Salver for tromboflebitt på beina

Tromboflebitt er en sykdom i venene. Det er en blokkering, utviklingsprosessen utvikler seg. For å kurere sykdommen, må du gjennomgå diagnostikk, for å fastslå årsaken til trombose, for å avklare scenen, for å gjennomgå et behandlingsforløp.

Sykdommen er observert hos mennesker i ulike aldre. Sykdommen rammer 85% av verdens befolkning. Rådfør deg ofte med en lege under en forverring. Da er pasienten viktig å observere fred - behandlingen er på sykehuset. Hvis sykdommen er rolig, blir de behandlet uten pasient.

Når trombose er foreskrevet antikoagulantia, ikke la blodet størkne, ikke dannes blodpropper. Risikogruppen inkluderer personer i ulike aldre som fører en feil livsstil. Et viktig sted i behandling er gitt til salver.

Venotoniserende salver

For ekstern bruk er salver effektive. Oftere strekker sykdommen seg til underdelene, så ved første tegn er det verdt å se lege, start behandling. Effektiv behandling oppnås ved bruk av salver med andre stoffer. De brukes i de milde stadiene av sykdommen, som ekstra midler foreskrevet av en lege.

Å redusere symptomene på venotensive salver. Hjelp til å overvinne symptomene:

 1. Lindre smerte fra nedre ekstremiteter.
 2. Fjern hevelse på beina.
 3. Lindre tyngde i beina.
 4. Forbedre utstrømningen av blod.
 5. Gjør veggene på fartøyene sterke.
 6. Reduser sannsynligheten for blodpropper.

Det er mange salver på apotek, når du kjøper det, er det verdt å studere ulike salver.

Salver med tromboflebitt

Gels, tonic vener, er delt inn i grupper. Hver gruppe har en rettet handling:

 1. Tonic for vener er produsert på grunnlag av troxevasin med tillegg av hestkastanje. De har en løsnings effekt, som er effektive for underkroppene i de tidlige stadier. Presentert av to typer: geler, kapsler.
 2. Heparin salver brukes eksternt. Effekten er rettet mot resorpsjon av trombose, forebygging av ytterligere stagnasjon av blod i blodårene. Preparater er egnet for forebygging under graviditet, ammende mødre. Det er ingen bivirkninger.
 3. Nonsteroid salver er medisiner som forbedrer effekten på hevelse, noe som ikke tillater at den inflammatoriske prosessen utvikler seg ytterligere.
 4. Noen ganger er hormonale salver foreskrevet - i tilfelle at du trenger en resorpsjon av en stor nerveår. Narkotika vil takle steder der andre behandlinger har vært maktesløse.

Narkotika foreskrives av en lege, selvmedisinering med salver er uakseptabelt! Salve forårsaker en allergisk reaksjon, og forverrer pasientens tilstand.

Hvordan brukes heparinsalve riktig?

Ofte på dype knuter på bena foreskriver legene heparinsalve. Legemidlet er basert på heparin og anestesin. Det er rettet mot å fjerne ødemens ødem, fortynning av blod. Produktet har en løst, anti-inflammatorisk egenskaper. Ikke forårsaker allergiske reaksjoner, noe som gjør det mulig å påføre gel under graviditet. Påfør salve med tromboflebitt på beina, således:

 1. Huden på underdelene skal være tørr og ren. Produktet gnides i huden med massasjebevegelser.
 2. For dype årer, bruk gel tre ganger om dagen.
 3. For å se resultatene av behandlingen, er det nødvendig å bestå et ukes kurs.

Det er kontraindikasjoner. Ikke bruk hvis du er overfølsom for stoffet, ikke bruk for åpne sår, sår, gjelder ikke for barn under 14 år. Salve brukes til overfladiske effekter på årer. Når du har påført, vask hendene slik at salven ikke kommer inn i de indre organene gjennom mat - forårsaker blødning.

Hvordan bruke Vishnevsky Salve?

Salve Vishnevsky - et populært, effektivt stoff. Salve Vishnevsky tilgjengelig. Vishnevsky salve inneholder naturlige ingredienser - bruk er trygt for kroppen.

I gelen inneholder Vishnevsky komponenter:

 1. Tjære fra bjørkebarken, gjenopprette blodsirkulasjonen.
 2. Antiseptisk pulver xerobe.
 3. Castor olje myker huden, det regnes som en katalysator.

Vishnevskijs middel har en unik effekt, det absorberes lett inn i huden, trenger inn i venene på underekstremiteter, forbedrer blodsirkulasjonen, reduserer betennelse i venene. Legene foreskriver ofte Vishnevskys salve i kombinasjon med andre medisiner. Det løser dype venøse steder. For å oppnå større effekt anbefales det å bruke Vishnevsky salve på gasbind, for å vikle på overflatene i huden på underekstremiteter, hvor dype vener er tilstede.

Bruken av Vishnevskys middel bidrar til å raskt gjenopprette regenerative prosesser i kroppen.

Salve Vishnevsky har kontraindikasjoner - ikke bruk under graviditet, under amming. Hvis legen mener at søknaden vil være skadelig for pasientens helse på grunn av intoleranse mot komponentene, er det bedre å erstatte Vishnevskys stoff med et annet middel.

Andre rettsmidler for trombose

For å behandle tromboflebitt brukes andre midler. For å redusere betennelse i venene på nedre ekstremiteter og i anus, er det verdt å bruke overfladiske stoffer som er rettet mot å redusere området i anuset, siden de inneholder stoffer mot hemorroide karakter.

Disse stoffene inkluderer ichthyol salve, med sikte på å lindre tilstanden, egnet for resorpsjon av dype knuter i nedre ekstremiteter, reduksjon av venetene i anus. For å redusere venøs knutepunkt, er medisiner egnede:

 1. Essaven gel er effektiv i tromboflebitt. Den brukes til overfladiske symptomer, det løser dype venøse steder. Medikamentet toner venene, forhindrer utviklingen av ødem. Fosfolipider produserer mikrosirkulasjon, forbedrer blodsirkulasjonen. Gelen brukes til å redusere knutepunktet, når man får sportsskader, muskelkramper, som skyldes tromboflebitt.
 2. Ketonalkrem refererer til preparater mot hemorrhoid natur. Ved bruk av krem, svulmer blodårene i nedre ekstremiteter, den inflammatoriske prosessen minker. Reduserer overfladiske symptomer. Ketonal brukes tre ganger om dagen, effektiv i forekomsten av dype noder. Behandlingsforløpet er to uker.
 3. Lyoton gel behandler trombose, har en beroligende effekt. For underdelene er det viktig å bruke en avslappende effekt, slik at beina kan slappe av, med sikte på å redusere de dype knutepunktene. Legemidlet bør brukes av gravide kvinner - det er ingen strenge kontraindikasjoner.

