Gjennomgang av 13 populære stoffer for hjertet: deres fordeler og ulemper

Fra denne artikkelen vil du lære: hvilken hjertemedisinske liste brukes ofte til behandling av hjertesykdommer, hvilke indikasjoner skal de brukes til, hvilke bivirkninger kan deres administrasjon føre til.

Innholdet i artikkelen (liste over legemidler):

Legene har et ganske stort arsenal av medisiner, som de foreskriver for behandling av hjertesykdom. Dessverre begynner mange hjertepasienter som gir inn i annonsering i media og på Internett, selvstendig å ta medisiner som ikke har bevist effektive egenskaper. Noen ganger er disse midlene foreskrevet av leger.

De mest populære og ofte foreskrevne hjertepreparatene i folket er i deres liste og midlene som er oppført i innholdet i artikkelen. Vi vil snakke om dem videre.

Hjertepreparater har forskjellige former for utgivelse:

 • Tabletter eller kapsler som må svelges, holdes under tungen eller oppløses i vann.
 • Aerosoler som må sprøytes i munnen.
 • Løsninger for intravenøs eller intramuskulær injeksjon.
 • Healing patches, som må limes til huden.

Kardioterapeuter, allmennleger og allmennleger behandler kardiovaskulære sykdommer.

1. Antiaggreganter

Antiaggregeringsmidler er medisiner som forhindrer forbindelse mellom blodplater mellom seg (aggregering), og forhindrer dannelsen av trombi.

aspirin

Den mest populære og kjente antiplatelet er acetylsalisylsyre (aspirin). I store doser brukes dette stoffet med antipyretisk, antiinflammatorisk og smertestillende. I en dose på 75-100 mg hemmer aspirin blodplateaggregasjon (adhesjon), noe som fører til forebygging av hjerneslag og hjerteinfarkt. Det er til dette formål at legene foreskriver det hos pasienter med kardiovaskulære sykdommer og økt risiko for utvikling. Aspirin anbefales ikke til pasienter som har:

 • en mage eller duodenalt sår;
 • hemofili eller andre blødningsforstyrrelser;
 • en allergi mot aspirin;
 • En allergi mot noen ikke-steroidal antiinflammatorisk medisin (f.eks. ibuprofen);
 • alder til 16 år.

Disse kontraindikasjonene skyldes at aspirin påvirker mageslimens slimhinne negativt og øker risikoen for blødning.

De mest kjente handelsmedisinene som inneholder aspirin er kardiomagnesium, aspirinkardio, Magnikor.

klopidogrel

Et annet ofte foreskrevet legemiddel fra gruppen av antiplatelet-midler er klopidogrel. Det, som aspirin, forstyrrer aggregering av blodplater, og forhindrer dannelsen av trombi. Effekten er mer uttalt enn aspirin. Tilordne klopidogrel til pasienter med aspirinintoleranse. Den kombinerte bruken av disse to midlene er foreskrevet til pasienter etter stenting eller omgåelse av kranspulsårene. Bruk av klopidogrel kan redusere risikoen for hjerneslag og hjerteinfarkt.

Den største faren for klopidogrel, samt aspirin, er økt risiko for blødning. Det er på grunn av dette at leger prøver å unngå en dobbel antiplatelet-behandling med en kombinasjon av disse legemidlene.

Det mest populære stoffet som inneholder clopidogrel er Plavix.

2. Statiner

Statiner er stoffer som reduserer nivået av skadelig blodkolesterol, som kan føre til aterosklerose og hjerte-og karsykdommer. Derfor er statiner foreskrevet for:

 1. Iskemisk hjertesykdom.
 2. Angina pectoris.
 3. Myokardinfarkt.
 4. Stroker og forbigående iskemiske angrep.

Statiner kan ikke kurere disse sykdommene, men de bidrar til å forhindre deres utvikling og progresjon.

Hovedfaren ved bruk av disse legemidlene er muskel- og leverskade.

De mest populære statinene er atorvastatin, rosuvastatin og simvastatin.

3. Angiotensin-omdannende enzym (ACE-hemmere)

Disse stoffene forstyrrer produksjonen av angiotensin - et hormon som bidrar til innsnevring av arteriene. På grunn av utvidelsen av fartøyene, reduseres trykket og belastningen på hjertet reduseres. ACE-hemmere reduserer risikoen for hjerneslag og hjerteinfarkt.

Legene foreskriver disse legemidlene for hjertet til pasienter med:

 • arteriell hypertensjon;
 • hjerteinfarkt;
 • hjertesvikt.

Disse stoffene har få bivirkninger, hvorav den viktigste er en tørr hoste.

De mest populære av ACE-hemmere er kaptopril, enalapril, ramipril og perindopril.

4. Betablokkere

Betablokkere reduserer blodtrykk, styrke og hjertefrekvens, og reduserer dermed behovet for hjertemuskel i oksygen.

De viktigste indikasjonene på reseptbelagte legemidler er:

 • arteriell hypertensjon;
 • angina pectoris;
 • hjerteinfarkt;
 • hjerterytmeforstyrrelser med høy puls;
 • hjertesvikt.

Bruk av beta-blokkere hos hjertepasienter bidrar til å redusere morbiditet og dødelighet.

De negative egenskapene til disse stoffene inkluderer:

 1. Økende symptomer på hjertesvikt ved begynnelsen av behandlingen, som oppstår etter 1-2 uker.
 2. Muligheten for søvn og mareritt.
 3. Signifikant reduksjon i hjertefrekvensen.
 4. Forverring hos pasienter med astma eller obstruktiv lungesykdom.

I tillegg er det tegn på at å ta betablokkere kan øke risikoen for å utvikle diabetes.

De mest populære betablokkene er bisoprolol (Concor), carvedilol (Coriol), nebivolol (Nebilet).

5. Angiotensinreseptorantagonister

Disse stoffene forstyrrer effekten av angiotensin på kardiovaskulærsystemet. Legene foreskriver angiotensinreseptorantagonister med dårlig ACE-toleranse, da de har færre bivirkninger.

De mest kjente antagonister av angiotensinreseptorer er losartan (Lozap, Lorista) og telmisartan (Mikardis).

6. Kalsiumkanalblokkere

Disse stoffene utvider blodårene, og forbedrer dermed blodstrømmen til hjertet og senker blodtrykket. Kalsiumkanalblokkere brukes til å behandle arteriell hypertensjon, angina pectoris og visse typer hjerterytmeforstyrrelser.

Siden disse stoffene utvider blodårene, kan de forårsake hodepine, flush av blod til huden, hevelse på underlempene.

Eksempler på kalsiumkanalblokkere er amlodipin, felodipin og verapamil.

7. Nitrater

Nitrater utvider blodårene, som brukes til å behandle angina pectoris. Eksempler på disse legemidlene er nitroglyserin og isosorbiddinitrat (nitrosorbid). Tabletter eller en aerosol av nitroglyserin fjerner raskt angina angrep, så nesten hver pasient med denne sykdommen bærer den med dem.

De viktigste bivirkningene av nitrater er hodepine, hevelse på bena og et rush av blod i ansiktet.

8. Diuretika

Diuretika (diuretika) bidrar til å fjerne overflødig væske fra kroppen, og dermed redusere blodtrykket, redusere hevelse og kortpustethet. Derfor brukes de til arteriell hypertensjon og hjertesvikt.

Bivirkninger av diuretika inkluderer:

 • dehydrering;
 • forstyrrelse av elektrolyttbalansen i kroppen.

Eksempler på diuretika, ofte brukt i hjertesykdommer, er veroshpiron, indapamid, furosemid, hydroklortiazid, torasemid.

9. Hjerteglykosider

Glykosider øker styrken av hjertekontraksjonene og senker frekvensen, noe som kan være nyttig for hjertesvikt og rytmeforstyrrelser.

Disse legemidlene har toksiske effekter, så du bør nøye følge legenes anbefalinger for mottak. Symptomer på bivirkninger av glykosider inkluderer kvalme, oppkast, nedsatt appetitt, synshemming, hallusinasjoner, forvirring, uvanlige tanker og oppførsel.

