Hvordan behandle tromboflebitt med folkemidlene


I denne artikkelen vil vi vurdere hva tromboflebitt er og hva årsakene er. Her er effektive oppskrifter og eksempler på å bli kvitt tromboflebitt fra avisen Bulletin HLS.

For å forstå hva tromboflebitt er, la oss først forstå definisjonen av "trombose".

trombose - er dannelsen av en blodpropp i de dype venene, det er mest farlig tilstand, fordi det er sannsynlig at blodpropp i dype vener kan løsne og forårsake fatale komplikasjoner - lungeemboli, minst - hjerteinfarkt.

Årsaker til trombose - Traumer, brudd på bein i underekstremiteter, kreft, dehydrering, langvarig sengeresta, mange timer med fly, genetisk disposisjon.
(oppskrift fra de friske helligdager 2010 № 3 side 19)

tromboflebitt - en trombose av de subkutane (overfladiske) årene, som strømmer med betennelse i veggene (rødhet, smerte, økning i hudtemperatur).
Årsaker til tromboflebitt - åreknuter, traumer, smittsomme sykdommer, intravenøse injeksjoner.

Den populære behandlingen av tromboflebitt i henhold til oppskrifter av avisen "Vestnik ZDZH".
Hvordan håndtere en tromboflebittløk.
Da kvinnen var 28 år gammel, gjennomgikk hun kirurgi for å fjerne steinen fra nyren. Etter operasjon, som en komplikasjon, var det en dyp venetrombose av nedre ekstremiteter. I en alder av 33 hadde hun så alvorlige smerter at hver 200-300 meter hun måtte stoppe. Naboen så de som lider rådes folk rette for tromboflebitt: 1 kopp løk juice 1 kopp honning blandingen og holde blandingen i 3 dager ved romtemperatur, og deretter sette inn i kjøleskapet i 10 dager. Drikk dette verktøyet for 1 ss. skje 3 ganger om dagen i 30 minutter før du spiser. Denne oppskriften hjalp virkelig, etter 2 måneder kunne pasienten ikke bare gå fritt, men også løpe. Siden da har trombose ikke plaget henne, selv om hun nå er 61 år gammel. Sammensetningen tar fortsatt for forebygging - hvert tredje år. (en oppskrift fra de friske ferien i 2000 nr. 13 side 19)

Behandling av tromboflebitt og trophic ulcer celandine hjemme.
En kvinne hadde et trofasår på hennes vondt ben, som ble blødt. Det var mulig å kurere beinet i 2 uker ved hjelp av celandine. En håndfull hakket tørrland, hun helles 3 liter bratt kokende vann, insisterte og drakk som te, og denne infusjonen vasket såret flere ganger om dagen. Såret dratt på, og forlot bare et mørkt spor på beinet hans. (Sunn ferie 2000 nr. 14 side 13)

Dr. Lyubimova anbefaler å komprimere med en sterk avkok av celandine med tromboflebitt, åreknuter, vaskulære stjerner. Denne prosedyren er ikke komplisert. Det er nødvendig å impregnere sengetøy med en sterk løsning av celandine og vikle beina i 40-50 minutter. Cleaner tørker huden, så etter komprimeringen må du olje bena med vegetabilsk olje. Prosedyren for å gjøre 7 dager, ta en pause i 10 dager. Totalt er det nødvendig å tilbringe 3 kurs for behandling. (oppskriften fra de friske ferien i 2000 №23 side 10)

Komprimering av malurt er en folkemetode for behandling av tromboflebitt i underekstremiteter.
Grind fersk malurt eller damp ut den knuste tørre malurt. Bland gresset med curdled melk for å lage en tykk masse. Påfør denne massen på vevet og komprimer til et sårt sted. Dette folkemidlet har lenge vært brukt til å lindre smerter i tromboflebitt. Hvis du gjør en komprimering daglig, kommer de betente utvidede venene til å bli normale. (Sunn ferie 2000, nr. 17, side 9, 2009, nr. 15, side 30)

Sitron og hvitløk.
Infusjon av sitron og hvitløk er i stand til å oppløse blodpropper i venene, såvel som for å rense skip fra kolesterol, behandler denne infusjonen ledd og tarmene, forbedrer immunsystemet. For å gjøre det, må du ta 4 store hvitløkhoder, 4 store sitroner og 3 liter vann. Hvitløk og sitroner for å passere gjennom en kjøttkvern, tilsett den resulterende våpen i en tre-liters krukke og hell kaldt kokt vann til toppen. Insister på et mørkt sted i 5 dager, risting daglig. Stamme, bør være om lag 2,5 liter infusjon. Ta om morgenen på tom mage. I 30 minutter før du tar infusjon, drikk 1 glass varmt vann. Så etter en halv time å drikke 50-100 g infusjon. Dette er et veldig nyttig middel, du kan drikke det hele året uten hvile med stor fordel for kroppen. (oppskriften fra den friske ferien 2001 № 6 side 14)

Behandling av tromboflebitt med salve Vishnevsky.
En kvinne på 60 år hadde en dyp venetromboflebitt. Legen forbød henne å røre venen med hendene, gni, gå, men bare ligge. Vær veldig forsiktig, fordi den betente venen er veldig tynn, og eventuelle skader kan føre til et trofasår.
Cure thrombophlebitis var hjemme ved hjelp av komprimerer med salve Vishnevsky. Datteren syet en pose av bomullst stoff i henhold til størrelsen på sårpunktet (10 cm ved 15 cm). Jeg fylte denne pose med halvtørket, vasket sand (du kan ta salt). Hun lagde også varme lange bandasjer ut av strømper, kuttet av føttene, du kan sy sammen bandasjer ut av flanellen.
Gasbind brettes i 4 lag og impregnert salve Wisniewski romtemperatur blir overlagret på det syke vene, er det lagt på toppen varm (ikke hot!) Sekk av sand som ble forvarmet til et batteri. Så bandaged hun hele beinet fra fingrene til puben. Pasienten gikk i seng i 30 minutter slik at det syke benet ble hevet (med en pute). Etter det ble komprimeringen fjernet, og foten ble bandasert igjen, den skulle ikke være bandasjetett hele tiden. Vask med varmt vann under behandlingen kan ikke, spesielt du kan ikke vaske føttene. Prosedyren utføres en gang om dagen i 30 minutter, men mange dager på rad. Behandlingen var lang, pasienten lå i utgangspunktet, men tromboflebitt i dype vener ble kurert. Legen bemerket utvinning og fikk lov til å stille seg ut i gata.
(Sunn ferie 2000 nr. 6 side 19)

Solsikkeolje er en enkel folkemetode for behandling.
Solsikkeolje i en mengde 1 ss. l. er skrevet i munnen og sugd som en brystvorte eller godteri i munnen for 15-20 minutter. Svelg olje i alle fall umulig. Først blir oljen tykk, så væsken og hvit, hvorpå den skal spytte og skyll munnen. Prosedyren skal utføres om morgenen på tom mage og om kvelden før du legger deg til sengs. Det virker underverk - alle celler, alle vev, alle organer er ryddet. Kroppen kaster ut all ballast, salter, slim og alle andre unødvendige stoffer. Dette middelet er i stand til å kurere mange sykdommer, inkludert tromboflebitt. (oppskriften fra de friske ferien 2001 № 19 side 11)

Tradisjonell behandling av tromboflebitt med hestkastanje.

