Metoder for vaskulær rensing

Det første stedet i dødeligheten opprettholdes konsekvent ved hjerte- og vaskulære sykdommer: slag, hjerteinfarkt, hjertekreft (IHD). De tar liv for ikke bare eldre, men også de som ikke har nådd pensjonsalderen.

Hovedårsaken til disse sykdommene er atherosklerose, som utvikler seg gradvis og ofte uten symptomer. Fra en ung alder begynner de vaskulære veggene å bli deponert kolesterol. Veggene blir tykkere, taper elastisitet og blir sprø. Lumen av fartøyene smalrer eller kan blokkeres helt av aterosklerotiske plakk. Blodsirkulasjonen er forstyrret, mat og gasser kommer ikke inn i vevet, og dette fører til celledød. Spesielt hjernen lider. Som et resultat av utviklingen av et slag. Hvis hjertets blodårer påvirkes, er det stor risiko for en annen formidabel sykdom - hjerteinfarkt.

Hva er

For å rengjøre kolesterolkarbonene, brukes forskjellige metoder. I noen tilfeller kan det være tilstrekkelig å endre dietten, i andre ikke å unngå medisiner. Den største effekten kan oppnås ved å anvende en integrert tilnærming som inkluderer:

 • livsstilsendring;
 • bli kvitt dårlige vaner;
 • diett;
 • medisinske preparater;
 • folkemessige rettsmidler.

Når er det nødvendig å rense fartøyene?

Først av alt, bør følgende kategorier av personer ta vare på hodene og hodene:

 • folk med dårlige vaner (røykere);
 • ha en vekt;
 • hypertensive pasienter;
 • folk med høyt kolesterol i blodet;
 • lider av aterosklerose;
 • ofte klager over hodepine, svimmelhet, konstant tretthet og svakhet.

Folkemetoder

Når det er et spørsmål om å rense hjernens kar, er mange tilbøyelige til å stole på folkemedisin. For det første brukes naturlige produkter og medisinske planter til rengjøring, for det andre er de alltid tilgjengelige hjemme, og for det tredje er de ofte billigere enn apoteksmedisiner eller medisinske prosedyrer på et sykehus.

Urter for vasokonstriksjon

Samler 1

Immortelle, St. John's wort, kamille, bjørk knopper. En blanding i mengden av to spiseskjeer helles med kokende vann (to briller), insisterer, filter. Infusjon bør deles i to deler og drukket om morgenen og om kvelden. Før mottaket, legg til en skje med honning og en dråpe eterisk laurbærolje.

Samler 2

Rott av burdock, blad av bjørk og mynte, frukt av Eleutherococcus og dogrose, gressgress, nyre te. Ta samme mengde av alle ingrediensene og bland. Brygg med kokende vann (2 kopper) en spiseskje av blandingen, insister i en halv time. Drikk et halvt glass til 3 ganger om dagen.

Samler 3

Rosehip (to skjeer med frukt), nåler av furu (fem skjeer), løkskall (to skjeer). Bland blandingen med vann (liter), sett på brann og vent til den koker, og slå den av og la den stå over natten. Ta 0,5 liter daglig i flere doser i ca 3 måneder.

Linfrø

Grind frøene og hell kokende vann. Et glass vann vil kreve to spiseskjeer av råvarer. De drikker en infusjon for natten, løpet av behandlingen er fire måneder.

Burdock root

Grind en spiseskje av roten, sett i en termo og hell kokende vann. For å bli behandlet er det nødvendig tre måneder, drikker hver morgen på halvparten av et glass.

Andre folkemessige rettsmidler

Spesielt populære er hjemmebaserte medisiner, som inkluderer ingredienser som hvitløk, løk, sitron, valnøtter. Alle har en gunstig effekt på blodårene. Sitron styrker veggene, hvitløk bekjemper skadelig kolesterol, valnøtter forbedrer blodsirkulasjonen.

hvitløk

Hvitløkets hode skal knuses, helles med vegetabilsk olje og legges over natten på et kaldt sted. Før du tar en blanding av en teskje sitronsaft med samme mengde hvitløkolje oppnådd. Ta det i tre måneder tre ganger om dagen.

valnøtter

 1. Pass gjennom kjøttkvernmutrene, svisker og tørkede aprikoser i like store mengder. Innen 20 minutter. før hvert måltid spiser på bordet. skjeblanding.
 2. Grind valnøtter (5 stk), ananasring (to centimeter tykk) og bland med en spiseskje honning. La det stå over natten i en mørk beholder. Ta opp til måltidet (i en halv time) på en bordsske. Hver dag forbereder du en frisk porsjon.

Hakk løk i en blender eller kjøttkvern, og press saften, bland så med honning (1: 1). Du bør ta stoffet før lunsj en gang om dagen. Produktet må oppbevares i kjøleskapet for oppbevaring. Behandlingen varer i tre måneder.

sitron

 1. Ta inn like mengder sitronsaft, honning og olivenolje, rør og insister i 24 timer. Før frokost (i en halv time) ta en teskje. Behandlingsforløpet - opptil 3 måneder.
 2. Gjennom kjøttkvernen, hopp over sitroner og appelsiner (to stykker), bland med honning i mengden av 2 ss, sett i kjøleskapet. Ta to teskjeer før frokost, lunsj, middag.

Bay leaf

Bay leaves (ca 7 g) med vann (to briller), brann, kok i fem minutter. Hell kjøttkraft i en termos for å insistere i flere timer. Stamme og ta tre dager etter måltider i små porsjoner.

Rødjuice

Kombiner ferskpresset betesaft med samme mengde honning og bland. Drikk halvparten av glasset før måltider (30 minutter). En ny porsjon skal tilberedes daglig.

Blanding av juice

Et påvist verktøy for cerebral fartøyer - en blanding av juice (bete, potet, gulrot). For matlaging, ta 300 ml gulrot- og potetsaft og 500 ml rødbedsaft. Drikk 50 ml før måltider tre ganger om dagen.

Sitron og hvitløk

Et kjent folkemiddel for aterosklerose er en sitron med hvitløk. Sitron fjerner kolesterol, takket være innholdet av C-vitamin, øker elasticiteten til veggene i hjernens kar, og hvitløk gir ikke anledning til nye plakk, takket være antioksidantegenskaper.

Behandlingen er god om høsten, når en ung høsting av hvitløk høstes. Oppskriften med hvitløk og sitron er gitt nedenfor.

Et glass hvitløk gjennomvåt til en vassel skal helles med sitronsaft (10 stykker), blandes grundig. Sett i tre dager på et mørkt sted. Ta, bland med vann 20 gram tinktur. Drikk en gang om dagen til den er over.

Tibetansk metode

Dette tibetanske resept for rensing av blodårer ble funnet på 70-tallet av det 20. århundre under studiet av et gammelt kloster. Med hjelpen kan du forbedre blodårene og forlenge ungdommen, så det er så populært.

For å gjøre forberedelsen trenger du hvitløk (350 gram) og 96% alkohol (200 gram). Hvitløk må grindes til en puree-tilstand, den mest saftige delen, som skal være omtrent 200 gram, sett i en glassburk, tilsett alkohol. Lukk lokket, send til et mørkt sted i ti dager. Ta hver dag før måltider et strengt definert antall dråper, som må fortynnes i melk (ca. 50 ml).

