Effektive måter å behandle trombofleitt i underekstremiteter hjemme

Tromboflebitt er en vaskulær sykdom som fører til venøs betennelse. Når sykdommen blir observert, er en sterk koagulerbarhet av blod forstyrret, og ødem i ekstremiteter oppstår. Inflammasjon av blodårer skyldes en blodpropp som tetter opp karet.

Er det mulig å kurere denne sykdommen hjemme med folkemidlene? Er det farlig? Hva tillater leger?

Vil det hjelpe?

Behandling av tromboflebitt i underekstremiteter med folkemidlene hjemme er ganske effektiv. Men for å starte behandlingen med urter og buljonger trenger du bare i de tidlige stadier, med symptomer som manifesterer seg som smerte under knærne og i kalvene, så vel som med utseendet av hevelse i nedre lemmer.

Tradisjonell medisin bidrar til å stoppe sykdomsprogresjonen. Men hvis du starter behandling med urter, når sykdommen har gått inn i hele fasen, vil det være helt umulig å kurere det, selv om det er mulig å lindre kurset.

Mulige farer

Tromboflebit er farlig med sin akutte fase. Komplikasjon av denne sykdommen er en trombose som er festet til fartøyets vegg er skjøre. En del av trombosen kan når som helst komme av, med en strøm av blod for å trenge inn i hjertet og forårsake en blokkering av lungearterien. Avhengig av trombusens diameter og nivået på tilstoppet kar, kan sykdommen føre til et mildt, sjokk, dødelig eller asymptomatisk utfall.

Akutt tromboflebitt utvikler seg om noen timer. Dens symptomer strekker seg til de fleste fartøyene. Pasienten kan økningstemperatur, kramper og hevelse i underekstremiteter begynner.

I den akutte sykdommen er det strengt forbudt å utføre mekaniske manipulasjoner i det berørte området. Ikke gni salver eller kremer i et sårt sted. Pasienten må legges og kaller en lege.

Folkets rettsmidler for behandling av akutt tromboflebitt er best satt til side, og fortsett til det, så snart hovedbehandlingen vil ha en positiv effekt. Bedre i dette tilfellet vil folks midler ikke, da risikoen for separasjon av trombus vil øke betydelig.

Sikre oppskrifter

Bli kvitt tromboflebitt i underekstremitetene eller i det minste lindre det kroniske løpet av sykdommen kan være ved hjelp av slike tradisjonelle behandlingsmetoder som forskjellige komprimerer, urteinfusjoner, diettmat og en aktiv livsstil.

diett

I tromboflebitt er det en forutsetning blodfortynning. Dette forenkles av følgende produkter:

 • Linfrø og olivenolje;
 • Hvitløk og løk;
 • frø;
 • Apple cider eddik;
 • Grønnsaker - spesielt rødbeter og tomater;
 • Melon, vannmelon;
 • Groats - havremel og havregryn
 • Frukt - Kirsebær, Tranebær, Viburnum, Sitron;

igler

Akutt stadium av denne sykdommen kan behandles med leeches. De påføres over den skadede delen av fartøyet. Hvis du legger dem over på en vene, kan leeches provosere blødning.

Den beste måten er å lokalisere leeches på begge sider av det syke fartøyet, i en avstand på to centimeter. De skal være forskuddet i 6 centimeter fra hverandre.

Avhengig av sykdommens kompleksitet per økt, kan du trenge opptil 15 leeches.

de bør ikke ligge under kneet, og forsiktighet må tas når leksene passer inn i lysken. Når purulent sykdom er brukt, er leeches forbudt.

rubdown

Det er godt å tørke deg selv med tromboflebitt. I de berørte beina kan være å gni en tinktur av Kalanchoe. Den er utarbeidet som følger:

 • Vodka - 200 ml;
 • Kalanchoe - 2 ss. skjeer av blader. Anlegget skal være eldre enn 5 år.

Løsningen er infundert i 5 dager. Prosedyren for tørking utføres tre måneder.

Hjelper til å fremskynde helbredelsesprosessen salve med lard, som bør brukes på sykeområder og ikke vaskes ut i løpet av dagen. For å forberede salven trenger du:

 • Svinekjøtt fett;
 • En liten kjære
 • Husholdnings såpe i flytende form;
 • Ichthyol salve;
 • Juice av løk og scarlet.

Alle ingrediensene blir tilsatt til smeltet fett og blandet. Før bruk må blandingen avkjøles.

Overflater på huden kan herdes ved å smøre dem alkohol tinktur av akacia.

Vel hjelper og bodyaga. Komprimering fra det blir brukt på de berørte områdene, og de skal holdes i en time. For kompresst er 2 ss. skjeer med vannsvamp, som fortynnes med et glass kokende vann. Blandingen bør infunderes i minst to timer.

Godt bevist seg selv salve med mumier. Dette stoffet oppløses i vaselin i et forhold på 1 til 5. Sammensetningen påføres de berørte områdene to ganger om dagen. Mumi blir tatt og inne som en tinktur på 20 dråper før måltider: 8 g av stoffet oppløses i 0,5 l vann.

Mot varicose blir eplecidereddik ofte brukt. Lær alt om applikasjonen i denne situasjonen.

Hvordan lage en krem ​​av bivoks fra åreknuter? Instruksjoner i denne publikasjonen.

Dekoksjoner og infusjoner

Infusjon av honning og hvitløk. For å gjøre det, trenger du renset og hakket hvitløk i en mengde på 250 g og 300 g honning. Hvitløk, blandet med flytende honning, skal infunderes i en uke ved romtemperatur.

Ta blandingen du trenger å spise en og en halv måned i mengden av en spiseskje. Disse ingrediensene inneholder de sporelementene som har en antiinflammatorisk effekt på karene og venene og styrker veggene til karene.

Avkjøling av hopkegler. For å forberede kjøttkraft 2 ss er tatt. skjeer av kjegler, som helles i 2 glass varmt vann og oppvarmes i et vannbad i 15 minutter.

Kjøttkraft er tatt på tom mage for en halv kopp i 20 dager tre ganger om dagen. Stoffene inneholdt i kjeglene har en anti-inflammatorisk og smertestillende effekt på karenees vegger.

Avkok fra barken av eik.

For matlaging, ta en spiseskje tørket bark, som er fylt med et glass vann og koker over en liten brann i 30 minutter.

Kjøttkraft er insistert til klar i en time, da må den filtreres.

Det er tatt på en spiseskje på tom mage opptil 4 ganger om dagen i 14 dager.

Dekoksjon av blader og kløverblomster og søt kløver. Til matlaging kreves 2 ts urter fylt med 300 ml kokende vann. Blandingen må ha lov til å brygge i en halv time. Ta kjøttkraft 3 ganger daglig etter å ha spist i en måned til 100 g.

