Folkemidler for rengjøringsfartøy: oppskrifter, regler for gjennomføring

Dannelsen av kolesterolplakk i veggene i blodårene er en skremmende prosess som går videre med alderen i nesten alle mennesker. Mirakel kur for å bli kvitt dem er ikke der, men situasjonen kan forbedres ved hjelp av en sunn livsstil, spesielle dietter og bruk av populære oppskrifter. Tidlig gjennomføring av forebyggende tiltak og rensing av kroppen kan betydelig justere løpet av aterosklerose, forlenge ungdommen.

Kolesterol: Myter og virkelighet

Årsaken til atherosklerose er avsetning av kolesterol i blodkarets vegger. Dette stoffet er nødvendig for kroppens normale funksjon, men å øke nivået i blodet er ekstremt farlig. I utviklingen av sykdommen er de viktigste faktorene faktorer bestemt av arvelighet og livsstil:

 • genetisk predisposisjon;
 • røyking og alkoholisme;
 • nyresvikt, leverpatologi;
 • forstyrrelser i metabolske prosesser;
 • lav motoraktivitet;
 • Overeating, rik transfett meny;
 • diabetes mellitus;
 • vanlig bruk av orale prevensjonsmidler, steroider, diuretika;
 • hormonelle endringer under graviditet, overgangsalder;
 • kroniske sykdommer forbundet med alder.

Først og fremst lider karene i hjertet og hjernen av aterosklerose, noe som medfører migrene, nedsatt syn, iskemi, angina og kardiosklerose. I fremtiden kan en økning i kolesterolplakkene føre til hypertensjon, hjerteinfarkt eller hjerneslag.

Det er ikke mulig å fjerne eksisterende aterosklerotiske plakk uten kirurgisk inngrep, men det er mulig å redusere tykkelsen, for å stoppe inflammatoriske prosesser og forbedre blodstrømmen. Vaskulær rengjøring med folkemidlene bidrar til å løse disse problemene effektivt og redusere risikoen for alvorlige helsekonsekvenser.

Video: Opinion of Dr. PV Evdokimenko på normer av kolesterol i blodet og metoder for reduksjon

Fartøysrensing: Hjemmetoder

Folkemidlene som brukes til å rense blodkar hjemme er trygge, ikke gi bivirkninger og gir en kompleks, gunstig effekt på kroppen. Aktiviteter bør gjennomføres på korte kurs en gang i seks måneder. Valg av sesong er av liten betydning, selv om det er spesielt nyttig å styrke helsen i høst og vår, når immunitet trenger støtte.

valnøtter

Bruk av valnøtter er trygt og er en bevist metode for rengjøring av fartøyene. I et to måneder behandlingsforløp er det nødvendig med 1,5 kg friske skalede nøtter. Produktet skal føres gjennom kjøttkvern og oppbevares i kjøleskap i en lukket glassbeholder. For å opprettholde helse er det nok å ta 1 ss. l. masse to ganger om dagen i en halv time før måltider, om morgenen og om kvelden, med et glass rent vann.

Den mest nyttige delen av valnøtten er imidlertid det uberørte grønne skallet. Det samles i mai og juni, når fruktene kommer til melkefylthet og fortsatt er uegnet til å spise. Som et middel for å rense blodkar, er også valnøttolje brukt, det tas av 1 teskje og beslaglagt med honning.

Meget aktive preparater og infusjoner for rensing av kar basert på valnøtt har en rekke kontraindikasjoner for bruk:

 • allergier;
 • økt koagulerbarhet av blod;
 • forverring av sykdommer i mage, bukspyttkjertel, hud, hjerte, blodårer, lever og nyrer;
 • overskudd av jod i blodet.

Oppskrift på en blanding av grønne nøtter og honning for rengjøring av fartøyene

Ufrugtede valnøtter blir til grus ved hjelp av kjøttkvern og blandes grundig med honning i like deler. La blandingen være på et kjølig sted i 10 uker, ta 1 ts. før frokost, lunsj og middag. Det er bedre å forberede medisinen i små porsjoner for å unngå overdreven oksidasjon.

Oppskrift for tinktur av grønne nøtter

Unripened valnøtter kuttet i 8 lobules, brettet inn i en glassburk med en kapasitet på 1 liter, fyll den i kvart. Alkohol eller vodka helles i oppvasken til toppen, tett lukkes og legger på en måned på et mørkt sted. Tinktur ta 1 ss. l. per dag. Kok det bedre ved å bruke gummihansker, slik at hendene ikke flekker med fruktjuice.

Oppskrift av valnøtter med honning og ananas for vaskulær helse

ingredienser:
Valnøtt - 10 stk.
Honning - 2 ss. l.
Ananas - 1 stk.

søknad:
Skal valnøtter, knus kjernene, legg til honning og hakkede ananas. Bland blandingen godt, legg den i en glassfat, lukk den og sett den på et kjølig sted i 24 timer. Ta stoffet du trenger fire ganger om dagen for 1 ss. l. før du spiser i en måned.

Oppskrift på medisinsk tinktur for fartøy laget av valnøttpartisjoner

ingredienser:
Pudder fra valnøttpartisjoner - 1 glass
Vodka - 0,5 l

søknad:
Vegetabilsk materiale helles vodka og satt på et kjølig sted i 14 dager. Klar medisin tas i løpet av halvmåne tre ganger om dagen, og blander opptil 20 dråper med en skje med varmt vann. Hvis ønskelig, kan septum erstattes av et skall.

Oppskrift for infusjon fra valnøttblader for å rense de vaskulære veggene

Brosjyrer for nåtiden er høstet uten petioles i begynnelsen av sommeren eller om våren, rive av topp 3-5 på skyten. De tørkes naturlig, knuses og brygges i et glass på samme måte som te, og bruker den resulterende drikken 100 ml til 4 ganger om dagen.

hvitløk

Oppskrifter av folkemidlene for rengjøringsfartøy med hvitløk er kanskje mest kjent. Planten forårsaker en utvidelse av arteriene, behandler inflammatoriske prosesser og reduserer trykket. For fremstilling av legemidler tas kun friske, store og ubeskadigede hoder.

Vaskulær behandling med hvitløk refererer til usikre teknikker og kan forårsake komplikasjoner og bivirkninger. Kontraindikasjoner til bruken er:

 • svulster av ulike genese;
 • allergier;
 • akutt vaskulær insuffisiens
 • hemorroider;
 • tilbøyelighet til epilepsi;
 • patologi av fordøyelsessystemet og urinveiene;
 • graviditet og amming.

Video: Sergey Agapkin på rengjøring av kranser i programmet "På det viktigste"

Oppskrift på tibetansk hvitløk-tinktur for vaskulær rehabilitering

ingredienser:
Finhakket hvitløk - 350 g
Medisinsk alkohol - 200 ml

søknad:
Hvitløk slipe i en keramisk eller tremørtel til en puréstat, velg fra bunnen 200 g masse og overfør den til glass. Hell deretter alkoholen, tett forsegle beholderen og insister blandingen i 10 dager, filtrer deretter og la den stå i ytterligere 3 dager før bunnfallet vises. Klar tinktur tas med melk (noen få dråper per kvartal av et glass) 20 minutter før måltider tre ganger om dagen.

