Salve fra tromboflebitt: typer og deres bruk

Kremer, geler og salver virker lokalt og eliminerer ikke problemet helt, men kan forbedre pasientens velvære betydelig. Vi foreslår å gjøre kjent med preparater for behandling av tromboflebitt og vekstutvikling av vener i bunnekstremiteter, da disse sykdommene er sammenkoblet.

Narkotikagrupper

Salver for tromboflebitt og åreknuter brukes vanligvis som en del av kompleks behandling. De kan virke i flere retninger - eliminere betennelse og lindre smerter, fortynne blod, øke tonen i venøse vegger og styrke dem. Ifølge effekten er tre hovedgrupper av legemidler isolert.

anti-inflammatorisk

Salvene refererte til NSAID-klassen med tromboflebitt i nedre lemmer har en anti-inflammatorisk og smertestillende effekt. De vanligste legemidlene basert på diklofenak, indometacin, ketoprofen.

Behandling med slike legemidler er å foretrekke for bruk av antibiotika, da sistnevnte øker blodkoagulerbarheten. Deres andre fordeler - minimalisering av smerte assosiert med sykdommen, den effekt når de anvendes i komplekset terapi, og separat, muligheten for samtidig å eliminere ubehag av betennelse i leddene.

tynn

Når tromboflebitt brukes til bruk på basis av heparin i form av gel eller salve. De fortynner blod, gjenoppretter mikrocirkulasjon, forhindrer dannelsen av blodpropper. Det er lov å bruke dem for å eliminere couperose og hemorroider.

Salve eller gel med blodfortynnende effekt er ofte foreskrevet for å forhindre komplikasjoner av sykdommen. Legemidlene i denne gruppen inkluderer: Lyoton 1000, Tromblets, Heparinsalve, Heparin-Acrigel og andre.

Flebotoniki

Disse produktene er laget på basis av planteekstrakter. Deres handling er rettet mot å styrke veggene i blodkarene, gjenopprette tonen, normalisere blodsirkulasjonen.

Denne salven med tromboflebitt av overfladiske vener, som er i første fase, viser de beste resultatene. Med avansert sykdom er det behov for sterkere stoffer. Populære middel-phlebotonics - Troxevasin, Aescin, Escuzan, Venoplant, Venitan.

Gjennomgang av de mest populære verktøyene

Forberedelser for lokal applikasjon er etterspurt, på grunn av den hurtige effekten på problemområder og et lite antall kontraindikasjoner. Vurder de beste salver for tromboflebitt.

Salve av Vishnevsky

Et unikt verktøy, tidsprøvet. Sammensetningen inneholder ricinusolje, xerobes og bjørktjære. Salve fungerer som en antiseptisk, gjenoppretter blodsirkulasjonen, lindrer betennelse, har en oppvarmende effekt.

Full liste over indikasjoner for bruk:

 • åreknuter;
 • eksterne hemorroider;
 • tromboflebitt;
 • trofasår;
 • abscesser og furuncles;
 • acne;
 • brenner og frostbit;
 • trykksår;
 • lymfadenitt;
 • psoriasis, leishmaniasis, eksem.

Legemidlet er kontraindisert i overfølsomhet overfor dets komponenter, svulster, nyresvikt, atherom, paraproktitt. Studier som bekrefter sikkerheten for bruk av stoffet hos gravide og ammende kvinner, er ikke utført.

Den største ulempen ved salven er en skarp, ubehagelig lukt. Den gjennomsnittlige kostnaden er 50 rubler. for pakking.

Heparin salve

Legemidlet refererer til antikoagulantene av direkte virkning. Den inneholder benzyl-nikotinat (0,8 mg / 1 g), som strekker seg fartøy, natrium-heparin (100 IU / 1 g) fortynning av blod og trombe fremmer resorpsjon, benzokain (40 mg / 1 g) eliminere smerte.

Gjelder i følgende tilfeller:

 • med trombose av vener;
 • kroniske åreknuter;
 • hemorroider;
 • hematomer;
 • etter operasjoner på venene.

Heparin salve fra dyp venetromboflebitt i underekstremiteter anbefales ikke. Kontra å bruke er som følger: åpne sår, sår og nekrose i området av interesse, redusert blodpropp, barn, amming og graviditet. Prisen på anlegget er 60 rubler. for et rør med en kapasitet på 25 g.

troksevazin

Troxevasin er en gel bestående av bioflavonoider (troxerutin) og hjelpekomponenter. Den har antioksidant og angioprotektiv virkning, fremmer eliminering av ødem, styrker venøs vegger. Legemidlet tilhører gruppen phlebotonics og er også tilgjengelig i form av kapsler.

Indikasjoner for bruk:

 • kronisk venøs insuffisiens
 • åreknuter;
 • kramper i bena på grunn av sirkulasjonsforstyrrelser;
 • tromboflebitt i begynnelsen;
 • smerte og hevelse forårsaket av trombose;
 • hemorroider.

Kjøring av tromboflebititt med troxerutin heler ikke. Bruk stoffet er ikke mulig med økt følsomhet overfor stoffene i sammensetningen, sårene og eksem på huden på applikasjonsstedet. Kostnaden for Troxevasin er 150 rubler. for 40 g.

Diklofenakol

Diklofenakol er et antiinflammatorisk legemiddel til ekstern bruk. Formutgivelse - gel, krem ​​og salve. Sammensetningen inneholder: diklofenaknatrium, mentol, hjelpestoffer. Det reduserer smerte, hevelse og rødhet på applikasjonsstedet.

Indikasjoner for bruk:

 • betennelse og smerte i tromboflebitt;
 • revmatisme og leddgikt;
 • blåmerker og forstørrelser;
 • smertsyndrom i sykdommer i ryggraden;
 • muskel smerte etter fysisk anstrengelse.

Kontraindikasjoner: gastroøsofageal sår i fasen av eksacerbasjon; intoleranse av komponentene i formuleringen; alder, mindre enn 6 år; åpne sår på de behandlede områdene i huden. Med forsiktighet preparatet påføres i den eldre, ammer og gravid i det tredje trimester, pasienter med nedsatt nyrefunksjon og lever, forstyrrelser i blod levrer seg. Gjennomsnittlig pris for 20 g krem ​​Diclofenacol - 100 rubler.

