Rengjøring av blodkar med folkemidlene

Rengjør beholderne med hvitløk

For å rense fartøyene med skadelige radikaler, kolesterol og salt vil vanlig hvitløk hjelpe. I tillegg til rask fjerning fra kroppen, pluss varigheten av effekten av prosedyren.

For matlaging trenger du 250 gram hakket hvitløk i en blender eller hvitløk. Blandingen plasseres i en mørk tallerken og fylles med 200 ml medisinsk alkohol. Den resulterende sammensetning sendes i 10 dager i mørket og avkjøles. Etter at væsken er infundert, er det nødvendig å filtrere det. Det tas 20 minutter før måltider 3 ganger om dagen. Hver gang du må øke dosen med 1 dråpe, legger du den til en kvart kopp melk. Det viser seg at på 1 dag i morgen - 1 dråpe, til lunsj - 2 dråper, til middag - 3 dråper. Dag 2: morgen - 4 dråper, dag - 5 dråper, kveld - 6 dråper. Og så opptil 15 dråper, og da må du redusere dosen hver gang for 1 dråpe. Når inntaket er redusert til 1 dråpe, kan du avslutte behandlingen. Du kan gjenta mottak av hvitløkstikkur etter 3 år.

Rengjør beholderne med sitron

Sitronsaft er nyttig å bruke i form av tinkturer og for rensing av blodkar fra plakk. Men mange undervurderer bruken av denne sure frukten. Og forgjeves. Tross alt kan sitronsaft hjelpe til med å bli kvitt ikke bare kolesterol, men også andre toksiner. Også, sitronen vil bidra til å styrke karene og gi veggene elastisitet.

For å få en tinktur av sitron, trenger du 1 sitron og 1 liter. vann. Sitron skal være fint revet, og det er mulig å male i en blender sammen med skallet. Hell en liter kokt vann og sett i kjøleskapet. Etter at produktet har stått i 3 dager, kan du begynne å drikke det 3 ganger daglig for 50 g før du spiser. Varighet - en uke.

Hvis det ikke er noen kroniske gastrointestinale sykdommer, kan du gjennomføre en rensing av karene med sitron og hvitløk. For å få tinkturen, må du grate 4 sitroner og 4 hode hvitløk. Legg blandingen i en ren krukke og hell 3 liter avkjølt kokende vann. Fartøyet skal legges på et mørkt og kaldt sted i 3 dager. Etter det må du tynne tinkturen og ta 100 gr om morgenen, til lunsj og middag før du spiser. Jeg vil med det samme merke seg at væsken er ganske smakløs. Men til tross for dette må inntaket være fullstendig fullstendig. Det vil ta 4 bokser av tinktur. Du må gjøre en ny 3 dager før slutten av den forrige.

Tinktur for rengjøring av urter fra urter

Instruksjoner for rengjøring av fartøyene med urter er ganske mye.

Kvalitet tinktur av furu hjelper. For å gjøre dette må du samle furu nåler og små kegler i skogen. Legg dem i en krukke og hell 0,7 liter vodka. Banken må lukkes og legges på et varmt sted. Etter 10 dager tinkturfilter og drikk 3 ganger om dagen for 15 dråper før måltider, fortynn tinkturen i varmt vann. Kurset varer 1 måned.

For å hjelpe vårt hjerte i arbeidet og rense kolesterolkarbonene, kan du lage en tinktur av en blanding av 1 ss. l. frø av dill, en rot av valerian og 1 liter kokende vann. Sammensetningen er igjen for en dag, filtrert og presset. Blandingen tilsettes 2 spiseskjeer. honning og blandet. Ta det 30 minutter før måltider 3 ganger om dagen for 1 ss. blanding. Hold stoffet i kjøleskapet og ta det til det løper ut.

Men før du begynner behandling, ikke glem å plassere en lege. En erfaren spesialist vil bidra til å identifisere ikke bare problemet, men også for å bestemme kontraindikasjoner. Tross alt kan noen folkemetoder ikke bare være til nytte for kroppen, men også skade. En lege konsultasjon er bare en nødvendig tid for behandling. Selv om det ikke er noen åpenbare symptomer på vaskulær sykdom, kan de skjules.

Vi forteller hvordan du skal rense blodårene hjemme

Blodkar - den viktigste delen av menneskekroppen. De er en slags rørledning som er "lagt" gjennom hele kroppen fra hjernen til fingertuppene. Gjennom fartøyene under stort press transporteres blod til alle deler av kroppen. Fartøy er en del av sirkulasjonssystemet, og sikrer uavbrutt drift av alle organer, med en total lengde på omtrent 100.000 kilometer.

Med alder, eller av en rekke andre grunner, dannes noen hindringer for blodstrømmen - plakkene - på de indre veggene til karene. På grunn av dannelsen av plakk, trenger hjertet å pumpe blodet mer intensivt, slik at disse hindringene kan overvinnes.

Årsaker til vaskulær obstruksjon

Menneskekroppen er tilstede 3 typer fartøy, som kan være tilstoppet av en eller annen grunn:

Hovedårsakene til blokkering av blodkar, inkludert hjernens kar, som begynner i ung alder, er:

 • genetisk predisposisjon;
 • brudd på integriteten til blodkar;
 • arteriosklerose av blodkar;
 • hypertensjon;
 • vektig;
 • tobakksrøyking;
 • stenose av fartøy;
 • Underernæring (overdreven forbruk av fete og stekte matvarer);
 • økt kolesterol i kroppen;
 • lavaktiv livsstil.

Hva tette blodårene

Kolesterolplakk

Faren for kolesterolplakk i karene er at de kan akkumulere med kalsium og proteinstoffer. Når plakkstørrelsen blir større enn diameteren av karet, kan sistnevnte øke betydelig, noe som fører til forekomsten av fine sprekker. I dette tilfelle legemet uavhengig motvirker sprekker, trombiruya fartøyets forverrer stilling trombose-dannelse og følgelig fører til iskemi organ med trombose.

Blodpropper, blodpropper

Blodpropper dannes i arteriene på grunn av oppløsning av aterosklerotiske plakk og i åreknuter, noe som er komplisert ved tromboflebitt. Dannelsen av trombi kan skyldes skade på hjerteventilene, ulike typer arytmier.

Parasitter, patogene mikroorganismer

Noen typer parasitter og bakterier, som kommer inn i blodet, kan veve sammen og danne tangles. Det er disse ballene som fører til tilstopping av lymfekarrene.

Okklusjon av kar med gasser finnes ofte hos personer hvis aktivitet er relatert til bevegelse fra dybde til overflate (dykkere, dykkere). I dette tilfellet dannes gassbobler i blodet, noe som reduserer fartøyets lumen.

Hva er farlig om kolesterol

Menneskekroppen produserer uavhengig 80% kolesterol, resten kommer med mat. Kolesterol er det viktigste byggematerialet for alle celler i kroppen. Det tillater ikke karbohydrater å krystallisere i membraner, med deltakelse, østrogener, androgener, binyrehormoner dannes.

Normen for kolesterolinnholdet i blodet er 3,6-7,8 mmol / l. Å øke det normale nivået provoserer utviklingen av aterosklerose - en sykdom der det er blokkering eller innsnevring av blodkarets lumen. I tillegg kan et forhøyet kolesterolnivå føre til et slag (med blokkering av hjerneskap), hjertesykdommer, hjerteinfarkt.

Eksterne tegn, ifølge hvilke en person kunne bestemme i seg selv økningen i nivået av kolesterol, nei. For sykdommer forårsaket av økt mengde kolesterol, vises følgende kliniske tegn:

 • innsnevring av hjertets kranspulsårer;
 • utseendet av smerte i bena under trening;
 • utseendet av blodpropper i blodet;
 • Utseendet til gule flekker på huden.

