Salve for å helbrede trofasår på beinet

Trophic ulcers er konsekvenser av venøs overbelastning og mangel på ernæring av vev og hud. Lokalisert sårdannelse hovedsakelig på underben og føtter. Denne sykdommen rammer ca 2 millioner mennesker. Hvorfor oppstår sår og hvordan man behandler dem?

De viktigste årsakene

Trofiske sår på beina forekommer ikke spontant. De er dannet mot et bakteppe av langvarige forstyrrelser i kroppen. Det er mange årsaker til forekomsten av sår, men alle har liknende egenskaper - dette er utilstrekkelig tilførsel av oksygen og næringsstoffer. I 60% av tilfellene er patologien et resultat av åreknuter eller trombose.

Dessverre, med perifer vaskulær sykdom, kan trophic ulcers i nedre lemmer danne

Med åreknuter er blodprosessen i blodet forstyrret, dette fører til stagnasjon av blod i stedet for vasodilasjon. Venøst ​​blod inneholder ikke næringsstoffer, så celler og vev sverger seg og blir gradvis ødelagt. Ved venetrombose, observeres en lignende situasjon.

Lumen av blodkar blir smalere på grunn av dannelsen av en blodpropp, og blodet stagnerer i blodårene. Uten behandling har patologien en vedvarende negativ dynamikk og kan føre til amputasjon av bena.

Til utvikling av sår kan også føre til slike patologier som:

 • arteriell hypertensjon;
 • diabetes mellitus;
 • tromboflebitt;
 • autoimmune sykdommer.

På grunn av opphør av blodtilførsel til et bestemt område, forstyrres mikrosirkulasjonen, noe som fører til oksygenmangel og alvorlige metabolske forstyrrelser i vevet

Å bli en utløsermekanisme av sykdommen kan også systemiske sykdommer: vaskulitt, kollagenose, metabolske sykdommer og blodsykdommer. Å provosere faktorer bør omfatte kardiovaskulære og smittsomme sykdommer (AIDS, syfilis, tuberkulose, onkocerciasis).

Sykdommen kan utvikle seg mot bakgrunnen av ytre stimuli, for eksempel med frostbit, brenning, stråling eller eksponering for kjemikalier.

Ifølge medisinsk statistikk, i 20% av tilfellene, er utseendet på trofiske fremtoninger forbundet med en forstyrrelse i arteriens funksjon, og i 10% av tilfellene utvikler sykdommen som følge av andre faktorer. Det er et sår ikke umiddelbart. Først er det en tyngde i beina. Huden blir blek. Det er kløe, brennende, hevelse og kramper. Med sykdomsprogresjonen blir huden tørr og glatt. Det blir cyanotisk eller lilla. På stagnasjon av blod dannes overfladiske sår, som til slutt blir festering.

Valg av midler

Enn å behandle trofasår? Uavhengig av den underliggende årsaken, bør preparater for behandling av trofasår:

 • Forbedre blodsirkulasjonen.
 • Bli kvitt infeksjonen.
 • Reduser smerten.
 • Fremskynde regenereringsprosessen.

Med denne oppgaven er det effektivt å håndtere salver. Velg salven til behandling, avhengig av sykdomsstadiet. Hvordan behandles den første fasen av sykdommen? Med utseende av tyngde og smerte i bena, blir desinfeksjon, rensing og trofisk forbedrende salve vev brukt. Slike preparater inkluderer "Solcoseril", "Aktoven" og "Algofin". De frigjøres i form av gel og salve. Påfør dem to ganger om dagen for å rense og tørre huden.

Hvis granulering oppstår, brukes antibakterielle og bedøvende salver, for eksempel "Tiotriazolin" og "Vundehil".

Hva hjelper salve fra trophic ulcers på beina i tredje fase? Behandling etter utseende av granuleringer kan utføres ved hjelp av "Betadina", "Etonia" og "Metiluratsila." Disse stoffene eliminerer patogene mikroorganismer, gjenoppretter vev, eliminerer nekrose og pus. Varigheten av behandlingen avhenger av størrelsen på sårene. Avbryt behandling er forbudt, siden symptomene vil fortsette med fornyet styrke.

Hvis sykdommen nådde den andre fasen, og granulering dukket opp i såret, en salve som Betadine

I tredje fase vises en "ny" hud, slik at du kan smøre de berørte områdene med "Curiosine", "Mefenatin" eller "Alantan". Disse stoffene har en helbredende effekt og akselererer gjenopprettingsprosessen. Ved behandling av sykdommen viste stoffet "Vulnuzan" seg godt. Det renser såret, fjerner døde vev. Et middel er tilgjengelig i form av en salve. Den har anti-inflammatorisk og antimikrobiell effekt.

Salve fra trophic ulcers på bena i fjerde etappe bidrar til å øke hastigheten på helbredelsesprosessen. Legene anbefaler å bruke salver basert på St. John's wort, comfrey og calendula.

"Levomekol" fra trofasår

Veletablert salve - "Levomekol." Påfør et legemiddel for å gjenopprette hudens vev. "Levomekol" har antibakteriell og antiinflammatorisk effekt. Legemidlet renser såroverflaten fra pus og bidrar til å styrke lokal immunitet.

Ikke mindre produktive er antimikrobielle, sårheling og smertestillende midler, slik som Levosin og Levomecol

"Levomekol" - har en kombinert sammensetning. Den aktive ingrediensen er antibiotikumet "Levomycetin". Han stopper multiplikasjonen av patogener. "Levomycetin" er aktiv mot gram-negative og gram-positive bakterier. I tillegg inneholder sammensetningen av medikamentet "Polyetylenglykol", som viser nedbrytningsproduktene av skadede vev og har en adsorberende effekt.

Dette antibakterielle stoffet renser raskt såroverflaten fra pus, reduserer vævssvelling og øker hastighetsprosessen. Påfør produktet i form av en komprimering. For å gjøre dette, påfør et tynt lag med salve på et sterilt serviett eller gasbind og bruk en komprimering til det berørte området i 1 time. Behandlingsforløpet avhenger av omfanget av lesjonen. En overdose av salve er usannsynlig. "Levomekol" er kontraindisert for bruk med økt følsomhet overfor stoffene i legemidlet. Ellers kan det oppstå en allergisk reaksjon på applikasjonsstedet.

Levemecol kan kombineres med påføring av komprimeringsstrikk, samt med oral administrasjon av antibiotika og legemidler som akselererer regenerering av vev for effektiviteten av behandlingen. Graden av kompresjon bør foreskrives av legen avhengig av sykdomsstadiet.

Behandling med ointments trophic ulcers på beinet

Utseendet på føttene til trofasår skal ikke tilskrives en separat uavhengig sykdom. Det er et symptom på alvorlige lidelser som oppstår i menneskekroppen. Hovedårsakene som fremkaller forekomst av sår av denne typen er ofte brudd i sirkulasjonen og mangel på næringsstoffer til vevet.

