Hva å gjøre hvis venen på beinet

Vaskulær ruptur er et vanlig fenomen i åreknuter, noe som resulterer i stygge blåmerker. Størrelsen på blæren kan variere avhengig av intensiteten av blødningen, men det er i alle fall anledning til å konsultere en lege. Så hvorfor er blodkarene på beina sprakk og hva er faren?

Hva er farlige åreknuter

Denne sykdommen utvikler seg mot bakgrunnen av sirkulasjonsforstyrrelser i beina. På grunn av funksjonsfeil i venøs ventiler, som må lede blodbanen tilbake til hjertet, stagnerer blodet. Som et resultat, det er en økning i trykk i beinene på beina, Veggene blir gradvis tynnere og før eller senere blir de revet.

Brudd på vener fører til:

 • sepsis;
 • koldbrann;
 • trombose;
 • trophic ulcers;
 • åpen blødning.

I dette tilfellet, med åpen blødning, kan smerten ikke føles, slik at folk noen ganger merker et traume når blodet allerede dripper inn i skoene. Hovedtegnene på åreknuter er:

Ofte lider kvinner av åreknuter på grunn av hormonelle forandringer i kroppen med alder eller under graviditet. Av disse grunner er det spesielt viktig for kvinner å overvåke beinhelsen og regelmessig sjekke med en spesialist.

Hva fører til åreknuter:

 • arbeid på føttene;
 • for smale klær;
 • høye hæler;
 • alkoholisme;
 • genetikk;
 • fedme;
 • mangel på vitamin C;
 • traumer;
 • frostskader.

Hvis symptomer på åreknuter er funnet, er det nødvendig å konsultere til lege-phlebologist og begynne behandling på et tidlig stadium.

Vene på benet brøt - hva skal jeg gjøre?

Hva skjer hvis venen på beinet er ødelagt, kan du se på bildet nedenfor, hva skal du gjøre i denne situasjonen? Uansett om det er åpen blødning eller lukket, mens offeret befinner seg i oppreist stilling, er det nesten umulig å stoppe blodet.

Det er best å sette en person på ryggen, det er også viktig å unngå skarpe bevegelser på foten. Videre handlinger avhenger av graden av skade.

Hvis blødningen er intern

Ved brudd på små fartøy er det ikke behov for akutt førstehjelp og sykehusinnleggelse. Hvis et lite fartøy brister på beinet, blæren vil ikke ta lang tid.

Ofte er det ledsaget av smertefulle opplevelser ved berøring og et lite ødem.

I de fleste tilfeller er det nok å påføre kaldt på skadet sted og bruke spesielle salver som akselererer helbredelsen av blåmerker.

Det er mye mer farlig hvis en arterie eller en blodåre brøt opp, det truer et betydelig tap av blod og et dødelig utfall i fravær av medisinsk behandling. De viktigste symptomene på alvorlig indre blødning:

 • blåmerker av store størrelser;
 • skinn av huden;
 • svakhet;
 • tørr munn;
 • svimmelhet;
 • smerte i beinet.

Hva å gjøre:

 1. Legg offeret i horisontal stilling.
 2. Påfør en turnering over skaden.
 3. I stedet for hematomet kan du sette is (ikke mer enn 15 minutter).
 4. Ta offeret til sykehuset eller ring en ambulanse.

Viktig! Det skadde benet skal ligge over kroppsnivået.

Hvis blødningen er åpen

Først og fremst er det nødvendig å stoppe blodet og lage bandasje. Det er flott hvis du har bandasjer med fingertuppene, men i en nødsituasjon kan du bruke en hvilken som helst ren klut helt opp til din skjorte, t-skjorte, skjerf osv. Hvordan å påføre et bandasje riktig:

 1. Påfør et rent serviett eller lommetørkle til såret.
 2. Påfør ovenfra en tett bandasje eller materialet til hånden.
 3. Fest rullen med en normal eller elastisk bandasje.

Hvis situasjonen er ekstremt presserende, og det skjer på gaten eller utenfor byen, kan du bruke stropper, skjerf, nakke skjerf, etc. Hvis det er mulig, skal offeret være i horisontal stilling.

Hvis venen eller arterien er skadet, er det nødvendig å handle raskt:

 1. Fest benet over kroppsnivået.
 2. Påfør en tourniquet.
 3. Lag en dressing.
 4. Kontakt lege.

Hvis det er en mulighet, kan du sette kald is eller minst en flaske kaldt vann i stedet for pause. Enhver forsinkelse i arteriell eller venøs blødning kan koste det berørte liv.

Hvordan behandle

I tilfelle skade eller vaskulær sykdom, må du kontakte en phlebologist.

Oftest for behandling av skadede årer, foreskrives en operasjon, hvoretter en terapi rettet mot å styrke karene utføres.

Operasjoner i tilfelle av en ødelagt vene kan ikke unngås. Slike behandling er først og fremst nødvendig for å fjerne det skadede stedet i venen.

I de tidligste stadiene, når varicose forekommer bare i vaskulære stjerner og små blåmerker på bena, brukes skleroterapi og fototerapi. Slike tjenester leveres av kosmetikksalonger, men for din egen sjelefred er det best å gjennomgå behandling på en profesjonell medisinsk klinikk.

En av de nyeste metodene for å fjerne vaskulære stjerner er elos koagulasjon. I dette tilfellet fjernes de skadede kapillærene ved hjelp av en laser og en elektrisk strøm med høy frekvens. Prosedyren er smertefull, har kontraindikasjoner, men er ganske effektiv.

Begravde fartøy under graviditet

Under graviditeten briste blodkarene på beina i minst en tredjedel av kvinnene. Samtidig øker alle etterfølgende graviditeter kun risikoen til 80%.

Det er stor risiko for å få et brudd på karene i bena og de kvinnene som i utgangspunktet er utsatt for varicose på grunn av arvelighet.

Hvis de første tegnene på sykdommen dukket opp før graviditeten, kan du være trygg på nesten 100% at i den "interessante perioden" blir varicose bare forverret.

I beste fall vises et vaskulært nett på beina, hvis kapillærer og små fartøy er skadet. "Web" bringer ikke fysisk ubehag og føles ikke over huden, og fjerningen er i de fleste tilfeller en ren kosmetisk prosedyre.

Verre, på grunn av at åreknuter begynner å utvide seg. De blir ikke bare tydelig synlige under huden, men vises også over det. For å unngå dette under graviditet, anbefales det å bruke kompresjonstrømper eller i det minste bruk elastiske bandasjer.

Viktig! Kompresjonstrømmer bør kun velges under hensyntagen til anbefalingene fra legen.

Forebygging av åreknuter

Varicosity er lettere å forebygge enn å behandle alvorlige konsekvenser i form av blødning eller trombose.

Forebygging er nyttig ikke bare for kvinner som planlegger graviditet i nær fremtid, men også For alle, hvis arbeid er for det meste på føttene.

