Til nedskrivning av blodkar fører til dårlig kosthold, genetisk disposisjon, overdreven bruk av alkohol, røyking, stress, nevro-psykologisk tretthet, kjedelig arbeid, konstant problemer i livet, samtidig sykdom.

Kolesterolplakk er den viktigste årsaken til dårlig patency, svekkelse og brittleness arterie. Aterosklerotiske forandringer forstyrrer elastisiteten til vaskemuren. Arterier blir sprø og svake. Plaques hindrer full blodstrøm, organene mangler oksygen. Infarctions og slag er en direkte følge av aterosklerose.

kolesterol innskudd i arteriene, som et resultat av progresjon som er i stand til å føre til at blodstrømmen og dødelige konsekvenser avbrytes

Wien lider ofte blir lite fleksibel og sårbar på grunn av venøs stase, og svakhet i karveggen forårsaket av eksterne eller interne faktorer. På huden er det røde prikker, flekker, stjerner. Utvikle åreknuter og dens komplikasjoner - trofiske sår, tromboflebitt og dyp venetrombose etappe nervøs med tromboembolisme.

Svekkede årer og blodstasis kan føre til alvorlige konsekvenser

Dårlig blodsirkulasjon kan skade hjernen, hjertet, leveren, nyrene og lemmer. På et tidlig stadium vises ikke patologi. Gradvis forverres tilstanden til pasientene, det er tegn på indre sykdom. For å unngå utvikling av alvorlige patologier er det nødvendig å styrke fartøyene.

Vanlige tegn på svake blodårer

Når disse symptomene oppstår, bør man ta hensyn til tilstanden til fartøyene og begynne å styrke dem:

 • Svimmelhet, mørkere i øynene med skarp stigning eller skråning, besvimelse,
 • Pulserende smerte i templene eller baksiden av hodet, tinnitus,
 • Koldhet og hevelse i beina,
 • Dårlig varmetoleranse,
 • Meteozavisimost, myalgi og artralgi når været endres,
 • Rask tretthet, søvnløshet, depresjon,
 • Kortpustethet, takykardi, "galopperende" trykk,
 • Variabel kroppstemperatur,
 • Hematomer på huden selv med en liten effekt,
 • Nasal blødning,
 • Vaskulære stjerner og finne ut blødninger er ikke huden,
 • Stikkende, prikkende, blåmerker på øyebollet med svekkelse av øyekapillærene.

Dette er de vanligste symptomene som oppstår når blodårene er svekket og patologisk endret. Mange rett og slett ikke tar hensyn til "vanlige" manifestasjoner, og faktisk signalerer de ofte om tilstedeværelsen av helseproblemer. Hvis du har disse symptomene, bør du umiddelbart kontakte legen din for å få råd.

Hvis fartøyene ikke styrkes, blir symptomene mer uttalt, og pasientens tilstand er beklagelig. Denne prosedyren krever en integrert tilnærming, ansvar og utholdenhet. Styrke veggene i blodårene anbefaler personer som fører en stillesittende liv, ofte under stress, lider av beriberi, hematologiske sykdommer, åreknuter og åreforkalkning. Styrke blodkar nødvendig etter en lang influensa, kronisk betennelse i mandlene, med hypertensjon, reumatoid artritt, glomerulonefritt.

Svake cerebral fartøy

Vaskulære sykdommer i hjernen er de mest alvorlige og tragiske patologiene, og konsekvensene av dette er svært farlige. Som følge av tilstopping av hjerneskarene med kolesterol er veggene skadet og deformert.

Årsakene til den dårlige patensen til hjernens blodkar er mange:

 1. Stressfulle situasjoner,
 2. Mental overarbeid,
 3. Mangel på oksygen.

Med aterosklerose i hjernearteriene, reduseres karbidens elastisitet, muskelskjellet svekkes gradvis, den vaskulære tonen faller. Dårlig cerebral fartøy er en forutsetning for utvikling av cerebral angiospasm eller aneurysm, hvor bruddet truer hemorragisk slag. I mangel av tilstrekkelig terapi, er hjernens fartøy smale, er blodtilførselen til hode og nakke svekket. Mangel på oksygen fører til hypoksi i hjernen, iskemisk berøring, funksjonshemning eller død.

Svake hjernen fartøy krenke blodet, som er manifestert av smerter, hjertebank, kortpustethet, blekt ansikt, og intermitterende urolig søvn, morgen brutt, tretthet, irritabilitet eller apati.

Svake hjertebeholdere

Dårlige blodårer forstyrrer koronar blodtilførsel, noe som resulterer i dårlige næringsstoffer og oksygen i myokardiet. Berørte kardiomyocytter dør, normalt hjertevev erstattes av arrvev. Disse prosessene utvikler seg raskere hos personer i fare: pasienter med hypertensjon, diabetes, fedme, røykere, drikkere, ledende stillesittende livsstil.