Urter har på venene anti-inflammatorisk og smertestillende effekt, forbedre blodtilførselen av vev.

Noen få oppskrifter presenteres i denne videopresentasjonen:

Kompatibilitet med tradisjonell terapi

Folkemedisiner for tromboflebitt i underekstremiteter er godt kombinert med bruk av tradisjonell medisin. Det viktigste, alle prosedyrer utføres under tilsyn av behandlende lege, spesielt hvis sykdommen er akutt.

Behandling kan utføres både i ambulant innstilling og gjennom kirurgisk inngrep - alt avhenger av alvorlighetsgraden av sykdommen.

Behandling av sykdommen på en konservativ måte er i utnevnelsen av følgende midler:

 • Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler;
 • bedøvelsesmidler;
 • Phlebotonics (en gruppe medikamenter som øker den venøse blodstrømmen fra nedre ekstremiteter);
 • Dezagregantov (legemidler som forhindrer trombose og reduserer risikoen for hjerteinfarkt).

Mer om konservativ behandling av tromboflebitt av føtter, lest i en egen artikkel.

prognoser

Med alle anbefalinger fra legen prognose for tromboflebitt gunstig behandling. Ved de første tegnene og symptomene på sykdommen må du øyeblikkelig kontakte en lege, ikke ta uavhengige beslutninger ved akutt utvikling av sykdommen og ta et behandlingsforløp med legemidler som øker venøs blodstrøm.

Sykdom er alltid lettere å hindre enn å behandle. Forebygging av tromboflebitt er enkel nok - det er riktig næring og en aktiv livsstil. Personer som er i fare, anbefales å bruke kompresjons undertøy, unngå å vandre i badstuen, og ikke bruke mye tid på å sole seg i solen.

Behandling av tromboflebitt i øvre og nedre ekstremiteter ved hjelp av folkemidlene

Tromboflebitt i øvre og nedre ekstremiteter er en vanlig og farlig sykdom som utvikler seg på grunn av mange faktorer. Hjelp til behandling av vaskulær patologi kan folkemedisin, som har antiinflammatorisk og smertestillende effekt og har tonisk og restorativ effekt på karene.

Hva er tromboflebitt

Tromboflebitt er en inflammatorisk prosess som utvikler seg på vegger av fartøyene, og er ledsaget av dannelse av en trombose som delvis eller helt dekker fartøyets lumen. Den vanligste formen av sykdommen er tromboflebitt i øvre og nedre ekstremiteter, som oftest utvikles på grunn av åreknuter.

Det er flere typer sykdommer som er tildelt avhengig av:

 • former for perforering - akutt, subakutt og kronisk;
 • karakter - purulent og ikke-purulent;
 • lokalisering av betennelse - tromboflebitt av overfladiske eller dype vener.

Hovedårsakene til tromboflebitt er:

 • økt blodkoagulasjon
 • senking av blodstrømmen gjennom venene;
 • brudd på integriteten til vener i vegger;
 • infeksjon;
 • onkologiske sykdommer;
 • inflammatoriske prosesser i indre organer;
 • traumer;
 • kirurgisk inngrep;
 • hormonelle lidelser;
 • komplisert graviditet og fødsel;
 • nevrotrofiske lidelser.

På begynnelsen blir sykdommen ledsaget av alvorlig smerte i bena og hendene - med turgåing eller fysisk anstrengelse. Huden i nærheten av venene begynner å bli betent, og kroppstemperaturen stiger til 37,5-38 grader. Dannelsen av blodpropp i karene fremkaller utseende av lite ødem og rødhet, og deretter seler på huden, forskjellig i størrelse. Noder på venene, som lett kan probes, og senere - bare sett på overflaten av huden, og er blodpropper. Etter noen dager vil kroppstemperaturen falle til normal.

Folkemidlene for blodpropp i øvre og nedre ekstremiteter

En stor hjelp i behandlingen av tromboflebitt er folkemedisin: urtemidler, biavlsprodukter, vanlige matvarer, hirudoterapi.

Plantevern

Ved behandling av vaskulær patologi brukes ofte gress og deres samlinger, hvorfra infusjoner og dekokter fremstilles.

Samlingsnummer 1. Cranberry blad, elecampane roten, ringblomst, mjødurt, svarthyll blomster, pochechuyny highlander, white willow bark, havre halm, og timian å ta i like proporsjoner. To spiseskjeer av den knuste blandingen for å brygge i 300 ml kokende vann, for å insistere 40-60 minutter i en termos. Ta tre ganger om dagen for 100 ml.

Samlingsnummer 2. Ryllik, tranebær og bjørk blad, evighets, Buckthorn bark i et forhold på 1: 2: 2: 2: 4 blanding og hakk, for å fremstille et avkok, opprettholde ilden i 10-15 minutter. Kjøl og filtrer litt, ta 150 ml tre til fire ganger om dagen. Samling er effektiv i kronisk tromboflebitt.

Infusjon av nålen bidrar til å redusere betennelse og styrke veggene i blodårene i den akutte sykdomsformen. Milled blader av anlegget brygge i et glass kokende vann, ta 2 ss av stoffet før hvert måltid.

Et effektivt middel for behandling av tromboflebitt av dype kar er alkoholisk tinktur av søt kløver, som er utarbeidet ved beregning av 50 g tørket gress for en halv liter vodka. Infiser 21 dager, ta 20 dråper tre ganger om dagen, vask med vann.

Rask rengjør blodet fra blodproppene, vil hjelpe hvitløktinktur: 200 g hvitløkhakk og hell varmt kokt vann, fyll det i 6 timer. Ta halvparten av glasset hele dagen. Bivirkning er ubehagelige opplevelser i magen, men det er ikke verdt å ta medisiner, det anbefales å bare legge til lite vann, noe som reduserer konsentrasjonen av hvitløk.

Apple cider eddik

Naturlig eplecidereddike er en av de populære tradisjonelle medisinene som brukes til å behandle ulike sykdommer, inkludert tromboflebitt. Produktet brukes til kremer og inntak.

For prosedyren er det nødvendig å vaske et rent bandasje eller gasbind i eddik og søke på det betente området i 20-30 minutter. Gjenta lotionen anbefales to til tre ganger om dagen. På samme tid, bruk en annen metode: Ta et glass kokt vann til natten med to skjeer eddik. Resultatet vil bli synlig om noen dager.

Ichthyol salve

Iktyolsalve er et billig og svært effektivt middel for tromboflebitt. Det toner og styrker veggene i blodårene, reduserer betennelse og indikeres i akutte og purulente former av sykdommen.

På bildet kan du se hvordan det ser ut (det finnes andre former for utgivelse).

