Effektive måter å behandle trombofleitt i underekstremiteter hjemme

Tromboflebitt er en vaskulær sykdom som fører til venøs betennelse. Når sykdommen blir observert, er en sterk koagulerbarhet av blod forstyrret, og ødem i ekstremiteter oppstår. Inflammasjon av blodårer skyldes en blodpropp som tetter opp karet.

Er det mulig å kurere denne sykdommen hjemme med folkemidlene? Er det farlig? Hva tillater leger?

Vil det hjelpe?

Behandling av tromboflebitt i underekstremiteter med folkemidlene hjemme er ganske effektiv. Men for å starte behandlingen med urter og buljonger trenger du bare i de tidlige stadier, med symptomer som manifesterer seg som smerte under knærne og i kalvene, så vel som med utseendet av hevelse i nedre lemmer.

Tradisjonell medisin bidrar til å stoppe sykdomsprogresjonen. Men hvis du starter behandling med urter, når sykdommen har gått inn i hele fasen, vil det være helt umulig å kurere det, selv om det er mulig å lindre kurset.

Mulige farer

Tromboflebit er farlig med sin akutte fase. Komplikasjon av denne sykdommen er en trombose som er festet til fartøyets vegg er skjøre. En del av trombosen kan når som helst komme av, med en strøm av blod for å trenge inn i hjertet og forårsake en blokkering av lungearterien. Avhengig av trombusens diameter og nivået på tilstoppet kar, kan sykdommen føre til et mildt, sjokk, dødelig eller asymptomatisk utfall.

Akutt tromboflebitt utvikler seg om noen timer. Dens symptomer strekker seg til de fleste fartøyene. Pasienten kan økningstemperatur, kramper og hevelse i underekstremiteter begynner.

I den akutte sykdommen er det strengt forbudt å utføre mekaniske manipulasjoner i det berørte området. Ikke gni salver eller kremer i et sårt sted. Pasienten må legges og kaller en lege.

Folkets rettsmidler for behandling av akutt tromboflebitt er best satt til side, og fortsett til det, så snart hovedbehandlingen vil ha en positiv effekt. Bedre i dette tilfellet vil folks midler ikke, da risikoen for separasjon av trombus vil øke betydelig.

Sikre oppskrifter

Bli kvitt tromboflebitt i underekstremitetene eller i det minste lindre det kroniske løpet av sykdommen kan være ved hjelp av slike tradisjonelle behandlingsmetoder som forskjellige komprimerer, urteinfusjoner, diettmat og en aktiv livsstil.

diett

I tromboflebitt er det en forutsetning blodfortynning. Dette forenkles av følgende produkter:

 • Linfrø og olivenolje;
 • Hvitløk og løk;
 • frø;
 • Apple cider eddik;
 • Grønnsaker - spesielt rødbeter og tomater;
 • Melon, vannmelon;
 • Groats - havremel og havregryn
 • Frukt - Kirsebær, Tranebær, Viburnum, Sitron;

igler

Akutt stadium av denne sykdommen kan behandles med leeches. De påføres over den skadede delen av fartøyet. Hvis du legger dem over på en vene, kan leeches provosere blødning.

Den beste måten er å lokalisere leeches på begge sider av det syke fartøyet, i en avstand på to centimeter. De skal være forskuddet i 6 centimeter fra hverandre.

Avhengig av sykdommens kompleksitet per økt, kan du trenge opptil 15 leeches.

de bør ikke ligge under kneet, og forsiktighet må tas når leksene passer inn i lysken. Når purulent sykdom er brukt, er leeches forbudt.

rubdown

Det er godt å tørke deg selv med tromboflebitt. I de berørte beina kan være å gni en tinktur av Kalanchoe. Den er utarbeidet som følger:

 • Vodka - 200 ml;
 • Kalanchoe - 2 ss. skjeer av blader. Anlegget skal være eldre enn 5 år.

Løsningen er infundert i 5 dager. Prosedyren for tørking utføres tre måneder.

Hjelper til å fremskynde helbredelsesprosessen salve med lard, som bør brukes på sykeområder og ikke vaskes ut i løpet av dagen. For å forberede salven trenger du:

 • Svinekjøtt fett;
 • En liten kjære
 • Husholdnings såpe i flytende form;
 • Ichthyol salve;
 • Juice av løk og scarlet.

Alle ingrediensene blir tilsatt til smeltet fett og blandet. Før bruk må blandingen avkjøles.

Overflater på huden kan herdes ved å smøre dem alkohol tinktur av akacia.

Vel hjelper og bodyaga. Komprimering fra det blir brukt på de berørte områdene, og de skal holdes i en time. For kompresst er 2 ss. skjeer med vannsvamp, som fortynnes med et glass kokende vann. Blandingen bør infunderes i minst to timer.

Godt bevist seg selv salve med mumier. Dette stoffet oppløses i vaselin i et forhold på 1 til 5. Sammensetningen påføres de berørte områdene to ganger om dagen. Mumi blir tatt og inne som en tinktur på 20 dråper før måltider: 8 g av stoffet oppløses i 0,5 l vann.

Mot varicose blir eplecidereddik ofte brukt. Lær alt om applikasjonen i denne situasjonen.

Hvordan lage en krem ​​av bivoks fra åreknuter? Instruksjoner i denne publikasjonen.

Dekoksjoner og infusjoner

Infusjon av honning og hvitløk. For å gjøre det, trenger du renset og hakket hvitløk i en mengde på 250 g og 300 g honning. Hvitløk, blandet med flytende honning, skal infunderes i en uke ved romtemperatur.

Ta blandingen du trenger å spise en og en halv måned i mengden av en spiseskje. Disse ingrediensene inneholder de sporelementene som har en antiinflammatorisk effekt på karene og venene og styrker veggene til karene.

Avkjøling av hopkegler. For å forberede kjøttkraft 2 ss er tatt. skjeer av kjegler, som helles i 2 glass varmt vann og oppvarmes i et vannbad i 15 minutter.

Kjøttkraft er tatt på tom mage for en halv kopp i 20 dager tre ganger om dagen. Stoffene inneholdt i kjeglene har en anti-inflammatorisk og smertestillende effekt på karenees vegger.

Avkok fra barken av eik.

For matlaging, ta en spiseskje tørket bark, som er fylt med et glass vann og koker over en liten brann i 30 minutter.

Kjøttkraft er insistert til klar i en time, da må den filtreres.

Det er tatt på en spiseskje på tom mage opptil 4 ganger om dagen i 14 dager.

Dekoksjon av blader og kløverblomster og søt kløver. Til matlaging kreves 2 ts urter fylt med 300 ml kokende vann. Blandingen må ha lov til å brygge i en halv time. Ta kjøttkraft 3 ganger daglig etter å ha spist i en måned til 100 g.

