Folkemessige rettsmidler for fartøy. Reseptbelagt tinktur for rengjøring av kolesterolkarbonene

Folkemedlemmer av fartøy bidrar effektivt både i kvaliteten på forebygging og i den allerede oppstått sykdommen.
De er harmløse, gratis og har vist seg å være effektiv i mange generasjoner, derfor har medisinske preparater av tradisjonell medisinsk fordel en størrelsesorden.
De mest effektive av dem, blant annet oppskriften på tinkturer med hvitløk, urtepreparater og ulike infusjoner, er beskrevet i neste artikkel.

Tette fartøy og samtidige sykdommer

Tette blodkar er et svært vanlig problem for så mange mennesker. Risikoen for å bli syk her er den samme for ulike segmenter av befolkningen, uavhengig av sosial og økonomisk situasjon. I utgangspunktet oppstår problemet sammen med trombose og aterosklerose.
I tilfelle av trombose oppstår tap av elastisitet av karene og deres blokkering på grunn av dannelsen av blodpropper. Hovedårsaken til forekomsten er alder. I tillegg påvirkes personer som har koagulasjonsforstyrrelser. Trombose kan også oppstå på grunn av vaskulær skade. Organisme er produsert som beskyttelse av partikler, som fører til koagulering og dannelse av blodpropper. Hvis dette skjer på overflaten av huden, så er alt bra. Imidlertid, med en slik formasjon inne i fartøyene, opprettes et hinder for tilførsel av blod til organene.
Aterosklerose er en sykdom av arterier, hvis skade fører til nedbryting av kolesterol på blodkarets vegger. På grunn av dette vokser bindevev der, lumen smalker, noe som kan føre til oksygen sult av et organ.
Her må du forstå hva kolesterol er. Disse er fettlignende forbindelser i humant blod som produseres av leverenceller. Det kan være av to typer: fra en sammensatt blanding med lav og høy tetthet.


I det første tilfellet utgjør kolesterol plakk som henger fast i veggene i arteriene. Slik utvikler aterosklerose. Forløpet av sykdommen skjer i årevis, noen ganger fra barndommen. Imidlertid oppdages sykdommen bare ved undersøkelse av blodet, med hjertesvikt eller manifestasjoner av iskemi.
Den andre typen tolererer forbindelser med lav tetthet fra veggene i arteriene og gir dem igjen å bruke eller fjerne fra kroppen.

Risikofaktor og forebyggende tiltak

Folk som røyker, har en dårlig arvelighet, lede en stillesittende livsstil, har nyresykdom, leverproblemer, fedme, endokrine lidelser, ikke spise i lang tid og er i en tilstand av stress, er spesielt utsatt for fremveksten av denne sykdommen.
Forebyggende tiltak: riktig ernæring, avgang med alle dårlige vaner, kroppsopplæring og folkemidlene.

Oppskrifter for rensing av blodkar

I mange århundrer har våre forfedre effektivt rengjort fartøyene med folkemidlene.
Bruken av alternativ medisin bidrar ikke bare til reduksjon av plaques, men reduserer også risikoen for forekomst av hjerteinfarkt og hypertensjon kvalitativt.
Det er selvsagt og mediokomotoriske metoder som ved hjelp av tradisjonell medisin lover å rydde blod av slagg. Imidlertid er slike metoder på ingen måte billige. I tillegg forurenser en person sitt ekskresjonssystem, spesielt leveren.
Måter å utføre rensing av blodkar fra kolesterol fra generasjon til generasjon ble overført av våre forfedre. Denne folketerapi inkluderte utelukkende naturlige produkter: medisinske urter, blomster, bark, frukt og blader. De mest effektive folkemidlene for fartøy presenteres nedenfor.

Mirakel hvitløk

Det har lenge vært kjent om hvitløkens fordelaktige egenskaper. Det har vært vellykket brukt i forebygging og kontroll av ARI og parasitter. Imidlertid er rengjøring av karene med hvitløk ekstremt effektiv.

Du kan lage en tinktur av alkohol. Det er et utmerket forebyggende for rensing og toning av blodårer. Oppskriften på tinkturen er som følger: finhakket hvitløk blandes med alkohol i et ett til ett forhold. I en glassbeholder blandes blandingen i ti dager på et mørkt og kjølig sted. Når det blir en grønn skygge, må den filtreres, dekkes med et lokk og holdes i tre dager. Etter utfelling av bunnfallet er preparatet klar til bruk. Den første dagen begynner det å ta 1-2 dråper før du spiser. Hver dag stiger dosen til femten dråper. Kurset varer ti dager, som gjentas igjen etter en måned.
Et annet resept for rensing av blodkar forutsetter honning. For dette er fem teskjeer revet og deretter presset hvitløk blandet med sju teskjeer honning. Før måltider tar en halv teskje i to til tre måneder.
Det vil også være effektivt og hvitløk olje, som legges til salater. Den er forberedt som følger: Åtte bukser må knuses, helle et glass vegetabilsk olje og legg i kjøleskapet for natten. Siden morgenen er oljen klar.

Linfrø

Rengjøring av karene med hvitløk er veldig effektiv. Men av en rekke årsaker kan denne metoden ikke være egnet for noen. Men det er mange andre måter å oppnå dette resultatet på. For eksempel, ved hjelp av linfrø og tinkturer av calendula. Et preparat fremstilles på denne måten: Et halvt glass frø vaskes og helles med vann i en halv time. Deretter dreneres vannet, det tørre residuumet helles i et glass med lite kokende vann og forlates i to timer. På dette tidspunktet forbereder infusjonen av marigold, som de tar et glass blomster, helle en halv liter kokende vann og insistere på to timer.
Etter det blir begge infusjoner filtrert, blandet og forlatt for natten. Innen tre uker, tre spoonfuls av midler tas om morgenen på tom mage.

Medisinske urter

Av urter for dette formålet, bruk kamille-, yarrow-, immortelle- og bjørkeknopper. Ta ett hundre gram planter, bland, og en spiseskje av blandingen helles en halv liter kokende vann. Etter tjue minutter blir den filtrert og full i et glass med en skje med honning. Det som gjenstår, må du drikke på tom mage om morgenen, også med honning.
Barken av rød fjellaske er også effektiv for dette formålet. For å bruke den til å rense fartøyene, tas en skje, 200 ml kokende vann helles og lades på en liten brann i flere minutter. Da er det insistert på en time og filtrert. Klar infusjon brukes tre ganger tretti minutter før du spiser.

Honning og sitrusfrukter

Folkeslag av fartøy med disse ingrediensene vil hjelpe til med å oppnå hovedmålet, for å styrke immuniteten. Produktet er tilberedt i en beholder av ikke-aluminium, hvor varmt vann helles og sitron og oransje plasseres. Etter et par timer fjernes citrusfrukter og sendes gjennom kjøttkvern uten stengler og bein. To skjeer med honning tilsettes til blandingen og blandes grundig. Produktet holdes ved romtemperatur i 24 timer. Deretter rengjøres det i kjøleskapet og tas to skjeer en halv time før måltider i tretti dager.

