Rengjøring av kolesterolkarbonene

Legg igjen et svar

Med alderen blir det nødvendig å rense kolesterolkarbonene, fordi med økt grad av økt risiko for kolesterolplakk. Og konsekvensen kan være utviklingen av aterosklerose. Et overskudd av skadelige lipoproteiner er opprettet, som legger seg på vegger av fartøyene og provoserer utseendet av patologier. Kolesterol utfører også en nyttig funksjon - sirkulerer i blodet i form av lipoproteiner, forsyninger organer og vev med nyttige stoffer. Mennesket er stadig på utkikk etter måter å behandle med naturlige ingredienser. På spørsmålet om hvordan du trygt og uten medisiner renser seg selv fra skadelige kolesterolplakk, har det lenge vært kjent: ved hjelp av folkemetoder.

Det er mange testet og testet "hjemme" metoder for å eliminere overskytende kolesterol fra blod og blodårer.

Rengjøring med urter

Urtete er til nytte, styrker immuniteten, frigjør kroppen av giftstoffer og forhindrer forekomsten av ulike sykdommer. Et stort pluss av urte nasties mot kolesterol er at de kan være full til friske mennesker, forhindre utseende av kolesterol og styrke deres blodårer som helhet. Hvis du velger å bruke tradisjonelle metoder for å rense blodet, bør man huske på at det bør fjernes fra kostholdet matvarer rike på eksogene kolesterol, bør utelukkes fra bruk av alkohol og å redusere røyking.

Menneskene skapte mange forskjellige oppskrifter infusjoner av urter, systematisk bruk av som rense blodet kommer fra aterosklerotisk plakk, blodårene blir sunn elastisitet, restaurert sine vegger fra skade. Hvis kolesterolnivået økes kraftig, kan det være nødvendig å kombinere folkemedisin med medisinering. Med forbedring av tilstanden, kan du bare bytte til urtete.

Populære folkemetoder og oppskrifter for å rense blodårer fra kolesterol

Oppskrift på furu nåler

Det er nødvendig å male 5 ss friske unge nåler. Tilsett 2 spiseskjeer av løkskall og 3 ss rose hofter, hell i en gryte, hell 1 liter varmt (men ikke kokende vann!) Vann. Brenn i kokende vann i minst 10 minutter. Deretter bør buljongen plasseres i varme, du kan pakke den med et teppe, og insistere om 7 timer. Drikk 1 liter per dag. Forløpet av slik behandling bør være en lang periode.

Ginger infusjon med sitron

Ta ingefærrotten av en liten størrelse, rist. Å klemme inn i en termosjuice av en sitron, for å sette der ingefær og en spiseskje med honning. Hell vann 70 grader, insister noen timer. Du kan drikke hele dagen i stedet for te. Det er et annet alternativ for mottak av nasjonale narkotika - ikke helle vann og en blanding av ingefær, sitron og honning, frynsete til en homogen masse, og ta en teskje daglig.

Sitron-oransje blanding

Rensing av kolesterolkarbonene har perfekt sitron og oransje: i samme mengder sliper sitron og oransje. Legg til fersk honning. For 4 frukt - 2 ss honning. Oppbevares på et kjølig sted i maksimalt 3 dager, og deretter tilberedes en frisk, frisk blanding. Ta 3 ts. per dag, i 1 måned.

Honning behandling

I rensemidler for kolesterolkarboner er det ofte honning. For forebygging anbefales det å spise honning før frokost, en skje hver dag. En ganske populær oppskrift er honning med kanel. Det er nødvendig å ta 3 ss honning, 4 ss kanel. Alt dette er godt blandet og fortynnet i 3 glass varmt kokt vann. Daglig ta minst 200 gram, 3 ganger.

Oppskrift med hvitløk

Vi rengjør 300-350 gram hvitløk. Deretter knuses det i en hvitløk eller rist den, legg den i en krukke, lukk den og sett den i et teppe. Sett på et mørkt sted. Når hvitløk forlater juice, legg til 200 gram medisinsk alkohol. Sett igjen på et mørkt sted i 10 dager. Deretter stram eller vri ut, hell i en flaske, tilsett 50 gram propolis-tinktur, la stå i ytterligere 48 timer. Drikk 2-3 dråper daglig, om morgenen og ettermiddagen. Kurset tar 2 måneder. Tibetansk metode for denne hvitløk: Hak 150 gram hvitløk, hell 150 ml vodka eller alkohol, la stå på et mørkt sted i 10 dager. Klem deretter i gasbind, insister ytterligere 72 timer. 15 dråper av denne infusjonen settes til 50 ml melk og drukket en halv time før måltider i en måned. Dette kurset bør gjentas flere ganger i året.

Hvitløk og malurt

Skrell hvitløk (200 gr) grind i kjøttkvern, hell 100 ml alkohol. Å sovne i en flaske glass og å insistere i 3 uker. Drain, insister igjen i 3 dager. Deretter tilsettes 3 ss honning og 1 teskje propolis til infusjonen. Drikk daglig 3 ganger, begynner med 1 dråpe og øker med 1 med hver inntak av den første uken. Deretter for den andre uken med hver metode for å redusere med 1 dråpe, ved slutten av 2. uke skal det være 25 dråper per 1 mottak.

Kombinasjonen av sitron og hvitløk er et kraftig vitaminduo fra kolesterol. Tilbake til innholdet

Sitron og hvitløk infusjon

Sitrus i et stort antall lagrede vitamin C. Ascorbinsyre styrker forsterkningen av arteriene og blodkarene sterkt. For å forberede infusjonen av sitrusfrukter skal brukes sammen med huden. Ta 4 hoder av mellomstor hvitløk, skrell, slip i kjøttkvern sammen med 4 sitroner. Sett i en krukke med en kapasitet på 3 liter, hell kokende vann. Insistere gjennom dagen, drenere. Infusjon tar 100 gram 3 ganger om dagen. Drikkeinfusjon bør være minst en og en halv time. For denne perioden må du forberede 4 slike banker. Holdbarheten til væsken er opptil 10 dager.

Nøtter mot kolesterol

Bra rent kolesterolet ved hjelp av nøtter: valnøtter 1,5 kg rene skjell, knuste (du kan male i en kjøttkvern), helles i en krukke. Ta 1 spiseskje før måltider i morgen og kveld. Vask ned med et glass vannt vann. En slik nyttig bruk av nøtter er ønskelig å bli gjentatt flere ganger i året.

Bay leaf

Lavrabladene er svært nyttige for rensing og forebygging av skadelige lipoproteiner. De styrker fartøyene, fjern overskytende kolesterol fra kroppen. Klargjør laurbærinfusjonen som følger: 7 g laurbær blader vann. Kok og kok i 5 minutter. Hell kokongen i en bolle med et tett lokk og trykk i 4 timer. Drikk i små porsjoner en time etter å ha spist. Kurset tar 3 dager. Du kan bruke et annet alternativ: grind sitron og 100 gr hvitløk. Hell denne blandingen av 0,5 liter vodka, sett 5 laurbærplater av middels størrelse. Insister 30 dager. Drikk 1 ts 3 ganger daglig etter måltider.

Behandling med skrelle poteter

Kjøttkraft fra potetskallet: ta 3 middels poteter. Vask, klipp av "øynene" og den skadede huden. Klipp opp rengjøringen til en tykkelse på 1,5 cm. Legg dem i en gryte, hell 800 g vann, legg 1 gulrot, 1 selleri, 1 løk og 4 hvitløksklær. Kok i ca 30 minutter over lav varme til grønnsakene blir myke. Tilsett salt og pepper etter smak.

Te fra potet peeling: kok ferske potet peeling i 5 minutter. For 1 liter vann må du rengjøre 5-6 medium poteter. Kjøttkraft skal tas 1 kopp 3 ganger om dagen. Slik te hjelper ikke bare med å bli kvitt dårlig kolesterol, men også å redusere trykk. Nyttig for hypertensive pasienter, så raskt og uten skade reduserer nivået av kolesterol.