10. Antikoagulantia

Antikoagulantia er midler som påvirker blodproppsfaktorer i plasma, og dermed forhindrer dannelsen av blodpropper. De brukes etter operasjon for implantasjon av kunstige ventiler i hjertet og atrieflimmer, dette bidrar til å forhindre dannelse av blodpropper i hjertehulen.

De viktigste bivirkningene av antikoagulantia er en økt risiko for blødning på forskjellige steder, så når du bruker dem, må du overvåke laboratorieindikatorene for blodkoagulasjon.

De viktigste representanter for denne gruppen av rusmidler er warfarin og rivaroxaban (Xarelto).

I akutte situasjoner (myokardinfarkt, ustabil angina), injiserbare antikoagulanter - heparin, enoksaparin (Clexan), fondaparinux (Arikstra) brukes.

11. Antiarrhythmic drugs

Til antiarytmiske medisiner tilhører legemidler fra forskjellige grupper. For eksempel kan de inkludere betablokkere, kalsiumkanalblokkere, digoksin.

Hensikten med å bruke disse rettsmidlene er å gjenopprette den normale rytmen til hjerteslag eller normalisere pulsfrekvensen.

12. Preparater som inneholder kalium og magnesium

Kalium og magnesium - nødvendig for hjertet og hele kroppen av sporstoffer. Hvis de er mangelfulle, øker risikoen for å utvikle hjertearytmier og kranspuls aterosklerose. Svært ofte observeres mangel på kalium og magnesium ved bruk av diuretika som stimulerer utskillelsen i urinen.

Veldig populært er narkotika som inneholder en kombinasjon av kalium og magnesium - panangin, asparkam.

13. Metabolske midler

Disse stoffene er utviklet for å forbedre metabolismen i hjertecellene og beskytte dem mot den negative effekten av mangel på oksygen. De er ofte foreskrevet for iskemisk hjertesykdom, hjertesvikt, kardiomyopati, angina pectoris, hjerteinfarkt. Imidlertid har de fleste av disse legemidlene ikke en vitenskapelig bevist positiv effekt på kardiovaskulærsystemets funksjon, prognosen og forventet levetid for hjertepasienter. De fleste av de kliniske anbefalingene i Europa og USA anbefaler ikke bruk i hjertesykdommer.

De mest populære metabolske stoffene er trimetazidin (Preductal), meldonium (Mildronate), tiotriazolin og riboksin.

Det bør bemerkes at Det europeiske legemiddelkontoret gir bruk av trimetazidin til behandling av angina pectoris hvis andre legemidler ikke kan kontrollere symptomene på denne sykdommen.

Vitaminer for hjertet og blodkarene: En liste over stoffer

En stillesittende livsstil, hyppige belastninger, dårlige vaner, underernæring, en uregelmessig arbeidsdag - dette er hvor mange mennesker bor nå. Slike påkjenninger kan ikke bare påvirke helsen til kardiovaskulærsystemet, og antall pasienter i kardiologer vokser jevnt. Det er også bemerket at det triste faktum er at blant dem blir ungdommer, tenåringer og barn i stigende grad funnet.

For å takle dette problem og for å minimalisere den negative virkningen på hjerte og blodkar kan ikke bare ved å overholde reglene for en sunn livsstil og regelmessig overvåkning av en lege, men også ved hjelp av DRX vitaminer og sporelementer, som er i stand til tungtveiende støtte det kardiovaskulære systemet. For å plukke opp slik vitamin-mineralsk kompleks, vil terapeuten eller kardiologen som vurderer dine individuelle egenskaper, hjelpe deg: alder, vekt og helsetilstand. I denne artikkelen vil vi introdusere deg vitaminer, mineraler og preparater basert på dem, som er i stand til å gjenopprette og støtte hjertet og blodårene.

Hvilke vitaminer er gode for hjertet og blodårene?

Listen over vitaminer som styrker hjertet og blodårene inkluderer:

 1. Vitamin C (eller askorbinsyre) - er i stand til å akselerere alle metabolske prosesser, styrker myokard og vaskulære vegger, forhindrer overdreven dannelse av kolesterol.
 2. Vitamin A (eller retinol) - forhindrer utviklingen av aterosklerotiske prosesser på blodkarets vegger og forbedrer metabolske prosesser.
 3. Vitamin E (tokoferol) - er en antioksidant og forhindrer oksidasjon av fett. Denne effekten beskytter vevene til karene og hjertet mot skade.
 4. vitaminP (rutin) - styrker veggene i arteriene og forhindrer overdreven blødning.
 5. vitaminF (Gruppen av flerumettede fettsyrer: linolsyre, linolensyre og arakidonsyre) - styrke det kardiale vev, hindrer dannelsen av kolesterol plaques og blodpropper på det indre laget av arteriene.
 6. Koenzym Q10 - Dette vitaminlignende stoffet er syntetisert i leveren, det er nødvendig å skaffe energi, det forhindrer hjerteinfarkt, arytmier og tidlig aldring.
 7. Vitamin B1 (tiamin) - etter å ha kommet inn i kroppen, blir den til kokarboksylase, noe som er nødvendig for stimulering av kardiale sammentrekninger.
 8. Vitamin B6 (pyridoksin) - normaliserer lipidmetabolismen og fremmer desintegrasjon og utskillelse av overskytende kolesterol.

Hvilke sporstoffer er nyttige for hjerte og blodårer?

Listen over mikroelementer som styrker hjertet og blodkarene inkluderer:

 1. magnesium - sørger for en balanse mellom kalium og natrium, stabiliserer blodtrykket, forbedrer metabolismen i myokardiet og forhindrer dannelsen av blodpropp.
 2. kalsium - Styrker veggene i blodkarene og normaliserer sammentrekninger av hjertemuskelen. For bedre absorpsjon tas med vitamin D.
 3. kalium - gir en kvalitativ beholdning av nerveimpulsen som kreves for sammentrekning av myokardiet langs nervefiberen.
 4. fosfor - er et byggemateriale for cellemembraner og gir overføring av nerveimpulser og sammentrekning av myokardiet.
 5. selen - ødelegger frie radikaler som ødelegger veggene i blodkar og hjertevev, og fremmer bedre absorpsjon av andre vitaminer og mineraler.

Hvem bør ta vitaminer og mineraler først for hjertet og blodårene?

De fleste begynner å tenke på helsen til hjertet og blodkarene og deres støtte bare når de oppdager en sykdom. Det er kjent at forebygging av kardiovaskulære patologier ikke bare kan beskytte mot sykdomsprogresjonen, men hindrer også utseendet.

Kardiologer identifiserer slike grupper av mennesker som er vist å ta vitamin-mineralkomplekser for hjerte og blodårer:

 • pasienter med patologier av karene i hode eller nedre lemmer;
 • pasienter som fikk alvorlig kardiovaskulær sykdom
 • folk over 35;
 • idrettsutøvere;
 • personer som arbeider i farlige næringer eller engasjert i tung fysisk arbeidskraft;
 • barn og ungdom (ifølge indikasjoner).

Hvis du tilhører en av de ovennevnte gruppene, bør du kontakte en terapeut eller kardiolog som henter produktet du trenger. Gitt dine individuelle egenskaper, vil legen være i stand til å foreskrive en dose, gi råd om hvilken tid på året for å ta et kurs av vitaminterapi, avgjøre varigheten og hyppigheten av opptaket.

De mest effektive og populære vitamin- og mineralkompleksene for hjertet og blodkarene

I dag på apotekets hyller finner du mange vitaminpreparater for kardiovaskulærsystemet. Noen av dem inkluderer mineraler og ulike naturlige komponenter (hunderose, ingefær, hagtorn, ginkgo biloba, mynte, L-cystein, etc.). Vurder de mest effektive og populære.

askorutin

Sammensetningen av dette legemidlet omfatter vitamin C og rutinemessig. Mottaket bidrar til å redusere skjøtheten og permeabiliteten til kapillærene, styrker de vaskulære veggene, eliminerer betennelsen og hevelsen. Ascorutin har antioksidant og radiobeskyttende virkning, fremmer normalisering av karbohydratmetabolismen, akselererer regenerering av vev og øker motstanden mot ytre ugunstige faktorer.