Dermed er det ledende stedet okkupert med underernæring med høyt inntak av kolesterolholdige produkter. Dessuten kan unormal kolesterol skyldes fysisk inaktivitet, fedme, alkohol og tobakkmisbruk, så vel som visse sykdommer, såsom høyt blodtrykk, diabetes, nyre- og leversykdommer, skjoldbruskkjertelen uorden og tilbake.

Video om faren for kolesterol

Tiltak for rengjøringsfartøy

Det er mange rettsmidler som bidrar til å fjerne de blokkerte blodkarene i hjernen. Rengjøring kan utføres både medisin og folkemidlene hjemme.

Rensing av blodkar ved folkemessige rettsmidler hjemme

De mest effektive folkemidlene for å rense blodkar hjemme er narkotika basert på hvitløk:

 • hvitløk og sitron

Ryd 5 hvitløkhodder, vask 5 omhyggelig og lim alt sammen med kjøttkvern (fjern ikke sitronskall!). Den resulterende blanding plasseres i en 3-liters krukke og hell kokt vann ved en temperatur på 40-45 grader. Lemon-hvitløksløsningen skal infunderes i 3-4 dager ved romtemperatur. Deretter belastes stammen, helles i en ren beholder og oppbevares i kjøleskap. Midlet påføres tre ganger om dagen til 100 ml i 40 dager.

Rengjør effektivt tinkturen av hvitløk. 2-3 hoder rengjør og slip med hvitløkstrykk. Den resulterende vasselen skal plasseres i en glassbeholder og fylles med 150 ml medisinsk alkohol. Korkbeholderen holdes godt tilstrekkelig til å sitte på et kjølig sted i 10 dager. Etter denne perioden må tinkturen filtreres og igjen, lukkes beholderen tett, fylles i 3 dager. Klar tinktur påføres tre ganger daglig i henhold til følgende skjema:

Ytterligere infusjon blir brukt til 15 dråper per mottak. Varigheten av behandlingen er 40 dager.

Du kan rense fartøyene hjemme ved å kutte 5 sitroner med zest og 3-4 hode hvitløk med en mincer og legge til 500 g honning. Klipp blandingen i kjøleskapet i 10-14 dager. Klar medisin bør tas hver morgen på tom mage ved 2 ss. Behandlingsforløpet er 40 dager (den ferdige blandingen varer i 20 dager, så det er viktig å begynne å forberede neste del på forhånd).

 • hvitløk tinktur med propolis

Et effektivt middel til å rense hjerneskipene hjemme er hvitløkstankur med tilsetning av propolis. For å forberede legemidlet, er det nødvendig å male 4-5 hoder hvitløk og hell den med 250 ml alkohol. Tilsett blandingen i 10 dager, røyker regelmessig. Etter 10 dager filtreres blandingen gjennom flere lag av gasbind, kombinere med 30 ml propolis-tinktur (du kan kjøpe på apotek) og 50 g honning. Rør godt og la stå i ytterligere 3-4 dager. Ta, bland tinktur med melk tre ganger daglig i henhold til følgende skjema:

De neste 20 dagene, ta 25 dråper i resepsjonen.

For å rense hjerneskibene hjemme, er det nødvendig å tilberede en urteoppsamling ved å blande 50 g tørre råmaterialer:

 • kamille apotek;
 • evig;
 • St. John's wort;
 • bjørk knopper.

1 ss. l. av den resulterende tørrblandingen hell 500 ml kokende vann og insister 30-45 minutter. Deretter skal infusjonen filtreres, resterne omhyggelig utløses. Kjøttkraft til å ta 250 ml i varm form før du legger deg til sengs og om morgenen på tom mage i 20-30 minutter før måltider, og legger på forhånd 5 g honning. Resterne skal lagres i kjøleskapet, en ny del skal tilberedes daglig. Behandlingsforløpet er 30 dager.

For å rense hjernens kar, viste det seg å være en god ide å legge til rette på grunnlag av septa av valnøttkjerner. For å lage en medisin, er det nødvendig å ta partisjoner på 30 nøtter, hell 400-500 ml vodka og la den brygge i 10-12 dager. Klar tinktur å bruke tre ganger om dagen, fortynne 15-20 dråper i 30 ml kokt vann. Behandlingsforløpet er 2 uker, hvorefter det er nødvendig å ta en pause i 1 måned.

 • medisinske bad

Med hjelp av medisinske bad kan du rense fartøyene og markere sine vegger betydelig. For å forberede slike bad, må du lage en emulsjon av 15 g babysåpe og 0,5 g salicylsyre. Ingrediensene blandes og legges på sakte brann slik at såpen smelter. Klar blandet såpe med 200 g terpentin og legger i en glassbeholder med lokket, insisterer på et mørkt sted i 2 uker. Blandingen må omrøres periodisk. Etter 2 uker er formuleringen klar til bruk i form av medisinske bad. For å gjøre dette, 1 ss. l. Emulsjon bør legges til badet med varmt vann og ligge i det i 25-30 minutter. Du kan ta et medisinsk bad 2-3 ganger i uken, med et kurs på 12 prosedyrer.

Video om rengjøringsfartøy med folkemidlene

Hvordan rense blodkar med medisiner

For rensing av blodårer anbefaler leger følgende grupper av legemidler til bruk:

Preparatene i denne gruppen er de mest effektive for rengjøringsbeholdere og har minimal bivirkninger. Varigheten av behandlingstiden for statin avhenger av pasientens alder, graden av tilstopping av blodårene, og tilstedeværelsen av samtidig patologiske forandringer. Det skjer at slike legemidler anbefales å bli brukt i det etterfølgende livet for å redusere risikoen for komplikasjoner. Forberedelsene til denne gruppen inkluderer:

Atomaks

 • leversykdom, økt aktivitet av serumtransaminaser av ukjent opprinnelse;
 • graviditet og amming
 • pasientens alder under 18 år
 • Overfølsomhet overfor komponenter.

Den gjennomsnittlige prisen: tabletter № 30 - 180-220 gni.

Lescol

 • leversykdom, økt aktivitet av serumtransaminaser av ukjent opprinnelse;
 • graviditet og amming
 • Overfølsomhet overfor komponenter.

Gjennomsnittlig pris: tabletter №28 - 2600-3000 gni.

Ovenkor

 • patologiske prosesser i leveren, økt aktivitet av serumtransaminaser;
 • graviditet og amming
 • Overfølsomhet overfor komponenter.

Den gjennomsnittlige prisen: tabletter №30 - 300-380 gni.

Reduser fettsekresjonen, senker nivået av kolesterol i blodet. Forberedelser av denne gruppen kan kjøpes på apotek under følgende handelsnavn:

Lipantil

 • funksjonelle lidelser i nyrene, leveren;
 • graviditet og amming
 • Laktasemangel;
 • arvelig galaktosemi;
 • pasientens alder er opptil 12 år;
 • Overfølsomhet overfor fenofibrat.

Legemidlet er kontraindisert for bruk i kombinasjon med andre fibrater.

Gjennomsnittlig pris: tabletter №30 - 880-900 gni.

Traykor

 • leversykdom, cirrhosis;
 • nyresvikt
 • galleblærens patologi;
 • Laktasemangel;
 • forstyrret absorpsjon av galaktose og glukose;
 • mangel på sukrose-isomaltase;
 • allergi mot peanøtter, soya og andre relaterte produkter i historien;
 • pankreatitt;
 • graviditet og amming
 • pasientens alder under 18 år
 • følsomhet overfor stoffene i legemidlet.

Gjennomsnittlig pris: tabletter №30 - 800-850 gni.

Lipantil

 • funksjonsforstyrrelser i leveren og nyrene;
 • fototoxiske, fotoallergiske reaksjoner på fenofibrater i anamnesen;
 • graviditet og ammingstiden;
 • alder til 18 år;
 • overfølsomhet overfor stoffene i legemidlet.