Andre hjem rettsmidler

Bean Treatment

Du kan bekjempe kolesterol og bruke bønner. For å gjøre dette, fyll 100 gr bønner med vann og la det komme til å fylles om natten. Deretter byttes vannet, hell en kjepp med brus og kok over lav varme til klar. Hele bønnene må spises 2 ganger i 1 dag. Kurset varer 21-30 dager, i løpet av denne perioden er det en merkbar nedgang i kolesterol.

Urteblandinger

Kamille, St. John's wort, immortelle og bjørk knopper: ta 100 gram hver, bland i bakken form. 20 g av denne blandingen helle et glass kokende vann og la stå i en halv time. Stamme, delt i halvparten. I en del av infusjonen, legg til en teskje honning, ta før sengetid. På den annen side legger du til honning og drikke om morgenen. Gjenta prosedyren hver dag til urteblandingen er over. Kjøttkraft burde alltid være frisk! Gjenta behandlingen hvert 5. år.

Det finnes en annen oppskrift, som du kan kjøpe for et apotek. Ta fruktene av Sophora japansk - 100 gr, mistelten hvit (gress) - 100 gr. Plasser i en glassburk og fyll opp med vodka. Smør på et mørkt, kaldt sted i 21 dager. Drikk 5-7 dråper 30 minutter før du spiser. Denne tinkturen har en gunstig effekt på cerebral blodsirkulasjon, styrker veggene i blodårene.

Folkemidlene har lenge vært samlingen av urter, som har en generell positiv styrking effekt. De vanlige bruksmetodene vil være forskjellige infusjoner og avkok. Når du bestemmer deg for å rense kroppen din på denne måten, bør du huske at det kan være en individuell intoleranse for noen urter. Derfor er det tilrådelig å konsultere en kvalifisert spesialist selv med behandling av folkemidlene.

Vaskulær rengjøring fra kolesterolplakk

Folk rettsmidler for å fjerne blodkar fra kolesterol plaques

Folkemessige rettsmidler for fartøy

Rensing av kar med hvitløk og sitron

Hvitløk er et populært folkemidlet med anti-sklerotiske egenskaper. Hvitløk gjør at du kan rense fartøyene godt, løser kolesterolplakk og salter, ødelegger mikrober og virus. Den inneholder adenosin, som normaliserer mengden blodplater og forhindrer økning i blodkoagulasjon.

Hvitløk bør ikke brukes umiddelbart etter sliping, men etter 15 minutter. Dette er tiden det tar for enzymatiske reaksjoner som stimulerer aktiviteten til helsefremmende stoffer. Selv om hvitløk bare spises i 3 måneder, vil mengden kolesterolplakk reduseres med 12-20%. Mennesker oppskrifter for rengjøring av hvitløk fartøy har mange positive vurderinger.

Hvitløk, sitron og honning inneholder mange medisinske stoffer som renser karene som er berørt av aterosklerose, og øker også deres elastisitet

For å rense karene fra kolesterolplakkene, ta 4 sitroner sammen med huden og 4 skrellede hvitløkhodene. Pass dem gjennom en kjøttkvern, overfør til en ren 3-liters krukke og hell varmt kokt vann. Fra tid til annen, rør blandingen. Insister det i tre dager ved romtemperatur. Etter denne tinkturstammen og sett i kjøleskap eller på et annet kaldt sted.

Å ta klar hvitløk-sitron tinktur anbefales for 100 g 3 ganger om dagen. Totalt trenger du å drikke 4 bokser med infusjon. Dette løpet av rengjøring av blodårene vil ta deg ca 40 dager. Det bør gjennomføres en gang i året. På slutten av kurset vil trykket normalisere, hodepine forsvinner, og kolesterolnivået vil falle (du kan være sikker på dette ved å bestå en blodprøve).

Hvordan rengjøre fartøyene med valnøtter

Det finnes andre folkemidlene for rengjøring av skip fra kolesterolplakk. For eksempel ved hjelp av valnøtter. Spesielt nyttig for dette formålet er deres grønne øvre skall. Men for å rense fartøyene kan du bruke en nøkkelkjerne.

Ta 1,5 kg skalte valnøtter og send dem gjennom kjøttkvernen. Sett den knuste massen i en krukke i kjøleskapet eller på et annet kjølig sted. Spis 1 ss hver. med toppen av jordnøttene 2 ganger om dagen - om morgenen og om kvelden - 30 minutter før et måltid, vask med 100 ml vann.

Det anbefales å spise klar honningnøttemasse 4 ganger daglig, 1 ss hver. før du spiser. Et slikt preparat må være forberedt hver morgen til neste dag. Forløpet for denne rengjøringsmetoden er 1 måned

Fortsett å ta denne løsningen daglig til du spiser alle nøtter. Det tar deg ca 2 måneder. Etter å ha gjennomført et renseprosess ved hjelp av valnøtter, vil du normalisere trykket, migrene vil passere, smerten som forårsaket av åreknuter og tromboflebitt vil forsvinne. Dette løpet av rensing skal gjøres 1-2 ganger i året.

Et annet alternativ for rengjøring: ta 5 knuste valnøttkjerner og bland dem med 1 ss. naturlig honning av lyse farger. I den ferdige blandingen tilsettes 1 knust frisk ananas, og bland deretter hele massen. Sett den i en mørk glassbeholder, lukk den tett og legg den på et kjølig sted for en dag.

Tibetansk måte å rense fartøy på

Ta 100 g av St. John's wort, kamille, birk nyre, immortelle. All slipe, bland i en beholder og lukk lokket.

Om kvelden 1 ss. Blandingen helles 0,5 liter kokende vann, insisterer på 20 minutter, strekker seg gjennom vevet og klemmer. Hell væsken i et glass, oppløs det i 1 ts. honning og drikke før sengetid. I morgen, varme den gjenværende væsken for et par og oppløs det i 2 ts. honning. Drikk 15-20 minutter før frokost. Gjenta denne prosedyren hver dag til blandingen er ferdig. Forløpet av rensingen kan gjentas ikke tidligere enn i 5 år.

Dette middelet gjør blodkarene mer elastiske, fjerner dem fra kalkstein og fettavsetninger, forbedrer stoffskiftet og eliminerer svimmelhet. Det brukes ikke bare til rensing av blod. men også med aldring, en reduksjon i kroppens forsvar, sykdommer i kardiovaskulærsystemet, for å forbedre metabolisme og forhindre hypertensjon og aterosklerose.

Fra kolesterolplakk

Det er mange forskjellige måter å rense av kolesterolplakk, inkludert medisinering (for eksempel basert på verbena). Det er imidlertid viktig å huske at for hver metode er det også kontraindikasjoner, og det anbefales derfor å konsultere en lege.

Ernæring for å senke kolesterol i blodet

Følgelig krever oppløsningen og utskillelsen av plakkene i karene en revisjon av dietten. Det bør bygges på bruk av lavsaltet og kalorifattig mat. 70% av kostholdet skal være frukt, bær og grønnsaker, 20% - lett fordøyelig protein. Men fett kan bare representeres vegetabilsk uberørt olje.

Rengjøring av vaskulært kolesterol med folkemidlene

Kjenner du blodkolesterolnivået ditt? Hvis ikke, doner blod til analyse. Normalt bør kolesterolnivået være ca 5 mmol / l. Hvis resultatet av analysen overskrider normen, minst 2 mmol / l, er det verdt å tenke på helsen din. Forhøyet kolesterol er hovedårsaken til hjerte- og karsykdommer: aterosklerose, hjerteinfarkt, slag og andre.

For å forhindre utvikling av farlige sykdommer, bør du regelmessig rengjøre kolesterolkarbonene hvis nivået er høyere enn normalt.