Rensing av kar med sitron er mulig og med tilsetning av hvitløk. Oppskrift i dette tilfellet kan være som følger: 4 4 sitron og hvitløk pærer uten skall kjøttdeigen blir plassert i en glasskrukke (tre liter), med kaldt vann, og filtrert gjennom tre dager. Ta det tre ganger om dagen for hundre milliliter. Fire slike banker er forberedt for hvert kurs. I tillegg til å rense blodårene, er et slikt middel i stand til å kvitte seg med parasitter og patogene mikroorganismer.

Tibetansk rensing av kroppen

Hjelper med å redusere kolesterol, forbedrer blodkar og en kjent samling av urter, som kalles "tibetansk". I tillegg forbedrer funksjonen av nyrer, lever og hjerte, fjerner salt, stabiliserer bukspyttkjertelen, forbedrer tilstanden av kronisk hodepine, forstyrrelser av tarmfunksjonen.
Det er forskjellige avgifter. En av dem består av en blanding av jordbærblad, bjørkeknopper, immortelle og St. John's Wort. Hver gang, en spiseskje av blandingen brygges med et glass vann og tas tretti minutter før måltider.
Det anbefales å ta denne urtekolleksjonen fra to uker til tretti dager i begynnelsen av hver sesong.


I dette tilfellet, som sammen med andre midler som skal følge en viss diett, drikker den toksiske drikke, og for å utelukke fra dietten fettholdig kjøtt, pølser, forskjellige halvfabrikata, ikke-naturlig yoghurt, øyeblikkelig havremel, kaffe, te og søtsaker, med unntak av tørkede frukter.

8 oppskrifter av medisinske tinkturer for å styrke og rense blodårene fra blodpropper

Problemet med tette blodårer før eller senere overtar enhver person i moden alder.

Til arterier, vener og kapillærer forble ung og perfekt oppfyller sin funksjon av å levere blod til alle organer i kroppen, må du regelmessig engasjere sine rensing og forebygging av tilstopping fett innskudd og blodpropp.

Vel med denne oppgaven takle blandingen og tinkturen på naturlige planteråvarer: på urter, frukt, bær. Slike tinkturer kan kjøpes både i apoteket og lage mat hjemme. Effektiviteten av slike verktøy bekreftet av moderne forskning.

Hvorfor utføre rensingsprosedyren?

Blodkarene utfører en nøkkelfunksjon i kroppen: Ingen levende organ kan eksistere uten deres arbeid.

Men over tid, på grunn av dårlig kosthold og livsstil, dårlig økologi og bare på grunn av naturlig aldring i arteriene og årene Det er overflødige stoffer som hindrer bevegelsen av blod. Disse bruddene kan være dødelige.

For å unngå dette, er enhver voksen over 35 år plikter å overvåke renhold av sine skip, som er engasjert i forebygging av aterosklerose, åreknuter, tromboflebitt og andre sykdommer i hjerte og sirkulasjons-systemer.

Gjør det best på flere måter:

 1. Overvåk inntaket av fett i kroppen. På denne avhenger av antallet "skadelig" kolesterolet i blodet, noe som da overdreven innhold i form av lag avsatt på blodårene, innsnevring av lumen i blodet og gjør det vanskelig å transportere.
 2. Fortsetter å forhindre hypertensjonog fortynne blodet for å unngå utseende av blodpropper i blodårene.
 3. Å behandle vaskulær sykdom i tide, slik som åreknuter og tromboflebitt, for å hindre tilstopping av blodårer, hjerneslag og hjerteinfarkt.
 4. Bekjemp med eksisterende kolesterolplakk På innsiden av fartøyene, det vil si, oppløs dem og fjern dem fra kroppen.

Hva om hjerneskipene er tilstoppet? Selvfølgelig, når du løser disse problemene uten medisinering, er det umulig å klare, spesielt i alderen. Men deres søknad vil ha en kort og veldig overfladisk, om ikke å etablere en livsstil, bidra til et lavere inntak av ekstra eller transfett og andre skadelige stoffer.

Med andre ord er det nødvendig Følg en diett som fremmer sunn blodsirkulasjon, beskyttelse og rensing av blodkar.

Og i den forbindelse gir store muligheter av tradisjonell medisin. Hun har erfaring med å helbrede og behandle blodkar ved hjelp av de rimeligste naturlige produktene som allerede er i dagligdags diett hos de fleste. Det viktigste er å lære å bruke målrettet ressursene av folkemidlene for å forbedre blod og blodårer.

For eksempel har tinkturer fra mange planteprodukter et bredt spekter av effekter. De er samtidig:

 • redusere nivået av kolesterol og sukker i blodet;
 • fortynnet blod, reduserer dets koagulabilitet og forhindrer dannelsen av blodpropper;
 • lavere blodtrykk;
 • oppløs trombi i blodårene og kronisk kolesterolinntak på veggene i arteriene;
 • styrke fartøyene, gjør dem mer elastiske.

Hvorfor tinkturer - det beste verktøyet for dette?

Tinkturer for fartøyer på planteråvarer er svært populære blant tilhengerne av en sunn livsstil. Årsakene til denne etterspørselen er som følger:

 1. Dette er en ganske konsentrert måte. Multikomponent-tinkturer har også en veldig rik sammensetning av næringsstoffer. Derfor er en slik doseringsform meget effektiv for å forbedre blodsammensetningen, normalisere blodtrykket.
 2. Hjemmetinkturer kompenserer hullene i korrektheten av det daglige kostholdet. Moderne mennesker er ofte svært avhengige av eksterne faktorer og har ikke mulighet til å spise fullt ut for kardiovaskulærsystemet. Kits av urter, bær og frukt bidrar til å løse dette problemet, uten å kreve mye tid for søknad.
 3. Vegetabilske tinkturer absorberes raskt inn i blodet og begynner sin terapeutiske virkning umiddelbart.
 4. Alkoholpreparater lagres godt, har lang holdbarhet, og noen ganger blir enda mer effektive når det gjelder langtidslagring.

Disse mulighetene for infusjoner må brukes til å forlenge livet og forbedre kvaliteten generelt.

8 godkjente oppskrifter

Og nå vurdere de mest effektive og påviste oppskrifter av tinkturer på ulike legemidler.

1. På hvitløk

En av de mest kjente måtene å rengjøre fartøyene hjemme - passasjen en gang i 4-6 år med rensing med hvitløkstinktur på alkohol. Det kalles også tibetansk tinktur. Den er forberedt litt mindre enn to uker.

 1. Ca. 350 g peilede hvitløkskrever knuses i vannkoker og får stå på et mørkt sted slik at saften skiller seg ut.
 2. Ta 200 ml av den mest flytende delen av saften og tilsett 200 ml 96% alkohol. Vodka kan ikke tas: det vil resultere i et helt annet terapeutisk produkt med andre medisinske egenskaper, som krever et annet behandlingsregime.
 3. Den resterende vannmassen brukes til mat, og blandingen av juice med alkohol er godt lukket og satt på et mørkt, kjølig sted i 10 dager. Kjøleskapet er utelukket.
 4. Ved slutten av perioden filtreres tinkturen gjennom et vev og rengjøres igjen i mørket i tre dager.

Da kan du bruke stoffet. Det er nødvendig å følge strengt med ordningen, drypp medisinen i melk ved romtemperatur, ta tom mage og vask deretter med rent vann.