Ta følgende skjema i 11 dager:

Denne metoden har kontraindikasjoner, så før behandling må du kontakte legen. Tinktur kan ikke tas av gravide kvinner som lider av epilepsi og nyresykdommer.

Strømforsyning

Det er ingen mening å rense fartøyene og samtidig spise feil. Allerede selve endringen i deres kulinariske vaner kan bidra til å redusere kolesterol og rydde arterier fra plakk. Det er nødvendig å utelukke skadelig mat:

På menyen finner du retter med følgende produkter:

 • grønnsaker,
 • frukt,
 • belgfrukter,
 • løk og hvitløk,
 • nøtter,
 • fisk med fettfattige varianter,
 • fettfattig kjøtt.

Alle retter skal tilberedes for et par.

Narkotika terapi

Det er ikke alltid å rydde fartøyene i hjernen, det er bare mulig med folkemidlene og riktig ernæring. Alvorlige patologier kreves å bli behandlet under tilsyn av en lege som kan ordinere medisiner fra flere grupper:

 • Statiner - er laget for å redusere produksjonen av kolesterol i leveren. De er vanligvis foreskrevet i begynnelsen av metabolske forstyrrelser, når endringer i karene fortsatt er fraværende eller mindre. Bivirkning - nedsatt leverfunksjon, myalgi, muskel svakhet. Disse inkluderer Lipitor, Krestor, Zokor og andre.
 • Fibrer - er ment å rette utvekslingen av fett. Øk nivået på godt kolesterol og reduser nivået av triglyserider. Bivirkningene kan kalles hudutslett og kløe, kvalme. Disse inkluderer Trikor, Clofibrate, Atromide.
 • Nikotinsyrepreparater er involvert i oksidasjonsprosesser. Raskt lavere triglyserider (innen få timer) og dårlig kolesterol (noen dager senere). Bivirkning - kløe og rødhet i huden, hodepine. Disse inkluderer Niaspan, Nicolar.
 • Forberedelser som ekskluderer gallsyre. Hvis det er et brudd på stoffskiftet av fett, kommer galle som produseres av leveren igjen inn i blodet. Preparater fra denne gruppen reagerer med galle og tillater ikke at skadelig kolesterol trer inn i blodet. Av bivirkningene kan bli kalt opprørt mage og oppblåsthet. Disse inkluderer Kolestid, Velhhol, Questran.
 • Legemidler basert på Ginkgo Biloba: Bilobil, Gingium, Ginkor Fort.
 • Vitaminer av gruppe A, B, C, E og mineraler - sink, kalsium.

For å redusere kolesterolproduksjonen i kroppen, er statiner foreskrevet

I tillegg kan ikke alle ovennevnte legemidler tas samtidig med blodfortynningsmidler.

konklusjon

Enhver rensing av kroppen er bedre å starte bare etter å ha konsultert en lege. Selv uskadelige hjemmemedisiner kan være kontraindisert. For eksempel kan produkter som honning eller sitron forårsake allergier. Det er nødvendig å avstå fra hendelsen til gravide og ammende mødre. Rensing kan kontraindikeres i visse sykdommer, for eksempel nyresvikt og andre patologier i urinsystemet.

Urter for vasokonstriksjon

Hei, kjære lesere. I artikkelen diskuterer vi urter for rensing av blodkar. Når kolesterolplakkene hindrer lumen av karene, forårsaker aterosklerose og høyt blodtrykk, motstår urter denne prosessen og letter blodstrømmen. Vi vil fortelle deg hvilke urter som rydder fartøyene og gi noen nyttige oppskrifter.

Urter for rengjøringsfartøy

Naturen har begart hver plante med spesielle egenskaper som bidrar til å kvitte seg med sykdommer eller styrke immuniteten. Siden eldgamle eide helsepersonell hemmeligheter for fremstilling av medisinske forbindelser og potioner, og tilberedte salver og trimmings. Hvilke urter bidrar til å rense blodårene? Disse inkluderer:

 • kamille;
 • kløver;
 • evig;
 • ryllik;
 • bjørk knopper.

Men før du begynner å bruke, bør du sørge for at det ikke er kontraindikasjoner. Her er alle tilfeller når du bruker urter fra den angitte listen, anbefales ikke:

 • nyre / leversykdom i akutt form;
 • kardiovaskulære sykdommer;
 • ulcerative sykdommer i tarmen / magen;
 • forstyrrelser i hjernens sirkulasjon;
 • allergi mot en bestemt urt eller blomster;
 • laktasjon eller graviditet.

Det er også nødvendig å ta hensyn til egenskapene til johannesurt for å øke blodtrykket: urt er kontraindisert hos hypertensive pasienter. St. John's wort kan erstattes av tusen hektar.

Morwort virker på kroppen avslappende: det anbefales ikke å ta det hvis arbeidet krever økt konsentrasjon av oppmerksomhet og ansvar. Morwort kan erstattes med melissa eller humlekegler.

Immortelle akselererer blodproppene, så det er kontraindisert for personer med åreknuter og tromboflebitt. Immortelle kan ikke erstattes med et annet gress, så velg oppskrifter med en annen sammensetning av urter.

Urter for rengjøringsfartøy fra apotek er ikke trygge for alle mennesker.

Regler for bruk av urte avgifter

For behandling for å være effektiv, bør du vurdere funksjonene i matlaging og lagring av urteinfusjoner:

 1. Råvarer bør være friske og ikke overskride to års holdbarhet.
 2. Forberedte tinkturer som fortrinnsvis brukes på samme dag.
 3. Overholde frekvensen av tinkturer, samt varigheten av behandlingsforløpet.
 4. Under velvære prosedyrer, ikke konsumere alkohol og fettstoffer.

Før begynnelsen av helseprosedyrene anbefales det å rengjøre leveren: ta koleretiske medisiner i minst en uke.

Oppskrifter av urter for rengjøringsfartøy

Herbal Remedy for kolesterol

Ta i like store mengder (100 gr) følgende ingredienser:

 • bjørk knopper;
 • evig;
 • St. John's wort;
 • kamille blomster.

Bland urter for å rense fartøyene og damp 20 gram (st / l) med et glass kokende vann. Pak beholderen med infusjon og hold i en halv time. Bland blandingen. Denne sammensetningen er designet for to økter: kveld og morgen. Drikkeinfusjon bør være i varm form og legge til en skje med honning. Det forebyggende kurset gjennomføres årlig i 5 sammenhengende dager.

Barberkolleksjon for rengjøringsfartøy

Denne buljongen renser effektivt beholdere fra kolesterol innskudd og styrker immuniteten. Sammensetning av produktet:

 • furu nåler - 100 gr;
 • hofter - 30 gr;
 • Hoppekegler - 40 gr.

Nåle slip, briar grind i kjøttkvern, legg til kegler av humle og hell kaldt vann i et volum på 1,5 liter. Sammensetningen kokes i 15 minutter og overføres deretter til en termos for infusjon. Etter 10 timer er sammensetningen klar til bruk: stamme og drikke etter eget skjønn i løpet av dagen, og tilsett en skje full av honning. Forvarmet før bruk.

Kalinovy ​​samling for rensing av blodkar

For denne samlingen er det nødvendig å blande følgende urter (100 gram hver):

 • horsetail feltet;
 • blader av peppermynte;
 • St. John's Wort.