Hva å gjøre:

 1. Bruk kompresstrømper eller strømpebukser, bruk dem om morgenen i liggende stilling. Phlebologist vil ikke bare gi råd om valg av produktet, men også lære dem hvordan man skal bære og ha på seg.
 2. Du kan bruke elastiske bandasjer, men de krever en viss ferdighet og er ikke alltid praktiske.
 3. Man bør ikke tillate klær å klemme blodårene på beina, spesielt for smale jeans eller støvler med høy bootleg ikke i størrelse. Det er også viktig å sikre at tannkjøttet i undertøyet ikke er for stramt.
 4. Ikke bruk høye hæler. For hverdagsbruk er det bedre å velge sko på en liten hæl (ikke mer enn 5 cm).
 5. Med stillesittende arbeid må du jevnlig ta en pause for å gå litt eller i det minste gjøre litt trening for beina. Øvelser det er masse - ruller fra hæl til tå, knebøy, føtter, sirkulære bevegelser på føttene, knebøyning, etc.
 6. Sov bedre på høyre side for å forbedre blodstrømmen.
 7. Det er umulig at blodet stagnerte i beina, stillingen når du sitter, skal være komfortabel og avslappet. Du kan ikke tillate nummenhet i lemmer, så det er bedre å ikke sitte på korsbenet.
 8. Hvis arbeidet krever konstant stående eller gå, er det viktig å velge komfortable sko. Også du kan ikke være for lenge i en posisjon.
 9. Det er viktig å overvåke vekten slik at den ikke overskrider normen. Riktig ernæring og moderat trening vil tillate deg å holde deg i form.
 10. Det er nødvendig å regelmessig sjekke med en lege, spesielt for kvinner.

konklusjon

For å unngå fremveksten av åreknuter må du holde deg i form, forhindre sirkulasjonsforstyrrelser i beina og regelmessig besøke phlebologisten. Jo tidligere sykdommen oppdages, desto raskere og lettere er det å behandle.

Hvis fartøyet brister og blødningen er for sterk, er det viktig å se en lege så snart som mulig.

Hva å gjøre hvis venen på beinet

Folk som lider av åreknuter blir ofte konfrontert med problemet med fartøyets skjøthet. Fartøyet kan sprekke i hvilken som helst del av beinet, som viser en stygg blåmerke eller et vaskulært nettverk (avhengig av fartøyets størrelse). Dette er imidlertid ikke bare et visuelt stygg fenomen, men også veldig farlig.

Derfor, senere, la oss snakke om hva du skal gjøre hvis venen på beinet har bristet (se bilde): hvordan skal akuttmottak og oppfølgingsbehandling se ut.

Hva er varicosity

Åreknuter er en sykdom hvor venøse kar gjennomgår patologiske forandringer.

Som et resultat blir venene utvidet, strukket, deformert og knutet.

På begynnelsen oppdager pasienten ingen visuelle endringer. Føler bare tretthet, tyngde i beina, som er avskrevet for tretthet etter en dags arbeid.

Hovedsymptomen på åreknuter er en konveks cyanotisk vene på overflaten av huden, som allerede vitner om den utviklede sykdommen.

Hjelp. Alle disse endringene er smertefulle og utmattende, siden de forårsaker funksjonsfeil i blodsirkulasjonen og medfører mange ubehagelige komplikasjoner.

Alle disse endringene er en følge av en funksjonsfeil i venøs ventilsystem. Ved normal drift fremmer ventilene normal sirkulasjon av venøst ​​blod (opp). Feil i dette systemet fører til at blod begynner å strømme nedover og danner stillestående fenomener.

Fartøy kan ikke takle slikt trykk og begynner å deformere, og leverer mange ubehagelige smertefulle følelser til pasienten.

Årsakene til dette fenomenet kan være både arvelig disposisjon og en feil livsstil.

Hjelp. Flere detaljer om årsakene, symptomene og egenskapene ved utviklingen av patologi finnes her.

Den vanligste varicose sykdommen påvirker underarmene, men hemorroider, esophageal varices, varicocele og små bekken varices er også vanlige.

Det er også verdt å merke seg at kvinner er mer utsatt for sykdommen enn menn på grunn av de spesielle egenskapene til de pågående prosessene i kroppen.

Hvorfor fartøyene briste

Av deres natur er de vaskulære veggene sterkt elastiske, så sannsynligheten for deres skade er ubetydelig.

Så hvorfor brøt skipene på føttene? Ofte oppstår skader på venene med varicose sykdom, når veggene i karene er svekket, mister elastisitet og strekker seg.

Også, noen provokerende faktorer bidrar til denne prosessen. De vanligste er:

 • overdreven belastning på beina;
 • fedme;
 • arvelighet;
 • beriberi;
 • graviditetstiden.

Ulike typer skader på underdelene med svakhet i vaskulære vegger kan også provosere skader på venene.

Førstehjelp

Hvis en slik patologisk prosess oppstår før ambulansen kommer, bør førstehjelp gis.

informasjon. Nødtiltak reduserer antall konsekvenser og vil gjøre ytterligere behandling mer effektiv.

Det er verdt å merke seg at beredskapstiltakene er forskjellige, avhengig av blødningens art fra venen på beinet. Det er delt inn i 2 typer:

 1. intern - Hematomer dannes, ettersom blodet fra venøs fartøy kommer inn i det omkringliggende vevet.
 2. åpen - ledsaget av skade på huden og sterk ekstern blødning.

Brudd på et stort fartøy forårsaker alvorlig blødning, noe som kan true en kraftig nedgang i blodtrykket, besvimelse.

Man bør også ta hensyn til det faktum at det venøse blodet er preget av dårlig koagulabilitet, noe som bidrar til et sterkt blodtap.

Derfor bør tiltak i slike situasjoner tas umiddelbart.

Med intern blødning

Hvis fartøyet på beinet bryter, er blåmerke det første tegn på blødning.

Ved perforering av små årer skal blæren påføres is, og hold den tillatt i ca 20 minutter, hvorpå du må ta en pause, og deretter på nytt.

Hjelp. Kald bidrar til innsnevring av blodkar, og dermed å stoppe blodtapet.

Hvis en liten blåse, forsvinner han etter et par dager. For å øke hastigheten på denne prosessen kan du gni salver, for eksempel "Troxevasin" ("Troxerutin"), "Healing". Legemidlet vil ha en lokal effekt på hematom, eliminere hevelse og ømhet, noe som øker resorpsjonen.

Hvis et stort fartøy er skadet og et omfattende hematom kommer til syne, noe som indikerer og sterk intern blødning, er det først å bruke is.

Etter å ha gitt førstehjelp, bør umiddelbart besøke en spesialist for å unngå suppuration av hematom.

Legen vil fjerne væsken fra hematomet med en sprøyte, og deretter sette et bandasje på det skadede området.

Med åpen blødning

Med rikelig åpen blødning er det nødvendig å pålegge presser bandasje.

Hjelp. Tourniquet brukes når arterien er skadet, og i en lignende situasjon er det nok bandasjer.

Benet bør plasseres på en liten høyde, og sikrer dermed utstrømning av blod fra skadeområdet.