Symptomer på svake blodårer inkluderer kardialgi, svakhet, rask pust, hjertebank, arytmisk puls, hevelse i beina, dårlig humør. I fravær av rettidig og forsvarlig behandling kan svake hjertebeholdere føre til utviklingen av sykdommen og utviklingen av alvorlige komplikasjoner, hjerteinfarkt.

Styrking av fartøyene i hjemmet

Styrking av blodårene er å følge prinsippene for sunn livsstil: et balansert kosthold, mosjon, vanlige vannprosedyrer, gjenopprettende massasje, bruk av folkemidlene.

 • Den første og hovedregelen for en sunn livsstil er moderasjon. Det er veldig viktig å ikke overeat. Ta mat bør være 4-5 ganger om dagen. Fraksjonelle måltider i små porsjoner med begrensning av animalsk fett, stekt mat og enkle karbohydrater - et løfte om god helse og lang levetid. Negative effekter på blodkar og kropp som helhet er gitt av kaffe, brus, salt og sukker. Overdreven spising av mennesker som har problemer med blodkar kan føre til asthenisering av kroppen, manifestert av hodepine, utilpash, synkope. I løpet av dagen anbefales det å drikke opptil 2 liter vann, det er mye grønnsaker og frukt. De er en kilde til vitaminer og mineraler, samt fiber. Eksperter anbefaler å spise en hvitløksklær daglig. Et glass kokt vann med sitronsaft og honning, full i natt, vil bidra til å styrke skipets vegger.
 • Fysisk aktivitet gjør det mulig å øke tonen i fartøyene og styrke dem. Eksperter anbefaler å besøke treningsstudioet minst 3-4 ganger i uken i 15-20 minutter. Gradvis avhengighet vil unngå overarbeid og overbelastning av et allerede slitt kar-system. Å styrke de dårlige fartøyene på føttene, vil hjelpe til med å gå, sykle, løpe og svømme. For å rense blodårene fra plakk og blodpropper må du spise, svømme eller regelmessig ta en enkel kontrastdusj. Daglige turer i 10-15 minutter vil være til nytte i kampen for sunne fartøy. Fysisk aktivitet akselererer metabolismen, forbedrer hjertet, stimulerer inntaket av oksygen og næringsstoffer. Ikke-farmakologiske metoder for behandling inkluderer også ski, fotturer, utendørs turer, herdeprosedyrer.
 • Vannprosedyrer styrker blodkarrene godt. Morgen kontrastdusj er en utmerket vasokonstriktor. Etter en lignende helseforbedrende prosedyre, er kroppen belastet med energi, stemningen stiger, tonen på fartøyene gjenopprettes. Om kvelden før du går i seng, vil et varmt bad bidra til å lindre tretthet på dagen. Med intoleranse av kontrastdusj og varme bad, anbefales fotbad. Å besøke det vanlige badet, badstuen, påvirker svømmebassenget positivt på fartøyene. Kontrasterende dusjer styrker og trener fartøyene og hele kardiovaskulærsystemet.
 • Riktig utført massasje hjelper til med å gjenopprette tone og vaskulær funksjon. Flere selvmassasje teknikker med applikator Kuznetsova og en massasjematte vil styrke fartøyene.
 • Personer i fare bør forlate dårlige vaner, spesielt fra røyking. Alle tilgjengelige kroniske og systemiske sykdommer må identifiseres og behandles i tide. Det anbefales å bytte arbeid og hvile, bruke mindre tid foran en datamaskin og TV, ikke lytt til høy musikk, nekter å besøke støyende aktiviteter.
 • Full hvile og tilstrekkelig søvn - et løfte om trivsel og høy arbeidsevne. Hvis du er konstant opprørt, redd for alt, opplever og tviler på deg selv, vil det være en neurose. En positiv holdning og glede fra hver levetid vil tillate at fartøyene aldri blir syke.

Medisineringsterapi

Foreløpig produserer farmasøytiske selskaper mange stoffer for å styrke vaskulærvegg. Deres valg er bestemt av sykdomsstadiet, diameteren og plasseringen av de berørte fartøyene. Enhver medisinering kan bare foreskrives av en lege etter en fullstendig undersøkelse av pasienten.

For å styrke og gjenopprette veggene i blodårene og behandle vaskulære sykdommer, foreskriver spesialister følgende grupper av legemidler:

 1. Statins - "Lovostatin", "Mevakos".
 2. Fibrer er klofibrat, simvastatin.
 3. Vasodilatorer - "Eufillin", "Papaverin."
 4. Komplekse preparater som hindrer betennelse i vaskemuren - "Dehydroquercetin", "Ascorutin".
 5. Venotonikken er Detraleks, Venarus.
 6. Antiaggreganter - "Aspirin", "Kurantil."
 7. Forberedelser for å forbedre mikrosirkulasjonen - "Cerebrolysin", "Trimetazidin."
 8. Angioprotektorer, normaliserende metabolisme i blodkarets vegger - "Eszin", "Pirikarbat".
 9. Nootropiske stoffer - "Aminalon", "Piracetam".
 10. Antidepressiva - Afobazol, Amitriptylin.
 11. Antihypoxanter og antioksidanter - Aktovegin, Kudesan.
 12. Vitaminer i gruppe C, E, A, K.