Urter har på venene anti-inflammatorisk og smertestillende effekt, forbedre blodtilførselen av vev.

Noen få oppskrifter presenteres i denne videopresentasjonen:

Kompatibilitet med tradisjonell terapi

Folkemedisiner for tromboflebitt i underekstremiteter er godt kombinert med bruk av tradisjonell medisin. Det viktigste, alle prosedyrer utføres under tilsyn av behandlende lege, spesielt hvis sykdommen er akutt.

Behandling kan utføres både i ambulant innstilling og gjennom kirurgisk inngrep - alt avhenger av alvorlighetsgraden av sykdommen.

Behandling av sykdommen på en konservativ måte er i utnevnelsen av følgende midler:

 • Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler;
 • bedøvelsesmidler;
 • Phlebotonics (en gruppe medikamenter som øker den venøse blodstrømmen fra nedre ekstremiteter);
 • Dezagregantov (legemidler som forhindrer trombose og reduserer risikoen for hjerteinfarkt).

Mer om konservativ behandling av tromboflebitt av føtter, lest i en egen artikkel.

prognoser

Med alle anbefalinger fra legen prognose for tromboflebitt gunstig behandling. Ved de første tegnene og symptomene på sykdommen må du øyeblikkelig kontakte en lege, ikke ta uavhengige beslutninger ved akutt utvikling av sykdommen og ta et behandlingsforløp med legemidler som øker venøs blodstrøm.

Sykdom er alltid lettere å hindre enn å behandle. Forebygging av tromboflebitt er enkel nok - det er riktig næring og en aktiv livsstil. Personer som er i fare, anbefales å bruke kompresjons undertøy, unngå å vandre i badstuen, og ikke bruke mye tid på å sole seg i solen.

Behandling av trombose med folkemidlene

Ved diagnostisering av dyp venetrombose i nedre ekstremiteter, er behandling med folkemidlene en effektiv og sikker løsning. Imidlertid vil foreløpig konsultasjon av legen som nettopp vil stille diagnosen og vil anbefale behandling, være foreløpig nødvendig. Folkemetoder kan brukes både eksternt og internt (noen tinkturer og decoctions blir tatt). De bør tas i begynnelsen av sykdommen som en ekstra terapi og for forebygging.

Funksjoner av dyp venetrombose og behandling

Trombier dannes på grunn av ineffektiviteten av regulatoriske mekanismer. Oppstår som følge av:

 • personskade,
 • infeksjoner;
 • redusere fysisk aktivitet
 • ondartede neoplasmer;
 • under graviditet;
 • predisposisjon av arvelig faktor.

Symptomatologien av dyp venetrombose er avhengig av trombosens plassering. Hvis det dannes i store arterier, strømmer ikke blod til indre organer og vev. Symptomer oppstår bare hvis trombosen øker i størrelse, noe som senker blodsirkulasjonen.

Behandlingen av sykdommen avhenger av området der blodproppen dannet. Tradisjonell terapi inkluderer bruk av antiinflammatoriske, resorptive og blodtynnende legemidler. I dette tilfellet kan midlene være ekstern og intern bruk.

Den mest effektive metoden for å kontrollere dyp venetrombose er å senke kolesterolet. Det er hans høye indeks som fører til dannelse av forekomster i karene som forårsaker trombi.

Behandling av dyp venetrombose hjemme ved hjelp av fytoterapi og andre naturlige rettsmidler bidrar til å kvitte seg med sykdommen og forhindre re-utdanning. Tradisjonell medisin tillater:

 • normalisere blodsirkulasjonen;
 • forbedrer blodkoagulasjon
 • nøytraliserer trombi;
 • forhindrer dannelsen av kolesterolplakk.

Å være behandlet med folkemetoder er nødvendig etter nøye diagnose og konsultasjon med en spesialist.

Fytoterapi for vaskulær rensing

For å redusere kolesterol og bekjempe sediment i fartøyene, bør det brukes en rekke tinkturer basert på naturlige urter. De har ikke bare høy effektivitet, men bidrar også til å forbedre kroppen som helhet. I tillegg er det mulig å forberede infusjoner til ekstern bruk som forbedrer tilstanden til vener og kjemper med knuter. De mest effektive urter:

 1. Acacia. For å redusere dannelsen av trombi på beina, er det effektivt å bruke alkoholisk tinktur av akacia blomster. For å gjøre det, trenger du et glass tørre petals, som du trenger å helle 500 ml alkohol. Insister for en måned. Bruk deretter den til å gni i bena der de venøse noder ble dannet. I tillegg er det effektivt å lage komprimerer med dette verktøyet. Men i dette tilfellet anbefales det å fortynne akinens tinktur med vann i like store mengder. Temperaturen på løsningen for komprimerer bør være ca. 40 ° C.
 2. Chestnut. Dette er en av de mest effektive og trygge midler for behandling av dyp venetrombose i nedre ekstremiteter. Med vanlig bruk hjelper kastanjeinfusjon med å gjenopprette blodkar, nøytraliserer trombi og normaliserer blodsirkulasjonen. For å forberede produktet trenger du et halvt glass knuste kastanjer for å hente 0,4 liter vodka. Infusjonstiden er 20 dager. Det ferdige ekstraktet tas to ganger om dagen for 20 dråper. Behandlingen bør fortsette til en positiv effekt er observert (men ikke mindre enn en måned).
 3. Roten av cinquefoil er hvit. For å redusere nivået av kolesterol og normalisere tilstanden til fartøyene, kan du drikke avkok fra røttene til teltet. For å gjøre det, må du helle 100 gram tørket og knuste planter med en liter alkohol. Løsningen vil være klar etter to uker. Infusjon bør tas muntlig med en teskje, tidligere fortynnet med en liten mengde vann. Drikk om morgenen på tom mage og før du legger deg til sengs. Behandlingsforløpet bør være 1,5-2 måneder.
 4. Morwort, valerian, hagtorn bær og pioner. For å forberede infusjonen vil det være nødvendig å blande en spiseskje av hver komponent, og etter helling av 500 ml vodka. Insistere i 20 dager, periodisk risting av krukken. Bruk en teskje før du spiser.
 5. Echinacea, eukalyptus, nellike og mynte. Denne buljongen senker kolesterol, forbedrer blodårene, reduserer risikoen for blodpropp og øker immuniteten. For å forberede produktet må du ta 10 gram tørket mynte, eukalyptus og Echinacea, og tilsett 10 knopper av nellik. Hell 400 ml vodka. Koketiden er en uke på et mørkt sted. Tinktur skal tas 20 minutter før måltider. En enkelt dose er to teskjeer. Du kan blande det med vann, legge til litt honning og sitron.