Vanligvis er ichthiol lagret i en mørk glassbeholder

Hovedmåten for å bruke legemidlet er som følger: Påfør et tykt lag av salve på gasbind, fold eller dekk med et rent lag, gjenta prosedyren flere ganger. Den resulterende komprimeringen blir påført på det berørte området, opprett fargepapiret (du kan bake) og fest det med en elastisk bandasje. Ikke fjern dressingen i 7 dager.

Forbindinger og kompresser

Ved behandling av overfladisk tromboflebitt i lemmer, brukes komprimerer med urteinfusjon av marshweed ofte. En spiseskje av bakken råstoff til å brygge i 200 ml kokt vann, for å insistere 30 minutter. Rengjør bandasjen eller gasbindet med varmt infusjon, fest til det berørte området og hold i 20-30 minutter, periodisk fukt kompressoren. En slik prosedyre bør utføres daglig og vises i både akutte og kroniske former av sykdommen.

Sprit av akasia kan redusere betennelse og smerte i ekstremiteter i akutte former av sykdommen. For å gjøre dette, forhåndsberedte vodka-tinktur, fukt en ren klut i produktet og gjelde for de betente områdene. Etter 30 minutter blir de hovne knottene mindre. Tinktur brukes også til å gni bena og hender før du går i seng. Den samme effekten har tinktur på fjellaske, så vel som Kalanchoe, som er utarbeidet fra beregningen av 2 ss blad per 200 ml vodka.

For å komprimere med en svamp, må du avkjøle: 2 ss av produktet til å brygge i 200 ml kokende vann og insistere i 2 timer. Matte stoffet eller bandasjen i legemidlet, fest til venøse noder, fest det med et vanntett bandasje. Varigheten av prosedyren er minst 1,5 timer, det anbefales å lage lotioner to ganger om dagen i 20 dager.

Ved akutt sykdomsform er det viktig å gjøre saltoppløsninger: Legg et vått håndkle eller en klut fuktet med saltløsning (1 teskje per liter vann) på den berørte delen av beinet eller armen. Hold komprimeringen i 30 minutter, og gjør deretter en 20-minutters pause. Gjenta prosedyren anbefales 4 ganger.

En større effekt vil ha kombinert kompresjon av havsalt og medisinske urter. Det første laget av gasbind er fuktet i en avkok av kamille, salvie, snor og fugl fjellklatrer og ligger over det betente området. Det andre laget bør senkes ned i saltoppløsningen, klemmes litt og legges over det første laget av applikasjonen. Fest kompressen med en vanntett dressing og la den gå i 5 timer, på denne tiden anbefales pasienten hvile. I tilfelle av forverring, gjenta prosedyren to ganger om dagen, motstå kompresjonen i 3 timer, deretter etter en times lang gjentagelse, gjenta prosedyren.

Hirudotherapy

Hirudoterapi - behandling med leeches - brukes både i folkemusikk og i offisiell medisin, og anbefales for akutt og akutt form for tromboflebitt. For prosedyren, avhengig av graden av vaskulær skade, er det nødvendig med 6 til 15 leeches. De befinner seg ikke på det mest berørte fartøyet, men 1,5-2 cm fra det på begge sider i forskjøvet rekkefølge. Avstanden mellom leeches på den ene siden skal være minst 5-6 cm.

I prosedyren plasseres de langs fartøyet, unngår områdene under kneet, i albuen og lysken. Kategorisk er det umulig å bruke metoder for hirudoterapi med purulent tromboflebitt.

Bee Products

Bi-produkter brukes ofte til å behandle tromboflebitt i nedre ekstremiteter.

Honning komprimering er i stand til å raskt lindre smerter og redusere betennelse og hevelse. Honning bør påføres på et serviette eller rent kålblad, søk applikasjonen på det berørte området og fikse bandasjen. Prosedyren bør utføres hver dag, og kompresjonen blir i 2-3 timer.

Den terapeutiske salve fremstilles på basis av propolis: produktet knuses og blandes med myk smør i forholdet 1: 3. Produktet lagres i kjøleskapet og brukes som grunnlag for komprimering eller gnidning i kronisk tromboflebitt.

Tinktur av bivoks er også indikert i tilfelle forsømt sykdom. Håndfull av produktet satt i en glassbeholder og hell 0,5 liter kvalitetsvodka. Infiser 2 uker på et mørkt sted og bruk for alkoholapplikasjoner og behandling av hovne venøse noder.

Andre alternativer og metoder

Komprimerer fra modne tomater er effektive ved akutt tromboflebitt, siden allerede ved den første applikasjonen kan de redusere smerte og hevelse betydelig. Klipp en stor tomat i ringer og fest dem langs venene. Topp med en ren klut eller bandasje og fest bandasjen. Hold i 2 timer, skyll deretter huden med varmt vann. Gjenta prosedyren tre til fire ganger om dagen. Den samme effekten har stekt ost: den må knyttes litt med en gaffel og påføres jevnt på en ren klut.

Fra mumiene fremstilles en slik medisin: 16 g av produktet oppløses i 1 liter. Ta stoffet 100 ml to ganger om dagen 3 timer etter å ha spist.

Hvit leire anses å være effektiv i kronisk tromboflebitt. Produktet anbefales til bruk i kjølemasker eller komprimerer.

Voks brukes i kombinasjon med et knust nettleblad med dioecious og gåsfett. Ingrediensene er blandet til uniform, og salven brukes til komprimering til de berørte områdene over natten.

Gjøre kalde føtter og hender med kaldt vann hjelper med kronisk tromboflebitt, styrker veggene i blodårene og sprer blod. De første prosedyrene bør utføres to ganger i uken med lunkent vann på 28-32 grader, senker temperaturen med hver helling og bringer til 20 grader.

Hvordan spise for sykdom

Det er ingen spesiell diett for behandling av tromboflebitt i øvre og nedre ekstremiteter, men leger anbefaler at den daglige rasjonen inkluderer produkter som fremmer blodfortynning.

Anbefalt mat (med bilde)

 • melon, ananas, fiken og vannmelon;
 • bær - jordbær, bringebær, tranebær, blåbær, bjørnebær;
 • sitrusfrukter - sitron, grapefrukt, oransje, mandarin;
 • grønnsaker - tomater og agurker;
 • kanel;
 • frokostblandinger frokostblandinger;
 • løk og hvitløk;
 • ingefær;
 • Melk og meieriprodukter med lavt fettinnhold;
 • hvitt fjærkre kjøtt i kokt, stuvet eller dampet.

Forbudt å bruke

 • soyabønner, erter, bønner og belgfrukter;
 • hunden rose (de er kategorisk forbudt å bli behandlet!);
 • bananer;
 • svart currant;
 • fett kjøtt og fisk;
 • stekt mat;
 • mel;
 • sjokolade;
 • karbonatiserte drikker, inkludert vann;
 • sterk te og kaffe.

