Hvordan rense blodårene hjemme

De fleste blodkarene i kroppen vår er myke rør med en glatt fôr fra innsiden, kalt endotelet. I kroppen er det 3 typer fartøy som kan hamres av noe: arteriell, venøs og lymfatisk.

Arterielle blodårer er mer utsatt for dannelse av aterosklerotiske plaque, venøs - forekomsten av blodpropper, og lymfe - alle mulige parasittiske lesjoner, f.eks helminter når elefant (vuherioze). Derfor kan svaret på spørsmålet om hvordan du renser blodkarene hjemme, ikke være entydig.

Hva tette blodårene

Når lumen blir smal

Hvordan rengjøre blodkarene i hjemmet ved innsnevring? Alt avhenger av årsakene som forårsaket nedgangen i lumen, hvorav hyppigst er følgende:

 1. Utvikling av aterosklerotiske plakk.
 2. Utseendet til revmatiske knuter på veggene i blodårene.
 3. Medfødt stenose av noen fartøy.
 4. Andre sykdommer.

Rengjøring i dette tilfellet er utformet for å øke klaring og gjøre det indre skallet til fartøyet jevnere.

Hjemme er det mest effektivt å rense fartøyene med åreforkalkning.

Hvordan rense blodkar for aterosklerose

Begrens kolesterolet til mat: jo mindre det kommer fra utsiden, desto mindre vil de tette blodårene dine.

Faktisk er dietten det viktigste poenget med å rense blodårene. For å gjøre dette:

 1. Så ofte som mulig, hold deg til et vegetarisk kosthold.
 2. Hele melk er erstattet med fettfri, og rømme er krem.
 3. Begrens forbruket av egg (eggeplommer) til 1-2 stk. per uke.
 4. For matlaging bruk naturlige vegetabilske oljer, margarine og spredninger (mange av dem inneholder transfettsyrer, som også bidrar til utviklingen av aterosklerose).
 5. Fullstendig eliminere fett kjøtt, og enda bedre - erstatt kjøttet av dyr og fugler med fisk.
 6. Daglig bruk nøtter (valnøtter, pistasjenøtter, etc.), bønner.
 7. Pass på at du bruker minst 200 gram frukt og 300 gram grønnsaker i tillegg til poteter om dagen.
 8. Eliminer mat og drikke som klemmer fartøyene og fører til vedheft av blodplater mellom seg selv (for eksempel alkohol, koffein).
 9. Avvis fra røyking.
 • Pass på å flytte mye. Sedentary livsstil kolesterol fartøy, og moderat trening er en av de beste "rensemidler". Moderat fysisk belastning - dette betyr om 10-12000 trinn om dagen for de som er over 40 år gamle.
 • Drikk nok vann for å hindre blodpropper.
 • Bruk mat som senker blodkolesterolet, for eksempel hvitløk (1 krysse per dag i minst 6 måneder).

Hvis disse tiltakene ikke fører til, er det fornuftig å konsultere legen sin til å bruke urte medisin ressurser, samt gjennomgå et kurs av behandling med standard medisinering som svært effektivt rent fartøy (f.eks reduksjon i total kolesterol eller LDL og svært lav tetthet (LDL og VLDL), statiner).

Til hvilken lege å søke

For å fjerne kolesterolkarbonene, konsultere en kardiolog. I tillegg vil en næringsdirektørs konsultasjon hjelpe. Hvis venene er skadet - undersøkelse og behandling er nødvendig fra en phlebolog og en vaskulær kirurg. Med en kombinasjon av hjertesykdom og fedme anbefales en endokrinolog. Endelig bør du ta kontakt med en nevrolog med hjernens karbonologi.

Hvordan og hva å rengjøre fartøyene?

Kroppene i kroppen vår er elastiske myke rør, hvis indre overflate er foret med endotel. I kroppen er det 3 varianter av fartøyer - årer, arterier og lymfekar. Alle er utsatt for tilstopping i varierende grad.

Mest populære i dag


Arterielle blodårene blir tilstoppet som følge av aterosklerose og dannelsen av sklerotiske plakk, venøse kar ofte lider av tilstopping av blodpropper, kan lymfesystemet miste funksjonalitet som følge av parasittsykdommer. Derfor kan svaret på spørsmålet "hvordan å rengjøre fartøyene" ikke være entydig: hvert alternativ gir sin egen metode for terapeutisk effekt.

Hvorfor er blodkarene tilstoppet?


Mange har hørt uttrykket "rensing blodkar", men ikke mange forestiller seg hvorfor fartøyene er tette og hva. Så - den vanligste årsaken til tilstopping av blodårer - blodpropper, eller koagulerte blodpropper. Slike formasjoner forekommer enten som følge av oppløsning av aterosklerotiske plakk eller som følge av åreknuter, som er komplisert ved tromboflebitt. Trombi kan danne seg i karet med skade på hjerteventiler, samt som følge av ulike arytmier.

Årsaken til tilstopping av blodårer kan være parasittiske organismer, bakterier og protozoer. For eksempel, med elefant sykdom, multipliserer parasitter av mikrofilaria i blodet og blir vevet inn i tangler som tetter blodårene. Mikrobiell emboli kan observeres i andre patologiske tilstander i kroppen - for eksempel med endokarditt, sepsis. Slike forhold er forbundet med livsrisiko og krever umiddelbare kliniske effekter.


Fartøy kan være tilstoppet med gasser - for eksempel luftbobler med ikke-profesjonelle injeksjoner. Tilstedeværelsen av gasser i blodet kan forekomme hos dykkere med rask bevegelse fra dybde til overflate.

Det er også en tilstand som kalles fettemboli, som kan oppstå ved brudd på bein eller operasjoner som involverer amputasjon av lemmer. Denne patologien kan elimineres dersom den diagnostiseres i tide og settes inn i karene spesielle medisiner.

Vaskulær rengjøring: terapeutiske metoder


Hvordan rense blodårene fra blodpropper? Dette gjøres enten kirurgisk eller medisinsk. I hjemmet, hvis det er risiko for trombose, er aspirin og andre medisiner foreskrevet av legen. Åreknuter på bena behandles med en heparinsalve.

 • Infusjon av sitron og hvitløk: 4 sitroner og 4 hode hvitløk hakket i kjøttkvern, hell vann og insistere. Ta 10 mg før måltider.
 • Grapefruktjuice. Drikker 1 liter om dagen, kan du kvitte seg med aterosklerose og kolesterolplakk.
 • Ristede valnøtter. Spis i henhold til kunst. skje en dag.
 • En blanding av kamille, bjørk knopper, yarrow og immortelle. Ta en spiseskje tørr råstoff av hvert av ingrediensene og hell 0,5 kokt vann. Insister 20 minutter og belastning. Drikk om natten.

