Hvorfor varer ikke blåmerker lenge?

Hvorfor varer ikke blåmerker lenge?

Denne tilstanden kan skyldes en reduksjon i nivået av blodplater. Det er nødvendig å passere Godstog (komplett hematologisk kompleks) med beregning av blodplater (fortrinnsvis på apparatet og manuelt). Se nivået på hemoglobin, erytrocytter, koaguleringstid og blødningstid. hemostase: MNO, PV, PTI, APTTV, fibrinogenivå. gjøre Ultralydundersøkelse med definisjonen av miltområdet (vanligvis opptil 40 cm2)

trombocytopeni kan være et symptom på utbruddet av noen alvorlige sykdommer. Har du gingival blødning (når du pusser tennene), ofte er det neseblod, det er små blåmerker på underarmen hans, hvis bære sekk på det, i hvilke deler av kroppen er det disse blåmerker? Hva er størrelsene? Er det kløende hud?

Nå kan du ta kurs askorutin (askorbinsyre med rutine) for å styrke veggene til fartøyene. 1 tablett x 3 ganger daglig i 3-4 uker.

Blåmerker lang pasning i de menneskene som har svake blodårer, slik at potensielle å takle dette problemet, anbefaler leger knivstukket og trening, så kroppen vil bli sterkere og bli mer motstandsdyktig mot skader.

Gi en generell blodprøve for blodplater. De er ansvarlige for blodets koagulerbarhet.

Og konsulter med terapeuten etter å ha mottatt resultatet.

Fersk knuse (ikke et åpent sår) kan salve heparin salve (oppbevare den i kjøleskap (ikke fryseren)) og en skramme raskt og vil være uten en skade. Og det blir ingen hevelse.

Hvorfor går ikke blæren på beinet mitt sist?

Uventet utseende av blåmerker på bena fører vanligvis ikke til forstyrrelser. De oppstår på grunn av skader, men det er også uforsiktede subkutane blåmerker. For det meste lider kvinner av dette fenomenet, uavhengig av alder og fysiske egenskaper.

Blodens art

Alle fikk blåmerker fra støt eller blåmerker. Som et resultat produserer kroppen blå punkter, når det trykkes, oppstår smerte. Et par uker fra dem forblir ikke et spor.

Et vanlig fenomen er utseendet på subkutan blåmerking uten åpenbare årsaker, oftere på bena. Denne erklæringen er refused av leger. Folk er vant til å få blåmerker bare fra støt eller fall. Men det er en rekke andre grunner for dannelsen av hematomer:

 • skjørhet av blodkar;
 • problemer med vener (åreknuter);
 • blodsykdommer;
 • alderdom;
 • tar medisiner.

Et plutselig utseende av blåmerker - et signal om behovet for å besøke sykehuset for å utelukke alvorlige sykdommer.

Legemidler som årsak til blåmerker

Å ta visse medisiner fører til utseendet av en sykdom. Ukontrollert bruk av medisinering kan føre ikke bare til hematomer, men også til plutselig intern blødning.

Reduksjon av blodpropp og svekkelse av blodårer - konsekvensene av bruk av følgende stoffer:

 • antiplatelet narkotika (aspirin);
 • antikoagulantiske stoffer (heparin);
 • Analgin;
 • prednisolon;
 • p-piller.

Misbruk av farmakologiske produkter er årsaken til at blæren på beinet ikke varer lenge.

Hvor raskt blusser blæren?

"Culprit" av subkutan lekkasje av blod fra et skadet kar er et slag eller blåmerke. På blæren som dukker opp, må du umiddelbart sette isen innpakket i et stykke vev. Hold komprimeringen i 2-3 minutter for å unngå blåmerker. Til dette formål er egnede verktøy egnet:

 • kaldt vann;
 • frossen mat;
 • metall gjenstander (skje eller gaffel).

Bruk og oppvarmingsapparater for å rengjøre blæren, selv når den allerede var dannet. På den andre dagen, hvis det ikke er ødem, anbefaler leger at man bruker varme komprimerer 3-4 ganger om dagen i 10 minutter.

Overholdelse av anbefalingene bidrar til rask gjennomgang av blåmerker. Etter 1,5-2 uker blir huden fullstendig restaurert.

Hvor lenge går hematom?

I kontrast til blåmerke er det dypt i indre organers vev. Hematomer er mye farligere enn normale blåmerker og krever legeintervensjon. Deres utseende er forårsaket av forstyrrelser i arbeidet i gastrointestinale, sirkulasjonssystemer eller ulike traumer (dislokasjoner, brudd eller strekk).

Anbefalinger for førstehjelp er de samme som for blåmerker: is bør påføres og holdes i 15 minutter med avbrudd. For å unngå at kondens kommer inn i såret, skal is eller kulde gjenstander pakkes inn i en klut. Hvis foten er skadet, er kompresjonen bedre å bruke en baldakin.

Etter en uke kan du gjøre varme prosedyrer. Små lesjoner finner sted i fjorten dager, et stort hematom er herdet på mer enn en måned.

Sykdommer i blodet som årsak til blåmerker på bena

Violette flekker på kroppen - en anledning til å ta kontakt med hematologen, for å utelukke blodets patologi. Pasienten er tildelt UAC (advanced), capillaroscopy og dopplerography. Disse studiene vurderer styrken av kapillærene og patensen av blodkar.

Hvis undersøkelsen ikke bestemmer årsaken til blåmerker på bena, må pasienten donere blod til oncomarkers. Hvis det er en sykdom av blod - leukemi - er en sykdomskurs foreskrevet, og videre behandling bestemmes av onkologen.

En annen årsak til blåmerker er hypovitaminose. I dette tilfellet foreskriver legen behandling med vitaminkomplekser.

Årsaker til langhelbredelse

Restaurering av traumatisert vev forekommer hos alle mennesker på forskjellige måter. Fremhever hovedfaktorene som påvirker metabolismen og blodsirkulasjonen:

 • alder av offeret - som en person vokser opp, går alle prosessene som går i kroppen, sakte
 • blodsykdommer forstyrrer sin hovedfunksjon - koagulasjon;
 • forstyrrelser i metabolisme - underernæring, stress påvirker stoffskiftet negativt og forårsaker dannelse av blåmerker på bena;
 • langvarig bruk av ulike legemidler.

Ved forsinket helbredelse av blod flekker på føttene, anbefales det å søke medisinsk hjelp for en fullstendig diagnose og eliminering av alvorlige sykdommer.

behandling

Bli kvitt vanlige blod flekker kan være hjemme. Men det er nødvendig å anvende de utprøvde metodene, og å bruke den tradisjonelle medisinen til å feriested bare med tillatelse fra den behandlende legen. Når det er årsakssmerter på barnets kropp, er det presserende å gå på sykehuset og ikke ta medisiner uten en avtale.

