Rengjøring av karene med folkemidlene er den beste oppskriften.

Menneskekroppen er et svært komplekst system, som fra tid til annen er tilstoppet med helt unødvendige stoffer og skadelig for normal drift. Unhealthy, ubalansert kosthold, lavaktiv livsstil, dårlig økologi, endringer som skjer med alderen - alt dette har negativ innvirkning på menneskers helse, tilstanden til systemer og organer, spesielt tilstanden til fartøyene. Regelmessig rengjøring av blodårer er en integrert del av en sunn livsstil.

Over tid er det opphopning av kolesterol og andre lipidforbindelser i arteriene i form av plaques. Senere forårsaker disse plakkene en forandring i form av arterien, innsnevring ned til fullstendig blokkering. Tette blodårer er svært farlig for menneskelivet.

Uten å begrense deg til fett, stekt og til samme rikholdige mat, kan en person en dag møte et problem, som de sier "ansikt til ansikt". Hvis du ikke gjør noe, vil det bli blokkering av blodkar med kolesterolplakk. Dette er hva som til slutt vil forårsake utvikling av aterosklerose. Dessuten fremkaller plaques i de fleste tilfeller utviklingen av slag og hjerteinfarkt.

Kolesterol - fienden av blodårer

Det er velkjent at kolesterol finnes i mange produkter, for eksempel i olje, majones. Når du misbruker disse matvarer, går kolesterol inn i blodet. Da akkumuleres det. Det økte nivået av dette skadelige stoffet i blodet fremkaller irreversible lesjoner.

Da binder proteinene seg til kolesterol. Det meste av kolesterolet er deponert på vaskulære vegger. Over tid er det en økning i klynger, med andre ord dannelsen av aterosklerotiske plakk. Dessverre er det ikke mulig å ødelegge slike formasjoner. Selv den mest effektive terapien vil bare bidra til å stoppe den videre utviklingen av aterosklerose og forhindre flere lesjoner i det vaskulære systemet. Det er av denne grunn at det er viktig å ta betimelige tiltak for å redusere nivået av kolesterol i blodet.

Litt om fartøyene:

Fra antikken ble skip ansett som "kapasitive vaser" - beholdere for lagring av væsker. Over tid, og i medisin, et lignende uttrykk dukket opp, som betyr det samme. Fartøy er hule rør, gjennom hvilke blod og lymf beveger seg. I prinsippet er fartøyene i samme kapasitet som holder de nødvendige væskene. I kroppen er det blodkar - blod og lymfatisk blodgass gjennom dem - de bærer lymfekreft.

Å gjennomføre skipsrengjøring er mer enn nødvendig. De tette blodkarene vil ikke la blodet strømme inn i noe organ. Videre kan hindringen av blodårene føre til døden. Rensing av fartøyene er like viktig som selve blodet.

Fartøy kan bli tilstoppet, som allerede nevnt, på grunn av underernæring. Misbruk av fett, stekt mat, kjøtt, fett, meieriprodukter - alt dette bare provoserer dannelsen av kolesterolplakk. Og de er et hinder for fri sirkulasjon av blod.

Tette skader forårsaker hodepine, kronisk tretthet, høyt blodtrykk, hyppige depressioner. Rensing av kar er den endelige prosedyren for fullstendig rensing av kroppen. Purge, som du allerede gjettet, er bare nødvendig etter rensing av faste organer og blod.

Hva kan tette blodårene?

➡ Blodpropper, blodpropper. Disse blodproppene kan danne seg i arteriene, på grunn av oppløsning av plakk, åreknuter komplisert av tromboflebitt. Klumper dannes på grunn av skade på ventiler, samt ulike arytmier. Rensing av blodkar fra blodpropper, som regel, utføres kirurgisk. I tillegg kan karene rengjøres ved hjelp av medisiner foreskrevet av behandlende lege.

➡ Kviser og parasitter. Ved noen patologier, for eksempel ved en elefantsykdom, kan myggene overføre fra den syke til en sunn mikrofilaria. De multipliserer og vever, og som et resultat de tetter blodårene. Mikrobiel emboli, observert i patologier som sepsis og endokarditt, danner konglomerater og tetter de vaskulære lumenene. I dette tilfellet må du umiddelbart søke hjelp fra en spesialist og gjennomgå et behandlingsforløp - dette er kanskje det mest optimale alternativet.

➡ Gasser. Dykkere møter ofte en dykker i tilfelle rask bevegelse fra en stor dybde til overflaten. I dette tilfellet dannes gassbobler i blodet.

Vaskulær lumen smalert på grunn av:

 • dannelsen av aterosklerotiske plaketter;
 • utseende av knuter på de vaskulære veggene;
 • medfødt stenose;
 • nærvær av vaskulære patologier;
 • arvelig predisposition;
 • brudd på integriteten til blodkar;
 • Tilstedeværelsen av skadelige vaner, spesielt røyking.

Hvordan rense fartøyene?

Det er et betydelig antall teknikker som fremmer utvidelsen av det vaskulære lumen, forbedrer blodstrømmen, reduserer plakkens størrelse og også renser blodårene. Medisinplanter, frukt, grønnsaker vil hjelpe til med å løse slike formasjoner. Rengjøringsrommet er vanligvis et gjennomsnitt på en måned.

Før du bruker denne eller den teknikken for å rense fartøyene i praksis, må du endre kostholdet ditt. Det er strengt forbudt å spise fete, salte, stekte, krydrede retter, matvarer fylt med forskjellige tilsetningsstoffer og fargestoffer, søt brus.

Ved rensing av blodkar spiller nyrene og leveren en viktig rolle, siden fjerning av produktene av forfall av kolesterolplakk oppstår gjennom disse organene. Derfor minimerer belastningen på dem.

Eliminer bruken av hermetikkprodukter, samt industriprosesser: pølser, halvfabrikata. I tillegg er det viktig å minimere eller helt eliminere bruken av søtsaker. Sukker kan erstattes med honning - det er velsmakende og nyttig. Du kan ikke også bli involvert i salt og forskjellige krydder.

80% av kostholdet ditt bør være frukt og grønnsaker, fordi det er mat av vegetabilsk opprinnelse har en positiv innvirkning på prosessen med å fjerne forfall produkter, samt prosessen med å splitte plakk.