Programfunksjoner

Hvert av disse legemidlene har sine egne særegenheter ved bruk. La oss bli kjent med dem:

 • Salve av Vishnevsky. Agenten påføres et tynt lag 2 ganger om dagen og dekkes med flere lag av gasbind. Legemidlet brukes ikke på store områder av huden. Eksponeringstiden er 6 timer, behandlingen varer fra 6 til 20 dager. Det anbefales ikke å bruke den på åpne deler av kroppen om sommeren, da dette øker følsomheten til huden til sollys.
 • Heparin salve. Legemidlet gnides i huden med lette klapper. Frekvens ved bruk - 2-3 ganger om dagen. Du kan bruke en komprimering på problemområdene med salve for natten. Kursets varighet er 7-14 dager. Det er forbudt å kombinere bruken av heparinsalve med inntak av kortikosteroider, aspirin, tetracyklinmedikamenter, NSAIDs, alkoholholdige drikkevarer.
 • Troksevazin. Gelen påføres to ganger om dagen med et tynt lag. For å øke effekten anbefales samtidig bruk av kapsler. Behandlingen fortsetter til symptomene forsvinner.
 • Diklofenakol.Agenten påføres gnidningsbevegelser, en enkeltdose på 2-4 g, maksimumsbeløpet per dag er 8 g. Hyppigheten av påføring er 2-4 ganger daglig. Legemidlet brukes fra 7 til 14 dager.

Til tross for mangfoldet av midler fra tromboflebitt, finnes det ikke en panacea som garanterer gjenoppretting. Behandling med geler og kremer reduserer kun manifestasjonene av sykdommen, og med riktig valg av medikamenter, hindrer det sin progresjon.

Søker etter en god salve selv, du kan savne verdifull tid. Den riktige avgjørelsen vil være å konsultere en phlebologist på forhånd, da det i noen tilfeller er mulig å forbedre pasientens tilstand bare ved kirurgiske metoder.

Hvilke salver hjelper med tromboflebitt på beina?

Tromboflebitt er en sykdom i underdelene, der det er blokkering av blodkar og forekomsten av betennelse. Når man velger en effektiv behandlingsmetode, blir sykdomsstadiet og -formen tatt i betraktning.

Et spesielt sted i konservativ behandling er opptatt av ulike salver, som er representert i apoteket i et ganske bredt spekter.

Hvilke salver hjelper med tromboflebitt av dype årer?

Midler beregnet på ekstern bruk, gi resultatet bare i begynnelsen av sykdomsutviklingen. De brukes separat og inngår i kompleks behandling for forverring av tromboflebitt. Salver kan kjøpes i forskjellige former, men det beste alternativet er gelen, fordi den raskt absorberes i huden, i motsetning til for eksempel fra krem.

Venotoniserende legemidler hjelper til med å fjerne smerte, hevelse, følelse av tyngde, og de forbedrer også venøs utstrømning, bidrar til å styrke blodkarets vegger og reduserer risikoen for blodpropper.

Avhengig av aktivstoffet tildeles følgende midler fra dyp venøs tromboflebitt:

 • venotoniki. Den viktigste aktive ingrediensen er troxevasin, hestkastanje eller medisinsk søt kløver. Disse komponentene har en løsningsvirkning;
 • heparinpreparater. Denne gruppen er mest effektiv i behandlingen av tromboflebitt i nedre ekstremiteter. Slike geler absorberer blodproppene og reduserer risikoen for ny blodstasis i venene. Heparinmedisiner anbefales ofte som en profylakse. Siden de ikke har kontraindikasjoner og bivirkninger, får de bruke gravide og ammende kvinner;
 • ikke-steroide midler. Preparatet inneholder anti-inflammatoriske stoffer, og slike geler lindrer hevelse og betennelse, som gir smertestillende effekt.

I enkelte tilfeller anbefaler legen at det er hormonal salve fra tromboflebitt på bena. Denne kategorien inkluderer Flucin og Sinaflan. De har en rask og kraftig effekt. Det er viktig å vurdere at slike legemidler har mange kontraindikasjoner og bivirkninger, slik at de kun kan foreskrives av en lege.

Populære salver fra tromboflebitt i nedre ekstremiteter

Blant det presenterte sortimentet er det virkelig effektive midler som vi skal snakke under. Å velge en egnet forberedelseskost kun sammen med legen.

Heparin salve. Den viktigste aktive substansen er heparin. Dette stoffet kan eliminere betennelse, så vel som det har antitrombotisk effekt. Etter påføring fremmer gelen resorbsjon av blodpropper, samtidig som risikoen for ny stagnasjon reduseres. Sammensetningen bør påføres problemområder med et tynt lag, og deretter gni i et minutt med lette sirkulære bevegelser.

Ikke legg mye innsats, fordi det kan skade selv dype vener. Behandlingstiden er vanligvis omtrent en uke, men de første positive endringene er synlige etter 3-4 dager. Om nødvendig utvider legen tidspunktet for bruk av legemidlet.

Kontraindikasjoner for tromboflebitt i underdelene er for det første den individuelle intoleransen av komponentene i legemidlet. Ikke bruk det hvis det er hudskader, som sår eller sår. Hvis sykdommen er purulent, er bruk av heparinsalve forbudt. Når det gjelder bivirkninger, er det fare for hudhyperemi, så vel som allergier.

Troksevazin. Hvis dette legemidlet brukes til å behandle dyp venøs tromboflebitt, opptrer vene-toning og anti-edema på bena. Nyttige stoffer trer inn i karene i ekstremiteter, og inn i kapillærene. Den viktigste aktive substansen, troxerutin, ble utviklet spesielt for å behandle sykdommer forbundet med venøsystemet.

Troxevasin brukes ikke bare til behandling og forebygging, men også etter en operasjon for å fjerne blodpropper fra venene. Påfør gelen på problemområdene om morgenen og ved sengetid. Hvis det er sår og sår på huden, blir Troxevasin påført rundt lesjonens område.

Hvis dette middelet ble valgt for behandling av dypveinsykdommer, er det nødvendig å ta hensyn til eksisterende kontraindikasjoner. Pass på å sjekke om mulig individuell intoleranse for gelkomponentene. Forbudt er Troxevasin i behandlingen av problemer med dype vener, hvis det er nyresvikt, så vel som magesår og tolvfingre. Når det gjelder bivirkninger, er de ekstremt sjeldne, og de er uttrykt ved utseende av utslett og irritasjon.

Diklofenakol. Denne krem ​​utmerker seg ved tilstedeværelsen av en god analgetisk effekt. Det hjelper ham med å håndtere betennelse. Diklofenakol påføres i små mengder over det berørte området, og gni deretter i et par minutter med lette sirkulære bevegelser.

Hvis nedre ekstremiteter påvirkes av betente vener, gjenta prosedyren 2-3 ganger om dagen. Behandlingsforløpet er 2 uker.