Behandling av trombose med naturlige rettsmidler

Dyp venetrombose kan behandles med produkter som alle kan finne i kjøleskapet. Høy effektivitet har:

 • sitron og hvitløk;
 • vegetabilsk olje;
 • sopp;
 • Nøtter og naturlige frø.

Disse stoffene forbedrer tilstanden til karene, og eliminerer også kolesterolplakkene. Slik bruker du de ovennevnte produktene riktig og hva som kan gjøres fra dem, er beskrevet nedenfor.

 1. Hvitløk og sitron. Den naturlige infusjonen av disse produktene bidrar til oppløsning av trombi, og renser også karrene av kolesterolplakk. For å gjøre det trenger du 0,5 kg sitroner og fire hoder hvitløk. Disse komponentene skal jordes med kjøttkvern eller blender, og legg deretter en tre-liters krukke til toppen med varmt vann. Insistere på 5 dager, daglig risting. Stamme og ta en halv kopp, på tom mage. I en halv time før du tar denne medisinen, anbefales det å drikke et glass varmt vann. Ta det i en måned, ta en pause i 2 uker, og gjenta behandlingsforløpet.
 2. Solsikkeolje. Det er nødvendig å ta en spiseskje av produktet i munnen og hold den i 15 minutter. Svelg oljen er forbudt. Etter prosedyren må det spyttes ut og munnen skylles. Takket være bruken av dette verktøyet, blir kroppens vev og celler renset, inkludert kolesterolnivå.
 3. Sopp. En unik helbredende effekt på kroppen av skogs sopp. For å behandle trombose i underekstremiteter, anbefales det å spise grønn sopp, som inneholder naturlige antikoagulanter, som ikke tillater at blodet tykes. Bruk anbefales i kokt eller stuvet. Om vinteren og våren kan du spise syltet eller saltet sopp.
 4. Valnøtter. Et effektivt middel for trombose på beina er grønne valnøtter. Så, for forberedelse av tinkturer er det nødvendig å hælde 7-8 grønne nøtter med to briller vodka i 2 uker. Deretter drikker du 20 dråper tre ganger om dagen i en måned. Etter to behandlingsrunder reduseres nivået av kolesterol, og fartøyets elastisitet øker.
 5. Apples Antonovka. Det er effektivt å bruke for trombose og åreknuter i underekstremiteter, men ikke bare epler, men parener. For å forberede produktet må du hælde fire epler med en liter varmt vann. La stå 3-4 timer. Deretter måler du frukten og spiser den hele dagen, og bruker infusjonen en halv kopp før hvert måltid. Bruk av avkok bidrar ikke bare til normalisering av fartøyets arbeid, men har også en gunstig effekt på blodtilstanden og forbedrer søvnen.
 6. Linfrø. Det er nødvendig å fylle 20 gram linfrø med tre liter vann. Kok i 10 minutter. I denne buljongen bør du holde føttene dine. Prosedyren bør utføres til væsken er avkjølt. Etter enden av beinet skal pakkes inn. Du kan bruke avkok flere ganger. Kombinere effektivt med en hvitløk komprimere. For å gjøre dette knuses hvitløk og påføres de betente delene av beina. Prosedyren skal utføres i flere dager på rad. Etter det anbefales en pause og en annen behandling.

Behandling av trombose ved hjelp av applikasjoner

For å eliminere blodpropper, fjern betennelse, forbedre blodkarmenes generelle tilstand og normalisere blodsirkulasjonen, anbefales det å bruke applikasjoner basert på naturlige ingredienser.

 • Salvie, kamille, plantain og johannesurt. For å forberede buljongen blandes i like stor andel av gresset, og etter å ha et glass vann, to spiseskjeer av den ferdige samlingen. Kok i 10 minutter. I tinkturen fuktes gaze, brettet i flere lag, og festes til inflammet lapp. Eksponeringstiden er 3-4 timer. Før prosedyren anbefales det å dampe ut og massere bena godt. Behandlingens varighet er 3 uker. Ved alvorlig trombose kan det være nødvendig med flere kurs.
 • Kastanje, ekorn, eikebark og hvit pil. Infusjon av produkter brukes til å lindre betennelse og årer. Og lar deg også fjerne blodpropper og forhindre re-utdanning. For å gjøre tinkturen, må du blande urter i like store mengder. Hell en spiseskje med samling av 100 ml kokende vann. La det brygge, deretter tømme og bruke for applikasjoner. For å gjøre dette, fukte gasbindet i infusjonen og pakk bena. Topp med plastfolie. Eksponeringstiden er 30-40 minutter.
 • Eddik og honning. Bland 2 ss honning og 30 ml eple eller drue eddik. Påfør på forvarmet overflate på føttene. Fest plastfolien. Etter 20 minutter bretter du ut og legger på ett lag. Dermed må du opprette 3-4 lag. Det er nok å utføre en prosedyre i uken for å forbedre tilstanden til vener og bli kvitt blodpropper.

Dyp venetrombose er en farlig sykdom som krever kvalifisert behandling. I tillegg til tradisjonell terapi kan du effektivt bruke folkemidlene. Men før du bruker dem, konsulter en spesialist. Den behandlende legen vil velge det optimale folkemidlet som hjelper til med å takle sykdommen.

Hvilke folkemidlene er effektive for behandling av trombose?

I dag er trombose en ganske omfattende gruppe sykdommer forbundet med ubalanse i funksjonen av koagulerende og antikoagulerende blodsystem, noe som fører til dannelse av intravaskulære blodpropper. Sykdommer av denne typen, ifølge den nyeste statistiske undersøkelser, er diagnostisert hver åttende innbygger av planeten vår, og krever en umiddelbar respons, som årsak til pasientens livstruende sykdomstilstander, som for eksempel hjerteinfarkt, hjerneslag og akutt koldbrann.

En av de vanligste metodene for trombosebehandling er folkebehandling av en smertefull prosess. Leger nekter ikke effektiviteten av slike teknikker. Samtidig anbefaler eksperter seg ikke å være begrenset, men bare brukt i forbindelse med klassisk praksis.

Folk oppskrifter i kampen mot blodpropper lar deg kvitte seg med et eksisterende problem, samt forhindre utviklingen av sykdommen i begynnelsen av dannelsen, når sykdommen ennå ikke er manifestert klinisk.