Det er strengt forbudt å drikke alkohol. Fra bruk av kaffe og te bør også kastes. Bytt dem ut med ferskpresset juice. Viktig nyanse: Juice bør fortynnes med vann, fordi konsentrert juice kan skade deg.

Indikasjoner for vaskulær rengjøring

Absolutt indikasjoner for rensing inkluderer:

 • høyt blod kolesterol;
 • forekomsten av hyppige, og foruten intense hodepine;
 • BPV (åreknuter);
 • redusert kvalitet av syne og hørsel;
 • kronisk tretthet.

Det er viktig å lære å forstå og motta kroppssignaler og ta en rettidig handling.

Noen anbefalinger til rengjøring av fartøyene:

 1. Utfør rensing av blodkar bare etter at du har rengjort hele kroppen.
 2. Før du rengjør, konsulter en spesialist uten feil.
 3. Hvis du begynte å rydde, gå gjennom hele kurset, ellers vil du ikke merke noen positive endringer.
 4. Under vaskulær rengjøring er det viktig å følge et overveiende vegetarisk diett. Ethvert produkt som er skadelig eller ikke anbefalt for bruk under rensing, kan ikke ha den mest positive effekten.
 5. Spis mer væske. Det er ønskelig at det er mineralvann og ikke-karbonert.
 6. Flytt mer, gjør sport (naturlig i moderasjon), gå oftere utendørs.
 7. Ikke overgå doseringene som er angitt i reseptene, og de må heller ikke misbruke rengjøringspreparatene.

Kontra for å rense de kar: forverring av kroniske sykdommer i indre organer, sår 12 duodenal ulcus, graviditet, laktasjonsperioden.

Hva gir rengjøring av blodårene?

Rensing av fartøyer bidra til å: forbedre helse, forhindre utviklingen av sykdommer i det kardiovaskulære systemet, behandling av vaskulære sykdommer, eliminere skadelige stoffer splitting av kolesterol plaques, vaskulære ekspanderende lumen, eliminere hodepine, forbedre kvaliteten av syn og hørsel.

Videre, etter å ha rengjort fartøyene, vil du føle en bølge av styrke og energi, for alltid å glemme kronisk tretthet.

De mest populære måtene å rense fartøyene på

Metoder og metoder finnes i overflod. Du må velge mer egnet for deg selv. Du kan ikke bare bruke medisinske planter, grønnsaker, frukt, men også medisinske preparater. Fokuser på helse, tilstand, tilstedeværelse eller fravær av vaskulære sykdommer. Ikke glem å konsultere en spesialist før du bruker denne eller den aktuelle metoden. I tillegg må du ikke glemme anbefalinger om rensing.

Metodene som brukes til å rense fartøyene er effektive og effektive. De mest populære inkluderer:

 • rensing av blodkar med medisinering;
 • rengjøring med valnøtter;
 • rense fartøyene med oliven;
 • rengjøring med hvitløk tinktur;
 • sitron rengjøring;
 • rensing av kar med honning og kanel;
 • rensing med laurbærblad;
 • rengjøring med medisinsk infusjon;
 • rensing med populære midler.

Det er viktig å forstå at prosedyren for rensing av fartøyene krever en spesiell tilnærming, streng overholdelse av doseringen av legemidlene. Fra medisinske planter forbereder du alle typer infusjoner, tinkturer og avkok, noe som bidrar til kampen mot kolesterolplakk.

Du kan imidlertid bruke enklere måter. En av de enkleste metodene for rensing er å bruke skrellepoteter. Ta noen poteter, skyll, skrell. Hell deretter rengjøringen i en stor beholder, fyll den med vann. Sammensetningen må kokes og protesteres deretter i tjue minutter. Det anbefales å bruke 100 ml av filtrert filtrat. Varigheten av rengjøringsrommet er en måned.

Å overholde riktig sunt kosthold, vil du kunne rense fartøyene raskt og bedre. Det er veldig viktig å spise bare sunn mat. Inkluder i ditt daglige kosthold mer grønnsaker, frukt, frokostblandinger. Menyen må nødvendigvis inneholde: nøtter, frø, fisk med fettfattige varianter. Bær, sjømat, frokostblandinger, te, bare grønn - aktiver klyvning og utskillelse av kroppen av skadelig kolesterol.

Rensing av kar med medisinering

Å rengjøre fartøyene bruker spesielle legemidler som bidrar til å redusere nivået av kolesterol, samt øke utskillelsen fra kroppen. Utnevn en mottakelse:

 • statiner;
 • gallsyre-sekvestranter;
 • fibrater;
 • vitaminer.

Det mest effektive middel for vaskulær rensing er statiner. De har antiinflammatoriske og antitumor effekter. Videre stopper de utviklingen av aterosklerose. Varigheten av administrering av legemidler i denne gruppen vil avhenge av alder og stadium av vaskulær forurensning, tilstedeværelse eller fravær av samtidige sykdommer.

Ikke mindre effektive stoffer er sekvestranter av gallsyrer. De fremmer aktiveringen av deres binding og ytterligere utskillelse fra kroppen. Gallsyrer er produkter av kolesterol metabolisme. Sequestrants reduserer mengden skadelig kolesterol i blodet.

Når det gjelder fibrene bidrar denne gruppen til å senke sekresjonen av fett, samt å senke nivået av kolesterol. Når det gjelder vitaminer, er de mest effektive vitaminene i gruppe B og C.

Bare en lege kan ordinere medisiner for vaskulær rensing. Legemidler selges individuelt. Varigheten av rensefrekvensen vil avhenge av hvor mye fartøyene er skitne.

Rengjøringsfartøy med valnøtter

Denne metoden er en av de mest milde og sparsomme, og også effektive. Derfor anbefales det å utføre slik rensing to ganger i året. Denne metoden bidrar til normalisering av blodtrykk, eliminering av hodepine, samt tretthet av beina. Generelt vil alt ubehag forårsaket av tilstopping av blodårer helt passere.

Valnøtter er veldig nyttige for kroppen. Stoffene som finnes i nøtter bidrar til en økning i blodkarets elastisitet og en reduksjon i nivået av kolesterol i blodet. Derfor er det viktig å inkludere flere nøtter i kosten. For fullstendig rengjøring av fartøyene, anbefales det å bruke både kjernene selv og mutterpartisjonene.

