Iskemisk hjertesykdom - årsaker og symptomer. Enn det er nødvendig å behandle det?

Ifølge statistikk fra Verdens helseorganisasjon (WHO), er dødeligheten fra kardiovaskulære patologier først på planeten.

Les Mer

Blokkering av hjertet - symptomer, behandling, årsaker, grader, samt implantasjon av en pacemaker

Hva er hjertet blokkHjerteblokkering - Dette er et brudd på hjertets rytme, knyttet til bremsing eller avslutning av passasjen av en elektrisk puls gjennom hjertens ledningssystem.

Les Mer

Hvordan bli kvitt kolesterolplakk i halspulsåren?

Fra hele blodsirkulasjonen av hjernen avhenger funksjonaliteten til alle andre menneskelige organer. Forringelsen av blodtilførselen av vitale organer truer helsen og livet til en person.

Les Mer

Hjertesyklusfaser

Hjertesyklusen er en kompleks og svært viktig prosess. Det inkluderer periodiske sammentrekninger og avslapping, som i medisinsk språk kalles "systole" og "diastole". Det viktigste menneskelige organet (hjerte), som står på andreplass etter hjernen, ligner en pumpe i sitt arbeid.

Les Mer

Normen for å stikke nøytrofiler og avvik

I prosessen med å studere tilstanden for menneskers helse, spilles en nøkkelrolle av blodanalysen. Det er han som hjelper riktig og rettidig diagnostisere farlig patologi eller nye problemer i ett eller annet organ.

Les Mer

Spasm av cerebral fartøy - hvordan å forhindre en farlig tilstand? Årsaker og behandling

Den plutselige innsnevringen av lumen mellom veggene i blodkarene i hjernen kalles spasmer av hjernens kar. Staten er ledsaget av en kraftig forverring i helse, og vaskulær krisen fører til alvorlige forstyrrelser i det sentrale nervesystemet som kan føre til en svært livstruende tilstander, inkludert et slag.

Les Mer

Hva er det - blodprøven av PTI: betydningen, normen og fare for avvik fra normen

Noen forstyrrelser i kroppens funksjon krever gjennomføring av biokjemiske analyser, hvorav en er en blodprøve for PTI (protrombinindeksen).

Les Mer

Symptomer og komplikasjoner av essensiell hypertensjon

Hypertensiv sykdom - primær og sekundær arteriell hypertensjon - er en farlig tilstand som ikke kan helbredes for alltid. Hypertensjon er tvunget til å ta medisiner gjennom livet, men mengden av disse midlene avhenger av graden og risikoen for hypertensjon.

Les Mer

Venøs dyscirculation: hva er det, hjerneskade

Fra denne artikkelen vil du lære: Hva er venøs dyscirculation. Hvorfor det ser ut, hvilke komplikasjoner kan resultere. Symptomer, diagnose, behandling og prognose av patologi.

Les Mer

Blodtest for PTI

Protrombintid indeks (PTI) - er en av indikatorene på koagulasjon - digitalt og grafisk uttrykk for laboratorieanalyse av blodlevring. PTI er forholdet mellom kontrollen (eller normal) PV plasma multiplisert med 100% til PV av plasmaet til en bestemt pasient.

Les Mer

Hva å gjøre med høyt blodtrykk - førstehjelp hjemme

For å kunne gi førstehjelp ved høyt trykk, bør alle, ellers pasienten ha en hypertensive krise, som bare kan herdes av svært sterke stoffer. Les hvordan du skal handle i en farlig situasjon.

Les Mer

Blod fra øynene (hemolakria)

Hemolakria er en sjelden sykdom som er ledsaget av blodige tårer. Den første informasjonen om ham begynte å dukke opp på 1500-tallet. På den tiden forårsaket blod fra øynene folk de mest forferdelige følelsene.

Les Mer

Hvorfor bestemme nivået av urea og kreatinin i kroppen?

Kreatinin og urea er klassifisert som sluttprodukter av stoffet sammenbrudd. Det er fysiologiske normer for vedlikehold i urin og blod, som vitner om at organismen fungerer normalt.

Les Mer

Hva er denne venøse dyskirkulasjonen i hjernevævet og hvordan behandles det?

Venøs hjerne dyskirkulasjon - hva er det? Denne termen innebærer et brudd på blodstrømmen i hjernens blodårer. Denne sykdommen er ganske vanlig og forekommer av mange grunner.

Les Mer