Metoder for å rense hjerneskipene: 5 effektive folkemidlene

Helse er en uvurderlig gave som du må ta vare på. Og ikke fra sykdom til sykdom, men stadig! Vi ønsker alle å leve et godt, lykkelig liv, ikke sant? Og hvilken slags lykke kan det være, hvis det ikke er helse...

For å opprettholde et godt minne og klart sinn, må du ta vare på hjernens fartøy. Med alder setter skadelige stoffer seg på dem, blodsirkulasjonen forverres og hjernens arbeid blir forstyrret. På sykehus utfører de medisinsk behandling av blodkar, men i dag skal vi snakke om folkemidlene, som også bidrar til å løse dette problemet.

Infusjon av urter for å rense hjernens kar

Takket være denne løsningen, blir karene elastiske, svimmelhet og støy i ørene forsvinner, stoffskiftet forbedrer kroppen, klarer kroppen.

Kryss og bland 100 gram kamille, St. John's wort, immortelle, birke knopper. 1 spiseskje av denne blandingen hell kokende vann (0,5 liter), insister 20 minutter, belastning og vri ut. På kvelden skal du hellre halvparten av infusjonen i et glass, legge til 1 teskje honning og slippe en dråpe laurbærolje (den er på salg i apotek i 15 g pakke) og drikk før du legger deg til sengs.

Deretter bør du ikke spise eller drikke noe.

Om morgenen, varme den gjenværende blandingen i et vannbad, ikke kok, legg igjen 1 teskje honning og 1 dråpe olje og drikk 20 minutter før frokost. Så oppfør daglig, til innholdet i flasken laurbærolje løper ut. Et positivt resultat skal være, men ikke umiddelbart, etter ca 1-1,5 måneder.

Hvis oljen du har solgt i en annen emballasje, bør oppskriften justeres. På apoteket vårt fant jeg nå en liten laurbær for 5 gram, det koster 40 rubler. På kurset vil du trenge 3 pakker med olje.

En annen god oppskrift som vil hjelpe til med å fjerne blodkarene i hjernen er en oppskrift med furu nåler. Denne oppskriften ble fortalt meg av Lyubov Borisovna, senior sykepleier, da datteren min og jeg var i hematologi. Da lærte jeg så mye av hennes oppskrifter. Hun anbefaler på det sterkeste å styrke immuniteten, etter kjemoterapi og bare for helseens skyld, vann våre barn med denne resept.

Oppskrift på gjenvinning av cerebral fartøy fra furu

Bland 5 ss furu, 2 ss crushed rosehips, 2 ss av løkskall. Et glass råmateriale helle 1 liter vann, kok opp. La det brygge om natten, innpakket i noe varmt og ta i stedet for vann fra 0,5 liter til 1 liter om dagen. Dagens norm kan økes sakte.

Drinker veldig hyggelig. Ingen ubehag. Du kan lage denne oppskriften uten løkskall (men det er veldig bra, med nyrer syke). Hvis du gjør uten løkskall, forblir andelen i oppskriften den samme.

Om pine nåler jeg kan fortelle litt. Det er vinter nå, det er veldig godt å samle dem akkurat nå. Ikke vær lat, gå til skogen. Vekk fra veien. Hjemme vil alt være over, la det rette beløpet for oppskriften, resten kan settes i pakken og på balkongen. Jeg kan og det vil bli enda bedre å sy med et saks.

Når slag samtidig med avkoket, ta 2 sitroner om dagen, en halv sitron i resepsjonen. Skal sitronen fra peeling, finhakk, hell avkjøling av nåler og drikk i en gulp. Det anbefales å ta en time før et måltid eller en time etter et måltid. Citroner spiser i 2 uker, i alvorlige tilfeller kan du forlænge perioden til 3 uker. Deretter bryter 2 -3 uker og gjentar igjen.

Du vet, alle disse reseptene ble registrert igjen da i hematologi. Hvor mange år har gått. Lyubov Borisovna minnet meg ofte om dem. Så mye fortalte meg alt om hvordan folk bare klatret takket være disse oppskriftene. Immuniteten ble hevet, fartøyene ble ryddet, den generelle tilstanden forbedret seg betydelig.

Rensing av hjernens kar med hjelp av valnøtter, mandarin og rosiner

Det er først og fremst å gjøre alt systematisk, i lang tid. Hver morgen må du spise om lag 1 mandarin, en liten kjepp med rosiner og 3 valnøtter. Det er det i denne sekvensen. Ikke bland. Det er strengt i slik mengde. Etter det bør du ikke spise noe, ikke drikke i 20 minutter. Deretter kan du drikke et glass kjølig vann og spise frokost. Det er best å "spise" dette kurset i minst 3 måneder. Det er mulig og et halvt år. Velsmakende, nyttig, men du trenger et system.

Rensing av cerebral fartøy med hvitløk

Ta 1 hode hvitløk, pass gjennom en press, fyll den med et glass ubehandlet solsikkeolje. Sett på den nederste hylle i kjøleskapet. Neste dag gjør følgende: klem ut 1 sitronsaft. Ta blandingen som følger: 1 ts sitronsaft blandet med 1 teskje hvitløkpasta. Ta 30 minutter før måltider 3 ganger om dagen. Behandlingsforløpet er 1-3 måneder. Ta en pause og gjenta dette kurset.

«Livets Elixir»

I like store mengder ta honning, olivenolje og sitronsaft (1: 1: 1). Alt bland og ta om morgenen på tom mage 30 minutter før du spiser 1 teskje. Perfekt renser kar, eliminerer hodepine, forbedrer generell tilstand.

Jeg ønsket å dele disse oppskriftene med deg. Sikkert, det er fortsatt mange andre oppskrifter for å rense hjernens fartøy. Jeg deler det som er testet i praksis.

Selvfølgelig må vi ikke glemme at mens vi gjør dette, må vi lede en sunn livsstil. Arbeid på deg selv. Korrekt å spise, for å inkludere gjennomførbare fysiske øvelser og sparsomme zakalivanie. Jeg ønsker alle godt helse med sunne blodkar, fantastisk minne og en generell tonus av livet.

Rengjøring av cerebral fartøy

Rensing av cerebral fartøy er en svært presserende oppgave for personer med nedsatt hjernesirkulasjon. Utseendet til denne patologien er forbundet med aldersrelaterte endringer i vaskulær tetthet, deres slaggering, innsnevring av lumen, dannelse av kolesterolplakk. Årsakene til disse prosessene er underernæring, arvelig disposisjon, dårlige vaner, stress, høyt kolesterol.

De viktigste symptomene på hjernesirkulasjonsforstyrrelser

De vanligste tegnene inkluderer følgende fenomener:

 • hodepine, svimmelhet;
 • progression av minne nedgang;
 • høyt blodtrykk;
 • redusert hørsel og syn;
 • forstyrrelser i nervesystemet - humørsvingninger, irritabilitet, søvnløshet;
 • reduksjon i ytelse.

Rengjøring av blodkarene i hele kroppen med tradisjonell medisin

En god effekt av å behandle aterosklerose er gitt ved ekstrakorporal hemokorreksjon. Dette er en metode hvor en pasient tar en viss mengde blod, deretter deles inn i plasma og erytrocytisk masse. Plasma er renset fra kolesterol og injisert tilbake.
Medikamenter for rensing av blodkar i hjernen og hele kroppen inkluderer bruk i store doser askorbinsyre, B-vitaminer, spesielle preparater, hvis virkning er basert på en reduksjon i absorpsjonen av kolesterol og stimulering av utskillelsen.