Folkemidlene er en stor hjelp i terapi, men det beste løpet av behandlingen er best under veiledning fra en lege. Det er trygge moderne stoffer av en ny generasjon som hindrer dannelsen av trombi og forhindrer tilstopping av blodårer.


For å forhindre problemer med fartøyene bør holde seg til kosternæring: ikke spis fett rødt kjøtt, kaffe og andre produkter som tetter blodet.

Rengjøring av blodkar med folkemidlene

Hver av oss periodisk, ideelt - ukentlig rengjøring av hjemmet: både vått og elementært tørt. Men til vår egen kropp, i de fleste tilfeller bryrer vi oss ikke, men det trenger også regelmessig rengjøring fra den akkumulerte ballasten. Fra tid til annen er det viktig å utsette den angitte prosedyren for tarmene, leveren og blodkarene. Med de to første er alt klart: de behandler mat og gir harmløs massen av giftstoffer som kommer inn i kroppens indre miljø. Men hvorfor rense blodkarene og, viktigst, hvordan du gjør det uten å gå til legen? Omfattende svar vil bli gitt til deg av dette materialet.

Hva tette blodårene

Blodlinjer, som du vet selv fra skoleforløpet av menneskelig anatomi, gjennomsyrer nesten hele kroppen og tjener til å transportere næringsstoffer, oksygen til et bestemt organ med blodstrøm. Med alder, og noen ganger i ung alder på grunn av spesifikke plager, er utøvelsen av denne funksjonen vanskelig. Som et resultat er det brudd på blodsirkulasjonen, blodtilførselen, ubehagelige kroniske forhold utvikler seg, forverrer personens velvære og livets kvalitet.

Hva kan forhindre normal bevegelse av blod gjennom blodårene?

Først, fibrøse plaketter. Dette er skjebnen til arterielle fartøyer. Plaques er dannet ved å "lim" LDL ("dårlig" kolesterol), triglyserider og aminosyrer av homocysteinene, akkumulere og bosette seg på vegger av "motorveier". Deretter, på denne bakgrunn, utvikling av høyt blodtrykk, angina, aterosklerose, øker sannsynligheten for blodpropp, og med det - risikoen for hjerteanfall og slag.

For det andre, blodpropper. Sistnevnte er som regel dannet i venøse kar. Årsakene til forekomsten er varicose, hjerteventilens nederlag, arytmi.

For det tredje, parasitter og mikrober. Dette faktum finner sted, for eksempel, elefant, når vaskulær okklusjon oppstår som følge av forplantning i lymfe motorveier mikrofila (forurensning kommer fra en human pasient ved myggstikk). Og si, sepsis og bakteriell endokarditt føre til utseendet i karene til store konglomerater av mikroorganismer som smalker lumen.

Fjerde, gasser. Denne saken er ekstremt sjelden og er typisk hovedsakelig for dykkere, dykkere, synkende til en stor undervannsdybde.

I tillegg kan blodårene være tilstoppet med palmeolje, som i dag i matvarer er et dime et dusin; kjent kalsium, fremmedlegemer og annet søppel. Det er mulig å håndtere egne krefter, hvis bare problemet skyldes aterosklerotiske plakk og vegetabilske lipider. I andre tilfeller vil hjemmets tiltak for å rense fartøyene ikke gi resultater.

Vaskulær rengjøring: livsstilsendringer

Det er mange måter å kvitte seg med det akkumulerte "søppelet", men ingen av dem vil ha en varig effekt hvis du ikke vurderer kostholdet på kostholdet ditt og dagens regime. For vellykket rensing av fartøy ved hjelp av innenlandske metoder, begynn først og fremst å følge visse regler.

1. Kast margarin, sprer seg i matlaging, reduser mengden smør som forbrukes daglig. Alle de ovennevnte er kilder til kolesterol og palmeolje. Fra nå av kokker du på vegetabilske oljer, de fyller også salater.

2. Ekskluder fra kostholdet sukkermelkprodukter og faktisk melk, kjøtt. Spis ofte sjømat og fisk.

3. Glem delikatessen av mat og drikke som fremmer vedheft av blodplater og innsnevring av blodkar. Først av alt er det alkohol, sterk svart te, naturlig kaffe uten krem.

4. Spis minst 300 gram grønnsaker daglig (i tillegg til poteter) og 200 g fruktbær. Lene på bønner og nøtter - naturlige kilder til protein og dermed flerumettede fettsyrer.

5. Reduser mengden konditori som forbrukes. Hvis du virkelig vil ha en søt, bake en dessert selv, fra naturlige ingredienser.

6. Egg kan spises, men bare 2 stk. per uke (dette gjelder eggeplommer).

7. Flytt så mye som mulig. Aterosklerotiske plakk er også dannet under påvirkning av en stillesittende livsstil. Hvis du er over 40 år, gjør du gjennomsnittlig 10 000 trinn daglig.

8. Inkluder i diettprodukter som reduserer nivået av "dårlig" kolesterol i blodet naturlig. Dette er en matrik rik på vitamin C og andre antioksidanter, allerede nevnte flerumettede fettsyrer Omega-3 og Omega-6.

9. Drikk 1,5-2 liter vann per dag. Dette vil forhindre blodkoagulasjon og bidra til å fjerne all akkumulert ballast fra kroppen, inkludert fra blodkarene: giftstoffer, slagg, overflødig fett.

Noen ganger er disse tiltakene nok til å avlaste fartøyene i tilstanden "choking". Men hvis dette ikke skjer, er det verdt å se en lege eller folkemedisin.

Rengjøring av blodkar med folkemidlene

Rengjøring av blod "motorveier" med hvitløk

Den mest effektive måten å rense blodet "motorveier" fra fett og fibrene plakk er den brennende relasjonen til løk. Hvitløk er rik på svovel, selen og phytoncides. En slik "cocktail" kan ikke bare bryte ned aterosklerotisk plakk på veggene i blodårene, og selv for å drepe parasitter og bakterier i hele kroppen pluss beskytte sistnevnte fra kreft. Men i ren form brukes ikke hvitløk til rengjøring - det må kombineres med en annen effektiv ingrediens, for eksempel sitron.

Du trenger: 4 hode hvitløk og 4 sterke sitrus. Første rengjør og del i denticles. Sitroner vaskes og kuttes i stykker med vilkårlig skille. Deretter kombineres begge typer råvarer, passerer massen gjennom blenderen. Den resulterende vasselen plasseres i en tre-liters glassburk, hell kokende vann ved romtemperatur til toppen og lukk lokket. Beholderen med legemidlet må plasseres på et mørkt, kjølig sted og holdes der i tre dager. En gang om dagen, rist innholdet i krukken. Ferdig infusjonsstamme gjennom gassbind, hell i en glassflaske med lokket. Hold medisinen i kjøleskapet.