Broth peel av kastanje.
En mann i en alder av 55 år hadde operasjon på hendene. Etter det begynte han tromboflebitt i sterk form. Skipene var tilstoppet og det svulmet slik at mannen ikke kunne sette på seg buksene. Han ba meg om å skrive ham hjem, slik at naboene ikke kunne se sin plage i menigheten, og han lå hjemme med sin fot opp og vred med forferdelig smerte.
For sin lykke brakte posten en avis, hvor det var en artikkel, hvordan man kan kurere tromboflebitt og andre vene sykdommer med en hestkastanje. Det var høst, og kastanjetreet hadde allerede gitt frukt. Kona samme dag forberedte en infusjon av kastanjer og ga pasienten umiddelbart. Den første natten gikk smerten i beinet, og han klarte å sove. Tre dager senere ble svulmen i søvn, etter noen dager ble beinet normal. Siden da har en mann ikke tromboflebitt, selv om 20 år har gått. En gang i året for forebygging drikker han denne infusjonen i en uke.
Her er en oppskrift på hvordan du får en infusjon av hestkastanje.
For behandling er det nødvendig med en gul-grønn konvolutt av kastanje. For å få det, bør tørk kastanjer bli fuktet i vann i 12 timer, de blir gjennomvåt, og de kan lett fjernes fra skallet.
For 200 ml kaldt vann, ta skallet med 2 kastanjer, legg i brann, kok og kok i 10 minutter. Insister 6 timer. Ta 1 ss. skje 3 ganger om dagen i 30 minutter før du spiser. Behandlingsforløpet er 12 dager. Hvis sykdommen ikke går bort, etter 10 dager, gjenta kurset. (HLS 2001 nr. 23 side 20)

Tinktur fra fruktene av kastanje.
Frukt og blomster av kastanje - de mest effektive folkemidlene for behandling av tromboflebitt i underekstremiteter. Biologisk aktive stoffer som finnes i kastanjer redusere viskositeten av blod, inhiberer trombedannelse, fremme resorpsjon, styrke veggene i blodkarene og vener.. Formuleringer kastanje (Aescusan, esfalazit) som brukes i behandlingen av tromboflebitt, åreknuter, hemorroider, hypertensjon, og for å forebygge hjerneslag.
Tinktur av fruktene av kastanje kan tilberedes hjemme. 50 g hakket frukt (det er bedre å passere gjennom kjøttkvern) insisteres i to uker i 0,5 liter vodka. Ta 30-40 dråper i en skje med vann 3-4 ganger om dagen etter å ha spist. Kastanje-tinktur kan tas kontinuerlig: 1 måned å drikke, 1 uke for å ta en pause. Fra samme tinktur kan du komprimere på føttene eller bare smøre den med betente steder.
Kastanjeblomster er også nyttige. I mai, når kastanjene blomstrer, er det nødvendig å samle de rosa lysene av blomstringene. Mash med en skje på en tallerken med blomster, vises umiddelbart juice, som tas på 25-30 dråper 2 ganger om dagen. Behandlingsforløpet er hele blomstringssesongen, det vil si 14-18 dager.
Denne saften kan behandles ikke bare tromboflebitt i underekstremiteter, men hemorroider og aterosklerose. (HOOO 2003 nr. 18 side 26)

Tinktur av blomster av kastanje.
Fra blomstene av kastanje, kan du gjøre hjemmelaget til behandling av tromboflebitt hjemme: 5 ss. Skjeer av knuste tørre blomster heller 0,5 liter vodka, insisterer 10 dager på et mørkt sted, risting daglig.
Det må huskes at hestekastanet forteller blodet. For ikke å forårsake blødning fra noe organ, er det nødvendig å drikke 10 dager, og deretter bryte i 3-5 dager. Sørg for å donere blod til protrombin-indeksen: Hvis protrombinet er redusert til 80%, slutte å ta det, ta en pause i 5-7 dager, og fortsett deretter behandlingen. (HLS 2010, nr. 10, side 8).

Salve fra blomster av kastanje og kamrott er en effektiv folkemetode for behandling av tromboflebitt.
Grind friske blomster av hestekastanje 100 g i vassle, tilsett 50 g fint revet, friskt komfreyrot. Varm svinetfett, avkjøl til 50 grader og bland 300 g varmt fett med kastanjebrøt og komfrey. Fyll på et varmt sted i 3 dager. Deretter varme til 60-70 grader, belastning, kul og spred ut i krukker. For å behandle tromboflebit og trophic ulcers med denne salven, blir klutene sterkt smurt og overlappet på de berørte områdene om natten.
For å helbrede raskere, er røttene til comfrey nyttig for å ta i form av infusjon. 2 ts tørrrot av falken insisteres i 8 timer i 300 ml kaldt vann, deretter vannet er drenert, og røttene helles i 200 ml kokende vann og insisterer til det er avkjølt. Deretter blander de begge infusjoner sammen med røttene og insisterer ytterligere 24 timer. Det mottatte produktet - 500 ml - er full hver 2 timer for 40-50 g fra 8 til 20 pm. Og så hver dag. I 2 uker passerer alle symptomene på sykdommen, trophic ulcers strammes. (Sunn ferie 2000 nr. 7 side 7)

Behandling av tromboflebitt i nedre ekstremiteter med hestkastanje hjemme - отзывы:
Kvinnen etter fødsel begynte tromboflebitt, bekymret skarpe smerter i kalver, ødem, betennelse. Behandlingen foreskrevet av legen ga bare midlertidig lindring. Venner har antydet henne en effektiv metode for behandling av vener tinktur av hestkastanje. For å forberede tinkturen tok pasienten 50 g frukthud og hente 0,5 liter vodka, insisterte 3 uker og tok 30-40 dråper, fortynnet i 50 mg vann 3 ganger daglig i en halv time før måltider. Den samme tinkturen kan gjøres fra blomstene av kastanje. I tillegg til intern mottak fuktet kvinnen denne tinkturen med syke vener eller komprimeres i 2-3 timer med tinktur. Snart forsvant smertene i kalvemuskulaturene, venene stoppet å øke.
(HLS 2013 nr. 1, side 30)

Kvinne over 8 år led av tromboflebitt og åreknuter, sykdommen utviklet seg, før hun begynte behandling med hestekastanje: Saw infusjon fra blomster av kastanje, noen ganger gjør et skjær av fruktene av kastanje, ofte laget kjøttkraft. Denne samme tinkturen tørket føttene, omgå blodproppene. Trombi kan ikke gnides! Konstant under behandlingen ga kastanje blodprøven for protrombin. Da han falt under 80, tok han en pause i 2 måneder. Trombiene ble ikke løst umiddelbart, men på den 20.-30. Dag etter behandling.
I tillegg til behandling med kastanje, om natten laget jeg komprimerer fra en blanding av vodka og olje: 2 ss. l. vodka og 1 ss. l. solsikkeolje rystet i en krukke, fuktet et serviett, påført syke vener, på toppen av komprimeringspapir, skrapbånd og elastisk bandasje. Om morgenen tok kompressen av, vasket foten og påførte heparinsalve eller troxevasin. Jeg gjorde det hver dag.
3 ganger i uken tørket de syke venene med stykker sitron, dvale på trombien, fra foten til lysken, tørket ikke saften.
Gradvis førte alle disse folkemidlene til resultater: blodproppene var borte, varicose nodules redusert, smerten og tyngden gikk, beina oppnådde et normalt utseende. (HLS 2013 nr. 21, side 8,)