Legg til blandingen 80 gram heklet søtningsmiddel, 60 gram jordet løvetannrødder og 40 gram kalyxbær. For å forberede infusjonen, damp skjeen av råmateriale (20 g) med et glass kokende vann og pakk den - hold 60 minutter varm. Den filtrerte infusjonen er delt inn i tre deler og tatt i forvarmet form før måltider. Behandling og forebyggingskurs er designet for 27 dager. Etter en ukesferie kan kurset gjentas.

Rengjøring av fartøy med linfrø

Linelegel

Rensing av kroppen med kisseler ble brukt av våre bestefora. Moderne medisiner gjenkjenner den fordelaktige effekten av linfrø på kroppen. Linfrø for vaskulær rengjøring brukes som følger:

Vi tar råvarer i et volum på 1/3 kopp og skyll. Fyll de vasket frøene med en liter kokende vann og vent på at blandingen skal kokes. Da reduserer vi brannen og sveller frøene i et vannbad i 2 timer.

Vi fyller geléen i 8 timer, hvorpå den kan være full, tidligere anstrengt. Kissel tas på tom mage og 15 minutter før middag i et volum på 1/3 kopp. Denne buljongen er nok i 5 dager, løpet av rensing - 15 dager. Hold geléen i kulde, vær varm.

Hvor mange ganger i året kan jeg utføre rengjøringsaktiviteter? Hørfrø for vaskulær rengjøring kan brukes når du endrer årstidene, det vil si fire ganger i året.

Lin med kalendula

Kombinasjonen av linfrø med gullfargede blomster er et utmerket middel for å forhindre atherosklerose. Ingredienser tar inn andelen:

 • linfrø - 0,5 st;
 • calendula blomster - 1 ss.

Frø av hør må først helles i et lite volum kaldt vann i 30 minutter og skylles deretter. Det vasket råmaterialet kokes i et volum på 300 ml. Separat, marigold og calendula blomster - et volum vann 400 ml. Etter et par timer blandes infusjonene og forlates i ytterligere 12 timer, deretter filtreres.

Opptaket er 21 dager. Infusjon brukes om morgenen / kvelden 15 minutter før måltider i et volum på 60 ml. Kurset kan gjennomføres i samme tidsplan som den forrige: med årstidens endring.

Det er en annen metode for bruk av lin: 2 st.l av knust frø blir dampet med kokende vann og insisterer på 30-35 minutter. Napar å drikke om natten. Opptaket er 4 måneder.

I hvilke tilfeller kan ikke linfrø brukes til rensing av blodkar:

 • når det er allergisk mot kyllingprotein og nøtter;
 • med hevelse i tarmene;
 • med hyppige tarmforstyrrelser;
 • i nærvær av steiner i gallekanalene;
 • med steiner i blæren;
 • med andre interne sykdommer.

Du kan bare bruke linfrøfrø etter å ha konsultert en lege. Det anbefales ikke å rense blodårene for gravide for å unngå sen levering.

Tinktur av kløver for rengjøringsbeholdere

Hvordan drikke kløver for å rense blodårene? Denne urt, som vokser overalt, har en gunstig effekt på fartøyets vegger. Urteinfusjon av kløver er nødvendig for å drikke for alle etter førti år. Det er i denne alderen at veggene i fartøyene blir tynnere og ikke takler kolesteroltrykket i fettstoffer.

Samle blomster av kløver, skyll og hell kokende vann i volumet av et glass vann: til infusjon vil det ta en teskje tørkede blomster. Dampinfusjon i vannbad i ikke mer enn fem minutter, deretter avkjøl i 40 minutter og filtrer. Infusjon tas i løpet av dagen før hvert måltid (4-5 ganger).

Innsamling av blomsterplanter produserer midt på sommeren på en klar tørr dag. Terrenget bør være uforurenset - en park, en eng, en skogsglade. Tør blomsten i skyggen av det ventilerte rommet. Oppbevares i et glass, tre eller pappbeholder. Kan lagres i lerretposer.

Rengjøring av blodkar med rødkløver er laget i 21 dager. Det anbefales at 3 slike kurs utføres i løpet av vårsommerperioden for å rense fartøyene med ukentlige avbrudd.

Tinktur på alkohol

En enkel kløver tinktur oppskrift. Fyll krukken med rene blomster av planten og fyll den med vodka. Beholderen skal være tett lukket og plassert på et mørkt sted i en halv måned. Sammensetningen skal ristes daglig.

Etter 15 dager kan tinkturen påføres: en spiseskje i en vandig oppløsning på tom mage. Du bør fortsette å rense til alt tinkturen er ferdig.

 • allergi mot kløverblomster;
 • forstyrrelser i mage-tarmkanalen;
 • tromboflebitt;
 • sykdommer i kardiovaskulærsystemet.

Med riktig bruk av urte rettsmidler, kan du oppnå en positiv effekt uten bruk av medisinering og intensivbehandling.

Helse til deg og dine kjære!

Vennligst støtte prosjektet - fortell oss om oss

Rengjør blodkarene hjemme med urter

Underernæring, stillesittende livsstil, kronisk stress fører ofte til tidlig utvikling av aterosklerose. Nylig er denne sykdommen ekstremt vanlig, særlig i gruppen over 50, der det er nesten 100% forekomst. Dette fører til høy risiko for å utvikle vaskulære sykdommer, hvorav de farligste er hjertesykdommer. Det er svært viktig å forhindre atherosklerose i tide og rengjøre vaskulærsengen fra kolesterolinntak. En av de vellykkede metodene, som lenge brukes i ikke-tradisjonell medisin, renser med infusjoner eller tinkturer på medisinske urter.

Kontraindikasjoner for bruk av urtemidler

Umiddelbart før begynnelsen av rengjøring av blodkarene i kroppen fra kolesterol er det nødvendig å sørge for fraværet av kontraindikasjoner:

 • akutt lever- eller nyresykdom
 • forverring av sykdommer i kardiovaskulærsystemet;
 • magesår i fordøyelseskanalen;
 • akutt sirkulasjonsforstyrrelse i hjernen;
 • graviditet, amming;
 • allergi mot komponenter av urteavgifter.

Det er også kontraindikasjoner for bruk av bestemte spesielle urter i oppskrifter. For eksempel:

 • St. John's wort er uønsket med ukontrollert hypertensjon på grunn av egenskapen til å øke blodtrykket. I samlinger kan den erstattes av en gull-tusen.
 • Hvis aktiviteten din krever konstant høy konsentrasjon av oppmerksomhet, aktiv hjernearbeid, kan du ikke ta infusjoner som inneholder motherwort. I samlinger kan den erstattes med sitronbalsamblad, keglehoppekegle eller oregano.
 • Immortelle sand er kontraindisert i tilfeller av høyt blodpropp, åreknuter, tromboflebitt.

Hvordan rengjør du fartøyene med urter?

Forberedelse av medisinske infusjoner og tinkturer er ikke vanskelig selv hjemme. Det er ønskelig å tilberede vegetabilske preparater hver dag. For å opprettholde deres helbredende egenskaper må de være friske. Det er også svært viktig å observere riktig dose i henhold til resept, oppskriftens hyppighet og varigheten av kurset. Eliminer tiden for rensing av kostholdige matvarer, matvarer som inneholder store mengder kolesterol, alkohol. Avvis fra røyking.