Kurset består av tre hovedmoduler:

 1. Fra den første til den femte dagen, ta tre ganger daglig før måltider, og øk en dråpe per mottak. Begynn med en dråpe om morgenen på den første dagen, fullfør den med tre dråper, og slutter dermed 15 dråper om kvelden på femte dagen.
 2. Deretter begynne å redusere antall dråper, en til hvert måltid: den sjette dagen morgen igjen ta 15 dråper før frokost, deretter 14 - før middag, 13 - før middag, og så videre, opp til en nedgang i kvelden den tiende dagen.
 3. Fra og med den 11. dagen, ta 25 dråper tre ganger daglig i tom mage til hele medisinen er over.

Denne berømte alkoholtinkturen bidrar til å redusere nivået av "skadelig" kolesterol og rense veggene i arteriene.

For best visning kan du se denne videoen:

2. Fra hvitløk, honning og sitron

En kombinasjon av hvitløk og honning sitron er kjent for sin evne til å oppløse kolesterol i arteriene, for å redusere dets konsentrasjon i blodet og forsterke beholderveggene. Spesielt verdifull i denne forstand er allicin inneholdt i hvitløk.

Men for å oppnå ønsket effekt Det er ikke nødvendig å ta dette legemidlet fra tid til annen, men kurs. Forbereder stoffet i 10 dager.

 1. Vel vask 6-8 sitroner, fjern kornene, men peelen er ikke rengjort.
 2. 4 store hvitløk hoder renses.
 3. Grind blenderen eller kjøttkvernet med begge ingrediensene.
 4. Brett massen i en krukke og rør med 350 g honning. Insister 10 dager på et mørkt, kjølig sted, under et lokk av papir eller bomullstoff. Rør en gang om dagen.
 5. Etter en stund, press og rengjør i kjøleskapet.

Ta det i 5-7 dager på rad, på en spiseskje, omrør i 200 ml varmt vann: om morgenen 15 minutter før måltider, om kvelden en time etter middagen. Da kan du ta en pause 7-10 dager og gjenta kurset.

Vi tilbyr å se videoen:

3. Fra viburnum

Kalinovaya tinktur er svært nyttig for hypertensiva og alle som trenger forebygging og jevn behandling av aterosklerose. Den er forberedt både fra bær og fra bark av et tre.

Fra barken

Hvis preparatet er forberedt på 70% alkohol, ta det og et stort pulver av bark av Kalina i like store mengder.

Hvis 50% alkohol, så er skorpa med fin sliping 10 ganger mindre enn alkohol.

Både den ene og den andre varianten av stoffet insisterer 3-4 dager i et mørkt sted, filter. Ta 30 dråper 2 eller 3 ganger daglig før måltider.

Av bær

Berry medisin er laget lenger. For ham er det ikke nødvendig med alkohol: nok vodka eller en god vodka:

 1. vasket og tørket bær er plassert i en krukke;
 2. Hell vodka slik at den helt dekker viburnumet;
 3. en dag senere legger de så mye vodka og legger det i mørket i en måned;
 4. ta 1 skje 2 eller 3 ganger om dagen.

Fra bær med sukker

Denne tinkturen legges til te som en balsam. Fire ingredienser brukes:

 1. oppløs 100 g sukker i 150 ml vann;
 2. tilsett 150 ml vinjuice og en halv liter vodka;
 3. insisterer i mørket i tre uker;
 4. filtrer og legg på en skje i en kopp under te-drikking.

Ikke-alkoholholdige alternativ

Hvis det er kontraindikasjoner for å drikke alkohol, eller en person må kjøre, kan tinktur på alkohol eller vodka ikke brukes. I dette tilfellet, for å gjennomgå et behandlingsforløp, er Kalina insistert på honning:

 1. et like antall bær av viburnum og honning blir malt sammen med bein og igjen for å bli infundert på et mørkt sted i en uke eller 10 dager.
 2. ta, sprer en spiseskje i et glass vann, 2 eller 3 ganger om dagen.

Dette kurset bør vare 7-10 dager, deretter gjør en ukentlig pause og gjenta. Men i denne tilsynelatende ufarlige behandlingen, bør du i intet tilfelle overstige doseringen og bruke en søt medisin som syltetøy. I tillegg, fra den første dagen må du overvåke trykket: Hvis arterietrykket er for lavt, blir kaliumet rengjort umiddelbart.

Du kan også se denne videoen:

4. Fra tranebær

Cranberry tincture renser ikke bare kolesterolkarbonene. Det antas at det hjelper å gjenopprette blodårene og hjertet etter et slag.

 1. Tranebærene vaskes, tørkes og 250 gram er dekket av glass, knedd med en tre-tolstick.
 2. Den resulterende puréen helles med en halv liter vodka og en sirup av 200 g sukker og 50 ml vann, omrøres grundig og legges på et mørkt og varmt sted i 15 dager.
 3. På slutten av perioden filtrerer og prøver de. Hvis smaken passer, rengjør i kjøleskapet og start behandlingen. Hvis det viser seg veldig surt, legg til litt mer sirup.

Godkjent på tom mage for 30 ml tre ganger om dagen. Kurs - 2 uker. Etter det kan du stoppe for en uke og gjenta behandlingen.

Hvis det er umulig å drikke alkohol, ta en tinktur på honning i henhold til samme regler som honningmedisin fra viburnum. Dette alternativet vil fungere sakte, men effekten vil ikke være mindre.

Vi anbefaler at du ser videoen:

5. Ut av kløver

For å rense blodårene fra blodpropper og kolesterol innskudd krever kløver både tørt og friskt. Men på vodka er det bedre å forberede et medisin fra friske blomstrer.

 1. Et glass blomster helles i 0,5 liter vodka av høy kvalitet, tett lukket med et lokk.
 2. De satte ham på et mørkt sted i to uker. Periodisk blandet.
 3. Deretter filtrer, klem og fortsett til behandling.

Ta på en tom mage, legg til en spiseskje i en fjerdedel av et glass vann. Bedre hvis 20 minutter før middag. Kurset kan vare i mer enn 3 måneder.

6. Av furu kegler

For fremstilling av medikamenter mot sykdommer som hypertensjon, aterosklerose, slag, bruke grønne kongler, som inneholder nyttige arterier og vener av stoffet i konsentrert form.

Tinktur av kegler av furu eller gran gjør blodet mindre konsentrert, helbreder karene i hjernen og hjelper fra deres innsnevring. Behandling av tinktur etter et slag er spesielt indikert, siden Tanninen som er inneholdt i den, forhindrer død av nye hjerneceller, bidrar til å gjenopprette samordning av bevegelser og tale.

 1. Vask og finkutt 5 unge grønne furu- eller grankegler, stable dem i en glasskanne.
 2. Fyll kjeglene med 250 ml vodka av høy kvalitet eller 70% alkohol.
 3. Hvis du bruker alkohol, insisterer du 2 uker. Hvis vodka, så 3. I løpet av denne tiden rives krukken.

For å forebygge, ta en teskje om morgenen etter å ha spist, og til behandling - tre ganger om dagen etter måltider. Kurset kan vare i maksimalt 6 måneder. Men før du begynner, må du konsultere en lege.