Behandling av tromboflebit comfrey hjemme.
Med åreknuter, trophic ulcers, trombophlebitis tar ikke bare infusjon, men også tinktur av comfrey. Tinktur av comfrey tas av 10 dråper, fortynnet med vann, 3 ganger daglig i 30 minutter før måltider. Tinktur er tilberedt som følger: Ta 100 g frisk, skålrot, hell 0,5 l god vodka, insister 25 dager, ryst hver annen dag.
En frisk revet rot av en comfrey kan brukes på syke vener, trophic ulcers. Men salver basert på comfrey er mer effektive, de er mer praktiske å bruke. (HLS 2004 nr. 19 side 9)

Salve for behandling kan gjøres fra en komfrey eller i en blanding med andre komponenter. Her er en oppskrift: 5 deler knust Comfrey rot, en del kastanje blomster, en del av hvite akasie blomster - alt dette mix, fukte med alkohol og la stå i 30 minutter på et lunt sted. Deretter tilsettes 4 deler svinekjøttfett (og enda bedre enn hestfett) og kok i ovnen i 2-3 timer, slik at det ikke tillates å koke. Bruk denne salven på en tromboflebitt, åreknuter, alvorlige blåmerker, spurs på hælene, Osteochondrose. Salve skal brukes på et sårt sted, dekket med sengetøy, og i sommerbunn og bandasje. (HOLL 2011 nr.10 side 28)

Sopp.
I soppgrønnsaker inneholder det et stort antall koagulanter, som ikke gir blod til tykkelse. Derfor er det med tromboflebitt nyttig å spise disse soppene, om sommeren i frisk form, om vinteren i saltet og marinert. (HOOO 2002 nr. 13 side 19)

Tradisjonell behandling med serum.
En kvinne i mange år kunne ikke kurere tromboflebit, ingen midler hjalp, flere ganger lå på sykehuset, men det var ingen forbedringer. Bena var hovne, trophic ulcers dukket opp, hvorfra pus flyte, og føttene brent med uutholdelig ild.
Hun bestemte seg for å gå til urtemedisinen til behandling. Hun gjorde henne umiddelbart et fotbad for føtter fra friskt serum, så våtte føttene med et håndkle og drysset pulver med jordhirse. Smerte umiddelbart roet ned. Travnitsa anbefales å bli behandlet på denne måten:
1. Før du legger deg til sengs, ta et badekar av fotserum i 1 time.
2. Lag en komprimering på kyllingost eller sur melk for hele natten.
3. Om morgenen vasker føttene med kaldt vann, skrell et håndkle og dryss med mel fra hirse.
4. Forbind føttene med bandasjer til kveld.
5. Lag bad og komprimer til sårene tørker ut. Etter dette komprimerer du på føttene for natten med innvendig svinekjøttfett.
6. All denne gangen å ta i buljongen fra barken på hasselen. 1 teskje 3 ganger om dagen i 10 minutter før måltider.
(HLS 2003 nr. 6 side 14)

Hvordan behandle tromboflebittårer med Sophora japansk hjemme.
Sophora Japanese brukes i form av vanninfusjon og som en salve. For å forberede disse folkemidlene må man ta 100 g Sophora-frukt, knuse, knuse frøene med en hammer. Den resulterende massen av helle 1 liter kokende vann og insisterer 6-8 timer. Så infusjonen til å koke, kjøle, tørke gjennom en sigte. Resterende kake kastes ikke, men blandes med innvendig fett og smelter i et bad i 2 timer, deretter i varm form, stram i en glassburk og sett i kjøleskapet. Vanninfusjon av Sophora lagres også i kjøleskapet.
3 ganger daglig, en time etter et måltid, drikker 30 g infusjon i varm form.
Påfør salve fra sophora til betente vener med tromboflebitt i underekstremiteter en gang om dagen, om natten.
Hvis friske frukter av Sophora er tilgjengelige i tilstrekkelige mengder, kan du lage en enda mer effektiv salve. Ferske frukter blir malt i en klebrig masse, 2 glass gåsfett tilsettes til ett glass av denne massen, sett på et vannbad. Hold 2 timer, hold neste dag igjen 2 timer i et vannbad, og så i en uke. Det viser seg en salve, som kan lagres i kjøleskapet i mange år. (HLS 2004 nr. 5, s. 23. Fra en samtale med helbrederen Clara Doronina)

Salve fra tromboflebitt.
En kvinne på ca. 30 år led av tromboflebitt og åreknuter: Ben var mørkblå, tuberøs, med hevelse, med hovne vener, og det var smertefullt å gå. Han klarte å kurere føttene med en hjemmelaget salve. Etter behandling sov ødem, vener var nesten usynlige, blå og smerte forsvant.
En salve slik: svin smult, aloe vera, honning, salve Wisniewski, ihtiolovaya salve, såpe (flytende eller fast rist), løk juice. Ta alle ingrediensene en spiseskje, legg i bolle og rør, varme til en byll (men ikke koke!) Så kult. Påfør salve på bena, og pakk med en ren klut, litt bandasje. Skyll ikke innen en dag, og bruk deretter et nytt lag. Påfør til salven løper ut. Gjenta denne behandlingen to ganger i året. (HLS 2004 nr. 7 side 27)

Kvinnen hadde tromboflebitt i høyre ben, hun begynte å lete etter et folkemiddel for denne sykdommen i "Herald of Health", hun valgte den ovennevnte salveoppskriften. Forbindelsen med salve søkt på en dag til et sårt sted. Så vasket av og på nytt påført. Når den inflammatoriske prosessen var over, begynte de gjenværende plakkene å lage en komprimering fra 1 ss. l. bakt løk, 1 ts. honning og 2 ss. skjeer av kefir. Komprimer også holdt en dag. Snart passerte sykdommen helt. (HLS 2006 nr. 20 sider 31-32)

En annen pasient hjalp denne oppskriften, som hun leste i avisen "Herald of Healthy Life" №7 for 2004. Hun hadde tromboflebitt av dype vener i underekstremiteter. Hun brukte denne salven til blandingen avsluttet. Allerede etter første kurs var det en betydelig forbedring. Seks måneder senere gjentok jeg behandlingen med sikte på forebygging. (HLS 2008, nr. 23 side 32).