I risikogruppen for trofasår på beina, først og fremst, er det kategorier av mennesker:

 • De er overvektige;
 • Forutsetninger for utvikling av åreknuter;
 • Lang tid på dagen er på føttene.

Den trofiske såret i underarmene oppstår på stedet der det nekrotiske vev forsvinner. Å behandle og helbrede et slikt sår er ekstremt vanskelig, den eneste metoden eller oppskriften er ikke fullført. Forskjellige sårhelingstiltak vil være påkrevd. Bruk av narkotika er en del av en integrert tilnærming til behandling.

Nøkkelen til vellykket behandling er å korrekt identifisere de første årsakene som forårsaket såret.

Behandling av sår med salve

I de fleste tilfeller består medisinering, foreskrevet av en lege ved behandling av trofasår på fotens overflate, av to stadier og øyeblikk, utført samtidig og parallelt med hverandre:

 • Mottak av et kurs av antibiotika;
 • Behandling av sår i nedre ekstremiteter med salver. Midlene er valgt på individuell basis, med tanke på komponentets toleranse og kompleksiteten til den kommende behandlingen.

I lang tid viser behandlingen av trofasår positivt seg bruk av ichthyolsalve. Prinsippene for bruk av stoffet eller en lignende agent for behandling av sår i underbenet er reglene:

 • Før direkte påføring av den aktuelle preparatet behandles sårets overflate med en løsning av hydrogenperoksid. I noen tilfeller har legen rett til å foreskrive behandlingen med legemidler av tilsvarende effekt. Behandling bør gjøres fra en vanlig medisinsk sprøyte uten å bruke en nål.
 • Noen få minutter senere blir ichthyol-salven påført overflaten av salven som en kompresk. Kompressen holdes i to timer.
 • Behandling av sårets overflate utføres to ganger i løpet av dagen.

Iktyolisk salve er ikke det eneste middelet for behandlingen. Det er tilrådelig minst en gang om dagen å bruke til bedøvelse av anestesi med salpetersår. For eksempel:

 • Bepanten;
 • Alatan pluss;
 • thiotriazolin;
 • Mephenate og andre.

Behandling av sår trophic i beinet bør utføres ved hjelp av en integrert tilnærming. Et lignende prinsipp gjelder bruk av salver. De har et spesielt sted i behandlingen av sår på føttene. Bruk av lokal terapi er indikert på ethvert stadium av behandlingen, selv når du forbereder deg til kirurgi.

Behandling av sår ulcerativ karakter utføres ved bruk av midler tilhørende ulike grupper av narkotika:

 • antiseptiske midler;
 • Proteolitiki;
 • venotoniki;
 • Fleboprotektory.

Vi vil forstå grundig med de oppførte midlene.

Salver av antiseptisk natur

Såroverflaten, som danner et trofasår, preges av alvorlig smerte og en spesiell form for følsomhet overfor effekten. Av denne grunn bør rensingen av overflaten fra purulente innskudd ikke gjøres med antiseptika, som jod eller zelenka. Bedre enn andre, en gel eller salve med lignende egenskaper vil fungere. Det beste alternativet vil være pålegg av dressinger med bruk av rusmidler:

 • Salve Levomekol. Et stoff med komplisert sammensetning og et unikt handlingsspekter. Salve har antibakterielle egenskaper ved bred anvendelse. Legemidlet fremmer sårheling, stimulerer dannelsen av nye epitelceller. Inkludert i sammensetningen av lidokain spiller rollen som lokalbedøvelse, smertelindringer, inflammatoriske prosesser suspenderes.
 • Salvebetadin. Legemidlet anses å være et utmerket antiseptisk middel, det ødelegger bakterier, infeksjoner, soppsporer. Ved vanlig bruk av dressinger med lignende stoffer, observeres et positivt resultat i sår på legemiddelterapi på benaflatene ved slutten av uken. I sykdommer i skjoldbruskkjertelen, nyresvikt, er bruk av salve forbudt. Eventuell bruk av salver i terapi bør avtales med legen. Legen vil kunne ta hensyn til kontraindikasjoner til søknaden, vurdere effekten av det valgte legemidlet.
 • Miramistin er preget av en mild effekt, som skyldes at det patogene miljøet som forårsaker dannelsen av et purulent belegg på såroverflaten, blir ødelagt.
 • Bioptin.
 • Yodoviton.

Disse smertestillende er av stor betydning i gjennomføringen av effektiv behandling.

Proteolitiki

Ved dannelsen av trophic ulcers på beina, partikler av epitelet, berørt av sykdommen, til slutt eller delvis mister evnen til å gjenopprette og regenerere. Det er viktig på dette stadiet å stimulere dannelsen av celler av nytt vev, ellers er helbredelse simpelthen umulig. Det er akseptabelt å bruke kompresser regelmessig basert på:

 • Mazi Iruksol. På grunn av tilstedeværelsen av stoffer i legemidlet: clostridilpendoz, proteolytisk enzym - forekommer prosessen med regenerering av nye epitelceller mye raskere. Legemidlet fullstendig tilfredsstillende renser såroverflaten fra purulente innskudd og bakterier, uttalt sårheling egenskaper.
 • Salve "Protex-TM." Sammensetning medikamentkomplekset formulering utvortes bruk, idet midler utfører to oppgaver: renser såroverflaten fra purulent formasjoner og stimulere prosesser for regenerering og helbredelse direkte. I salven inneholder en substans proteolytiske virkninger - trypsin, som er ansvarlige for dannelsen av nye vevceller. Antiseptisk, som ødelegger patogene bakterier, blir meksidol.

Venotonics og phlebotractors

Behandling av trofasår på foten vil ikke gi den forventede effekten dersom parallell med å utføre tiltakene for helbredelse og desinfeksjon av såroverflaten ikke er involvert i gjenoppretting av blodsirkulasjon. Unntatt muligheten for tilbakefall, og raskere helbredelsen, er det nødvendig å eliminere den opprinnelige årsaken til sårdannelse på underdelens overflate.

Lignende egenskaper er tilgjengelige for ekstern bruk - venotonics og phleboprotectors. Sammensetningen av stoffene er spesielle stoffer - antikoagulantia, som forhindrer økning i blodkoagulerbarhet, noe som forbedrer blodkarens patenter og gjenoppretter blodsirkulasjonen.

Til de hørte medisinene bærer salver:

Før venotonikk er visse oppgaver:

 • Stimulering av utstrømning av blod i blodårene.
 • Accelererende prosesser for såreliminering.