Du kan også se oppskriften:

7. Løkskall

Behandlet og trukket fra løkskallene ved hjelp av alkohol, styrker crovercetin perifer og blodkar, hindrer stroke og hjerteinfarkt. Denne tinkturen fremstilles i små mengder, fordi den doseres når den påføres med dråper, og når den lagres, mister den dens nyttige egenskaper.

 1. Ristede skaller er fylt med vodka i forholdet 1/5, og vodka skal ikke være mer enn 200 ml.
 2. Du må insistere 7-8 dager.
 3. Filter og begynn å ta 20 dråper om dagen på stillingen av vann for å forebygge åreforkalkning, åreknuter og tromboflebitt og tre ganger om dagen - til behandling.

Kurset skal foregå ikke mer enn en uke.

8. Fra hestkastanje

Dette middelet er spesielt populært som en pålitelig medisin for åreknuter og tromboflebitt.

Tinktur av hestkastanje er en utmerket forebygging av aterosklerose, den reduserer blodets viskositet, forbedrer blodstrømmen, lindrer spasmer av blodkar og bekjemper hypertensjon. Forbered det fra plantens frukter.

 1. Hestekastnøttens frukter rengjøres fra perikarp og malt i potetmos med en klemmer eller i kjøttkvern.
 2. Hell en liter vodka 100 g oppnådd masse og insister i en uke, fra tid til annen risting av retter.

Ta tre dråper om dagen, 15 dråper, legg dem til vannet.

Vi tilbyr å se videoen:

Andre interessante alternativer

For å styrke hjernens fartøyer, bruk en rekke vegetabilske råvarer. Det er et stort antall planter som bidrar til å holde blodårene og blodårene rene. For eksempel:

 1. Frukt av Sophora, som reduserer ømhet i blodkar og reduserer permillabiliteten til kapillærene, senker blodtrykket og øker blodets lumen på grunn av rensing av kolesterol.
 2. Frø og fennikelgress forsiktig utligne trykket, lindre, utvide blodårene, forhindre utvikling av aterosklerose.
 3. peon Vel utvider blodkarene i hjernen, bidrar til å senke blodtrykket.
 4. sedertre forbedrer blodsammensetningen og øker hjernens aktivitet ved å forbedre vaskulær funksjon.
 5. verbena fortynner blod, reduserer mengden kolesterol, styrker arteriene og gjør veggene til karene mer elastiske.

Generelle regler under prosedyren

Å bli kvitt kolesterol innskudd og blodpropper er ikke en enkel prosess for kroppen. Derfor, for ikke å skade helsen, er det nødvendig å observere en rekke viktige regler under rengjøringskursene.

 1. Vær oppmerksom på et spesielt diett lavt kolesterol og andre farlige stoffer, eliminere fett kjøtt og meieriprodukter, hermetikk, kjøtt, bakverk, sukker, alkohol, sterk te og kaffe, tilberedt mat, fast food og ferdigmat i industriell produksjon.
 2. Sørg for å konsultere legen din for kompatibiliteten av antisklerotiske medisiner og de folkemidlene som vil bli brukt til å rense arterier og årer.
 3. Led en aktiv livsstil, mye å være ute i frisk luft, gjør forebyggende massasje, etc. Det er nødvendig å være forsiktig under idrett: prosedyren for rensing av kroppen og store sportsbelastninger kan gi komplikasjoner i helse.
 4. Drikk rikelig med væsker, for å lette arbeidet med ekskresjonssystemet under rengjøring.

Vær også oppmerksom på dette bildet:

Rensing av arterier og vener med tinkturer fra nyttige planter, frukt og bær er en enkel, men effektiv måte å opprettholde helsen til kardiovaskulærsystemet. Med riktige prosedyrer for rensing av tinkturer, kan du forlenge ungdommen, holde arterier og vener i en fungerende tilstand til de mest modne årene.

LiveLive

-Tags

-kategorier

 • "plast" (10)
 • Video, diverse (2)
 • "Psykologi" (10)
 • BURDA (1)
 • Shabby chik (2)
 • beading (38)
 • Vær sunn! (16)
 • PAPIR: (25)
 • Felting (4)
 • video (28)
 • Vintage (6 produkter)
 • Alt papir (9)
 • Alt fra søtsaker (1)
 • All pels (5)
 • Alle dekk (7)
 • Alt for hjemmet ditt (7)
 • Alt skinn. (4)
 • Alt ledning (2)
 • andre kurs (14)
 • Kutte ut (2)
 • Vi strikker barn: (3)
 • strikking (113)
 • stoles, skjerf (24)
 • strikking (42)
 • Hekling (32)
 • Headgears (9)
 • herregård (46)
 • Innredning (9)
 • Valentinsdag (6)
 • Video (3)
 • barn (9)
 • Full samling av video leksjoner fra 1 til 11 klasse (2)
 • design (1)
 • design (2)
 • For huset er alt vakkert og nødvendig. (42)
 • Baderomsfasiliteter (3)
 • For en elsket (18)
 • bønner (2)
 • HELSE (74)
 • leker (9)
 • av plastflasker (22)
 • Irsk snøre: (34)
 • hvordan lage en dagbok (8)
 • carving (40)
 • Quilling (5)
 • kino (7)
 • Datamaskin (12)
 • Søtsaker (0)
 • KAFFE (3)
 • Dukker (18)
 • matlaging. (51)
 • kylling (11)
 • LOSKUTNOE (14)
 • MK (10)
 • Mote for fullt (1)
 • Mine verk (0)
 • bønner (11)
 • Musikk (40)
 • Tegneserier (3)
 • Drikkevarer (5)
 • NYE ÅR ENKYKLOPEDIER (71)
 • nyheter (1)
 • NTML for nybegynnere (5)
 • Støping av gips (2)
 • Påske (21)
 • CASING (35)
 • Kognitiv (9)
 • Verktøy (43)
 • FERIE (11)
 • lappeteppe (5)
 • ANDRE (17)
 • HANDICRAFT: _ (11)
 • assault rifler (11)
 • FISK (15)
 • salater (51)
 • DIY (4)
 • Godteri (9)
 • vers, gratulerer, sanger (9)
 • Håndveske (6)
 • Ordninger (11)
 • Tildochki (1)
 • Topiary (1)
 • TOPARIUM (3)
 • kaker (27)
 • SMILE (6)
 • blomster med egne hender (86)
 • Gardiner (0)
 • Gardiner: (2)
 • sying (23)
 • Jeg er mor (8)

-musikk

-Søk etter dagbok

-Abonner via e-post

-statistikk

tinktur for rengjøringsbeholdere

Her er tegnene som du kan bestemme hva det vaskulære systemet mislykkes.
1. Hodet er ofte svimmel;
2. Det er kortpustethet selv med litt fysisk anstrengelse;
3. Rapid hjertebank, "banke" i templene;
4. Organismen reagerer skarpt for å forandre været
5. Det mørkner i øynene med en skarp forandring i kroppens stilling;
6. Rocking i enhver transport;
7. Noen ganger blir hender og føtter kaldt;
8. Det bryter alle leddene;
9. Om morgenen er svakhet, men midt på dagen søvnig.