Behandlingsskjema og dosering av legemidler velges av legen individuelt etter diagnose. Hvis det er en alvorlig vaskulær patologi, kreves det regelmessig besøk til spesialiserte klinikker og sykehus hvert halvår.

Tradisjonell medisin

De vanligste oppskrifter av tradisjonell medisin, styrke svake blodkar:

 • Elixir fra valnøttpartisjoner og hagtorns tinktur.
 • Spirituøs tinktur av hvitløk.
 • Avkjøling av immortelle.
 • Juice yarrow eller plantain.
 • Bøtte av bark av en guelder-rose.
 • Tinktur av nese fra blåmerker.
 • Havtornetolje for helbredelse av hodene.
 • En avkok av persille, blandet med melk, tørk ansiktet med pinebloeding.
 • Aloe juice er tørket med de delene av kroppen der det er røde flekker.

For beholdere av behandling - hvitløk og urteoppskrifter

Alle vet hvor stor rollen som kardiovaskulærsystemet er i kroppens normale funksjon. Problemer med blodsirkulasjon fører til ulike sykdommer: tilstopping av cerebral fartøy, iskemisk sykdom, aterosklerose, hjerteinfarkt, hjerneslag, åreknuter, trombose.

Årsakene som fører til slike plager er mange. Denne røyking, konstant stress, stillesittende livsstil, feil diett. Hvordan kan du rense kroppen? Det er mange forskjellige metoder. Et spesielt sted blant dem er okkupert av folkemidlene for behandling av blodårer. Det foreslås å bruke spesielle potions fra planter, for å konsumere grønnsaker og frukt som har en gunstig effekt på tilstanden deres.

Hvordan behandle blodkar med tradisjonell medisin?

Fartøyene vil bli elastiske, og dette vil gjøre det mulig å unngå utvikling av hjerneslag, hjerteinfarkt eller aterosklerose, hvis du bruker en slik infusjon av urter. Du bør blande ett glass av hver plante: kamilleblomster, johannesurt, nyrer av bjørk, yarrow og immortelle. Det er nødvendig å helle en spiseskje av denne blandingen av urter med 500 ml kokende vann. La produktet stå. Etter dette skal infusjonen filtreres.

Drikk stoffet før sengetid. Bruksmåte: I et glass vegetabilsk ekstrakt legg til en skje med honning og drikk små sip. Om morgenen skal den gjenværende infusjonen oppvarmes, tilsett honning.

Det bør tas på tom mage, helst tjue minutter før frokost. Deretter skal du forberede neste del av det helbredende stoffet. Og så fortsett til hele urteblandingen er ferdig. Dette velværeforløpet bør gjennomføres minst en gang hvert fjerde år.

Elastisitet - en av de viktigste egenskapene til vaskemuren, som gir en tilstrekkelig respons av kroppen til å øke eller redusere blodtrykket, samt tilførsel av næringsstoffer til hver celle i våre organer. På grunn av en feil livsstil og irrasjonell ernæring blir veggene i blodbanen tett og skjøre.

For å forhindre denne tilstanden anbefales det å lede en aktiv livsstil, spise godt og anvende tradisjonelle medisinskecept. Ved hjelp av infusjoner og urte medisinske urter, vil du gi kroppen nok vitaminer og mikromineraler, og også forhindre utvikling av patologiske prosesser i fartøyets intima.

Tibetansk oppskrift

Hjemme anbefaler de å dra nytte av oppskriften som de tibetanske munkene forlot til sine etterkommere. Dette middelet er i stand til å gjenopprette de berørte fartøyene og rense dem av kolesterolplakk. Sammen med gjenoppretting av blodårene forsvinner hodepine, syn og hørsel blir gjenopprettet, åreknuter minsker.

For å forberede et helbredende middel, vil det trenge 350 g renset hvitløk. Den skal knuses og slipes i en tre- eller keramisk mørtel. Masse satt i en krukke og satt i 5 dager i et mørkt, kaldt sted. Bland deretter blandingen grundig, ta ett glass og hell det i en annen steril liter krukke. Her er et glass alkohol tilsatt, tett lukket og sendt i 10 dager til et kaldt sted.

Etter dette filtreres produktet gjennom en medisinsk gassbind og klemmes godt. Ta en medisinsk tinktur i henhold til ordningen, og vær sikker på å spise (15 minutter), bland den med 50 ml melk.

 • I-dag: morgen - 1 dråpe, lunsj - 2, kveld - 3;
 • II dag: morgen - 4 dråper, middag -5, kveld -6;
 • III dag: 7-8-9 dråper, henholdsvis;
 • Og så til den sjette dagen. Så begynn å redusere mengden tinktur i samme hastighet.
 • VI dag: morgen - 15 dråper, lunsj -14, kveld-13.

Fra og med XI-dagen tar helbredelsesmiddelet 25 dråper. Behandlingen utføres til alle tinkturene er ferdige. Under behandlingen må du drikke 2 liter væske. Dette vil lette arbeidet i leveren.