Asparkam

Sammensetningen av dette legemidlet omfatter kalium aspartat og magnesium aspartat, som støtter hjertearbeidet, gjenoppretter elektrolyttbalansen og har antiarytmisk effekt. Den kan brukes ikke bare som et vitamintilskudd, men også som en komplett middel for arytmi, hjerteinfarkt, digitalisintoksikasjon, og hjertesvikt. I tillegg til en gunstig effekt på hjertet, forbedrer Asparks fordøyelsen og øker kontraktiliteten til skjelettmuskler.

BAD Hawthorn forte

I blandingen av tilsetnings maten er inkludert hagtorn (frukt og blomster ekstrakt), magnesium aspartat, og kalium aspartat, noe som bidrar til normalisering av hjertefrekvensen, lavere blodtrykk, og utøver en avstivning og mild sedativ virkning. Inneholdt i Hawthorn rutin, quercetin, hyperoside og helbreder kapillærer eliminere vaskulære veggen inflammasjon, bekjempe virus og beskytte blodkar fra virkningen av negative faktorer. Den vitexin, som er en del av stoffet, eliminerer spasmer og normaliserer arbeidet i myokardiet, aktiverer dets enzymer.

Vitrum Cardio

Dette vitamin-mineralkompleks omfatter et kompleks av vitamin A, E, D3, C, B1, B12, B6, B2, pantotensyre og folsyre, nikotinamid, selen, krom, soyalecitin, beta sil sterol, sink, psylliumfrø, havrekli og fiskeolje. Legemidlet er brukt til å forhindre utvikling av IHD og aterosklerose, foreskrives under rehabilitering etter et hjerneslag og hjerteinfarkt. Vitrum Cardio normaliserer lipidmetabolismen og hjelper til med å normalisere nivået av triglyserider og kolesterol i blodet.

Vil sende

Sammensetningen av denne formulering inkluderer vitaminene B1, B2 og B6, magnesium og kalium-asparginat, hofter, blomster og hagtorn ekstrakt av ginkgo biloba. Disse komponentene styrker de vaskulære veggene, normaliserer blodsirkulasjonen, gjenoppretter myokardiet og forbedrer kontraktiliteten. Legemidlet er i stand til å redusere aterosklerotiske prosesser i koronarbeinene og forhindrer utviklingen av hjerteinfarkt.

Cardio Forte

Sammensetningen av vitamin-mineralkompleks inneholder vitaminene C, B6, B12, E, folinsyre, beta-karoten, magnesium, lykopen, vendelrot og hagtorn ekstrakter, flerumettede fettsyrer, L-arginin, L-taurin, kalium og kanel. Cardio Forte brukes til å behandle og forhindre nevrokirkulatorisk dystonium hjerte- eller hypertonisk type, arteriell hypertensjon og andre patologier i hjertet og blodårene. Legemiddelet kan også administreres til personer som er i fare for å utvikle hjerte og karsykdommer.

Doppelgerz kardiovaskulær

Sammensetningen av dette stoffet inkluderer et ekstrakt av hagtorns blader og blomster, som har spasmolytiske, kardiotoniske og beroligende effekter. Mottak Doppellerts kardiovaskulær gir selektiv utvidelse av blodkarene i hodet og hjertet, hjelper til med å normalisere blodtrykket og normaliserer venetrykk. Legemidlet brukes i den komplekse behandlingen av hjertesvikt i I-II-grad.

CoQ10 (koenzym Q10)

Sammensetningen av dette unike preparatet inkluderer koenzym Q10, som bidrar til generering og opphopning av energi i celler. Opptak CoQ10 gir økt immunitet og normalisering av hjertet og karene. Legemidlet brukes til å behandle og forhindre hypertensjon, hjertesvikt, myokarditt og myokardiodystrofi. Koenzym Q10 bidrar til å senke blodtrykket, normaliserer blodsirkulasjonen, påvirker hjernens arbeid positivt og gir den nødvendige energien til hele kroppen.

Kardiohels

Sammensetningen av dette preparatet inkluderer vitaminene A, C (fire former), E, ​​B12, folinsyre, kalium, selen, sink, magnesium, niacin, koenzym Q10, L-karnitin, hvitløk, ginkgo biloba, hvit pil og hagtorn. Motta Kardiohelsa bidrar til å stabilisere forbrenningen, redusere kolesterolnivået og protrombin, styrke karvegger, restaurering av sin elastisitet, forebygging av aterosklerotiske lesjoner formasjon, forbedring av nervesystemet og det sirkulatoriske normalisering. Legemidlet har antiinflammatorisk, immunostimulerende, hypotensiv og koleretisk effekt.

Synkron-7

Sammensetningen av dette legemidlet omfatter syv naturlige former for vitamin C, grapefruktpektin, bioflavonoider og diettindoler. Synkron-7 er vellykket brukt av kardiologer til å behandle alvorlig aterosklerose, visse hjertefeil og myokarditt. Dessuten kan medikamentet bli administrert for å normalisere blodkolesterolnivået, opprettholde immunitet eliminere hormonell ubalanse, akselererende vev regenerering og for å opprettholde den mental og fysisk aktivitet i løpet av intensive belastninger.

Det er mange andre multivitaminpreparater for hjerte og blodårer. I denne artikkelen har vi kun kjent deg med noen av dem og beskrevet deres hovedegenskaper. Hvilken vil være best for deg? Svaret på dette spørsmålet kan fåes ved å konsultere en lege, siden hvert legemiddel har sitt eget sett med indikasjoner og kontraindikasjoner. Husk dette og vær sunn!

Forberedelser for forebygging av kardiovaskulære sykdommer - en gjennomgang av effektive stoffer

Forberedelser for forebygging av kardiovaskulære sykdommer er forskjellige i virkemekanismen. Tilstandsdyktig er de delt inn i generell restorativ og medikamenter med medisinsk effekt.

Forebygging av kardiovaskulære sykdommer: Hva skal man ta for å styrke blodkar og hjerte

Vanlige restorative stoffer for å forebygge vaskulære sykdommer er vitamin-mineral komplekser for å støtte helsen til blodårene og hjertet.

Cardio Active

Vitaminkomplekset inneholder stoffer som støtter normal funksjon av hjerte og blodårer:

 • hagtorns ekstrakt;
 • magnesium;
 • kalium;
 • koenzym Q10;
 • folsyre, etc.

Regelmessig bruk bidrar til å styrke karveveggene, forbedre ytelsen til hjertemuskelen, normalisere blodtrykk og kolesterol. Det anbefales å ta 1 kapsel per dag for forebygging og vedlikeholdsbehandling av kardiovaskulære sykdommer (aterosklerose, arytmi, etc.).

Kontraindikasjoner: Overfølsomhet, GV, graviditet.

Omega Oil USA Argo

I hjertet av Omega-3-komplekset og vitamin E. Regelmessig søknad bidrar til:

 • forbedring av cellemembraner;
 • normalisering av blodtrykk;
 • akselerasjon av regenerative prosesser;
 • forebygging av vasospasmer.

I tillegg reduserer stoffet aterosklerotiske prosesser og forhindrer hjerteinfarkt. Ta disse pillene for forebygging av kardiovaskulær sykdom anbefales for 1 kapsel 2 p. per dag.

Kontraindikasjoner: Alder under 18 år, graviditet, GV.

Hva skal du drikke for å forebygge kardiovaskulær sykdom i nærvær av endringer i blodkarets vegger?

Hvis pasienten allerede har diagnostisert kardiovaskulær patologi, for å forhindre forverring av helsen og utviklingen av komplikasjoner, er det nødvendig med narkotika for å forhindre kardiovaskulære sykdommer med en spesifikk medisinsk effekt.

vasodilators

Forebygging av hjertesykdom med legemidler i gruppen vasodilatatorer er egnet for spasmer, reduserer blodkarets lumen. Bruk av narkotika bidrar til å redusere motstanden i blodkarene, utvide og slappe av de vaskulære veggene.