Egenskaper ved behandling av traumatiske blåmerker

Førstehjelp for skader, blåmerker - påføring av is. Varm komprimering foreskrives etter to dager. Legene anbefaler stedet for blæren å bli behandlet med salver.

Hvis skadene er alvorlige eller pasienten gjennomgikk kirurgi på beina, blir helbredelsesprosessen gunstig påvirket av fysioterapiprosedyrer. Pasienter er foreskrevet elektroforese, UHF-terapi, parafinbehandling, etc.

Behandling av patologiske hematomer

Børster må vises til legen uten grunn. Behandling av smertefulle hematomer er basert på forebygging av blødning og erstatning av medisiner som kan bidra til utseendet deres. Hvis skadeårsaken er en blodforstyrrelse, må pasienten gjennomgå en fullstendig undersøkelse (inkludert analyse for oncocells).

Med store hematomer utføres prosedyrer for å punktere eller åpne såret. Deretter tar doktoren en punktering og påføres et trykkbandasje. Når blødningen åpnes, åpnes såret, blødningsbeholderen ligeres eller en søm påføres den. I tilfelle utseendet av pus i såret, er det drenert.

Legemidler mot blåmerker

Fjern mindre blåmerker vil hjelpe tradisjonelle medisiner:

 • krem med vitamin K - fremmer blodkoagulasjon og tillater ikke dannelse av blåmerker;
 • badyaga - eliminerer raskt blåmerker
 • Apizatron, Finalgon dr;
 • gels Fastum, Voltaren;
 • heparinsalve - væsker blodet i stedet for blåmerker og forhindrer dannelsen av blodpropper;
 • Troxevasin - påvirker positivt resorpsjonen av blåmerker;
 • Redningsmann - gjenoppretter vev.

Når hypovitaminose for vaskulær styrke er det nyttig å ta vitamin C. Legene anbefaler Ascorutin, som gjenoppretter styrken til fartøyene.

Tradisjonell medisin

For å eliminere blåmerker på beina lag en blanding av ulike produkter eller stoffer, som i form av kompresser påføres blåmerker:

 • gni løk og bland med salt;
 • fortynnet stivelse i vann;
 • oppløs saltet i eddik;
 • lage en blanding av alkoholtinktur av propolis og ricinusolje.

Med små blåmerker hjelper disse oppskriftene. I andre tilfeller er medisinsk hjelp nødvendig.

Forebygging av blåmerker

Hovedanbefaling, der blodflettene blir dannet mindre på beina, er motoraktivitet (løping, svømming, turgåing). Anbefal også å bruke komfortable sko på flatsåler, nekter å besøke bad eller badstuer, ikke klatre på tunge gjenstander, unngå direkte eksponering mot solen, drikk rikelig med væsker (helst vanlig vann) og ta vitaminer.

Det er viktig å ikke engasjere seg i selvmedisinering, men å søke profesjonell medisinsk hjelp: Legen vil finne ut hvorfor et blåmerke har utviklet seg og vil be om tiltak for å utelukke alvorlige konsekvenser.

Hva skal jeg gjøre hvis en hematom ikke går over lang tid på beinet

Bruise - subkutan hematom, som er dannet som et resultat av brudd på integriteten til blodkarillærene. Blodet trer øyeblikkelig inn i nærliggende vev. Når det ikke er noen helseproblemer, oppløses slike formasjoner raskt. Hvis blæren på beinet ikke går bort i flere måneder, må du konsultere en lege og finne ut av ham hvorfor dette skjer.

Mekanisme for utseende av et blåmerke på beinet

Blæren på kroppen løses over en periode. Noen steder forsvinner raskt, om to eller tre dager. I andre er denne perioden forlenget. Alt avhenger av hastigheten på blodstrømmen og dens trykk. Fargen på hematomen indikerer helbredelsesstadiet. Blodet inneholder røde blodlegemer - røde blodlegemer som er ansvarlige for oksygentransport. En av elementene i røde blodlegemer er hemoglobin. Dens komponent er jern. I prosessen med biokjemiske reaksjoner, oppstår oksidasjonen, påvirker det fargen på arterielt blod.

Hematom dannes, som allerede nevnt ovenfor, på grunn av blødning. Sammen med blodet i vevet blir hemoglobin. På den andre eller tredje dagen i en sunn person bryter den opp i bilirubin og verdokromogen. Disse stoffene har en grønn farge, slik at cyanotiske flekker etter en stund blir grønngul. Nedbrytningen av hemoglobin forekommer i flere stadier. Varigheten av denne prosessen er avhengig av mange faktorer:

 • menneskelig alder;
 • tilstanden i hans immunforsvar;
 • hastighet av metabolske prosesser;
 • kroppstemperatur;
 • plasseringen av blåmerke;
 • tilstedeværelse eller fravær av blodsykdommer;
 • bruk av medisinering.

Hvis det oppstår en blåmerke etter et blåmerke, bør det helt løses innen to uker (fristen er 20 dager).

Hva er perioder med hematom?

Fra et medisinsk synspunkt er blåmerker og blåmerker forskjellige fenomener. I det første tilfellet er små fartøy, som ligger i lagene i huden, skadet. Hematom er dannet i noe vev (ikke bare på huden, men også på indre organer), det har et dypt sengetøy. Behandling av omfattende lesjoner krever kirurgisk inngrep.

Kirurgen åpner det berørte området og renser det fra blodpropper. Hematomer helbreder lenger, krever mer oppmerksomhet fra pasienten.

Det er ikke vanskelig å skille blåmerke fra blåmerke. Den har:

 • et stort område av skade;
 • intensiv grad av fargelegging (første blåmerker, deretter blårød, fiolett og blågrønn);
 • sårhet i stedet for skade;
 • puffiness rundt den.

Innblanding av musklene som ligger i nærheten av lesjonens side, ledsages av alvorlig smerte, temperaturen i lesjonen fokuserer opp. Hematom forårsaket av traumer hos en sunn person foregår innen en måned.

Denne perioden er forlenget dersom pasienten har dårlig blodkoagulasjon, hvis han har forstyrrelser i metabolske prosesser i kroppen. Et blåmerke som vises på kroppen i løpet av en akutt infeksjon, vil helbrede lenger enn vanlig. Dette skyldes for det første at kroppen gir all sin styrke til å bekjempe den patologiske prosessen, og først da stimulerer den regenerering av skadede vev.