For hele kurset trenger du omtrent et og et halvt kilo nøtter. Varigheten av rensingskurset er to måneder. Mens rensingen varer, ikke glem det rette balansert kostholdet. Maten skal være sunn og befæstet. For disse to månedene, nekter å spise fett, stekt, skarp, salt mat, søtsaker, snacks, søt brus.

Oppskriften på fremstilling av et rensemiddel. Skal nøtter fra skallet, hugg og plasser den resulterende massen i en glassbeholder og avkjøl. Spis 15 gram stoffet to ganger om dagen i løpet av dagen: om morgenen på tom mage og før kveldsmåltid. Ta medisinen med kokt kaldt vann - et halvt glass.

Når det gjelder partisjoner, trengs de for en annen narkotika - tinktur. Skillevegger med et halvt kilo nøtter helles i en glassflaske. Fyll råvaren med medisinsk alkohol eller kvalitetsvodka. Et viktig poeng, vodka bør helt dekke partisjonene. For å vedvare bør sammensetningen være i et mørkt kjølig rom i to uker.

Ikke glem å riste forbindelsen fra tid til annen. Etter halvmåne, spenne produktet og sett i kjøleskapet for oppbevaring. Ta 30 dråper av stoffet, fortynnet i en liten mengde renset vann, tre ganger i løpet av dagen, uten å feile før måltider.

Varigheten av rensekurset er to uker. Etter dette må du gjøre en tretti-dagers pause. Generelt bør hele rensekinstruksjonene være tre.

Rengjøring leddene med oliven

Denne metoden for å rengjøre leddene er svært effektiv, og dessuten er det helt trygt. Varigheten av rensekurset er tretti dager. Under rengjøring er det viktig å holde seg til et vegetarisk kosthold. Kategorisk anbefales det ikke å lene seg på kjøtt, meieriprodukter og så videre på stekte og fete retter. I tillegg nekter å drikke alkohol.

Prosedyren er ganske enkel, og alt du trenger er å spise oliven hver dag på tom mage.

Rensing av kar med hvitløkstinktur

Hvitløk er veldig populært som et effektivt middel for å rense blodårene. Denne teknikken er anerkjent som den mest effektive. Men dessverre er denne metoden strengt ikke anbefalt for: gastritt med høy surhet, epilepsi, graviditet, amming, nyrepatologi.

I tillegg, når rengjøringsbeholdere med hvitløkstinkturer, er det nødvendig å drikke minst to liter vann per dag og flytte mer. Hvitløk, tilsatt alkohol, er eliksiret av levetid, helse og ungdom.

Agenten hjelper ikke bare med å rense fartøyene og fjerne alle skadelige stoffer fra dem, men også for å forynge kroppen. Kursets varighet er elleve dager, tydelig i henhold til ordningen og tretti dager uten tidsplan (femten dråper av stoffet tre ganger i løpet av dagen).

Oppskriften på fremstilling av et rensemiddel. Ta noen hvitløk hoder ca 150 gram, skrell av skallet og knuse det grundig. Den resulterende hvitløksmassen fyller glassflasken. Fyll råvaren med ren alkohol - 150 ml. Tare tett tett, deksel med mørkt materiale og la produktet være på et kjølig sted i ti dager.

Den ferdige væsken må ha en grønn fargetone og en spesiell hvitløk lukt. Etter ti dager, filtrer komposisjonen og kast kaken. Sett den anstrengte løsningen i tre dager. Som et resultat vil du få en fargeløs væske. Hell det i et praktisk hetteglass og plasser det i kjøleskapet. For å unngå bivirkninger, bruk produktet strengt i henhold til ordningen.

Dag ett: om morgenen - en dråpe, til lunsj - to, før middag - tre. Dag to: Morgen er fire; Middag er fem, middag er seks. Dermed legger du til en dråpe, bruk tinkturen i seks dager. Fra den syvende dagen skal antall dråper som brukes, reduseres, igjen med en.

Produktet skal fortynnes i melk: Det nødvendige antall dråper kombineres med melk - 50 ml. Du kan erstatte melk med mineral, men helst ikke-karbonert. Ta stoffet du trenger tretti minutter før et måltid.

Øv denne metoden en gang i året. Det er bedre å utføre rensing i høst, da dette er tiden for modningen av en ny hvitløksavling. I tilfelle av alvorlig halsbrann, hjertebank, søvnløshet, irritasjon i magen, reduser antall dråper uten å feile.

Denne metoden er veldig effektiv, men det er bedre å bruke det etter å ha konsultert en spesialist.

Rengjør beholderne med sitron

Sitron - en meget frisk frukt, som omfatter en betydelig mengde av askorbinsyre - en kraftig antioksidant, øker elastisiteten for blodkar og rensing av kolesterol. Det finnes flere forskjellige måter å rengjøre med en sitron. Alle av dem innebærer kombinasjonen av denne frukten med andre komponenter som forbedrer sin gunstige effekt.

➡ Rensing av kar med infusjon av sitron-hvitløk. Ta noen hvitløk hoder, skrell av husk, deretter slip. Deretter tar du fire store sitroner, fjern beinene og hogge med kjøttkvern. Bland de to ingrediensene godt og hell dem i en stor beholder. Fyll komposisjonen med kokt, litt avkjølt vann. Insister sammensetningen i tre dager i et mørkt kaldt rom. På slutten av denne tiden, press formelen og konsumere en halv kopp av preparatet før hvert måltid, minst tre ganger om dagen.

Varigheten av rensekurset er en og en halv time. Hold sammensetningen strengt i kjøleskapet.

➡ Rengjøring av fartøy med sitron og honning. Ta en middels stor sitron, hogge. Ikke glem å trekke ut beinene, fordi de er giftige. Hell mye kokt vann med litt kjølt vann - en liter. La oppløsningen i tre dager. Spis en kvart kopp med stoffet tre ganger om dagen. Før du tar drikken, kombiner den med 10 gram honning.

Kursets varighet er en måned.

➡ Rengjøring av fartøy med sitron, honning, løk og hvitløk. Grind tre sitroner, ta deretter en løk og to hundre gram hvitløk, skrell dem fra skallene og hogge. Alle komponenter må blandes godt. Legg litt naturlig honning til massen, femti gram vil være nok. Spis 10 gram formel minst tre ganger i løpet av dagen.

Varigheten av rensekurset er en og en halv time.