Det anbefales at du holder en aktiv livsstil mens du tar dette hjemmet, ikke drikker kaffe, sterk te og brennevin. Unntatt bruk av krydret retter og krydder, røkt mat og fett kjøtt varianter. Gjenta dette løpet av rengjøring fartøyene kan være ikke tidligere enn 4 år senere.

Hvitløk-Milk Elixir for fartøysrengjøring

En annen effektiv metode for behandling basert på hvitløk og melk. Forbered et middel som ikke er dårligere i dets medisinske egenskaper til dyre stoffer. Det anbefales spesielt for hypertensjon. Ta 2 skjeer skrællede hvitløksklær og hell et glass melk over dem. Deretter legger du pannen med disse ingrediensene på en svak brann. Når hvitløk blir veldig myk, skal produktet fjernes fra platen. Deretter tappes hvitløksmelken og begynner å bli brukt. Anbefalt brukstype: en spiseskje før du spiser.

Urtepreparater

1. For behandling av cerebral fartøy er det et utmerket folkemåte. Dette er havtornolje. Det tas muntlig tre ganger om dagen: på en teskje i tre uker. Denne oljen anbefales å drikke i en halv time før måltider. Etter en måned, om nødvendig, kan behandlingsforløpet gjentas.

2. Vel styrker og renser hagtorns fartøy. Du må ta et glass frukt, hell en halv liter kokende vann og koker dem på en veldig sakte brann. I buljongen legg til acacia honning (2 ss). Ta stoffet på en dessertskje før du spiser, og til og med før sengetid - to skjeer.

3. Forbedre blodtilførselen til hjernen infusjon av St. John's wort. Det er nødvendig å brygge en skje med gress med et glass kokende vann. Slå av infusjonen, så han brygget. Dette vil være den daglige prisen, som er delt inn i tre porsjoner og konsumert litt tid før måltider.

4. Rengjør perfekt og øker elasticiteten til fartøyene et slikt middel. Ta 1 sitron og et stort hode hvitløk. Sitrus er malt sammen med skallet. Hvitløk skales og huskes i små biter.

Begge ingrediensene blandes og helles med en liter rent vann. De gir agenten litt insisterende. Om morgenen begynner de å ta stoffet.

Han skal drikke 50 gram før han spiser. Oppbevar infusjonen i kjøleskapet. Behandlingsforløpet er ønskelig om høsten og våren. I tillegg er dette middelet forkjølet. Infusjonen øker også immuniteten, stabiliserer trykket.

5. Gjenopprette systemet med blodkar kan være et slikt middel. Det skal ta: 5 spoonfuls "med en høyde" av hakkede furu nåler, legg til 2 skjeer av vilde rose bær, 3 - løkskål. Denne blandingen av ingredienser helles i en liter vann og settes i 10 minutter på en svært svak brann. Deretter må buljongen brygges. Etter 12 timer filtreres den gjennom ostekloth og fortsetter til mottak. Du må drikke medisinen i løpet av dagen. Neste forbereder neste servering.

6. Du kan bruke denne typen folkemedisin. Forbereder tinktur av friske furuskegler. Litrovuyu bank halvparten fylt med kjegler og hell vodka (som bare dekket). Produktet skal infiseres ved romtemperatur i minst ti dager. Ta tinkturen før du legger deg til sengs: 1 ts. Det er ønskelig å legge denne eliksiren til te.

7. Styr karene og fjern støyen i ørens tinktur av kløver. Du bør ta en halv liter krukke fylt til toppen med blomster av planten. Hell deretter råvarene i en stor beholder og hell i en flaske vodka. Deretter må du sette legemidlet på et mørkt sted. Etter to uker blir stoffet filtrert og konsumert for en skje (kantine) om natten. Behandlingsforløpet fortsetter i to måneder.

For å holde fartøyene sunne må vi ikke glemme ladingen som styrker tilstanden deres. Det er nødvendig å gå mer, det er nyttig å klatre opp trappen uten hjelp av en heis. De styrker også godt når man bruker en kontrastdusj. Husk at sunne fartøy er veien til lang levetid og aktivt liv til alderdom.

Styrke blodkar og humane kapillærer

En person kan leve i omtrent hundre år, så hvorfor løper kroppens ressurser på 60-70? Hjertesmerter, problemer med arterier og kapillærer, sklerotiske sykdommer - alt dette overtar en person lenge før den tidsbundne naturen.

Vår "Achilles 'hæl" er blodårene. Den minste svikt i funksjonen av sirkulasjonssystemet kan føre til totale problemer i hele kroppen. For å flytte disse mørke dagene unna er det nødvendig å styrke kapillærene og arteriene. Vi skisserer effektive metoder for vaskulær styrking i denne artikkelen.