Tinktur av Kalanchoe.
Det er mulig å bli behandlet med en tinktur av Kalanchoe av noen (men bedre - pinnate).
Vask bladene, tørk, finhakk og legg i en krukke til halvparten, hell deretter over vodkaen og insister en uke på et mørkt sted, og rist regelmessig.
Påfør tinktur på bena fra fingre til lår om natten. Dette folkemidlet er i stand til å fjerne selv retikulumene. Behandlingsforløpet er 3-4 måneder. Deretter kan du om nødvendig gjenta. (HLS 2004 nr. 19 side 24)

Hjemmebehandling av tromboflebittblær.
Kvinnen gikk fra jobb, og plutselig følte hun i beinets ben at det var en skarp smerte, som om en hund hadde bitt. Da jeg kom hjem, var beinet mitt oppsvult. Min mann tok henne til sykehuset. Der ble benet smurt ut med Vishnevskys salve og et tett bandasje ble påført. Smerten minket ikke. Jeg begynte å ha en elastisk strømpe, men det fungerte heller ikke. På regional sykehus ble pasienten tilbudt å sette leeches og gjenta prosedyren i en uke. Siden da har 20 år gått, har sykdommen ikke kommet tilbake. (HLS 2004 nr. 23 side 4)

Calendula.
Tradisjonell medisin anbefaler behandling av tromboflebitt, åreknuter, hemorroider ved hjelp av kalendula. I disse sykdommene er det nyttig å drikke medisinsk te, som inkluderer blomster av calendula, og også bruke salve fra medisinske urter. For å forberede salven må du i like store deler ta blomstene av calendula, kamille, kvist, bladmanchett, mor og mormor, St. John's wort og cikoria. 3 ss. l. pulverisert i en pulveroppsamling hell 100 ml kokende vann, kok i 5 minutter, omrør hele tiden. Broth kjølig, stamme, tilsett 75 g interiør svinekjøtt fett og 75 g vegetabilsk olje. Påfør et tykt lag av salve til det berørte området, dekke med gasbind, polyetylen og bandasje. Forbandet bør endres 3 ganger om dagen.
Hjelper og olje ekstrakt av marigold. Dette ekstraktet lindrer smerte og forbedrer utseendet på de syke bena. For å gjøre det, 50 g ferske blomsterfargede blomster helles 500 ml vegetabilsk olje, insisterer på 12 timer. Deretter varme i et vannbad i 30 minutter, avløp. Ekstrakten skal gni lett inn i de berørte områdene, og påfør deretter en gasbind dressing fuktet med dette ekstraktet, polyetylen og bandasje over natten. (HLS 2005 nr. 18 side 21)

Hvis du har en tendens til å danne blodpropper, kan du nyttiggjøre infusjon av calendula: 2 ts blomstrer brygg i 400 ml kokende vann, la i 1 time stamme. Drikk 100 ml 4 ganger om dagen i en måned. Deretter 1 glass om dagen.
(HLS 2010, nr. 7 side 36).

Folk behandling av varicose humle.
For behandling, ta 1 ss. skje kegler av humle og hell 200 ml kokende vann, oppvarmet i et vannbad i 15 minutter. Kjøttkraft tar 1 glass 3 ganger om dagen før måltider. På steder med syke vener, bruk gauze gjennomvåt i denne buljongen. (HLS 2005, nr. 23, s. 11, 2009, nr. 15, side 30)

Salve fra tromboflebitt og trofasår.
Kvinnen hadde tromboflebitt i nedre ekstremiteter og sår på beina 3 cm i diameter. Herdede sår bidro til salve, som pasienten forberedte seg fra 5 komponenter:
Svovel - 20 g, rustikk smør - 100 gram, granharpiks - 10-15 g, bivoks - 10-15 g, revet løk - 1 ss. skjeen. Alt dette på en svak brann smelter og gir til en homogen tilstand. Impregnere denne massen av sengetøy og pribintovat til sår. Forbindelsen bør endres etter 2 dager. Etter hvert, i løpet av måneden, ble alle trofasårene forsinket. (Sunn ferie 2006 nr. 19, side 31)

Folkebehandling av varicose arnica og hvit akacia.
Mannen klarte å kurere tromboflebitt og åreknuter i underekstremitetene etter folkehjelp. Ta 50 g blomster og 50 g hvite akacieblad, hell 400 gram vodka, insister 12 dager. Samtidig gjør du en tinktur av friske arnica blomster: 1 del av blomster i 10 deler av 70% alkohol, insisterer 12 dager. Trinn tinkturen og bland i like deler. En måned gniddet mannen medisinen i ømme flekker, og åreknuter spredte seg, og blodårene tromboserte. (HLS 2007, nr. 8, side 32).

Behandling med akonitt.
For å løsne blodpropper smører en kvinne benet infusjonsbryteren (akonitt). 5 røtter satt i en halvliter krukke, henter vodka til toppen, insisterer 5 dager. Tinkturen viser seg å være fargen på sterk te. Forsiktig, uten å gni, smører smittsomme vener med tinktur. Prosedyren gjøres i gummihansker, fordi akonitten er giftig. (HLS 2007, nr. 12 sider 31-32).

Grønne valnøtter fra åreknuter.
5-6 grønne nøtter skåret i skiver, hell 0,5 liter vodka, insister i mørket i 10 dager, lukk lokket. Ta tinktur på 10-15 dråper i 10-15 minutter før måltider 3 ganger om dagen. Behandlingsforløpet er 1 måned. (HLS 2007, nr. 13 side 29).

Behandling med Antonov epler.
Dette folkemidlet hjelper med tromboflebitt og åreknuter i underekstremiteter. 3-4 Anthony apple hell 1 liter kokende vann, vikle, hold i 4 timer, tørk hendene for å smuldre epler. Strain og drikke infusjon på 50 g om morgenen og om kvelden for 50-100 g. Dette folkemidlet renser også blodet og forbedrer søvnen. (HLS 2007, nr. 23 side 30).

Behandling av åreknuter med linfrø hjemme.
7-8 glass linfrø skal helles i 9 liter vann og kokes. Så kjølig og i en varm kjøttkraft for å holde føttene dekket med et teppe eller et stort håndkle til kjøttboden helt avkjøles. Neste dag, varme denne kjøttkraft og igjen lage et bad.
Hvis sykdommen startet, så etter badet er nyttig å lage applikasjonen med hvitløk - hvitløk rist, pensle hvitløk ben og vikle en elastisk bandasje. Gå til sengs etter prosedyrene. Hvis mulig, så gå med en hvitløk dressing til kveld, det vil si til neste bad.
Mannen lå på sykehuset med tromboflebitt, og gikk ikke. Hans kone tok ham hjem under et abonnement og klarte å kurere denne metoden. Da han senere kom til legene på egne føtter, trodde de ikke på hans øyne. (HLS 2005 nr. 17 s. 29)

Tradisjonell behandling av åreknuter med linfrøpresser.
En kvinne med en mislykket fall skadet benet hennes, til tross for behandlingen, var beinet hennes alltid hovent og svart. Øyeblikket kom da alle midler var maktesløse, og hun ble tilbudt amputasjon, hun kunne knapt gå på den tiden. Pasienten nektet operasjonen og dro til sin bror i Moskva. Broren var professor i medisin, han viste sin søster en gammel venøs kirurg. Han roste pasienten for å nekte operasjonen, ga henne et resept for folkemidlene som hun levde på egne føtter til hun var 85 år, jobbet som postmann.
Her er denne oppskriften.
Hør hør med vann, kom med å koke og lag i 20-25 minutter. Må brygges tykt slim. Frø av hør skal tas så mye at den oppnådde grøten dekker hele sårpunktet.
Kjøl grøt nøyaktig slik at det ikke var brenning, legg på et ømt sted og raskt lage en varm komprimering, ikke la massen avkjøles. For en komprimering kan du til og med ta et gammelt quiltet teppe, kutt i strimler. Frøet skal forbli varmt så lenge som mulig. Sett foten på puten høyere, ta dekselvarmer og ligg med denne komprimeringen i minst 15 timer. Deretter fjerner linfrø med føttene (du kan også bruke 3 ganger, å legge vann og oppvarmet), et ben å grundig vaske, tørke og sette på varme sokker, for ikke å slappe av. Slike prosedyrer bør gjøres 10-15. Men hvis det er alvorlig betennelse, t. E. Rødt, er det først nødvendig å helbrede inflammasjon, desinfisere det berørte området enhver salve (troksevazin, heparin, etc. etc.).
Etter 10 prosedyrer ble kvinnens ben tynn, det vil si at svulsten gikk bort, nesene forsvant, svarte forsvunnet. Jeg gikk ikke til sykehuset lenger. Først gjorde jeg disse komprimerer 2-3 ganger i året, så alle mindre og i de siste 15 årene har jeg allerede glemt sykdommen min.
(HLS 2008, nr. 11, s. 9-10).