Mange salver er egnet for behandling av nedre ekstremiteter, med dannelse av dypere noder av hemorrhoid natur. Spesielle salver hjelper med resorption av venøs knutepunkt. Behandling av ekstremiteter, hemorroider utføres i henhold til legenes forskrifter. Hvis behandling av dype noder er nødvendig, behandles pasienten på et sykehus. Hvis venene i ekstremiteter ikke er veldig betent, er behandlingen utført på poliklinisk basis.

Behandling av tromboflebitt med salver, kremer, geler: bruk av antikoagulantia og antiinflammatoriske midler av lokale effekter

Trombotisk lesjon er preget av dannelse av koagulerer i karrets lumen og ledsages av en inflammatorisk prosess. Ulike terapeutiske behandlinger brukes til å behandle sykdommen. I nesten alle tilfeller er geler, kremer og salver indikert for tromboflebitt. Pasienter bør vite hvilke salver med tromboflebitt i nedre ekstremiteter har en positiv effekt og bidrar til en tidlig kur for sykdommen.

Effekter av salver med tromboflebitt i nedre ekstremiteter

Ofte diagnostiseres en patologisk prosess som påvirker benene på beina. Samtidig er det salver som anses å være de mest effektive i den første fasen av sykdomsutviklingen. Deres bruk bør kombineres med andre medisiner foreskrevet av legen. Når du kjøper stoffer, er det viktig å merke seg at noen produkter kan produseres i form av geler.

Tromboflebit på bena behandles effektivt med venotoniske midler, som brukes topisk. Slike medisiner bidrar til å overvinne følgende tegn på lidelse:

 • smerte, følelse av sdavlennosti og hevelse i bena;
 • utilstrekkelig blodsirkulasjon;
 • styrke veggene i blodkanaler.

Det er verdt å merke seg at salver med dyp venetromboflebitt ikke har den riktige terapeutiske effekten, derfor brukes slike doseringsformer hovedsakelig i overfladiske lesjoner.

Salver for åreknuter og tromboflebitt fra gruppen av antikoagulantia

Disse stoffene brukes primært til å eliminere de eksisterende blodproppene og forhindre dannelsen av nye. I de fleste tilfeller foreskrive slike stoffer:

 1. Salve Troxevasin. Tromboflebit i første fase under påvirkning av dette legemidlet elimineres raskt nok. I tillegg hjelper produktet å lindre smerte og hevelse, kan foreskrives under graviditet.
 2. Salve basert på heparin når tromboflebitt brukes ganske aktivt. Legemidlet brukes ofte til forebyggende formål og til behandling av trombose hos gravide kvinner, ammende mødre. Løsningen er helt trygg. Til tross for den relativt lave prisen eliminerer salve fra tromboflebitt effektivt trombose og forhindrer prosessen med dannelse av nye blodpropper.

Regler for bruk av heparinsalve for tromboflebitt

Varicose er en forferdelig "pest i det XXI århundre". 57% av pasientene dør innen 10 år av.

I de fleste tilfeller er rettsmidler foreskrevet for patologien til beinene på bena. Medikamentet lar deg fjerne hevelse og redusere blodets viskositet. I tillegg har legemidlet en anti-inflammatorisk effekt og er ikke ledsaget av allergiske reaksjoner. Hovedprinsippene for å ta stoffet er som følger:

 • Det anbefales å bruke medisinen på ren og tørr hud i området av skadede områder. Produktet gnides med lette massasjebevegelser. Etter bruk, skyll hendene grundig med rennende vann.
 • Heparin salve fra dyp venøs tromboflebitt bør påføres minst 3 ganger om dagen.
 • Varigheten av behandlingen er minst en uke, hvoretter pasienten kan legge merke til den forventede effekten.
 • Til tross for at heparin er en av de beste salver for tromboflebitt, er bruken kontraindisert under slike forhold:
 • overfølsomhet overfor stoffene i legemidlet;
 • Tilstedeværelse av åpne sår og andre brudd på integriteten av huden på applikasjonsstedet;
 • barns alder.

Bruk av Vishnevsky salve med tromboflebitt i nedre ekstremiteter

Behandling av tromboflebitt med salven av Vishnevsky gir gode resultater. Bruk av stoffet fører ikke til bivirkninger. Effekt av salve med tromboflebitt:

 • Resorptive egenskaper av stoffet gir et utmerket resultat selv ved trombose av dype vener;
 • Løsningen forbedrer blodsirkulasjonen i det berørte området;
 • antiseptiske egenskaper bidrar til fjerning av betennelse.

Medikamentet lar deg effektivt slippe av med tromboflebitt. Vishnevsky salve anbefales å brukes på cheesecloth og utføre wraps av skadede ben seksjoner. Denne metoden bidrar til normalisering av regenerative prosesser på kort tid.

Før du bruker Vishnevsky's salve for å stoppe den patologiske prosessen, bør du være oppmerksom på noen kontraindikasjoner til bruken:

 • graviditet og ammingstiden;
 • individuell intoleranse av legemiddelkomponentene.

Enn til tromboflebitum for fjerning av en betennelse?

I tillegg til antikoagulantia bør du vite hvilke salver som hjelper med tromboflebitt for å fjerne betennelse og eliminere smerte. For resorpsjon av blodpropper er følgende geler og kremer effektive:

 1. Essaven Gel. Dette middelet brukes ofte til en slik sykdom. Gelen bidrar til å eliminere dyp venetrombose, og det er også effektivt i nærvær av hemorroider. Medikamentet toner blodkarene, bekjemper betennelse, bidrar til å eliminere puffiness, gjenoppretter prosessen med mikrosirkulasjon.
 2. ketonal. Denne krem ​​fra tromboflebitt er klassifisert som en gruppe ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler. Medisinen eliminerer hevelse og reduserer intensiteten av den inflammatoriske prosessen. Det er oftest brukt til å redusere de ytre symptomene på sykdommen. I de første stadiene av patologi har kremet en god effekt, selv med trombusdannelse i dype blodkar. Vanligvis er en to ukers behandling foreskrevet.
 3. Lyoton 1000. Legemidlet har en løsende, smertestillende og beroligende effekt. Gelen har praktisk talt ingen kontraindikasjoner å bruke.
 4. Krem-gel diklofenak når tromboflebitt også brukes ofte. Det tilhører klassen av ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler. Diklofenak kjemper med hevelse i beina og fjerner betennelsen i venøs kar.