For rensing av blodkar er det følgende oppskrift:
- Ta 20 stykker kryddernøkler (krydder som selger i butikken), hell et glass kokende vann, lukk lokket og la det ligge for å infuse for natten. Drikk 1/3 kopp i 30 minutter før måltider 3 ganger om dagen. Og om kvelden i disse 20 neglene legger du til 10 mer og hell kokende vann igjen, insisterer og tar deg neste dag. Deretter får du ny infusjon.
Drikk dette legemidlet i 6 måneder. Dette legemidlet bidrar også til å senke blodsukkeret.

50 g frukt eller blomster av japansk sophora insisterer på 0,5 liter vodka
innen en måned. Drikk 1 ts.lozhke 3 ganger om dagen. Sophor fjerner organiske innskudd på blodkarets vegger, renser blodet

Infusjon av rødkløverkløver normaliserer sammensetningen av blodet og renser det og blodkar, behandler hjernens kar, normaliserer trykket; lyden i ørene forsvinner, hodepine passerer.
Infusjonen er tilberedt som følger: 2 ss. Skeeklær helle et glass kokende vann, kok i 5 minutter, insister 1 time. Drikk 2 ss. skje i 20 minutter før du spiser. Kurs - 3 måneder

Å rengjøre fartøyene, for deres helse: du må ta 100 stykker valnøttblad (friskt eller tørt), revet 25. september (både friskt og tørt) Men alt på en gang trenger du ikke å forberede dem. Det er nødvendig å dele inn i fire deler.
25 blader av valnøtt, samlet 25. september, satt i en emaljepotte, hell 2 liter vann, etter koking, kok dem på en langsom brann i 1,5 timer. Stamme, kaste av bladene, og legg 1 kg sukker eller blomst honning til kjøttkraft og lag over lav varme i 3 timer. Drikk en medisin for 1 ss. om morgenen på tom mage.
Samtidig med bladene, få denne tinkturen: 5 stykker hestekastanje-frukt heller 0,5 liter vodka og insisterer 7 dager, med jevne mellomrom risting. Drikk 35-40 dråper en gang om dagen, til lunsj før måltider. Det reduserer protrombin, oppløser blodpropper, lindrer betennelse i kar i hjernen, og i de venøse kar i ekstremitetene, fjerner gallegangene, fjerner tarmkramper, normaliserer søvn, appetitt, øker hjerte og lindrer depresjoner, kortpustethet, er meget bra etter et slag.


Og mer. For å rense hjerneskip, forbedre hukommelsen Gjør en tinktur fra valnøttpartisjonene: 1 glass septum skal fylles med en flaske vodka, insisterer 2 uker. Drikk 1 ts 1 time per dag om kvelden i 10 dager. Så ta en pause i en uke og gjenta alt igjen til tinkturen er over.
Og så, i morgen du ta infusjon av valnøtt blader, lunsj -nastoyku av conker i kveld, infusjon av membraner av valnøtt.
Tinktur av valnøttblader bør tas lang tid, opptil et år.
Når tilstanden forbedrer, kan du ta en pause i en måned. Med disse oppskriftene helbreder du mange sykdommer.

Med jevnt økt trykk (hypertensjon) sklerose, arteriosklerose, tinnitus, svimmelhet, hjertesvikt, effektiv innsamling av urter og frukt: frukt av Sophora japonica og vill rose, sitronmelisse, hagtorn farge. Alt for å ta i like deler. Oppskrift: 2 ss av samlingen hell 0,5 liter kokende vann, insistere 2 timer. Stamme og tilsett 2 ts honning. Drikk 100 ml 3 ganger daglig før måltider. Behandlingsforløpet - 21 dager, en pause på 7 dager, deretter gjenta behandlingsforløpet.

Blandinger for fartøy

Et fantastisk verktøy, rensende blodårer, er en blanding fremstilt i henhold til følgende oppskrift. Ta i samme vektforhold rosiner, tørkede aprikoser, honning, korn av valnøtter, sitroner. Nøtter, rosiner, tørkede aprikoser og sitron kjøttdeig, tilsett honning blanding alt i et kar eller i en emaljert gryte resulterende blanding ut av emaljen eller glasskål i et kjøleskap. Ta en spiseskje 3 ganger om dagen i 30 minutter før måltider, senest - like før sengetid. For folk hvis fartøy allerede er slagget, men sykdommen ennå ikke har kommet, er den foreslåtte blandingen meget nyttig.
For å styrke og rense blodårene, senke blodtrykket i hypertensjon, og unngå atherosklerose, prøv å helbrede denne måten. Rist 0,5 kg sitroner, bland dem med 0,5 kg honning og 20 knuste kjerner av aprikoskjerner og ta 1 ss. l. blanding om morgenen og om kvelden.
For rengjøring av blodkar Du kan klemme juice fra 3 sitroner, tilsett 5 ss ferskpresset gulrot og pepperrotjuice, 2 kopper honning og bland godt. Ta 1 teskje 3 ganger om dagen for en time før måltider i 2 måneder. Hold blandingen i kjøleskap i en lukket beholder
Rens blodårene og senk blodtrykket ved hypertensjon en blanding av 2 sitroner og 2 appelsiner. Frukt kuttes i deler, fjern beinene og passere kjøttkvernen. Bland blandingen med 2 ss honning, suge dagen i en glassskål ved romtemperatur, og sett deretter i kjøleskapet. Ta 2-3 teskjeer om dagen med te eller før du spiser.

Det er andre måter å styrke og rense blodårene på:
- Skrell 1 sitronhakk, hell 100 g 96 prosent alkohol og insister 7 dager på et mørkt sted. Ta 1 ss 3 ganger om dagen før måltider.
- Bland i en glasskrukke frisk saft av 2 sitroner, 0,5 liter olivenolje, 0,5 kg honning og ta en spiseskje av blandingen 3 ganger om dagen, en halv time før et måltid. Hold blandingen i kjøleskapet.
- Kryss av skorpen av en stor sitron, fyll den med 150 g 96 prosent alkohol og la 3 dager legge til. Ta 1 ss. L., fortynnet i 0,5 kopp smeltet vann, 2-3 ganger daglig før måltider
- Ta 2 ss valerianrot, 1 kopp knust dillfrø og 2 kopper naturlig honning. Bland og plasser blandingen i en stor termosflaske. Tørk opp kokende vann til et volum på 2 liter. Insister 24 timer. Ta 1 ss 30 minutter før måltider 3 ganger om dagen, til blandingen er over. Gjenta en gang i året.
- Et glass rosiner og et glass valnøttkjerner helle et glass honning, tilsett saften av en sitron og bland godt sammen. Ta 1 ss. l. 3 ganger om dagen.

HERRENE MOT SCLEROSIS
Denne oppskriften er den mest effektive måten å bekjempe sykdommen på.
Ta i like deler tørrgress peppermynte og urte salvie. 2 ss. l. denne blandingen fra kvelden brygger 0,5 liter kokende vann og legger det på et varmt sted. I morgen drar du kjøttkraft og drikker 4 ganger om dagen for 1/4 av en 0,5 liter krukke i 30 minutter. før du spiser. Så du vil roe nervene dine og forbedre minnet ditt!