Absolutt trygt for kroppen medisiner, for å redusere kolesterol eksisterer ikke. Derfor er de mest populære metodene, som brukes til å rense karene i hjernen og hele kroppen, folkemessige rettsmidler som bruker plantens medisinske egenskaper.

Anvendelse av tradisjonell medisin

Et stort antall måter tradisjonell medisin har til å rense hjerneskipene, er tilgjengelig for å utføre hjemme. Vurder den populære måten, som fikk den største anerkjennelsen.

Oppskrift 1. Forberedelse av legemidlet krever 12 sitroner, 6 hode hvitløk, 1 kg honning. Sitron og hvitløk er hakket med kjøttkvern, kombinert med honning og satt på kjøleskapet i 10 dager. En blanding av 2 ss blir tatt om morgenen før måltider. Forløpet av en slik behandling, designet for 40 dager, bør gjennomføres årlig.

Oppskrift 2. Hørfrø (1/3 kopp) helles i en halv liter kokende vann, alderen i et vannbad i 2 timer og deretter infunderes i 12 timer. Væsken smelter sammen og tas før måltider i mengden 2 ss 2 ganger om dagen. Behandlingskurset er utformet i 14 dager.

Oppskrift 3. 300 gram pine kjegler er rengjort av frø, vasket og en time kokt i en liter vann. Separat, bland halvparten av sitron med 3 ss honning og hell avkokingen (uten kjegler). Opptak er laget en uke 3-4 ganger om dagen.

Oppskrift 4. 50 gram blomster av den japanske sophoren insisterer for en måned i en halv liter vodka. Inntaket er 3 ganger om dagen for 1 ts per måned.

En utmerket måte å redusere kolesterol hjemme er kiwi. Det anbefales å spise 2 foster om dagen.

Veldig nyttig for å rense hjernens kar er bruk av urter, på grunnlag av hvilke te, avkok, tinkturer er laget. I dette tilfellet kan en slags urte- eller urtepreparater brukes. Et godt resultat er gitt av samlinger av St. John's wort, yarrow, kamille og bjørk knopper.

Ytterligere anbefalinger for rengjøring av fartøyene

Følgende anbefalinger vil bidra til å forbedre effektiviteten av resultatene:

 • nektelse fra røyking og alkohol;
 • begrensning i bruk av stekt og fettstoffer;
 • Bruk i kostholdet av umettede fett som hemmer avsetningen av kolesterol;
 • berikende menyen med friske grønnsaker og frukt;
 • kroppsopplæring og fotturer.

Før du begynner å rense fartøyene (selv hjemme), er det nyttig å konsultere en lege for å avsløre kroppens indikasjoner på prosedyrene, og det er mulig å gjennomføre undersøkelser. Dette vil gjøre det mulig å gå i riktig retning.

Slik rengjør du hjernens kar. Kraftige oppskrifter av folkemedisin!


For alle som ønsker å leve et langt aktivt liv uten sykdommer, må man huske at helse er en uvurderlig gave, som ikke bør tas vare på sporadisk, og ikke bare når de første tegn på sykdom har gjort seg til å føle seg, men hver dag. Problemer vi lager for oss selv fordi vi ikke beskytter helsen gitt til oss av natur. Som et resultat oppstår lysmiljøer først og deretter en hel rekke kroniske sykdommer.

I dag vil jeg snakke om, hvordan å rengjøre hjernens kar, gi deg enkle oppskrifter.

Infusjon av urter for å rense hjernens kar

Takket være denne løsningen, blir karene elastiske, svimmelhet og støy i ørene forsvinner, stoffskiftet forbedrer kroppen, klarer kroppen.

Kryss og bland 100 gram kamille, St. John's wort, immortelle, birke knopper. 1 spiseskje av denne blandingen hell kokende vann (0,5 liter), insister 20 minutter, belastning og vri ut. På kvelden skal du hellre halvparten av infusjonen i et glass, legge til 1 teskje honning og slippe en dråpe laurbærolje (den er på salg i apotek i 15 g pakke) og drikk før du legger deg til sengs. Deretter bør du ikke spise eller drikke noe.

Om morgenen, varme den gjenværende blandingen i et vannbad, ikke kok, legg igjen 1 teskje honning og 1 dråpe olje og drikk 20 minutter før frokost. Så oppfør daglig, til innholdet i flasken laurbærolje løper ut. Et positivt resultat skal være, men ikke umiddelbart, etter ca 1-1,5 måneder. Hvis oljen du har solgt i en annen emballasje, bør oppskriften justeres. På apoteket vårt fant jeg nå en liten laurbær for 5 gram, det koster 40 rubler. På kurset vil du trenge 3 pakker med olje.

En annen flott oppskrift som vil bidra til å fjerne blodkarene i hjernen er oppskrift med furu nåler. Denne oppskriften ble fortalt meg av Lyubov Borisovna, senior sykepleier, da datteren min og jeg var i hematologi. Da lærte jeg så mye av hennes oppskrifter. Hun anbefaler på det sterkeste å styrke immuniteten, etter kjemoterapi og bare for helseens skyld, vann våre barn med denne resept.

Du kan nevne mange sykdommer, bli kvitt som vil hjelpe furu nåler. Nyresykdommer, kardiovaskulære sykdommer, optisk nerve atrofi, kramper - alt under kraften i furu.

Oppskrift på gjenvinning av cerebral fartøy fra furu

Bland 5 ss furu, 2 ss crushed rosehips, 2 ss av løkskall. Et glass råmateriale helle 1 liter vann, kok opp. La det brygge om natten, innpakket i noe varmt og ta i stedet for vann fra 0,5 liter til 1 liter om dagen. Dagens norm kan økes sakte. Drinker veldig hyggelig. Ingen ubehag. Du kan lage denne oppskriften uten løkskall (men det er veldig bra, med nyrer syke). Hvis du gjør uten løkskall, forblir andelen i oppskriften den samme.

Om pine nåler jeg kan fortelle litt. Det er vinter nå, det er veldig godt å samle dem akkurat nå. Ikke vær lat, gå til skogen. Vekk fra veien. Hjemme vil alt være over, la det rette beløpet for oppskriften, resten kan settes i pakken og på balkongen. Jeg kan og det vil bli enda bedre å sy med et saks.

Når slag samtidig med avkoket, ta 2 sitroner om dagen, en halv sitron i resepsjonen. Skal sitronen fra peeling, finhakk, hell avkjøling av nåler og drikk i en gulp. Det anbefales å ta en time før et måltid eller en time etter et måltid. Citroner spiser i 2 uker, i alvorlige tilfeller kan du forlænge perioden til 3 uker. Deretter bryter 2 -3 uker og gjentar igjen.

Du vet, alle disse reseptene ble registrert igjen da i hematologi. Hvor mange år har gått. Lyubov Borisovna minnet meg ofte om dem. Så mye fortalte meg alt om hvordan folk bare klatret takket være disse oppskriftene. Immuniteten ble hevet, fartøyene ble ryddet, den generelle tilstanden forbedret seg betydelig.