En kvinne etter en lang flytur i flyet ble syk, men ikke veldig mye. Neste dag gikk hun til Tretyakov Gallery og gikk der i 5 timer. Mot kvelden ble smerten sterk og skarp, venen ble betent, en chill, en tangle, varm til berøring, huden ble lilla blå.
Datteren til pasienten løp til apoteket og brakte 4 pakker med lin til 50 gram og en elastisk bandasje. Tilberedt avkok av 5 ss. skjeer av sæd og 1 glass vann, kjøttkraft kokt i 15 minutter på lav varme. På den gamle kluten la varm høregrøt ca 1 cm tykk, satt på et ømt sted. På toppen av serviett - komprimere papir, fikse elastisk bandasje, innpakket fjær sjal og skjerf for å holde varmen så lenge som mulig. Prosedyren for å gjøre om natten, under foten av puten, hviler på senga. Om morgenen fjern kompressen og gni foten.
Neste dag svarte smerten, rødmen gikk forbi. På den andre natten ble det også gjort komprimering. På den fjerde dagen kunne kvinnen gå langs gaten, men hun lagde alle 10 komprimerer. Etter 10 dager minde ingenting om sykdommen. (HLS 2009, nr. 24, s. 9-10).

Behandling av trombofleitt med ASD-2 fraksjon hjemme.
Mannen kuttet av grenene lenge i hagen, stående på trappen. Etter det ble hans ben skadet, tykt og hardt. De tok meg til sykehuset. Leger diagnostisert: "tromboflebitt". Vi hadde et behandlingsforløp og ble sluppet hjem, de sa at denne sykdommen er lang og bør behandles hjemme. Og hjemme begynte foten å bli dekket med røde flekker, de klarte å skrape. Så var det sår. Ingen midler hjalp. Avisen "Herald of Healthy Life" har hjulpet. " Vi bestemte oss for å behandle tromboflebitt med en brøkdel av ASD-2: i 40 g vannfortynnet 1 "kube" i fraksjonen og denne løsningen ble smurt av sår. Etter den første prosedyren startet en forferdelig kløe, som gikk bort etter 10 minutter. Pasienten tok ASD-2 og innsiden: 1 "ku6ik" fortynnet i 60 ml vann og drakk fraksjonen 30-40 minutter før måltider om morgenen og kvelden. Samtidig smurt jeg beinet mitt med en brøkdel og straks bundet det, ettersom sårene mine bløste. Snart begynte sårene å visne, svellingen ble gradvis redusert. Snart fikk benet sitt opprinnelige utseende. Mannen drakk 4 bobler fra fraksjonen ASD-2 og drikker nå for profylakse.
Nylig fikk han en samtale fra en venn, bedt om å hjelpe sin svigersønn, som hadde en intens kløe i ankelområdet, begynte å spre seg i huden. Rådgav behandlingen av fraksjonen av ASD-2, dette virkemidlet var en god hjelp - svigersønnen helbredet fullstendig hans ben.
(HLS 2010, nr. 6 side 8,).

Hvordan behandle tromboflebitt med kål.
Et kålblad vil hjelpe. For å gjøre dette, bør det litt avstøtes ved å rulle en rullestift. Deretter skal den ene siden av bladet smøres med vegetabilsk olje, legg denne siden på det tromboflebitt-berørte området, styrke det med 6into og hold dagen. Behandlingskurs -
4 uker. (HLS 2011, nr. 6, side 34, 2014, nr. 4, side 38,).

Bokhvete for å forhindre tromboflebitt i årer.
Styr snacksen i blodårene og blodårene og unngå buckwheat groats fra betennelse og blokkering. Det er ikke nødvendig å lage mat og spise frokostblandinger, du kan bruke et slikt folkemidlet: tørk bokhvetekornene til å male på en kaffekvern, ta 2 ss. skjeer om morgenen før frokost, vaske ned med vann. (HLS 2013, nr. 4, side 38,).

Hvordan behandle en tromboflebit med en tomat hjemme.
Klipp tomaten i tynne skiver, fest til problemområdet. Så snart han begynner å klemme - fjern umiddelbart. Etter det er det ønskelig å ligge ned i 20 minutter. Sykdommen overgår helt, men betingelsene for behandling er individuelle. (HLS 2012, nr. 12 side 9).

Folkemedisiner for tromboflebitt og åreknuter i underekstremiteter.
Kvinnen hadde årer buler tungt. Hun satte seg målet om å returnere et attraktivt utseende til føttene, ved hjelp av folkemidlene. Her er det hun gjorde:
1. Renset sirkulasjonssystemet infusjon av fennikelfrø med honning. 0,5 kopp dill oversvømmet 1 liter kokende vann i en termos, insisterte på en dag, og deretter tilsettes 1 kopp honning til buljongen. Frø av dill er bedre å male først på kaffekvern. Avkok tok 1 ss. l. 3 ganger daglig før måltider. Behandlingsforløpet - til buljongen er over. Etter 5 dager, lag en annen del av buljongen og en annen 1-gangs behandling.
2. Malurt med yoghurt. Samtidig med mottak av avkoket komprimerte: 100 g friske blader av malurt gnidd til grus og blandet med 1 ss. en skje med curdled melk, applicert på gasbind og påført inflammerte årer, polyetylen og bandasje på toppen. Jeg hadde en komprimering hele natten. Komprimerte gjorde i henhold til denne ordningen: 3 dagers behandling. 5 dagers pause.
3. Urtebad: tok 30 gram mor-og-mormor, kjemikerens tusenfryd, mynte, helles 3 liter kokende vann og insisterte 30 minutter. Hun holdt føttene varme i 15 minutter. Behandlingsforløpet er 15 prosedyrer.
Benene ble normal farge, puffiness forsvunnet, bultende vener gjemte seg. (HLS 2012, nr. 16 side 8,).

Ledum diett.
I 0,5 liter 95 bord eddik hell 0,5 kopper røtter av Ledum, insisterer 3-4 dager. Dette betyr å smøre varicose områder med tromboflebitt og åreknuter. (HLS 2012, nr. 16 side 31).