Fleboprotectors er ansvarlige for å gjenopprette strukturen til veggene i blodårene. Normaliser blodsirkulasjonen, fremskynde passering av blod gjennom karene: vener og arterier. På grunn av deres bruk er sannsynligheten for å utvikle og dannes blodpropper i karene minimert. Gruppen medikamenter inkluderer:

Behandling av en komplikasjon kjent som trofasår på fotoverflaten utføres under konstant tilsyn av behandlende lege. Det er viktig å besøke polyklinikken regelmessig, minst en gang i uken. Da vil legen kunne kontrollere helbredelsesprosessen, merk den positive dynamikken, om nødvendig, gjøre nyttige tilpasninger til behandlingen. Ved søknad om behandling av salver, er det nødvendig å stadig erstatte medisiner, kan enkelte stoffer raskt bli vanedannende.

Under behandlingsperioden er det fornuftig å gjøre anstrengelser for å unngå at et sår oppstår på overflaten av foten. Dette vil kreve bruk av kompresjonslinne, regelmessig kontroll av føttene av legen. Hvis sannsynligheten for slike komplikasjoner er høy, unngå overoppheting, hold deg til et sunt balansert kosthold, forlat dårlige vaner og regelmessig utføre spesielle øvelser for beina.

Trofiske sår i nedre ekstremiteter - behandling med salver i hjemmet

Tenk på hvilke salver som brukes til å behandle trofasår, vi vil analysere de mest effektive oppskrifter. Her finner du vurderinger om apoteksalver, så vel som om billige, men effektive hjemmemedisiner utarbeidet i henhold til folkeoppskrifter.

Vi anbefaler deg også å lese artikkelen: Behandling av trofasår hjemme, som gir mange oppskrifter og vurderinger om behandling av sår i underlivet.

Hjem mirakel salve fra trofasår.

Tilbakemelding fra avisen "Herald of HSE" 2010, nr. 3, s. 31.
På kvinnen om fem år ikke helbrede sår på shchikolotkah. De var store, svarte, ingen midler hjalp. Har den følgende oppskrift: Omrør en steril bank 1 gioksizonovoy en tube, gentamicin, og sinoflanovoy mitiluratsinovoy salver, vaselin og 100 g 4 poser streptotsida pulver. Hver dag, før du sovner bedre å bruke denne blandingen på et sterilt håndkle og gjelder for sår. Den helbredende sammensetning lagret ved romtemperatur hvis mørkere - ikke skremt, og bør være. Sår bør ikke bli gjennomvåt og minst en gang i uka behandlet med hydrogenperoksid.
De tre første ukene var gjenopprettingsprosessen i en kvinne veldig rask, så tregere, men huden får et normalt utseende.

Tilbakemelding på salvenes mirakel for behandling av trofasår på beinet.

Oppskrift fra avisen "Herald of HSE" i 2010, № 12, s. 26-27.
En annen leser, som så denne folkeoppskriften, brukte den til å behandle et sår på hennes ben hjemme. Resultatene er også bemerkelsesverdige.

Miracle salve til behandling av trofasår på bena med diabetes mellitus.

Tilbakemelding fra avisen "Herald of HLS" 2011, No.16, s. 28.
Kvinner med diabetes, ble såret på en rusten pin, snart på stedet av såret grodd trofiske sår dannet. Behandlingen på sykehuset var en og en halv måned, og fortsatte da hjemme. Ved første såret var på størrelse med en krone mynt, men gradvis økte, ble dypt med en diameter på 10 cm Da så kvinnen en avisartikkel om et mirakel HLS -. Salver for tilheling av venøse sår i hjemmet og kokte det. Sår på beinet hun dukket opp i september 2009 til februar 2010, hun bare vokste, til tross for behandling. Fra februar 2010 til juni 2011 ble såret bare behandlet med denne salven og ble reddet.

Salve for å helbrede trofasår.

Tilbakemelding fra avisen "Herald of HLS" 2012, nr. 21, side 27.
En kvinne på 80 år kastet ved et uhell et fødselsmerke nær nesen. Etter en uke begynte dette stedet å skade, det var tydelig at infeksjonen var infisert. Som et resultat blåst den høyre siden av ansiktet ut av anerkjennelse. Leger diagnostisert "kreft", men å behandle og håndtak ble ikke sendt hjem. Hjemme hadde hun ikke spist noe, smerten var forferdelig. Datter av denne kvinnen ble bla bindemiddel HLS og kom over en oppskrift på et mirakel salve. Jeg kokte alt etter denne oppskriften og gikk til min mor. Jeg behandlet ansiktet mitt med hydrogenperoksid og åpnet skarpt svulsten med en skalpell. Det var mye pus og blod. Når opphørte blø datter behandlet igjen viklet peroksyd, da et tykt lag av salve pålegges for helbredelse av sår og trofiske topp pergament. En time senere, har pasienten sovnet og i tre timer i våken tilstand, direkte forespurt ris pudding og te.
Om natten vasket datteren såret igjen og påførte en frisk dose salve. Og det gjorde 3 ganger om dagen i to uker. Innen en uke ble merkbare forbedringer sett. En uke senere ble kvinnen helt gjenopprettet.

Hvordan kurere sår mirakel salve.

Tilbakemelding fra avisen "Herald of HLS" 2013, nr. 4, s. 29.
Kvinnen hadde hovne føtter i 25 år, slitt med hevelse på ulike måter, men til slutt ble huden på benet hennes brutt, vått eksem opptrådt. 7 måneder med lidelse, såret strømmer konstant, behandling på sykehuset hjalp ikke, smerte begynte.
I HLS i 2010 leste nummer 3 brevet om mirakel-salven, forberedte den og begynte å bruke den. Det var et mirakel - såret begynte å trekke seg ut.

Tilbakemelding på mirakel-salve til behandling av trofasår på foten hjemme.

Oppskrift fra avisen "Herald of Healthy Holidays" 2014, № 1, side 7.
En kvinne, 88 år, lider av stasis av lymfe i underekstremiteter forårsaket av tromboflebitt i mer enn tre år. Hun er en lege, hun følger alle råd fra hudlege. Men det var alltid nye vesikler og sår som var våte. Huden hadde en følelse av klemme og sammenklemmende smerter, huden føltes som et skall. Vennen subtraherte reseptet i en sunn livsstil og tilbød seg å prøve. Kvinnen har forberedt denne blandingen og har brukt den i en måned allerede. Smører tre ganger om dagen og ser permanente forbedringer. Hudfargen nærmer seg normen, nye vesikler vises ikke, forsvant ubehagelige symptomer.

Miracle-salve til behandling av trofasår i diabetes mellitus.

Svar fra avisen "Bulletin HLS" i 2014, nr. 8, s. 15.
En kvinne 92 år gammel på nakke og på nesenes rot viste seg trofiske sår. Hva hennes slektninger ikke behandlet hjemme, hjalp ingenting. Vi dro til sykehuset, legen var forferdet og sendt til regionens senter for en operasjon. Men kvinnen hadde diabetes mellitus, og det er uforståelig hvordan postoperative suturer ville helbrede. Funnet i HLS for 2010 artikkelen "Jeg ble reddet av en mirakel-salve." Vi kjøpte alle nødvendige ingredienser, bare gentamicin salve måtte byttes med erytromycin. Og helbredelsesprosessen har gått! Sant, ikke fort. Det tok nesten et år for rosa sår å danne seg på sårstedet.