Hvordan ta hvitløk-lemon rette? Hvis du ikke har kroniske sykdommer i mage-tarmkanalen, og generelt problemer med fordøyelsen, bruker du følgende dosering: ½ kopp infusjon 20 minutter før måltider tre ganger om dagen. Med eksisterende sykdommer i magen, kan tykktarm eller bukspyttkjertel legemiddel tas ut av fase forverring en gang daglig i 3 ss før middag. Behandlingsforløpet er 1 måned.

Honning Vessel Cleaning

Det legges til komponentene som ble brukt i forrige oppskrift. Men i dette tilfellet er det nødvendig å endre mengden av ingredienser som er nevnt ovenfor: Ta 10 sitroner og 10 hoder av hvitløk. Fra sitrus trenger å presse saften, legge det til en liter honning, og etter vekt festet til den resulterende slurry av hakket lodes phytoncids. Legemidlet må insisteres i 7 dager på et mørkt sted. Når tiden kommer, ta vare på behandlingen: spis 4 ts. midler per dag uansett matinntak. Forløpet for å rense blodet "motorveier" på denne måten er 2 måneder.

Rengjøring av urter med urter

Denne teknikken er egnet for folk som er redd for bivirkningene ved å bruke hvitløk. Ta urt av St. John's wort, immortelle, birk knopper og kamille blomster i like deler. Kombiner alle slags råvarer, bland, velg 1 spiseskje. og hell 0,5 liter kokende vann. Insistere stoff i en halv time. Etter filtrering av buljongen, vri ut råmaterialet, fordel væsken i to like deler. Legg til honning (1 ts) til en og bruk den før sengetid. Sett den andre delen av stoffet i kjøleskapet. Du må drikke den om morgenen 10 minutter før måltider, forvarmet. Fortsett med denne prosedyren for en måned. Ifølge vurderinger opplevde dette stoffet, er effekten nok i fem år.

Hvordan rengjøre fartøyene og årsakene til tette dem

Clogging av blodkar av alle slags slagge lever aldri bra for en person. I denne tilstanden blir kroppen mer utsatt for vaskulær og hjertesykdom. Også lider ofte av hjernen.

Ifølge statistikken lider over 60% av mennesker i ulike aldre av slagg av blodårer i dag. Samtidig er det karakteristisk at hvert år tilfeller av tidlig slag og hjerteinfarkt på grunn av obstruksjon av karene med plaketter blir mer og mer.

Derfor er spørsmålet om hvordan du skal rense fartøyene hjemme, ekstremt presserende.

Årsaker til vaskulær obstruksjon

Følgende er de vanligste årsakene til slaggavsetning i fartøyer:

 1. Ikke nok aktiv livsstil, noe som fører til fedme.
 2. Røyking, samt hyppig praksis for å drikke sterke ånder.
 3. Effekten av alvorlige kroniske sykdommer i kroppen.
 4. Ulike hormonelle feil.

I tillegg spilles en stor rolle i slagg av blodkar av underernæring, nemlig forekomsten av mettede fettsyrer og sukker i kosten. Disse stoffene bidrar svært raskt til avsetning av kolesterol og andre slagger. Dermed er i de økte risikosonen til denne tilstanden de som ofte spiser fettstoffer, animalsk fett, stekt, røkt og søtt.

Hva tette blodårene

Før du rydder fartøyene, er det viktig å forstå hva de kan tette opp. Ifølge studiene ble det avslørt at fartøyene raskt kan bli tilstoppet med følgende elementer:

 1. Kolesterolplakk.
 2. Blodpropper
 3. Blodpropper
 4. Parasittiske skader.
 5. Gaza.

Kolesterolplakk

Kolesterolplakk utvikler seg med forhøyet nivå av kolesterol i blodet til en person. I en slik tilstand i den vaskulære veggen gradvis akkumuleres plakk, som senere fører til avbrudd av blodstrømmen, vev ernæring, forringelse av elastisiteten i blodårer og deres skjørhet. Om rensing av fartøy fra kolesterol plakk folk rettsmidler, medisiner, urter og vitaminer betyr at du kan lære i detalj med legen din.

Blodpropper, blodpropper

Blodpropp eller trombi oppstår i blodårene under prosessen med oppløsning av kolesterolplakk, under progresjonen av åreknuter. Spesielt farlig er dannelsen av blodpropp i hjertets kar, da dette truer utviklingen av et hjerteinfarkt.

Hvis en blodpropp er lokalisert i hjernens kar, kan en person lett oppleve et slag. Utvinning av blodårer fra blodproppene effektivt kirurgisk, samt medisinering. Også oppløs trombus vil hjelpe folkemessige rettsmidler basert på honning, hvitløk og sitron.

Parasitter, patogene mikroorganismer

I medisin er den såkalte elefantsykdommen, som myggene lider, isolert. Når de blir bitt, trenger spesielle sporstoffer inn i det menneskelige blodet, noe som fører til multiplikasjon av parasitter.

I sin tur begynner disse organismene å formere seg i hulrummet i lymfekarene og tette dem. En slik tilstand blir behandlet på en klinikk under tilsyn av en lege.

Akkumuleringen av gasser i karene blir vanligvis observert hos dykkere med en kraftig økning fra dybde til overflate. Dessverre er det umulig å behandle en slik tilstand hjemme. Den riktige løsningen er å ringe til legen.

Vaskulær rengjøring fra kolesterol og spisevaner

I tilfelle du ikke renser kolesterolkarbonene, kan en person utvikle følgende konsekvenser av det:

 1. Aterosklerose av blodkar, hvor en persons blodsirkulasjon og funksjonene av vaskulære elementer er sterkt forstyrret.
 2. Alzheimers sykdom er en farlig degenerativ sykdom, som er ledsaget av akutt hukommelsessvikt, samt tap av vitale funksjoner hos pasienten.
 3. Stroke, som kan være både hemorragisk og iskemisk. I begge tilfeller kan konsekvensene av et slag for en pasient være svært alvorlig, opp til lammelse og død.
 4. Overvekt.