For å lage en dressing, bør du bruke et spesielt dressing kit. I fravær av slike, kan du bruke gasbind, en ren klut eller noe improvisert rent materiale.

Foldet flere ganger, vevet skal påføres såret og festes med bandasje. Stram lett bandasjen litt under det skadede området.

Viktig! Siden sirkulasjonen av venøs blod i beina utføres fra bunnen opp, stram deretter bandasjen like under det berørte området for å blokkere tilgangen til bruddstedet.

Forbandet er gjort riktig hvis blødningen har stoppet, og en krusning føles under bandasjen.

Blødning kan også stoppes ved å bøye benet i kneet og fikse det i denne posisjonen.

Ekstrem måling - utnytte. Du kan ty til denne situasjonen hvis blødningen er veldig sterk og det er umulig å stoppe det ved å bruke metodene ovenfor.

Det legges på toppen av klærne for å unngå å traumatisere huden. Et notat med en presis indikasjon på tidspunktet for dens påføring er nødvendigvis festet til bunten.

Etter gjennomføringen av slike aktiviteter, skal offeret straks føres til sykehuset.

behandling

Ved behandling av dette fenomenet utsettes for gjennomføring av kirurgisk inngrep, hvoretter medisinering er foreskrevet.

Operasjoner kan ikke unngås, men skalaen avhenger direkte av størrelsen og omfanget av skader på venen.

Hjelp. Hensikten med operasjonen er å fjerne en del av det skadede karet og forhindre blodpropper i å trenge inn i tromben.

Kirurgisk inngrep for å fjerne det berørte fartøyet utføres ved hjelp av flebektomi, skleroterapi eller laserkoagulasjon.

PEtter å ha utført alle manipulasjoner foreskriver behandlende lege medisinsk behandling som er rettet mot å oppnå slike mål:

 • styrking av de vaskulære veggene;
 • forbedring av blodsirkulasjonen;
 • eliminering av betennelse
 • forebygging av trombose.

Etter behandlingsforløpet bør pasienten nøye overvåke livsstilen slik at dette problemet ikke skjer igjen.

Brytefartøy under graviditet

Hvorfor brenner graviditeten på beina? Dette fenomenet forenkles av følgende forhold:

 • Øker belastningen på beina på grunn av økt kroppsvekt.
 • Det er vanskelig å drenere blod, noe som forklares av økt livmoruttrykk på den nedre vena cava.

Følgelig føler føttene i føttene en stor belastning på seg selv i denne perioden.

Alt dette bidrar til utviklingen av åreknuter, som ofte er en faktor som fremkaller brudd på årer.

Uansett hvilket fartøy som har bristet: liten eller stor, bør en kvinne fortelle legen om det.

På grunn av det faktum at under graviditet er mange stoffer, selv for lokal behandling, forbudt, er det spesialisten som må velge det sikreste behandlingsalternativet for en fremtidig mor.

konklusjon

Menneskekroppen er utformet på en slik måte at enhver liten overtredelse kan føre til mange ubehagelige konsekvenser.

Brudd på venen på beinet er ikke en sykdom i seg selv. Et slikt problem er en konsekvens av uoppmerksomhet til ens egen helse.

Kirurg - online konsultasjon

Beinene på beina briste voldsomt (graviditet 35 uker). Hva skal jeg gjøre?

7 014 kirurg 05/02/2013

Zdravtsvuyte. Jeg er 37 år gammel. I 7 år kunne jeg ikke bli gravid. I desember 2011 gjennomgikk hun prosedyren for plasmaferese. I september 2012 var det en etterlengtet graviditet med dubaston. Nå 35 uker. Jeg lider av åreknuter i underekstremiteter. Ved 29. uke begynte årene å sprekke på hans høyre ben. Veldig smertefullt. Ingen sår, men indre blåmerker og svulster. Har overlevert en hemostase - er litt det er avvik med norm eller hastighet (legen har det forklart). Jeg tar asorutil 3 ganger om dagen. Men det er praktisk talt ingen forbedringer. Etter en dag eller to brister en annen 3,4 igjen. Hva skal jeg gjøre? Enn omgående å gjennomgå behandling?

Soboleva Natalia, Krasnoyarsk

For valg av et tilstrekkelig volum av behandling, spesielt i lys av graviditet og forandringer i indikatorer på blodkoagulering, må kirurg undersøkelse og tosidig skanning av arterier og vener i de lavere ekstremiteter. En ting kan sies sikkert - tar Ascorutin bare ikke vil hjelpe.

Natalia, det viktigste for deg nå for å unngå komplikasjoner av åreknuter, og dette er kun mulig med tilstrekkelige motorforhold og bruk av kompresjonsstrikk. Strømper av II-klassen av kompresjon må tas med deg for fødsel. Etter fødsel, gå til phlebologist og løse problemet med venene. Ascorutin drikker ikke fornuftig.

Økt skjøthet i beinene på bena: hovedårsakene og måtene å løse problemet på

Et fartøy som har brist på beinet er ikke et sjeldent fenomen. Når en defekt oppstår i den mikrocirkulatoriske sengen, bryter flere kapillærer som regel. I slike tilfeller opptrer det vaskulære nettverket på huden, eller små blindeblødninger. Hvis det oppstår en defekt på nivået av arteriene eller blodårene, dannes en blåmerke av større eller mindre størrelse. Alt avhenger av kaliber av sprengningsfartøyet.

Hva skal jeg gjøre når fartøyene på beina brister? Først av alt må du identifisere årsaken til problemet. Og så eliminere årsaken og rydde opp den kosmetiske feilen, hvis den gir ubehag.

Nylig leste jeg en artikkel som beskriver preparatet Holedol for rengjøringsfartøy og bli kvitt kolesterol. Dette stoffet forbedrer den generelle tilstanden til kroppen, normaliserer venøs tone, hindrer avsetning av kolesterol plakk, renser blod og lymfe, og beskytter også mot høyt blodtrykk, slag og hjerteinfarkt.

Jeg var ikke vant til å stole på noen informasjon, men jeg bestemte meg for å sjekke og bestilte emballasjen. Jeg la merke til endringene i en uke: de konstante smerter i hjertet mitt, tyngden, trykket hopper som plaget meg før det - trakk seg tilbake, og etter 2 uker forsvant helt. Prøv og deg, og hvis du er interessert, så er lenken under en artikkel.

Eliminering av årsaken spiller en primær rolle, for hvis du ikke gjør det, vil blodkarene briste igjen.

Forekomst av vaskulære defekter på huden på underdelene bidrar i de fleste tilfeller til en av følgende faktorer:

 • mekanisk traumer i underdelene;
 • økt belastning på bena;
 • sviktet i hormonell bakgrunn hos kvinner;
 • utvikle åreknuter.

Hvis alt er klart med de to første punktene, trenger de neste to kommentarene.

Hormonale svikt hos kvinner kan være assosiert med en periode med graviditet, abort, samt en rekke gynekologiske patologier (cyster i eggstokkene, uterine myomer, etc.). Vaskulære defekter i slike tilfeller er en slags indikator på at det er problemer i kvinnens kropp. Karakteristisk er kapillære defekter, det vil si rister eller såkalte "stjerner".