Svine sump fra åreknuter.
En mann hjelper et slikt folkemåte: han griner 10 g marshweed, piller 200 ml vann, varmer i et vannbad i 10 minutter, insisterer 1 time. Filter, legg vann til det opprinnelige volumet. Drikker 0,5 glass 3-4 ganger om dagen. (HLS 2015, nr. 1 side 29).

Hvordan redusere smerte.
Under forverring av tromboflebitt å lindre smerte, anvender et slikt verktøy leser 100 ml eau de cologne, 100 ml vendelrot tinkturer, 2 ampuller dipyrone å blande denne blanding og forsiktig å gni sår flekker. (HLS 2014, nr. 2 sider 31-32).

Effektive måter å behandle trombofleitt i underekstremiteter hjemme

Tromboflebitt er en vaskulær sykdom som fører til venøs betennelse. Når sykdommen blir observert, er en sterk koagulerbarhet av blod forstyrret, og ødem i ekstremiteter oppstår. Inflammasjon av blodårer skyldes en blodpropp som tetter opp karet.

Er det mulig å kurere denne sykdommen hjemme med folkemidlene? Er det farlig? Hva tillater leger?

Vil det hjelpe?

Behandling av tromboflebitt i underekstremiteter med folkemidlene hjemme er ganske effektiv. Men for å starte behandlingen med urter og buljonger trenger du bare i de tidlige stadier, med symptomer som manifesterer seg som smerte under knærne og i kalvene, så vel som med utseendet av hevelse i nedre lemmer.

Tradisjonell medisin bidrar til å stoppe sykdomsprogresjonen. Men hvis du starter behandling med urter, når sykdommen har gått inn i hele fasen, vil det være helt umulig å kurere det, selv om det er mulig å lindre kurset.

Mulige farer

Tromboflebit er farlig med sin akutte fase. Komplikasjon av denne sykdommen er en trombose som er festet til fartøyets vegg er skjøre. En del av trombosen kan når som helst komme av, med en strøm av blod for å trenge inn i hjertet og forårsake en blokkering av lungearterien. Avhengig av trombusens diameter og nivået på tilstoppet kar, kan sykdommen føre til et mildt, sjokk, dødelig eller asymptomatisk utfall.

Akutt tromboflebitt utvikler seg om noen timer. Dens symptomer strekker seg til de fleste fartøyene. Pasienten kan økningstemperatur, kramper og hevelse i underekstremiteter begynner.

I den akutte sykdommen er det strengt forbudt å utføre mekaniske manipulasjoner i det berørte området. Ikke gni salver eller kremer i et sårt sted. Pasienten må legges og kaller en lege.

Folkets rettsmidler for behandling av akutt tromboflebitt er best satt til side, og fortsett til det, så snart hovedbehandlingen vil ha en positiv effekt. Bedre i dette tilfellet vil folks midler ikke, da risikoen for separasjon av trombus vil øke betydelig.

Sikre oppskrifter

Bli kvitt tromboflebitt i underekstremitetene eller i det minste lindre det kroniske løpet av sykdommen kan være ved hjelp av slike tradisjonelle behandlingsmetoder som forskjellige komprimerer, urteinfusjoner, diettmat og en aktiv livsstil.

diett

I tromboflebitt er det en forutsetning blodfortynning. Dette forenkles av følgende produkter:

 • Linfrø og olivenolje;
 • Hvitløk og løk;
 • frø;
 • Apple cider eddik;
 • Grønnsaker - spesielt rødbeter og tomater;
 • Melon, vannmelon;
 • Groats - havremel og havregryn
 • Frukt - Kirsebær, Tranebær, Viburnum, Sitron;

igler

Akutt stadium av denne sykdommen kan behandles med leeches. De påføres over den skadede delen av fartøyet. Hvis du legger dem over på en vene, kan leeches provosere blødning.

Den beste måten er å lokalisere leeches på begge sider av det syke fartøyet, i en avstand på to centimeter. De skal være forskuddet i 6 centimeter fra hverandre.

Avhengig av sykdommens kompleksitet per økt, kan du trenge opptil 15 leeches.

de bør ikke ligge under kneet, og forsiktighet må tas når leksene passer inn i lysken. Når purulent sykdom er brukt, er leeches forbudt.

rubdown

Det er godt å tørke deg selv med tromboflebitt. I de berørte beina kan være å gni en tinktur av Kalanchoe. Den er utarbeidet som følger:

 • Vodka - 200 ml;
 • Kalanchoe - 2 ss. skjeer av blader. Anlegget skal være eldre enn 5 år.

Løsningen er infundert i 5 dager. Prosedyren for tørking utføres tre måneder.

Hjelper til å fremskynde helbredelsesprosessen salve med lard, som bør brukes på sykeområder og ikke vaskes ut i løpet av dagen. For å forberede salven trenger du:

 • Svinekjøtt fett;
 • En liten kjære
 • Husholdnings såpe i flytende form;
 • Ichthyol salve;
 • Juice av løk og scarlet.

Alle ingrediensene blir tilsatt til smeltet fett og blandet. Før bruk må blandingen avkjøles.

Overflater på huden kan herdes ved å smøre dem alkohol tinktur av akacia.

Vel hjelper og bodyaga. Komprimering fra det blir brukt på de berørte områdene, og de skal holdes i en time. For kompresst er 2 ss. skjeer med vannsvamp, som fortynnes med et glass kokende vann. Blandingen bør infunderes i minst to timer.

Godt bevist seg selv salve med mumier. Dette stoffet oppløses i vaselin i et forhold på 1 til 5. Sammensetningen påføres de berørte områdene to ganger om dagen. Mumi blir tatt og inne som en tinktur på 20 dråper før måltider: 8 g av stoffet oppløses i 0,5 l vann.

Mot varicose blir eplecidereddik ofte brukt. Lær alt om applikasjonen i denne situasjonen.

Hvordan lage en krem ​​av bivoks fra åreknuter? Instruksjoner i denne publikasjonen.

Dekoksjoner og infusjoner

Infusjon av honning og hvitløk. For å gjøre det, trenger du renset og hakket hvitløk i en mengde på 250 g og 300 g honning. Hvitløk, blandet med flytende honning, skal infunderes i en uke ved romtemperatur.

Ta blandingen du trenger å spise en og en halv måned i mengden av en spiseskje. Disse ingrediensene inneholder de sporelementene som har en antiinflammatorisk effekt på karene og venene og styrker veggene til karene.

Avkjøling av hopkegler. For å forberede kjøttkraft 2 ss er tatt. skjeer av kjegler, som helles i 2 glass varmt vann og oppvarmes i et vannbad i 15 minutter.

Kjøttkraft er tatt på tom mage for en halv kopp i 20 dager tre ganger om dagen. Stoffene inneholdt i kjeglene har en anti-inflammatorisk og smertestillende effekt på karenees vegger.

Avkok fra barken av eik.

For matlaging, ta en spiseskje tørket bark, som er fylt med et glass vann og koker over en liten brann i 30 minutter.

Kjøttkraft er insistert til klar i en time, da må den filtreres.

Det er tatt på en spiseskje på tom mage opptil 4 ganger om dagen i 14 dager.

Dekoksjon av blader og kløverblomster og søt kløver. Til matlaging kreves 2 ts urter fylt med 300 ml kokende vann. Blandingen må ha lov til å brygge i en halv time. Ta kjøttkraft 3 ganger daglig etter å ha spist i en måned til 100 g.