Først for dette er det nødvendig å følge en diett:

 1. Unngå fett kjøtt fra kostholdet, erstatt svin med kalvekjøtt, fjærfe og kaninekjøtt;
 2. bruk sjøfisk og sjømat minst 3-4 ganger i uken;
 3. øke i kostholdet mengden frukt og rå grønnsaker, så vel som juice fra dem;
 4. daglig inkludere i menyrätter rik på fiber og sporstoffer, noe som bidrar til fjerning av kolesterol fra kroppen. Disse er frokostblandinger: bokhvete, brun ris, havremel. Og også belgfrukter: bønner, erter, linser og soyabønner;
 5. bruk surmjölkprodukter med redusert fettinnhold
 6. i stedet for animalsk fett, margarin og smør, skal vegetabilske oljerte råvarer bli konsumert;
 7. arrangere en gang i uken fruktfaste dag. For å gjøre dette må du dele 1,5 kg frukt (unntatt bananer og persimmoner) i seks måltider og spise om dagen.

For det andre, å rengjøre kolesterolkarbonene krever daglig mosjon og turgåing. Avvis fra røyking og alkoholholdige drikkevarer, hvis det er overvekt - bli kvitt den.

I tillegg til de ovennevnte tiltakene er det fremdeles noen verktøy for å rense hjertets blodkar:

Rengjøring av urter med urter

 • Bland en del lakrisrot og kløverengblomster, 1 spiseskje av blandingen, hell 1 kopp kokende vann og insister 30 minutter. Ta 15 minutter før måltider ½ kopp to ganger om dagen. Behandlingsforløpet i 20 dager, deretter en månedspause og igjen for å gjenta. Takket være dette behandlingsforløpet er hjernens fartøy godt ryddet.
 • Bland 1 kopp dillfrø og 1 ss valerianrødder, pre-bakken. Hell blandingen med en liter kokende vann i 24 timer. Deretter spenne og vri ut. Til infusjonen, legg til 2 ss honning. Ta 1 spiseskje tre ganger daglig i 30 minutter før måltider gjennom hele tiden til infusjonen avsluttes. Oppbevar infusjon som anbefales i kjøleskapet.
 • Grønne furu nåler og små kjegler satt i en liter glassburst til toppen og fyll med vodka. Lukk boksen og legg det på et varmt sted. Etter 10 dager, bør tinkturen filtreres og tas fra 10 til 20 dråper, fortynnes i varmt vann tre ganger daglig før måltider i en måned. Behandlingen bør gjentas nøyaktig i en måned.
 • Bland 30 g St. John's Wort, 20 g av øyet, 50 g jordbærblad og 80 g mynte. Ta 2 ss av blandingen og hell 500 ml kokende vann i 10-12 timer. Infusjon til infusjon. Drikk ½ del av ekstraktet oppnådd om morgenen, og resten om kvelden.

Folkemidlene

Her er en veldig deilig oppskrift på å rense blodårene.

Det vil være nødvendig: selleri - en rot, ett stort eple, salatblader, dillgrønt, 2-3 fedd hvitløk, 1 ts sitron og samme honning, uberørt solsikkeolje. Selleri og eple rist på et stort riper. Alle ingrediensene er blandet, salt er ikke nødvendig. Inkluder i salongen din tre ganger i uken, og blodkarene dine vil være fri for kolesterolplakk.

Bemerkelsesverdig hindrer utviklingen av aterosklerotisk plaque tinktur av hvitløk for å rense blodkar.

Slik forbereder du det: Hak 350 g hvitløk i en slurry og sett i en krukke, dekk den, sett den i en klut og legg den på et mørkt sted for infusjon. Deretter skilles væskedelen fra vannkoker og blander den med medisinsk alkohol (200 ml). Banken bør lukkes igjen og sitte på et kjølig, men ikke kaldt sted i 10 dager. Da er det nødvendig å presse ut massen, og insistere den mottatte væsken i tre dager. Kurset varer 6 uker. Ta 2 dråper før måltider tre ganger om dagen.

I tillegg til hvitløktinkturer for rengjøring av karene, kan du prøve andre oppskrifter med hvitløk. For eksempel, i folkemedisin, brukes rensing av blodkar med hvitløk og sitron.

Du trenger hvitløk - 4 store hoder og 4 hele sitroner. Renset hvitløk og sitroner med hud bør føres gjennom en kjøttkvern. Den resulterende massen er plassert i en 3-liters krukke og hell varmt vann til kantene. Infusere i tre dager, rør av og til, ved romtemperatur. Deretter fyller infusjonen og legges i kjøleskapet. Ta det tre ganger om dagen for 100 ml. For å fullføre hele behandlingsforløpet må du drikke fire av disse bokser.

Etter å ha fullført behandlingsforløpet, vil du føle deg bedre, mer energisk, hodepine vil passere, trykket kommer tilbake til det normale, og kolesterolnivået vil synke markant.

Og en annen svært effektiv måte: Rengjøring av fartøyene med laurbærblad.

Hvordan rengjøre blodkarene hjemme?

Fra år til år lider flere mennesker av hjerte-og karsykdommer, både mellom og gamle, og svært unge. Blodplasmaet forandrer seg hele tiden. Det påvirker livsstilen, ernæringen, kroppens generelle tilstand og til og med følelser.

Vi vet alle om kolesterolet for kroppen vår. Det kan være høy og lav tetthet. Den første av dem er ikke farlig og enda mer sannsynlig omvendt, mens den andre er i visse konsentrasjoner en trussel mot blodårene. Partikler av kolesterol skader det indre skallet av arteriene og danner komplekse forbindelser med blodplater og andre plasmakomponenter, er festet på det skadede området.

Over tid vokser disse formasjonene i fartøyets lumen som et resultat av at flere og flere komponenter er lagd på dem. Deres leger kalles kolesteriske eller atheromatøse plakk, og selve prosessen kalles aterosklerose. Over tid øker plakkene så mye at båtens diameter reduserer og forverrer den normale blodstrømmen i denne arterielle regionen. Og dette fører til lammelse av indre organer. Hvis aterosklerose angriper hjertets og hjernens kar, kan alt slutte med hjerteinfarkt eller hjerneslag. For å unngå dette er det nødvendig å regelmessig rengjøre kolesterolkarbonene.

Det er en masse teknikker for rensing av blodkar. Her tilbys bare de mest enkle og rimelige folkeoppskrifter, som alle enkelt kan bruke hjemme. De vil hjelpe ikke bare å rense blodkar av kolesterol og andre fettstoffer, men kan også øke deres elastisitet betydelig, og redusere byrden på hjertet.

Bland i like store mengder immortelle, St. John's wort, kamille og bjørk knopper. Brygg 1 ss. blanding av en halv liter kokende vann, la i 20 minutter. Legg til 1 ss. honning og drikke halvparten av infusjonen mottatt, hvorpå du ikke trenger å spise noe i en halv time. Hvil resten av infusjonen neste morgen og drikk på tom mage. En halv time igjen, ikke spis noe.

Konsentrer ferske nåler, hugg det. Deretter 5 ss. Bland nåle med 2 ss. peeling av løk og 3 ss. nyper. Blandingen helles i vann (700 ml). Den resulterende løsningen kokes og holdes på lav varme i 10 minutter, hvoretter beholderen pakkes inn i et tett stoff og la det stå over natten. Kjøttkraft drikker 1 liter om dagen i fire måneder.

Klipp brikkene i to appelsiner og to sitroner, fjern beinene og bla gjennom kjøttkvernen. I bakken massen, legg 2 spiseskjeer. honning. Kashitsu satt i kjøleskapet for en dag. Ta blandingen før måltidet til 2-3 ts.

Hvitløk kan også gjøre fartøyene mer fleksible og smidige. For å lage hvitløk, ta 350 g renset hvitløk, legg den ned, legg den i en krukke, dekk den, pakk den med en klut og legg den på et mørkt sted. Etter at vasselen er infundert, bland den flytende delen med 200 ml ren medisinsk alkohol.

Lukk krukken og legg den på et kjølig sted, men ikke i kjøleskapet. La for å infuse i 10 dager, trykk deretter ut massen og trykk væsken i 3 dager. Drikk et par dråper tre ganger daglig før måltider i 6 uker.