Rensing av hjernens kar med hjelp av valnøtter, mandarin og rosiner

Det er først og fremst å gjøre alt systematisk, i lang tid. Hver morgen må du spise om lag 1 mandarin, en liten kjepp med rosiner og 3 valnøtter. Det er det i denne sekvensen. Ikke bland. Det er strengt i slik mengde. Etter det bør du ikke spise noe, ikke drikke i 20 minutter. Deretter kan du drikke et glass kjølig vann og spise frokost. Det er best å "spise" dette kurset i minst 3 måneder. Det er mulig og et halvt år. Velsmakende, nyttig, men du trenger et system.

Rensing av cerebral fartøy med hvitløk

Ta 1 hode hvitløk, pass gjennom en press, fyll den med et glass ubehandlet solsikkeolje. Sett på den nederste hylle i kjøleskapet. Neste dag gjør følgende: klem ut 1 sitronsaft. Ta blandingen som følger: 1 ts sitronsaft blandet med 1 teskje hvitløkpasta. Ta 30 minutter før måltider 3 ganger om dagen. Behandlingsforløpet er 1-3 måneder. Ta en pause og gjenta dette kurset.

«Livets Elixir»

I like store mengder ta honning, olivenolje og sitronsaft (1: 1: 1). Alt bland og ta om morgenen på tom mage 30 minutter før du spiser 1 teskje. Perfekt renser kar, eliminerer hodepine, forbedrer generell tilstand.

Jeg ønsket å dele disse oppskriftene med deg. Sikkert, det er fortsatt mange andre oppskrifter for å rense hjernens fartøy. Jeg deler det som er testet i praksis.

Selvfølgelig må vi ikke glemme at mens vi gjør dette, må vi lede en sunn livsstil. Arbeid på deg selv. Korrekt å spise, for å inkludere gjennomførbare fysiske øvelser og sparsomme zakalivanie. Jeg ønsker alle godt helse med sunne blodkar, fantastisk minne og en generell tonus av livet.

Klikk på "Like" og få bare de beste innleggene på Facebook ↓

Hvordan rense blodårer i hjernens folkemessige virkemidler

I dag skal vi snakke om hvordan du rengjør hjerneskipene med folkemidlene, som bidrar til å regulere blodsirkulasjonen i kroppen.

Helse er hovedverdien til en person. Det bør beskyttes og overvåke hele tiden symptomene som tyder på de påståtte sykdommene. For eksempel kan upassende matvaner, inaktive livsstil, føre til en dårlig menneskelig tilstand og forårsake sykdommer i kardiovaskulærsystemet.

Det er veldig viktig å kjenne årsakene til sykdommen, og mulige måter å eliminere helseproblemet på for å få kroppen tilbake til normal så snart som mulig. For å hjelpe de medisinske behandlingsmetoder kommer godt beviste og tidstestede folkemidlene. La oss vurdere i detalj hvordan du skal rense hjernens kar med hjelp av oppskrifter av folkemedisin og naturmedisiner.

Årsaker til vaskulær sykdom

Når mekanismen allerede er i gang, kan lesjoner nå hjertet og hjernen. Som et resultat - dårlig tilførsel av oksygen til organene og utilstrekkelig blodsirkulasjon.

For å unngå problemer må du endre dietten ved å inkludere flere plantefôr og redusere dyrefett. Den mest effektive i dette tilfellet er ikke-tradisjonell medisin.

Nå som vi har sortert ut årsakene til sykdommen, la oss ta en nærmere titt på hvordan du skal rense hjerneskipene hjemme.

Urte infusjoner for vaskulær rengjøring

Urte samling med kamille

For forberedelsen trenger du:

 • ta 100 gram kamille, immortelle, St. John's wort og birch knopper;
 • bland i krydderurter, hell det og hell en halv liter kokende vann;
 • Etter 20 minutter filtreres og klemmes denne infusjonen.
 1. Om kvelden skal halvparten av denne medisinen helles i et glass, tilsett 1 ts. kjære, 1 dråpe bayolje (du kan kjøpe den fra apotek) og bruke den 20 minutter før sengetid.
 2. Neste morgen skal resten av infusjonen oppvarmes i et vannbad, men ikke koker det. Tilsett 1 ts til den. kjære, 1 dråpe bay olje og spis 20 minutter før frokost.

Ved daglig bruk av et slikt legemiddel, bør resultatet forventes innen en måned eller en og en halv.

Urtekolleksjon med mynte

Du kan ta et annet sett med urter:

 • peppermynte blader, bjørk, gress Cudweed, borre rot, nyre te urt, nyper, frukt Eleutherococcus stikkende gress ta i like mengder;
 • bland alt, ta 1 ss. l. samle og hell en liter kokende vann.

Etter en halv time kan medisinen tas. Drikk en halv kopp tre ganger om dagen etter måltider.

Urte samling med bjørk knopper

Hvis hodepine nådde deres apogee, trenger du:

 • å sovne 1 ss. urter av St. John's wort, immortelle, kamille og bjørk knopper i et fartøy og hell kokende vann (2 kopper);
 • så bør du vente en halv time, belastning og legg til 1 spiseskje. kvalitet kjære.
 1. Ett glass om morgenen og om kvelden, mens du ikke tar mat i omtrent en halv time etter å ha tatt.
 2. Tinkturen skal lagres i kjøleskapet. Om morgenen oppvarmer vi infusjonen på et vannbad.

Resultatet forventes etter 2 måneders behandling.

Infusjon av valerian og dill med honning

 • 2 ss honning;
 • 1 kopp dillfrø;
 • 2 ss roten av valerianen.

Valerian og dill skal hakkes på en kaffekvern og hell to liter kokende vann sammen med honning. Det er best å gjøre infusjon i en termo, fordi du må insistere hele dagen.

Ta 1 spiseskje anbefales. i en halv time før et måltid.

Medunitsa tinktur

En annen god oppskrift på å rense fartøyene fra urteinfestasjonen.

Til forberedelse av helbredende infusjoner:

 • Det er nødvendig å ta 1 st.lozhku denne urt, helle et glass vann;
 • Legg deretter i et vannbad i 30 minutter.

Infusjonen skal filtreres og tas tre ganger daglig for en kvart kopp minst to måneder.

Pine gjør underverk

For en helbredende infusjon er det nødvendig:

 • 2 ss løkskall;
 • 2-3 spiseskjeer hofter (knuste frukter);
 • 5 ss furutrær;
 • 1 liter. vann.

Bland alle ingrediensene og kok til meget lav varme. Når alt er klart, gå over natten og drikk 0,5 liter eller en liter om dagen i stedet for vann. Ta det i 3 måneder. Infusjonen er behagelig for smaken og sunnheten.

Behandling med valnøtter

Det er en oppfatning, bjærget for fartøyene er den greske valnøtten.

Behandlingen varer fra 3 måneder til 6 måneder. Resultatet er fraværet av migrene og trykket er normalt.

Du kan også ta tørkede frukter (tørkede aprikoser og rosiner), legg til nøtter til dem, slip dem flere ganger og bruk 1 spiseskje hver. 20 minutter før måltider. Hold denne mirakelmedisinen i kjøleskapet.

Hvitløk over hodet

Folk sier at hver sykdom kan herdes med hvitløk. Ikke et unntak og problemet med å forbedre arbeidet i blodkarene i hjernen, som det lindrer av overskytende kolesterol.