Grunnleggende prinsipper for folkebehandling

Trombosebehandling ved folkemessige rettsmidler, uansett stadium av utviklingen og lokaliseringen av den patologiske prosessen, vil lykkes hvis pasienten lærer å overholde visse regler:

 • For å bli kvitt blodpropper bør du fjerne matvarer som øker blodproppene (nøtter, bananer, røde druer, røkt produkter, pølser, konserver) fra det daglige kostholdet.
 • begrense bruken av produkter som inneholder skadelige kolesterol i preparatet, vekk skader vaskulære intima og fremmer holde seg til den trombotiske masser (fet og stekt mat, fettholdig kjøtt, meieriprodukter økt fett, smør, egg);
 • i ferd med å kvitte seg med blodpropper ved hjelp av folkemidlene bør man ikke øve seg fast eller begrense seg i en væske;
 • Før du behandler trombose, må du forlate dårlige vaner, inkludert alkohol, røyking, bruk av narkotika;
 • Sterk kontraindikasjon for personer med trombi er termiske prosedyrer i noen form (tar et varmt bad, besøker badstuen, bruker varmekompresser);
 • folk trombose behandling bør kombineres med en aktiv livsstil og kjemper med fedme;
 • Pasienter som lider av en sykdom bør regelmessig besøke en lege og bli undersøkt årlig for tilstanden til fartøyene.

Grunnlaget for folkebehandling er urtedekk

Tradisjonell medisin har et stort antall oppskrifter for å forberede urteinfusjoner, noe som gjør det mulig å kvitte seg med blodpropper. En av de mest berømte urter, som er i stand til å oppløse trombi, er nettle, som vokser nesten overalt og ikke trenger spesiell omsorg. For utarbeidelse av kurativ infusjon av neser brukes knuste blader av gress, fylt med kokende vann. Blandingen bør insisteres i omtrent en time, grundig rengjort av planteelementer og tatt flere sip gjennom dagen.

Blant urter som fortynner blod, På en spesiell konto har phyto-terapeutene peppermynte. Denne planten kan ikke bare forhindre dannelsen av blodpropper, men også oppløsningen av allerede dannet trombi av liten størrelse. For å lage et medisinsk stoff må du ta en teskje finhakket peppermynte gress og bryg det i et glass vann og dekke det med et lokk. Da bør buljongen insisteres, filtreres og tas om morgenen før frokost. Forløpet av slik behandling er minst to måneder.

Spesielt populært er infusjoner av urte rettsmidler, som forhindrer dannelsen av blodpropp og reduserer blodets tetthet.

Tinktur fra blodpropper fra medisinske urter er utarbeidet på grunnlag av yarrow urt, immortelle blomster, eikbark, bjørkblader og kirsebær. Alle ingrediensene i samlingen skal tas i like store mengder. En viss mengde urtepreparat helles med kokende vann og insisterer i minst fem timer. Et glass vann vil være nok til å ta en spiseskje av samling. Etter tynning anbefales tinktur å ta 100 ml tre ganger om dagen.

Renser rent fartøy og løser tromber i dem en avkok av mynte, sitronbalsam, salvie og unge furuskegler. Denne sammensetningen fremstilles ved å helle alle komponenter med kokende vann, etterfulgt av dets infusjon. Ferdig behandling bør tas i små søppel hele dagen i ikke mer enn en måned, hvorpå du må ta en pause.

For å behandle trombose brukes ikke bare urter som fortynnet blod, men også noen bær. For eksempel, perfekt normaliserer tettheten av blod svart currant, som kan konsumeres i sin naturlige form, og også forberede te med kamille, mynte og melissa på grunnlag av tørkede frukter. Du kan behandle trombose og bær av torn.

Honning behandling

Helbredende egenskaper til bieprodukter, inkludert honning, er godt kjent for alle. De brukes som anti-katarrale midler og for å bekjempe plager i fordøyelseskanalen. Gode ​​resultater kan oppnås hvis du bruker honning som tinkturer og buljonger som gjør at du kan endre blodets reologi og forhindre dannelse av blodpropper.

Folkemidlene for trombose på grunnlag av honning bidrar til å raskt takle sykdommen og styrke den generelle kroppens støttestyrker. Slik behandling hjemme kan gjøres med en sammensetning som inkluderer et glass honning og et glass løkjuice. Disse ingrediensene må blandes, insistere noen dager på et varmt sted og ta en skje før hvert måltid.

Ved trombose av de ytre dypene i ekstremiteter er et honning og eplebasert middel kjent for dets effektivitet, noe som er tilberedt ved å legge til en biodilkjøt i et biavlsprodukt. Fra blodpropp i karene er det også nyttig å ta honning med sukkerroesaft om morgenen hver dag i en måned.

Hvordan helbrede trombose med bad?

Behandling av tromboflebitt i underekstremiteter ved folkemessige løsninger er nyttig å kombinere med bad som effektivt eliminerer hevelse i bløtvev, lindrer smerte og forbedrer pasientens generelle tilstand. Clots i bena forsvinner, hvis hver dag sveve nedre ekstremiteter i en avkok av tannic rot, kokt i en time over en langsom brann. Solbrødroten kan erstattes med eik eller ei gulrot. Det er bedre å helle den ferdige løsningen ikke i et lite basseng, men i en bøtte, slik at væskenivået når nesten til knærne. For å forbedre terapeutisk effekt etter prosedyren, er det nødvendig å spole tilbake bena med en elastisk bandasje og ta den bakre posisjonen til kroppen.

Behandling av dyp venetrombose i nedre ekstremiteter kan omfatte bruk av bad med avkok av bjørkeknopper.

Gode ​​resultater i ferd med å kvitte seg med en trombose i beinet gi et varmt bad til personen med nese, brus, myrsvin, lilla, eikebark.

Funksjoner av alkoholholdige tinkturer

Alkoholtinkturer er en vanlig måte å behandle trombi med folkemidlene på. De kan brukes til aktuell ekstern bruk, samt inntak. Pasientene sier at etter behandlingen av tromboflebitt i underekstremitetene i hjemmet til en alkohol skjær er mulig å redusere forekomsten av åreknuter, eliminere ubehag og smerter i bena, samt kvitte seg med blodpropp.

Ved å bruke komprimerer som fortynner blodet og forhindrer dannelsen av trombi, anbefales det ikke å bruke mye tid i stående stilling, kjøre eller kjøre fysisk arbeidskraft. Slike handlinger kan provosere en forverring av den patologiske tilstanden og føre til blødning av blodproppen.

Hvordan helbrede trombose med alkoholiske tinkturer? For intern mottak er agenten på basis av tørket og knust hvite лапчатки perfekt. Et halvt glass tørt råmateriale skal helles i en liter alkohol og insisterte på et mørkt sted i omtrent en måned. Klar tinktur skal filtreres fra deler av planten og tas på en teskje 3-4 ganger om dagen.

For ekstern komprimerer, kan du bruke et folkemiddel som er laget av akacia hvitt. For å få tinkturen, ta blomster av planten i mengden 100 gram og hell dem 500 ml vodka. For å insistere på den mottatte strukturen er det nødvendig på et mørkt og kjølig sted ca 14 dager, hvorpå det er helt klart for bruk. Hovedindikasjonen for bruk av alkoholtinktur fra akacia er dyp venetrombose i nedre ekstremiteter og forebygging av patologisk blodpropp.