For å forberede rengjøringsblandingen vil det kreves frø av dill, valerianrot og honning. Frø av dill og valerianrot må først slipes på et riper og en kaffekvern. I en to-liters termos, plasser 2 ss. skjeer med honning, et glass dillfrø og 2 ss. skjeer av valerianrot. Hell den resulterende blandingen med kokende vann og insister i 24 timer.

For å utføre en god rensing av blodkar fra kolesterol, bør blandingen forbrukes en halv time før et måltid på 1 ss. skjeen.

VIKTIG: Rengjøring av fartøyene er det første skrittet for å overvinne sykdom. Derfor, før du begynner å manipulere med kroppen din, må du først rense dine "rør" godt.

Forhold til vellykket rengjøring av fartøy: i kostholdet ditt må du bruke så lite som mulig animalsk fett, og tvert imot bør du bruke så mye mat som mulig - en person vil bare være frisk når han spiser riktig.

Hvordan effektivt rengjøre kolesterolkarbonene?

Fra tid til annen er det samtaler med bekjente om hvordan de skal rense blodkarene for å løse helseproblemer. Begrepet "rensing av fartøyene" er ganske fantasifull, kunstnerisk. Det gjenspeiler ikke den medisinske delen av prosessen og ofte lurer de lykkelige menneskene. Legene trenger avklaringer: fra hva vi skal rense og hva slags fartøy?

Hvordan renser en sunn kropp?

I kroppen er det fartøy av tre typer: arteriell, venøs og lymfatisk. De tjener som en "rørledning" for de tilsvarende væskene. Skadelige stoffer, nedbrytningsprodukter av tekstiler, karbondioksid, virus, bakterier, mineraler ikke bare flyter i blodet, men er bundet til proteiner, fett og karbohydrater, er en del av salter og syrer, forskjellige kjertler og sekresjon av hormoner.

For å fjerne unødvendige stoffer fra sirkulasjonen, er det en lever - en naturlig "fabrikk" for gjenvinning av akkumulerte giftstoffer. Nyrer filtrerer blod gjennom de tynneste membranene, prøver å ta alt du trenger og fjern slaggen. Immunmordspiller angriper mikroorganismer og ødelegger ikke bare dem, men legger informasjon til sine avkom på temaet "deres egen fremmede". Den milde boblene-acini i lungevevvet gir gassutveksling og metter blodcellene med oksygen.

Derfor, for å opprettholde renseprosessen på et tilstrekkelig nivå, er det tilstrekkelig å ha friske organer og ikke å forstyrre arbeidet ved forskjellige kunstige lunger (spiser for mye fett, alkohol, røyking, narkotika).

Om kolesterol

Kolesterol er referert til som skadelige stoffer som kan forårsake irreversibel vaskulær sykdom - aterosklerose. I blodet er i form av lipoprotein, assosiert med proteiner. En del av lipoproteiner med lav tetthet kan deponeres i et virusbeskadiget indre skall av store og mellomstore arterier, særlig på grenen. Deretter dannes en aterosklerotisk plakk i karveggen som inneholder kalsium (kalk) inne.

Mange mener at rengjøring av karene fra kolesterol innebærer å fjerne plakk, frigjøre kanalen for blodstrøm til indre organer, forbedre blodtilførselen og gjenopprette funksjonsnedsettelser. Det er praktisk å bruke slike fortellinger for å rettferdiggjøre din dovenskap og uvillighet til å jobbe på en sunn kropp.

Metoder for å redusere kolesterolnivået i blodet

For å redusere mengden "dårlig" kolesterol, er det flere muligheter:

 • langsom lipoprotein syntese i leveren - eventuelt via statinene påvirker denne prosessen er (simvastatin, atorvastatin, rosuvastatin);
 • lipoproteiner akselerere utnyttelse og fjernes fra kroppen - disse preparatene er involvert bindings fettsyrene for å fjerne kolesterol gjennom tynntarmen, nikotinsyre via vasodilatasjon og forbedre blodstrømmen øker andelen av "gode" kolesterolet;
 • Pass blod gjennom filtre som kan holde kolesterol;
 • å begrense inntaket av kolesterol fra mat - til bestemte kosttilskudd bør ikke behandles som en midlertidig kostnad for prosedyren for rensing, men å streve for et sunt kosthold etter alder;
 • bruke folk rettsmidler, de fleste av deres virkning er rettet mot å øke funksjonen av renselegemene ved å heve den generelle metabolisme, en tilstrekkelig mengde av vitaminer og mineraler, organiske syrer, patologisk destruksjon av mikroorganismer og stimulering av immunitet.

Ekstrakorporeal hemokorrigeringsmetode

Kjernen i metoden er mekanisk rensing av blod fra kolesterol og andre skadelige stoffer. Pasienten under betingelser med fullstendig sterilitet i nærheten av operasjonen, gjær 200-400 ml blod, før det gjennom spesielle filtre og injiser tilbake i venen. Slike prosedyrer må gå gjennom 7-10. Selvfølgelig kan hele volumet av blod (4,5 - 5 liter) ikke erstattes. Pasienten opplever forbedring i noen tid på grunn av økt blodtilførsel til hjernen, fjerning av salter av tungmetaller, så igjen tegn på atherosklerose.

Rensende effekt av diett

Diettbehov er redusert til utelukkelse av mat eller begrensning: fet, stekt og røkt kjøtt, pølser, varme sauser og sauser, fett og animalsk fett, søtsaker og næringsmidler, søte kaker, rømme og majones, peanøttolje, hvitt brød, alkoholisk og kullsyre søte drikker.

Du kan spise: Kjøtt, fjærkre og vilt kokt eller stuet, vegetabilsk olje, korn i form av korn, mye grønnsaker og frukt, fisk tilberedes måltider, lettmelk, yoghurt og cottage cheese, rugbrød med kli, grønn og svart te, kaffe Ikke mer enn en kopp per dag.

Drikkebehandling: For en god tilstand av fartøyene, er det nødvendig å drikke daglig fra en og en halv til to liter rent vann. Dette beløpet inkluderer ikke suppe, kompott, te, kaffe og andre flytende retter.

Eksperter tror at i en måned med en slik diett kan redusere kolesterolet med 10% uten rusmidler.

Folk rettsmidler for å rense blodkar fra kolesterol

For å rengjøre fartøyene, anbefaler tradisjonell medisin for å inkludere i kosten av honning i stedet for sukker, tyttebær, friske salater og grønnsaker, aubergine, sitrus og grapefrukt, grønne epler, valnøtter.

Eksempler på folkelige oppskrifter for rensing

Pass gjennom kjøttkvernet 300 gram hvitløk og ti sitroner med en peeling, bland, sett i en 3 liter krukke og hell varmt kokt vann for å insistere i tre dager. Etter filtrering, drikk 1/3 kopp tre ganger daglig før måltider. Du kan legge til ett kilo honning i stedet for vann, bland godt og ta opptil fire teskjeer hele dagen.

Spirituøs tinktur fra en sitron, to hvitløk og fem knuste laurbærblad til en halv liter vodka. Insister for en måned. Etter belastning ta to teskjeer etter å ha spist.

Decoction av urter immortelle, St. John's wort, kamille blomster og bjørk knopper er tilberedt på den beste måten i en termos. Hell på en teskje av hele sammensetningen, hell to kopper kokende vann, insisterer ikke lenger enn tjue minutter. Drikk om morgenen og om kvelden. For å forbedre rensingen av kolesterol anbefales det å legge til honning.

Dekoksjon av fem skjeer med hakkede unge furu nåler, tre skjeer av løkskall og rosen hofter brygges over natten i en liter termos. Drikk om dagen på tre til fire måter med honning.

Under utførelsen av lignende rengjøringer er det nødvendig å huske om muligheten for individuell intoleranse for separate komponenter. Behandlingsforløpet bør gjentas kvartalsvis. Og kostholdet er ikke dårlig å legge til dosert gymnastikk, gå, svømme i bassenget. Sørg for å kontrollere kolesterolnivået og konsultere legen din.