Når du bruker diclofenakol, bør du vurdere eksisterende kontraindikasjoner. Noen mennesker viser en individuell intoleranse mot komponentene i kremet, som vil manifestere seg som allergiske reaksjoner. Agenten er forbudt for graviditet i løpet av siste trimester, så vel som under amming. Det er umulig å bruke diclofenacol for årer hvis en person har bronkial astma, mage og tarmssår.

Ikke bruk krem ​​hvis overflaten av huden har sår og tunge. Det er aldersbegrensninger, så dette stoffet er forbudt for barn under 6 år. Også bør man ikke glemme bivirkningene som oppstår i form av utslett, irritasjoner og hevelse.

Liniment av Vishnevsky. Denne salven har vært veldig populær i mange år. Den har antiseptisk og fortynningsvirkning, og renser også sår og akselererer prosessen med regenerering av skadede vev. Hovedkomponentene: bjørktjære, xerogent pulver og ricinusolje. Dette middelet forbedrer blodstrømmen til vevet, fjerner infeksjonen, og det virker selv på dype kar. Bruk det selv i nærvær av pus, men det er viktig å konsultere lege.

Vishnevsky salve har kontraindikasjoner, som inkluderer individuell intoleranse av komponenter, akutte purulente sykdommer, samt fete svulster og paraproktitt. Det er også bivirkninger: utslett, allergiske reaksjoner og puffiness. De oppstår hovedsakelig med langvarig bruk av stoffet. Bruk liniment separat, samt blandet med andre folkemidlene, som gir deg mulighet til å få en effektiv medisin.

La oss vurdere noen varianter

 1. Først av alt vil vi finne ut hvordan du bruker dette stoffet separat. Gjør dette vanligvis i form av komprimerer. Ta et bredt bandasje eller gasbind og brett i flere lag (minimum 4). Størrelsen på justeringen er valgt, og styres av nederlagstedet. En liten penger blir brukt på gazeen. Fest alt til beinet ditt, og legg en plastpose på toppen og fest den med et bandasje. For å få resultatet, må du holde kompresjonen i 6 timer. Gjør denne prosedyren 3-4 dager på rad.
 2. For å forberede medisinen, bland et rør av Vishnevsky salve, 1 ss. en skje med smeltet fett og grindet på en riper husholdnings såpe, og også juice fra 2 pærer. Alt bland og varme på badet, rør til det er glatt. Når blandingen er avkjølt, må den påføres problemområder, tett bandasje. Behandlingsvarighet - 2 uker;
 3. Det neste preparatet er utarbeidet fra slike ingredienser: Bland på røret av Vishnevsky salve og ichthyol, og tilsett 1 ss. skje med aloe juice, bakt fett, løkjuice og vaskesåpe. Kombiner ingrediensene i et emaljert kar, og legg det på ovnen. Rør for å oppnå en homogen masse. Påfør medisinen på problemområder, dekker med bandasje. Hold det for en dag, og gjør deretter samme pause og gjenta til medisinen er over.

Vi har gitt deg en liste over de mest effektive og populære salver som bidrar til behandling av sykdommer forbundet med underekstremiteter.

Husk at hvert middel har en rekke kontraindikasjoner og bivirkninger, så bare en lege bør velge riktig alternativ. Bare i dette tilfellet er det mulig å regne med et positivt resultat av behandling av tromboflebitt i årer.

Salve for tromboflebitt på beina

Tromboflebit er en patologi av vener, under utviklingen som det er betennelse og trombose i blodårene. For å bli kvitt sykdommen må du bestemme form, scene og natur - dette avhenger av behandlingen.

Under en forverring av den patologiske prosessen krever pasientene sykehusinnleggelse, og hvis patologi blir kronisk, er det tillatt med ambulant behandling. For å forhindre utvikling av komplikasjoner, bruk antikoagulantia - legemidler som hindrer koagulasjonsprosessen og forhindrer forekomst av blodpropper.

Salver med tromboflebitt i underekstremiteter er et viktig aspekt ved konservativ terapi, bør kombineres med medisiner og kompresjonsmålinger.

Venøs toning salver

Salve med tromboflebitt er et effektivt verktøy. Eventuell salve er nødvendig etter konsultasjon med legen din. Til den medisinske spesialisten for å ta opp de første tegn på sykdommen som oppstår på beina - på grunn av at tromboflebitt er lokalisert på underdelene.

Den største positive effekten av behandling av blodårer på bena er observert med komplisert terapi, som inkluderer bruk av andre medisiner.

Venoniserende salver fra tromboflebitt i nedre ekstremiteter som det eneste preparatet kan gi den nødvendige grad av effektivitet ved de første stadier av patologi. Med salver og geler, hvis du mistenker en sykdom eller når du diagnostiserer det, er det mulig å lindre symptomatiske manifestasjoner. Noen ganger venotonics er foreskrevet som et middel for åreknuter.

Salve fra tromboflebitt venotoniserende karakter letter tilstanden og forhindrer prosessene:

 • lindre smerter fra nedre lemmer;
 • redusere hevelse;
 • fjern følsomhet av bena;
 • øke utstrømningen av blod;
 • styrke de vaskulære veggene;
 • redusere sannsynligheten for blodpropper.

Salver fra tromboflebitt på bena har flere varianter. Hver type er preget av sitt eget handlingsspektrum, derfor er venotoniserende medisiner delt inn i 3 grupper:

 1. Salver-venotonicks, nøkkelen aktiv ingrediens der troxevasin, hestkastanje eller medisinsk søt kløver. De er preget av en løsningsvirkning og viser effekt ved de første stadiene av venerens patologi på bena. Frigivelsesformen kan variere - gel eller kapsler, men gelen avviger intensiv påvirkning.
 2. Heparin salver er et middel som brukes eksternt. Disse gelene kan oppløse tromboser, forhindre fremveksten av nye områder med stillestående blodprosesser i blodårene. Midlene er utpekt av spesialister som et forebyggende tiltak. De kan brukes av kvinner i perioder med svangerskap og amming. Heparinsalve fra trombose har ingen effekt og kontraindikasjoner.
 3. En ikke-steroidal serie applikasjonsmidler er representert av midler som inkluderer antiinflammatoriske komponenter - diklofenak eller indometacin. De kan fungere som et stoff og som hjelpemiddel i løpet av behandlingen. De brukes til å redusere puffiness og nivellering av inflammatorisk foci, karakteriseres av smertestillende effekt.

Salver for behandling av tromboflebitt kan klassifiseres som hormonelle legemidler. Medisinering brukes: Sinaflanc, Flucinar. De er preget av en kraftig effekt. Er i stand til å takle skjermer som ikke gir inn for lokale innflytelser.