Antall dråper er strengt regulert: 1 gang brukes til å bruke en, 2 til 2, for hver etterfølgende mottakelse legges dråpevis til de blir 15 innen utgangen av 5 dager. Om morgenen blir 6 dager med 15 dråper av beløpet redusert som en for hver mottakelse. Fra 11 dager må du ta 25 dråper om gangen 3 ganger om dagen, til medisinen er over.

Mud sediment inni ikke ta, er det bedre å fusjonere. Gjentatt rengjøring av fartøyene med denne metoden er mulig ikke tidligere enn etter 5 år.

Oppskrift på kopper for hvitløk og sitron

ingredienser:
Sitron - 4 stk.
Hvitløkhode - 4 stk.

søknad:
Med hvitløk fjerner du huskene, og sitroner er godt vasket og brukt urent. Ved hjelp av en matprosessor eller kjøttkvern snu produktene til en puree-blanding, som skal helles i en 3 liter glassburk og fylles i nakken med varmt kokt vann. Rør opp drikken i 3 dager ved romtemperatur, rør om og til, deretter stram og oppbevar i kjøleskap.

Ta en medisin for å rense blodårene 3 ganger daglig for 100 g etter å ha spist eller under et måltid. Behandlingen utføres i 30-40 dager, med jevne mellomrom å forberede ferske deler av infusjonen.

advarsel: Risiko, å ta penger basert på hvitløk på tom mage, bør ikke.

Clover eng

Clover red (eng) bekjemper forsiktig med betennelse og renser blod og blodkar. Samle det skal være på økologisk rene steder midt på sommeren, når det er på tide å blomstre. Du kan kjøpe klare tørkede råvarer i et apotek. I tillegg til å forberede medisinske potioner, brukes anlegget i matlaging, legger til supper og salater.

Kontraindikasjoner til bruk av kløver for rengjøring av fartøy:

 • graviditet, ammingsperioden;
 • tidlig barndom;
 • allergier, individuell intoleranse;
 • mottak av østrogener, prevensjonsmidler, leverenzymer og legemidler som øker blodets koagulasjonstid;
 • blodsykdommer;
 • forberedelsesperioder for og etter operasjonen;
 • østrogen-avhengige onkologiske sykdommer;
 • tromboflebitt;
 • slag;
 • opprørt mage.

Reseptbelagte tinkturer for å bli kvitt støy i ørene

Tørre hodesklover med apikale blader knuses, måle 3 ss. l. og hell 0,5 liter vodka. Drikk du trenger å insistere i 10 dager, deretter spenne og konsumere 20 ml om natten eller kort før lunsj.

Ta tinkturen skal være innen 3 måneder, etter hver 30 dag med å ta en pause i en uke. Gjenta kurset om seks måneder.

Oppskriften på en drink for å rense blodårene

ingredienser:
Hodet av engkløver - 20 stk.
Vann - 1 l

søknad:
Vannkoker og hell kløveren, la drikken stå i 20 minutter og ta den i stedet for te.

Apple cider eddik

Bruken av vanlig eplecidereddik som et middel til å rense fartøyene har lang historie. Det forbedrer blodsirkulasjonen, fremmer restaureringen av kolesterolprofilen av blod, forbedrer lever og tarmens funksjon, bidrar til å redusere vekten og støtter immunsystemet.

For å behandle blodårer kan du bruke industriell eddik eller koker det selv. Ufiltrert hjemmeprodukt har en lavere surhet, det er også rikere i vitaminer, aktive stoffer og mikrolementer, derfor bidrar det til bedre å bidra til åreforkalkning.

Det er viktig å huske at å ta husholdningsbruk basert på eple cider eddik i noen tilfeller er farlig, listen over kontraindikasjoner inkluderer:

 • leddgikt, gikt;
 • høy magesyre, sår eller gastritt;
 • patologi i leveren, nyre og kardiovaskulær system i eksacerbasjonens stadium;
 • allergier, individuell intoleranse av komponenter;
 • graviditet og amming.

Video: Slik lager du eplecidereddik hjemme

Oppskriften på matlaging eple cider eddik

ingredienser:
Sure epler - 2 kg
Vann - 5 l
Sukkersand - 540 g
Baking eller vin gjær - 1 ts.
En skorpe av rugbrød

søknad:
Epler som skal bearbeides i kjøttkvern eller med rist, legg potetmos i keramikk eller glasspotte, hell kokt vann (60-80 ° C), hell 2 kopper sukker, tilsett gjær og smuldrebrød. Varen, forsiktig innpakket i en klut, settes på et varmt sted i 14 dager, i løpet av denne perioden må du røre infusjonen med jevne mellomrom med en treskje.

Etter denne perioden skal væsken filtreres med sterilt gaze fra apoteket og oppløses i det ytterligere 1 kopp sukker. Så blir væsken igjen dekket og igjen i varmen i ytterligere 40 dager. Klar eddik kan helles i flasker med mørkt glass og legges på et kjølig sted.

For behandling av aterosklerose 1 ss. l. eddik oppløses i 0,5 kopper kokt vann og drukket om morgenen på tom mage. Du kan bruke et mer effektivt mottakssystem:

 • Den første dagen tar et glass vann med 1 ss. l. betyr på den andre - fra 2, på den tredje - fra 3;
 • på den fjerde dagen er eddik ikke tatt;
 • på den femte dagen, 3 ss. l., den sjette - 2 og den syvende - 1.

Oppskrift på en blanding av eddik, honning og hvitløk for rengjøring av fartøyene

ingredienser:
Apple cider eddik - 200 ml
Honning - 200 ml
Tann hvitløk - 10 stk.

søknad:
Kombinere honning, hakket hvitløk og eddik, behandle blandingen med en blender, hell i glassglass og kjøl i 7 dager. Klar produkt ta 2 ts. 15 minutter før måltider. Hvis ønskelig, kan du oppløse medisinen i appelsinjuice eller vann.

advarsel: Å bruke ufortynnet eple cider eddik er umulig, det forårsaker en brenning av slimhinner og provoserer utviklingen av gastritt og magesår, og også alvorlig skade tann emalje.

ingefær

Roten av ingefær kan klare å takle overskytende kolesterol i karene i menneskekroppen. På grunn av det høye innholdet av gingerol, som bestemmer produktets spesifikke egenskaper, forbedrer det metabolisme, har en anti-inflammatorisk effekt, bremser aldring og fjerner giftstoffer og toksiner fra kroppen.

Narkotika med ingefær for vaskulær rehabilitering brukes regelmessig i lang tid på minst 30 dager, strengt etter foreskrevet dosering på resept. Overdreven bruk av produktet kan føre til økt kroppstemperatur, halsbrann, kvalme og oppkast.

Noen forhold tjener som alvorlige kontraindikasjoner til bruk av ingefær for rengjøring av fartøyene, de inkluderer:

 • ulcerative lesjoner i mage og tarmen;
 • blødning av hvilken som helst opprinnelse
 • hemorroider;
 • akutte brudd på blodtilførselen til hjernen;
 • graviditet i siste trimester;
 • hypertermi;
 • allergiske reaksjoner på ingredienser av medisinske forbindelser.

Council: Under forberedelsen av midler fra ingefær til behandling av blodårer er det ikke nødvendig å fjerne huden fra friske rhizomer.