Rensing av blodkar fra kolesterol ved folkemessige rettsmidler

I dag, blant verdens sykdommer blant mennesker, holder kardiovaskulære sykdommer palmen. Deres utvikling er hovedsakelig knyttet til endringer i strukturen i vaskemuren, først og fremst - atherosklerose hos store arterier. Mekanismen for dannelse av aterosklerotiske plakk er ganske komplisert, og forskere sliter fortsatt med anelse om hvorfor utveksling av kolesterol i kroppen er forstyrret.

Å overholde riktig diett og praktisere rensing av blodkar fra kolesterol ved folkemessige rettsmidler er ikke bare nødvendig for de som har mye lipoproteiner i blodet. Legene etablerte at forebygging av aterosklerose må begynne i tidligste alder, da sykdommen utvikler seg lenge og er asymptomatisk. Resultatet av den siste etappen av aterosklerose er et brudd på blodsirkulasjonen på grunn av innsnevring av fartøyets lumen. I dette tilfellet lider organene som er mest sensitive for mangel på oksygen - hjernen, hjertet. Det er også ofte problemer med blodtilførsel til underekstremiteter.

Kolesterolets rolle i kroppen

Å bli kvitt kolesterol er ikke en riktig formulering av problemet med vaskulær rehabilitering. Kolesterol spiller en stor rolle i den livlige aktiviteten til hele organismen.

Forbindelser basert på kolesterol danner rammen av cellevegget, fra det dannes steroidhormoner og gallsyrer, vitamin D3 i huden. Kolesterol er aktivt syntetisert i leveren, og i blodet transporteres i forbindelse med proteinmolekyler i form av lipoproteiner.

Årsakene til avsetning av kolesterol i karene

Hvis kolesterol spiller en så viktig rolle, hvorfor blir det derfor farlig? Under påvirkning av ulike faktorer begynner lipoproteiner som sirkulerer i blodet å bli avsatt i karossens vegger. I dette tilfellet dannes primære, løse plaketter, som ikke er en stabil formasjon. Kolesterol sirkulerer gjennom dem, gjør en permanent utveksling med blod.

Det er et "dårlig" og "godt" kolesterol. Lipoproteiner med lav tetthet (LDL) - "dårlig" kolesterol avtar i veggen av store kar, som danner grunnlaget for en atherosklerotisk plakk. Et høyt tetthet lipoprotein (HDL) - "godt" kolesterol passerer gjennom plakkene fritt, og drar tilbake til blodet i LDL-molekylet. Dermed er en økning i totalt kolesterol i blodet ennå ikke et symptom på sykdommen.

Når mengden "godt" kolesterol reduseres, øker risikoen for å utvikle aterosklerotiske plakk. Det skadede stedet i veggen av fartøyet begynner å spire med et fibrøst vev, suge med kalsiumsalter, plakkene herdes og vokser i størrelse og tetter opp fartøyets lumen.

Kolesterol metabolisme er forbundet med mange faktorer:

 • aldring av kroppen;
 • fedme;
 • diabetes mellitus;
 • feil kosthold;
 • stillesittende livsstil;
 • røyking og alkohol;
 • kroniske sykdommer i leveren, nyrene, skjoldbruskkjertelen;
 • stress og følelsesmessige lidelser;
 • hypertensjon;
 • tar visse stoffer (steroidhormoner, prevensjonsmidler).
 • Kvinner er mindre utsatt for økt kolesterol enn menn. Slike problemer oppstår i dem, vanligvis i senere alder, etter overgangsalderen.

  Kosthold for å senke kolesterol i blodet

  Til tross for at det meste av kolesterolet er syntetisert i leveren, for å senke nivået i blodet, er det nødvendig å begrense inntaket med mat. Det er også nødvendig å kontrollere inntak av fett, som er provokatører av økt kolesterolsyntese.

  Produkter som ikke anbefales hvis du følger et kolesterol diett:

  • animalsk fett;
  • fett kjøtt;
  • biprodukter: lever, nyrer, hjerner;
  • stekt mat;
  • eggeplomme;
  • Melk og produkter basert på den, spesielt med en høy prosentandel av fettinnhold;
  • syntetisk fett - margarin og så videre.

  Anbefalte matvarer:

  • vegetabilske oljer;
  • havfisk;
  • valnøtter;
  • frokostblandinger;
  • pasta;
  • poteter,
  • soyabønner, bønner, bønner;
  • bakt epler;
  • kål;
  • grønnsaker, løk, hvitløk;
  • grønnsaker og frukt.

  For å fjerne skadelig kolesterol fra kroppen omtrent en gang i året, er det godt å utføre vaskulær rensing. Under rengjøring av blodkar fra kolesterolplakk, må du følge den anbefalte dietten.

  Folk oppskrifter for rensing av blodkar

  Det er et stort antall folkelige oppskrifter for rengjøringsfartøy. De mest populære produktene er basert på hvitløk og sitron, og samlingen av medisinske urter har også en god effekt.

  Tibetansk metode for rensing av kar med hvitløk

  Denne oppskriften på rengjøring av fartøyene er basert på bruk av hvitløk i alkohol. Hvitløk selv har mange nyttige egenskaper, som en alkoholbasert tinktur basert på den. Denne metoden kalles det tibetanske resept for rensing av blodkar, og det er veldig populært blant beundrere av tradisjonell medisin. Rensing av karene med hvitløk i henhold til det tibetanske reseptbeløpet utføres som følger.

  1. Bruk frisk og full moden hvitløk. Vanligvis blir tinktur tilberedt på høsten etter høsting. Hvitløkskrever, i mengden 350 gram, skrelles og knuses til tilstanden av vassel. Den resulterende vasselen helles i en forseglet glassbeholder og får stå litt. Ta deretter 200 gram juice og den mest saftige massen og hell 200 ml ren medisinsk alkohol. Insister i 10 dager på et kjølig mørkt sted (men ikke i kjøleskapet). Den resulterende væsken dekanteres og eldres i tre dager.
  2. Ta tinkturen i henhold til ordningen: tre ganger daglig før måltider, øker dosen gradvis. Begynn med en dråpe. Deretter legges hver dråpe med en dråpe: om morgenen - en til lunsj - to om kvelden - tre neste morgen - fire og så videre til 25 dråper. Ta deretter 25 dråper til tinkturen er over (ca. tre måneder).

  Denne oppskriften på hvitløktinktur for rensing av blodårer er kontraindisert hos personer som lider av nyresykdom, epilepsi og under graviditet.

  Oppskrifter for vaskulær rensing ved hjelp av sitron

  Sitron inneholder mye vitamin C, som er en god antioksidant, som forbedrer blodkarets elastisitet. Sitron er kombinert med andre produkter som forbedrer effekten. I alle oppskrifter brukes frukt sammen med skallet.

  1. Rengjør beholderne med sitron og hvitløk: 4 hoder av peeling hvitløk og 4 sitroner grind i kjøttkvern. Brett inn en 3 liters tank og hell varmt kokt vann. Etter 3 dager, trekk infusjonen og ta 100 ml tre ganger om dagen. Kurset er designet i 40 dager, alt du trenger for å forberede 4 porsjoner av infusjon, som er lagret i kjøleskapet i ikke mer enn 10 dager.
  2. Rensing av kar med sitron og honning: sitron twist på kjøttkvern, den resulterende massen for å insistere på 1 liter vann i tre dager. Ta tre ganger om dagen til 50 ml med en skje med honning.
  3. Rensing av kar med sitron, løk, hvitløk og honning. Lag en blanding av 3 sitroner, 1 løk, 200 gram hvitløk og 250 gram honning. Ta 1 ss 3 ganger om dagen.
  4. Ginger, sitron og honning. Å rengjøre fartøyene kommer som følger: En liten rot av ingefæren blir skrapt, gnidd på et rist, satt i en termos, der for å klemme ut saften fra en sitron og alt dette helles varmt vann. Tilsett honning for å smake og drikke i stedet for te. Du kan tilberede blandingen i kjøttkvern: 1 ingefærrot, 1 sitron, 150 gram honning. Ta 1 teskje per dag.
  5. Rensing av blodkar med appelsin og sitron. Ta 2 sitroner og 2 appelsiner, vri på kjøttkvern, legg til 2 ss honning. Hold blandingen i kjøleskapet. Ta 2-3 ts per dag, løpet av behandlingen - en måned.