Når på kroppen ser blåmerker og blåmerker ut uten grunn (i fravær av skader og blåmerker), må du registrere og se en lege og gjennomgå en fullstendig undersøkelse. Ikke-helbredende mørke flekker kan være symptomer på farlige indre sykdommer.

Sykdommer som årsaker til ikke-helbredende hematomer

Lange ikke-helbredende blåmerker og blåmerker er alarmerende signaler som indikerer utvikling av systemiske patologier.

Ufrivillige blåmerker vises og løses ikke lenge i tilfelle aplastisk anemi. Det er indirekte symptomer som kan indikere utviklingen av en slik sykdom. En sykes hud er alltid blek, han har ofte svimmelhet, svakhet og sløvhet. Den går ikke etter en lang hvile. Vekten blir stadig redusert, ofte blødning fra nesen. I fravær av behandling går aplastisk anemi inn i leukemi.

Andre blodsykdommer (trombocytopeni, hemofili) kan også forårsake utseende av ikke-helbredende blåmerker på kroppen. Bruising i dette tilfellet vises fra noen, selv det minste slag eller blåmerke, oppstår hovedsakelig om natten. Hvis det er en reduksjon i immunitet, vekttap i forhold til forrige diett, økning i lymfeknuter, en reduksjon i arbeidsevne, er det nødvendig å alltid registrere seg for en avtale med en hematolog.

Hevelse og hematomas som ikke leges i en lengre tid kan indikere en mangel på vitamin A, C, fører K. Hypovitaminosis til det faktum at beholderveggene blir skjør, sprø. Som et resultat av dette vises et stort antall pinebloder ved siden av hverandre på kroppen. De oppstår på forskjellige tidspunkter, så huden fortsetter å være blå i lang tid. Det er mulig å akselerere helbredelsesprosessen ved å blåse og blåse bare etter å ha tatt vitaminkomplekser.

Kobling av blod kan brytes og mot bakgrunnen av medisinering. En lignende bivirkning er bruk av aspirin, analgin eller heparin. Forandringen i blodsammensetningen fører til utseende av plutselig blødning, til dannelse av hematomer, som ikke helbreder veldig lenge. Krenkelse av koagulasjon fører ofte til utvikling av indre blødninger og blødninger i hjernen. Derfor er det umulig å utføre ukontrollert inntak av legemidler som kan påvirke hematopoiesis prosesser.

Hvordan fremskynde gjenoppretting

Eliminer bruising som har ført til mindre skader hjemme. Hvis førstehjelpen er riktig, vil tiden for forsvinning av mørke flekker bli halvert.

Det er viktig umiddelbart etter dannelsen av blæren å søke på det blåste stedet kaldt (mat is, en flaske isvann, frossen pelmeni). For å unngå hypotermi, er det nødvendig å sette noe vev på huden, og deretter påføre kalde gjenstander. Effekten av kulde bør ikke være lenger enn 15 minutter. Mellom overlegg er det nyttig å lage en liten pause. Hvis en kald komprimering er påført på armen eller benet, er det bedre å heve lemmen på forhånd. Kald behandling er bare effektiv de første to dagene etter dannelse av blåmerker eller blåmerker.

Fra og med den andre dagen, er det nødvendig å gjøre et jodrutenett på toppen av det skadede området. To dager senere anbefaler leger at de begynner å påføre tørr varme på sårpunktet (en pose oppvarmet salt, et vev pre-dampet med et strykejern).

Farmasøytiske preparater mot blåmerker

Det finnes en rekke farmasøytiske produkter som kan bidra til å påskynde prosessen med resorbsjon av blåmerker og blåmerker. Disse inkluderer:

1. Troxevasin salve. Den har en myknende effekt, gjenoppretter veggene i kapillærene, reduserer risikoen for uønskede komplikasjoner. For å oppnå en terapeutisk effekt må du gni produktet inn i huden på det skadede området hver tredje time. Kurs - en uke.

2. Heparin salve. Det foreskrives hvis årsaken til blåmerker er trombose eller tromboflebitt. Dens bruk bidrar til å eliminere trombi, akselererer regenerering av skadede vev.

Oppskrifter av tradisjonell medisin

Når det ikke er noe apotek på hånden, er det mulig å øke hastigheten på prosessen med å helbrede blåmerker og blåmerker ved å bruke noen oppskrifter av folkemedisin. I naturen er det et stort antall planter, som det er lett å lage en god absorberende. Hva kan jeg bruke?

 1. Kålblad. Det må fjernes fra midten av hodet, først litt trykk med en hammer for å slå koteletter, og fest på sårpunktet og fest med en bandasje. Komprimering gjøres best om natten.
 2. Aloe. Dens juice har en uttalt regenererende effekt. For en blåmerke å løse raskere, må du rengjøre ett friskt blad fra topplaget, og deretter tørker du det ødelagte stedet tre ganger om dagen.
 3. Potetstivelse. Dens bruk bidrar til å redusere helbredelsestiden til blå flekker med halvparten. For å oppnå ønsket resultat må en liten mengde pulver blandes med kaldt vann. Lag en tykk slurry og legg den i et tykt lag på sårpunktet. To dager senere blir blæren mye klarere, om fem dager kommer den helt ned.

Hvis mottak av kjemoterapi medisiner fra blåmerker og tradisjonell medisin ikke hjelper å kvitte seg med blåmerker og blåmerker, må du gjennomgå en fullstendig undersøkelse. En erfaren lege ved hjelp av laboratorie- og instrumentelle diagnostikk kan identifisere årsaker til sår og ikke foreskrive en behandling som vil eliminere den faktor provocateur, styrke den vaskulære vegg for å akselerere blodlevring.

Hvorfor blåmerker ikke vare lenge

Alle vil gjerne vite hvorfor blæren ikke varer lenge? Under et blåmerke er det ofte referert til hematom, det vil si at blodet spres fra skadede blodkar i omgivende vev. Hvis blæren ligger nær overflaten, i det subkutane fettvev, kalles det en blåmerke. Skader på små blodkar oppstår som følge av slag, trykk og kompresjon av huden. Avhengig av de individuelle egenskapene til blodkarets plassering, krever forskjellige personer en annen påvirkningskraft for å få et blåmerke.

Hvor lenge er blåmerke?