Eksempelmeny for dagen

 • frokost: havremel i melk, med frukt;
 • lunsj: naturlig fettfattig yoghurt;
 • middag: suppe fra grønnsaker, kokt egg, et stykke brød;
 • ettermiddagsmat: noen stykker melon eller vannmelon;
 • middag: salat av havkål, et stykke ost.

Således, med strengt begrenset bruk av ikke-anbefalte produkter og en økning i mengden frukt og grønnsaker som kan fortynne blod, kan du oppnå ønsket resultat mye raskere og behandle tromboflebitt mest produktivt.

Tidlig behandling av tromboflebitt av folk rettsmidler og riktig og balansert kosthold vil bidra til å stoppe utviklingen av sykdommen, redusere sannsynligheten for blodpropp og blokkering av blodårer og tilbake helse og letthet i mange år.

Behandling av tromboflebitt med folkemidlene

Tromboflebitt er en type vaskulær sykdom som utvikler seg mot en bakgrunn av svak blodsirkulasjon, venøs betennelse, væskeretensjon i kroppen, økt blodpropp eller på grunn av alvorlig arbeidskraft. Denne patologien er farlig ved at den manifesterer seg i form av blodproppobstruksjon, noe som resulterer i betennelse i vaskulærveggen. Sykdommen kan forekomme i 2 former: akutt (utvikler seg raskt, i flere timer) og kronisk (utviklingen av sykdommen oppstår i flere år med vekslende perioder med lindring og forverring).

Behandling av trombofleitt med folkemessige midler sammen med medisinsk terapi gir gode resultater. Det er viktig å konsultere legen din for å unngå mulige negative konsekvenser. Hvis sykdommen er igjen uten behandling, kan du få komplikasjoner i form av forgiftning av kroppen, nyrepatologier, vaskulære lesjoner eller nekrose av myke vev. Tåre av, en trombose kan tette fartøyet og føre til døden.

Av de vanligste reseptene som brukes til å behandle tromboflebitt, kan vi skille mellom følgende: 0,25-0,3 g mumiye ta 2 p. per dag, sammen med melk og honning (i forholdet 1: 20). Kursets varighet er 20-25 dager med en pause på 10 dager midt i behandlingen. Effekten av denne behandlingsmetoden vil ikke vare lenge: Graden av puffiness og smertesyndrom vil reduseres, hemoglobin vil øke, antall røde blodlegemer vil øke. Det finnes også andre, ikke mindre effektive måter å behandle tromboflebitt hjemme.

Behandling av trombofleitt i hjemmet

Behandling av tromboflebitt med folkemidlene gir gode resultater dersom de overholder legenes anbefalinger. Selvmedisinering kan være ineffektiv eller forårsake uønskede effekter. Det er mange hjemmebeskrivelser som brukes til å bekjempe problemet med blodpropper. I komplekse hjelper de å takle slike symptomer som hevelse i vev og smertsyndrom, hudbetennelser, etc.

Behandling av tromboflebitt hjemme er først og fremst basert på bruk av produkter som kan fortynne blod. Slike produkter inkluderer: eple cider eddik, solsikkefrø, oliven og linolje, hvitløk og løk, tomater, havremel. I kostholdet anbefales det også å inkludere tranebær, sitroner, bær, kalebasser, meloner, rødbeter og andre produkter. Kostholdet bør utelukke bruk av fettstoffer. En god hjelpemiddel er en blanding av 1-2 stk. hvitløk (i knust form), 2 st. skjeer av vegetabilsk olje og 1 m. skjeer av honning.

Effektive er kompresser, som må gjøres over en lengre periode - ikke mindre enn 1 måned. En av alternativene kan tjene som en komprimering av kålblad, som først må avstøtes og smøres med vegetabilsk olje, hvoretter - festes til et sårt sted og vikle bandasje. Det anbefales ikke å stramme bandasjen for ikke å forstyrre blodsirkulasjonen i bena.

Man kan fremstille mirakel salve bestående av Ichtyol salver og salve Wisniewski (1-but.) Med tilsetningen av aloe juice, smult, løk juice fortynnet i vann og såpe (1 ss. L.). Ingredienser legges i en emaljert beholder og kokes, omrør hele tiden blandingen med en treskje. Den resulterende massen avkjøles og brukes som en salve, påfører den på de berørte områdene av huden og påfører en ikke-såret bandasje. Forbindelsen skal brukes for en dag, ta en pause og bruk salven igjen til den er helt konsumert.

Med tromboflebitt og åreknuter anbefales pasienten å sove med bena forhøyet. Utføre enkle øvelser vil også bidra til å redusere smerte og redusere hevelse. Gjennom dagen kan du gjøre følgende øvelse: å stige på sokkene 3-5 r. og slipp skarpt med hæl på gulvet. Øvelsen skal gjentas etter en 10 sekunders pause.

Inflammede vener kan behandles ved hjelp av å gni de berørte områdene med eplecidereddike. På samme måte bruker du leire og hytteost, og bruker dem til steder med betennelse. Fotbad med bark av pil og askpen hjelper også til behandling av tromboflebitt. For å forberede infusjonen ta 2 ss. l. bark av trær og fyll dem med 2 glass bratt kokende vann, hvorpå de koke i 15 minutter. Varigheten av å ta bad skal være opptil en halv time. I morgentidene er en kontrastdusj (opp til anklene) med alternerende varmt og kaldt vann i 20 sekunder nyttig.

På steder med hevelse i blodårene komprimeres det med rynket melk og urte malurt, tatt i like store mengder. Med samme formål brukes fernelbladene i revet form, blandet med sur melk eller krøllet melk i like store mengder.

Folkemidlene for behandling av åreknuter og tromboflebitt

Behandling av tromboflebitt med folkemidlene gjør at du raskt kan kvitte seg med symptomene som følger med denne sykdommen. I dette tilfellet er det nødvendig å konsultere legen din angående bruk av de mest effektive behandlingsmetodene. Det må huskes at selvmedisinering kanskje ikke gir det ønskede resultatet.

Når det gjelder oppskrifter av tradisjonell medisin som brukes til å behandle tromboflebitt, er det en rekke av dem. Vanligvis brukes flere behandlingsmetoder på en gang (massasje, komprimerer, salver) for å oppnå det raskeste mulige resultatet.

Folkemidlene for behandling av åreknuter og tromboflebitt:

 • Tinktur fra Kalanchoe for sliping av de berørte områdene (2 ss råstoff for å smelte i en vassel, hell et glass vodka og insister i 10 dager).
 • Salve fra mammaen (i ferskenolje eller vaselin fortynne mumien i forholdet 1: 5).
 • Tinktur av akasia for kompresser (2 ss råmateriale, hell et glass bratt kokende vann og insister i 2 timer).
 • Aromaterapi (1-2 dråper cypress, myrtle eller tea tree olje lagt til venøs krem ​​og forsiktig gnidd i huden på beina, legg deg deretter ned med hevede ben i en halv time).
 • Badekar med essensiell olje av geranium, peppermynte, myrtle (15 dråper essensiell olje per 5 liter vann).