Disse medisinene har en liste over kontraindikasjoner, er i stand til å provosere en rekke negative reaksjoner fra kroppen. De kan ikke brukes uten utnevnelse av en spesialist.

Legemidler som brukes i behandlingen

I behandlingen brukes medisiner i kombinasjon med aktuelle midler. Salver fra tromboflebitt er preget av positive effekter:

 • forbedring av hudens tone;
 • økt vaskulær tone;
 • økt vaskulær elastisitet.

For blodårer, anbefales bruk av rusmidler:

 • Heparin salve;
 • Gepatrombin;
 • lioton;
 • salve med butadion;
 • ketoprofenpreparater;
 • Troxevasin, Troxerutin;
 • Venoruton.

Effektene av medisiner er basert på forskjellige prinsipper, og de har forskjellige kontraindikasjoner og negative effekter under bruk. For å fastslå det aktuelle stoffet, som vil vise effektiviteten, bør besøkes av en medisinsk spesialist.

Hvordan påføre heparin salve riktig?

Når dype noder på nedre ekstremiteter er funnet, anbefaler eksperter bruken av heparinsalve. Preparater av denne serien er basert på heparin og anestetika. Narkotika er rettet mot å redusere det totale ødemet i nedre lemmer og fortynne blodet.

Agenten er karakterisert ved resorptive og antiinflammatoriske effekter. Medisiner basert på heparin forårsaker ikke allergiske reaksjoner, og det er mulig å bruke heparinkrem, gel eller salve, selv i fosterstadiet.

Heparin salve fra blodpropper bør brukes i henhold til anbefalingene:

 • Før du bruker stoffet, må du rense huden og sørge for at huden er tørr.
 • Legemidlet bør brukes av forsiktig massasjebevegelser.
 • Når de dype blodårene i underbenene påvirkes, skal legemidlet påføres 3 ganger om dagen.
 • For å oppnå de første resultatene fra bruk av heparinsalve, er det nødvendig å fullføre en ukentlig kurs.

Til tross for graden av positiv effekt har heparinpreparater en rekke kontraindikasjoner. Preparater basert på anestesin og heparin anbefales ikke dersom pasienten observerer manifestasjoner av:

 • overdreven følsomhet overfor stoffene i stoffet;
 • hvis det er åpne sår på applikasjonsstedet;
 • hvis det er ulcerative lesjoner;
 • pasientens alder nå ikke 14 år.

Du bør også sørge for at salven ikke kommer inn i fordøyelsessystemet - før du spiser og etter bruk av stoffet, bør du grundig rengjøre hendene på restene av produktet.

Regler for bruk av Vishnevsky salve

Salve Vishnevsky i nærvær av venøs patologi - et vanlig middel, som kan ha en positiv effekt og lindre pasientens tilstand. Dette middelet brukes til lesjoner av overfladiske årer.
Denne medisinen er populær på grunn av den lave prisen, forutsatt at den brukes som en del av naturlige ingredienser.

Medisinen inneholder slike stoffer:

 • tjære av bjørkebark, som bidrar til å gjenopprette blodsirkulasjonen;
 • pulver xerobe, som er preget av antiseptiske egenskaper;
 • ricinusolje, som mykner huden.

Vishnevskys salve penetrerer huden og påvirker venene på underekstremiteter, styrker blodstrømmen, minimerer betennelse i karene. Eksperter foreslår dette stoffet i kombinasjon med andre - for komplekse effekter og å oppnå det største positive resultatet.
Salve Vishnevsky foreskrevet ikke bare med nederlag av overflatefartøyene, men også med tromboflebitt av dype årer. For å oppnå en positiv effekt, anbefales det at legemidlet brukes på gauze dressing, som ligger i de områdene hvor det er noder på dype årer.

Bruk av stoffet bidrar til å styrke kroppens regenerative evner. Som mange stoffer har Vishnevsky salve en rekke kontraindikasjoner, som består av følgende punkter:

 • bruk av stoffet er forbudt under graviditet;
 • Det anbefales ikke å bruke det under amming.
 • ved intoleranse av noen av bestanddelene av salve Vishnevsky.

Hvis pasientens organisme reagerer negativt på stoffet i stoffets sammensetning, vil spesialisten velge et middel som ikke er mindre effektivt, men forårsaker ikke negative reaksjoner.

Andre stoffer som er effektive for trombose

For behandling av vaskulære patologier, inkludert tromboembolisme, brukes en omfattende liste over medisiner. For å bekjempe inflammatoriske prosesser er følgende eksterne midler effektive:

Ved bruk av spesielle salver er det også mulig å oppnå et stabilt positivt resultat, hvor de venøse noder reduseres til de laveste mulige verdier og ikke vil medføre ulempe for pasienten. Uten kirurgi er det umulig å fullstendig bli kvitt venenees patologi.

Eksterne midler fra tromboflebitt: salver med trombi

Tromboflebitt i nedre ekstremiteter er dannelsen av blodpropp i benets kar, som er ledsaget av en inflammatorisk prosess av venøs veggen.

For å forhindre de tragiske konsekvensene av sykdommen i form av emboli av viktige arterier, er det nødvendig med haster kompleks behandling.

I løpet av sykdoms akutte sykdomsbehov trenger pasienten akutt sykehusinnleggelse, i kronisk stadium anbefales pasienter med medisinbehandling.

Behandling av trombofleitt med medisiner finner sted i flere retninger:

 • Reduksjon av for høy viskositet av blod.
 • Restaurering av tonen og densiteten av vaskulærveggen.
 • Fjerning av inflammatorisk prosess og smertesyndrom.

Et viktig sted i terapi er opptatt av eksterne midler: krem ​​og salve med tromboflebitt i underekstremiteter, som må brukes i kombinasjon med preparater for inntak.

Vurder de mest populære og effektive legemidler til ekstern bruk.

Heparin salve

En av de mest effektive midler for trombose. Sammensetningen av denne salven fra blodpropper er enkomponent, inkluderer antikoagulant natrium heparin og hjelpestoffer.

Heparin i trombose har en kompleks terapeutisk effekt, som er som følger:

 1. Reduserer overdreven tetthet av blod, det er en resorpsjon av eksisterende blodpropper.
 2. Syntese av hyaluronidase er blokkert, prosessen med klumping av blodceller - erytrocytter er forhindret.
 3. Venøse vegger utvides, blodstrømmen gjenopprettes.
 4. Vevetrofen er normalisert, stagnasjon og lymfatisk stasis.
 5. Smerte er redusert.