  Rensing av fartøy med løvblad

  For å rense fartøyene med et løvblad, lag en avkok daglig: 5-6 g laurushka per 300 ml vann. Kok i 3-5 minutter, og insister i en termos i 8 timer.

  Væske for å spenne og drikke i små porsjoner om dagen i mellom måltider. Infusjon å ta innen tre dager. Deretter trenger du en pause i en uke, hvorefter du tar en infusjon i tre dager.

  Apple cider eddik

  Rensing av kar med eplecidereddik anbefales for forebyggende formål. Om morgenen på tom mage ta 1 ss naturlig eplecidereddik, fortynnet i 100 ml varmt vann. Du kan legge til litt honning på drikken.

  Det neste behandlingsforløpet utføres: Måned for mottak, pauseuke og deretter to lignende sykluser. De som har problemer med blodårene, kan drikke denne drikken hele tiden.

  Kontraindikasjoner: økt magesyre, cystitis.

  Bokhvete Kissel

  For en mild rensing av karene bruk bokhvete gelé. Forbered det umiddelbart før bruk av hele hvetemel.

  En spiseskje mel helles i 100 ml vann og kokes i 3-5 minutter. Drikk 100-200 ml to ganger daglig før måltider i en måned.

  Fartøyets rensing med urter

  Anbefalte urter for rensing av kolesterolkarboner.

  1. Pulver fra roten til en løvetann - 1 teskje før du spiser i 6 måneder.
  2. Lakris rot - 2 ss per 0,5 liter vann. Kok i 10 minutter. Ta en tredje kopp fire ganger om dagen i tre uker.
  3. Lime blomster - 1 ss pulver før du spiser i en måned.
  4. Samling av karrow, kamille, blad av jordbær, immortelle og bjørk knopper i like deler. Brew 2 ss samling per 0,5 liter vann i en termosflaske i 12 timer. Drikk 1/2 kopp to ganger om dagen i 3-4 uker.

  Utfør rensing av blodårer fra kolesterol anbefales for personer i fare og bare for de som bryr seg om deres helse. De fleste av de ovennevnte oppskriftene reduserer ikke bare nivået av kolesterol i blodet, men har også gunstig innvirkning på tilstanden til fartøyene som helhet. Under rengjøringsperioden anbefales det at du følger en diett med lite fett og går daglig utendørs.

  Oppskrifter for rengjøringsbeholdere med folkemidlene

  Fra full drift av blodkar avhenger av kroppens helse. Rengjøring av blodkarene med folkemidlene og frigjøring av kolesterol gir normal blodsirkulasjon, tilførsel av næringsstoffer til kroppen, hjertet og andre organer leveres lett med oksygen og nyttige komponenter. men hvis det er en økning i nivået av kolesterol, så inne i karene er det dannelsen av kolesterolplakk, noe som fører til dannelse av trombi. Trombose er hovedårsaken til hjerteproblemer, åreknuter, økt blodtrykk. Derfor er det nødvendig å utføre rensing av blodkar fra kolesterolplakk.

  Hva er forurenset med blodårer

  Med en økning i kolesterolet, trer dette stoffet inn i karene. Dannelsen av dette stoffet forekommer i leveren, deretter sammen med blodet går det inn i det generelle vaskulære systemet. Faktisk er disse fettcellene som er vanskelig å fjerne. Innenfor de tynne kanalene danner de fettplakk som ikke tillater blod å strømme normalt inn i det vanlige sirkulasjonssystemet.

  Kolesterol alene er ikke farlig, og det utgjør ingen spesiell helsefare. Med økningen av dette stoffet, kan en person føle seg bra i lang tid, kan han ikke ha visse symptomer på forverring av helsen. Men dette vil gradvis øke kolesterolet i blodet.

  Dette er stoffet kan føre til dannelse av blodpropper, som ofte blir årsaken til mange alvorlige sykdommer, og i verste fall forårsaker et dødelig utfall. I tillegg forstyrrer det oksygenstrømmen inn i andre vev, noe som fører til bortfall av dem. Alt dette kan føre til følgende alvorlige sykdommer:

  • hjertesykdom;
  • hjerteinfarkt;
  • hjerneslag
  • aterosklerose.

  Derfor er det viktig å rense kolesterolet i tide. Hvis du forsinker og ikke utfører uavhengig rengjøring, kan dette føre til blodpropper som kan komme av og tette fartøy.

  På grunn av hva det er en økning i kolesterol i blodet

  Før du fjerner kroppen av kolesterol, er det verdt å finne ut hva som forårsaker dette stoffet å øke. Kolesterol kan øke på grunn av følgende faktorer:

  1. Metabolske sykdommer i kroppen.
  2. Tilstedeværelsen av sykdommer i det endokrine systemet.
  3. Feil mat. Økningen av denne komponenten kan oppstå på grunn av tilstedeværelsen i menyen med fettstoffer, matvarer med lavt innhold av lavmettet vitaminer, mineraler og fibre.
  4. Ulike dårlige vaner - røyking, drikking av alkoholholdige drikker.
  5. Virkningen av stress, samt hyppige depressive forhold.
  6. Patologien til leveren og nyrene, som har en smittsom natur.
  7. Økningen i dette stoffet kan observeres med en stillesittende livsstil, med en sjelden trening av fysisk trening.
  8. Spesielt ofte øker kolesterolet hos eldre.
  9. Tilstedeværelsen av genetiske patologier, arvelighet.
  10. Hormonale lidelser.

  Undersøkelse av sykdommen

  Etter 40 år er det nødvendig å undersøke blodet. For dette, flere ganger i året, utføres en generell og biokjemisk blodprøve. Disse testene vil vise innholdet av kolesterol i blodet. Denne prosedyren bør utføres selv i de tilfeller der det ikke er symptomer på helseforringelse.

  For å kunne tømme kolesterolplakkene i fartøyene, er det viktig å hele tiden overvåke helsen din. Hvis det er små helseproblemer, bør du umiddelbart konsultere en lege. Det er viktig å identifisere sykdommen i de tidlige stadier.

  Terapeutisk behandling består vanligvis i å rense blodårene og blodet fra kolesterol. Disse prosedyrene kan utføres hjemme ved hjelp av ulike folkemetoder.

  Rensing av blodkar fra kolesterol på folkemessige måter

  Tradisjonell medisin tilbyr et stort antall måter å rengjøre kolesterolkarbonene på. Rengjøring gjør det mulig å eliminere mange komplikasjoner av indre organer. Det viktigste er å vite hva folkemessige rettsmidler for plaketter i fartøyene kan brukes.

  Rengjøring av fartøy med melk og te

  Rengjøring av blodkar fra kolesterol kan utføres ved hjelp av to enkle produkter - fettfattig melk og te. Disse to komponentene bidrar til raskt å fjerne alle skadelige stoffer fra karene.

  Oppskriften av disse ingrediensene vil være spesielt egnet for de som lider av overdreven vekt, så vel som for de som har en overbelastning når de spiser mye matholdig mat.

  Behandling med te og melk betraktes som en diett, fordi rengjøringen varer i ca 4 dager. I denne perioden anbefales det å spise bare sunn, fettfattig mat i små mengder.

  • i kruset må du helle melk. Det skal fylle krus med ¼ av stykket;
  • Resten av rommet er fylt med teblader;
  • En ferdig drikk skal være full hver 2,5 time.

