Hvordan effektivt rengjøre kolesterolkarbonene?

Fra tid til annen er det samtaler med bekjente om hvordan de skal rense blodkarene for å løse helseproblemer. Begrepet "rensing av fartøyene" er ganske fantasifull, kunstnerisk. Det gjenspeiler ikke den medisinske delen av prosessen og ofte lurer de lykkelige menneskene. Legene trenger avklaringer: fra hva vi skal rense og hva slags fartøy?

Hvordan renser en sunn kropp?

I kroppen er det fartøy av tre typer: arteriell, venøs og lymfatisk. De tjener som en "rørledning" for de tilsvarende væskene. Skadelige stoffer, nedbrytningsprodukter av tekstiler, karbondioksid, virus, bakterier, mineraler ikke bare flyter i blodet, men er bundet til proteiner, fett og karbohydrater, er en del av salter og syrer, forskjellige kjertler og sekresjon av hormoner.

For å fjerne unødvendige stoffer fra sirkulasjonen, er det en lever - en naturlig "fabrikk" for gjenvinning av akkumulerte giftstoffer. Nyrer filtrerer blod gjennom de tynneste membranene, prøver å ta alt du trenger og fjern slaggen. Immunmordspiller angriper mikroorganismer og ødelegger ikke bare dem, men legger informasjon til sine avkom på temaet "deres egen fremmede". Den milde boblene-acini i lungevevvet gir gassutveksling og metter blodcellene med oksygen.

Derfor, for å opprettholde renseprosessen på et tilstrekkelig nivå, er det tilstrekkelig å ha friske organer og ikke å forstyrre arbeidet ved forskjellige kunstige lunger (spiser for mye fett, alkohol, røyking, narkotika).

Om kolesterol

Kolesterol er referert til som skadelige stoffer som kan forårsake irreversibel vaskulær sykdom - aterosklerose. I blodet er i form av lipoprotein, assosiert med proteiner. En del av lipoproteiner med lav tetthet kan deponeres i et virusbeskadiget indre skall av store og mellomstore arterier, særlig på grenen. Deretter dannes en aterosklerotisk plakk i karveggen som inneholder kalsium (kalk) inne.

Mange mener at rengjøring av karene fra kolesterol innebærer å fjerne plakk, frigjøre kanalen for blodstrøm til indre organer, forbedre blodtilførselen og gjenopprette funksjonsnedsettelser. Det er praktisk å bruke slike fortellinger for å rettferdiggjøre din dovenskap og uvillighet til å jobbe på en sunn kropp.

Metoder for å redusere kolesterolnivået i blodet

For å redusere mengden "dårlig" kolesterol, er det flere muligheter:

 • langsom lipoprotein syntese i leveren - eventuelt via statinene påvirker denne prosessen er (simvastatin, atorvastatin, rosuvastatin);
 • lipoproteiner akselerere utnyttelse og fjernes fra kroppen - disse preparatene er involvert bindings fettsyrene for å fjerne kolesterol gjennom tynntarmen, nikotinsyre via vasodilatasjon og forbedre blodstrømmen øker andelen av "gode" kolesterolet;
 • Pass blod gjennom filtre som kan holde kolesterol;
 • å begrense inntaket av kolesterol fra mat - til bestemte kosttilskudd bør ikke behandles som en midlertidig kostnad for prosedyren for rensing, men å streve for et sunt kosthold etter alder;
 • bruke folk rettsmidler, de fleste av deres virkning er rettet mot å øke funksjonen av renselegemene ved å heve den generelle metabolisme, en tilstrekkelig mengde av vitaminer og mineraler, organiske syrer, patologisk destruksjon av mikroorganismer og stimulering av immunitet.

Ekstrakorporeal hemokorrigeringsmetode

Kjernen i metoden er mekanisk rensing av blod fra kolesterol og andre skadelige stoffer. Pasienten under betingelser med fullstendig sterilitet i nærheten av operasjonen, gjær 200-400 ml blod, før det gjennom spesielle filtre og injiser tilbake i venen. Slike prosedyrer må gå gjennom 7-10. Selvfølgelig kan hele volumet av blod (4,5 - 5 liter) ikke erstattes. Pasienten opplever forbedring i noen tid på grunn av økt blodtilførsel til hjernen, fjerning av salter av tungmetaller, så igjen tegn på atherosklerose.

Rensende effekt av diett

Diettbehov er redusert til utelukkelse av mat eller begrensning: fet, stekt og røkt kjøtt, pølser, varme sauser og sauser, fett og animalsk fett, søtsaker og næringsmidler, søte kaker, rømme og majones, peanøttolje, hvitt brød, alkoholisk og kullsyre søte drikker.

Du kan spise: Kjøtt, fjærkre og vilt kokt eller stuet, vegetabilsk olje, korn i form av korn, mye grønnsaker og frukt, fisk tilberedes måltider, lettmelk, yoghurt og cottage cheese, rugbrød med kli, grønn og svart te, kaffe Ikke mer enn en kopp per dag.

Drikkebehandling: For en god tilstand av fartøyene, er det nødvendig å drikke daglig fra en og en halv til to liter rent vann. Dette beløpet inkluderer ikke suppe, kompott, te, kaffe og andre flytende retter.

Eksperter tror at i en måned med en slik diett kan redusere kolesterolet med 10% uten rusmidler.

Folk rettsmidler for å rense blodkar fra kolesterol

For å rengjøre fartøyene, anbefaler tradisjonell medisin for å inkludere i kosten av honning i stedet for sukker, tyttebær, friske salater og grønnsaker, aubergine, sitrus og grapefrukt, grønne epler, valnøtter.

Eksempler på folkelige oppskrifter for rensing

Pass gjennom kjøttkvernet 300 gram hvitløk og ti sitroner med en peeling, bland, sett i en 3 liter krukke og hell varmt kokt vann for å insistere i tre dager. Etter filtrering, drikk 1/3 kopp tre ganger daglig før måltider. Du kan legge til ett kilo honning i stedet for vann, bland godt og ta opptil fire teskjeer hele dagen.

Spirituøs tinktur fra en sitron, to hvitløk og fem knuste laurbærblad til en halv liter vodka. Insister for en måned. Etter belastning ta to teskjeer etter å ha spist.

Decoction av urter immortelle, St. John's wort, kamille blomster og bjørk knopper er tilberedt på den beste måten i en termos. Hell på en teskje av hele sammensetningen, hell to kopper kokende vann, insisterer ikke lenger enn tjue minutter. Drikk om morgenen og om kvelden. For å forbedre rensingen av kolesterol anbefales det å legge til honning.

Dekoksjon av fem skjeer med hakkede unge furu nåler, tre skjeer av løkskall og rosen hofter brygges over natten i en liter termos. Drikk om dagen på tre til fire måter med honning.

Under utførelsen av lignende rengjøringer er det nødvendig å huske om muligheten for individuell intoleranse for separate komponenter. Behandlingsforløpet bør gjentas kvartalsvis. Og kostholdet er ikke dårlig å legge til dosert gymnastikk, gå, svømme i bassenget. Sørg for å kontrollere kolesterolnivået og konsultere legen din.