Urter har på venene anti-inflammatorisk og smertestillende effekt, forbedre blodtilførselen av vev.

Noen få oppskrifter presenteres i denne videopresentasjonen:

Kompatibilitet med tradisjonell terapi

Folkemedisiner for tromboflebitt i underekstremiteter er godt kombinert med bruk av tradisjonell medisin. Det viktigste, alle prosedyrer utføres under tilsyn av behandlende lege, spesielt hvis sykdommen er akutt.

Behandling kan utføres både i ambulant innstilling og gjennom kirurgisk inngrep - alt avhenger av alvorlighetsgraden av sykdommen.

Behandling av sykdommen på en konservativ måte er i utnevnelsen av følgende midler:

 • Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler;
 • bedøvelsesmidler;
 • Phlebotonics (en gruppe medikamenter som øker den venøse blodstrømmen fra nedre ekstremiteter);
 • Dezagregantov (legemidler som forhindrer trombose og reduserer risikoen for hjerteinfarkt).

Mer om konservativ behandling av tromboflebitt av føtter, lest i en egen artikkel.

prognoser

Med alle anbefalinger fra legen prognose for tromboflebitt gunstig behandling. Ved de første tegnene og symptomene på sykdommen må du øyeblikkelig kontakte en lege, ikke ta uavhengige beslutninger ved akutt utvikling av sykdommen og ta et behandlingsforløp med legemidler som øker venøs blodstrøm.

Sykdom er alltid lettere å hindre enn å behandle. Forebygging av tromboflebitt er enkel nok - det er riktig næring og en aktiv livsstil. Personer som er i fare, anbefales å bruke kompresjons undertøy, unngå å vandre i badstuen, og ikke bruke mye tid på å sole seg i solen.

Behandling av tromboflebitt i øvre og nedre ekstremiteter ved hjelp av folkemidlene

Tromboflebitt i øvre og nedre ekstremiteter er en vanlig og farlig sykdom som utvikler seg på grunn av mange faktorer. Hjelp til behandling av vaskulær patologi kan folkemedisin, som har antiinflammatorisk og smertestillende effekt og har tonisk og restorativ effekt på karene.

Hva er tromboflebitt

Tromboflebitt er en inflammatorisk prosess som utvikler seg på vegger av fartøyene, og er ledsaget av dannelse av en trombose som delvis eller helt dekker fartøyets lumen. Den vanligste formen av sykdommen er tromboflebitt i øvre og nedre ekstremiteter, som oftest utvikles på grunn av åreknuter.

Det er flere typer sykdommer som er tildelt avhengig av:

 • former for perforering - akutt, subakutt og kronisk;
 • karakter - purulent og ikke-purulent;
 • lokalisering av betennelse - tromboflebitt av overfladiske eller dype vener.

Hovedårsakene til tromboflebitt er:

 • økt blodkoagulasjon
 • senking av blodstrømmen gjennom venene;
 • brudd på integriteten til vener i vegger;
 • infeksjon;
 • onkologiske sykdommer;
 • inflammatoriske prosesser i indre organer;
 • traumer;
 • kirurgisk inngrep;
 • hormonelle lidelser;
 • komplisert graviditet og fødsel;
 • nevrotrofiske lidelser.

På begynnelsen blir sykdommen ledsaget av alvorlig smerte i bena og hendene - med turgåing eller fysisk anstrengelse. Huden i nærheten av venene begynner å bli betent, og kroppstemperaturen stiger til 37,5-38 grader. Dannelsen av blodpropp i karene fremkaller utseende av lite ødem og rødhet, og deretter seler på huden, forskjellig i størrelse. Noder på venene, som lett kan probes, og senere - bare sett på overflaten av huden, og er blodpropper. Etter noen dager vil kroppstemperaturen falle til normal.

Folkemidlene for blodpropp i øvre og nedre ekstremiteter

En stor hjelp i behandlingen av tromboflebitt er folkemedisin: urtemidler, biavlsprodukter, vanlige matvarer, hirudoterapi.

Plantevern

Ved behandling av vaskulær patologi brukes ofte gress og deres samlinger, hvorfra infusjoner og dekokter fremstilles.

Samlingsnummer 1. Cranberry blad, elecampane roten, ringblomst, mjødurt, svarthyll blomster, pochechuyny highlander, white willow bark, havre halm, og timian å ta i like proporsjoner. To spiseskjeer av den knuste blandingen for å brygge i 300 ml kokende vann, for å insistere 40-60 minutter i en termos. Ta tre ganger om dagen for 100 ml.

Samlingsnummer 2. Ryllik, tranebær og bjørk blad, evighets, Buckthorn bark i et forhold på 1: 2: 2: 2: 4 blanding og hakk, for å fremstille et avkok, opprettholde ilden i 10-15 minutter. Kjøl og filtrer litt, ta 150 ml tre til fire ganger om dagen. Samling er effektiv i kronisk tromboflebitt.

Infusjon av nålen bidrar til å redusere betennelse og styrke veggene i blodårene i den akutte sykdomsformen. Milled blader av anlegget brygge i et glass kokende vann, ta 2 ss av stoffet før hvert måltid.

Et effektivt middel for behandling av tromboflebitt av dype kar er alkoholisk tinktur av søt kløver, som er utarbeidet ved beregning av 50 g tørket gress for en halv liter vodka. Infiser 21 dager, ta 20 dråper tre ganger om dagen, vask med vann.

Rask rengjør blodet fra blodproppene, vil hjelpe hvitløktinktur: 200 g hvitløkhakk og hell varmt kokt vann, fyll det i 6 timer. Ta halvparten av glasset hele dagen. Bivirkning er ubehagelige opplevelser i magen, men det er ikke verdt å ta medisiner, det anbefales å bare legge til lite vann, noe som reduserer konsentrasjonen av hvitløk.

Apple cider eddik

Naturlig eplecidereddike er en av de populære tradisjonelle medisinene som brukes til å behandle ulike sykdommer, inkludert tromboflebitt. Produktet brukes til kremer og inntak.

For prosedyren er det nødvendig å vaske et rent bandasje eller gasbind i eddik og søke på det betente området i 20-30 minutter. Gjenta lotionen anbefales to til tre ganger om dagen. På samme tid, bruk en annen metode: Ta et glass kokt vann til natten med to skjeer eddik. Resultatet vil bli synlig om noen dager.

Ichthyol salve

Iktyolsalve er et billig og svært effektivt middel for tromboflebitt. Det toner og styrker veggene i blodårene, reduserer betennelse og indikeres i akutte og purulente former av sykdommen.

På bildet kan du se hvordan det ser ut (det finnes andre former for utgivelse).

Vanligvis er ichthiol lagret i en mørk glassbeholder

Hovedmåten for å bruke legemidlet er som følger: Påfør et tykt lag av salve på gasbind, fold eller dekk med et rent lag, gjenta prosedyren flere ganger. Den resulterende komprimeringen blir påført på det berørte området, opprett fargepapiret (du kan bake) og fest det med en elastisk bandasje. Ikke fjern dressingen i 7 dager.