Ginger drikke oppskrift for vaskulær rengjøring

Tørrfinger (1 ts) eller revet friskt rhizome (kutt så stort som tommelen) brygges med 200 ml bratt kokende vann. Dekk infusjonen med et håndkle i 10 minutter, ta 100 ml på tom mage om morgenen, drikk den gjenværende væsken i små doser per dag i mellom måltider.

Oppskrift på en multivitaminblanding for vaskulær helse

ingredienser:
Rhizome av fersk ingefær - 300 g
Sitron - 1 stk
Honning - 80-360 g

søknad:
Ginger og sitron kutt, bla i en kjøttkvern eller behandlet med en blender, kombinere med honning. Sett blandingen i en glassbeholder, tett lukket og lagret i kjøleskapet. For å forebygge rusmiddel ta 1 ss. l. en gang om dagen, for behandling av blodårer - tre ganger om dagen i samme mengde.

Regler for gjennomføring av tiltak for å rense blodårene

Det første som skal gjøres når du planlegger tiltakene for å rense fartøyene, er å besøke legen og få detaljert råd om dette problemet. Med en spesialist må du diskutere valgt teknikk, kontraindikasjoner og mulige bivirkninger.

I prosessen med rengjøring med folkemidlene er det pålagt å følge prinsippene for sunn ernæring, å nekte mel og fettstoffer, tobakk og alkohol for å minimere forbruket av kjøtt og melk. Det er nødvendig å følge med på tilstanden din, reagere umiddelbart hvis den forverres.

Rensing av kar med folkemidlene

Hvorfor rensing av blodkar

Til nå er aterosklerose den vanligste kroniske sykdommen i blodårene. Det Aterosklerose er en vesentlig årsak til de fleste av kardiovaskulære sykdommer, som inkluderer ischemisk hjertesykdom, myokardialt infarkt, hjertesvikt, slag, nedsatt lemmer og indre organer av blodsirkulasjonen.

Aterosklerose begynner å utvikle seg som et resultat av den indre overflate av arteriene særegne vekster - de såkalte aterosklerotiske plakk (fra gresk ADet -. Mushe og skleros - faste) som rager inn i hulrommet av et blodkar. De er avrundede eller ovale formasjoner, som som regel har en ujevn overflate. I midten av plakk inneholder en kjerne som hovedsakelig består av kolesterolkrystaller. Celler "toppunkt" intensiv multiplisere plakk gradvis vokser, noe som fører til en betydelig reduksjon av årehulrommet. Aterosklerotisk plakk kan være lokalisert i alle arterielle fartøy (kar i hjerter, øyne, hjerne, nyrer, ben, etc.). Arteriene blir skjøre, fortynnede, eller omvendt blir deres vegger overdrevet tykkere av spredning av bindevev.

Som et resultat av innsnevring av arteriell sengen, kommer blodbærende næringsstoffer og oksygen med mindre trykk, og legger seg betydelig på vei til de aktuelle organene. Cellene i disse organene lider av sult. En "modnet" plakett kan til slutt tette fartøyet. Akutt okklusjon av fartøyets lumen kan også oppstå som et resultat av tilstopping med innholdet i en decaying aterosklerotisk plakk eller dannelse av en trombus.

Vaskulære rensing oppskrifter

Rensing av karene har en positiv effekt på kroppen, vasker bort fra plakkens kar, noe som gjør dem smidige og fleksible. Som et resultat av dette reduseres manifestasjonene av aterosklerose betydelig, sannsynligheten for et hjerteinfarkt, et slag reduseres, hodepine forsvinner. Ved hjelp av metodene som er oppført nedenfor, kan man forbedre synet, høre, håndtere åreknuter på bena.

Tradisjonell medisin tilbyr følgende oppskrifter for rensing av blodkar.

 • Ta 100 gram St. John's wort, kamille, immortelle og bjørk knopper (urter er tatt i tørket og shredded form). Om kvelden 1 ss. Skje blandingen hell 0,5 liter kokende vann og la det stå i 20 minutter. Stamme gjennom vev (men ikke gasbind) og klemme. Løs opp 1 teskje honning og drikk i et glass av denne infusjonen, før du går til sengs, hvorpå du ikke skal spise eller drikke. Om morgenen blir den gjenværende væsken oppvarmet til damp, oppløst i det 1 teskje honning og drikke 15-20 minutter før frokost. Gjør dette hver dag til blandingen slutter (oppbevar den i en tett lukket beholder). Rengjøringskurset gjentas etter 5 år.

Som et resultat av behandlingen gir en dramatisk forbedring av metabolismen, fartøyene blir renset for fett og kalkavsetninger og blir elastisk, noe som hindrer sklerose, slag, høyt blodtrykk. Det er støy i hodet, svimmelhet, syn er gjenopprettet.

 • Ta 15 gram valerianrot og sitronbalsamblad, 50 g krydderurt, 2 timer skje samling hell 1 glass vann og insister på et kaldt sted i 3 timer, kok deretter, kjølig og belastning. Drikk i flere mottakelser per dag. Hele løpet av rensing - 3 uker.
 • Sophora japansk renser karene av organiske innskudd. Ta 50 g frukt eller blomster, insister 30 dager i 500 ml vodka. Strain. Drikk 1 teskje 3 ganger om dagen. Litt svakere er infusjonen av Sophora: 1 ss. Skje blomster helle 1 kopp kokende vann, insistere 1 time, belastning. Ta 1/3 kopp 3 ganger om dagen. Forløpet for rensing - 3-4 måneder.
 • Misteltein fjerner uorganiske avsetninger fra fartøyene. Gress mistelten grøt til mel, 1 ts hell 1 kopp kokende vann i en termos og gå for natten. Drikk 2 ss. skje 2 ganger om dagen. Forløpet for rensing - 3-4 måneder.
 • Den neste reningsmetoden hjelper ikke bare fartøyene, men styrker, renser og helbreder hjertet. Det beregnes i 2 uker. For hver dag trenger du 3 sitroner og 1 liter melk. Om morgenen på tom mage å drikke 1/3 liter melk, og deretter juice av en sitron. Det samme å gjenta på middag, og da - før sengetid. Under rensing er det tilrådelig å spise bare plantemat.
 • Ta 2 sitroner og 2 appelsiner, klipp dem i stykker, ta ut frøene og passere kjøttkvernet. Rør blandingen fra 2 ss. skjeer av honning. Soak i en glassburk for en dag ved romtemperatur, og sett deretter i kjøleskap. På en dag, ta 2-3 te skjeer av blandingen 30 minutter før du spiser. Behandlingsforløpet er 1 måned, og deretter ta en 2-ukers pause.
 • Bland 1 kopp dillfrø med 2 ss. skjeer med bakkenvalerianrot og 2 glass naturlig honning. Sett denne blandingen i en termo og hell kokende vann slik at den totale mengden infusjon var 2 liter. Infuse i 24 timer, sett deretter i kjøleskapet. Ta 1 ss. skje 3 ganger om dagen i 30 minutter før du spiser, til hele infusjonen er ferdig.
 • Rensing av kar med blå jod. Denne prosedyren rydder fartøyene, forbedrer elastisiteten, lindrer spasmer. Det er et godt middel for slag, hjelper med etterforfølgelsesforhold og lammelser, styrker immunforsvaret. Blått jod senker kolesterol og sukker i blodet.