  Det er et annet middel basert på melk og te, men i tillegg tilsettes en sitron. I løpet av dagen, bør disse komponentene konsumeres i følgende mengder:

  1. Melk - 1 liter.
  2. Sitron - 3 stk.
  3. Te - 500 ml.

  Når du observerer dette dietten, anbefales det å spise bare sunn og vegetabilsk mat.

  Hvis det er allergi mot melk eller av helsemessige grunner, er det ingen mulighet for å sulte, da dette dietten ikke bør observeres. Ellers kan det oppstå alvorlige helseproblemer.

  hvitløk

  Veldig ofte Kampen mot kolesterolplakk utføres ved hjelp av hvitløk. Denne urtekomponenten kan fjerne blodkarene fra blodpropp og kolesterol, og behandle også en slik sykdom som aterosklerose i blodårene. I disse tilfellene er det supplert med sitron. Populariteten til disse komponentene i folkemedisin er sikret ved at disse komponentene er gode antioksidanter.

  Infusjon av hvitløk og sitron

  For å rengjøre kolesterolkarbonene, påføres infusjon basert på hvitløk og sitron. Fremstilling av dette middel utføres i henhold til følgende skjema:

  • 4 hode hvitløk skal skilles og deles i denticles;
  • denticles skal sendes gjennom en kjøttkvern eller jord i en blender;
  • så må du skylle 4 sitroner og kutte i skiver;
  • Sitroner grinder også i kjøttkvern eller blender;
  • Varm hvitløk og sitron satt i en 3 liters krukke og hell varmt kokt vann;
  • Banken er stengt og insisterte i 3 dager;
  • deretter drenne infusjonen gjennom gausmaterialet;
  • Den klare bryggen er nok i 7 dager, men du må drikke den innen 30 dager. Derfor, på forhånd i 3-4 dager, må du begynne å forberede en ny drink;
  • er tatt infusjon tre ganger daglig før du spiser 100 ml.

  Infusjon av hvitløk, sitron og honning

  Rensing av blod fra kolesterol kan utføres ved hjelp av hvitløk, sitron og naturlig honning. Kombinasjonen av disse komponentene bidrar til å eliminere overskytende kolesterol i en kort periode, mens tinktur forbedrer tilstanden til andre indre organer.

  For tinkturen vil følgende ingredienser være påkrevet:

  • sitroner - 10 stykker;
  • hvitløk - 10 hoder;
  • honning - 1 liter.

  Fremstilling av tinkturen utføres i henhold til følgende skjema:

  1. Sitroner vaskes, kuttes i to deler og klemmes ut juice fra dem. Du kan bruke juicepressen.
  2. Hvitløkens hoder er demontert i denticles og rengjøres fra skinnene.
  3. Vi smelter pennene i en blender eller vi går gjennom en kjøttkvern.
  4. I tanken blander du sitronsaft og hvitløk.
  5. Vi legger den i en krukke, legger til honning og blander igjen.
  6. Vi dekker det med et lokk, vi legger det bort på et mørkt sted i en uke.

  Det ferdige produktet skal konsumeres for 4 ts. per dag i to måneder. Etter en hel behandling vil karene bli fullstendig ryddet, blodsirkulasjonen, hjertearbeidet og andre indre organer vil bli bedre.

  Melk og hvitløk

  For å bli kvitt kolesterolplakk i karene kan være ved hjelp av melk og hvitløk. Denne folkemedisinen hjelper nesten alle plager - forkjølelse, høyt blodtrykk og parasitter.

  For å rense blodårene skal det brukes grøt fra hvitløk og melk. For å gjøre dette må du gni litt hvitløk, du kan male den med en blender. Deretter legges litt melk til hvitløksmusken. En dag bør konsumeres med ¼ ts. hvitløk-melk blanding.

  Tinktur av ørn og hvitløk

  Rengjør kolesterolet i karene vil hjelpe tinktur på grunnlag av kirken cahors og hvitløk. Drikken gjør det mulig å forbedre strukturen i blodkarene, normaliserer aktiviteten til indre organer og styrker immunforsvaret.

  For å forberede tinkturen, vil følgende komponenter være påkrevet:

  • 500 ml kirkevin;
  • hodet av hvitløk.

  Fremstilling av tinkturen utføres i henhold til følgende skjema:

  1. Hvitløkshodet skal demonteres med denticles.
  2. Deretter må denticles være avskallet og malt i en vassel.
  3. Deretter helles hvitløkgrøt 500 ml kirkehud.
  4. Legemidlet bør infiseres innen 7 dager.

  Klar tinktur du bør drikke 2 store skjeer tre ganger om dagen.

  Alkohol tinktur

  Et utmerket middel for å rense kolesterolet fra fartøy er en tinktur basert på alkohol. I tillegg til alkohol og hvitløk inkluderer tinktur kalkhunne, propolis-tinktur. I et kompleks produserer disse komponentene en rask rensing av karene, forbedrer funksjonen av sirkulasjonssystemet og hjertet.

  Hvordan forberede tinkturen:

  • noen hvitløksklær, 4 5 stykker vil være nok, det er nødvendig å demontere på denticles, å rydde fra en hud;
  • grind hvitløk med en blender eller la det gjennom en kjøttkvern;
  • Hell hvitløk vann 200 ml alkohol og la det komme i et mørkt sted i 14 dager.
  • da må du spenne gjennom gasbind;
  • 2 store skjeer med lime honning og 30 gram propolis tinktur skal legges til blandingen;
  • er insistert i to uker;
  • klar tinktur som skal plantes med melk. Det legges til melk med dråper.

  Under rensing av blodkar fra kolesteroltinktur er det vedtatt i henhold til følgende skjema:

  1. I hver mottak øker mengden dråper: om morgenen - 1 dråpe, lunsj - 2 dråper.
  2. Ta dråper tre ganger om dagen.
  3. Når antall dråper når 15, bør de reduseres.
  4. Denne søknadsordningen varer ca 10 dager.
  5. Fra 11 til 20 dager av stoffet, må du øke inntaket til 25 dråper per dag.
  6. I løpet av seks måneder, anbefales det å gjenta denne prosedyren for bruk av dråper.

  Bland med pepperrot

  For å rense fartøyene kan du bruke folkeoppskrifter basert på pepperrot, hvitløk og sitron. Vegetabilske legemidler fra disse komponentene bidrar til å eliminere vaskulær trombose, samt gi en fullstendig rensing av hjertets kar.

  For å forberede medisinen er følgende proporsjoner av komponentene påkrevd:

  • 200 gram hvitløk;
  • 200 gram pepperrot;
  • 2 sitroner;
  • vann - ½ kopp.
  1. Hvitløk og pepperrot bør rengjøres grundig.
  2. Spred kløk med hvitløk, pepperrot i en blender og slip.
  3. Citroner skylles, kuttes i stykker, legges i en blender og knuses.
  4. Alle komponenter skal blandes.
  5. Fyll hele et halvt glass vann og insister i kjøleskapet for en dag.

  Klar blanding bør forbrukes 1 spiseskje 30 minutter før måltider. For å øke effekten, må stoffet beslaglegges med en liten skje blomsterhunne.

  Hvis det er en allergi i noen av midlene til denne blandingen, bør bruken av medisinen bli forlatt. Med en sitron er det nødvendig å være mer forsiktig med de som har økt surhet i kroppen.

  Herbal Remedies

  Forbedre tilstanden til blodkar, få dem renset fra kolesterol, forbedre blodsirkulasjonen og hjertets aktivitet kan være på bekostning av medisinske urter. Urter som reduserer kolesterol og rensing fartøy, kan brukes som en del av tinkturer, buljonger, ulike te. Det viktigste er å ordne en medisinsk urtedrikke riktig.

  Oppskrifter basert på urte rettsmidler

  Rensing av blodårer fra kolesterolplakkene hjemme kan utføres ved hjelp av ulike urtemidler. Medisinske urter har en gunstig effekt på tilstanden av blodkar, hjerte og forbedrer også helsen og styrker immunforsvaret.