Hirudotherapy

Hirudoterapi er et av alternativene for ikke-tradisjonell behandling av trombose, i hvilken prosess ble det brukt leker. Hvordan behandle trombi med leeches, og hvilke mekanismer av deres innflytelse på menneskekroppen kan oppnå den ønskede terapeutiske effekten?

De viktigste effektene av hirudoterapi:

 • forbedring av de reologiske egenskapene til blodet;
 • reduksjon av hevelse i bløtvev;
 • reduksjon eller fullstendig eliminering av smertsyndrom;
 • forebygging av intravaskulær koagulasjon.

Hovedmekanismen for den positive effekten av hirudoterapi på menneskekroppen ligger i helbredelsesegenskapene til den spesifikke substansen av hirudin, hvilke blodsugende skapninger etter å ha bitt huden injiseres i såret. Spesiell oppmerksomhet bør behandles ved behandling av dyp venetrombose i nedre ekstremiteter ved hjelp av leeches.

Som et resultat av mye forskning, var forskerne i stand til å fastslå at hirudotherapy i noen tilfeller å gi effektiv medisinsk behandling av tromboflebitt og tillater ikke bare å redusere forekomsten av sykdommen, men også løse opp blodpropper allerede dannet inspirerende dimensjoner.

Leeches, som hindrer den patologiske koaguleringen av blod, er det bedre å sette på begge sider av venen påvirket av trombose i et sjakkbrettmønster. Man kan ikke bruke blodsugende dyr i popliteal området på grunn av de store klynger av lymfeknuter i den, som kan bli infisert, betent og sveller opp. Basiske oppløsninger i forhold til mengden av blodigler deres sted av en direkte anvendelse og varighet må ta girudoterapii selvfølgelig for fagmannen ta hensyn til de indikasjoner for fremgangsmåten, egenskapene til pasienten, hans nærvær av kontraindikasjoner og fasen av den patologiske prosess. Leeches er strengt kontraindisert hos pasienter med purulente sykdommer.

Trombose: hvordan oppløses trombi i blodårer folkemidlene

Tenk på den populære behandlingen av trombose i henhold til oppskrifter av avisen "Herald of HSE".
Teknikker av Dr. Kapralov.
Operasjoner for åreknuter i nedre ekstremiteter og tromboflebitt har ingenting å gjøre med utvinning. Disse operasjonene snakker bare om vår hjelpeløshet før sykdommen. De subkutane årene er ikke et ekstra tilfelle, de gir utstrømning av blod. Og hvis de blir fjernet kirurgisk, vil integriteten til legevene systemet kollapse. Konsekvensene av dette vil være tromboser, erysipelas, elefantiasis, trophic ulcers, gangrene.

Men ikke bare beinene på beina, men også hjertets kar, kan behandles med naturlige legemidler, det er bare nødvendig å tømme kroppen av giftstoffer og fortynne blodet. Med disse funksjonene, gjør det største menneskelige organet - huden - det bare bra. Derfor er denne teknikken rettet mot behandling gjennom huden. Behandling er aldri for sent, men det er best å starte så tidlig som mulig. Behandling av dyp venetrombose i underlempene er ikke vanskelig, men krever selvdisiplin og tålmodighet.
Ved behandling av trombose og åreknuter bør denne metoden huskes at temperaturen på såpevann og infusjoner for applikasjoner skal være 37 grader. Varmt vann bidrar til utviklingen av trombose, og kaldt vann tillater ikke porene å åpne.
Hvis det er liten skade på huden - du kan ikke bruke salver, salve tømmer porene og forhindrer utstrømning av purulent innhold. Forseglet med salve, puster ikke såret og kan ikke forlenges.

I hjertet av mange sykdommer i venene, inkludert trombose av de dype venene i nedre ekstremiteter, er betennelse, derfor først og fremst må denne betennelsen fjernes. Til disse formål brukes applikasjoner med antiinflammatoriske planter.

1. trinn. Søknad om fjerning av betennelse med trombose i venene i underekstremiteter.
Bland i like store mengder plantain, kamille, St. John's wort, salvie. Brygg 1 ss. Skje blandingen 1 kopp kokende vann, la det brygge.
Før prosedyren skal benet masseres forsiktig med fingrene og vaskes med varmt vann og såpe (husholdnings såpe avfetter huden grundig, så du må ta den). Porene på huden etter denne prosedyren bør åpnes. Varm urte tilførsel til 37 grader, for å fukte det gasbind brettes i sjikt 4-6 (avhengig av alderen til pasienten - den eldre, de lavere lag) for å presse og vikle benet fra lysken til hælen. På toppen av komprimeringspapiret og fest med strimler av stoff som kan kuttes fra et gammelt ark, eller sett på en tett bomullsstrøm. Det må huskes at dette ikke er en komprimering, men et program, så det er ikke nødvendig å varme et ben. Etter å ha fjernet bandasjen, må foten vaskes igjen, og gausen vaskes. Varigheten på dagbehandlingen er 4 timer, nattetiden er 7-8 timer. Det anbefales å gjøre 2 prosedyrer om ettermiddagen, og en - om natten. Hvis det ikke er noen måte å gjøre applikasjonen på dagen, må du bare gni den varme balsam inn i huden 2 ganger om dagen. Bryte mellom applikasjoner - 2 timers luftbad.
Hvis det andre beinet blir slått, må søknaden påføres alternativt - i dag en, i morgen til det andre benet. I stedet for å komprimere "hvilende" balsam, trenger du bare å gni den med lette masserende bevegelser fra hælen til lysken.
Forløpet av antiinflammatoriske applikasjoner - i gjennomsnitt 3 uker, varigheten av behandling for trombose og åreknuter i nedre ekstremiteter avhenger av alvorlighetsgraden av sykdommen.

2. trinn. Søknad om komprimering av vener.
Når betennelsen er fjernet, skal venene kondenseres i 2 uker.
Oppskrift "forsegling" balsam for det andre trinn behandling av blodårer blir: bland i like andeler av eikebark, kongler, hvitpilbark, frukter av hest kastanje, Brew 1 ss. Skje blandingen 1 kopp kokende vann, la det brygge. Deretter skal behandlingen utføres i henhold til samme ordning: vaske foten med såpe, pakk masken fuktet med kondenserende balsam, deksel med komprimeringspapir og klut. Prosedyrens varighet er den samme.
Acorns i "kondenserende" balsam kan erstattes med yarrow og immortelle, tatt i like store mengder, men det er bedre å holde formelen veldig strengt. Hvis det ikke er komprimeringspapir, kan du erstatte det med polyetylen, hvor du skal lage mange hull med rød-rød strikknål, siden huden må puste.