Oppskriften på stoffet er ganske enkelt:

 1. Hvitløkhodet, rent og passere gjennom skabb.
 2. Den resulterende blandingen skal fylles med vegetabilsk uraffinert olje, slik at oljen dekker hvitløksmassen, og legg den over natten i kjøleskapet.
 3. I morgen bland 1 ts. blanding med 1 ts. sitronsaft.

Hvis du tar denne medisinen en halv time før måltider tre ganger om dagen, blir resultatet bare 1-3 måneder etter hvert.

Miracle medisiner fra forskjellige juice

Mange folkeklinikker anbefaler å bruke forskjellige juice for å rense hjernens kar.

Først av alt er det birksap, som har et rykte blant folket som et utmerket middel for rensing av blod. Hvis du drikker 1 glass juice 3 ganger om dagen, vil en person glemme hodepine og migrene.

Ikke mindre viktig er sitronsaft. Du bør legge til 1 ts. juice av sitron, olivenolje og honning, og ta 1 ts. blanding i tom mage en halv time før måltider. Umiddelbart vil du føle en bølge av styrke og en forbedring i tonen i kroppen.

Det samme handlingsprinsippet og neste medisin, for hvilket det bare er en sitron (2 stk.) Og en oransje (2 stk). Hvis du sender dem gjennom en kjøttkvern, bør du legge til en annen 2 ss. honning.

Legemidlet anbefales å ta 2 ts. tre ganger om dagen før måltider. Hold blandingen i kjøleskapet.

Røddesaft med honning

Du kan også bruke betesaft. Den blandes i like store mengder 1: 1 med honning.

Ta en halv kopp tre ganger om dagen 30 minutter etter å ha spist.

konklusjon

Vi har forsøkt å gi deg mange gode og prøvde og testede folkelige oppskrifter. Nå vil hver av våre lesere kunne finne et svar på spørsmålet om hvordan du skal rense hjernens kar med folkemidlene.

Den eneste tilstanden er den obligatoriske anbefalingen fra legen, fordi det kan være bivirkninger og allergiske reaksjoner på hotellkomponentene. Hvis alt er i orden, ønsker vi deg en rask gjenoppretting.

Hvordan rense hjerneskip med folkemidlene?

Rengjøring av cerebral fartøyene hjemme er en effektiv et middel for å forhindre atherosklerose og slag.

Det faktum at blodårene er tette, kan man forstå støyen i hodet mitt, høyt blodtrykk, hodepine, meteozavisimosti, irritabilitet, søvnforstyrrelser, nedsatt ytelse, hukommelse, syn, oppmerksomhet og hørsel. Men hvis plakkene i karene ikke lar deg leve fredelig og blodårene er tette, hva skal jeg gjøre? Enn det er mulig å rense dem?

Å rengjøre blodårer og kapillærer bruker naturlige ingredienser og medisiner. Folkemidlene gir en mer mild, mild effekt, men er langsommere. Medikamenter lar deg raskt oppnå ønsket effekt, men har kontraindikasjoner.

Hvordan rense blodårer i hjernens folkemessige virkemidler

Nedenfor er de beste oppskrifter av folkemedisin, med hjelp av hvilke du kan ordentlig fjerne hjernen din.

sitron

Denne tropiske frukten har unike beskyttende og rensende egenskaper. Det styrker veggene i blodårene og arteriene, klare å klare kolesterolplakkene.

Oppskrift 1. Lemon-honning tinktur:

 • 6 modne sitroner;
 • 200 ml honning;
 • 200 ml olivenolje.

Ingrediensene er godt blandet og eldre for en dag på et varmt og tørt sted. For å behandle fartøyene, ta 1 ts. tinktur i en halv time før frokost for en måned, deretter etter en 30-dagers pause, blir kurset gjentatt.

Oppskrift 2. Citrus / Honey mix:

Citrus fjernet ben, sammen med huden lå i en blender, malt, kombinert med honning og plassert i lagring i et kjølig, mørkt sted. Før hvert måltid, spis 2 ts. blanding.

Oppskrift 3. Tinktur av sitron med hvitløk:

Ingrediensene er malt, helles med honning, blandet og holdt i 10 dager på et mørkt sted. Før bruk i et glass vann legg 1 spiseskje. tinktur og bland godt. Ta to ganger om dagen: 20 minutter før frokost og en time etter middag.

valnøtter

I folkemedisin er det interessante oppskrifter for potioner for rensing av fartøy, som inkluderer nøtter. Tinkturer med valnøtter reduserer nivået av "dårlig" kolesterol, øker blodkarets elastisitet og forhindrer utseende av plakk.

Oppskrift 1. Nut-ananasblanding:

 • 10 valnøtter;
 • 2 ananasringer i 2 cm tykk;
 • 2 ss honning.

Ingredienser blir knust, kombinert med honning og holdt på et mørkt sted i løpet av dagen. Ta 1 ss hver. 4 ganger om dagen i 30 minutter før måltider. Preparatet fremstilles daglig. Etter en 30-dagers kurs, 5 måneder hvile, så gjenta behandlingen.

Oppskrift 2. Mørtelblanding med tørket frukt:

 • 1 del valnøtter;
 • 1 del av tørkede aprikoser;
 • 1 del rosiner.

Ingrediensene er malt, blandet. Før hvert måltid (i 20 minutter) spiser opp 1 spiseskje. blanding.

Oppskrift 3. Mandarin-nøtter blanding med rosiner:

 • 6 valnøtter;
 • 2 mandariner;
 • 2 ts. rosiner.

Disse produktene, rensing fartøy, spiser opp 30 minutter før frokost i en naturlig eller shredded form. Opptakstid er 3-6 måneder.

Løk, hvitløk

Nyttige egenskaper til disse urteplanter har vært kjent siden uendelig tid. Deres juice hindrer kolesterol fra å bosette seg på vegger av karene og gir forebygging av aterosklerose.

Oppskrift 1. Blanding med løk og honning:

Løkhodet er malt. Juice av løk er presset og kombinert med et tilsvarende volum honning. Eliksiren er lagret på et kjølig sted. Om morgenen, på en tom mage, ta 1 spiseskje med formelen. Behandlingsforløpet for dette reseptet er 90 dager.

Oppskrift 2. Folkemiddel av hvitløk, smør og sitron:

 • hvitløk (1 stk);
 • solsikkefrøolje (2 ss);
 • sitronsaft (2 ss).

Hvitløk knust, smaksatt med sitronsaft og solsikkeolje, dagen vi insisterer på kulde. Før mottaket kobler vi 1 ts hver. blanding og sitronsaft. Vi bruker 20-30 minutter før hvert måltid. Ved å bruke denne tinkturen, renser vi fartøyene fra 30 til 90 dager. Tinktur er ikke egnet for pasienter som lider av gastritt.

Oppskrift 3. Chardonnay-sitron tinktur med pepperrot:

Ta i like deler:

250 mg av hver ingrediens er malt i en blender, 250 ml vann blir tilsatt, blandet og igjen i en dag på et kjølig sted. Før du spiser 1 ss. av formuleringen blandes med 1 ts. honning. Behandle blodkarene hver dag, før hvert måltid.

Nedenfor er fem forskrifter for behandling av cerebral fartøy ved hjelp av ville planter og urter.

Pine kegler

Pine kegler er godt egnet for å rense blodkar og kapillærer i hjernen. Narkotika fra kjegler styrker, renser fartøyene og tillater rensing av hele organismen.