  Effektiv handling har følgende folkemidlene fra urtekostnader:

  • I beholderen skal fylles med morwort, dillfrø, mor-og-mormor, St. John's wort, field horsetail, knuste jordbærblader. Samlet mengde av samlingen skal gå 35 gram. Fyll urter med et krus varmt vann, lukk og insister for en time. Klar tinktur må filtreres gjennom gasbind. Du må drikke et halvt glass 40 minutter før du spiser. Behandlingsperioden er 45-60 dager, hvorefter en pause i samme periode er utført.
  • Bland 100 gram buckthorn buckthorn, hagtorn frukt, corn stigmas, motherwort, kamille, blader motherwort, vekslende. I tillegg tilsettes 150 gram bær av svart chokeberry. Alle komponenter skal knuses i en mørtel eller manuelt. 30 gram innsamling sovner i et glass, hell 230 ml varmt vann. Insisterer i 40 minutter. Deretter skal preparert infusjon rengjøres av gress og bær. Drikk følger 75 ml etter å ha spist som te.
  • I like mengder blandet immortelle, bjørk knopper, kamille, yarrow. Den helles i en beholder med 50 gram tørr urtekolleksjon og 500 ml varmt vann helles. Insisterer i flere timer. Etter dette filtreres buljongen fra gresset gjennom gassematerialet. Drikke følger 1 glass før du går i seng, i tillegg kan du legge til 1 ts. av naturlig honning.
  • Det er nødvendig å blande St. John's wort and birch buds til 100 gram. Om morgenen skal en stor skje med tørr mat helles i 500 ml kokende vann. Insisterer en kvart time. Klar infusjon skal være full i løpet av dagen, før hver bruk anbefales det å varme opp.
  • I tanken skal du blande 80 gram urtekolleksjon fra følgende planter: agurk, moderkål, møl, hofter. Fylt med en liter kokende vann og infundert i 8 timer. Drikke tinktur bør være ½ kopp 3-4 ganger om dagen. Drikk kjøttkraft anbefalt i 1,5-2 måneder.
  • 40 gram knust lakrisrot må helles 500 ml varmt vann. Blandingen skal legges på brann og kokes i 10 minutter. Drikk følger 1/3 kopp 4 ganger om dagen. Søknaden varer 2-3 uker. Deretter gjøres en pause i en måned, og terapeutisk behandling gjentas igjen.

  Kalkpulver for rensing av blod

  For å effektivt rense kroppen av overskytende kolesterol, kan du bruke folkemessige rettsmidler basert på pulver fra linden. For fremstilling av pulver bør kjøpes på apoteket tørre blader av kalk. Hvis mulig, kan du forberede dem selv.

  100 gram tørket løv av treet skal males til en tilstand av mel. Du kan bryte samlingen manuelt eller i mørtel. Anbefales å bruke 15 gram tre ganger om dagen, i tillegg blir pulveret vasket ned med vann. Terapeutisk terapi med dette urtemiddelet bør være 21-30 dager. Etter dette må du la kroppen hvile i 7-14 dager og deretter gjenta alt.

  Funksjoner av ernæring under anvendelsen av denne urte rette:

  1. Sørg for å følge en diett, der bare plantefôr brukes.
  2. Det er nødvendig å gjøre forebyggende vedlikehold av en cholic og en blære.
  3. Det er nødvendig å konsumere så mye som mulig greener - dill, persille, selleri.
  4. Spesiell oppmerksomhet bør gis til frukt, spesielt epler.
  5. Det er nødvendig å rense kroppen av giftige stoffer. For dette er det nødvendig å drikke kjøttkraft basert på mais stigmas, immortelle.
  6. Melkdistel er god for rensing av leveren og galleblæren.

  Oppskrifter basert på sitrusfrukter

  Før du utfører rensing basert på sitrusfrukter, er det verdt å sørge for at du ikke har noen allergier mot dem. Det anbefales ikke å spise disse fruktene hvis det er allergiske reaksjoner, sykdommer i fordøyelsesorganene - mavesår i mage og tolvfingre, gastritt, økt surhet.

  Egenskaper ved bruk av sitrusfrukter:

  • for rengjøring kan du bruke sitron og appelsinjuice. Saften av disse fruktene løser aktivt kolesterol og fremmer sin hurtige eliminering fra karene;
  • Under forbruket av sitrusjuice er det en rask oppløsning av alle plakkene i blodkarene;
  • Juice av sitron og oransje kan legges til forskjellige salater, drinker, avkok
  • Det anbefales å drikke te med et stykke sitron. Dette er en utmerket forebyggende behandling for aterosklerose;
  • En drink basert på sitrusjuice har en god effekt. Det er nødvendig å klemme ut saften fra en sitron og oransje. Deretter tilsettes saften til et glass varmt kokt vann og løses godt. Drikke en ferdig drikke anbefales i stedet for te. For å forbedre smaken kan du legge til 1 ts. honning.

  Oppskrifter fra valnøtter, laurbærblad og askebærbark

  I tillegg til de nevnte folkemidlene for fjerning av overskytende kolesterol fra blodkar, finnes det flere andre oppskrifter som kan gjøres konstant fra de tilgjengelige ingrediensene.

  valnøtter

  For å forberede et effektivt middel, er det verdt å ta ut innsiden av mutrene og slip det i en blender til pulvertilstanden. Klarpulver bør oppbevares i kjøleskap i lukket beholder. Ca 20 minutter før hvert måltid, er det verdt å spise 1 stor skje med nøtterpulver, mens drikkevann med sitronsaft.

  Bay leaf

  Bladbladet rydder fartøyene og hjelper med ulike plager - lever, nyre, hjertesykdom. Dessuten brukes denne urtekomponenten ofte i høyt kolesterol.

  For å forberede kjøttkraft, må du sette 8 stykker av laurbærblad i en beholder og hell et glass vann.

  Vi legger beholderen på brannen og bringer den til koking. Etter det, bør buljongen filtreres.

  Drikk i små porsjoner i 7 dager.

  Rowan bark

  For å rense fartøyene i huset kan du bruke askebærbarken. For å forberede et middel, vil 200 gram askebær bark være nødvendig. Vi sprer barken i en liten panne, hell 500 ml vann og legg det på brannen. Kok og kok i 5 minutter. Neste blir buljongen filtrert gjennom gasbind. Drikke følger 1 stor skje med kjøttkraft sammen med bær av fjellaske 15 minutter før måltider.

  Narkotikafjerning fra kolesterol

  Medisiner for å rense blodårer fra kolesterol i mange apotek presenteres i stort antall. Disse stoffene hjelper ikke bare å rense kolesterolkarbonene, men sørger også for normalisering av kardiovaskulærsystemet. Vanligvis for reduksjon av kolesterol brukte stoffer av to grupper - statiner og fibrater.

  Statiner gir undertrykkelse av syntesen av kolesterol i leveren. Denne handlingen utføres ved å hemme funksjonen av HMG-CoA reduktase. Det er et enzym som spiller en viktig rolle i å øke kolesterolet.

  Følgende effektive tabletter er blant statinene:

  1. Atorvastatin.
  2. Lovastatin.
  3. Fluvastatin.
  4. Rosuvastatin.
  5. Simvastatin.

  Fibrater bidrar til å redusere kolesterol i blodet. I tillegg forhindrer legemidlene i denne gruppen overdreven aggregering av blodplater, noe som i siste instans reduserer viskositeten til blodet.

  Denne gruppen inneholder følgende populære stoffer:

  Før du bruker noen stoffer for rensing, er det nødvendig å gjennomgå en undersøkelse. Medisiner bør foreskrives av den behandlende legen. Skriver også ut ordningen for søknaden og behandlingsperioden.

  Riktig ernæring

  I tillegg til bruk av folkemedisiner og medisiner, er det nødvendig å observere riktig diett under terapeutisk terapi. Det er på kostholdet vil avhenge av det positive resultatet. Tross alt, hvis vi renser blodkar, så glem ikke andre organer.

  Følgende matvarer bør være tilstede i menyen:

  Les Mer Om Fartøyene