Rensing av blodkar fra kolesterol ved folkemessige rettsmidler

I dag, blant verdens sykdommer blant mennesker, holder kardiovaskulære sykdommer palmen. Deres utvikling er hovedsakelig knyttet til endringer i strukturen i vaskemuren, først og fremst - atherosklerose hos store arterier. Mekanismen for dannelse av aterosklerotiske plakk er ganske komplisert, og forskere sliter fortsatt med anelse om hvorfor utveksling av kolesterol i kroppen er forstyrret.

Å overholde riktig diett og praktisere rensing av blodkar fra kolesterol ved folkemessige rettsmidler er ikke bare nødvendig for de som har mye lipoproteiner i blodet. Legene etablerte at forebygging av aterosklerose må begynne i tidligste alder, da sykdommen utvikler seg lenge og er asymptomatisk. Resultatet av den siste etappen av aterosklerose er et brudd på blodsirkulasjonen på grunn av innsnevring av fartøyets lumen. I dette tilfellet lider organene som er mest sensitive for mangel på oksygen - hjernen, hjertet. Det er også ofte problemer med blodtilførsel til underekstremiteter.

Kolesterolets rolle i kroppen

Å bli kvitt kolesterol er ikke en riktig formulering av problemet med vaskulær rehabilitering. Kolesterol spiller en stor rolle i den livlige aktiviteten til hele organismen.

Forbindelser basert på kolesterol danner rammen av cellevegget, fra det dannes steroidhormoner og gallsyrer, vitamin D3 i huden. Kolesterol er aktivt syntetisert i leveren, og i blodet transporteres i forbindelse med proteinmolekyler i form av lipoproteiner.

Årsakene til avsetning av kolesterol i karene

Hvis kolesterol spiller en så viktig rolle, hvorfor blir det derfor farlig? Under påvirkning av ulike faktorer begynner lipoproteiner som sirkulerer i blodet å bli avsatt i karossens vegger. I dette tilfellet dannes primære, løse plaketter, som ikke er en stabil formasjon. Kolesterol sirkulerer gjennom dem, gjør en permanent utveksling med blod.

Det er et "dårlig" og "godt" kolesterol. Lipoproteiner med lav tetthet (LDL) - "dårlig" kolesterol avtar i veggen av store kar, som danner grunnlaget for en atherosklerotisk plakk. Et høyt tetthet lipoprotein (HDL) - "godt" kolesterol passerer gjennom plakkene fritt, og drar tilbake til blodet i LDL-molekylet. Dermed er en økning i totalt kolesterol i blodet ennå ikke et symptom på sykdommen.

Når mengden "godt" kolesterol reduseres, øker risikoen for å utvikle aterosklerotiske plakk. Det skadede stedet i veggen av fartøyet begynner å spire med et fibrøst vev, suge med kalsiumsalter, plakkene herdes og vokser i størrelse og tetter opp fartøyets lumen.

Kolesterol metabolisme er forbundet med mange faktorer:

 • aldring av kroppen;
 • fedme;
 • diabetes mellitus;
 • feil kosthold;
 • stillesittende livsstil;
 • røyking og alkohol;
 • kroniske sykdommer i leveren, nyrene, skjoldbruskkjertelen;
 • stress og følelsesmessige lidelser;
 • hypertensjon;
 • tar visse stoffer (steroidhormoner, prevensjonsmidler).
 • Kvinner er mindre utsatt for økt kolesterol enn menn. Slike problemer oppstår i dem, vanligvis i senere alder, etter overgangsalderen.

  Kosthold for å senke kolesterol i blodet

  Til tross for at det meste av kolesterolet er syntetisert i leveren, for å senke nivået i blodet, er det nødvendig å begrense inntaket med mat. Det er også nødvendig å kontrollere inntak av fett, som er provokatører av økt kolesterolsyntese.

  Produkter som ikke anbefales hvis du følger et kolesterol diett:

  • animalsk fett;
  • fett kjøtt;
  • biprodukter: lever, nyrer, hjerner;
  • stekt mat;
  • eggeplomme;
  • Melk og produkter basert på den, spesielt med en høy prosentandel av fettinnhold;
  • syntetisk fett - margarin og så videre.

  Anbefalte matvarer:

  • vegetabilske oljer;
  • havfisk;
  • valnøtter;
  • frokostblandinger;
  • pasta;
  • poteter,
  • soyabønner, bønner, bønner;
  • bakt epler;
  • kål;
  • grønnsaker, løk, hvitløk;
  • grønnsaker og frukt.

  For å fjerne skadelig kolesterol fra kroppen omtrent en gang i året, er det godt å utføre vaskulær rensing. Under rengjøring av blodkar fra kolesterolplakk, må du følge den anbefalte dietten.

  Folk oppskrifter for rensing av blodkar

  Det er et stort antall folkelige oppskrifter for rengjøringsfartøy. De mest populære produktene er basert på hvitløk og sitron, og samlingen av medisinske urter har også en god effekt.

  Tibetansk metode for rensing av kar med hvitløk

  Denne oppskriften på rengjøring av fartøyene er basert på bruk av hvitløk i alkohol. Hvitløk selv har mange nyttige egenskaper, som en alkoholbasert tinktur basert på den. Denne metoden kalles det tibetanske resept for rensing av blodkar, og det er veldig populært blant beundrere av tradisjonell medisin. Rensing av karene med hvitløk i henhold til det tibetanske reseptbeløpet utføres som følger.

  1. Bruk frisk og full moden hvitløk. Vanligvis blir tinktur tilberedt på høsten etter høsting. Hvitløkskrever, i mengden 350 gram, skrelles og knuses til tilstanden av vassel. Den resulterende vasselen helles i en forseglet glassbeholder og får stå litt. Ta deretter 200 gram juice og den mest saftige massen og hell 200 ml ren medisinsk alkohol. Insister i 10 dager på et kjølig mørkt sted (men ikke i kjøleskapet). Den resulterende væsken dekanteres og eldres i tre dager.
  2. Ta tinkturen i henhold til ordningen: tre ganger daglig før måltider, øker dosen gradvis. Begynn med en dråpe. Deretter legges hver dråpe med en dråpe: om morgenen - en til lunsj - to om kvelden - tre neste morgen - fire og så videre til 25 dråper. Ta deretter 25 dråper til tinkturen er over (ca. tre måneder).

  Denne oppskriften på hvitløktinktur for rensing av blodårer er kontraindisert hos personer som lider av nyresykdom, epilepsi og under graviditet.

  Oppskrifter for vaskulær rensing ved hjelp av sitron

  Sitron inneholder mye vitamin C, som er en god antioksidant, som forbedrer blodkarets elastisitet. Sitron er kombinert med andre produkter som forbedrer effekten. I alle oppskrifter brukes frukt sammen med skallet.