Proteinhemoglobinet, som er en del av humant blod, inneholder jern, og jernet er sært å oksidere og gjenopprette. Dette er årsaken til forskjellen i fargen på det venøse og arterielle blodet. Den arterielle er lysere, scarlet, og venøs er mørkere, burgunder. Hvis fartøyet er skadet, har blåmerke en mørk rød, burgunderfarge, og etter reduksjon av oksyhemoglobin til hemoglobin blir det violetrødt. Ved normal vevsreparasjon, dekomponerer hemoglobin etter fem dager i to komponenter, metemoglobin og verdochromogen, som har en grønn fargetone. Verdokromogen dekomponerer til bilirubin og biliverdin, noe som gir blæren en gul farge på omtrent syv til ti dager. Det er på grunn av disse kjemiske reaksjonene at blæren fade og forandre farge avhengig av graden av resept. Siden stoffene løsner ujevnt, kan blæren bli farget. Forfalletiden av stoffer avhenger av mange faktorer:

 • menneskelig alder;
 • tilstedeværelse eller fravær av blodsykdommer;
 • metabolisme;
 • immunforsvarets tilstand;
 • plasseringen av blåmerke;
 • kroppstemperatur;
 • førstehjelpstiltak.

Vanligvis bør grunne skader på blodkarene foregå innen femten til tyve dager, uavhengig av plasseringen av stedet. I de fleste tilfeller passerer blåmerker i en til to uker. Et skremmende tegn er hvis barnets blåmerker virker uten tilsynelatende grunn. Det første som skal utelukkes, er fysisk vold som foreldrene ikke vet om. Den andre er en sykdom i blodet.

Sykdommer i blodet og blåmerker på kroppen

Kan mindre blødning under huden være et tegn på en livstruende sykdom? Generelle og spesifikke tester brukes til å diagnostisere blodsykdommer. Hvis blæren ikke passerer eller vises uten skade, er nummeret mer enn ett, og dette skjer regelmessig, med dette problemet må man alltid konsultere en lege. Noen former for anemi, for eksempel aplastisk, virker som spontan blåmerker. Andre tegn på denne sykdommen:

 • skinn av huden;
 • svimmelhet, svakhet, sløvhet
 • vekttap;
 • blødning fra nesen, blødende tannkjøtt.

Anemi oppstår som følge av funksjonsforstyrrelser i beinmarg, som ikke produserer nok blodceller. Uten behandling kan anemi være dødelig. En annen dødelig sykdom er leukemi, en form for blodkreft. I tillegg til små blåmerker har han andre symptomer:

 • kroniske og langvarige katarralsykdommer;
 • en kraftig nedgang i kroppsvekt;
 • forstørrede lymfeknuter;
 • ubetydelig (37 - 37,5 grader) økning i temperatur;
 • svakhet, tretthet, depresjon.

Uavhengig hjemme for å finne ut hvilken sykdom som fører til blåmerker, er det umulig. For diagnostikk er det nødvendig med laboratoriedata, som eksperten fortolker riktig. Veiledning for generelle og spesielle tester er gitt av terapeuten.

Hvor lenge går hematom?

Fra medisinsk terminologi er begrepet blåmerker og blåmerker forskjellige. Bruising er relatert til skaden på bare karene i det subkutane vevet, og hematom er plassert i alle vev, kan ha et dypere lag, påvirker indre organer. Begrepet "subkutant hematom" betyr diffusjon av flytende blod som kan oppdages visuelt, men det kan også fange andre lag av vev. Over tid slår blodet av. Med omfattende hematomer blir det gjennomført en punktering gjennom hvilken det akkumulerte fluidet strømmer, uten at det går forbi et blåmerke. Hematomer er mye farligere enn blåmerker, de heler lengre og krever mer oppmerksomhet fra både legen og pasienten. Dannelsen av hematomer er enten forårsaket av traumer, eller snakker om brudd i arbeidet med slike legemet som sirkulasjons-, gastrointestinal.

Med feil metabolisme kan det oppstå økt skjøthet i karene, som ved svært lavt trykk fører til brudd og sprut av blod inn i det intercellulære stoffet i de omkringliggende vevene.

Hematomene har følgende symptomer:

 • endring i hudfargen fra vanlig til lilla, blå-rød, lilla med rødt fargetone;
 • sårhet i skadestedet og rundt det;
 • hevelse;
 • smerte når du bruker nærliggende muskler;
 • økning i temperatur i lesjonen.

Hvis dannelsen av en hematom skyldes en økning i kroppstemperaturen og hodepinen, er dette signalet for å søke medisinsk hjelp. I slike traumer som forstyrrelser, brudd, strekk, blir ofte hematomer dannet, spesielt på beina. Førstehjelp bør nødvendigvis omfatte ikke bare omsorg for å fikse lemmen, men også isen komprimerer for å redusere blodstrømmen til skadestedet, for å begrense karene og å fjerne ødemet. Med ispakken er det følgende anbefalinger:

 • ikke hold mer enn 15 minutter, gjør pauser mellom overlegg, slik at det ikke er noen hypotermi;
 • Du kan bruke improviserte midler: mat is, en flaske isvann, et stykke frosset kjøtt, men du kan ikke tillate direkte kontakt med husholdningsartikler med et sår;
 • Ikke bruk is direkte på huden;
 • Ikke la avløp av smeltet væske eller kondens til såret, det kan bidra til infeksjon;
 • Hvis komprimeringen er overlappet på armen eller benet, er det bedre å løfte det berørte lemmen.

Eventuelle oppvarmingsprosedyrer og varme kompresser kan ikke startes før en uke etter skaden. Små blåmerker med riktig behandling bør passere i to uker, mer omfattende bør forsvinne innen en måned. Hvis blæren ikke passerer for lenge, er dette en anledning til å konsultere en lege.

Legemidler mot blåmerker

Misbruk av diuretika, tinkturer og avkok i henhold til oppskrifter av tradisjonell medisin kan føre til at blåmerker ikke går over i seks måneder og er svært vanskelig å helbrede. Ifølge statistikken er jo eldre en person, jo lavere er hans evne til å regenerere. Eldre mennesker, barn og personer med forstyrret metabolisme foreskrives følgende aktuelle salver:

 1. Troksevazinovaya. Du kan gni hver tredje time, kurset er en uke og kan forlenges på anbefaling av lege. Utmerkede helbredende sår, har mykningseffekt, gjenoppretter vaskulær tone, reduserer risikoen for trofiske prosesser.
 2. Heparin. Eliminerer trombi, akselererer regenerering av vev, forhindrer tromboflebitt og trombose. Det er den mest populære måten å behandle blåmerker på kinnet og under øyet.

Hvis problemet med blåmerker som ikke passerer, gjentas ofte, er det nødvendig å ikke behandle symptomet, men for å eliminere årsaken. I vårt land er det en telefonlinje for nødhjelp for vold i hjemmet, du kan ringe 24 timer i døgnet, anonymt og gratis. Hvis blåmerker og blåmerker ikke ble innledet av traumer, det vil si de vises spontant, er det nødvendig å se en lege for å utelukke sykdommer i blod og blodårer. Hvis skaden var, men blæren ikke helbrer på slagpunktet - dette er også grunnen til å søke medisinsk hjelp. Hulrommet der det spylte blodet er inneholdt, kan øke.