Gjennomsnittlig pris: tabletter №30 - 890-930 gni.

Midler som aktiverer og binder i tarmgallsyrene med etterfølgende utskillelse. Gallsyrer - utbytbare kolesterolprodukter, hvorav mengden avtar på grunn av sekvestranter. Slike rusmidler er svært effektive for rengjøringsfartøy, men de har en rekke bivirkninger i form av funksjonsforstyrrelser i fordøyelseskanalen, gassdannelse. Legemidlene i denne gruppen inkluderer:

questran

 • fullstendig hindring av gallekanalene;
 • overfølsomhet overfor stoffene i legemidlet;
 • graviditet og amming
 • pasientens alder er 12 år og over 65 år.

Gjennomsnittlig pris: granulat til løsning №1 - 110-150 gni.

guar

 • stenosisk, obstruktiv lesjon i mage-tarmkanalen;
 • pasientens alder er opptil 12 år;
 • følsomhet for guar;
 • esophagus stenose;
 • mekanisk tarmobstruksjon.

Gjennomsnittlig pris: tabletter №30 - 570-720 gni.

Det mest effektive for å rense blodårene er preparater av askorbinsyre og vitaminer i gruppe B.

forebygging

For å hindre blokkering av blodkar, spiller et balansert og riktig næret diett en avgjørende rolle. Kostholdet som støtter vaskulær helse er basert på 5 prinsipper:

 • Minimumsandel av animalsk fett (lavmett kjøtt, melk og meieriprodukter til bruk i begrensede mengder);
 • konsum av matvarer som er rike på omega-3 fettsyrer, som fettfisk, vegetabilske oljer, solsikkefrø, nøtter;
 • begrenset saltinntak;
 • økt mengde i det daglige kostholdet av grønnsaker i rå, kokt, bakt og stuvet;
 • Utelukkelse fra koffeinholdige drikker, alkoholholdige drikkevarer, hermetikk, røkt mat, krydret, fett og stekt mat.

For å beskytte karene mot tilstopping og for å unngå mulige negative konsekvenser, er det mulig å bruke daglige slike produkter som:

En viktig rolle i forebygging av tette blodårer er å opprettholde en sunn livsstil. Det er nødvendig en gang for alle slutte å røyke eller tobakk av noe slag, som virker skadelig, særlig for skip av hjernen. Regelmessige fysiske aktiviteter som stimulerer blodstrømmen er også viktige. Fysisk trening reduserer risikoen for å utvikle diabetes, normaliserer blodtrykket. Som en fysisk trening kan du bruke daglig gåing, løping og svømming. Det anbefales å unngå stressende situasjoner.

Regelmessig fysisk anstrengelse er viktig, noe som stimulerer blodstrømmen. Fysisk trening reduserer risikoen for å utvikle diabetes, normaliserer blodtrykket. Som en fysisk trening kan du bruke daglig gåing, løping og svømming.

Hvor lett er det å rengjøre fartøyene med folkemidlene hjemme

Rengjøring av fartøyene med folkemidlene hjemme er en nødvendighet, for alle, uten unntak.

Hypertensjon, aterosklerose og trombose er lettere å forutse enn å behandle. Utmerket tilstand av blodkar er en god blodtilførsel av alle systemer og organer, et løfte om et sunt liv.

Hva er aterosklerose og trombose.

De naturlige rengjøringsmetoder er ikke farlige og ekstremt nyttige. Det tar bare ti dager å ta vare på deg selv for å føle livets fylde igjen: En strøm av energi, bedre søvn og fordøyelse, bli kvitt hodepine. Den er tilgjengelig, effektiv, smertefri og pålitelig.

Hvordan forekommer tilstopping av fartøy, dannelse av vaskulære blodpropper og kolesterolplakk? Den farligste fienden i våre blodårer er kolesterol, som, når den stratifiseres på veggene, danner prolifererende "vekst" og forstyrrer full blodstrøm, reduserer lumen opp til full innsnevring og lukning.

Denne sykdommen har navnet aterosklerose - kronisk skade på arteriene, noe som fører til oksygen sult av organer og til slutt å knuse bindevev. Den farligste for livet er aterosklerotiske plakk av hjerneskip. Aterosklerose går i utgangspunktet helt uten symptomer. Men i en nesten sunn utseende mann eller kvinne, og fortsatt ung, dessuten er det uventet et hjerteinfarkt eller hjerneslag.

Folk pleier ikke å være oppmerksomme på de første klokkene i denne sykdommen: redusert syn og hørsel, kramper av kalvemuskler, migrene, kortpustethet, glemsomhet, vurderer slike brudd som følge av alder eller tretthet.

Ikke mindre farlig er blodpropper, kalt blodpropper. Denne sykdommen kalles trombose. Spesielt må du være oppmerksom på personer som har problemer med blodpropp. En trombose, hvis den blir ubehandlet, fører før eller senere til slag og hjerteinfarkt.

Årsaker til sykdommen.

Du bør vurdere årsakene som fører til tilstopping av blodårer, dannelse av blodpropper, for å begynne forebyggende arbeid fra en tidlig alder:

Årsak en: Feil ernæring.

Etter å ha besluttet å rense fartøyene, må du begynne med kostholdet ditt: å ekskludere fete, salte, stekte, røyke retter, kaffe, alkohol. I stedet gir preferanse til grønnsaker og fruktsalater, varme retter fra grønnsaker, juice, fisk, frokostblandinger, frokostblandinger og nøtter. Drikk rikelig med vanlig ferskvann. Grønn te, sjømat, fiskeolje er nyttig.

Årsak to: genetikk.

Hvis det er tilfeller av atherosklerose i familien din, hjerteinfarkt eller slag, er det svært sannsynlig at du også vil lide av disse sykdommene - du må betale mer oppmerksomhet og forhindre disse sykdommene.

Årsak tre: hjertesykdom og hypertensjon (høyt blodtrykk).

Årsak fire: dårlige vaner - røyking, narkotikamisbruk, alkoholisme.

Årsak fem: Overvekt er søl av vårt samfunn.

Årsak seks: Manglende bevegelse.

En stillesittende livsstil fører til et brudd på blodstrømmen og dannelsen av blodpropper, kolesterolplakk.

Måter å rense fartøyene.

Å rengjøre blodkarene med folkemidlene hjemme og slippe dem fra kolesterol er ganske rimelig. Det krever ikke spesielle materialkostnader, som medisinske metoder krever. Det eneste som er akkurat nødvendig er ønske og disiplin.

Nå stoler et større antall pasienter på husholdningsmetoder for rengjøringsfartøy og foretrekker dem. Det er mange måter å gjøre dette på, mange penger og oppskrifter fra folket.

Vurder den mest kjente og vanlige.

De mest kjente folkemidlene som renser våre blodkar fra skadelig kolesterol er alle kjente honning, hvitløk og sitron.

1. Forberedelse av et slikt legemiddel er ganske enkelt: Ta 1 liter honning og legg til det juice fra 10 sitroner med hud og mush 10 hode hvitløk. Alt røre og insistere på et mørkt sted i en uke. Spis 1 teskje 1 gang om dagen til den er over.

2. 5 ferske sitroner kutt sammen med huden, legg til dem 5 skrellede hvitløkhoder og slip i kjøttkvern. Alle legger i en tre-liters krukke og hell litt varmt kokt vann til randen. Insister på et mørkt sted i tre dager, press og lagre i kjøleskapet. Ta 3 ganger om dagen for 100 g. 30 minutter før måltider.

3. Til en 3-liters krukke: 6 hele sitroner og 3 hoder hvitløk bakken og legg til 300-400 gr. kjære, hell kald vann og bland. Infusere på et mørkt sted i 10 dager. Stamme og lagre på et kjølig sted. Bruk: 1 spiseskje oppløses i et glass vann og drikk på tom mage om morgenen og før sengetid om kvelden.