➡ Rensing av kar med sitron, ingefær og honning. Ta rhizomet av ingefær, skrell, deretter slip med et rifler. Plasser massen i termosflasken. Legg deretter til ferskpresset juice av en sitron til ingefæren. Hell blandingen med kokende vann. Honning legges til smak. Drikk en forberedt drikke i stedet for te, tre ganger hele dagen. Varigheten av rensekurset er tretti dager.

Fra de samme ingrediensene kan en blanding fremstilles. Bare kut melenko alle ingrediensene og bland godt sammen, og kombiner med honning. Ta ti gram av stoffet en gang om dagen.

➡ Rengjøring av sitrusbeholdere. Ta to sitroner og en oransje. Grind ingrediensene og bland med tre ss honning. Den forberedte massen skal lagres i kjøleskap. Ta 15 gram av blandingen en gang om dagen. Varighet på kurset er tretti dager.

Rensing av leddene med honning og kanel

Mange vet at kanel er et krydder, med hjelp som du kan miste ekstra pounds. Ikke alle vet at i tillegg til dette har det mange andre egenskaper. Med dette krydderet kan du rense fartøyene, samt redusere nivået av skadelig kolesterol i blodet.

Oppskriften på fremstilling av et rensemiddel. Bland flere skjeer med kanel med samme mengde naturlig honning. Hell blandingen med kokt vann - en halv liter. Gi agenten litt insisterende. Spis 50 milliliter av denne mirakeldrikken minst tre ganger i løpet av dagen. Varigheten av rensekurset er tretti dager.

Bay leaf for rengjøring fartøy

Det er et ideelt middel for å rense blodkar, splitte kolesterolplakk og fjerne alle skadelige stoffer fra dem. Denne teknikken er ganske enkel i utførelse.

Oppskriften på preparatet. Hell et gram med seks laurbærblade i en liten emaljepanne. Hell råmaterialet med kokt vann - 300 ml. Plasser beholderen på ovnen, prototyp komposisjonen i fem minutter. Insister betyr at må være innen åtte timer.

Etter at tiden er gått, filtrer du formelen og konsum 50 ml drikke etter hvert måltid. Ta sammensetningen i tre dager. Ta en pause i syv dager og gjenta kurset.

Vaskulær rengjøring med helbredende infusjoner

Dette middelet har blitt brukt til å rense blodårene fra antikken. Folk har lenge brukt det som medisin for behandling av tromboflebitt og åreknuter. Nå brukes det både for behandling av vaskulære patologier, og for rensing av blodkar.

Oppskriften på en rengjøringsmiddel. Ta frø av dill (tørket) - ett glass, malt til en pulverformig konsistens, valerianrot i mengden 20 gram. Fyll ingrediensene i termosene. Brew råvarer kokende vann - 1,5 liter. Lukk beholderen og la stoffet infunderes hele dagen.

På slutten av dagen, spenningsmiddelet og kombinere med en halv liter naturlig honning, blandes grundig. Ideelt sett bør du få to liter rengjøringsmiddel. Spis 15 ml av drikken minst tre ganger om dagen, uten å feile før måltider.

Varigheten av rensekurset er til komposisjonen er ferdig. Siden effekten av denne drikken på kroppen er ubetydelig, er det nødvendig å øve denne metoden to ganger i året.

Rengjør fartøyene med bevist folkehjelpemidler

Folk har lenge brukt medisinske planter, både for behandling og for forebygging av ulike patologier. Preparater basert på planter kan enkelt takle kroppens rensing, spesielt karene. Den viktigste fordelen med medisiner på plantebasis er deres naturlighet. Dette betyr at de midler som brukes til å rense fartøyene, kun vil være til nytte. Men under en tilstand - hvis du følger de anbefalte dosene i reseptene nøye.

Det er mange rengjøringsprodukter. Nedenfor er oppskrifter av de mest populære og det viktigst effektive og beviste stoffet i århundrer for å rense fartøyene.

Hvis du bestemmer deg for å bruke et middel fra folket, må du ikke glemme følgende:

 • konsumert mat bør være overveiende av planteopprinnelse;
 • Kategorisk er det forbudt å drikke alkohol i løpet av rengjøringsperioden;
 • hvis det er en slik forferdelig vane som å røyke, gi den opp;
 • konsumere mer væsker;
 • gjøre sport;
 • Ikke misbruk narkotika, bruk som foreskrevet i oppskriftene;
 • Ikke bruk produktet hvis det inneholder ingredienser som kan forårsake allergi.
 • Vær årvåken og referer til rengjøring av blodkar med hjelp av uformell medisin med rimelighet.

➡ Bruk av medisinsk masse. Dette middelet er veldig effektivt. Grunnlaget for rensemiddelet tranebær. Bær inneholder en betydelig mengde antioksidanter, som forsinker aldringsprosessen, og forhindrer også utseendet av kreft. Dessuten er det tranebær som bidrar til å rense kolesterolkarbonene, forhindrer forekomst av slag og hjerteinfarkt, og bidrar også til å styrke karene.

Oppskriften på fremstilling av et rensemiddel. Ta bær av tranebær - omtrent et kilo. Rull gjennom kjøttkvernet. Deretter tar du et gram med to hundre hvitløk, skrell av skallene og hogge. Den resulterende massen er kombinert med honning - et halvt glass. Bland innholdet grundig og la det stå i tre dager.

Du må bruke 15 milliliter av midler to ganger om dagen - før måltider. Varigheten av rensekurset er en og en halv time.

➡ Fartøysamling med urtekolleksjon. Kombiner de tørkede, knuste mynteblader med immortelle og dillfrø. Bland ingrediensene godt og kok 30 gram råmateriale med kokende vann - en halv liter. Insistere på sammensetningen er nødvendig i en halv time. Drikk 100 ml av legemidlet minst fire ganger om dagen, i tretti dager.

➡ Rengjøring av fartøyene med en løvetanntinktur. Anstrøk av jordstengler og blader av plantene blir brukt ikke bare for terapi og forebygging av vaskulære sykdommer, men også for rengjøring av fartøyer, lever, nyre og styrke kroppen.

Så ta rhizomes av løvetann - minst fem stykker, hogge og bli med samme antall ark. Bland ingrediensene godt og hell dem i en glassflaske. Fyll råvarer med kvalitetsvodka - halv liter. Fjern personalet til et kjølig rom for en uke. Ikke glem å riste innholdet fra tid til annen. Filtrer sammensetningen, hell i et passende hetteglass og plasser det i kjøleskapet.