Fra sklerose av cerebral fartøy. Ak, ingen er immune mot senil sklerose - bare for ikke å glemme at fra denne sykdommen er det effektive midler.
• Tinktur av elecampan: 30 g tørr rot av elecampan hell 0,5 liter vodka, insister 40 dager, ta 30 dråper før måltider.
• 200 g askebærbark koke i 2 timer på lav varme i 0,5 liter vann. Ta 20-30 g før måltider 3 ganger om dagen.
• I en halvliter flaske til to tredjedeler av volumet, hell tørrstrimte rosehopper, hell vodka, insister i 2 uker. Ta 20 dråper på et stykke sukker.

Den største fienden til en pensjonist - sklerose! For å hindre det, ta en tinktur som er enkel å forberede. Det spenner alle kroppens systemer og samtidig styrker nervøse, vaskulære systemer.
En kopp behøver tørket indre skille valnøtter, og 0,5 liter av en blanding av apotek tinkturer motherwort, calendula, vendelrot og hagtorn. Kjøp 2-3 flasker av hver tinktur. Som de er på alkohol, fortynne halvparten dem med kaldt kokt vann, og hell deretter septa. Insister 7-10 dager på et mørkt sted ved romtemperatur. Jeg tar 1 ts. 3 ganger daglig før måltider. Kurs -1,5 måneder. Så en uke pause og du kan gjenta

Hvis det er problemer med hjertet, er det godt å bruke hagtorns tinktur, som også kan fortynnes med vann. Det er viktig å observere andelen: et glass partisjoner - 0,5 liter tinktur med vodka styrke.

sklerose:
• Ikke dårlige hjelpeskjærne rosen hofter, som fyller med kokende vann, suge i en halv time, kan du spenne. Ta daglig - de hjelper også som tonic og fra hodepine. Ja, og tilstedeværelsen av vitamin C...
• Hell 0,5 liter kokende vann 200 gram rowanbark rødt, lag over lav varme i 2 timer. Ta 30 ml før måltider.
• Pålitelig antigenisk middel mot senil sklerose. Insister på vodka 40 dager 30 g røtter av elecampane (du kan kjøpe på apotek). Ta 25 dråper før du spiser.
• Et glass tørket hagtornefrukt (du kan kjøpe det på apotek), hell 0,5 liter kokende vann, hold på lav varme i 40 minutter. Oppbevar, ikke filter, i kjøleskapet, ta en spiseskje før du spiser, 2 ss. skjeer om natten.
• Hvitløk, forresten, konsumeres daglig, tynner ut blodet levrer seg, beskytte våre skip fra så mange lidelser: tromboflebitt, åreforkalkning, hjerteinfarkt og slag. Det er tilrådelig om morgenen på en slakk på tom mage og om natten for et stykke, bare for å se gjennom litt. Og hvis du ikke liker lukten hans? Ovenstående og rot persille (fersk og tørr), tygget etter å ha tatt hvitløk, vil fjerne lukten helt.

Rensing og styrking av fartøy etter folkemetoder

Det er kjent at gjennom årene begynner blodårene å tette og miste deres elastisitet. Dette øker risikoen for å utvikle farlige kardiovaskulære sykdommer, som for eksempel hjerteinfarkt eller hjerneslag. For å forbedre patency av fartøy og styrke dem, er det nødvendig å systematisk utføre prosedyren for rensing. Vanligvis brukes ulike urter og medisinske planter til dette formålet. Rensing og styrking av blodkar ved hjelp av folkemetoder forbedrer blodsirkulasjonen, normaliserer riktig funksjon av kardiovaskulærsystemet, og styrker helsen.

Om dårlig vaskulær tilstand kan snakke mange symptomer: trykkstøt, feber, svimmelhet, besvimelse, sykdom, dårlig toleranse for varme, svakhet i morgen og kveld, hjertebank, mørkere i øynene når du endrer posisjon, kalde hender og føtter og ømme ledd.

Betimelig å trekke oppmerksomhet til tilstanden i leddene, kan du fjerne dem fra de skadelige kolesterol plakk, samt redusere risikoen for sykdommer som høyt blodtrykk og hjerteinfarkt. Kanskje, mange vil tro at rengjøring og styrking av ledd krever mye tid og penger, men vi kan forsikre deg om at dette ikke er sant. Alle ingrediensene som brukes til denne prosedyren er tilgjengelige, og beviste folkemetoder er grunnleggende i matlaging. Løsningen er alltid bare for deg - å begynne å rense fartøyene nå eller vent til kroppen begynner å gi alarmsignaler.

Folk oppskrifter for vaskulær styrking

Hos denne dagen tilbyr folkemedisin mange effektive oppskrifter for styrker og rengjøringsfartøy. Noen av dem er gamle, testet i mange år, noen er moderne, basert på vitenskapens prestasjoner. Vanligvis brukes medisinske urter og planter i folkeoppskrifter.

Rensing av fartøy ved hjelp av folkoppskrifter

Rengjøring av blodkar med folkemidlene er brukt siden antikken. Beviste oppskrifter bidrar til å fjerne kolesterolkarboner og andre skadelige innskudd uten hjelp av medisiner. Etter en slik prosedyre stiger en persons vitalitet, humør, arbeidskapasitet, hodepine forsvinner, blodtrykket normaliseres.

Men det er verdt å huske at behandling av blodkar ved folkemessige rettsmidler vil være veldig effektiv hvis en person vil overholde riktig ernæring, mosjon og temperament. Fra kostholdet er det nødvendig å utelukke smør, bearbeidet ost, margarin, hermetisk kjøtt, lard, instant food, pates og kaker. Viktig: drikk et glass vann på tom mage, spise friske salater, dampet kjøtt og fisk, meatless supper, mineralvann og granateple juice. Hvilke folkeoppskrifter vil bidra til å effektivt rydde og styrke skipene?

Folk oppskrifter for avkok og infusjoner

 • Ta inn like store deler av frukten av hunden, rosen av moderbrødet, kirsebæret, morbæren. Fire spiseskjeer av denne samlingen helle en liter kokende vann og la det brygge i 8 timer. Klar til å ta infusjon i to måneder tre ganger om dagen for en halv kopp.
 • Flott for å behandle blodkar og barbær. En spiseskje med hakkede bark og røtter av barbær vanlig helles halv liter liter kokende vann og infunderes i 3-4 timer. Den resulterende infusjonen bør tas før du spiser 100 ml fire ganger daglig.

Barbær og rødkløver for vaskulær rengjøring

 • I halvliter-krukken legger de tørre hodene av rødkløver, hell en halv liter vodka og insisterer på et mørkt sted i to uker, så nødvendigvis belastning. Tinktur å ta daglig i 45 dager, en spiseskje per dag. Etter at du tar en pause i 10 dager og fortsetter kurset.
 • Grønn te med melissa og mynteblader bidrar også til å styrke og rense fartøyene.
 • I en kjøttkvern Grind 250 g av hvitløk, og sitron pepperrot, hell kopp kokende vann og la stå i kjøleskap i en dag. Ta blandingen i en halv time før et måltid for 1 ss. L., spise en teskje honning.
 • 1,5 kg valnøtter, skrelt fra skallet, slip gjennom kjøttkvern og oppbevar i kjøleskap i en tett lukket glasskanne. Ta innen to måneder i en halv time før måltider, og hell 100 ml vann.