4. For 250 gram. pepperrot, sitron og hvitløk satt i en blender, slip, tilsett kokt kaldt vann, i forholdet 1: 1 og sett på et kaldt sted for en dag. Bruk på en spiseskje 3 ganger om dagen i 30 minutter før et måltid, fastkjørt med honning for å unngå ubehagelig smak.

5. 3 sitron og en liter melk per dag: i morgen, på tom mage - 1/3 melk og juice av 1 sitron, til lunsj, 30 minutter før måltider og om kvelden, før sengetid - de resterende to dosene. Kurs - 2 uker. (under kurset gå til vegetariske retter).

6. Metode for rensing av fartøy i henhold til tibetansk resept: 350 gr. sett en hvitløksklove i et 200 gram glass alkohol og legg det på et mørkt sted.

• 1-5 dager: 3 ganger om dagen i 15-20 minutter før måltider, med 1 dråpe økende til 15 dråper;

• 6-10 dager: 3 ganger daglig i 15-20 minutter før måltider, starter med 15 dråper og reduserer til 1 dråpe;

• Dag 11: 3 ganger om dagen i 15-20 minutter før du spiser 25 dråper.

Under behandling, drikk rikelig med vann og følg en diett. Rengjøring bør gjøres en gang hvert 5-6 år.

7. Trykk 1 hvitløk og hell 200 gram i pressen. solsikkeolje. Sett på et kjølig sted for en dag. Legg deretter til tinkturjuice av zest for en sitron og ta 3 ganger daglig før måltider 1-3 måneder, avhengig av den generelle tilstanden.

8. Bland i like store mengder olivenolje, honning og sitronsaft. Ta 1 teskje før måltider.

Og fartøyene helt rent medisinske urter og andre tilgjengelige bær, frukt, frø.

1. Bland 1 teskje: kamille, immortelle, bjørkeknopper, yarrow, hell en halv liter krukke med kokende vann, insister 25 minutter, klem gjennom stoffet. Om natten drikker du 200 ml. buljong med 1 ts. honning. De resterende i stoffet helles igjen på kokende vann og insisterer på det samme med tilsetning av honning om morgenen. Behandlingen fortsetter inntil samlingen er fullført.

2,1 del melk og 5 deler fersk teblader tas hver 2. time i 5 dager. Ingenting annet er der. På kvelden kan du legge litt sukker eller honning til koppen med en drink.

3. Anti-sklerotisk alkoholtinktur: 3 dessertskjeer med tørre kløverhoder, hell 200 gr. av vodka. Oppbevares på et mørkt sted, bruk 30 dråper med en liten mengde vann 3 ganger om dagen i en halv time før måltider.

4. 300 gr. fjellas å spise daglig i 30 dager. Rensingen av fartøyene skal gjennomføres en gang hver 6. måned.

5. 1 liter. bland vodka med bakken sitron og 2 bakte hvitløksklær og 5 løvblader. Insister en måned, avløp. Ta 1 ss. skje 3 ganger om dagen etter måltider.

6. Ryd 5 poteter og hell en halv liter vann og kok i 15 minutter. Avkjøl, avløp, ta på 100 gr. i en halv time før måltider.

7. Fjern sitroner og appelsiner fra sitron eller oransje og passere gjennom kjøttkvern. Bland med 3-4 ss honning, lagre i kjøleskap og ta 2 ss. skje 3 ganger daglig før måltider.

8. Rengjøring av fartøy med kløvergress: 1 ts. tørre blomster helles 200 gr. kokende vann, 5 minutter å stå i et vannbad, deretter 30 minutter å insistere, avløp. Ta 2 ts en halv time før måltider i 21 dager. Utfør 3 kurs med en ukes pause mellom hver av dem.

9. Det er nyttig å lage en blanding av tørket frukt, honning, sitrus og nøtter for å rense fartøyene. Alt maler i kjøttkvern og bland med honning. Forpakket i glassglass, oppbevares i kjøleskapet og ta 2 dessertskjeer før du spiser.

10. Frø av dill blandet med honning og legg til knust rot av valerianen. Soak i termosene og insister 24 timer. Ta 20 gr. 30 minutter før måltider.

11. Bay leaf i mengden 25 stykker hell 300 gram kokende vann og insister 4-5 timer. Drikk i små sip for tre kvelder. Gjør deretter en ukes pause og gjenta kurset. Følg dietten og ikke drikk alkohol.

12. Rengjøring av fartøy med linfrø og tinktur av calendula. 100 gr. frø av min hør, hell vann, vi står i 30 minutter, deretter drenere vannet og hell 1,5 kopper bratt kokende vann. Vi insisterer 2-3 timer. Vi gjør tinktur av marigold: 200 gr. blomster fyller 500 ml. kokende vann og insisterer 2 timer. Bland infusjoner og stå 12 timer. Godkjent på tom mage for 60 ml. morgen og før sengetid 21 dager. Infusjonen lagres på et kjølig sted.

13. Pine tincture er også et utmerket verktøy: friske nåler, unge kjegler samles i en 3-liters krukke og helles varmt vann til toppen. Lukk lokket og sett på et varmt, mørkt sted. Vi insisterer på dagene 10-12, filter. Vi drikker 30 dager, i tom mage, på 20 dråper 3 ganger om dagen, fortynner vi med varmt vann. Vi gjør en måneds pause, og vi gjentar kurset.

Kontraindikasjoner for rensing av blodkar ved folkemessige rettsmidler.

Som for hver behandling er det kontraindikasjoner for rengjøring av karene. Disse inkluderer graviditet, allergiske reaksjoner, sykdommer forbundet med nyrene, urinutløpskanaler, mage og tarmkanal. I hvert tilfelle bør du først konsultere legen din om dette eller det reseptbelagte, og bare deretter fortsette å rense fartøyene.

Rengjøring av blodkarene med folkemessige rettsmidler hjemme lindrer dem av skadelig kolesterol, normaliserer blodstrømmen, forbedrer det generelle trivselet. Denne nødvendige og svært enkle teknikken kan redde oss fra de negative faktorene som fører til konsekvensene av hjerteinfarkt og slag og selv, ofte fra døden.

Rengjøring av blodkar med folkemidlene

Å rengjøre blodkarene med folkemidlene, frigjøre dem fra kolesterol er et tema som er verdig oppmerksomhet. Og uansett hvor mye annonsering prøvde å overtale oss til å kjøpe legemidler, er ikke alle klar til å stole på henne.

Folkemidlene er påvist metoder som er godt egnet for forebygging. De handler forsiktig, ikke aggressivt, ikke forårsaker bivirkninger og gir et varig resultat.

Kolesterol - hovedfellen av blodårer

Kolesterol er et produkt av fettmetabolismen. Det er nødvendig for kroppen for normal funksjon av det endokrine systemet. Derfor trenger du ikke å kvitte seg med det, du trenger bare å opprettholde en balanse mellom godt og dårlig kolesterol.

Dårlig kolesterol er også en del av metabolske prosesser. Det forårsaker ikke skade når det er i likevekt med det gode. Men når det dårlige blir mer, begynner det å holde seg til veggene på fartøyene, noe som fører til dannelse av plakk.

En plakett kan komme av og tette et lite fartøy. Det skaper et hinder for blodstrømmen. Blod er tvunget til å strømme rundt komprimeringen, som et resultat av hvilke hvirvler dannes i strømmen. En del av næringsstoffene kommer tilbake og strømmer ikke til kroppen, og det er derfor maten forverres.

Hvis kroppen ikke endres positivt, forbedrer blodsammensetningen ikke, det dårlige kolesterolet fortsetter å samle seg - plakk begynner å vokse. Hun trekker immunceller til henne, som ikke kan beseire henne. Ødelegge, celler av immunitet bosette seg på platen overflaten.