Bruk tretti dråper cleanser tre ganger om dagen, til måltidet. Varigheten av kurset er to måneder.

➡ Solsikke-tinktur for rengjøringsbeholdere. Dette preparatet fremstilles bare fra modne planter. For forberedelsen trenger du både rhizomer og en bakken. Ta brosjyrer, kronblader fra en kurv, skrellede frø og rhizomer. Grind ingrediensene og hell i en 1-liters glassflaske. Fyll råvaren med vodka - 500 ml. Insister komposisjonen skal være på et kaldt, mørkt sted i to uker. Periodisk må produktet ristes. Etter halvmåne, spenne formuleringen og sett i kjøleskapet for oppbevaring.

Bruk tretti dråper av stoffet tre ganger om dagen, en halv time før et måltid. Varigheten av rensekurset er seksti dager.

➡ Infusjon for rensing av blodkar. Kombiner like mengder ark mor hestehov - 20 gram med den samme mengde og Hyperikum nyper, 10 gram fennikel frø, motherwort urt, jordbær blader og bær. Alle komponenter må tørkes og rives.

Soak 30 gram av blandingen i kokt vann - tre hundre milliliter. La det stå i en halv time. Bruk 50 milliliter av stoffet tre ganger om dagen, uten å feile til du setter deg ved bordet. Varigheten av rensekurset er tretti dager. Etter en ukesferie kan kurset gjentas.

➡ Ideell rengjøringsmiddel. Kombinér i like store mengder mynte med St. John's wort, agurk, rhizome løvetann, frukt av viburnum og fjellaske og horsetail felt. Skjær ingrediensene og hell dem inn i termosene. Brygg blandingen med kokende vann - en halv liter. Insistere botemiddelet i en time. Bruk 100 ml filtrert stoff tre ganger om dagen. Behandlingsforløpet er en måned.

➡ Fartøysrengjøring med kløver. Ta noen blomster av planten, seks vil være nok. Kryss råvarer og stjele i to hundre milliliter bratt kokende vann. Wrap beholderen og la stoffet stå i flere timer. Ta 50 ml filtrert mat minst fire ganger om dagen. Varigheten av rensekurset er tretti dager.

➡ Apple cider eddik er en bevist rengjøringsmiddel. Det anbefales å ta 10 ml eddik daglig, på tom mage. Før bruk skal doseringen av eddik fortynnes med kokt, litt avkjølt vann - et halvt glass. Hvis ønskelig, kan du legge til honning til drikke.

Ta eddik er nødvendig i tretti dager. Så er det en ukes pause. Generelt bør rensende kurs ved hjelp av eplecidereddik være tre.

➡ Rengjøring av fartøy med bokhvete kissel. Dette er ganske effektivt, og det er viktig på en myk måte. Det må være forberedt umiddelbart før bruk. Ta et bokhvete mel i mengden av tjue gram, hell det i en emaljepanne. Fyll råvaren med et halvt glass vann og kok i fem minutter. Bruk stoffet to ganger om dagen, uten å feile før måltider. Varigheten av rensekurset er tretti dager.

➡ Rengjøring av fartøy med pulverisert løvetannrøtter. Grind det tørkede løvetann rhizomet til en pulverformig konsistens. Spis 10 gram penger før hvert bord ved bordet. Rengjøringsrommet er seks måneder.

➡ Lakris for rensing av blodkar. Grind rhizomet av planten, og bryg deretter flere spiseskjeer kokt vann - en halv liter. Gi agenten litt insisterende. Bruk 60 ml av en anstrengt drink fire ganger om dagen. Varigheten av rensekurset er tre uker.

➡ Kalk for rengjøring av fartøyene. Grind de tørkede lindblomstene til en pulverformig konsistens. Ta en anbefalt skje med pulver minst fire ganger om dagen.

Vaskulær rengjøring med multikomponentpreparater

 1. Bland i like store mengder de tørre bladene av mynte med gibium og mansjett. Skjær litt ingredienser og bryg tjue gram av blandingen med bratt kokende vann - liter. La innholdet stå. Du må spise ½ kopp medikamenter fire ganger om dagen. Kursets varighet er en måned.
 2. Ta fennikelfrø i mengden 200 gram, skyll og tørk. Hell en halv liters havtornolje i en emaljepanne, varme den. Bland ingrediensene og fyll dem med en kapasitets glassflaske. Tett beholderen tett og la stoffet komme i tre uker. Etter at tiden er gått, filtrer formuleringen og bruk 15 ml av legemidlet en gang om dagen. Varigheten av rensekurset er førti dager.
 3. Ta rhizomet av ginseng, slip med et rifler. Hell en liter honning i en kasserolle, kok. Koble begge komponenter og prototype sammensetningen i en time. Ikke glem å røre oppløsningen. Etter å ha kjølig stoffet, hell i en praktisk oppbevaringsbeholder og sett i kjøleskapet. Bruk anbefaler 20 gram av stoffet minst fire ganger i løpet av dagen. Hele løpet av rensing er en og en halv time.
 4. Kombiner et kilo persillebunnstammer med samme mengder selleri. Grind ingrediensene til en grusom konsistens. Deretter tar du en mellomstor sitron, dryss med kokende vann. Gni sitronskall på en liten rist, og press ut saften fra frukten. Bland alle ingrediensene, legg til honning i mengden av tre hundre gram. Rør ingrediensene godt. Spis 20 gram av blandingen tre ganger om dagen, til måltidet. Varigheten av rensekurset er til rette er over.
 5. Bland i like store mengder den moderte urten med St. John's Wort, frø av dill, timian, melissa og jordbærbær. Grind ingrediensene og koker blandingen med kokende vann - 500 ml. Tilsett sammensetningen i tre timer. Ta 150 ml av drikken fire ganger om dagen. Rengjøringen er en halv og en halv time.
 6. Ta noen skjeer med havre, skyll godt. Neste, peel to pærer, ikke kast ut skinkene, det vil komme til nytte. Grind friske furu nåler. Brew flere skjeer med rosen hofter med bratte kokende vann - en halv liter. Kok blandingen og protil for en kvart time. Så snart kjøttbøten kjøler ned, hell i alle ingrediensene som er forberedt på forhånd. La blandingen stå over natten. Bruk anbefaler 0,5 kopp stoffet fire ganger om dagen. Hele løpet av rensing er nitti dager.