Heparin salve fra trombose i de lavere ekstremiteter er utpekt, og blir også brukt ved behandling av åreknuter, traumatiske skader i mykt vev, stagnasjon av annen etiologi: infiltrater, mastitt.

Ikke bruk heparinsalve med tromboflebitt i følgende tilfeller:

 • Ekstern skade på huden.
 • Intoleranser mot heparinnatrium.
 • Predisposisjoner til blødning, brudd på blodproppingsprosesser.
 • Åpne blødning.
 • Trombocytopeni.
 • Under 14 år.

Prisen på stoffet er tilgjengelig for alle, alt fra 40 rubler per rør.

Essaven Gel

Trenger du salve fra tromboflebitt på beina, i stand til å eliminere flere symptomer samtidig?

I landets apotek kan du kjøpe Essaven Gel - en fransk kompleks agent som har en venotonisk, blødning, anti-inflammatorisk effekt.

Sammensetningen av legemidlet omfatter tre viktige komponenter:

 1. Nøtter hest kastanje-ekstrakt - escin, har flebotoniziruyuschy effekt, gjenoppretter tettheten og elastisiteten av den venøse endotelet, normaliserer trofisme vev, reduserer hevelse, stopper den inflammatoriske prosessen.
 2. Heparinnatrium er et antikoagulant med god blødning, antiinflammatorisk, smertestillende effekt.
 3. Fosfolipidkomponent, som bidrar til aktivering av blodstrøm i blodårene og kapillærene.

Påfør denne salve (gel) tromboflebitt i overfladiske vener, åreknuter i nedre ekstremiteter, limficheskih og blod stasis på bakgrunn av kronisk venøs insuffisiens, i behandlingen av traumatiske bløtdelsskader som bruises, store skrubbsår, forstuvninger.

 • Personlig intoleranse av komponentene.
 • Forstyrrelse av kutan epitelets integritet.
 • De første 3 månedene av svangerskapet.

Prisen på gel er bedre å spesifisere i et apotek.

Liniment Balsamico

Salve Vishnevsky med tromboflebitt - en av de mest effektive midler til en rimelig pris. Denne salve har en komplisert effekt i form av blodfortynning, resorpsjon av blodpropper, armering av inflammatorisk prosess. I tillegg har midlet antibakteriell virkning.

Sammensetningen av medikamentet innbefatter:

 1. Tar bjørk, takk til hvilken intensiteten og kontinuiteten i blodstrømmen blir gjenopprettet.
 2. Antiseptisk komponent i form av et xeroboformpulver.
 3. Castorolje, akselerere absorpsjonen og terapeutisk effekt av de aktive komponentene.

Salve Vishnevsky med tromboflebitt i nedre ekstremiteter brukes i form av kompresser: Flere lag av gasbind påføres den nødvendige mengden av legemidlet, doseringen velges basert på lesjonens utbredelse. Forbindingen er tett fast på foten og forlatt i en periode på ikke mindre enn 5-6 timer, og helst om natten.

For å uttrykke en antibakteriell effekt leger råder avvekslende komprimerer applikasjon på grunnlag av balsamic salve eller salve sammen med antimikrobielle, antiinflammatorisk virkning: sink, Ammonium bituminosulfonat. Vær forsiktig, les kontraindikasjonene!

Denne prosedyren øker regenereringsprosessene, vevtrofisme, som et resultat, gjenoppretter pasienten med tromboflebitt mye raskere.

Denne salven med tromboflebitt er tillatt for bruk av gravide og ammende kvinner. I listen over kontraindikasjoner er det bare en predisponering for allergi mot komponenter.

Prisen er lav, ca 65 rubler.

Venolife gel

Formuleringsformelen består av tre effektive komponenter:

 • Heparinnatrium, som forhindrer akselerert fortykkelse av blod, stopper trombose, har en retarderende effekt på utviklingen av den inflammatoriske prosessen.
 • Troxerutin - gjenskaper strukturen av vener og kapillærer på cellenivå, øker venøs tone, kapillær motstand, reduserer intensiteten av betennelse, stopper den prosessen med binding av blodpropper i åreveggen.
 • D-panthenol - sårhelingskomponent aktiverer prosessen med vevregenerering, forlengelse av ikke-helbredende trofasår, eliminerer overdreven tørrhet i huden med tromboflebitt.

Det er foreskrevet for åreknuter, tromboflebitt, inkludert dype vener, i nærvær av trofasår, samt for å gjenopprette vev etter blåmerker og andre skader.

Du kan bruke gelen til alle, inkludert gravide og ammende kvinner. Det eneste unntaket er pasienter som er allergiske mot elementene i sammensetningen.

Kostnaden for 1 gelpakke er 300 rubler.

Lyoton Gel

Moderne midler med antitrombotisk, smertestillende, antiinflammatorisk virkning. Anvendelsesområde:

 1. Åreknuter i underekstremiteter.
 2. Postinjeksjon og postinfusjon infiltrerer.
 3. Tromboflebitt av beinene i beina.
 4. Postoperativ terapi for å forhindre utseende av blodpropper.

Legemidlet inneholder ikke restriksjoner på bruk, det er tillatt under graviditet og amming.

Prisen på tuba vil være 290 rubler.

Ketonal krem ​​og gel

Hovedstoffet er ketoprofen, som har en anti-inflammatorisk, smertestillende, antipyretisk, anti-edematøs effekt.

Det brukes til å lindre alvorlig hevelse med flebitt av vener, lymphangitt, bursitt og andre inflammatorisk-traumatiske dysfunksjoner i bein, ledd og muskelvev.

I listen over kontraindikasjoner - slike plager som lever og nyresvikt, sår og andre forstyrrelser i integriteten til slimhinnen, første trimester av svangerskap, laktasjon.

Når du bruker antikoagulantia, bør det antiinflammatoriske legemidlet brukes med forsiktighet, under oppsyn av behandlende lege.

Prisen på krem ​​og gel Ketonal er liten, alt fra 80 rubler per rør.

Venorothin Gel

Grunnlaget for den sammensatte formel er rutin-venotonisk med vasokonstriktiv virkning.

 • Symptomer på CVI i form av lymf og blodpropper, hevelse.
 • Ulike stadier av åreknuter.
 • Tromboflebit av dype og subkutane årer.
 • Varicose dermatitt.
 • Infiltrerer etter injeksjon og infusjon.
 • Hemorragisk diatese, parestesi symptomer.
 • Kramper i natt.
 1. Restaurering av endotelstrukturen i venene.
 2. Forhøyelse av venøs tone, motstand av kapillærene.
 3. Normalisering av trofisk vev av nedre ekstremiteter, eliminering av blodstasis, lymfatisk stasis, alvorlig ødem.
 4. Reduksjon og forebygging av utviklingen av inflammatorisk prosess.