Som en forberedende fase for å maksimere effekten av terapi, må du rengjøre leveren. Dette vil bidra til mottak av kolagogueavgifter i løpet av uken. Enkel og vanlig oppskrift koleretisk oppsamlings: ta peppermynte blader, blomster evighets, fennikel frø i forhold på 3: 3: 1, deretter 20 g urte tørr blanding helles 400 ml nettopp kokt vann. Sett inn et håndklebrønn og sett til side i 40 minutter. Så snart urt er infundert, bruk umiddelbart 30 minutter før du spiser.

Urteinfusjoner eller tinkturer kan enten være monokomponent eller bestå av et sett forskjellige urter. Medisinske urtepreparater som brukes til å rense den vaskulære sengen fra kolesterol består av komplementære planter. Urtekomplekset har en flerdimensjonert innflytelse på hjernens, hjernens eller hjernens hjernevaskulære nettverk. Oftest disse bær og urter for å rense blodårene som brukes i oppskrifter: rognebær, frukt Viburnum og nyper, peppermynte, havre, uliginose, alt av solsikke, samt alle deler av løvetann feltet, mor og stemor. Hvis du kjenner plantene godt, kan du selv lage urtepreparater.

Infusjon er et vandig ekstrakt av næringsstoffer fra medisinsk plantemateriale. Tinktur er alkohol eller semi-alkohol ekstrakter av nyttige produkter fra medisinske planter som ekstraheres uten oppvarming.

Urter effektive for vasokonstriksjon

Aterosklerose er en forurensende sykdom som utvikler seg gjennom livet og er ofte årsaken til andre hjertesykdommer. Flere og flere mennesker foretrekker å bruke urter for å rense fartøyene, vurderer dem den sikreste og mest effektive metoden for rengjøring.

Rengjøringsregler

Ulike metoder brukes til å frigjøre vaskulære vegger fra skadelige stoffer. Mer avanserte saker krever medisinering og en integrert tilnærming. Men ingen måte vil hjelpe hvis du ikke følger en sunn livsstil. For dette må en person utelukkes:

 • dårlige vaner;
 • fet og tung mat;
 • stressende situasjoner;
 • tar medisiner.

Til urter for rengjøring av fartøyene viste det beste resultatet, må du ta hensyn til når du forbereder nødvendige mengder komponenter, og også observere anbefalt rengjøringsvarighet.

I tillegg er det verdt å vurdere reglene:

 • Råvarer til rengjøring må være tilberedt;
 • Ikke bruk urter med utløpt holdbarhet;
 • 7 dager før prosedyren, må du først rengjøre leveren. For dette bør pasienten drikke et kurs av kolagoguepreparater.

Under rensingen bør man holde seg til riktig diett, Ikke forsøm fysisk stress, og drikk rikelig med vann.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Det er nødvendig å ta vare på tilstanden til cerebral fartøy for visse kategorier av mennesker. Først og fremst bør rengjøringen utføres:

 • ved høyt kolesterolnivå;
 • med fedme
 • aterosklerose;
 • med hypertensjon
 • med mer hodepine og svimmelhet;
 • røykere og alkoholmisbrukere.

Hodepine er ofte et signal om tilstedeværelsen av aterosklerotiske plakk på arteriene. I tillegg kan pasienten i tillegg til smerte symptomer føle kronisk tretthet og nedsatt arbeidsevne.

Før du starter rengjøringsprosedyrene, bør du sørge for at det ikke er kontraindikasjoner. I noen tilfeller kan bruken av plantegebyr være skadelig.

Begrensninger i bruk er:

 • forverring av lever- og nyresykdommer;
 • alvorlige hjerte- og vaskulære patologier;
 • gastrointestinale sår;
 • sykdom i hjernen sirkulasjon;
 • økt følsomhet for en bestemt plante;
 • perioden av svangerskap og amming.

Noen urter er forbudt for hypertensiver, for eksempel St. John's wort. Immortelle er kontraindisert hos pasienter som lider av åreknuter og tromboflebitt. Motherwort bør ikke brukes av personer hvis arbeid er forbundet med oppmerksomhetskonsentrasjon.

Hvilke urter å søke om rengjøring

Mange planter er utstyrt med spesielle egenskaper for å rense vaskulære vegger fra slagger og skadelige stoffer. Slike urter, rensing fartøy og forbedrer blodsammensetningen, vil hjelpe ikke bare å bli kvitt sykdommer, men også styrke immunforsvaret.

Den mest effektive er:

 • kamille;
 • ryllik;
 • kløver;
 • evig;
 • mynte;
 • frø av dill;
 • løvetann;
 • lin;
 • burdock;
 • kløver;
 • bjørk knopper.

Laurbærbladet brukes også til rengjøringsbeholdere. Planter kan brukes både separat og ved å kombinere dem med hverandre. Forløpet av rensingen avhenger av tilstanden til det vaskulære systemet og stadium av sykdommen.

kløver

Planten har en gunstig effekt på veggene i arteriene, som begynner å tynne med alderen, akkumulerer skadelig kolesterol. Denne urten for fartøy anbefales til bruk for personer som har krysset 40 års grensen:

 • For å forberede infusjonen vil det ta 1 teskje kløver og 200 g vann. Infusjonen holdes i et vannbad i flere minutter, avkjøles og settes.
 • Bruk kjøttkraft fire til fem ganger om dagen, med et kurs på 3 uker, med en pause på en uke.
 • Kløver kan gjøres til tinktur. For dette er blomstene fylt med en liter vodka. Reservoaret med tinktur er tett lukket, lagret på et mørkt sted i 15 dager, risting regelmessig. Sammensetningen tar 20-30 g på tom mage før frokost. Forløpet av rensing - til slutten av tinkturen.

Kontraindikasjoner inkluderer allergiske reaksjoner på planten, forstyrrelse av fordøyelseskanalen, problemer med venene, alvorlige hjerte- og vaskulære patologier.

På grunn av innholdet av sink, magnesium og kalium i anlegget, vil bruken være spesielt nyttig for personer som lider av hjertesykdommer. Lin vil med hell fjerne skadelig kolesterol, rense de vaskulære veggene fra fettavsetninger.

I tillegg vil bruk av linfrø ha en gunstig effekt på tarmens tilstand, og også gjøre opp for mangelen på mange vitaminer i kroppen.

 • Strimlet frø i mengden av to spiseskjeer, hell 200 g kokende vann. Bruk infusjon over natten i 4 måneder.
 • En utmerket forebygging av aterosklerose er kombinasjonen av lin og kalendula. Disse urter for vaskulær rengjøring anbefales ikke under graviditet på grunn av sannsynligheten for tidlig fødsel. For forberedelse trenger du:
  • linfrø -1/2 kopp;
  • Calendula blomster - 1 glass.

Seng vanne kaldt vann og insistere en halv time, og hell deretter 300 g kokende vann. De lager også calendula med vann. Etter 2 timer blandes de resulterende formuleringer og holdes i ytterligere 12 timer. Deretter filtrerer infusjonen og tar det to ganger om dagen, en kvart time før et måltid på 1/4 kopp.