Kapillære "stjerner" og blåmerker som forekommer uten tilsynelatende grunn, er også en indikator på utviklingen av åreknuter. Ideen om å ha en åreknute kan være preget av karakteristiske symptomer.

Denne tyngde i beina, spesielt uttalt mot kvelden, hevelse, uttrykte også hovedsakelig på ettermiddagen, en følelse av tretthet i beina. Hvis disse symptomene er godt kjent for deg, og hvis skipet brister, er den mest sannsynlige årsaken åreknuter.

De viktigste metodene for terapi

Hvis en kvinne har grunn til å tenke på forekomst av gynekologiske problemer, så bør du definitivt gå til gynekologen. Legen vil velge behandling av den underliggende sykdommen, og de vaskulære defekter kan elimineres alene, hjemme. Men det vil bare være mulig på betingelse av at behandlingen av den underliggende sykdommen er bestått.

Hvis du har grunn til å mistenke åreknuter, må du besøke en phlebologist. Dette er en spesialist som behandler årer. I dette tilfellet vil behandlingen sørge for både eliminering av den underliggende årsaken og eliminering av eksterne manifestasjoner av patologi.

Hvis årsaken er en belastning eller skade, må du først la føttene hvile. Enkle metoder som er tilgjengelige for å gjøre hjemme er også nyttige.

Så, for å eliminere bursted blodkarene hjemme kan du:

 • de som gikk til en konsultasjon med en lege, redegjorde for årsaken til problemet og fikk spesialistens råd om mulig hjemmebehandling;
 • de som har blåse eller starlet er forbundet med fysisk stress eller traumer.
til innholdsfortegnelsen ↑

Metoder for vaskulær hjem forbedring

Med denne manifestasjonen er det viktig å berike den daglige rasjonen med vitamin A, C og P. Du kan drikke et kurs av vitaminkomplekser eller inkludere i diettmat som er rike på disse vitaminene.

Deretter kan du velge en oppskrift på folkemedisin. Nedenfor gir vi noen effektive oppskrifter:

For å rengjøre FARTØYER, forhindre blodpropper og bli kvitt kolesterol, bruker leserne et nytt naturlig preparat, anbefalt av Elena Malysheva. Sammensetningen av stoffet inkluderer blåbærjuice, kløverblomster, innfødt hvitløkskonsentrat, steinolje og leekweedjuice.

Terpentinbad. For å eliminere vaskulære defekter på beina, er ikke et helt bad nødvendig. Ta en hvilken som helst beholder der du kan senke nedre lemmer på en slik måte at de eksisterende feilene senkes ned i vannet. Fyll den med vann, den optimale temperaturen er 37 ° C.

Tilsett terpentinblandingen til vannet i et standardvolum (doseringen er angitt i instruksjonene som er koblet til apoteksmedisinblandingen), bland innholdet grundig. Du kan bli i dette "badet" i opptil 20-30 minutter. Det er viktig å sikre at væskens temperatur forblir på det optimale nivået. Bruk et termometer til å gjøre dette, forsiktig helling varmt vann fra tid til annen.

Urtebad. For å lage et slikt bad må du lage to infusjoner. Opprinnelse - infusjon av kalk blomstre og sitronbalsam (gress gulv glass + 1,5 liter kokende vann, 30 minutter), og den andre - infusjon av vendelrot rot (1 ss + glass kokt vann, 20 minutter). Deretter blandes infusjoner mottatt og tilsett nødvendig mengde varmt vann for å oppnå et tilstrekkelig volum for badet.

Dyp føttene dine i 30 minutter. Hvis vannet blir kult og det forårsaker ubehag, kan du hælde litt varmt vann.

 • Bad fra kamille og eikebark. På samme måte som beskrevet i forrige oppskrift, forberede to infusjoner og ta et bad av dem. For den første infusjonen trenger du 3 ss eikebark og 0,5 liter kokende vann, og for den andre - en halv kopp kamille og 1 liter kokende vann.
 • Slike enkle oppskrifter vil hjelpe i tilfelle at fartøyet ikke bryr seg for alvorlig organisk grunn, men også om defekten er enkelt og nylig. Hvis problemet ikke er nytt, er det mange feil eller alvorlige helseproblemer, er hjelp av medisiner og moderne kosmetikk uunnværlig.

  Hvilke medisiner kan jeg bruke?

  Når det er problemer med beinene på beina, foreskriver legene medisiner fra gruppene av venotonikk og angioprotektorer. Her er noen eksempler på slike stoffer:

  • diosmin;
  • flebodia;
  • Vazoket;
  • detraleks;
  • Venarus;
  • troksevazin;
  • Troxerutin;
  • Pentoxifylline.

  Men det er svært uønsket å identifisere slike legemidler uten å ordinere en lege. Tross alt er det viktig å ta hensyn til tilgjengelige indikasjoner og kontraindikasjoner til mottak, kompatibilitet med andre legemidler. En kompetent tilnærming til å løse alle disse problemene vil kun være i stand til å være spesialist.

  Mange av våre lesere for rengjøring årene og senke kolesterolnivået i kroppen aktivt bruker veletablerte prosedyrer på grunnlag av frø og saften av Amaranth, en åpen Elena Malysheva. Vi anbefaler deg å gjøre deg kjent med denne teknikken.

  Hvilke kosmetologiske prosedyrer hjelper?

  Hvis et blåmerke dannes på sprengningsstedets side, vil det gå bort av seg selv. Men hvis defekten er representert av et vaskulært nettverk, løses det ikke spontant.

  Hvis enkle metoder tilgjengelig for å gjøre hjemme, vil ikke hjelpe, så er det eneste alternativet å søke profesjonell hjelp fra en kosmetolog.

  I nærvær av vedvarende vaskulære defekter er følgende prosedyrer effektive:

  • laser koagulasjon;
  • fotokoagulasjon;
  • mikroskleroterapiya;
  • mesotherapy;
  • ozon terapi.

  Spørsmålet om hvilken prosedyre å gjøre bør avgjøres av en spesialist. Det er viktig å utelukke tilstedeværelse av kontraindikasjoner til valg av behandling hos pasienten, samt resept og størrelse på eksisterende mangel.

  På skjørhet av blodkar hos gravide kvinner og barn

  Med problemet med økt brørhet av karene i underbenene, møter ofte gravide kvinner og noen ganger barn. Om slike situasjoner skal sies separat.

  Hvorfor blir fartøyene på beina sprø under graviditet?

  Det er ganske enkelt:

  • På en kvinnes nedre ekstremiteter øker belastningen på grunn av vektøkning;
  • det er vanskelig å drenere det venøse blodet på grunn av at livmoren klemmer den nedre vena cava (det er gjennom denne venen at blodet strømmer ut fra alle beinene i beina).