Oppskrift for blå jod: 50 ml varmt vann for å oppløse 1 ts overlær potetstivelse, rør, legge den samme mengde sukker og noen få krystaller av (klemme) sitronsyre.. På denne tiden koker 150 ml vann og hell den resulterende løsningen av stivelse i kokende vann. Etter avkjøling av den resulterende blandingen, hell i det 1 teskje 5% jodtinktur.

Ta 4-6 teskjeer etter måltider en gang om dagen i 5 dager etterfulgt av samme pause eller annenhver dag (med allergi tatt på tomt mage 2 tabletter med aktivt kull).

Dette legemidlet kan lagres i en lukket beholder ved romtemperatur i flere måneder. Det er mulig å tilberede blått jod uten sukker og sitronsyre, men holdbarheten er redusert til 10 dager.

Oppmerksomhet vær så snill! Overdreven bruk av jod er skadelig. Inntak av dette legemidlet bør seponeres i følgende tilfeller: med en økning i slimmengden i nesen, utbruddet av forkjølelse, elveblest.

Oppskrifter for vaskulær styrking

 • Daglig bruk av juice av 1 sitron (kun med normal eller lav surhet i magesaft!).
 • Mørk sitron på grater eller slip inn i pulver. Blanding med honning, bruk om dagen som en syltetøy med te fra bladene av hunden rose, bringebær, svart currant.
 • Bland 1 ts honning, 1/2 sitronsaft, 3/4 kopp kokt vann. Drikk 1 gang om dagen om natten.
 • Kutte i 2 stk sitroner og 2 appelsiner, fjern beinene fra dem, pass gjennom kjøttkvernet. Bland blandingen med 2 ss. skjeer av honning. Å opprettholde i glass eller kina ware en dag ved romtemperatur, og sett deretter i kjøleskapet. Ta 2-3 ts hver dag før måltider eller med te.
 • Ta 350 g smør, svinegard, honning, sukker, 3 kopper krem, 8 eggeroller og 100 g kakao. Bland alt, lett piske, pre-varme olje og fett sammen. Kok deretter til konsistensen av smeten er oppnådd. Kul og ta 3 ganger om dagen for 1 ss. skjeen. Blandingen kan lagres i kjøleskapet. Det er et effektivt middel for forebygging og behandling av cerebrovaskulære sykdommer.

Rensing av kar med hvitløk

Som det er kjent, inneholder hvitløk i hvitløk, eller rettere, sporstoffer som aluminium, selen og germanium. De gjør karossens vegger elastiske, styrker dem og gjenoppretter tonen. Hvitløk bidrar til å bryte ned eller oppløse proteinfibrin, hvorav blodpropper dannes, og dermed bidra til rensing av blodkar. I tillegg har hvitløk gunstige effekter på kolesterol stoffskiftet i leveren, hva hindrer utvikling av aterosklerose og fremmer resorpsjon av aterosklerotisk plakk. Det er mange måter å bruke hvitløk på folkemedisin. Her gir vi bare de enkleste av dem.

 • Spis 2-3 fat hvitløk daglig. For å avstøte lukten av hvitløk, kan du tygge persille eller et stykke sitron.
 • Rør 2 hvitløksklyv, grunnkerner 10 valnøtter, 1 ss. skje av vegetabilsk olje (unrefined). Den mottatte massen til å smøre på brød er også.
 • Vri gjennom kjøttkvernet 1 hodet peeling hvitløk og 1 sitron, hell 600 ml kokt kjølt vann. Infuse 2-3 dager. Stam og drikke hver morgen i 50 ml 15 minutter før du spiser. Rist før bruk.
 • Hvitløk olje er nyttig for å forebygge sklerose og er en effektiv vasodilator. Det fjerner spasmer av cerebral fartøy, hjerte spasmer, lindrer kortpustethet. For matolje trenger en leder av hvitløk en middels stor skrelles, knust i grøt, og deretter helle et glass av rå solsikkeolje i en glasskrukke. Neste dag blandes en spiseskje av den resulterende oljen med en spiseskje med ferskpresset sitronsaft (enkeltdose). Ta denne blandingen 3 ganger daglig i 30 minutter før du spiser i 1 måned. Ta deretter en pause i en måned, og gjenta deretter behandlingen.

Tibetansk resept for rensing av blodkar

Finhakk 350 gram med valgt renset hvitløk, og hugg i leire, glass eller tre retter ved hjelp av en pistil. Kashite gir å bosette seg på et mørkt sted. Ta deretter ca 200 g av den flytende delen av det og hell 200 g ren medisinsk alkohol (i ekstreme tilfeller kan du bruke vodka). Blandingen er tett lukket og satt på et mørkt kjølig sted (helst ikke i kjøleskapet). Etter 10 dager, press massen gjennom en tett klut. Den resulterende væsken skal plasseres på et kjølig, mørkt sted i 2 dager, hvoretter produktet kan konsumeres.

Infusjon av hvitløk skal dryppes med dråper i henhold til skjemaet nedenfor i en halv time før måltider. Vask med melk eller vann.

Rengjøring av blodkar med folkemidlene

Å rengjøre blodkarene med folkemidlene, frigjøre dem fra kolesterol er et tema som er verdig oppmerksomhet. Og uansett hvor mye annonsering prøvde å overtale oss til å kjøpe legemidler, er ikke alle klar til å stole på henne.

Folkemidlene er påvist metoder som er godt egnet for forebygging. De handler forsiktig, ikke aggressivt, ikke forårsaker bivirkninger og gir et varig resultat.

Kolesterol - hovedfellen av blodårer

Kolesterol er et produkt av fettmetabolismen. Det er nødvendig for kroppen for normal funksjon av det endokrine systemet. Derfor trenger du ikke å kvitte seg med det, du trenger bare å opprettholde en balanse mellom godt og dårlig kolesterol.

Dårlig kolesterol er også en del av metabolske prosesser. Det forårsaker ikke skade når det er i likevekt med det gode. Men når det dårlige blir mer, begynner det å holde seg til veggene på fartøyene, noe som fører til dannelse av plakk.

En plakett kan komme av og tette et lite fartøy. Det skaper et hinder for blodstrømmen. Blod er tvunget til å strømme rundt komprimeringen, som et resultat av hvilke hvirvler dannes i strømmen. En del av næringsstoffene kommer tilbake og strømmer ikke til kroppen, og det er derfor maten forverres.

Hvis kroppen ikke endres positivt, forbedrer blodsammensetningen ikke, det dårlige kolesterolet fortsetter å samle seg - plakk begynner å vokse. Hun trekker immunceller til henne, som ikke kan beseire henne. Ødelegge, celler av immunitet bosette seg på platen overflaten.

Organismen, som forsøker å beskytte seg mot denne formasjonen, dekker den med bindevev. Som et resultat øker plaketten bare i størrelse. Lumen av fartøyet smalrer. Utdannelse tettere er festet til veggen, nå blir det vanskeligere for ham å rive seg bort.

Hvis veksten er skadet, blir mange blodplater umiddelbart tiltrukket av det. De dekker plakkens overflate og danner en ekte trombus.