I tillegg er rengjøring av blodkar fra kolesterol obligatorisk etter å ha lidd et hjerteinfarkt og med hormonelle lidelser. Heldigvis, til dags dato, kan et høyt nivå av medisin eliminere dette problemet på en relativt kort periode.

diett

Veldig effektiv er rengjøring av blodårer fra kolesterol ved hjelp av spesiell diett. Dermed bør en person følge følgende anbefalinger:

 1. Begrens bruk av animalsk fett, spesielt fettfisk og kjøtt, pølser, rømme.
 2. Begrens bruken av søtsaker.
 3. Berik ranten med tranebærsaft og hvitløk.
 4. Reduser forbruket av egg til 1-2 per uke.
 5. Ekskluder fra meny margarine og produkter med innhold.
 6. Hver dag, spis nøtter og bønner.
 7. Daglig bruk av innenlandske juice, grønnsaker og frukt.

Det er også nødvendig å nekte fra mottak av alkohol, kaffe og stekte retter.

Hirudotherapy

Metoden for behandling med hirudoterapi innebærer bruk av leeches for å rense karetene av kolesterol. Ikke alle vet at det i seg selv er lekturer som er kurative organismer som virkelig kan vises gunstig i forhold til fartøyene.

Etter en behandling med hirudoterapi forbedrer personen blodkoagulasjonen, reduserer risikoen for blodpropp og hevelse. Disse terapeutiske tiltakene normaliserer også blodmikrocirkulasjonen, mates blodkarets vegger med oksygen og lindrer smerte.

livsstil

For å øke hastigheten på prosessen med å rense fartøyene fra tilstopping med kolesterolplakk, anbefales en person å forlate dårlige vaner, ha full søvn eller hvile. Det er også veldig viktig å engasjere seg i en aktiv sport, enten det er vanlig løping, svømming, sykling etc.

Hvordan rense blodkar med medisiner

Medikamentterapi for å kvitte seg med overskytende kolesterol gir bruk av slike legemidler:

 1. Fibrater. Med deres hjelp reduseres dannelsen av fett, samt innholdet av farlig kolesterol.
 2. Vitaminkomplekser.
 3. Statiner. Disse stoffene renser effektivt blodkarene til pasienten.

Det er viktig å vite at den ansvarlige legen alltid skal være involvert i valg av narkotika beskrevet ovenfor. Selvmedisinering med slike medisiner er uakseptabelt, siden det kan være farlig.

Rensing av blodårer fra kolesterolplakk av folkemidlene og forebygging

Øvelse av rensing av blodårer fra kolesterolplakk hjemme er tillatt kun dersom personen ikke lider av alvorlige kroniske sykdommer. Samtidig bør all pasientens handlinger samordnes med tilsynslegen.

De beste folkemidlene for rengjøring av fartøyene er:

 1. Ta laurbærbladet og kløveren. Hell 100 g av en blanding av 0,5 liter kokende vann. Insister for en time, belastning og ta på en spiseskje tre ganger om dagen.
 2. Ta hodet av hvitløk og slip det. Hell 0, 5 liter vann. Legg til to spiseskjeer av honning. Insistere om to timer. Ta blandingen på tom mage for en halv kopp. Legemidlet vil bidra til å redusere sannsynligheten for blodpropp på veggene i arteriene.
 3. Bland saften av sitron, kiwi og grapefrukt. Legg til en skje med honning. Hver dag, drikk en halv kopp av blandingen.
 4. Å bruke brygget te fra rød ashberry uten sukker.
 5. Hell de skalede betene med varmt vann. Legg til et par skiver med rugbrød og et lite salt. Du må også legge til en halv kopp sukker. Insister for tre dager på et tørt sted. Stamme og ta det ferdige kvasset i et par måneder.

Det bør bemerkes at utøvelsen av rensing av kolesterolplakkene er mulig bare som en ekstra terapi, når pasientens tilstand ikke er veldig neglisjert. I mer alvorlige tilfeller er det bedre å ta sterke reseptbelagte legemidler.

forebygging

Forhindre tilstopping av blodårer er mye enklere enn å praktisere rensing av blodkar fra kolesterolplakk. Den tradisjonelle forebyggingen av vaskulær helse innebærer således avvisning av dårlige vaner, regelmessig mosjon og moderat stress på kroppen. Det er også svært viktig å opprettholde et sunt kosthold med et minimum av skadelige fettstoffer, holde vekten under kontroll og regelmessig ta tester for kolesterol.

Hvordan rengjør og styrker fartøyene?

Rensing av fartøyene er like viktig som andre organer i kroppen vår. Nylig begynte flere og flere mennesker å bekymre seg for spørsmålet "Hvordan rengjør og styrker fartøyene?" Ved første øyekast ser det ut til at dette bare gjelder eldre mennesker som lider av hypertensjon eller aterosklerose. Men det er dessverre ikke så. Alle disse sykdommene bør forebygges mye tidligere, i ung og eldre alder, spesielt hvis du lever i miljømessige ugunstige forhold, lider av overvekt og ofte klager på hodepine, kronisk tretthet. Rene, sunne blodkar - et løfte om god blodtilførsel til alle organer, og derfor et løfte om god helse. I denne artikkelen vil vi diskutere spørsmålene: "Hvorfor er krukker tett" og "Hvordan rengjør og styrker fartøyene" hjemme, ved hjelp av tilgjengelige folkemidlene.

Hvorfor er blodkarene tilstoppet?

I kroppen vår er det skip av 3 typer: arterier, årer og kapillærer. Hver av dem bærer blod gjennom kroppen, dvs. utfører vitale funksjoner. Og hvis det er en feil i dem, så er det problemer med helsen. La oss ta en nærmere titt på problemene som kan oppstå i hver type blodårer.

arterie

Arterier er skadet av akkumulert "dårlig" kolesterol. På steder hvor arterien er skadet eller tynnet, dannes kolesterolplakk, noe som forhindrer normal blodgass. Derfor må hjertet utøve mer innsats for å presse blodet.

Klumper kan danne seg i blodårene. Trombosen velger de beskadigede og tynne segmentene av venøs epitel som festestedet. "Separasjon" av en stor trombus fører ofte til et dødelig utfall, slik at de raskt blir fjernet kirurgisk. Narkotikabehandling av trombose og tromboflebitt utføres med legemidler som fortynner blod. I denne artikkelen vil vi lære deg å forhindre disse alvorlige sykdommene ved hjelp av spesiell ernæring.

kapillærer

I kapillærene, i tillegg til små blodpropper, kan det dannes sømløse områder. Årsaken til dette er det uoppløselige kalsiumet som akkumuleres i kroppen vår som følge av ubærbart forbruk av stivelse, kokt og stekt mat. Brusk av kapillærene fører til utilstrekkelig ernæring og blodtilførsel til vev, og dette er en direkte vei til høyt trykk.