  Under graviditeten opplever karene på beina en kolossal belastning. Ofte er det denne perioden i livet til en kvinne som utløser utviklingen av åreknuter. For å unngå dette trenger du ikke å sitte hjemme, og ved de første tegnene på problemet må du gå til legen. Gravide må nødvendigvis fremstå for sin fødselslege-gynekolog og i hans retning for å besøke en phlebologist. Begge spesialistene vil gi kvinnen et sett med anbefalinger, hvis overholdelse vil bidra til å unngå problemer.

  Under graviditeten, fullstendig eliminere kapillære asterisker, garn, dilaterte kar, mest sannsynlig ikke lykkes. Alle kosmetiske prosedyrer som er effektive i slike situasjoner er kategorisk kontraindisert hos gravide kvinner. Derfor må en kvinne klare den mangelen som er tilgjengelig for svangerskapet. Vær oppmerksom på anbefalingene fra leger er ekstremt viktig for å forhindre utvikling av åreknuter.

  Hva om blodkarene på barnets hud faller fra hverandre? Det eneste riktige alternativet er å dukke opp til barnelege. Spesialisten vil definitivt utpeke en serie tester som gjør det mulig å vurdere tilstanden til blodsystemet. Det er mulig at et alvorlig problem ikke blir avslørt, men du vil unngå unødvendige bekymringer.

  Hvis noen patologi er funnet, fortvil ikke og husk at tidlig diagnose er nøkkelen til vellykket behandling.

  Årsaker til oppkast på bena

  I tykkelsen på huden er det mange små kapillærer, og dypere går gjennom større arterier og årer. Når fartøyene brister på bena, kommer en liten mengde blod inn i det subkutane rommet. Dette skjer vanligvis som et resultat av en skade.

  For å skille blødningen fra vanlig rødhet eller fødselsmerke, må du trykke fingeren inn i stedet med forandret farge. Når blodet løper ut fra burstedet, blir flekken ikke blek.

  Les i denne artikkelen

  symptomer

  Hvis fartøyet på beinet brister, blir blæren dannet nesten umiddelbart. Plassen kan være fra noen få millimeter til størrelsen på håndflaten. Blødning under huden kan være et tegn på alvorlig sykdom. Hvis det oppstår en forbindelse med en blåmerke, bør du se en lege. Blæren forsvinner gradvis i løpet av 2 til 4 uker, og skifter farge fra svart-blå til rødaktig og gulgrønn.

  Hvordan ser det utbrutte fartøyet på beinet ut: Hvis små fartøy har lidd, er det blindeblødninger - petekkier. Blodet kan akkumulere under huden, og danner et jevnt sted - purpura. Med et blåmerke dannes en stor blåmerke - økymose (blåmerke). En forstørret vaskulatur bestående av små kapillærer kalles telangiectasia, men slike fartøy pleier vanligvis ikke å briste og forårsaker bare en kosmetisk defekt. Dette skjer vanligvis med åreknuter.

  Årsaker til sprengningsfartøy

  Blødninger under huden kan utvikle seg ved en av mekanismene:

  • ruptur av fartøyet;
  • økt vaskulær gjennomtrengelighet;
  • koagulopati (mangel på koagulasjonsfaktorer);
  • mangel på blodplater.

  På hvorfor det er blåmerker på kroppen og hva du skal gjøre med det, se denne videoen:

  Betingelser som forårsaker blødninger under huden

  Det er mange grunner til at fartøyene faller på føttene:

  • blåmerker og skader
  • en allergisk reaksjon;
  • autoimmune sykdommer (f.eks. systemisk lupus erythematosus);
  • trombocytopeni (mangel på blodceller som er ansvarlig for koagulering av blod);
  • trombocytopati (arvelig eller oppkjøpt);
  • bivirkninger av stoffer (aspirin, glukokortikoider, antikoagulanter, legemidler for kjemoterapi, kinidin, sulfonamider og hypotiazid);
  • stråling handling;
  • normal aldringsprosessen på grunn av tynning av huden og dens enkle sårbarhet;
  • mangel på vitaminer K, C, B12 eller folsyre.
  Telangiectasias mot en bakgrunn av varicose leg sykdom

  Teleangiectasias - utvidede små fartøyer - vises av følgende grunner:

  • genetiske forandringer (nevus);
  • hormonelle forandringer (graviditet, østrogen og kortikosteroider);
  • fysiske faktorer (solstråling);
  • åreknuter.

  Farlige sykdommer

  Dette symptomet kan ledsages av alvorlige sykdommer:

  • meningitt (betennelse i meningene);
  • leukemi (hevelse i hematopoietisk system), myelom, Hodgkins sykdom;
  • sår hals;
  • sepsis;
  • idiopatisk trombocytopenisk purpura;
  • Shenlen-Henoch sykdom;
  • hemofili;
  • von Willebrands sykdom;
  • levercirrhose;
  • vaskulitt.

  Inflammasjon av blodkar (vaskulitt eller angiitt) er en av de mest alvorlige forholdene, ledsaget av blødninger. Det er flere varianter av denne sykdommen, spesielt:

  • hemorragisk vaskulitt (Shenlen-Henoch sykdom);
  • vedvarende progressiv pigment purpura;
  • anafylaktoid purpura av Shenlen-Henoch;
  • livedoangiit;
  • polymorphic dermal angiitis.

  Det er nødvendig å søke medisinsk hjelp for slike symptomer:

  • sårhet i blødningsstedet;
  • knute eller klump i stedet for sprengningsfartøyet;
  • mørkgjørelse av den berørte huden;
  • hevelse i ekstremiteter;
  • blødning fra nesen, tannkjøttet, tarmene eller urinrøret.

  Behandling av patologi

  Hvis blodkarene på beina brister, bør legen foreskrive behandlingen. Det avhenger av årsaken som forårsaket blødning under huden.

  medisiner

  Legen utfører diagnosen og finner ut årsaken til bristeskipene. Tilordning av et blodkoaguleringssystem, inkludert INR og protrombintid. En blodprøve med blodplateantall er obligatorisk. I noen tilfeller er diagnosen bekreftet etter beinmargsbiopsi.

  Deretter blir de utnevnt medisiner, styrke kar-veggen og gjenopprette prosessen med blodkoagulasjon. Avhengig av alvorlighetsgraden av blødning, kan følgende brukes:

  • frosset plasma;
  • vitamin K;
  • Dicynone;
  • aminokapronsyre;
  • Ascorutin, inneholdende vitamin C og P.

  Selvmedikasjon med sprengende blodårer er forbudt. Det kan bare styrke alvorlighetsgraden av pasientens tilstand, forårsaker ikke bare subkutan blødning, men også blødning fra mage-tarmkanalen, nesen, organene i det genitourinære systemet og lungene.

  Folkemidlene

  Etter samråd med en lege, kan du bruke noen folkemessige løsninger. Hva å gjøre hvis fartøyene på beina brister:

  • Løft den skadede lemmen og bruk is eller kald komprimering i 10 minutter, gjenta 3 ganger om dagen;
  • ta ibuprofen for å redusere ømhet og betennelse, hvis det ikke er kontraindisert.

  Med hyppig blåmerker mens du tar medisiner, kan du bruke noen urte medisinske urter:

  Med medisinske urter for blødninger under huden, må man være veldig forsiktig, fordi de kan øke manifestasjoner av blødning i alvorlige sykdommer.