Symptomer på nye problemer

Hva er de "første klokkene" av fremtidige ulykker? For å besøke en lege og forandre din livsstil, må du tenke på om følgende symptomer er løst:

 • hyppig svimmelhet og generell svakhet;
 • rask tretthet;
 • kronisk hodepine;
 • mørkere i øynene;
 • forverring av helse ved forandring av været;
 • støy i ørene;
 • problemer med søvn;
 • døsighet og sløvhet (selv om de sov godt);
 • hjerteinfarkt;
 • nummenhet i lemmer (pluss prikking i fingrene);
 • tyngde i brystet;
 • natt slitne ben;
 • frosne lemmer;
 • Dyspné, som oppstår med ikke-alvorlig fysisk anstrengelse.

Generelle anbefalinger for vaskulær styrking

Disse symptomene indikerer en neurokirkulatorisk dystoni - en gradvis slitasje på karene. Ingen oppfant mirakelpiller for denne sykdommen - du vil kjempe med problemet som har blitt presset gjennom en rekke forebyggende tiltak. Vi vil også koble folkemedisin og farmakologiske preparater, men mer om dette senere.

Ta en nærmere titt på din livsstil. Gjør sport, vanlig trening, begynn å spise riktig. Svømming, dans, løping og yoga vil ha en gunstig effekt på blodkarets elastisitet. La oss vurdere problemet mer lokalt.

Vi er engasjert i kapillærer

Kapillærer leverer ernæring til muskel fiber, disse er mikroskopiske blodkar. Det mikrovaskulære nettverket er veldig stort - den totale lengden på kapillærene kan overstige flere kilometer.

Problemer oppstår når det gjelder trombose - karene "sovner" og gjenopprette dem vil ha en uopphørlig stimulans.

For å styrke kapillærene, anbefales følgende metoder:

 • intensive fysiske øvelser;
 • massasje (spesielt med applikatoren Kuznetsova);
 • kontrasterende dusjer;
 • Russisk bad (med bruk av kost);
 • terpentinbad (har en antiseptisk og lokal irritasjonsvirkning).

Kuznetsovs applikator innebærer regelmessig bruk - det er nødvendig å påvirke ryggraden, ansiktet, pannen på pannen, haken. Terpentinbad og balsamimassasje hjelper kapillærene å åpne og styrke blodsirkulasjonen.

Forsterkning av øyekapillærene

Svak er ikke bare fartøy som leverer blod til forskjellige deler av kroppen vår. Kapillærer som mater slimhinnen må også styrkes. Bruising, prikking og rive i øyebollet er alarmerende symptomer som indikerer at kapillæren har bristet.

Årsakene kan være forskjellige:

 • feil kosthold;
 • alkohol og røyking;
 • allergier;
 • mangel på vitaminer;
 • smittsomme sykdommer.

For å holde øynene i god form, unngå direkte eksponering for kunstig lys.

Mens du jobber på datamaskinen, avviker det med jevne mellomrom - se på himmelen og grøntområdet utenfor vinduet. Prøv å holde avstanden mellom skjermen og øynene ca 50 centimeter. For forbedring av øyekapillærene, er de beste middelene:

 • honning og grønn te (spesielt effektive kremer basert på grønn te);
 • bouillon av dogrose (lagt til te, i stedet for sukker - honning);
 • vitaminer (K, C).

Arterier og årer

Koronararterier leverer nyttige stoffer til hjertemusklene - med alderen disse karene blir sårbare, de må styrkes og forynges. Hovedårsaken til arteriell slitasje er fedme. Arterielle vegger er dekket med plaques av kolesterol, mister elastisitet, skaffer arr og andre feil. For å styrke veggene og øke elastisiteten, anbefales følgende verktøy:

 • tinktur av bjørk knopper;
 • arnica fjell (vann infusjon);
 • blomst infusjon av hagtorn;
 • bjørk knopper (alkohol tinktur);
 • Aterosklerotiske samlinger (mynte, løvetann, sporisk, søt kløver, tranebærblad, St. John's Wort);
 • infusjon av mais stigmas.

Hawthorn blomst infusjon bidrar til å rengjøre fartøyene, men den viktigste oppmerksomheten bør betales til organisasjonen av deres regime (hvile og arbeid).

Hjernens fartøy og deres styrking

De berørte karene, som fôrer hjernen, blir senere innsnevret og deformert. Hvis problemet ikke er gitt riktig oppmerksomhet, kan konsekvensene være appalling - det ender med hemorragisk slag, hjerneinfarkt og til og med demens.

I risikosonen er folk som tjener av mental arbeidskraft - de opplever økt hjernelast, noe som fører til stress og tretthet. Resultatet er svekkelsen av hjernens fartøy. Høykalorimat og mangel på frisk luft kan også forverre situasjonen. Fartøyene blir tilstoppet, overgrodd med kolesterolplakk, veggene deres er skadet.

Hvordan styrke hodene på hodet? Det er mange oppskrifter som ikke er særlig vanskelige.

Disse oppskriftene er hovedsakelig av nasjonal opprinnelse. Nedenfor vil vi bringe et par av de mest effektive.