I tillegg, med dannelsen av hemorrhoid trombose i endetarm, er Ichthyol salve vellykket brukt. Legemidlet bidrar til å fjerne betennelse, eliminere ubehag i anus. Ichthyol salve eliminerer symptomene på trombose, uavhengig av hvor lesjonene befinner seg.

For å eliminere tegn på trombotiske endringer, brukes en kombinasjon av flere legemiddelgrupper. Noen av dem er utnevnt av en spesialist.

Xenia Strizhenko: "Hvordan ble jeg kvitt åreknuter i 1 uke? Dette rimelige betyr at du gjør underverk, dette er normalt."

Salver med tromboflebitt i nedre ekstremiteter

Prinsippet om salver

Alle produkter til ekstern bruk kan deles inn i kremer, geler og salver, men det er ingen grunnleggende forskjell i den terapeutiske effekten av slike legemidler. Salver og kremer har en fettbasert base og geler - vann, slik at de absorberes raskere og ikke etterlater spor på klærne. Dette er den eneste forskjellen som kan gjøre forskjellen i valget, fordi sammensetningen av alle verktøyene er ofte den samme.

I henhold til handlingsprinsippet er alle legemidler delt inn i flere legemiddelgrupper. Disse inkluderer:

 1. Antikoagulanter med direkte eller indirekte virkning. Disse stoffene bidrar til å tynne blodet, redusere graden av koagulasjon, forhindre dannelse av blodpropper. Som regel danner antikoagulantia grunnlaget for terapeutisk kurs, og etter ferdigstillelsen kan det brukes som forebygging av tilbakefall. Den vanligste antikoagulanten for direkte virkning er heparinsalve.
 2. Venotonics (phlebotonics). Effekten av disse stoffene er rettet mot å gjenopprette karene til tonus og redusere permeabiliteten av veggene deres. Alt dette hindrer videre utvikling av patologi og bidrar til å fjerne puffiness.
 3. Angioprotectors. Disse stoffene er rettet mot å beskytte fartøyene mot de negative effektene på karene fra kroppen eller fra utsiden. Angioprotektorer bidrar til å returnere venene til elastisitet og fasthet, samt normalisering av blodsirkulasjonen generelt.
 4. Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler. For symptomatisk behandling rettet mot å eliminere betennelse, hevelse, anfall og smerte, brukes NSAID.
 5. Kortikosteroidpreparater. Hvis NSAID ikke har riktig effekt, kan narkotika basert på hormoner produsert av binyrene brukes. Slike rusmidler har en mer uttalt effekt, men med en lengre liste over kontraindikasjoner og bivirkninger.

Det anbefales at du kjøper salver fra fottromboflebitt utelukkende på apotek, fordi produkter som selges i kosmetiske butikker ofte kun har en profylaktisk effekt. I dette tilfellet er det nødvendig å søke etter heparin, escin (hestkastanjekstrakt), troxerutin, medisinske urter og andre naturlige ingredienser. I kvalitetsprodukter bør det være minst syntetiske forbindelser.

Heparin salve

Oftest for behandling av tromboflebitt og dets symptomer brukes Heparin salve, som tilhører gruppen av antikoagulantia. Den viktigste aktive ingrediensen er heparin, som har en gunstig effekt på blodsirkulasjonen og spesielt på nivået av koagulasjon. Bedøvelse, som er en del av salven, bidrar til anestesi, og benslinikotinat bidrar til å akselerere absorpsjonen av legemidlet.

Påfør Heparin salve er ikke mulig i tilfelle sykdommer som påvirker reduksjonen av blodpropp, og en kontraindikasjon er tendensen til blødning.

Hvis det er trophic ulcers eller andre åpne hudskader på bena, bør bruk av stoffet kasseres. Dessuten er bruken ikke anbefalt ved bruk av visse antibiotika og NSAID, for eksempel Voltaren.

Blant de mulige bivirkningene kan man bare merke en allergisk reaksjon på stoffets komponenter. Det kan manifestere seg i form av elveblest, blemmer, kløe, rødhet i huden, og så videre. D. Hvis du har allergi må ta et antihistamin som Suprastin, og bruk av heparin salve blir nødt til å gi.

Når det gjelder graviditeten, er ikke alt dette entydig. Komponenter av Heparin salve kan ha en negativ innvirkning på barnet, så det kan bare foreskrives av en lege, etter å ha studert alle funksjonene i et bestemt tilfelle. Legemidlet er foreskrevet oftest med akutt tromboflebitt, når den potensielle fordelen til moren overskrider den mulige risikoen for barnet.

For å behandle sykdommen, er det nødvendig å påføre en liten mengde Heparin salve til huden på det berørte benet. Prosedyren skal utføres 2-3 ganger om dagen i en uke, og videre bruk er bare mulig i henhold til legenes resept. Om nødvendig, etter påføring av salven, kan du pakke beinet ditt med et elastisk bandasje eller slitasje kompresjons undertøy. Det er tilrådelig å gjøre dette for natten.

Salve av Vishnevsky

Et annet middel effektivt, men billig er Vishnevsky salve. Det er kjent ikke bare for dets antiseptiske egenskaper, med tromboflebitt har det en løsningsvirkning. I tillegg kan stoffet forbedre blodsirkulasjonen i det berørte området. Fordelen med Vishnevskys salve er at den kan brukes selv i nærvær av trofasår.

Slike egenskaper salve skylder sin sammensetning, med basis som birk tjære, og xerobes og ricinusolje supplerer virkningen av hovedkomponenten. Fordelen med disse ingrediensene er også at noen apotek medisin kan kjøpes til en rimelig pris. I dette tilfellet har Vishnevskys salve ingen kontraindikasjoner, og den eneste bivirkningen kan være en allergisk reaksjon.

Forsiktighet bør brukes under graviditet og amming, samt med individuell intoleranse av komponentene.

Bruk Vishnevsky salve til tromboflebitt flere ganger om dagen, du kan skifte den med bruk av Heparin salve. En liten del av stoffet gnides inn i det berørte området av avgrunnen til det gamle ved massasjebevegelser. Effekten lindrer symptomene på sykdommen komprimerer ved hjelp av Vishnevsky salve.

Det finnes også folkelige oppskrifter, der dette middelet er inkludert. For eksempel kan du lage en mer nyttig salve for tromboflebitt i nedre ekstremiteter. For dette må følgende ingredienser blandes i like store mengder:

 • salve Vishnevsky;
 • ichthyol salve;
 • løk juice;
 • aloe juice;
 • smeltet svinekjøtt fett;
 • naturlig flytende honning.

Det resulterende produktet må plasseres i en glassbeholder med lokket og oppbevares i kjøleskap. Bruk denne salven 2-3 ganger om dagen, og du kan også bruke den direkte med intensivering av ubehagelige symptomer. Etter samråd med behandlende lege, kan legemidlet brukes selv i nærvær av trofasår.