I ikke-helbredende sår, som skyldes betennelse i kar og nekrose, brukes bandasjer fra:

 • havtornet olje;
 • revet gulrot;
 • salve, tilberedt fra bouillon av agurker med tilsetning av naturlig honning og smør (1: 4);
 • knuste blader av kål, blandet med egghvite;
 • knust selleriblader, blandet med smør (grønnsak eller kremaktig).

Smøre sår kan være et produkt laget av røttene av burdock (50 g), fylt med solsikkeolje (100 ml), infundert om dagen og kokt over lav varme i 15 minutter. Det resulterende produktet må filtreres og brukes til det tiltenkte formål.

Før du går i seng anbefales det å ta fotbad med avkok av urt. Bladene av lilla, som må dekkes med ben, dampet i varmt vann, hjelper godt. For å helbrede sår, kan du bruke spon fra barken av lilla.

Med venøs betennelse anbefales det å ta avkok av urtemusmus: 1 ss. En skje av tørre råvarer skal helles med kokende vann (1/2 liter) og insistere i en halv time. Ta tre ganger daglig til 100 ml før måltider. Den samme effektiviteten har avkok fra bladenes nett: 1 ss. l. Råmateriale helle et glass kokende vann, insister for en time, belastning og konsumere 2 ss. l. 4 r. per dag.

Hvis tromboflebitt utviklet seg i løpet av en periode etter fødselen behandling av sykdom vil hestekastanje skjær, som er for fremstilling av 20 g frø helle vodka (200 ml) og insisterer omtrent en uke, risting daglig. Etter dette må løsningen filtreres og påføres til 15 dråper på 4 p. dagen før måltider.

Behandling av folkemidlene for dyp tromboflebitt

Behandling av tromboflebitt med folkemedisin bidrar til raskt å kvitte seg med symptomene på sykdommen og for å fjerne betennelsen i karene. Gressene brukes oftest til dette formålet: smertestillende midler, blodfortynnere, forbedrer blodstrømmen og styrker vaskulære vegger. Slike urter inkluderer: mor-og-mormor, madder fargestoff, bringebærblad, tusenfryd, malurt, peonrot, hestkastanje og mange andre. etc. De brukes i form av buljonger for inntak, gnidning og lotion.

Behandling av folkemidlene for dyp tromboflebitt er basert på anvendelse av følgende oppskrifter:

 • Tinktur av muskatnøtt: 1 ss. Muskat i knust form må fylles med vodka (1 liter) og insistere i 10 dager. Ta denne medisinen anbefales for 20 dråper tre ganger om dagen.
 • Avkjøling av nålen. Friske blader av planten skal finhakkes, hell et glass kokende vann, og insister deretter på 1 time. Ta 2 ss. skjeer før du spiser tre ganger om dagen.
 • Eikbark (bidrar til å styrke dype fartøy). 1 ss. Skjeer av råmateriale hell et glass kokende vann, kok i en halv time og insister 30-40 minutter. Etter det, bør buljongen filtreres og tas i ferdig form for 1 ss. skje før måltider tre ganger om dagen.
 • Tinktur av hestkastanje og tinktur av ginseng (i komplekset) - ta 20 cap. hver dag før du spiser.
 • Dekoksjon av kløver. 100 gram tørt råmateriale hell 1 liter vodka, insister i 21 dager, ta 20 cap. før måltider tre ganger om dagen.

Du kan bruke en alkoholtinktur av fjellaske for å komprimere. Foreløpig må det fortynnes med vann i forholdet 1: 3. Før du legger deg til sengs, anbefales det å bruke rå poteter i revet form til de berørte hudområdene.

Det er viktig å kombinere ulike metoder for nasjonal behandling: bad, gni den berørte huden og komprimerer anbefales å kombinere med foten skuffer og mottar infusjoner, effekten av disse er å styrke innsiden av blodårene og redusere betennelse. Når akutt form for tromboflebittbehandling anbefales å begynne med komprimerer. For eksempel kan du påføre et håndkle eller gassbindende fuktet i en løsning av havsalt (1 del salt oppløst i 1 liter varmt vann) til de berørte områdene av huden. Hold komprimeringen i en halv time, og gjør deretter en 30-minutters pause og gjenta prosedyren 4 ganger.

Når tromboflebitt begynner, når trofasår ser på bena, brukes følgende metode. Såret forsynes forsiktig med pulveret av den medisinske horsetailen, og toppen er dekket med et friskt kålblad. Etter at såret er rengjort og behandlet, er det berørte området smurt med havtornolje. Yarrow juice har gode helbredende egenskaper, som også kan behandles med et sår.

Spiskum fra tromboflebitt

Behandlingen av tromboflebitt med folkemidlene er brukt mot bakgrunnen av generell medisinering for maksimal effekt. Mange oppskrifter av tradisjonell medisin refererer til bruk av medisinske urter i form av avkok og infusjoner. En av disse plantene er svart cumin, som har antiinflammatoriske og styrke egenskaper.

Den mest brukte oljen er svart spidskommen, som har til formål å styrke karveveggene, øker elastisiteten, reduserer risikoen for å utvikle blodpropper. Med regelmessig bruk bidrar dette stoffet til å forhindre dannelsen av aterosklerotiske plakk, og forhindrer også forekomsten av vaskulær betennelse. Kumminolje er foreskrevet som et hjelpemiddel for behandling av åreknuter, tromboflebitt, trombose, kardiovaskulære sykdommer.

Spiskum fra tromboflebitt kan brukes til ekstern bruk - i form av komprimering og gnidning. Det anbefales også å ta 1 ts daglig. frø eller olje, bland det med appelsinjuice for å forbedre smaken. Du kan bruke følgende oppskrift: klokka 1 en skje med svart spiseskum ½ kopp vann og tilsett 1 ss. l. honning, bland så godt og ta 20 minutter før du spiser.

Mange bruker denne løsningen: de blander 1 teskje av spisskum olje med 1 ss. l. honning og drikke i form av te. Du kan legge til 5 cap. olje i et glass med myntete (tatt på tom mage). For sliping, bruk en blanding av spisskummen (1 ts) med 1 ss. l. honning og et lite stykke knust hvitløk.

Også mel fra frø av spidskommen brukes som følgende: 1 ts. Mel oppløses i 100 ml kokt vann (i varm form), tilsett 1 ss. l. honning og blande. Den resulterende blandingen anbefales å tas to ganger om dagen i en halv time før måltider.