Korvaton

Dette er hjertepiller for å forebygge angina pectoris, infarkt, høyt blodtrykk i den lille sirkulasjonen av sirkulasjonen. De brukes også som et ekstra verktøy for behandling av kronisk hjerteinsuffisiens. Bruk av stoffet bidrar til å slappe av glatte muskler i blodkarene, redusere venetrykk, utvide store kranspulsårer, normalisere blodsirkulasjonen. Den anbefalte dosen er 1-2 tabletter per dag.

Kontraindikasjoner: Graviditet, GV, lavt venøst ​​trykk, alder til 18 år, akutt anginaangrep, overfølsomhet.

Nitroglierin

Legemidlet er brukt til å blokkere og kortsiktig profylakse av angina angrep. Det lindrer raskt hjertesmerter, lindrer kramper i glatte muskelbeholdere, forbedrer metabolisme i myokardiet. Profylaktisk mottakelse er angitt før fysisk eller emosjonell stress. Ved systematisk bruk utvikler motstanden mot virkningen av stoffet.

Kontraindikasjoner: hypotensjon, bradykardi, graviditet, GV, vaskulær kollaps, anemi.

Lipidsenkende legemidler

Legemidlene er foreskrevet for å korrigere nivået av kolesterol i blodet, derfor er de et utmerket terapeutisk og forebyggende middel for aterosklerose.

Lovastin

Legemidlet hemmer syntesen av kolesterol i kroppen. Har en positiv effekt på vaskemuren, rydder fartøyets lumen, forbedrer blodets reologiske egenskaper. Det er indikert for forebygging av aterosklerose, med økt kolesterol, og også for å bremse utviklingen av aterosklerose. Den terapeutiske effekten observeres etter 2 ukers daglig bruk. Den anbefalte dosen er 20 mg per dag.

Kontraindikasjoner: alvorlig patologi i leveren, nyrene, graviditeten, GW, alder under 18 år, økte transaminaser i blodet.

fenofibrat

Legemidlet forsterker fettspredningsprosessen, fremmer rask fjerning av skadelig kolesterol fra blodet. I tillegg bidrar bruken av stoffet til å normalisere prosessen med blodplateaggregering, som forhindrer trombose. Det aktive stoffet virker på blod enzymer som regulerer nivået av fett. Som et resultat av kjemiske prosesser, mister kolesterol sin evne til å ligge på veggene i blodårene. Det anbefales å ta 1 tablett om dagen.

Kontraindikasjoner: alvorlig lever, nyre, galleblære, GV, pankreatitt.

kolestyramin

Legemidlet reduserer absorpsjonen av kolesterol. Indikasjon: økt kolesterol i blodet, forebygging av aterosklerose, innsnevring av blodårene på grunn av avsetning av kolesterol. Den anbefalte doseringen er 4 g 1-3 r. per dag, avhengig av alvorlighetsgraden av patologien.

Kontraindisert med overfølsomhet overfor det aktive stoffet, hindring av galdeveiene.

Antistoffer, antikoagulantia

Medisiner for forebygging av hjertesykdomsgrupper Antiaggreganter og antikoagulanter er foreskrevet for fortynning av blod og forebygging av trombose. Antiaggreganter hemmer adhesjonen av blodplater og dannelsen av blodpropp, trombi (aspirin). Antikoagulanter forandrer viskositeten til blodet, hemmer koagulasjonsprosesser (heparin).

aspirin

Dette er en av de mest populære og billige antiplatelet agenter, som:

 • reduserer blodpropp
 • undertrykker prosessen med liming av blodplater;
 • hindrer dannelsen av blodpropp.

Indikasjoner: profylakse av trombose, iskemiske slag, hjerteinfarkt, hypertensjon, etc. En systematisk administrering er mulig, men med lav dosering. Ellers er det stor sannsynlighet for blødning, magesmerter, magesår, hodepine, etc.

Kontraindikasjoner: magesår, høy sannsynlighet for blødning, hjertesvikt, graviditet, GV, leversykdom, nyre.

heparin

Legemidlet hemmer vev og plasma koaguleringsfaktorer, blokkerer trombin og stopper dannelsen av fibrin, og stopper også veksten av de allerede eksisterende blodplastene. I tillegg til å påvirke koagulasjonsmedisinen har også andre egenskaper: anti-inflammatorisk effekt, senking av glukose. Indikasjon: behandling og forebygging av trombose, arteriens emboli, angina pectoris, etc. Ved systematisk bruk er det nødvendig å overvåke blodkoagulasjonsindikatorer for å forhindre blødning.

Kontra hemofili, hjerneblødning, alvorlig hypertensjon, lever- og nyresykdommer, menstruasjon, postoperative perioden, hypersensitivitets til den aktive komponenten.

Stabilisatorer av trykk

Trykk stabiliserende midler for forebyggelse av kardiovaskulære sykdommer er flere farmakologiske grupper. Sartai, beta-blokkere, sentralt virkende, etc. De senker blodtrykket i blodårene og forebygge forskjellige sykdommer i det kardiovaskulære systemet.

losartan

Legemidlet tilhører Sartans. Forebyggelse av hjertesykdommer tabletter Losartan passende trykk på løpene, det første tegn på hypertensjon (svette, ansiktsrødming, arytmi, svimmelhet osv.). Den reduserer ekstern motstand i karene effektivt, reduserer belastningen på kardiovaskulærsystemet, har en lett vanndrivende effekt. Den har god tolerans og nesten ingen bivirkninger. Ved langvarig bruk forårsaker ikke avhengighet og avhengighet, samtidig som det tillates en skarp avslutning av mottaket. Den anbefalte dosen er 50 mg per dag.

Kontraindikasjoner: Overfølsomhet, graviditet, GV, alder til 18 år.

moksonidin

Refererer til hypotensive midler til direkte virkning. Legemidlet påvirker de sentrale leddene i reguleringen av AD - de spesielle reseptorene i hjernen. Reduserer perifer motstand og hjertefrekvens. Det er preget av en rask handling. Det anbefales å ta med arteriell hypertensjon, trykkhopp på 200 mikrogram 1 p. per dag.

Kontraindikasjoner: Bradykardi, ustabil angina, graviditet, GW, glaukom, epilepsi, etc.

Inderal

Betegner beta-blokkere. Egnet for forebygging og terapi av kardiovaskulære patologier (angina pectoris, arytmi, myokardinfarkt, hypertensjon):

 • reduserer frekvensen og styrken av hjerteslag;
 • reduserer behovet for hjerte muskel i oksygen;
 • reduserer blodtrykket.

Anbefalt dose: 80 mg 2 r. per dag. Langsiktig forebyggende behandling er tillatt. Kontraindikasjoner: hypotensjon, diabetes, vasomotorisk rhinitt, overfølsomhet, etc.

Tabletter for forebygging av kardiovaskulære sykdommer i diabetes mellitus

På grunn av brudd på de reologiske egenskapene til blod, et brudd på utvekslingen av polysakkarider, en økning i glykosylerte proteiner og andre faktorer, er vaskulære vegger i diabetes mellitus utsatt for aterosklerose.

Amaryl - forebygging av vaskulære komplikasjoner ved diabetes mellitus dette stoffet reduserer konsentrasjonen av glukose i blodet og utøver anti-aterogent (kolesterolnivået bidrar til normalisering av) anti-blodplate (forhindrer trombose) virkning. Dens bruk i diabetes forebygger forebyggende aterosklerotiske plakk og reduserer sannsynligheten for å utvikle kardiovaskulære patologier.

Legemidlet refererer til hypoglykemiske midler og er foreskrevet for behandling av type 2 diabetes hvis glykemisk kontroll ikke kan oppnås med diett, mosjon, vektkontroll.

Kontraindisert i insulinavhengig diabetes (type 1), diabetisk ketoacidose, alvorlig lever- og nyresykdom, graviditet, GV, overfølsomhet overfor glimepirid.