Agenten er ikke foreskrevet for: ulcerative lesjoner i mage og tarm, gastritt, kolitt, erosjoner i mage-tarmkanalen; galactosemia; dysfunksjoner i leveren og nyrene; glukose-galaktosemalabsorpsjon; individuell intoleranse.

Kostnaden for ett rør av stoffet er ca. 300 rubler.

Viktig! Uavhengig foreskrive behandling, velg en gel, tabletter eller salve fra blodpropp på bena er forbudt!

En slik farlig komplikasjon av varicose, som tromboflebitt, må behandles under tilsyn av en kompetent behandlende lege.

Salve fra tromboflebitt av overfladiske årer på beina

Legene foreskriver ofte pasientsalve fra tromboflebitt på bena. Med tromboembolisme ekspanderer de venøse veggene, som forårsaker skade først til overfladiske og dypere årer.

Som et resultat begynner prosesser av en patologisk natur å forekomme:

 1. Venøse ventiler er betydelig svekket.
 2. Brutt blodstrøm i blodårene og blodårene.
 3. Det er stagnasjon av blod.

Kort informasjon

Årsaken til tromboembolisme er at funksjonen av venøse ventiler forstyrres, etterfulgt av en omvendt blodstrøm (reflukseffekt).

For å behandle tromboflebitt av dype vener i underekstremitetene, brukes kompleks terapi ved bruk av slike legemidler:

Ved trombose av dype åre bør virkningen av alle legemidler rettes til følgende:

 1. Korrigere bruddene ved blodsirkulasjonen og lymfene.
 2. Eliminere og forebygge betennelse.
 3. Fjern symptomene og manifestasjonene av sykdommen.
 4. Ikke la komplikasjoner utvikle seg.

Hvilke salver er foreskrevet for tromboflebitt

Fra trombi av blodårer på føttene gjelder phlebotonics, som er utviklet for å forbedre tonen i vaskulære vegger. Blant de mest berømte salver som tilhører denne gruppen er det:

Disse gelene og salver brukes til å eliminere venøs tromboembolisme, puffiness, anfall, brennende i bena.

Blodfortynningsmidler er rettet mot å forbedre blodets reologiske egenskaper, og forhindrer blodpropper i blodårene på bena. I form av kremer og geler produseres:

De har slike egenskaper som fjerning av betennelse i beina, forbedrer blodsirkulasjonen, eliminerer puffiness.

Antiinflammatoriske stoffer er populære, som er produsert i form av ikke-steroide smertestillende midler. Disse inkluderer:

Salve med tromboflebitt skal påføres hud eller slimhinner. Geler og kremer er forskjellige i konsistens, proporsjoner, aktive komponenter.

Salver med tromboflebitt i nedre ekstremiteter, avhengig av effekten, er delt inn i flere grupper.

Legemidler som har en løst effekt, er laget på basis av heparin. Slike geler og kremer lindrer betennelse, ikke gi opphav til blodpropper, forhindrer stillestående væske i blodårene. Den aktive ingrediensen er heparin, som er anerkjent som et antikoagulant av naturlig opprinnelse. Den er produsert av en medisinsk leech. På farmakologisk marked er produktene:

 • Heparin salve;
 • Gepatrombin;
 • Dolobien gel;
 • Tromblessom.

Salver og geler, som styrker fartøyene, lindrer smerte. Medisiner er opprettet på grunnlag av hestkastanje, nål og narkotikaflaskehals. Foreskrevet av leger i de tidlige stadier av tromboflebitt i underekstremitetene, samt i situasjoner der du trenger for å gjennomføre forebyggende tiltak, slik som å lindre trøtthet, som oppstår på en konstant stående arbeid, lange turer, eller hos gravide kvinner. På apotek finner du geler og salver, laget på bakgrunn av hestekastanje. Disse inkluderer:

Nonsteroid medisiner som lindrer betennelse er oftest diklofenak, indometacin, diclaurin, voltaren. De er foreskrevet for å utføre forebyggende tiltak, behandle trombose av overfladiske vener og tromboflebitt. Disse gelene bidrar til å fjerne ømhet og puffiness, slik at betennelse ikke oppstår mot bakgrunnen.

Salver som er laget av glukokortikoider, lindrer betennelse og har antihistaminvirkning. Egnede verktøy er ikke for alle, fordi de har mange kontraindikasjoner. Hvis legen har foreskrevet glukokortikoide salver, bør det tas hensyn til følgende stoffer:

Hvordan velge salve

Venotoniserende kremer er anerkjent av leger som svært effektive i behandlingen av åreknuter. Stoffer er ment å stoppe sykdomsforløpet i begynnelsen. De brukes som en uavhengig agent eller som et tillegg til andre legemidler. Blant de viktigste egenskapene som har venotoniserende medisinske kremer, skiller slik:

 1. Lindre ømhet.
 2. Forbedre blodstrømmen gjennom venene.
 3. Eliminer alvorlighetsgraden av lemmer.
 4. Fjern synlige symptomer.
 5. Styrke veggene i blodårene.
 6. Unngå dannelse av blodpropper.

Det er bedre å bruke Venotonics i form av geler, fordi de absorberes raskere, ikke etterlate en film bak dem, tråkker seg lett inn i blodet. Venotoniserende preparater fremstilles på basis av hestkastanje, søt kløver og troksevasin i form av kapsler og geler.

Med tromboflebitt i dypårene, foreskrives heparinsalver, som bidrar til å oppløse blodpropper, og det er ikke stagnerende blod i blodårene. Heparin medisiner kan brukes til gravide og ammende mødre, fordi de ikke har noen bivirkninger.
Heparin salve er opprettet på basis av heparin natrium, anestezina og benzilnicotinate. Legemidlet bidrar til å takle sykdommen, forteller blod, bedøves, fjerner puffiness og dilaterer blodårene.

Heparin salve eliminerer betennelse i venene. Kjøpe den på apotek er ikke et problem - stoffet er alltid tilgjengelig, det er billig. Sannsynligheten for å få en overdose er fraværende. Nesten alle kategorier av pasienter er tillatt. Påfør heparin salve bare på ren og tørr hud, gjør dette 2-3 ganger om dagen. Varigheten av behandlingen bestemmes av legen, men vanligvis nok 7 dager for å fjerne betennelsen. Salve skal ikke påføres, ved bruk av massasjebevegelser, for ikke å forårsake separasjon av trombus.