 • En enkel måte å rengjøre arterier og forbedre tilstanden er å bruke linfrø i 3-4 uker, bland det med honning, yoghurt, vask med mye vann, eller legg det til klare måltider.

burdock

Rens ikke bare sirkulasjonssystemet, men hele kroppen vil hjelpe burdockrotten:

 • For å gjøre dette, er det pulverisert. 1 ts urter - 200 gram kokende vann. Bruk produktet 3-4 ganger daglig, før måltider.
 • Det vil bidra til å fjerne giftstoffer og å oppløse kolesterolinntaket følgende oppskrift. Fra røttene til burdock klemme saften. For 1 liter juice - 500 gram vodka. La tinkturen stå i 10 dager, tilsett 300 g honning og stå i 24 timer. Ta 30 g to ganger om dagen i henhold til et bestemt mønster:
  • 1 mottak - 30 minutter før måltider;
  • 2 mottak - om en halv time etter et måltid.

Forløpet av rensingen - 10 dager med en pause på 5 dager, hvorefter rensingen gjentas igjen.

Frø av dill

Dill påvirker gunstig tilstanden til blodårene, det vil hjelpe til med å trekke ut råtneproduktene og styrke de vaskulære veggene. På et glass tørket frø - 30 g valerianrødder og 2 liter kokende vann.

Den resulterende infusjonen forsvinner i 24 timer, 2 kopper honning blir tilsatt, blandet og plassert på et kaldt sted. Bruk stoffet en spiseskje 30 minutter før måltider, 3 ganger om dagen, i 60 dager.

Det er også verdt å huske på riktig diett: I løpet av rensingsperioden er det ikke nødvendig å overvære, drikke mindre væske, og også å gi opp alkohol, koffeinholdige drikker og tunge måltider.

Medisinsk avgift

Kombinasjon av medisinske urter vil bidra til å takle høyt kolesterol og rense veggene av aterosklerotiske plakk.

Urtekolleksjon for rengjøring av karene kan fremstilles ved hjelp av ulike komponenter.

For forberedelse er det nødvendig å ta i like store mengder:

20 g råvarer - 200 g kokende vann. Infusjonen er eldre i 30 minutter, forbrukes og forbrukes to ganger om dagen - om morgenen og om kvelden, forvarming og tilsett en liten skje full av honning. Forløpet er 5 dager på rad.

Følgende oppskrift bruker dataene om urter, rensekar:

 • burdock;
 • nyre te;
 • bjørk blader;
 • mynte;
 • Sibirsk ginseng;
 • rose hofter;
 • cottonweed.

Planter blandes i like store mengder. 20 g av formuleringen - for 400 g kokende vann. Infusjon i en halv time og bruk 1/2 kopp 3 ganger om dagen.

For å bli kvitt kolesterol kan du prøve dette verktøyet:

 • mor-og-mormor, St. John's wort, dog-rose - 6 deler hver;
 • Frø av dill, hundnett, jordbær - 3 deler hver.

For 20 g oppsamling - 200 g kokende vann. La kjøttbøllen stå i 30-40 minutter og filtrer. Ta 100 g i 30 minutter før du spiser. Varigheten av rensingen er 1 måned med en pause på 1 uke, hvorefter det anbefales å gjenta rengjøringen.

Denne samlingen kan kjøpes både på apoteket, mens du forbereder deg. Følgende komponenter kreves for forberedelse:

 • St. John's wort, horsetail, mynte - 100 g hver;
 • hvete - 80 g;
 • røtter av løvetann - 60 g;
 • for 40 gram bær av viburnum og fjellaske.

Ved 20 gram samling - et glass kokende vann. Tåler infusjon 60 minutter på et varmt sted, sett og fordel kjøttkraft for tre måltider. Hver servering bør konsumeres i tom mage daglig i 27 dager, hvorefter det er nødvendig å hvile i 1 uke og gjenta behandlingen.

Frigjør fartøyene fra slagg og kolesterol uten å benytte seg av rusmidler. Oppskrifter av tradisjonell medisin krever ikke store økonomiske investeringer og spesiell innsats. men Urter vil bare fungere hvis de i løpet av rensekurset fører til en riktig livsstil.

Medisinske planter for rensing av blodkar og aktivering av blodstrømmen i hjernen

Høyt kolesterol er hovedårsaken til aterosklerose. Sistnevnte fører igjen til alvorlige brudd på hemodynamikk. På grunn av blodstrømssykdommer kan nyrene, hjertet og til og med hjernen lide. Tross alt medfører atherosklerose av cerebral fartøy uunngåelig en gradvis utvikling av karsirkulatorisk encefalopati, som, under sin naturlige kurs, fører pasienten til demens.

Hva å gjøre for å unngå alt dette? Selvfølgelig, for å drikke tabletter, når sykdommen som sådan ikke er, absolutt ikke verdt det. Men for å ta forebyggende tiltak, vil det regelmessig rense fartøyene ikke skade noen. Rensing av blodet kan være ved hjelp av medisinske urter og andre planter.

Nylig leste jeg en artikkel som beskriver preparatet Holedol for rengjøringsfartøy og bli kvitt kolesterol. Dette stoffet forbedrer den generelle tilstanden til kroppen, normaliserer venøs tone, hindrer avsetning av kolesterol plakk, renser blod og lymfe, og beskytter også mot høyt blodtrykk, slag og hjerteinfarkt.

Jeg var ikke vant til å stole på noen informasjon, men jeg bestemte meg for å sjekke og bestilte emballasjen. Jeg la merke til endringene i en uke: de konstante smerter i hjertet mitt, tyngden, trykket hopper som plaget meg før det - trakk seg tilbake, og etter 2 uker forsvant helt. Prøv og deg, og hvis du er interessert, så er lenken under en artikkel.

I tillegg er det spesielle urte samlinger som lar deg aktivere hjernecirkulasjon. Slike forbindelser vil være nyttige for de som allerede opplever de første symptomene på ubehag, men sykdommen er ennå ikke i et forsømt stadium.

Folk oppskrifter for rensing av blodkar

Tradisjonelle urter for vaskulær rengjøring inkluderer:

Det finnes også en rekke matvarer som kan ta ut "dårlig" kolesterol og dermed rense blodet. Ledere blant dem er hvitløk, sitroner og honning. Nedenfor vil vi gi deg den enkleste ytelsen, samt effektive oppskrifter for rengjøringsfartøy med urter og mat.

Urte ekstrakt

For å gjøre det, må du ta det i like stor grad:

 • tørket St. John's wort;
 • evig;
 • kamille apotek;
 • bjørk knopper.

100 g av blandingen helles 0,5 liter kokende vann og insisterer (kan være i termosene) i minst 2-3 timer. Etter at sammensetningen må filtreres og deles i to like deler. Den første skal være full i morgen på tom mage (i 20-30 minutter før frokost), og den andre - før sengen, legger til 1 teskje honning.

Denne infusjonen er best forberedt på kvelden, det vil si, forberede en pre-del for neste dag. Gjør infusjon for noen dager fremover ikke fornuftig, fordi samlingen ganske raskt mister sine helbredende egenskaper. Minimumsperioden for forebyggende kurs er 1 måned, og maksimum - 2 måneder.

Infusjon av urtekolleksjon med tilsetning av frukt og bær

Det er nødvendig å lage slike ingredienser:

 • Tørket St. John's wort (3 ss.);
 • blader av mor og bestemor (3 ss.);
 • rose hofter (3 ss);
 • Gressmodermørk (1 ss.);
 • frø av dill (1 ss.);
 • bær av jordbær (1 ss.).