Komplikasjon i form av en infeksjon med start av subkutan hematom er ganske vanlig. Bruising som ikke går over en måned må undersøkes av en spesialist.

11. september 2015

Alle vil gjerne vite hvorfor blæren ikke varer lenge? Under et blåmerke er det ofte referert til hematom, det vil si at blodet spres fra skadede blodkar i omgivende vev. Hvis blæren ligger nær overflaten, i det subkutane fettvev, kalles det en blåmerke. Skader på små blodkar oppstår som følge av slag, trykk og kompresjon av huden. Avhengig av de individuelle egenskapene til blodkarets plassering, krever forskjellige personer en annen påvirkningskraft for å få et blåmerke.


Vitamin C og E Jeg har nok - jeg drikker regelmessig vitaminer. Jeg vil fortsatt høre råd fra en profesjonell.

andrews
"Rescuer" er bra når du bruker den umiddelbart. Jeg bruker den. Bare nå blåser fortsatt ikke passere lenge.

andrews
Redningsmannen er super! Min sønn var veldig hjelpsomme. En gang om et par dager kutter vi det store øye under øyet. Og andre gang en blåmerke på kinnet. Også på bare to dager. Og mannen i Egypt brente seg til ildkoralen. De forlater svært smertefulle forbrenninger. Det hjalp umiddelbart.
Sannsynligvis et problem inne i kroppen. Det er verdt det samme å gå til legen, undersøke blodårene og donere blod.

Cutty Sark
Prøv å donere blod for koagulasjon. Bruising passerer ikke lenge - et tegn på redusert koagulasjon. Og hvis det er blåmerker og selv den minste blokken vises - det er akkurat det.
Normalt bør det være 3-5 minutter.

Amin
Jeg blåste normalt, i hvert fall når jeg kuttet meg selv. Ja, og gå til leger absolutt ingen tid: (

Post-inflammatorisk pigmentering (etter skader av forskjellig opprinnelse) er en individuell reaksjon av kroppen. Mesteparten av mennesker med 3 og 4 fototype. Advarer det er ikke mulig. Fjern - peeling (peeling). Forebygging er lettere enn herding.

Rena
Så spørsmålet er, hva som skjedde før, var ikke slik!


Jeg vil fortsatt høre råd fra en profesjonell.

Når noen kraft treffer, blir skader på små blodkar - kapillærer dannet. Blodspredninger i det subkutane vevet, som et resultat av en frisk blåmerke blir lilla rød. Deretter til skadestedet kommer leukocytter - hvite blodceller som omgir skaden området og begynner ødeleggelsen prosessen hemoglobin som inneholder rødt pigment. Denne prosessen hemoglobin forråtnelse påvirker knuse sekvensen endrer nyansen ved mottak av slik skade.

Den første grunnen: skrøbelige fartøy

Kapillær sårbarhet er en av de vanligste årsakene til blåmerker, spesielt om vår og sommer. På denne tiden av året mangler kroppen vitaminer, og i større grad lider den av mangel på ascorbinsyre. Derfor bør C-vitamin eller askorutin tas regelmessig. Men ikke alltid. For store doser ascorbisk kan forårsake forverring av gastritt, pankreatitt, urolithiasis. Og selvfølgelig er det spesielt viktig å være allergisk. Ikke glem, C-vitamin er et kraftig allergen som kan utløse et utbrudd av sykdommen.

Hvor kommer blæren fra?

Bruising under øynene til et barn og en voksen er ofte en konsekvens av en bestemt plassering av blodkar. De er svært nær det øvre laget av huden, noe som skaper inntrykk av blåmerker under øynene. I dette tilfellet vil behandlingen ikke gi de ønskede resultatene. Noen ganger blåser er resultatet av en endring i hudpigmentering. Hva å gjøre i dette tilfellet, vil kosmetologen fortelle. Som regel kan merkbare resultater oppnås etter langvarig bruk av blekekrem.

Hvis en person har en blåmerke på ansiktet uten grunn, og behandling med improviserte midler ikke tillater ham å trekke seg ut, er det nødvendig å konsultere en spesialist. Tross alt kan slike blåmerker være tegn på problemer med aktiviteten til hjertet, nyrene og andre organer. I dette tilfellet bør pasienten være bekymret for ikke å behandle et blåmerke i ansiktet, men hvordan å kurere årsaken til dette symptomet.

I noen tilfeller er blåmerker under øynene årsaken langsiktig etterlevelse av dietter. Spesielt ofte blåmerker med sparsomt diett vises hos middelaldrende kvinner. Også blåmerker under øynene er ofte resultatet av usunn livsstil. Hvordan redusere slike blåmerker, det er lett å svare: Det er nødvendig å fullstendig revurdere dine vaner og gi opp skadelig avhengighet. Hvor mange blåmerker passerer etter justeringsvaner - et individuelt spørsmål. Men noen ganger er positive endringer merkbare om noen uker.

Det mest effektive middel til en homeopatisk plan for å bli kvitt blåmerker på bena er bruk av arnica. Du kan bruke dette homøopatiske middelet både internt og bare ved å spre på en blåmerke. På en eller annen måte vil du snart merke at blæren begynner å synke, og snart vil den forsvinne helt uten å forlate det minste spor.

Tinkturer og naturlige urter

Vitamin C fremmer rask gjenoppretting av blodkar og er en utmerket måte å forhindre blåmerker på. De vil bare vises sjeldnere på huden.

Troxevasin salve skal gni hver 3. time på et problematisk sted. Om ønsket kan legemidlet bli kjøpt i form av tabletter. Han vil bidra til å gjøre fartøyene sterkere. Blodene vil senere helbrede mye bedre.

Eliminerer blåmerker og salt. På blåmerke, bruk en salt bandasje, det vil fremme resorption av svulster og blåmerker, lindre smerte. For dressingen må du oppløse 10 gram salt i 100 ml vann, suge det naturlige bløtvevet, fikse bandasjen med en bandasje.

Hvis problemet blåmerker som ikke passerer, ofte gjentatt, bør ikke behandle symptomet, og fjerne årsaken. I vårt land er det en telefonlinje for nødhjelp for vold i hjemmet, du kan ringe 24 timer i døgnet, anonymt og gratis. Hvis blåmerker og blåmerker ikke var preget av traumer, det vil si, de dukket opp spontant, er det verdt å vende til legen for å utelukke sykdommer i blod og blodårer. Hvis skaden var, men blæren ikke helbrer på slagpunktet - dette er også grunnen til å søke medisinsk hjelp. Hulrommet der det spylte blodet er inneholdt, kan øke.