Forberedelser som forbedrer hjertearbeidet

Hittil er kardiovaskulær sykdom fortsatt den ledende dødsårsaken hos eldre i de mest utviklede landene. Det er derfor at hver person trenger å ta behørig hensyn til helsen og spesielt kardiovaskulærsystemet. Nedenfor vil vi vurdere narkotika og narkotika for hjertet som bidrar til å styrke, gjenopprette og i noen tilfeller til og med kurere alvorlige sykdommer forbundet med kardiovaskulærsystemet. På samme tid, ikke glem vitaminer for behandling og forebygging av hjerte-og karsykdommer.

Reflekshandlinger

Viser når: akutt smerte i hjerteområdet, irritabilitet, nevroser.

Navn på legemidlet: "Corvalol", "Validol", "Nitroglycerin".

effekt: forberedelser til hjertet og blodkarene "Validol" og "Corvalol" lindrer smerte i hjertet, som er provosert av vegetovaskulær dystoni og nervøsitet, og også gunstig påvirker nervesystemet. "Corvalol" er best brukt i tilfeller av nervøsitet, søvnløshet eller økt irritabilitet. Disse medisinene fra hjertearytmi er helt ufarlig for kroppen.

nitrater

Viser når: hjertesmerter i hjertet, i tilfelle hjertesvikt, angina angrep, forebygging av hjerteinfarkt.

Navn på legemidlet: "Nitroglycerin", "Isoket Spray", "Nitrosorbide", "Mononite", "Olikard retard".

effekt: slike medisiner fra takykardi bidrar til å utvide koronarbeholdere, noe som resulterer i forbedret myokardial sammentrekning og ernæring av hjertemuskelen. Legene anbefaler at du tar "nitroglyserin" i tilfelle angina pectoris. Det er også verdt å merke seg at nitrater pasienter bør ta i henhold til legenes forskrifter, da de kan provosere ulike plager i form av oppkast, hodepine, etc.

platehemmere

Viser når: takykardi, betennelse, samt dårlig blodfluiditet, ved akutt hjertesvikt, trombose i blodet.

Navn på legemidlet: "Cardiomagnolo", "Klopidogrel".

effekt: medisiner for hjerte takykardi har en gunstig effekt på hjertekarene. Medisinske preparater av denne gruppen:

 1. lindre betennelse
 2. forbedre blodfluiditeten
 3. antipyretisk effekt;
 4. forhindre dannelse av akutte sår i tolvfingre og mage.

Kalsiumantagonister hypertensjon.

Navn på legemidlet: Latsidipinom, Nifecard, Amlodipin.

effekt: Legemidler fra hjertearytmi og hypertensjon reduserer blodtrykket effektivt, og har også en antihypertensiv effekt.

Betablokkere

Viser når: arytmi, senking av arteriell trykk, iskemisk hjertesykdom.

Navn på legemidlet: Metoprolol, Atenolol, Anaprilin, Nebilet.

effekt: Betablokkere reduserer behovet for oksygen i myokardiet, ved å redusere kontraktilfunksjonen i hjertemuskelen. På grunn av dette øker mengden oksygen på grunn av den forbedrede diastolfunksjonen. Bruk narkotika for å styrke karene og veggene i blodkarene.

Statiner og fibrater

Viser når: økt blodkolesterol,

Navn på legemidlet: "Atorvastatin", "Lovastatin", "Traykor", "Atorvastatin".

effekt: forberedelser for å rense kolesterolkarbonene har evnen til å øke mengden sunne fettstoffer. Dermed blir kolesterol behandlet mye bedre og ikke akkumuleres i karene.

Preparater som inneholder mikroelementer

Viser når: stenokardi, etter hjerteinfarkt, hjertesvikt.

Navn på legemidlet: "Panangin", "Kalium-magnesium-asparginat", "Asparka".

effekt: stoffene i denne gruppen reduserer risikoen for hjerteinfarkt og hjerneslag med 2 ganger. Styrking av myokardiet forbedrer metabolske prosesser, og forhindrer utviklingen av aterosklerosklerotiske lesjoner. Forbedre arbeidet i hjertemuskelen, og forhindrer utviklingen av hypertensjon.

For hjerneskip, narkotika og narkotika beste bruk "Mefakor", "Mevakos" samt slike fibrater "Atromid", "Clofibrate" "Zocor", "Simvastatin", "Atromidin".

Hvilke vitaminer er nødvendig for hjerte og blodårer

Alle stoffene nevnt nedenfor påvirker samtidig arbeidet i hjertet og blodkarene. Virkningen av vitamin C, A, E, P, F er rettet mot å forbedre blodbiokjemi og styrke veggene i blodårene. Og dette påvirker på sin side positivt arbeidet i hjertemuskelen.

En reduksjon i trombose i karene reduserer dermed risikoen for å utvikle hjerteinfarkt. B-gruppe vitaminer, koenzym Q10, mikroelementer K, Mg påvirker direkte hjertet, men normaliserer samtidig den totale blodstrømmen og blodsammensetningen.

Vitaminer for blodårer

 • Vitamin C (askorbinsyre). Askorbinsyre er nødvendig for å styrke de vaskulære veggene. Hun er aktivt involvert i syntesen av kollagen og gjenoppretter elastisiteten av blodkar, reduserer kapillær permeabilitet og skjørhet, akselererer forbrenningen, og normaliserer blodpropp, akselererer vevsregenerering.
 • Vitamin A (retinol). Som en antioksidant, nøytraliserer den effekten av frie radikaler og beskytter veggene til karene fra utviklingen av aterosklerotiske forandringer.
 • E-vitamin (tokoferol). Reduserer koagulasjon av blod og forhindrer trombose, normaliserer mikrosirkulasjon i blodet, forhindrer akkumulering av kolesterolinnsatser, bidrar til å redusere blodtrykket. Forsyningsorganer og vev med oksygen, "starter" prosessene for cellforyngelse.
 • Vitamin P (rutin). Fordelaktig effekt på elastisiteten i vaskulære vegger, reduserer permeabiliteten og sårbarhet i kapillærene.
 • Vitamin B12 (cyanokobalamin). Aktiverer prosessene for celledeling og reduserer antall store erytrocytter, dvs. normaliserer blodets biokjemiske sammensetning.
 • Vitaminer i gruppe F (flerumettede fettsyrer). Linolensyre, linolsyre og arakidonsyrer hindrer dannelsen av kolesterolplakk på veggene i blodårene og reduserer risikoen for å utvikle aterosklerose.
 • Kalsium. Styrker og gjenoppretter strukturen i vaskulære vegger.

Vitaminer for hjertet

 • Vitamin B1 (tiamin). Deltar i den nervøse reguleringen av muskelsammentrengninger, det vil si at den er ansvarlig for myokardets arbeid og glatte muskler i karene.
 • Vitamin B6 (pyridoksin). Fremskynder cellulær metabolisme, forhindrer utvikling av anemi, normaliserer fettmetabolismen, forhindrer dannelsen av kolesterolplakk, reduserer excitabiliteten i sentralnervesystemet.
 • Vitamin B9 (folsyre). Reduserer nivået av homocystein i blodet, økningen som provoserer utviklingen av et hjerteinfarkt. Normaliserer biokjemisk sammensetning av blodet.
 • Vitamin B11 (L-karnitin). Aminosyre, involvert i nedbrytning av fett med dannelse av energi, som er nødvendig for å redusere hjertemuskelen.
 • Koenzym Q10. Intercellulære stimulerer energimetabolismen, reduserer trombogenese, forhindrer plakkdannelse, øker hjertemuskelen, øker hjertemuskeltone, og normaliserer blodtrykket. Det er en kraftig antioksidant.
 • Kalium og magnesium. Disse elementene er nødvendige for normal drift av muskelvev, inkludert myokardium: de gir nødvendig energi, aktiverer metabolisme og deltar i utbruddet av hjerteimpuls. Bidra også til fortynning av blod og normalisere elasticiteten til de vaskulære veggene.
 • Narkotika for iskemisk hjertesykdom

  Ifølge definisjonen av Verdens helseorganisasjon er hjertesykdom en akutt eller kronisk hjertedysfunksjon på grunn av en relativ eller absolutt reduksjon i forsyningen av arterielt blod til myokardiet. Mer enn 90% av tilfellene har kranspuls aterosklerose.