Folkemidlene

 1. Hawthorn og valnøtter. Du trenger ikke nøtene selv, men deres interne partisjoner. 350 gram partisjoner må fylles med en tinktur av hagtorn, kjøpt på apoteket. Elixir er insistert i omtrent to uker - på et kjølig sted, i en beholder under lokket (lukk det tett). Etter dette filtreres tinkturen og brukes tre ganger om dagen. Dosering - en teskje. Behandlingsforløpet er en uke.
 2. Hvitløk tinktur. Hvitløk er ekstremt nyttig for kardiovaskulærsystemet. Du kan bruke det både i form av denticles, og i form av tinkturer. Knust hvitløk (250 gram) helles med samme mengde alkohol, tett lukket og 10-12 dager infundert (kaldt mørkt rom). Mottakssystemet for hvitløktinktur er ganske komplisert, så vi snakker om det separat.

Så, din eliksir er brygget og klar til bruk. Følgende algoritme ser slik ut:

 • Den første dagen. Hell melken i glasset med en tredjedel og legg til en dråpe av stoffet. Bruk blandingen på tom mage, 30 minutter før frokost. Før middag (i en halv time) lag en ny porsjon - med to dråper. Før måltidet legges 3 dråper tinktur til melk.
 • Den andre dagen. Dosering før måltider øker til 4, 5 og 6 dråper. Halv times intervallet bør fortsatt observeres.
 • De neste dagene. Ordningen fortsetter logisk i de følgende dager - gradvis legger du til en ny dråpe. Ved den sjette dagen vil antall dråper nå 15. Nå starter omvendt prosess - reduser doseringen i samme proporsjoner. Etter dette, ta 25 dråper - til slutten av kurset (til stoffet løper ut). Prosessen tar omtrent 90 dager.

Problemer med bena

For å aktivere blodstrømmen og styrke beinene i beina, er det verdt å kombinere styrken av folkemedisin med fysiske øvelser. Regelmessig trening og phytosorter, kjøpt på apoteket - dette er garantien for fremtidig levetid. Det er verdt å være oppmerksom på følgende stoffer:

 • Blanding av urter (rhodiola rosea, citrongras, ginsengrot, eleutherococcus). Forholdene er like (for 50 gram), de må fylles med 250 ml alkohol. Prosessen med å insistere varer i to uker. Legemidlet er tatt tre ganger om dagen for 20-25 dråper.
 • Immortelle. Knuste blader av immortelle (20-30 gram) helles med et glass kokende vann, hvorpå de koke i 8-10 minutter over lav varme. Den endelige berøringen er infusjonen under lokket (ca. en time). Den filtrerte buljongen brukes tre ganger om dagen. Dosering - en tredjedel av glasset.

Av den fysiske anstrengelsen, som gunstig påvirker beinene i beina, er det verdt å fremheve:

 • overvinne trapper til fots;
 • sykle;
 • gå;
 • løfteben (effektive med stillesittende arbeid);
 • ups på tærne (med den etterfølgende senking på hele foten);
 • sirkulær bevegelse av foten.

Styr hjertet og fartøyene som leverer det

Hurtigmat og en overflod av stressfulle situasjoner fører til en svekkelse og deformasjon av fartøyene som fôrer hjertemuskelen. Konstant sysselsetting undergraver vår helse, derfor er det nødvendig å observere en forebyggende pakke med tiltak som styrker hjertet og blodårene.

Komplekset er som følger:

 • unngå stressende situasjoner;
 • ta forsterkende vitaminer (C, P, E, K);
 • Spis riktig (fett og høy kalori mat bør bedre utelukkes fra kostholdet);
 • bli kvitt kolesterol, ren arterier folkemetoder;
 • trening (det er spesielle komplekser for hjertet og blodårene);
 • Påfør vannprosedyrer (universelle midler - kontrastdusj).

Fartøy i nesen

Tap av nesekarelasticitet skyldes vanligvis mangel på vitaminer (C, P). Dette er en alarmerende klokke, det indikerer behovet for å styrke fartøyene i nesen. Og igjen kommer de nasjonale oppskrifter til å redde:

 • Yarrow juice. Det er nødvendig å exfoliere bladene på yarrow og klemme saften gjennom osteskjermen. Deler er tilberedt daglig fra friske blader. Den mottatte væsken blir begravet i nesen minst 2-3 ganger daglig. Parallelt blir juice tatt inn - tre ganger om dagen på spiseskje. Hvis gyllen ikke er til stede, kan du erstatte saften av plantain.
 • Bark of the Kalina. Det høres ganske eksotisk ut, men effektivt. 15-20 g knust bark brygges i et glass kokende vann. Omtrent en halv time opprettholdes vannbadregimet, hvoretter buljongen blir filtrert. Søknad internt - en skje skje tre ganger om dagen.
 • Askorutin. Dette verktøyet er ikke i det hele tatt populært - det er solgt i alle apoteker i landet.

Hva å spise og hva du skal ta

Det finnes universelle folkemidlene og legemidler utviklet av farmakere som styrker sirkulasjonssystemet.