Forbindinger og kompresser

Ved behandling av overfladisk tromboflebitt i lemmer, brukes komprimerer med urteinfusjon av marshweed ofte. En spiseskje av bakken råstoff til å brygge i 200 ml kokt vann, for å insistere 30 minutter. Rengjør bandasjen eller gasbindet med varmt infusjon, fest til det berørte området og hold i 20-30 minutter, periodisk fukt kompressoren. En slik prosedyre bør utføres daglig og vises i både akutte og kroniske former av sykdommen.

Sprit av akasia kan redusere betennelse og smerte i ekstremiteter i akutte former av sykdommen. For å gjøre dette, forhåndsberedte vodka-tinktur, fukt en ren klut i produktet og gjelde for de betente områdene. Etter 30 minutter blir de hovne knottene mindre. Tinktur brukes også til å gni bena og hender før du går i seng. Den samme effekten har tinktur på fjellaske, så vel som Kalanchoe, som er utarbeidet fra beregningen av 2 ss blad per 200 ml vodka.

For å komprimere med en svamp, må du avkjøle: 2 ss av produktet til å brygge i 200 ml kokende vann og insistere i 2 timer. Matte stoffet eller bandasjen i legemidlet, fest til venøse noder, fest det med et vanntett bandasje. Varigheten av prosedyren er minst 1,5 timer, det anbefales å lage lotioner to ganger om dagen i 20 dager.

Ved akutt sykdomsform er det viktig å gjøre saltoppløsninger: Legg et vått håndkle eller en klut fuktet med saltløsning (1 teskje per liter vann) på den berørte delen av beinet eller armen. Hold komprimeringen i 30 minutter, og gjør deretter en 20-minutters pause. Gjenta prosedyren anbefales 4 ganger.

En større effekt vil ha kombinert kompresjon av havsalt og medisinske urter. Det første laget av gasbind er fuktet i en avkok av kamille, salvie, snor og fugl fjellklatrer og ligger over det betente området. Det andre laget bør senkes ned i saltoppløsningen, klemmes litt og legges over det første laget av applikasjonen. Fest kompressen med en vanntett dressing og la den gå i 5 timer, på denne tiden anbefales pasienten hvile. I tilfelle av forverring, gjenta prosedyren to ganger om dagen, motstå kompresjonen i 3 timer, deretter etter en times lang gjentagelse, gjenta prosedyren.

Hirudotherapy

Hirudoterapi - behandling med leeches - brukes både i folkemusikk og i offisiell medisin, og anbefales for akutt og akutt form for tromboflebitt. For prosedyren, avhengig av graden av vaskulær skade, er det nødvendig med 6 til 15 leeches. De befinner seg ikke på det mest berørte fartøyet, men 1,5-2 cm fra det på begge sider i forskjøvet rekkefølge. Avstanden mellom leeches på den ene siden skal være minst 5-6 cm.

I prosedyren plasseres de langs fartøyet, unngår områdene under kneet, i albuen og lysken. Kategorisk er det umulig å bruke metoder for hirudoterapi med purulent tromboflebitt.

Bee Products

Bi-produkter brukes ofte til å behandle tromboflebitt i nedre ekstremiteter.

Honning komprimering er i stand til å raskt lindre smerter og redusere betennelse og hevelse. Honning bør påføres på et serviette eller rent kålblad, søk applikasjonen på det berørte området og fikse bandasjen. Prosedyren bør utføres hver dag, og kompresjonen blir i 2-3 timer.

Den terapeutiske salve fremstilles på basis av propolis: produktet knuses og blandes med myk smør i forholdet 1: 3. Produktet lagres i kjøleskapet og brukes som grunnlag for komprimering eller gnidning i kronisk tromboflebitt.

Tinktur av bivoks er også indikert i tilfelle forsømt sykdom. Håndfull av produktet satt i en glassbeholder og hell 0,5 liter kvalitetsvodka. Infiser 2 uker på et mørkt sted og bruk for alkoholapplikasjoner og behandling av hovne venøse noder.

Andre alternativer og metoder

Komprimerer fra modne tomater er effektive ved akutt tromboflebitt, siden allerede ved den første applikasjonen kan de redusere smerte og hevelse betydelig. Klipp en stor tomat i ringer og fest dem langs venene. Topp med en ren klut eller bandasje og fest bandasjen. Hold i 2 timer, skyll deretter huden med varmt vann. Gjenta prosedyren tre til fire ganger om dagen. Den samme effekten har stekt ost: den må knyttes litt med en gaffel og påføres jevnt på en ren klut.

Fra mumiene fremstilles en slik medisin: 16 g av produktet oppløses i 1 liter. Ta stoffet 100 ml to ganger om dagen 3 timer etter å ha spist.

Hvit leire anses å være effektiv i kronisk tromboflebitt. Produktet anbefales til bruk i kjølemasker eller komprimerer.

Voks brukes i kombinasjon med et knust nettleblad med dioecious og gåsfett. Ingrediensene er blandet til uniform, og salven brukes til komprimering til de berørte områdene over natten.

Gjøre kalde føtter og hender med kaldt vann hjelper med kronisk tromboflebitt, styrker veggene i blodårene og sprer blod. De første prosedyrene bør utføres to ganger i uken med lunkent vann på 28-32 grader, senker temperaturen med hver helling og bringer til 20 grader.

Hvordan spise for sykdom

Det er ingen spesiell diett for behandling av tromboflebitt i øvre og nedre ekstremiteter, men leger anbefaler at den daglige rasjonen inkluderer produkter som fremmer blodfortynning.

Anbefalt mat (med bilde)

 • melon, ananas, fiken og vannmelon;
 • bær - jordbær, bringebær, tranebær, blåbær, bjørnebær;
 • sitrusfrukter - sitron, grapefrukt, oransje, mandarin;
 • grønnsaker - tomater og agurker;
 • kanel;
 • frokostblandinger frokostblandinger;
 • løk og hvitløk;
 • ingefær;
 • Melk og meieriprodukter med lavt fettinnhold;
 • hvitt fjærkre kjøtt i kokt, stuvet eller dampet.

Forbudt å bruke

 • soyabønner, erter, bønner og belgfrukter;
 • hunden rose (de er kategorisk forbudt å bli behandlet!);
 • bananer;
 • svart currant;
 • fett kjøtt og fisk;
 • stekt mat;
 • mel;
 • sjokolade;
 • karbonatiserte drikker, inkludert vann;
 • sterk te og kaffe.

Eksempelmeny for dagen

 • frokost: havremel i melk, med frukt;
 • lunsj: naturlig fettfattig yoghurt;
 • middag: suppe fra grønnsaker, kokt egg, et stykke brød;
 • ettermiddagsmat: noen stykker melon eller vannmelon;
 • middag: salat av havkål, et stykke ost.

Således, med strengt begrenset bruk av ikke-anbefalte produkter og en økning i mengden frukt og grønnsaker som kan fortynne blod, kan du oppnå ønsket resultat mye raskere og behandle tromboflebitt mest produktivt.

Tidlig behandling av tromboflebitt av folk rettsmidler og riktig og balansert kosthold vil bidra til å stoppe utviklingen av sykdommen, redusere sannsynligheten for blodpropp og blokkering av blodårer og tilbake helse og letthet i mange år.

Les Mer Om Fartøyene