Trombosen lukker fartøyets lumen enda sterkere, noe som gir enda mindre ernæring til orgelet. Det er en annen fare: trombosen kan komme av, tette og blokkere det minste fartøyet helt.

Plaques som forblir på veggene av fartøyene, til slutt kalsifisert. Gradvis reduseres risikoen for skade, men de fortsetter å vokse og redusere kapasiteten til arterier, årer og kapillærer.

Hvis prosessen med vekstdannelse ble startet, er det nødvendig å forsøke å redusere intensiteten i utviklingen, eliminere faktorene som bidrar til forverring av problemet.

Satsningsgraden av dårlig kolesterol påvirkes av:

 • hypodynami (stillesittende livsstil);
 • forbruk av et stort antall animalske fettstoffer;
 • forbruk av transfett, stekt, røkt, salt mat;
 • overflod i dietten av sukker og andre raffinerte produkter;
 • Tilstedeværelsen av dårlige vaner (røyking);
 • vektig;
 • arvelighet (hvis slektninger led av hjerte-og karsykdommer).

Du kan lære om helsen din med en medisinsk undersøkelse. En blodprøve fra en blodåre, kalt lipidogram, bestemmer mengden dårlig og godt kolesterol. Fra resultatene kan du lære om risikoen for å utvikle kardiovaskulære sykdommer.

Det er også nyttig å passere en analyse for blodpropp. Resultatene angir sannsynligheten for blodpropper. Hvis begge studiene bekrefter tilstedeværelse av plakk, kan du umiddelbart oppdage dem ved hjelp av ultralyd av karene i ekstremiteter og hjernen.

Med alderen øker sannsynligheten for overbelastning i fartøyene. Derfor bør forebygging i form av regelmessig rensing praktiseres av alle menn over 40 og kvinner etter 55 år, uavhengig av forekomst eller fravær av risikofaktorer.

Slik rengjør du blodkar fra kolesterol med folkemidlene. oppskrifter

Det anbefales å bli undersøkt før du begynner å rengjøre fartøyene selv. Ukontrollert eksponering kan forstyrre integriteten til eksisterende plakk eller blodpropper.

I verste fall vil dette føre til at de skiller seg ut og vil føre til de mest ugunstige konsekvensene.

Effektiviteten av folkemidlene som forebyggende tiltak blir ikke nektet selv av leger. Naturlige komponenter inneholder stoffer som bidrar til fortynning av blod. Frigivelsen av blodkar fra kolesterol forekommer naturlig på grunn av normalisering av nivået.

Hvitløk og sitron

Rengjøring av karene med hvitløk og sitron gir stor fordel for kroppen. Adenosin, inneholdt i saften av krydder, sprer blod, normaliserer produksjonen av blodplater. Sitron forbedrer bare denne effekten. Begge komponentene er i stand til å tynne sklerotiske plakk og rydde fartøyene.

I tillegg har hvitløk antiseptisk effekt, forhindrer katarralsykdommer. Dette produktet brukes også til å rense kroppen av giftstoffer og parasitter.

For å forberede produktet trenger du 4 sitroner med hud og 4 hode hvitløk. Hvitløk skal deles i lobules og rengjøres. Sitron er god å vaske, forlate huden.

Begge komponentene må rulles i kjøttkvernet. Den resulterende massen er brettet i en tre-liters krukke. Hell to liter kokt kaldt vann. Dekk med lokket og sett på et mørkt sted for å infuse i 3 dager. Fra tid til annen må blandingen ristes.

Når infusjonen er klar, filtrer den og sett den i kjøleskapet. Der kan det lagres i ikke mer enn en uke.

Ta en halv kopp tre ganger om dagen, uansett matinntak. Drikk i 40 dager. Hvis magen ikke tar løsningen godt, kan dosen reduseres til 2 ss.

Behandlingen utføres en gang i året. Ofte kan denne metoden ikke brukes. Vanen kan utvikle seg og løsningen vil slutte å fungere. Det samme gjelder andre metoder for forebygging med hvitløk. Noen av dem bruker kurset ikke oftere enn en gang i året.

Hvitløk tinktur for rengjøring fartøy

Hvitløkstinktur gir også et positivt resultat. For tilberedning, bør hvitløksklær gnides på en fin riper. Kashitza i mengden av ett glass blandes med samme volum av ren medisinsk alkohol.

Den resulterende blandingen skal plasseres i ti dager på et mørkt sted. Deretter belastes og oppbevares i kjøleskap.

Tinktur er tatt strengt i henhold til ordningen: en dag tre ganger før måltider. I den første metoden, fortynn med vann, 1 dråpe av legemidlet, i den andre - 2, deretter - 3, og gradvis bringe volumet til 15.

Fra den sjette dagen handler de i omvendt rekkefølge, og reduserer dosen til 1 dråpe. På ellevte dagen blir 25 dråper tatt i frokost, lunsj og middag. På dette kurset kan betraktes som komplett.

Urter for rengjøring

I kampen mot overflødig kolesterol er lindenblomstene effektive. De tas i form av tørt urtepulver. Du kan ta et apoteksprodukt eller anskaffe råvarer selv. Hvis du har tørket store deler av blomster, må de bli malt i en kaffekvern eller knust i pulver på en annen praktisk måte.

Lipu ta en teskje før du spiser, vaske ned med vann, gjenta prosedyren tre ganger om dagen. Behandlingen skal vare i en måned.

Lipa inneholder mange nyttige elementer, som ikke bare blodsammensetningen er normalisert, men også den generelle tilstanden til kroppen forbedrer seg.

En annen pålitelig fighter med kolesterol er roten til en løvetann. Det må også tørkes og males i et pulver. Ta planten en teskje før du spiser. Det kan konsumeres opptil seks måneder. Dette myke produktet har ingen bivirkninger og kontraindikasjoner.

Det er en nyttig rett som du også kan bruke til forebygging. Den er tilberedt av fersk selleri stilker. Dip dem i kokende vann i 2 minutter, rist av dråper vann og dryss med jordfrø av sesamfrø. Tilsett litt sukker og salt, dryss med olivenolje og smør.

Bruk denne oppskriften så ofte som mulig. Men vær forsiktig hvis du har lavt blodtrykk. Hypotonikk bør ikke misbrukes av selleri.

Hvitløk olje

Renset blodkar hjelper hvitløk olje. Den er tilberedt fra ett hodet av revet krydder og et glass uberørt vegetabilsk olje. Begge komponentene blandes i en beholder. Blandingen er infundert i kjøleskapet. Neste dag må den filtreres og kan brukes.

En teskje oljeinfusjon blandes med samme mengde sitronsaft og drukket før du spiser. Medisinen er like mye som måltider. Metoden brukes i tre måneder. Forbedring av trivsel kommer i slutten av denne perioden.

Ved hjelp av valnøtter

Valnøtt er effektiv i kombinasjon med mandarin og rosiner. Ved å bruke denne metoden må du følge sekvensen. Hver morgen i 20 minutter før du spiser, må du først spise frukt, deretter en liten håndfull rosiner, og etter tre skalte valnøtter.

En slik diett bør observeres fra tre til seks måneder. På slutten av kurset vil hodepine forsvinne, trykket vil bli bedre, tretthet vil redusere, søvn vil normalisere.