Hjemsalver for å helbrede trofasår av underlempene basert på voks.

Salve med tilsetning av smør og eggeplomme.

Behandling av trofasår i underlivet er svært vanskelig, men du kan bli kvitt den hjemme med denne påviste oppskriften.
Hell 0,5 kopper solsikkeolje i en emaljepanne, legg til et stykke voks på størrelse med en matkasse, kok opp. Bland den kokte eggeplommen og forsiktig, i porsjoner, injiser i blandingen. Kok igjen, kul til varmt, legg til 1 ss. l. honning, rør og overfør til en glassburk. Oppbevares i kjøleskapet. Denne helbredende salve skal påføres sår 2-3 ganger om dagen, til alt er forlenget. Etter påføring, dekke med et bandasje brettet i flere lag.
Tilbakemelding fra avisen "Herald of HLS" 2013, nr. 14, s. 30.

Salve med tilsetning av olje og kolofonium.

Tilbakemelding fra avisen "Herald of HLS" i 2014, № 4, s. 37.
Mannen hadde et trofasår på foten. Vennlige mennesker spurte oppskriften. Kok 150-200 g solsikkeolje, legg til en voks av en kirsebær og kolofonium på en hvetekorns størrelse. Alle blandet godt, smør dette såret med salve og bandasje. Overraskende alt, inkludert leger, helbredet en manns sår raskt.

Farmasøytiske salver til behandling av trofasår hjemme.

Streptocid salve fra trofasår.

Tilbakemelding fra avisen "Herald of HLS" 2012, nr. 7, s. 32.
Mannen ble innlagt på sykehus med en diagnose av erysipelatøs fotbetennelse. Han var på sykehuset i fjorten dager, behandlingen var vellykket, men det var bare ett sår. Jeg bestemte meg for å takle det uten problemer hjemme. Brukt en rekke kjemoterapi medisiner i året, men ingenting hjalp. I løpet av denne tiden oppstod tre trophic ulcers på foten.
I HLS leser jeg råd fra kirurg Kapralov som i slike tilfeller vil "sterke salver" - 10% ichthyol eller 20% streptocidal hjelpe. Jeg brukte denne metoden for behandling, og faktisk begynte alt å helbrede nøyaktig i en måned.
Først tørkes den øvre delen av foten med hydrogenperoksid, smurt sårene og huden rundt dem med jod. Jeg påførte en 20% streptocidal salve med et lag på 2 mm, dekket det med gasbind i flere lag og bandasjerte det. For å sette på en god bandasje, sett på sokker. Forbindelsen holdt i to dager. Deretter ble prosedyren gjentatt. Hvis streptotsidnaya salve var 10%, så tokok tablett 20% streptotsida i pulver og tilsatt pulveret til salven eller kaster direkte til såret. Har gått etter behandling mer enn fem år, til nå er alt greit.

Sinksalve fra trophic ulcer på beinet.

Tilbakemelding fra avisen "Herald of Healthy Holidays" 2015, nr. 11, side 22.
En 78 år gammel kvinne hadde et trofisk sår på beinet hennes, selv om det ikke var ubehandlede åreknuter. Sannsynligvis ble huden skadet av ubehagelige sko. På bakgrunn av sykdommen begynte hun å oppstå rosa flekker, kløe i skinnen. Hennes venn var lege og visste at sinksalve fra trophic ulcers er svært effektiv, fordi den har astringente og anti-inflammatoriske egenskaper. En uke etter at flekkene ble smurt, oppstod hvite øyer av epidermis på overflaten. Dette er et godt tegn. Noen flekker økte i størrelse. Det ville være klart at dette ville være størrelsen på trofasåret dersom det ble dannet. Da ble flekken gradvis blek og kom til ingenting.
Sinksalve påføres 3-5 ganger om dagen forsiktig, uten å gni huden.
For å forbedre hudtilstanden med åreknuter, kan dette legemidlet brukes til forebyggende formål i kortkurs.

En blanding av apoteksalver.

Mannen posttromboflebitcheskaya sykdom stadium 3-4, åreknuter, og bakgrunnen for dette fra tid til annen er det sår på anklene i begge bena. Han har alltid på seg trykksokker. Kolesterol og sukker er normale. Trofiske sår behandler med salve hjemme i seg selv.
Tidligere kjøpte han en ebmine salve på apoteket. Hun hjalp veldig sakte, men sikkert. Bare nylig, fra apotek, forsvant hun. Jeg måtte lete etter noe annet.
Jeg prøvde mye før jeg plukket opp sammensetningen av den nye salven. Med hennes hjelp, et sår på en fot forsvant størrelsen på en fem-rubelmynt en måned senere. På det andre benet var såret 1,5 cm dypt og 10 til 5 cm i størrelse. I 6 uker med behandling var det 3 ganger mindre. Fra dypet kom alt til overflaten og ble strammet med en tynn skorpe.
Mannen gjorde dressinger 2 ganger i uken. På en gasbind serviett sette salve og brukes på problemområder, på toppen av bandasje og kne-høyder. Før du følger ligering av alt dette skyting, vask såpe, deretter gjorde et fotbad med kaliumpermanganat blek rosa farge i 10-15 minutter, så ikke tørk føttene, og tørket i luft.
Alle komponenter selges på apoteket. Så, for fremstilling av legemidler som skal blandes i en engangsbeholder rør Vishnevsky liniment, en salve aktovegin rør, rør - levomekol pulver ceftriaxone. Hvis lesjonens område er lite, kan dosen reduseres. Men den preparerte sammensetningen skal brukes umiddelbart. Du kan ikke gjøre det for fremtidig bruk.
Svar fra avisen "Herald of Healthy Holidays" 2015, nr. 17, s. 20-21.

Rose hip olje og sintomycin.

Denne oppskriften ble brukt av kirurger til å behandle trofiske sår av underekstremiteter etter krigen. Og han hjalp mye.
Du må kjøpe på apoteket 10% liniment av shintomycin og rosehip olje, bland i et 1: 1 forhold. Det viser seg en væskemasse med rød farge. Når du setter den på en steril bandasje, må du feste den på såret, fikse det med en bandasje. Bytt 1-2 ganger om dagen. Gjør bandasjer til tilstanden forbedres.
Oppskrift fra avisen "Herald of HSE" i 2016, nr. 4, s. 29.

Hvordan lage en salve for å helbrede trofasår på føttene på grunnlag av medisinske planter.