Rengjøring av fartøyene er mer enn nødvendig. Blodkar og blodårer er som et "nettverk av motorveier", gjennom hvilket blod transporteres. Omtrent fem liter blod pumpes av hjertet i et minutt. Tenk deg hva som skjer med blodårene og blodstrømmen når de er forurenset.

Hver dag, en person uten å vite det, kuller kroppen sin med unødvendig søppel: fett, søtsaker, alle slags snacks, halvfabrikata. Alt dette fordøyes, kommer inn i blodet. Organismen kan ganske enkelt ikke takle så mange skadelige virkninger, og alt som ikke fjernes, setter seg bare på vaskulære vegger, og som et resultat - reduserer deres klaring.

Hvis du ikke renser, minst en gang i året, kan du oppleve forskjellige patologier, redusere immunitet og feil i funksjonen til alle systemer og organer. Over tid vil trivselet forverres betydelig, mange forskjellige ubehagelige symptomer vil dukke opp.

Men alt dette kan forebygges - det er nok bare å rense hele kroppen en gang i året. Så du vil hjelpe ham å kvitte seg med alt overskudd: slagge, giftige stoffer, kolesterol. Og tro på meg, han vil takke deg i samme mynt - din helsetilstand vil være utmerket, og stemningen vil bli bedre.

Ta vare på helsen din, og ta vare på kroppen din.

LiveLive

-kategorier

 • strikking (812)
 • hekling (318)
 • Strikking med nåler (544)
 • dekorasjon (103)
 • møbler (54)
 • blomsterpotter (7)
 • gardiner (9)
 • dekorasjon og endring av klær (43)
 • Innredning, gardiner (101)
 • farget glass (10)
 • design (57)
 • interiørdesign (138)
 • kvinners hemmeligheter (8)
 • datakompetanse (15)
 • kosmetikk (110)
 • kropps skjønnhet (54)
 • matlaging (220)
 • magisk helse (60)
 • Medisin (81)
 • Små ting for komfort i huset (72)
 • mote, stil (35)
 • Tradisjonell medisin (174)
 • uvanlig (31)
 • astrologi (2)
 • qigong (1)
 • alternativ medisin (111)
 • (41)
 • (6)
 • refleksbehandling (11)
 • om dyr og for dem (1)
 • utvinning (231)
 • å miste vekt (63)
 • sci-tech (58)
 • positiv (48)
 • verktøy (77)
 • reparasjoner (23)
 • kunsthåndverk (87)
 • DIY (92)
 • dikt (5)
 • Tren for (109)
 • lår (10)
 • brystene (8)
 • dusjer (13)
 • mage (26)
 • personer (21)
 • rygg og ryggrad (49)
 • rygg og ryggrad (19)
 • forbedring av visjonen (14)
 • Buttocks (9)
 • filmer (39)
 • Matrona kapell (2)
 • sying (234)
 • bagasjerom (43)
 • klær (115)
 • omarbeidelse (20)
 • puter (8)
 • teknologi (50)
 • esoterikk (53)
 • encyklopedi (3)

-ukjent

-Søk etter dagbok

-Abonner via e-post

-Vanlige lesere

-samfunnet

-statistikk

En gammel oppskrift på rensing av blodkar fra kolesterol.

Oppskrifter av helse gir legen-gastroenterologen Antonina Aleksandrovna Shchipina.
Ta 300 g hvitløk og hell 0,3 liter alkohol, insister 21 dager. Stamme og drikke til frokost 1 dråpe, til lunsj 2 dråper, til middag 3 dråper. Neste dag til frokost, 4 dråper, til lunsj 5 og så videre. Vi når 20 og begynner å telle i motsatt retning. Gjør denne rengjøringen ikke mer enn en gang i året. Hvitløk kuttes i stykker, og alkohol må være 70%, ikke 96%.

Hvordan raskt senke kolesterolet. Høyt kolesterol

Kolesterol i blodet

Ifølge de offisielle anbefalingene fra European Society of Atherosclerosis (i Vesten er det en svært respektert organisasjon), bør de "normale" nivåene av fettfraksjoner i blodet være som følger:
1. Totalt kolesterol - mindre enn 5,2 mmol / l.
2. Kolesterol med lav densitet lipoprotein - mindre enn 3-3,5 mmol / l.
3. Kolesterol med høy densitet lipoprotein - mer enn 1,0 mmol / l.
4. Triglyserider - mindre enn 2,0 mmol / l.

Hvordan spise rett til lavere kolesterol

Det er ikke nok bare å forlate produktene som forårsaker produksjon av "dårlig" kolesterol. Det er viktig å regelmessig spise mat som inneholder enumettet fett, omega fettsyrer, fiber, pektin, for å opprettholde normale nivåer av "gode" kolesterolet og bidrar til å fjerne overflødig av "dårlig".

• Nyttig kolesterol finnes i fet fisk, for eksempel i tunfisk eller makrell.
Spis derfor 100 g sjøfisk 2 ganger i uken. Dette vil bidra til å opprettholde blod i fortynnet tilstand og forhindre dannelse av blodpropp, hvor risikoen er svært høy med forhøyet nivå av kolesterol i blodet.

• Nøtter er veldig fettstoffer, men fett, som finnes i en rekke nøtter, er for det meste monoumettet, som er veldig nyttig for kroppen. Det anbefales å spise 30 gram nøtter fem ganger i uken, og til medisinske formål kan brukes ikke bare hasselnøtter og valnøtter, men også mandler, pinjekjerner, paranøtter, cashewnøtter, pistasjenøtter. Utmerket øke nivået av sunne kolesterol solsikkefrø, sesam og hør. 30 gram nøtter du spiser, for eksempel ved bruk av 7 valnøtter eller 22 korn mandler, 18 cashewnøtter eller 47 pistasjenøtter, 8 brasiløtter.

• Fra vegetabilske oljer, gi preferanse til oliven, soya, linolje, samt olje fra sesamfrø. Men i alle fall, ikke stek på oljer, men legg dem til den tilberedte maten. Det er også nyttig å bare spise oliven og eventuelle soyaprodukter (men vær sikker på at pakken inneholder påskriften at produktet ikke inneholder genetisk modifiserte ingredienser).