Troxvasin Gel

Blant venotoniserende legemidler tar Troxevasin på grunnlag av troxerutin et spesielt sted. Denne gel for topisk anvendelse ikke bare returnerer vener tidligere tone, men også har anti-ødem virkning, og dens evne til å trenge inn i blodkar og kapillarrør som fremmer rask absorpsjon av medikamenter.

Kontraindikasjoner for bruk av legemidlet er:

 • alvorlige nyresykdommer
 • allergi mot stoffets komponenter;
 • et sår i magen eller tolvfingertarm
 • alvorlige sykdommer i mage-tarmkanalen, for eksempel gastritt.

Troxevasin bør påføres huden på det berørte benet to ganger om dagen, helst om morgenen og om kvelden. Om nødvendig eller i henhold til indikasjonene til den behandlende legen etter fullstendig absorpsjon, kan et elastisk bandasje eller kompresjonslinne benyttes. Effektiviteten av verktøyet vil avhenge av regelmessigheten av applikasjonen. Som regel er det hele løpet av behandling med Troxevasin 2-3 uker.

Det er også en mer forbedret formel av Troxevasin - Troxevasin NEO. Sammen med det er ikke Heparinsalve anbefalt, da det også inneholder heparin.

Krem Ketonal

Tatt i betraktning den salve fra trombose i bena, kan ikke se bort fra den type inflammatoriske legemidler fordi de ofte nødvendig nødhjelp av smerte og hevelse og andre ubehagelige symptomer. Krem Ketonal er en av de mest populære ikke-steroide produkter, den er laget på grunnlag av ketoprofen. Medikamenter kan raskt fjerne puffiness, betennelse og smerte på kroppens behandlede område.

Kontraindikasjoner for bruk av legemidlet er:

 • individuell intoleranse mot komponentene i stoffet;
 • åpne lesjoner på huden i eksponeringsområdet;
 • nærvær av bronkial astma;
 • sen graviditet;
 • alder mindre enn 15 år.

Relative restriksjoner på bruk av ketonal er brudd på lever- og nyrefunksjon, mage eller duodenalt sår, sykdommer i sirkulasjonssystemet, kronisk hjertesvikt. Bivirkninger er oftest uttrykt i allergiske reaksjoner - elveblest, kløe, brennende, rødhet i huden. Mulig forekomst av astmaangrep som individuel narkotikaintoleranse.

Ketonal må påføres et tynt lag på det berørte benområdet 2-3 ganger om dagen, uten å gni. Symptomatisk bruk er også mulig for å lindre alvorlig smerte og hevelse. Hvis det er trophic ulcers, bør stoffet brukes rundt dem for ikke å forårsake komplikasjoner. Det kan brukes både for kronisk, sykdom og akutt tromboflebitt.

Nase gel

En annen bedøvelse av ikke-steroidal opprinnelse er Naise. Den viktigste aktive komponenten av stoffet (nimesulid) fremmer lokalbedøvelse i det berørte området, fjerning av betennelse og hevelse. Viktig er at det aktive stoffet bidrar til en lokal nedgang i temperatur, som ofte øker med tromboflebitt på grunn av betennelse.

Den ekstra komponentmetanol, som er en del av legemidlet, har en lokal fortynning, smertestillende, antipruritisk effekt. I tillegg stimulerer dette stoffet produksjon av stoffer som bidrar til å redusere permeabiliteten av vaskulære vegger, og forbedrer mikrosirkulasjonen.

Kontraindikasjoner for bruk av Naise er:

 • individuell intoleranse mot komponentene i stoffet;
 • et sår i magen eller tolvfingertarm
 • intern blødning;
 • dermatologiske sykdommer;
 • åpne skader på huden i eksponeringsområdet;
 • nyresvikt
 • forstyrrelser i hematopoiesis;
 • bronkial astma;
 • graviditet og amming.

Påfør gel nødvendig å rengjøre og tørke ut huden, bør man mottak betyr forbruker en stripe ca 3 cm lange. Påfør Naiz trenger bare på stedet der smerten er følt, gjør som ikke trenger å bli gnidd, det er brukt tynt og dro til det er helt absorbert. Du kan bruke stoffet på nytt senest 8 timer senere. Bivirkninger er sjeldne og er i de fleste tilfeller uttrykt som allergiske reaksjoner.

Salve fra tromboflebitt: typer og deres bruk

Kremer, geler og salver virker lokalt og eliminerer ikke problemet helt, men kan forbedre pasientens velvære betydelig. Vi foreslår å gjøre kjent med preparater for behandling av tromboflebitt og vekstutvikling av vener i bunnekstremiteter, da disse sykdommene er sammenkoblet.

Narkotikagrupper

Salver for tromboflebitt og åreknuter brukes vanligvis som en del av kompleks behandling. De kan virke i flere retninger - eliminere betennelse og lindre smerter, fortynne blod, øke tonen i venøse vegger og styrke dem. Ifølge effekten er tre hovedgrupper av legemidler isolert.

anti-inflammatorisk

Salvene refererte til NSAID-klassen med tromboflebitt i nedre lemmer har en anti-inflammatorisk og smertestillende effekt. De vanligste legemidlene basert på diklofenak, indometacin, ketoprofen.

Behandling med slike legemidler er å foretrekke for bruk av antibiotika, da sistnevnte øker blodkoagulerbarheten. Deres andre fordeler - minimalisering av smerte assosiert med sykdommen, den effekt når de anvendes i komplekset terapi, og separat, muligheten for samtidig å eliminere ubehag av betennelse i leddene.

tynn

Når tromboflebitt brukes til bruk på basis av heparin i form av gel eller salve. De fortynner blod, gjenoppretter mikrocirkulasjon, forhindrer dannelsen av blodpropper. Det er lov å bruke dem for å eliminere couperose og hemorroider.

Salve eller gel med blodfortynnende effekt er ofte foreskrevet for å forhindre komplikasjoner av sykdommen. Legemidlene i denne gruppen inkluderer: Lyoton 1000, Tromblets, Heparinsalve, Heparin-Acrigel og andre.

Flebotoniki

Disse produktene er laget på basis av planteekstrakter. Deres handling er rettet mot å styrke veggene i blodkarene, gjenopprette tonen, normalisere blodsirkulasjonen.

Denne salven med tromboflebitt av overfladiske vener, som er i første fase, viser de beste resultatene. Med avansert sykdom er det behov for sterkere stoffer. Populære middel-phlebotonics - Troxevasin, Aescin, Escuzan, Venoplant, Venitan.