Oppskrift 1. Alkoholtinktur fra grønne pinjekegler:

Keglene er samlet fra 20. juni til 25. juni, malt, strømmet med vodka og holdt på et kjølig, skyggelagt sted. To uker senere, filtrer. Drikk ta 1 ss. i en halv time før måltider. På samme måte kan du lage en tinktur av røde kegler.

Oppskrift 2. Avkjøling av grønne pinjekegler:

Grønne kjegler er malt, strømmet med vann, tilsett sukker og kok i 2 timer på en liten brann, rør regelmessig og ta av skummet. Klar sirup blir avkjølt, filtrert. Dette legemidlet tas på tom mage ved 1 ss 4 ganger om dagen.

urter

For effektivt å rense de kar i hjernen kan benytte monokomponent tinkturer fra linfrø, blomster agnbøk harve felt, blader, burdock rot eller for å fremstille flerkomponent urte.

Oppskrift 1. Urtekolleksjon med bjørk og mynte:

En ss. urte samling helle 2 ss. kokende vann og la i en halv time. Rens karene før du spiser, drikker 100 ml tinktur.

Oppskrift 2. Urtekolleksjon med johannesurt og kamille:

 • Apotek kamille (2 ss);
 • St. John's wort (2 ss);
 • Knopper av bjørk (2 ss);
 • Immortelle sandy (2 ss);
 • Kokende vann (0,5 l.).

Urter blandes, helles med bratt kokende vann og fordeles i to doser: morgen og kveld. Før bruk ved infusjon legg 1 ts. honning og 1 dråpe ethereal bay olje.

Oppskrift 3. Urtekolleksjon med kløver og malurt:

 • Blad av kløverkløver (5 deler);
 • Malurt (5 deler);
 • Myrtle (2 deler);
 • Marjoram (1 del);
 • Persille frø (1/2 del).

Alle komponenter er blandet. Ta 3 ss. samling, hell en liter bratt kokende vann, stå i flere timer. Fartøysrengjøring innebærer bruk av 1/4 kopp tinktur hver 3. time.

Sokoterapiya helt trygt for mennesker, hjelper det å fjerne giftstoffer fra kroppen og gjenoppretter lymfesirkulasjonen. Men effekten manifesterer seg etter en ganske lang periode.

Oppskrift 1. Beet juice:

Råbiter er malt, saften presset, legg til det samme volum honning. Hver dag tilberedes en ny del juice. For å behandle blodårer må du ta en halv kopp juice i en halv time før du spiser.

Oppskrift 2. Vegetabilsk juice:

 • 300 g potet juice;
 • 300 g gulrot juice;
 • 500 g rødbeterjuice;
 • 30 g petroleum.

Fra grønnsaker klemme saften, koble den sammen med luftfartsfotogen. Hver dag 2-3 ganger om dagen tar en terning av raffinert sukker, drypp 15 dråper av blandingen og spis den. Vegetabilsk juice bør tas riktig: etter 2 uker med å ta en 5-dagers pause og gjenta kurset igjen.

Tilhengere av tradisjonell medisin hevder at de naturlige komponentene renser fartøyene ikke verre enn laser koagulasjon eller noen dråper på sykehuset. På spørsmålet om dette er en løgn eller sannheten, kan man svare ved å prøve en av de medisinske kursene på seg selv.

Hva slags folkemåte å rense tette blodkar og hvilke produkter som skal brukes til dette - hver person velger selvstendig. Uansett hvilken medisin pasienten tar, er det viktigste at resultatet av behandlingen er restaureringen av karene i hele kroppen som helhet og i hjernen spesielt.

video

Tabletter for rengjøring av hjernens kar

Klare hodeskruer kan være medisiner som avviger fra hverandre av handlingsprinsippet, hensikten og sluttresultatet. Medisinering kan bare gis etter konsultasjon med en lege.

statiner

Statins rene fartøy, stopp produksjonen av triglyserider og "skadelig" kolesterol i leveren. Ved behandling av kar med mindre aterosklerotiske forandringer, blir disse legemidlene tildelt de beste anmeldelser av leger.

Eksempler på statiner:

VIKTIG! Når du tar statiner, kan pasienten oppleve myalgi, svakhet, muskelsmerter, allergier, søvnløshet, kvalme, tap av minne, hodepine og andre bivirkninger.

Preparater av nikotinsyre

For å rydde fartøyene raskt, ta 2 til 6 g nikotinsyre per dag. Effekten av denne behandlingen kommer ganske raskt: syre renser blodårene, er nivået av triglyserider i blodet redusert i løpet av få timer, og nivået av "skadelige" kolesterolet - i noen få dager fra starten av behandlingen.

Vitamin B3 (PP) er en del av følgende legemidler:

 • "Nikolar";
 • "Acipimox" og andre.

Disse stoffene er ikke dyre. De kan ikke tas på tom mage og vaskes med varme drikker.

ADVARSEL! Inntak av nikotinsyre er kontraindisert hos pasienter med nedsatt leverfunksjon, da vitamin B3 kan forårsake fett hepatose.

Forberedelser for utskillelse av gallsyre

Når brudd på fettmetabolismen, absorberes gallen som leveren lever, tilbake i sirkulasjonssystemet. For å skape en barriere for "skadelig" kolesterol, brukes følgende medisiner:

 • "Pituitrin";
 • "Velhol";
 • "Holeritin", etc.

VIKTIG! Et hvilket som helst legemiddel for utskillelse av gallsyre kan forårsake en fordøyelsesbesvær og flatulens. Ta disse medisinene med forsiktighet.

fibrater

Fibrerer - en gruppe medikamenter utviklet for å korrigere fettmetabolismen. De brukes til å øke nivået av HDL-kolesterol og redusere triglyserider i humant blod.

Her er navnene på noen fibrater:

 • kapsler "Atromitin";
 • Atromid tabletter.

Mottak av fibrater kan provosere utseende av kvalme, hudutslett og andre bivirkninger.

Andre legemidler

På apoteket kan du kjøpe vitaminer A, B, C, E, preparater av sink og kalsium, som effektivt rengjør blodkarene i hjernen. Med det vanlige inntaket av disse legemidlene, blir immunsystemet styrket og minnet forbedret.

Apotek inneholder preparater for rengjøringsbeholdere laget av ginkgo biloba-gymnosperm-planten. Disse inkluderer:

Disse stoffene har antioksidant og anti-edematøs effekt, styrker veggene i kapillærene og karene, forbedrer metabolismen i nerveceller.

BAKGRUNN. Tanakan, biloba, gingium, ginkor forte har svært få bivirkninger og kontraindikasjoner. Det eneste - deres mottak kan ikke kombineres med å ta aspirin.

Således kan folkemidlene prepareres av løk, honning, nøtter og andre naturlige ingredienser, som effektivt kan rense og behandle kar og kapillærer, forbedre ernæringen av vev og bli kvitt plakk og toksiner.

Metodene for offisiell medisin er rettet mot bruk av statiner, nikotinsyre, fibrater og preparater for utskillelse av gallsyre. Resultatet av behandlingen er rene, sunne hjerneskip.

Vi sorterer ut spørsmålet, hvordan du rengjør hjernens fartøy og hva er alternativene?