Organismen, som forsøker å beskytte seg mot denne formasjonen, dekker den med bindevev. Som et resultat øker plaketten bare i størrelse. Lumen av fartøyet smalrer. Utdannelse tettere er festet til veggen, nå blir det vanskeligere for ham å rive seg bort.

Hvis veksten er skadet, blir mange blodplater umiddelbart tiltrukket av det. De dekker plakkens overflate og danner en ekte trombus.

Trombosen lukker fartøyets lumen enda sterkere, noe som gir enda mindre ernæring til orgelet. Det er en annen fare: trombosen kan komme av, tette og blokkere det minste fartøyet helt.

Plaques som forblir på veggene av fartøyene, til slutt kalsifisert. Gradvis reduseres risikoen for skade, men de fortsetter å vokse og redusere kapasiteten til arterier, årer og kapillærer.

Hvis prosessen med vekstdannelse ble startet, er det nødvendig å forsøke å redusere intensiteten i utviklingen, eliminere faktorene som bidrar til forverring av problemet.

Satsningsgraden av dårlig kolesterol påvirkes av:

 • hypodynami (stillesittende livsstil);
 • forbruk av et stort antall animalske fettstoffer;
 • forbruk av transfett, stekt, røkt, salt mat;
 • overflod i dietten av sukker og andre raffinerte produkter;
 • Tilstedeværelsen av dårlige vaner (røyking);
 • vektig;
 • arvelighet (hvis slektninger led av hjerte-og karsykdommer).

Du kan lære om helsen din med en medisinsk undersøkelse. En blodprøve fra en blodåre, kalt lipidogram, bestemmer mengden dårlig og godt kolesterol. Fra resultatene kan du lære om risikoen for å utvikle kardiovaskulære sykdommer.

Det er også nyttig å passere en analyse for blodpropp. Resultatene angir sannsynligheten for blodpropper. Hvis begge studiene bekrefter tilstedeværelse av plakk, kan du umiddelbart oppdage dem ved hjelp av ultralyd av karene i ekstremiteter og hjernen.

Med alderen øker sannsynligheten for overbelastning i fartøyene. Derfor bør forebygging i form av regelmessig rensing praktiseres av alle menn over 40 og kvinner etter 55 år, uavhengig av forekomst eller fravær av risikofaktorer.

Slik rengjør du blodkar fra kolesterol med folkemidlene. oppskrifter

Det anbefales å bli undersøkt før du begynner å rengjøre fartøyene selv. Ukontrollert eksponering kan forstyrre integriteten til eksisterende plakk eller blodpropper.

I verste fall vil dette føre til at de skiller seg ut og vil føre til de mest ugunstige konsekvensene.

Effektiviteten av folkemidlene som forebyggende tiltak blir ikke nektet selv av leger. Naturlige komponenter inneholder stoffer som bidrar til fortynning av blod. Frigivelsen av blodkar fra kolesterol forekommer naturlig på grunn av normalisering av nivået.

Hvitløk og sitron

Rengjøring av karene med hvitløk og sitron gir stor fordel for kroppen. Adenosin, inneholdt i saften av krydder, sprer blod, normaliserer produksjonen av blodplater. Sitron forbedrer bare denne effekten. Begge komponentene er i stand til å tynne sklerotiske plakk og rydde fartøyene.

I tillegg har hvitløk antiseptisk effekt, forhindrer katarralsykdommer. Dette produktet brukes også til å rense kroppen av giftstoffer og parasitter.

For å forberede produktet trenger du 4 sitroner med hud og 4 hode hvitløk. Hvitløk skal deles i lobules og rengjøres. Sitron er god å vaske, forlate huden.

Begge komponentene må rulles i kjøttkvernet. Den resulterende massen er brettet i en tre-liters krukke. Hell to liter kokt kaldt vann. Dekk med lokket og sett på et mørkt sted for å infuse i 3 dager. Fra tid til annen må blandingen ristes.

Når infusjonen er klar, filtrer den og sett den i kjøleskapet. Der kan det lagres i ikke mer enn en uke.

Ta en halv kopp tre ganger om dagen, uansett matinntak. Drikk i 40 dager. Hvis magen ikke tar løsningen godt, kan dosen reduseres til 2 ss.

Behandlingen utføres en gang i året. Ofte kan denne metoden ikke brukes. Vanen kan utvikle seg og løsningen vil slutte å fungere. Det samme gjelder andre metoder for forebygging med hvitløk. Noen av dem bruker kurset ikke oftere enn en gang i året.

Hvitløk tinktur for rengjøring fartøy

Hvitløkstinktur gir også et positivt resultat. For tilberedning, bør hvitløksklær gnides på en fin riper. Kashitza i mengden av ett glass blandes med samme volum av ren medisinsk alkohol.

Den resulterende blandingen skal plasseres i ti dager på et mørkt sted. Deretter belastes og oppbevares i kjøleskap.

Tinktur er tatt strengt i henhold til ordningen: en dag tre ganger før måltider. I den første metoden, fortynn med vann, 1 dråpe av legemidlet, i den andre - 2, deretter - 3, og gradvis bringe volumet til 15.

Fra den sjette dagen handler de i omvendt rekkefølge, og reduserer dosen til 1 dråpe. På ellevte dagen blir 25 dråper tatt i frokost, lunsj og middag. På dette kurset kan betraktes som komplett.

Urter for rengjøring

I kampen mot overflødig kolesterol er lindenblomstene effektive. De tas i form av tørt urtepulver. Du kan ta et apoteksprodukt eller anskaffe råvarer selv. Hvis du har tørket store deler av blomster, må de bli malt i en kaffekvern eller knust i pulver på en annen praktisk måte.

Lipu ta en teskje før du spiser, vaske ned med vann, gjenta prosedyren tre ganger om dagen. Behandlingen skal vare i en måned.

Lipa inneholder mange nyttige elementer, som ikke bare blodsammensetningen er normalisert, men også den generelle tilstanden til kroppen forbedrer seg.

En annen pålitelig fighter med kolesterol er roten til en løvetann. Det må også tørkes og males i et pulver. Ta planten en teskje før du spiser. Det kan konsumeres opptil seks måneder. Dette myke produktet har ingen bivirkninger og kontraindikasjoner.

Det er en nyttig rett som du også kan bruke til forebygging. Den er tilberedt av fersk selleri stilker. Dip dem i kokende vann i 2 minutter, rist av dråper vann og dryss med jordfrø av sesamfrø. Tilsett litt sukker og salt, dryss med olivenolje og smør.

Bruk denne oppskriften så ofte som mulig. Men vær forsiktig hvis du har lavt blodtrykk. Hypotonikk bør ikke misbrukes av selleri.

Hvitløk olje

Renset blodkar hjelper hvitløk olje. Den er tilberedt fra ett hodet av revet krydder og et glass uberørt vegetabilsk olje. Begge komponentene blandes i en beholder. Blandingen er infundert i kjøleskapet. Neste dag må den filtreres og kan brukes.

En teskje oljeinfusjon blandes med samme mengde sitronsaft og drukket før du spiser. Medisinen er like mye som måltider. Metoden brukes i tre måneder. Forbedring av trivsel kommer i slutten av denne perioden.

Ved hjelp av valnøtter

Valnøtt er effektiv i kombinasjon med mandarin og rosiner. Ved å bruke denne metoden må du følge sekvensen. Hver morgen i 20 minutter før du spiser, må du først spise frukt, deretter en liten håndfull rosiner, og etter tre skalte valnøtter.

En slik diett bør observeres fra tre til seks måneder. På slutten av kurset vil hodepine forsvinne, trykket vil bli bedre, tretthet vil redusere, søvn vil normalisere.