  Du bør konsultere en lege hvis det finnes slike tegn under hjemmebehandling:

  • blødning fortsetter i mer enn 2 uker;
  • utvikler hudbetennelse;
  • blødninger tilbake;
  • nye patologiske symptomer vises.

  forebygging

  Hvis en person har vondt i føttene, oppkastning, oppstår blødninger, må han følge forebyggende tiltak:

  • med konstant inntak av aspirin, ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler eller blodfortynnere, besøk regelmessig en lege og kontroller tilstanden av blodpropp
  • konsumere mer fullkornsprodukter, grønnsaker, frukt, melk, ost, yoghurt, kjøtt, fisk, fjærfe, egg og belgfrukter;
  • gi opp produkter som øker blødningen: vitamin E, hvitløk, ingefær, ginkgo biloba.

  Hvis voksne har merket at blåmerker regelmessig vises i barnet, er det nødvendig å konsultere en skolesykolog eller kontakte de aktuelle tjenestene for å eliminere tilfeller av vold i hjemmet. Det er også nødvendig å hjelpe kvinner som lider av grusom behandling.

  Hvis blodkarene på beina brister under graviditeten, bør du øke mengden vitaminer i dietten og hvile med hevede lemmer mer. Det er også nødvendig å rapportere blødning til legen.

  Er det mulig å bli kvitt evig?

  Teleangiectasia - utvidede, men ikke briste skip - kan fjernes ved hjelp av kosmetiske prosedyrer, for eksempel laserbehandling. I tillegg forsvinner de etter kirurgisk behandling av åreknuter, restaurering av hormonell bakgrunn, avvisning av tung belastning.

  Når fartøyene brister på føttene, utvikler blødninger under huden. Denne tilstanden kan være et tegn på alvorlig sykdom. Derfor må du se lege. Det er nødvendig å behandle den underliggende sykdommen, bruk av hemostatiske stoffer, fysiske effekter (fred og kulde). Tradisjonelle behandlingsmetoder skal brukes med forsiktighet.

  For å få et blåmerke, blåmerker, hematom er enkelt, spesielt for barn. Det er effektive midler og salver som raskt løser problemet. I små tilfeller kan du bruke folkemetoder.

  Varianter hvorfor venen har brast, mye, så vel som steder der det kan skje - på beinet, armen, håndleddet, i øyet, på penis, under kneet. Når det injiseres under huden, kan dette indikere en feil fjernet nål. Men konsekvensene for åreknuter kan være signifikante.

  På grunn av fysiske effekter på huden kan det oppstå vaskulær skade. Arterier, vener, blodårer i hode og nakke, nedre og øvre ekstremiteter kan bli skadet. Hva skal jeg gjøre?

  Det er posttraumatisk trombose i fravær av tilstrekkelig behandling. Den akutte formen av lesjonen av de dype karene i underbenene er farlig ved avvikelse av tromben. Jo tidligere blodproppen blir avslørt, desto større er sjansene for suksess i behandlingen.

  Et ganske farlig hemorragisk slag kan utvikle seg selv fra et varmeslag. Årsakene til den omfattende, venstre halvkule ligger i stabil arteriell hypertensjon. En koma kan skje umiddelbart, med en økning i symptomer. Behandling kan ikke fungere.

  Det er komplikasjoner av koronarangiografi ofte, fordi risikoen for å rekonstruere blodkarene i hjertet gjennom armen er ganske høy. Hematom er den enkleste av dem.

  En livstruende intraventrikulær blødning kan skje spontant. Noen ganger oppdages omfattende blødning etter et forlenget kurs, og avslører ødemets ødem. Det forekommer hos voksne og nyfødte.

  Bare rettidig anerkjennelse av subarachnoid blødning vil redde et liv. Symptomer på traumatisk og ikke-traumatisk blødning i hjernen er klart definert. Diagnose innebærer CT, og behandling er kirurgi. Med slag er konsekvensene forverret.

  Intracerebral hematom kan forekomme både under påvirkning av eksterne faktorer (traumatisk) og uforklarlige grunner (spontan). Men klassifiseringen tar hensyn til størrelsen, plasseringen og andre grunner. Behandlingen består i kirurgisk fjerning. Prognosen er ikke alltid gunstig.

  Begravde fartøy på beina

  En stjerne eller en utbrudd av blodkar på beina, hender..

  Hvis du er liten, kan du prøve smudge krem ​​Sofia (med leeches), drikk askorutin og smør føttene med eplecider eddik (naturlig)

  I denne svangerskapet dukket også opp på ansiktet. Laser rydde opp

  Bursting av blodårer.

  Har du åreknuter? Gå til kirurgen. Det er ille at beina begynte å svulme, det er for tidlig. Mest sannsynlig, problemet med karene (venene) på beina.

  Og fra blodets nese, hvis ikke uttrykt - et par dråper per dag og ikke hver dag, er dette en variant av normen i svangerskapet. Hvis bekymret - til LORU.

  Det virker som åreknuter begynner (((... Jeg tror det er nødvendig å styrke fartøyene styrke ascorutin... bare finn det mulig under graviditeten... Jeg tror du kan.

  Varicosity og vaskulære stjerner

  Jeg hadde på seg Intex kompresjons strikkevarer. Hadde et kurs på tre måneder, strømpebukser i den første klassen av kompresjon (alt det legen har skrevet ut). Etter kurset ble bena merkbart lettere, ubehaget forsvant og visuelt ble beina bedre, men fremdeles blir noen vener synlige, men ikke så mye. Så jeg kan si at iført strikketøy er ganske effektivt)

  trokserutin kurs, om natten hver dag i 3-4 uker, deretter 2 måneders pause og igjen 3-4 uker, så etter 3 kurs i en stjerne forlot nesten alt. venstre 2 stk små og åreknuter bare litt tilbaketrukket - ikke så tuberkulær


  troxevasin gel og tabletter hjelp

  Reaksjon mot vaksinasjon!

  Ved vaksinering mot rubella må du alltid advare om at det er mulig utslag av utslett, fordi barnet faktisk er syk med det i en enkel form. Bare for noen, på grunn av individuelle egenskaper, overføres denne vaksinen som en fullblåst sykdom! Den raske utvinningen av Lerochka!

  Fordi du hadde et tempo på grunn av dette?

  Jeg skrev dette notatet for ikke å gi meg råd om hva jeg skal gjøre! Hva vet jeg nå. Og alt går allerede forbi! men skrev i orden at andre som ikke kom over dette transplantatet, visste om reaksjonen på det!

  neher generelt disse vaksinasjonene gjør IMHO

  Hvordan presse

  Hvordan presse den.

  hysteria.MNOGABukaf.nuzhna support.chast 1

  Og jeg flyttet til Novgorod og astma forlot nesten i en tilstand av ettergivelse. Det er usannsynlig at saken i klimaet, sumpene her er lenge blitt drenert, og økologi er en av de beste. På det tidligere bostedet jobbet hun i et miljøsenter, studerte informasjonen grundig.