For å utlede "dårlig" kolesterol må du spise 25-35 gram fiber per dag.
Fiber finnes i kli, fullkorn, frø, belgfrukter, grønnsaker, frukt og grønnsaker. Svan på en tom mage 2-3 ss, med et glass vann.

• Ikke glem epler og andre frukter som inneholder pektin, noe som bidrar til å fjerne overflødig kolesterol fra blodårene. Pektiner er rikelig i sitrus, solsikke, bete, vannmelonskorr. Dette verdifulle stoffet forbedrer metabolismen, fjerner giftstoffer og salter av tungmetaller, noe som er spesielt viktig i en ugunstig økologisk situasjon.

• Å fjerne overflødig kolesterol fra kroppen er uerstattelig sokoterapiya. Av fruktjuicer, appelsin, ananas og grapefrukt (spesielt med tilsetning av sitronsaft), så vel som eple, er spesielt nyttige. Veldig bra også noen bærjuice. Fra vegetabilsk juice anbefaler folkemedisin kraftig juice av rødbeter og gulrøtter, men hvis
Leveren din er ikke perfekt, starter med en teskje juice.

• Det er veldig nyttig for høyt kolesterolgrønn te, som dreper to fugler med en stein - det bidrar til å øke nivået av "godt" kolesterol og blod og reduserer de "dårlige" indikatorene.
Også, i samråd med legen, er det godt å bruke mineralvann i behandling.

En interessant oppdagelse ble gjort av britiske forskere: 30% av menneskene har et gen som øker mengden "godt" kolesterol. For å våkne opp dette genet trenger du bare å spise hver 4-5 timer samtidig.

Det antas at bruk av smør, egg, fett øker nivået av kolesterol i blodet, og det er bedre å nekte helt. Men nyere studier viser at syntesen av kolesterol i leveren er omvendt relatert til mengden som kommer fra mat. Det vil si at syntesen stiger når det er lite kolesterol i maten, og det avtar når det er mye av det. Dermed, hvis du slutter å spise mat som inneholder kolesterol, vil det bare begynne å dukke opp i store mengder i kroppen.

For å opprettholde kolesterolnivåene innenfor normale grenser, gi først og fremst mettet og spesielt ildfast fett i biff og fårkjøtt, og begrense forbruket av smør, ost, krem, rømme og helmelk. Husk at "dårlig" kolesterol bare finnes i animalsk fett, så hvis målet ditt er å senke kolesterolnivået i blodet, så reduser inntaket av animalsk mat. Med en høne og en annen fugl, fjern alltid fettete skallet, som inneholder nesten alt kolesterolet.

Når du koke kjøtt eller kylling bouillon, deretter etter matlaging, kjøl det og fjern frossen fett, siden det er dette ildfaste fettet som gir størst skade på blodårene og øker nivået av "skadelig" kolesterol.

Sannsynligheten for å tjene aterosklerose er minimal hvis du:
• Glad i harmoni med deg selv og med folkene rundt deg;
• Ikke røyk;
• Ikke ta stor interesse for alkohol;
• som lange turer i frisk luft;
• Ikke lider av overvekt, du har normalt blodtrykk;
• Ikke ha abnormiteter i hormonet.

Hvordan senke kolesterol ved folkemessige løsninger

Lipa for å senke kolesterolet

En god oppskrift på høyt kolesterol: Ta et pulver av tørkede lindeblomster. Smolot i en kaffekvernkalk lime blomster i mel. 3 ganger om dagen tar 1 ts. et slikt kalkmel. Drikk en måned, og deretter bryte 2 uker og en annen måned for å ta lime, vask det med vanlig vann.
Dermed å holde på en diett. Hver dag er det dill og epler, fordi i dill, mye vitamin C, og i epler - pektin. Alt dette er nyttig for blodårer. Og det er veldig viktig å normalisere nivået av kolesterol for å jobbe i leveren og galleblæren. For å gjøre dette, ta to uker, ta en pause i en uke, infusjoner av cholagogue gress. Disse er mais stigmas, immortelle, tansy, melk tistel. Hver 2. uke endrer sammensetningen av infusjonen. Etter 2-3 måneder med å bruke disse folkemidlene, kommer kolesterol tilbake til det normale, det er en generell forbedring i trivsel.

Propolis for å avlede "dårlig" kolesterol.

For å rense blodkar av kolesterol tre ganger daglig, 30 minutter før du spiser, drikk 7 dråper 4% propolis-tinktur oppløst i 30 ml vann. Behandlingsforløpet er 4 måneder.

Bønner vil senke kolesterolet.

Kolesterolet kan reduseres uten problemer!
Det er nødvendig om kvelden å fylle en halv kopp bønner eller erter med vann og gå om natten. Om morgenen, tørk vannet, erstatt det med fersk, tilsett en teskje med natron på spissen (slik at det ikke er gasser i tarmene), kok til klar og spis denne mengden i to delte doser. Kurset med å redusere kolesterolet bør vare i tre uker. Hvis du spiser en dag minst 100 g bønner, reduseres kolesterolinnholdet med 10% i løpet av denne tiden.

Lucerne såing vil utlede "dårlig" kolesterol.

Et 100% middel for høyt kolesterol er bladene av alfalfa. For å bli behandlet er det nødvendig friskt gress. Dyrk huset og så snart spirene dukker opp, kutte dem av og spis. Du kan klemme juice og drikke 2 ss. 3 ganger om dagen. Behandlingsforløpet er en måned. Lucerne er veldig rik på mineraler og vitaminer. Det kan også hjelpe til med sykdommer som leddgikt, sprø negler og hår, osteoporose. Når nivået av kolesterol blir normalt for alle indikatorer, følg dietten og spis bare sunn mat.

Linfrø for senking av kolesterol.

Lavere nivået av skadelig kolesterol kan være ved hjelp av linfrø, som selges i apotek. Fortsett legg det til maten du spiser. Foreløpig kan den slipes på en kaffekvern. Trykket vil ikke hoppe, hjertet blir roligere, og samtidig vil arbeidet i mage-tarmkanalen bli bedre. Alt dette vil skje gradvis. Selvfølgelig, og ernæring skal være sunn.

Healing pulver for å redusere kolesterol

Kjøp i apoteket blomster linden. Smil dem på en kaffekvern. Hver dag tre ganger ta 1 time skje med pulver. Kurs 1 måned. Dette vil senke kolesterolet i blodet, fjerne slaggen fra kroppen og samtidig gå ned i vekt. Noen mennesker mister 4 kg. Forbedrer trivsel og utseende.