Sitron med honning for fartøy

Sitron med honning til rengjøring av karene kan også brukes uten tilsetning av hvitløk. Det er nok å ta to deler av sitron og en del av en frisk, ikke-sukkerfri honning.

Sitrusfrukter skal vaskes grundig, helles med kokende vann og hakkes enten med en blender eller med kjøttkvern. Stoffet helles med honning og tas til kjøleskapet i en uke.

Det kan brukes ikke bare for flytende plaques, men også som et immunomodulerende middel. Kashitsu fra honning og sitron tar en spiseskje tre ganger om dagen, uansett ernæring. Rensing av karene ved denne metoden utføres i tre måneder.

Bay leaf

Oppskrift med laurbærblad er ganske enkelt, men tidkrevende. Smør krydder litt og hell 300 ml kokende vann. Slå på brann og stok i fem minutter.

Beholderen med buljong er dekket og omarrangert til et mørkt sted. Insistere for 8 timer.

Termosflasken bidrar til å akselerere prosessen, der du bør drikke og stå i 3-4 timer.

Som et middel for å rengjøre fartøyene, bruk bare nyberedd infusjon. Du kan ikke beholde det. Drikk en helbredende drikke i små slurter i løpet av dagen.

Behandling på denne måten varer i tre dager. Ta en pause i en uke og gjenta kurset.

Grønn te - et innovativt middel for å rense blodårene?

Grønn te inneholder en tannin, nyttig for fartøy, som styrker veggene sine. Inneholder biologisk aktive stoffer i det øker konsentrasjonen av godt kolesterol, som nøytraliserer de dårlige.

Som et resultat av regelmessig forbruk av grønn te, blir stoffskiftet normalisert, nivået på sukker reduseres, de eksisterende plakkene oppløses og fortynnes gradvis.

Grønn te regnes som et effektivt verktøy for å rense blodårene. Den må være full, hele tiden. Den anbefalte dosen er minst tre kopper om dagen.

Styrker hjernens blodkar hjemme

Problemer med hjernens kar har sterkest innflytelse på helsetilstanden.

Følgende tegn gjør det klart at tiden er kommet for at de skal rengjøres:

 • søvnforstyrrelser;
 • høy tretthet;
 • irritabilitet;
 • korttidssyn eller hørselshemmede;
 • svekkende minne og oppmerksomhet;
 • hyppig hodepine.

For å styrke hjernens kar, bruk avkok av urter. En god effekt er oppnådd ved innsamling med mynte. Til dette gresset er også lagt til: Eleutherococcus, staminate orthosiphon, hundrosen, cassia, burdockrot og birkeblader.

Alle planter legges i like store mengder. Tørr råvarer blir malt, blandet, og deretter spises en skje av pulver i en halv liter kokende vann. Infusjonen er igjen alene i en halv time. Bruk halvparten av glasset før du spiser. På en dag er tre doser full. Behandlingen kan fortsette 1-1,5 måneder.

Styrke fartøyene og rydde dem fra plaketter kan også gjøres ved hjelp av valerianrot, dillfrø og honning. Vegetabilske råvarer må først slipes i kaffekvern. Mål glasset av frø. Til dem legger to skjeer med valerian og to skjeer med honning.

Hell blandingen med to liter kokende vann. Infuse på et mørkt sted i løpet av dagen.

Drikk en skje før hvert måltid. Mellom måltid og medisin er det nødvendig å opprettholde en pause på 30 minutter. Behandlingen skal fortsette i en måned.

Rengjøring av cerebral fartøy med folkemidlene bør også utføres etter en fullstendig undersøkelse.

Rent vann

Vann er en integrert del av metabolske prosesser, slik at kvaliteten på dette bør betales spesiell oppmerksomhet. Bruk av vann i mengden 1,5-2 liter per dag bidrar til å kvitte seg med mange problemer.

Et daglig glass rent vann på en tom mage om morgenen normaliserer primært arbeidet i fordøyelseskanalen. Korrekt arbeid i fordøyelseskanaler sikrer fullstendig absorpsjon av stoffer og rettidig avhending av toksiner.

Inntaket av vann om morgenen bidrar til å regulere stoffskiftet og arbeidet i alle kroppssystemer, noe som indirekte påvirker nivået av kolesterol i blodet.

Blodsyrlighet. Ernæringsregler for å bringe blod til normal pH

Det er en teori om at feil ernæring kan føre til surgjøring av kroppen. Forbruket av store mengder mat av animalsk opprinnelse, høyt bearbeidede produkter som inneholder skadelige transfett, tvinger fordøyelsessystemet til å frigjøre en stor mengde syre for å nøytralisere de innkommende stoffene.

Mangelen på denne syren kompenseres ved ekstraksjon av kalsiumioner fra naboorganer og vev, noe som resulterer i at den totale syrebasebalansen blir forstyrret. En økning i blodets surhet fører til forstyrrelse i metabolisme, økning i konsentrasjonen av sukker og tungt kolesterol.

For å bringe blodsammensetningen tilbake til normal, må du endre matvaner:

 • å fjerne fast food, produkter med høy grad av behandling, halvfabrikata, røkt produkter, stekt;
 • redusere forbruket av animalsk fett;
 • blant grønnsaker, gi preferanse til rødbeter, tomater, agurker;
 • Som krydder er det nyttig å legge løk og hvitløk;
 • drikke nok vann
 • inkludere i kosten av bær og grønnsaksjuice;
 • En del av kjøttet erstattet av fisk, rik på fettstoffer umettede syrer.

Utslipp av blod blir også lettere ved tilsetning av lin og solsikkefrø til mat.

Teorien om matets innflytelse på den syrealkaliske balansen, selv om den har rett til å eksistere, finner fremdeles ikke overbevisende bevis. Skaden på tilberedt mat og kjøttskaden, deres deltakelse i blodsyring, er også kontroversielt.

Kroppen er veldig tett støttet av balansen på grunn av driften av tre systemer samtidig: buffer, respiratorisk og ekskretorisk. Studier viser at mat, dekomponeringen av disse danner en syrerest, endrer pH i urinen, men ikke blod.

Syrerid av blod er en veldig stabil parameter, som avviker fra normen bare for alvorlige sykdommer i ekskresjonssystemet.

Riktig ernæring og livsstil - en garanti for helse

Daglig diett av en person som bryr seg om helse bør være rikelig med friske grønnsaker, frukt, bær, nøtter og frokostblandinger som har gjennomgått minimal behandling. Kjøtt i naturen, men ikke i kvaliteten på pølser, har også rett til å være til stede på bordet.

Fettsyrer som finnes i marine fiskearter normaliserer blodsirkulasjonen. Derfor bør sjømatetter også inkluderes i kostholdet.

Å spise riktig, bør du, hvis det er mulig, nekte å kjøpe ferdig og industrielt bearbeidet mat. Lag mat selv fra naturlige, uforbehandlede matvarer.

Riktig ernæring er ikke diett. Hans prinsipper må følges gjennom hele livet.

Bare i dette tilfellet er det mulig å opprettholde helse i mange år. Hvis du vender til ham fra tid til annen - effekten vil være minimal, vil problemene ikke forsvinne hvor som helst, men bare gå seg vill.

Overholdelse av prinsippene om riktig ernæring er ikke tilstrekkelig tiltak uten en sunn livsstil. For å opprettholde kroppen i riktig stand, må du gi opp røyking og overdreven alkoholforbruk, fullstendig hvile, unngå stressende situasjoner, og gi deg tilstrekkelig mental og fysisk belastning.

Kontraindikasjoner for rensing av blodkar ved folkemessige rettsmidler

Midler basert på hvitløk er sterke irriterende for magen. Derfor bør de tas med forsiktighet i tilfelle problemer med magesystemet i fordøyelsessystemet.

