Studie av cerebral fartøy: en gjennomgang av de beste metodene

Helsen til hjerneskibene bestemmer dens funksjonelle tilstand. Leger vet at enhver kardiovaskulær patologi kan påvirke arbeidet i sentralnervesystemet.

Les Mer

Hva er alfa blokkere?

Klassifisering av alfa blokkere Behandling med alfa blokkere i urologi Behandling med alfa blokkere i kardiologi Liste over de mest populære måtene i denne gruppen Kontraindikasjoner og bivirkninger Effekt av den første dosenAlfa adrenoblokere er en del av en gruppe medikamenter som har som mål å bremse nerveimpulser som går gjennom adrenerge synaps.

Les Mer

Shunting hjertet

Koronararterie-kirurgi (CABG), koronar hjerte bypass kirurgi - det er kirurgi på hjertet, hvis formål - restaurering av forstyrret på grunn av aterosklerose av blodstrøm i koronarkarene, som skal normal den myokardiske sammentrekningsfunksjonen og blodsirkulasjonen i blodkar mate den.

Les Mer

Behandling av endarteritt med folkemidlene.

Tenk på årsakene og oppskriftene for behandling av endarteritt med folkemidlene basert på materialene i avisen Vestnik ZHZH.Obliterating endarteritt - årsaker, symptomer, behandling.

Les Mer

Normen for å stikke nøytrofiler og avvik

I prosessen med å studere tilstanden for menneskers helse, spilles en nøkkelrolle av blodanalysen. Det er han som hjelper riktig og rettidig diagnostisere farlig patologi eller nye problemer i ett eller annet organ.

Les Mer

Serebral angioødem i hjerneskader - symptomer og behandling

Hvorfor har jeg vondt i halsen og øret, og hvordan å behandle et symptomÅrsaker og behandling av kløe i øreneHvorfor har øre og nakke skadet meg?

Les Mer

Styrke blodkar og humane kapillærer

En person kan leve i omtrent hundre år, så hvorfor løper kroppens ressurser på 60-70? Hjertesmerter, problemer med arterier og kapillærer, sklerotiske sykdommer - alt dette overtar en person lenge før den tidsbundne naturen.

Les Mer

Ultralyddopplerografi av karene i nedre ekstremiteter: en gjennomgang av prosedyren

Fra denne artikkelen vil du lære å utføre ultralyd av karene i underekstremiteter, hvem er foreskrevet prosedyren. Hva kan bli diagnostisert med USDG.

Les Mer

Diastolisk trykk - hva er det, indikatorene for normen, årsakene til økte eller reduserte verdier

Folk har lært å måle styrken av blodstrømmen i svært lang tid. Men hvis en person blir spurt: "Diastolisk press - hva er det, hva er indikatorene for kroppens ytelse?", Så ofte er det vanskelig.

Les Mer

Hvorfor blir monocytter hevet i blodet, hva sier det?

Monocytter er modne, store leukocytter som inneholder bare en kjerne. Disse cellene er en av de mest aktive fagocytter i perifert blod. Hvis blodprøven viste at monocytter er forhøyede - du har monocytose, kalles et lavere nivå monocytopeni.

Les Mer

Vi forstår hva som er blodprøven av PTI?

Blod kan eksistere i to tilstander - flytende og tett. Flytende blod utfører mange funksjoner - det beskytter kroppen mot infeksjoner som kommer inn i den, transporterer vitaminer, oksygen og nødvendige elementer til alle organer, opprettholder normal kroppstemperatur.

Les Mer

Hva er det høyeste trykket en person kan ha?

Arterialtrykk er trykket som blod utøver på karossens vegger. Denne parameteren, som reflekterer tilstanden til vaskulære vegger, arbeidet i hjertet og nyrene, er en av de viktigste for menneskers helse.

Les Mer

Hvorfor er nivået av monocytter i blodet i et barn økt, og hvordan kan det bestemmes?

Monocytter - en type hvite blodlegemer (leukocytter) er ansvarlig for å beskytte menneskekroppen fra tumorcellene og patogene mikroorganismer, så vel som for absorpsjon og fjerning av dødt vev.

Les Mer

Hva er normen for monocytter i et barns blodprøve?

Monocytter er hvite blodlegemer som tilhører leukocyttgruppen, som også inkluderer nøytrofiler, lymfocytter, eosinofiler og basofiler. Monocytter varierer i større størrelse og struktur.

Les Mer