Bærene av Schisandra.
Med smittede brannsår, dårlige helbrede sår, med trofasår på føttene, hjelper salve fra tørkede citrongrasbær. 100 g bær skal maltes i pulver, hell vodka for å dekke massen, rør og la den stå i 10 timer. Deretter tilsettes 50 ml ricinusolje, rist, sett på et sterilt serviett og påfør såroverflaten. 1-1,5 timer vil være en tingle, så vil det passere. Forbandet bør endres en gang om 3 dager, og hvis det er sterkt infisert, hver dag. Forbedring kommer vanligvis på 5-6 dager.
Oppskrift fra avisen "Herald of HLS" 2012, № 20, s. 41.

Salve fra smør, eggeplomme og løk.
Dette folkemidlet er veldig effektivt, det bidrar til å kurere trofiske sår i hjemmet, eventuelle sår, postoperative suturer, abscesser.
Det er nødvendig å hælde i en dyppanne 1 glass vegetabilsk olje, finhakk løk og stek i olje til gull. Cool, filter. Tilsett i denne oljen 40 g revet revet vaskevaske, 10 gram jordprotein og et voks. Kok og forsiktig inn i eggeplommen av et kyllingkokt egg. Kok, fordøm, tøm, legg til 1 ss. l. honning. Oppbevares i kjøleskap i glassglass. Bintik med salve pålegger problematiske områder. Oppskrift fra avisen "Herald of Healthy Holidays" 2015, № 4, s. 31.

Salve fra calendula.
Varm 500 g innvendig svinekjøtt, tilsett 50 g tørre kalendula blomster, varme blandingen i 3 minutter, omrøring. Fjern fra varme, fyll i 12 timer. Deretter oppvarmes blandingen og filtreres, lagres i kjøleskap. Denne salven fra calendula brukes til å behandle trophic ulcers i nedre ekstremiteter, åreknuter, brannsår, ulike ikke-helbredende sår.
Oppskrift fra avisen "Herald of HSE" i 2002, nr. 1, s. 20.

Golden mustache.
Fra bladene av planten Golden sous eller dichorizandra klemme ut saften. 1 ts av denne saften blandet med 2-3 ts. baby krem. Salve for behandling av trofasår hjemme er klar! Kvinnen satte denne salven på et usunt trofisk sår på skinnene. Et par dager senere ble alt forsinket, men før det ikke hjalp ingen midler til det.
Tilbakemelding fra avisen "Herald of HAP" 2008, nr. 23, s. 16.

Liste over salver til behandling av trofasår og anvendelsesmåter

Trofiske sår er ikke betraktet som en egen sykdom, heller - på bakgrunn av denne komplikasjonen av aterosklerose, erysipelas, limfodermy, åreknuter, diabetes, frostskader, brannskader, ikke-healing sår i lang tid. I magesår under påvirkning av den inflammatoriske prosessen begynner nekrotiske vev og celler, som uunngåelig fører til uførhet.

For å behandle patologi er nødvendig med tanke på type sykdom og utviklingsstadium. Vanligvis sår angriper underbenet og nedre lemmer, gradvis ekspanderende og smelter sammen i et stort, purulent og blødende sår. Salve for behandling av venøse leggsår kan bli en Boon, fordi en effektiv måte bidrar til stimulering, rehabilitering, ernæring og vev regenerering, suspensjonen av den inflammatoriske prosessen.

Typer av sår og etiologi

Sår påvirker deler av huden. Hjerten oftest smittsom patologi. Typer skiller sår:

 • trofiskmot en bakgrunn av åreknuter eller tromboflebitt med dannelsen av purulente nekrotiske områder på beina;
 • iskemisk som en komplikasjon av iskemisk sykdom;
 • diabetiker med progresjon av diabetes, først i form av små sår med lokalisering på stortåen med den gradvise vekst som fører til tap av følelse, vevsnekrose, gangren eller angiopati;
 • neurotrophic sår med lokalisering på hælen fra utsiden i form av dype hull og utslipp av serøst innhold. Årsakene til dette - lymfadenitt, forvirring av hode eller ryggrad, som et resultat - tap av vevsfølsomhet, infeksjon av sår og opphopning av pus i sår;
 • venøs trofisk med hvite eller purpurfiolett malingstype nonhealing fistula, noe som fører til - venøs insuffisiens eller åreknuter med fremkomsten av små lesjoner på den indre overflate av tibia med den gradvise vekst av en enkelt stor flekk;
 • hypertensive sår som følge av hopp i blodtrykk når symmetriske rødblå flekker av små størrelser vises i området av shin, føtter;
 • pyogenic på bakgrunn av den lavere immunitet og sykdoms komplikasjoner: skrubbsår, eksem, vaskulitt, reumatoid artritt, lupus, systemisk sklerose, Raynauds syndrom.

Forutsatt utseendet av sår på føttene, hælene, falskene i storetåken systemiske smittsomme sykdommer, når det er uhelbredende sår med ujevne kanter og årsakene til dette - det konstante bruk av trange sko, et langt opphold på føttene. Provoke utseendet av sår mai stråling eller kjemiske effekter, kald eller frostbit ben når det blir utsatt for lave temperaturer.

Behandling med salver er en del av et sett med metoder å undertrykke den inflammatoriske prosessen, rense nekrotiske steder fra purulente akkumuleringer, forbedre trofisme av vev, fremskynde helbredelsen av sår.

I dag selger apotek salver med et bredt spekter av effekter. Det viktigste er å plukke opp en god salve fra trophic ulcers på bena, og dermed påskynde helbredelsesprosessen.

Når skal du søke?

Behandling med salver er aktuelt når som helst i sykdomsforløpet. Når du velger medisiner og foreskriver et behandlingsforløp leger tar hensyn til grunnårsaken utvikling av sykdommen, mulige provokasjonsfaktorer.

Salver (kursapplikasjon):

 • Noen ganger unngår kirurgi;
 • nærer vævene og dekslene på huden;
 • forbedre trophic;
 • normalisere metabolismen, venøs utstrømning og blodsirkulasjon;
 • stimulere veksten av nye friske celler;
 • mette celler med kollagen og næringsstoffer;
 • rengjør sårene fra nekrose, fremme helbredelse.

Hjelp! Den største effekten observeres i utgangspunktet. I forsømte tilfeller blir selvfølgelig behandling med salver alene utilstrekkelig.

Sår i magesår, anbefalte salver

Trofiske sår på beina har 4 iscenesatte strømmer:

 • 1 trinn fører til skade på det øvre epidermale lag;
 • Fase 2 er fyldt med skader på de midterste lagene i huden og subkutant vev;
 • Fase 3 bidrar til sammenbrudd av strukturen av myk vev;
 • Fase 4 kan føre til nekrose av vev, dyp skade på nekrotiserende sår med uttrykk på utsiden.

Selv om de klarer å helbrede sår, forblir stygge arr på de berørte områdene.