Den tredje fasen. Gjenopprette elastisiteten til venene.
Samtidig for å gjenopprette den elastisitet av de strukkede veggene av overfladiske vener på variakøse massasje krever en 2% epleeddik, 1 ganger om dagen forsiktig i en sirkulær bevegelse, fra bunnen og oppover for å gni inn i venen av eple eddik løsning. Apple eddik bør også tas med vann - 1 teskje eddik for å oppløse i 1 glass vann, kan du legge til 1 ts. honning. Drikk hele serveringen om morgenen på tom mage og det samme som serveres om kvelden før middag. Dette folkemidlet bidrar til å tynne blodet, noe som er en god forebygging av dyp venetrombose i nedre lemmer

Hvorvidt trombi vil danne seg i blodårene avhenger av blodets tilstand. I perfekt stand, har blodet god flytbarhet. Men hvis blodet tykner, får en forkrøllet konsistens, så mister det fluiditet, og blodstrømmen senker seg. Dette fører til oksygen sult av vev. Og til dannelsen av trombi. Trombusen vokser hele tiden, den kan blokkere venen, forårsaker blodpropp i blodet, den kan komme av og som en kulehastighet med en blodstrøm til hjertet og lungene.
Sykdommer i venene i nedre ekstremiteter er uunngåelig komplisert med dyp venetromboflebitt

Blodtilstanden avhenger av tilstanden til leveren. Hvis leveren er sunn, produserer den stoffer som ikke tillater at blodet tykes sterkt, og blodpropper i karene blir ikke dannet.
Men med underernæring, alkoholforbruk, rusmidler, dårlig økologi, blir alle leverreserver først kastet på nøytralisering av giftstoffer. Leveren kan ikke oppfylle alle sine funksjoner. Derfor er det nødvendig å hjelpe henne i det minste med et sparsomt kosthold: begrense fett, legg til grønnsaker. Effektivt helbrede lever av havre og dogrose kjøttkraft, rødbeter i alle slag

Hvordan forhindre dannelse av trombi og oppløse blodpropper, hvis noen? Det beste betyr - kirsebær, tranebær, sitroner, viburnum, friske tomater. Hver dag må man spise noe fra disse produktene. Ernæring bør være strømlinjeformet. Akutt, fett, salt, og også alkohol bør begrenses, og på tidspunktet for behandlingen utelukkes fra dietten. Daglig ta 1 -2 ss. skjeer av uraffinerte vegetabilsk olje, kunst. En skje med honning og et stykke hvitløk er et rensende diett for blodårer. Bare å forandre maten svekker allerede sykdommen. Bare vanlig forbruk av hvitløk kan halvt oppløse blodpropper.

Produkter for blodfortynning:
1. Vann - Drikk opptil 2 liter naturlig ukokt vann
2. Bær: Kirsebær, Kirsebær, Rød og Svartbær, Tranebær, Blåbær, Jordbær, Hindbær, Mulberry
3.Frukt: mandariner, appelsiner, sitroner, grapefrukt
4.Ovoschi: løk, hvitløk, rødbeter, ingefær, tomater, paprika, gresskar, squash, aubergine, agurk, selleri rot, grønne bønner, melon
5. Corps: dannelsen av blodpropper i blodet forhindres av magnesium, så ikke glem havremel, havregryn, havremel
6. Nøtter: valnøtter, mandler
7. Solsikkefrø.
8. Unrefined lite, spesielt olivenolje og linolje.
9. Brukt hvetefrø
10. Sjømat, fisk, fiskeolje, tang
11. Kakao, sjokolade
12. Krydderier: kanel, gurkemeie, timian, karri, mynte
13. Apple cider eddik
14.Travy blodfortynnende: hestekastanje, søt kløver, malurt, mjødurt, aloe, lakris rot, peon, willow bark, sikori, hassel, lungwort, rødkløver, ginkgo biloba
Blodfortykningsprodukter
1. Bær: Hundrosen, chokeberry
2.Frukt: bananer, mango
3. Grønnsaker: poteter
4. Sukker og søtsaker (søtsaker, kaker, cupcakes, etc.)
5.Sol
6. Nybakte brød
7. Fettmat
8. Kjøttmat: kjøttkraft, pølse, gelé
9. Røkt kjøtt og hermetikk, inkludert grønnsaker
10.Travy, jevning blodet: johannesurt, brennesle, ryllik, johannesurt, plantain, vendelrot, kjerringrokk, gjeter-vesken, reinfann, mais silke, Persicaria maculosa

Sterkt konsentrerte blod fra røyking, alkohol, noen medikamenter (vanndrivende midler, prevensjonsmidler, hormoner, Viagra Selv luften fylt med avgasser, bidrar til blodpropp mangel på trening og stress -.. Som viktige faktorer for blodpropper

Hvordan ta aspirin til å fortynne blodet.
Aspirin har lenge vært kjent som et stoff som fortynner blod. Hvis du har tromboflebitt, dyp venetrombose i nedre ekstremiteter, ta dette stoffet for service. Den første måneden, ta to ganger om dagen, 0,5 tabletter av hjemlig aspirin, gni det i pulver og vask det med havregryn, om mulig, for å beskytte veggene i magen. I fremtiden, nok kvartaler for natten. Etter tre måneder, ta en pause i en måned.
Kontraindikasjon for å ta aspirin - graviditet.

Blodfortynning uten aspirin.
Hvis du er motstander av medisiner, kan du bruke naturlig aspirin. Det er for eksempel rikelig i bringebær, bark av asp.
I stedet for aspirin for å fortynne blodet kan ta Aescusan omfatter tørrekstrakt av hest kastanje for 1 kapsel (20 mg) 3 ganger daglig 1 time etter måltid med 150-200 ml vann.
Ved bruk av aspirin er laboratorieovervåking av blodets viskositet nødvendig for å utelukke plutselig fortynning av blod og mulig blødning

Blodtynning med folkemidlene.

En blanding av honning, løk, hvitløk og sitroner.
For å oppløse trombi må du lage en blanding: 200 g løk, 100 g hvitløk, 100 g honning, 50 g sitronsaft. Ta denne medisinen for 1 ts 3 ganger om dagen.