Hva annet kan syltetøy skip

Når homocystein nivåer er forhøyet


Mer nylig er det rapporter om et farlig stoff som heter homocystein. Men hva er dette? For vanlige borgere og til og med for mange kandidater forblir dette et mysterium. De vet ingenting om dette stoffet. Og det er ikke overraskende, fordi en detaljert studie av dette stoffet ble tatt bare i midten av nittitallet. Det viste seg at dette stoffet provoserer utseendet på mange kardiovaskulære sykdommer. Homocystein er en aminosyre som er rik på produkter av animalsk opprinnelse. Det er først og fremst meieriprodukter (spesielt hytteost), kjøtt, egg. Kjernen er dette stoffet et biprodukt av dyrets proteinbehandling for energiproduksjon. Homocystein, som andre aminosyrer, er involvert i dannelsen av proteiner i kroppen. I fremtiden blir det enten en aminosyre - metionin, eller den fjernes fra menneskekroppen. Nøytraliser homocystein hjelper folsyre, så vel som vitaminer B6 og B12, inneholdt i frukt og grønnsaker. Normen for dette stoffet for en voksen er 5 mikromolar per liter.

Skadelige mikrober og bakterier

Det er viktig å merke seg at fartøyene også kan hamres av skadelige mikrober og bakterier, produkter av vital aktivitet, og også av gasser (for eksempel i dykkere).

Fartøyets rensing med urter

For rensing av blodkar fra kolesterolplakk og forebygging av aterosklerose, i folkemedisin i lang tid og med hell, brukes tinkturer av medisinske urter. Siden tilstanden til fartøyene avhenger av leversituasjonen, anbefales det å foreta en enkel tinktur fra samlingen av cholagogue gres innen 5-7 dager. Før du bruker urter, les kontraindikasjonene.

Enkel urte tinktur

 • Blader av peppermynte - 3 ss. skjeer
 • Blomster av Immortelle sandy - 3 ss.
 • Frø av dill - 1 ss.
 • Kokende vann - 2 kopper

Forberedelse av en enkel urte-tinktur:
Bland alle ingrediensene ovenfor. Denne avgiften er nok for hele kurset (5-7 dager).
Forberedelse av tinktur:
1 ss. Samle denne koppen med 2 kopper kokende vann. Å insistere 30-40 minutter.
Ta en varm form i en halv time før måltider.

Rengjøringsfartøy med kløver

Alle vet hvor vanskelig det vil være å takle presset av kolesterol. For å lette arbeidet på fartøyene, vil det hjelpe drikke fra markkløveren. Denne upretensiøse anlegget er funnet overalt om sommeren, men vi gjør det ganske enkelt ikke oppmerksom på det. For denne drinken trenger du:

 • Kløverfelt (blomsterstand) - 200 gr.
 • Vann - 1 liter.

Forberedelse av en drink fra kløver:
Kløverblomstene fylles med 1 liter vann og kokes i 10 minutter over lav varme. Deretter legges litt kokende vann, for å bringe til det opprinnelige volumet, la det brygge i 2 - 3 timer. Etter at drikken er infundert, stram den og tilsett 2,5 ss sukker. Rør og la det ligge i ytterligere to timer. Ta det hele dagen for 1 -2 kopper.

Folk som tok denne drinken, har en positiv mening om det. Noen av dem har støy i hodet, trykket har gått tilbake til det normale, det generelle trivselet har blitt mye bedre.

Alkoholholdig tinktur av kløver

Alkoholtinktur av kløver har også antisklerotiske egenskaper. For å forberede det vil du trenge:

 • Tørrkløverblomster - 2 ss
 • Vodka - 1 glass

Forberedelse av åndtinktur fra kløver:
Tørrkløverblomster helle vodka, la på et mørkt sted for å infisere, lukk lokket tett. Bruk 30 dråper oppløst i en liten mengde vann, tre ganger om dagen i 40 minutter før du spiser.

Tinktur av løvetann på vodka

Tinktur fra røtter og blad av løvetann brukes ikke bare til behandling og forebygging av aterosklerose, men også for å styrke kroppen som helhet, renser leveren og nyrene. For å forberede det vil du trenge:

 • Løvetann (røtter) - 4-5 stk.
 • Løvetann (løv) - 4 5 stk
 • Vodka - 0,5 liter.

Forberedelse av tinktur fra løvetann på vodka:
Denne samlingen bør insisteres i 7 dager i en mørk beholder på et kjølig sted. Rask jevnlig. Deretter belastes og oppbevares i kjøleskapet.
Ta 25 dråper 30 minutter før måltider, før middag og middag.
Behandlingsforløpet er lang, 2-4 måneder, avhengig av fartøyets tilstand. Det er ønskelig å tilberede 1 liter klar tinktur fra ferske råvarer
Etter en måned, ta en pause i 7 dager, og gjenta kurset.

Tinktur av solsikke

Tinktur av solsikke til rensing av fartøy som er tilberedt av modne planter. Røttene og antennedelen brukes. For forberedelse vil det være nødvendig:

 • Solsikkeblader - 1 stk.
 • Solsikkeblader - fra en kurv
 • Renset frø - 200 gr
 • Vodka - 0,5 liter.

forberedelse:
Forbereder tinkturen av solsikke og tas på samme måte som den forrige.
Kurs - 3-4 måneder.

Pepperrot med sitron

For tinktur pepperrot med sitron vil det være nødvendig:

 • Pepperrot - 250 g
 • Sitron - 250 gr
 • Hvitløk - 250 g

forberedelse:
Ta pepperrot, sitron og hvitløk. Grind alt i en kjøttkvern og bland denne blandingen med samme mengde kjølig kokt vann. La for en dag i kjøleskapet. Drikk tre ganger om dagen for en spiseskje i en halv time før måltider. Grip en teskje honning.

Svake fartøyer: årsakene til og tegnene på hva de skal gjøre - måter å helbrede og styrke

Fartøy - et av de svakeste stedene i den moderne manns kropp. Karsykdommer fører svært ofte til funksjonshemming og død av pasienter. Dårlige skader forverrer den generelle tilstanden og forstyrrer funksjonene til vitale organer. I svake fartøy blodstrømmen senkes, blodtilførselen til de indre organene avtar, hypoksi oppstår, deres normale arbeid er forstyrret. Konsekvensen av de patologiske prosesser er motstandsdyktig hypertensjon, aterosklerose, åreknuter, trombose og emboli av cerebrale kar, hjertet eller andre organer og lemmer. Mangel på blod i organene er et alvorlig problem som kan true livet.