Kontraindikasjoner, på grunn av hvilke bruk av heparinsalve er forbudt, er:

 1. Følsomhet for komponentene i preparatet.
 2. Traumer av huden - tilstedeværelsen på det av slitasje, sår, åpne sår.
 3. Blodpropp
 4. Blødning - internt og eksternt.
 5. Alder på pasienten (barn under 14 år har ikke lov til å bruke salven).
 6. Trombocytopeni.

Hvis du ignorerer kontraindikasjoner, kan sykdomsforløpet forverre. Spesielt øker risikoen for utvikling av purulente prosesser og tung blødning. Gravide kvinner får lov til å bruke salven til siste trimester. Før fødsel, gni gelen inn i huden, slik at under utseendet på babyen begynner ikke tung blødning.

En annen salve fra trombose er populær, som ofte brukes til åreknuter. Denne salven Vishnevsky. Produktet er laget av naturlige ingredienser, har et bredt spekter av handling, det er trygt å bruke. I hjertet av Vishnevskys salve er stoffer som:

 1. Berestovy tjære, som bidrar til å gjenopprette blodsirkulasjonen.
 2. Xerogene pulver, som har antiseptiske egenskaper.
 3. Castorolje, som katalyserer og binder stoffer til hverandre.

Salve Vishnevsky absorberes raskt og penetrerer vevet, har en desinfiserende effekt, reduserer betennelse i venene. Legemidlet kan påføres huden, komprimerer fra det, slikker salven med gasbind og legger den på foten i 6 timer. Du kan ikke bruke dette stoffet til allergi og følsomhet overfor komponentene.

Gravide og ammende kvinner får lov til medisinering.

Essaven gel er foreskrevet for åreknuter for å lindre betennelse og redusere lesjonens størrelse. Salve er i stand til å ha en kjøleeffekt, noe som bidrar til å dumpe det berørte benområdet. Preparatet omfatter heparin (for bekjempelse av tromboser), escin (toner årer og hindrer dannelse av hevelse) nødvendige fosfolipider (nødvendig for mikrosirkulasjonsprosesser i karene og vener). Gel er foreskrevet for å eliminere symptomer og manifestasjoner av tromboflebitt, nattmuskelkramper. Allergi forårsaker ikke, derfor får huden tre ganger om dagen.

Ketonal krem ​​og Lioton gel

Ketonalkrem 5% er en del av en gruppe ikke-steroide legemidler som er i stand til å utøve antiinflammatoriske og anti-edematøse effekter, som eliminerer sårhet.

Lyoton-gel har antitrombotiske og beroligende egenskaper, siden den er basert på natrium heparin. Hjelper med å håndtere subkutane hematomer, ødem, tromboflebitt, infiltrater, årerproblemer forårsaket av kirurgi. Effektiviteten av stoffet øker, hvis du veksler det med Ketonal krem.

De beste salver med tromboflebitt i underekstremiteter

Tromboflebitt er en sykdom i venene, der det er betennelse og trombose (blokkering av blodkar). Måter å bli kvitt sykdommen er avhengig av stadium, form og natur.

Under en forverring trenger pasientene sykehusinnleggelse, i tilfelle kronisk sykdom er det mulig med ambulant behandling.

For å forhindre utvikling av komplikasjoner, brukes antikoagulantia - legemidler som "senker" prosessen med blodpropp og forhindrer utviklingen av trombi.

 • All informasjon på nettstedet er til informasjonsformål og er IKKE en veiledning til handling!
 • Du kan sette PRECISE DIAGNOSEN bare doktoren!
 • Vi ber deg om ikke å ta selvmedisinering, men gjør en avtale med en spesialist!
 • Helse til deg og dine kjære!

Salver med tromboflebitt i nedre ekstremiteter okkuperer et viktig sted i konservativ behandling sammen med kompresjons- og legemiddelbehandling.

Venotoniserende geler

Preparater beregnet for ekstern bruk er effektive i begynnelsen av sykdommen. De brukes i de lette stadier av tromboflebitt som uavhengige midler eller som ekstra komponenter av kompleks behandling i perioden med eksacerbasjon.

Venoniserende salver har følgende egenskaper:

 • eliminere smerte symptom;
 • lindre hevelse, en følelse av tyngde i bena;
 • forbedre venøs utstrømning;
 • styrke blodkarets vegger;
 • redusere blodpropper.

Salver er produsert i forskjellige former, blant hvilke den mest effektive er gelen. Det absorberer mye raskere enn krem, det absorberes lett inn i blodet og forlater ikke en film. Kostnadene ved preparater varierer - prisen på salver av gelformen er høyere.

Venotoniseringsmidlene er delt inn i flere grupper, avhengig av aktiv substans:

 • salver basert på troxevasin, hestkastanje eller medisinske svisker, som har en løsningsvirkning og er effektive i de tidlige stadier av venøs sykdom;
 • Legemidlet er tilgjengelig i form av kapsler og en gel som har en raskere effekt.
 • tilhører den mest effektive måten å utendørs bruk på;
 • geler løser tromboser og forhindrer dannelsen av ny blodstasis i blodårene;
 • Legemidler er ofte foreskrevet for profylaktiske formål;
 • kan brukes av gravide og ammende kvinner, fordi de er trygge, ikke forårsake bivirkninger og ikke har kontraindikasjoner.
 • inneholder slike antiinflammatoriske stoffer som diclofenak og indometacin;
 • brukes til behandling som et eget middel og i tillegg til medisiner som brukes oralt;
 • geler øker anti-ødem og anti-inflammatorisk effekt av legemidler, gir smertestillende effekt.

I noen tilfeller foreskriver legene hormonale salver, som Flucinar, Sinaflan. De handler raskt og kraftig, håndterer hvor andre stoffer til ekstern bruk var maktesløse.

Legemidlene har kontraindikasjoner og kan forårsake bivirkninger, så de er ikke egnet til selvbehandling og foreskrives kun av lege.

Heparin salve med tromboflebitt i nedre ekstremiteter

Et legemiddelpreparat basert på heparinnatrium, benzilnicotinat og anestezin.

De aktive stoffene i salven har en positiv effekt på venenees tilstand:

 • fortynnet blod;
 • bedøvet;
 • hemmer dannelsen av tromboser;
 • utvide fartøyene.

Det har resorptive, anestetiske og antiinflammatoriske egenskaper. Den brukes som terapeutisk og forebyggende tiltak.

Det påføres eksternt for behandling:

 • åreknuter
 • tromboflebitt;
 • hemorroider;
 • blåmerker og skader
 • subkutant hematom.