Infusjonen skal utarbeides, basert på følgende beregning: 1 glass (250 ml) vann per 1 ss samling. Sammensetningen er fylt med bratt kokende vann, det er infundert i 1-2 timer, filtrert.

En slik samling kan høstes 2-3 dager i forveien, lagres bedre i kjøleskapet. Ta det i mengden 100 ml før hvert måltid, i 20-30 minutter. Kursets varighet er 25 dager, og etter 15 dager kan du gjenta kurset. Disse er ganske effektive kolesterol-senkende opptakskurs.

Infusjon av urter og bær

Oppskriften er lik den forrige - andelen, så vel som metoden for å forberede infusjonen, er den samme. Det er nødvendig å forberede:

 • Tørket St. John's wort (3 ss.);
 • Felthestesko (3 ss);
 • peppermynte (3 ss);
 • roten av en løvetann (1 ss.);
 • bær av fjellaske og viburnum (1 st.l.).

Resepsjonen ordningen er også lik den ovenfor. Men det er en forskjell i effekten av tilførsel av reseptbelagte №2 og №3 infusjon fra oppskriften. Dersom den andre infusjon resept viser fortrinnsvis kolesterol, men den tredje infusjon resept stadig rene fartøy fra allerede er dannet innskudd (plaque).

Tinktur på løvetann

For å forberede medisinske tinkturer må du ta 4 røtter av løvetann, samt 4 store blader av denne planten. Vegetabilsk komponent skal knuses og plasseres i en mørkeglassbeholder. Deretter skal 0,5 liter vodka helles i samme beholder. Insister komposisjonen i 1 uke, oppbevar beholderen på et mørkt og kjølig sted (men ikke i kulde!). Det er ønskelig å riste beholderen med tinktur daglig.

Etter 7 dager filtreres denne tinkturen og lagres til oppbevaring i kjøleskap. Anbefal å forberede ikke mer enn 1 liter tinktur. Ta det for 15-20 dråper, 30 minutter før måltider, 2 ganger om dagen (optimalt - før middag og før middag). Kurset er lang og er fra 2 til 4 måneder, mens det er viktig å fokusere på din egen helse.

For å rengjøre FARTØYER, forhindre blodpropper og bli kvitt kolesterol, bruker leserne et nytt naturlig preparat, anbefalt av Elena Malysheva. Sammensetningen av stoffet inkluderer blåbærjuice, kløverblomster, innfødt hvitløkskonsentrat, steinolje og leekweedjuice.

Healing blanding av hvitløk og sitron

For forberedelsen er det nødvendig å knuse hele 2 store sitroner, og også 2 store peelinghoder av hvitløk. Til sliping kan du bruke kjøttkvern eller blender. Etter sliping, legg til den resulterende slurryen til 50 g honning, bland alt grundig.

En slik blanding lagres best i en glassbeholder med et tett deksel i kjøleskapet. Du bør ta 1 teskje av blandingen om morgenen før frokost og om kvelden før middag. Denne oppskriften bidrar til å rengjøre fartøyene, refererer til kolesterol-senkende formuleringer, og har også en uttalt gjenopprettende effekt, aktiverer immunsystemet.

Folk oppskrifter for normalisering av blodstrømmen i hjernen

Blant de medisinske plantene som effektivt forbedrer hjernecirkulasjonen - en liten periwinkle, en kuppel, et kråkeøyne og solsikke. De alle reduserer nivået av kolesterol i blodet, renser fartøyene, i tillegg øker den regionale blodstrømmen i hjernen.

 1. Kjøttkraft av vinca liten. For å forberede kjøttkraft, ta 2 ss tørket urter av denne planten, hell dem 1 liter kokende vann og hold på lav varme i 15 minutter. Deretter bør buljongen infunderes i 1-1,5 timer, hvorpå den kan filtreres. Ta en slik avkok er nødvendig 3 ganger om dagen, uavhengig av måltidet, 100 ml. Kurset gir daglig mottak av avkok i løpet av en kalendermåned.
 2. Infusjon av solsikke. For å gjøre det, må du velge og velge stammen til en ung plante (stammen skal være ganske myk). Den isolerte stilken er kuttet, de små stykkene er tørket. En håndfull tørr grønnsakssubstrat strømmes med 250 ml kokende vann, insisterer 20-30 minutter, og deretter filtreres. Du må drikke frisk infusjon daglig, 250 ml om gangen, uansett matinntak. Dette er en effektiv måte å forbedre blodsirkulasjonen i hjernen.
 3. Avkjøling av roten er kjøpt. Roten av kattungen skal hakkes, kuttes i små biter og tørkes deretter. En håndfull vegetabilsk substrat helles med 500 ml kokende vann og holdes på lav varme i opptil 30 minutter. Det er viktig å se på at sammensetningen ikke koke. Etter fjerning fra brannen avkjøles buljongen, filtreres og rengjøres i kjøleskapet. Du må drikke 100 ml av denne avkok 4 ganger om dagen, uansett matinntak. Varighet på kurset er 1 måned, mens du kan kombinere mottaket av avkok med mottak av tinkturen, som vil bli diskutert senere.
 4. Tinktur på roten til den kjøpte. For å forberede tinkturen må du også forberede den knuste og tørkede roten av planten. 5 spiseskjeer av dette substratet er fylt med 500 ml vodka, insistere på en hel måned. Det er viktig å følge alle regler for å lage tinkturer hjemme. Tinkturbiter tas i en mengde på 10 dråper 2 ganger om dagen - om morgenen på tom mage og om kvelden før du går i seng. Kursets varighet er 1 måned, mens du kan kombinere mottaket av tinkturen med mottak av avkok, som vi beskrev i forrige oppskrift. Sammensetninger basert på kupeny gir en stabil aktivering av blodsirkulasjon i hjerneens arterielle sengen.

Så, vi fortalte deg om pålitelige og velprøvde oppskrifter av folkemedisin for å fjerne kolesterol fra blodårene, samt å forbedre hjernens sirkulasjon. Før du begynner å utføre kurs for alternativ terapi, bør du konsultere legen din for å unngå uønskede komplikasjoner.

Den mest effektive samlingen av medisinske urter for rensing av blodkar

for rensing av blodkar fra kolesterolplakk og forebygging av aterosklerose, i folkemedisin i lang tid og med hell, brukes infusjoner og tinkturer av medisinske urter.

Siden tilstanden til fartøyene avhenger av leversituasjonen, anbefales det å innlede samlinger av cholagogue gres innen 5-7 dager.

Den enkleste sammensetningen av samlingen som brukes til dette formålet består av blader av peppermynte og blomster av den immortelle sandy.

Mintblader, immortelle - 3 ss, dillfrø - 1 ss.

Infusjon: 1 ss. Samle 2 kopper kokende vann. Å insistere 30-40 minutter.

Ta en varm form i en halv time før måltider.

Tinkturer av medisinske urter for rensing av blodkar.

For estimering av "dårlige" kolesterol fra kroppen benyttes viburnum og rognebær, nype, infusjon og avkok fra havre skjær uliginose, røtter og den over bakkenivå en del av solsikke, løvetann røtter og blader.