Komplikasjon i form av en infeksjon med start av subkutan hematom er ganske vanlig. Bruising som ikke går over en måned må undersøkes av en spesialist.

Noen mennesker har hud så ømt at de ofte klager over det øyeblikkelige utseendet på blåmerker og blåmerker, som i lang tid ikke går bort. I dette tilfellet oppstår de selv på grunn av en liten berøring.

Klemmer på kroppen kan oppstå som følge av alvorlige skader, og etter mindre blåmerker. Noen mennesker har hyppige blåmerker på kroppene deres, som noen ganger ikke virker uten tilsynelatende grunn. Bruising vises ofte og som symptomer på enkelte sykdommer. Hvis årsakssammenhenget av blåmerker forårsaker angst, bør en lege finne ut hvorfor blåmerker ofte vises på kroppen.

Eksperter definerer forskjellige grader av blåmerker. ved første grad skade, huden er skadet litt, personen føler seg lite smerte og blæren fortsetter i flere dager. ved andre grad et blåmerke i en person er det ikke bare overfladiske blåmerker, men også muskelbrudd. Som et resultat er hematomer og hevelse notert. Tredje grad skade fører til skade på musklene, sener, sprains kan forekomme. Tredje graders hodeskader kan være veldig farlig. Den alvorligste graden av skade - fjerde. I dette tilfellet kan den skadede delen av kroppen helt miste sine funksjoner.

Hvorfor vises blåmerker?

Årsakene til hvorfor det er blåmerker på kroppen, kan være forskjellige faktorer. Vanlige årsaker til blåmerker er skade på kapillærene, som ligger under huden.

I denne artikkelen vil vi snakke om behandling av blåmerker med folkemidlene.

Kan mindre blødning under huden være et tegn på en livstruende sykdom? Generelle og spesifikke tester brukes til å diagnostisere blodsykdommer. Hvis blæren ikke passerer eller vises uten skade, er nummeret mer enn ett, og dette skjer regelmessig, med dette problemet må man alltid konsultere en lege. Noen former for anemi, for eksempel aplastisk, virker som spontan blåmerker. Andre tegn på denne sykdommen:

 • skinn av huden;
 • svimmelhet, svakhet, sløvhet
 • vekttap;
 • blødning fra nesen, blødende tannkjøtt.

Mulige komplikasjoner

Blæren rundt øyet går vanligvis av seg selv og forårsaker ikke komplikasjoner, men det kan være alvorligere konsekvenser.

Så iris og uveitt kan komme etter traumatisering av øyet med en tung og sløv gjenstand. Og det første tegn på disse sykdommene er blæren.

I tillegg er det observert:

 • rødhet i øyet,
 • smerte i sterkt lys,
 • forverring av synlighet klarhet,
 • endre formen på eleven.

Ofte, svaret på spørsmålet, hvorfor blåmerker vises, er medisiner foreskrevet for en person for behandling. Noen medisiner, i tillegg til deres grunnleggende mål, reduserer blodets koagulerbarhet betydelig. Slike vanlige medisinske medisiner inkluderer aspirin, heparin. I noen tilfeller kan hematomer også forekomme når du tar kortikosteroider. Årsaken til denne effekten er dannelsen av en mer skjøre og tynn hud, spesielt hos eldre mennesker, som naturlig påvirker dannelsen av blåmerker på kroppen. I tillegg blir det ofte dannet blåmerker på kvinnens hud under graviditet, når de fleste forventede mødre har et brudd på utstrømning av venøst ​​blod eller blodstasis.

"Lanterns" og fingre - trolig den mest populære "folk" -skaden. Og ikke alle og ikke alltid gå til traumasenteret med denne saken... Det er derfor ikke overraskende at ulike enkle husholdningsoppskrifter som har blitt oppfunnet og gjentatte ganger testet i forskjellige varianter, bidrar til å redusere blæren under øyet etter påvirkning. I utgangspunktet er det lotioner og komprimerer. Nettstedet podglazami.ru tilbyr en oversikt over de mest kjente folkemidlene.

 • Komprimer fra revet løk med salt. Gni bare de rå løkene, hardt salt, legg i gasbind og søk på "lanternen" tre ganger om dagen. Åh og gråte...
 • Frosset vodka (alvorlig mannlig oppskrift). Hvis du finner deg selv med et klemt øye, se etter en under-servert "boble" "hvit". Ikke drikk det. Det må fortynnes 1: 1 med vann, helles i isform og fryses i en fryser. Deretter tørker du området under øyet, helst med så mange som mulig, med kuber av vodka-is.
 • Kål. Kåljuiceen har egentlig eiendommen til å fremme resorbsjon av blåmerker, og det er vitenskapelig bekreftet. Bare ett friskt blad er nødvendig - det skal sendes gjennom kjøttkvernet, eller veldig finhakket og knead: Den ideelle konsistensen er en vassle for å maksimere juice. Denne kålgrusen påføres blæren tre ganger om dagen, i 20 minutter - til den kommer helt ned.
 • Malurt lotion. På sommeren i landsbyen er det ikke noe problem å finne fersk malurt - det må grindes til en slik stat at sagebrush juice er tildelt. I malurtjuice eller malurt, fukta gasbind og bruk på hematom.

Ofte kommer kvinner til resepsjonen og ber dem om å lede dem til sklerterapi. Ved slik manipulasjon blir en spesiell substans introdusert i venen gjennom en tynn nål som "limer" den berørte beholderen. Denne metoden er bra, men det løser ikke problemet fra innsiden. Og bare lar deg oppnå en kosmetisk effekt - slik at beina dine er vakre, uten blåmerker og "stjerner". Så du kan bare bruke den i visse tilfeller.

Bruises hos gravide fortjener spesiell oppmerksomhet. Perioden med å bære et barn er en stor belastning på venene, så ofte etter fødselen møter kvinnen åreknuter. For å unngå dette må vi fra og med den tredje måneden ha en forebyggende komprimeringsdrakt.