Sitron med honning for fartøy

Sitron med honning til rengjøring av karene kan også brukes uten tilsetning av hvitløk. Det er nok å ta to deler av sitron og en del av en frisk, ikke-sukkerfri honning.

Sitrusfrukter skal vaskes grundig, helles med kokende vann og hakkes enten med en blender eller med kjøttkvern. Stoffet helles med honning og tas til kjøleskapet i en uke.

Det kan brukes ikke bare for flytende plaques, men også som et immunomodulerende middel. Kashitsu fra honning og sitron tar en spiseskje tre ganger om dagen, uansett ernæring. Rensing av karene ved denne metoden utføres i tre måneder.

Bay leaf

Oppskrift med laurbærblad er ganske enkelt, men tidkrevende. Smør krydder litt og hell 300 ml kokende vann. Slå på brann og stok i fem minutter.

Beholderen med buljong er dekket og omarrangert til et mørkt sted. Insistere for 8 timer.

Termosflasken bidrar til å akselerere prosessen, der du bør drikke og stå i 3-4 timer.

Som et middel for å rengjøre fartøyene, bruk bare nyberedd infusjon. Du kan ikke beholde det. Drikk en helbredende drikke i små slurter i løpet av dagen.

Behandling på denne måten varer i tre dager. Ta en pause i en uke og gjenta kurset.

Grønn te - et innovativt middel for å rense blodårene?

Grønn te inneholder en tannin, nyttig for fartøy, som styrker veggene sine. Inneholder biologisk aktive stoffer i det øker konsentrasjonen av godt kolesterol, som nøytraliserer de dårlige.

Som et resultat av regelmessig forbruk av grønn te, blir stoffskiftet normalisert, nivået på sukker reduseres, de eksisterende plakkene oppløses og fortynnes gradvis.

Grønn te regnes som et effektivt verktøy for å rense blodårene. Den må være full, hele tiden. Den anbefalte dosen er minst tre kopper om dagen.

Styrker hjernens blodkar hjemme

Problemer med hjernens kar har sterkest innflytelse på helsetilstanden.

Følgende tegn gjør det klart at tiden er kommet for at de skal rengjøres:

 • søvnforstyrrelser;
 • høy tretthet;
 • irritabilitet;
 • korttidssyn eller hørselshemmede;
 • svekkende minne og oppmerksomhet;
 • hyppig hodepine.

For å styrke hjernens kar, bruk avkok av urter. En god effekt er oppnådd ved innsamling med mynte. Til dette gresset er også lagt til: Eleutherococcus, staminate orthosiphon, hundrosen, cassia, burdockrot og birkeblader.

Alle planter legges i like store mengder. Tørr råvarer blir malt, blandet, og deretter spises en skje av pulver i en halv liter kokende vann. Infusjonen er igjen alene i en halv time. Bruk halvparten av glasset før du spiser. På en dag er tre doser full. Behandlingen kan fortsette 1-1,5 måneder.

Styrke fartøyene og rydde dem fra plaketter kan også gjøres ved hjelp av valerianrot, dillfrø og honning. Vegetabilske råvarer må først slipes i kaffekvern. Mål glasset av frø. Til dem legger to skjeer med valerian og to skjeer med honning.

Hell blandingen med to liter kokende vann. Infuse på et mørkt sted i løpet av dagen.

Drikk en skje før hvert måltid. Mellom måltid og medisin er det nødvendig å opprettholde en pause på 30 minutter. Behandlingen skal fortsette i en måned.

Rengjøring av cerebral fartøy med folkemidlene bør også utføres etter en fullstendig undersøkelse.

Rent vann

Vann er en integrert del av metabolske prosesser, slik at kvaliteten på dette bør betales spesiell oppmerksomhet. Bruk av vann i mengden 1,5-2 liter per dag bidrar til å kvitte seg med mange problemer.

Et daglig glass rent vann på en tom mage om morgenen normaliserer primært arbeidet i fordøyelseskanalen. Korrekt arbeid i fordøyelseskanaler sikrer fullstendig absorpsjon av stoffer og rettidig avhending av toksiner.

Inntaket av vann om morgenen bidrar til å regulere stoffskiftet og arbeidet i alle kroppssystemer, noe som indirekte påvirker nivået av kolesterol i blodet.

Blodsyrlighet. Ernæringsregler for å bringe blod til normal pH

Det er en teori om at feil ernæring kan føre til surgjøring av kroppen. Forbruket av store mengder mat av animalsk opprinnelse, høyt bearbeidede produkter som inneholder skadelige transfett, tvinger fordøyelsessystemet til å frigjøre en stor mengde syre for å nøytralisere de innkommende stoffene.

Mangelen på denne syren kompenseres ved ekstraksjon av kalsiumioner fra naboorganer og vev, noe som resulterer i at den totale syrebasebalansen blir forstyrret. En økning i blodets surhet fører til forstyrrelse i metabolisme, økning i konsentrasjonen av sukker og tungt kolesterol.

For å bringe blodsammensetningen tilbake til normal, må du endre matvaner:

 • å fjerne fast food, produkter med høy grad av behandling, halvfabrikata, røkt produkter, stekt;
 • redusere forbruket av animalsk fett;
 • blant grønnsaker, gi preferanse til rødbeter, tomater, agurker;
 • Som krydder er det nyttig å legge løk og hvitløk;
 • drikke nok vann
 • inkludere i kosten av bær og grønnsaksjuice;
 • En del av kjøttet erstattet av fisk, rik på fettstoffer umettede syrer.

Utslipp av blod blir også lettere ved tilsetning av lin og solsikkefrø til mat.

Teorien om matets innflytelse på den syrealkaliske balansen, selv om den har rett til å eksistere, finner fremdeles ikke overbevisende bevis. Skaden på tilberedt mat og kjøttskaden, deres deltakelse i blodsyring, er også kontroversielt.

Kroppen er veldig tett støttet av balansen på grunn av driften av tre systemer samtidig: buffer, respiratorisk og ekskretorisk. Studier viser at mat, dekomponeringen av disse danner en syrerest, endrer pH i urinen, men ikke blod.

Syrerid av blod er en veldig stabil parameter, som avviker fra normen bare for alvorlige sykdommer i ekskresjonssystemet.

Riktig ernæring og livsstil - en garanti for helse

Daglig diett av en person som bryr seg om helse bør være rikelig med friske grønnsaker, frukt, bær, nøtter og frokostblandinger som har gjennomgått minimal behandling. Kjøtt i naturen, men ikke i kvaliteten på pølser, har også rett til å være til stede på bordet.

Fettsyrer som finnes i marine fiskearter normaliserer blodsirkulasjonen. Derfor bør sjømatetter også inkluderes i kostholdet.

Å spise riktig, bør du, hvis det er mulig, nekte å kjøpe ferdig og industrielt bearbeidet mat. Lag mat selv fra naturlige, uforbehandlede matvarer.

Riktig ernæring er ikke diett. Hans prinsipper må følges gjennom hele livet.

Bare i dette tilfellet er det mulig å opprettholde helse i mange år. Hvis du vender til ham fra tid til annen - effekten vil være minimal, vil problemene ikke forsvinne hvor som helst, men bare gå seg vill.