Infusjoner og tinkturer av medisinske urter, som brukes til å fjerne kolesterol fra kroppen, kan lett tilberedes hjemme. For vellykket behandling er det nødvendig å tilberede vegetabilske preparater daglig, observere dosering og varighet av teknikkene.

Terapeutiske gebyrer for vaskulær rengjøring består av urter som har en kompleks effekt som utfyller hverandre. Du kan kompilere dine egne samlinger av planter som vokser i ditt område eller som du er kjent med.

Før du bruker urter, les kontraindikasjonene.

Tinktur fra røtter og blad av løvetann brukes ikke bare til behandling og forebygging av aterosklerose, men også for å styrke kroppen som helhet, renser leveren og nyrene.

Oppskrift: 4-5 røtter av en løvetann, så mange blader, hell 0,5 liter vodka.

Infiser 7 dager i en mørk beholder på et kjølig sted. Rask jevnlig. Deretter belastes og oppbevares i kjøleskapet.

Ta 25 dråper 30 minutter før måltider, før middag og middag.

Behandlingsforløpet er lang, 2-4 måneder, avhengig av fartøyets tilstand. Det er ønskelig å tilberede 1 liter klar tinktur fra ferske råvarer

Etter en måned, ta en pause i 7 dager, og gjenta kurset.

> Tinktur for vaskulær rensing er utarbeidet fra modne planter. Røttene og antennedelen brukes.

Oppskrift: 1 ark, kronblad av en kurv, en håndfull peelingfrø helles 0,5 liter vodka.

Forbereder tinkturen av solsikke og tas på samme måte som den forrige.

Kurs - 3-4 måneder.

Terapeutisk oppskrift fra hvitløk og sitron.

Torsjon i kjøttkvern eller slip i en blender 2 sitroner med en peeling, skyllet med kokende vann og skrelt av frø. Vri også 2 hoder av peeling hvitløk, legg til 50 gram honning.

Bland alle ingrediensene grundig. Ta 1 ts. morgen og kveld før du spiser. Oppbevares i kjøleskapet.

Denne vitaminblandingen har praktisk talt ingen kontraindikasjoner, så du kan ta det ikke bare for rensing av blodkar, men også som en effektiv forebyggende for avitaminose, om vinteren, når en svekket organisme trenger å styrke immunforsvaret.

Infusjoner av urter for rensing av blodkar.

Samle 1. For å fjerne kolesterol fra kroppen.

Blader av mor og mormor, Johannesjurt, hofter - 6 ss hver. Frø av dill, urt Leonurus, blader og bær av jordbær - 3 ss hver.

Forberedelse av nåtiden: 1 ss. Samle 1 kopp kokende vann. Infusér 30-40 minutter, avløp. Ta 0,3 kopp i 30 minutter før du spiser.

Kurs - 27 dager. Etter 7 dager kan du gjenta.

Samling 2. Infusjon for rensing av blodkar.

St. John's wort, peppermynte, horsetail - 6 ss hver. Corn hvete - 4 ss. Løvetannrot - 3 ss Bær av viburnum og fjellaske - 2 ss hver.

Forbered og ta en medisinsk infusjon på samme måte som den forrige.

St. John's wort anbefales ikke i lang tid å ta med høyt blodtrykk. Det er mulig å redusere nummeret sitt i montering og erstatte med en gull-thousander.

Morwort forårsaker døsighet og reduserer konsentrasjonen av oppmerksomhet.

Den kan erstattes med sitronbalsamblad, hoppkegler eller oregano.

Rensing av blodkar ved kløver.

Clover eng er brukt i folkemedisin som en anti-inflammatorisk, vanndrivende, antiseptisk og i aterosklerose.

Infusjon av kløver: 5-6 blomster av rødkløver til damp med et glass kokende vann. Infiser timen ved å pakke beholderen med en varm klut. Stamme og ta 0,3 kopp i 20-30 minutter før måltider 3-4 ganger om dagen.

Behandlingsforløpet er en måned. Etter en 7-10 dagers pause kan du gjenta.

Regelmessig bruk av infusjoner og tinkturer av medisinske urter vil hjelpe rene fartøyer og, som et forebyggende tiltak, reduserer risikoen for atherosklerose. Disse metodene for å rense fartøyene er praktiske fordi de kan brukes i lang tid hjemme.

Du kan være interessert i en artikkel:

Renser kroppen med urter.

søknad Urter for rensing av kroppen er en mild og forsiktig måte å normalisere renseanleggets funksjoner, fjerne fra kroppsslag og giftstoffer, tungmetaller, rense tarmene. Les mer.

Helbredende urter for diabetes.

Bruk av folkelig oppskrifter for diabetes er designet i lang tid, så du får muligheten til å lage din egen samling, som effektivt vil hjelpe kroppen din. Les mer.

Metoder for tradisjonell medisin.

Tradisjonell medisin er nå et effektivt alternativ til medisinske behandlingsmetoder. Bevist og enkle folkemessige oppskrifter og metoder for å rense kroppen av giftstoffer. Les mer.

Helbredende urter for rensing av ansiktets hud.

Infusjoner og tinkturer av medisinske urter, hjemmetikk fra dem, vil bidra til å eliminere peeling og betennelser, kviser og akne. Med vanlig applikasjon, opprettholder urteinfusjoner renhet av huden, sløvhet og fløyelsaktig. Les mer.

Sosiale nettsider - abonnere på å lære om nye artikler

Fartøyets rensing med urter

For å forebygge åreforkalkning, tromboflebitt, åreknuter, hypertensjon, hjerteinfarkt, slagtilfelle, anbefales det å rengjøre karene. En av de mest enkle og nyttige måtene for kroppen er rensing av folkemidlene som er utarbeidet på grunnlag av planter.

Anbefalinger for rengjøring av fartøyene:

 • Vaskulær rensing bør utføres bare etter rensing av kroppen;
 • i prosessen med rensing, avstå fra å drikke alkohol og røyking;
 • Drikk mer væsker;
 • holder seg til et hovedsakelig vegetarisk diett;
 • flytte mer.

Det anbefales å rengjøre fartøyene etter 40-45 år.

oppskrifter

Tinktur av muskatnøtt:

 • 20 g muskatnøtt
 • 1 liter vodka.

Skru muskatmos på en liten rist, hell den med vodka og la den brygge i 15 dager. Stimpe den forberedte tinkturen. Ta 25 dråper, fortynn med vann i forholdet 1: 3. Rensing kan gjennomføres gjennom hele året.
En av urter som er nyttig for rensing av blodkar er en lungwort, som effektivt forhindrer utbruddet og utviklingen av blodpropper.
infusjon:

 • 1 ss. tørre urter av lungwort;
 • 250 ml kokende vann.

Hell kokende vann over kokende vann, la det bryte i 40 minutter og spenne. Ta 2-3 spiseskjeer om dagen.

Laurel leaf rensing:

 • 6 g laurbærblad;
 • 300 ml varmt vann.

Hell laurbærbladet med vann og koker det i et vannbad i 5 minutter. La kjøttbøllen bratte i 8 timer. Stam infusjonen som er oppnådd. Drikk 50 ml etter å ha spist. Anbefalt rensekurs: 3 dagers inntak, deretter en ukentlig pause og gjenta 3 dager med opptak. Infusjonen av laurbærblad deler kolesterolplakkene godt og fjerner skadelige stoffer fra karene.
Rensing med grønn te og melk:

 • 1-2 ts grønn te;
 • 1 ss. kokt melk.