Salver for behandling av trofasår i underekstremiteter er foreskrevet tar hensyn til stadiet av atrofi nedre lemmer. Alle preparater er derfor forskjellige i sammensetning og handling ikke selv-medisinere, forsøm råd og råd fra den behandlende legen. Lokale rusmidler bør rettes til:

 • eliminering av smertsyndrom;
 • aktivering av helbredelsesprosesser;
 • forbedring av trofisme;
 • mikrocirkulasjon av vev;
 • rensing av infeksjon fra purulent, serøst innhold.

Liste over anbefalte salver til trophic ulcers, tatt hensyn til sykdomsstadiet og symptomene:

 1. Ichthyol salve for fjerning av betennelse, ømhet, aktivering av blodsirkulasjonen i lesjonene. Kan brukes i 1. trinn av sykdommen.
 2. Salve av Vishnevsky for regenerering av skadede områder, rensing fra purulente klynger.
 3. solkoseril som en effektiv salve for trofiske sår på føttene på den andre stadium av sykdommen for å forbedre trofisme og tilstanden av blodkar på ben, metning og tilførsel av oksygen, vevsreparasjon, sårheling og lindring av svelling og for å stimulere forbrenningen, akselerere tilheling med eksponering til 1 på scenen.
 4. aktovegin ved hjelp av en 1-2 trinn trofiske sår, selv før granuleringen for rensing av sår, eliminerer smittespredning, lade opp vev, bedre trofisme og blodforsyning, gjenvinning av lesjoner, samt øke cellemetabolisme og energi.
 5. Algofin i sammensetningen med antimikrobielle komponenter assisterer i 1. og 2. trinn av sykdommen, som fører til lansering av restorative prosesser i vev, fjerning av betennelse, undertrykkelse av mikrobiell flora.
 6. Argosulfan i sammensetningen med et ekstrakt av sølv, effektivt i 1-2 trinn for å undertrykke mikroorganismer, akselerere helbredelsesprosessen av sår.
 7. levomekol med trophic ulcers med søknaden i den første fasen av sykdommen for å gi sårheling, smertestillende, antimikrobielle effekter.
 8. Betadine ved anvendelse av 2. trinn av sykdommen når granulering forekommer i sårene, undertrykker virus- og soppinfeksjonene.
 9. Vundehil som en utmerket immunostimulant ved bruk av tredje fase av sykdommen for å fjerne nekrotiske og purulente formasjoner, for å fjerne betennelse, for å helbrede sår.
 10. Bepanten i sammensetningen med aktivt panthenol og effekt i 1-2 trinn.
 11. Comfrey salve med blåmerker og trophic ulcers på bena for helbredelse, gjenoppretter huden, fjerner betennelse.
 12. Havtornetolje og med virkningen på den første fasen av utvikling av sår for å akselerere helbredelsen av skadede vev, redusere betennelse.
 13. Stellanin salve for restaurering av blodstrømmen i kapillærene, aktivering av vaskulær vekst, stimulering og regenerering av huden, rensing av sår fra purulente klynger.
 14. salve aloe som biopreparasjon for stimulering av metabolisme, normalisering av trofikken. Gjelder i forbindelse med andre medisiner i begynnelsen av sykdommen.
 15. diklofenak fra gruppen av NSAIDs for å lindre ømhet, eliminere anfall i alvorlige manifestasjoner av venøs insuffisiens. Effektiv på ethvert stadium av sykdommen.
 16. ftorokort med avtalen for komplikasjoner av venøs eksem, trofasår.
 17. Dermazin i sammensetningen med ionisert sølv for å lindre betennelse, stimulering og rensing av sår på beina.
 18. Iruksol med avtalen på ethvert stadium av utvikling av diabetes mellitus for sårheling, undertrykkelse av skadelig purulent mikroflora.

Hvilken salve for hvilket stadium?

Salver er utformet for å eliminere infeksjon av sår, helbrede feil på føttene. De mest aktive med tanke på utviklingsstadiet er:

 • antifungale, ikke-steroide, antihistaminer i ekspansjonsstadiet med en uttalt utslipp av purulent ekssudat mot bakgrunnen av den inflammatoriske prosessen;
 • antibiotika ved å bli med i en bakteriell infeksjon, for undertrykkelse av en betennelse og smittsomme midler, rydding av sår fra ekssudat;
 • antioksidanter, venotonics som et sårhelende trofiske sår salver formulert med hyaluronsyre for å reparere trinn eller arrdannelse av rammede områder når den inflammatoriske prosessen allerede er på tilbakegang markert og granulering dannelse i sår.

Oppmerksomhet vær så snill! Det er viktig å forstå at de trophic ulcusene på beina ikke begynner å helbrede seg selv, de kan bare provosere komplikasjoner og føre til utvikling av gangrene, ondartet neoplasma.

Når du velger medisiner, må du tilstrekkelig vurdere tilstanden av sår, stadium og omfang av sykdommen, tilgjengelige symptomer for å oppnå den beste effekten.

I ingen tilfelle Det er umulig å prøve å bli behandlet uavhengig og å ty til tvilsomme folkemetoder. Behandlingen skal administreres utelukkende av den behandlende legen for å unngå forverring av situasjonen, intensivering av utviklingen av inflammatorisk bane.

Kontra

Nesten hvilken som helst salve for å helbrede trofasår kan forårsake skade, i stedet for å få fordel, fordi har kontraindikasjoner. Når du velger det, er det nødvendig å lese instruksjonene, men det er best å først konsultere legen din.

Slike preparater som:

 • Levosin, Levomecol har økt sensitivitet;
 • Kloramfenikol, Solkoseryl er ikke anvendelig for overdreven granulering ved sår og overfølsomhet overfor komponenter;
  Ofloxacin er kontraindisert hos kvinner under graviditet, fordi det ikke er tegn på sikker bruk av stoffet og effekter på fosteret.
 • Mephenat anbefales ikke til kvinner når du ammer, det er kun foreskrevet av medisinske årsaker. Som bivirkninger kan det forårsake allergier;
 • Streptotinol er ikke foreskrevet for sterk sekresjon av purulent innhold fra sår, overdreven følsomhet overfor aktive stoffer.

Bivirkninger

Salver med trophic ulcers forårsaker ofte slike bivirkninger som allergi på steder for bruk, for eksempel:

 • Solkoseryl, streptonitol, Levomecol kan føre til rødhet, brennende, kløe;
 • Metyluracil, erytromycin salve - til ømhet på steder.

Hvis du har noen ubehagelige symptomer på siden, bør bruken av salver stoppes, og valg av andre analoger bør diskuteres med behandlende lege.

Det er vanskelig å forestille seg, mot bakgrunnen av hvilken sykdom som kan oppstå trofiske sår på beina. Ofte er årsaken i vanlig infeksjon med mikrober og bakterier, under huden av patogen mikroflora, i stand til å forårsake utviklingen av den inflammatoriske prosessen.

Men det skjer at trophic ulcers er en komplikasjon av alvorlige sykdommer: åreknuter, hypertensjon, diabetes mellitus, når degenerative prosesser begynner å forekomme i hematopoiesis-systemet.