Infusjon av urter for fortynning av blod hjemme.
Samlingsnummer 1. Forbered en blanding av like deler av melissa, motherwort, hagtorn, kløver. Ta 1 ss. Skje blandingen med et glass kokende vann. 5 minutter å koke på lav varme. Ta 1 ss. skje 3-4 ganger om dagen før måltider. Behandlingsforløpet er 2 måneder. Deretter går du til samlingsnummer 2 eller samlingsnummer 3
Samlingsnummer 2. Forbered en blanding av like deler av hassel og verbena gress. 1 ss. skje på et glass kokende vann, insisterer, ta 1 ss. skje 3-4 ganger om dagen.
Samlingsnummer 3. Den medisinske urt og kløverhodene er i like store mengder. 1 ss. skje for å brygge et glass kokende vann, insistere en halv time, drikke om dagen med små sip).

Fast applikasjon Kapralova for oppløsning av trombi med trombose av vener i underekstremiteter.

Dette middelet er svært effektivt for behandling av venetrombose. Noen få prosedyrer er nok til å forhindre at blodproppen forlater et spor.
I HLS # 5 for 2007 anbefalte Dr. Kapralov saltforbindelser (1 ss salt per liter vann, en dressing 2-3 ganger om dagen i 3 timer). Etter det var det mange telefonsamtaler som dømte etter svarene, mange pasienter fikk gode resultater. Mer effektiv "sandwich" dressing: tre lag av gasbind med anti-inflammatorisk balsam HLS (№25 2006), og av hvilke tre lag av gas med saltoppløsning. Fra oven - et komprimeringspapir og et lysplate. Denne applikasjonen kan samtidig fjerne betennelse og oppløse en trombose. Hvis smerte øker, skal 10-30 mg 2% novokain i ampuller settes til saltoppløsningen.

Hva skal jeg gjøre hvis en trombose dannes i en dyp åre?
Dyp vener på beina er plassert i tykkelsen av musklene, nær beinene. Dyp venetrombose i underbenene tilsvarer en katastrofe. Over 80 prosent av det venøse blodet beveger seg gjennom dypene av beina til hjertet. Hvis det er blodpropp i en dyp vene, er risikoen for separasjon veldig høy. Hvis blodstrømmen i hjertet av en stor trombe faller, døden inntreffer umiddelbart, men i de fleste tilfeller ender dyp venetrombose obstruksjon lungearterien grener, som også krever behandling på intensivavdelingen.

For å danne en blokkering av fotens dype årer, må du prøve veldig hardt. Tross alt er de kraftige, med en bred glans og stadig på jobb. For å danne en trombose og blokkere lumenet, er det nødvendig å trekke sammen 3 grunner: betennelse i venene, økt koagulasjon av blod, senking av blodstrømmen
Inflammasjon av vener er tilstede selv i begynnelsen av åreknuter. Selv de vaskulære stjernene signaliserer allerede om betennelse. Og betennelsen i overfladiske vener fører alltid til betennelse i dype vener. Derfor bør varicosity behandles i de første stadiene, uten å vente på trombose av de dype venene i underekstremiteter. Dette kan gjøres med antiinflammatoriske applikasjoner
Sakte blodgass oppstår som et resultat av en stillesittende livsstil, hva de fleste mennesker lider nå. Uten musklene er det ingen tonus av venøse vegger. Hjertet, som en pumpe, pumper blod gjennom arteriene. For blodårer er en slik pumpe muskel, blodet stiger i vener i nedre ekstremiteter mot tyngdekraft, og kalvemuskulaturens arbeid hjelper det i dette. Når vi "jobber med føttene", virker musklene, klemmer og unclenching, massene av blodårene som passerer gjennom blodet og fremmer blodstrømmen. Ikke kjør med syke vener, hopp, bruk vekt. Men å gå bør være så mye som mulig. Det er nyttig å lære å puste "mage", da vil bukpressen utøve ytterligere press på bekkenårene, og eliminering av venøs stagnasjon vil bli mer vellykket.
Økt blodkoagulasjon utvikler seg som følge av underernæring. Blod opphører å være raskt og flytende, tykt og viskøst, danner lett blodpropper. For å fortynne blod krever aspirin. Ernæring på dette tidspunktet bør også være rettet mot å fortynne blodet

Hva skal jeg gjøre hvis jeg har en blodpropp i benet mitt?
1 fred. I tilfelle mistanke om dyp venetrombose i underdelene, må pasienten først og fremst gi fullstendig hvile i 3-4 dager for å forhindre separasjon av trombosen. Dette er veldig viktig, du kan ikke engang stå opp og sitte ned.
2. Kald. På lysken og øvre tredjedel av låret, sett en kald komprimering i 15 minutter. For dette formål er det nok å fukte et terryhåndkle i kaldt vann.
3. Salt. Samtidig skal på bunnen av magen legges et håndkle i en løsning av havsalt (1 spiseskje per liter vann) i 30 minutter.
Begge prosedyrene kan gjentas tre til fire ganger på rad med et halvtidsintervall.
Søknad. Samtidig trenger pasienten en applikasjon for å oppløse tromben. Søknaden må være dobbelt i dette tilfellet.

Det første laget. Bland i like store mengder plantain, kamille, salvie, en streng og sporisk. Brygg 1 ss. Skje blandingen 1 glass vann, kok 2 minutter, la det brygge. Du kan tilberede en gang 1-2 liter kjøttkraft for å vare i flere dager
Forsiktig, uten å trykke, skyll pasientens ben med varmt vann og vaskesåpe for å åpne porene. I en varm kjøttkraft, fukte osteklæren, pre-foldet fire ganger, klem den og pakk det vondt benet fra lysken til foten

Andre lag. Foldet fire ganger gasbind i en løsning av havsalt (1 spiseskje med toppen på en liter vann), press lett ut og legg over bandasjene med urteavkok. Det første laget av applikasjonen vil lindre betennelsen, den andre - løser blodproppen og "tørker" hevelsen. Fra oven - et komprimeringspapir (eller polyetylen med hull). Fest applikasjonen med bomullsstrøm, hold i 3-4 timer. For å gjenoppnå de små fortapende fotfartøyene, legg et stykke bandasje, fuktet med samme avkok av urter, mellom tærne om natten.

Kilde: "Bulletin HLS" ( "Hvordan unngå kirurgi tromboflebitt" №25 2006 "Koldbrann - ikke en setning" №2, "Sykdommer i vener ikke stoler skalpell" №5, "Grow en blodpropp - som fortsatt kaster en kule" №13, «lem iskemi: komplekse saker» №17, «Hvis en blodpropp i en dyp vene» №21, 2007)

Tilbakemelding på behandling av vener ved hjelp av Kapralovs metode:
Mannen venstre fot frosset i 15-20 år, men han var ikke oppmerksom på det før han hørte føttene. Det var en følelse av tyngde og smerte i beinet mitt. I et varmt bad sippte han beinet med en bjørkebelegg, men det ble ikke lettere. Neste gang, etter badet, var beinet helt ulydig, og først da merket han at det syke benet er 2 ganger tykkere enn det sunne og har en lilla blå farge. Neste dag gikk mannen til legen, han beordret ham til å ta tester i morgen, og lovet å begynne behandling når testresultatene er kjent. Samme kveld, mannen fikk i hendene på avisen "Herald HLS» №25 for 2006. Etter å ha lest artikkelen om behandling av venøs trombose ved Kapralova metoden, bestemte jeg meg for at han hadde nettopp dette venetrombose. Samme kveld begynte han behandling med antiinflammatoriske applikasjoner. På den 5. behandlingsdagen begynte hevelse og blåaktig rødhet å avta. Nå føles mannen veldig bra. (HLS 2007, nr. 8, s. 14).