Gjennomgang av de mest populære verktøyene

Forberedelser for lokal applikasjon er etterspurt, på grunn av den hurtige effekten på problemområder og et lite antall kontraindikasjoner. Vurder de beste salver for tromboflebitt.

Salve av Vishnevsky

Et unikt verktøy, tidsprøvet. Sammensetningen inneholder ricinusolje, xerobes og bjørktjære. Salve fungerer som en antiseptisk, gjenoppretter blodsirkulasjonen, lindrer betennelse, har en oppvarmende effekt.

Full liste over indikasjoner for bruk:

 • åreknuter;
 • eksterne hemorroider;
 • tromboflebitt;
 • trofasår;
 • abscesser og furuncles;
 • acne;
 • brenner og frostbit;
 • trykksår;
 • lymfadenitt;
 • psoriasis, leishmaniasis, eksem.

Legemidlet er kontraindisert i overfølsomhet overfor dets komponenter, svulster, nyresvikt, atherom, paraproktitt. Studier som bekrefter sikkerheten for bruk av stoffet hos gravide og ammende kvinner, er ikke utført.

Den største ulempen ved salven er en skarp, ubehagelig lukt. Den gjennomsnittlige kostnaden er 50 rubler. for pakking.

Heparin salve

Legemidlet refererer til antikoagulantene av direkte virkning. Den inneholder benzyl-nikotinat (0,8 mg / 1 g), som strekker seg fartøy, natrium-heparin (100 IU / 1 g) fortynning av blod og trombe fremmer resorpsjon, benzokain (40 mg / 1 g) eliminere smerte.

Gjelder i følgende tilfeller:

 • med trombose av vener;
 • kroniske åreknuter;
 • hemorroider;
 • hematomer;
 • etter operasjoner på venene.

Heparin salve fra dyp venetromboflebitt i underekstremiteter anbefales ikke. Kontra å bruke er som følger: åpne sår, sår og nekrose i området av interesse, redusert blodpropp, barn, amming og graviditet. Prisen på anlegget er 60 rubler. for et rør med en kapasitet på 25 g.

troksevazin

Troxevasin er en gel bestående av bioflavonoider (troxerutin) og hjelpekomponenter. Den har antioksidant og angioprotektiv virkning, fremmer eliminering av ødem, styrker venøs vegger. Legemidlet tilhører gruppen phlebotonics og er også tilgjengelig i form av kapsler.

Indikasjoner for bruk:

 • kronisk venøs insuffisiens
 • åreknuter;
 • kramper i bena på grunn av sirkulasjonsforstyrrelser;
 • tromboflebitt i begynnelsen;
 • smerte og hevelse forårsaket av trombose;
 • hemorroider.

Kjøring av tromboflebititt med troxerutin heler ikke. Bruk stoffet er ikke mulig med økt følsomhet overfor stoffene i sammensetningen, sårene og eksem på huden på applikasjonsstedet. Kostnaden for Troxevasin er 150 rubler. for 40 g.

Diklofenakol

Diklofenakol er et antiinflammatorisk legemiddel til ekstern bruk. Formutgivelse - gel, krem ​​og salve. Sammensetningen inneholder: diklofenaknatrium, mentol, hjelpestoffer. Det reduserer smerte, hevelse og rødhet på applikasjonsstedet.

Indikasjoner for bruk:

 • betennelse og smerte i tromboflebitt;
 • revmatisme og leddgikt;
 • blåmerker og forstørrelser;
 • smertsyndrom i sykdommer i ryggraden;
 • muskel smerte etter fysisk anstrengelse.

Kontraindikasjoner: gastroøsofageal sår i fasen av eksacerbasjon; intoleranse av komponentene i formuleringen; alder, mindre enn 6 år; åpne sår på de behandlede områdene i huden. Med forsiktighet preparatet påføres i den eldre, ammer og gravid i det tredje trimester, pasienter med nedsatt nyrefunksjon og lever, forstyrrelser i blod levrer seg. Gjennomsnittlig pris for 20 g krem ​​Diclofenacol - 100 rubler.

Programfunksjoner

Hvert av disse legemidlene har sine egne særegenheter ved bruk. La oss bli kjent med dem:

 • Salve av Vishnevsky. Agenten påføres et tynt lag 2 ganger om dagen og dekkes med flere lag av gasbind. Legemidlet brukes ikke på store områder av huden. Eksponeringstiden er 6 timer, behandlingen varer fra 6 til 20 dager. Det anbefales ikke å bruke den på åpne deler av kroppen om sommeren, da dette øker følsomheten til huden til sollys.
 • Heparin salve. Legemidlet gnides i huden med lette klapper. Frekvens ved bruk - 2-3 ganger om dagen. Du kan bruke en komprimering på problemområdene med salve for natten. Kursets varighet er 7-14 dager. Det er forbudt å kombinere bruken av heparinsalve med inntak av kortikosteroider, aspirin, tetracyklinmedikamenter, NSAIDs, alkoholholdige drikkevarer.
 • Troksevazin. Gelen påføres to ganger om dagen med et tynt lag. For å øke effekten anbefales samtidig bruk av kapsler. Behandlingen fortsetter til symptomene forsvinner.
 • Diklofenakol.Agenten påføres gnidningsbevegelser, en enkeltdose på 2-4 g, maksimumsbeløpet per dag er 8 g. Hyppigheten av påføring er 2-4 ganger daglig. Legemidlet brukes fra 7 til 14 dager.

Til tross for mangfoldet av midler fra tromboflebitt, finnes det ikke en panacea som garanterer gjenoppretting. Behandling med geler og kremer reduserer kun manifestasjonene av sykdommen, og med riktig valg av medikamenter, hindrer det sin progresjon.

Søker etter en god salve selv, du kan savne verdifull tid. Den riktige avgjørelsen vil være å konsultere en phlebologist på forhånd, da det i noen tilfeller er mulig å forbedre pasientens tilstand bare ved kirurgiske metoder.

De beste salver med tromboflebitt i underekstremiteter

Tromboflebitt er en sykdom i venene, der det er betennelse og trombose (blokkering av blodkar). Måter å bli kvitt sykdommen er avhengig av stadium, form og natur.

Under en forverring trenger pasientene sykehusinnleggelse, i tilfelle kronisk sykdom er det mulig med ambulant behandling.

For å forhindre utvikling av komplikasjoner, brukes antikoagulantia - legemidler som "senker" prosessen med blodpropp og forhindrer utviklingen av trombi.

 • All informasjon på nettstedet er til informasjonsformål og er IKKE en veiledning til handling!
 • Du kan sette PRECISE DIAGNOSEN bare doktoren!
 • Vi ber deg om ikke å ta selvmedisinering, men gjør en avtale med en spesialist!
 • Helse til deg og dine kjære!