Som en person vokser opp på veggene i hans blodårer forurensninger bosette seg. Denne tilstanden forårsaker innsnevring av arteriene og blokkering av blodstrømmen. Faktorer som bidrar mer til vaskulær obstruksjon inkluderer dårlig kosthold, mangel på fysisk aktivitet og røyking. Hjernen lider mest, den har mange kapillærer og blodårer. Artikkelen vil omhandle hvordan du rengjør hjernens kar.

Vi tilbyr en video med generelle anbefalinger

Tegn og symptomer

Aterosklerose - Vesical clogging forårsaket av akkumulering av aterosklerotiske plakk i karene, sykdommen forårsaker et brudd på blodsirkulasjon og innsnevring av arterier som bærer oksygen til hjernevævet. Aterosklerose er årsaken til slag og vaskulære sykdommer. Sykdommen påvirker koronararteriene, perifere og nyrene, samt arterier som fôrer hjernen - utvikler aterosklerose i hjerneskarene.

Vi viser symptomene på denne tilstanden:

 • Angina pectoris;
 • Kortpustethet
 • Økt tretthet, forvirring i sinnet;
 • Muskel svakhet;
 • hodepine;
 • Økt svette
 • Kvalme, svimmelhet;
 • Ofte opplever pasienter en følelse av dømmekraft.

Tette cerebral fartøy kan føre til utvikling av:

 • Alzheimers sykdom (på grunn av hjerneskade, tap av hukommelse utvikler, problemer med å tenke);
 • Iskemisk berøring (på grunn av tilstedeværelse av plakk);
 • Hemorragisk slag (hjerneblødning, årsaken er svekkelsen av blodkarets vegger).

Fartøysrengjøring

Regelmessig rengjøring av cerebral fartøy er nødvendig for å forhindre utvikling av aterosklerose og eliminere konsekvensene av plaketter.

Medisinske metoder

Inkluder implementering av spesialiserte prosedyrer på sykehuset eller ta medisiner.

hemocorrection

Ekstrakorporeal hemokorrering er en efferent metode for vaskulær rensing, designet for å fjerne giftige stoffer, fremmede proteiner, aggressive enzymer fra kroppen. Hovedmiljøet for å fjerne giftstoffer er blod, plasma og lymfe.

Hemokorrering er en to-trinns prosedyre, pasienten transfiseres med sitt eget blod, som tidligere har passert gjennom en sentrifuge. Sentrifugert blod er delt inn i 2 komponenter: en oppløsning av blodplasma i den øvre fasen og et lag av hvite blodlegemer i midten av røret med et lag av erytrocyter i underdelen. Plasma er renset fra kolesterol, og celler injiseres umiddelbart i pasienten som en injeksjon. På neste sesjon injiserte han rent plasma, og tok en annen del av blodet for rengjøring.

Det finnes flere metoder for hemokorrering: plasma cryomodification, laserbestråling, elektrokemisk oksidasjon av blod.

Medisinsk behandling

Formålet - for å redusere nivået av "dårlige" kolesterol (LDL - lipoproteiner med lav densitet, triglyserider), fremme dannelsen av kolesterol plakk og å øke konsentrasjonen av "gode" kolesterol (HDL - high density lipoprotein), normal metabolisme.

statiner

En klasse medisiner som senker kolesterolnivået ved å redusere sin produksjon i leveren. statiner øke nivået av "godt" kolesterol og senke dannelsen av plakk i arteriene. Dette er et relativt trygt middel for de fleste pasienter, men medikamenter er kontraindisert for gravide og personer med leversykdommer.

Hvordan rense blodårer i hjernens folkemessige virkemidler

Med alder løsner skadelige stoffer på fartøyets vegge. Slike prosesser fører til innsnevring av lumen og forringelse av blodtilførselen. Bidragende faktorer - ubalansert kosthold, dårlige vaner og stillesittende livsstil. Spesielt hjernen lider - det er små kapillærer og et svært forgrenet vaskulært nettverk.

På sykehus er det mulig å rense fartøyene under tilsyn av leger. For dette er det forskjellige måter, hvorav en er å rense hjernens fartøy gjennom medisinering. Men i denne artikkelen vil vi diskutere hvordan du renser hjernens fartøy ved hjelp av folkemetoder. De som bryr seg om å opprettholde sin helse og ønsker å utvide sin arbeidsevne så lenge som mulig, oppfordres til regelmessig å rense hjernens kar, som kan gjøres hjemme. Slike rengjøring utføres ved bruk av urter og diverse matvarer. Hvordan rense riktig og om det er kontraindikasjoner i prosedyren for rengjøring av hjemmet?

Rensing av cerebral fartøy ved folkemessige rettsmidler

Utfør eventuelle rengjøring nødvendige kurs. Jo lengre kurset, jo mer mykt og effektivt er det. For å holde blodårene i god stand, er det nok å rengjøre en eller to ganger i året.

Vi bør være spesielt oppmerksom på ernæring: under rengjøring å konsumere et minimum av animalsk mat, er ikke skadelige produkter - fett, søt, krydret, salt, røkt og så videre. Og i andre tilfeller er slik mat bedre å bruke i begrensede mengder, ellers vil hele effekten av renseprosedyrene gå galt.

For å rengjøre bedre om sommeren eller høsten, når det er frisk frukt og grønnsaker i tilstrekkelige mengder, og kroppen ikke iznuron lang vinter hypovitaminosis.

Som et resultat av riktig rengjøring, forbedrer den generelle tilstanden symptomene på dårlig blodsirkulasjon i hjernen. Etter at du har renset hjernens kar, inkludert folkemessige virkemidler, er følgende positive effekter notert:

lettere å kontrollere blodtrykket

 • forsvinne eller reduseres til et minimum av svimmelhet og hodepine;
 • minnet forbedres;
 • øker kroppens generelle tone;
 • den meteorologiske avhengigheten avtar.
 • Separat er det nødvendig å si om dårlige vaner. Alkohol og nikotin og sunne blodkar er inkompatible konsepter. Alkohol og nikotin er de sterkeste vaskulære giftstoffer, derfor er det ubrukelig å utføre noen rensing uten å utrydde avhengighet av tobakk og alkoholholdige drikkevarer.

  Det er mange måter å rengjøre hjernens kar med hjelp av folkemidlene. Her er de mest populære oppskrifter med bruk av urter eller rimelige matvarer. De fleste oppskrifter anbefaler deg å bruke medisiner før frokost. Ikke glem å drikke et glass vann om morgenen før alle prosedyrer.

  I folke metoder kan også være kontra - ofte i oppskriften består av allergene matvarer eller ingredienser som irriterer magesekken, slik at personer med overfølsomhet, ulcerative sykdommer i mage og tolvfingertarm, kroniske sykdommer i leveren og nyrene som skal behandles til slike metoder for behandling nøye.

  Rensing av hjerneskarene med urter

  Så, 5 resepter for rensing av cerebral fartøy av folkemessige rettsmidler - behandling av urter.