  1. Rengjør beholderne med sitron og hvitløk: 4 hoder av peeling hvitløk og 4 sitroner grind i kjøttkvern. Brett inn en 3 liters tank og hell varmt kokt vann. Etter 3 dager, trekk infusjonen og ta 100 ml tre ganger om dagen. Kurset er designet i 40 dager, alt du trenger for å forberede 4 porsjoner av infusjon, som er lagret i kjøleskapet i ikke mer enn 10 dager.
  2. Rensing av kar med sitron og honning: sitron twist på kjøttkvern, den resulterende massen for å insistere på 1 liter vann i tre dager. Ta tre ganger om dagen til 50 ml med en skje med honning.
  3. Rensing av kar med sitron, løk, hvitløk og honning. Lag en blanding av 3 sitroner, 1 løk, 200 gram hvitløk og 250 gram honning. Ta 1 ss 3 ganger om dagen.
  4. Ginger, sitron og honning. Å rengjøre fartøyene kommer som følger: En liten rot av ingefæren blir skrapt, gnidd på et rist, satt i en termos, der for å klemme ut saften fra en sitron og alt dette helles varmt vann. Tilsett honning for å smake og drikke i stedet for te. Du kan tilberede blandingen i kjøttkvern: 1 ingefærrot, 1 sitron, 150 gram honning. Ta 1 teskje per dag.
  5. Rensing av blodkar med appelsin og sitron. Ta 2 sitroner og 2 appelsiner, vri på kjøttkvern, legg til 2 ss honning. Hold blandingen i kjøleskapet. Ta 2-3 ts per dag, løpet av behandlingen - en måned.

  Rensing av fartøy med løvblad

  For å rense fartøyene med et løvblad, lag en avkok daglig: 5-6 g laurushka per 300 ml vann. Kok i 3-5 minutter, og insister i en termos i 8 timer.

  Væske for å spenne og drikke i små porsjoner om dagen i mellom måltider. Infusjon å ta innen tre dager. Deretter trenger du en pause i en uke, hvorefter du tar en infusjon i tre dager.

  Apple cider eddik

  Rensing av kar med eplecidereddik anbefales for forebyggende formål. Om morgenen på tom mage ta 1 ss naturlig eplecidereddik, fortynnet i 100 ml varmt vann. Du kan legge til litt honning på drikken.

  Det neste behandlingsforløpet utføres: Måned for mottak, pauseuke og deretter to lignende sykluser. De som har problemer med blodårene, kan drikke denne drikken hele tiden.

  Kontraindikasjoner: økt magesyre, cystitis.

  Bokhvete Kissel

  For en mild rensing av karene bruk bokhvete gelé. Forbered det umiddelbart før bruk av hele hvetemel.

  En spiseskje mel helles i 100 ml vann og kokes i 3-5 minutter. Drikk 100-200 ml to ganger daglig før måltider i en måned.

  Fartøyets rensing med urter

  Anbefalte urter for rensing av kolesterolkarboner.

  1. Pulver fra roten til en løvetann - 1 teskje før du spiser i 6 måneder.
  2. Lakris rot - 2 ss per 0,5 liter vann. Kok i 10 minutter. Ta en tredje kopp fire ganger om dagen i tre uker.
  3. Lime blomster - 1 ss pulver før du spiser i en måned.
  4. Samling av karrow, kamille, blad av jordbær, immortelle og bjørk knopper i like deler. Brew 2 ss samling per 0,5 liter vann i en termosflaske i 12 timer. Drikk 1/2 kopp to ganger om dagen i 3-4 uker.

  Utfør rensing av blodårer fra kolesterol anbefales for personer i fare og bare for de som bryr seg om deres helse. De fleste av de ovennevnte oppskriftene reduserer ikke bare nivået av kolesterol i blodet, men har også gunstig innvirkning på tilstanden til fartøyene som helhet. Under rengjøringsperioden anbefales det at du følger en diett med lite fett og går daglig utendørs.

  LiveLive

  -kategorier

  • strikking (812)
  • hekling (318)
  • Strikking med nåler (544)
  • dekorasjon (103)
  • møbler (54)
  • blomsterpotter (7)
  • gardiner (9)
  • dekorasjon og endring av klær (43)
  • Innredning, gardiner (101)
  • farget glass (10)
  • design (57)
  • interiørdesign (138)
  • kvinners hemmeligheter (8)
  • datakompetanse (15)
  • kosmetikk (110)
  • kropps skjønnhet (54)
  • matlaging (220)
  • magisk helse (60)
  • Medisin (81)
  • Små ting for komfort i huset (72)
  • mote, stil (35)
  • Tradisjonell medisin (174)
  • uvanlig (31)
  • astrologi (2)
  • qigong (1)
  • alternativ medisin (111)
  • (41)
  • (6)
  • refleksbehandling (11)
  • om dyr og for dem (1)
  • utvinning (231)
  • å miste vekt (63)
  • sci-tech (58)
  • positiv (48)
  • verktøy (77)
  • reparasjoner (23)
  • kunsthåndverk (87)
  • DIY (92)
  • dikt (5)
  • Tren for (109)
  • lår (10)
  • brystene (8)
  • dusjer (13)
  • mage (26)
  • personer (21)
  • rygg og ryggrad (49)
  • rygg og ryggrad (19)
  • forbedring av visjonen (14)
  • Buttocks (9)
  • filmer (39)
  • Matrona kapell (2)
  • sying (234)
  • bagasjerom (43)
  • klær (115)
  • omarbeidelse (20)
  • puter (8)
  • teknologi (50)
  • esoterikk (53)
  • encyklopedi (3)

  -ukjent

  -Søk etter dagbok

  -Abonner via e-post

  -Vanlige lesere

  -samfunnet

  -statistikk

  En gammel oppskrift på rensing av blodkar fra kolesterol.

  Oppskrifter av helse gir legen-gastroenterologen Antonina Aleksandrovna Shchipina.
  Ta 300 g hvitløk og hell 0,3 liter alkohol, insister 21 dager. Stamme og drikke til frokost 1 dråpe, til lunsj 2 dråper, til middag 3 dråper. Neste dag til frokost, 4 dråper, til lunsj 5 og så videre. Vi når 20 og begynner å telle i motsatt retning. Gjør denne rengjøringen ikke mer enn en gang i året. Hvitløk kuttes i stykker, og alkohol må være 70%, ikke 96%.

  Hvordan raskt senke kolesterolet. Høyt kolesterol

  Kolesterol i blodet

  Ifølge de offisielle anbefalingene fra European Society of Atherosclerosis (i Vesten er det en svært respektert organisasjon), bør de "normale" nivåene av fettfraksjoner i blodet være som følger:
  1. Totalt kolesterol - mindre enn 5,2 mmol / l.
  2. Kolesterol med lav densitet lipoprotein - mindre enn 3-3,5 mmol / l.
  3. Kolesterol med høy densitet lipoprotein - mer enn 1,0 mmol / l.
  4. Triglyserider - mindre enn 2,0 mmol / l.

  Hvordan spise rett til lavere kolesterol

  Det er ikke nok bare å forlate produktene som forårsaker produksjon av "dårlig" kolesterol. Det er viktig å regelmessig spise mat som inneholder enumettet fett, omega fettsyrer, fiber, pektin, for å opprettholde normale nivåer av "gode" kolesterolet og bidrar til å fjerne overflødig av "dårlig".