Valnøtter for blodårer

Video om de medisinske egenskapene til barbær

Rengjør beholderne med sitron og hvitløk

Rensing av blodkar fra kolesterol med hvitløk og sitron har blitt populært på grunn av de gunstige egenskapene til disse produktene. Hvitløk har en bemerkelsesverdig anti-sklerotisk egenskap, og det renser også skader av skadelig kolesterol. Derfor prøver alle fete matvarer alltid å krydre med hvitløk. Sitronsaft bidrar til å forbedre karbidets elastisitet, og er også indikert for aterosklerose.

Hvitløk og sitron renser fartøyene

Fire peilte hvitløkhoder og fire sitroner med peeling må passere gjennom kjøttkvern. Etter dette blir den resulterende blandingen satt i en 3 liters glassburk og strømmet med varmt vann. Insister i tre dager ved romtemperatur, mens du rører av og til. Deretter belastes og oppbevares i kjøleskapet. Denne infusjonen skal tas tre ganger daglig for 100 g. Forløpet av rengjøring av fartøyene varer i 40 dager, hvor du må drikke fire banker av denne infusjonen.

Hvitløk-alkohol tinktur for rengjøring av blodkar

Hvitløk-alkohol tinktur ble brukt i gamle Tibet. Hun ble ansett som en av måtene å opprettholde utmerket helse, livskraft og ungdom til alderdom. For å forberede denne tinkturen trenger du 150 ml alkohol eller vodka og 150 g renset hvitløk. Hvitløk må knuses eller finhakkes, brettes i en glassburk og helles med alkohol. Kanen er tett lukket med et lokk og innpakket i en mørk klut for å hindre muligheten for lys. Den resulterende blanding blir infundert på et kjølig sted i 10 dager. Drenne deretter alt og la det brygge i tre dager. Etter at væsken er hellet i en annen beholder og tatt 30 minutter før måltider i tre måneder. Tinktur skal legges til 50 gram melk eller vann.

Ved hvert måltid skal antall dråper øke med en. For ikke å bli forvirret, anbefales det å skrive en tidsplan for å ta hvitløk og alkohol tinktur.

Medisinske urtepreparater for vaskulær behandling

Enkle folkeoppskrifter vil bidra til effektivt å kvitte seg med kolesterolplakk og forbedre tilstanden til blodkar.

 • Ta 100 gram birke knopper, kamille, yarrow og immortelle. Hell en spiseskje med å samle 500 ml kokende vann og la det brygge i en halv time. Om natten, drikk et glass infusjon, legg til en teskje honning til den. Resterende infusjon skal oppvarmes og drukket om morgenen 20 minutter før frokost. Drikk denne infusjonen trengs daglig, til hele samlingen er fullført.
 • Vel renser fartøy og løvblad. 7 stykker tørkede løvblader skal fylles med 300 ml kokende vann, kok i 5 minutter over lav varme og insistere på fire timer. Ta kjøttkraft i små søppel i tre dager.
 • Rør 2 ss knuste rosenhips, 5 ss, hakkete nåle og 2 ss løkeskall. Alt dette helles 700 ml kokende vann og kok i ca 10 minutter over lav varme. Etter det, sett inn et varmt teppe og la over natten. Drikk buljongen i en måned for 1 liter hver dag.
 • Lika deler av blomster av søt kløver, japanske Sophora-frukter, urter av eng-geranium blandet. To spiseskjeer av samlingen samlet opp, hell en halv liter kokende vann og la stå for natten. Etter dette blir infusjonen godt filtrert og tatt på en tredjedel av glasset tre ganger om dagen i 2 måneder.

Urtepreparater for behandling av blodkar

Før du fortsetter å rengjøre fartøyene med påviste folkemidlene, er det verdt å rense tarmene med saltvann. Ellers vil alle akkumulerte toksiner og giftstoffer komme inn i blodet, noe som vil gi ingenting til alle anstrengelser.

Tinktur av hvitløk for rensing av blodkar

Hvitløk kalles "krydderkongen". I tillegg har den en medisinsk effekt, som den har vært mye brukt i folkemedisin siden antikken. Spesielt populært er tinkturer fra denne grønnsaken, som har evnen til å rense blodårene.

Nyttige egenskaper og sammensetning

Nyttige egenskaper hvitløk skyldes sammensetningen. Grønnsaker inneholder biologisk aktive stoffer i balansert proporsjoner:

 • vitaminer B og C - øke kroppens motstand mot infeksjoner, gjenopprette nervesystemet, forbedre stoffskiftet, spille rollen som antidepressiva;
 • allicin (et naturlig antibiotika) - ødelegger den patogene mikrofloraen (effekten av å ta 1 milligram allicin er sammenlignbar med virkningen av 15 enheter penicillin);
 • Inulin - forbedrer intestinal motilitet, gjenoppretter nyttig mikroflora;
 • kolin - senker konsentrasjonen av kolesterol, gjenoppretter nervøsitet, har antidepressiva egenskaper;
 • fitontsidy - har en antioksidant effekt, lindrer betennelse;
 • essensielle oljer - gi vegetabilsken en bestemt smak, ha en gunstig effekt på kroppen;
 • aminosyrer - tjene som byggemateriale for celler;
 • Kalium - gjenoppretter vannbalanse, eliminerer puffiness;
 • kalsium og fosfor - styrke beinene, forhindre utvikling av rickets og osteoporose.

Under påvirkning av alkohol aktiveres stoffene som utgjør hvitløk, noe som øker fordelene ved produktet.

Hvitløk tinktur kalles "medisin for alle sykdommer", da det har en komplisert effekt på kroppen:

 • styrker immunforsvaret;
 • ødelegger virus og patogene bakterier;
 • lindrer betennelse
 • stopper putrefaktive prosesser;
 • opprettholder det normale nivået av kolesterol;
 • Renser fartøy av kolesterolplakk;
 • øker fluiditeten i blod og forhindrer clumping av blodplater;
 • oppløser trombi;
 • øker elastisiteten og permeabiliteten til veggene i blodkarene;
 • normaliserer blodtrykket
 • aktiverer hematopoiesis og blodsirkulasjon;
 • forbedrer metabolismen;
 • gjenoppretter funksjonen av skjoldbruskkjertelen og tymuskjertlene;
 • forbedrer tilstanden av leddene;
 • fjerner fra kroppsslagg og giftige stoffer;
 • ødelegger helminths;
 • normal funksjon av alle kroppssystemer;
 • gjenoppretter den hormonelle bakgrunnen;
 • senker aldringsprosessen;
 • Lindrer fra døsighet
 • skål
 • eliminerer depresjon og stress;
 • øker seksuell aktivitet, utholdenhet og ytelse;
 • hindrer kardiovaskulær og kreft;
 • forbedrer tilstanden til hår, hud og negler.

Indikasjoner for å motta tinkturer av hvitløk er forkjølelse og virale sykdommer, revmatisme, arteriosklerose, hypertensjon, kreft innledende fasen. Men du kan bare bruke hjemmemekanismer bare etter å ha konsultert en lege, i tillegg til foreskrevet medisiner.

Cooking oppskrifter

Det er mange oppskrifter for matlaging av hvitløkstinkturer. Når du velger det optimale alternativet, er det nødvendig å ta hensyn til virkningen av stoffet.