Det er også verdt å være oppmerksom på kostholdet ditt. Begynn å bruke akkurat nå:

Disse produktene har en forsterkende effekt på blodkarets vegger. Mat bør tas i små porsjoner. Vanlig overspising er årsaken til svakhet og svimmelhet. Med ekstrem forsiktighet, drikke koffeinholdige drikker - øke tonen, de har også en bivirkning (løsning) på sirkulasjonssystemet.

Drikkebehandling vil bidra til å normalisere blodsirkulasjonen - drikk minst en og en halv liter vann daglig. Prefekt bør gis til grønnsaker og frukt, men salt er bedre å nekte.

medisiner

I noen tilfeller foreskriver legene spesielle legemidler, hvis formål er å styrke veggene i arteriene. Disse midlene er relatert til flere narkotikagrupper.

 • fibrater (clofibrat, atromidin, atromid, simvastatin, zocor, simvilatin);
 • statiner (mefakor, lovostatin, mevakos);
 • askorutin;
 • cerebrolysin;
 • lecitin;
 • vasodilatormedisiner (papaverin, euphyllin).

Utvelgelse av stoffet utføres av den behandlende legen individuelt. Listen over medisiner vil avhenge av resultatene av diagnose og personlige egenskaper som er knyttet til pasientens kropp. Det er svært uønsket å uautorisert bruk av disse legemidlene.

Noen sykdommer er lettere å forebygge enn å kurere. Styrking av blodårene forhindrer en rekke plager, noe som er bedre å ikke møte i alderen. Ha nok tålmodighet og styrke, disiplin deg selv. Spill regelmessig sport, gi det 15 minutter (minst) hver dag. Etter å ha vunnet latskap, vil du utsette møte med kardiologer i lang tid.

Hvordan unngå og kurere ømhet i blodkar?

Nesten alle møtte problemer knyttet til blodårer. Ofte er dårlig helse forbundet med deres funksjon. Brudd på blodstrømmen er ledsaget av oksygen sult av organer og vev, henholdsvis, det er feil i alle systemer. Ut fra det ovennevnte kan man komme til den konklusjon at symptomene på vaskulære patologier kan være svært varierte. Aterosklerose, hypertensjon og andre patologier kan forstyrre funksjonene til hjertet, nyrene, hjernen etc.

Normalt beholderveggene er elastiske og sterke, de utvider, øker blodstrømmen, noe som forhindrer en økning i trykket, og smal, for eksempel, å holde varmen i legemet i den kalde årstid. Når karossens tykkelse og elastisitet minker, utvikler ulike patologier. Den vanligste er hypertensjon, åreknuter og aterosklerose.

Årsaker til ømhet i blodkar

Dette kroppssystemet er en slags indikator på hans tilstand. Ulike mekanismer støtter vaskulær tone, deres motstand, struktur, permeabilitet. Disse inkluderer neuroendokrin balanse, hormonell bakgrunn, trykk, metabolisme, rusmiddel, blodpatologi, fosterskader av veggen.

Følgende grunner til utviklingen av brittleness kan utpekes:

 • Hormonal ubalanse, hvor overskudd av østrogen er observert;
 • Medfødte abnormiteter av veggen, manifestert i sin skrøpelighet og subtilitet;
 • aterosklerose;
 • Varicose sykdom;
 • Mangel på vitaminer;
 • Hypertensjon, ledsaget av neseblødning;
 • Metabolske lidelser;
 • Sykdommer i blodet: leukemi, trombocytopeni;
 • Diabetes, diabetisk angiopati;
 • Ta medisiner: hormonelle orale prevensiver, antikoagulantia.

Hvem trenger vaskulær styrking?

Mennesker som fører en hovedsakelig stillesittende livsstil, for eksempel kontormedarbeidere, er i fare. I tillegg kan forebyggingsforløpet være nødvendig for de som har opplevd et sterkt nervesjokk. Det er også behov for mangel på vitaminer E, C og P. I sykdommer i blodsystemet er støtte også obligatorisk. Forskjellige sykdommer, for eksempel som åreknuter, aterosklerose, krever også behandling.

Styrke kan være nyttig når lange pågående patologier, slik som influensa og andre infeksjoner, kronisk betennelse i mandlene, forhøyet trykk, revmatisme, nyrebetennelse. For å bestemme årsakene til brittleness må du først passere urin og blodprøver.

Symptomer på ømhet i blodkar

Patologi gjør seg selv følt av slike manifestasjoner:

 • Mørkere i øynene med en skarp forandring i kroppens stilling;
 • Hodepine av en pulserende natur;
 • Kalde hender og føtter selv i den varme årstiden;
 • Utseende av blåmerker selv med lysslag;
 • Felles aches med værforandring;
 • Kraftig last ned trykk både i retning av økning, og i motsatt retning;
 • Periodisk neseblødning;
 • Utseendet til et vaskulært nettverk på overflaten av huden;
 • Besvimelse.