  1. Samling: Blader av peppermynte, bjørk, burdock rot, marshweed gress, rosen hofter, gress av nyre te, frukt av Eleutherococcus spiny. Bland alle ingrediensene i like store mengder. En spiseskje av samlingen brygges med to briller med kokende vann og insisterer på en halv time. Ta 100 ml 3 ganger om dagen.
  2. Kamille, St. John's wort, immortelle og birk knopper bland 2 ss og hell 2 kopper kokende vann. Del i to deler og ta om morgenen og kvelden, og legg til infusjonen 1 dråpe essensielle oljebærblad og 1 teskje honning.
  3. Kløverblader - 5, malurt - 5, myrtle - 2, marjoram - 1 og persillefrø - 0,5 deler. Ta 3 ss samling per 1 liter kokende vann. Insister i flere timer og ta kvart på glass hver 3. time.
  4. Fem spiseskjeer av furu nåler, to spiseskjeer av løkskaller og rosen hofter - per liter vann. Kok og la det være for å infuse for natten. Drikk innen tre måneder etter 500 ml per dag, delt inn i flere metoder.
  5. Infusjon av burdock-røtter: 1 ss hakkede plantråmateriale, hell 500 ml kokende vann i en termos. Drikk 100 ml om morgenen i 3 måneder.

  Enkomponentoppskrifter har også en rensende effekt.

  1. Linfrø. Grind 2 ss frø og brygge i 200 ml kokende vann. La det bryte til det er avkjølt. Drikk om natten i 4 måneder.
  2. Blomster hornbeam - et godt verktøy, men sesongmessige og sjeldne. Blomster i mengden 1 spiseskje brygget på et glass kokende vann. De drikker et halvt glass tre ganger om dagen i 1,5 måneder.
  3. Felten sele. Forbered et avkok av urter i et vannbad - en spiseskje per glass vann. Ta 50 ml fire ganger om dagen i tre måneder.

  Rensing av cerebral fartøy med sitron

  Rense blodkarene i hjernen vil hjelpe sitron. Stoffene som er inneholdt i den, har en antioksidant effekt, styrker veggene på karene og aktiverer utløpet av lymfekreft.

  1. Bland olivenolje, sitronsaft og honning i like store mengder. Å opprettholde innen en dag. Blandingen bør tas om morgenen i en halv time før frokost, en teskjef. Dette bør gjøres innen tre måneder.
  2. To sitroner og en oransje vri, legg til 2 ss honning. Hold fruktblandingen i kjøleskapet. Ta 2 teskjeer tre ganger daglig før måltider.

  Rensing av cerebral fartøy med hvitløk og løk

  Hvitløk og løk har lenge vært kjent som en panacea for alle sykdommer. I tillegg har de vist seg som et anti-kolesterolmiddel. De inneholder mange nyttige mikroelementer og biologisk aktive stoffer.

  1. Ett hode hvitløk er hakket og strømmet med vegetabilsk olje. La det brygge for en natt i kjøleskapet. Ta stoffet tre ganger om dagen i en halv time før måltider, fortynn en teskje av blandingen med like mye frisk sitronsaft. Behandlingsforløpet er fra en til tre måneder.
  2. Løk med honning. Bøy på kjøttkvern eller slip det bedre i en blender. Den resulterende juice klemmer og blandes med like mye honning. Hold den resulterende eliksiren i kjøleskapet. Ta en gang daglig før måltider på en spiseskje av blandingen. Det vil ta lang behandlingstid i tre måneder. Legemidlet øker også immuniteten mot forkjølelse, slik at den kan kombineres med forebygging av influensa.

  Rensing av cerebral fartøy med valnøtter

  Valnøtter inneholder flerumettede syrer og mikroelementer som forbedrer blodsirkulasjonen. Her er noen oppskrifter for å rense hjerneskibene hjemme ved hjelp av nøtter.

  1. Daglig start dagen med en slik frokost: en tangerine, en teskje rosiner og tre valnøtter. Etter en halv time kan du spise frokost som vanlig. Forløpet av rensing fra tre til seks måneder.
  2. Valnøtter, tørkede aprikoser og rosiner er vridd i kjøttkvern og det er 1 spiseskje av en blanding 20 minutter før måltider tre ganger om dagen.
  3. Valnøtt - 5 stykker, ananas - 1 stykke (ca. 2 cm tykk), honning 1 ss. All slipe, bland og insister på en dag i mørke retter. Det er fire ganger om dagen for en spiseskje en halv time før måltider. Cook daglig i en måned.

  Rensing av cerebral fartøy av juice

  Rensing med juice er lang, men helt trygt. I tillegg til blodkar gjenoppretter juicer lymfatisk sirkulasjon og fremmer fjerning av avfall fra interstitialt rom.

  1. Birksap brukes til å rense alle fartøyene. Drikk det 1 glass tre ganger om dagen.
  2. Rødjuice Bland i like store mengder med honning, drikk et halvt glass tre ganger om dagen en halv time etter et måltid. Cook for en dag.

  En god effekt på hjernens granater, apple og appelsinjuice.

  Rengjøring av cerebral fartøy med narkotika

  Ved alvorlige problemer med hjernens blodkar er det nødvendig å gjennomgå undersøkelse på sykehuset. Legen vil velge de nødvendige prosedyrene for deg og velge medisinene. Kanskje vil han foreskrive medisiner for å rense hjernens kar. Det finnes flere typer stoffer som forbedrer tilstanden til blodårer.

  1. Legemidler som reduserer skadelig kolesterol er statiner. Disse inkluderer preparater Lipitor, Zokor, Krestor, Leskol.
  2. Preparater av nikotinsyre - vitamin PP eller B3: "Nicolar", "Niaspam".
  3. Midler for utskillelse av gallsyre: "Holestid", "Velhole", "Questran".
  4. Legemidler til regulering av fettmetabolismen: "Traykor", "Clofibrate", "Ezetimibe", "Atromid".

  Alle de ovennevnte legemidlene bør bare tas som foreskrevet av legen, da alle har sitt vitnesbyrd, det er bivirkninger og inkompatibilitet.

  Av ufarlige stoffer som du kan ta deg selv, anbefales det:

  • vitamin C;
  • vitaminer i gruppe B;
  • vitamin A;
  • antioksidanter - vitamin E, selen;
  • fra mineralske elementer - kalsium og sink.

  Alle de ovennevnte stoffene styrker veggene i blodårene, normaliserer lipidmetabolismen.

  Det er også forberedelser basert på ginkgo biloba-anlegget:

  De er over-the-counter, de har nesten ingen kontraindikasjoner og et minimum av bivirkninger. Ikke bruk ginkgo biloba preparater med aspirin. De styrker veggene i blodårene og blodårene, virker som antioksidanter, har edemidøs effekt, forbedrer metabolismen i nerveceller.

  Til slutt kan det bemerkes at preparater for rensing av cerebral fartøyene kan være basert på planteekstrakter. Folkemedisiner, som har minst kontraindikasjoner, består i mottak av urter eller renseprodukter som gunstig påvirker hjernen: sitrusfrukter, valnøtter, hvitløk og løk. Når det gjelder medisinbehandling, bør alle legemidler forskrives av en lege etter en detaljert undersøkelse.

  Metoder for å rense hjerneskarene hjemme

  Rensing av hjernens indre kar fra uønskede kolesterolplakker er i stand til hindre alvorlige og farlige sykdommer, slik som slag, aterosklerose og sirkulasjonssuffisiens (cerebral).

  Etter tretti år, med ledelsen av en feil livsstil, så vel som ernæring, kan blodkarets vegger tykkere, de danner mange kolesterolplakk, slik at karene kan deformere eller smale.