  • Nyttig kolesterol finnes i fet fisk, for eksempel i tunfisk eller makrell.
  Spis derfor 100 g sjøfisk 2 ganger i uken. Dette vil bidra til å opprettholde blod i fortynnet tilstand og forhindre dannelse av blodpropp, hvor risikoen er svært høy med forhøyet nivå av kolesterol i blodet.

  • Nøtter er veldig fettstoffer, men fett, som finnes i en rekke nøtter, er for det meste monoumettet, som er veldig nyttig for kroppen. Det anbefales å spise 30 gram nøtter fem ganger i uken, og til medisinske formål kan brukes ikke bare hasselnøtter og valnøtter, men også mandler, pinjekjerner, paranøtter, cashewnøtter, pistasjenøtter. Utmerket øke nivået av sunne kolesterol solsikkefrø, sesam og hør. 30 gram nøtter du spiser, for eksempel ved bruk av 7 valnøtter eller 22 korn mandler, 18 cashewnøtter eller 47 pistasjenøtter, 8 brasiløtter.

  • Fra vegetabilske oljer, gi preferanse til oliven, soya, linolje, samt olje fra sesamfrø. Men i alle fall, ikke stek på oljer, men legg dem til den tilberedte maten. Det er også nyttig å bare spise oliven og eventuelle soyaprodukter (men vær sikker på at pakken inneholder påskriften at produktet ikke inneholder genetisk modifiserte ingredienser).

  For å utlede "dårlig" kolesterol må du spise 25-35 gram fiber per dag.
  Fiber finnes i kli, fullkorn, frø, belgfrukter, grønnsaker, frukt og grønnsaker. Svan på en tom mage 2-3 ss, med et glass vann.

  • Ikke glem epler og andre frukter som inneholder pektin, noe som bidrar til å fjerne overflødig kolesterol fra blodårene. Pektiner er rikelig i sitrus, solsikke, bete, vannmelonskorr. Dette verdifulle stoffet forbedrer metabolismen, fjerner giftstoffer og salter av tungmetaller, noe som er spesielt viktig i en ugunstig økologisk situasjon.

  • Å fjerne overflødig kolesterol fra kroppen er uerstattelig sokoterapiya. Av fruktjuicer, appelsin, ananas og grapefrukt (spesielt med tilsetning av sitronsaft), så vel som eple, er spesielt nyttige. Veldig bra også noen bærjuice. Fra vegetabilsk juice anbefaler folkemedisin kraftig juice av rødbeter og gulrøtter, men hvis
  Leveren din er ikke perfekt, starter med en teskje juice.

  • Det er veldig nyttig for høyt kolesterolgrønn te, som dreper to fugler med en stein - det bidrar til å øke nivået av "godt" kolesterol og blod og reduserer de "dårlige" indikatorene.
  Også, i samråd med legen, er det godt å bruke mineralvann i behandling.

  En interessant oppdagelse ble gjort av britiske forskere: 30% av menneskene har et gen som øker mengden "godt" kolesterol. For å våkne opp dette genet trenger du bare å spise hver 4-5 timer samtidig.

  Det antas at bruk av smør, egg, fett øker nivået av kolesterol i blodet, og det er bedre å nekte helt. Men nyere studier viser at syntesen av kolesterol i leveren er omvendt relatert til mengden som kommer fra mat. Det vil si at syntesen stiger når det er lite kolesterol i maten, og det avtar når det er mye av det. Dermed, hvis du slutter å spise mat som inneholder kolesterol, vil det bare begynne å dukke opp i store mengder i kroppen.

  For å opprettholde kolesterolnivåene innenfor normale grenser, gi først og fremst mettet og spesielt ildfast fett i biff og fårkjøtt, og begrense forbruket av smør, ost, krem, rømme og helmelk. Husk at "dårlig" kolesterol bare finnes i animalsk fett, så hvis målet ditt er å senke kolesterolnivået i blodet, så reduser inntaket av animalsk mat. Med en høne og en annen fugl, fjern alltid fettete skallet, som inneholder nesten alt kolesterolet.

  Når du koke kjøtt eller kylling bouillon, deretter etter matlaging, kjøl det og fjern frossen fett, siden det er dette ildfaste fettet som gir størst skade på blodårene og øker nivået av "skadelig" kolesterol.

  Sannsynligheten for å tjene aterosklerose er minimal hvis du:
  • Glad i harmoni med deg selv og med folkene rundt deg;
  • Ikke røyk;
  • Ikke ta stor interesse for alkohol;
  • som lange turer i frisk luft;
  • Ikke lider av overvekt, du har normalt blodtrykk;
  • Ikke ha abnormiteter i hormonet.

  Hvordan senke kolesterol ved folkemessige løsninger

  Lipa for å senke kolesterolet

  En god oppskrift på høyt kolesterol: Ta et pulver av tørkede lindeblomster. Smolot i en kaffekvernkalk lime blomster i mel. 3 ganger om dagen tar 1 ts. et slikt kalkmel. Drikk en måned, og deretter bryte 2 uker og en annen måned for å ta lime, vask det med vanlig vann.
  Dermed å holde på en diett. Hver dag er det dill og epler, fordi i dill, mye vitamin C, og i epler - pektin. Alt dette er nyttig for blodårer. Og det er veldig viktig å normalisere nivået av kolesterol for å jobbe i leveren og galleblæren. For å gjøre dette, ta to uker, ta en pause i en uke, infusjoner av cholagogue gress. Disse er mais stigmas, immortelle, tansy, melk tistel. Hver 2. uke endrer sammensetningen av infusjonen. Etter 2-3 måneder med å bruke disse folkemidlene, kommer kolesterol tilbake til det normale, det er en generell forbedring i trivsel.

  Propolis for å avlede "dårlig" kolesterol.

  For å rense blodkar av kolesterol tre ganger daglig, 30 minutter før du spiser, drikk 7 dråper 4% propolis-tinktur oppløst i 30 ml vann. Behandlingsforløpet er 4 måneder.

  Bønner vil senke kolesterolet.

  Kolesterolet kan reduseres uten problemer!
  Det er nødvendig om kvelden å fylle en halv kopp bønner eller erter med vann og gå om natten. Om morgenen, tørk vannet, erstatt det med fersk, tilsett en teskje med natron på spissen (slik at det ikke er gasser i tarmene), kok til klar og spis denne mengden i to delte doser. Kurset med å redusere kolesterolet bør vare i tre uker. Hvis du spiser en dag minst 100 g bønner, reduseres kolesterolinnholdet med 10% i løpet av denne tiden.

  Lucerne såing vil utlede "dårlig" kolesterol.

  Et 100% middel for høyt kolesterol er bladene av alfalfa. For å bli behandlet er det nødvendig friskt gress. Dyrk huset og så snart spirene dukker opp, kutte dem av og spis. Du kan klemme juice og drikke 2 ss. 3 ganger om dagen. Behandlingsforløpet er en måned. Lucerne er veldig rik på mineraler og vitaminer. Det kan også hjelpe til med sykdommer som leddgikt, sprø negler og hår, osteoporose. Når nivået av kolesterol blir normalt for alle indikatorer, følg dietten og spis bare sunn mat.