Hos friske mennesker er blodkarene sterke, og veggene deres er elastiske. Til nedskrivning av blodkar fører til dårlig kosthold, genetisk disposisjon, overdreven bruk av alkohol, røyking, stress, nevro-psykologisk tretthet, kjedelig arbeid, konstant problemer i livet, samtidig sykdom.

Kolesterolplakk er den viktigste årsaken til dårlig patency, svekkelse og brittleness arterie. Aterosklerotiske forandringer forstyrrer elastisiteten til vaskemuren. Arterier blir sprø og svake. Plaques hindrer full blodstrøm, organene mangler oksygen. Infarctions og slag er en direkte følge av aterosklerose.

kolesterol innskudd i arteriene, som et resultat av progresjon som er i stand til å føre til at blodstrømmen og dødelige konsekvenser avbrytes

Wien lider ofte blir lite fleksibel og sårbar på grunn av venøs stase, og svakhet i karveggen forårsaket av eksterne eller interne faktorer. På huden er det røde prikker, flekker, stjerner. Utvikle åreknuter og dens komplikasjoner - trofiske sår, tromboflebitt og dyp venetrombose etappe nervøs med tromboembolisme.

Svekkede årer og blodstasis kan føre til alvorlige konsekvenser

Dårlig blodsirkulasjon kan skade hjernen, hjertet, leveren, nyrene og lemmer. På et tidlig stadium vises ikke patologi. Gradvis forverres tilstanden til pasientene, det er tegn på indre sykdom. For å unngå utvikling av alvorlige patologier er det nødvendig å styrke fartøyene.

Vanlige tegn på svake blodårer

Når disse symptomene oppstår, bør man ta hensyn til tilstanden til fartøyene og begynne å styrke dem:

 • Svimmelhet, mørkere i øynene med skarp stigning eller skråning, besvimelse,
 • Pulserende smerte i templene eller baksiden av hodet, tinnitus,
 • Koldhet og hevelse i beina,
 • Dårlig varmetoleranse,
 • Meteozavisimost, myalgi og artralgi når været endres,
 • Rask tretthet, søvnløshet, depresjon,
 • Kortpustethet, takykardi, "galopperende" trykk,
 • Variabel kroppstemperatur,
 • Hematomer på huden selv med en liten effekt,
 • Nasal blødning,
 • Vaskulære stjerner og finne ut blødninger er ikke huden,
 • Stikkende, prikkende, blåmerker på øyebollet med svekkelse av øyekapillærene.

Dette er de vanligste symptomene som oppstår når blodårene er svekket og patologisk endret. Mange rett og slett ikke tar hensyn til "vanlige" manifestasjoner, og faktisk signalerer de ofte om tilstedeværelsen av helseproblemer. Hvis du har disse symptomene, bør du umiddelbart kontakte legen din for å få råd.

Hvis fartøyene ikke styrkes, blir symptomene mer uttalt, og pasientens tilstand er beklagelig. Denne prosedyren krever en integrert tilnærming, ansvar og utholdenhet. Styrke veggene i blodårene anbefaler personer som fører en stillesittende liv, ofte under stress, lider av beriberi, hematologiske sykdommer, åreknuter og åreforkalkning. Styrke blodkar nødvendig etter en lang influensa, kronisk betennelse i mandlene, med hypertensjon, reumatoid artritt, glomerulonefritt.

Svake cerebral fartøy

Vaskulære sykdommer i hjernen er de mest alvorlige og tragiske patologiene, og konsekvensene av dette er svært farlige. Som følge av tilstopping av hjerneskarene med kolesterol er veggene skadet og deformert.

Årsakene til den dårlige patensen til hjernens blodkar er mange:

 1. Stressfulle situasjoner,
 2. Mental overarbeid,
 3. Mangel på oksygen.

Med aterosklerose i hjernearteriene, reduseres karbidens elastisitet, muskelskjellet svekkes gradvis, den vaskulære tonen faller. Dårlig cerebral fartøy er en forutsetning for utvikling av cerebral angiospasm eller aneurysm, hvor bruddet truer hemorragisk slag. I mangel av tilstrekkelig terapi, er hjernens fartøy smale, er blodtilførselen til hode og nakke svekket. Mangel på oksygen fører til hypoksi i hjernen, iskemisk berøring, funksjonshemning eller død.

Svake hjernen fartøy krenke blodet, som er manifestert av smerter, hjertebank, kortpustethet, blekt ansikt, og intermitterende urolig søvn, morgen brutt, tretthet, irritabilitet eller apati.

Svake hjertebeholdere

Dårlige blodårer forstyrrer koronar blodtilførsel, noe som resulterer i dårlige næringsstoffer og oksygen i myokardiet. Berørte kardiomyocytter dør, normalt hjertevev erstattes av arrvev. Disse prosessene utvikler seg raskere hos personer i fare: pasienter med hypertensjon, diabetes, fedme, røykere, drikkere, ledende stillesittende livsstil.

Symptomer på svake blodårer inkluderer kardialgi, svakhet, rask pust, hjertebank, arytmisk puls, hevelse i beina, dårlig humør. I fravær av rettidig og forsvarlig behandling kan svake hjertebeholdere føre til utviklingen av sykdommen og utviklingen av alvorlige komplikasjoner, hjerteinfarkt.

Styrking av fartøyene i hjemmet

Styrking av blodårene er å følge prinsippene for sunn livsstil: et balansert kosthold, mosjon, vanlige vannprosedyrer, gjenopprettende massasje, bruk av folkemidlene.