Mange urter har en vanndrivende effekt. De bør passe på de som har sykdommer i ekskresjonssystemet.

Rengjøring av blodkar, selv folkemidlene, bør kun utføres etter undersøkelsen. Hvis det allerede er dannet trombi, kan denne terapi få mer skade enn bra.

Husk at ingen produkt er en panacea. Ved hjelp av noe verktøy kan du ikke kvitte seg med sykdommen hvis du forsømmer en integrert tilnærming. Folkemetoder kan hjelpe, men de løser ikke problemet hvis den gamle livsstilen og næringsstoff fortsetter.

Hvordan rengjøre fartøyene med folkemidlene?

Aterosklerose er en av hovedårsakene til slag og hjerteinfarkt. For å unngå de triste konsekvensene, er det viktig å overvåke nivået av kolesterol i blodet, og når det er økt - å vite hvordan du renser blodkar med folkemidlene og medisiner.

Hva er de farlige "skitne" fartøyene?

Kolesterol er en organisk forbindelse som inngår i cellemembraner og er ansvarlig for permeabiliteten. I tillegg beskytter det erythrocytter fra giftig skade, deltar i syntesen av vitamin D, gallsyrer, kjønn og binyrehormoner. Hvordan viser det seg at dette vitale stoffet blir dødelig farlig?

Kolesterolet oppløses ikke i vann og kan ikke bæres av blod i en "ren" form. For å sirkulere gjennom kroppen, blir det knyttet til spesielle proteiner - transportører, som danner stabile formasjoner - lipoproteiner. Imidlertid er disse kompleksene ikke identiske: de varierer i molekylvekt og andre egenskaper, spesielt i grad av oppløselighet. Høymolekylære forbindelser, eller høydensitetslipoproteiner (HDL), løs oppløses og ikke slå seg ned på veggene. Dessuten rengjør de fartøyene og opprettholder elastisiteten. Slike kolesterol kalles "bra".

Dårlig kolesterol

Det er logisk at når det er et "godt" kolesterol, må det være et "dårlig" kolesterol. Lipoproteiner med lav tetthet, i motsetning til HDL, er tungt oppløselige og har en tendens til å krystallisere. De faller ned i sedimentet, de er deponert på skipets vegger, hvor de danner fete tuberkler. Over tid øker plakkene, reduserer lumen av arterier som spiser ulike organer: hjernen, hjertet, nyrene, lemmer. Som et resultat opplever deres vev stadig oksygen sult.

Enda mer farlig er trombogenese innen kolesterol innskudd. Hvis gamle kroniske plakk er skadet, trombocytter haster til sin helbredelse og danner en stor blodpropp. Breaking, sirkulerer denne klumpen gjennom blodet, til den sitter fast i en slags fartøy. Blokkering forårsaker en akutt brudd på blodtilførselen til de organene som er matet fra den blokkerte arterien. For en person kan dette ende:

 • slag;
 • hjerteinfarkt;
 • aorta aneurisme;
 • tarmekreft;
 • angina pectoris;
 • disirkulatorisk encefalopati;
 • gangrene i ekstremiteter.

Til tross for så mange farlige kvaliteter av "dårlig" kolesterol, trenger kroppen det ikke mindre enn "bra". Ulike lipoproteiner gjør at du kan levere kolesterol til forskjellige organer. For perifert vev, er det nødvendig med lavmolekylære, stabile forbindelser for transport til leverenoppløselig HDL. Hvis det er en balanse mellom atherogen og godt kolesterol, er risikoen for plakkdannelse minimal. Når konsentrasjonen av lipoproteiner med lav densitet øker, øker sannsynligheten for atherosklerose også.

Hvordan avgjøre om du trenger å rense fartøyene?

80% av kolesterolet syntetiseres av kroppen selv, og bare 20% inntar det med mat. I en sunn person som leder en aktiv livsstil og er riktig næret, er forholdet mellom HDL og LDL alltid til fordel for førstnevnte. Hypodinami, så vel som "tung" mat, rik på transfett, "raske" karbohydrater, endrer balansen i en negativ retning. Situasjonen er komplisert av dårlige vaner, brudd på generell og lipidmetabolisme:

 • røyking,
 • alkoholmisbruk;
 • diabetes mellitus;
 • fedme;
 • kardiovaskulære patologier;
 • insulinresistens;
 • hypotyreose;
 • ubalanse av kjønnshormoner;
 • hereditært forårsaket dyslipoproteinemia.

For å avgjøre om det er nødvendig å rense blodårene fra kolesterol, er det ikke nok rutinemessig blodprøve. Det vil bare vise det generelle nivået, mens verdien har et forhold mellom lav- og høymolekylære forbindelser. Denne informasjonen kan oppnås ved å lage et lipidogram. Frykt for følgende resultater:

Rensing av kar med folkemidlene

Hvorfor rensing av blodkar

Til nå er aterosklerose den vanligste kroniske sykdommen i blodårene. Det Aterosklerose er en vesentlig årsak til de fleste av kardiovaskulære sykdommer, som inkluderer ischemisk hjertesykdom, myokardialt infarkt, hjertesvikt, slag, nedsatt lemmer og indre organer av blodsirkulasjonen.

Aterosklerose begynner å utvikle seg som et resultat av den indre overflate av arteriene særegne vekster - de såkalte aterosklerotiske plakk (fra gresk ADet -. Mushe og skleros - faste) som rager inn i hulrommet av et blodkar. De er avrundede eller ovale formasjoner, som som regel har en ujevn overflate. I midten av plakk inneholder en kjerne som hovedsakelig består av kolesterolkrystaller. Celler "toppunkt" intensiv multiplisere plakk gradvis vokser, noe som fører til en betydelig reduksjon av årehulrommet. Aterosklerotisk plakk kan være lokalisert i alle arterielle fartøy (kar i hjerter, øyne, hjerne, nyrer, ben, etc.). Arteriene blir skjøre, fortynnede, eller omvendt blir deres vegger overdrevet tykkere av spredning av bindevev.

Som et resultat av innsnevring av arteriell sengen, kommer blodbærende næringsstoffer og oksygen med mindre trykk, og legger seg betydelig på vei til de aktuelle organene. Cellene i disse organene lider av sult. En "modnet" plakett kan til slutt tette fartøyet. Akutt okklusjon av fartøyets lumen kan også oppstå som et resultat av tilstopping med innholdet i en decaying aterosklerotisk plakk eller dannelse av en trombus.

Vaskulære rensing oppskrifter

Rensing av karene har en positiv effekt på kroppen, vasker bort fra plakkens kar, noe som gjør dem smidige og fleksible. Som et resultat av dette reduseres manifestasjonene av aterosklerose betydelig, sannsynligheten for et hjerteinfarkt, et slag reduseres, hodepine forsvinner. Ved hjelp av metodene som er oppført nedenfor, kan man forbedre synet, høre, håndtere åreknuter på bena.

Tradisjonell medisin tilbyr følgende oppskrifter for rensing av blodkar.

 • Ta 100 gram St. John's wort, kamille, immortelle og bjørk knopper (urter er tatt i tørket og shredded form). Om kvelden 1 ss. Skje blandingen hell 0,5 liter kokende vann og la det stå i 20 minutter. Stamme gjennom vev (men ikke gasbind) og klemme. Løs opp 1 teskje honning og drikk i et glass av denne infusjonen, før du går til sengs, hvorpå du ikke skal spise eller drikke. Om morgenen blir den gjenværende væsken oppvarmet til damp, oppløst i det 1 teskje honning og drikke 15-20 minutter før frokost. Gjør dette hver dag til blandingen slutter (oppbevar den i en tett lukket beholder). Rengjøringskurset gjentas etter 5 år.