Behandlede trophic ulcers er ganske vanskelig og tidkrevende. Sår blir våte, ikke helbredet godt, og kan være nekrotisk i flere år. Også påvirker alderen, graden av forsømmelse av den underliggende sykdommen.

For forebygging

Salver skal bidra til aktivering av sirkulasjonsprosesser og undertrykkelse av inflammatoriske prosesser. Ellers kan gangrene, osteomyelitt begynne.

Som en forebygging er det verdt å gi råd:

 • ikke tillate utseendet av purulente uttrykk fra sår;
 • behandle berørte områder og sprekker på huden med antiseptika i tide;
 • Bruk behagelige og passende sko;
 • unngå underkjøling av nedre ekstremiteter;
 • Beskytt huden mot skader og kutt, infeksjon, eksponering for ultrafiolett lys.

konklusjon

Når det ikke er helbredende sår som svekker, er det bedre å ikke nøl med å kontakte spesialister, fullføre en undersøkelse. Degenerative prosesser i vev og celler vil bli irreversible, noe som betyr at de vil føre til funksjonshemming.

Preparater med trofasår av nedre ekstremiteter

innhold

Klassifisering etter etiologi

Prinsipper for terapi

Midler til generell handling

Aktuelle preparater

Med langvarig utilstrekkelig blodtilførsel, næring og innervering av huden og underliggende vev, utvikler deres fokale nekrose etterfulgt av avvisning av vævsdetritus. Et trofasår dannes. Den utvikler seg i de distale delene av nedre ekstremiteter: underbenet, hælen og fingrene. Det kan måle fra en fem-kopee mynt til gigantiske sår, sirkulært dekker hele shin.

Klassifisering etter etiologi

Mange kroniske sykdommer fører til dannelse av ulcerative defekter, slik at behandling av trofasår av underekstremiteter først og fremst er rettet mot å eliminere disse sykdommene. Avhengig av årsakene til utdanning er de klassifisert i:

 • venøs (varicose), dannet under stagnasjon av blod, assosiert med kroniske årer, posttromboflebitt sykdom;
 • arteriell, utvikling som et resultat av en reduksjon av blodstrømmen forårsaket av innsnevring av arterielle blodkar (aterosklerose, endarteritt);
 • hypertensive, assosiert med iskemi mot hyalin arterioler;
 • Diabetisk, forårsaket av diabetisk angiopati;
 • Lymfogen, som oppstår ved obstruksjon av limnotoka og lymphostasis;
 • Neurogen, assosiert med brudd på innervering av vev og fôringsbeholdere.

Fremgangsmåtene i prosessen:

 1. Stage 0 - predyazvennye vevsforandringer: som et resultat av langvarig iskemi vises ødem, pigmentering og hud parestesi, smerte, claudicatio intermittens, kramper.
 2. Fase 1 - fokal nekrose av vev.
 3. Fase 2 - rensing av magesår med proteolytiske enzymer.
 4. Fase 3 - utviklingen av granulasjonsvev, bestående av mange unge kar som bringer oksygen og næringsstoffer.
 5. Fase 4 - arr og epitelisering av såroverflaten.

Dette er det klassiske kurset av patologi. Med utilstrekkelig eller utidige behandling av enhver scene kan være komplisert ved pyoderma, bli en soppinfeksjon, erysipelas, cellulitt eller purulent betennelsesunderliggende strukturer - bein, ledd

Prinsipper for terapi

For behandling av venøse leggsår ved hjelp av midler med generell og lokal virkning, inkludert fremgangsmåter for tradisjonell medisin, avstiving og fysisk terapi, og når de er ineffektive - kirurgi.

Ulcerative defekter er preget av en lang torpidstrøm, de må behandles umiddelbart og på en komplisert måte:

 1. Medisinen som brukes avhenger av scenen av prosessen.
 2. Tabletter og injeksjoner brukes til å behandle bakgrunnssykdommen, lindre smerte, undertrykke infeksjon, lavere kroppstemperatur, immunostimulering og generell styrking av kroppen.
 3. Lokale rettsmidler for sår brukes etter rensing av ulcerøs defekt fra nekrotiske masser, vasking av sårbunn, desinfeksjon av omgivende vev.
 4. Under behandling for de syke, oppretter beina fred, holder på seg, bruker elastiske bandasjer, sokker, strømper (kompresjonsterapi), ortopediske sko.
 5. Kirurgiske metoder er rettet mot å eliminere blodstrømssykdommer, operativ rensing, eksisjonering av det patologiske fokuset. Utfør operasjoner utenfor scenen av forverring, i den postoperative perioden fortsett behandlingen med medisiner.

Midler til generell handling

Orale og parenterale legemidler til behandling av trofasår brukes primært til å eliminere årsakene til patologi. Det legges vekt på tabletter. Preparater for intramuskulær og intravenøs administrering er foreskrevet i alvorlige tilfeller.

Når venøse lidelser er foreskrevet medikamenter, tonisk venøs vegg, reduserer dens permeabilitet (enn eliminere hevelse). Disse stoffene forbedrer lymfatisk drenering, forhindrer aggregering av røde blodlegemer. Tabletter fra et trofasår, som har en kompleks handling og en minimal liste over kontraindikasjoner:

 • "Antistaks" tar 2 kapsler før frokost i 2 måneder (kontraindisert for individuell intoleranse, under graviditet og amming);
 • "Detralex" foreskrives 2 tabletter en gang før måltider eller i 2 doser (det trenger gjennom hemato-placenta, det er kontraindisert ved laktasjon);
 • "Ginkor Fort" er tatt i henhold til skjemaet: i første halvdel av måneden 2 kapsler to ganger daglig, deretter innen en måned, 1 tablett 2 ganger daglig (kontraindisert med økt funksjon av skjoldbruskkjertelen);
 • "Fleobodia 600" foreskrives en gang om dagen for 1 tablett (kontraindisert ved laktasjon og i I trimester av graviditet);
 • dosering "Cyclo 3 Fort" - opptil 3 kapsler per dag, uansett matinntak (alvorlig nyresvikt er kontraindikasjon til bruk);
 • "Troxevasin" dobbelt sår ta en kapsel i løpet av måltidet (ikke vist på gastritt og peptisk ulcus sykdom), kombinert med bruk av "gel-Troxevasin";
 • "Venoruton" administrert i en dose-avhengig måte Produkt: 1,0 g - enkeltvis, 0,5 g - to ganger, 0,3 g - 3 ganger daglig med måltider frem til eliminering av venøs insuffisiens (kontra i I-trimester);
 • "Anvenol" tar tre ganger om dagen for 2 piller i den første uka, da bare 1 piller etter måltid (blødemiddel er kontraindisert);
 • mottak Glivenola avhenger av frigjøringsform: 2 kapsler to ganger (kan deles inn i 4 doser) eller 4 piller per dag under eller etter måltider (kontraindikasjon til bruk av graviditetens I-trimester);
 • "Pilex" utpeker tre ganger daglig for 1 tablett etter måltider (kontraindisert for individuell intoleranse);
 • "Vazobral" brukes som venøs insuffisiens, samt brudd på perifer blodsirkulasjon til 2 tabletter 2 ganger daglig med måltider (ikke indikert ved graviditet og amming).