 • Den første og hovedregelen for en sunn livsstil er moderasjon. Det er veldig viktig å ikke overeat. Ta mat bør være 4-5 ganger om dagen. Fraksjonelle måltider i små porsjoner med begrensning av animalsk fett, stekt mat og enkle karbohydrater - et løfte om god helse og lang levetid. Negative effekter på blodkar og kropp som helhet er gitt av kaffe, brus, salt og sukker. Overdreven spising av mennesker som har problemer med blodkar kan føre til asthenisering av kroppen, manifestert av hodepine, utilpash, synkope. I løpet av dagen anbefales det å drikke opptil 2 liter vann, det er mye grønnsaker og frukt. De er en kilde til vitaminer og mineraler, samt fiber. Eksperter anbefaler å spise en hvitløksklær daglig. Et glass kokt vann med sitronsaft og honning, full i natt, vil bidra til å styrke skipets vegger.
 • Fysisk aktivitet gjør det mulig å øke tonen i fartøyene og styrke dem. Eksperter anbefaler å besøke treningsstudioet minst 3-4 ganger i uken i 15-20 minutter. Gradvis avhengighet vil unngå overarbeid og overbelastning av et allerede slitt kar-system. Å styrke de dårlige fartøyene på føttene, vil hjelpe til med å gå, sykle, løpe og svømme. For å rense blodårene fra plakk og blodpropper må du spise, svømme eller regelmessig ta en enkel kontrastdusj. Daglige turer i 10-15 minutter vil være til nytte i kampen for sunne fartøy. Fysisk aktivitet akselererer metabolismen, forbedrer hjertet, stimulerer inntaket av oksygen og næringsstoffer. Ikke-farmakologiske metoder for behandling inkluderer også ski, fotturer, utendørs turer, herdeprosedyrer.
 • Vannprosedyrer styrker blodkarrene godt. Morgen kontrastdusj er en utmerket vasokonstriktor. Etter en lignende helseforbedrende prosedyre, er kroppen belastet med energi, stemningen stiger, tonen på fartøyene gjenopprettes. Om kvelden før du går i seng, vil et varmt bad bidra til å lindre tretthet på dagen. Med intoleranse av kontrastdusj og varme bad, anbefales fotbad. Å besøke det vanlige badet, badstuen, påvirker svømmebassenget positivt på fartøyene. Kontrasterende dusjer styrker og trener fartøyene og hele kardiovaskulærsystemet.
 • Riktig utført massasje hjelper til med å gjenopprette tone og vaskulær funksjon. Flere selvmassasje teknikker med applikator Kuznetsova og en massasjematte vil styrke fartøyene.
 • Personer i fare bør forlate dårlige vaner, spesielt fra røyking. Alle tilgjengelige kroniske og systemiske sykdommer må identifiseres og behandles i tide. Det anbefales å bytte arbeid og hvile, bruke mindre tid foran en datamaskin og TV, ikke lytt til høy musikk, nekter å besøke støyende aktiviteter.
 • Full hvile og tilstrekkelig søvn - et løfte om trivsel og høy arbeidsevne. Hvis du er konstant opprørt, redd for alt, opplever og tviler på deg selv, vil det være en neurose. En positiv holdning og glede fra hver levetid vil tillate at fartøyene aldri blir syke.

Medisineringsterapi

Foreløpig produserer farmasøytiske selskaper mange stoffer for å styrke vaskulærvegg. Deres valg er bestemt av sykdomsstadiet, diameteren og plasseringen av de berørte fartøyene. Enhver medisinering kan bare foreskrives av en lege etter en fullstendig undersøkelse av pasienten.

For å styrke og gjenopprette veggene i blodårene og behandle vaskulære sykdommer, foreskriver spesialister følgende grupper av legemidler:

 1. Statins - "Lovostatin", "Mevakos".
 2. Fibrer er klofibrat, simvastatin.
 3. Vasodilatorer - "Eufillin", "Papaverin."
 4. Komplekse preparater som hindrer betennelse i vaskemuren - "Dehydroquercetin", "Ascorutin".
 5. Venotonikken er Detraleks, Venarus.
 6. Antiaggreganter - "Aspirin", "Kurantil."
 7. Forberedelser for å forbedre mikrosirkulasjonen - "Cerebrolysin", "Trimetazidin."
 8. Angioprotektorer, normaliserende metabolisme i blodkarets vegger - "Eszin", "Pirikarbat".
 9. Nootropiske stoffer - "Aminalon", "Piracetam".
 10. Antidepressiva - Afobazol, Amitriptylin.
 11. Antihypoxanter og antioksidanter - Aktovegin, Kudesan.
 12. Vitaminer i gruppe C, E, A, K.

Behandlingsskjema og dosering av legemidler velges av legen individuelt etter diagnose. Hvis det er en alvorlig vaskulær patologi, kreves det regelmessig besøk til spesialiserte klinikker og sykehus hvert halvår.

Tradisjonell medisin

De vanligste oppskrifter av tradisjonell medisin, styrke svake blodkar:

 • Elixir fra valnøttpartisjoner og hagtorns tinktur.
 • Spirituøs tinktur av hvitløk.
 • Avkjøling av immortelle.
 • Juice yarrow eller plantain.
 • Bøtte av bark av en guelder-rose.
 • Tinktur av nese fra blåmerker.
 • Havtornetolje for helbredelse av hodene.
 • En avkok av persille, blandet med melk, tørk ansiktet med pinebloeding.
 • Aloe juice er tørket med de delene av kroppen der det er røde flekker.

Integrerte tiltak for rengjøringsfartøy

Konstant svakhet, minneproblemer, høyt blodtrykk, hjerteinfarkt, slag - alt dette er en følge av blokkering av blodårer. På grunn av dette blod på dem ikke kan bevege seg med alt på grunn av hastigheten og i den grad det er nødvendig, noe som fører til metabolske forstyrrelser, organhypoksi, vaskulær veggbrist og de påfølgende konsekvenser. Rene fartøy er garantien for kroppens helse.

Hvorfor blir blodkarene tilstoppet?

Årsakene til blokkering av blodkar er mange. De kan deles inn i to typer: de som er forårsaket av en genetisk predisposisjon og de som en person overtar i løpet av livet. Den andre er:

 • Underernæring, spesielt forbruk av overdreven mengder fettstoffer (kjøtt, fett);
 • utbredelse i dietten av produkter av animalsk opprinnelse (unntatt de som allerede er nevnt, egg, melk, smør og enda verre, margarin, selv om den er produsert av vegetabilske fettstoffer); matlaging av mat ved steking;
 • brudd på diett
 • alkoholmisbruk;
 • røyking,
 • bruk av en liten mengde væske;
 • mangel på bevegelse, fysisk aktivitet;
 • stress og mangel på søvn.

Med denne livsstilen forverres kroppens tilstand, det blir nødvendig å rense fartøyene.

Også en predisponerende faktor er noen sykdommer:

 • diabetes mellitus;
 • skjoldbrusk problemer;
 • arteriell hypertensjon.

Vanlig rengjøring av blodkar er nødvendig for hver person. Det er viktig å huske at jo større alder, jo mer vaskulær fartøyene er forurenset, og jo vanskeligere er det å gjenoppta sin normale tilstand.

Rengjøringsmetoder

Det er flere måter å bekjempe vaskulær forurensning på.