Som et resultat av behandlingen gir en dramatisk forbedring av metabolismen, fartøyene blir renset for fett og kalkavsetninger og blir elastisk, noe som hindrer sklerose, slag, høyt blodtrykk. Det er støy i hodet, svimmelhet, syn er gjenopprettet.

 • Ta 15 gram valerianrot og sitronbalsamblad, 50 g krydderurt, 2 timer skje samling hell 1 glass vann og insister på et kaldt sted i 3 timer, kok deretter, kjølig og belastning. Drikk i flere mottakelser per dag. Hele løpet av rensing - 3 uker.
 • Sophora japansk renser karene av organiske innskudd. Ta 50 g frukt eller blomster, insister 30 dager i 500 ml vodka. Strain. Drikk 1 teskje 3 ganger om dagen. Litt svakere er infusjonen av Sophora: 1 ss. Skje blomster helle 1 kopp kokende vann, insistere 1 time, belastning. Ta 1/3 kopp 3 ganger om dagen. Forløpet for rensing - 3-4 måneder.
 • Misteltein fjerner uorganiske avsetninger fra fartøyene. Gress mistelten grøt til mel, 1 ts hell 1 kopp kokende vann i en termos og gå for natten. Drikk 2 ss. skje 2 ganger om dagen. Forløpet for rensing - 3-4 måneder.
 • Den neste reningsmetoden hjelper ikke bare fartøyene, men styrker, renser og helbreder hjertet. Det beregnes i 2 uker. For hver dag trenger du 3 sitroner og 1 liter melk. Om morgenen på tom mage å drikke 1/3 liter melk, og deretter juice av en sitron. Det samme å gjenta på middag, og da - før sengetid. Under rensing er det tilrådelig å spise bare plantemat.
 • Ta 2 sitroner og 2 appelsiner, klipp dem i stykker, ta ut frøene og passere kjøttkvernet. Rør blandingen fra 2 ss. skjeer av honning. Soak i en glassburk for en dag ved romtemperatur, og sett deretter i kjøleskap. På en dag, ta 2-3 te skjeer av blandingen 30 minutter før du spiser. Behandlingsforløpet er 1 måned, og deretter ta en 2-ukers pause.
 • Bland 1 kopp dillfrø med 2 ss. skjeer med bakkenvalerianrot og 2 glass naturlig honning. Sett denne blandingen i en termo og hell kokende vann slik at den totale mengden infusjon var 2 liter. Infuse i 24 timer, sett deretter i kjøleskapet. Ta 1 ss. skje 3 ganger om dagen i 30 minutter før du spiser, til hele infusjonen er ferdig.
 • Rensing av kar med blå jod. Denne prosedyren rydder fartøyene, forbedrer elastisiteten, lindrer spasmer. Det er et godt middel for slag, hjelper med etterforfølgelsesforhold og lammelser, styrker immunforsvaret. Blått jod senker kolesterol og sukker i blodet.

Oppskrift for blå jod: 50 ml varmt vann for å oppløse 1 ts overlær potetstivelse, rør, legge den samme mengde sukker og noen få krystaller av (klemme) sitronsyre.. På denne tiden koker 150 ml vann og hell den resulterende løsningen av stivelse i kokende vann. Etter avkjøling av den resulterende blandingen, hell i det 1 teskje 5% jodtinktur.

Ta 4-6 teskjeer etter måltider en gang om dagen i 5 dager etterfulgt av samme pause eller annenhver dag (med allergi tatt på tomt mage 2 tabletter med aktivt kull).

Dette legemidlet kan lagres i en lukket beholder ved romtemperatur i flere måneder. Det er mulig å tilberede blått jod uten sukker og sitronsyre, men holdbarheten er redusert til 10 dager.

Oppmerksomhet vær så snill! Overdreven bruk av jod er skadelig. Inntak av dette legemidlet bør seponeres i følgende tilfeller: med en økning i slimmengden i nesen, utbruddet av forkjølelse, elveblest.

Oppskrifter for vaskulær styrking

 • Daglig bruk av juice av 1 sitron (kun med normal eller lav surhet i magesaft!).
 • Mørk sitron på grater eller slip inn i pulver. Blanding med honning, bruk om dagen som en syltetøy med te fra bladene av hunden rose, bringebær, svart currant.
 • Bland 1 ts honning, 1/2 sitronsaft, 3/4 kopp kokt vann. Drikk 1 gang om dagen om natten.
 • Kutte i 2 stk sitroner og 2 appelsiner, fjern beinene fra dem, pass gjennom kjøttkvernet. Bland blandingen med 2 ss. skjeer av honning. Å opprettholde i glass eller kina ware en dag ved romtemperatur, og sett deretter i kjøleskapet. Ta 2-3 ts hver dag før måltider eller med te.
 • Ta 350 g smør, svinegard, honning, sukker, 3 kopper krem, 8 eggeroller og 100 g kakao. Bland alt, lett piske, pre-varme olje og fett sammen. Kok deretter til konsistensen av smeten er oppnådd. Kul og ta 3 ganger om dagen for 1 ss. skjeen. Blandingen kan lagres i kjøleskapet. Det er et effektivt middel for forebygging og behandling av cerebrovaskulære sykdommer.

Rensing av kar med hvitløk

Som det er kjent, inneholder hvitløk i hvitløk, eller rettere, sporstoffer som aluminium, selen og germanium. De gjør karossens vegger elastiske, styrker dem og gjenoppretter tonen. Hvitløk bidrar til å bryte ned eller oppløse proteinfibrin, hvorav blodpropper dannes, og dermed bidra til rensing av blodkar. I tillegg har hvitløk gunstige effekter på kolesterol stoffskiftet i leveren, hva hindrer utvikling av aterosklerose og fremmer resorpsjon av aterosklerotisk plakk. Det er mange måter å bruke hvitløk på folkemedisin. Her gir vi bare de enkleste av dem.

 • Spis 2-3 fat hvitløk daglig. For å avstøte lukten av hvitløk, kan du tygge persille eller et stykke sitron.
 • Rør 2 hvitløksklyv, grunnkerner 10 valnøtter, 1 ss. skje av vegetabilsk olje (unrefined). Den mottatte massen til å smøre på brød er også.
 • Vri gjennom kjøttkvernet 1 hodet peeling hvitløk og 1 sitron, hell 600 ml kokt kjølt vann. Infuse 2-3 dager. Stam og drikke hver morgen i 50 ml 15 minutter før du spiser. Rist før bruk.
 • Hvitløk olje er nyttig for å forebygge sklerose og er en effektiv vasodilator. Det fjerner spasmer av cerebral fartøy, hjerte spasmer, lindrer kortpustethet. For matolje trenger en leder av hvitløk en middels stor skrelles, knust i grøt, og deretter helle et glass av rå solsikkeolje i en glasskrukke. Neste dag blandes en spiseskje av den resulterende oljen med en spiseskje med ferskpresset sitronsaft (enkeltdose). Ta denne blandingen 3 ganger daglig i 30 minutter før du spiser i 1 måned. Ta deretter en pause i en måned, og gjenta deretter behandlingen.

Tibetansk resept for rensing av blodkar

Finhakk 350 gram med valgt renset hvitløk, og hugg i leire, glass eller tre retter ved hjelp av en pistil. Kashite gir å bosette seg på et mørkt sted. Ta deretter ca 200 g av den flytende delen av det og hell 200 g ren medisinsk alkohol (i ekstreme tilfeller kan du bruke vodka). Blandingen er tett lukket og satt på et mørkt kjølig sted (helst ikke i kjøleskapet). Etter 10 dager, press massen gjennom en tett klut. Den resulterende væsken skal plasseres på et kjølig, mørkt sted i 2 dager, hvoretter produktet kan konsumeres.

Infusjon av hvitløk skal dryppes med dråper i henhold til skjemaet nedenfor i en halv time før måltider. Vask med melk eller vann.

Les Mer Om Fartøyene