  Fysisk eller følelsesmessig stress, som krever økt hjertefunksjon, forårsaker spasmer i arteriene og utseendet av smerter bak brystbenet.

  Forberedelser for iskemisk hjertesykdom er foreskrevet avhengig av manifestasjoner av sykdommen. Så, med angina pectoris, med angrep eller i situasjoner når de kan oppstå, bruk nitrater (forårsaket vasodilasjon). Nitroglyserin brukes i tabletter (under tungen), i form av innåndinger. Når hyppige angrep er foreskrevet langvarige former for narkotika. Men over tid er det en avhengighet av nitratmidler, så behandlingen tar pauser i 10-12 timer.

  Andre legemiddelgrupper er kalsiumantagonister og beta-blokkere. De er foreskrevet i nærvær av samtidige sykdommer. Generelt, betablokkere administreres i nærvær av arrytmier, tachykardi og arteriell hypertensjon, kalsiumantagonister for normal hjertehastighet og den antatte mekanismen for forekomst vasospastisk angina (spasmer).

  Det er kalsiumantagonister som forhindrer og lindrer plutselige og alvorlige krampe i arteriene, forårsaket av inntak av overskytende kalsium i glatte muskler i vaskulære vegger. Valget av stoffet avhenger også av den foreslåtte mekanismen for iskemi (stenose eller vasospasme).

  Korreksjon av terapi, kan formålet med de forskjellige kombinasjoner av medikamenter være nødvendig når forholdene endrer seg (for eksempel perifer arteriell lesjon progresjon betablokkere erstattet med kalsium-antagonister).

  Et annet stoff for iskemisk sykdom er aspirin. Dette legemidlet, foreskrevet i små doser, virker på blodplättene - blodplater som kaster en spesiell substans inn i blodet som forårsaker en vasospasme.

  I tillegg forhindrer små doser av aspirin trombose - forekommer ofte i aterosklerotiske lesjoner i hjertet (på grunn av endringer i eddyblodstrømmen). Under alle omstendigheter utføres narkotikaavtalen av en lege etter å ha vurdert resultatene av en objektiv og fysisk (EKG, EchoCG, myokardisk scintigrafi, etc.) undersøkelse av pasienten.

  Hjertepreparater

  Den ledende stillingen blant alle sykdommer i det 21. århundre er hjertesykdom. De er en av hovedårsakene til død i økonomisk utviklede land og krever spesiell behandling. Årlig ut av 100 tusen mennesker fra et hjerneslag, 204 menn og 151 kvinner dør, og fra et hjerteinfarkt - 330 menn og 154 kvinner. Utbredelsen og alvorlighetsgraden av patologier i dette vitale organet kan vurderes i Russlands eksempel hvor kardiovaskulære sykdommer utgjør 57% av det totale antall dødsfall. Fra dem hvert år dør mer enn 1 million 300 tusen mennesker (befolkningen i ett stort regionalt senter). Derfor er det svært viktig at hjertesykdommer er under den spesielle kontrollen til både medisinske arbeidere og forskere og vanlige mennesker.

  Mass forpliktelse til røyking og inntak av alkoholholdige drikker, usunn livsstil, fedme, overspising, mangel på mosjon - alle disse faktorene bidrar til utvikling av sykdommer i hjerte-karsystemet, som kan føre til uførhet og død. For å unngå alvorlige og noen ganger livstruende konsekvenser er viktig å være oppmerksomme på deres helse, med den minste smerte i hjertet gå til legen og ta foreskrevet hjerte narkotika lege hvis nødvendig.

  Hvilke medisiner hjelper med hjertesykdom?

  En hvilken som helst sykdom i kardiovaskulærsystemet trenger rettidig og effektiv behandling, som selvsagt inneholder hjerte medisiner. Men før han går videre til ham, må man forstå årsakene til sykdommen. La oss liste de vanligste faktorene, under påvirkning som det er problemer med hjertet:

  • medfødte patologier av indre organer;
  • bakteriell eller virusinfeksjon;
  • aterosklerose;
  • syfilis;
  • funksjonelle lesjoner på grunn av depressiv tilstand, forbruk av kaffe og alkoholholdige drikkevarer.

  Alle narkotika for hjertet kan deles inn i flere hovedgrupper:

  1. Medikamenter som regulerer hjernens sirkulasjon. Vaskulaturmedisiner som påvirker reguleringen av vaskulær tone er nødvendige for normalisering av blodtilførsel til hjernen. De fyller ikke bare hjernevævet med oksygen, men forbedrer også blodtilførselen til iskemisk regionen. De mest populære og kjente kardiovaskulære medikamenter - det Pikamilon, eufilina, cinnarizin, aminokapronsyre og acetylsalisylsyre, streptokinase og heparin.

  2. Hjertedroger som reduserer oksygenbehovet i myokardiet og forbedrer blodtilførselen. Disse stoffene inkluderer nitrater, nitroglyserin og dets derivater.

  3. Kardiovaskulære legemidler med hjerteinfarkt. De har en patogenetisk og symptomatisk effekt, eliminerer smertesyndrom og forbedrer pasientens velvære. Tramadol, Promedol, Analginum i kombinasjon med antihistaminer og neuroleptika er de mest levende representanter for slike legemidler.

  4. Antianginal medisiner for behandling av personer som lider av hjerte-og karsykdommer. Medisinske preparater brukt til angina pectoris er klassifisert i følgende grupper:

  • Legemidler som forbedrer blodtilførselen til myokardiet med oksygen (Amiodarone, Verapamil og Nitroglycerin);
  • betyr at den viktigste effekten er å øke oksygenforsyningen til myokardiet (No-shpa, Validol og Ticlopidine);
  • medisiner som reduserer myokardiell oksygenforsyning (anaprilin);
  • legemidler som øker myokardisk motstand mot hypoksi og iskemi (lipin, nerobol, trimetazidin, riboksin og riboflavin).

  5. Midler som forbedrer oksygentransportprosessen til myokardiet. Disse stoffene inkluderer adenosin deaminase hemmere: Eufillin, Persanthin og andre.

  6. Medikamenter som brukes til å øke myokardiell motstand mot hypoksi. Blant dem kan man skille anabole og energiforsyende stoffer, så vel som elektronuttakmidler og antioksidanter.

  Det er viktig å huske at i hjerte sykdommer, kan andre farmakologiske midler som ikke er legemidler fra hjertet, brukes, men de har også en positiv effekt på dynamikken i hjertesykdommer. De utnevnes av en medisinsk spesialist avhengig av hjertets funksjonstilstand og omfanget av nederlaget.

  Nylig har anti-sklerotiske og hypolipidemiske medisiner blitt utbredt. De kan ikke ha en direkte effekt på hjertemuskelen. Og likevel reduserer slike legemidler triglyserider og kolesterol, hvor den høye konsentrasjonen påvirker tilstanden til blodkar og hjerte negativt. I tillegg er disse legemidlene godt kombinert med angioprotektorer - betyr forbedring av mikrosirkulasjonen, reduserer ødem i vaskemuren og normaliserer dens permeabilitet.

  Det antas at narkotika med hjertesvikt kan ha en mer effektiv terapeutisk effekt hvis kombinasjonen er kombinert med bruk av kalsiumkanalblokkere. Kalsiumioner forårsaker akselerasjon av cellulær metabolisme, noe som medfører økning i behovet for et vitalt organ i oksygen. Og når man bruker kalsiumantagonister, observeres motsatt effekt: Koronar blodstrøm forbedrer, blodkar øker, blodtrykk reduseres.

  Det er ekstremt viktig å ikke glemme at en nøkkelrolle i medisinering av hjertesykdommer er tildelt legen. Dessverre kan du ikke selvstendig utføre hjertebehandling - legemidler for sykdommer i kardiovaskulærsystemet er utelukkende individuelt basert på foreløpig medisinsk analyse og undersøkelse.