 1. Umiddelbart etter skaden, fest et kålblad. Forstreng det med hendene til juice kommer frem.
 2. Lag en ispress, bruk den i flere trinn. Kaldt vil redusere antall bursted blodkar og forhindre utseende av blåmerker.
 3. Hvis du ikke har noe kaldt i hånden, bruk en elastisk bandasje. Forbinde støtestedet. Forbindelsen vil presse de utstrålede blodkarene og forhindre at hematomet utvikler seg.
 4. Bruk salver med vitamin P, som vil hjelpe raskt å fjerne blæren
 5. Raskt bli kvitt blåmerke vil hjelpe preparater som inneholder heparin og kastanje
 6. Du kan prøve å søke på knust blader av blomstring
 7. Hvis blæren begynner å "blomstre" og ikke varer lenge, bruk en pepper patch. Bokstavelig talt etter noen timer blir blåmerkerne mindre merkbare. Imidlertid er dette rådet bare hensiktsmessig først etter det. Hvordan var dagen etter virkningen.
 8. Raskt bli kvitt bruise vil hjelpe en varm komprimering eller varmere, som påføres 3 ganger om dagen i 20 minutter. Blæren vil forsvinne om 2-3 dager.

Hvorfor blåmerker ikke løser seg i lang tid

For deres liv får hver person ufrivillig mange forskjellige skader, som reflekteres på forskjellige måter, blant annet i form av blåmerker. Heldig for de som har et dårlig sted, forsvinner raskt, og hva skal de gjøre i en situasjon der det forblir en stund? Ikke ignorere dette problemet, spesielt siden det noen ganger er en indikator på en alvorlig sykdom.

For å forstå når det er nødvendig å begynne å lyde en alarm, er det nødvendig å forstå hvilke blåmerker som representerer, på grunn av det de er dannet.

Grunnleggende informasjon

Bruising refererer til det vanlige subkutane hematom. Dette er en liten blødning, plassert under det øvre lag av huden og subkutant fett. Hvis det ikke er noen helseproblemer, er det ikke nødvendig med spesiell behandling, for hvordan formasjonene løses raskt. Noen ganger kan det være nødvendig å bruke salver eller geler for å akselerere resorpsjon.

Det må huskes at alle blåmerker er helt forskjellige. Alt avhenger av graden av blødning, dets stadier, noen ganger kan du ikke uten medisinsk hjelp.

 • under huden er blodkapillærene brutt;
 • blodet trer øyeblikkelig inn i det subkutane vevet.

Et blåmerke etter en blåmerke kan være en brun, rød eller blå nyanse. Fargen avhenger av hvor mye blod som akkumuleres etter skade og i hvilken tilstand blodkarene. Hvis skaden oppstod av et slag, så er det på kroppen, i tillegg til stedet, en hevelse dannet. I tilfelle flekken ikke overgår i lang tid, og vanlige medisinske hjelpemidler ikke hjelper, bør du alltid søke hjelp fra en lege.

Hvor mye tid er flekker holdt

Hver person har blåmerker for en annen tid, avhengig av hastigheten på blodstrømmen. Det er en kategori av personer, i hvem alt forsvinner raskt, uten å etterlate spor, for noen gjør alt for seg selv lenge. Svaret kan være enkelt fordi i blodets røde blodlegemer inneholder hemoglobin, hvis bestanddel er jern. I prosessen med biokjemiske reaksjoner oppstår oksidasjon og reduksjon av jern, noe som påvirker fargen på arterielt og venøst ​​blod.

I en sunn organisme, omtrent på femte dag, bryter hemoglobin ned i verdokromogen og bilirubin. Disse stoffene er av grønn nyanse og derfor begynner flekkene fra blåmerker å skaffe seg en gulaktig farge. På den syvende dagen blir hematomene gule på grunn av videre transformering av hemoglobin.

Hva påvirker resorpsjon

De kjemiske reaksjonene som oppstår i kroppen påvirker fargen på blåmerke. Over tid muterer de. Stoffer kan ikke desintegrere samtidig, på grunn av det ofte er det traumatiske flekker av forskjellige farger.

Varigheten av forfall av stoffer avhenger av ulike faktorer.

 1. Utveksling av stoffer.
 2. Alderen på folk.
 3. Tilstedeværelsen av blodsykdommer.
 4. Immunsystemet.
 5. Temperaturen i kroppen.
 6. Plasseringen av blåmerke.
 7. De brukte medisinske tiltakene.

Med en grunne skade på blodkarene, går blæren i to uker. Noen ganger i tjue dager. Vanligvis, uavhengig av hvilken del av kroppen som ble skadet. Imidlertid forsvinner ofte hematom helt i to uker.

Hvis blåmerker virker uten årsak, er dette allerede et tegn på blodsykdom.

Årsaker til blåmerker

Utseendet til et blåmerke etter en skade, beror vanligvis ikke på stroke. Men når flekkene ikke oppstår fra noe (bokstavelig talt fra grunnen av) og hele tiden, bør du kontakte legen din. Noen former for anemi kan tjene som en årsak. En av dem er aplastisk. Med en slik sykdom opptrer blåmer ufrivillig og kan ikke absorberes i lang tid.

Det er en rekke tegn, manifestasjoner av sykdommen.

 1. Huden blir blek.
 2. Ofte er det svimmelhet, svakhet, sløvhet.
 3. Kroppsvekten minker raskt.
 4. Ofte er det blødninger fra nesen, tannkjøttet.

Hvis sykdommen blir forsømt, så kan den gå til leukemi.

Mannen selv hjemme kan ikke finne ut hva som forårsaker blåmerker. Det er nødvendig å bestå et fullstendig eksamenskurs.

Hematom eller blåmerke

Mange bærer en blåmerke til både en hematom og et blåmerke. Legene sier at disse er to forskjellige konsepter. Bruising er dannet på grunn av vaskulær skade og kun i det subkutane vevet. Hematom kan ligge på hvilken som helst del av kroppen. Ofte når det er dypt og berører andre lag av vev. Over tid koagulerer blodet.

Hematom eller blåmerke

Når hematomer ofte er det punkteringer der det akkumulerte fluidet strømmer ut, og et traumatisk blått flekk ikke dannes. Hematomer er mye farligere enn blåmerker, de heler lenger, lengre behandling er nødvendig. De dannes på grunn av skader eller ulike forstyrrelser i kroppen, oftere på grunn av problemer med sirkulasjons- og gastrointestinale systemer. Hematom løsner ikke med blødning i hulrommet, derfor uten kompleks behandling passerer sykdommen langt og oftere med komplikasjoner, og fører noen ganger til et dødelig utfall.

Feil metabolisme påvirker skjørheten i blodårene. Ved det minste trykket bryter det, blod spruter i vevet.

 • økt hevelse;
 • hudfargen kan være fra blå-rød til lilla;
 • det er smerte i de omkringliggende musklene;
 • temperaturen i lesjonen fokuserer.