  Linfrø for senking av kolesterol.

  Lavere nivået av skadelig kolesterol kan være ved hjelp av linfrø, som selges i apotek. Fortsett legg det til maten du spiser. Foreløpig kan den slipes på en kaffekvern. Trykket vil ikke hoppe, hjertet blir roligere, og samtidig vil arbeidet i mage-tarmkanalen bli bedre. Alt dette vil skje gradvis. Selvfølgelig, og ernæring skal være sunn.

  Healing pulver for å redusere kolesterol

  Kjøp i apoteket blomster linden. Smil dem på en kaffekvern. Hver dag tre ganger ta 1 time skje med pulver. Kurs 1 måned. Dette vil senke kolesterolet i blodet, fjerne slaggen fra kroppen og samtidig gå ned i vekt. Noen mennesker mister 4 kg. Forbedrer trivsel og utseende.

  Rødder av løvetann i aterosklerose for å fjerne overflødig kolesterol fra kroppen i blodet.

  Tørrpulver av knuste tørrøtter brukes til åreforkalkning for å fjerne overflødig kolesterol fra kroppen og fjerne skadelige stoffer. Det er nok 1 ts. pulver før hvert måltid, og i 6 måneder kommer forbedringen. Det er ingen kontraindikasjoner.

  Eggplanter, juice og fjellaske vil redusere kolesterolet.

  Det er så ofte som eggplant, legg dem til salater i rå form, som tidligere holder i saltvann, slik at bitterhet er borte.
  I morgen drikker du tomat og gulrotjuice (alternativ).
  Spis 5 friske bær av rød askebær 3-4 ganger om dagen. Kurset er 4 dager, pausen er 10 dager, så blir kurset gjentatt 2 ganger. Denne prosedyren er bedre å utføre i begynnelsen av vinteren, da frostene allerede "slår" på bær.
  Rødene av blå cyanose lavere kolesterol.
  1 ss. røttene blå cyanose blå Hell 300 ml vann, kom med koking og kok under lokket på en liten brann i en halv time, avkjøl, avløp. Drikk 1 ss hver. 3-4 ganger om dagen to timer etter å ha spist og alltid igjen før sengetid. Kurs - 3 uker. Denne buljongen har en sterk beroligende, anti-stress-virkning, senker blodtrykket, senker kolesterolet, normaliserer søvn og til og med beroliger en utmattende hoste.

  Selleri vil senke kolesterol og rense fartøyene.

  Stam selleri kuttes i en vilkårlig mengde og dypp dem i kokende vann i et par minutter. Ta deretter dem ut, dryss med sesamfrø, lett salt og stryk lett med sukker, tilsett solsikke eller olivenolje etter smak. Det viser seg veldig velsmakende og tilfredsstillende parabolen, helt enkelt. De kan spise middag, spise frokost og bare spise når som helst. En betingelse - så ofte som mulig. Men hvis du har lavt blodtrykk, er selleri kontraindisert.

  Laks vil utlede dårlig kolesterol.

  2 ss knust lakris rot pour 0,5 liter kokende vann, koke på lav varme i 10 minutter, avløp. Ta 1/3 av st. buljong 4 ganger daglig etter måltid i 2 - 3 uker. Ta deretter en pause i en måned, og gjenta behandlingen. I løpet av denne tiden vil kolesterol komme tilbake til det normale!

  Tinktur av japansk Sophora frukt og mistelgrøss er svært effektiv i å rense blodkar fra kolesterol.

  Grind 100 gram sophora frukt og misteltegress, hell 1 liter vodka, insister på et mørkt sted i tre uker, belastning. Drikk 1 ts. tre ganger om dagen i en halv time før måltider til tinkturen er over. Det forbedrer hjernens sirkulasjon, behandler hypertensjon og andre kardiovaskulære sykdommer, reduserer kapillærens skjørehet (spesielt hjernens kar), renser karene. Tinktur av mistelteinhvite med japansk sophora renser forsiktig karene, slik at de hindrer dem i tilstopping. Mistelten fjerner uorganiske avsetninger (salter av tungmetaller, slagger, radionuklider), organisk - organisk (kolesterol).

  Golden mustache (duftende kalligrafi) vil senke kolesterolet.

  For å forberede en infusjon av en gylden bart, kuttes et ark 20 cm lang, helle 1 liter kokende vann og, innpakket, insisterer på 24 timer. Infusjonen lagres ved romtemperatur på et mørkt sted. Ta infusjon av 1 ss. l. før måltider 3 ganger om dagen i tre måneder. Sjekk deretter blodet ditt. Kolesterol, selv fra høye tall, vil falle til normalt. Denne infusjonen reduserer og sukker i blodet, løser cyster på nyrene, normaliserer leverprøver.

  Kvass fra en icteric for å avlede eller fjerne "dårlig" kolesterol.

  Oppskriften på kvass (forfatter Bolotov). 50 g tørrgrøntgressgress, legg i en gasbind, legg en liten vekt på den og hell 3 liter avkjølt kokt vann. Legg til 1 ss. sukker og 1 ts. rømme. Sett på et varmt sted, rør hver dag. I løpet av to uker er kvass klar. Drikk et medisinsk stoff på 0,5 st. tre ganger om dagen i 30 minutter. før du spiser. Hver gang legg til fartøyet med kvass den manglende mengden vann med 1 ts. sukker. Etter en måned med behandling kan du ta tester og sørge for at "dårlig" kolesterol er signifikant redusert. Minnet forbedrer, tearfulness og touchiness gå bort, støy i hodet forsvinner, trykket gradvis stabiliserer. Selvfølgelig, under behandlingen er det ønskelig å redusere inntaket av animalsk fett. Prefekt er gitt til rå grønnsaker, frukt, frø, nøtter, frokostblandinger, vegetabilske oljer.

  Til kolesterolet har alltid vært vanlig, må du drikke en gang i året behandlingskurs med en cocktail av kolesterol:

  ferskpresset juice 1 kg sitroner blandet med 200 g hvitløkskresk, insister på et kaldt mørkt sted i 3 dager og drikk hver dag 1 spiseskje, fortynne i vann. For et kurs å drikke alt tilberedt. Problemer med kolesterol, tro meg, det vil ikke være!

  Det har vært vitenskapelig bevist at vitamin C, inneholdt i sitron og phytoncider av hvitløk, effektivt nøytraliserer skadelig kolesterol og fjerner det fra kroppen.

  Profylakse av økende kolesterol

  For å forhindre utsettelse av kolesterol på veggene i blodårene, må du justere dietten. Mye kolesterol i rødt kjøtt og smør, så vel som i reker, hummer og andre kropper. Det minste er kolesterol i havfisk og skalldyr. De inneholder dessuten stoffer som fremmer fjerning av kolesterol fra celler, inkludert celler av indre organer. Forbruket av store mengder fisk og grønnsaker reduserer nivået av kolesterol i blodet og er forebygging av fedme og kardiovaskulære sykdommer - den viktigste dødsårsaken til den siviliserte befolkningen.