  Nedenfor er en liste over populære hjerte medisiner, instruksjoner som presenteres på vår hjemmeside. Bare følg lenken i listen for instruksjoner og anbefalinger for bruk av dette legemidlet.

  Hjertepreparater: Liste

  Din vurdering er veldig viktig for oss. Vennligst velg for materialet:

  DRUGS SIDNOPHARM

  Sidnofarm er et legemiddel for hjertesykdommer. Hjertesykdommer - angina pectoris, akutt myokardinfarkt; pulmonal hypertensjon, kronisk lungehjerte, hjertesvikt. Sidnofarm fra den eksklusive bulgarske produsenten JSC "Sopharma" - en garanti for kvalitet og pålitelighet.

  Generell informasjon om stoffet Sidnofarm. Latinsk navn: Sydnopharm. Farmakologiske grupper: Nitrater og nitratlignende midler. Nosologisk klassifisering (ICD-10): I20 Angina pectoris [angina pectoris]. I20.0 Ustabil angina. I21 Akutt myokardinfarkt. I50 Hjertefeil. I50.0 Kongestiv hjertesvikt. I50.1 Venstre ventrikelfeil. R07.2 Smerte i hjertet av hjertet. Sidnofarm søknad: iskemisk hjertesykdom, forebygging og lindring av anginaangrep (med intoleranse eller utilstrekkelig nitrateffektivitet), akutt myokardinfarkt (etter stabilisering av hemodynamiske parametere); pulmonal hypertensjon, kronisk lungehjerte, kronisk kongestiv hjertesvikt (kombinationsbehandling). >>> Sidnofarm søknad: behandling av hjertesykdom - mer

  Beskrivelse og sammensetning av stoffet Sidnofarm. Sammensetning og form av preparatet Sidnofarm: tab. 0,002 g, nr. 10, tabell. 0,002 g, № 30. De viktigste aktive ingrediensen i 0,002 molsidomin maksimal serumkonsentrasjon - 4,4 mg / ml, tid til maksimal konsentrasjon -. 1 t gjennomsnitts Metabolisme intensiv (metabolisert i SІN-1/3-morfolinosidnonimin, som ved hjelp av spontan biotransformasjon går inn i det farmakologisk aktive CIN-1A); Halveringstiden er 3,5 timer; Det eliminert som metabolitter (urinmengde i løpet av dagen, nesten alt mengde SІN-1A). >>> Sidnofarm, sammensetning og beskrivelse av preparatet mer

  Farmakologisk aktivitet av stoffet Sidnofarm. Farmakologiske egenskaper av legemidlet Sidnofarm. Sidnofarm har en antianginal effekt. Gunstig påvirker forløp og metabolisme av myokardiet, noe som resulterer i at oksygenbehovet reduseres kraftig. I kroppen biotransformeres spontant til den aktive metabolitten СІН-1А, som har en uttalt vasodilaterende effekt, hovedsakelig på kapasitive venøse kar. Øker diameteren på subendokardiale kar, forbedrer koronar sirkulasjon og oksygenforsyning til myokardiet. >>> flere detaljer

  Instruksjon - bruk av stoffet Sidnofarm. Indikasjon av bruk av stoffet - for forebygging av angina pectorisangrep. I kombinert behandling av kronisk hjertesvikt. Bruk av stoffet - stoffet brukes inne, under eller etter et måltid, presset med nok væske. For forebygging av angina angrep, på den første og andre behandlingsdagen, foreskrives 1-2 mg (1 / 2-1 tablett) 4-6 ganger daglig. Doseringsregimet av legemidlet er individuelt og avhenger av type, stadium av sykdommen, alvorlighetsgraden av kliniske symptomer. >>> instruksjon Sidnofarm, last ned instruksjonene til stoffet Sidnofarm mer

  For å studere effekten av terapien kardiket retard-Sydnopharm og på utviklingen av kardiovaskulære komplikasjoner i pasienter med koronar hjertesykdom og kronisk hjertesvikt, og analysen av episoder av myokardiskemi og utførelsen av dens elektriske remodeling i en prospektiv oppfølging. nøkkelord. kardiket retard, Sydnopharm, kardiovaskulære komplikasjoner (det vitenskapelige studiet "Behandling av potensielle kardiovaskulære komplikasjoner hos pasienter med koronarsykdom og hjertesvikt," gås "Regional Clinical Cardiology Clinic", GOU VPO "Tver State Medical Academy," helsedepartementet i Russland, Tver). Til tross for fremskritt innen medisinske og kirurgiske strategier for behandling av koronar hjertesykdom (CHD) og kronisk hjertesvikt (CHF), forebygging av de mulige kardiovaskulære komplikasjoner av sykdomsprogresjon forblir en presserende oppgave. Les studiet av virkningen av Sednopharm-behandling på risiko for å utvikle kardiovaskulære komplikasjoner.

  Sidnofarm fra den eksklusive bulgarske produsenten JSC "Sopharma" - en garanti for kvalitet og pålitelighet. "Sopharma" er en av de viktigste produsentene av legemidler og stoffer i Bulgaria. Selskapets mål er å produsere produkter hvis kvalitet ikke er dårligere enn verdensstandardene. Historien til selskapet "Sopharma" har sin opprinnelse i det forrige århundre - 1933 Etter ulike stadier i utviklingen, siden september 2000, "Sopharma" ble et privat farmasøytisk selskap. I dag er JSC Sopharma en av de viktigste produsentene av legemidler og stoffer i Bulgaria. Hun eier 28 patenter, mer enn 300 egne teknologier, 170 registrerte varemerker. De produksjon nomenklatur "Sopharma" presenterte stoffer praktisk talt alle farmasøytiske grupper, med en betydelig andel hører til smertestillende midler, kardiovaskulære og gastrointestinale medikamenter. Selskapets produkter er velkjente i Europa, Asia, Nord-Amerika og Australia. De viktigste eksportmarkedene for selskapet er lokalisert i Russland - 71%, i Polen - 13%, i Ukraina - 5% og USA - 6%. I dag i det russiske markedet er det mer enn tretti medisiner fra den bulgarske produsenten JSC "Sopharma". Blant disse legemidler, slik som Nivalin (galantamin) Naniprus (natriumnitroprussid) Tabex (tsitirizin) Tribestan, Troxerutin, Bronholitin, Karsil, Tempalgin, sedan-M, Ambroxol og t. D. ledende når det gjelder salg forbli Karsil, Bronholitin og Tempalgin. >>> mer om "Sopharma"

  I dag i det russiske markedet er det mer enn tretti medisiner fra den bulgarske produsenten JSC "Sopharma". Blant disse legemidler, slik som Nivalin (galantamin) Naniprus (natriumnitroprussid) Tabex (cytisine) Tribestan, Troxerutin, Bronholitin, Karsil, sedan-M, Tempalgin, Ambroxol og t. D. ledende når det gjelder salg forbli Karsil, Bronholitin og Tempalgin. Andre medisiner er Sopharma. Et unikt medisinsk phyto drug er Tribestan. Effektiv behandling av mannlig og kvinnelig infertilitet, impotens, overgangsalder, frigiditet, prostatitt, senker kolesterolet. Mer på www.tribestan.su.