Komprimere fra tromboflebitt

Behandling av tromboflebitt med folkemessige midler i kombinasjon med narkotikapreparasjon fremmer raskest frigjøring av symptomer og reduksjon i vaskulær betennelse. I oppskrifter av tradisjonell medisin oftest brukte medisinske urter, som har anti-inflammatorisk, sårheling, styrking effekt.

Komprimering fra tromboflebitt er metoden for behandling nr. 1, som du kan fjerne ubehagelige symptomer i form av hevelse, hudbetennelse, smerte. Følgende er oppskriftene for de mest effektive kompressene for behandling av tromboflebitt ved forskjellige stadier av sykdommen:

 • Ristet urte malurt bitter (halv glass) blandet med frisk yoghurt (1 glass), den resulterende blandingen som en komprimering for å feste til et ømt punkt og toppdeksel med cellofan. Det er best å sette en slik komprimering om natten (3-5 timer). Behandlingsforløpet er 1 uke, hvorpå du må gjøre en 3-dagers pause og fortsett å utføre prosedyrene.
 • Honning legger et tynt lag på et linneklær, legg forsiktig på kompressen til et ømt punkt, toppdeksel med en klut. Det anbefales å sette komprimeringen i begynnelsen i 3-4 timer, da kan det være lengre.
 • Et nytt ark med kål bør kastes forsiktig, deretter smurt med vegetabilsk olje, påføres et sårt sted og bandasje. Det anbefales å utføre prosedyren hver dag, løpet av behandlingen er 1 måned.
 • 2 ss. malurt (tørrstrimlet blader) helle 1 liter curdled melk, bland, deretter bland blandingen til det berørte området, pakk det med laken og fest med en bandasje. En slik komprimering anbefales å bli gjort tre ganger daglig, og opprettholde en tid på 30-40 minutter.
 • La bladerne av Kalanchoe forsiktig settes, legg brennstoffet inn i en 0,5 liters flaske, tilsett varmt vann og legg det på et kjølig sted i en uke, og rist flasken regelmessig. Deretter filtreres løsningen og brukes som komprimering to ganger om dagen.

Før du bruker tradisjonelle metoder for behandling av tromboflebitt, kontakt lege for å unngå negative konsekvenser. Selvmedisinering med urter og salver anbefales ikke, siden det er en rekke kontraindikasjoner avhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen. Du bør stole på kun påvist "bestemor" oppskrifter som har vist seg å være effektive, og de bruker bare naturlige ingredienser.

Urter fra åreknuter og tromboflebitt

Behandling av tromboflebitt med folkemidlene er en effektiv måte å kvitte seg med ubehagelige symptomer og forhindre farlige konsekvenser av sykdommen. Utvilsomt kan det mest effektive resultatet kun oppnås ved hjelp av kompleks terapi (bruk av medisinering, massasje, fysioterapi, komprimerer, etc.).

Tradisjonell medisin tilbyr urter fra åreknuter og tromboflebitt, samt ulike medisinske planter som har en helbredende, antiinflammatorisk og absorberbar effekt. Nedenfor er oppskriftene, som du med hell kan kurere de ovennevnte sykdommene.

 • Hestekastanje (bark, frukt, blomster) regnes som en av de beste tradisjonelle medisinene, som har vist seg å være effektiv i å styrke blodkar og resorbere blodpropper. Det er ingen tilfeldighet at utdraget av dette treet er en del av mange apotekskrem for behandling av varicosities, tromboser og andre sykdommer. For å forberede salven, må du bruke 50 g kastanjekerner, skrell, fyll dem med vegetabilsk olje. Gni produktet inn i det berørte området med lett massasjebevegelser.
 • Hasselnøtt i form av avkok (1 ss hakkede blader og bark suge i et glass kokende vann og la over natten). Den mottatte mengden kjøttkraft er en daglig dose av et legemiddel, som må være full i flere mottakelser.
 • Friskpresset løkjuice skal blandes med honning i like store mengder og holdes på et varmt sted i 3 dager, hvorpå det skal settes i kjøleskapet i 10 dager. Ta stoffet skal være 1 ss. l. tre ganger om dagen til den er oppbrukt, ta deretter en 3-dagers pause og gjenta behandlingsforløpet.
 • Kalanchoe (blader) kuttes i en krukke og hell vodka, insistere i 10 dager, og bruk deretter for å gni.
 • Acacia White har en antikoagulant egenskap og inneholder salisylsyre. 100 g tørrblomstring må helles 0,5 liter vodka, insistere i 2 uker på et mørkt sted og belastning. Søk om sliping og komprimering.

Av medisinske urter som har bevist seg i behandlingen av tromboflebitt, kan du notere celandine, mor-og-mormor, kamille, malurt, calendula, plantain. For å fjerne betennelse, bruk friske blader av lilla, som må påføres på det berørte området om natten. Dekoksjon av verbena medisinske (1 spiseskjee urt per 1 element kokende vann) tas innen 24 timer. Fra gresveggene gjør myren fotbad (200 g tørt råstoff, hell kokende vann (5 liter) og insister i en bøtte, senk beina og hold ca en halv time, hell kokt vann).

Leeches fra tromboflebitt

Behandling av tromboflebitt med folkemidlene gir positive resultater i tilfeller hvor sykdomsformen (akutt eller kronisk) er tatt i betraktning, graden av utvikling og symptomatologi av sykdommen, pasientens helsetilstand.

Leeches fra tromboflebitt brukes til å behandle den akutte sykdomsformen, forutsatt at pasienten har kontraindikasjoner til antikoagulerende legemidler. Denne metoden er valgfri og brukes på bakgrunn av tradisjonell behandling (medisinering, massasje, fysioterapi). Selvmedisinering kan være farlig, så det anbefales å konsultere en lege før du starter prosedyren.

Effekten av hirudoterapi er basert på aktiv virkning av hirudin-enzymet, som er funnet utelukkende i spytt av leeches. Injiseringen av hirudin i det berørte karet forstyrrer prosessen med blodkoagulasjon. De fleste pasienter opplever en signifikant reduksjon i smerte etter den første hirudoterapi-økten. Etter et fullt behandlingsforløp forsvinner hevelse, kramper og følelse av tyngde i beina. Ifølge resultatene fra medisinske observasjoner er det normalisering av venøs sirkulasjon og til og med delvis oppløsning av blodpropper.

Under prosedyren plasseres leeches på begge sider av det skadede karet i forskjøvet rekkefølge. Vanligvis brukt fra 6 til 15 leeches (avhengig av sykdomsforløpet og alvorlighetsgraden, graden, utviklingen av betennelse i vevet). Det er forbudt å plassere leeches under kneet, med forsiktighet er det nødvendig å legge dem i lyskeområdet ved diagnostisering av tromboflebitt i bekkenbeinene. I intet tilfelle kan metoden for hirudoterapi brukes i utviklingen av en akutt purulent prosess.