  Oppskrifter for rengjøringsbeholdere med folkemidlene

  Fra full drift av blodkar avhenger av kroppens helse. Rengjøring av blodkarene med folkemidlene og frigjøring av kolesterol gir normal blodsirkulasjon, tilførsel av næringsstoffer til kroppen, hjertet og andre organer leveres lett med oksygen og nyttige komponenter. men hvis det er en økning i nivået av kolesterol, så inne i karene er det dannelsen av kolesterolplakk, noe som fører til dannelse av trombi. Trombose er hovedårsaken til hjerteproblemer, åreknuter, økt blodtrykk. Derfor er det nødvendig å utføre rensing av blodkar fra kolesterolplakk.

  Hva er forurenset med blodårer

  Med en økning i kolesterolet, trer dette stoffet inn i karene. Dannelsen av dette stoffet forekommer i leveren, deretter sammen med blodet går det inn i det generelle vaskulære systemet. Faktisk er disse fettcellene som er vanskelig å fjerne. Innenfor de tynne kanalene danner de fettplakk som ikke tillater blod å strømme normalt inn i det vanlige sirkulasjonssystemet.

  Kolesterol alene er ikke farlig, og det utgjør ingen spesiell helsefare. Med økningen av dette stoffet, kan en person føle seg bra i lang tid, kan han ikke ha visse symptomer på forverring av helsen. Men dette vil gradvis øke kolesterolet i blodet.

  Dette er stoffet kan føre til dannelse av blodpropper, som ofte blir årsaken til mange alvorlige sykdommer, og i verste fall forårsaker et dødelig utfall. I tillegg forstyrrer det oksygenstrømmen inn i andre vev, noe som fører til bortfall av dem. Alt dette kan føre til følgende alvorlige sykdommer:

  • hjertesykdom;
  • hjerteinfarkt;
  • hjerneslag
  • aterosklerose.

  Derfor er det viktig å rense kolesterolet i tide. Hvis du forsinker og ikke utfører uavhengig rengjøring, kan dette føre til blodpropper som kan komme av og tette fartøy.

  På grunn av hva det er en økning i kolesterol i blodet

  Før du fjerner kroppen av kolesterol, er det verdt å finne ut hva som forårsaker dette stoffet å øke. Kolesterol kan øke på grunn av følgende faktorer:

  1. Metabolske sykdommer i kroppen.
  2. Tilstedeværelsen av sykdommer i det endokrine systemet.
  3. Feil mat. Økningen av denne komponenten kan oppstå på grunn av tilstedeværelsen i menyen med fettstoffer, matvarer med lavt innhold av lavmettet vitaminer, mineraler og fibre.
  4. Ulike dårlige vaner - røyking, drikking av alkoholholdige drikker.
  5. Virkningen av stress, samt hyppige depressive forhold.
  6. Patologien til leveren og nyrene, som har en smittsom natur.
  7. Økningen i dette stoffet kan observeres med en stillesittende livsstil, med en sjelden trening av fysisk trening.
  8. Spesielt ofte øker kolesterolet hos eldre.
  9. Tilstedeværelsen av genetiske patologier, arvelighet.
  10. Hormonale lidelser.

  Undersøkelse av sykdommen

  Etter 40 år er det nødvendig å undersøke blodet. For dette, flere ganger i året, utføres en generell og biokjemisk blodprøve. Disse testene vil vise innholdet av kolesterol i blodet. Denne prosedyren bør utføres selv i de tilfeller der det ikke er symptomer på helseforringelse.

  For å kunne tømme kolesterolplakkene i fartøyene, er det viktig å hele tiden overvåke helsen din. Hvis det er små helseproblemer, bør du umiddelbart konsultere en lege. Det er viktig å identifisere sykdommen i de tidlige stadier.

  Terapeutisk behandling består vanligvis i å rense blodårene og blodet fra kolesterol. Disse prosedyrene kan utføres hjemme ved hjelp av ulike folkemetoder.

  Rensing av blodkar fra kolesterol på folkemessige måter

  Tradisjonell medisin tilbyr et stort antall måter å rengjøre kolesterolkarbonene på. Rengjøring gjør det mulig å eliminere mange komplikasjoner av indre organer. Det viktigste er å vite hva folkemessige rettsmidler for plaketter i fartøyene kan brukes.

  Rengjøring av fartøy med melk og te

  Rengjøring av blodkar fra kolesterol kan utføres ved hjelp av to enkle produkter - fettfattig melk og te. Disse to komponentene bidrar til raskt å fjerne alle skadelige stoffer fra karene.

  Oppskriften av disse ingrediensene vil være spesielt egnet for de som lider av overdreven vekt, så vel som for de som har en overbelastning når de spiser mye matholdig mat.

  Behandling med te og melk betraktes som en diett, fordi rengjøringen varer i ca 4 dager. I denne perioden anbefales det å spise bare sunn, fettfattig mat i små mengder.

  • i kruset må du helle melk. Det skal fylle krus med ¼ av stykket;
  • Resten av rommet er fylt med teblader;
  • En ferdig drikk skal være full hver 2,5 time.

  Det er et annet middel basert på melk og te, men i tillegg tilsettes en sitron. I løpet av dagen, bør disse komponentene konsumeres i følgende mengder:

  1. Melk - 1 liter.
  2. Sitron - 3 stk.
  3. Te - 500 ml.

  Når du observerer dette dietten, anbefales det å spise bare sunn og vegetabilsk mat.

  Hvis det er allergi mot melk eller av helsemessige grunner, er det ingen mulighet for å sulte, da dette dietten ikke bør observeres. Ellers kan det oppstå alvorlige helseproblemer.

  hvitløk

  Veldig ofte Kampen mot kolesterolplakk utføres ved hjelp av hvitløk. Denne urtekomponenten kan fjerne blodkarene fra blodpropp og kolesterol, og behandle også en slik sykdom som aterosklerose i blodårene. I disse tilfellene er det supplert med sitron. Populariteten til disse komponentene i folkemedisin er sikret ved at disse komponentene er gode antioksidanter.

  Infusjon av hvitløk og sitron

  For å rengjøre kolesterolkarbonene, påføres infusjon basert på hvitløk og sitron. Fremstilling av dette middel utføres i henhold til følgende skjema:

  • 4 hode hvitløk skal skilles og deles i denticles;
  • denticles skal sendes gjennom en kjøttkvern eller jord i en blender;
  • så må du skylle 4 sitroner og kutte i skiver;
  • Sitroner grinder også i kjøttkvern eller blender;
  • Varm hvitløk og sitron satt i en 3 liters krukke og hell varmt kokt vann;
  • Banken er stengt og insisterte i 3 dager;
  • deretter drenne infusjonen gjennom gausmaterialet;
  • Den klare bryggen er nok i 7 dager, men du må drikke den innen 30 dager. Derfor, på forhånd i 3-4 dager, må du begynne å forberede en ny drink;
  • er tatt infusjon tre ganger daglig før du spiser 100 ml.