Salver med tromboflebitt i nedre ekstremiteter okkuperer et viktig sted i konservativ behandling sammen med kompresjons- og legemiddelbehandling.

Venotoniserende geler

Preparater beregnet for ekstern bruk er effektive i begynnelsen av sykdommen. De brukes i de lette stadier av tromboflebitt som uavhengige midler eller som ekstra komponenter av kompleks behandling i perioden med eksacerbasjon.

Venoniserende salver har følgende egenskaper:

 • eliminere smerte symptom;
 • lindre hevelse, en følelse av tyngde i bena;
 • forbedre venøs utstrømning;
 • styrke blodkarets vegger;
 • redusere blodpropper.

Salver er produsert i forskjellige former, blant hvilke den mest effektive er gelen. Det absorberer mye raskere enn krem, det absorberes lett inn i blodet og forlater ikke en film. Kostnadene ved preparater varierer - prisen på salver av gelformen er høyere.

Venotoniseringsmidlene er delt inn i flere grupper, avhengig av aktiv substans:

 • salver basert på troxevasin, hestkastanje eller medisinske svisker, som har en løsningsvirkning og er effektive i de tidlige stadier av venøs sykdom;
 • Legemidlet er tilgjengelig i form av kapsler og en gel som har en raskere effekt.
 • tilhører den mest effektive måten å utendørs bruk på;
 • geler løser tromboser og forhindrer dannelsen av ny blodstasis i blodårene;
 • Legemidler er ofte foreskrevet for profylaktiske formål;
 • kan brukes av gravide og ammende kvinner, fordi de er trygge, ikke forårsake bivirkninger og ikke har kontraindikasjoner.
 • inneholder slike antiinflammatoriske stoffer som diclofenak og indometacin;
 • brukes til behandling som et eget middel og i tillegg til medisiner som brukes oralt;
 • geler øker anti-ødem og anti-inflammatorisk effekt av legemidler, gir smertestillende effekt.

I noen tilfeller foreskriver legene hormonale salver, som Flucinar, Sinaflan. De handler raskt og kraftig, håndterer hvor andre stoffer til ekstern bruk var maktesløse.

Legemidlene har kontraindikasjoner og kan forårsake bivirkninger, så de er ikke egnet til selvbehandling og foreskrives kun av lege.

Heparin salve med tromboflebitt i nedre ekstremiteter

Et legemiddelpreparat basert på heparinnatrium, benzilnicotinat og anestezin.

De aktive stoffene i salven har en positiv effekt på venenees tilstand:

 • fortynnet blod;
 • bedøvet;
 • hemmer dannelsen av tromboser;
 • utvide fartøyene.

Det har resorptive, anestetiske og antiinflammatoriske egenskaper. Den brukes som terapeutisk og forebyggende tiltak.

Det påføres eksternt for behandling:

 • åreknuter
 • tromboflebitt;
 • hemorroider;
 • blåmerker og skader
 • subkutant hematom.

Heparin salve anses å være den beste måten å eliminere og forebygge inflammatoriske prosesser i årene. Det er lett å bruke, tilgjengelig, forskjellig fra analoger med lav pris.

Aktive komponenter i formuleringen er inneholdt i en liten mengde, så sannsynligheten for en overdose er nesten redusert til null.

Hvordan bruke salve fra tromboflebitt på bena:

 • På tørr, ren hud i området av det berørte området gjelder sammensetningen;
 • bruk produktet 2-3 ganger om dagen
 • Behandlingsforløpet varer til eliminering av inflammatoriske prosesser (3-7 dager).

Aktiv massasjebevegelser ved bruk av produktet kan føre til trombusbrudd. Av denne grunn skal salven brukes svært nøye.

Kontra

Legemidlet er forbudt i følgende tilfeller:

 • følsomhet for komponentene i sammensetningen;
 • åpne sår, slitasje, sår;
 • redusert blodpropp;
 • trombocytopeni;
 • blødning (inkludert intern);
 • alder til 14 år.

Kontraindikasjoner er forbundet med virkningen av heparinsalve, noe som kan forverre de listede forholdene. Det anbefales å bruke legemidlet med forsiktighet ved purulente prosesser, økt blødning.

Legemidlet kan brukes av gravide kvinner til behandling av tromboflebitt og forebygging av åreknuter. I siste trimester skal salve ikke brukes, siden bruken kan forårsake alvorlig blødning under arbeid.

Konsekvenser av den kumulative tromboflebitt er beskrevet nedenfor.

Handlingsmekanisme

Aktive komponenter av heparinsalve har en kompleks effekt, på grunn av hvilken behandlingen av den første fasen av tromboflebitt er ganske effektiv.

Etter påføring av midlet til det berørte området begynner natrium heparin gradvis å frigjøre, som utfører følgende funksjoner:

 • reduserer betennelse
 • løser trombi og forhindrer videre dannelse;
 • reduserer aktiviteten av blodkoagulerbarhet.

Anestezin reduserer smertefulle opplevelser, har smertestillende effekt. Benzylnikotinat fremmer bedre penetrering av natrium heparin, utvide overflatebeholderne.

Bivirkninger

Salve kan forårsake allergiske reaksjoner i form av hudutslett, rødhet, irritasjon og kløe. Før bruk, anbefales det å gjennomføre en test for å bestemme følsomheten for stoffet. For å gjøre dette, bør du gni en liten del av produktet inn i huden og observere reaksjonen i løpet av dagen.

Behandling med stoffet er bare tillatt i fravær av negative manifestasjoner.

Overfølsomhet over for salvets komponenter kan oppstå som følge av langvarig bruk. For å forhindre et slikt fenomen anbefales det å diskutere varigheten av behandlingen med en lege.

Salve av Vishnevsky

Effektivt stoff, hvis popularitet er forklart av dets naturlighet, tilgjengelighet, bredt spekter av effekter og sikkerhet i bruk.

Salvenes sammensetning omfatter slike komponenter som:

 • tarost berestovy (gjenoppretter blodsirkulasjonen);
 • pulver xeroform (antiseptisk);
 • ricinusolje (fungerer som katalysator mellom aktive stoffer).

Legemidlet absorberes raskt og enkelt i vevet, forbedrer blodsirkulasjonen, desinfiserer og reduserer betennelse i venene, så det brukes ofte i kompleks behandling av tromboflebitt i underekstremiteter.

Preparatet brukes i form av innpakning, innpakning av det berørte benet med gasbind impregnert med sammensetningen i 6 timer. For mer effektiv eksponering anbefales det å bytte dressinger med Vishnevsky salve og antibakterielle midler. Gjenoppretting i dette tilfellet er sterkt akselerert på grunn av stimulering av regenereringsprosesser.