Hell grønn te med melk, la den brygge i en halv time og belastning. Drikk et glass to ganger om dagen.
Infusjon rensing med dill og valerian:

 • 1 ss. fennikel frø;
 • 2 ss knust rot av valerianen;
 • 500 ml honning;
 • 1,5 liter kokende vann.

Hell kokende vann på dillfrø og valerianrot, og la det komme til infusjon for en dag. Stram den forberedte infusjonen, tilsett honning til det og bland godt. Ta 1/3 kopp i en halv time før måltider. Fortsett til infusjonen avsluttes. Dette kurset anbefales to ganger i året.
Te for å styrke blodkar:

 • 5 timers rose hofter;
 • 2 deler av en solbærblad;
 • 2 deler av et nettleblad;
 • 1 del av et jordbærblad.

Forbered en samling av disse ingrediensene. Brygg 2 ss 500 ml kokende vann i en termosflaske og la den brygge i 4 timer. Strekk den ferdige drikken. Drikk 1 glass av denne teen med tilsetning av 2 teskje honning to ganger om dagen.
Samling for vaskulær rensing:

 • 100 g birke knopper;
 • 100 g av St. John's wort;
 • 100 g kamille;
 • 100 g immortelle.

Forbered en urteblanding av de ovennevnte ingrediensene. Om kvelden, bryg 1 spiseskje en halv liter kokende vann og la det brygge i 20 minutter. Trinn den forberedte infusjonen og del i to deler. En halv av infusjonen drikker om natten med tilsetning av en teskje honning. Oppbevar den resterende infusjonen i kjøleskapet, og om morgenen, varm den i et vannbad, tilsett 1 teskje honning og drikk 20 minutter før frokost.

Anbefalt behandlingsforløp - fortsett i henhold til angitt ordning, til den kokte urtens samlingen er ferdig. Rensing av fartøy i henhold til denne oppskriften anbefales å utføres en gang om fem år.
Tinktur i senil sklerose:

 • 30 g tørrrot elekampan;
 • 500 ml vodka.

Hell elekananen med vodka og la den brygge i 40 dager. Strain. Ta 25 dråper før måltider.

Rengjøringsfartøy med kløver

Clover rød hjelper med å redusere blodkolesterolnivået, hjelper med rask hjerterytme og tinnitus.
Infusjon av kløver mot sklerose:

 • 1 ts tørr kløver blomster;
 • 1 ss. kokende vann.

Hell kløver med kokende vann, kok i et vannbad i 5 minutter, og la det brygge i 40 minutter uten brann. Trinn den forberedte infusjonen og ta 1 spiseskje 4-5 ganger om dagen i en halv time før måltider. Anbefalt rensekurs: 3 uker med infusjon, deretter en uke med pause og så gjenta kurset 2 flere ganger.

Tinkturkløver (oppskrift nummer 1):

 • 2 ss tørket kløver blomster;
 • 1 ss. av vodka.

Denne tinkturen har en antisclerotisk effekt. Hell kløveren med vodka og la den brygge i to uker på et mørkt sted. Klar tinktur, belastning og ta 30 dråper, fortynn i en liten mengde vann, tre ganger daglig i 30-40 minutter før du spiser.
Tinkturkløver (oppskrift nummer 2):

 • toppen av skudd av rødkløver med blomster og blader;
 • vodka.

Ta en glassburk på 1 liter, fyll den med kløver i halv, og hell deretter vodka til toppen. La blandingen infusere på et mørkt sted i 14 dager. Stamme den oppnådde tinkturen. Ta 1 ss en gang om dagen før middag eller før sengetid.

Oppskrifter med hvitløk

Peel hvitløk og hugg det godt. Fyll den resulterende massen med alkohol i en glassbeholder, lukk lokket og sett det på et mørkt, kjølig sted i 10 dager.

Det er bedre å dekke beholderen med en blanding av mørkt materiale. Stimpe den forberedte tinkturen og la den stå i tre dager. Deretter helles den klare væsken i en ren flaske og oppbevar den i kjøleskapet. Rensing skal utføres ved å fortynne tinkturen i 50 ml melk, i henhold til følgende skjema:

 • den første dagen - om morgenen 1 dråpe tinktur, før middag 2 faller, før middag tre dråper;
 • Den andre dagen - om morgenen 4 dråper, til middag 5 dråper, før middag 6 dråper.

Så legg til drop-by-drop i 6 dager. Begynn fra den syvende dagen begynner å redusere mottaket til en dråpe (i omvendt rekkefølge).
Ta infusjon i en halv time før måltider. Fortynn tinkturen i melk hver gang (kan erstattes med mineralvann)!
Hvis det i løpet av behandlingen oppstår slike bivirkninger som halsbrann, søvnløshet, hjertebanken, må antallet dråper reduseres.
Rengjøring av hvitløkstinktur anbefales å utføres en gang i året - på høsten.
Infusjon av hvitløk og sitron:

 • 4 hode hvitløk;
 • 4 sitroner;
 • kjølt kokt vann.

Hvitløk rent, sitroner vasker, peeling huden. Grind hvitløk og sitroner med en blender og overfør til en tre-liters krukke. Hell den resulterende blandingen med vann til toppen av boksen. Dekk glasset med et lokk og legg det på et mørkt, kaldt sted i tre dager.

Skyll infusjonen hver dag. Etter tre dager, begrense løsningen. Hold den i en flaske med et tett deksel i kjøleskapet. Drikk 1/2 kopp infusjon tre ganger daglig i 20 minutter før måltider. Hvis det er problemer med fordøyelsen eller kroniske sykdommer, bør dosen reduseres til 3 ss, tatt umiddelbart før måltider.
Sirupen tilberedt i henhold til følgende oppskrift, virker mer forsiktig.
Sirup fra kolesterolplakk:

 • 6 sitroner;
 • 4 hode hvitløk;
 • 350 ml flytende lind honning (eller annen blomst);
 • kokt vann.

Vask sitroner, skrell og hogge hvitløk. Plasser den resulterende massen i en tre-liters krukke, legg til honning og hell alt med kokt vann til toppen av krukken. Rør, lukk lokket og la det bryte ved romtemperatur i 10-12 dager. Deretter belastes og oppbevares i kjøleskapet. Ta 1 spiseskje, oppløs i et glass varmt vann, to ganger om dagen - om morgenen på tom mage og om kvelden før du legger deg til sengs.

For å øke rensingseffekten i løpet av dagen, anbefales det å drikke minst 4 glass vann med tilsetning av sitronsaft.
Oppmerksomhet vær så snill! Hvitløk anbefales ikke til pasienter med takykardi og arytmi.

Kontra

Kontraindikasjoner til rensing av blodkar er:

 • barns alder;
 • graviditet og amming
 • duodenalt sår;
 • forverring av kroniske sykdommer;
 • individuell intoleranse mot visse planter;
 • allergiske reaksjoner.

Det anbefales å konsultere legen din og i løpet av behandlingen for å observere de anbefalte dosene.
For å få resultatet, bør du ta rensekurset til slutt.

Les Mer Om Fartøyene