Behandling av trombofleitt med folkemidlene er en av de effektive, effektive skrittene på vei til pasientens gjenoppretting. Bruken av urteinfusjoner, medisinske komprimerer, salver, hirudoterapi i komplekset gir positive resultater og hjelper pasienten å kvitte seg med de ubehagelige symptomene som er forbundet med sykdomsutviklingen.

Tromboflebitt som behandlet med folkemidlene

Hvordan behandle trombose med folkemidlene

Noen ganger virker det for oss at sykdommen er typisk bare for folk i alderen. Men som det viste seg fra min personlige erfaring, er denne oppfatningen feilaktig. I den siste måneden av graviditeten opplevde jeg personlig dyp venetrombose. Jeg har ofte følt smerte og hevelse i kalvområdet, spesielt når jeg knuter knær eller går fort. Det var en rødhet av huden på det stedet, det virket noen ganger som foten, som om den ble brent. Årene utførte mer enn i andre deler av kroppen - dette bekymret meg først.

Legen min ansvaret undersøkte meg. Så sendte jeg for ultralyd for endelig å sikre at jeg har trombose. Jeg hadde umiddelbart mange spørsmål. Han beroliget seg etter å ha fortalt at blodproppene (clots) kan vises uten synlig grunn. Imidlertid, mens du venter på babyen, øker sjansene: kroppen "programmerer" seg selv for blodkoagulasjon, som beskytter moren mot det store blodtapet under arbeidet.

Jeg bestemte meg for å behandle trombose ved hjelp av tradisjonell medisin.

Tross alt, prospektet i nær fremtid å ha problemer med å puste, smerte i brystet med luftpusten, var hoste med blod ikke veldig lyst. Sannsynligvis oppstod sykdommen på grunn av min inaktive livsstil under graviditet - blodstrømmen i bena ble betydelig begrenset. Jeg hadde ikke lyst til å forgifte kroppen min med "kjemoterapi" (antikoagulantia), så jeg bestemte meg for å bruke trombosebehandling med folkemidlene.

Hvis noen elementer er karakteristiske for deg, så faller du inn i risikogruppen av mennesker for hvilke sykdommen også er karakteristisk: alder over 35 år; Tilstedeværelse av overvekt og dårlige vaner (røyking, alkohol, etc.); det var blodtransfusjon; selve blodet er dårlig krøllet. Jeg foreslår å lese folkeoppskrifter:

Tradisjonell behandling av trombose med urter

For å forberede infusjonen, må du hell 1 ts. knust tørket mintgress peppert glass bratt kokende vann. Etter dette, insistere på en forseglet beholder i 20 minutter, avløp. Innholdet i infusjonen skal være full om morgenen i tom mage 30 minutter før frokost. Behandlingsforløpet med dette folkemidlet for trombose varer i flere måneder.

Å fortynne blodet, spis tranebær, blåbær, kirsebær, irgi - en god kur for trombose.

Bad med bomulls svin i folke trombose behandling

For å forberede infusjonen, må du hælde 200 g tørr krydder i beholderen, topp den med 6-8 liter kokende vann, insister en time, forsiktig innpakket. Senk deretter bena i vasken med infusjon (temperaturen på infusjonen skal ikke være over 37 ° C!) Og hold dem der i minst 30 minutter. Under prosedyren må bøtte eller bekken vikles inn. Og så fortsett til full gjenoppretting. Hvis du har normalt blodtrykk, er du velkommen til å bruke denne populære måten å bli kvitt trombose.

Tromboflebitt: behandling med folkemidlet

Tromboflebitt refererer til inflammatoriske sykdommer i årer, når blodpropper (trombier) dannes på veggene som er i hulrommet og forstyrrer normal blodstrøm. Sykdommen påvirker vanligvis venene på nedre ekstremiteter. Denne sykdommen er farlig fordi blodklumpen når som helst kan komme i bevegelse sammen med blodstrømmen og helt tette veinen som fører til det vitale organet. For eksempel er den mest alvorlige komplikasjonen tromboembolisme av lungearteriene.

Oftest utvikler sykdommen seg mot bakgrunnen av ubehandlede åreknuter - inflammatorisk vaskulær sykdom, hvor blodet beveger seg til hjertet. Også ofte forekommer sykdommen etter fødselen. En ganske høy risiko for tromboflebitt er funnet hos personer med inaktiv blodgass, samt med økt blodviskositet.

Hvilke oppskrifter vil bidra til å kurere tromboflebitt, behandling av folkemidlene av denne sykdommen, hvordan du skal forberede hjemmemedisiner og hvordan du bruker dem - vi vil snakke om alt dette i dag.

Oppskrifter av tradisjonell medisin

Vil bare advare om at en så alvorlig sykdom kun kan behandles ved hjelp av tradisjonell medisin bare i begynnelsen av utviklingen. Videre bør folks behandling bare supplere grunnleggende, utpekt av legen, men ikke erstatte den. Hvis sykdommen er startet, vil bare kirurgisk behandling hjelpe. Men til dette ikke skjer, bruk de gamle beviste folkeoppskrifter:

- Hakk stilkene med bladene på husets medisinske plante gyldne mustasjer. Slip dem eller undertrykke dem ordentlig. Legg råvarene på et gasbind serviet, fest til syke vener, bandasje med elastisk bandasje. La for en dag. Neste dag, komprimere en frisk en.

- I tromboflebitt, åreknuter, venøse sår eksperter tradisjonell medisin tilbyr denne oppskriften: Om sommeren, i juli, samle friske blader av hasselnøtt (Filbert). Tørk deretter dem godt i en skygge på gaten eller i en litt oppvarmet ovn. Fra ferdiglagde råvarer, tilbered medisinsk te: Hell 2 ss til bryggeriet. l. hakket tørket løv, tilsett 400 ml kokende vann.

La det dekkes med et håndkle i 10-15 minutter. Faste bare drikke, filtrert, opptil 4 ganger om dagen. Det er veldig nyttig parallelt med mottak av denne teen for å spise tre ganger om dagen 1 ts. av pollen. Slik behandling tilbringer 1 måned.

- Veldig bra folkemedisin for behandling av tromboflebitt - Kalanchoe. Fra det forberede tinktur til komprimering og slipe. For å forberede et legemiddel, kutt av bladene fra planten, totalt - 2 ss. l. Klipp dem, sett dem i en krukke, tilsett 200 ml. av vodka. La være et sted på et mørkt sted i 7-10 dager.

Med en klar tinktur, fukte gasset eller servietter, gjelder de syke deler av beina. Du kan også forsiktig gi dette legemidlet inn i overflaten av huden, hvor venene påvirkes av tromboflebit eller åreknuter.