  Nå går noen ukjente tull gjennom byen, datteren min har ikke gjenopprettet, i to måneder allerede.

  Og jeg hadde gåsebud på kroppen min da jeg leser den... Fortsett, kjære mamma! Forcerer deg og tålmodighet! Det virker for meg som det samme, slike situasjoner oppstår først og fremst dersom immunforsvaret er svakt... Gjør en aksent på dette! Les om immunmodulatorene. Nå er det mange, du kan velge hvilken som passer. Samiedavno med barn galavita kurs bestått. Dette er for fremtiden.

  Åh, vær så snill! Jeg forstår at min yngre sønn var syk - 1,5 år på berodual, etc. TTT har gjenopprettet! Hva vil du ha!

  PS! kan klimaet bli bedre endret til det som var?

  Tror du på vår

  Svigermor i Ukraina trofiske sår jeg ikke passere, blødning, 10 år har ikke vært i stand til å kurere, og det kom til å flytte til USA, tok ham til sykehuset med en blødende sår, sykehuset lå ikke, men helbredet sår i 6 måneder, har det mer å tromber det var problemer, hadde kirurgi og heldigvis det hele proshlo.dalee ukrainske syk med blærekatarr ingen la merke til, hadde USA en ultralyd og MR av nyrene funnet et sted som vokste og ble operert fjernet en del av nyre.
  Da jeg ble gravid, jeg hadde et problem med sekret de var gul, sa de at normen og ikke å rote med meg og til slutt stilnet beremennost.tak vet ikke engang det lokale medisin eller forbannelse hvalit.naschet brukt her ikke bevare, mener at naturen må velge.
  Det var et tilfelle at en venn ble dumpet, gjort en årlig sjekk, fant noe, begynte å behandle og en mann døde en måned senere.
  Et annet tilfelle av en mann helbredet med antibiotika, for å redde ham, var det nødvendig å drepe kunstig hjerne, og re-run, resultatet av 50/50, leger håndtere denne situasjonen, og folk bor, returneres minnet til ham, han går fint.
  Det samme virker for meg det samme overalt, hvor de redder, hvor de pleier, leger er de ikke guder, men bare dødelige.

  Bestemor behandlet for hva utfallet av magekreft i stadium 3 og smert.Malogo otkapali og brøt vekk fra gulsott som ikke er hjulpet av zhe.Tak i 3 uker eller legen eller sykepleieren prishli.Ginekolog all min skriker når jeg selv hodila.I jeg prøvde å drite at de sier om fett og stoppe kjærlig mann på 30 kg beremennost.A han ikke sannferdig si at jo mer jeg krasivee.A så da jeg kom til sykehuset etter at hun fylte opp munnen min
  4400 å føde til seg selv og for å bli kvitt 2. Shvami.Schitay så lett ispug.Za og deretter sendt på hormoner og ta en haug av betalte laboratorier... Og mye forferdelig Jeg husker et sykehus... For meg, de var 9 dager adom.Kogda alle sa du må føde. jeg sier la oss gi deneg.I morozilis.A i barsel har allerede sagt ikke å trekke kuda.ya hoven til størrelsen 44-45 39-39,5 nogi.Pri norm og når bedt om å gjøre ultralyd meg otkazali.Eto senere fikk jeg vite at mine bekkenet 4400 og det skadede bekkenet er småbiter. Og jeg lærte dette fra Shushu Kanya bak. Da friske kvinner ropte og jeg lydløst fødte. Yli rot.Spasibo for de generasjonene som hennes mann var i LCD og på fødselen av mnoy.Mnogo. det dårlige jeg kan si om dette. For neonatologers skyld handler det om skapninger... Slår lysten til å etablere en gv og føle noen

  det er bare i dag, kommentaren ble skrevet i emnet))

  Gynekologen min kan til slutt ikke prise, og jeg går bare til henne fra et annet nettsted. fordi jeg på stedet ble utvist (jeg utnevnte en mottak med registrering for min ferie, selv om jeg måtte gå to uker tidligere). barnelege sluttet å stole på, løp til Laura, var det trange nesegangene, er det nødvendig å vaske, foreskrevet antibiotika (jeg har en allergi mot dem, men det kan også overføres ved arv) da hun tok meg inn i hysteri at et barn i 2 uker otitis media og bihulebetennelse. og hvordan menn i betalt et halvt år ble behandlet for nyrer, kondros, åreknuter, og som et resultat var myositis generelt bedre enn å holde seg stille. og likevel jeg lizobakt år på resept fra fattige gnog hals immunitet (i livet av sin mor), men det viste seg at jeg hadde syre fra magesekken eroderer per natt. men hvordan behandlet jeg otitis som ikke var, men det viste seg at etter fjerning av tannlymfeknuter betent? og hvordan de prøvde å tvinge til å kle retina før fødsel for 16 tusen, selv om det ikke var nødvendig i det hele tatt? Jeg xs, jeg er så heldig eller noe. beklager mange ord, bare kokende ((

  30 uker - dekretet ble umerkelig)))

  veldig vakker mor, fitte, selv jeg er trist at jeg snart blir uten puzyka... på bekostning av hemorroider forresten... menken har nettopp kommet ut den andre dagen, tydeligvis tåler ikke en slik last. nå begynner du aktivt forberedelse for fremveksten av et mirakel, og det er veldig hyggelig.

  Yulechka, gratulerer. Du umnichki. Vellykket og lett fødsel til deg. Litt mer og du vil bli kjent med babyen din. Hva er dette MIRACLE. På meg siste 1,5-2 måneder har flyktet som 2 dager.

  Ja, tid og sannhet flyr, så du går til dekretet, og som for nylig så jeg bare at du har 9 uker))) alt går bra)

  Bedre ikke la det komme til nytte, men bare i tilfelle, du må vite.

  kjent)) legges i bokmerkene - dyakuyu!

  bare i tilfelle

  god artikkel... til notatet!

  Brev til min mor (en dagbok for en pre-natal utvikling av barnet)

  det er berørt skrevet)))
  hvert barn er unikt))

  Dagbok av en baby i livmor)

  Hudutslett hos barn - vi analyserer årsakene (med bilde)

  For en forferdelig intertrigo i jenta i bildet, hadde vi også, men ikke det. Hvordan plager de barna, ikke passere, min lunte var forferdelig, nektet å spise, og hvordan å pisse, så nesten rop, tilsynelatende fra urin ble det enda mer smertefullt. Ingenting hjalp spesielt, luft bad hver dag arrangert i lang tid, så liksom tilfeldigvis leste at panthenol er veldig bra, kjøpte den også, og takk Gud for å kurere bleie utslett, og deretter passe å lede den mest bittert gråt, bare panthenol trenger å smile, ikke å fake med parabener. Og så fortsatte jeg å lete etter lenge om hva jeg skal gjøre for profylakse, her, hvem kan komme til nytte
  http://www.medmoon.ru/oprelosti_u_malihei.html som er i fare.