Legemidlet er kontraindisert bare med individuell intoleranse mot komponentene, det er tillatt for bruk under graviditet og amming.

Andre midler

For å behandle og lindre tilstanden med tromboflebitt brukes ulike eksterne midler som kan deles inn i grupper:

Den mest effektive er salver som inneholder heparinnatrium. Stoffet er et naturlig antikoagulant og brukes mye til behandling av sykdommer forbundet med årer.

De fleste medisiner med heparin er kjent for pasienter og har stor etterspørsel på grunn av påvist effekt.

Essaven gel

Et effektivt terapeutisk middel med antiinflammatoriske egenskaper. Salve har en kjøleeffekt, slik at det berørte området blir bedøvet. Aktive komponenter av gelen har en kompleks effekt.

Essaven gel brukes til tromboflebitt, sportsskader og nattmuskelkramper. Det fremkaller sjelden en allergi, det har ingen strenge kontraindikasjoner.

Påføringsmetode: Produktet blir forsiktig påført det berørte området 3 ganger daglig. Gnidningsbevegelsene kan skade de betente venene.

Ketonal krem ​​5%

Nonsteroidal preparat basert på ketoprofen:

 • har anti-edematøs og anti-inflammatorisk effekt;
 • bidrar til å eliminere smerte
 • hindrer frigjøring av enzymer som er involvert i den inflammatoriske prosessen.

Påføring: 3 ganger om dagen, blir salven påført på det berørte området, lett gnidd med strekkbevegelser. Behandlingsforløpet bør ikke være mer enn to uker. Kremet har en rekke kontraindikasjoner, kan forårsake bivirkninger.

Lioton gel

Effektivt stoff, som har antitrombotisk og beroligende effekt. Det aktive stoffet er natrium heparin. Gelen kan brukes av gravide og ammende kvinner, har ingen strenge begrensninger for bruk.

Gjelder i følgende tilfeller:

 • subkutane hematomer;
 • ødemer, lokaliserte infiltrater;
 • tromboflebitt;
 • komplikasjoner i årene etter operasjonen.

Søknad: 1-3 ganger om dagen, blir salven forsiktig gnidd inn i det berørte området av huden. Varigheten av behandlingen bestemmes av alvorlighetsgraden av sykdommen. For effektiv behandling av stoffet, anbefales det å bytte bruk av det med Ketonal krem. Midler gnides inn i huden to ganger om dagen.

Tromboflebitt av beina er en konsekvens av avanserte åreknuter. Takket være moderne medisin, kan dette fenomenet behandles, men forebygging av sykdom er den beste måten å bekjempe utviklingen av venøs betennelse.

Men kronisk tromboflebit er farlig - svaret er her.

Årsakene til dyp venetromboflebitt i underbenet er beskrevet i denne artikkelen.

Hvilken salve fra tromboflebitt er best?

Mange bruker salver med tromboflebitt for å lindre tilstanden, og for å redusere alvorlighetsgraden av symptomatiske manifestasjoner, hvorav de viktigste er sårhet, kløe, hevelse og betennelse. Det er imidlertid også slike legemidler for aktuell applikasjon som er i stand til å handle direkte på kilden til problemet.

Cure-patologi bare ved bruk av slike legemidler er ikke mulig, men å redusere sykdomsprogresjonen og lette den nåværende tilstanden med hjelp som mulig. Salver for behandling av tromboflebitt i underlivet kan kun brukes som en ekstra terapi.

For å forhindre negativ påvirkning av legemidler på kroppen, er det pålagt å bruke bare midler til direkte bruk av den behandlende legen. Tromboflebit er en alvorlig patologi som ikke kan elimineres uten deltakelse av kvalifiserte medikere. Sørg for å lese opp til slutten av denne artikkelen for å finne ut hvordan du bruker salve fra tromboflebitt.

Prinsipp for lokal anvendelse

Alle preparater beregnet for ekstern bruk kan deles i salver, kremer og geler. Det er imidlertid ingen grunnleggende forskjeller i de terapeutiske effektene av disse stoffgruppene.

Viktig! Hovedforskjellen er at salver og kremer er preparater der fettstoffer fungerer som basis, og for geler brukes en vannbase.

Av denne grunn absorberes gelpreparater raskere, og det er praktisk talt ingen spor på klær etter bruk. Denne forskjellen kan betraktes som unik, siden de aktive komponentene i disse stoffene ofte er de samme.

I henhold til virkningsprinsippet er midlene for ekstern bruk delt inn i følgende kategorier, betraktet i tabellen:

Salver for tromboflebit anbefales å kjøpes utelukkende på apotek, da stoffene som selges i kosmetiske butikker, ofte kun har en forebyggende effekt.

I dette tilfellet bør følgende komponenter være tilstede i legemidlet:

 • utdrag av hestkastanje, han er escin;
 • heparin;
 • medisinske urter;
 • Troxerutin.

Oppmerksomhet vær så snill! I kvalitetspreparater for behandling av tromboflebitt bør sammensetningen inneholde så færre syntetiske forbindelser som mulig.

Med de viktigste stoffene som brukes til å behandle tromboflebitt, kan du se videoen i denne artikkelen.

Oversikt over forberedelsene

Heparin salve

Oftest, for behandling av tromboflebitt, anbefaler eksperter heparinsalve (bildet), som tilhører gruppen av antikoagulantia. De viktigste påvirkningskomponentene er heparin, noe som har en positiv effekt på blodstrømmen, spesielt - på graden av blodpropp.

Presentasjon i sammensetningen av lokal applikasjon anestezinbedøvelse og benzilnikotinat bidrar til å øke absorpsjonen av legemidlet i vevet. Prisen på et legemiddel er ikke mer enn 50 rubler.

Heparinsalve med tromboflebitt og alle preparater som inneholder heparin i egen sammensetning, kan ikke brukes til sykdommer som påvirker reduksjonen av blodkoagulerbarhet, så vel som i tilfelle en høy tendens til blødning.

Viktig! I nærvær av de nedre lemmer venøse sår, så vel som alle andre åpne sår overflate, ved anvendelse av heparin er nødvendig for å gi en salve. Dessuten er bruken uønsket ved bruk av et antall antibiotika og NSAID, for eksempel - Voltaren.

Blant de mulige negative effektene på kroppen, merker du kanskje bare en allergisk reaksjon på noen av komponentene som er tilstede i sammensetningen.

Denne allergiske reaksjonen kan uttrykkes ved følgende manifestasjoner:

 • kløe;
 • elveblest;
 • blemmer;
 • rødhet av huden og andre.