Hvis hematomet er ledsaget av høy feber, er det nødvendig å søke hjelp fra medisinsk personell. Ofte oppstår det på grunn av dislokasjon, brudd, strekking, kan akkumulere etter en blåmerke. Temperatur indikerer utviklingen av betennelse. I dette tilfellet trenger pasienten ikke bare å fikse lemmen, men også for å lage en kjølepresse, med hjelp av fartøyene smale, vil hevelsen avta.

hjelpe

Formerte blåmerker forårsaker ofte ikke fare, men alle vil at alle skal gå raskere. I medisin er det mange måter å raskt kvitte seg med stygge flekker på. Ikke bruk diuretika, tinkturer og avkok, som rådes av folkemedisin. Slike metoder forverrer ofte situasjonen, spesielt uten å konsultere en lege. Bruises med denne behandlingen helbrede veldig lenge, ofte i seks måneder, og etterlater komplikasjoner etter seg selv. Hos eldre mennesker er regenereringen selv redusert, noe som også påvirker resorpsjonshastigheten.

For å få traumatiske blå flekker gå raskere, kan du bruke salver. Før de blir brukt, er det nødvendig med en lege. Salver som anbefales til bruk:

 1. Troksevazinovaya. Gnidd en gang i tre timer. Behandlingsforløpet er omtrent en uke. Såret helbreder raskt, den vaskulære tonen gjenopprettes. Blæren kan løses om noen dager.
 2. Heparin. Takket være det blir trombier eliminert, vevregenerering er akselerert.

Levering i Russland til et apotek gratis.

Hvis du ikke kan bli kvitt blåmerker på enkle måter, må du være oppmerksom på helsen din generelt. Du bør ikke studere symptomene, men se etter årsakene til utseendet på flekker. Og hvis hematom ikke varer lenge, er det nødvendig å bli grundig undersøkt for å etablere årsaken.

Hvorfor blåmerker ikke vare lenge

Noen mennesker har hud så ømt at de ofte klager over det øyeblikkelige utseendet på blåmerker og blåmerker, som i lang tid ikke går bort. I dette tilfellet oppstår de selv på grunn av en liten berøring.

Utseendet til blåmerker

Etter utseendet av blåmerker og blåmerker, forverres pasientens tilstand. Det er hyppige blødninger fra nesen og tannkjøttet, og kvinner kan ha rikelig menstrual flyt. I slike tilfeller er et besøk til en hematolog obligatorisk, og det bør ikke utsettes.

Å besøke klinikken er nødvendig, og i tilfelle at blåmerker spontant opptrer på bakken, ikke utsatt for blåmerker og blåmerker. De kan dukke opp på brystet, magen eller annen del av kroppen i store mengder.

Hvor kommer blåmerker fra? Og dette er konsekvensen av brudd på blodkar, som skyldes akkumulering av blod i vevet. Og folk, hvis fartøy ikke er for tette, lider ofte av blåmerker.

Generelt er utseendet på blåmerker den vanligste sykdommen i traumer. Dette skjer hvis en blåmerke av noen del av kroppen oppstår med et stumt objekt eller når en person faller på en gjenstand, for eksempel på bakken.

Det er nyttig å vite at med utseendet av et blåmerke er integriteten til små blodkares vegger opprørt. De ligger også under huden, som ikke er skadet. Kjedelig smerte er resultatet av utseendet på et blåmerke.

Nå om typer blåmerker som kan være eksterne og interne. Den siste typen blåmerker og blåmerker, som det var, ble sagt ovenfor, skyldes brudd på blodårene.

Bruises kan vises uten spesiell grunn, så vi anbefaler at du ser på følgende video:

Vær forsiktig - et blåmerke!

Når blåmerker ikke gå for lang tid, kan det tyde på eller misbruke sine medisiner, eller ofte, om farlige sykdommer, for eksempel leukemi, hemofili eller gipoavitaminoz. For å utelukke tvil om dette, er det tilrådelig å konsultere legen din og identifisere årsaken.

Det er interessant, men provokasjonen av økt blåmerker og deres lange resorpsjon kan skyldes noen stoffer. Dermed kan alle kjente og elsket av mange Aspirin øke resorpsjon av blåmerker, fordi det anses å være den viktigste effekten av hemodilution. Det er klart at misbruk av aspirin og andre diuretika til noe godt vil ikke, og vil forsinke prosessen med grundig eliminere blåmerker.

Hva kan vi gjøre for å fremskynde prosessen med resorpsjon av blåmerke? Det er hittil mange kjente metoder, inkludert en velprøvd gel med en badyago. I tillegg er det mange folkemetoder for å bekjempe blåmerker. Denne feste lotions med eddik, og forskjellige likører og armensk matsun å holde på plass av en skade, og en kobber krone og mer.

Når det gjelder tradisjonelle medisinske produkter som bidrar til å raskt fjerne blåmerker og blåmerker, inkluderer de salver, kremer og andre midler.

Hvis blæren ikke er forbundet med noen av de nevnte sykdommene, må du fortsatt være svært oppmerksom. Ofte legger folk ikke merke til blåmerker, vurderer dem ubetydelige og uverdige oppmerksomhet. Spesielt menn som tror at blåmerker pryder dem. Ofte kjære menneske, en slik skade, slik som et slag på brystet bilhjul eller fallende kanter på noe fast stoff kan føre til tragiske konsekvenser. Det var et slikt tilfelle i en landsby. Tyren rørte på en manns hode med et horn, som han ikke var oppmerksom på blæren som ble dannet på hodet. En måned gikk og han hadde alvorlig hodepine. Legene fra den regionale polyklinikken kunne ikke finne ut hva som var galt. Hva skrev de ikke til ham. Til slutt var han heldig. Slægtninge fra hovedstaden rådde til å komme til dem, og deretter ble de til en god spesialist. Han fant grunnen raskt. Det var allerede dannet et stort hematom. Og grunnen var en enkel blåse, som ikke fikk nok oppmerksomhet.

Men ikke bare blåmerker som vises på kroppsdelene, ved siden av viktige organer i livet kan være farlig. Så mye trøbbel kan være forbundet med ufarlig, ved første øyekast blåser, dannet når det myke vevet er skadet. Hva kan skyldes dette? Og visste du at en blåmerke, mer enn tre centimeter i diameter, allerede kan bli en provokerende årsak til den inflammatoriske prosessen. I ekstremt alvorlige tilfeller kan det oppstå en purulent prosess. Vi må ikke glemme at selv de mest ubetydelige blåmerker, det er en blødning. En spesielt farlig situasjon observeres når kroppen viser et flertall av blåmerker.

Det anbefales sterkt, for å unngå forekomsten av komplikasjoner og lignende fenomener, å avkjøle kompresser, som nødvendigvis må påføres blæren.

Les Mer Om Fartøyene