Overholdelse av prinsippene om riktig ernæring er ikke tilstrekkelig tiltak uten en sunn livsstil. For å opprettholde kroppen i riktig stand, må du gi opp røyking og overdreven alkoholforbruk, fullstendig hvile, unngå stressende situasjoner, og gi deg tilstrekkelig mental og fysisk belastning.

Kontraindikasjoner for rensing av blodkar ved folkemessige rettsmidler

Midler basert på hvitløk er sterke irriterende for magen. Derfor bør de tas med forsiktighet i tilfelle problemer med magesystemet i fordøyelsessystemet.

Mange urter har en vanndrivende effekt. De bør passe på de som har sykdommer i ekskresjonssystemet.

Rengjøring av blodkar, selv folkemidlene, bør kun utføres etter undersøkelsen. Hvis det allerede er dannet trombi, kan denne terapi få mer skade enn bra.

Husk at ingen produkt er en panacea. Ved hjelp av noe verktøy kan du ikke kvitte seg med sykdommen hvis du forsømmer en integrert tilnærming. Folkemetoder kan hjelpe, men de løser ikke problemet hvis den gamle livsstilen og næringsstoff fortsetter.

Slik rengjør og styrker fartøyene: anbefalinger og folkemessige oppskrifter

Med alderen begynner mange forskjellige sykdommer å manifestere seg i en person. En av årsakene som fører til sykdommer er forurenset blodårer. Tross alt, med sin slaggering, blir sirkulasjonen verre. Blodet er mindre mettet med oksygen, og celler mottar ikke nyttige stoffer. Som et resultat blir kroppen gammel og begynner å bli syk. Arbeidet med immunsystemet, hjernen, hjertet og andre organer forverres. Det er en metabolsk lidelse. Det er slike sykdommer som aterosklerose, trombose, slag, hjerteinfarkt.

Tegn på forurensede fartøy

Hyppig hodepine er et symptom på vaskulære problemer

Kolde ekstremiteter;

 • Hyppig svimmelhet;
 • Trykkprang;
 • Hodepine og sløvhet i templene;
 • Følsomhet for værendringer;
 • Kroppstemperatur hopp;
 • Svimlende tilstander;
 • Smerte i leddene;
 • Kronisk tretthet;
 • Varmeintoleranse;
 • Mørkhet i øynene under plutselige bevegelser eller når du reiser opp, når du svinger hodet;
 • Utseendet på tegn på bevegelsessykdom i transport;
 • Utseende til rask hjertefrekvens;
 • søvnløshet;
 • Lyder i ørene;
 • Tyngde i hjertet;
 • Sværhet i bena om kvelden
 • Kortpustethet, som vises selv med liten fysisk anstrengelse.
 • Årsaker til slagg av blodårer

  Med daglig konsum av fettkjøtt, krem, fettsyrer, krem, bakevarer, margarine, lard og fravær av friske grønnsaker, frukt, vegetabilske oljer i karene, begynner overskytende kolesterol å bli deponert i fartøyene.

  Også overdreven forurensning med alkoholholdige drikkevarer og røyking fører til forurensning og tap av elastisitet i fartøyene. Mangelen på fysisk aktivitet forverrer også tilstanden til hele det vaskulære systemet. Alle disse faktorene bidrar til akkumulering på veggene av slag av slagg, kolesterol.

  Som et resultat går blodet gjennom det vaskulære systemet med vanskeligheter, noe som forårsaker en ekstra belastning på hjertet. Kolesterolplakk øker risikoen for høyt blodtrykk, slag og hjerteinfarkt.

  Å svekke ledningen i vaskulærsystemet og overdreven stress, angst, fysisk overbelastning, overdreven infatuasjon med kaffe, te, samt karbonatiserte drikker.

  For å unngå mulige helseproblemer bør du nøye overvåke dietten og regelmessig rense fartøyene, samt styrke dem.

  Det er best å prøve å revidere og analysere hele livsstilen din, begynner med ernæring og slutter med inkludering i den daglige treningsøkten. Det kan svømme, lett løp, rask gange, dans, yoga. Regelmessige turer i frisk luft er veldig viktige og nyttige.

  Enkel og tilgjengelig om problemer med blodkar

  Nylig leser leserne oss ofte om "Hvordan håndtere parasitter i kroppen" Hvorfor så mye informasjon om dette problemet i media nå, hvorfor visste vi ikke om parasitter i kroppen før? " Faktisk, nå er det mye motstridende informasjon om dette problemet. Men vi kan si med en garanti at faktisk parasitter som ofte bosetter seg i kroppen vår er kilder til mange sykdommer. En person vet ikke engang om det. Vi anbefaler deg å lese, en veldig fascinerende artikkel om helsevesen, om dette problemet. Vi tror at du umiddelbart har ingen spørsmål hvorfor det er så forsiktig skjult fra USA av dette problemet.

  Folkemidlene

  I øyeblikket har tradisjonell medisin ulike oppskrifter som bidrar til rensing og styrking av karsystemet. Behandling er en lang prosess, du må ha tålmodighet og gjennomføre det regelmessig.

  Behandling av avkok av urter

  1. Oppskrift 1:
   Samlingen, bestående av like deler av cudweed, dog-rose, mimosa og motherwort, (fire elementer av l) helles med en liter varmt vann. Insistere for minst 8 timer. Drikk infusjon av urter 2 måneder 3 ganger daglig for et halvt glass.
  2. Oppskrift 2:
   Rødder og barkbærbærbær i knust form (1 ss) skal fylles med en halv liter varmt vann. La det brygge i ca 4 timer. Spis på en dag fire ganger før du spiser en halv time på en tredjedel av et glass.
  3. Oppskrift 3:
   Samlingen av horsetail, hagtorn og fjellklatring er oversvømmet med varmt vann, det skal insisteres i flere timer. Spis 50 gram 4 ganger om dagen.
  4. Oppskrift 4:
   1 skje av samlingen, bestående av morwort, balsam, balsam, er fylt med et glass kokende vann. På en time, ta små måltider. I en dag anbefales det å drikke all infusjonen.

  Behandling med løvblad

  Bay leaves (5g) kok i fem minutter ved lav temperatur. Legg deretter buljongen i en termo og trykk i ca fire timer. Avkok er ønskelig å drikke om dagen i små porsjoner. Slike behandlinger skal gjennomføres i minst tre dager.

  Hvitløk og sitron

  1. Oppskrift 1:
   Skrell og grind hvitløk (4 stk.), Sitron (4 stk.). Legg produktene i krukken (3l). Hell 2 liter varmt vann. Insister blandingen i ca 3 dager. Da anbefales det å strekke seg. Ta 3 skjeer daglig. Rengjøring av fartøyene på denne måten følger 9 måneder. Da er det bedre å ta en tre måneders pause og fortsette videre.
  2. Oppskrift 2:
   Grind rå sitron, pepperrot og hvitløk i like store mengder (250 g hver). Fyll komponentene med varmt vann (100 g). Produktet skal infunderes i 24 timer i kjøleskapet. Ta forberedt infusjon av 1 ss. skje daglig i 30 minutter. før du spiser.
  3. Oppskrift 3:
   For fremstilling av medisinsk sirup, 6 citroner, 350 ml honning, hvitløk - 4 stk. Er nødvendig, tidligere hvitløk er rengjort. Sitron og hvitløk må knuses. Fyll blandingen med varmt vann (100 g). Det skal stå i 24 timer på et kjølig sted. Legg i en krukke (3 l), tilsett 350 ml honning, fyll det med kokt vann helt. Bland deretter, lukk krukken, insister 10 dager. Videre belastning, hell og legg i kjøleskapet.
   Du kan ta den resulterende sirupen fortynnet (1 skje for et glass kokt varmt vann). Drunk på tom mage om morgenen og kvelden.