  Infusjon av hvitløk, sitron og honning

  Rensing av blod fra kolesterol kan utføres ved hjelp av hvitløk, sitron og naturlig honning. Kombinasjonen av disse komponentene bidrar til å eliminere overskytende kolesterol i en kort periode, mens tinktur forbedrer tilstanden til andre indre organer.

  For tinkturen vil følgende ingredienser være påkrevet:

  • sitroner - 10 stykker;
  • hvitløk - 10 hoder;
  • honning - 1 liter.

  Fremstilling av tinkturen utføres i henhold til følgende skjema:

  1. Sitroner vaskes, kuttes i to deler og klemmes ut juice fra dem. Du kan bruke juicepressen.
  2. Hvitløkens hoder er demontert i denticles og rengjøres fra skinnene.
  3. Vi smelter pennene i en blender eller vi går gjennom en kjøttkvern.
  4. I tanken blander du sitronsaft og hvitløk.
  5. Vi legger den i en krukke, legger til honning og blander igjen.
  6. Vi dekker det med et lokk, vi legger det bort på et mørkt sted i en uke.

  Det ferdige produktet skal konsumeres for 4 ts. per dag i to måneder. Etter en hel behandling vil karene bli fullstendig ryddet, blodsirkulasjonen, hjertearbeidet og andre indre organer vil bli bedre.

  Melk og hvitløk

  For å bli kvitt kolesterolplakk i karene kan være ved hjelp av melk og hvitløk. Denne folkemedisinen hjelper nesten alle plager - forkjølelse, høyt blodtrykk og parasitter.

  For å rense blodårene skal det brukes grøt fra hvitløk og melk. For å gjøre dette må du gni litt hvitløk, du kan male den med en blender. Deretter legges litt melk til hvitløksmusken. En dag bør konsumeres med ¼ ts. hvitløk-melk blanding.

  Tinktur av ørn og hvitløk

  Rengjør kolesterolet i karene vil hjelpe tinktur på grunnlag av kirken cahors og hvitløk. Drikken gjør det mulig å forbedre strukturen i blodkarene, normaliserer aktiviteten til indre organer og styrker immunforsvaret.

  For å forberede tinkturen, vil følgende komponenter være påkrevet:

  • 500 ml kirkevin;
  • hodet av hvitløk.

  Fremstilling av tinkturen utføres i henhold til følgende skjema:

  1. Hvitløkshodet skal demonteres med denticles.
  2. Deretter må denticles være avskallet og malt i en vassel.
  3. Deretter helles hvitløkgrøt 500 ml kirkehud.
  4. Legemidlet bør infiseres innen 7 dager.

  Klar tinktur du bør drikke 2 store skjeer tre ganger om dagen.

  Alkohol tinktur

  Et utmerket middel for å rense kolesterolet fra fartøy er en tinktur basert på alkohol. I tillegg til alkohol og hvitløk inkluderer tinktur kalkhunne, propolis-tinktur. I et kompleks produserer disse komponentene en rask rensing av karene, forbedrer funksjonen av sirkulasjonssystemet og hjertet.

  Hvordan forberede tinkturen:

  • noen hvitløksklær, 4 5 stykker vil være nok, det er nødvendig å demontere på denticles, å rydde fra en hud;
  • grind hvitløk med en blender eller la det gjennom en kjøttkvern;
  • Hell hvitløk vann 200 ml alkohol og la det komme i et mørkt sted i 14 dager.
  • da må du spenne gjennom gasbind;
  • 2 store skjeer med lime honning og 30 gram propolis tinktur skal legges til blandingen;
  • er insistert i to uker;
  • klar tinktur som skal plantes med melk. Det legges til melk med dråper.

  Under rensing av blodkar fra kolesteroltinktur er det vedtatt i henhold til følgende skjema:

  1. I hver mottak øker mengden dråper: om morgenen - 1 dråpe, lunsj - 2 dråper.
  2. Ta dråper tre ganger om dagen.
  3. Når antall dråper når 15, bør de reduseres.
  4. Denne søknadsordningen varer ca 10 dager.
  5. Fra 11 til 20 dager av stoffet, må du øke inntaket til 25 dråper per dag.
  6. I løpet av seks måneder, anbefales det å gjenta denne prosedyren for bruk av dråper.

  Bland med pepperrot

  For å rense fartøyene kan du bruke folkeoppskrifter basert på pepperrot, hvitløk og sitron. Vegetabilske legemidler fra disse komponentene bidrar til å eliminere vaskulær trombose, samt gi en fullstendig rensing av hjertets kar.

  For å forberede medisinen er følgende proporsjoner av komponentene påkrevd:

  • 200 gram hvitløk;
  • 200 gram pepperrot;
  • 2 sitroner;
  • vann - ½ kopp.
  1. Hvitløk og pepperrot bør rengjøres grundig.
  2. Spred kløk med hvitløk, pepperrot i en blender og slip.
  3. Citroner skylles, kuttes i stykker, legges i en blender og knuses.
  4. Alle komponenter skal blandes.
  5. Fyll hele et halvt glass vann og insister i kjøleskapet for en dag.

  Klar blanding bør forbrukes 1 spiseskje 30 minutter før måltider. For å øke effekten, må stoffet beslaglegges med en liten skje blomsterhunne.

  Hvis det er en allergi i noen av midlene til denne blandingen, bør bruken av medisinen bli forlatt. Med en sitron er det nødvendig å være mer forsiktig med de som har økt surhet i kroppen.

  Herbal Remedies

  Forbedre tilstanden til blodkar, få dem renset fra kolesterol, forbedre blodsirkulasjonen og hjertets aktivitet kan være på bekostning av medisinske urter. Urter som reduserer kolesterol og rensing fartøy, kan brukes som en del av tinkturer, buljonger, ulike te. Det viktigste er å ordne en medisinsk urtedrikke riktig.

  Oppskrifter basert på urte rettsmidler

  Rensing av blodårer fra kolesterolplakkene hjemme kan utføres ved hjelp av ulike urtemidler. Medisinske urter har en gunstig effekt på tilstanden av blodkar, hjerte og forbedrer også helsen og styrker immunforsvaret.