Heparin salve anses å være den beste måten å eliminere og forebygge inflammatoriske prosesser i årene. Det er lett å bruke, tilgjengelig, forskjellig fra analoger med lav pris.

Aktive komponenter i formuleringen er inneholdt i en liten mengde, så sannsynligheten for en overdose er nesten redusert til null.

Hvordan bruke salve fra tromboflebitt på bena:

 • På tørr, ren hud i området av det berørte området gjelder sammensetningen;
 • bruk produktet 2-3 ganger om dagen
 • Behandlingsforløpet varer til eliminering av inflammatoriske prosesser (3-7 dager).

Aktiv massasjebevegelser ved bruk av produktet kan føre til trombusbrudd. Av denne grunn skal salven brukes svært nøye.

Kontra

Legemidlet er forbudt i følgende tilfeller:

 • følsomhet for komponentene i sammensetningen;
 • åpne sår, slitasje, sår;
 • redusert blodpropp;
 • trombocytopeni;
 • blødning (inkludert intern);
 • alder til 14 år.

Kontraindikasjoner er forbundet med virkningen av heparinsalve, noe som kan forverre de listede forholdene. Det anbefales å bruke legemidlet med forsiktighet ved purulente prosesser, økt blødning.

Legemidlet kan brukes av gravide kvinner til behandling av tromboflebitt og forebygging av åreknuter. I siste trimester skal salve ikke brukes, siden bruken kan forårsake alvorlig blødning under arbeid.

Konsekvenser av den kumulative tromboflebitt er beskrevet nedenfor.

Handlingsmekanisme

Aktive komponenter av heparinsalve har en kompleks effekt, på grunn av hvilken behandlingen av den første fasen av tromboflebitt er ganske effektiv.

Etter påføring av midlet til det berørte området begynner natrium heparin gradvis å frigjøre, som utfører følgende funksjoner:

 • reduserer betennelse
 • løser trombi og forhindrer videre dannelse;
 • reduserer aktiviteten av blodkoagulerbarhet.

Anestezin reduserer smertefulle opplevelser, har smertestillende effekt. Benzylnikotinat fremmer bedre penetrering av natrium heparin, utvide overflatebeholderne.

Bivirkninger

Salve kan forårsake allergiske reaksjoner i form av hudutslett, rødhet, irritasjon og kløe. Før bruk, anbefales det å gjennomføre en test for å bestemme følsomheten for stoffet. For å gjøre dette, bør du gni en liten del av produktet inn i huden og observere reaksjonen i løpet av dagen.

Behandling med stoffet er bare tillatt i fravær av negative manifestasjoner.

Overfølsomhet over for salvets komponenter kan oppstå som følge av langvarig bruk. For å forhindre et slikt fenomen anbefales det å diskutere varigheten av behandlingen med en lege.

Salve av Vishnevsky

Effektivt stoff, hvis popularitet er forklart av dets naturlighet, tilgjengelighet, bredt spekter av effekter og sikkerhet i bruk.

Salvenes sammensetning omfatter slike komponenter som:

 • tarost berestovy (gjenoppretter blodsirkulasjonen);
 • pulver xeroform (antiseptisk);
 • ricinusolje (fungerer som katalysator mellom aktive stoffer).

Legemidlet absorberes raskt og enkelt i vevet, forbedrer blodsirkulasjonen, desinfiserer og reduserer betennelse i venene, så det brukes ofte i kompleks behandling av tromboflebitt i underekstremiteter.

Preparatet brukes i form av innpakning, innpakning av det berørte benet med gasbind impregnert med sammensetningen i 6 timer. For mer effektiv eksponering anbefales det å bytte dressinger med Vishnevsky salve og antibakterielle midler. Gjenoppretting i dette tilfellet er sterkt akselerert på grunn av stimulering av regenereringsprosesser.

Legemidlet er kontraindisert bare med individuell intoleranse mot komponentene, det er tillatt for bruk under graviditet og amming.

Andre midler

For å behandle og lindre tilstanden med tromboflebitt brukes ulike eksterne midler som kan deles inn i grupper:

Den mest effektive er salver som inneholder heparinnatrium. Stoffet er et naturlig antikoagulant og brukes mye til behandling av sykdommer forbundet med årer.

De fleste medisiner med heparin er kjent for pasienter og har stor etterspørsel på grunn av påvist effekt.

Essaven gel

Et effektivt terapeutisk middel med antiinflammatoriske egenskaper. Salve har en kjøleeffekt, slik at det berørte området blir bedøvet. Aktive komponenter av gelen har en kompleks effekt.

Essaven gel brukes til tromboflebitt, sportsskader og nattmuskelkramper. Det fremkaller sjelden en allergi, det har ingen strenge kontraindikasjoner.

Påføringsmetode: Produktet blir forsiktig påført det berørte området 3 ganger daglig. Gnidningsbevegelsene kan skade de betente venene.

Ketonal krem ​​5%

Nonsteroidal preparat basert på ketoprofen:

 • har anti-edematøs og anti-inflammatorisk effekt;
 • bidrar til å eliminere smerte
 • hindrer frigjøring av enzymer som er involvert i den inflammatoriske prosessen.

Påføring: 3 ganger om dagen, blir salven påført på det berørte området, lett gnidd med strekkbevegelser. Behandlingsforløpet bør ikke være mer enn to uker. Kremet har en rekke kontraindikasjoner, kan forårsake bivirkninger.

Lioton gel

Effektivt stoff, som har antitrombotisk og beroligende effekt. Det aktive stoffet er natrium heparin. Gelen kan brukes av gravide og ammende kvinner, har ingen strenge begrensninger for bruk.

Gjelder i følgende tilfeller:

 • subkutane hematomer;
 • ødemer, lokaliserte infiltrater;
 • tromboflebitt;
 • komplikasjoner i årene etter operasjonen.

Søknad: 1-3 ganger om dagen, blir salven forsiktig gnidd inn i det berørte området av huden. Varigheten av behandlingen bestemmes av alvorlighetsgraden av sykdommen. For effektiv behandling av stoffet, anbefales det å bytte bruk av det med Ketonal krem. Midler gnides inn i huden to ganger om dagen.

Tromboflebitt av beina er en konsekvens av avanserte åreknuter. Takket være moderne medisin, kan dette fenomenet behandles, men forebygging av sykdom er den beste måten å bekjempe utviklingen av venøs betennelse.

Men kronisk tromboflebit er farlig - svaret er her.

Årsakene til dyp venetromboflebitt i underbenet er beskrevet i denne artikkelen.

Les Mer Om Fartøyene