  Sluttresultatet av alt ovenfor kan være en fullstendig blokkering av fartøyet, noe som kan føre til fremveksten av farlige sykdommer og selv dødelige utfall. For å unngå negative konsekvenser, og det er nødvendig å utføre ikke bare rensingen av kroppen vår generelt, men også hjernens kar, spesielt.

  Det anbefales å rengjøre fartøyene ca to ganger i året. Det vil bidra til å virkelig unngå betydelige helseproblemer. I tillegg, rengjøring forbedrer minnet, øker hastigheten på å tenke, øker oppmerksomhetens skarphet, forbedrer humøret, øker fysisk aktivitet og stabiliserer søvn. Slike rensing bør bare utføres etter at leveren og tarmene er blitt rengjort.

  Denne anbefalingen skyldes det faktum at ellers effekten av rensing av fartøyene ikke vil bli fullført.

  I hvilke tilfeller er rensing av cerebral fartøy?

  Den menneskelige hjerne er dessverre ikke fullt ut forstått. Imidlertid er et viktig faktum nettopp kjent - problemer i livmorhalskvarteret, samt osteokondrose, er skadelige for hodet.

  Denne situasjonen kan forårsake hodepine og støy i ørene.

  For å bli kvitt slike komplikasjoner av problemer er det mulig med hjelp av anbefalinger fra feltet for tradisjonell medisin, og også å praktisere en helt sunn livsstil. Dette vil hjelpe nesten fullstendig å bli kvitt en uønsket sykdom eller forhindre utseendet dersom rensing er utført for forebyggende formål.

  Først bør du snakke utelukkende om et nyttig kosthold.

  • I det er det nødvendig å inkludere maksimalt grønnsaker! De kan brukes i hvilken som helst form - bakt, dampet, kokt eller stuet.
  • Det er nyttig å ha en grønnsakspott i kostholdet ditt, noe som er ekstremt viktig, spesielt i høstperioden.
  • Juice fra forskjellige grønnsaker, spesielt ferskpresset, vil jeg bare bidra til å gjøre barefordelaktig innflytelse på fartøyene.
  • Ikke forsøm den sunne frokosten, som består av frokostblandinger. En kashka som er kokt på vann vil være enda mer nyttig hvis den inneholder nøtter og frokostblandinger.
  • I tillegg bør dietten omfatte fettfattig kokt fisk eller det samme, men kokt på dampet. For den kvinnelige kroppen i alle aldre, er en eksepsjonell nytte fisk i hvilken som helst form.

  Også viktig er tilgjengeligheten av overvekt. Det er denne faktoren som anses som hovedindikatoren for et brudd på total metabolisme.

  Dette negative øyeblikket fører til fullstendig blokkering av blodårene, er årsaken til blodpropper, noe som skaper en farlig situasjon.

  For å unngå dette må man vise fast tålmodighet og utholdende viljestyrke, utelukkende utelukkende fra kostholdet bakervarer, så vel som søtt, prøv mindre å spise stekt, røkt og feit mat.

  Å holde vekten din under kontroll betyr å ha helse uten betydelige problemer.

  Folkeslag for rengjøringsfartøy

  Det er mange folkemidlene for rensing av blodkar. For eksempel, ved hjelp av slike produkter, er det mulig å rengjøre og styrke fartøyene:

  • sjøfisk;
  • nøtter;
  • sjømat;
  • frokostblandinger;
  • grønn te;
  • grønnsak og olivenolje;
  • grønnsaker.

  Regelmessig forbruk av de ovennevnte produktene i mat fører til inhibering av absorpsjon av kolesterol, det er i stand til å oppløse og myke uønskede kolesterolavsetninger på karene, og forhindrer også forekomsten av plakk av kolesterol.

  Det er flere enkle å bruke oppskrifter som fører til rensing av kroppen som helhet og spesielt hjernen.

  • Dekoksjon basert på laurbærblad.

  Tilbered det, brat brøt kokende vann over fem laurbærark og kok over lav varme i fem minutter.

  Etter dette må du tømme den resulterende kjøttkraft med gasbind og ta to sips tre ganger om dagen i tre dager.

  Det bør bemerkes at slike oppskrifter ikke kan brukes av gravide, da det kan føre til negative konsekvenser.

  • Infusjon av hvitløk og sitron.

  For å forberede denne løsningen, må du ta 2 sitroner med en liten hud og et stort hode hvitløk (helst frisk).

  Hvitløk er avskallet og revet av noe improvisert middel, og sitron er malt sammen med skallet. Den resulterende vasselen skal helles med kokende vann og tillate infusjon i to kalenderdager.

  Etter det blir blandingen filtrert og tatt i 14 dager, en stor skje tre ganger om dagen.

  • Infusjon basert på fargene på kløver.

  Et stort glass kløverblomster plasseres i en halv liter glassburk og helles med vodka. Den resulterende blanding er infundert i fjorten dager.

  Infusjonen skal brukes på denne måten: i en måned tas en teskje infusjon oppløst i 50 ml te eller vann.

  Opptaket gjentas etter en måned og er totalt et halvt år.

  • En blanding av mandarin, valnøtt og rosiner.

  En veldig deilig oppskrift som gjør at pasienten ikke bare kan nyte sitt forbruk, men også for å forbedre helsen betydelig.

  For dette må du ta hver morgen, i tom mage, en håndfull rosiner, en mandarin og tre skalte valnøtter.

  Tretti minutter etter å ha tatt ingrediensene over, drikk et glass vann.

  Denne oppskriften har ingen tidsbegrensninger. Den kan brukes til og med opptil 6 måneder.

  • Infusjon av bark av fjellaske.

  For å gjøre det, må du ta en teskje av bark aske og fyll den med kokende vann, til å insistere på en time og nøye avløp.

  Ta tre ganger om dagen, om morgenen på tom mage for et halvt glass hver dag, i to uker.

  Medisinske preparater for rengjøringsfartøy

  Rensing av blodårer kan også utføres ved hjelp av medisiner.

  Vaskulær rengjøring med medisiner bør utføres utelukkende under det strengeste tilsyn av en lege.

  Alle rusmidler velges når man tar hensyn til kontraindikasjoner og indikasjoner for hvert enkelt tilfelle.

  • Generelt er hittil brukt en rekke terapeutiske midler, som skal forbedrer mikrosirkulasjon, noe som fører til optimal levering av næringssubstrater.
  • Den andre hovedgruppe i det medikament som anvendes i dette tilfellet, har meget gode egenskaper for å redusere konsentrasjonen av kolesterol i kroppen. Som et eksempel, vitamin B, B 12, riboflavin og vitaminer PP, C og A. De styrker veggene i indre fartøy, som utvider og reduserer lumen av lipidene i plasma.

  Til medisinske produkter som kjemper for friske blodkar, kan du henvise til:

  Kontraindikasjoner for å rense hjernens kar

  Kontraindikasjoner til bruk av folks råd inkluderer følgende:

  • graviditet og amming
  • Tilstedeværelsen av allergiske reaksjoner på noen komponent av infusjoner og blandinger.

  Det finnes ingen andre kontraindikasjoner.

  Når det gjelder rusmiddelbehandling, angir alle kontraindikasjoner ved doktors besøk. Sistnevnte gjennomfører en fullstendig undersøkelse av pasientens kropp, og analyserer informasjonen mottatt sammen, bestemmer seg for utnevnelsen av en medisinering.

  Les Mer Om Fartøyene