  Effektiv handling har følgende folkemidlene fra urtekostnader:

  • I beholderen skal fylles med morwort, dillfrø, mor-og-mormor, St. John's wort, field horsetail, knuste jordbærblader. Samlet mengde av samlingen skal gå 35 gram. Fyll urter med et krus varmt vann, lukk og insister for en time. Klar tinktur må filtreres gjennom gasbind. Du må drikke et halvt glass 40 minutter før du spiser. Behandlingsperioden er 45-60 dager, hvorefter en pause i samme periode er utført.
  • Bland 100 gram buckthorn buckthorn, hagtorn frukt, corn stigmas, motherwort, kamille, blader motherwort, vekslende. I tillegg tilsettes 150 gram bær av svart chokeberry. Alle komponenter skal knuses i en mørtel eller manuelt. 30 gram innsamling sovner i et glass, hell 230 ml varmt vann. Insisterer i 40 minutter. Deretter skal preparert infusjon rengjøres av gress og bær. Drikk følger 75 ml etter å ha spist som te.
  • I like mengder blandet immortelle, bjørk knopper, kamille, yarrow. Den helles i en beholder med 50 gram tørr urtekolleksjon og 500 ml varmt vann helles. Insisterer i flere timer. Etter dette filtreres buljongen fra gresset gjennom gassematerialet. Drikke følger 1 glass før du går i seng, i tillegg kan du legge til 1 ts. av naturlig honning.
  • Det er nødvendig å blande St. John's wort and birch buds til 100 gram. Om morgenen skal en stor skje med tørr mat helles i 500 ml kokende vann. Insisterer en kvart time. Klar infusjon skal være full i løpet av dagen, før hver bruk anbefales det å varme opp.
  • I tanken skal du blande 80 gram urtekolleksjon fra følgende planter: agurk, moderkål, møl, hofter. Fylt med en liter kokende vann og infundert i 8 timer. Drikke tinktur bør være ½ kopp 3-4 ganger om dagen. Drikk kjøttkraft anbefalt i 1,5-2 måneder.
  • 40 gram knust lakrisrot må helles 500 ml varmt vann. Blandingen skal legges på brann og kokes i 10 minutter. Drikk følger 1/3 kopp 4 ganger om dagen. Søknaden varer 2-3 uker. Deretter gjøres en pause i en måned, og terapeutisk behandling gjentas igjen.

  Kalkpulver for rensing av blod

  For å effektivt rense kroppen av overskytende kolesterol, kan du bruke folkemessige rettsmidler basert på pulver fra linden. For fremstilling av pulver bør kjøpes på apoteket tørre blader av kalk. Hvis mulig, kan du forberede dem selv.

  100 gram tørket løv av treet skal males til en tilstand av mel. Du kan bryte samlingen manuelt eller i mørtel. Anbefales å bruke 15 gram tre ganger om dagen, i tillegg blir pulveret vasket ned med vann. Terapeutisk terapi med dette urtemiddelet bør være 21-30 dager. Etter dette må du la kroppen hvile i 7-14 dager og deretter gjenta alt.

  Funksjoner av ernæring under anvendelsen av denne urte rette:

  1. Sørg for å følge en diett, der bare plantefôr brukes.
  2. Det er nødvendig å gjøre forebyggende vedlikehold av en cholic og en blære.
  3. Det er nødvendig å konsumere så mye som mulig greener - dill, persille, selleri.
  4. Spesiell oppmerksomhet bør gis til frukt, spesielt epler.
  5. Det er nødvendig å rense kroppen av giftige stoffer. For dette er det nødvendig å drikke kjøttkraft basert på mais stigmas, immortelle.
  6. Melkdistel er god for rensing av leveren og galleblæren.

  Oppskrifter basert på sitrusfrukter

  Før du utfører rensing basert på sitrusfrukter, er det verdt å sørge for at du ikke har noen allergier mot dem. Det anbefales ikke å spise disse fruktene hvis det er allergiske reaksjoner, sykdommer i fordøyelsesorganene - mavesår i mage og tolvfingre, gastritt, økt surhet.

  Egenskaper ved bruk av sitrusfrukter:

  • for rengjøring kan du bruke sitron og appelsinjuice. Saften av disse fruktene løser aktivt kolesterol og fremmer sin hurtige eliminering fra karene;
  • Under forbruket av sitrusjuice er det en rask oppløsning av alle plakkene i blodkarene;
  • Juice av sitron og oransje kan legges til forskjellige salater, drinker, avkok
  • Det anbefales å drikke te med et stykke sitron. Dette er en utmerket forebyggende behandling for aterosklerose;
  • En drink basert på sitrusjuice har en god effekt. Det er nødvendig å klemme ut saften fra en sitron og oransje. Deretter tilsettes saften til et glass varmt kokt vann og løses godt. Drikke en ferdig drikke anbefales i stedet for te. For å forbedre smaken kan du legge til 1 ts. honning.

  Oppskrifter fra valnøtter, laurbærblad og askebærbark

  I tillegg til de nevnte folkemidlene for fjerning av overskytende kolesterol fra blodkar, finnes det flere andre oppskrifter som kan gjøres konstant fra de tilgjengelige ingrediensene.

  valnøtter

  For å forberede et effektivt middel, er det verdt å ta ut innsiden av mutrene og slip det i en blender til pulvertilstanden. Klarpulver bør oppbevares i kjøleskap i lukket beholder. Ca 20 minutter før hvert måltid, er det verdt å spise 1 stor skje med nøtterpulver, mens drikkevann med sitronsaft.

  Bay leaf

  Bladbladet rydder fartøyene og hjelper med ulike plager - lever, nyre, hjertesykdom. Dessuten brukes denne urtekomponenten ofte i høyt kolesterol.

  For å forberede kjøttkraft, må du sette 8 stykker av laurbærblad i en beholder og hell et glass vann.

  Vi legger beholderen på brannen og bringer den til koking. Etter det, bør buljongen filtreres.

  Drikk i små porsjoner i 7 dager.

  Rowan bark

  For å rense fartøyene i huset kan du bruke askebærbarken. For å forberede et middel, vil 200 gram askebær bark være nødvendig. Vi sprer barken i en liten panne, hell 500 ml vann og legg det på brannen. Kok og kok i 5 minutter. Neste blir buljongen filtrert gjennom gasbind. Drikke følger 1 stor skje med kjøttkraft sammen med bær av fjellaske 15 minutter før måltider.

  Narkotikafjerning fra kolesterol

  Medisiner for å rense blodårer fra kolesterol i mange apotek presenteres i stort antall. Disse stoffene hjelper ikke bare å rense kolesterolkarbonene, men sørger også for normalisering av kardiovaskulærsystemet. Vanligvis for reduksjon av kolesterol brukte stoffer av to grupper - statiner og fibrater.

  Statiner gir undertrykkelse av syntesen av kolesterol i leveren. Denne handlingen utføres ved å hemme funksjonen av HMG-CoA reduktase. Det er et enzym som spiller en viktig rolle i å øke kolesterolet.

  Følgende effektive tabletter er blant statinene:

  1. Atorvastatin.
  2. Lovastatin.
  3. Fluvastatin.
  4. Rosuvastatin.
  5. Simvastatin.

  Fibrater bidrar til å redusere kolesterol i blodet. I tillegg forhindrer legemidlene i denne gruppen overdreven aggregering av blodplater, noe som i siste instans reduserer viskositeten til blodet.

  Denne gruppen inneholder følgende populære stoffer:

  Før du bruker noen stoffer for rensing, er det nødvendig å gjennomgå en undersøkelse. Medisiner bør foreskrives av den behandlende legen. Skriver også ut ordningen for søknaden og behandlingsperioden.

  Riktig ernæring

  I tillegg til bruk av folkemedisiner og medisiner, er det nødvendig å observere riktig diett under terapeutisk terapi. Det er på kostholdet vil avhenge av det positive resultatet. Tross alt, hvis vi renser blodkar, så glem ikke andre organer.

  Følgende matvarer bør være tilstede i menyen:

  Les Mer Om Fartøyene