  Jeg er enig i bleieangrepene - og de kan være. Det er bare at de selv møtte dette, men på en eller annen måte var det umiddelbart klart at sønnen - dette er bryet, og ikke noe annet. Og det var ikke nødvendig å feste et barn med noe, Pantenolspreem behandlet irritasjon, så alt helbredet i løpet av få dager. Men dette er mannen min og jeg opplevde :), men unge mødre er best, sannsynligvis umiddelbart til legen for å løpe, og da vet du aldri hva som kan være. Det er bedre å være trygg. Og fortsatt her for snakkeren i barna fant en artikkel bra: http://www.medicalj.ru/70-uncategorized/1385-mladenchestvo-bez-oprelostej - Jeg håper mange nyttige vil være

  Alle trenger å vite dette. Ulike typer utslett hos barn.

  lidenskap er hva.

  Jeg likte seng bugs: de spiser en gang i uken. - Men i sin tur en pannekake.

  Hudutslett hos barn. Svake bilder ser ikke syke ut.

  nyttig artikkel, men ikke alle bildene passer eller bare noen svært avanserte former, bare i min barndom skabb ble ikke sett i det hele tatt og kontaginozny musling litt feil så rensede ca 4 år siden... og erythema jeg var bare ikke smittsom og knuteaktig, det var PPC, på bildet er det ikke så skummelt, men i en realitet... Jeg hadde egentlig bare ben på den, men utseendet var ikke for svakhjertet.

  det er hva det er direkte de mest avanserte tilfeller presentert... med skabb ingen slike utbrudd, herpes, også, alt er ikke så ille, når monukleoze ikke det faktum at det vil være et utslett, røde hunder også ser faktisk ikke så ille, men generelt la det ligge i kategoriene, Malolo. takk

  Vi har nylig hatt rubella, absolutt de samme tegnene. og det mest interessante er at de gikk til vår lokale barnelege, og hun sa at hun bare var en allergi etter temperaturen. og hvordan du stoler på henne nå, og ikke for første gang.

  Letters of Pusher (del 1)

  Vårt helvete fra sykehuset.

  Alexander, jentene dine skrev over osteopaten, jeg er helt enig med dem. Vår historie er tull i forhold til hva du står, men jeg er så glad nå at vi en gang viste barnet til en osteopat, ellers ville vi fortsatt løpe rundt nevrologer. Generelt hadde vi et ujevnt hode fra fødselen, sa leger - legg sengen din på stedet som står, og alt vil passere. Ved 6 måneder har ingenting gått. I tillegg til nakken spytter vi opp hver dag, og babyen ble "bøyd" - da jeg kledde seg og la den på bordet, var det en "halvmåne". Neurologen tilbød oss ​​"bare i tilfelle" å drikke Encephabol, og så, etter hennes mening, var alt i orden med barnet. Ved 6 måneder, gikk vi til osteopat til Barnaul (finne ham på vurderinger på Sibmama) ostepat sa at problemet vi har - i tillegg skiftet i barsel occipital og frontale bein, fortsatt hadde en subluksasjon av den første halsvirvelen. Få klagde over at de hadde kommet sent, da alt dette kun kan korrigeres i opptil et år, til fontanelle er overgrodd og beinene på skallen er fortsatt mobile. Onkel som fortalte oss at hjernen er ideen vokser og utvikler seg symmetrisk, og hvis "ikke på plass" bein i skallen, et sted et sted for vekst av hjernen vil være i overflod, og fra et sted i dette stedet er ikke å bli savnet. Og så blir denne avdelingen av hjernen stadig irritert, og dermed vår oppblåsthet, og vår "bøyde". Generelt fjernet han all vår nevrologi på 20 minutter (i motsetning til manuell terapi, gjør det ikke vondt i det hele tatt). Fra den dagen, og hodet er blitt glatt, og ikke regurgitate vi aldri igjen, og "gnutost" vår forsvant (når den neste dagen etter osteopat pjokk delen og plassert på bordet - kunne ikke tro mine egne øyne, jeg er barnet så avslappet og rovnenko opp den dagen jeg aldri har sett)) Jeg vil legge til at min sønn ikke ville lyve på ryggen, snudde seg og satte seg bare etter massasjen. Jeg forstår at alt dette lett kan være en konsekvens av den frontale livmorhalsen. Jeg har en bekjent fyr, i ungdomsårene ble han plaget av vill hodepine, skøyter med smerte på gulvet. Som voksen, gikk han til manualshchiku, som fortalte ham om en subluksasjon av cervical vertebrae og det faktum at det er umulig å rette opp i voksen alder, kroppen har tilpasset seg denne situasjonen, og det hele er bedre å ikke røre. Men det er ikke for sent for deg. Hvis du bestemmer deg for å vise ungen osteopat, se etter gode anmeldelser, i teorien, normal osteopat - det er alltid en nevrolog første utdannelse (vår var en nevrolog av høyeste kategori). Hvis osteopaten også sier at barnet er sunt og det er bare et temperament (selv om jeg personlig ikke kan tro det), så ønsker jeg deg stor styrke og tålmodighet. Og personlig fra meg selv vil jeg legge til - du er en fantastisk mor, ikke alle vil beholde selvkontroll i situasjonen din, din baby er veldig heldig med deg).

  Sasha, min eldste var omtrent det samme (om natten våkner hver 2 timer og deretter gikk jeg vugget til den sovnet, sov til ettermiddagen spise, vi administreres en massasje og også foreskrevet beroligende midler, vel, pluss det hadde en hypertonus). Bare en måned eller to, rådet min bror NAS og NANkislomolochku (før at mye av det på råd fra en barnelege prøvd), og har blitt en sengetid (ja jeg har nå kastet bort tøfler) satte gazootvodku i 2 uker og trolig ga beffidumbakterin. Vel, hun sov ikke selvfølgelig, men hun begynte å skrike mindre. -4,5 til fire måneder hadde det hele tiden i hennes armer, hun satte seg på fire, og det ble litt lettere, kan du underholde henne leker, vise bøker, men det var fortsatt en poser begynte å våkne opp om natten og ved midnatt spasertur. På 5 måneder gikk hun allerede på sofaen (tidlig, men jeg kan ikke gjøre noe med det, gjorde det andre løpet av massasje). Klokka 6 satt jeg i en walker, og det ble lettere. Bare hun sov også dårlig. Ved 7 måneder tordnet til sykehuset med mistanke om pyelonefritt, det boret noen antibiotika, og sannsynligvis jeg var på den tiden med alle utmattet var, jeg bare fikk henne til å sette seg ned i en barneseng, og hun gikk til sengs, ga hennes bøker leker og sa: Ønsker å sove, vil ikke spille.

  ps min mann hjalp ikke i det hele tatt, prøver å holde på jobben, for ikke å høre skrikene fra barn, og i helgene er viklet med venner (som skilsmisse, tenker ett år vi vil leve sammen, men allerede er det å gå på jobb og vil ut skilsmisse). Jeg hadde bare hud og bein, store blåmerker under øynene, og kløet på nerver på grunn av Nastinas gråte.

  Les Mer Om Fartøyene