  En ekte videooppskrift for matlaging

  Spirituøs tinktur med hvitløk

  For å lage medisinske tinkturer, må du skrelle og hogge hvitløk (ca. 150 g), og sett deretter i en beholder med glass. Hell alkohol (150 g) og gi 10 dager å infisere. Deretter er det nødvendig å spenne.

  Den forberedte tinkturen skal tas daglig minst 3 ganger. Begynn å motta fra en dråpe 3 r. per dag, legger til vann. Legg deretter til en dråpe hver dag. Ta med mottaket til opptil 15 dråper, og deretter reduser med dråpe. På slutten av dette kurset må du fortsette å drikke hvitløktinktur på 15 dråper tre ganger daglig. Det anbefales derfor å rense blodårene i en måned.

  Honning og tørket frukt

  1. Utrolig nyttig blanding, bestående av rosiner og valnøtter, er også i stand til å rense fartøyene perfekt. For dette trenger du 1 ss. rosiner og 1 ss. rensede valnøtter og hell den klemte sitronen og bland godt. Det anbefales å ta daglig på en spiseskje.
  2. Det er en annen oppskrift: i like deler tas tørkede aprikoser, skallede valnøtter, rosiner og sitroner. Alle komponenter skal blandes og males ved hjelp av kjøttkvern. Det anbefales å lagre denne blandingen i en glassburk, helst i kjøleskap. Ta 30 minutter før du spiser en spiseskje hver dag. En slik næringsrik blanding bidrar til å rense fartøyene effektivt og styrke hele kroppen.

  Grønn te

  Det er en annen enkel måte, for å styrke og rense fartøyene. For å gjøre dette, er det nødvendig å brygge grønn te, legge mynteblader og melissa. Drikk som vanlig te.

  grønnsaker

  1. En blanding av halv liter biter, gulrot og potetsjuice tar en tom mage på 50 ml hver dag tre ganger.
  2. Hakk gresskarfrøet (100 g), da fyller du gulvet med en liter vodka. La stå i minst tre uker. Det er ønskelig å ta en infusjon på en tom mage 3 ganger daglig på en spiseskje. Det anbefalte kurset er ca 3 uker.
  3. Klemt sitronsaft (fra 3 sitroner) er kombinert med juice av pepperrot og gulrøtter. Hell to glass honning. Alle komponenter må blandes godt. Oppbevares på et kjølig sted med en godt lukket beholder. Spis en teskje en dag 3 ganger 1 time før du spiser. Behandlingsforløpet er ca 2 måneder.

  Drikk fra kløver

  • Rengjør karene fra innskudd av kolesterol hjelper kokt fra kløverdrink. For å gjøre dette skal 200 g kløverhoder fylles med vann i et volum på 1 liter og kokes i omtrent ti minutter. Tre timer å la det brygge. Etterpå er det ønskelig å spenne godt, og legg deretter til kjøttkraft 3 ss. sukker skjeer. Rør og insister i tre timer. Ta en slik kløver sirup ett glass noen ganger daglig. En slik nyttig drink bør bli konsumert gjennom hele sommeren, mens du kan samle kløver. Denne metoden bidrar til å fjerne hele slaggens kropp, inkludert å ha en god effekt på hele kardiovaskulærsystemet.
  • Kløver kan tilberedes og tinktureres. For denne 2 ss. Skjeer av tørket kløverhoder er fylt med ett glass vodka. Insister helst i mørket med et tett lukket lokk. En slik kløvertinktur bidrar til å rense fartøyene, det virker gunstig på hele organismen.

  Vitaminpreparater. Vannprosedyrer. massasje

  For å styrke blodårene i hele kroppen er godt å ta kurs og multivitaminpreparater som inneholder vitamin C, A, K, E for å velge riktig multivitamin kompleks å hjelpe legen.

  En kontrastdusj har en utmerket tonisk og stramende effekt. Etter slike vannprosedyrer er det en følelse av livskraft, friskhet. Forbedrer blodsirkulasjonen i alle organer og systemer. Vandring i badekaret er også veldig nyttig for alle karene og kapillærene. Badprosedyrer forbedrer elastisiteten til blodkar gjennom hele kroppen. Du kan lage bad med infusjoner eller buljonger av urter.

  Helt rent, trene kapillærer og hele kardiovaskulære terpentinbad. Takket være trenings- og åpningsegenskapene til kapillærene, forbedrer slike bad blodsirkulasjonen. Som et resultat, etter et forløb av slike vannprosedyrer, stiger energi, en god søvn vises, stemningen forbedrer, huden blir ren.

  Massasje stimulerer også det vaskulære systemet ved å øke blodsirkulasjonen gjennom hele kroppen.

  Medisinske preparater

  Noen ganger foreskriver en lege medisiner for å forbedre tilstanden til hele karsystemet. Utvalg av medisiner er strengt individuelt. Legen tar for øyeblikket hensyn til kroppens generelle tilstand, samt resultatene av undersøkelsene. Uten resept kan slike stoffer, i stedet for de forventede fordelene, gjøre stor skade.

  VIKTIG! Før du begynner å rengjøre fartøyene hjemme, og ta til tradisjonelle medisinske oppskrifter, anbefales det å konsultere en lege som observerer deg. Det er ikke anbefalt å bruke og bruke fremgangsmåter for rensing av blodårer mating mødre og kvinner ventet barn, så vel som mennesker med kronisk nyresykdom og urin systemer. Det er også ønskelig å bruke forsiktighet populære oppskrifter for rengjøring fartøy til personer som er utsatt for ulike manifestasjoner av allergi, siden mange komponenter kan bidra til utviklingen av allergiske reaksjoner.

  Detaljert informasjon om problemer med kardiovaskulærsystemet

  Og litt om forfatterens hemmeligheter

  Har du noen gang følt en "ødelagt tilstand"? Har du noen av følgende symptomer?:

  • KRONISK FATIGUE OG HØYT LIFTING I MORNINGEN;
  • hodepine;
  • PROBLEMER MED INTELLIGENS
  • ØKET FOSSILS, KUTTING AV POT;
  • FLYT PÅ SPRÅK;
  • NEGATIV LUKT AV IZO RTA;
  • EKSTRA VEKT;
  • UTRUSTELSE AV PSYKOLOGISK STATISTIK.

  Og svar nå på spørsmålet: Er du fornøyd med dette? Er du ikke lei av å føle deg fylt med krefter? Og hvor mye penger har du allerede "fusjonert" med ineffektiv behandling? Hvor mye har du drukket vitaminer, og skrive av tilstanden din for "mangel på søvn"? Det er riktig - det er på tide å avslutte med dette! Er du enig? Derfor bestemte vi oss for å publisere et eksklusivt intervju med Angelica Varum, der hun delte hvordan hun ble "doktor".

  Les Mer Om Fartøyene