- Det er et annet meget godt verktøy som kan brukes for hjemmebehandling: Fremstill den følgende blanding for å gni: Hell i en krukke 100 g tørket ring blomster, tilsett en halv liter av korn, fortrinnsvis olivenolje, agitere, lukker lokket, sted på terskel, i solen. Hold deg der i 2 uker. Klar olje tinktur gni forsiktig i ømme flekker.

- Et kjent gammelt middel for behandling av tromboflebitt er tinktur fra blomster av hestkastanje. For å gjøre det, hell i en krukke med 50 g tørkede blomster, legg til en halv liters vodka, gå på et mørkt sted i 14 dager. Klar tinktur, belastning, ta 30 dråper. tre ganger om dagen.

- Kok en bøtte med vann med en bøtte med vann, hell i det 1 glass tørt urtgressgress. Dekk skuffen med et lokk, la det stå i en halv time. Deretter, når vannet blir moderat varmt, senk foten inn i bøtte med infusjon med de syke venene. Hold i en halv time. Utfør prosedyren hver dag, i 1-2 måneder.

- Forbered en humlebuljong. For å gjøre dette, grind hans knotter, hell 1 ss. l i en liten gryte, legg 1 kopp kokende vann, sett i et vannbad, kok i 15 minutter. La deretter avkjøles, spenne, drikk et glass før du spiser. Fra hop-lignende avkok er det også nyttig å lage komprimerer på syke vener.

- En annen veldig effektiv oppskrift - komprimerer fra osseous ordinary. Noen ganger bidrar til å unngå kirurgi på venene. For å lage et legemiddel fra den, sett 30 g finhakket stilk, såpekrydder i en gryte og hell en halv kopp vann i pannen. Kok, kok i lett varme i 5 minutter. La kjøttbøtten være avkjølt. Våt avkok med avkjøling av gasbind, fest på det berørte benområdet, bandasje med elastisk bandasje.

Ved behandling av tromboflebitt, som med åreknuter, bør en spesiell diett følges. Dette er nødvendig for at behandlingen skal være effektiv, effektiv. Derfor, under det bør utelukkes fra dietten, fete, stekte matvarer, nekte hermetikk, røkt, veldig salt, syltet, krydret mat og krydder.

Spis mer friske grønnsaker, grønnsaker, frukt. Drikk mer ferskpresset juice, bare rent vann - disse produktene bidrar til å tynne blodet, forhindrer dannelsen av blodpropper. Og mer - tilbringe behandling folkemidlene bare under kontroll av behandlende lege. Vær sunn!

- Kjære våre lesere! Vennligst velg skrivefeltet og trykk Ctrl + Enter. Skriv til oss hva som er galt der.

- Vennligst legg igjen din kommentar nedenfor! Vi spør deg! Det er viktig for oss å kjenne din mening! Takk! Takk!

Tromboflebitt. Behandling med folkemidlene

5. september 2012 | Forfatter: Viktoriya

Tromboflebitt. Behandling med folkemidlene

tromboflebitt Er en sykdom som er ledsaget av dannelse av blodpropper (trombi) i de betente venene. Dette fører til blokkering av fartøyets lumen, noe som ikke er helt trygt.

Tilbyr oppskrifter behandling av tromboflebitt med folkemidlene.

- For behandling av tromboflebitt er det nødvendig å forberede et middel for potetknollere (se legemiddelegenskapene til poteter i denne artikkelen). Vask knollene, gni på en liten rist, pomphy poteter, fyll dem i en bomullspose og legg dem i kokende vann i 1-2 minutter. Påfør, gjelder på de ømme flekkene, styrker bandasjen.

- 20 g av roten til aira heller en halv liter eple hjemmevin og insisterer 4 dager på et mørkt, kjølig sted. Ta en halv time før måltider for 2 ss. skje 3 ganger om dagen.

- Ta 10 g blomster av svartørre, sitronbalsam, hule og 15 g buktornbark. Alt er godt å røre. Hell 1 kopp kokt vann 1 ss. skje blandingen og kok i 15 minutter. Drikk om morgenen og om natten for 1 glass.

- 1 ss. Skje den knuste barken av hassel og hell en halv liter kokende vann og kok i 10 minutter. Deretter dreneres og avkjøles. Ta en halv kopp mat før måltider 4 ganger om dagen.

- Hell en halv liter vodka 100 gram tørket urte rue. Infuse på et kjølig mørkt sted. Ta 10 dråper per 1 ss. en skje med vann 3 ganger om dagen.

- Ta 1 del av urtens yarrow, eikbark, trefarget violett gress, horsetailgress; 2 deler av urt St. John's wort, kamille blomster, calendula blomster (jeg anbefaler å lese om de medisinske egenskapene til calendula her). Alle blander. Hell 1 kopp kokende vann 1 ss. skje blanding, insisterer en halv time og belastning. Påfør på komprimerer på sår flekker og vasker sår.

- Vel hjelper med tromboflebitt følgende folkemedisin: Legg en halv liters krukke med friske calendula blomster i ½ kg av smalten, oppvarmet til 60ºі. Opprettholde denne temperaturen i 3 timer, røring av og til. Deretter belastes og overføres til tørre retter. Oppbevares i kjøleskapet. Smør de daglige ømme flekkene.

- Grind 30 g kamilleblomster og hestesko, bland. Tilsett 40 g St. John's wort. Hell 2 liter kokende vann 2 ss. skje blandingen og kok i 5 minutter. Infuse for en time. Ta ¼ kopp med 2 ts naturlig honning 3 ganger om dagen. Denne oppskriften hjelper godt med mottak av blomst pollen til 1 ts 3 ganger om dagen (om de medisinske egenskapene til pollen leses her).

- Vask 3 epler, legg i en emaljepanne, hell 1 liter kokende vann, deksel, deksel med et teppe i 4 timer. Mash epler, belastning infusjon og ta om morgenen på tom mage og før du legger deg til sengs 50 ml med 1 teskje sukker eller honning.

- I en mørtel knuse 250 g hvitløk, hell den 350 g flytende honning, bland og insister på et mørkt sted i 7 dager. Ta 40 minutter før måltider for 1 ss. skje 3 ganger om dagen. Behandlingsforløpet er opptil 2 måneder.

- Bland 100 gram røtter av elecampane, mynte og salvie. Hell i en termos 3 kopper kokende vann 3 ss. skjeer av samlingen. Stamme om morgenen og ta 4 ganger om dagen for 150 ml 30 minutter før du spiser.

- Hver morgen anbefales det å heve føttene på veggen, utfør føttene "Bike" trening.

- Gå hver dag i 1-2 km. Unngå nervebelastning.

Jeg håper, den foreslåtte folkemidlene for behandling av tromboflebitt.

På bloggen kan du også lese artikkelen for helse av vener.

Les Mer Om Fartøyene