Hvordan det var mulig å kurere dyp venetrombose av underekstremiteter med løk hjemme.
En kvinne i 28 år gikk gjennom kirurgi for å fjerne steinen fra nyre. Etter operasjonen begynte en komplikasjon: trombose av de dype venene i nedre ekstremiteter. Sykdommen utviklet seg, og i alderen 33 var pasienten nesten ute av stand til å gå. Nabo rådet folk middel som kan oppløse klumper fremstilt ifølge denne oppskrift: 1 kopp løk saft en kopp honning blandingen og holder blandingen i 3 dager ved værelsestemperatur, og deretter satt i kjøleskap i 10 dager. Drikk dette verktøyet for 1 ss. skje 3 ganger om dagen i 30 minutter før du spiser. Denne oppskriften hjalp virkelig, etter 2 måneder kunne pasienten ikke bare gå fritt, men også løpe. Siden da har trombose ikke plaget henne, selv om 30 år har gått. (resept fra 2008 HELL, nr. 11, s. 9-10).

LiveLive

-kategorier

 • (1)
 • (0)
 • ARKIV (19)
 • RAMMER (13)
 • SKEMER (1)
 • ASTROLOGI (46)
 • ASTRONOMI (25)
 • HYPOTHER (3)
 • Lydbøker (4)
 • UTEN RUBRICS (43)
 • VIDEO (113)
 • VIRTUAL TOURS (36)
 • ALLTID UNDER HANDEN (38)
 • PENGER (20)
 • FOR BARN (10)
 • DESIGN, DECORATION OF DAY (82)
 • KOMMENTARER (4)
 • FOR CREATIVITY (204)
 • BILDER KOMMENTARER (12)
 • Hjemmepitene (1)
 • NATURROTTER (11)
 • RESERVERING (7)
 • HELSE (663)
 • Alkoholhormon, narkotikaforgiftning (25)
 • MEDIKASJONER (7)
 • Interesser (132)
 • Interesser (31)
 • Kunst av skjønnhet (60)
 • ROMBLOMMER (19)
 • KULINÆR (375)
 • BAKING (57)
 • HOME DELICATESSES (25)
 • Opplæring (12)
 • APPETISERER (14)
 • FØRSTE DISHES (2)
 • SALADER (11)
 • KULTUR (13)
 • Verden rundt om i verden (239)
 • Dyr (88)
 • NATURE (64)
 • Fugler (11)
 • MY HOMELAND - USSR (18)
 • MY RUSLAND (128)
 • KALUGA - MITT HOMELAND (9)
 • Sannheten i vårt liv (24)
 • MISOTRYCLIPS (5)
 • MUSIKK (127)
 • ANCESTORS ERFESTELSE (215)
 • GUDER, ÅNDER, MYTER (8)
 • SPRÅK (2)
 • Vitenskap (29)
 • BIBLIOTEK (14)
 • ENCYCLOPEDIA (5)
 • VÅRE REALITET (53)
 • Den ukjente (151)
 • MYSTERIES OF HISTORY (9)
 • NYTT ÅR Fødselsdag (4)
 • NY KUNNE (196)
 • STUDIE (4)
 • HISTORIE (62)
 • VENSTRE KEYBOARDS (4)
 • OM MUSHROOMENE (7)
 • MINNE MINE (11)
 • SPILLERE (4)
 • Ønsker (41)
 • Gratulerer (228)
 • FORDELER FOR KOMPASS (80)
 • NØDVENDIG RÅD (81)
 • Nyttige linker (71)
 • POLITIKK (245)
 • ØKONOMI (79)
 • HJELP (21)
 • LIKE (16)
 • PROVERBS, KVOTER (21)
 • PSYKOLOGI (507)
 • VEKTORLIG PSYKOLOGI (25)
 • IMPACT (38)
 • PSYKOSOMATIKK (6)
 • TRAVELS (1)
 • RAMMER (384)
 • FOR VIDEO (2)
 • VINTER (6)
 • KULINÆR (2)
 • BLOMMENS BAKGRUND (3)
 • RELIGION (78)
 • Russland stor (29)
 • Hage, hage (308)
 • Mest krevde linker (6)
 • SOCIALE NETTVERK (2)
 • POEMS (254)
 • Skjemaer for design (439)
 • KRYSTALER (296)
 • GIRLS (1)
 • KNAPPER NESTE (25)
 • Nyttårsaften (144)
 • Dividers (3)
 • LESSONS ON THE LANE (131)
 • MYSTIKSFILOSOFI (4)
 • BLOMMER (45)
 • KVOTER OG APHORISMER (9)
 • REN COMPUTER (20)
 • Å huske (68)
 • Esoterica (397)
 • INFORMATIVE MYSTICS (32)
 • KARMA (38)
 • MAGIC (22)
 • FATEN (15)
 • TARO (2)
 • ENERGI (22)
 • EPIGRAPH (60)
 • HUMOR (79)
 • JURIDISK RÅDGIVNING (83)

-musikk

-Søk etter dagbok

-Abonner via e-post

-venner

-Vanlige lesere

-samfunnet

-statistikk

Behandling av vaskulær trombose med folkemidlene

Vaskulær trombose er en mekanisme for sykdomsutvikling

Fra dannelsen av trombi er det en enkel folkemåte. For preparatet blandes følgende alkoholholdige tinkturer i de angitte dosene:

 • 125 ml: morwort, pion unnvikelse, hagtorn bær og valerian;
 • 40 ml: eukalyptus og peppermynte topper.
 • 10 ml Corvalol og Echinacea.

Legg til blandingen av tinkturer 8 pulverformede knopper av nelliker (krydder). Rist alt og insister for en uke på et mørkt sted. Ta tinkturen tre ganger om dagen. Enkelt dose: en teskje, fortynnet med 10 ml vann.

FORBEDRING OG BEHANDLING!

● Innen en time brygg et glass kokende vann 20 gram kløver av eng og drikk et halvt glass tre ganger om dagen.


"Attention! Unntatt fra kosten grønn te, som inneholder mye vitamin K, som bidrar til trombose. "

Les Mer Om Fartøyene