Behandling av skjørhet i blodkar

En syke person bør huske at en veldig alvorlig sykdom kan skjule seg bak et slikt fenomen, så ikke gå på besøk til en spesialist. Når blødning oppstår jevnlig, er det bedre å ikke selvmiljøere. Ellers, når tilstanden er farlig, kan du prøve å håndtere det selv.

Først må du identifisere årsaken, og deretter fortsette å eliminere den. Det er nødvendig å implementere en helhetlig tilnærming til problemet, kombinasjoner av diettterapi, medisinering, folkemidlene og korrigering av vaner.

Ernæring ved lidelser i det vaskulære systemet

Kostholdet bør berikes med produkter som inneholder mange vitaminer og angioprotektive stoffer (kalsium, magnesium).

For eksempel menyen skriver mer fjærfe, sjø og elv fisk, rå grønnsaker og frukt, egg, hvitløk og løk, aubergine, korn, nøtter, belgfrukter, melkeprodukter, epler, sitroner, grapefrukt, brød fra hvetemel. Det anbefales å foretrekke å koke og steke når du lager retter.

Det er også nødvendig å utelukke bestemte produkter. For eksempel, stekt, da det øker nivået av kolesterol, som negativt påvirker tilstanden av vev. Under forbudet kommer muffin, brød, røkt, krydret, krydder.

Retter må saltes moderat, også sukker bør ikke misbrukes. Det er nødvendig å begrense kaffe og brus.

Narkotika medisiner brukes til brutthet av fartøyet

Bruken av disse er egnet for vedvarende patologi. Det anbefales ikke å bruke disse på egen hånd uten først å konsultere en lege.

Spesialisten kan foreskrive følgende stoffer:

 • Firming vitaminer. Disse inkluderer forskjellige multivitaminkompleks, for eksempel "Duovit", så vel som askorbinsyre;
 • Angioprotectors. Som regel er disse legemidler basert på hestkastanje, for eksempel "Escuzan", "Aescin". Svært ofte er de foreskrevet når det er skjørhet i venøs kar i bena;
 • Også, hvis venøs funksjon er forstyrret, foreskrives venotonikk, som i tillegg favoriserer kapillærfunksjonen. Disse inkluderer "Normoven", "Detralex", "Troxevasin", "Flebodia";
 • Hvis årsakene er skjult i aterosklerose, er det nødvendig å rengjøre kolesterolplakkene. Dette gjøres ved hjelp av slike midler som "Lovastatin" og "Atorvastatin";
 • I tillegg til vitaminer er vist, tabletter inneholdende kalsium og magnesium, for eksempel "Calcemin", "Calcium D3 Nycomed", dobesilate kalsium.

Behandling med folkemidlene

Ulike oppskrifter som har blitt brukt siden gammel tid, tjente tilliten til mange på grunn av deres effektivitet. De vil være spesielt nyttige for de som har problemer på grunnlag av aldersrelaterte endringer. Uunnværlige hjelpere i behandlingen er ulike planter og naturlige produkter.

Ganske effektivt bevist seg i strid med blodsirkulasjonen i beninfusjonen fra feltstengelen. For å forberede medisinen trenger du 2 ss. l. rot og 1/2 liter kokende vann.

Ingrediensene blandes og kokes i 30 minutter over lav varme. Ta medlen inne, etter belastning, opptil 4 ganger om dagen, halvparten av glasset. På samme måte er infusjonen av valnøttblad utarbeidet, bare 1 ss. l. råvarer og en halv kopp kokende vann. Samtidig kokker ingrediensene ikke, de insisterer bare. Drikk medisinen opptil 3 ganger daglig for 150 ml.

Gunstig effekt på betingelse av kapillærer, årer og arterier av avkok og infusjoner på grunnlag av fjellklatret peppery. Du kan forberede dem ved hjelp av metodene beskrevet ovenfor. Alternativ kan tjene som blader og bær av currants: 1 ss. l.syarya zavarivayut et glass varmt vann. Drikk på ½ kopp.

Økt brølhet i blodårene elimineres lett ved bruk av svart ashberry (aronia). I dette tilfellet har de en positiv effekt uavhengig av årsaken som forårsaket sykdommen. De kan spises friske, de kan være laget av juice, kompott eller sukkerblanding, men du må være forsiktig med folk som lider av trykkfall.

Et utmerket terapeutisk og forebyggende middel er sitronsaft. Før forbruk brygges det med kokt varmt vann i en andel av 1 til 3 og søts med honning.

En finér er nyttig for skip spesielt og for hele organismen som helhet. Ved 10 g tørket bær vil anlegget trenge 200 ml kokende vann. Ingrediensene er blandet og insisterte. Drikk et middel for ½ kopp to ganger om dagen.

Det er svært viktig å huske om et slikt problem som fortykning av blod i styrking av karene. Dette er kategorisk kontraindisert for de som gjennomgår blodfortynningsterapi.

Det bør også bemerkes at man ikke bør eksperimentere, uavhengig av behandlingsmetoder for sykdommer.

Hvis tilstanden forverres, bør du umiddelbart kontakte lege.

Les Mer Om Fartøyene