For behandling av trofiske sår på benene som følge av et brudd på en foreskrevet arterielle åpenhet perifere vasodilatorer, medikamenter forhindring av trombose eller oppløse tromber dannet, forbedrende midler oksygenering og metabolisme i vev:

 • Nikotinsyre regulerer lipidmetabolisme, det foreskrives for 1-2 tabletter opptil 4 ganger daglig etter måltider;
 • antiagregerende "Curantil" er foreskrevet fra 3 tabletter per dag;
 • "Trental" reduserer aggregering av røde blodlegemer, tar 2-4 tabletter opptil 3 ganger daglig etter å ha spist;
 • "Pentoxifylline" forbedrer mikrosirkulasjonen og reduserer blodproppene, utpeker 2 drageer tre ganger daglig i 14 dager, deretter reduser dosen til 1 dragee 3 ganger daglig.
 • "Tanakan" gjenoppretter blodsirkulasjonen i karene i den mikrocirkulatoriske sengen, forhindrer aggregering av blodplater og erytrocytter, ta 1 tablett 3 ganger om dagen;

Med diabetes er trofasår på beina spesielt vanskelige å behandle. I tillegg til intensiv lokal terapi, angioprotektsii, obligatorisk kontroll av blodglukosekonsentrasjon, og bestemmelse av dens tilstedeværelse i urinen sukkernivå korreksjon av antidiabetika.

Når hypertensjon er foreskrevet legemidler som regulerer blodtrykk, perifere vasodilatatorer, fibrinolytiske stoffer, antihypoksanter og metabolske stimulanser.

Anestesi for ulcerative defekter utføres av ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler, som i forbigående har antipyretisk og antiplatelet effekt:

 • "Aspirin" - alle kjente smertestillende midler som brukes symptomatisk (i tilfelle av smerte) 1-2 tabletter, oppløst i et halvt glass vann etter å ha spist et daglige maksimale dose - 6 tabletter intervall mellom dosene - ikke mindre enn 4 timer;
 • Diklofenak, avhengig av intensiteten av smerte, utnevne 2-3 tabletter per dag, tatt under eller etter måltider;
 • "Lornoxicam" - en tillatte enkeltdose på 1-2 tabletter, daglig 4 tabletter.
 • I tilfeller av utålelig smerte, som ikke stoppes av ikke-steroid medisiner, er det mulig å bruke hormonholdige stoffer (Ambene).

Antibiotika for trofisk sår hemme eller drepe mikroorganismer i såret, hindre inntreden av andre patogene mikroorganismer, anti-inflammatorisk effekt.

Før bakteriologisk inokulasjon og følsomheten til mikroorganismer foreskrives antibakterielle midler av et bredt spekter av virkning.

Aktuelle preparater

Salve fra trophic ulcus på bena er det viktigste stoffet. Det er forbudt å smøre samtidig med flere midler på grunn av en mulig kjemisk reaksjon mellom komponentene.

Salver med trofasår i underdelene har en komplisert effekt, men de er klassifisert etter den dominerende effekten.

Antibakteriell salve - et obligatorisk stoff for behandling av purulente sår:

 • "Heliomycin" - antibakteriell salve fra et trofasår ødelegger gram-positive mikroorganismer;
 • "Argosulfan" er et antibiotikum av bredt spekter, det har smertestillende og sårhelende effekt;
 • "Algofin" - salve for destruksjon av de fleste mikroorganismer, lindrer ødem, har en anti-inflammatorisk og regenererende effekt;
 • "Tetracyklin" - har en bakteriostatisk effekt mot mange mikroorganismer;
 • "Synthomycin" - kamp med gram-positiv flora;
 • "Levosin" har en anti-inflammatorisk og smertestillende effekt;
 • "Erytromycin salve" for behandling av øyeinfeksjoner er også egnet for behandling av trofiske hudssår,
 • "Streptonitol" har antiinflammatorisk og sårhelende effekt.

Anaesthetiserende salver for trofasår er symptomatiske midler som kun brukes med smertesyndrom. De inneholder overflateanestetika og blokkere av inflammatoriske mediatorer:

 • Salve for anestesi "Oflokain" har antimikrobiell og anti-edematøs virkning;
 • "Mefenat" har en anti-inflammatorisk og antibakteriell effekt;

I stadiet av arr og epidermis sårhelbredende salver med trofasår akselerere prosessene med naturlig regenerering:

 • "Solkoseryl" stimulerer reparasjon av vev på grunn av akselerasjon av metabolisme;
 • "Bepanten" som anvendes for behandling av nyfødte hud-dekker, har sårhelende, anti-inflammatorisk og fuktighetsgivende virkning som en salve av trofiske sår på benene;
 • "Levomekol" er et bredspektret antibiotika med immunostimulerende virkning.

Emulsjon "Perftoran", som er en blodsubstitutt og brukes intravenøst, gjenoppretter perfekt blodsirkulasjon i mikrocirkulatorisk seng med store ulcerative defekter.

I rehabiliteringsstadiet vises fysioterapeutisk behandling: oksygenering i et trykkammer, ultralydkavitasjon, balneologiske prosedyrer.

Lokal behandling kan ikke uten tradisjonell medisin. De inkluderer naturlige ingredienser som sjelden har bivirkninger.

Et effektivt middel for purulente sår er et flertrinns bad. Fortynne i varmt kokt vann kaliumpermanganat til en blek rosa farge og hold foten i en halv time. Legg deretter til manganoppløsningen i kalendula (100 ml per 1 liter) og igjen i 30 minutter, fukk foten. Neste trinn - skift væsken i brettet (fortynnet eukalyptusolje i rent kokt vann) og hold foten i en halv time (oppvarming av badekarets innhold). Tørk såret med sterile servietter og bandasje. Gjenta prosedyren annenhver dag i en uke.

En god sårhelende effekt er besatt av komprimerer fra bladene av kål, burdock, tjære, vegetabilske oljer, hytteost, indre film av skallet av rå egg. Behandle trofiske sår med rusmiddelmidler: borealkohol, hydrogenperoksid. Fjern hevelse av lotion fra sjø eller bordssalt.

Bestem den mest effektive metoden for behandling kan bare en lege. Du kan ikke kurere patologi med bare en "mirakuløs" salve. Behandling av ulcerative defekter er en langsiktig, trinnvis prosess, med hvert stadium av sykdommen som krever en individuell tilnærming til komplisert terapi.

Les Mer Om Fartøyene