  Behandling Sidnofarmom hjertesykdom. Sykdommer i hjertet. Symptomer på hjertesvikt. Kronisk hjertesvikt er en av de vanligste komplikasjonene av sykdommer i hjerte-systemet. Enhver hjertesykdom fører til en reduksjon i hjertets evne til å gi kroppen tilstrekkelig blodtilførsel. dvs. til en reduksjon i pumpeprosessen. Økende hjertesvikt over tid overgår risikoen for pasientens livstid at sykdommen som forårsaket denne hjertesvikt. Oftere er kronisk hjertesvikt forårsaket av iskemisk hjertesykdom, myokardinfarkt, arteriell hypertensjon, kardiomyopatier, hjerteventilfeil. >>> flere detaljer

  Behandling Sidnofarmom hjertesykdom. Sykdommer i hjertet. Symptomer på hjertesykdom. En pasient med hjertefeil kan nesten ignorere sin sykdom, da hjertets reservekompetanse er virkelig enorm, og kompensere for den berørte avdelingens arbeid på grunn av økt arbeid av andre deler av hjertet. I disse tilfellene, som kalles kompensert hjertesykdom, kan kun kardiologen avsløre tegn på sykdommen: disse er karakteristiske hjerteklump, endringer i hjertetoner og størrelser. Men mulighetene for det menneskelige hjerte er ikke ubegrenset, og sykdomsprogresjonen fører til utarming av reserver og utvikling av hjertesvikt. >>> flere detaljer

  Indikasjoner for bruk av Sidnofarm. Sykdommer, behandling av som bruker stoffet Sidnofarm

  SIDNOFARM er produsert i Bulgaria på fabrikken i Sopharma-konsernet

  Produksjonsprosessen av stoffet "Wobenzym" (Tyskland)

  Hva pasientene har rett til å vite om

  Prinsippene for moderne terapi krever individuelt utvalg av det mest egnede og effektive stoffet. For dette bør leger spørre om bevisgrunnlaget for et bestemt legemiddel. Det viser resultatene av klinisk bruk hos en ganske stor gruppe pasienter, effekt i%, langsiktig oppfølging, komparativ varighet av behandlingskurs, mulige bivirkninger.

  Dette gjelder spesielt for behandling av eldre mennesker, nye stoffer med lovende reklame. Dessverre har apoteksnettet samlet mye "kardiovaskulære legemidler" uten tilstrekkelig klinisk forsøk.

  Derfor anbefales det ikke å foreskrive slike rettsmidler for behandling, de kan ikke forventes fra resultatet. Tilsynelatende er overproduksjon basert mer på selskapers økonomiske resultat, heller enn på ønsket om folkehelse.

  Listen over lignende preparater oppdateres kontinuerlig og er tilgjengelig for leger av spesialiteter. Pasienter kan føle seg bedre, fordi de overbeviser seg om dette.

  Ved hjelp av slike midler, for eksempel inkludere: Cavintonum og vinpocetin (i USA det ikke er oppført medisin og biologisk tilsetningsstoff i Japan avsluttet salg i apoteker), Aktovegin, Cere Validol (tablett ånde ferskvannsinnhold).

  Hvordan pasienten påvirker effekten av stoffet

  Ved bruk av medisinske hjertefonde må pasienten følge instruksjonene for bruk nøyaktig. Hvis det er skrevet at drikker før måltider, bør mottaket ordnes 15 minutter før mat går inn i magen, fordi stoffets kjemiske sammensetning kan reagere med stoffer fra produktene og ikke vise forventet effekt.

  Overholdelse av drikkregimen er viktig for å sikre normal konsentrasjon av stoffet i blodet. Etter å ha tatt diuretika, går noe av væsken bort, så konsentrasjonen øker. I dette tilfellet er overdose mulig, og hos barn og eldre pasienter oppstår symptomer på forgiftning.

  Du kan ikke vilkårlig bytte et stoff til en annen. Noen kjemiske forbindelser akkumulerer sin terapeutiske dose i en persons blod i noen dager, og blir også gradvis eliminert fra kroppen. Bruk av et annet stoff kan dramatisk øke konsentrasjonen av den aktive substansen, føre til giftige manifestasjoner.

  Kostholdsbegrensninger, anbefalinger om avslag fra alkohol og røyking er ikke et innfall av en lege, men forebygging av farlige komplikasjoner og unødvendige utgifter for ineffektiv mottak av hjertepiller.

  Typer av hjerte medisiner

  Farmakologiske egenskaper av et kjemisk stoff og klinisk behov samsvarer ikke alltid, de varierer i sine mål og mål. Det er en internasjonal klassifisering av midler som påvirker hjertet og blodårene. Den brukes i medisinske bøker og farmakologiske dokumenter.

  La oss prøve å distribuere den kjente informasjonen om hjertets og blodkarens patologi.

  Anti-inflammatorisk og antiarytmisk virkning

  For behandling av inflammatoriske sykdommer (myokarditt, endokarditt, perikarditt), brukes store doser antibiotika og spesialmidler for sykdomsårsakene. Steroidhormoner øker den antiinflammatoriske effekten.

  Moderne antiarytmika er delt i henhold til klassifiseringen av Vaughan-Williams i 4 typer:

  • derivater av kinidin, stabilisering av ledningsprosessen gjennom cellemembranen;
  • P-blokkere;
  • forårsaker senking av repolarisering (Amiodarone);
  • kalsiumantagonister.

  For å møte behovet for kalium og magnesium, Panangin, anbefales Asparkam.

  Hva er behandling for angina og hjerteinfarkt?

  Koronar hjertesykdom bør behandles med midler som utvider koronarbeinene (vasodilatatorer). Nitratgruppenes stoffer er mye brukt. Nye former for narkotika i form av salver, patcher for påføring på huden, er blitt utviklet.

  En omfattende gruppe kalsiumantagonister tillater deg å velge et stoff, gitt at med en reduksjon i kalsiumets penetrasjon i myocyttene, er det en utbredt dilatasjon av koronarbeinene. I klinisk praksis brukes legemidler av verapamil, nifedipina og diltiazem vellykket.

  Det finnes muligheter for nød og langvarig handling. p-blokkere kan redusere behovet for hjertemuskel i oksygen og gi tid for arrdannelse av infarktssonen, utvikling av sikkerhetsbeholdere.

  Under gjenopprettingsperioden brukes midler som forbedrer metabolismen i celler, vitaminer, anabole hormoner.

  Midler for trykkreduksjon

  Ved behandling av hypertensjon og aterosklerose er nødvendig nødvendig medisiner som virker på blodårene i arteriene. Hvis du fjerner økt tone, reduseres trykket. Langvarig bruk av statiner bidra til å holde nivået av low-density lipoprotein og forhindrer deponering av kolesterol plakk i de store blodårene.

  Medisinen forlater ikke slike gamle legemidler som Papaverine, Magnesia sulfate. De har begrenset bruk bare for hypertensive kriser. De virker på fartøyene gjennom reduksjon av kontraktiliteten i muskelvevet.

  Standarden behandling av hypertensjon og sirkulasjonssvikt innbefatter midler som fører fra gruppen blokkere av angiotensin-omdannende enzym (ACE). Disse inkluderer kaptopril, amlodipin. Disse forbindelsene kan redusere byrden på myokardiet, hjelpe med arytmier, redusere blodtrykket.

  Enn å styrke et myokard?

  Forekomsten av hjertesvikt i hjertefeil og komplisert sykdom av andre sykdommer krever støtte av hjertesammentrekning. For dette brukes preparater fra digitalis-gruppen (hjerteglykosider).

  Diuretika losse den systemiske sirkulasjonen, lette arbeidet til hjertet, lindre dyspné og takykardi.

  Hvordan håndtere vaskulær trombose?

  Nesten hvilken som helst patologi i hjertet er ledsaget av økt liming av blodplater, stillestående fenomener i perifere årer. For å forhindre trombose er antikoagulerende legemidler foreskrevet. I en akutt periode er det heparin, i subakutt gå til indirekte antikoagulantia og derivater av acetylsalisylsyre. Moderne legemidler (Cardiomagnol, Trombo Ass) har ingen negativ effekt på magen, som forløperen Aspirin.

  Cardioneurose og tabletter

  Ved behandling av kardioneurose er det lagt vekt på riktig behandling. Men hvis det er nødvendig, er sedativer brukt (Validol er egnet her). B-vitaminer brukes ofte.

  Eventuell avtale for mistenkt hjertesykdom gjøres først etter eksamen. Uautorisert bruk av medisiner er uakseptabelt. Forsiktig bør gis til bruk av populære anbefalinger. Du kan ikke joke med hjertet ditt. Å korrigere skaden som er gjort for deg selv, vil være vanskelig og lang.

  Les Mer Om Fartøyene