Rødder av løvetann i aterosklerose for å fjerne overflødig kolesterol fra kroppen i blodet.

Tørrpulver av knuste tørrøtter brukes til åreforkalkning for å fjerne overflødig kolesterol fra kroppen og fjerne skadelige stoffer. Det er nok 1 ts. pulver før hvert måltid, og i 6 måneder kommer forbedringen. Det er ingen kontraindikasjoner.

Eggplanter, juice og fjellaske vil redusere kolesterolet.

Det er så ofte som eggplant, legg dem til salater i rå form, som tidligere holder i saltvann, slik at bitterhet er borte.
I morgen drikker du tomat og gulrotjuice (alternativ).
Spis 5 friske bær av rød askebær 3-4 ganger om dagen. Kurset er 4 dager, pausen er 10 dager, så blir kurset gjentatt 2 ganger. Denne prosedyren er bedre å utføre i begynnelsen av vinteren, da frostene allerede "slår" på bær.
Rødene av blå cyanose lavere kolesterol.
1 ss. røttene blå cyanose blå Hell 300 ml vann, kom med koking og kok under lokket på en liten brann i en halv time, avkjøl, avløp. Drikk 1 ss hver. 3-4 ganger om dagen to timer etter å ha spist og alltid igjen før sengetid. Kurs - 3 uker. Denne buljongen har en sterk beroligende, anti-stress-virkning, senker blodtrykket, senker kolesterolet, normaliserer søvn og til og med beroliger en utmattende hoste.

Selleri vil senke kolesterol og rense fartøyene.

Stam selleri kuttes i en vilkårlig mengde og dypp dem i kokende vann i et par minutter. Ta deretter dem ut, dryss med sesamfrø, lett salt og stryk lett med sukker, tilsett solsikke eller olivenolje etter smak. Det viser seg veldig velsmakende og tilfredsstillende parabolen, helt enkelt. De kan spise middag, spise frokost og bare spise når som helst. En betingelse - så ofte som mulig. Men hvis du har lavt blodtrykk, er selleri kontraindisert.

Laks vil utlede dårlig kolesterol.

2 ss knust lakris rot pour 0,5 liter kokende vann, koke på lav varme i 10 minutter, avløp. Ta 1/3 av st. buljong 4 ganger daglig etter måltid i 2 - 3 uker. Ta deretter en pause i en måned, og gjenta behandlingen. I løpet av denne tiden vil kolesterol komme tilbake til det normale!

Tinktur av japansk Sophora frukt og mistelgrøss er svært effektiv i å rense blodkar fra kolesterol.

Grind 100 gram sophora frukt og misteltegress, hell 1 liter vodka, insister på et mørkt sted i tre uker, belastning. Drikk 1 ts. tre ganger om dagen i en halv time før måltider til tinkturen er over. Det forbedrer hjernens sirkulasjon, behandler hypertensjon og andre kardiovaskulære sykdommer, reduserer kapillærens skjørehet (spesielt hjernens kar), renser karene. Tinktur av mistelteinhvite med japansk sophora renser forsiktig karene, slik at de hindrer dem i tilstopping. Mistelten fjerner uorganiske avsetninger (salter av tungmetaller, slagger, radionuklider), organisk - organisk (kolesterol).

Golden mustache (duftende kalligrafi) vil senke kolesterolet.

For å forberede en infusjon av en gylden bart, kuttes et ark 20 cm lang, helle 1 liter kokende vann og, innpakket, insisterer på 24 timer. Infusjonen lagres ved romtemperatur på et mørkt sted. Ta infusjon av 1 ss. l. før måltider 3 ganger om dagen i tre måneder. Sjekk deretter blodet ditt. Kolesterol, selv fra høye tall, vil falle til normalt. Denne infusjonen reduserer og sukker i blodet, løser cyster på nyrene, normaliserer leverprøver.

Kvass fra en icteric for å avlede eller fjerne "dårlig" kolesterol.

Oppskriften på kvass (forfatter Bolotov). 50 g tørrgrøntgressgress, legg i en gasbind, legg en liten vekt på den og hell 3 liter avkjølt kokt vann. Legg til 1 ss. sukker og 1 ts. rømme. Sett på et varmt sted, rør hver dag. I løpet av to uker er kvass klar. Drikk et medisinsk stoff på 0,5 st. tre ganger om dagen i 30 minutter. før du spiser. Hver gang legg til fartøyet med kvass den manglende mengden vann med 1 ts. sukker. Etter en måned med behandling kan du ta tester og sørge for at "dårlig" kolesterol er signifikant redusert. Minnet forbedrer, tearfulness og touchiness gå bort, støy i hodet forsvinner, trykket gradvis stabiliserer. Selvfølgelig, under behandlingen er det ønskelig å redusere inntaket av animalsk fett. Prefekt er gitt til rå grønnsaker, frukt, frø, nøtter, frokostblandinger, vegetabilske oljer.

Til kolesterolet har alltid vært vanlig, må du drikke en gang i året behandlingskurs med en cocktail av kolesterol:

ferskpresset juice 1 kg sitroner blandet med 200 g hvitløkskresk, insister på et kaldt mørkt sted i 3 dager og drikk hver dag 1 spiseskje, fortynne i vann. For et kurs å drikke alt tilberedt. Problemer med kolesterol, tro meg, det vil ikke være!

Det har vært vitenskapelig bevist at vitamin C, inneholdt i sitron og phytoncider av hvitløk, effektivt nøytraliserer skadelig kolesterol og fjerner det fra kroppen.

Profylakse av økende kolesterol

For å forhindre utsettelse av kolesterol på veggene i blodårene, må du justere dietten. Mye kolesterol i rødt kjøtt og smør, så vel som i reker, hummer og andre kropper. Det minste er kolesterol i havfisk og skalldyr. De inneholder dessuten stoffer som fremmer fjerning av kolesterol fra celler, inkludert celler av indre organer. Forbruket av store mengder fisk og grønnsaker reduserer nivået av kolesterol i blodet og er forebygging av fedme og kardiovaskulære sykdommer - den viktigste dødsårsaken til den siviliserte befolkningen.

Les Mer Om Fartøyene