 • Medisinske, når pasienten er foreskrevet spesielle preparater for klyvning av kolesterolplakk, styrking av blodårene. I tillegg foreskriver legene vitaminkomplekser som inneholder høye konsentrasjoner av vitamin C og B2. Den første fortynner blodet, som blokkerer trombusdannelsen, som ofte opptrer med innsnevrede lumen av blodkar. Det er også en god antioksidant, som blokkerer virkningen av frie radikaler som oksiderer veggene i blodårene. Oksidasjon fører til skade, grovhet, arr (på grunn av dette skader skadelige stoffer på dem). Vitamin B2 forbedrer metabolske prosesser i kroppen, bidrar til å splitte og fjerne fra det alle slag og toksiner; brenner sukker, som også er viktig for rensing av blodkar og kroppens helse. Disse vitaminene er rike på pinjekjerner, mandler, sopp, grønnsaker, søte paprika, solbær, havtorn.
 • Ekstrakorporeal hemokorreksjon er en effektiv rensing av hele organismen. Prosedyren utføres i en medisinsk institusjon. Blod tas fra pasienten i et volum på 250-500 m; sett det i en sentrifuge, som deler blodet i plasma og erytrocytmasse. Den andre blir administrert tilbake til pasienten, og plasmaet er fjernet av kolesterol og neste blodinntak som allerede er rent injiseres tilbake. Antallet slike prosedyrer bestemmes av legen individuelt, avhengig av forurensning av blodet og den generelle tilstanden til pasientens kropp.
 • Kosthold - dette er en av de mest sparsomme og svært effektive måtene å rengjøre fartøyene på. Men det tar mye tid og viljestyrke.
 • Det er også mulig å rense blodkarene hjemme. Dette er hovedsakelig bruk av urtedekk. Denne metoden for tradisjonell medisin er generelt tilgjengelig og lett, men samtidig veldig effektiv.

Kosthold for vaskulær rengjøring

Kostholdet kan være både grunnleggende og ekstra måte å rengjøre fartøyene på. Det innebærer avvisning av bestemte typer matvarer og omvendt tilsetning av nyttig - fortynning av blod, kolesterolspalting, normalisering av elastisitet og styrke av karetveggene.

 • Kjøtt, fett, innsiden av dyr. Du kan erstatte dem med fisk.
 • Pølser, røkt, hurtigmat.
 • Melk og rømme bør foretrekkes for fettfattige typer meieriprodukter.
 • Egg, de kan spises, men ikke oftere enn to ganger i uken.
 • Margarine, spredt.
 • Alkohol.
 • Kaffe- og koffeinholdige drikker.
 • Majones og sauser.
 • Chips, croutons, stekt mat.
 • Baking og konfekt av søtsaker.
 • Makaroni, mango, skrelt ris.

Men avvisningen av visse produkter gir ikke det ønskede resultatet, dersom de ikke erstattes av nyttig mat. Mange leger er tilbøyelige til å tro at kolesterol er deponert på blodkarets vegger ikke så mye på grunn av å spise skadelig mat, men på grunn av mangel på en som ville hindre denne prosessen.

Hva du trenger å spise for å ha rene fartøyer:

 • Ferske grønnsaker og frukter, bør det tas hensyn til grøntområder (den totale mengden som forbrukes per dag skal være ca. 500 g). Det viktigste er at frukt og grønnsaker er varierte, noe som vil forbedre deres positive innvirkning.
 • Daglig i dietten må være til stede nøtter og bønner.
 • Det er viktig å spise hvitløk regelmessig (det fortynner blod). Vel, hvis det skjer hver dag i minst et halvt år. En tann per dag er nok.
 • Det er nødvendig å bruke tilstrekkelig mengde væske, hovedsakelig vann, for å forhindre blodpropper.

I tillegg er det viktig å huske at moderering i å spise er hovedregelen i å nå målet. Du må spise på forespørsel fra kroppen, og ikke fra kjedsomhet. Det er ønskelig at maten var hyppig, men fraksjonert. Det vil si at du må spise mat 4-5 ganger om dagen i små porsjoner. Hold deg til kostholdet så lenge som mulig, men ikke mindre enn en måned. Etter dette er det viktig å gradvis bytte til konvensjonell mat, og begrense forbruket av skadelige produkter.

Folk rettsmidler for vaskulær rengjøring

Rengjøring av blodkar hjemme gjøres ved hjelp av urtedekk. Tinkturer og avkok av naturens gaver bidrar veldig godt til å håndtere aterosklerose. Det er mange oppskrifter for matlaging, slik at alle kan velge det som er egnet for tilgjengeligheten av ingredienser, pris, smak, matkompleksitet:

 1. Godt bevist blanding av dill i et volum på 150 gram og en rot av valerian (to spiseskjeer). Det hele er strømmet med kokende vann (to liter) med tilsetning av et glass flytende honning. Blandingen må få infusjon før avkjøling. Ta stoffet tre ganger om dagen til det er over.
 2. En teskje av trillebørste helles i et glass kokende vann, insisterte i ti minutter. Ta den filtrerte væsken en halv kopp tre ganger om dagen ikke tidligere enn en time etter å ha spist.
 3. I en liter kokende vann må du hælde to spiseskjeer av den knuste løvetannrotten. Midler til å insistere for en halv dag i en termosflaske. Ta det en halv time før måltider tre ganger om dagen. Kurset varer i en uke, det kan være 10 dager.
 4. Vel renser blodet og blodkarene av ferskpresset ung nettle. Drikk det tre ganger om dagen på en teskjef. Det er best å gjøre dette 20 minutter før måltidet.
 5. I tillegg til urter, hvitløk og sitron er fordelaktig for blod og kar, på grunnlag av hvilke det er mange oppskrifter. For forberedelse av medisinsk infusjon av dem, må du rengjøre fire hode hvitløk og sammen med fire sitroner i skallen, slip med en blender. Blandingen skal helles i en tre-liters krukke, tilsett vann for å gjøre potten full, dekke den og sett den i en kjeller eller et annet mørkt, kaldt sted i tre dager. Etter dette filtreres produktet og helles i en forseglet beholder. Hold det i kjøleskapet. En infusjon av 1-2 spiseskjeer per dag i 20 minutter før måltider forbrukes.
 6. Agenten som er tilberedt på grunnlag av hvitløk, sitron og hestegryn fungerer godt. Ingrediensene er tatt i like store mengder (for et behandlingsforløp vil det være nok til 250 g hver) og knust med kjøttkvern eller blender. I blandingen blir det tilsatt vannvolumet (kokt, kaldt). Insister produktet skal være i kjøleskapet for en dag. For å drikke det er det nødvendig to ganger om dagen i mengden av en teskje som er beslaglagt med en teskje honning. En halv time senere kan du spise.

Det er best å rengjøre fartøyene på en komplisert måte, det vil si å bruke flere metoder samtidig, da blir resultatet mer effektivt. Det er viktig samtidig å ikke glemme en sunn livsstil. Men før du bruker noen metode, bør du konsultere legen din. Spesialisten tar hensyn til alle kontraindikasjoner og følger pasientens helsetilstand. Rengjør blodårene minst en gang i året.

Les Mer Om Fartøyene