Før du begynner å forberede tinkturen, bør du lese følgende regler:

 • ta bare en frisk grønnsak, det bør ikke være foreldet, tørt eller spiret;
 • Ikke bruk metallobjekter: rengjør hvitløk med hender, slip med en leire, keramisk eller tremørtel (du kan ta en keramisk kniv);
 • Det er godt å sterilisere oppvasken for fremstilling og lagring av legemidlet.
 • Når du behandler ration med grønnsaker og frukt, unntatt "tung mat".

Det anbefales å begynne å lage tinkturen i nymåne, og ferdig - i fullmåne. Den beste behandlingstiden er høst. Det er i denne perioden at hvitløk har den mest effektive effekten.

Tibetansk oppskrift

Oppskriften på alkoholtinktur ble utviklet i Tibet av munker for flere hundre år siden og krever streng overholdelse av teknologi.

Hvitløk (250 gram) blir avskallet, vasket og malt med mørtel. Den resulterende oppslemning (med saft) helles i en beholder laget av porselen eller mørkt glass og helles ufortynnet alkohol (300 ml) uten omrøring.

Insister på et mørkt kjølig sted i 10 dager, lukk lokket tett. Deretter filtrer, klem kaken og la i tre dager. Hvis du gjør alt riktig, blir tinkturen en grønn skygge. I dette tilfellet er det delt inn i 2 deler: den nedre (mørke) og den øvre (lys). Overdelen er forsiktig drenert, og den nedre delen brukes til behandling.

Alkoholtinktur brukes til å rense fartøyene, noe som er spesielt viktig for folk i mellom og alder. Det også eliminerer spasmer, gjenoppretter blod sammensetning, forbedrer funksjon av hjernen fartøy og hindrer utvikling av aterosklerose, åreknuter, hjerteinfarkt, slag, behandler sykdommer i ledd, forynger kroppen og har en avstivende effekt.

Tinktur tas for 5-10 dråper 2-3 ganger om dagen, vaskes med melk i 10 dager. Da må du ta en 3-4 måneders pause, hvoretter behandlingsforløpet kan gjentas.

Tibetansk oppskrift på hvitløktinkturer for vaskulær rengjøring anbefales ikke å bli brukt oftere enn en gang om 5 år.

På vodka

Nesten ikke dårligere enn den tibetanske oppskriften på hvitløk på vodka. Den har en kraftig tonic og restorativ effekt, forbedrer nyrernes funksjon og lindrer puffiness, regulerer metabolisme, bidrar til normalisering av vekt, forhindrer aterosklerose. Spesiell fordel vil gi et middel til menn, da det bidrar til å øke styrken.

For en oppskrift på hvitløktinktur på vodka, blir grønnsaken (100 gram) renset, knust i små stykker med en keramisk kniv og dekket i en halv liter krukke med mørkt glass. Hell vodka (du kan ta alkohol fortynnet med vann). La opp til infusjon i 2 uker (hver dag skal legemidlet ristes).

Ta tre ganger om dagen på en teskje før du spiser.

På vinen

Hvitløk (12 nelliker) rengjøres og kuttes i små stykker, dekkes i en glassflaske og helles med tørr rødvin (750 milliliter). Beholderen er tett lukket og plassert på vinduskarmen, opplyst av direkte sollys, i 2 uker. Røyket regelmessig.

Du kan legge malurt til infusjonen. I dette tilfellet blir de tørre bladene av planten (2-3 spiseskjeer) malt og blandet med hvitløkskjøtt. Blandingen er plassert i en beholder med mørkt glass og fylt med rød eller hvit tørr vin. Insister 5 dager, jevnlig risting.

Ta medisinen på en teskje før du spiser i en måned.

Skjær på feil renser fartøy, fjerner salt fra kroppen, aktiverer metabolisme, øker effektiviteten, hindrer hjerte- og karsykdommer, og gjengir effektivt mot leddsykdommer ved å legge malurt.

På vannet

Tinktur av hvitløk på vann anbefales for de som er kontraindisert med alkoholholdige legemidler: barn, gravide, eldre, drivere.

For å gjøre det, hogge hvitløk og hell det med vann i forholdet 1: 3. La i 14 dager på et mørkt sted, risting daglig. Den anstrengte medisinen er blandet med honning og sitronsaft. Drikk før du legger deg på en spiseskje.

Vanninfusjon forbedrer blodegenskaper, aktiverer, lindrer depresjon, forhindrer forkjølelse.

På olje

Hvitløk (hode) renses og knuses inn i vassdrag, fylt med solsikke eller olivenolje (et glass) og sett i kjøleskapet i 3 dager. Ta en spiseskje på tom mage i 15 dager eller bruk til å sitte på salater.

Oljedinktur hjelper med reproduktive problemer, regulerer menstruasjonssvikt hos kvinner og øker styrken hos menn, og brukes også til forebygging av kreft.

På melk

Hvitløk (20-30 denticles) rengjøres og kokes i melk (250 ml) i en kvart time. Bruk etter kjøling i løpet av dagen. Tinktur på melk hjelper med patologier i luftveiene (eliminerer angrep av kvelning, behandler lungesykdommer), utviser ormer.

Drikk medisinen tre ganger daglig for 70 milliliter eller 250 milliliter før sengetid.

Med ingefær

Grind hvitløk (250 gram) og ingefærrot (250 gram). Kashitsu er plassert i en glassburk, strømmet med sitronsaft (200 milliliter) og vodka (en halv liter). Kapasiteten er tilstoppet og plassert i kulde.

Bruk 3 ganger om dagen på en spiseskje 20 minutter før du spiser. Ginger ekstrakt renser fartøyene, aktiverer stoffskiftet, svekker appetitten og fremmer vekttap.

Med sitron

Hvitløk (200 gram) rengjøres og pundes i en mørtel. Legg til sitronen (200 gram), som sammen med skallet er malt i en blender. Den resulterende brønnen helles med varmt vann (en halv liter) og legges i kjøleskapet i 4 dager.

Ta daglig 50 ml før måltider for å rengjøre fartøyene i 40 dager. Som et resultat, er spasmer av karene eliminert, kapillærene styrkes, lyden i ørene forsvinner.

Med rød pepper

Hvitløk (5-6 denticles) er rengjort og malt, blandet med en hakket peppertopp og plassert i en flaske. Hell vodka (halv liter) eller alkohol (300 milliliter). Tett tilstopping, insistere på et mørkt, kjølig sted i 3 dager. I den forberedte tinkturen kan du legge til sitronsaft.

Ta før måltider: daglig på spiseskje eller tre ganger om dagen for 3-5 dråper. Tinktur på pepper renser blodkar, gjenoppretter nervøsitet, forhindrer forkjølelse og hjerte-og karsykdommer, forbedrer appetitten.

Hvordan tar jeg det?

Hvitløk tinktur anbefales før mottaket fortynnes i en spiseskje melk, for å lette den irriterende effekten på magehinnene i fordøyelseskanalen.

Ordningen med mottak inne

Den optimale effekten kan oppnås hvis du tar en alkoholholdig tinktur av hvitløk i henhold til ordningen vist i tabellen under.

Les Mer Om Fartøyene