Hvis det er en allergisk reaksjon av intensitet, er det nødvendig å ta et antihistamin og slutte å bruke Heparin salve.

Viktig! I løpet av svangerskapet er anvendelsen av heparinsalve uønsket, siden komponentene kan ha en negativ innvirkning på babyens utvikling. Av denne grunn kan den kun utpeke en lege som vil studere alle funksjonene i dagens kliniske tilfelle.

Legemidlet brukes ofte i tromboflebitt av akutt form, når den potensielle positive effekten på mors kropp overskrider den mulige skade på fosteret.

For behandling av tromboflebitt bør små mengder heparinsalve påføres på huden i det berørte området. Prosedyren bør gjentas 2-3 ganger om dagen i en uke. Videre bruk er bare mulig for direkte bruk av den behandlende legen.

For å øke intensiteten av eksponering som kreves bandasje utflytende seksjons ben med elastisk bandasje eller bære en kompresjons plagg. Slike kompresser anbefales på natten.

Salve av Vishnevsky

Salve Vishnevsky med tromboflebitt er definert som en av de mest effektive midler. Den er karakterisert ikke bare av antiseptiske egenskaper, men har også en løsningsvirkning.

I tillegg tillater stoffet for lokal applikasjon at du kan øke blodsirkulasjonen i området som er berørt av tromboflebitt. Den største fordelen med Vishnevsky salve er muligheten for bruk selv i nærvær av trofe sår.

Lignende egenskaper oppnås på grunn av sammensetningen av preparatet, som er representert ved følgende komponenter:

Fordelene ved disse komponentene er at de ikke er dyre, og derfor er Vishnevskys salve preget av lave kostnader, sammenlignet med andre stoffer fra tromboflebitt. Det bør også bemerkes at Vishnevsky salve ikke har kontraindikasjoner å bruke. Det er mørkere, det må brukes med forsiktighet under svangerskapet, så vel som under amming.

Oppmerksomhet vær så snill! Instruksjonen forbyder bruk av stoffet dersom pasienten har en allergisk reaksjon på en komponent av legemidlet.


Påføringen av Vishnevsky salve med tromboflebitt er nødvendig for å bli utført flere ganger om dagen, det er også tillatt å bytte applikasjonen av denne salven med heparin. Effektive kamper symptomatiske manifestasjoner av tromboflebitt komprimerer med salve Vishnevsky, som anbefales til over natten.

Det finnes også folkelige oppskrifter, som inkluderer Vishnevsky salve.

For eksempel et stoff basert på Ichthyol salve og Wisniewski salve, som de følgende komponentene skal legges til:

 • løk juice;
 • flytende honning, naturlig;
 • aloe juice;
 • fett svin, smeltet.

Den resulterende sammensetningen skal lagres i en glassbeholder i kjøleskapet. Bruk dette verktøyet kreves 2-3 ganger om dagen.

Det er også mulig å anvende sammensetningen med økte symptomatiske manifestasjoner. Etter samråd med behandlende lege og fravær av innvendinger fra hans side, er det mulig å bruke legemidlet, selv under betingelse av trofasår.

Troxvasin Gel

Et spesielt sted blant venotoniserende legemidler er gitt til Troxevasin på grunnlag av troxerutin. Denne gelen brukes til ekstern applikasjon og er i stand til å returnere venøskarens tone.

Det er også preget av anti-edematøs effekt, og på grunn av sin evne til å trenge inn i kapillærene og andre kar, letter det til raskere assimilering av medisinske komponenter.

Legemidlet har imidlertid en rekke kontraindikasjoner, som inkluderer følgende:

 • alvorlig nyrepatologi
 • magesår;
 • sår i tolvfingertarmen;
 • gastritt og andre patologier i mage-tarmkanalen;
 • allergiske reaksjoner på legemiddelkomponenten.


Troxevasin bør påføres huden i det berørte området 2p./dag, helst i morgen og kveldstid. Om nødvendig, og indikasjoner på en spesialist, er det mulig å bruke elastisk bandasje eller kompresjonslinne.

Viktig! Effektiviteten av verktøyet er direkte avhengig av regelmessigheten av bruken. Standard fullt kurs med bruk av Troxevasin er fra 2-3 uker og videre i henhold til indikasjonene til den behandlende legen.

Det er en mer perfekt formel av Troxevasin, som er utstedt under navnet Troxevasin NEO. Imidlertid anbefales det ikke å bruke Heparin-salve i kombinasjon med Trokevazin NEO, siden det også har en heparin-komponent i sin egen sammensetning.

Ketonal krem

Kremketonal tilhører kategorien av de mest populære ikke-steroide legemidlene, som er basert på en komponent av ketoprofen.

Dette stoffet er i stand til effektivt å bekjempe mange symptomatiske manifestasjoner av tromboflebitt, for eksempel:

 • hevelse;
 • inflammatoriske prosesser;
 • smertsyndrom.

Legemidlet er i stand til på kort tid å eliminere disse manifestasjonene i det behandlede området av nedre lemmer.

Likevel, som mange stoffer, har denne krem ​​sin egen serie kontraindikasjoner, som inkluderer følgende:

 • individuell intoleranse av noen av komponentene i legemidlet
 • åpne sårflater i det berørte området;
 • astma av bronkial natur;
 • de siste betingelsene for svangerskapet;
 • pasientens alder er mindre enn 15 år.

Som en relativ kontraindikasjon er følgende patologiske forhold:

 • patologi av sirkulasjonssystemet;
 • hjertesvikt av kronisk natur;
 • duodenalt sår;
 • magesår;
 • nedsatt leverfunksjon
 • nedsatt nyrefunksjon.

Viktig! Før du bruker denne medisinen, bør pasienten nøye studere listen over kontraindikasjoner og listen over begrensninger i bruken av formuleringen.

Bivirkninger fra kroppens side under bruk av ketonal uttrykkes ofte av følgende manifestasjoner:

 • kløe;
 • brenning;
 • elveblest;
 • rødhet i huden.

Anfall av bronkial astma kan forekomme som et uttrykk for individuell intoleranse.

Ketonal må påføres et tynt lag på det berørte området av lemmen opptil 3 ganger om dagen. Ikke gni produktet. Du kan bruke et verktøy for å fjerne en uttalt symptomatologi - smerte eller hevelse.

Viktig! Hvis det er trophic ulcers, bør stoffet påføres forsiktig rundt dem, uten å berøre sårflatene.

Det brukes både for kronisk type sykdom og for akutt form for tromboflebitt.

Tromboflebitt kan føre til ulike alvorlige konsekvenser og blir en faktor som senere vil føre til limambutasjon (i fravær av tilstrekkelig og rettidig behandling).

Les Mer Om Fartøyene